Τετάρτη, Μάρτιος 21, 2018

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

 

 

 

 

 

 

 

Ξέρεις τι έκαναν στην Αμερική όταν πήγαν να τους κατασχέσουν τα σπίτια και κάναν τις τράπεζες να παρακαλάνε;

 

 

 

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ξέρεις τι έκαναν στην Αμερική όταν πήγαν να τους κατασχέσουν τα σπίτια και κάναν τις τράπεζες να παρακαλάνε;


Ξήλωναν τα πάντα, από πατώματα πλακάκια νιπτήρες ηλεκτρικά καλώδια ξεγύμνωμα όλο το σπίτι…. Και σε μερικές περιπτώσεις μία μέρα πριν του βάζανε και ένα φοκο και η τράπεζα έβρισκε αποκαΐδια!

Δεν μπορούσε να πει τίποτα η τράπεζα Γιατί λες ότι εγώ είχα βάλει τα πλακακια δικά μου ήτανε, εγώ είχα βάλει το νιπτήρα, εγώ είχα βάλει τα παντζούρια τις πόρτες, εγώ θα βάλω τα καλώδια, είχα βάλει τους σωλήνες…. Μέχρι και τα τούβλα!

Αποκαΐδια, στάχτη και μπούρμπερη όλα…. Μην τους παραδίνεται τίποτα… Μόνο στάχτη!

Η κομπίνα που συμβαίνει σε κύκλους ετών που οι τράπεζες του Ροθ δανείζουν ασύστολα και μετά κλείνουν τη βάνα οι ζωής χρημάτων στην αγορά με μόνο στόχο τη γη….. Γιατί μόνο αυτό τους νοιάζει και όχι το Ζωγράφου στο χαρτάκι που τυπώνει μόνος του ότι ώρα γουστάρει…. Πρέπει στην Ελλάδα να βρει την τιμωρία της!

Κάψτε την όλη μπορεί να αναγεννηθεί μόνη της…. Κάψτε όλο τον τόπο… Μην παραδώσετε καμία δύναμη στον εχθρό…. Αν είναι να το χάσεις παράδωσε του στάχτη!

Όποιος δεν κατανοεί ότι όλοι αυτοί που σήμερα είναι στην εξουσία από έναν απλό δεκανέα στο στρατό μέχρι τον πρωθυπουργό οτι συμμετέχουν ο καθένας με τη δύναμη του στην εξυπηρέτηση των παγκόσμιων κορακιών όσο αφήνουν να συμβαίνει αυτή η τεράστια απάτη είναι τουλάχιστον πανηλίθιος!

Μη τους παραδίνεται ούτε γραμμάριο Νέας δύναμης, μην κάνετε Τα παγκόσμια σκυλιά πιο δυνατά, μην τους αφήσετε να ολοκληρώσουν την απάτη τους!

Δώστε τους μόνο στάχτη, αν όλοι το κάνουμε γιατί έτσι μόνο μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή την αισχρή προδοσία και στρατηγική εναντίον της χώρας θα μας παρακαλάνε να επαναδιαπραγματευτούμε τα οποία χρέη μας!

Μέχρι χθες βγήκαν και κάποιοι δικηγόροι και βγάλανε κάποιες ειδικές μηνύσεις για κλειστές πόρτες και αγωγές δυστυχώς δεν είμαι Νομικός η δικηγόρος ώστε να γνωρίζω κατά πόσο αυτές οι μηνύσεις θα μπορούσαν άμεσα να εξυπηρετήσουν τους αυριανούς κακότυχους συνανθρώπους μας που θα πέσουν στα δόντια των τοκογλύφων!

Αυτό όμως που νιώθω και κατανοώ επειδή το γεγονός έχει γίνει σε άλλη περίπτωση οπου τα παγκόσμια κωθώνια ηθελαν να πάρουν τη γη ανθρώπων είναι ότι εφόσον το εκαναν στην Αμερική οι άνθρωποι και Λειτούργησε και αναγκασαν να κάνουν τις τράπεζες να αλλάξουν σχεδιασμό και τρόπο τότε σίγουρα Εάν όλοι το εφαρμόσουμε θα γίνει Και εδώ το ίδιο!

Εάν το χάνεις γιατί έτσι αποφάσισαν οι προδότες υπάλληλοι που διοικούν σήμερα την Ελλάδα τότε Δώστο σε άλλη μορφή…. Και η στάχτη είναι πάρα πολύ καλή σαν ύλη!

Stranger…
katohika  30/11/2017

 

 

 

 

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ (καλά-καλά όμως!)

από πότε ΠΙΕΖΑΝ τον Α.Παπανδρέου για το θρήσκευμα και τις ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Καί ΠΟΙΟΙ ...


ΠΙΕΖΑΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΛΕΕΙ κατωτέρω ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ...

