Πέμπτη, Αύγουστος 13, 2020

Λιβύη

 

 

 

 

 

 

 

1.000.000 Λύβιοι φεύγουν πρόσφυγες και θα περάσουν και από Κρήτη και όταν ξεκοιλιάζαν τον Καντάφι η Κλίντον χόρευε

 

 

 

 

 

1.000.000 Λύβιοι φεύγουν πρόσφυγες και

θα περάσουν και από Κρήτη και όταν ξεκοιλιάζαν τον Καντάφι η Κλίντον χόρευεΗ ανατροπή του Καντάφι αποφασίστηκε όταν εκείνος αποφάσισε και πρότεινε στην συνέλευση αραβικών κρατών ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ...
ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ αντίστοιχη του ΔΝΤ για να χρηματοδοτούν δωρεάν τα αφρικάνικα κράτη (αποσύροντας τις καταθέσεις τους στην τράπεζα διεθνών διευθετήσεων που εδρεύει στην βασιλεία της Ελβετίας BIS) και συγχρόνως πρότεινε να ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!

Οι πράκτορες που ήταν μέσα του είπαν τότε "είσαι νεκρός και δεν το ξέρεις".

Όταν ξεκοιλιάζανε τον Καντάφι η κα Κλίντον έβλεπε το θέαμα χτύπαγε παλαμάκια και πήδαγε ενθουσιασμένη. Φανταστείτε! Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ! Την βαρβαρότητα της δημοκρατικής, της πολιτισμένης! Ν’ απολαμβάνει έναν βίαιο θάνατο!
Όταν στον 18χρονο γιό του οι Αμερικανοί πεζοναύτες έδιναν το τελευταίο του τσιγάρο να καπνίσει και μετά αμέσως θα τον εκετελούσαν, όταν γελαστοί και χάσκοντες τραβούσαν κάμερα και περιέφεραν στις ανά τον κόσμο οθόνες το θέαμα ενός 18χρονου νεαρού θανάσιμα θλιμμένου, αλλά περήφανου, όρθιου, χωρίς δάκρυα και παρακάλια για την ζωή του, να τραβά με πάθος τις τελευταίες σταγόνες απόλαυσης από ένα τσιγάρο, η πολιτισμένη Ευρώπη δεν δυσανασχετούσε για τις βαρβαρότητες των ιστορικών στιγμών. Για το μέλλον πλέον της Λυβύης. Για τον διαμελισμό μιας χώρας, για τον εμφύλιο σπαραγμό που είχαν σπείρει.
Ο Σαρκοζύ πήγε στην Λιβύη να απολαύσει πως διαλύεται μια χώρα ενώ προηγουμένως στην προεκλογική του καμπάνια είχε απολαύσει τα χρήματα που του είχε δώσει ο Καντάφι.
Δεν ξέρομε πως φερόνταν ο Καντάφι στους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Δεν έκανε εκλογές. Αλλά έκανε επανάσταση. Και ο Κάστρο δεν έκανε εκλογές. Αυτό που ξέρομε όμως είναι ότι υπέθαλψαν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι την πτώση όχι για λόγους δημοκρατίας, αλλά για λόγους πετρελαίου. Αυτό που ξέρομε είναι ότι δεν υπήρχαν με ενιαία Λιβύη οικονομικοί πρόσφυγες Λίβυοι.
Ίσως, ελάχιστοι πολιτικοί πρόσφυγες ήταν. Αυτό που ξέρομε, είναι ότι όλοι οι Λίβυοι απολάμβαναν προνόμια, όπως δωρεάν πετρέλαιο, βιβλιάριο με χρήματα, σε ονομαστικό λογαριασμό κάθε παιδιού που γεννιόταν ανεξαρτήτου φυλής. Γιατί είναι πολλές οι φυλές στην Λιβύη. Τώρα γίνεται σπαραγμός. Τώρα διαλύθηκε η χώρα και οι Λίβυοι γίνονται πρόσφυγες.
1.000.000 Λίβυοι φεύγουν από τη χώρα τους. Τμήμα τους θα περάσει και από την Κρήτη! Γιατί δεν μπορούν πλέον να ζήσουν εκεί! Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες που ζούμε. Σ’ όλον τον κόσμο αδικία, εκμετάλλευση, υποκρισία. Και μεις πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που σπέρνουν την αδικία, την εκμετάλλευση, την υποκρισία.
Α.Ρ. http://agonaskritis.gr/ πηγή πηγή στις Ιουνίου 26, 2020 1-000-000-%CE%BB%CF%8D%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B9-

ΕΚΤΑΚΤΟ! Λιβύη:

Κύματα μισθοφόρων από Αλγερία , Σουδάν, Τσάντ και Αίγυπτο ,

σπεύδουν να ενταχθούν στις δυνάμεις του στρατηγού Χάφταρ

5d2dc87a05c1c

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στη Λιβύη δεν θα σας το πει κανείς και θα σας το κρύψουν όσο μπορούν .Θα δείτε όμως τα επόμενα 24αωρα τον Στρατάρχη Χάφταρ θριαμβευτή στην Λιβυκή πρωτεύουσα , την κούρσα για την ανοικοδόμηση της Λιβύης να ξεκινάει και την επικύρωση της ανεξαρτησίας της χώρας από το συμβούλιο κηδεμονίας του ΟΗΕ
Σώμα ένοπλων Σουδανών έφτασε ξημερώματα της 29/12 στη Λιβύη σε τρεις φάσεις . Περισσότεροι από 1.500 μπαρουτοκαπνισμένοι μαχητές ήρθαν να προστεθούν στο σώμα 3.000 περίπου που βρίσκονται στο πλευρό του στρατάρχη εδώ και μήνες . Είναι αδύνατον οι δορυφόροι να μην έχουν εντοπίσει την κίνησή τους . https://www.libyaobserver.ly/sudanese-rapid-support-forces

Πρόκειται και για πολλά νέα μέλη της γνωστής παραστρατιωτικής ομάδας Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης, που εν τω μεταξύ ολοκλήρωσαν της εκπαίδευσή τους , της Rapid Support Forces (RSF),

Παράλληλα , « επιτροπή στρατολόγησης » μέλος της οποίας είναι και o Έλληνας απόστρατος με το παρατσούκλι ¨ الذئب¨ ( Λύκος ) αξιολογούν εκατοντάδες μισθοφόρους που έχουν προσέλθει μόνοι τους ή σε γκρουπ στη Λιβύη από διάφορα μέρη. Δηλώνουν πίστη στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ , εχθροί των Τούρκων και θα διατεθούν αρχικά στην εξασφάλιση των πετρελαιοπηγών για λογαριασμό της κυβέρνησης του Τομπρούκ και για να αποτρέψουν την δημιουργία πολεμικής αεροπορικής βάσης από την Τουρκία στην Μισράτα

Επισήμανση : Με βάση τις ανωτέρω εξελίξεις , οποιαδήποτε στήριξη ή εξυπηρέτηση των Τουρκικών δυναμένων , δεδομένης και της θέσης του Λιβυκού Κοινοβουλίου που είναι κατά της συμφωνίας παρωδία Τουρκίας – Σαρατς για κοινή ΑΟΖ , συνιστά προδοσία

Από την περιοχή Sidi Suleman Mosque ( Τζαμί ) της Τρίπολης σήμερα 30.12.2019 ώρα 011.30 , Δημήτρης μέσω της υπ αριθμ 38 ip

Κατόπιν άδειας του υποδιοικητή της

από : ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

 

 

 

 

Φιλέλληνας αρχηγός του λιβυκού στόλου:

Έχω διαταγή να βυθίσω τα τουρκικά πλοία

«Ο λαός γνωρίζει ότι εμείς ανήκουμε στο στρατηγό Χαφτάρ και εμείς θα αντιδράσουμε σε αυτή την συμφωνία»

Φιλέλληνας αρχηγός του λιβυκού στόλου: Έχω διαταγή να βυθίσω τα τουρκικά πλοία

Ο αρχηγός του Λιβυκού στόλου, ο οποίος σπούδασε στην Ελλάδα την δεκαετία του '70 μίλησε για τη συμφωνία της χώρας του με την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον φιλέλληνα Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha για τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα.

Ο αρχηγός του Λιβυκού στόλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει πάρει εντολή από τον στρατηγό Χαφτάρ να βυθίσει τα τουρκικά ερευνητικά πλοία αν μπουν στον θαλάσσιο χώρο της Λιβύης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η συμφωνία πήγε πακέτο στην κυβέρνηση της Τρίπολης και στον πρόεδρο της που έχει τουρκικές ρίζες.

«Εγώ έχω διαταγή άμα έρθουν τα καράβια έρευνας των Τούρκων να έχω μία λύση. Να τα βουλιάξω εγώ αυτά τα καράβια. Έχω διαταγή από τον κύριο Χαφτάρ. Ο λαός της Λιβύης γνωρίζει ότι εμείς ανήκουμε στο στρατηγό Χαφτάρ και εμείς θα αντιδράσουμε σε αυτή την συμφωνία» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία Σαράτζ – Ερντογάν, ο αξιωματούχος κάνει λόγο για κακή συμφωνία, όπως την ήθελε η τουρκική πλευρά, ενώ σημειώνει ότι δεν έχει την έγκριση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Newsbeast.gr - Δηλώσεις αρχηγού Πολεμικού Ναυτικού Λιβύης

https://www.youtube.com/watch?v=WotnjuqTwiA&feature=emb_logo
NEWSBEAST.GR   9/12/2019

 

 

 

 

 

Ο κομάντο που βοήθησε στην εξόντωση του

Μπιν Λάντεν και μετά από δύο γάμους έγινε γυναίκα

Ο κομάντο που βοήθησε στην εξόντωση του Μπιν Λάντεν και μετά από δύο γάμους έγινε γυναίκα

23/11/2019

Τα μετάλλια ανδρείας και η ζωή ενός άνδρα εγκλωβισμένου σε γυναικείο σώμα

Τo 2013 όσοι έμπαιναν στο προφίλ του Chris Beck στο LinkedIn έβλεπαν τη φωτογραφία μιας καστανομάλλας γυναίκας, ντυμένης με μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο, να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. «Βγάζω όλες τις μεταμφιέσεις μου και αφήνω τον κόσμο να δει την πραγματική μου ταυτότητα ως γυναίκα» έγραφε. Ο Chris είχε γίνει πλέον Kristin.

Για πολλά χρόνια η Kristin πάλευε με τους δαίμονές της και την θρησκόληπτη οικογένειά της. Ήδη από τα 5 της ένιωθε κορίτσι, λάτρευε τα φορέματα και τα κοκαλάκια των αδερφών της. Είχε όμως και ένα όνειρο: να ακολουθήσει καριέρα στο στρατό. Και τότε ήταν αδιανόητο να είσαι ομοφυλόφιλος και να υπηρετείς στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ακολούθησε την επαγγελματική πορεία που ήθελε, έκανε δύο γάμους και σχεδόν στα 50 της ένιωσε ότι έπρεπε να ζήσει στο σώμα που ήθελε, με την εμφάνιση που την έκανε να νιώθει ο εαυτός της, χωρίς περιορισμούς και κρυφτό. Και το έκανε…

Η καριέρα σαν βατραχάνθρωπος, η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν και οι γάμοι

O Chris Beck υπηρέτησε 20 χρόνια στην επίλεκτη μονάδα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού. Ως βατραχάνθρωπος ζούσε μια σκληρή ζωή, συχνά βίαιη. Πήρε μέρος σε 13 πολεμικές αποστολές, από τον Ειρηνικό Ωκεανό στη Μέση Ανατολή, περιλαμβανομένης της μάχης της Βασόρας το 2003 δίπλα σε βρετανούς κομάντος.

Ως μέλος της επίλεκτης ομάδας 6 των Navy Seals o Chris συμμετείχε στις 2 Μαΐου στην επιχείρηση Τζερόνιμο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ εισέβαλαν στην κατοικία του αρχηγού της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν και τον σκότωσαν.

Η τόλμη που έδειχνε στα πεδία των μαχών είχε σαν αποτέλεσμα να τιμηθεί με το χάλκινο μετάλλιο ανδρείας και το παράσημο της «Μωβ καρδιάς» (Purple Heart), που δίνεται σε όσους έχουν τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας.

Ο Chris δεν κάλυπτε την ταυτότητά του μόνο στην επαγγελματική του ζωή. Το ίδιο έκανε και στην προσωπική του. «Προσπαθούσα να ζήσω τρεις ζωές» είχε πει στο BBC. «Είχα μία κρυφή ζωή με τη γυναικεία ταυτότητά μου, είχα μια κρυφή ζωή με τους Seals και είχα και τη ζωή στο σπίτι μου, όπου έπρεπε να δείχνω συγκεκριμένα πράγματα σε σύζυγο, παιδιά και φίλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι με ήξεραν αποσπασματικά, κανείς δεν με γνώριζε πραγματικά».

Ο Chris παντρεύτηκε δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο στα 20 με την Σέλι απέκτησε δύο γιους. Χώρισε και παντρεύτηκε ξανά τη Σαμάνθα, όμως ο γάμος του κράτησε πολύ λίγο.

Η αποκάλυψη και η «Πριγκίπισσα του πολέμου»

Πίστη, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη ήταν μερικές από τις αδιάσειστες αξίες του κώδικα των Navy Seals και ο Chris πάντα πίστευε ότι αν αποκάλυπτε ότι ήταν τρανσέξουαλ θα θεωρούνταν προδότης αυτών των αξιών.

Το 2011 συνταξιοδοτήθηκε και τότε αποκάλυψε ποιος πραγματικά ήταν. Μα τι ειρωνεία! Η αποκάλυψη ήρθε τη στιγμή που αμερικανικό εφετείο διέταξε την άρση της απαγόρευσης που δεν επέτρεπε στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες να υπηρετούν στον αμερικανικό στρατό. Ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε νόμο που έβαζε τέλος στην πολιτική «Μη ρωτάτε, μην αποκαλύπτετε».

Το 2013 η Kristin -πια- άρχισε ορμονοθεραπεία, προετοιμάζοντας τον εαυτό της για την χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η αποκάλυψη με την αλλαγή φωτογραφίας στο LinkedIn είχε θετική ανταπόκριση από τους αδερφούς της στις ειδικές δυνάμεις, διώχνοντας μακριά τους φόβους και τις αναστολές της. «Πολλοί μου είπαν "βρέθηκες στο πεδίο της μάχης για 20 χρόνια και έκανες πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω στο ελάχιστο τι περνάς, αλλά σε στηρίζω 100%"» ανέφερε.

Ως Chris είχε δει πολύ θάνατο, πολύ μαυρίλα, πάλευε με τους δαίμονες της απώλειας στα πεδία των μαχών. Όπως είχε πει προσπαθούσε να το ξεπεράσει με «μπίρες, μηχανές και περισσότερες μπίρες». Η αποκάλυψε ότι ήταν γυναίκα την έκανε να νιώσει πολύ καλύτερα, να βελτιωθούν και τα συμπτώματα του μετατραυματικού στρες. «Δεν είμαι πλέον τόσο θυμωμένη, κοιμάμαι καλύτερα γιατί είμαι ευτυχισμένη. Τόσοι άνθρωποι μου είπαν "Kris για πρώτη φορά στη ζωή μου σε βλέπω να χαμογελάς"».

Το 2013 η ζωή της Kristin μεταφέρεται σε βιβλίο. Η ψυχολόγος Anne Speckhard, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Georgetown, έκανε μια μελέτη σχετικά με τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούσαν τα μέλη των ειδικών δυνάμεων για να ανταπεξέλθουν στις έντονες απαιτήσεις της δουλειάς και η Kristin συμφώνησε να τη βοηθήσει. Συναντήθηκαν σε ένα μπαρ με τον Chris που περίμενε η Speckhard να εμφανίζεται μπροστά της ως Kristin. Λίγες ώρες κουβέντας ήταν αρκετές για να πείσουν την ψυχολόγο ότι η ιστορία της Kristin άξιζε να γίνει βιβλίο.

Γραμμένο σε τρίτο πρόσωπο η «Πριγκίπισσα του πολέμου» (πρωτότυπος τίτλος: Warrior Princess: A U.S. Navy Seal's Journey to Coming Out Transgender) πήρε διθυραμβικές κριτικές για την αλήθεια που μετέφερε.

«Δεν πιστεύω ότι η ψυχή έχει φύλο, αλλά το νέο μονοπάτι κάνει την ψυχή μου πλήρη και χαρούμενη… Ελπίζω το ταξίδι μου να ρίξει λίγο φως στην ανθρώπινη εμπειρία και πολύ περισσότερο να βοηθήσει στην ίαση του κοινωνικο-θρησκευτικού δόγματος για ένα καθαρά δυαδικό φύλο» έλεγε μέσα στο βιβλίο η Kristin.

To 2015 το βιβλίο ακολούθησε το ντοκιμαντέρ του CNN «Lady Valor».

Η Kristin μάχεται κατά του διατάγματος που υπέγραψε ο νυν Αμερικανός προέδρου Ντόναντ Τραμπ με το οποίο αποκλείονται τα τρανσέξουαλ άτομα από τη στρατιωτική θητεία.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά παλιότερα: «Ο στρατός πρέπει να ξεπεράσει το φύλο, να κοιτάξει τους ανθρώπους σαν άτομα, όχι σαν άντρα και γυναίκα και να καταλάβει ότι μπορώ να κάνω καλά τη δουλειά μου. […] Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν είμαι ο Κόναν ο Βάρβαρος, ούτε η Μπάρμπι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί».

 

 

 

 

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Απρόσμενος σύμμαχος για την Ελλάδα: Χαφτάρ (Λιβύη):

Βυθίστε τα τουρκικά πλοία και καταρρίψτε τα αεροπλάνα τους!


Freepen.gr - Οι δυνάμεις της Ανατολικής Λιβύης που είναι πιστές στον στρατάρχη Khalifa Haftar θα απαγορεύσουν τις εμπορικές πτήσεις από τη Λιβύη προς την Τουρκία και στα τουρκικά πλοία να καταπλέουν στα λιμάνια της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Ahmed Mismari την Παρασκευή, ανέφερε το Reuters.

Η Τουρκία υποστηρίζει τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης στην Τρίπολη, η οποία την Τετάρτη έπληξε τις ανατολικές δυνάμεις προσπαθώντας να καταλάβει την πρωτεύουσα σε μια τριμηνιαία εκστρατεία.

Κάθε αεροσκάφος που έρχεται από την Τουρκία και προσπαθεί να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα της Τρίπολης θα αντιμετωπιστεί ως εχθρικό, είπε ο Mismari. Το ίδιο ισχύει για τα τουρκικά πλοία που ελλιμενίζονται στα λιμάνια της Λιβύης.
Είπε επίσης ότι η δύναμη του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) θα επιτεθεί σε οποιαδήποτε τουρκική στρατιωτική παρουσία.

Η Τουρκία έχει προμηθεύσει αεροσκάφη και φορτηγά σε δυνάμεις πιστές στον Πρωθυπουργό της Τρίπολης Fayez al-Serraj, ενώ ο LNA έχει λάβει υποστήριξη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο, σύμφωνα με διπλωμάτες.

Ο LNA, που είναι σύμμαχος μιας παράλληλης κυβέρνησης στα ανατολικά, δεν κατάφερε να πάρει την Τρίπολη, αλλά έχει εντολή υπεροχή στον αέρα ενώ έχει επιτεθεί αρκετές φορές στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ο Mismari δήλωσε επίσης ότι οι δυνάμεις του είχαν χάσει 43 στρατιώτες στη μάχη για την πόλη Γκαρυάν, την οποία πήραν την Τετάρτη οι δυνάμεις της Τρίπολης.

Η Gharyan ήταν η κεντρική βάση για τον LNA όπου έφτασαν στρατεύματα, όπλα και πυρομαχικά. Ο LNA ξεκίνησε την εκστρατεία του στην Τρίπολη από εκεί.

Ο Haftar και οι υποστηρικτές του λένε ότι προσπαθούν να απελευθερώσουν την πρωτεύουσα από τις πολιτοφυλακές που κατηγορούν για την αποσταθεροποίηση της Λιβύης από την πτώση του Μουαμάρ Καντάφι σε μια εξέγερση που υποστηρίχθηκε από το ΝΑΤΟ το 2011.

Οι επικριτές του Haftar τον κατηγορούν ότι προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία με δύναμη και να εμβαθύνει μια σύγκρουση μεταξύ φατριών που βρίσκονται στα ανατολικά και δυτικά της ευρύτερης βόρειας Αφρικής.

Κι εμείς ρωτάμε: μήπως ο στρατάρχης Haftar είναι ένας απρόσμενος σύμμαχος για την Ελλάδα;

freepen.gr

 

 

 

 

 

 

ΧΑΜΟΣ:

Ο μοναδικός γιος του Καντάφι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην πολιτική για να σώσει τη Λιβύη

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 18, 2017

Και τώρα η ώρα της αλήθειας. Ο γιος του Καντάφι επιστρέφει δυναμικά για να διεκδικήσει δημοκρατικά την ηγεσία της Λιβύης. Η πρόβλεψη μας; Εάν γίνουν καθαρές εκλογές και όχι εκλογές βίας και νοθείας από τους ισλαμιστές, ο Καντάφι θα πάρει ποσοστό πάνω του 50%. Και εκεί αυτοί που κατέστρεψαν την Λιβύη θα τρέξουν να κρυφτούν.

18/10/2017

Διαδώστε το!

 

 

 

 

 

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

1η Σεπτεμβρίου 1969

1η Σεπτεμβρίου 1969, ἡ Λιβύη ἀποκτᾶ ἡγέτη, ὁ ὁποῖος θὰ παλαίψη γιὰ τὸν λαό του γιὰ 42 χρόνια.
Στὴν μνήμη του.
«Ζῶ σὲ ἕνα μέρος, ὅπου δὲν μπορεῖτε νὰ μὲ βρῆτε καὶ νὰ μὲ σκοτώσετε.
Ζῶ στὶς καρδιές ἑκατομμυρίων»


Μουαμὰρ Καντάφι
Ῥαφαηλίδης Ἀλέξιος
filonoi.gr
13:06
01/01/2016
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160101/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%8D%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1#sthash.ZoR4OMTN.dpuf

 

13:06
01/01/2016
43
1
1
Google +
0
Translate this page: EN FR DE ES RU AR

Στη Λιβύη που σπαράσεται από τη ριζοσπαστικοποίηση ισλαμιστικού τύπου με τη δράση πολλών ανάλογων οργανώσεων ένας νεαρός που θεωρείται ότι ήταν χριστιανός βρέθηκε σταυρωμένος.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που διαδίδονται το νεραό απήγαγαν κάποιοι εξτρεμιστές ισλαμσιτές νέοι οι οποίοι αφού τον χτύπησαν ανελέητα σταύρωσαν αργότερα το άψυχο σώμα του σ΄ένα δρόμο όπου ο κόσμος περνούσε και τον διαπόμπευε.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο σταυρωμένος νεαρός γίνεται φρικτό θέαμα ενώπιον παιδιών που παρακολουθούν εμβρόντητα τη σκηνή αυτή της απύθμενης αγριότητας και σεκταριστικού μίσους. 28.12.15 pulse.ng

Ισλαμιστές στη Λιβύη σταύρωσαν νεαρό χριστιανό2

- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160101/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%8D%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1#sthash.ZoR4OMTN.dpuf

 

 

 

Τι άλλο θα ακούσουμε!

Ο Καντάφι είναι ζωντανός…η MI6 μετέφερε τον ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα! BINTEO

kantafi

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, σκοτώθηκε τον Οκτώβριο, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την γενέτειρά του. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αμφιβάλλουν για αυτόν τον ισχυρισμό

Η βρετανική μυστική υπηρεσία MI6 έκανε ένα μυστικό σχέδιο για να συνταγματάρχη Moamer Gadafi σε άλλη αφρικανική χώρα, η οποία δεν υποβλήθηκε σε διεθνές επίπεδο, πριν από μερικά χρόνια αναφέρει η βρετανική «Daily Telegraph».

Όταν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν τη Λιβύη αμέσως μετά την Αραβική Άνοιξη, οι Βρετανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις επιλογές για τον Λίβυο ηγέτη.

Το σχέδιο έγινε στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ συζήτησαν για το πώς θα βγάλουν εκτός χώρας το δικτάτορα της Λιβύης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Ο Andrew Mitchell, ο τότε γραμματέας, πήγε και έκανε μυστικές επαφές με το αμφιλεγόμενο τότε καθεστώς, στην Ισημερινή Γουινέα.

Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε, επειδή ο Καντάφι σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2011, αν και ήταν πάντα εικασίες ότι αυτό συνέβη όπως εικασίες είναι οτι ο ίδιος έφυγε από τη χώρα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική εξόδου του Καντάφι δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο «Η Καθημερινή της Κυριακής Telegraph», που βασίζεται σε συνεντεύξεις με βασικά στοιχεία της κυβέρνησης και αποκάλυψε μέχρι στιγμής άγνωστο γνώσεις σχετικά με τις βασικές λεπτομέρειες του συνασπισμού.

Για τον Λίβυο ηγέτη, επελέγη η Ισημερινή Γουινέα, «μια πλούσια σε πετρέλαιο, αλλά διεφθαρμένη τρομακτικά χώρα.»

Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Μουαμάρ Καντάφι είναι ζωντανός, αν και οι πηγές και αποσπάσματα από το Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν ότι η MI6 μετέφερε το ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα με την ιστορία ο Καντάφι σκοτώθηκε από τους αντάρτες, ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Σύρτη.

Εφημερίδες της Αλγερίας υποστήριξαν τότε ότι ήταν ζωντανός και ότι το πρόσωπο που βασανίστηκε και σκοτώθηκε ήταν ο Majid Ali Al Andalus, ήδη γνωστός από την ομοιότητα του με το Λίβυο ηγέτη.

Δείτε ένα βίντεο που υποστηρίζει την ομοιότητα του Majid Ali Al Andalus, με τον Moamer Gadafi

معمر القذافي حي 1 (شبيه معمر القذافي Gaddafi Double )

makeleio  Δεκ 27, 2015 by in ΔΙΕΘΝΗ

 

 

 

Η Λιβύη αιτήθηκε βοήθεια από την Ρωσία: "Είναι οι μόνοι που μάχονται σοβαρά τους ισλαμιστές"

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Tην στρατιωτική βοήθεια της Ρωσίας ζήτησε ο αρχηγός των λιβυκών ΕΔ Στρατηγός Khalifa Hafter ο οποίος τόνισε την ετοιμότητα της χώρας του να συνεργαστεί με την Μόσχα στον αγώνα κατά της Δημοκρατίας, βλέποντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ρωσικής επέμβασης στην Συρία όπου οι ισλαμιστικές οργανώσεις χάνουν συνεχώς έδαφος.

"Καλωσορίζουμε την βοήθεια της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" είπε ο Hafter στους δημοσιογράφους στην πόλη Marj, στην βορειοανατολική Λιβύη.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει οποιοδήποτε ρωσικό σχέδιο επέμβασης στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στην Λιβύη, και η Τρίπολη θα συνεργαστεί πλήρως με την Μόσχα και πρόσθεσε ότι "οι Ρώσοι είναι σοβαροί στην μάχη κατά των τρομοκρατών" αφήνοντας σοβαρές αιχμές για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ ότι σκοπίμως δεν πολεμούν τους ισλαμιστές βάση σοβαρού σχεδίου.

Η Λιβύη έχει χωριστεί αυτή τη στιγμή από δύο αντίπαλες κκυβερνήσεις, οι οποίες και οι δύο στηρίζονται από πολέμαρχους και φύλαρχους, οι οποίοι κυριαρχούν στην λιβυκή σκηνή μετά την δολοφονία του μακαρίτη συνταγματάρχη Muammar Gaddafi το 2011.
Η πρωτεύουσα της χώρας Τρίπολη ελέγχεται από μια φατρία γνωστή ως General National Congress, η οποία έχει ως ένοπλη φράξια μια ομάδα που ονομάζεται η "Αυγή της Λιβύης" και κατέλαβε την πρωτεύουα το τελευταίο καλοκαίρι.
Η αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Abdullah al-Thinni έχει την βάση της στην ανατολική πόλη Bayda και το εκλεγμένο κοινοβούλιό της έχει μετακομίσει από την Τρίπολη στo ιστορικό Tobruk.
Τη Πέμπτη όμως οι αντίπαλες πολιτικές φράξιες υπέγραψαν συμφωνία για την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, κατόπιν πιέσεων της Διεθνούς Κοινότητας, καθώς η μεταξυ τους διαμάχη επέτρεψε σε χιλιάδες τζιχαντιστές να μεταβούν από την Λιβύη στην Συρία με οπλισμό του λιβυκού Στρατού και να ενταχθούν στο εγκληματικό ISIS.
H αδυναμία των δύο αντιμαχόμενων κυβερνήσεων επέτρεψε στο τοπικό παρακλάδι του Daesh (ISIL/ISIS) να καταλάβει εξ'ολοκλήρου την παλιά ελληνιστική μεσογειακή πόλη της Σίρτης στην οποία τώρα έχει και την βάση του.
Από εκεί μάλιστα διεξάγει και λαθρεμπόριο πετρελαίου με το οποίο χρηματοδοτεί και το λιβυκό "παράρτημα" αλλά και το μητρικό ISIS σε Συρία-Ιράκ.
Ο Στρατηγός  Khalifa Hafter χρησιμευσε ως "λαγός" καθώς μετά τον σχηματισμό της κυβέρνηης εθνικής ενότητας θα μπορεί να υπάρξει επίσημο αίτημα για παροχή αεροπορικής υποστήριξης κατά το συριακό πρότυπο όπως αναφέρει ο "ΥΠΕΞ" της κυβέρνησης που έχει τη βάση της στην Τρίπολη.
"Αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί μόνο από μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τον σχηματισμό της, μόνο αυτή μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις και προς το παρόν δημιουργούμε κάτι τέτοιο" έιπε ο Ali Abu Zaakouk
Εξαιτίας της Δύσης και της ανατροπής και δολοφνίας του Λίβυου ηγέτη Μ.Καντάφι από το 2011 η Λιβύη βρίσκεται σε μόνιμη εμφυλιακή κατάσταση, με ισλαμιστικές συμμορίες και ποέμαρχους να κυβερνούν την χώρα.
Η Λιβύη θεωρείται ότι αποτέλεσε τον πρώτο βασικό πυρήνα δημιουργίας του ISIS που μετέπειτα έκανε "μετάσταση" σαν καρκίνωμα στην Συρία, στο Ιράκ και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες.
Αποτελεί κλασικό παράδειγμα πρόχειρου αμερικανικού κυρίως σχεδιασμού με βάση τον οποίο, έπρεπε να ανατραπεί ένας ενοχλητικός (ξαφνικά) ηγέτης για την Δύση, χωρίς να υπάρχει όμως στοιχειώδης πρόβλεψη για το μέλλον.
Ενισχύθηκαν ισλαμιστικές ομάδες οι οποίες τώρα έχουν δικιά τους "ατζέντα" (θεωρητικά πάντα, καθώς είναι πολύ πιθανό να ελέγχονται πλήρως από δυτικές υπηρεσίες και να εξυπηρετούν γεωπολιτικά συμφέροντα) και είναι ανεξέλεγκτες.
Η Λιβύη έχει τεράστια σημασία και γιατί βρίσκεται απέναντι από τις ελληνικές ακτές. Το ζήτημα είναι,κατά πόσον μπορεί η Ρωσία να στηρίξει και μια δεύτερη ταυτόχρονη στρατιωτική επιχείρηση μακριά από το έδαφός της (ή θα περιμένει να τελειώσει πρώτα το συριακό;) και σε εχθρικό πλανητικό περιβάλλον όπου υπάρχουν πολλοί "καλοθελητές" της Ουάσιγκτον διαθέσιμοι για να της καταρρίψουν ένα μαχητικό, όπως έγινε με το Su-24 στη Συρία από ζέυγος τουρκικών F-16.
Οι ΗΠΑ τα έκαναν όλα "μπάχαλο" και οι Ρώσοι καλούνται να βγάλουν τα "κάστανα" από την "φωτιά" ακριβώς όπως κάνουν και στην Συρία.
Aκολουθούν βίντεο από τις "χρυσές" ημέρες του 2011 όταν η Δύση έλεγε ότι φέρνει την "Δημοκρατία" στην Λιβύη. Φυσικά όλο το υψηλό βιοτικό επίπεδο που είχαν οι Λίβυοι πριν το 2011 έχει πάει "περίπατο" όπως και των Σύρων στη Συρία.

Dramatic video shows Libya rebels fighting 'Gaddafi loyalists'

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided