Τρίτη, Μάρτιος 26, 2019

Λεβέντης:

 

 

 

 

 

 

 

Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές

 

 

 

 

 

 

Λεβέντης: Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές

Κατηγορεί τον Τσίπρα πως είχε στρατηγική να να περάσει με πρόθυμους και αποστάτες τη συμφωνία

Λεβέντης: Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές

Δημοψήφισμα μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, για να πει ελεύθερα ο λαός τη γνώμη του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ζητεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο λαός αγνοήθηκε επιδεικτικά και εκβιάστηκε για να περάσει στη ζούλα η κατάπτυστη συμφωνία» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και προσέθεσε: «Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και οι επιστήμονες αυτό λένε, ότι γεωγραφικά υπάρχει μια Μακεδονία, δηλαδή η δική μας Μακεδονία. Ήρθε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μας έφερε άλλες δυο Μακεδονίες».

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για «αριστερές τρέλες» της κυβέρνησης «που μας έφθασαν και με άλλα λάθη έως εδώ» ενώ επέκρινε τον πρωθυπουργό ότι «πήγε μόνος του άρον- άρον να κλείσει ένα εθνικό ζήτημα, χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, χωρίς ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού» και για στρατηγική «να περάσει με πρόθυμους και αποστάτες την συμφωνία ως άλλος "τύραννος"».

Τέλος, ανέφερε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία «υπάρχει από την κ. Μεγαλοοικονόμου η οποία αποστάτησε από την Ένωση Κεντρώων και στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι για το οποίο στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Τσίπρας το είχε χαρακτηρίσει ανήθικη πράξη, όταν βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων πήγαιναν σε άλλα κόμματα» και προσέθεσε: «Αυτή όμως η πολιτική πράξη θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό στις επικείμενες εκλογές».

NEWSBEAST.GR 27/1/2019

 

 

 

 

Βασίλης Λεβέντης:

Δέχθηκα απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικάνο πρέσβη

- Σοβαρές καταγγελίες για διεφθαρμένους βουλευτές

Βασίλης Λεβέντης: Δέχθηκα απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικάνο πρέσβη - Σοβαρές καταγγελίες για διεφθαρμένους βουλευτές
Ενημερώθηκε: 11/01/19

Απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικανό πρέσβη κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό Σταθμό «Θέμα 104.6», ο κ. Λεβέντης υποστήριξε: «Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τις Πρέσπες κύριε Λεβέντη, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια».

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων και εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».

Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Καμμένος γίνεται ξεφτίλα αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη. Ο Καμμένος θα αποσύρει την εμπιστοσύνη, θα πάψει να είναι συνεταίρος αλλά επειδή είναι σε κωμικοτραγική κατάσταση και αυτός, θα αφήσει (να ψηφίσουν) κατά συνείδηση τους βουλευτές του. Τι έχει να κερδίσει αν θέσει θέμα διαγραφών; Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία; Και δέκα ημέρες να μείνουν στο υπουργείο είναι σημαντικό».

Καταγγελίες για για δειφθαρμένους βουλευτές: Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.

«Η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στους 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος. Ο Μητσοτάκης μου πήρε τον Κατσαντώνη της Λάρισας . Το κάνανε ποδόσφαιρο, θα το πληρώσουν τώρα. Όταν ανοίγεις την πόρτα της κόλασης, εισπράττεις θύελλες. Ο λαός δεν είναι ηλίθιος», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Οι βουλευτές όταν είναι εκλεγμένοι με λίστα, οφείλουν να παραδίδουν την έδρα. Ο Τσίπρας και όλο το σύστημα είναι τόσο διεφθαρμένο που μπορεί να βρει και 300», πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν θέλησε να μιλήσει για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη. «Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον Σαρίδη. Εγώ στην πορεία μου, δεν έχω διαγράψει κανέναν. Παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες όλων και θα πληρώσουν το κόστος», ανέφερε.

Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο. «Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σ.σ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού, γελάνε και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, που όπως είπε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».

Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες». 11/1/2019

 

 

 

 

 

Λεβέντης: Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν, έγινε απαγωγή

«Μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, τους την είχαν "στήσει", παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους»

Λεβέντης: Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν, έγινε απαγωγή

Τη δική του άποψη για την υπόθεση με τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας πως δεν πέρασαν τα σύνορα και τους απήγαγαν οι Τούρκοι από ελληνικό έδαφος.

«Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν. Έγινε απαγωγή. Θεωρείται πάνω βέβαιο ότι απήχθησαν. Μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, τους την είχαν "στήσει", παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Αυτοί ήταν ανυποψίαστοι, το έκαναν για πολλές ημέρες, τους είχαν επισημάνει, τους είχαν φωτογραφίσει και πήγαν και τους απήγαγαν εκ του ασφαλούς», είπε στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο κανάλι «Ε».

«Ήταν απαγωγή και έγινε με σκοπό την ανταλλαγή. Η ανταλλαγή θα προκύψει, δεν θα το πουν αμέσως, θα ταλαιπωρούν την Ελλάδα επί μήνες και στο τέλος θα προκύψει η ανταλλαγή μάλλον σαν πρόταση δική μας, έτσι θα το πάνε οι Τούρκοι», συμπλήρωσε.

«Ζητάω εδώ και δύο χρόνια σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εξοπλιστικά, τι θέλω να κάνω ρεκλάμα; Όλα είναι συνδεδεμένα. Αύριο αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο τι θα γίνει; Θα απαντήσουμε; Ή θα κάτσουμε να λουμώξουμε, όπως κάναμε στα Ίμια. Αν αύριο οι Τούρκοι εμβολίσουν άλλο καράβι, εμείς θα απαντήσουμε;», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Θα κρεμόμαστε από τα τσιγκέλια του Καμμένου για την ασφάλεια της χώρας; Οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα έχουμε άποψη;», συμπλήρωσε.

NEWSBEAST.GR  7/3/2018

 

 

 

 

 

Λεβέντης σε Τσίπρα: Μην πάρεις επάνω σου αυτό το στίγμα που θα σε συνοδεύει για πάντα

Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου

Λεβέντης σε Τσίπρα: Μην πάρεις επάνω σου αυτό το στίγμα που θα σε συνοδεύει για πάντα

Λίγο μετά τις 17:30 πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β Λεβέντης.

Στην αρχή της συνάντησης ρώτησε τον πρωθυπουργό αν έλαβε την συγκατάθεση των υπόλοιπων αρχηγών γι αυτό που πάει να κάνει . Δεν έλαβα καμία συγκατάθεση, την ευλογία τους έλαβα, απάντησε ο πρωθυπουργός

Ο Λεβέντης ανέφερε πως είναι αντίθετος με την σύνθετη ονομασία επειδή περιέχει τον όρο Μακεδονία .«Θα δώσω την συγκατάθεσή μου σε άλλο όνομα» ανέφερε και όταν ο πρωθυπουργός τον ρώτησε ποιο όνομα ο κ. Λεβέντης απάντησε: « Σκόπια»

Μη δώσεις το όνομα Μακεδονία γιατί επάνω σ΄αυτό έχει χυθεί αίμα, είπε ο Λεβέντης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην πάρει επάνω του αυτό το στίγμα που θα τον συνοδεύει για πάντα.

Η συνάντηση είναι σε εξέλιξη.

NEWSBEAST.GR  27/1/2018

 

 

 

 

Ένωση Κεντρώων: Με μία υποχώρηση στο όνομα μπορεί να ξεκινήσει μία νέα εθνική τραγωδία

Επίθεση στην κυβέρνηση

Ένωση Κεντρώων: Με μία υποχώρηση στο όνομα μπορεί να ξεκινήσει μία νέα εθνική τραγωδία

«Να σταματήσει, λοιπόν, η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί "παπαγαλάκια" υπέρ των απόψεών της και να εστιάσει στους κινδύνους που γεννώνται για τη χώρα» ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει ότι στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, εμείς κάτι θα δώσουμε και αυτοί κάτι θα μας δώσουν».

«Εμείς έχουμε ένα πράγμα, το όνομα της Μακεδονίας, και αν τους το δώσουμε, δίνουμε τα πάντα, ενώ αυτοί ότι και να δώσουν μπορεί αύριο μία άλλη κυβέρνησή τους να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψουν στη σκληρή στάση» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων.

Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αν συμβεί αυτό, η Ελλάδα έχει χάσει τα πάντα, ενώ αυτοί δε θα χάσουν τίποτα» και δίνεται η εξήγηση ότι «αυτός είναι και ο λόγος που η Ένωση Κεντρώων αντιτίθεται σε μία υποχώρηση στο όνομα, γιατί από μία τέτοια υποχώρηση μπορεί να ξεκινήσει μία νέα εθνική τραγωδία».

NEWSBEAST.GR  25/1/2018

Διαβάστε ακόμα

 

 

 

 

 

Λεβέντης: Το 2018 θα είναι εκλογικό έτος

«Η Ένωση Κεντρώων θα βγει πιο ενισχυμένη»

Λεβέντης: Το 2018 θα είναι εκλογικό έτος

Την άποψη ότι

«το 2018

θα είναι εκλογικό έτος και η Ένωση Κεντρώων θα βγει πιο ενισχυμένη από τις εκλογές» εξέφρασε

ο Βασίλης Λεβέντης

ευχόμενος Χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα και για το νέο έτος.

Ο πρόεδρος της ΕΚ άκουσε τα κάλαντα από τον Ποντιακό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας «Οι Αξέχαστες Πατρίδες» και από τον σύλλογος Κρητών Αγ. Βαρβάρας.

NEWSBEAST.GR  24/12/2017

 

 

 

Λεβέντης: Ο φετινός προϋπολογισμός είναι ίδιος με του Σαμαρά και του Βενιζέλου

«Την χώρα την καταντήσατε νεκροταφείο και στα νεκροταφεία δεν ισχύουν αυτά»

Λεβέντης: Ο φετινός προϋπολογισμός είναι ίδιος με του Σαμαρά και του Βενιζέλου

Ομιλία εφ΄ όλης της ύλης έκανε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Λεβέντης είπε χαριτολογώντας, ότι «κ. Μητσοτάκης έχει έθιμο, όταν ανεβαίνει ο ίδιος στο βήμα, να απέρχεται» και προσέθεσε: «Του εύχομαι να μη με χρειαστεί μόνο, γιατί αν με χρειαστεί θα απέλθω εγώ. Αυτά πάνε δανεικά».

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της ΕΚ υποστήριξε, ότι «ο κ. Μητσοτάκης βασίζει όλη του την προσπάθεια στο να πάρει την κυβέρνηση με μπόνους» ωστόσο σημείωσε: «Αν γίνει κανένα δημοψήφισμα λίγο προ των εκλογών, και βγάλει ο ελληνικός λαός 65% ότι θέλει την απλή αναλογική, ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει και από αρχηγός της ΝΔ, γιατί σημαίνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Σχολιάζοντας τον φετινό, προς ψήφιση προϋπολογισμό, είπε ότι «είναι ίδιος με τους προηγούμενους, του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά» και προσέθεσε ότι «και από αυτόν τον προϋπολογισμό αφαιρούνται κάποια λεφτά. Άρα, δεν είναι προϋπολογισμός που δίνει, αλλά παίρνει. Προσπαθούμε, με κόψιμο των συντάξεων και επιβολή φόρων, να επιβιώσουμε. Πόσα χρόνια μπορούμε να πάμε έτσι; Θα πεθάνουν οι Έλληνες, ο κόσμος δεν αντέχει».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, «το έγκλημα έγινε από το 2009, γιατί τότε έπρεπε να σχηματιστεί κυβέρνηση 200 και πάνω βουλευτών. Αφού δεν έγινε αυτό, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος πετσοκόψανε τον κόσμο και έτσι μεγάλωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν γίνονταν τότε κυβέρνηση και γίνονταν προσπάθειες για οικουμενική, η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια».

Επιπλέον, ο κ. Λεβέτνης άσκησε κριτική και στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας: «Άκουσα την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο. Κόβει φόρους. Ξέρει ότι αυτό φέρνει ψήφους, αλλά όταν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση, δεν έφερε καμιά ανάπτυξη» και έψεξε τη ΝΔ, ότι «δεν βγάζει πρόγραμμα» και όσα λέει ότι «θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, ξέρει ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί είναι ανελαστικός φόρος».

«Την χώρα την καταντήσατε νεκροταφείο και στα νεκροταφεία δεν ισχύουν αυτά» είπε αποστομωτικά ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στους δικαστές για το θέμα της δήλωσης πόθεν έσχες, αλλά και στον υπουργό, Στ. Κοντονή, τον οποίον χαρακτήρισε «κήνσορα» και ζήτησε από τον πρωθυπουργό «να σκεφτεί την αντικατάστασή του, όχι για να περάσει των δικαστών, αλλά για να ωφεληθεί η χώρα».

Σχετικά με το θέμα ονομασία της ΠΓΔΜ, έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως «με τι τρόπο μετέχουμε» ως «πού μπορούμε να υποχωρήσουμε» και «ποια είναι η θέση» και θύμισε ότι το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ γέννησε την Πολιτική Άνοιξη.

Επίσης σημείωσε, ότι «αν η ΝΔ πιστεύει στη σύνθετη ονομασία, ούτε συνδυασμούς μην επιχειρήσει να καταρτίσει στη Β. Ελλάδα» ενώ για τον κ. Τσίπρα είπε: «Τόσο εύκολα πουλάει το όνομα».

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στους πλειστηριασμούς και ζήτησε από την κυβέρνηση να φέρει τροπολογία, ώστε να προστατεύεται η πρώτη κατοικία.

Για τις συντάξεις υποστήριξε, ότι πρέπει να δίνονται με «εισοδηματικά κριτήρια, γιατί όποιος έχει μεγάλα εισοδήματα δεν πρέπει να παίρνει χρήματα».

Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις εκτίμησε, πως «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» και δήλωσε ότι ο ίδιος είναι «πολιτικός του πρωτογενούς τομέα και του πόρτα-πόρτα. Εγώ θα κοιτάω το λαό στα μάτια, γιατί δεν έχω διορίσει κόσμο, ούτε δάνεια χρωστάω στο κόμμα».

NEWSBEAST.GR  19/12/2017

 

 

 

 

Ένωση Κεντρώων: Να σταματήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις

«Άμεσα νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Ένωση Κεντρώων: Να σταματήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις

«Την προστασία της πρώτης κατοικίας,

ασχέτως ποσού και της δεύτερης κατοικίας για

κάθε οικογένεια με παιδιά και την άμεση αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων, μέχρι η Βουλή να ψηφίσει νόμο για την προστασία πρώτης και δεύτερης κατοικίας» ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας:

«Όταν λέμε προστασία, να σταματήσει κάθε διεκδίκηση των τραπεζών στην πρώτη και δεύτερη κατοικία και να προστατεύεται και ο εγγυητής που πιθανώς υπάρχει.

Αν αυτά δεν γίνουν, τότε η Ελλάδα θα μπει στο 2018 με το ζήτημα αυτό να κυοφορεί συνθήκες εμφυλίου και κοινωνικής διάλυσης».

NEWSBEAST.GR  13/12/2017

 

 

 

Λεβέντης καλεί Παυλόπουλο να μην υπογράψει το νόμο για την ταυτότητα φύλου

«Η μόνη χώρα που δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει ξένα ήθη είναι η Ελλάδα»

Λεβέντης καλεί Παυλόπουλο να μην υπογράψει το νόμο για την ταυτότητα φύλου

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με την οποία τον καλεί να μην υπογράψει τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και να τον αναπέμψει στη Βουλή προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση, απέστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Παρακολουθήσατε ασφαλώς τη συζήτηση στη Βουλή της 10/10/2017 που αφορούσε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη. Το νομοσχέδιο αυτό ήρθε προς ψήφιση χωρίς καμία διαβούλευση και προσυνεννόηση μεταξύ κομμάτων, Εκκλησίας, φορέων και εκπροσώπων της ιατρικής επιστήμης. Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση ως ανθρωπιστικό αίτημα να ψηφίσει η Βουλή, ως βήμα προόδου και ως εναρμόνιση με άλλα κράτη της Ευρώπης. Η Ένωση Κεντρώων έχει βαθύτερα χαρακτηριστικά, τη στήριξη των αδυνάτων, την εμπέδωση δημοκρατικών αξιών και τη διατήρηση αξιών και ηθών, όπως τα διδάσκει η Ορθόδοξη Πίστη μας » αναφέρει ο κ. Λεβέντης στην επιστολή του.

Και προσθέτει: «Η ψηφοφορία και το κλίμα συζήτησης της Βουλής και το δημοσιογραφικό ευρύτερο περιβάλλον βοηθήσαν στην επιψήφιση του νομοσχεδίου, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας ως φανατική, οπισθοδρομική και απροσάρμοστη και επειδή από την Ευρώπη έχουμε φανεί ως τώρα ανήμποροι να κάνουμε τις οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να υπόκειται σε ψυχοφθόρες και απάνθρωπες θυσίες».

«Θεωρούμε ότι η Ελλάδα έχει ήθη και αξίες και δεν χρειάζεται καμία αντιγραφή εξ Ευρώπης στον τομέα αυτόν, όλη της, δε, τη δύναμη πρέπει να την εστιάσει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και της οικονομίας. Για τους ανωτέρω λόγους σάς ζητούμε να μην υπογράψετε και να μην κυρώσετε τον νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και να τον επιστρέψετε στη Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση» σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, για να συμπληρώσει: «Η μόνη χώρα που δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει ξένα ήθη είναι η Ελλάδα, η χώρα που είναι άδικο να αγνοεί την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας και να φθάνουμε σήμερα στο σημείο, ένας αθλητικός σύλλογος να μπορεί να διατυπώσει γνώμη, όχι όμως η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών».

«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, θεωρώ ότι πρέπει να καλέσετε τον πρωθυπουργό να συζητήσετε το θέμα γιατί διαφορετικά η Ελλάδα θα συρθεί σε έναν επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό» καταλήγει ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε ακόμα

NEWSBEAST.GR  11/10/2017

 

 

 

 

 

 

ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΞΑΝΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος»

leventis1-600x275
ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΞΑΝΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος»

«Άστραψε» εναντίον της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατηγορώντας αυτή και τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι κοντόφθαλμος κι έχει πάθος όπως κι ο κ. Μητσοτάκης για την εξουσία.

Μιλώντας στον Νorth98 είπε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε τη συμβουλή μου να σχηματίσει μια μεγάλη κυβέρνηση με κύρος στη διεθνή κοινότητα και συνεχίζει μόνος του για να βρει λύση μέσω του Πούτιν, των Κινέζων, των Αράβων, όλα αυτά είναι μάταια τα έκαναν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς κι εισέπραξαν το μηδέν. Και μόνο που επιλέγεις Κινέζους και Ρώσους δείχνει ότι είσαι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε, ότι «οι δεξιοί και οι συριζαίοι όπως είπε, είναι άμυαλοι τους οδηγεί το τυφλό πάθος για εξουσία τα επιτελεία τους είναι χειροκροτητές». Σε ότι αφορά την υπόθεση με το ελεγκτικό συνέδριο στο θέμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ υποστήριξε: «Πρέπει να πάνε φυλακή οι δήμαρχοι που προσέλαβαν προσωπικό χωρίς να βασίζονται σε νόμο παρά ελπίζοντας στη μονιμοποίησή τους».

Ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα γιατί όπως είπε θέλουν να λένε στη συνέχεια ότι ψηφίστηκαν από τα άλλα κόμματα τα αντίμετρα. «Είναι σοφιστές και πανούργοι. Δεν είναι καθαροί άνθρωποι να αναλάβουν τις ευθύνες τους από τις αποφάσεις που λαμβάνουν, αφήνουν μπανανόφλουδες στο δρόμο για να γλιστρήσουν οι υπόλοιποι και να πούνε στην κοινωνία ότι ο Λεβέντης ψήφισε τα αντίμετρα».

Δεν απέκλεισε τις εκλογές όσο η κυβέρνηση δεν φέρνει επενδύσεις δεν περιορίζει την έξοδο των χρημάτων εκτός τραπεζών και την άρση των capital controls από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει, κάτι που περιμένει ο Μητσοτάκης για να πέσει η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε και τη δημόσια τηλεόραση για το χρόνο που αφιερώνει στο κόμμα του, λέγοντας ότι κάνει προπαγάνδα και λειτουργεί πάλι σαν κομματικό εργαλείο της εκάστοτε Κυβέρνησης. Το λιβανιστήρι στον Τσίπρα του κάνει κακό είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Β. Λεβέντης: Διαφωνώ με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό

Β. Λεβέντης: Διαφωνώ με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό

Τη διαφωνία του με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τον λαό, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στις προτάσεις της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δήλωσε αντίθετος και με τη διενέργεια δημοψηφισμάτων.

Είπε πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι έχει συχνές συναντήσεις με τον κ. Τσίπρα, καθώς, όπως είπε, δεν ζητά τίποτα και λέει ελεύθερα την άποψή του.

Σε ό,τι αφορά τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό προτείνοντας να λειτουργήσει το ΕΣΡ και να εξετάσει το θέμα. «Να ψηφίσουμε στη Βουλή και εμείς ως Ένωση Κεντρώων που δεν είχαμε ψηφίσει» είπε.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line "Η" Online 26/7 11:59

 

 

 

Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ - Λεβέντης:

Ο Τσίπρας έχει κουραστεί - Πότε του πρότεινε να κάνει εκλογές

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει κουραστεί - Πότε του πρότεινε να κάνει εκλογές
Στην αποκάλυψη ότι έχει προτείνει στον πρωθυπουργό να πάει σε εκλογές τον Φεβρουάριο του 2017 προέβη ο Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κουραστεί και εκτιμώντας πως είναι έτοιμος μέχρι και να παραδώσει την εξουσία.

«Έχει έρθει προς τον ρεαλισμό. Είναι πια ευρωπαϊστής. Το κόμμα του όμως αποτελείται από βαρίδια» είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στα Παραπολιτικά 90.1.

Ο Βασίλης Λεβέντης πάντως παραδέχθηκε ότι ο εκλογικός νόμος έχει φέρει πιο κοντά την Ενωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό δεν σημαίνει και κυβερνητική συνεργασία». Εκτίμησε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει τον εκλογικό νόμο, ενώ είπε πως «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εάν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική θα τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους τους».

Αποκάλυψε δε πως συνέστησε στον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές τον Φεβρουάριο του 2017 για να αποδείξει ότι δεν είναι ο πρωθυπουργός του μπόνους και ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ακυβερνησία. Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως φρονεί ότι από 4 θα γίνουν τελικά 7.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line "Η" Online 13/7 11:59

 

 

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - Λεβέντης:

«Ο Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία» αν καταργήσει το μπόνους των βουλευτικών εδρών

Λεβέντης:  «Ο Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία» αν καταργήσει το μπόνους των βουλευτικών εδρώνΑίτημα της δημοκρατικής Ελλάδας εδώ και εξήντα χρόνια, από την εποχή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, αποτελεί η κατάργηση του μπόνους των εδρών του πρώτου κόμματος, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, υπογραμμίζοντας ότι αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το καταργήσει μέσω του νέου εκλογικού νόμου, τότε θα «μείνει στην ιστορία».

«Αν ο Τσίπρας προχωρήσει, όπως μου έδειξε ότι έχει αποφασιστικότητα, να σβήσει το μπόνους και να δώσει ψήφο στα 17, θα μείνει στην ιστορία ότι ικανοποίησε το αίτημα της δημοκρατικής Ελλάδας, που είναι αίτημα 60 χρόνων από την εποχή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου» ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι ισχυρή είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας που εκπροσωπεί το 60 και το 70% του λαού και όχι όπως η σημερινή που –όπως είπε – διαθέτει μεν 153 έδρες, αλλά στην ουσία δεν έχει ούτε το 20% των ψηφοφόρων.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε, επίσης, ότι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συζήτησε μαζί του το πάγιο αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά –όπως ανέφερε– ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, επειδή υπάρχει μεγάλη έχθρα με τον κ. Μητσοτάκη. «Θέλω να κοπεί το μπόνους εντελώς, να κοπεί η όρεξη του Μητσοτάκη ότι θα βγει αυτοδύναμος, να καταλάβει ο Μητσοτάκης ότι το μόνο που έχει να κάνει είναι να τα έχει καλά με τα άλλα κόμματα μήπως σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού και όχι μοναχοφάγος και δικτάτορας» είπε ο κ. Λεβέντης, ενώ κατηγόρησε και τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας ότι αν πραγματοποιούσαν περικοπές σε συντάξεις και μισθούς και μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, η Ελλάδα δεν θα υποχρεωνόταν να υπογράψει μνημόνια.

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε «ανόητη» την ψήφο των Βρετανών, υποστηρίζοντας ότι προήλθε από τους δημαγωγούς, λαϊκιστές και δημοσιογράφους που τους παρέσυραν, απέδωσε το Brexit στην αντίδραση των Βρετανών από τους δυσβάσταχτους φόρους και προέβλεψε ότι στην Ισπανία θα βρεθεί λύση και θα σχηματιστεί κυβέρνηση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line  "Η" Online 27/6 13:02

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

Β. Λεβέντης: Απλή αναλογική, κανένα μπόνους και πλαφόν 3%

Β. Λεβέντης: Απλή αναλογική, κανένα μπόνους και πλαφόν 3%Απλή αναλογική, κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα και πλαφόν εισόδου στη Βουλή είναι οι βασικές θέσεις της Ένωσης Κεντρώων στο διάλογο για τον εκλογικό νόμο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι απόψεις του είναι ήδη γνωστές στην κυβέρνηση, πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι έχουν γίνει ήδη βολιδοσκοπήσεις.

Ερωτηθείς εάν θα δεχθεί κάποιου είδους μπόνους για το πρώτο κόμμα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε τέτοια θέση σημειώνοντας ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος δεν έβαζε κρεμμύδια και σάλτσες όταν μιλούσε για απλή αναλογική».

Απέρριψε ιδέες όπως να δηλώνουν από πριν τα κόμματα με ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά ενώ ξεκαθάρισε πως «εγώ με τη Δεξιά δεν πρόκειται να πάω, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Πολάκη σχετικά με τη Δικαιοσύνη κράτησε αποστάσεις αλλά προσέθεσε ότι «και η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της». Σημείωσε πως μπορεί ο κ. Πολάκης να μην έχει στοιχεία αλλά είναι πιθανόν να έχει δει σαπίλα και σήψη και γι’ αυτό η Ένωση Κεντρώων ζητά να ερευνηθούν οι καταγγελίες του.

 

 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επιμένει για οικουμενική κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης

Επιμένει για οικουμενική κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης«Αυτό που προέχει σήμερα είναι να έλθει η ανάπτυξη, γι΄ αυτό επιμένω για οικουμενική κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα στην Πάτρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσερχόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Βασίλης Λεβέντης πρόσθεσε ότι «όσο βλέπουν οι ξένοι επενδυτές μία κυβέρνηση με 153 έδρες, με μια Κατριβάνου να μην ψηφίζει, με μία Βαγενά να την ψάχνουν στους διαδρόμους να ψηφίσει και 5 με 6 άλλους βουλευτές να κλαίνε που ψηφίζουν, δεν θα έλθει κουνούπι επενδυτών».

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «αν θέλουν να έλθουν επενδύσεις, να κάνουμε μία κυβέρνηση με όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ, που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη και να σταματήσει ο Αλέξης Τσίπρας να λέει ότι θα μπορέσει μόνος του». Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Λεβέντης πρόσθεσε ότι «κανείς δεν μπορεί μόνος του, διότι ζούμε σε μία εποχή που χρειάζεται και ο τελευταίος».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι «τα είπα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα περί σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης», διότι όπως εξήγησε, «το συμφέρον της χώρας απαιτεί να παραμερίσουμε τις διαφορές και να λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας».

Στο μεταξύ, με αφορμή την παρουσία του σε συνέδριο συνταξιούχων που πραγματοποιείται στην Πάτρα, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «στηρίζω τους συνταξιούχους να παίρνουν ακέραιες τις συντάξεις τους, αλλά πρέπει και εδώ να κόψουμε τις συντάξεις των πλουσίων, όπως γίνεται στην Αυστραλία».

Όπως είπε, «όσοι συνταξιούχοι έχουν πάνω από 3.000 μηνιαίο εισόδημα από τόκους και ενοίκια να μην παίρνουν τις συντάξεις τους και με αυτά τα λεφτά να δίνουμε μεγαλύτερο ποσό επιδόματος ή σύνταξης σε μονογονεϊκές μάνες, σε αναπήρους, και σε πολυτέκνους». Ακόμη ανέφερε ότι «έχουμε 330.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν τρεις κύριες συντάξεις» και πρότεινε «να συγχωνευθούν σε μία, που δεν θα υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ».

Επίσης είπε ότι «έχουμε 1.200.000 συνταξιούχους δύο κύριων ταμείων» και διατύπωσε την πρόταση πως «και σε αυτές τις περιπτώσεις οι συντάξεις θα πρέπει να συγχωνευθούν σε μία, των 1.500 ευρώ».

Όπως ανέφερε σχετικά με τις προτάσεις του, «θα πρέπει πληρώσουν την θυσία οι έχοντες και οι κατέχοντες και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την σύνταξη των 1.000 ευρώ».

Σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έκοψε το ΕΚΑΣ από μια ηλικιωμένη που παίρνει σύνταξη 600 ευρώ», προσθέτοντας ότι «καλά τους είπε ο Σόιμπλε ότι εσείς που αυξήσατε τον ΦΠΑ στα νησιά, κάνατε ανοησίες». Όπως πρόσθεσε, «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι την αύξηση του ΦΠΑ την υπέδειξαν οι ξένοι, αλλά οι ξένοι ζητούν μόνο το πλεόνασμα».

Σε αυτό το σημείο συμπλήρωσε ότι «οι ξένοι θέτουν στόχους, ενώ τους φόρους τους έβαλε η κυβέρνηση, όπως τους έβαζε τα προηγούμενα χρόνια η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά επειδή δεν μπορούν να πουν στην κοινωνία, ότι εμείς βάλαμε τους φόρους, λένε ότι ο Σόιμπλε μας λέει να βάλουμε φόρους».

Στο μεταξύ με αφορμή την παρουσία του στην Πάτρα, ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Καλαμάτα λέγοντας πως «κάποιοι είπαν ότι εγώ μίλησα άσχημα για την παραλία της Καλαμάτας» και πρόσθεσε: «Παραποίησαν τα όσα δήλωσα στην προ τριμήνου επίσκεψή μου στην Καλαμάτα. Ο δήμαρχος μου είχε πει, ότι δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ τα τελευταία 50 χρόνια στην παραλία και υπάρχει ένα κατεστημένο που την υπερεκμεταλλεύεται, με αποτέλεσμα η εικόνα της να μην είναι η πρέπουσα. Εγώ έκανα μια μνεία, ότι χρειάζεται να κοπεί ένα κονδύλι για να γίνει ανάπλαση της παραλίας σε όλα τα επίπεδα, διότι είναι η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας και δεν μπορεί να την έχουμε σε ένα εγκαταλελειμμένο κλίμα. Όμως ένα κατεστημένο δεξιών και Συριζαίων εστράφη εναντίον μου. Θα καταγγείλω αυτό το κατεστημένο, που αντί το ίδιο να σεβαστεί το λαό, πάνε να συνεχίσουν μια παραδοσιακή απραξία και να μην γίνεται τίποτα στην Καλαμάτα».

 

 

 

 

 

ΛΥΣΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ  Λεβέντης:
Ούτε η κυβέρνηση τραβάει, ούτε η αντιπολίτευση...
Λεβέντης: Ούτε η κυβέρνηση τραβάει, ούτε η αντιπολίτευση...Ούτε η κυβέρνηση «τραβάει», ούτε η αντιπολίτευση - και το αδιέξοδο θα φανεί το Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επιμένει στην πρόταση του για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβέντης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στις 8μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου, και με αυτή την ευκαιρία είχε συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λεβέντης είπε ότι στην τελετή εγκαινίων της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», όπου βρέθηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. του έδειξε προς την πλευρά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «με αυτούς εδώ να κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση;» και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε, ότι ακόμα και με τον εχθρό μπορεί κάποιος να κάνει οικουμενική κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε επίσης, ότι του τηλεφώνησε η Ντόρα Μπακογιάννη και του ζήτησε να υπογράψει την πρόταση της να γίνει ειδική συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών για τα θέματα της Αγιάς Σοφιάς και των Τσάμηδων, και εκείνος αρνήθηκε.

Από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, είπε ότι του αρέσει περισσότερο να συζητάει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί θέλει να τους πείσει και για την οικουμενική κυβέρνηση.

Για τη Φώφη Γεννηματά παρατήρησε ότι αλλάζει συνεχώς θέσεις, με αφορμή και στη στάση της στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό, ενώ μίλησε αρνητικά για την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη υπέρ του Κώστα Σημίτη.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, μαζί με άλλα στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Για την επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή, είπε ότι διευκολύνει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, και τον κατηγόρησε ότι θέλει να διαλύσει το κόμμα στο οποίο υπήρξε πρόεδρος και με το οποίο εκλέχθηκε πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων περιέγραψε στους δημοσιογράφους και την πρώτη συνάντηση που είχε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην αρχαία Ολυμπία, και σημείωσε πως του έκανε εντύπωση το γεγονός πως εκείνος πήγε κοντά του για να τον χαιρετίσει.

 

 

 

 

ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...

Λεβέντης: «Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν»

Λεβέντης: «Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν»«Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν», δηλώνει ο Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως εκλογές θα γίνουν αρχές του 2017 γιατί οι Αμερικανοί του είπαν «ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός».


Μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο κανάλι «Ε» ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «τώρα τον χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα πράγματα», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο ίδιος δεχόταν συνεχείς πιέσεις να μπει το κόμμα του στην κυβέρνηση, ωστόσο, όπως είπε, όταν άρχιζε να λέει ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση, τότε άρχιζαν να τον κατηγορούν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε επίσης για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο γιατί αν δεν γίνουν, «το Grexit είναι στο δρόμο και η πτώχευση δεν έχει αποφευχθεί και είναι προ των πυλών».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κόφτη για τον οποίο ανέφερε ότι ο Τσίπρας του είπε ότι θα ισχύσει από 1η Μαΐου 2017.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης είπε πως φοβάται την κοινωνική αναταραχή από τον λαό, «γιατί όσο δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα αναπόφευκτα θα υπάρξει έκρηξη από τον κόσμο».

 

 

 

ΒΟΥΛΗ  Λεβέντης:

«Ντροπή για το Κοινοβούλιο» ότι ψηφίζεται σήμερα ο «κόφτης» και το «υπερταμείο»

Λεβέντης: «Ντροπή για το Κοινοβούλιο» ότι ψηφίζεται σήμερα ο «κόφτης» και το «υπερταμείο» Την πρότασή του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αιτιολόγησε την επιμονή του σε αυτή λέγοντας πως μόνο με μια κυβέρνηση 250 εδρών θα μπορεί η χώρα να απολαμβάνει εμπιστοσύνης, να έρθουν επενδύσεις και να επιστρέψουν οι καταθέσεις.

Προέβλεψε δε, ότι όσο η κατάσταση παραμένει η ίδια, η χώρα οδηγείται στην καταστροφή αφού - όπως είπε - η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την εξουσιομανία και την μονομανία στις «καρέκλες» που την διακρίνει υπογράφει τα πάντα αδιαφορώντας για το κόστος στην κοινωνία, «κι όπου πάει».

«Εγκληματείτε αν δώσετε την σημερινή ψήφο. Γιατί δίνετε την εθνική κυριαρχία» είπε ο κ. Λεβέντης προς την πτέρυγα της πλειοψηφίας και χαρακτήρισε «ντροπή για το Κοινοβούλιο» ότι ψηφίζεται σήμερα ο «κόφτης» και το «υπερταμείο» χωρίς να αλλάξει ούτε κόμμα από αυτά που υπαγόρευσαν στην κυβέρνηση οι πιστωτές. Προσέθεσε πως εκτός από τις παραλίες, τις δασικές εκτάσεις και τους αρχαιολογικούς χώρους δεν εξαιρείται τίποτε άλλο από αυτά που «μπορούν να κατάσχουν οι ξένοι» διότι - όπως είπε - ό, τι εξαιρείται αναφέρεται στους νόμους, κι αν δεν εξαιρείται επιτρέπεται. «'Αρα ούτε το κτίριο του Αρείου Πάγου και της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιρείται» είπε και ρώτησε προς τους βουλευτές «αν θεωρούν πιο σημαντική την δόση από το να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία» συμπληρώνοντας «αν έχετε την συνείδησή σας ήσυχη, κάντε το».

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει μόνον στον λαό τον «λογαριασμό» των μέτρων που λαμβάνει και ζήτησε να κόψει στο ήμισυ πριν λήξει αυτή η συνεδρίαση τους μισθούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέχρι των περιφερειαρχών και των δημάρχων.

Διερωτήθηκε τέλος, πως ο Πάνος Καμμένος συμπλέει με αυτή την κυβέρνηση ενώ φαίνεται να έχει διαφωνίες (για το όνομα των Σκοπίων, τους Πόντιους κ.α).

 

 

 

ΕΠΙΘΕΣΗ   Ενωση Κεντρώων:

Ο Τσίπρας δεν άκουσε ούτε το ΔΝΤ ούτε την Ευρώπη και επέλεξε τη φοροεπιδρομή!!!!!

Ενωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας δεν άκουσε ούτε το ΔΝΤ ούτε την Ευρώπη και επέλεξε τη φοροεπιδρομήΣφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επέλεξε τη φοροεπιδρομή από τις  μεταρρυθμίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων:

Το ΔΝΤ και η Ευρώπη αναφέρουν ότι θέλουν μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα και όχι φοροεπιδρομές. Ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι πιέστηκε ασφυκτικά για περαιτέρω φορολογίες. Αυτό είναι μη αληθές, διότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο η σωτηρία του κομματικού του στρατού. Δεν επιθυμεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, ούτε να φέρει επενδύσεις, ούτε να στηρίξει την επιχειρηματικότητα. Η κοροϊδία του στέλνει τον Σύριζα στα δημοσκοπικά τάρταρα και τους ταλαιπωρημένους πολίτες στα κάγκελα.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ βουλευτων σε Λεβεντη 20 Μαρτιου ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

leventis

Γραφει η kalinda

ΧΑΟΣ επικρατει στην Ενωση Κεντρωων καθως στις 20 Μαρτη κλεινουν 6 μηνες απο την ημερομηνια των τελευταιων εκλογων.

Ο κ.Λεβεντης ειχε υποχρεωσει τοτε τους υποψηφιους βουλευτες του να υπογραψουν υπευθυνη δηλωση πως θα παραιτηθουν σε 6 μηνες και να μπουν στη βουλή οι επομενοι της λίστας.

Το προβλημα ειναι οτι κανενας δεν θελει να παραιτηθει και ο κ.Λεβεντης δεν ξερει τι να κανει καθως θα μεινουν στη βουλή μονο αυτος και ο γιος του. Η μια λυση ειναι να ξεχασει τις παραιτησεις αλλα υπαρχει το προβλημα και αυτων που θελουν να μπουν στη βουλη και πιεζουν.

Θα παραιτηθει δηλαδη ο γιος του οπως ελεγε σε εξι μηνες που αφησε την δουλεια του σε μεγαλη πολυεθνικη για να μεινει ανεργος;

Μονο εκλογες θα τον εσωζαν για αυτο μην  πεσετε απο τα συννεφα αν τις επομενες μερες αλλαξει τροπάριο και ξεχασει και την οικουμενικη και ολα τα αλλα.

Ο Βασίλης Λεβέντης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου - Α΄μέρος

Posted by kalinda στο Φεβρουαρίου 22, 2016

 

 

 

 

ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Επίθεση Λεβέντη στην κυβέρνηση: Κοροϊδέψατε τον κόσμο - Πτωχεύσατε τη χώρα

Nick Paleologos / SOOC

Για κοροϊδία και εξαπάτηση του ελληνικού λαού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας πως πέρασε από την απάτη των εκλογών στην μετεκλογική βαρβαρότητα.

«Τι είναι το παράλληλο πρόγραμμα; Επειδή υπέγραψαν μνημόνιο θέλουν και ασπιρίνες και παυσίπονα μαζί και μάχονται οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ποιος δίνει τα περισσότερα. Σε ποιους; Στους ανασφάλιστους, στους άνεργους, στους ετοιμοθάνατους, σε αυτούς που λιμοκτονούν», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά επειδή η Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί».

«Υπάρχει ομολογία από υπουργό σας ότι κοροϊδέψατε τον κόσμο, σημείωσε αμέσως μετά και τόνισε: «οποίος πει την αλήθεια πρέπει να καρατομηθεί αφού πρώτα γελοιοποιηθεί. Αυτά είναι τα στάδια για όποιον ομολογεί τις συνέπειες», τόνισε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε:

δεν ανέχεται άλλο ο κόσμος το ψέμα, την απάτη, την κοροϊδία».

«Περάσατε από την απάτη των εκλογών στη βαρβαρότητα την μετεκλογική και λέτε ότι πήρατε και τρεις φορές την ψήφο», ανέφερε και πρόσθεσε: «υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού όταν λέτε ότι γνώριζε τι θα συμβεί. Πτωχεύσατε την χώρα».

Παράλληλα, επανέλαβε πως η λύση για τη χώρα είναι η οικουμενική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επιτέθηκε στην κυβέρνηση διότι ακόμη δεν έχει απαντήσει σε ερώτηση, που έχει καταθέσει εδώ και 15 ημέρες, για το ζήτημα των συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων.

«Ο κ. Βούτσης είναι εδώ. Έχω υποβάλει εδώ και 15 μέρες αίτημα να δω πόσους συμβούλους και μετακλητούς έχει η κυβέρνηση», είπε και διερωτήθηκε: «δεν υπάρχει Προεδρείο της Βουλής ή αυτό που θα πείτε είναι δύσκολο να το πείτε;», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.  20|02|2016 22:02

 

 

ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΛΟΥΣΟΥ ΤΟΝ ΤΩΡΑ.

Ο κλόουν της διαπλοκής δεν είναι καθόλου αστείος. Ένας επικίνδυνος απατεώνας που φούσκωσαν οι νταβατζήδες την κατάλληλη στιγμή για να έχουν και άλλο πάτημα εντός βουλής, τώρα έχει πετάξει την μάσκα και υπηρετεί όχι εσένα καημένε που τον ψήφισες, αλλά τον νταβατζή χορηγό του υβρίζοντας και εκβιάζοντας.
ΕΦΤΑΣΕ λοιπόν στο σημείο ο αδίστακτος απατεώνας να εκβιάζει και να υβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή δεν θα εμποδίσει τον νόμο κατά των νταβατζήδων.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ; Δεν θυμάται δηλαδή ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος σήκωσε όλο το βάρος του «Βασικού Μετόχου»; Δεν θυμάται πως τον πολέμησαν λυσσαλέα οι νταβατζήδες, που επειδή δεν μπορούσαν να τον ακουμπήσουν έβαζαν εκβιαστές της παραδημοσιογραφίας να τον συκοφαντούν άθλια με μυθοπλασίες για την προσωπική του ζωή; Ξεχνώντας φυσικά ότι όποιος δεν είναι λαμόγιο τιμά και το σπίτι του και τα σπίτια των άλλων…
Γουρούνια της παραδημοσιογραφίας, που ο κοριός της ΕΥΠ τους «έπιασε» να εισπράτουν μεροκάματα από προφυλακισμένο έμπορο τουρκικής ηρωΐνης.
Και πιστεύει ο κλόουν της διαπλοκής ότι θα εκβιάσει αυτός τον Παυλόπουλο για λογαριασμό του χορηγού του; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΗΣ;
Όχι φυσικά. Είναι αδίστακτος εκβιαστής με πολύ μεγάλα χρέη. τα οποία η κυβέρνηση να τα διερευνήσει όπως θα έκανε για κάθε απλό πολίτη. Ήτοι:
Πως είναι δυνατόν ο Λεβέντης να κατέχει συχνότητα παράνομα.
Πως ειναι δυνατόν να ΠΟΥΛΑΕΙ δημόσιο αγαθό (συχνότητα) που κατείχε παράνομα.
Πως είναι δυνατόν να χρηματοδοτει χιλιάδες ώρες εκπομπής στα κανάλια του κυρίου Βρυώνη.
Πως βρήκε δηλαδή περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, για να κανει πολιτική διαφήμιση χιλιάδων ωρών. Τις έπαιρνε τσάμπα; Που είναι τότε τα 2 εκατομμύρια αυτοπαράδοσης που θα έπρεπε να έχει εισπράξει το δημόσιο από το τσάμπα του Λεβέντη.
Από την αγοροπωλησία δημόσιας συχνότητας του Λεβέντη.
Από τους κρυφούς χορηγούς που χώνουν χρήμα στα μέσα που προβάλλουν τον Λεβέντη και φαίνεται οτι τους ενώνει το Ντουμπάϊ, οι καταζητούμενοι μέτοχοι και το πρεζεμπόριο με υψηλόβαθμα στελέχη καναλαρχών.
ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;
Αναμένουμε.                                                                                         Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 15, 2016

 

 

 

Ελέγξτε τώρα τον αυθαίρετο Λεβέντη που παριστάνει τον υπερασπιστή

των αυθαίρετων νταβατζήδων!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
Βγήκε λοιπόν ο Λεβέντης να ξιφουλκήσει υπέρ της διαπλοκής. Ποιός; Ο Λεβέντης που όχι μόνον υπεξαίρεσε παράνομα δημόσια συχνότητα, το «θρυλικό» κανάλι 67, αλλά την πούλησε και κράτησε προνομιακή προβολή εώς και σήμερα γεγονός που τον οδήγησε εντός βουλής…
Κοινώς, ο κύριος Λεβέντης έγινε βουλευτής ελέω παράνομης συχνότητας!
Η κυβερνηση οφείλει τώρα να διερευνήσει: Πόσα και πως εισέπραξε ο Λεβέντης από την πώληση της συχνότητας που κρατούσε παράνομα.
Πως ο Λεβέντης έκανε χρήση χιλιάδων ωρών τηλεοπτικού χρόνου όλα αυτά τα χρόνια. Πως τις αποπλήρωσε, τα παραστατικά, έρευνα για τους φόρους που αναλογούν.
Και αυτό πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ. Για να μάθει ο Ελληνικός λαός πως ξεφυτρώνουν τα κεφάλια της διαπλοκής σαν την λερναία ύδρα.
Ο Λεβέντης λοιπόν δεν είναι καθόλου «αστείος». Είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα διαπλοκής και αρπαχτής.

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 12, 2016

 

 

 

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! «Βουλευτής του Ποταμιού μου ζήτησε να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Capture

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, το πρωί της Τετάρτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «καλημέρα Ελλάδα» και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη!

Για την ακρίβεια ο κύριος Λεβέντης, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης, σημείωσε ότι την ώρα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα πράγματα, ο ίδιος βρισκόταν μόλις λίγα μετρά μακριά και πρόσθεσε ότι ακόμα και να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν επιθυμούν να μπουν στην κυβέρνηση.  30/12/2015

Περισσότερα Άρθρα:

koinobouleutiki-omada-neas-dimokratias-bouli

ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΕ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Αποχώρησαν βουλευτές!

2378597

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟ …ΚΑΛΗΜΕΡΑ! «Δεν δίνω ψήφο

ÁÈÇÍÁ-ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ(EUROKINISSI / ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ! Πως θα δράσει στην εκλογή

 

 

Β. Λεβέντης: «Βλακώδης συναλλαγή το να δώσω ψήφο στην κυβέρνηση»

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, απέρριψε τα σενάρια περί συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε ως… «βλακώδη συναλλαγή» το να δώσει ψήφο στην κυβέρνηση!«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Σκάι. Επίσης, εξέφρασε τη θετική διάθεση του κόμματός του για συμμετοχή σε μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει και η ΝΔ, λέγοντας ότι «μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων», γιατί, όπως ανέφερε, «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και μόνο υβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ο κ. Λεβέντης είπε ότι προτιμά «να εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης», γιατί, όπως υποστήριξε, ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει -και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο- ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, «αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει».

Σχολιάζοντας τις θέσεις Λεβέντη, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είπε πως «ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ. Καμμένο».

Σημειώνεται ότι σε άλλες δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989», o κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θέλει οικουμενική κυβέρνηση, αλλά δεν θέλουν στελέχη δίπλα του και εξέφρασε την άποψη ότι «οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Το διαζύγιο είναι σε πλήρη εξέλιξη».
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr
Αναρτήθηκε από 30/12/2015  στις 12:30 π.μ.

 

 

«ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑ»

Ο Γερμανός πρέσβης ζήτησε από το Λεβέντη να μπει στην κυβέρνηση

Ο Γερμανός πρέσβης ζήτησε από το Λεβέντη να μπει στην κυβέρνησηΟ γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ, φέρεται να πήρε πρωτοβουλία και να συνάντησε τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, ζητώντας του να «μπει» στην κυβέρνηση Τσίπρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος  της Ενωσης Κεντρώων.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα λίγα 24ωρα μετά το σάλο που ξεσήκωσαν οι πληροφορίες για το εμπιστευτικό σημείωμα της γερμανική πρεσβείας πως η Ελλάδα μοιάζει με «ακυβέρνητο καράβι».

Η συνάντηση των δύο ανδρών φέρεται να διήρκεσε μια περίπου ώρα.

Την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας χθες στη Βουλή κατά την συζήτηση με τα προαπαιτούμενα.«Με συνάντησε ο γερμανός πρέσβης και μου ζήτησε να στηρίξω τον Τσίπρα» αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης. Πρόσθεσε ότι του απάντησε ότι δεν δεν προτίθεται να το πράξει με συμμετοχή του στην κυβέρνηση σ' αυτή τη χρονική στιγμή.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line  "Η" Online 16/12 12:59

 

 

 

Μας έπιασε «λεβεντομαλάκες»

leventis-afisa-1-491x330

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Προεκλογικά είχαμε γράψει για τον κρυφό άσσο του Σόιμπλε, στην προσπάθεια του να τιθασεύσει το ΣΥΡΙΖΑ. Το Γερμανικό γεράκι προσπαθεί εδώ και 5 χρόνια να εφαρμοστούν με κάθε τρόπο τα μνημόνια υποδούλωσης του ελληνικού λαού και τα κίβδηλα «συμβόλαια» υποθήκευσης του δημόσιου πλούτου στα αδηφάγα νύχια του. Για να το πετύχει αυτό, δείχνει ικανός ακόμα και να «αναστήσει» ακόμα και τους κλόουν…

Στο δια ταύτα ο νέος «άσσος» του Σόιμπλε ακούσει στο όνομα Βασίλης Λεβέντης… Μετά την τραγωδία των πειραμάτων Παπαδήμου, Σαμαρά, Κουβέλη, Καρατζαφέρη, ήρθε η ώρα της κωμωδίας…

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι πλέον ο ρυθμιστής του πολιτεύματος. Από τις στιγμές που αναθεωρείς την άποψη σου για την παγκοσμία ειρήνη και τον ένοπλο αγώνα. Αναθεωρείς την άποψη σου ακόμα και για τον ιστορικό καραγκιόζη του θεάτρου σκιών…

Εμείς για να σας φτιάξουμε την διάθεση θα θυμίσουμε τι δήλωσε ο φανατικός μνημονιακός Bασίλης Λεβέντης λίγες μέρες μετά το ιστορικό Δημοψήφισμα, όπου το 62% του ελληνικού λαού είπε ΟΧΙ στα μνημόνια: «Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρης που ζηλεύει τους εύπορους»!!!

Κουβέντες μεγάλων πολιτικών ανδρών… Μετά τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, ήρθε ο Λεβέντης να μας θυμίσει πόσο τσίρκο έχει καταντήσει αυτή η έρμη πατρίδα…

Κι επειδή το «ανέκδοτο Λεβέντη» δεν είναι καθόλου αστείο, τουλάχιστον όσο φαίνεται, χτες αυτός ο γίγαντας της πολιτικής ζωής της χώρας, έκανε μια δήλωση η οποία ήρθε να μας θυμίσει τον λόγο που από τηλεπερσόνα έγινε ρυθμιστής της πολιτικής σταθερότητας και εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος χρησιμοποιώντας φανατικά φιλομνημονιακή ρητορική!!!

Ζήτησε χτες – σαν έτοιμος από καιρό – το νέο «Πουλέν» του Βερολίνου, ο αδικημένος από την ζωή και τους κακούς πολιτικούς και μιντιάρχες του χτες, οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό Προβόπουλο ή Στουρνάρα!!!

Η συγκεκριμένη δήλωση αποτελεί ασφαλώς «παραγγελιά» από τον «θείο Σόιμπλε», ο οποίος εδώ και καιρό έχει «λυσσάξει» να τοποθετήσει δοτό πρωθυπουργό τον πρώην κομουνιστή και μετέπειτα απόφοιτο του ΙΕΚ Σημίτη, Γιάννη Στουρνάρα…

Μιλάμε για έναν μέτριων δυνατοτήτων τεχνοκράτη, ο οποίος ανήλθε κοινωνικά και πολιτικά, επειδή υπήρξε πιστό όργανο της Γερμανικής επικυριαρχίας στην Ελλάδα!!!! Τα διαπιστευτήρια του στους Γερμανούς ο Στουρνάρας τα έδωσε πολλάκις, είτε σαν υπουργός Οικονομικών των Σαμαροβενιζέλων, είτε σαν διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος…

Αυτός ο μοιραίος άνθρωπος, τοποτηρητής του Σόιμπλε εν αθήναις, τοποθετήθηκε στην θέση του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, για να καλύψει όλα τα διαχρονικά σκάνδαλα, από το 2000 και εντεύθεν… Η κυβέρνηση προσπάθησε να τον στείλει σπίτι του, για την ακρίβεια δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα αναγκάζεται να «τρώει» το ύφος χιλίων πιθήκων του κεντρικού τραπεζίτη, ο οποίος βάζει«μπροστάντζα» τον Λεβέντη για να του στρώσει τον δρόμο προς το Μέγαρο Μαξίμου… Μάλιστα προχτές αυτός ο τύπος είχε το θράσος να δώσει και συμβουλές στο πολιτικό σύστημα να τα βρει, για να περάσουν όλα τα μνημονιακά και ανθελληνικά μέτρα… Συμβουλές που στοιχίζουν πανάκριβα στον ελληνικό λαό, την στιγμή που ο ίδιος περνάει ζάχαρη με το παχυλότατο μισθό του… Τον οποίο – ως είθισται – πληρώνουν τα κορόδια… Δηλαδή ο Ελληνικός λαός…

…Η συμμορία του Σόιμπλε, εξωθεσμικά κέντρα και μεγαλοεπιχειρηματίες πιέζουν για την επιβολή οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων για να καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις…

Το σχέδιο Σόιμπλε και των εγχώριων νεροκουβαλητών του, μπαίνει στην τελική του φάση… Λαγός του σχεδίου ο Λεβέντης!!!! Χτες έδωσε το σύνθημα… Φτιάξτε οικουμενική με πρωθυπουργό τον Στουρνάρα ή τον Προβόπουλο!!! Ένας τύπος που δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ στην ζωή του, αφού από τότε που τον θυμόμαστε, είναι ένας περιθωριακός πολιτικός και τηλεοπτικός αστέρας της trash tv, έρχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της Ελλάδας…

Καλά να πάθουμε, αφού δεν έχουμε την τόλμη, να τους στείλουμε όλους αυτούς, εκεί που τους αρμόζει.    3/12/2015    Posted by Cassandra στο Δεκεμβρίου 3, 2015

 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Β. Λεβέντης:

Εκλεισα ραντεβού με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω δεκανίκι

- Εχω ραντεβού με την Ιστορία!!!

Β. Λεβέντης: Εκλεισα ραντεβού με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω δεκανίκι - Εχω ραντεβού με την ΙστορίαΤη συνάντηση που θα έχει σε λίγες ημέρες με τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

«Σε λίγες ημέρες θα έχω συνάντηση με τον Τσίπρα. Η συνάντηση, όμως, δεν θα γίνει για να γίνω εγώ "τσόντα" τύπου Κουβέλη ή Καμμένου αλλά για να καταστρωθεί σχέδιο για τη διασωση της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες πριν την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Δεν θα είμαι το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θέλω να λυθούν τα προβλήματα της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «εγώ δεν έχω κανένα άγχος να πάρω υπουργεία».

Επέμεινε για τη λύση της οικουμενικής υποστηρίζοντας ότι αυτό του διαμηνύουν και ευρωπαίοι συνομιλητές του.

«Ελπίζω ο Τσίπρας να μου δείξει ότι δεν είναι εγωιστής ή αλλαζών και βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω απ' όλα» κατέληξε ο κ. Λεβέντης. Παράλληλα τόνισε ότι έκανε υπομονή 30 χρόνια γι' αυτό το ραντεβού που είχε με την Ιστορία.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line  "Η" Online 28/11 11:52

 

 

 

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Λεβέντης:

Ο Τσίπρας έλεγε εδώ και 5 χρόνια ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα χειρότερο

Το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η ΝΔ ψήφισαν τα μνημόνια και τώρα... αρνούνται. Αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για τη συνείδηση του κόσμου. Η κατάσταση είναι εξίσου επικίνδυνη και σε αυτό έχει δίκιο ο Τσίπρας.
Όμως, εδώ και 5 χρόνια, έλεγε όμως ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ενώ τώρα ψήφισε το πιο βαρύ από όλα, μαζί με το ενέχυρο των 50 δισ. ευρώ. Βλέπω μία περίεργη συμμαχία μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ. Μάλλον η καθίζησή τους, τους φέρνει πιο κοντά», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η Τουρκία θα πάρει λεφτά και η Ελλάδα βήμα προς βήμα θα υποχωρεί στο θέμα του προσφυγικού. Στο θέμα των Σκοπίων, ο Κοτζιάς έστειλε μία επιστολή σε μένα για να του πω την άποψή μου για το θέμα της ονομασίας. Δεν αντιλήφθηκα το πνεύμα της επιστολής. Το θέμα είναι να πείσουμε εμείς ώστε να πιέσουν τους Σκοπιανούς στο θέμα της ονομασίας. Αυτά τα μέτρα είναι πολύ βαριά, δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε, αφού δεν δίνουν λύση στο θέμα των συντάξεων. Ακόμη υπάρχουν ρετιρέ στις συντάξεις που δεν έχουν πειραχτεί», δήλωσε για τα θέματα του προσφυγικού, αλλά και για τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Λεβέντης.

«Την τελευταία πενταετία δεν μπαίνει κάτι άλλο, εκτός από φόρους. Δεν ήρθα εδώ μόνο για να καταγγείλω και να πω μόνο ότι όλα γίνονται στραβά. Πρέπει τα κόμματα να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Αυτό το νομοσχέδιο δεν έχει ούτε 1% θετικό για να το ψηφίσω, δεν έχει κάτι το αναπτυξιακό», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναρτήθηκε  16/10/2015  στις 10:20:00 μ.μ.

 

 

 

Ξέφυγε ο Λεβέντης:

Υπουργός πάει με ελικόπτερο στο γραφείο του

-Μήπως θέλει να το έχει πρόχειρο, αν χρειαστεί να το ...σκάσει; JUAN
Σε μια καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης ΚεντρώωνΒασίλης Λεβέντης.
Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο κ. Λεβέντης έχει κατονομάσει υπουργό οποίος μεταβαίνει καθημερινά στο υπουργείο του με… ελικόπτερο.
Παράλληλα, επιμένει πως διαθέτει στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Γράφει ο «Βηματοδότης»:
«Στην αρχή νομίζεις ότι πρόκειται περί αστείου, αλλά ο Β. Λεβέντης επιμένει ότι έχει στοιχεία και ότι πρόκειται να τα καταθέσει στη Βουλή. Λέει λοιπόν ότι υπάρχει υπουργός (και μάλιστα τον κατονομάζει) που μετακινείται από ένα σημείο κοντά στο σπίτι του με αυτοκίνητο και από εκεί στο γραφείο του με… ελικόπτερο! Θα πείτε τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας υπουργός που μεταβαίνει σε υπουργείο με ελικόπτερο και να μην το είχε έως τώρα αντιληφθεί κανείς; Εδώ επί μήνες τα social media τρόλαραν ότι θα φύγουν με ελικόπτερο και όχι να πηγαίνουν στα υπουργεία τους με ελικόπτερο. Ποιος αλήθεια μπορεί να τον πιστέψει; Κι όμως, κατά τον κ. Λεβέντη (που έστειλε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας επί τόπου τον γραμματέα της ΚΟ κ. Γεωργιάδη για να το ελέγξει) υπάρχει ο υπουργός με το ελικόπτερο και πρόκειται να καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή».
tribune Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 14.10.15   8:17 μμ

 

 

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Υπέρ της μίας σύνταξης για όλους, με οροφή τα 1.500 ευρώ,

η Ένωση Κεντρώων!!!

Υπέρ της μίας σύνταξης για όλους, με οροφή τα 1.500 ευρώ, η Ένωση Κεντρώων Η Ένωση Κεντρώων «επιμένει στη μια σύνταξη για όλους με οροφή τα 1.500 ευρώ», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος για το πολυνομοσχέδιο.

«Το πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση την Παρασκευή στη Βουλή η κυβέρνηση κατ'ουσίαν οριζοντιοποιεί τα βάρη στις συντάξεις, διατηρεί τις υψηλές συντάξεις των προνομιούχων και δημιουργεί ασφυξία στους χαμηλοσυνταξιούχους. Η Ένωση Κεντρώων επιμένει στη μια σύνταξη για όλους με οροφή τα 1.500 ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line  "Η" Online 14/10 18:32

 

 

 

Λεβέντης: Εσείς του ΚΚΕ είστε οι πιο άτακτοι - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 07/10/2015 - 22:04

Λεβέντης: Εσείς του ΚΚΕ είστε οι πιο άτακτοι - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέχεια στη χθεσινή του κόντρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Παρακαλώ ηρεμήστε εσείς του ΚΚΕ. Είστε οι πιο άτακτοι», είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε:

«Με είπατε λαγό χθες. Θα φανεί ποιος είναι ο λαγός. Με τον Μητσοτάκη ξέρουμε ποιος έκανε κυβέρνηση.

Η ιστορία θα δείξει ποιος είναι ο λαγός. Μη βιάζεστε».

Υπενθυμίζεται κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης χαρακτήρισε τον Βασίλη Λεβέντη «λαγό για αυτά που έρχονται» και πρόσθεσε:

«Εδώ γνωριζόμαστε κ. Λεβέντη σε αυτόν τον τόπο όλοι. Είναι μικρός ο τόπος έχουμε ονοματεπώνυμα, γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά χρόνια όσοι είμαστε εδώ λίγο μεγαλύτεροι και επομένως λίγο μαζεμένα και ο νοών νοείτω».

Δείτε το βίντεο   Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Ο Θεοδωράκης να καταλάβει ότι δεν μιλάει στον καθρέφτη του - ΒΙΝΤΕΟ

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided