Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Φράγκος

 

 

 

 

 

 

 

»Άπαντες στο Σύνταγμα «

 

Στα Κάγκελα βγαίνει ο Στρατηγός Φράγκος για τη Μακεδονία μας …

»Άπαντες στο Σύνταγμα «

Στα Κάγκελα βγήκε ο Στρατηγός Φράγκος που ως γνήσιος γηγενής Μακεδόνας  εκφράζει την αγωνίας του  αλλά πιστεύει  και  στην ετοιμότητα του Λαού της Ελλάδος  και προτρέπει ...Άπαντες στο Σύνταγμα
«Τελευταία προειδοποίηση» …Ελληνίδες και Ελληνίδες όλοι στο Σύνταγμα στις 20 Ιανουαρίου 2018
Αποδέκτες της φωνής του λαού είναι όλοι οι «ανιδιοτελεις-έντιμοι προθύμοι» έτοιμοι να ψηφίσουν μια συμφωνία όνειδος,που θίγει την Εθνική κυρίαρχο και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων !

Να έχουν υπόψη τους ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη,για τις ολέθριες και καταστροφικές συνέπειες για την Μακεδονια μας.
Να σεβαστούν τα Όσια και τα Ιερά καθώς και το αίμα των ηρωικών νεκρών που ακόμη αχνίζει για ναναι ελεύθερη η Μακεδονία και η Πατρίδα μας

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα,όπου με δημοκρατικό ήθος θα εγκαλέσουμε αυτούς που αγνοούν το ΟΧΙ της μεγίστης πλειοψηφίας των Ελλήνων.Φωνή λαού οργή Θεού..

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 17.1.19

 

 

 

 


«Πόλεμος» στρατηγών και ναυάρχων:

Ρεβάνς Φ.Φράγκου από Μ.Κωσταράκο μετά από επτά χρόνια!

fragosl101

Ρεβάνς από τον στρατηγό ε.α. Μιχάλη Κωσταράκο φαίνεται ότι πήρε με επτά χρόνια καθυστέρηση ο απόστρατος στρατηγός και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος παίρνοντας το μέρος του νυν Α/ΓΕΕΘΑ αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώτου κατά Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΝ στην οποία τους κατηγορούσε για «ανεπάρκεια».

Πιο συγκεκριμένα ο στρατηγός Φ.φράγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω την λύπη μου, για τις δηλώσεις του τέως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ,που στρέφονται εναντίον της νυν ηγεσίας των Ε.Δ.,την οποία και εμπιστεύομαι.

Να γνωρίζουν όλοι ότι έχει τρωθεί η εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων και δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό οι ανούσιες εσωτερικές έριδες, παρά μόνον τους καραδοκούντες εχθρούς του Έθνους…

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Σ Φράγκος

Στρατηγός ε.α.»

Ο στρατηγός Φ.Φράγκος παύθηκε αιφνιδιαστικά στις 31 Οκτωβρίου του 2011 από την τότε πολιτική ηγεσία (προσωπική απόφαση Γ.Παπανδρέου, με «εκτελεστικό» του αποκεφαλισμού τους, τον τότε υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, λόγω του σεναρίου του «πραξικοπήματος» που είχε «ξεφουρνίσει» στους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ στις Κάννες, ο τραγικός Γ.Παπανδρέου).

Παύθηκε ως πιθανός πραξικοπηματίας μαζί με το σύνολο της τότε στρατιωτικής ηγεσίας (Α/ΓΕΕΘΑ Γ.Γιάγκος, Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης, Α/ΓΕΑ Β. Κλόκοζας , Α/ΓΕΣ Φ.Φραγκος). Ολοι αποκαταστάθηκαν εν συνεχεία καταλαμβάνοντας θέσεις υπηρεσιακών ή κανονικών υπουργών, πλην του Β.Κλόκοζα).

Να σημειωθεί πως τότε, το μακρινό 2011, ο στρατηγός Φ.Φράγκος, προ της απομάκρυνσής του όδευε για Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Την θέση τελικά αυτή ανέλαβε ο τότε διοικητής του Γ’ΣΣ, αντιστράτηγος Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ Αρχηγός ΓΕΣ είχε αναλάβει ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς.

Από τότε χρονολογείται η κόντρα μεταξύ Φραγκούλη Φράγκου και Μιχάλη Κωσταράκου που ίσως δεν σταματήσει τόσο εύκολα.

  • 28|06|2018 09:42  173 views

 

 

 

 

 

Έχουν συμφωνήσει Σκόπια

– Τουρκία ν’ αρπάξουν Ελληνικά εδάφη μετά την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ

stratigos-fragkos-echoyn-symfonisei-skopia-toyrkia-n-arpaxoyn-ellinika-edafi-meta-tin-eisodo-toys-sto-nato-696x366

Στρατηγός Φράγκος: Έχουν συμφωνήσει Σκόπια – Τουρκία ν’ αρπάξουν Ελληνικά εδάφη μετά την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ

Στρατηγός Φράγκος πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού: Έχουν συμφωνήσει Σκόπια – Τουρκία ν’ αρπάξουν Ελληνικά εδάφη μετά την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ

Δείτε το βίνεο

https://www.youtube.com/watch?v=-jULUEO9XlA

 

 

 

 

12.6.18

Ο Φ. Φράγκος καλεί τους πολίτες σε αντίσταση για το Σκοπιανό

- Παραίτηση βουλευτών Β.Ελλάδος & ανατροπή της κυβέρνησης!

.
Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις απεύθυνε ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος λίγο μετά την ανακοίνωση και του δεύτερου τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, αλλά και στις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται αυτή την ώρα.
Ο στρατηγός Φ.Φράγκος κάλεσε τον ελληνικό λαό σε αντίσταση για ανατροπή της κυβέρνησης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Παράλληλα ζητά από τους βουλευτές της ΝΔ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους  και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση, ως μόνοι τρόποι για να σωθεί η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Ακόμη ο Φ.Φράγκος είπε: «Εγκαλείτε τους προδότες» ζητώντας να παραιτηθούν πρώτα οι βουλευτές της Μακεδονίας προκαλώντας έτσι εκλογές.
pronews

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 12.6.18

 

 

 

 

 

Αιχμηρή παρέμβαση Φ. Φράγκου:

«Ελληνίδες, Έλληνες… ενωθείτε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία

– Έρχονται δύσκολες μέρες»

Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος κάνει ακόμη μία αιχμηρή παρέμβαση και ζητάει από τους Έλληνες να ενωθούν και να έχουν ομοψυχία για να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα καθώς έρχονται δύσκολες ημέρες, παραπέμποντας στην Επανάσταση του 1821.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το διχαστικό κλίμα που επιχειρήθηκε να επιβληθεί με αφορά τα όσα έγιναν στα γήπεδα το τελευταίο διάστημα και να ενωθούμε για τον εθνικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Την στιγμή που στο Αιγαίο και τον Έβρο, οι Ένοπλες μας Δυνάμεις δίνουν καθημερινά μια σκληρή μάχη ενάντια στην, διαχρονικά, επιθετική Τουρκία, την στιγμή που οι Αλβανοί ξεσαλώνουν, με υπερφίαλα “οράματα’, όπως η “Τσαμουριά”, την στιγμή που ο εθνικισμός των Σκοπιανών καλύπτεται από έναν “προοδευτικό” μανδύα της κυβέρνησης Ζάεφ, που είναι το ίδιο αλυτρωτική, αν όχι περισσότερο, από αυτή του Γκρουέφσκι, η Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να διαχωριστεί σε Βόρειους και Νότιους.

Η ομόνοια και η ενότητα έφερε τις μεγάλες νίκες, που σημάδεψαν διαχρονικά την πορεία του έθνους μας. Η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η αποτροπή της επικράτησης των Περσών σε όλη την Ευρώπη, ήταν νικηφόρος με την συμμαχία ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Έτσι στήνει η Τουρκία το «πολεμικό επεισόδιο»

2 Apr, 2018
Ναύαρχος Γιακουμάκης: «Αυτή είναι η επιδίωξη Ερντογάν έναντι…

2 Apr, 2018
Οι νικηφόρες μάχες της επανάστασης του 1821, έφεραν τεράστιο πλήγμα στους Οθωμανούς, μόνο με την σύμπνοια και την ενότητα των οπλαρχηγών και των πολιτικών.

Η διχόνοια που έσπειραν οι ξένες δυνάμεις εκείνη την εποχή, έφεραν τον Ιμπραήμ εντός των τειχών του Μεσολογγίου, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων του 1826. Και η σφαγή των Ελλήνων από το βαρβαρικό αυτό έθνος υπήρξε μεγάλη.

Όπως μεγάλη υπήρξε στα Ψαρά, στη Νάουσα και σε τόσες άλλες και πόλεις και χωριά του Μωριά, της Ρούμελης, της Μακεδονίας, της Κύπρου. Ολοκαυτώματα που όμοια δεν γνώρισε ο κόσμος.

Αυτές τις κρίσιμες μέρες λοιπόν, σχεδόν 200 χρόνια από την εθνική μας παλιγγενεσία, το γένος μας πρέπει να αντιμετωπίσει ΕΝΩΜΕΝΟ τις νέες προκλήσεις. Με τον ίδιο παιάνα που απήγγειλαν οι ναυμάχοι της Σαλαμίνας.

Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών.

crashonline.gr  2/4/2018

 

 

 

 

 

 

Το ηχηρό μήνυμα του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη για

την 25η Μαρτίου προς Τουρκία, Σκοπιά και Αλβανία, που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας

4ed464d2a17b467f94bf24ab9471b6c4_L

Το μήνυμα του Επίτιμου Α/ΓΕΣ:
Η Ελλάδα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 να πλημμυρίσει από γαλανόλευκες σημαίες, όπως συμβαίνει στην ακριτική Ψέριμο!!!

Αυτή να είναι η απάντηση των Ελλήνων σε Τουρκία, Σκοπιά και Αλβανία, που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.
Οι προτροπές στα Ελληνικά νιάτα του Θόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα να αποτελούν παρακαταθήκη που να χαλυβδώνει την αδούλωτη ψυχή του Έλληνα διαχρονικά.

Χρόνια Πολλά
Ζήτω η Ελλάς!!!

Φραγκούλης Σ. Φράγκος

 

 

 

 

 

18.3.18

Φράγκος Φραγκούλης:

Το Αφρίν θα γίνει το Βιετνάμ της Τουρκίας

Κεραυνοί” του Στρατηγού Φράγκου κατά της Τουρκίας αλλά και των συμμάχων για το ζήτημα της σύλληψης των δυο στρατιωτικών. Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ σε ομιλία του στην Καλαμπάκα την Παρασκευή το βράδυ, υποστήριξε ότι η σύλληψη των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς έγινε κατ’ εντολήν του “σουλτάνου” Ερντογάν.

O κ. Φραγκούλης Φράγκος χαρακτήρισε σκαιότατη τη συμπεριφορά της στρατοχωροφυλακής κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια. Ο Στρατηγός Φράγκος υποστήριξε ότι είναι θρασύδειλη η επιχείρηση της γείτονος στο Αφρίν υπογραμμίζοντας ότι θα γίνει το Βιετνάμ της Τουρκίας.

Επιπλέον έκρουσε καμπανάκια κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα και τις επιπτώσεις του μεταξύ άλλων και στις ένοπλες δυνάμεις.

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του ο επίτιμος Α/ΓΕΣ:
Το 1997 αυτά δηλαδή που τώρα πάνε στρατιώτες, μαλλον το 2016, πήγαν 50.000. Φανταστείτε από το 1983 που ήταν το 1997 η κατάταξη είχαμε 50.000, 33.000 λιγότερους στα μητρώα αρρένων εγγεγραμμένους.

Και να σας παω και παραπέρα, αυτοί που γεννήθηκαν 1999, εχουμε παιδιά μόνο 45.000 που θα πάνε στο στρατό ξηράς. Κι αυτά που γεννηθήκαν το 2013 και θα πάνε το 2032, θα είναι μόνο 38.000. Και με τη μετανάστευση την οποία γίνεται καταλαβαίνετε ότι αυτά τα νούμερα θα πάνε παρακάτω. Θα φύγουν αυτά τα παιδιά. Διότι δεν τους παρέχουν εργασία.

Αυτόν τον γείτονα έχουμε. Και προσπαθούμε να τον παλέψουμε με τι; Με λόγια; Με κινήσεις φιλίας; Με κουμπαριές με τι; Ποτέ δεν βάζεις το χέρι σου ή το κεφάλι σου μέσα στο κεφάλι της τίγρης. Αυτό κάνουμε εμείς τώρα.

Δεν το θωπεύεις το θεριό. Το θεριό το στήνεις απέναντι και του λες: Είμαι εδώ και αν τολμήσεις θα έχεις την απάντηση που σου πρέπει.


Να αλλάξει το Σύνταγμα


Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει να λυθούν θέματα. Πρέπει να αλλάξει το άρθρο 21 παράγραφος 3 και 4 του Συντάγματος, που αφορά στο θέμα της οικογένειας, οπου λέει ότι την προστατεύουμε. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μπει σύσταση ειδικού ταμείου αρωγής οικογενειών. Με κάλυψη των εξόδων από τη σύλληψη ούτε καν από τον τοκετό.

Έως την ενηλικίωση των τέκνων. Πρωτοστάτης σε αυτό και η εκκλησία μας. Πρέπει να πειστούν οι οικογένειες, οι ελληνίδες ότι πρέπει να κάνουν παιδιά. Για τη δική τους ευτυχία. Για την ευτυχία όλων. Για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Και όσο πιο πολλά παιδιά έχει μια οικογένεια τόσο πιο ευτυχισμένη είναι. Και είδατε τι έλεγαν οι παλιοί. Θα πρέπει πάση θυσία αυτό το θέμα. Τους εθνικούς ευεργέτες. Δυστυχώς αυτοί έχουν εκλείψει.

Πληρώνουμε την Τουρκία

Ήδη για να εξευμενίσει το Σουλτάνο της γειτονικής χώρας η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να του δώσει ακόμη 3 δισεκατομμύρια. Γνωρίζουμε όλοι ότι μέρος αυτών των χρημάτων τα δίνει η Ελλάδα; Και στα προηγούμενα 3 δις είχαμε ποσοστό συμμετοχής.


Πληρώνουμε δηλαδή τον Τούρκο, για να τον εξευμενίσουμε και να μην μας στείλει πολλούς. Σε μας μάλιστα μας κλείσανε τα σύνορα για να μην μπορούν να πάνε προς τα πάνω. Διαλέξαν τι θέλανε και τώρα αρχίσαν να μας λένε οι Γερμανοί, θα δουν ποιοι δεν πήγανε νόμιμα εκεί για να μας τους γυρίσουν πίσω. Έτσι επιλύονται τα θέματα; Επειδή κάποιοι με αφέλεια πήγαν και υπογράψανε συνθήκες τις οποίες δεν βλέπαν τι γίνεται;

Επίσης πρέπει να γίνει ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη θράκη και στα ακριτικά νησιά. Κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου στοχευμένα. Πριν από τέσσερις ημέρες δόθηκαν στοιχεία για το νομό Ροδόπης.

Τα προβλήματα της Τουρκίας

Η Τουρκία είναι σε εθνική περιδίνηση. Έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Έχει σοβαρότατο πρόβλημα να τα βρει με τον εαυτό της…Διότι όταν έχεις μια χώρα 18 μήνες, δηλαδή υπό στρατιωτικό καθεστώς είναι. Έχουν καταργηθεί όλες οι ελευθερίες.

Φυλακίζονται οι πάντες και τα πάντα. Μέχρι και αυτόν που έφτιαχνε μπακλαβάδες, τον φυλακίσανε γιατί κάποτε είχε φυλακίσει τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος μάλιστα ήταν ο μέντορας του Ερντογάν στο Ισλάμ. Κι ακούστε συμπεριφορά. Πιάσανε έναν προτεστάντη ο οποίος έκανε ένα θεάρεστο έργο μέσα στην Τουρκία και του επέβαλαν ισόβια, ώστε να αναγκάσουν τη μεγάλη δυνάμη του κόσμου τις ΗΠΑ, να δώσουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Αφρίν

Ζουνε δηλαδή σε μια χώρα, η οποία είναι χώρα τρομοκράτης. Αυτή την ώρα ισοπεδώνει την πόλη του Αφρίν. 400.000 κούρδοι είναι αυτή τη στιγμή χωρίς νερό. Τους πολεμανε με ότι πιο σύγχρονο οπλικό σύστημα υπάρχει. Έναν λαό ο οποίος πολεμάει με λιανοτούφεκα. Και επαίρονται και καυχώνται ότι είναι οι νικητές. Οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. Γιατί περι αυτού πρόκειται. Εκ του ασφαλούς νικητές. Τι νικητές;

Που εκεί πέρα θα τους γίνει ο δικός τους βάλτος. Θα είναι το δικό τους Βιετνάμ. Διότι οι Κούρδοι τους αφήνουν να μπουν μέσα τώρα αλλά τους ετοιμάζουν μεγάλο καψώνι. Οι πρώτοι στον ανορθόδοξο πόλεμο.

Και σας λεω ενημερωτικά ότι η μεγάλη αδυναμία του τουρκικού στρατού, επειδή είναι κονοφορμιστές, δεν αλλάζουν τακτικές, η αδυναμία τους είναι ότι τους κάνεις ανορθόδοξες ενέργειες. Η Ελλάδα αντιμετώπισε το 1821 την οθωμανική αυτοκρατορία διότι πολεμουσε ανορθόδοξα.

Μέχρι τώρα είχαμε παραβάσεις παραβιάσεις. Κάτι αντίστοιχο και στη θάλασσα. Το τελευταίο επεισόδιο με τα δυο παλικάρια που κρατούνται μας μεταφέρει και σε μια άλλη κρίση. Που; Και στο στρατό ξηράς.

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει να είναι σημέρα η 17η ημέρα που κρατούνται αυτα τα παλικάρια, χωρίς καμμία αιτία. Πράγμα που έπρεπε να λήξει εντός ολίγων ωρών, έτσι όπως είθισται όταν έχουμε τέτοιου είδους μεθοριακά επεισόδια.

Όταν ενημερώθηκε ο Σουλτάνος από τον Ακάρ ότι έχουν συλληφθεί δυο έλληνες αξιωματικοί, διότι ήταν μαζί σε περιοδεία, τότε έδωσε εντολή να συλληφθούν από αυτούς που έχουν κατατρομοκρατήσει την τουρκική κοινωνία και αυτή δεν είναι άλλη από τη Τζαντάρμα.

Και η οποία μετά το πραξικόπημα έχει υπαχθεί πλήρως στο υπουργείο Εσωτερικών και εκεί έχει μπει ο Σοϊλέ, ενας υπαρχηγός του AKP και ο οποίος είναι υπεύθυνος στο υπουργείο Εσωτερικών.

Κατά ΓΓ ΝΑΤΟ

Κατα συνέπεια συνελήφθησαν από τους Ισλαμιστές. Η συμπεριφορά τους ήταν σκαιότατη όταν μεταφέρονταν στην εισαγγελία, δίκην σκουπιδιών. Και αυτή η εικόνα γύρισε σε όλον τον κόσμο και έρχεται ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος, ο κ. Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο οποίος είναι υπάλληλος δικός μας, διότι πληρώνεται και αυτός από το ελληνικό δημόσιο, και μας πουλάει εν ψυχρώ.

Δεν χωράει η λέξη τρέλα. Και λεει η Τουρκία είναι ένας σημαντικός εταίρος και δεν μπορώ να πάρω θέση, βρείτε τα μόνοι σας. Τι λες ρε; Ποιος σε έβαλε εκεί πέρα και γιατί δεν γίνεται ο πραγματικός σεισμος, να ανατινάξουμε το σύμπαν και να τον εγκαλέσουμε. Διότι οι ως στιγμή ενέργειες ήταν οι ορθές. Από δώ και περα μετά την άρνηση της ΕΕ, διότι και αυτοί περί άλλων τυρβάζουν.

Πηγή: greece4greeks.blogspot.gr- armyvoice.gr

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 18.3.18

 

 

 

 

Φραγκούλης Φράγκος:

Το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία

«Είχε να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν»

Φραγκούλης Φράγκος: Το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία

Την εκτίμηση ότι το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε στα Ίμια ήταν προσχεδιασμένο από την πλευρά της Τουρκίας, εξέφρασε ο απόστρατος στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος.

«Τα γεγονότα στα Ιμια δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από αυτά που συμβαίνουν στα νότια σύνορα της Τουρκίας στο Αφρίν. Εκεί που η Τουρκία νόμιζε ότι θα κάνει έναν περίπατο έχει βρει τεράστιες δυσκολίες. Όσον αφορά στην εσωτερική της κατάσταση βρίσκεται σε μια τεράστια περιδίνηση όπου και η αντιπολίτευση και από την άλλη το κόμμα του Ερντογάν προσπαθούν να κερδίσουν εντυπώσεις δημιουργώντας εκ του ασφαλούς ένα επεισόδιο το οποίο έχουν προσχεδιάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM εκτίμησε ότι «ο εμβολισμός του λιμενικού σκάφους από τουρκικό στα Ίμια στόχο έχει να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν».

Ο κ. Φράγκος Φραγκούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το θέμα της προκλητικής στάσης της Τουρκίας και μίλησε για «ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της πατρίδας μας».

Ο κ. Φράγκος υπογράμμισε επίσης ότι το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία, ενώ τόνισε ότι ο Τσίπρας όφειλε να πει στον Τούρκο ομόλογο του ότι γίνεται παραβίαση των ναυτικών θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας.

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον ίδιο, ο Φράγκος Φραγκούλης απάντησε πως το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ υπογράμμισε πως: «Η ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε όταν επιλέξαμε την προεδρευομένη δημοκρατία» και συμπλήρωσε: «Το κάθε κόμμα έχει διαφορετικό τρόπο αντίληψης για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Κατέληξε ωστόσο πως: «Όσες χώρες μπήκαν σε μνημόνια οι πολιτικές δυνάμεις τους συναίνεσαν και βγήκαν από αυτά, κάτι που δεν γίνεται στην Ελλάδα… Ωστόσο, για να γίνει ένα νέο κόμμα θα πρέπει να το θέλει ο κόσμος».

NEWSBEAST.GR  15/2/2018

 

 

 

 

 

Ομιλία στο συλλαλητήριο για την ονομασία

Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους

- Απαιτούμε καθαρό δημοψήφισμα

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ τόνισε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα πριν την οποιαδήποτε υπογραφή συμφωνίας - Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «μισός Μακεδόνας»

«Η Μακεδονία είναι και παραμένει ελληνική. Η Μακεδονία μας βλεπει ήδη είμαστε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτω από το μνημείο του», ανέφερε στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.

«Καλούμε τους Αθηναίους να στήσουν το άγαλμα ενώπιον του ιερατικού μητροπολιτικού ναού. Αυτό θα είναι μία από τις προτάσεις μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο στρατηγός Φράγκος επεσήμανε ότι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, ενώ διάβασε ένα μήνυμα το οποίο είχε αποστείλει ο αρχιερέας.
Την ώρα της ομιλίας του Φραγκούλη Φράγκου ακουγόταν το σύνθημα από το πλήθος «είναι τρελός ο στρατηγός». Ο κ. Φράγκος απάντησε: «Μιλάω από καρδιάς, ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

Ο κ. Φράγκος έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού για τη δήλωσή του ότι είναι «μισός Μακεδόνας», την οποία ο κ. Τσίπρας συνόδευσε από την εκτίμηση ότι δεν είναι παράλογη μια σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. 

«Είναι μισοί Μακεδόνες γιατί θέλουν σύνθετη ονομασία... Γιατί πήγαν κατευθείαν στο μηδέν και δεν είπαν εμείς δεν υποχωρούμε με τίποτα» επεσήμανε ο κ.Φράγκος, προειδοποιώντας ότι «Θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν είμαστε έρμαια, δεν θα μας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν». 

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ο στρατηγός Φράγκος, ενώ έκαν λόγο για «γυφτοσκοπιανούς».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «στα μνημόνια υπέγραψαν για 99 χρόνια να περάσει η δημόσια περιουσία στους ξένους με τα ΤΑΙΠΕΔ κι αυτά. Καλώ όλους εμάς να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας, γιατί τα άλλα θα τα ξεπεράσουμε, δεν μας απασχολούν. Αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να τα ακούσουν και να τα καταλάβουν»

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική και όπως είπε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης «Ψηλά το κεφάλι ωρέ».  «Η ψυχή αυτού του ονόματος είναι τα ίδια μας τα σωθικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας του. 

«Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση καθαρό δημοψήφισμα, δηλαδή να αποτραπεί να υφίσταται η λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων και το ερώτημα να είναι μονολεκτικό: ναι ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να δώσουν το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, κάτι που αποφεύγουν από το 1975. Να προηγηθεί δημοψήφισμα πριν την υπογραφή της όποιας συμφωνίας στην πΓΔΜ.

O κ.Φράγκος κάλεσε τον κόσμο «να σηκώσει στα χέρια του τη Μακεδονία», ενώ ανέφερε ότι απαίτησή τους  να αποσυρθούν τα αγάλματα από τη Νντίσνεϊλαντ των Σκοπίων, καθώς και να αλλάξει όνομα το αεροδρόμιο». 

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν κύριο Νίμιτς να μας κουνά το δάχτυλο και να μας επιβάλει ότι θέλει, εάν δεν σεβαστούν την ιστορία μας και υπογράψουν συμφωνία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία θα μας βρουν μπροστά τους με ό,τι σημαινει αυτό. Σήμερα κινήσατε εσείς ο κυρίαρχος λαός, φωνή λαού οργή θεού», τόνισε.

«Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε, να τους διαλύσουμε το κράτος, αλλά να μας σεβαστούν επιτέλους. Δεν τους απειλούμε (...). Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τόνισε ο πρώην αρχηγός.

«Επειδή ο στρατηγός είναι τρελός θα σας παρακαλέσει να επιστρέψουμε όλοι, να είμαστε γεροί, η αγωνία. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Μακεδονία, τα σύνορα είναι απαραβίαστα και ο ελληνικός στρατός είναι ισχυρός, απαιτούμε σεβασμό. Ζήτω η Ελλάς για μία ακόμη φορά», έκλεισε την ομιλία του ο στρατηγός Φράγκος.

30/1/2018

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided