Δευτέρα, Σεπτέμβριος 28, 2020

Λεπέν

 

 

 

 

 

 

 

Απέλαση για όλους τους εγκληματίες μετανάστες αν νικήσει στις εκλογές του 2022

 

 

 

Απέλαση για όλους τους εγκληματίες μετανάστες αν νικήσει στις εκλογές του 2022

Newsroom Newsroom

Ενώ οι επόμενες εκλογές σε δύο χρόνια αρχίζουν να πλησιάζουν σιγά σιγά, η Le Pen μιλά για τις φιλοδοξίες της εάν γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας

Ενόψει των γαλλικών προεδρικών εκλογών σε δύο χρόνια, η Marine Le Pen ελπίζει για μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι το 2017 όταν κέρδισε ο Emmanuel Macron.

Σε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, υπόσχεται να καταπολεμήσει την αυξανόμενη ανομία στη χώρα.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών το 2017, κανένας από τους υποψηφίους δεν έλαβε την πλειοψηφία, πράγμα που σήμαινε έναν νέο γύρο για τα δύο μεγαλύτερα ονόματα.

Στον δεύτερο γύρο, ο Macron τελικά κέρδισε τη Le Pen.

Ενώ οι επόμενες εκλογές σε δύο χρόνια αρχίζουν να πλησιάζουν σιγά σιγά, η Le Pen μιλά για τις φιλοδοξίες της εάν γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας.

Αναφέρεται σε μια έρευνα που δείχνει ότι σχεδόν το 70% των Γάλλων δεν αισθάνονται ασφαλείς στην καθημερινή τους ζωή.

Υπόσχεται επίσης να απελάσει όλους τους εγκληματίες μετανάστες εάν κερδίσει τις εκλογές του 2022.

"Ο ρόλος ενός πολιτικού, κυρίως της κυβέρνησης, δεν είναι να σχολιάζει, να απορρίπτει ή να καταδικάζει, αλλά να ενεργεί", δήλωσε ο Le Pen.

“Όταν έρθει η ώρα να ασκήσω την εξουσία, δεν θα διστάσω:

οι δράστες θα καταδικαστούν, δηλαδή στη φυλακή εάν είναι Γάλλοι και στο αεροπλάνο εάν είναι αλλοδαποί” συμπληρώνει.

 

 

 


ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ...!!

«Να διώξουμε την τουρκία από το ΝΑΤΟ...

Η Γερμανία της πουλάει όπλα και δεν θέλει να χάσει τον πελάτη της»...!!!

Μαρίν Λεπέν: Διαλύστε την ΕΕ


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Υποστηρίζω όσα έχει κάνει μέχρι τώρα ο Μακρόν σε σχέση με την Τουρκία. Πρέπει να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ, δεν είναι σύμμαχος πλέον η Άγκυρα. Ο Ερντογάν στέλνει όπλα στη Λιβύη και η Ευρώπη απλά παρακολουθεί. Η Γερμανία δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα διότι έχει συμφέροντα. Πουλάει όπλα στην Τουρκία και δεν θέλει να χάσει τον πελάτη της''.

Ξεκάθαρα όσα είπε η Λεπέν και όπως φαίνεται πλέον η Γαλλία θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ή θα μείνει το Παρίσι στο ΝΑΤΟ, ή η Τουρκία. Και οι δύο δεν χωράνε.

Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab

« La #Turquie a effectué un acte extrêmement hostile à l'égard d'une de nos frégates. Suite à cela, nos alliés au sein de l'OTAN ont été pour le moins discrets dans leur soutien à l'égard de la France... Cet acte ne peut rester sans conséquences ! » #SudRadioMatin
604 people are Tweeting about this

ΣΤΟΧΟΣ - 05 Ιουλίου - 2020

 

 

 

 

Η Μαρίν Λεπέν κέρδισε σε 45 εκλογικές περιφέρειες στη Γαλλία

Συγκέντρωσε πάνω από το 45% των ψήφων σε άλλες 66

Η Μαρίν Λεπέν κέρδισε σε 45 εκλογικές περιφέρειες στη Γαλλία

Η Μαρίν Λεπέν κατέλαβε την πρώτη θέση στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σε 45 εκλογικές περιφέρειες, ενώ συγκέντρωσε πάνω από το 45% των ψήφων σε άλλες 66, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βάσει των αποτελεσμάτων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Από τις 45 εκλογικές περιφέρειες όπου η Μαρίν Λεπέν ξεπέρασε το 50%, οι οκτώ βρίσκονται στο Πα-ντε-Καλαί, επτά στο Νορ, τέσσερις στην Εν, τρεις στη Βαρ, δύο στην Κορσική, αλλά και μία στη Ρεϊνιόν.

Σε 13 εκλογικές περιφέρειες η Λεπέν μάλιστα ξεπέρασε ακόμη και το 55% των ψήφων, κάτι που θεωρείται ότι ενισχύει τις πιθανότητες εκλογής των υποψηφίων του Εθνικού Μετώπου στις βουλευτικές εκλογές της 11ης και της 18ης Ιουνίου.

Αυτές οι 13 εκλογικές περιφέρειες βρίσκονται στη βόρεια και τη βορειοανατολική Γαλλία: οι πέντε βρίσκονται στο Νορ, οι πέντε στο Πα-ντε-Καλαί, μία στην Εν, μία στο Σομ και μία στην Άνω Μάρνη.

Αυτά τα αποτελέσματα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αφορούν τις 566 εκλογικές περιφέρειες από τις συνολικά 577, καθώς για τις ένδεκα στις οποίες ανήκαν οι Γάλλοι του εξωτερικού δεν δημοσιεύθηκαν στοιχεία.

Για τον Ντενί Πουιγιάρ, διευθυντή του παρατηρητηρίου της πολιτικής και κοινοβουλευτικής ζωής, συνδυάζοντας αυτά τα δεδομένα με εκείνα του πρώτου γύρου και εκείνα των περιφερειακών εκλογών του Δεκεμβρίου του 2015, προκύπτει ότι υπάρχουν «περίπου πενήντα εκλογικές περιφέρειες που μπορεί να κερδίσει» το FN, ένας αριθμός «που μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση τριγωνικών εκλογών» (σ.σ. «τριγωνικές» [triangulaires] αποκαλούνται οι εκλογικές αναμετρήσεις που κρίνονται στον β΄ γύρο με τη συμμετοχή τριών υποψηφίων).

newsbeast.gr  8/5/2017

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided