Τρίτη, Οκτώβριος 17, 2017

Ραχήλ Μακρή

 

 

 

 

 

 


Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;

 

 

 


14 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή σε Θελερίτη του ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους

της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;


Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στην ΕΑΣ Κιάτου Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου και για το οποίο έχει καταδικαστεί και έτσι να μείνουν στον δρόμο 41 οικογένειες του ΕΑΣ Κιάτου μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:

  • Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.

  • Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.

Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.

Ραχήλ Μακρή


09 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν κατά

του νόμου αλλαγής φύλου στα 15χρονα μέσω του Avaaz


Το Μέτωπο Νίκης, όπως ορίζεται στην ιδρυτική του διακήρυξη θεωρεί επιβεβλημένη την θέσπιση ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων των πολιτών που με συγκεκριμένους όρους και διαδικασίες θα μπορούν να ανατρέπουν και να καταργούν ψηφισθέντα νομοσχέδια από τους εκπροσώπους τους στο εθνικό κοινοβούλιο.

Με αυτό τον τρόπο, η φωνή των πολιτών θα βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών αποφάσεων, θα συμμετέχει ενεργά στην νομοθέτηση χρησιμοποιώντας την δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία και θα ασκεί πραγματικά την εξουσία που του ανήκει, τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων.

Στα πλαίσια αυτής της αξίας, το πολιτικό συμβούλιο του Μετώπου Νίκης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία δημιουργίας ψηφίσματος κατά του νόμου των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και αφορά την αλλαγή φύλου σε 15χρονα, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Avaaz και καλεί τους Έλληνες πολίτες και της ομογένειας να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για την απόσυρση του.

Να σημειωθεί επιπλέον, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομοθέτησε χωρίς την γνωμοδότηση των επιστημονικών κοινοτήτων και χωρίς να επιτραπεί η διατύπωση των θέσεων τους στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ειδικά για ένα τέτοιο ευαίσθητο νομοσχέδιο που αγγίζει ανήλικα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι, η εκπρόσωπος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου Ελλάδος, έθεσε πολύ σοβαρά θέματα που άπτονται της νομικής υπόστασης και των νομικών παρενεργειών που θα προκύψουν από το επίμαχο νομοσχέδιο.

Επισήμανε τους κινδύνους για το άνοιγμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, την διαστρέβλωση συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, τις επίπλαστες επιδόσεις αθλητών με βιολογικά χαρακτηριστικά ενός φύλου σε συμμετοχή αθλητικών αγωνισμάτων του άλλου φύλου, την αποφυγή στράτευσης, ενώ κόλαφος αποτελεί η ιατρική γνωμάτευση από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος - Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων (https://www.hscap.gr/taytotita-fyloy) σε σχετική επιστολή της προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Μετώπου Νίκης, ζητά την απόσυρση του Νομοσχεδίου που αφορά την αλλαγή φύλου στα 15χρονα με βάση την παρακάτω τεκμηρίωση της επιστημονικής νομικής του ομάδας, καθώς και της τεκμηρίωσης της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος - Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων: «Σύμφωνα με την Επιστήμη και το Δίκαιο ο ανήλικος κάτω των 18 ετών έχει περιορισμένο ποινικό καταλογισμό και περιορισμένη ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις του διότι θεωρείται ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αποφασίζει ως ενήλικος.

Ειδικά, μέχρι την ηλικία των 15 ετών, στο μεν αστικό δίκαιο το μόνο που μπορεί να πράξει, όμως με την συναίνεση των προσώπων που έχουν την επιμέλειά του είναι να εργαστεί και να διαθέσει ελεύθερα τον μισθό του, στο δε ποινικό δίκαιο, ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του περιορίζεται σε ειδικό κατάστημα κράτησης, μόνο αν τελέσει ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, όπως φόνο ή απόπειρα φόνου και όμοια βαριά αδικήματα.

Εφ’ όσον, λοιπόν το δίκαιο αναγνωρίζει ότι, ο ανήλικος δεν διαθέτει την ωριμότητα να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του και να υποστεί τον ποινικό σωφρονισμό που προβλέπεται για τους ενηλίκους, πόσο μάλλον είναι ικανός να αντιληφθεί τον οριστικό του σεξουαλικό προσανατολισμό, όταν μάλιστα η επιστήμη δέχεται ότι αυτή η διεργασία είναι ρευστή έως και αρκετά μετά το 18ο έτος ηλικίας».

Σας καλούμε όπως ψηφίσετε για την απόσυρση του νομοσχεδίου. https://secure.avaaz.org/el/petition/Voyli_ton_Ellinon_Zitame_tin_aposyrsi_toy_nomoshedioy_gia_tin_allagi_fyloy_sta_15hrona/?cqnVTcb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-451626-Voyli_ton_Ellinon_Zitame_tin_aposyrsi_toy_nomoshedioy_gia_tin_allagi_fyloy_sta_15hrona&utm_term=qnVTcb%2Bel

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές θα κατατεθούν στην Βουλή των Ελλήνων και θα χρησιμοποιηθούν για την προσφυγή στην δικαιοσύνη και τα αρμόδια διεθνή όργανα υπεύθυνα για την προστασία των ανηλίκων.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

 

02 Οκτωβρίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση για την ψήφιση της διάταξης για το δικαίωμα αλλαγής φύλου των 15 χρόνων.

Ραχήλ Μακρή: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομιμοποιεί την παιδοφιλία για την στήριξη του κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών»

Μετά την νομοθέτηση για την στήριξη των χειρότερων μαφιών του κόσμου: εμπόρους ναρκωτικών, δουλέμπορους, λαθρέμπορους πετρελαίου, ΜΚΟ – Σόρος, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποκτά και την εύνοια της κοινότητας των παιδόφιλων που με το μανδύα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, πιέζουν χρόνια για την νομιμοποίηση σεξουαλικών τάσεων και φαντασιώσεων που αφορούν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά.

Έτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι και ανενόχλητοι την κλοπή και την καταστροφή της χώρας.

Ραχήλ Μακρή

 

 

20 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με καταγγελίες ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων υπέγραψε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Όλοι στην Συνέλευση των Συμβολαιογράφων.

Σύμφωνα με καταγγελίες συμβολαιογράφων ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς και Νήσων κ. Ρούσκας, υπέγραψε με την NEWSPHONE HELLAS σύμβαση ανάθεσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών, παρά το γεγονός ότι αύριο πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση των συμβολαιογράφων για το θέμα αυτό.

Προφανώς κάποιοι θέλουν να προκαταλάβουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης την οποία πιθανότατα θα προσπαθήσουν να ματαιώσουν.

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση κατά των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, την Πέμπτη 21.09.2017 και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα είναι παρόντες στην συνέλευση των Συμβολαιογράφων για την θέση που θα λάβουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 21.09.2017, στις 15:00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης καλεί όλους τους πολίτες να προασπίσουν την ιδιοκτησία τους από την κλοπή την οποία υπέγραψαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 222 βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ), τον Ιούλιο του 2015 (http://bit.ly/2sMMwdA

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης


19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών

που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να τους επιτίθενται λεκτικά»

Επί μήνες, η Περιφέρεια και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων έκοβαν βόλτες στην περιοχή για να κόβουν κορδέλες.

Κορόιδευαν τους κατοίκους των Αναργύρων Φλώρινας και μετέθεταν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλον. Το αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι 180 κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι βουλιάζουν από την κατολίσθηση του ορυχείου λιγνίτη.

Επί χρόνια η κυβέρνηση μοιράζει πακτωλό εκατομμυρίων για υποτιθέμενες συντηρήσεις οδικών δρόμων σε κολλητούς τοπικούς άρχοντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που τα διαχειρίζονται με αδιαφάνεια.

Επί χρόνια εμπαίζουν τους κατοίκους των Αναργύρων της Φλώρινας που βουλιάζει και σαν να μην έφτανε αυτό, στην δικαιολογημένη διαμαρτυρία των κατοίκων προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης, και της Φλώρινας η απάντηση ήταν: «είστε στημένοι».

Υπενθυμίζουμε στους Βουλευτές, ότι οι μόνοι στημένοι είναι οι ίδιοι που ξεχνούσαν τους λόγους στο σπίτι τους, κατέθεταν σκανδαλώδης τροπολογίες, με τις οποίες τροποποιήθηκε ο νόμος 2960/2001 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για να απαλλάσσονται εταιρείες, όπως αυτές που ρύπαιναν τον Σαρωνικό, από πρόστιμα εκατ. ευρώ που αφορούν λαθρεμπόριο καυσίμων.

Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να επιτίθενται λεκτικά σε κανέναν πολίτη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αποκαταστήσουν πλήρως τους κατοίκους όπως οφείλουν.

Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες στους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας δεν πιάνουν και οι εγκληματικές σας ευθύνες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, όταν η χώρα απαλλαγεί από απατεώνες, παραβιαστές του πολιτεύματος και της λαϊκής εντολής.

Ραχήλ Μακρή

 

14 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μάκρη:

«Ξεπούλησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για φραγκοδίφραγκα, αυτοί που έλεγαν ότι η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη»

Το 2013 ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους υπαλλήλους, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια από τις λίγες ανεπτυγμένες χώρες χωρίς ανεπτυγμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, και συμπλήρωσε: «ελπίζω να σας δω και του χρόνου και να μην σας έχει αγοράσει κανένας περίεργος».

Σήμερα στην Κέρκυρα στεκούμενος πίσω από την Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ξεπούλησε σκανδαλωδώς το 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ.

Δύο μέρες πριν την εκποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική «Ferrovie delo stato Italiane», η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διέγραψε 692 εκατομμύρια ευρώ χρεών της προς τον ΟΣΕ, χρεώνοντας τον στα πρότυπα της καλής και κακής Ολυμπιακής, καλής και καλής Αγροτικής τους Έλληνες φορολογούμενους.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κέρκυρα, ο Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε την ληστεία των τρένων ως μέρος της μεγάλης ληστείας των Ελλήνων, που σχεδίασαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Κυβερνήσεις που προκειμένου να παραδώσουν στους Ιταλούς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία το 2012 παρουσίαζε κέρδη, άρχισαν να την αποδομούν προς όφελος των ιδιωτών.

Απογύμνωσαν τον ΟΣΕ από ανθρώπους, τον οποίων η εμπειρία δεν μπορούσε να αντικατασταθεί.

Αντί να διορθώσουν τα λάθη και τις αδικίες στην στελέχωση των υπηρεσιών και την αμοιβή των εργαζομένων απορύθμισαν και εκποίησαν επενδύσεις των Ελλήνων πολιτών, που συντελέστηκαν με κόπο, θυσίες και αίμα.

Έκοψαν σε κομμάτια αρμοδιότητες του ΟΣΕ και τα έδωσαν σε νέες εταιρίες, όπως για παράδειγμα η συντήρηση τροχαίου υλικού, όπου με το πρόσχημα Ευρωπαϊκής υποχρέωσης, το οποίο δεν ξέρουμε εάν και κατά πόσο ισχύει, έφτιαξαν νέα εταιρία της έδωσαν την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών προς το τροχαίο υλικό του ΟΣΕ / ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την έβγαλαν στο σφυρί.

Ταυτόχρονα δεσμεύονταν στις αναθεωρήσεις του μνημονίου για την υλοποίηση της αποκρατικοποίησης.

Η απαξίωση του ΟΣΕ συνεχίστηκε μέχρι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικύρωσε το ξεπούλημα στο μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου τον Ιούλιο του 2015.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπογράφουν το ξεπούλημα περιουσίας εκατομμυρίων για φραγκοδίφραγκα και οι Έλληνες φορολογούμενοι έχοντας σκύψει το κεφάλι το αποδέχονται κατηγορώντας τους εργαζόμενους για κακοδιαχείριση εταιριών που επί δεκαετίες διοικούν αυτοί που ψηφίζουν και ανεχόμενοι την παραβίαση της εντολής τους στο δημοψήφισμα της 5 Ιουνίου 2015.

Στις 10 Ιουλίου 2015 ως εκπρόσωπος των πολιτών του Ν. Κοζάνης και όλου του έθνους κατά το Σύνταγμα, καταψήφισα την εκποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αρνήθηκα να εξουσιοδοτήσω με την υπογραφή μου την εκποίηση της περιουσίας των Ελλήνων και των επόμενων γενεών. «Η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη» είχατε πει το 2013 κύριε Τσίπρα

Φαίνεται ότι η δική σας η αξιοπρέπεια τελικά είχε τιμή διαπραγμάτευσης.

Λυπάμαι για τον πολιτικό και ηθικό σας ξεπεσμό.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή στις 17ης Ωκτωβρίου στον 21 αιώνα
ΑΣΕΠ:               Έως τις 24/10 οι αιτήσεις της 12Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις στην ΔΕΗ
Δωρεάν μαθήματα Μουσικής               σε παιδιά
ΑΣΕΠ:               Προκήρυξη 15Κ/2017 για 335 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ
Κοινωφελής εργασία:               7.685 προσλήψεις ανέργων σε 34 δήμους
image Δείτε σαν σήμερα
image ΑΣΕΠ:
image Δωρεάν μαθήματα Μουσικής
image ΑΣΕΠ:
image Κοινωφελής εργασία:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 10ος

Αθλητισμός 10ος

              Σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας

Read More...

Αθλητισμός 9ος

Αθλητισμός 9ος

              Σάββατο 30 Σεπ. 2017

Read More...

Αθλητισμός 8ος

Αθλητισμός 8ος

                Κόλλησε στο 0-0 με την Εσθονία η Εθνική

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Τσολακίδης και Κονταράτος οι νικητές του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος

Read More...

Formula 1

Formula 1

              GP Σιγκαπούρης Race: Θρίαμβος για Hamilton και καταστροφή της Ferrari

Read More...

Μιχανοκίνηση 9ος

Μιχανοκίνηση 9ος

              Καλά ΝΕΑ!! Σε κυκλοφορία το πρώτο Ελληνικό αυτοκίνητο !

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Τσίπρας

Τσίπρας

              Τι θα συζητήσει ο Τσίπρας με τον Τραμπ

Read More...

Παυλόπουλος

Παυλόπουλος

           
Σκληρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Αλβανούς και ουτσεκάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Βουλή

Βουλή

              Η Ελληνική Βουλή βοηθάει την Τουρκία να τοποθετήσει τούρκους στη Θράκη!

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

              Σαν σήμερα έγινε η πρώτη σφαγή Ελλήνων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

              Μέγας Αλέξανδρος: Ανακαλύφθηκε χαμένη πόλη του μεγάλου στρατηλάτη στο Ιράκ τυχαία από Drone της @CIA!

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Φοβάται ο Ερντογάν: Γιατί «πάγωσε» τη μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πούτιν

Πούτιν

              Οργή B.Πούτιν για τις δηλώσεις Ρ.T.Ερντογάν για την Κριμαία: Σε κίνδυνο η συμφωνία για τους S-400

Read More...

ΚΟΣΜΟΣ 10ος

		ΚΟΣΜΟΣ 10ος

              Εύκολη νίκη για τον Τζινμπέκοφ στις εκλογές του Κιργιστάν

Read More...

Καταλονία

Καταλονία

              Σκηνες εμφυλιου στην Βαρκελωνη...Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών για την ανεξαρτησία της...

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 10ος

		EΛΛΑΔΑ 10ος

              Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ: ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              Τα άγνωστα αρχαιολογικά ευρήματα και οι εξαφανισμένοι αρχαιολογικοί χώροι στο...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 8ος

EΛΛΑΔΑ 8ος

              ΣΜΥΡΝΗ,ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922. ΒΙΑΖΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

              ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στην Πειραιώς αποκαλύπτουν οι Financial Times!

Read More...

Απάτη με αναπάντητες κλήσεις:

Απάτη με αναπάντητες κλήσεις:

              Συμβουλές από τη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Read More...

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ 2017:

Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ 2017:

              Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποιοι το δικαιούνται

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  10ος

              Εντυπωσιακές εικόνες από το βασιλιά των φαραγγιών

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

Το βίντεο που θα σε κάνει να πεζοπορήσεις το συγκλονιστικό Φαράγγι της Σαρακίνας!

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Η παρθένα ομορφιά της Κρήτης σε ένα λεπτό (video)

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Παραμυθένιες εικόνες στη Βενετία του Βορρά

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Σπίτια που δε βλέπεις......... συχνά

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

...

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              36η, 37η , 38η , 39η...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              21η, 22η, 23η, 24η, 25η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              1η, 2η, 3η, 4η, 5η, 6η, 7η, 8η, 9η, 10η, 11η,...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              «Γέφυρα Ζωής» 25η Αιμοδοσία του 2017

Read More...

Επιμελητήριο Κοζάνης

Επιμελητήριο Κοζάνης

              ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ 33Η

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/10/2017

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/10/2017

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2017

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2017

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/8/2017

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/8/2017

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

              Διογένης “λύχνου σβεσθέντος, πάσα γυνή Λαϊς”

Read More...

Ισημερία

Ισημερία

  Σήμερα στις 23:02 το βράδυ μπαίνει επίσημα το φθινόπωρο

Read More...

Στέλιος Καζαντζίδης

Στέλιος Καζαντζίδης

              Νο 1 στην Ελλάδα και στον ΚΟΣΜΟ!!

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

...

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

  Νομοσχέδιο Αλλαγής Φύλου: Ντροπή Και Αίσχος!

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

		Tα ΝεΑ των ΝεΩν

      Τσίπρας, ο μεγαλύτερος φορο-δράκουλας στην Ιστορία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Ραχήλ Μακρή

Ραχήλ Μακρή

           
Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;

Read More...

Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση

              «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος αλλά μου λείπει αφόρητα η μητέρα μου»

Read More...

Ραχήλ Μακρή

Ραχήλ Μακρή

           
Οι υποκινούμενοι από εταιρείες κράτος εν κράτει, τραμπουκισμοί εργαζομένων μεταλλείων που διεκδικούν άδεια χρήσης...

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided