Πέμπτη, Ιούλιος 19, 2018

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

 

 

 

 

 

 

 

Η παρθένα ομορφιά της Κρήτης σε ένα λεπτό (video)

Η παρθένα ομορφιά της Κρήτης σε ένα λεπτό (video)

crete_slider (Custom)

Την αγνή, παρθένα, αθώα ομορφιά της Κρήτης, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, αλλά και τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα κατάφερε να εντοπίσει και να αποτυπώσει σε ένα βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου, ένας Σουηδός κινηματογραφιστής.

Με τίτλο «Crete, Greece: Garden of Eden», δηλαδή «Κρήτη: Ο κήπος της Εδέμ», ο βραβευμένος Σουηδός κινηματογραφιστής της Appelin Media, κατέγραψε όλη την ομορφιά του νησιού, σε ένα μόλις λεπτό.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει: «Βρήκαμε τον κήπο της Εδέμ, κάτω από τα αστέρια, περνώντας μερικές ημέρες στην Κρήτη και ανακαλύπτοντας τον πανέμορφο έναστρο ουρανό και τα ολοδρόσερα νερά από τα ποτάμια

Ο έναστρος, πεντακάθαρος ουρανός, συνδυασμένος με την άγρια ομορφιά των βουνών της Κρήτης, η ανατολή του ήλιου σε κάποιο λόφο του νησιού, το παρθένο τοπίο των βουνών, τα επιβλητικά φαράγγια, το μοναδικό γαλαζοπράσινο χρώμα που παίρνουν τα κρύα νερά από τους καταρράκτες, όταν συναντούν το πράσινο της φύσης και η δύση του ήλιου, που ίσως είναι η ομορφότερη στην Ελλάδα, «πρωταγωνιστούν» στο βίντεο που ακολουθεί.
Απολαύστε το:

(video)

Η Κρήτη στο top 16 με τα ομορφότερα νησιά του κόσμου

crete_170807_072150

Ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα νησιά του 2017, Μύκονος και Κρήτη στην ίδια λίστα

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα US news δημοσίευσε τη λίστα με τα 16 ομορφότερα νησιά του κόσμου. Οι επισκέπτες και οι ειδικοί συνεργάτες της ιστοσελίδας είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να αναδείξουν τα κορυφαία νησιά. Απομόνωση, εντυπωσιακές παραλίες, φύση είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα νησιά. Ένα ελληνικό νησί κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ η λίστα περιλαμβάνει άλλα δύο ελληνικά νησιά, σε σύνολο 16 συνολικά προορισμών ανά τον πλανήτη.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα 16 νησιά:

1. Σαντορίνη

2. Νησιά Γκαλαπάγκος

3.Μπόρα Μπόρα

4.Μπαλί

5.Μύκονος

6.Άγιος Μαρτίνος

7.Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

8.Μαλδίβες

9.Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

10.Φίτζι

11.Κρήτη

12. Σεϊχέλες

13.Νήσοι Κέιμαν

14.Αγία Λουκία

15.Μάουι

16.Ανγκουίλα

Πηγή

ellines.com

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided