Σάββατο, Μάρτιος 24, 2018

Νικολόπουλος:

 

 

 

 

 

 

 

Η στιγμή της εμπέδωσης της τάξης και της νομιμότητας μετά από 27 χρόνια

 

 

 

 

 

Η στιγμή της εμπέδωσης της τάξης και της νομιμότητας μετά από 27 χρόνια

Το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες

Νικολόπουλος: Η στιγμή της εμπέδωσης της τάξης και της νομιμότητας μετά από 27 χρόνια

«Οι επιμένοντες νικάνε, ανάμεσά τους κι εγώ», δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης των φακέλων για τον διαγωνισμό της έκδοσης τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «μετά από 27 χρόνια άνομης στασιμότητας, που ευνοούσε σκανδαλωδώς διαφόρους, ιδίως μεγαλοκαναλάρχες, έρχεται η ιστορική στιγμή της εμπέδωσης της τάξης και της νομιμότητας.

Οι πανάκριβες συχνότητες, που μέχρι τώρα δωρίζονταν ή αποτελούσαν "λάφυρο" των μεγαλοκαναλαρχών, με μεγάλους ηττημένους το Ελληνικό Δημόσιο και την εκάστοτε πολιτική εξουσία, τώρα αποκτούν αξία και ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι η ασυδοσία και η φαυλότητα παύουν πλέον να "ευδοκιμούν" σ’ αυτόν τον τόπο».

Τέλος, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Νικολόπουλος επισήμανε πως «απαιτείται ταυτόχρονα εγρήγορση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το τηλεοπτικό τοπίο αποκτήσει επιτέλους την πολυπόθητη καθαρότητα».

NEWSBEAST.GR  12/1/2018

 

 

 

Τα 10 ερωτήματα του Νικολόπουλου για το Σκοπιανό

Παρέμβαση για το ζήτημα της ονομασίας από τον ανεξάρτητο βουλευτή

Τα 10 ερωτήματα του Νικολόπουλου για το Σκοπιανό

Κριτική στην «εγκλωβισμένη μεταξύ των… συνιστωσών της» κυβέρνηση ασκεί ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, ο κ. Νικολόπουλος σημειώνει πως «δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα ο αριβισμός του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση εμφανιζόμενη διχασμένη, μάλλον δεν καταλαβαίνει πως προκαλεί σύγχυση που δεν ωφελεί. Και είναι πραγματικά ακατανόητο και απογοητευτικό ότι η ξεκάθαρη τοποθέτηση, πάνω στην «εθνική γραμμή Βουκουρεστίου» (ότι δεν δέχεται τη λέξη «Μακεδονία») να έχει τύχει τόσης - και τόσο - φτηνής λοιδορίας και κομματικής εκμετάλλευσης».

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, «οι νεφελώδεις συμπεριφορές, οδηγούν σε εθνικό ολίσθημα, που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς και την κατακραυγή της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Όντως, είναι ανήσυχος όλος ο Ελληνικός λαός παρακολουθώντας την ακατανόητη σπουδή της Κυβέρνησης να δώσει άρον-άρον νομιμοποίηση στους Σκοπιανούς, ώστε να βαφτισθούν Μακεδόνες και το μόρφωμα, κράτος-μωσαϊκό να ονομασθεί Μακεδονία».

Ο κ. Νικολόπουλος απευθύνει τα εξής 10 ερωτήματα προς τον υπουργό Εξωτερικών:

  1. Για το ζήτημα υπάρχει επίσημη-αδιαπραγμάτευτη εθνική γραμμή ή έχει αλλάξει;
  2. Η κυβέρνηση δήλωσε δια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «έχει τη βούληση και την ικανότητα να λύσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων». Ξεκαθαρίσθε λοιπόν στη Βουλή των Ελλήνων: Αποδέχεσθε την εθνική γραμμή αντιμετώπισης του θέματος της ονοματοδοσίας, όπως αυτή διατυπώθηκε το 2008 στο Βουκουρέστι;
  3. Γίνονται παρασκηνιακά διπλωματικές διαβουλεύσεις για την εξεύρεση λύσης που θα εμπεριέχει το όνομα «Μακεδονία», έστω κι αν προηγείται αυτού κάποιος γεωγραφικός προσδιορισμός;
  4. Αν συμβαίνει η ανωτέρω εκδοχή, από πού αντλείτε το δικαίωμα ενός τέτοιου χειρισμού που βρίσκεται εκτός εθνικής γραμμής; Έχετε εξασφαλίσει την σύμπλευση των πολιτικών δυνάμεων;
  5. Προτίθεται η Κυβέρνησή σας να ζητήσει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
  6. Πώς αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την προπαγάνδα και τις αλυτρωτικές συμπεριφορές των Σκοπίων και πώς αντιδρά στην παραχάραξη της Ιστορίας και στη χρήση των συμβόλων που προκλητικά κάνουν οι κρατικές αρχές των Σκοπίων;
  7. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, έχετε αποφασίσει να προκηρύξετε δημοψήφισμα, ώστε να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό να πει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ;
  8. Αγνοείτε ότι ολοένα και πιο πολλοί Σκοπιανοί παίρνουν βουλγαρικά διαβατήρια, αποκηρύσσοντας το ανύπαρκτο «μακεδονικό έθνος», αφού βουλγαρική διάλεκτο μιλούν;
  9. Πόσοι είναι οι Σέρβοι και οι Έλληνες, τους οποίους είχαν καταγράψει σε απογραφή στην Κατοχή οι Γερμανοί;
  10. Η Κυβέρνηση τι ακριβώς κάνει για τους 200.000 Έλληνες που κατεγράφησαν-απεγράφησαν κατά την Κατοχή;

NEWSBEAST.GR  5/1/2018

 

 

 

 

Νικολόπουλος: Ο Γιούνκερ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των μνημονίων

«Και οι δικές του ευθύνες, όπως και πολλών άλλων, δεν παραγράφονται»

Νικολόπουλος: Ο Γιούνκερ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των μνημονίων

«Ασέβεια προς την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, μαζί με έλλειμμα γνώσης και συναίσθησης για το ποιόν και την προϊστορία του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του Ζαν Κλον Γιούνκερ περί δήθεν ακροδεξιού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΕ από τις Βρυξέλλες.

«Αντί ο κ. Γιούνκερ να παριστάνει τον ανθύπατο και να τσουβαλιάζει ανθρώπους και ιδέες, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσει τον ρόλο του για να αναδείξει τις αποικιοκρατικές συμπεριφορές ευρωπαϊκών κρατών, που μεταψυχροπολεμικά χρησιμοποίησαν τις δωροδοκίες ως το κύριο μέσο επιρροής και υπονόμευσης της εθνικής κυριαρχίας άλλων κρατών, αλλοιώνοντας συνειδήσεις και πολιτικές διαδικασίες, ξεδιάντροπα» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρόσθεσε ότι «με το να ασχολείται ένας Λουξεμβούργιος πολιτικός των… λουξ καταθέσεων με το ποιους επιλέγει ο κάθε λαός να τον κυβερνήσουν, δείχνει ακριβώς πόσο… δημοκράτης είναι ο ίδιος».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ο κ. Γιούνκερ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των μνημονίων και της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας. Και οι δικές του ευθύνες, όπως και πολλών άλλων, δεν παραγράφονται».

NEWSBEAST.GR  22/12/2017

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

°F | °C
invalid location provided