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η αλλαγή των δελτίων ταυτότητος, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια αναμονής και σεναρίων για τον ακριβή χρόνο έκδοσεώς τους.
Δύο ομάδες ειδικών έχουν επεξεργαστεί τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις νέες ταυτότητες, όσο και το νέο νομοθετικό καθεστώς που θα ισχύσει μετά και την έκδοσή τους.


Ωστόσο, «πονοκέφαλο» φαίνεται πως προκαλεί στην κυβέρνηση το θέμα της εκδόσεως, καθώς το κόστος τους θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο.

Όπως όλα δείχνουν, το κράτος είναι εκείνο που θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος τους κόστους κατασκευής τους, ώστε η επιβάρυνση που αφορά στους πολίτες, ως προς τα επίπεδα των παραβόλων να μην ξεπερνά τα 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, μέχρι το 2019 θα έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία ώστε μέσα στο έτος να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες.

Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν 'μικροτσίπ' στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.

ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ !https://www.youtube.com/watch?v=loSBbCDQ9H4
[ΠΗΓΗ:'ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ']
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

 

 

 

 

 

 

Τι είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ποιά η ιστορία πίσω από αυτήν; ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθείστε τον Άλεξ Τζόουνς στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

που έδωσε στο ρώσικο RT το 2009.

Σε αυτήν δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και την ιστορία της:

https://www.youtube.com/watch?v=nMrhKX2paTY
el.gr

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

 

 

 

 

 

Αλέξη θα φωνάξεις στο Μέγαρο Μαξίμου και το μαθητή που ανέβηκε στο στύλο της ΔΕΗ

να κρεμάσει την Ελληνική Σημαία;


Στρατής Μαζίδης

Πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε ένα παιδάκι από το Αφγανιστάν, που έχει λίγους μήνες στην Ελλάδα, δε μιλά (σχεδόν καθόλου) ελληνικά και τελικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, ο κοινωνικός λειτουργός ανακοίνωσε ότι δε θα σήκωνε τη σημαία μετά από την κλήρωση.
Ωστόσο ο πρωθυπουργός και ένα ολόκληρο σύστημα διαπίστωσαν ρατσιστές, "κάποιους που έκαναν λάθος και στέρησαν τη σημαία" από το 11χρονο παιδί, το οποίο ούτε ρώτησαν αν θέλει να σηκώνει μια ξένη σε αυτό σημαία και που μόνη του επιθυμία (και λογική) είναι να πάει στη Γερμανία να βρει τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα ένας άλλος μαθητής από την Κρήτη, καλώς ή κακώς, ριψοκίνδυνα, ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ να κρεμάσει την ελληνική σημαία που όπως διαβάζουμε απουσίαζε κι αυτή ανάμεσα σε αρκετά άλλα από το σχολείο.

Ένας άλλος Σολομός Σολομού στην εποχή των τάμπλετς, των κινητών και των κοινωνικών δικτύων. Ένα παιδί που σίγουρα θέλει όχι μόνο να κρατήσει την ελληνική σημαία αλλά και να την υψώσει. Αυτό όμως το παιδί τιμωρήθηκε ενώ απλά θα μπορούσε να ακούσει ένα καλό λόγο για τη γενναιότητά του με την ταυτόχρονη σημείωση του ρίσκου που ανέλαβε. Αν και τελικά στη ζωή ξεχωρίζουν όσοι τα αναλαμβάνουν.

Εν πάση περιπτώσει θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τα tweets, τις φωτογραφίες και τις ανταποκρίσεις από την κλήση του στο Μέγαρο Μαξίμου του νεαρού μαθητή, όπου ο πρωθυπουργός θα του χαρίσει μια ελληνική σημαία.

freepen.gr   15/11/2017

 

 

 

 

 

10.11.17

Κρήτη: Γέμισαν σημαίες το σχολείο που τιμωρήθηκε ο μαθητής για την γαλανόλευκη

Οι συμμαθητές του νεαρού βρήκαν ένα συμβολικό τρόπο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους

Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό στο Λύκειο του Γαζίου, όπου ένας μαθητής απεβλήθη από το σχολείο επειδή το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε σε στύλο την ελληνική σημαία, κάτι που δεν είχε γίνει από το Λύκειο τα τελευταία 4 χρόνια, παρά το ότι το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Σήμερα, μαθητές του Λυκείου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους αλλά και σε μια συμβολική πράξη κράτησαν ο καθένας στα χέρια του μια μικρή σημαία και "ύψωσαν" και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία.
Παράλληλα, πριν την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
Οι συμμαθητές του παιδιού που τιμωρήθηκε με το επιχείρημα ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε στον στύλο για να ανεβάσει τη σημαία, πρωτοτύπησαν και αντί να μετατρέψουν το Λύκειο σε ένα ακόμη σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, βρήκαν ένα διαφορετικό, πιο αιχμηρό τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη διεύθυνση του σχολείου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο μαθητής που προχώρησε σε αυτή την πράξη είναι φιλήσυχος και καλός μαθητής.

Πηγή: Flashnews.gr


Οι μωρότατοι  θα πρέπει να διδαχθούν, με κάθε τρόπο, ότι εδω είναι ΕΛΛΑΔΑ , του ΣΥΡΙΖΑ  οι μέρες είναι μετρημένες και μαζί και οι δικές τους στην εκπαίδευση, εφ όσον γίνονται άβουλα όργανα των πολιτικών  τερτιπιών του καθενός δοτού υπουργού.
Juan

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 10.11.17

 

 

 

 

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Μαθητής στην Κρήτη πήρε αποβολή γιατί ύψωσε σημαία στο σχολείο του... [photos

Το περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Γαζίου στο Ηράκλειο με τον μαθητή να... παίρνει σήμερα αποβολή με την αιτιολογία ότι η πράξη αυτή ταν επικίνδυνη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο Flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη στον ιστό σημαία - όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές.


Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία.

Η πράξη του όμως αυτή φαίνεται ότι θα του στοίχιζε...

Σήμερα η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο.

Το Flashnews.gr ρώτησε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργο Τερζάκη αν εχει ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και για το αν ισχύουν οι καταγγελίες αυτές, ο ίδιος ωστόσο είπε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα το διερευνήσει. Σε ερώτηση για το ποιος φέρει την ευθύνη στην περίπτωση που έχουν γίνει τα πράγματα όπως περιγράφονται στην καταγγελία, ανέφερε ότι "Την ευθύνη την έχουν οι καθηγητές από το πρώτο λεπτό που ανοίγει το σχολείο μέχρι να κλείσει."

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αναστάτωση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και όλες τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση.
Αναρτήθηκε στις  9/11/2017   9:28:00 μ.μ.

 

 

 

 

 

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Τα σημαιάκια που δίνει ο Τσίπρας

αξίζουν όσο αυτά που ψωνίζεις στα περίπτερα για να πας στην παρέλαση που θα καταργούσε...


Aimilia Voulvouli

Σε όσους αναρωτιούνται τί θα γίνει με τον φασίστα διευθυντή που πήρε τη σημαία από τον Αμίρ, τον ηθικό δηλαδή αυτουργό της επίθεσης εναντίον του μαθητή, θυμίζω ότι ναζί διευθυντής σε σχολείο της Μυτιλήνης, εμπλεκόμενος και σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών είναι...
κανονικά στη θέση του. Όλα αυτά επί σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Τα σημαιάκια που δίνει ο Τσίπρας αξίζουν όσο αυτά που ψωνίζεις στα περίπτερα για να πας στην παρέλαση που θα καταργούσε. Η πολιτική τους βρωμάει φασισμό.

ΠΗΓΗ  6/11/2017

 

 


Το θορυβώδες σώου γύρω από τον Αφγανό μαθητή…

Παρέλαση
Πολύ ύποπτο όλο αυτό το θορυβώδες σώου γύρω από το μικρό Αφγανό μαθητή Αμίρ…

Όταν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ουρλιάζουν για τις βανδαλικές επιθέσεις εναντίον του 11χρονου αγοριού, κάποιο λάκκο έχει η φάβα…

Στο παρελθόν έχουμε ζήσει πολλά «κατασκευασμένα» γεγονότα και αφόρητες ψευδολογίες για το «στήσιμο» υστερικών «αντιρατσιστικών» σώου,εναρμονισμένων με τις πάγιες επιδιώξεις του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, καθώς και με την πολιτική και ηθική νομιμοποίηση των

λαθρομεταναστευτικών εισβολών

Όταν, επιπλέον, βλέπεις το πρωθυπουργικό ανδρείκελο να εμπορεύεται τόσο ξετσίπωτα το ζήτημα, σου δημιουργούνται πολλές ισχυρές αμφιβολίες για την «καθαρότητα» του ζητήματος και έντονα ερωτηματικά για το τι παιχνίδι παίζεται εδώ…

Τα ερωτηματικά και οι υποψίες γίνονται βεβαιότητα όταν παρατηρείς στο πρωθυπουργικό σώου ΟΧΙ μόνο κυνική «αντιρατσιστική» εμπορία, αλλά

και χοντρό ψεύδος.

Γιατί ο Τσίπρας ψεύδεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ όταν ισχυρίζεται:

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας.

Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».

Δείτε το σώου του Τσίπρα εδώ

Ψεύδεται, διότι η αλήθεια γύρω από τη σημαία είναι εντελώς διαφορετική.

Και αυτό το επιβεβαιώνουν οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων…

Και ο Σύλλογος των Διδασκόντων είναι ΥΠΕΡΑΝΩ πάσης υποψίας για «ρατσιστικές» συμπάθειες, το αντίθετο: Στο χώρο του «αντιρατσισμού» κινούνται οι Σύλλογοι της ΔΟΕ!!!

Διαβάστε το τι λέει ο Σταύρος Πετράκης, αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, εδώ

Όταν συνεπώς η ίδια η αφετηρία του γεγονότος έχει παραχαραχτεί, διαστρεβλωθεί και πάνω σ’ αυτό το ΨΕΥΔΟΣ έχει στηριχτεί το καταιγιστικό και υστερικό «αντιρατσιστικό» σώου, ΤΟΤΕ δικαιολογημένα να αμφιβάλεις και ΟΛΑ τα άλλα, τα σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον του μικρού Αφγανού…

Μάλλον κατασκευάστηκε και «στήθηκε» ένα «αντιρατσιστικό» επεισόδιο για να παιχτούν αποπροσανατολιστικά, «αντιρατσιστικά» σώου, τόσο ΕΝΤΟΣ βουλής (φανερή η σκοπιμότητα), όσο και ΕΚΤΟΣ Βουλής από τις «αριστερές» ποικιλίες του «αντιρατσισμού»…

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια:

α). Αποπροσανατολισμός, έτσι ώστε να μην ασχολούμαστε με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της «αριστερής» κυβέρνησης. Θόρυβος που βολεύει πάρα πολύ τα κυβερνητικά ανδρείκελα…

β). Αντιρατσιστική πλύση εγκεφάλου για την επικάλυψη των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του «προσφυγικού» εποικισμού και την προετοιμασία νέων «προσφυγικών» εισβολών…

Η πάγια «αντιρατσιστική» προπαγάνδα των μαφιόζων του χρήματος με «οργανικούς διανοούμενους»: Την «αριστερή κυβέρνηση», τους νεοφιλελεύθερους κάθε ποικιλίας και τους πολύχρωμους του «αριστερισμού»…

«Αντιρατσιστική» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ όλων των δυνάμεων του καθεστώτος: ΜΜΕ, ισχυροί του χρήματος, κόμματα, Συνδικάτα κ.λπ…

Και ΕΝΤΟΣ αυτού του συναινετικού «Μετώπου» και οι «αριστεροί», σχεδόν όλων των αποχρώσεων…

Ο «αντιρατσισμός» ενώνει του πάντες: Το χάπι για πάσα νόσο…

από http://resaltomag.blogspot.gr/    5/11/2017

 

 

 

 

 

Το ελληνικό χρέος στο τραπέζι της… «Τζαμάικα»

 

Το ελληνικό χρέος στο τραπέζι της… «Τζαμάικα»

Το ζήτημα του ελληνικού χρέους αναφέρθηκε μεν στις συνομιλίες Χριστιανοδημοκρατών, Χριστιανοκοινωνιστών, Φιλελευθέρων και Πρασίνων, αλλά δεν αποτελεί σημείο στην επίσημη ατζέντα των διερευνητικών επαφών, καθώς σε κανένα από τα συνολικά οκτώ κείμενα των διαβουλεύσεων δεν γίνεται αναφορά στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Έως την Πέμπτη οι συνομιλίες ανάμεσα σε Χριστιανοδημοκράτες, Βαυαρούς Χριστιανοκοινωνιστές, Φιλελεύθερους και Πράσινους επισκιάζονταν από αλληλοκατηγορίες, διαφωνίες αλλά και δημόσια εκφραζόμενους ενδοιασμούς για την πιθανότητα συγκρότησης κυβερνητικού συνασπισμού. Την Παρασκευή το τοπίο άλλαξε. Στις δηλώσεις τους οι ηγεσίες των κομμάτων παρουσίασαν θετικό προσωρινό απολογισμό των συνομιλιών των τελευταίων δέκα ημερών και εκφράστηκαν, αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο, με αισιοδοξία για τις διερευνητικές των επόμενων εβδομάδων.

«Τώρα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις»
Περισσότερο αισιόδοξοι ήταν οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Βαυαροί Χριστιανοκοινωνιστές, ενώ πιο συγκρατημένοι οι Φιλελεύθεροι και οι Πράσινοι. Στην πρώτη της δήλωση από τότε που έχουν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις των τεσσάρων κομμάτων η καγκελάριος και πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Άγκελα Μέρκελ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η «Τζαμάικα» μπορεί να πετύχει παρότι οι συνομιλίες θα παραμείνουν δύσκολες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ, αναφερόμενος στις διαφορές των κομμάτων, επεσήμανε πως το ζητούμενο των συνομιλιών μέχρι στιγμής ήταν η καταγραφή των θεμάτων προς συζήτηση, ενώ από τώρα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις.
Ενδεικτικό της αλλαγής ρότας ήταν τρία κείμενα που παρουσίασαν την Παρασκευή το απόγευμα μετά τις συνομιλίες οι γ.γ. των κομμάτων και στα οποία αναφέρονταν οι στόχοι μιας μελλοντικής κυβέρνησης, όπως και τα ζητήματα που θα πρέπει ακόμη να συζητηθούν. Τόσο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, όσο και στα θέματα οικονομίας και οικογένειας, οι εταίροι εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό κοινές αντιλήψεις. Αναμένεται ότι αυτά τα σημεία θα κλείσουν σχετικά σύντομα τις επόμενες ημέρες. Περισσότερο χρόνο θα απαιτήσουν οι συζητήσεις για τη μετανάστευση, το κλίμα αλλά και για την αγροτική πολιτική. Για παράδειγμα, στο θέμα του κλίματος όλοι οι εταίροι συμφωνούν με τους στόχους της συμφωνίας του Παρισίου. Το ζητούμενο είναι ο τρόπος αλλά και ο χρόνος υλοποίησης τους. Για τους Πράσινους το όλο θέμα είναι υπαρξιακής σημασίας, επειδή αφορά στην ταυτότητα του κόμματός τους. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε κυβέρνηση που δεν θα τηρήσει γερμανικές δεσμεύσεις. Μια ανάλογα σκληρή στάση τηρούν οι Φιλελεύθεροι στο θέμα της μείωσης φόρων.

Το ελληνικό χρέος
Αναφορικά με το ελληνικό χρέος σε κανένα από τα συνολικά οκτώ κείμενα των διαβουλεύσεων δεν γίνεται αναφορά στην Ελλάδα. Από πληροφορίες της Deutsche Welle που βασίζονται σε δηλώσεις μελών των κομματικών αντιπροσωπειών προκύπτει ότι το ζήτημα του ελληνικού χρέους αναφέρθηκε μεν σε συζήτηση που είχε σχέση με την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, ωστόσο τα κόμματα συμφώνησαν ότι το θέμα δεν θα συμπεριληφθεί στην ατζέντα των διερευνητικών συνομιλιών των επόμενων εβδομάδων. Όπως χαρακτηρίστηκα επεσήμανε υψηλόβαθμη πηγή των Χριστιανοδημοκρατών, συζήτηση επ' αυτού «δεν θα ήταν ούτε προς το δικό μας συμφέρον και ούτε προς το συμφέρον της Ελλάδας». Ερωτηθείς αντιπρόσωπος των Πρασίνων πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που το θέμα τεθεί από τους Φιλελεύθερους απάντησε πως και για τη «Τζαμάικα» θα ισχύουν οι δεσμεύσεις της Ευρωζώνης και συνεπώς και της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα σε σχέση με την ελάφρυνση του χρέους.
Βέβαια το ζήτημα του χρέους θα τεθεί στις συνομιλίες κατά έμμεσο τρόπο, δηλαδή μέσω των ευρωπαϊκών θεμάτων. Μιλώντας την Παρασκευή στο περιθώριο των διαβουλεύσεων προς τους δημοσιογράφους και κάνοντας αναφορά στις δηλώσεις Μακρόν ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ τόνισε πως το κόμμα του θα στηρίξει κοινές γαλλογερμανικές πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα στον τομέα της ασφάλειας, της ψηφιοποίησης ή της περαιτέρω εμβάθυνσης της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς. Η στήριξη των Φιλελευθέρων θα αφορά και γαλλογερμανικές δημοσιονομικές πρωτοβουλίες, αλλά με την προϋπόθεση ότι οι εταίροι στην Ευρωζώνη δεν θα μοιράζονται την ευθύνη και τα ρίσκα. «Η δημοσιονομική ανεξαρτησία των μελών της Ευρωζώνης θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αντί να μειωθεί» σύμφωνα με τον πρόεδρο των Φιλελευθέρων.

 

4/11/2017

 

 

 

 

Δημεύτηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημιώση ύψους 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοσίου

Δημεύτηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Στο δημόσιο περνούν όλα τα ακίνητα του Άκη Τσοχατζόπουλου με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας το οποίο , πριν από δυο εικοσιτετράωρα, τον καταδίκασε σε κάθειρξη 19 ετών για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Δήμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας αποφάσισαν οι δικαστές και για ακόμη 12 καταδικασθέντες .

Το δικαστήριο έριξε σήμερα αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση, ολοκληρώνοντας την απόφαση του που κράτησε τρεις ημέρες.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση ύψους 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοσίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφύλαξη.

Το μεγαλύτερο ποσό, αυτό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, επιδικάστηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο είπε «ναι» κατά πλειοψηφία (3-2)  στην άρση της κατάσχεσης του διαμερίσματος της Βίκυς Σταμάτης όπου διαμένει στο Χαλάνδρι, για το οποίο νωρίτερα προκλήθηκε ένταση με αφορμή την εισαγγελική πρόταση να κατασχεθεί.

Με την απόφαση του δικαστηρίου επιστρέφουν στην κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, τέσσερα ακίνητα, σε Ψυχικό, Θεσσαλονίκη, Εύβοια και Κορινθία, τραπεζικοί λογαριασμοί ύψους 15.000 ευρώ και τιμαλφή.

Να σημειωθεί ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει επιστρέψει πίσω στο δημόσιο όλα τα ακίνητα που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο ως αποκτηθέντα από μαύρο χρήμα. Πρόκειται για δύο ακίνητα σε Κυψέλη και Κολωνάκι.

Επιπλέον, αποδεσμεύθηκαν τρία ακίνητα και ένα  οικόπεδο της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου Γκούντρουν καθώς  είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.

Την ώρα που το Δικαστήριο αποσύρονταν, καθώς είχε ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία,  η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε το λόγο φανερά συγκινημένη.

Πρόεδρος: Έχει λυθεί η συνεδρίαση

Βίκυ Σταμάτη: Να με αφήσετε έστω και υπό φύλαξη να είμαι με το παιδί μου

Άκης Τσοχατζόπουλος: Είστε προκατειλημμένοι. Αδιαφορούν, περιφρονούν το κόσμο. Σατράπηδες. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι καταδικασθέντες έφυγαν από τη δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας ενώ η κόρη του Αρετή στις φυλακές Ελαιώνα όπου πιθανολογείται ότι  θα οδηγηθεί και η Βίκυ Σταμάτη.

NEWSBEAST.GR  1/10/2017

 

 

 

 

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Ζούμε μέσα σε σπηλιές και συνεχώς αλλάζουμε μέρη για να μην μας εντοπίζουν οι δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής, ενώ καίμε κάθε ίχνος από το μέρος που ήμασταν πριν και που μπορεί να προδώσει την νέα τοποθεσία μας».
Με αυτά τα λόγια, όπως αναφέρει σε αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Vatan, ένας αντάρτης από την περιοχή της Κερασούντας του Πόντου, ο Mustafa Tolucan, που συνελήφθηκε πριν από λίγες μέρες από δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής, ανέφερε κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες για την ύπαρξη και δράση ανταρτικών ομάδων στην ευρύτερη περιοχή του Πόντου.
Ο Mustafa Tolucan που είχε το κωδικό όνομα Aram, πιστεύεται ότι ανήκει στην ομάδα των ανταρτών που πριν από λίγο καιρό είχαν επιτεθεί στην περιοχή Dereli, στη τοποθεσία Kulakkaya Yaylası, με συνέπεια να βρουν τον θάνατο Στρατοχωροφύλακες μεταξύ των οποίων και ο αξιωματικός Ferhat Gedik και μετά από απηνή καταδίωξη από Ειδικές Δυνάμεις συνελήφθηκε ενώ οι άλλοι αντάρτες πρόλαβαν και ξέφυγαν.
Η μαρτυρία αυτή είναι σίγουρα άλλη μια μαρτυρία ότι στον Πόντο της Τουρκίας το αντάρτικο καλά κρατεί και η Άγκυρα έχει θορυβηθεί και έστειλε εκεί Ειδικές Δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την ήδη ανεξέλεγκτη κατάσταση.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Αναρτήθηκε από στις  31/10/2017  4:30 μ.μ.

 

 

 

Θέλουν τη Μεγαλόπολη «στο σφυρί»

Σημεία τριβής με την Τρόικα οι μονάδες της ΔΕΗ, οι πλειστηριασμοί και οι απεργίες

Σημεία τριβής με την Τρόικα οι μονάδες της ΔΕΗ, οι πλειστηριασμοί και οι απεργίεςΕνώ μόλις το 20% των προαπαιτουμένων έχει υλοποιηθεί λόγω της αδιαφορίας των υπουργών - Ανησυχούν για «αφηρημένες» δαπάνες στον προϋπολογισμό

Μάζεμα εκκρεμοτήτων ενόψει της τελικής ευθείας της μίνι επίσκεψης της τρόικας, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, θα κάνουν οι επικεφαλής των αποστολών σήμερα Τετάρτη. Ακολουθούν συναντήσεις για όλα τα βασικά ζητήματα την Πέμπτη και την Παρασκευή και η τρόικα αναχωρεί από την Αθήνα το Σάββατο το πρωί  για να ξαναγυρίσει τον Δεκέμβριο. 

Τα καλά νέα είναι ότι οι Θεσμοί δέχτηκαν τα στοιχεία της κυβέρνησης και έτσι περιμένουμε πλέον και τυπικά την έγκριση της δόσης των 800 εκατομμυρίων ευρώ την Πέμπτη κατά την συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM)
Μετά την εκταμίευση της δόσης, μέσα στην άλλη βδομάδα δηλαδή, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) θα προχωρήσει σε μία νέα έξοδο στις αγορές για την αλλαγή του προφίλ του ελληνικού χρέους σε ό,τι αφορά 20 ομόλογα του PSI που είχαν εκδοθεί το 2012 και λήγουν από το 2023 έως το 2042. 

Τα πολλά αυτά μικρά ομόλογα θα πακεταριστούν μέσω swap σε 4 ή 5 και δεν αποκλείεται το ελληνικό δημόσιο να ζητήσει και φρέσκο χρήμα εφόσον δεν παραβιάζει το ταβάνι χρέους που έχει θέσει το ΔΝΤ. Το θέμα χειρίζεται ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιος Παπαδόπουλος. 

Την Τρίτη στις επαφές του Hilton διαπιστώθηκε ότι παραμένουν ανοιχτά ζητήματα ανάμεσα στην τρόικα και στην κυβέρνηση για το ποιες λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ θα πουληθούν.  Οι θεσμοί σύμφωνα με πληροφορίες επιμένουν να πουληθεί η μεγάλη μονάδα της Μεγαλόπολης.

Παράλληλα τέθηκε επί τάπητος η καθυστέρηση που παρατηρείται στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και στην ενεργοποίηση της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Καθυστέρηση παρατηρείται επίσης στο νόμο που πρέπει να ψηφίσει η κυβέρνηση ώστε να προκηρύσσονται απεργίες μόνο αν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του 50% του συνόλου των μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Ρυθμοί χελώνας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο όμως ο ρυθμός με τον οποίο προχωρούν τα προαπαιτούμενα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την διαπραγμάτευση μόλις το 20% (των 95 και πλέον) έχουν υλοποιηθεί. Μετά από κάποιες κινήσεις που έγιναν το Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση φαίνεται και πάλι να έχει ρίξει τους ρυθμούς στην υλοποίηση του προγράμματος. Μάλιστα παρά τις εντολές του πρωθυπουργού το οικονομικό επιτελείο και η τρόικα διαπιστώνουν ότι υπάρχει αδιαφορία από κάποια υπουργεία.
Σε ό,τι αφορά τα δημοσιονομικά και ειδικότερα τον Προϋπολογισμό του 2018 οι Θεσμοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για ένα κονδύλι δαπανών που προβλέπεται στον προϋπολογισμό χωρίς αυτές οι δαπάνες να συγκεκριμενοποιούνται. Παράλληλα αμφισβητούν το ύψος που θα φτάσει το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ το 2018.

25/10/201706:1016

 

 

 

 

Ποιοι είναι οι 116 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά

vouli21.jpg

 

«Μποναμά» ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση στους πρώτους 100 πρώην βουλευτές, που δικαιώθηκαν δικαστικά για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και μετά!

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ από το 2011 οι βουλευτές που διεκδηκούσνα αναδρομικά είναι.

Από τη ΝΔ είχαν καταθέσει προσφυγές οι:
Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.

Παραιτήθηκαν στη συνέχεια οι Μιχάλης Μπεκίρης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Μιχάλης Λιάπης, Λεωνίδας Τζανής, Πέτρος Δούκας, Πέτρος Τατούλης και Δημήτρης Γαλαμάτης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι ίδιοι.

Την παραίτησή του από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών του από τη Βουλή από το 2011 επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Τσιτουρίδης.

«Από το 2011 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από τη Βουλή των Ελλήνων και είχα δημοσιοποιήσει από τότε την απόφασή μου αυτή. Λυπάμαι που έξι και πλέον χρόνια μετά, το όνομά μου περιλαμβάνεται σε μία λίστα για μία υπόθεση που δεν με αφορά» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτουρίδης.

Από το ΠΑΣΟΚ είχαν καταθέσει προσφυγές οι:
Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαινάς, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, ΓκαλήπΓκαλήπ, Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – ΝόραΚατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Λεων. Τζανής, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.

Αγωγή είχε καταθέσει και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη, βουλευτή του Συνασπισμού (’89-’93) και του ΚΚΕ (’93-’04), η οποία όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Επίσης, είχαν καταθέσει αγωγή ο τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ Εμμ. Μπακόπουλος και ο πρώην βουλευτής Γεώργιος Παπαγεωργίου, για τον οποίο δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα ανήκει, καθώς τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ είχαν βουλευτές με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Κάποιοι κατέθεσαν και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους. Συγκεκριμένα, διπλές αγωγές έχουν καταθέσει οι Ι. Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ. Λουκάκης και Σωτ. Στολίδης.

 

 

 

 

 

 

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του… Το ΚΡΥΒΟΥΝ, το Θ Α Β Ο Υ Ν… ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…………….,!!!


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»)!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟ 1826 ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1836 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦOΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ :

• ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,
• ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ
• ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ KAI ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ)

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α..

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΓΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΡΩΣΘΕ!!!

Πηγή: Από το διαδίκτυο
Επιμέλεια Κυκλοφορίας
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

17/10/2017
Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή της 21 Μάρτη στον 21 αιώνα
ΑΣΕΠ:               Οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1E/2017
700 μόνιμες προσλήψεις               ζητάει η ΟΣΥ σε λεωφορεία και τρόλεϊ
1.905 προσλήψεις               εποχικών στους Δήμους της Κρήτης
11 διαγωνισμοί               για 1.805 μόνιμους σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, μουσεία, δήμους
image Δείτε σαν σήμερα
image ΑΣΕΠ:
image 700 μόνιμες προσλήψεις
image 1.905 προσλήψεις
image 11 διαγωνισμοί

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 3ος

		Αθλητισμός 3ος

              Το γκολ του Κιάσσου θα ζήλευε και ο... Μέσι!

Read More...

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

              Κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Read More...

Αθλητισμός 1ος

		Αθλητισμός 1ος

          Ζαμπίδης: Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Ανάβαση Διονύσου:

Read More...

Μιχανοκίνηση 3ος

Μιχανοκίνηση 3ος

Φεύγουν από Τουρκία για Ελλάδα οι αυτοκινητοβιομηχανίες;

Read More...

Μιχανοκίνηση 12ος

Μιχανοκίνηση 12ος

              Πότε επιβάλλεται πρόστιμο σε περίπτωση άρσης ακινησίας αυτοκινήτου

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3ος

Άστραψε και βρόντηξε ταξίαρχος στη Χίο!

Read More...

Παυλόπουλος

Παυλόπουλος

              Η διορατικότητα του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου όταν συνέχαιρε πρώτος τον Πούτιν για την εκλογή του.

Read More...

Καμμένος

Καμμένος

              Πανηγυρικά και τελεσίδικα ΑΘΩΟΣ ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση Πάχτα-Παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως αποποιούμενος την ασυλία.(ΟΧΙ...

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

              Στα άκρα η κόντρα ΗΠΑ – Τουρκίας!

Read More...

ΚΟΣΜΟΣ 3ος

		ΚΟΣΜΟΣ 3ος

              Συγχαρητήρια Τραμπ στον Πούτιν, ετοιμάζεται συνάντηση κορυφής!

Read More...

Ρωσία:

Ρωσία:

      ΕΚΤΑΚΤΟ - Ρωσία προς ΗΠΑ: «Κτυπήστε τη Δαμασκό και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε»

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

              Ποιοι, πότε και πώς παίρνουν αναδρομικά στις συντάξεις

Read More...

Δήμος Κορυδαλλού:

Δήμος Κορυδαλλού:

            Εθελοντική αιμοδοσία 14 και 15 Μαρτίου

Read More...

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

              για τις προκηρύξεις 1Κ/2018 και 2Κ/2018

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Γαλήνη και ομορφιά που συναρπάζει σε λίμνες της Ελλάδας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

              Ελληνικό νησί στους 5 κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς για τους λάτρεις της φύσης

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Ένα μεσαιωνικό ορεινό χωριό με παρθένα γοητεία

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

              Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Πύλης του Άδη που όποιος την προσέγγιζε έβρισκε φρικτό θάνατο

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

              Η χωμάτινη καστροπολιτεία στο δρόμο των καραβανιών

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Η γέννηση ενός νησιού – Εκπληκτικό βίντεο της NASA

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

          1η ,2η , 3η ,4η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              45η, 46η, 47η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              36η, 37η , 38η , 39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                O Δήμος μας

Read More...

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              Στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής η 32η Αιμοδοσία

Read More...

Επιμελητήριο Κοζάνης

Επιμελητήριο Κοζάνης

              Τόποι και ώρες διενέργειας των Επιμελητηριακών Εκλογών της 10ης & 11ης Δεκεμβρίου 2017- Σταυροδοσία.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/3/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/3/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Σύμπαν: Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και 152 χρόνια,...

Read More...

Διάφορα

Διάφορα

  ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ (βίντεο)

Read More...

Αλλαγή ώρας 2018:

Αλλαγή ώρας 2018:

    Αλλάζει η ώρα την Κυριακή στις 25 Μαρτίου 2018

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

          Άντεξε μέρες πεσμένη στο πάτωμα και ξεψύχησε φθάνοντας στο Νοσοκομείο

Read More...

Πυρκαγιές

Πυρκαγιές

                Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

		Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Εμπάρκο στην αγορά της Τουρκίας κάνουν οι Εβρίτες – Ερήμωσε η Αδριανούπολη

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

              Δηλώσεις - Απαντήσεις, Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided