Τετάρτη, Μάρτιος 21, 2018

Ραχήλ Μακρή

 

 

 

 

 

 


«Καλούμε τον κύριο Κοντονή να απαντήσει, γιατί χάρισε τις συνέπειες των ποινών σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους τους καταδικασθέντες τέτοιων πλημμελημάτων, αφού επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα»

 

 

 

 

03 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Καλούμε τον κύριο Κοντονή να απαντήσει, γιατί χάρισε τις συνέπειες των ποινών σε

συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους τους καταδικασθέντες τέτοιων πλημμελημάτων, αφού επικαλείται τα

ανθρώπινα δικαιώματα»

Μετά την αποκάλυψη στην οποία προέβη η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, τα γνωστά μέσα μαζικής προπαγάνδας του Μαξίμου εξαπέλυσαν επίθεση μιλώντας για ανθρωποφαγία και εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

Αντί λοιπόν ο λαλίστατος κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης να κρύβεται πίσω από φερέφωνα και «Συριζαϊκές» φυλλάδες και να εξαγριώνεται, να απαντήσει γιατί και με ποια κριτήρια προέβη στην άρση των κατά νόμων συνεπειών που απορρέουν από καταδίκες για συγκεκριμένα πλημμελήματα που αφορούν απόπειρες πλαστογραφίας, κλοπές, προκειμένου να δοθεί ιθαγένεια, ειδικές άδειες ταξί, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και διορισμοί στο δημόσιο, γιατί διάλεξε τα συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι κάποια άλλα ή όλους τους καταδικασθέντες τέτοιων πλημμελημάτων εφόσον κάνει λόγο για ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι πολιτικοί οφείλουν να απαντάνε όταν κατηγορούνται για τόσο σοβαρές πολιτικές αστοχίες που οδηγούν σε σκέψεις για την ύπαρξη σκοπιμοτήτων, και συμφερόντων.

Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε από τον κ. Κοντονή να πάρει θέση και να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις, όπως έσπευσε να κάνει την 01.11.2017 και να μας εξηγήσει που είδε την ανθρωποφαγία και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση, όταν τα στοιχεία που προσκομίζονται στο διαδίκτυο είναι επίσημα έγγραφα του κράτους και φέρουν την υπογραφή του.

Ραχήλ Μακρή

 

01 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η σημερινή αθώωση των Δημάρχων Χαλανδρίου

Ζωγράφου αποτελεί «χαστούκι» στις πολιτικές μαριονέτες της Τρόικα και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί»

Σήμερα 1 Νοεμβρίου 2017, αθωώθηκαν από το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι Δήμαρχοι Χαλανδρίου και Ζωγράφου από την κατηγορία της μη παροχής στοιχείων προς την Κεντρική Διοίκηση, αναφορικά με την μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, καθώς και με την παράταση παλαιότερων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Το Μέτωπο Νίκης βρισκόταν εκεί, προκειμένου να δηλώσει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και τον Δήμαρχο, εκπροσωπούμενο από τον δικηγόρο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία συνεχίζει μια σειρά άλλων αποφάσεων ανυπακοής προς τους τροικανούς θεσμούς και προς την απώλεια των δικαιωμάτων των συμβασιούχων και των εργαζομένων των ΟΤΑ, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες πλην όμως βρίσκονται σε μία εργασιακή ομηρία. Το δικαστήριο έκρινε με βάση το λαϊκό αίσθημα αλλά και το δίκαιο».

Η απόφαση αυτή, δικαιώνει όλους τους Δημάρχους, που χωρίς να επικαλούνται κομματικές εντολές εξυπηρέτησαν τους δημότες για να κρατήσουν το ψωμί τους.

Η δικαστική αυτή απόφαση, αποτελεί «χαστούκι» στην κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και τον τότε Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σημερινό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του «περίφημου» νόμου τους.

Αποτελεί «χαστούκι» στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές, προκειμένου να κρατεί σε ομηρία εργαζόμενους για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Με την σημερινή απόφαση αποδεικνύεται, ότι όταν οι εκπρόσωποι των Δημοτών είναι αποφασισμένοι και βάζουν τους δημότες πάνω από όλους και όταν τους στηρίζουν εργαζόμενοι και πολίτες, μπορούν να ακυρώνουν άδικους νόμους.

Για αυτό όπως είπε και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Ενωμένοι πέρα και πάνω από κομματικές πρακτικές και λογικές μαντριού.

Ραχήλ Μακρή

 

31 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φακελώνει τους επιβάτες ως σύγχρονη χούντα»

Η υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων πολιτών, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και με τον μανδύα της έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι παράνομη και επικίνδυνη.

Οι πολίτες κινδυνεύουν να βρίσκονται, προσωπικά τους δεδομένα στα χέρια του οποιοδήποτε Υπουργού και «Καρανίκα» της κυβέρνησης.

Θα γνωρίζουν όλα τα προσωπικά δεδομένα.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τους πολίτες να μην δίνουν ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα και να καταθέτουν προσφυγές εναντίων τους για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου υπάρχει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όμως πουθενά δεν υπάρχει ταυτοποίηση.

Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρήκε τον τρόπο για να φακελώσει ως σύγχρονη χούντα, τους πολίτες.

Ραχήλ Μακρή

 

25 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Να απαντήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ποιος έδωσε άδεια για την πραγματοποίηση

ασκήσεων του τουρκικού ναυτικού με πραγματικά πυρά, μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου»

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στον Σουλτάνο και τις κοινές δηλώσεις με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον γνωστό για τα περίφημα «τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος», οι Τούρκοι αποφασίζουν και επιχειρούν με υποβρύχια μέσα του πολεμικού τους ναυτικού την εξυπηρέτηση στρατιωτικών ασκήσεων ετοιμότητας των Τ.Ε.Δ. τους, σήμερα 25 Οκτ. 2017 και μέχρι αύριο 26 Οκτ. 2017, μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου.

Ταυτόχρονα, και μόνο για σήμερα 25 Οκτ. 2017, βάλλουν με πραγματικά πυρά πλοία του Τουρκικού πολεμικού Ναυτικού τους, με υποστήριξη Αεροπορίας και μόλις 12 ν.μ ΒΒΔ της Λέσβου.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως μακιγιαριστεί και απαντήσει δημόσια και όπως οφείλει για ποιο λόγο και με ποιανού άδεια το τουρκικό πολεμικό ναυτικό πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου.

Ραχήλ Μακρή

 

24 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Μόνο γέλιο προκαλεί ο τσακωμός Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

για τα αναδρομικά βουλευτών, όταν όλοι μαζί τα ψήφιζαν»

Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη, οι βουλευτές κατέθεσαν αγωγές το 2011, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας με το νόμιμο τόκο και αναδρομικά, διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατ. ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Οι αγωγές στηρίχτηκαν στην απόφαση του Μισθοδικείου του 2006, με την οποία οι αποδοχές των προέδρων των τριών μεγάλων δικαστηρίων της χώρας (Αρείου Πάγου, Συμβουλίου της Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου) εξομοιώθηκαν με τις αποδοχές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) που ανέρχονταν τότε περίπου στα 9.500 ευρώ (και από 1ης/5/2000 αυξήθηκαν οι αποδοχές του προέδρου στα 10.271 ευρώ και του αντιπροέδρου στα 7.190 ευρώ) και όπως ισχυρίστηκαν οι βουλευτές, η συγκεκριμένη απόφαση δεν εφαρμόστηκε στους δικούς τους μισθούς και συντάξεις.

Οι συγκεκριμένες αγωγές συνδέονται με την διάταξη, με την οποία το Δημόσιο αποδέχεται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δίνουν αναδρομική αύξηση (σ.σ.: έως και 100.000 ευρώ ανά περίπτωση) σε συνταξιούχους βουλευτές και περιλαμβανόταν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και στους νόμους Ν. 3620/2007 και τον Ν. 3691/2008.

Μόνο που τις αυξήσεις του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) και τους νόμους αυτούς αγαπητέ Κυριάκο, τους εισηγήθηκαν ως κυβέρνηση η ΝΔ και τους υπογράφουν και εν ενεργεία βουλευτές σου, όπως ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Μεϊμαράκης.

Αν λοιπόν, θέλεις να διαγράψεις κάποιους, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από αυτούς τους εν ενεργεία βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο αυτό και όχι πρώην βουλευτές σας που δικαιώθηκαν δικαστικά πατώντας στο Σύνταγμα και τους νόμους που εισήγατε και ψηφίζατε.

Αγαπητέ Κυριάκο, καλό θα ήταν να μάθετε να μην διορίζετε ημέτερους προέδρους στις δημόσιες υπηρεσίες που τόσο αποστρέφεστε και να μην φέρνετε νόμους, με τους οποίους προβαίνετε σε αυξήσεις μισθών δικαστών, ενώ εν γνώση σας γνωρίζετε, ότι θα επιφέρουν αύξηση των μισθών των βουλευτών, μόνο και μόνο για να διαθέτετε την εύνοια της δικαστικής εξουσίας, που περιέργως σας δικαιώνουν οικογενειακώς και ακόμα και με βουλεύματα και να βάζετε γαμπρούς και βαφτιστήρια σας να μου καταθέτουν αγωγές και μηνύσεις, διαλαλώντας ότι θα κερδίσουν, καθώς διαθέτουν την εύνοια δικαστών που η οικογένειας σας ως πολιτικοί ευνόησαν με ιλιγγιώδη ποσά κι αναδρομικά.

Όσο για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ας ενημερωθούν ότι ο μνημονιακός «πατριώτης» συνεργός τους κ. Καμμένος, ήταν Βουλευτής της ΝΔ που εισήγαγε και ψήφισε και για λογαριασμό του, τους νόμους με τους οποίους δίνουν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ την ώρα που επιβάλλουν αντισυνταγματικές περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους που δεν μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη που είναι μόνο για όσους διαθέτουν δύναμη και χρήμα.

Ραχήλ Μακρή

 

19 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Οι πολιτικοί νάνοι κρυμμένοι πίσω από την γραμματέα πολιτισμού, μπλοκάρουν την ένταξη της Αμφίπολης στα ΕΣΠΑ»

Είναι πλέον φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει τα πάντα για να βγάλει Ρωμαϊκό και ξένο, το ελληνικότατο μνημείο της «Αμφίπολης».

Είναι πλέον φανερό, ότι ένας ακόμα μισέλληνας πολιτικός νάνος μαζί με τον συνέταιρο του, εξυπηρετεί τις ναζιστικές σκοπιμότητες του Βερολίνου και του Δ’ Οικονομικού Ράιχ, που επιθυμούν την παράδοση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εδώ και δεκαετίες.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κρυμμένη πίσω από την δοτή κυβερνητική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού μπλόκαρε την ένταξη της ανασκαφής στα ΕΣΠΑ.

Η αλήθεια ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί στα «μαγειρεία» του Μαξίμου και του ΥΠΕΞ.

Η ελληνική κυβέρνηση μετά από την προδοτική τροπολογία, με την οποία παρέδωσε την Θράκη στα χέρια των γκρίζων λύκων, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, ετοιμάζεται για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και την ικανοποίηση των διεκδικήσεων των Σκοπιανών.

Ραχήλ Μακρή

 

18 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «2,4 δις δολ, για αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, βάσεις, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και

εκποίηση όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία και

παραμονή στην εξουσία»

O Πρωθυπουργός επιστρέφει από τις ΗΠΑ με τις βαλίτσες άδειες, αφού τα πιο σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως τα θέματα της άμυνας, της ασφάλειας και της αντιμετώπισης της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης δεν υπήρχαν στην ατζέντα των συζητήσεων του με τον ‘’πλανητάρχη’’.

Δεν έγινε ουδεμία αναφορά υπέρ των πάγιων ελληνικών συμφερόντων στα εθνικά θέματα, όπως της επίλυσης του Κυπριακού, της ονομασίας των Σκοπίων και της ένταξη του στο ΝΑΤΟ.

Επιπλέον, δεν έγινε καμία αναφορά στα θέματα που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση σε σχέση με την ανεξέλεγκτη ροή παρανόμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια και φυσικά καμία αναφορά για την καθημερινή αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία. αντίθετα στην κοινή συνέντευξη που παραχωρήθηκε, ο πρόεδρος Τράμπ, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας αναβάθμισης των F-16 της Π.Α. Μία συμφωνία που θα στοιχίσει για τον Έλληνα φορολογούμενο 2,4 δις δολάρια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει να καλύψει πάνω από 2,5 δις ευρώ την τρύπα των εσόδων για το τρέχον έτος.

Αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, όταν η Τουρκία είναι συμπαραγωγός του F-35, με τεράστια οφέλη για τη τουρκική αμυντική της βιομηχανία και εξοπλίζεται με τέταρτης γενιάς.

Την διάθεση των βάσεων της Σούδας ή της Καρπάθου ή όποιας άλλης κριθεί ως έδρα πολεμικών επιχειρήσεων, όχι μόνο του ΝΑΤΟ αλλά και των ΗΠΑ, ως ορμητήριο στην Ν.Α Μεσόγειο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή. Την παραχώρηση όλων των ΑΟΖ, των υδρογονανθράκων και όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου σε κερδοσκοπικές αμερικανικές πολυεθνικές.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο περιοδεύον θίασος της κυβέρνησης κατάφερε να καταστήσει την χώρα έρμαιο των πιο καιροσκοπικών, τυχοδιωκτικών κυβερνήσεων, να δώσει γη και πετρέλαιο με αντάλλαγμα την εξουσία και ανταποδοτικά ωφελήματα για τις offshore εταιρείες του Παναμά των Υπουργών, την ίδια ώρα που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό με υποτιθέμενες εξόδους από μνημόνια που υπογράφει και επιτροπείες που δέχτηκε για 100 χρόνια.

Την ίδια ώρα που οι ελληνικές ΜΜΕ επιχειρήσεις πεθαίνουν, που οι πολίτες εξαθλιώνονται πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για ένα χρέος που δεν υφίσταται, που φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικής αδυναμίας και αντιμετωπίζονται με βία από ομάδες καταστολής γιατί διαμαρτύρονται για το αυτονόητο: δωρεάν συγγράμματα.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την πιο επικίνδυνη, ολέθρια και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ελπίζει, ότι οι πολίτες θα αντιληφθούν την επικινδυνότητα των ιστορικών στιγμών και θα φανούν αντάξιοι της κληρονομιάς των προγόνων μας.

Ραχήλ Μακρή


14 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή σε Θελερίτη του ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους

της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;


Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στην ΕΑΣ Κιάτου Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου και για το οποίο έχει καταδικαστεί και έτσι να μείνουν στον δρόμο 41 οικογένειες του ΕΑΣ Κιάτου μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:

  • Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.

  • Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.

Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.

Ραχήλ Μακρή


09 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν κατά

του νόμου αλλαγής φύλου στα 15χρονα μέσω του Avaaz


Το Μέτωπο Νίκης, όπως ορίζεται στην ιδρυτική του διακήρυξη θεωρεί επιβεβλημένη την θέσπιση ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων των πολιτών που με συγκεκριμένους όρους και διαδικασίες θα μπορούν να ανατρέπουν και να καταργούν ψηφισθέντα νομοσχέδια από τους εκπροσώπους τους στο εθνικό κοινοβούλιο.

Με αυτό τον τρόπο, η φωνή των πολιτών θα βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών αποφάσεων, θα συμμετέχει ενεργά στην νομοθέτηση χρησιμοποιώντας την δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία και θα ασκεί πραγματικά την εξουσία που του ανήκει, τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων.

Στα πλαίσια αυτής της αξίας, το πολιτικό συμβούλιο του Μετώπου Νίκης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία δημιουργίας ψηφίσματος κατά του νόμου των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και αφορά την αλλαγή φύλου σε 15χρονα, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Avaaz και καλεί τους Έλληνες πολίτες και της ομογένειας να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για την απόσυρση του.

Να σημειωθεί επιπλέον, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομοθέτησε χωρίς την γνωμοδότηση των επιστημονικών κοινοτήτων και χωρίς να επιτραπεί η διατύπωση των θέσεων τους στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ειδικά για ένα τέτοιο ευαίσθητο νομοσχέδιο που αγγίζει ανήλικα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι, η εκπρόσωπος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου Ελλάδος, έθεσε πολύ σοβαρά θέματα που άπτονται της νομικής υπόστασης και των νομικών παρενεργειών που θα προκύψουν από το επίμαχο νομοσχέδιο.

Επισήμανε τους κινδύνους για το άνοιγμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, την διαστρέβλωση συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, τις επίπλαστες επιδόσεις αθλητών με βιολογικά χαρακτηριστικά ενός φύλου σε συμμετοχή αθλητικών αγωνισμάτων του άλλου φύλου, την αποφυγή στράτευσης, ενώ κόλαφος αποτελεί η ιατρική γνωμάτευση από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος - Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων (https://www.hscap.gr/taytotita-fyloy) σε σχετική επιστολή της προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Μετώπου Νίκης, ζητά την απόσυρση του Νομοσχεδίου που αφορά την αλλαγή φύλου στα 15χρονα με βάση την παρακάτω τεκμηρίωση της επιστημονικής νομικής του ομάδας, καθώς και της τεκμηρίωσης της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος - Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων: «Σύμφωνα με την Επιστήμη και το Δίκαιο ο ανήλικος κάτω των 18 ετών έχει περιορισμένο ποινικό καταλογισμό και περιορισμένη ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις του διότι θεωρείται ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αποφασίζει ως ενήλικος.

Ειδικά, μέχρι την ηλικία των 15 ετών, στο μεν αστικό δίκαιο το μόνο που μπορεί να πράξει, όμως με την συναίνεση των προσώπων που έχουν την επιμέλειά του είναι να εργαστεί και να διαθέσει ελεύθερα τον μισθό του, στο δε ποινικό δίκαιο, ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του περιορίζεται σε ειδικό κατάστημα κράτησης, μόνο αν τελέσει ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, όπως φόνο ή απόπειρα φόνου και όμοια βαριά αδικήματα.

Εφ’ όσον, λοιπόν το δίκαιο αναγνωρίζει ότι, ο ανήλικος δεν διαθέτει την ωριμότητα να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του και να υποστεί τον ποινικό σωφρονισμό που προβλέπεται για τους ενηλίκους, πόσο μάλλον είναι ικανός να αντιληφθεί τον οριστικό του σεξουαλικό προσανατολισμό, όταν μάλιστα η επιστήμη δέχεται ότι αυτή η διεργασία είναι ρευστή έως και αρκετά μετά το 18ο έτος ηλικίας».

Σας καλούμε όπως ψηφίσετε για την απόσυρση του νομοσχεδίου. https://secure.avaaz.org/el/petition/Voyli_ton_Ellinon_Zitame_tin_aposyrsi_toy_nomoshedioy_gia_tin_allagi_fyloy_sta_15hrona/?cqnVTcb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-451626-Voyli_ton_Ellinon_Zitame_tin_aposyrsi_toy_nomoshedioy_gia_tin_allagi_fyloy_sta_15hrona&utm_term=qnVTcb%2Bel

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές θα κατατεθούν στην Βουλή των Ελλήνων και θα χρησιμοποιηθούν για την προσφυγή στην δικαιοσύνη και τα αρμόδια διεθνή όργανα υπεύθυνα για την προστασία των ανηλίκων.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

 

02 Οκτωβρίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση για την ψήφιση της διάταξης για το δικαίωμα αλλαγής φύλου των 15 χρόνων.

Ραχήλ Μακρή: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομιμοποιεί την παιδοφιλία για την στήριξη του κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών»

Μετά την νομοθέτηση για την στήριξη των χειρότερων μαφιών του κόσμου: εμπόρους ναρκωτικών, δουλέμπορους, λαθρέμπορους πετρελαίου, ΜΚΟ – Σόρος, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποκτά και την εύνοια της κοινότητας των παιδόφιλων που με το μανδύα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, πιέζουν χρόνια για την νομιμοποίηση σεξουαλικών τάσεων και φαντασιώσεων που αφορούν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά.

Έτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι και ανενόχλητοι την κλοπή και την καταστροφή της χώρας.

Ραχήλ Μακρή

 

 

20 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με καταγγελίες ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων υπέγραψε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Όλοι στην Συνέλευση των Συμβολαιογράφων.

Σύμφωνα με καταγγελίες συμβολαιογράφων ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς και Νήσων κ. Ρούσκας, υπέγραψε με την NEWSPHONE HELLAS σύμβαση ανάθεσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών, παρά το γεγονός ότι αύριο πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση των συμβολαιογράφων για το θέμα αυτό.

Προφανώς κάποιοι θέλουν να προκαταλάβουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης την οποία πιθανότατα θα προσπαθήσουν να ματαιώσουν.

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση κατά των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, την Πέμπτη 21.09.2017 και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα είναι παρόντες στην συνέλευση των Συμβολαιογράφων για την θέση που θα λάβουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 21.09.2017, στις 15:00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης καλεί όλους τους πολίτες να προασπίσουν την ιδιοκτησία τους από την κλοπή την οποία υπέγραψαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 222 βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ), τον Ιούλιο του 2015 (http://bit.ly/2sMMwdA

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης


19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών

που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να τους επιτίθενται λεκτικά»

Επί μήνες, η Περιφέρεια και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων έκοβαν βόλτες στην περιοχή για να κόβουν κορδέλες.

Κορόιδευαν τους κατοίκους των Αναργύρων Φλώρινας και μετέθεταν τις ευθύνες από τον έναν στον άλλον. Το αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι 180 κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι βουλιάζουν από την κατολίσθηση του ορυχείου λιγνίτη.

Επί χρόνια η κυβέρνηση μοιράζει πακτωλό εκατομμυρίων για υποτιθέμενες συντηρήσεις οδικών δρόμων σε κολλητούς τοπικούς άρχοντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που τα διαχειρίζονται με αδιαφάνεια.

Επί χρόνια εμπαίζουν τους κατοίκους των Αναργύρων της Φλώρινας που βουλιάζει και σαν να μην έφτανε αυτό, στην δικαιολογημένη διαμαρτυρία των κατοίκων προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης, και της Φλώρινας η απάντηση ήταν: «είστε στημένοι».

Υπενθυμίζουμε στους Βουλευτές, ότι οι μόνοι στημένοι είναι οι ίδιοι που ξεχνούσαν τους λόγους στο σπίτι τους, κατέθεταν σκανδαλώδης τροπολογίες, με τις οποίες τροποποιήθηκε ο νόμος 2960/2001 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για να απαλλάσσονται εταιρείες, όπως αυτές που ρύπαιναν τον Σαρωνικό, από πρόστιμα εκατ. ευρώ που αφορούν λαθρεμπόριο καυσίμων.

Αυτοί που συγκαλύπτουν λαθρέμπορους και αφήνουν στο έλεος του Θεού κατοίκους χωριών που βουλιάζουν, δεν έχουν δικαίωμα να επιτίθενται λεκτικά σε κανέναν πολίτη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας, την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αποκαταστήσουν πλήρως τους κατοίκους όπως οφείλουν.

Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες στους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας δεν πιάνουν και οι εγκληματικές σας ευθύνες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, όταν η χώρα απαλλαγεί από απατεώνες, παραβιαστές του πολιτεύματος και της λαϊκής εντολής.

Ραχήλ Μακρή

 

14 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μάκρη:

«Ξεπούλησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για φραγκοδίφραγκα, αυτοί που έλεγαν ότι η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη»

Το 2013 ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους υπαλλήλους, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια από τις λίγες ανεπτυγμένες χώρες χωρίς ανεπτυγμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, και συμπλήρωσε: «ελπίζω να σας δω και του χρόνου και να μην σας έχει αγοράσει κανένας περίεργος».

Σήμερα στην Κέρκυρα στεκούμενος πίσω από την Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ξεπούλησε σκανδαλωδώς το 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ.

Δύο μέρες πριν την εκποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική «Ferrovie delo stato Italiane», η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διέγραψε 692 εκατομμύρια ευρώ χρεών της προς τον ΟΣΕ, χρεώνοντας τον στα πρότυπα της καλής και κακής Ολυμπιακής, καλής και καλής Αγροτικής τους Έλληνες φορολογούμενους.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κέρκυρα, ο Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε την ληστεία των τρένων ως μέρος της μεγάλης ληστείας των Ελλήνων, που σχεδίασαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Κυβερνήσεις που προκειμένου να παραδώσουν στους Ιταλούς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία το 2012 παρουσίαζε κέρδη, άρχισαν να την αποδομούν προς όφελος των ιδιωτών.

Απογύμνωσαν τον ΟΣΕ από ανθρώπους, τον οποίων η εμπειρία δεν μπορούσε να αντικατασταθεί.

Αντί να διορθώσουν τα λάθη και τις αδικίες στην στελέχωση των υπηρεσιών και την αμοιβή των εργαζομένων απορύθμισαν και εκποίησαν επενδύσεις των Ελλήνων πολιτών, που συντελέστηκαν με κόπο, θυσίες και αίμα.

Έκοψαν σε κομμάτια αρμοδιότητες του ΟΣΕ και τα έδωσαν σε νέες εταιρίες, όπως για παράδειγμα η συντήρηση τροχαίου υλικού, όπου με το πρόσχημα Ευρωπαϊκής υποχρέωσης, το οποίο δεν ξέρουμε εάν και κατά πόσο ισχύει, έφτιαξαν νέα εταιρία της έδωσαν την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών προς το τροχαίο υλικό του ΟΣΕ / ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την έβγαλαν στο σφυρί.

Ταυτόχρονα δεσμεύονταν στις αναθεωρήσεις του μνημονίου για την υλοποίηση της αποκρατικοποίησης.

Η απαξίωση του ΟΣΕ συνεχίστηκε μέχρι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικύρωσε το ξεπούλημα στο μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου τον Ιούλιο του 2015.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπογράφουν το ξεπούλημα περιουσίας εκατομμυρίων για φραγκοδίφραγκα και οι Έλληνες φορολογούμενοι έχοντας σκύψει το κεφάλι το αποδέχονται κατηγορώντας τους εργαζόμενους για κακοδιαχείριση εταιριών που επί δεκαετίες διοικούν αυτοί που ψηφίζουν και ανεχόμενοι την παραβίαση της εντολής τους στο δημοψήφισμα της 5 Ιουνίου 2015.

Στις 10 Ιουλίου 2015 ως εκπρόσωπος των πολιτών του Ν. Κοζάνης και όλου του έθνους κατά το Σύνταγμα, καταψήφισα την εκποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αρνήθηκα να εξουσιοδοτήσω με την υπογραφή μου την εκποίηση της περιουσίας των Ελλήνων και των επόμενων γενεών. «Η αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη» είχατε πει το 2013 κύριε Τσίπρα

Φαίνεται ότι η δική σας η αξιοπρέπεια τελικά είχε τιμή διαπραγμάτευσης.

Λυπάμαι για τον πολιτικό και ηθικό σας ξεπεσμό.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή της 21 Μάρτη στον 21 αιώνα
ΑΣΕΠ:               Οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1E/2017
700 μόνιμες προσλήψεις               ζητάει η ΟΣΥ σε λεωφορεία και τρόλεϊ
1.905 προσλήψεις               εποχικών στους Δήμους της Κρήτης
11 διαγωνισμοί               για 1.805 μόνιμους σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, μουσεία, δήμους
image Δείτε σαν σήμερα
image ΑΣΕΠ:
image 700 μόνιμες προσλήψεις
image 1.905 προσλήψεις
image 11 διαγωνισμοί

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 3ος

		Αθλητισμός 3ος

              Το γκολ του Κιάσσου θα ζήλευε και ο... Μέσι!

Read More...

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

              Κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Read More...

Αθλητισμός 1ος

		Αθλητισμός 1ος

          Ζαμπίδης: Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Ανάβαση Διονύσου:

Read More...

Μιχανοκίνηση 3ος

Μιχανοκίνηση 3ος

Φεύγουν από Τουρκία για Ελλάδα οι αυτοκινητοβιομηχανίες;

Read More...

Μιχανοκίνηση 12ος

Μιχανοκίνηση 12ος

              Πότε επιβάλλεται πρόστιμο σε περίπτωση άρσης ακινησίας αυτοκινήτου

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3ος

Άστραψε και βρόντηξε ταξίαρχος στη Χίο!

Read More...

Παυλόπουλος

Παυλόπουλος

              Η διορατικότητα του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου όταν συνέχαιρε πρώτος τον Πούτιν για την εκλογή του.

Read More...

Καμμένος

Καμμένος

              Πανηγυρικά και τελεσίδικα ΑΘΩΟΣ ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση Πάχτα-Παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως αποποιούμενος την ασυλία.(ΟΧΙ...

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

              Στα άκρα η κόντρα ΗΠΑ – Τουρκίας!

Read More...

ΚΟΣΜΟΣ 3ος

		ΚΟΣΜΟΣ 3ος

              Συγχαρητήρια Τραμπ στον Πούτιν, ετοιμάζεται συνάντηση κορυφής!

Read More...

Ρωσία:

Ρωσία:

      ΕΚΤΑΚΤΟ - Ρωσία προς ΗΠΑ: «Κτυπήστε τη Δαμασκό και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε»

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

              Ποιοι, πότε και πώς παίρνουν αναδρομικά στις συντάξεις

Read More...

Δήμος Κορυδαλλού:

Δήμος Κορυδαλλού:

            Εθελοντική αιμοδοσία 14 και 15 Μαρτίου

Read More...

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

              για τις προκηρύξεις 1Κ/2018 και 2Κ/2018

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Γαλήνη και ομορφιά που συναρπάζει σε λίμνες της Ελλάδας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

              Ελληνικό νησί στους 5 κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς για τους λάτρεις της φύσης

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Ένα μεσαιωνικό ορεινό χωριό με παρθένα γοητεία

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

              Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Πύλης του Άδη που όποιος την προσέγγιζε έβρισκε φρικτό θάνατο

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

              Η χωμάτινη καστροπολιτεία στο δρόμο των καραβανιών

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Η γέννηση ενός νησιού – Εκπληκτικό βίντεο της NASA

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

          1η ,2η , 3η ,4η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              45η, 46η, 47η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              36η, 37η , 38η , 39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                O Δήμος μας

Read More...

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              Στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής η 32η Αιμοδοσία

Read More...

Επιμελητήριο Κοζάνης

Επιμελητήριο Κοζάνης

              Τόποι και ώρες διενέργειας των Επιμελητηριακών Εκλογών της 10ης & 11ης Δεκεμβρίου 2017- Σταυροδοσία.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/3/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/3/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Σύμπαν: Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και 152 χρόνια,...

Read More...

Διάφορα

Διάφορα

  ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ (βίντεο)

Read More...

Αλλαγή ώρας 2018:

Αλλαγή ώρας 2018:

    Αλλάζει η ώρα την Κυριακή στις 25 Μαρτίου 2018

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

          Άντεξε μέρες πεσμένη στο πάτωμα και ξεψύχησε φθάνοντας στο Νοσοκομείο

Read More...

Πυρκαγιές

Πυρκαγιές

                Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

		Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Εμπάρκο στην αγορά της Τουρκίας κάνουν οι Εβρίτες – Ερήμωσε η Αδριανούπολη

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

              Δηλώσεις - Απαντήσεις, Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided