Σάββατο, Μάρτιος 24, 2018

Ραχήλ Μακρή

 

 

 

 

 

 

 

Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

 

 

 

 

22 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Η εκποίηση του 51,123% των μετοχών της ΔΕΗ στους Γερμανούς, καθιστά τον Καρυπίδη επίορκο και συνεργό στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε., ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε στις 20.03.2018 η αυτοδίκαιη και χωρίς αντάλλαγμα μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 79.165.114 μετοχών ΔΕΗ (ποσοστό 34,123%) στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε.

Έτσι, μετά την ως άνω μεταβολή, η ΕΕΣΥΠ ΑΕ κατέχει άμεσα το 34,123% των μετοχών της ΔΕΗ και έμμεσα το 17% μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Με το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. να ανέρχεται σε 51,123%.

Κύριε Καρυπίδη, κ. Περιφερειάρχα Δυτ. Μακεδονίας, που βγήκατε με την σημαία του «θα παραιτηθώ εάν πουληθεί έστω και μια μετοχή της ΔΕΗ και σας θέλω όλους στο δρόμο», τώρα που η κυβέρνηση σας ξεπούλησε το 51,123%, τι θα κάνετε;

Φυσικά, γνωρίζετε τι σημαίνει η συμμετοχή ενός επίορκου πλέον Περιφερειάρχη που παραβίασε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες που τον εξουσιοδότησαν με την εντολή προστασίας της ΔΕΗ στο εθνικό έγκλημα της εκποίησης της;

Τι σημαίνει αυτό το εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της Δυτ. Μακεδονίας;

Θα μάθετε όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα και αρχίσει η παραγραφή των εθνικών εγκλημάτων.

Αιδώς.

 

Ραχήλ Μακρή

22 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Την ώρα που κατηγορούσαν τους αιχμάλωτους αξιωματικούς μας για κατασκοπεία, ελευθέρωναν Τουρκάλα πράκτορα της MIT στην Ρόδο που είχε συλληφθεί για κατασκοπεία τον Αύγουστο του 2015. Συνήγορος της, πρώην βουλευτής της ΝΔ»

Την ώρα που οι Τούρκοι έστηναν κατηγορητήριο σε βάρος των δυο Ελλήνων αξιωματικών μας για να τους παραπέμψουν για κατασκοπεία, καθώς ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο του ενός (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/edirnede-tutuklanan-yunan-askerleri-sorusturmasinda-flas-gelisme-40780887), το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου απάλλαξε την Τουρκάλα πράκτορα της MIT, η οποία συνελήφθη τον Αύγουστο του 2015 να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο τις εγκαταστάσεις των Ειδικών Δυνάμεων του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου.

Η δικαιολογία που επικαλέστηκε μέσω του πρώην βουλευτή της ΝΔ, κ. Υψηλάντη, ήταν ότι οι εγκαταστάσεις φαίνονται από το Google.

Ξέχασαν βέβαια, ότι και η τουρκική Ναυτική Βάση του ΑΚΣΑΖ φαίνεται από το Google, αλλά αν πιάνανε Έλληνα να την φωτογραφίζει θα τον καταδίκαζαν για κατασκοπεία και θα τον οδηγούσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Είναι φανερό πλέον, ότι όλοι τους αριστεροί και δεξιοί υπηρετούν τουρκικά συμφέροντα και εγκατέλειψαν τους δυο Έλληνες αξιωματικούς μας στο έλεος των Τούρκων την ώρα που ελευθερώνουν Τούρκους κατασκόπους στην χώρα μας.

Συγχαρητήρια στον κ. Υψηλάντη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, που εκπροσώπησε πέρσι τον κ. Μητσοτάκη στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο (http://www.rodiaki.gr/article/361130/o-basilhs-ypshlanths-tha-ekproswphsei-ton-kyriako-mhtsotakh-thn-25h-martioy-sth-rodo).

Είναι φανερό για ποιο λόγο, μου απαγόρευσαν να καταθέσω στεφάνι στην ενσωμάτωση της μητέρας Ελλάδας, οι κύριοι, Τοπικοί Άρχοντες της Ρόδου.


Δεν υπηρετούμε τουρκικά συμφέροντα όπως αυτοί.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr


17 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Σπίρτζη θα ανακαλέσετε και την άδεια της Cosco που έχει την έδρα της στον Παναμά;»

Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην εταιρεία Taxibeat αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε: «Υπάρχει πολιτικό θέμα όταν ο κύριος Μητσοτάκης στηρίζει συγκεκριμένη εταιρία που έχει έδρα στο Λονδίνο, λειτουργεί στη χώρα μας μόνο με υποκατάστημα και στη μετοχική της σύνθεση μετέχουν εξωχώριες εταιρίες από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους και τον Παναμά. Είναι πολιτικό θέμα να στηρίζεται η επιχειρηματικότητα που δεν έχει αφήσει στη χώρα μας ούτε ένα ευρώ. Δεν πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα αυτού του είδους, δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ελληνικό θαύμα».

Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, ότι είναι υπέρ της καινοτομίας, αλλά αυτό δεν δίνει κανενός είδους ασυλία στην εταιρεία, από τις υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

«Όσοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν έδρα εδώ, πρέπει να φορολογούνται. Δεν μπορούν να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με άλλες εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών.

Σύμφωνα με έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή μας, η εταιρεία στην οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εκποίησε το λιμάνι του Πειραιά, Cosco Hellas ΑΕ, έχει έδρα τον Παναμά και μάλιστα την σύσταση της Offshore εταιρείας πραγματοποίησε το ίδιο δικηγορικό γραφείο που είχε μεσολαβήσει για την ίδρυση της Offshore εταιρείας της οικογένειας του πρωτοκλασάτου Υπουργού και συγκυβερνήτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Είναι πολιτικό θέμα η εταιρεία που κατέχει το λιμάνι του Πειραιά να έχει έδρα τον Παναμά;

Είναι πολιτικό θέμα να στηρίζεται η επιχειρηματικότητα που δεν έχει αφήσει στη χώρα μας ούτε ένα ευρώ;

Συμφωνείτε ότι όσοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν έδρα εδώ, πρέπει να φορολογούνται και ότι δεν μπορούν να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με άλλες εταιρείες;

Αν ναι, για ποιο λόγο η κυβέρνηση σας δίνει ασυλία στην εταιρεία, από τις υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα;

Κύριε υπουργέ θα ανακαλέσετε την άδεια της Cosco ΑΕ όπως της taxibeat ναι ή όχι;

Ραχήλ Μακρή

 

15 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Η Περιφερειάρχης Αττικής, να απαντήσει για τις ενέργειες της στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και την διευθέτηση των μπαζωμένων ρεμάτων στην Αττική»

Στις 15 Νοεμβρίου του 2013, με αφορμή την καταστροφή σπιτιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων πολιτών, καθώς και τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της πόλης με αφορμή την βροχόπτωση, ως βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισκέφτηκα την περιοχή Αγίων Αναργύρων – Καματερού, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Νικόλαο Σαράντη.

Ο Δήμαρχος μου επισήμανε τότε, ότι είχε ενημερώσει κατ’ επανάληψη τις αρμόδιες αρχές για τους κινδύνους και δεν έγινε καμία ενέργεια για να αποτραπεί η καταστροφή.

Παράλληλα, ανέφερε ότι για τις περιπτώσεις αντιπλημμυρικής προστασίας εμπλέκονται τουλάχιστον 5 συναρμόδια Υπουργεία και η Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο Δήμος δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2014, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο κατήγγειλε τις ζημιές και την ταλαιπωρία των κατοίκων της Αττικής από τη κακοκαιρία, τις ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού όταν έρχεται αντιμέτωπος με ακραία καιρικά φαινόμενα.

Την έλλειψη ενίσχυσης σε υποδομές και σε ανθρώπινο προσωπικό, καθώς και μέτρων αποζημίωσης και αποκατάστασης των πληγέντων.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά με κυβέρνηση τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με Υπουργούς Υποδομών έναν ΣΥΡΙΖΑ και έναν από τους ΑΝΕΛ και με Περιφερειάρχη την κ. Δούρου, υψηλόβαθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, θρηνούμε νεκρούς σε μια άλλη περιοχή της Αττικής εξαιτίας μιας βροχόπτωσης.

Το Μέτωπο Νίκης, ζητά από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την «Συριζαία» Περιφερειάρχη Αττικής, όπως απαντήσουν για το ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες προέβησαν για την προστασία της ζωής και περιουσιών των κατοίκων της Αττικής, όταν έρχονται αντιμέτωποι με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Να απαντήσουν όπως οφείλουν, σε ποιες ενέργειες προέβη η Περιφερειάρχης Αττικής για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και την διευθέτηση των μπαζωμένων ρεμάτων με κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισίματων και κατασκευών εντός ρεμάτων.

Καλούμε την Δικαιοσύνη, όπως πράξει το καθήκον της και αποδώσει τις ευθύνες σε όσους επί χρόνια, διακομματικά, συγκαλύπτουν λόγω συμφερόντων το έγκλημα που συντελείται, οδηγώντας συμπολίτες μας στο θάνατο και ελπίζουμε ότι αυτή η έρευνα δεν θα μπλέξει στον κυκεώνα της επίρριψης ευθυνών από τον έναν στον άλλον.

Το Μέτωπο Νίκης, εκφράζει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια των συνανθρώπων μας και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Ραχήλ Μακρή

14 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή:

«Το μέρισμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σε αυτό κρύβονται, η σήψη και η απάτη της πολιτικής Τσίπρα - Καμμένου»

Εμείς που δεν έχουμε κανένα μέρισμα σε υποκλίσεις μπροστά στην κυρία Μέρκελ και στους δανειστές, όπως εσείς κύριε Τσίπρα.

Εμείς, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκατοντάδες μη προσκυνημένοι Έλληνες, είμαστε περήφανοι για άλλα μερίσματα.

Για το μέρισμα μας σε αγώνες.

Για το μέρισμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού.

Για το μέρισμά μας σε αλήθειες.

Για το μέρισμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους. Και θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζετε το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετάτε κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσατε τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι.

Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.

Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο σας μπροστά στις κάλπες. Αλλά και για μια πράξη που δείχνει όχι μόνο πόσο περιφρονείτε τον ελληνικό λαό, αλλά και πόσο υποτιμάτε την αξιοπρέπεια και την οργή του.

Ποιον περιμένετε άραγε να πείσετε για το κοινωνικό μέρισμα τα δυο - τρία κατοστάρικα;

Πώς πετάτε αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσετε το τελευταίο που τους έχει απομείνει - την αξιοπρέπειά τους;

Πώς μεταχειρίζεστε τους πολίτες, σαν ανήλικα προς αποπλάνηση;

Πώς αφού τους καταδικάσατε στη φτώχεια, τώρα τους βγάζετε στις εκπτώσεις;

Περιμένετε να κάνει τούμπες μπροστά σας με μερικά κατοστάρικα κοινωνικό βοήθημα;

Και αναρωτιέμαι είναι τελικά εθνική πολιτική αυτή;

Η θεσμοθέτηση και η προπαγάνδιση της εθνικής επαιτείας και της εθνικής φιλανθρωπίας;

Ελληνίδες και Έλληνες, ας αφήσουμε τα λογιστικά της συμφοράς στον αλχημιστή κύριο Τσακαλώτο.

Το μέρισμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σ' αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη, της σημερινής πολιτικής.

Σ' αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων.

Πρόκειται για μέρισμα δυστυχίας. Τραγωδίας. Ακόμα και αίματος. Πρόκειται όμως και για μέρισμα θράσους και απάτης.

Ξεμπερδέψαμε με την αλητεία και δεν σας ακολουθήσαμε στον πολιτικό και δημοσιονομικό σας κατήφορο και σας λέμε είμαστε ακόμα ζωντανοί και όρθιοι.

Θα αναμετρηθείτε με την ιστορία και θα καταγραφείτε στις συνειδήσεις των Ελλήνων, ως οι μεγαλύτεροι προδότες στην ελληνική ιστορία και ως η πιο μισητή κυβέρνηση όλων των εποχών.

Ραχήλ Μακρή

 

07 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανάσης Γούναρης: «Ο παράφρων ηγέτης της χώρας απολύει δασκάλα με αυτοάνοσο νόσημα»

Την ίδια στιγμή που ο παράφρων ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς της χώρας, χαρίζει την ελληνική σημαία στο δύστυχο Αμίρ, ο τουρκόφιλος Υπουργός Παιδείας αφήνει τα σχολεία της Αθήνας που έχουν σηκώσει το βάρος του μεταναστευτικού χωρίς τάξεις Υποδοχής, ενώ παράλληλα απολύει δασκάλες με προβλήματα υγείας (αυτοάνοσο μη ιάσιμο), έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο ξεδιαντροπιάς, ακόμα και τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ντροπή και αηδία.

Θανάσης Γούναρης

Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης

Εκλεγμένο μέλος Σωματείου Δασκάλων Νηπιαγωγών Αθήνας

Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή της 24 Μάρτη στον 21 αιώνα
Αντισυνταγματική η εισαγωγή               σε ΑΕΙ-ΤΕΙ αθλητών καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων
Που αυξάνονται               – που μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες
ΑΑΔΕ:               Υπεγράφη η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των οφειλών έως 50.000 ευρώ, σε 120 δόσεις
Υπουρειο Υγείας               Διαγωνισμός για 750 μόνιμους γιατρούς μέχρι το καλοκαίρι
image Δείτε σαν σήμερα
image Αντισυνταγματική η εισαγωγή
image Που αυξάνονται
image ΑΑΔΕ:
image Υπουρειο Υγείας

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 3ος

		Αθλητισμός 3ος

              Η εκτέλεση πέναλτι που θα μείνει στην ιστορία

Read More...

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

              Κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Read More...

Αθλητισμός 1ος

		Αθλητισμός 1ος

          Ζαμπίδης: Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Ανάβαση Διονύσου:

Read More...

Μιχανοκίνηση 3ος

Μιχανοκίνηση 3ος

Φεύγουν από Τουρκία για Ελλάδα οι αυτοκινητοβιομηχανίες;

Read More...

Μιχανοκίνηση 12ος

Μιχανοκίνηση 12ος

              Πότε επιβάλλεται πρόστιμο σε περίπτωση άρσης ακινησίας αυτοκινήτου

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Φράγκος

 Φράγκος

              Το ηχηρό μήνυμα του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη για την 25η Μαρτίου προς Τουρκία, Σκοπιά και Αλβανία, που επιβουλεύονται...

Read More...

Καμμένος

Καμμένος

              Μήνυμα Καμμένου σε Άγκυρα: Δε διαφέρουμε από τους αγωνιστές του 1821

Read More...

Παυλόπουλος

Παυλόπουλος

              Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Άγκυρα: Η Ελλάδα και η Ε.Ε. έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν την εδαφική κυριαρχία τους

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

              Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου σήκωσε άγκυρες (Εικόνες)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

                Τι κρύβει η Βεργίνα; Νέα ερμηνεία για τα πρόσωπα μιας τοιχογραφίας

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

              Κύριοι Αρχηγοί των Ε. Δ.

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Τουρκία:

Τουρκία:

              ΣΟΚ στην Τουρκία από την ομόφωνη καταδίκη τους από την ΕΕ – Ο Ερντογάν σκέφτεται να ακυρώσει τη Βάρνα

Read More...

Ρωσία:

Ρωσία:

      Ο Πούτιν κάλεσε τον Τσίπρα στη Ρωσία

Read More...

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

              Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

              Μισό «ναι» από ΕΦΚΑ για επιστροφή αναδρομικών 800.000 συνταξιούχων - Δείτε αναλυτικά (φωτό)

Read More...

Δήμος Κορυδαλλού:

Δήμος Κορυδαλλού:

            Εθελοντική αιμοδοσία 14 και 15 Μαρτίου

Read More...

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

Μετά το Πάσχα οι αιτήσεις

              για τις προκηρύξεις 1Κ/2018 και 2Κ/2018

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Γαλήνη και ομορφιά που συναρπάζει σε λίμνες της Ελλάδας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

              Ελληνικό νησί στους 5 κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς για τους λάτρεις της φύσης

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Ένα μεσαιωνικό ορεινό χωριό με παρθένα γοητεία

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

              Το δάσος με τις πράσινες πυραμίδες (βίντεο)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

              Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Πύλης του Άδη που όποιος την προσέγγιζε έβρισκε φρικτό θάνατο

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

              Η χωμάτινη καστροπολιτεία στο δρόμο των καραβανιών

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

          1η ,2η , 3η ,4η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              45η, 46η, 47η,...

Read More...

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Περιφερειάρχη

              36η, 37η , 38η , 39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                O Δήμος μας

Read More...

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              Στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής η 32η Αιμοδοσία

Read More...

Επιμελητήριο Κοζάνης

Επιμελητήριο Κοζάνης

              Τόποι και ώρες διενέργειας των Επιμελητηριακών Εκλογών της 10ης & 11ης Δεκεμβρίου 2017- Σταυροδοσία.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/3/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/3/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/1/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

  Μια πρόταση για τ όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ που αποκαλύπτει τους προδότες . Ποιος θα πει ΟΧΙ ;

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Σύμπαν: Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και 152 χρόνια,...

Read More...

Αλλαγή ώρας 2018:

Αλλαγή ώρας 2018:

    Αλλάζει η ώρα την Κυριακή στις 25 Μαρτίου 2018

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

          Μακεδονία. Άμεση διακοπή των συνομιλιών.

Read More...

Πυρκαγιές

Πυρκαγιές

                Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορινθία, Κρήτη και Αυλώνα

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

		Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Εμπάρκο στην αγορά της Τουρκίας κάνουν οι Εβρίτες – Ερήμωσε η Αδριανούπολη

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΑRΤ

ΑRΤ

              Αρτ TV Live - Αρτ τηλεόραση ραδιόφωνο Art tv Live

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

Ραχήλ Μακρή

		Ραχήλ Μακρή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided