Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

Τι προβλέπουν τα άστρα για το 2013;

Ήρθε η ώρα να δούμε τι φέρνει ο καινούριος χρόνος, τον οποίο περιμένουμε με τις καλύτερες διαθέσεις στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Κριός

Τα παθήματα έγιναν μαθήματα
Το πέρασμα του Κρόνου –που βρισκόταν σε αντίθεση με το ζώδιό σου από τον Οκτώβριο του 2009– από το Ζυγό στο Σκορπιό τον Οκτώβριο του 2012 σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει ιδιαίτερα το 2013. Φυσικά, ο Πλούτωνας θα εξακολουθεί να σε πιέζει –ιδιαίτερα εάν έχεις γεννηθεί έως την 1η Απριλίου– σε όλη τη διάρκεια του νέου έτους κι η δράση του μπορεί να συνδυαστεί με την αρνητική του Ερμή από τις 31 Μαΐου έως τις 13 Ιουλίου. Εξαιρετικά υποστηρικτικός θα είναι ο Δίας έως τις 25 Ιουνίου, αλλά μετά όχι και τόσο. Ο Ουρανός –που αφορά περισσότερο εάν είσαι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο– θα σου δείξει και την καλή του πλευρά.

Ταύρος

Η χρονιά των μεγάλων αλλαγών
O πλανήτης της ωριμότητας, της εμπειρίας, της σοφίας και των καρμικών μαθημάτων, ο Κρόνος, θα βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού, ασκώντας πίεση εάν είσαι του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου. Βέβαια, μέσα στα ζόρια του Κρόνου, έχεις και σημαντική στήριξη, όπως τη διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και την άκρως ευνοϊκή επιρροή του Δία από τον Καρκίνο μετά τις 26 Ιουνίου. Μάλιστα, ο Δίας, περνώντας από τον Καρκίνο, θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο στα ζώδια του Νερού με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο που θα δώσει φτερά στη δημιουργικότητά σου και θα σταθεροποιήσει και τις σημαντικές σχέσεις. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι κάπως πιο απαιτητικό.

Δίδυμοι

Θεμέλια για τα καλύτερα
Το 2013 προβλέπεται μια χρονιά δυναμική, πλούσια σε ευκαιρίες για προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη, λόγω της παραμονής του Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 Ιουνίου. Ο Δίας, όταν διελαύνει στο ζώδιό μας, μία φορά κάθε δώδεκα χρόνια, μας δίνει μια εικόνα από το μέλλον μας. Μετά από καιρό, γυρνώντας πίσω στο χρόνο, θα διαπιστώσεις ότι το 2013 είναι η χρονιά που έβαλες τις βάσεις. Μια από τις σημαντικές λειτουργίες του είναι ότι θα φέρει στη ζωή σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Το 2013 ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκλείψεων που σε επηρεάζουν. Αυτό δείχνει ότι βγαίνεις από ένα μεταβατικό στάδιο, έτοιμη πια να οικοδομήσεις σε πιο σταθερές βάσεις το αύριο.

Καρκίνος

Άνοιξε μυαλό και καρδιά
Τα «πράγματα» που έκανες αλλά και που έγιναν ερήμην σου τα τρία περίπου τελευταία χρόνια τα ξέρεις καλά. Το 2013 έρχεται με κάποιες καλύτερες προοπτικές, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του, καθώς στις 26 Ιουνίου ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου. Πρώτη θα ωφεληθείς εάν είσαι του Ιουνίου κι είναι δίκαιο αυτό από μια άποψη, αφού εσύ θα δέχεσαι όλo το νέο χρόνο την επιρροή της αντίθεσης του Πλούτωνα και του τετραγώνου του Ουρανού από τον Κριό. Αυτός θα «αγγίξει» λίγο κι εσένα εάν είσαι γεννημένη έως τις 3 Ιουλίου. Την έμπνευση όσων έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα ενισχύει κι ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς.

Λέων

Φιλοσόφησέ το... και δε θα χάσεις
Το κυρίαρχο γεγονός της νέας χρονιάς δεν είναι άλλο από την εγκατάσταση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού. Το τετράγωνο που θα δημιουργεί με το ζώδιό σου όλο το 2013 θα ασκήσει πίεση σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Για το πρώτο εξάμηνο, όμως, του νέου χρόνου θα υπάρχει εναλλακτικά το εξάγωνο του Δία που θα περιορίζει κάπως αυτή την πίεση και θα κάνει λίγο πιο εύκολη την εύρεση λύσεων στα πιο δύσκολα προβλήματα. Ιδιαίτερα εάν είσαι του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου που θα το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη. Από τις 26 Ιουνίου και μετά, όμως κι ιδιαίτερα για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερες συνδυαστικές προσπάθειες.

Παρθένος

Καλωσόρισε τις προκλήσεις
Μπορεί ακόμα να υπάρχουν στη ζωή σου κατάλοιπα προβλημάτων από το Νοέμβριο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2012, αλλά το 2013 έρχεται με πιο αισιόδοξες προοπτικές. Από τις 26 Ιουνίου 2013 έως και τον Ιούλιο του 2014 ο Δίας –ανάκαμψη, δημιουργικότητα, επέκταση, αναγνώριση των προσπαθειών σου– θα σχηματίζει εξάγωνο με το ζώδιό σου. Όμως κι ο Ερμής, εκτός από μια κάπως μεγάλη χρονικά αντίθεση που θα σχηματίζει με το ζώδιό σου από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 13 Απριλίου, κατά το μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους θα βρίσκεται στο πλευρό σου. Εάν είσαι του πρώτου δεκαημέρου, θα ενοχλεί κάπως ο Ποσειδώνας, με την αντίθεσή του.

Ζυγός

Επιτέλους, βαθιά ανάσα
Βγαίνοντας από το 2012 και προχωρώντας στο 2013, σίγουρα είσαι πολύ πιο ώριμη και σοφή, μετά την πορεία ενηλικίωσης στην οποία σε οδήγησε ο Κρόνος. Ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2012 ανακάμπτεις ψυχολογικά, την πλήρη αισιοδοξία σου, όμως, θα τη βρεις κυρίως μέσα στη νέα χρονιά. Βέβαια, εάν έχεις γενέθλια από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, θα παιδευτείς από άλλες πλανητικές δυνάμεις, βλέπε Ουρανός και Πλούτωνας. Γενικά, σε καριέρα, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα και στις σχέσεις σου θα σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Οι εκλείψεις, από την άλλη, στον άξονα του ζωδίου σου με τον Κριό, δείχνουν ότι ακόμα βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο.

Σκορπιός

Νέα σχέδια στη ζωή σου
Το πρώτο μεγάλο πλανητικό γεγονός για εσένα συνέβη τον Οκτώβριο του 2012 και συνδέεται με το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιό σου. Στη θέση αυτή ο μεγάλος πλανήτης θα παραμείνει έως το τέλος του 2014. Έπειτα θα αλλάξει ζώδιο για λίγο και θα ξαναγυρίσει για μια σύντομη παραμονή. Αυτό το πηγαινέλα, όμως, έχει να κάνει με το 2015. Το δεύτερο αξιοσημείωτο πλανητικό... νέο είναι η μετακίνηση του ευνοϊκού για εσένα Δία από τους Διδύμους στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου 2013, θέση που θα την κρατήσει έως τον Ιούλιο του 2014. Αυτό θα είναι το «όπλο» σου κατά του αυστηρού κι επιβαρυντικού Κρόνου. Θα το έχεις ανάγκη ιδιαίτερα εάν είσαι του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου.

Τοξότης

Ο δρόμος είναι ανοιχτός
O Δίας μέχρι τις 26 Ιουνίου στους Διδύμους θα συνεχίσει να σε ευνοεί στον τομέα των σχέσεων. Ο Ουρανός από τον Κριό θα προωθεί την επίτευξη των στόχων σου, κυρίως των δημιουργικών και θα σου δίνει έμπνευση, ώστε να βρίσκεις ευκαιρίες για επιχειρηματική επέκταση ή έστω, για συντήρηση. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιβάλλει προνοητική διαχείριση των οικονομικών σου και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Η δυσαρμονία του Πλούτωνα με τον Ουρανό σημαίνει ότι αγαπημένα πρόσωπα θα σε επιβαρύνουν οικονομικά. Η πορεία του Άρη φέτος είναι πιο στρωτή και σου χαρίζει μαχητικότητα τόσο για να παλέψεις για εσένα όσο και για να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Βήματα προόδου παντού
Το πλανητικό σκηνικό του 2013 δεν αλλάζει σημαντικά σε σχέση με τους τελευταίους μήνες του 2012. Δύο είναι στην ουσία οι πλανητικές μετακινήσεις που θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη δική σου περίπτωση. Η μία είναι η αλλαγή θέσης του Δία στις 26 Ιουνίου που θα αφήσει τους Διδύμους και θα μεταφερθεί απέναντί σου στον Καρκίνο, με τα θετικά και τα αρνητικά του κι η άλλη η τροχιά που θα διαγράψει ο Ερμής που θα πρωταγωνιστήσει σε δύο μεγάλα σχετικά για τη τροχιά του χρονικά διαστήματα: από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 13 Απριλίου και από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Το δύσκολο θα είναι αυτό από τις 31 Μαΐου έως τις 8 Αυγούστου.

Υδροχόος

Υπομονή και μεράκι
Η καλή όψη του Κρόνου από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σημαίνει την ανάληψη νέων ευθυνών και την εφαρμογή νέων τακτικών. Το πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τους Διδύμους θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητές σου και θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου, ενώ το δεύτερο από τον Καρκίνο θα ευνοήσει την υγεία και τη διάθεσή σου και θα σου διευκολύνει στις επαγγελματικές συνεργασίες. Από την άλλη, η παραμονή του Ουρανού στον Κριό θα πιέζει για αλλαγή νοοτροπίας και θα ανοίξει το δρόμο για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, τέλος, εφιστά την προσοχή σου στη διαχείριση χρημάτων και συναισθημάτων.

Ιχθείς

Η ζωή στα χέρια σου
Σε μια δύσκολη εποχή φαίνεται να είσαι πιο ευνοημένη. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα σου χαρίσει προοπτικές εξέλιξης με την προϋπόθεση να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε στηρίξει, ο Δίας στον Καρκίνο μετά τα μέσα του Ιουνίου θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στα αισθηματικά σου, ενώ το πρώτο εξάμηνο από τους Διδύμους θα δώσει λύση σε οικογενειακά θέματα. Η καλή όψη του Ποσειδώνα με τον Πλούτωνα θα σε διευκολύνει σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Ο Ουρανός στον Κριό εφιστά την προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σου, τα οικονομικά, άλλωστε, μάλλον είναι ο πιο ευάλωτος μεταξύ των άλλων τομέας αυτή τη χρονιά.

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided