Κυριακή, Δεκέμβριος 17, 2017

Ραχήλ Μακρή

 

 

 

 

 

 


Οι υποκινούμενοι από εταιρείες κράτος εν κράτει, τραμπουκισμοί εργαζομένων μεταλλείων που διεκδικούν άδεια χρήσης κυανίου δεν μας πτοούν. | 13.09.2017

 


13 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι υποκινούμενοι από εταιρείες κράτος εν κράτει, τραμπουκισμοί εργαζομένων μεταλλείων που διεκδικούν άδεια χρήσης κυανίου δεν μας πτοούν.

Σε κατάληψη του Υπουργείου Περιβάλλοντος προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, διεκδικώντας την έκδοση αδειών για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική.

Δηλώνουν ότι «Δεν θα φύγουμε αν δεν πάρουμε τις άδειες» . Σε ποιες άδειες όμως αναφέρονται οι εργαζόμενοι; Η εταιρεία είχε προτείνει να κάνει χρήση Κυανίου στην παραγωγή χρυσού, πρόταση η οποία απερρίφθη από το ΣτΕ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, επανήλθε με δεύτερη πρόταση, τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης (flash smelting), που επέτρεψε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, με συγκεκριμένες τεχνικές παρατηρήσεις, βάσει των οποίων η εταιρεία όφειλε να προσαρμόσει την πρότασή της και την υποβάλλει εκ νέου τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αντί αυτού, η εταιρεία ανέστειλε τις εργασίες της και απειλεί με αποχώρηση από την Ελλάδα βάζοντας ως ασπίδα της και μέσο εκβιασμού, τους εργαζόμενους που διεκδικούν άδειες για το εξόρυξης με χρήση της επικίνδυνης αυτής τεχνολογίας που έχει επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον της περιοχής.

Το Μέτωπο Νίκης δηλώνει, ότι δεν υπάρχει καμία αντιδικία με τους εργαζόμενους στα μεταλλεία, που θα πρέπει να αντιληφθούν ότι το δικαίωμα της προάσπισης της νομιμότητας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος, είναι πάνω από τα δικαιώματα οποιασδήποτε εταιρείας που απειλεί και εκβιάζει μέσω αυτών οποιονδήποτε εκφράζει την αντίθεση του στην υποτιθέμενη αυτή σκανδαλώδη «επένδυση».

Το Μέτωπο Νίκης δηλώνει τον αποτροπιασμό του για τις επιθέσεις εργαζομένων κατά του Μετώπου Νίκης, της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή και δηλώνει ότι ο υποκινούμενος τραμπουκισμός μέσω εργαζομένων εταιρειών που αυθαιρετούν, που έχουν συνηθίσει να δρουν ανεξέλεγκτα, να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, και να αξιοποιούν τους εργαζόμενους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά της, δεν θα περάσει.

Δεν φοβόμαστε ούτε τραμπούκους, ούτε «επενδυτές» που θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή.

Μέχρι την Νίκη Πάντα.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης


09 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

για ακόμα μια φορά αλλοιώνουν και παραποιούν τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα»

Δυστυχώς δεν προξενεί έκπληξη η νέα προκλητική συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η οποία για ακόμα μια φορά αλλοιώνει και παραποιεί τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα.

Η ενέργεια της κυβέρνησης να αντικαταστήσει τον σταυρό από την σημαία στην συνάντηση Μακρόν - Τσίπρα, το ιερότερο σύμβολο έθνους και ορθοδοξίας, συνιστά βεβήλωση των εθνικών και θρησκευτικών μας συμβόλων και εκλαμβάνεται σαφώς ως προσπάθεια διαγραφής της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς του έθνους από τους ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται επανειλημμένα και αποκλειστικά, τόσο η ιστορία, όσο και η παράδοσή μας.

Η παραποίηση της εθνικής μας σημαίας αποτελεί ενέργεια για την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οφείλει να απολογηθεί.

Η αφαίρεση του σταυρού από το εθνικό σύμβολο, προκαλεί το κοινό αίσθημα και επαναφέρει στην μνήμη μας παλαιότερες αλλά και πρόσφατες πρακτικές φασισμού.


Ραχήλ Μακρή


05 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρ. Μακρή – Μ. Χριστοδουλίδης:

«ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σχεδίασαν και εκτελούν με τα fund Σόρος

- Πόουλσεν την λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των νοικοκυριών»

Ο Μοσκοβισί, ήταν κατηγορηματικός, ότι οι θεσμοί δεν απέρριψαν πρόταση που να δίνεται η δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν το δάνειό τους στην προνομιακή εμπορική ή κατώτερη αξία πριν αυτό πουληθεί σε funds ή σε πλειστηριασμό.

Ενώ δήλωσε, ότι στη σχετική νομοθέτηση μπορούσε να προβλεφθεί ότι ο δανειολήπτης θα είχε δικαίωμα να εξαγοράσει το δάνειό του πριν πουληθεί ή εκπλειστηριαστεί. Κι αυτό, γιατί «οι ελληνικές αρχές είχαν την πρωτοβουλία για τη σύνταξη, τόσο του αρχικού όσο και του αναθεωρημένου νόμου 4354/2015. Η επιλογή των μέτρων και των μεθόδων εφαρμογής επαφίετο στις ελληνικές αρχές».

Ο Μοσκοβισί με τις δηλώσεις του, στην ουσία επιβεβαίωσε τη δεύτερη φάση του ξεπουλήματος της ιδιωτικής περιουσίας μετά την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος των τραπεζών, με το νόμο 4354/16-12-2015 (http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=fb46f432-d95d-4e4b-82a8-a56c015b777c) που δεν επιβλήθηκε από τη τρόικα, αλλά από κοράκια των Σόρος - Πόουλσεν που αγόρασαν τις ελληνικές τράπεζες ενεργητικού 500 δισ., έναντι πινακίου φακής (6 δισ.) ένα μήνα νωρίτερα με την "ανακεφαλαιοποίηση" Τσακαλώτου.

Κατόπιν αυτών, γεννούνται εύλογα ερωτήματα, όπως:

 • Ποιοι αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των funds σε βάρος των δανειοληπτών και γιατί;

 • Υπήρχαν ανταλλάγματα από τα funds για αυτό το κολοσσιαίο πλιάτσικο στο "ενεργητικό" 500 δισ. των ελληνικών τραπεζών;

 • Πότε συμφωνήθηκε επί Βαρουφάκη ή Τσακαλώτου;

 • Ποιος ο ρόλος του μεσάζοντα μεταξύ Funds, Υπ. Οικ., Γκλεν Κιμ και συμβούλου Βαρουφάκη και Τσακαλώτου;

 • Κύριε Βαρουφάκη θα απαντήσετε; Κύριε Τσακαλώτο θα απαντήσετε;

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

28 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα είναι αντισυνταγματική. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το Ισλάμ, ως επικρατούσα θρησκεία στην χώρα»

Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θέσπισαν το Ισλάμ ως επικρατούσα θρησκεία για να χτίσουν τέμενος στην Αθήνα την ώρα που εξαπολύουν σφοδρή επίθεση σε ό,τι σχετίζεται με την ορθοδοξία και τον χριστιανισμό.

Στις 4 Αυγουστού 2016 επικυρώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα. Τι και αν σύμφωνα με μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής είναι αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει το άρθρο 24 και 13 του Συντάγματος καθώς και το 3 με το οποίο επικαλείται ότι το Ισλάμ αποτελεί επικρατούσα θρησκεία, οι αριστεροί δεξιοί και λοιποί εθνοσωτήρες, το ψήφισαν όλοι μαζί για τους ψήφους και μόνον, καθώς δεν διαθέτουν καμία πραγματική αγάπη για τον πλησίον παρά για τους υπουργικούς και βουλευτικούς θώκους.

Άλλο σεβασμός στην ανεξιθρησκεία και διασφάλιση της ανεμπόδιστης, υπό την προστασία των νόμων λατρείας και άλλο να βάζουν τα κορόιδα φορολογούμενοι το οικόπεδο, τα λεφτά για την κατασκευή τεμένους που θα ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, την ώρα που δεν έχουν φάρμακα, περίθαλψη, σχολεία της προκοπής, χώρους να γυμνάζονται, ειδικά σχολεία, σχολεία για άτομα με ειδικές ανάγκες, για τυφλούς, σχολεία πολυπολιτισμικά και χώρους για ερευνητικό έργο, το οποίο με εντολή Υπουργού για πρώτη φορά στα 20 χρόνια σταμάτησε καθώς τα πανεπιστήμια δεν έλαβαν τα χρήματα για ερευνητικό έργο.

Άλλο σεβασμός στο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε όποιον Θεό επιθυμεί και άλλο επιβολή μειοψηφιών και πρακτικές «ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ - Τζιχάντ».

Ραχήλ Μακρή

 

 

 

25 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ο Σόιμπλε, και τα εκτελεστικά όργανα του οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδας,

Ντράγκι και Τόμσεν, βαρύνονται με εγκλήματα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου»

Πιστός στο Ναζιστικό δόγμα: Συλλογική ευθύνη - συλλογική τιμωρία ο Σόιμπλε συνεχίζει να λοιδορεί τους Έλληνες πολίτες, αφού πρώτα έχει παγιδεύσει, εξαπατήσει ή εκβιάσει τους υποτακτικούς του Υπουργούς, ώστε μετά να τους «υποχρεώνει» να συνετιστούν, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα οι ίδιοι. Και μετά λέει πως το κάνει για το καλό των Ελλήνων που "εξέλεξαν τόσο ανεύθυνους πολιτικούς".

Ο Σόιμπλε όμως, βαρύνεται με εγκλήματα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου αφού ήταν και παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ευρωζώνη με εκτελεστικά όργανα στον οικονομικό στραγγαλισμό της Ελλάδας, τον Ντράγκι και Τόμσεν.

Οι παραδοχές του ΔΝΤ για λάθος προβλέψεις και υπερβολές υφεσιογόνων περικοπών, δε σταματούν βέβαια το δίδυμο Σόιμπλε - Τόμσεν από τη κλιμάκωση της πιστωτικής - δημοσιονομικής ασφυξίας, για την καταστροφή οικονομικών υποδομών, τη φυγή επιχειρηματικού και ανθρώπινου κεφαλαίου, ιδίως υψηλής επαγγελματικής ειδίκευσης.

Η δήθεν διαμάχη τους για το χρέος είναι εντελώς προσχηματική. Στην πραγματικότητα ο Τόμσεν ελέγχει τη Τρόικα και υποσκελίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτώντας σκληρότερα μέτρα, δήθεν γιατί αυτό απαιτεί η μη - αναδιάρθρωση χρέους ή δήθεν για να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο Μνημόνιο του οποίου ο Τόμσεν ήταν πάντα αποκλειστικός συγγραφέας - υποβολέας με έγκριση του Βερολίνου.

Αυτό που έκαναν Σόιμπλε - Τόμσεν το 2016-2017, ουσιαστικά κουρέλιασε το Μνημόνιο 3 με επιπλέον μέτρα 5 δις και δέσμευση για μετά το 2018, χωρίς το ΔΝΤ να είναι επίσημα συμμέτοχος στη τρίτη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο Τσακαλώτος.

Το Διευθυντήριο του Παγκόσμιου χρηματιστικού κεφαλαίου τους έχει δώσει απόλυτη δικαιοδοσία και ελευθερία κινήσεων στην Ελλάδα γιατί ξέρει πως Σόιμπλε - Τόμσεν είναι διεστραμμένοι ψυχοπαθείς σαδιστές ανθέλληνες.

Όλοι μαζί με τους ντόπιους Κουίσλινγκ, έχουν επιβάλει ένα από τα χειρότερα καθεστώτα κατοχής στην Ιστορία της Αποικιοκρατίας γιατί ο στόχος τους δεν είναι ούτε η εκμετάλλευση φυσικού πλούτου, ούτε το ξεπούλημα περιουσιών, αλλά η μέγιστη δυνατή καταστροφή και ο αφανισμός του υπαρκτού Ελληνισμού ως εθνικής και γεωπολιτικής οντότητας.

Μόνο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων μπορεί να συγκριθεί με αυτό που συμβαίνει ειρηνικά σήμερα στην Ελλάδα.

Για αυτό και αποτελεί καθήκον όλων των μη προσκυνημένων Ελλήνων η αναζήτηση και γνώση της αλήθειας, για αντίσταση στους δυνάστες, ανατροπή του καθεστώτος και ανάκτηση κυριαρχίας, προκειμένου να δικαστούν οι αυτουργοί των εγκλημάτων κατά της χώρας και της ανθρωπότητας, όπως τους αρμόζει, από τα αρμόδια διεθνή όργανα και δικαστήρια όπου η Ελλάδα δικαιούται και θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχει υποστεί.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

23 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τσίπρας και Καμμένος παραδίδουν τα φώτα στους νταβατζήδες της ενέργειας. Καλή διασκέδαση»

Από το 2012 ως Βουλευτής του Ν. Κοζάνης και αρμόδια Τομεάρχης Ενέργειας αποκάλυψα με πλήθος κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων την εσκεμμένη υποβάθμιση και υποτίμηση της ΔΕΗ βάσει πολιτικών που θα την οδηγούσαν στην καταστροφή της, την απαξίωση της, ώστε να γίνει μετ’ ευκολίας βορά των εγχώριων και μη, συμφερόντων, που έχουν επιτύχει να λυμαίνονται τον Εθνικό πλούτο της πατρίδας μας.

Σήμερα, οι μάσκες έπεσαν κυριολεκτικά. Τσίπρας και Καμμένος με την συνενοχή των αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δ. Μακεδονίας, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των μνημονίων που έχουν υπογράψει, παραδίδουν την ΔΕΗ στα χέρια ιδιωτών έναντι ευτελών ποσών, βαπτίζοντας το ξεπούλημα της ως "αποκρατικοποίηση".

Η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ θα στοιχήσει στην Εθνική Ενεργειακή Δυναμική της χώρας, αφού η ενέργεια της θα ελέγχεται από ιδιώτες, στο επενδυτικό πρόγραμμα, στις συνθήκες εργασίας στην ενέργεια, στην απαξίωση των εκμεταλλεύσιμων περιοχών και τέλος στους καταναλωτές.

Το μόνο που θα πετύχει η συγκυβέρνηση από την αποκρατικοποίηση και την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας είναι, η διάλυση κάθε στοιχειώδους δομής, κάθε κεκτημένου στο αγαθό που λέγεται ρεύμα και η εκμετάλλευση της ανάγκης του Έλληνα καταναλωτή από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Φυσικά, όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν αυτούς που υφάρπαξαν με ψέματα την εξουσία και τώρα εισπράττοντας τα αργύρια της προδοσίας, ξεπουλούν κομμάτι - κομμάτι τον ορυκτό πλούτο της πατρίδος μας και τα κοινωνικά αγαθά, ούτε τους πολίτες που έπεισαν ότι είναι καλοί οι ιδιώτες και η ΔΕΗ πρέπει να παραδοθεί σε αυτούς.

Ας ετοιμαστούν λοιπόν. Θα σας αλλάξουν τα φώτα. Οι ιδιώτες απελευθερώνουν.

Ραχήλ Μακρή

21 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Αποκάλυψα τα τουρκόγλωσσα βιβλία στα δημοτικά της Θράκης και αρχίσατε την λάσπη. Δεν θα σταματήσω»

Όλοι βιώνουμε την προσπάθεια δημοσιογράφων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την προσπάθεια κατάργησης κάθε ιερού και όσιου στην πατρίδα μας και να ανακόψουν την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων των μεθοδεύσεων Τσίπρα – Καμμένου στην Θράκη.

Μεθοδεύσεις που κατήγγειλε συνεχώς ο σημερινός Υπουργός των ΑΝΕΛ κ. Κουίκ, ο οποίος σε μία από τις επισκέψεις του στην Ξάνθη στις 31.08.2014 (http://www.terensquick.gr/2014/08/blog-post_60.html?m=1), κατήγγειλε το Προξενείο με τους ντόπιους μηχανισμούς για τουρκική γλώσσα στα σχολεία της Θράκης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωνε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ορισμένες εξελίξεις, για τις οποίες αγωνιζόμαστε από πολύ κοντά και οι ΑΝΕΛ και ο Περιφερειακός Συνδυασμός μας.

Η τουρκική γλώσσα δεν θα μπει στα νηπιαγωγεία της Θράκης, όπως πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζήτησαν και μπροστά μου από τον Υπουργό Παιδείας, προχτές εδώ στην Ξάνθη, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μουσουλμάνοι Βουλευτές».

Οι δηλώσεις αυτές ξεχάστηκαν και τα βιβλία στην τουρκική γλώσσα παραδόθηκαν ήδη στα σχολεία της Θράκης, όπως αποκάλυψα σε συνέντευξή μου στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Θράκης (http://bit.ly/2vM6zvO).

Αποτέλεσμα της αποκάλυψης, ένα ακόμα κυβερνητικό σάιτ της Θράκης αυτή την φορά, να συρθεί σε ένα κείμενο πρωτοφανούς φαυλότητας, όπου ο συντάκτης προσπαθεί να καλύψει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που με καμάρι ανέβαζαν τα βιβλία στην τουρκική γλώσσα για τους μικρούς μαθητές που υποτίθεται φέρουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά διαφορετικό θρήσκευμα από το επίσημο της χώρας.

Ο πιθανός ισχυρισμός περί αμάθειας δεν δύναται να ευσταθεί, καθώς το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα γκεμπελιστικής μαύρης προπαγάνδας εις βάρος μου.

Επιχειρώντας να χειριστούν το υποσυνείδητο των αναγνωστών, φαίνεται να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ελαφρότητας, μιας αμόρφωτης προσωπικότητας.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, ότι δυστυχώς για αυτούς γνωρίζω από θεσμικά κείμενα και συνθήκες όπως αυτοί γνωρίζουν, ότι εάν θέλουν να βρουν ανατριχιαστικά αμόρφωτους και μισέλληνες που υπηρετούν τουρκικές πολιτικές, μπορούν να το κάνουν με μια ματιά στα κυβερνητικά στελέχη που τους υπογράφουν ζεστό κρατικό χρήμα για δημοσιεύσεις.

Η λάσπη δεν με τρομάζει καθώς η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Και η αλήθεια είναι, ότι έσπευσαν να αστειεύονται με την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολιτική εικόνα μου, καθώς ενοχλώ τα πολιτικά αφεντικά τους.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί λοιπόν τους κονδυλοφόρους, όπως δημοσιεύσουν το παρών Δελτίο Τύπου και όπως απαντήσουν δημοσίως:

 • Εάν έχουν παραδοθεί βιβλία στα ελληνικά σχολεία.

 • Εάν υπάρχει τουρκική ή μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.

 • Εάν έχουν παραδοθεί στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία στην Τουρκία ελληνικά βιβλία,

 • Πόσα από αυτά τα παιδιά πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 


13 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο φασισμός είναι διεθνικό φαινόμενο που θρέφεται από πολιτικούς καιροσκόπους,

όπως της παρούσας κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Μετά και τα τραγικά γεγονότα στην Αμερική και τον φρικιαστικό θάνατο τριών ανθρώπων, το Μέτωπο Νίκης δηλώνει την θλίψη και τον αποτροπιασμό του για το γεγονός.

«Ο φασισμός είναι διεθνικό φαινόμενο, διάχυτο σε σύμπασες τις κοινωνικές ομάδες όλων των εθνών», τόνιζε ο Ράιχ και σήμερα επιβεβαιώνεται όσο ποτέ.

Τα φαινόμενα ρατσισμού και φασισμού είναι έντονα και στην πατρίδα μας, θρέφονται από «αριστερά» και «δεξιά» κόμματα και κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από την παρούσα κυβέρνηση και αντιπολίτευση και έχουν οδηγήσει στον θάνατο ανθρώπους.

Θα πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι, δεν μπορούμε να εξουδετερώσουμε τον αφηνιασμένο φασίστα, αν από πολιτική καιροσκοπία ψάχνουμε να τον βρούμε μέσα σε άλλους και δεν τον ανιχνεύουμε και μέσα στον ίδιο τον εαυτό μας, αν δε γνωρίζουμε τους κοινωνικούς θεσμούς που τον εκκολάπτουν καθημερινά.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των συνανθρώπων μας.

Ας είναι τα τελευταία θύματα αυτής της μάστιγας.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

 

02 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Κουνάνε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη, όσοι έπρεπε να είναι ισόβια στην φυλακή για τα εγκλήματα κατά της χώρας»

Ο εθνικός ολετήρας, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της καταστροφής της χώρας, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, δήλωσε ότι το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, κρύβεται πίσω από την καταδίκη του Γεωργίου.

Ο μοναδικός και αμετανόητος τ. Πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ που δεν ζήτησε ούτε μια φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα δεινά που προκάλεσε ο ίδιος και το κόμμα του στην χώρα και τον ελληνικό λαό, τολμάει και κουνάει το δάκτυλο στην Δικαιοσύνη, αντί να βρίσκεται μέσα στην φυλακή για εσχάτη προδοσία, μαζί με όλους τους συνεχιστές τους που υπέγραψαν την μνημόνια και κατέλυσαν το Σύνταγμα με ένα νόμο και ένα άρθρο στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που πραγματοποίησαν όλα τα κόμματα της ρεμούλας και της διαπλοκής το καλοκαίρι του 2015

Ραχήλ Μακρή

1 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή προς Πιερ Μοσκοβισί: "Καλή αντάμωση στην Χάγη"

Κύριε Μοσκοβισί με ποια ιδιότητα αφήνετε αιχμές για την καταδικαστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης κατά του κ. Γεωργίου;

Είστε συνήγορος του και ζητείτε την ανάκληση της απόφασης του ελληνικού δικαστηρίου;

Αποτελείτε όνειδος των Ευρωπαϊκών Θεσμών με τέτοιου είδους προκλητικές δηλώσεις!

Η ιστορία θα σας καταδικάσει, εσάς και τους εντολοδόχους σας για τα οικονομικά εγκλήματα που διαπράξατε κατά του Ελληνικού Λαού με την συνεργασία των εγχώριων προσκυνημένων υπαλλήλων σας. Καλή αντάμωση στη Χάγη.

Ραχήλ Μακρή προς Πιερ Μοσκοβισί: "Καλή αντάμωση στην Χάγη"

Ραχήλ Μακρή

31 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Η προδοτική εξωτερική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μας αφήνει έρμαιο στα θηρία που συμμαχούν»

Την ίδια ώρα που οι εθνικοί καταστροφείς και προδότες της χώρας, παραχωρούν συνεντεύξεις ψεύδους στο Μέγαρο, στο κρατικοποιημένο κτίριο του οργανισμού ιδιοκτησίας της γάτας Ιμαλαΐων, ο νέος πρεσβευτής της Ρωσίας στην Άγκυρα Aleksey V. Erkhov στο Anıtkabir, προσκυνάει το μαυσωλείο του Mustafa Kemal Atatürk.

Μια κίνηση που σηματοδοτεί το πως η προδοτική εξωτερική πολιτική τους, μας έχει αφήσει μόνους με τα θηρία που συμμαχούν, την ώρα που πουλημένοι και ανίκανοι Υπουργοί αγοράζουν τα σαπάκια των Αμερικανών και προσκυνάνε την Μέρκελ.

Ραχήλ Μακρή

28 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Οι απατεώνες κάνουν σκι και μπάνια και οι φτωχοί κρατούμενοι πεθαίνουν σε άθλιες συνθήκες στις φυλακές»

Η αδιαφορία της προηγούμενης Συγκυβέρνησης για τις ταπεινωτικές συνθήκες που βιώνουν οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού έπρεπε να είχε σταματήσει με την ανάληψη της υποτιθέμενης κυβέρνησης της Αριστεράς.

Αντί η Συγκυβέρνηση, να βελτιώσει τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές, έσπευσε να νομοθετήσει προφανέστατα κατόπιν εντολών κρατούμενων, πελατών, μεγαλοδικηγόρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τον περιβόητο νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Με τον νόμο αυτό σήμερα, με την αιτιολογία προβλημάτων υγείας, αποφυλακίζονται απατεώνες που μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται να απολαμβάνουν μπανάκια σε πισίνες και σκι στα χειμερινά θέρετρα, και από την άλλη άρρωστοι κρατούμενοι πεθαίνουν στις φυλακές.

Όπως καταγγέλλουν κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού, μια καρκινοπαθής πέθανε στην φυλακή όπου βρισκόταν για πάνω από δύο μήνες, ενώ η υγεία της ήταν σε άθλια κατάσταση.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την «Δημαρίτισσα», διορισμένη του ΣΥΡΙΖΑ, Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που αντί να φροντίζει τα θέματα για τα οποία πληρώνεται από τις τσέπες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων από τα μνημόνια που ψήφισε εξασφαλίζοντας θέσεις Γραμματέα, συμμετέχει σε εκδηλώσεις υποδοχής του κ. Φούχτελ στο Ναύπλιο.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τον θάνατο της κρατούμενης και την άνιση μεταχείριση κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν απολαμβάνουν την κατάλληλη αντιμετώπιση και την αντίστοιχη περίθαλψη των λαμογιών της χώρας, που απολαμβάνουν την ελευθερία τους.

Ραχήλ Μακρή

27 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ραχήλ Μακρή: «Η Αμφίπολη θύμα της ένωσης διακομματικά ανίκανων μνημονιακών»

Τον Μάιο του 2017, η Υπουργός Πολιτισμού της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επισκέφτηκε την Αμφίπολη και δήλωσε ότι θα εκταμιευθεί 1,5 εκατ. Ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ για την συνέχιση των ανασκαφών, ενώ δήλωσε ότι το μνημείο είναι Μακεδονικό. Το πρωί η κ. Κονιόρδου, δήλωσε ότι το μνημείο είναι «Μακεδονικό», αλλά το βράδυ άλλαξε γνώμη, προφανώς μετά από πιέσεις και έντονο παρασκήνιο από το «βαθύ κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισε ότι μπορεί και να μην είναι.

Βέβαια, όπως φαίνεται έκαναν τα πάντα για να μην μάθουμε και να μην συνεχιστούν οι ανασκαφές, αφού κατάφεραν και το ανήκουστο, να απορριφθεί η χρηματοδότηση του μνημείου από την ειδική υπηρεσία Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο φάκελος που κατατέθηκε από το Υπουργείο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας είχε σοβαρότατες ελλείψεις και κρίθηκε ανώριμος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και είναι αμφίβολο εάν το μνημείο ενταχθεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης τρία χρόνια μετά την εγκληματική αδιαφορία που επέδειξαν η γαλάζια περιφέρεια, οι Βουλευτές του Ν. Σερρών και οι μηδενικού έργου Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αφού χρειάστηκε την παρέμβαση του Μετώπου Νίκης για να θυμηθούν ότι οι ανασκαφές είχαν σταματήσει και ο φάκελος βρισκόταν σε κάποιο συρτάρι του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δυστυχώς, η Αμφίπολη έπεσε θύμα της διακομματικής ανικανότητας Υπουργών και βουλευτών μηδενικού έργου, που εξαγόρασαν με το ναι στα μνημόνια, θώκους και αλληλοκατηγορούνται προκειμένου να εναλλάσσονται στην εξουσία και να συνεχίσουν το ατελείωτο φαγοπότι στις πλάτες του λαού.

 

Ραχήλ Μακρή

24 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ραχήλ Μακρή: «Τούρκοι δέσμευσαν το κεντρικό Αιγαίο για ασκήσεις με αληθινά πυρά»

Σύμφωνα με την από 21.07.2017 τουρκική Ναυτική Οδηγία, το κεντρικό Αιγαίο δεσμεύεται για την πραγματοποίηση ασκήσεων του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας για ασκήσεις με αληθινά πυρά.

Η δέσμευση του Αιγαίου, ξεκινάει την Δευτέρα 24 έως 27 Ιουλίου, ενώ για την 31 Ιουλίου 2017 πραγματοποιείται από 0500Z έως 1200Z.

Η δέσμευση του Αιγαίου, θα ισχύει και για τις ημερομηνίες 1, 3, 7-10, 14-17, 21-24, 28-29 Αυγούστου.

Ο δε «τουρκοφάγος» ΥΕΘΑ, απολαμβάνει τις διακοπές διαρκείας του και πουλάει πατριωτισμό σε νησιά του Αιγαίου, την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν.

Ραχήλ Μακρή

23 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Το έγκλημα στο Λέχοβο επαναλαμβάνεται από σύγχρονους γερμανοτσολιάδες»

Στις 23 Ιουλίου του 1943 και επί τέσσερεις ολόκληρες μέρες οι Γερμανοί έκαιγαν το χωριό Λέχοβο της Φλώρινας.

Δεν ξεχνάμε, όταν το 2014 σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες γαλαζοπράσινης απόχρωσης μπροστά στο πλάτανο που εκτέλεσαν τους άνδρες και βασάνιζαν τον Πέτρο τον Πεντόλα, ανακήρυξαν τον Βόλφγκανγκ Χέλσερ – Ομπερμάιερ, πρώην Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, σε επίτιμο δημότη Λεχόβου, δηλώνοντας ότι η ιστορία είναι ιστορία και η ζωή συνεχίζεται.

Φέτος, σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες, απόχρωσης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κατέθεσαν στεφάνια υποκρισίας στο μνημείο των νεκρών. Είναι αυτοί που υπέγραψαν την συνθηκολόγηση και παράδοση της χώρας για 100 χρόνια στο 4ο οικονομικό Ράιχ και την παραγραφή οποιασδήποτε αξίωσης της χώρας μας για τις ναζιστικές θηριωδίες.

Όσο και αν επιθυμούν να ξεχάσουμε δεν ξεχνάμε. Η ιστορία κατέγραψε τα αποτελέσματα της ναζιστικής κατοχής και τις φασιστικές εξάρσεις βίας, όπως τις εκτελέσεις, τις σφαγές, τις θηριωδίες που βίωσαν πρόγονοί μας, στο Λέχοβο και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Κατέγραψε και την μεγάλη προδοσία αυτών που άρπαξαν την ψήφο του λαού με την υπόσχεση της διεκδίκησης των ηθικών και οικονομικών υποχρεώσεων της Γερμανίας, προς την Ελλάδα.

Καταλάβετε το, οι ελληνικές αξιώσεις είναι ηθικά βαρύνουσες, απαράγραπτες και πλήρως τεκμηριωμένες ιστορικά, νομικά και πολιτικά.

Οι ενιαίες και αδιαίρετες αξιώσεις έναντι της Γερμανίας περιλαμβάνουν, πέρα από τις ηθικές και συμβολικές αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, το κατοχικό δάνειο, τις επανορθώσεις για την καταστροφή των υποδομών, την αρπαγή του πλούτου του ελληνικού λαού και την επιστροφή των κλεμμένων και λεηλατημένων αρχαιολογικών θησαυρών μας.

Εσείς στεφάνια υποκρισίας και αργύρια προδοσίας, εμείς αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Το Λέχοβο κι αν κάηκε, οι Λεχοβίτες ζούνε, κι αυτοί που είναι στα βουνά, θα τους εκδικηθούνε.

Ραχήλ Μακρή

 

21 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρ. Μακρή – Μ. Χριστοδουλίδης:

«Συμφώνησαν την αγορά 5 σαπακίων ελικοπτέρων για 80 εκατ. Ευρώ, για να τους κρατάνε

στην εξουσία οι Αμερικανοί»

Τον Απρίλιο του 1998, το ελληνικό δημόσιο υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια ελικοπτέρων Chinook, που προκάλεσε ζημιά εκατ. Ευρώ από τη μη εκτέλεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Αντί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να αξιώσει τα αντισταθμιστικά ωφελήματα, στα πλαίσια σχετικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, προχωράει στην αγορά πέντε (5) επιπλέον, μεταχειρισμένων και επιχειρησιακά απαξιωμένων ελικοπτέρων Chinook (CH-47D), καθώς επίσης και σε δώδεκα (12) αντίστοιχους κινητήρες και λοιπό επιχειρησιακό υποστηρικτικό υλικό, συνολικής δαπάνης 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά την προμήθεια σαπακίων εξοπλιστικών ύψους 500 εκατ. ευρώ, που υπέγραψαν το δίδυμο της συμφοράς και έβαλαν στο συρτάρι τους οι εισαγγελείς στους οποίους κατέθεσα σχετικά έγγραφα της απάτης (http://bit.ly/2udUChu), ο Υπουργός Άμυνας προβαίνει σε μια αγορά μεταχειρισμένων και επιχειρησιακά απαξιωμένων ελικοπτέρων, την στιγμή που το Αιγαίο είναι κορεσμένο από τουρκικές απειλές και υπάρχει ανάγκη προμήθειας, σύγχρονων τεχνολογικά και άκρως επιχειρησιακών ελικοπτέρων.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

20 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Αντί να επιλύσουν τα προβλήματα του Νοσοκομείου Φλώρινας, έπαυσαν τον Διοικητή»

Ανάλγητοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παραβιάζοντας την βασική τους υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεχίζουν απαθέστατα και προκλητικά την απαξίωση του νοσοκομείου της Φλώρινας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε Συνέντευξη Τύπου, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Φλώρινας, αναφορικά με την ιατρική στελέχωσή του, χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο.

Όπως τονίζουν: «Ως Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής (ελέω της προσδοκώμενης ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό από τις προκηρυσσόμενες θέσεις μονίμων), οφείλουμε να χτυπήσουμε όσο γίνεται δυνατότερα πλέον το καμπανάκι κινδύνου για την ίδια την ύπαρξη του Νοσοκομείου μας, μιας και απέτυχε (σε μεγάλο βαθμό) η κάλυψη των κενών.
Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό καθιστούν απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, παρεχόμενων με αυτοθυσία από το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό».

Στις 10 Ιουλίου 2017, κατήγγειλα την εγκληματική αδιαφορία, στις συνεχείς και χρόνιες εκκλήσεις των πολιτών και εκπροσώπων των εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας.

Με μεγάλη μας έκπληξη αντί να προβούν σε εκείνες τις ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων του νοσοκομείου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προφανώς με παρέμβαση του τοποτηρητή τους, έπαυσε τον διοικητή του νοσοκομείου.

Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν φταίει το γαϊδούρι δεν ξεσπάμε στο σαμάρι.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τον Υπουργό της και τους καθιστά υπεύθυνους για την υγεία και ζωή των κατοίκων της Φλώρινας.

Καλούμε τον εισαγγελέα Φλώρινας, όπως παρέμβει και διερευνήσει την πιθανή τέλεση αδικημάτων πολιτικών προσώπων που ξεκάθαρα πλέον γνωρίζουν και αδιαφορούν για την επίλυση των προβλημάτων, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία των κατοίκων του Ν. Φλώρινας.

 

Ραχήλ Μακρή

17 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Ο Κικίλιας ομολογεί ότι η ΝΔ, δεν επιθυμεί να ρίξει τον Τσίπρα και τον Καμμένο για να τιμωρηθεί ο λαός»

Είναι φανερό από τις δηλώσεις Κικίλια, ότι η ΝΔ επιθυμεί την εξάντληση της τετραετίας προκειμένου να βιώσει η χώρα περιπέτεια και να τιμωρηθεί ο λαός, ώστε να αναλάβουν μετά την συνέχιση των μνημονίων και της καταστροφής, με την δικαιολογία του επί δεκαετίες παραμυθιού «παραλάβαμε καμένη γη» από τους προηγούμενους.

Ο κύριος Κικίλιας ξεχνάει ότι οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να ενεργοποιούν τις προβλεπόμενες διατάξεις, προκειμένου να προστατεύουν την κοινωνία. Μια από αυτές είναι η πρόταση μομφής κατά κυβερνήσεων, όταν αυτές παραβιάζουν το Σύνταγμα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις έναντι του λαού, που δεν διαθέτει δυνατότητα κατάθεσης πρότασης μομφής.

Προτάσεις μομφής θα έπρεπε να προβλέπονται στο Σύνταγμα από τους πολίτες, προκειμένου να μην ανέχονται βουλευτές να εκστομίζουν ανήκουστα τιμωρητικά και να αρνούνται να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Ενημερώνουμε τον κύριο Κικίλια, ότι προτάσεις μομφής καταθέτουν οι Βουλευτές και το κόμμα του διαθέτει τον απαιτούμενο από τον κανονισμό της βουλής αριθμό, προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση και να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό. Όταν δεν το πράττουν, σημαίνει ότι απλά δεν θέλουν να πέσει. Λογικό, αφού τον Ιούλιο του 2015, πανικόβλητοι μπροστά στους βουλευτές που καταψηφίσαμε τα μνημόνια Τσίπρα και όλα τα μέτρα καταστροφής της κοινωνίας και με τον κίνδυνο της απώλειας της αρχής της δεδηλωμένης, στήριξαν την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Να σας χαίρονται και προσοχή μην πέσει ο Τσίπρας και τι θα απογίνετε μετά, που θα πρέπει να ολοκληρώσετε την καταστροφή της χώρας.

Ραχήλ Μακρή

14 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Μπεχλεβάνης:

«Μια μέρα μετά τα εγκαίνια της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, η κλινική έκλεισε, λόγω έλλειψης προσωπικού. Εύγε κ. Πολάκη και εις ανώτερα»

Ακολουθώντας τα χνάρια της χούντας, κόβουν κορδέλες εγκαινιάζοντας έργα που αμέσως μετά, κλείνουν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Μια μέρα μετά τα εγκαίνια της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών, η κλινική έκλεισε, λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των νεφροπαθών.

Τα έργα και οι ημέρες της σκοτεινής φασιστικής αριστερής Κυβέρνησης Τσολάκογλου και στο χώρο της υγείας, συνεχίζονται.

Στην Ελλάδα του 2017, τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας, με υπεύθυνους τους μνημονιολάγνους καρεκλοκένταυρους.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κατάντια του ΕΣΥ και τους καθιστά υπεύθυνους για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Νίκος Μπεχλεβάνης

Στέλεχος του Μετώπου Νίκης

 

 

13 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Αφού ξεπούλησε τον ΟΛΘ, ανακοίνωσε την κατασκευή λιμανιού, στην λίμνη Καστοριάς»

Το Μέτωπο Νίκης με τα από 26.04.2017 (http://bit.ly/2vg817S) και 25.05.2017 (http://bit.ly/2umyWTt), Δελτία Τύπου που εξέδωσε, αποκάλυψε την σκανδαλώδη εκποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μπορεί το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης να ξεπουλήθηκαν ωστόσο στο μυαλό του «Πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων» υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης με νέα όπως, ανακοίνωσε από την Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, η λίμνη της Καστοριάς, θα αποκτήσει το πρώτο στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, «λιμάνι ξηράς» και εμείς αγωνιωδώς, αναρωτιόμαστε : «Πότε θ’ ανθίσουν τούτοι οι τόποι πότε θα ΄ρθουν καινούριοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία».

Ραχήλ Μακρή

12 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Χριστοδουλίδης: «80 εκατ. Ευρώ, για μία κακότεχνη γέφυρα – φάντασμα»

Περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα στο Ελληνικό Δημόσιο η δίδυμη γέφυρα, πάνω από τον ποταμό Χάραδρο, στην παράκαμψη των Πατρών, της οποίας το αρχικό κόστος όταν κατασκευάστηκε στις αρχές του 2000 ήταν 10 εκατ. Ευρώ.

Πριν από λίγες μέρες το Υπουργείο Υποδομών πήρε την απόφαση να αναθέσει στην Ολυμπία Οδό την επισκευή της γέφυρας, λόγω σοβαρών βλαβών και προβλημάτων στατικής επάρκειας.

Η δίδυμη γέφυρα, μήκους 167 και 169 μέτρα, αντίστοιχα για κάθε κλάδο κυκλοφορίας, έχει υποστεί σοβαρές βλάβες σχεδόν μη αναστρέψιμες, σύμφωνα με τεχνική έκθεση επιθεώρησης του έργου.

Το δημόσιο σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την παράδοση της γέφυρας, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους δαίμονες της χρεοκοπημένης ΑΤΕΝΕ που έχουν φουσκώσει το κόστος με την φάμπρικα των προσωρινών επιμετρήσεων και των αυτοδίκαιων εγκρίσεων.

Η εργολαβία μαζί με την αντίστοιχη στο Παραδείσια – Τσακώνα, στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας έχουν καταγραφεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας των κατασκευών καθώς με ελάχιστη συμβατική δαπάνη, εκτίναξαν το κόστος, αναγκάζοντας το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει χρυσάφι για να αποδώσει στην κυκλοφορία και τα δύο έργα.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί για πολλοστή φορά του αρμόδιους εισαγγελείς, όπως παρέμβουν και ελέγξουν τις πιθανές ευθύνες για την απαράδεκτη αστοχία της γέφυρας, που στοίχησε οκτώ φορές επάνω το κόστος της εν λόγω γέφυρας.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

11 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Αντί συγγνώμης, μηνύουν τον Άγγλο τουρίστα που τόλμησε να αποκαλύψει το άρρωστο Σύστημα Υγείας»

Η Συριζαία Διοικήτρια των Νοσοκομείων Ρόδου, σε συνέντευξη της κατά την ανάληψη των καθηκόντων της τον Απρίλιο του 2016 δήλωνε: «το Νοσοκομείο μας είναι ένα ζωτικό κομμάτι του νησιού και για τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά και για τους επισκέπτες και την εικόνα μας έξω. Εκείνο που δεν θα ήθελα να συμβεί στη δική μου θητεία είναι να παραβλέψω τα κακώς κείμενα – αν υπάρχουν -, δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαρίζομαι σ’ αυτό» (http://www.stokokkino.gr/article/1000000000030025/Sto-Kokkino-oi-protes-diloseis-tis-neas-dioikitrias-sto-Nosokomeio-Rodou).

Δυστυχώς για εκείνη και αυτούς που την διόρισαν στην δική της θητεία εικόνες ντροπής και καταγγελίες τουρίστα, για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Ρόδου, κάνουν τον γύρο ξένων ΜΜΕ (http://www.dailymail.co.uk/news/article-4674366/British-grandfather-forced-lie-urine-FIVE-DAYS.html).

Η Συριζαία Διοικήτρια, όχι μόνο παραβλέπει τα κακώς κείμενα, αλλά και προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από το χαλάκι, απειλώντας τον τουρίστα που τόλμησε να καταγγείλει αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, με μήνυση.

Είναι φανερό, πως η Διοίκηση νομίζει ότι έχοντας στο πλευρό τους Ανώτατους Δικαστές και εισαγγελείς που τρέχουν τα μεσάνυχτα σε κελιά ισοβιτών μετά από εντολές Υπουργών της, θα τρομοκρατήσει, όποιον τολμά να αποκαλύπτει τα έργα και τις ημέρες ενός καθεστώτος.

Μόνο που ο Άγγλος τουρίστας αποκάλυψε αυτό που είναι γνωστό σε όλους τους Τρομοκρατημένους Έλληνες πολίτες.

Ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, βλάπτει σοβαρά την Υγεία, εκτός βέβαια αν είσαι Πρωθυπουργός ή αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και πηγαίνεις σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού τα έξοδα είναι κερασμένα από τους φόρους των πολιτών τη στιγμή που οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα στοιχειώδη για την υγεία τους, από τη βαριά φορολογία που τους έχει επιβληθεί.

Ότι στην Ελλάδα του 2017, πολίτες πεθαίνουν πάνω σε καρότσες ή στους δρόμους περιμένοντας ασθενοφόρα και τουρίστες νοσηλεύονται μέσα στην βρώμα.

Μη φοβάστε δε θα σας ζητήσουμε να παραιτηθείτε κ. διοικήτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε τόσο χοντρόπετσοι και τόσο μεθυσμένοι από την εξουσία που είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα τα κάνατε ποτέ.

Σας διαβεβαιώνουμε όμως, ότι δε θα το «βουλώσουμε», ούτε θα «βγάλουμε το σκασμό».

Θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε το προσωπείο σας και τα έργα και τις ημέρες της χούντας που επιβάλατε στον ελληνικό λαό και παλεύετε να νομιμοποιήσετε με την βοήθεια πρώην Αρεοπαγιτών, που ξεκάθαρα αποδεικνύουν ότι υπηρετούσαν και υπηρετούν αντί του Συντάγματος, πραξικοπηματίες που κατέλυσαν το Σύνταγμα και χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, διαφεντεύουν την χώρα.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης10 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Περιφερειάρχα, μαζί με την κάρτα ενεργειακής φτώχειας που φέρνει ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» να μοιράσετε και κάρτα νοσοκομειακής φτώχειας, στους πολίτες που τόσο σέβεστε»

Στις 5/9/2014 κατέθεσα την με Α.Π. 2306 Ερώτηση (http://bit.ly/2sXuD0t), ζητώντας στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Για πολλοστή φορά ανάλγητοι Υπουργοί κωφεύοντας σε συνεχείς επισημάνσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτικές μονάδες στην Δυτική Μακεδονία στο χώρο της Υγείας, απαντούσαν ότι όλα έβαιναν καλώς.

Τρία χρόνια μετά, ανάλγητοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραβιάζοντας την βασική τους υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεχίζουν απαθέστατα και προκλητικά την απαξίωση του νοσοκομείου της Φλώρινας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε Συνέντευξη Τύπου, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Φλώρινας, αναφορικά με την ιατρική στελέχωσή του, χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο.

Όπως τονίζουν: «Ως Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής (ελέω της προσδοκώμενης ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό από τις προκηρυσσόμενες θέσεις μονίμων), οφείλουμε να χτυπήσουμε όσο γίνεται δυνατότερα πλέον το καμπανάκι κινδύνου για την ίδια την ύπαρξη του Νοσοκομείου μας, μιας και απέτυχε (σε μεγάλο βαθμό) η κάλυψη των κενών.

Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό καθιστούν απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, παρεχόμενων με αυτοθυσία από το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό» (http://bit.ly/2v4hkYF).

Στις συνεχείς και χρόνιες εκκλήσεις των πολιτών και εκπροσώπων των εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας, ο Περιφερειάρχης στέκεται απαθής και ετοιμάζει κόκκινα χαλιά υποδοχής του «πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων», για να μοιράσουν κάρτες ενεργειακής φτώχειας και αέρια από αγωγούς που θα περνάνε από την μοναδική χώρα που δεν θα πληρώνεται τέλη διέλευσης και δεν διαθέτει εταιρεία φυσικού αερίου.

Κύριε Περιφερειάρχα, μαζί με την κάρτα ενεργειακής φτώχειας που φέρνει μαζί του ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», να φέρει και κάρτα νοσοκομειακής φτώχειας, στους πολίτες Δυτ. Μακεδονίας. Και προσοχή να έχετε διασφαλίσει με τον Υπουργό - συνομιλητή ισοβιτών, ελικόπτερα σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Σε αναμονή της στελέχωσης του νοσοκομείου, πάντα.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης10 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, υπέγραψε την ταφή τοξικών αποβλήτων της ΔΕΗ, ναι ή όχι;»

Στις 9 Ιουνίου 2015 το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, εξέδωσε Δελτίο Τύπου με τίτλο «Οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από φαραωνικά έργα αποικιοκρατικού χαρακτήρα» με το οποίο κατήγγειλε τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, για αθέτηση της προεκλογικής δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση όλων των έργων διαχείρισης απορριμμάτων, που είχαν δρομολογηθεί από τις προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις με τη μέθοδο ΣΔΙΤ.

Κατηγόρησε μάλιστα την ΔΙΑΔΥΜΑ, για εσπευσμένη υπογραφή σύμβασης για τη δημιουργία ενός φαραωνικού τύπου εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων με ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα 90.000 τόνων σύμμεικτων απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία και χορό συμφερόντων που έσυραν οι διεθνείς και εγχώριοι εργολάβοι τη μνημονιακή εποχή για να δημιουργήσει τετελεσμένα για τα επόμενα 30 περίπου χρόνια για την Δυτική Μακεδονία, με παρωχημένες μεθόδους επεξεργασίας, που είναι επιβαρυντικές για το περιβάλλον και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, παρά μόνο συσσωρεύουν κέρδη για τους ιδιώτες επενδυτές επιβαρύνοντας οικονομικά τους πολίτες της περιοχής.

Μεταξύ άλλων κατήγγειλε την δέσμευση για την ταφή τοξικών αποβλήτων της ΔΕΗ και την αύξηση κινδύνου για την επιμόλυνση των εδαφών σε μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή και τον κίνδυνο αλλοίωσης του γήινου φλοιού της περιοχής.

Καταλαβαίνουμε ότι η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, θέλει να ξεχάσει τα Δελτία Τύπου και φυσικά σιωπά ή κατά την «συριζαϊκή» ορολογία το «βούλωσε» όταν πριν από λίγες ημέρες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος αγκαζέ με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και εκλεκτούς Δημάρχους, εγκαινίασαν το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ, ωστόσο εμείς που αρνούμαστε να σιωπήσουμε όσο και αν προσπαθούν με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους, είμαστε υποχρεωμένοι να ανασύρουμε τα όσα κατήγγειλε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και να καλέσουμε την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που φέρει βαρύτατες ευθύνες για την υπογραφή αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεων, καταστροφικών για την περιοχή, να απαντήσει: Κύριε Περιφερειάρχα Δυτικής Μακεδονίας, υπογράψατε μεταξύ άλλων την ταφή τοξικών αποβλήτων της ΔΕΗ, ναι ή όχι;

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης08 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανάσης Γούναρης:

«Η κυβέρνηση δεν εξέδωσε εγκύκλιο για την θερμική καταπόνηση οδηγώντας στον θάνατο εργαζόμενη»

Η πλέον ανάλγητη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, αδιαφορώντας πλήρως για την υγεία και την ζωή των εργαζομένων, δεν έβγαλε ούτε μια εγκύκλιο για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, για να τους προφυλάξει από τον καύσωνα.

Αποτέλεσμα, διπλές βάρδιες σε θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου, θερμική καταπόνηση και θάνατοι εργαζομένων πάνω στο καθήκον για ένα κομμάτι ψωμί.

Το Μέτωπο Νίκης, κάλεσε την κυβέρνηση, να απαντήσει για τις εγκληματικές παραλείψεις των Υπουργών της Αχτσιόγλου και Πολάκη και την Δικαιοσύνη να παρέμβει όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι, προστατεύοντας την ζωή και την υγεία των εργαζομένων και να αποδώσει τις ευθύνες όσο ψηλά πολιτικά και αν προέρχονται.

Μέρες μετά τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας, η κυβέρνηση αρνείται να απαντήσει προφανώς διαθέτοντας την σιγουριά της επιβολής σιωπής σε όλους.

Το Μέτωπο Νίκης καθιστά υπεύθυνους για την δολοφονία της 62χρονης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ειδοποιεί τους μισογύνηδες και σεξιστές υπαλλήλους τους, ότι δεν θα το «βουλώσει».

Θανάσης Γούναρης

Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης

 

27 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Έδωσαν το «Sea Star» Τήλου που πλήρωσαν Έλληνες και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι σε Τούρκους μπιρ παρά»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και καταγγελίες, ο Δήμος Τήλου παραχώρησε την ιδιοκτησία του καταμαράν της Τήλου «Sea Star» σε Τούρκους ενδιαφερόμενους και αυτοί με τη σειρά τους, έδωσαν το τιμόνι του πλοίου σε Τούρκο καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στο Μέτωπο Νίκης το πλοίο ιδιοκτησίας του Δήμου Τήλου εκχωρήθηκε με αδιαφανείς μεθοδεύσεις, μέσω Ναυτικής Εταιρείας σε Τούρκους επιχειρηματίες, χωρίς να έχουν δοθεί στοιχεία για την πορεία των χρεών προς το ΝΑΤ που άφησε απλήρωτα η διοίκηση υπό εκκαθάρισης εταιρείας ΝΕ “ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ”, χωρίς να αποδοθεί τίμημα από την πώληση και με «μαγειρεμένα» πιστοποιητικά του πλοίου «Sea Star» προς εξυπηρέτηση τουρκικών συμφερόντων.

Επειδή, οι καταγγελίες στηλιτεύουν συνδιαλλαγές που έγιναν με αδιαφανή και ύποπτο τρόπο από τον Δήμο και την κυβέρνηση.

Επειδή, βάση των καταγγελιών ο Δήμος Τήλου χάρισε στην ουσία το πλοίο καταμαράν «Sea Star» σε ΝΕ τουρκικών συμφερόντων, χωρίς τίμημα, πλοίο που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι και η ΕΕ μέσω επιδοτήσεων.

Επειδή, στις καταγγελίες εμπλέκεται το όνομα του Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για «μαγειρέματα» πιστοποιητικών και εγγραφων του πλοίου.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον Δήμο Τήλου, όπως απαντήσει εάν, με ποιον τρόπο, με ποιο τίμημα και με ποια αρμοδιότητα εκχώρησε σε Τούρκους, το πλοίο «Sea Star».

Το Μέτωπο Νίκης καλεί, το Υπουργείο Ναυτιλίας, όπως δημοσιοποιήσει όπως οφείλει από το Σύνταγμα, το καταστατικό της ΝΕ, τα πιστοποιητικά, προς ενημέρωση των φορολογουμένων φυσικών ιδιοκτητών του πλοίου, τις οφειλές στο ΝΑΤ και να μας πούνε, πόσα έχει χρηματοδοτηθεί η Δημοτική ΝΕ από έναρξης λειτουργίας του, έως και την «μεταβίβαση» του.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί, τον οικονομικό εισαγγελέα και εισαγγελέα διαφθοράς όπως διερευνήσουν, όπως οφείλουν την πιθανή διάπραξη ποινικών και άλλων αδικημάτων σε βάρος του ελληνικού δημοσίου από τον Δήμο Τήλου και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Ραχήλ Μακρή


19 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η Υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο με μόλις 283 Ευρώ το άτομο (40€ την ημέρα), όσο κοστίζουν 2 πακέτα τσιγάρα και 2 καφέδες την ημέρα στην Σκανδιναβία και άνθιση των παράνομων ναυλώσεων τουρκικών σκαφών. Εύγε»

Στην Ρόδο βρίσκεται η Υπουργός Τουρισμού, καλεσμένη των τοπικών αρχόντων για να κατευνάσει τα πνεύματα και να παρουσιάσει τα επιτεύγματα της για την «εκτίναξη» σε αριθμούς του Τουρισμού στην Ρόδο.

Οι πονηριές τους μπορεί να πείθουν τους Ροδίτες που έσπευσαν όλοι μαζί να κοροϊδέψουν, όχι όμως όλους.

Η αλήθεια είναι ότι, σε έναν από τους καλύτερους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, προσφέρθηκαν τουριστικά πακέτα με εκπτώσεις έως 50%, κάτι που είχε συμπτωματικά το καλοκαίρι του 1974 με την επιστράτευση, ένεκα της εισβολής των Τούρκων στη Κύπρο.

Η αλήθεια είναι ότι η κ. Κουντουρά, πέτυχε εκπτωτικές τιμές πώλησης διακοπών στην Ρόδο για τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σκανδιναβίας, όπως είναι το SPIES (https://www.spies.dk/rejser-fra-koebenhavn#/wbq/2_0/CPH/1/m201705,m201706/1/-/LP/2/lv) στην συγκλονιστική τιμή των 566€ για δύο άτομα, με ξενοδοχείο, πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και την μεταφορά τους από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.

Η πετυχημένη Υπουργός Τουρισμού, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο με μόλις 283 Ευρώ (το άτομο), όσο δηλαδή κοστίζουν 2 πακέτα τσιγάρα και 2 καφέδες, την ημέρα στην Σκανδιναβία.
Και φυσικά, τα επιτεύγματα της πετυχημένης Υπουργού Τουρισμού, στην Ρόδο, δεν σταματούν.

Μετά τους τουρίστες των «2 πακέτων τσιγάρων και 2 καφέδων», που κατάφερε να φέρει στην χώρα μας, κατάφερε να «κονομάνε» οι Τούρκοι και Έλληνες επιτήδειοι, από Τουρίστες κρουαζιέρας, υψηλού budget και απαιτήσεων που θέλουν να έρθουν, μαύρα εισοδήματα δημιουργώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ σε Έλληνες πλοιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, καθώς η εστεμμένη του Τουρισμού με την ανικανότητα της Κυβέρνησης τους να ελέγξουν την αγορά του Τουρισμού, κατάφεραν να ανθίσουν τις παράνομες ναυλώσεις σκαφών Τουρκικών συμφερόντων και να οδηγήσουν την παραβατικότητα που ξεκίνησε το 2015, να βαρέσει κόκκινο.

Στο κόλπο φυσικά, συμμετέχουν οι πλοίαρχοι των σκαφών, οι πράκτορες και οι πολιτικοί, που ενώ γνωρίζουν κάνουν τις πάπιες.

Ψάχνοντας κανείς τα ναυλοσύμφωνα σε μια διαδρομή από τη Ρόδο ή άλλο Ελληνικό νησί προς την Τουρκία διαπιστώνει ότι, όλα γίνονται παράνομα, χωρίς διαβατηριακούς ελέγχους, χωρίς έλεγχο από τα κατά τόπους τελωνεία κτλ. από την Ελλάδα και το αντίστοιχο από την γειτονική χώρα.

Συνήθως, οι επιβάτες είναι οι ίδιοι, τα ναυλοσύμφωνα δεν δηλώνονται πουθενά, δεν καταβάλλεται ΦΠΑ και φυσικά κανένας φόρος.

Με άλλα λόγια, η Υπουργός Τουρισμού παρουσιάζει νούμερα ως επιτυχημένη, οι σπείρες κάνουν χρυσές δουλειές εισπράττοντας μαύρα εισοδήματα και το κράτος δεν εισπράττει σεντ τσακιστό.

Οι Λιμενικές αρχές προσπαθούν βέβαια, να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά, αλλά η «γραμμή» της Κυβέρνησης είναι διαφορετική από αυτά που θα ήθελε να κάνουν οι Λιμενικές Αρχές της χώρας, με το να επιβάλλουν το Νόμο, και έτσι η κομπίνα με τα δύο ναυλοσύμφωνα δουλεύει πάρα πολύ καλά, οι Τούρκοι και αυτοί που τους αντιπροσωπεύουν πλουτίζουν παράνομα , εξυπηρετώντας τους στα Ελληνικά νησιά όπως Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη ακόμα και στην Αθήνα, που το θράσος τους έφτασε να επιβιβάζουν παράνομα τουρίστες.

Αυτές είναι οι επιτυχίες της κάθε «Κουντουρά», Υπουργού Τουρισμού, που όταν ακούνε για Τουρισμό, νομίζουν ότι της μιλάνε για Rocket Sciences και δείχνει το φεγγάρι.

Ραχήλ Μακρή

15 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την επίσκεψη του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Θεσσαλονίκη

Ραχήλ Μακρή: «Από το να διαδηλώνεις κατά των ισραηλινών πολιτικών γενοκτονίας, φορώντας την μαντήλα των παλαιστίνιων μέχρι τις υποκύψεις στον ισραηλινό ομόλογο σου και την εκχώρηση σε αυτόν μέχρι και του νερού, μια πρωθυπουργική καρέκλα δρόμος»

Από το να διαδηλώνεις κατά των ισραηλινών πολιτικών γενοκτονίας, φορώντας την μαντήλα των παλαιστίνιων που παλεύουν για την πατρίδα τους με πέτρες και με ξύλα απέναντι σε αυτούς που βάζουν όλο τον πλούτο τους για να αποκτήσουν χώρα, μέχρι τις υποκύψεις στον ισραηλινό Πρωθυπουργό και την εκχώρηση των υδάτων της χώρας σε ισραηλινές εταιρείες, μια πρωθυπουργική καρέκλα δρόμος.

Όχι δεν ήσουν ποτέ το καλό παιδί. Ο απλοϊκός λαός πάντα παρασύρεται από την εξωτερική εμφάνιση, και ο κόσμος αποτελείται κυρίως από απλοϊκούς.

Για αυτό ένας αχρείος σαν εσένα συνεχίζει να κάνει τις άπατες του.

Η ελληνική ιστορία θα σε καταγράψει ως τον μεγαλύτερο εφιάλτη όλων των εποχών.

Στις συνειδήσεις των απλοϊκών ανθρώπων ακόμα και των μικρών παιδιών, έχεις ήδη καταγραφεί ως ο πιο μισητός.

Κρίμα.

Ραχήλ Μακρή


12 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Για συντήρηση οδικού δικτύου βρέθηκαν εκατομμύρια κύριε Περιφερειάρχα, για τους κατοίκους των Αναργύρων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού όχι έ; Αιδώς «απατεώνες»»

Επί μήνες, η Περιφέρεια και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων έκοβαν βόλτες στην περιοχή για να κόβουν κορδέλες. Κορόιδευαν τους κατοίκους των Αναργύρων Φλώρινας και μετέθεταν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλον.

Το αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οι 180 κάτοικοι του χωριού οι οποίοι αυτή την στιγμή μαζεύουν τα υπάρχοντα τους και εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, που βουλιάζουν από την κατολίσθηση του ορυχείου λιγνίτη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αποκαταστήσουν πλήρως τους κατοίκους όπως οφείλουν.

Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες στους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας δεν πιάνουν.

Όσες κορδέλες και να κόψετε όσες ανακοινώσεις και να βγάζετε για τον πακτωλό εκατομμυρίων που μοιράζουν οι κολλητοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να διαχειρίζεστε με αδιαφάνεια για υποτιθέμενες συντηρήσεις οδικών δρόμων, δεν πείθουν.

Για συντήρηση οδικού δικτύου βρέθηκαν εκατομμύρια κύριε Καρυπίδη, για τους κατοίκους των Αναργύρων που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού όχι έ;

Αιδώς «απατεώνες».

Ραχήλ Μακρή

09 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση συμπληρωματικών μέτρων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

Ραχήλ Μακρή σε ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε. Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται»

Στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές εξέφρασαν στον κ. Τσακαλώτο έντονη δυσφορία για έλλειψη ενημέρωσης από την κυβέρνηση και το κόμμα, αφού, όπως είπαν, δεν έχουν πλήρη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στη διαπραγμάτευση.

Όπως τόνισαν, κατά πληροφορίες, «βλέπουμε τους δανειστές να ζητούν περισσότερα και αυτό όλο δεν λέει να τελειώσει». Κρυμμένοι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας, βάλατε την υπογραφή σας, στον δημοσιονομικό και πολιτικό κατήφορο, εξυπηρετώντας τοκογλύφους και συμφέροντα, αλλότρια των Ελλήνων πολιτών και του έθνους.

Αυτό το πράξατε για να διασφαλίσετε τις καρέκλες σας που δεν καταλαβαίνετε ότι σας τις έδωσαν οι πολίτες και είναι εφήμερες.

Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε.

Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Ραχήλ Μακρή

 

08 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ο ΠτΔ, δεν εκδίδει το Π.Δ. της μετεγκατάστασης του χωριού Ανάργυροι Φλώρινας, των οποίων η ζωή κινδυνεύει. Υπογράφει όμως Π.Δ. εκχώρησης αρμοδιοτήτων διαχείρισης αρχαιολογικών θησαυρών στο Δήμο Μήλου και στην Μητρόπολη. Λογικό. Οι Ανάργυροι δεν έχουν σχέση με «ιερές και αυτοδιοικητικές μπίζνες» με αρχαία μνημεία, αλλά με κοινωνική δικαιοσύνη»

Οι κάτοικοι του χωριού Ανάργυροι Φλώρινας αναζητούν τον ΠτΔ για να υπογράψει το Π.Δ. μετεγκατάστασης του χωριού τους, όπως οφείλει και απορρέει από νόμο.

Ο ΠτΔ φυσικά εξέδωσε Π.Δ., αλλά όχι για τους κατοίκους του χωριού που κινδυνεύουν. Υπέγραψε Π.Δ. ανακήρυξης του όμορφου νησιού μας αυτού της Μήλου σε ιερό νησί, μεταβιβάζοντας όπως αναφέρεται στο Π.Δ. στους αρμόδιους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου την ανάληψη κάθε δραστηριότητας και πρωτοβουλίας, που περιλαμβάνεται στην αρμοδιότητά τους, την ανάπτυξης στενής συνεργασίας μεταξύ τους και υποβάλλουν αιτήματα προς τα αρμόδια κεντρικά Υπουργεία και υπηρεσίες για την υλοποίηση των σκοπών, που ειδικότερα προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθ. 30 Ν. 3801/2009.

Ενώ Οι ίδιοι φορείς, δηλαδή Δήμος και εκκλησία θα:

α) μεριμνούν με κάθε πρόσφορο τρόπο για την ανάδειξη του ιδιαίτερου θρησκευτικού χαρακτήρα της νήσου και την προστασία των ιερών χώρων, των κειμηλίων και των θησαυρών που βρίσκονται σε αυτούς και ιδιαίτερα του μοναδικού στη χώρα ταφικού μνημείου των πρωτοχριστιανικών κατακομβών,

β) θα μεριμνούν και θα συνεργάζονται με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για την αποτροπή, ιδίως στην περιοχή των Κατακομβών, χρήσεων γης ή εκμετάλλευσης ή άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, που παραβλάπτει ή διαταράσσει με οποιονδήποτε τρόπο τον αρχαιολογικό και ιερό χαρακτήρα των μνημείων.

Συμβάλλουν στην εφαρμογή των ισχυουσών διεθνών συμβάσεων για την πολιτιστική κληρονομιά και ιδιαίτερα της συμβάσεως για την Προστασία της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς της Ευρώπης, που υπεγράφη στη Γρανάδα.

Μάλιστα, ο Δήμος Μήλου για να ευχαριστήσει τον ΠτΔ για την υπογραφή του Π.Δ., οργάνωσε μια από τις φιέστες που παρακολουθούμε σε όλη την περιφέρεια για να τον ανακηρύξει ως επίτιμο δημότη.

Του απονέμουν το χρυσό κλειδί της πόλης για τη 'μεγάλη και σημαντική' προσφορά του στο έθνος.

Προφανώς για την προσφορά του να υπογράφει χωρίς αντίδραση, τα Κοινωνιοκτόνα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς τους νόμους, τα νομοσχέδια που φτωχοποιούν το λαό , που καταστρέφουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, που οδηγούν σε λουκέτα τις επιχειρήσεις, που αυξάνουν την ανεργία, που ξεπουλάνε τη χώρα, που υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία, που υποδουλώνουν την πατρίδα για τα επόμενα εκατό και πλέον χρόνια στους δανειστές.

Για να υπογράφει νόμους και νομοσχέδια αντισυνταγματικά, που παραβιάζουν το Σύνταγμα, τις αρχές της αναλογικότητας και της ισότητας όλων των πολιτών στα δημόσια βάρη το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασής των δικαιωμάτων του ανθρώπου και αυτός ως θεματοφύλακας του Συντάγματος θα έπρεπε να μην υπογράφει.

Ποια είναι κύριοι της Δημοτικής Αρχής η σημαντική προσφορά και ποιο το σημαντικό έργο που προσέφερε στη πατρίδα μας και για το οποίο πρέπει να τον τιμάτε κιόλας; Για την υπογραφή του αυτονόητου Π.Δ. όπως προβλέπεται στον νόμο του 2009;

Μήπως γιατί ανέθεσε για τους λόγους που εσείς γνωρίσετε, αρμοδιότητες που άπτονται της πολιτείας, σε εσάς και την Μητρόπολη και αφορούν ειδικά θέματα προστασίας και ιερών αρχαιολογικών χωρών, κειμηλίων και θησαυρών και εφαρμογής διεθνών συμβάσεων; Η΄ μήπως οι φιέστες αποτελούν απλά καθρεφτάκια και χάντρες στους «ιθαγενείς», που πλήττονται από την ανθρωπιστική κρίση που φέρει και την υπογραφή του Επίτιμου Δημότη σας και πίσω από αυτές κρύβονται συμφέροντα αλλότρια του ελληνικού λαού και των κατοίκων της Μήλου και εκμετάλλευση αρχαιολογικών χωρών και θησαυρών από αναρμόδιους φορείς που δεν διαθέτουν τα μέσα και τις γνώσεις ούτε θα πρέπει να εμπλέκονται σε θέματα χρήσης γης και ιδιοκτησίας;

Ποιες είναι οι θεσμικές ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί επίσημα στην κυβέρνηση της Γαλλίας για την επιστροφή της Αφροδίτης της Μήλου, που παράνομα κρατούν στο μουσείο του Λούβρου;

Ποιες οι δικές σας ενέργειας ως Δημοτική Αρχή που πήρε την ψήφο των πολιτών με το πρόταγμα: «θα φέρω το άγαλμα της Αφροδίτης για την πατρίδα ρε γαμώτο;»

Μήπως οι επικοινωνιακές φιέστες για τα μάτια του κόσμου με συλλογές υπογραφών για το αυτονόητο;

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει τις επικοινωνιακές σας φιέστες ως παραπλανητικές για τον ελληνικό λαό και τους κατοίκους της Μήλου.

Καλεί τον ΠτΔ, όπως απαντήσει σε ποιες θεσμικές ενέργειες προέβη προς την κυβέρνηση της Γαλλίας για την επιστροφή της Αφροδίτης της Μήλου.

Καλεί τον ΠτΔ, όπως εφαρμόσει το νόμο όπως στην Μήλο και υπογράψει το Π.Δ. της μετεγκατάστασης του χωριού Ανάργυροι Φλώρινας, καθώς κινδυνεύουν ζωές κατοίκων.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν τα ίδια ωφελήματα και προφανώς δεν προσελκύει το ενδιαφέρον για «ιερές και αυτοδιοικητικές μπίζνες» με αρχαία μνημεία, τα οποία η πολιτεία με τους ελεγκτικούς και εποπτικούς φορείς της οφείλει να προστατεύει και όχι να μεταβιβάζονται αρμοδιότητες σε φορείς που δεν διαθέτουν ούτε τις γνώσεις, ούτε την τεχνογνωσία.

Κύριοι και κύριες, δεν απευθύνεστε σε υπηκόους τριτοκοσμικής χώρας.

Υπάρχουν νοήμονες πολίτες που καταλαβαίνουν τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις και τις παραλείψεις σας και τον εναγκαλισμό σας με την μεγάλη θεϊκή εξουσία που ανεβοκατεβάζει Πρωθυπουργούς και ζητά από τους πολίτες να σιωπήσουν και να κλείσουν τα μάτια μπροστά στα εγκλήματα που συντελούνται σε βάρος της πατρίδος μας και των ιερών και οσίων της.

Αιδώς Φαρισαίοι και Γραμματείς υποκριτές.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

metoponikis metoponikis Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

07 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Καταλαβαίνουμε την αγωνία του πρώην βουλευτή ΑΝΕΛ Ν. Κοζάνης για την εγκατάσταση 38 σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό, μόνο που η συγκυβέρνηση τηρεί τα συμφωνηθέντα, ψηφισθέντα και υπογραφέντα του μνημονίου, που και ο ίδιος ψήφισε κατά παρέκκλιση της εντολής των πολιτών του Ν. Κοζάνης. Κάποιοι ξέρουμε τι ψηφίσατε χωρίς να διαβάζετε και δυστυχώς για εσάς, τα πρακτικά μένουν. Ναι σε όλα!»

Ο π. Βουλευτής των ΑΝΕΛ με άρθρο του σε site της Κοζάνης με τίτλο «νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία οδό» συνεχίζει τον εμπαιγμό των πολιτών του Ν. Κοζάνης, την ίδια ώρα που με την ψήφο του το καλοκαίρι του 2015, μεταξύ άλλων υποδομών εξουσιοδότησε την εκποίηση της Εγνατίας οδού.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Χάρη Κάτανα, ότι στις 10 Ιουλίου 2015, μαζί με 221 γαλάζιους, πράσινους, ροζ και «Ποταμίσιους» Βουλευτές του μνημονιακού τόξου παρείχαν εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ως αναπληρωτή του, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Επικρατείας, για την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της Εγνατίας οδού στους δανειστές, καθώς και των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, προκειμένου να συνάψουν σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για την χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για την περίοδο 2015 – 2018.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κάτανα ότι, η Εγνατία οδός συμπεριλαμβάνεται στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο κατέχει το 100% των μετοχών της και προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την εκποίηση της, για την αποπληρωμή του χρέους, καθώς και την στήριξη των τραπεζών και με την δική του ψήφο.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κάτανα ότι, σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 7 του ν. 3986 περί ιδρύσεως του ΤΑΙΠΕΔ, κάθε πράγμα που μεταβιβάζεται ή παραχωρείται στο Ταμείο δεν μπορεί να αναμεταβιβαστεί στο προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Ενώ στο ίδιο άρθρο στην παράγραφο 14 αναφέρεται ότι, το τίμημα που εισπράττει από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων διατίθεται για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους αποκλειστικά, ενός χρέους που με την ψήφο του στο μνημόνιο τρία αναγνωρίστηκε.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν. Κοζάνης για την απόφαση εγκατάστασης και λειτουργίας 38 νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό μέσα στους επόμενους μήνες από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μόνο που η συγκυβέρνηση τηρεί τα συμφωνηθέντα, ψηφισθέντα και υπογραφέντα του μνημονίου που ο ίδιος ψήφισε κατά παρέκκλιση της εντολής των πολιτών του Ν. Κοζάνης στις 5 Ιουλίου 2015.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του για το ξέπλυμα των πολιτικών του πράξεων για το πολιτικό του μέλλον, ωστόσο καλό είναι να αποφεύγει τον λαϊκισμό που δεν αρέσει στον νέο του πολιτικό του αρχηγό, καθώς κάποιοι ξέρουμε τι ψηφίσατε χωρίς να διαβάζετε και δυστυχώς για εσάς, τα πρακτικά μένουν.

Ναι σε όλα.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.grΔείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή στις 16ης Δεκεμβρίου στον 21 αιώνα
Τεράστιο το πρόβλημα της φυγής των νέων               στο εξωτερικό»
Μικρότερα πρόστιμα               για εκπρόθεσμες χρεωστικές δηλώσεις
15 προσλήψεις               στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Εφάπαξ ειδικό βοήθημα               για επανασύνδεση ρεύματος σε οικονομικά ασθενείς οφειλέτες
image Δείτε σαν σήμερα
image Τεράστιο το πρόβλημα της φυγής των νέων
image Μικρότερα πρόστιμα
image 15 προσλήψεις
image Εφάπαξ ειδικό βοήθημα

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 12ος

		Αθλητισμός 12ος

              ΟΠΑΠ TV - Σαν Σήμερα 16 ΔΕΚEMΒΡΙΟΥ 16/12/ 2013

Read More...

Αθλητισμός 11ος

		Αθλητισμός 11ος

              Πέμπτη 30 Νοε. 2017

Read More...

Αθλητισμός 10ος

Αθλητισμός 10ος

              Ολυμπιακός από ατσάλι, κράτησε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Έπεσε η αυλαία για τα Dirt Games του 2017

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Στη Formula E η BMW i;

Read More...

Μιχανοκίνηση 12ος

Μιχανοκίνηση 12ος

              Πώς να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας - Δείτε πόσα θα πληρώσετε [πίνακας]

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κοτζιάς

 Κοτζιάς

              Κοτζιάς «βγάζει στην σέντρα» τον υπουργό Παιδείας Κ.Γαβρόγλου για την Λωζάνη - Ή «μας δουλεύουν» όλοι μαζί;

Read More...

Τσίπρας

Τσίπρας

              Βοήθεια στα σύνορα της Ελλάδας υποσχέθηκαν Μέρκελ και Γιούνκερ

Read More...

Τσίπρας

Τσίπρας

              Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

          «Κύρο τον Μέγα» αποκαλούν τον Τραμπ οι ευαγγελικοί, την «ευλογία του Ιησού του Ναυή» του...

Read More...

Ε.Ε.

Ε.Ε.

                Τα συμπεράσματα των «28» για την κοινωνική Ευρώπη

Read More...

Ντράγκι

Ντράγκι

  Εικόνα           Στο χέρι της Ελλάδας να αποφασίσει...

Read More...

Οικονομία

Top Headline

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ

              το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε 34 δήμους

Read More...

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία

              – Η κατανομή των 7.180 θέσεων ανά δήμο και ειδικότητα

Read More...

Κοινωνικό μέρισμα:

Κοινωνικό μέρισμα:

              Ανοίγει ξανά την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Η τελευταία ζούγκλα της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Εντυπωσιακές εικόνες από το βασιλιά των φαραγγιών

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

Το βίντεο που θα σε κάνει να πεζοπορήσεις το συγκλονιστικό Φαράγγι της Σαρακίνας!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

                    Κρατάει αυτή η γυναίκα ένα κινητό τηλέφωνο σε πίνακα του 1860;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Κρήτη: Το φαινόμενο που δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε οι επιστήμονες (Εικόνες &...

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Σπίτια που δε βλέπεις......... συχνά

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              45η, 46η, 47η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              36η, 37η , 38η , 39η...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              21η, 22η, 23η, 24η, 25η,...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                O Δήμος μας

Read More...

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              Στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής η 32η Αιμοδοσία

Read More...

Επιμελητήριο Κοζάνης

Επιμελητήριο Κοζάνης

              Τόποι και ώρες διενέργειας των Επιμελητηριακών Εκλογών της 10ης & 11ης Δεκεμβρίου 2017- Σταυροδοσία.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/12/2017

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/12/2017

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/11/2017

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/11/2017

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2017

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2017

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

              Το 86,4% των Ελλήνων θεωρεί το κλείσιμο των συνόρων ως την καλύτερη λύση για το μεταναστευτικό

Read More...

Διάφορα

Διάφορα

              Πλειστηριασμοί - Επιστολή κόλαφος στην αλητεία που κυβερνάει.

Read More...

Αλλαγή ώρας 2017:

Αλλαγή ώρας 2017:

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή στις 29 Οκτωβρίου 2017

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Έλληνας, όπως Βούλγαρος και Ρουμάνος: Ένας στους τρεις στερείται βασικά αγαθά

Read More...

ΔΕΗ

ΔΕΗ

              Διετής παράταση της ενιαίας άδειας λειτουργίας των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

              Ξέρεις τι έκαναν στην Αμερική όταν πήγαν να τους κατασχέσουν τα σπίτια και κάναν...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

              Δηλώσεις - Απαντήσεις, Δελτία  Τύπου & Ομιλίες - Βίντεο

Read More...

Ραχήλ Μακρή

		Ραχήλ Μακρή

                «Κύριε Σπίρτζη θα ανακαλέσετε και την άδεια της Cosco που έχει την έδρα της στον Παναμά;»

Read More...

Ραχήλ Μακρή

Ραχήλ Μακρή

           
«Καλούμε τον κύριο Κοντονή να απαντήσει, γιατί χάρισε τις συνέπειες των ποινών σε συγκεκριμένα άτομα και...

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided