Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια ταιριάζουν ιδανικά;

 

 

 

 

 

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Ποια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ποια τα ιδανικά ταιριάσματα; Πως αλλάζουν οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν τον μεγάλο έρωτα; Πως ανατρέπονται όλα μόλις κάποιος ερωτευτεί; Αμέσως ξεχνιούνται όλες οι θεωρίες περί ελευθερίας και οι αμετανόητοι εργένηδες κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ενώ για τους άντρες ο έρωτας έχει κυρίαρχο ενδιαφέρον, ο γυναικείος ερωτισμός είναι ένας γρίφος που προσπαθούν να ανακαλύψουν.

Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, με ενθουσιασμό και χωρίς ημίμετρα. Είναι τρυφερός και ας μην το δείχνει. Όταν όμως ο ενθουσιασμός και το πάθος κάνουν φτερά, όλα τελειώνουν. Επιθυμούν μια σύντροφο να τους δίνει τροφή, να ανταποκρίνεται στην τρέλα τους και  η κάθε μέρα να είναι σαν την πρώτη φορά. Ερωτεύεται γρήγορα αλλά του περνάει και το ίδιο γρήγορα. Είναι σεξουαλικός, του αρέσει το φλερτ και το σεξ σε όλα τα μέρη. Θέλει παιχνίδια, έχει απίστευτη όρεξη και καθόλου αναστολές. Είναι πρώτος και αξεπέραστος. Θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να την θαυμάζουν όλοι. Του αρέσει η καλή εμφάνιση αλλά και τα ψυχικά χαρίσματα. Τα θέλει και τα παίρνει όλα. Πολλές φορές το παίζει αδιάφορος όταν είναι ερωτευμένος, είναι υπεράνω. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Η γυναίκα Κριός αγαπά δυνατά και παθιασμένα. Αφοσιώνεται στο ταίρι της αρκεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Δεν επιλέγει εύκολα συντρόφους. Ο πλανήτης της ΄Αρης σπρώχνει το ενδιαφέρον της σε δυναμικούς άντρες. Όμως θέλει να υπερισχύει, να ελέγχει και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Την γοητεύουν οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι αλλά ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι ο Λέων. Ο Κριός επίσης είναι μια δυνατή και παθιασμένη σχέση αρκεί να περιορίσει τον εγωισμό της γιατί οι συγκρούσεις θα είναι τρομερές.


ΤΑΥΡΟΣ
Σαν γήινο και σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα. Πιστεύει στον αληθινό έρωτα. Είναι αισθησιακός και δεν μπερδεύει έρωτα με σεξ. Αργεί να ερωτευτεί και να δεσμευτεί. Όταν το αποφασίσει, δημιουργεί μια ζεστή, στοργική, ασφαλή σχέση. Έχει πάθος και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, αναζητά τη σταθερότητα. Του αρέσει η συντροφικότητα και η συμβίωση. Αντέχει τη ρουτίνα και η σταθερότητα μιας σχέσης τον βοηθά να κατακτήσει το σύμπαν. Είναι ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος, ευγενικός, καλός αλλά κτητικός εραστής. Το σκηνικό της σεξουαλικής πράξης έχει πολυτέλεια. Είναι πάντα έτοιμος να προχωρήσει σε μια δέσμευση. Του αρέσει η ομορφιά, οι απολαύσεις των αισθήσεων και δίνει σημασία στην εικόνα του προσώπου, την εμφάνιση και την περιποίηση. Κάνει συχνά δώρα και φροντίζει τη σύντροφό του.

Η γυναίκα Ταύρος, με πλανήτη της την Αφροδίτη, συγκεντρώνει αξιόλογες θηλυκές ιδιότητες που σπάνια βρίσκονται. Έχει αισθητική, είναι αισθησιακή, διαισθητική, με αντοχές και πείσμα. Ο έρωτας καθορίζει τη ζωή της. Έχει επιμονή και κατανόηση να βοηθήσει σημαντικά το σύντροφό της και φυσικά δεν δέχεται την απιστία. Συμπέρασμα; Μακριά από Ζυγούς και Διδύμους. Με Αιγόκερω και Παρθένο δημιουργεί σχέσεις ρουτίνας. Τρυφερή η σχέση με Καρκίνο και Ιχθύ, μοιραία η σχέση με Υδροχόο, σεξουαλική η σχέση με Σκορπιό.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Για τον Δίδυμο, ο έρωτας είναι παιχνίδι. Έχει πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά οι περισσότερες είναι μέσα στο μυαλό του. Πραγματικά ή νοερά, είναι ένας άπιστος άντρας. Του αρέσουν το φλερτ, οι αλλαγές, η επικοινωνία. Αναζητά τη σύντροφο που θα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Ενθουσιάζεται εύκολα και του περνά εύκολα. Δημιουργεί σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και την επικοινωνία. Ονειρεύεται ένα ταίρι που να του ερεθίζει το μυαλό και να είναι πρωτότυπο στην καθημερινότητα. Πηγαινοέρχεται σε σχέσεις, απομακρύνεται συναισθηματικά για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του και να βλέπει τη σύντροφό του με καινούργια ματιά. Γνωρίζει άριστα τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι ερωτύλος, με μεγάλη διάρκεια σεξουαλικής ζωής αλλά το βασικότερο γι’ αυτόν είναι η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Κανείς δεν πλήττει μαζί τους. Είναι ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει αστεία, ωραίες ατάκες και ανταλλάσσει συνεχώς απόψεις. Αναζητά ένα IQ παρεμφερές με το δικό του περισσότερο από μια σέξι εμφάνιση, όχι όμως ότι δεν θα τα ήθελε και τα δυο. Έχει μια προνομιακή πνευματικότητα και θέλει αυτός να είναι ο πρωταγωνιστής. Όταν ερωτεύεται, είναι φιλικός και ρομαντικός, ικανός να γράψει ποιήματα και πάντα περνάς καλά μαζί του.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ άνετη, ειλικρινής, επικοινωνιακή, ανήσυχη, πνευματώδης. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλια, την αδικία, τη μιζέρια, τις συμβατικές σχέσεις. Δεν συμβιβάζεται στον έρωτα. Ο Υδροχόος είναι μια ιδανική περίπτωση γι’ αυτήν. Φτερό στον άνεμο με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος δεν δέχεται τη φαντασία της, ο Ταύρος της δίνει ασφάλεια και ο Αιγόκερως τη δαμάζει. Ο Ιχθύς είναι μια μοιραία επιλογή και της δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος στην αγάπη, δεσμεύεται, παθιάζεται, είναι τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός προστατευτικός και αφοσιωμένος. Διαισθάνεται οτιδήποτε κρύβεται πίσω από τον έρωτα και πληγώνεται εύκολα. Περιορίζει τον εγωισμό και τη λογική του όταν ερωτεύεται. Είναι τυχερός όποιος τον εμπνεύσει τον απόλυτο έρωτα και άτυχος αν δεν εκτιμήσει αυτόν τον θησαυρό. Ξέρει να προσφέρει ευτυχία στις σχέσεις της ζωής του. Είναι εξάλλου η προτεραιότητά του και ολοκληρώνεται με τη συναισθηματική θαλπωρή. Είναι καλός εραστής, εξομολογητής και δεν ασφυκτιά σε μια στενή σχέση. Ίσως να ασφυκτιά η σύντροφός του αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο. Όταν ερωτεύεται, η ζωή του αποκτά νόημα. Είναι αισθησιακός στο σεξ με έντονη σεξουαλική ζωή. Κακομαθαίνει το ταίρι του με κομπλιμέντα και δώρα. Ζηλεύει και περιτυλίγεται γύρω από τη σύντροφό του. Εκφράζεται με τα μάτια και γεμίζει και με το ελάχιστο που εισπράττει.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ρομαντική, ντροπαλή, συναισθηματική, υπομονετική. Η διάθεσή της μεταβάλλεται συνέχεια. Άλλες φορές είναι παράξενη, άλλες σιωπηλή και μελαγχολική και άλλες αισιόδοξη. Θέλει δίπλα της έναν άντρα ειλικρινή, στοργικό, να της προσφέρει ασφάλεια και αφοσίωση. Χρειάζεται επιβεβαίωση και αγάπη για να νιώθει καλά. Τρομάζει με την επιθετικότητα. Απορρίπτεται ο Κριός και ο Τοξότης. Θαυμάζει τον Αιγόκερω, αισθάνεται ασφαλής με τον Ταύρο και τον Παρθένο και ζει δυνατές συγκινήσεις και μεγάλους έρωτες με Σκορπιούς και Ιχθύς.

 

 


ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι γοητευτικός, δεν υποχωρεί εύκολα και δενπροσπαθεί και πολύ για να γοητέψει. Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα. Είναισταθερός, επίμονος, προστατευτικός, αφοσιωμένος, γίνεται καλός σύζυγοςκαι οικογενειάρχης. Αγαπά με μεγαλοπρέπεια και δημιουργεί μακροχρόνιεςσχέσεις. Αναζητά την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αγαπάμε αφοσίωση, περιποιείται το ταίρι του. Δίνει τα πάντα αρκεί να μηνπέσει θύμα εκμετάλλευσης. Λάμπει και ερωτεύεται έντονα, επίσης,πληγώνεται συχνά. Είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και ερωτικά.Παθιάζεται και δίνει μέγιστη ικανοποίηση. Θέλει το καλύτερο και τοσκηνικό της ερωτικής συνεύρεσης είναι ρομαντικό και ξεχωριστό. Κάνειεντυπωσιακά και μοναδικά πράγματα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα που νατραβάει τα βλέμματα είτε με την ομορφιά, είτε με το στιλ, το ντύσιμο ήτη συμπεριφορά αλλά βέβαια να μην είναι πάνω από τον ίδιο και να τονεπισκιάζει. Εκδηλώνεται με χειρονομίες και λόγια. Το βλέμμα του είναιπονηρό, γεμάτο υποσχέσεις. Κάνει δώρα και θέλει να είναι πάντα βασιλιάς.Εκδηλώνεται άμεσα και είναι ξεκάθαρος. Θέλει να είναι το κέντρο τηςπροσοχής και διεκδικεί με κάθε τρόπο το άτομο που επιθυμεί.

ΗΛιονταρίνα έχει αυτοπεποίθηση και ομορφιά. Εντυπωσιάζει με την παρουσίατης, είναι επιβλητική και αισιόδοξη. Θέλει να την θαυμάζουν, να κερδίζειτους άλλους και πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει. Αγαπά την ποιότητα καιτους τίτλους και συνήθως παντρεύεται σημαντικούς άντρες. Με τον Κριόταυτίζεται απόλυτα και κάνει σχέση ζωής, με τον Υδροχόο έλκεται αλλάτσακώνεται, με τον Τοξότη είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Με Καρκίνο και Ιχθύδεν επικοινωνεί. Μακριά από Δίδυμο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας είναιένα δύσκολο θέμα για τον Παρθένο. Όταν ερωτεύεται τρελά, χάνει τα μυαλάτου. Για τον λογικό αυτό άντρα, τα συναισθήματα είναι ένα ανεξερεύνητοπεδίο. Είναι ορθολογιστής, συγκρατημένος, παθιάζεται και δεν εκφράζεταιποτέ δημοσίως. Αναζητά τη σταθερότητα, τη συντροφικότητα, μια ώριμηαγάπη. Προσφέρει αφοσίωση, φροντίδα, τρυφερότητα και υποστήριξη όπουχρειαστεί. Δεν του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και οι έντονες εκδηλώσεις,θέλει ουσία. Εντυπωσιάζει με τη ζωντάνια, τη φιλικότητα, τησεξουαλικότητά του. Είναι μετριόφρων, ασκεί γοητεία όσο και αν ο ίδιοςδεν το πιστεύει. Η συστολή είναι μεγάλο αφροδισιακό. Δίνει σημασία στοπνευματικό περιεχόμενο παρά στο περιτύλιγμα. Γοητεύεται με άτομα πουσυζητάει ενδιαφέροντα θέματα. Έχει απαιτήσεις σε επίπεδο εμφάνισης, δεντου αρέσει η κακογουστιά και η ατημελησία και τρελαίνεται με την έλλειψηυγιεινής. Γίνεται ποιητής όταν ερωτεύεται και δείχνει την αγάπη τουακόμα και αν δεν διαθέτει μεγάλη φαντασία και ρομαντισμό. Προσπαθεί ναδιευκολύνει τη ζωή της συντρόφου του με κάθε τρόπο.

Η γυναίκαΠαρθένος είναι πρακτική και ρομαντική. Είναι δίκαιη και αποζητά τηγνησιότητα και την τελειότητα σε μια σχέση. Είναι πολύ ευαίσθητη, αγαπάτην καθαριότητα, τους καλούς τρόπους και την ευγένεια. Αισθησιακή ησχέση με ένα Ταύρο. Με Κριό και Δίδυμο νιώθει ανασφάλεια, επιτυχημένη ησχέση με Αιγόκερω, μοιραία η σχέση με έναν Ιχθύ.


ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγόςαναζητά το ταίρι που θα τον ολοκληρώσει. Είναι περιπετειώδης,γοητευτικός και δεν δεσμεύεται εύκολα παρά μόνο αν γνωρίσει τη γυναίκατης ζωής του. Τότε γίνεται αποφασιστικός και ξεκινάει τη σχέση πουονειρευόταν, μια σχέση που θα του ομορφύνει την καθημερινότητα.Ολοκληρώνεται μέσα από την απόλυτη ένωση. Είναι αστέρι στην αγάπη καιπρωταθλητής στη συντροφικότητα. Είναι επικοινωνιακός, διπλωμάτης και τουαρέσει η αρμονική και καλαίσθητη ζωή. Ζει τον έρωτά του σε όμορφεςσυνθήκες. Ερωτεύεται εύκολα αλλά ψάχνει το ιδανικό. Είναι ερωτιάρης,άπιστος αλλά δεν δέχεται την προδοσία. Δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα μεδιεγερτικές προεκτάσεις. Προσαρμόζεται εύκολα παντού. Απεχθάνεται τηχυδαιότητα και τις άσχημες συμπεριφορές. Συνδυάζει εμφάνιση μεπεριεχόμενο. Ζητά μια σύντροφο με φιλαρέσκεια και την αίσθηση τουωραίου, ευγένεια, φινέτσα, πνευματικότητα. Το γούστο του είναιεκλεπτυσμένο και δεν του αρέσουν οι εντυπωσιασμοί. Δείχνει το ενδιαφέροντου με κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή. Οι χειρονομίες δεν είναι τοκαλύτερό του. Οι φιλοφρονήσεις του είναι εύστοχες και κάνουν τη σύντροφότου να αισθάνεται μοναδική. Είναι καλό σημάδι όταν μιλάει ναχρησιμοποιεί τη λέξη «εμείς». Φιλάει υπέροχα.

Η γυναίκα Ζυγός είναιγόησσα, θηλυκή, αρμονική, γοητευτική, διπλωμάτης αλλά και αναποφάσιστη. Οέρωτας προσδιορίζει όλη της τη ζωή. Θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη ενόςάντρα στη ζωή της. Θέλει να είναι στοργικός, να της συμπαραστέκεται καινα την καταλαβαίνει. Δύσκολα κρατάει τον γάμο της. Ξεκινάει δεσμούςδίχως να το πολυσκέφτεται. Ο ναρκισσισμός την κάνει ακαταμάχητη. Ο Ιχθύςείναι πολύ καλή επιλογή συζύγου, ο Τοξότης την κατακτά, ο Λέων τηνεντυπωσιάζει και κάνει μαζί της σχέσεις με προοπτική.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οέρωτας για τον Σκορπιό είναι μυστήριο και ρίσκο. Αναζητά την ένταση γιανα ερωτευτεί. Δεν του αρέσουν οι ήρεμες, ξεκάθαρες σχέσεις. Θέλει τοπολύπλοκο, το κυνήγι, το αδιέξοδο. Όποιος αντέξει αυτές τις δοκιμασίες,θα τον κατακτήσει ψυχικά και σωματικά. Είναι ένας παθιασμένος άντρας.Δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας που καταλήγουν σε άγριο σεξ. Είναι ένακαζάνι που βράζει, έτσι ξέρει να αγαπά. Είναι αφοσιωμένος στο ταίρι του,το προστατεύει και το υποστηρίζει. Η κατάσταση είναι σοβαρή ότανερωτεύεται. Τα συναισθήματα γίνονται εμμονές, είναι παθιασμένοςσεξουαλικά και ψυχολογικά. Στο σεξ είναι ο κυρίαρχος και τίποτα δενσταματά την ικανοποίηση των επιθυμιών του. Γνωρίζει άριστα τις ερωτικέςτεχνικές και ξέρει να φτάνει τη σύντροφό του στο ζενίθ της ηδονής.Ομορφιά γι’ αυτόν σημαίνει γοητεία, ερωτισμός, μυστήριο. Είναιαπαιτητικός και απρόβλεπτος. Τον προσελκύει το διαφορετικό, τοιδιαίτερο. Τα λόγια δεν είναι το ατού του. Όταν ερωτεύεται, έχει τοναέρα του κατακτητή. Κάνει κινήσεις που δείχνουν ενδιαφέρον και σκέψηαλλά λεκτικά δεν είναι ξεκάθαρος. Αν μάλιστα ζηλεύει ή προσπαθεί ναεπιβληθεί, τότε τον έχεις κατακτήσει.

Η Σκορπίνα δεν θέλει και πολύενδιαφέρον για να την κατακτήσεις. Θέλει να βιώσει την απόρριψη για ναυπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι μια επικίνδυνη, μοιραία γυναίκα, μεέντονο το στοιχείο του πάθους. Ερωτεύεται, αγαπά και μισεί με δύναμη. Ησεξουαλικότητά της είναι θυελλώδης. Η ζήλια της εκφράζεται με ακραίουςτρόπους. Μοιραία η σχέση με έναν Κριό, πόθος και έντονη σεξουαλικότηταμε έναν Λέων, ισχυρή και συναισθηματική η σχέση με Ταύρο.

 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης μαγνητίζει. Κλέβει καρδιές χωρίς ιδιαίτερηπροσπάθεια. Είναι φευγάτος, προσφέρει την περιπέτεια. Δεν κολλάειεύκολα. Αν ερωτευτεί τρελά, εξιδανικεύει και πέφτει σε αυταπάτες. Δενδεσμεύεται εύκολα. Στην αρχή ενθουσιάζεται γρήγορα. Όμως αυτό που αγαπάπερισσότερο είναι η ελευθερία του. Προσπαθεί να φροντίζει και να δείχνειενδιαφέρον στη σύντροφό του αλλά θέλει να είναι και ανεξάρτητος. Είναιπαθιασμένος και εκφράζει τα συναισθήματά του. Φλερτάρει ενώ είναι ικανόςνα έχει και παράλληλη σχέση με έτοιμη την δικαιολογία αν αποκαλυφθεί.Το σεξ γι’ αυτόν είναι χαρά, ενθουσιασμός, αισθησιασμός, τόλμη,φαντασία. Δεν ενδιαφέρεται πολύ για την εμφάνιση. Ζητά την επικοινωνία,το παιχνίδι, τη χαρά της ζωής, αν υπάρχει και η εμφάνιση, τόσο τοκαλύτερο. Δεν αγαπά τους ανιαρούς, μουρτζούφληδες ανθρώπους. Αν σαρκάζειτην κάθε σου λέξη, σε αγγίζει στον ώμο και φέρεται φιλικά, σε έχειερωτευτεί και δεν το λέει.

Η γυναίκα Τοξότης, όσο και αν ερωτευτεί,δεν θυσιάζει την ατομικότητά της. Δεν θέλει να χάσει την ελευθερία της.Αν προδοθεί, γυρίζει σελίδα με ψυχραιμία. Δεν κολλάει στο γάμο. Θέλειδίπλα της έναν δυνατό, επιτυχημένο άντρα που να γνωρίζει την τέχνη τουέρωτα. Ισχυρός ο συνδυασμός με Υδροχόο, δεν πλήττει με Ζυγό, σπουδαίααλλά επικίνδυνη η σχέση με Λέων, δύσκολη με Σκορπιό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΑιγόκερως είναι παραδοσιακός, περιπετειώδης μεν αλλά ενδιαφέρεται γιασοβαρές σχέσεις. Στόχος του είναι η δημιουργία οικογένειας. Δημιουργείσταθερές βάσεις στις σχέσεις του, είναι ευγενικός και σέβεται.Αφοσιώνεται στο άτομο που αγαπά και είναι ιδιαίτερα σκληρός αν προδοθεί.Αντιμετωπίζει την κατάσταση πατριωτικά, δίνει πολλές ευκαιρίες καιαντιμετωπίζει τα προβλήματα. Δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του.Δείχνει την αγάπη του με πράξεις. Είναι σταθερός και υπεύθυνος σύντροφοςκαι δεν σε κρεμάει ποτέ. Ερωτεύεται σφόδρα. Πριν εκφραστεί, πρώτα θασιγουρευτεί. Η απόρριψη είναι βαθύ πλήγμα στην αυτοεκτίμησή του γιατίβάζει τον εαυτό του πάνω απ’όλα. Φαινομενικά είναι ψυχρός, αυτό δενσημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το σεξ. Δίνει σημασία στο να έχει μιασύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του, ένα αξιόλογο ταίρι είναι ηεπιβράβευση. Θέλει εμφάνιση και περιεχόμενο. Δεν είναι αυθόρμητος. Ότανερωτεύεται, δεσμεύεται πραγματικά. Μετράει τα πάντα πριν εκφραστεί.

Ηγυναίκα Αιγόκερως παρασύρει εύκολα τους άντρες αλλά σύντομααποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι ευαίσθητηκαι μοναχική και φοβάται μην προδοθεί. Πρέπει να βεβαιωθεί για τασυναισθήματα του άλλου πριν εκδηλωθεί. Δεν είναι περιπετειώδης, δενσυγχωρεί εύκολα αλλά δεν ξεχνά και το καλό που της προσφέρουν. Αρμονικήκαι ισχυρή η σχέση με ένα Ταύρο, καλή η σχέση με Αιγόκερω, καλή ηπροοπτική με Σκορπιό, τρελός αλλά χωρίς εγγυήσεις έρωτας με Ιχθύ.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα χαλαρά, ανέμελα, μεπεριπετειώδη διάθεση. Έχει την ανάγκη να αγαπήσει. Κρατά όμως αποστάσειςασφαλείας για να μην τον εκμεταλλευτούν. Δεν θυσιάζει την ελευθερία τουκαι φοβάται τα ψεύτικα συναισθήματα. Όταν συναντήσει το μεγάλο έρωτα,κάνει τη σύντροφό του ευτυχισμένη. Είναι ανοιχτόκαρδος αλλά καθόλουεύκολος. Δεν επιτρέπει στον καθένα να μπαίνει στη ζωή του, βάζειστεγανά. Δείχνει ενδιαφέρον, πίστη, σταθερότητα αλλά σε καμία περίπτωσηδεν θέλει να παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια. Του αρέσουν άτομαδιαφορετικά από αυτόν, με άλλη κουλτούρα, εθνικότητα ή σπουδαία καριέρα.Στον έρωτα δεν έχει ταμπού. Δεν τον σοκάρει τίποτα, δοκιμάζει τα πάντααρκεί να υπάρχει το πνευματικό ερέθισμα. Εκτιμά τα ψυχικά χαρίσματα. Μιασέξι εμφάνιση δεν του λέει κάτι αν δεν έχει μοιραστεί ενδιαφέροντα καιαντιλήψεις για τη ζωή. Τον ενδιαφέρει ο τρόπος σκέψης των άλλων. Οιστενόμυαλοι τον απωθούν. Δεν παρασύρεται από την επιφάνεια. Ότανενδιαφέρεται για ένα πρόσωπο, συμπεριφέρεται φιλικά, συζητάει χωρίςτρυφερότητες. Στέλνει μηνύματα, τηλεφωνεί και όταν ξεπεράσει τιςεπιφυλάξεις του, γίνεται τρυφερός και ρομαντικός.

Η γυναίκα Υδροχόοςείναι εγωίστρια, αλλάζει συνεχώς. Ανήκει σε όλους αλλά και σε έναν.Κάνει τα πιο απίθανα πράγματα, είναι υπερβολική και στον έρωτα είναιπαράδοξη. Θέλει έναν άντρα έξυπνο και με επιχειρήματα. Έντονη, δυνατή,εκρηκτική η σχέση με ένα Τοξότη, ακραία η σχέση με έναν Αιγόκερω(κρίνεται από την πρώτη στιγμή), καλή η σχέση με τον Υδροχόο,κεραυνοβόλος ο έρωτας με τον Ζυγό.


ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναιγεννημένος για να αγαπά. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά και απέραντα.Δεν φοβάται την αγάπη, σπάνια πληγώνει κάποιον εσκεμμένα. Είναιαφοσιωμένος, τα δίνει όλα, προσφέρει τα πάντα: φροντίδα, επικοινωνία,βοήθεια, υποστήριξη, οικονομική στήριξη, περιποίηση. Ο μεγάλος κίνδυνοςείναι η εξιδανίκευση. Όταν ερωτεύεται, εκφράζει τα συναισθήματά του.Λέει ψεματάκια, εύκολα αναγνωρίσιμα. Είναι ακαταμάχητα γοητευτικός καιαισθησιακός. Σεξουαλικά είναι τρυφερός, θέλει να τον προσέχουν και νακαταλαβαίνουν τις ανάγκες του. Είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και ζει τοπαραμύθι του. Είναι ευαίσθητος και διαισθητικός και ψάχνει να βρει ταψυχικά χαρίσματα της συντρόφου του. Δεν τον απασχολεί η εμφάνιση. Θέλειαγάπη και ζεστή καρδιά. Τσακώνεται συχνά και όταν ερωτεύεται, το δείχνειμε κάθε τρόπο, με λουλούδια, ποιήματα, με το έντονο βλέμμα και τοελκυστικό πάθος. Κάνει ντελικάτες κινήσεις, όμορφα αγγίγματα αλλά καιπαθιασμένες αγκαλιές. Έχει βαθύ ψυχισμό που μεταβάλλεται γρήγορα καιπολλές φορές γίνεται επιθετικός.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευαίσθητη,δραματοποιεί τις καταστάσεις και άλλοτε λέει ψέματα και άλλοτε αλήθεια.Έχει ένα μυστήριο και οι άντρες καλούνται να ανακαλύψουν το κρυμμένο τηςπρόσωπο. Είναι παραδοσιακή και δεν θέλει να κυριαρχεί στο σύντροφό της.Ιδανική η σχέση με Σκορπιό, πολύ καλή η σχέση με Αιγόκερω, καταλυτικήμε Δίδυμο, μοιραία με Ζυγό.

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided