Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Manpower:

 

 

 

 

 

 

 

Καμία πρόσληψη το προσεχές διάστημα, λένε οι εργοδότες

Manpower: Καμία πρόσληψη το προσεχές διάστημα, λένε οι εργοδότες

ImageHandler.ashx_1.jpg

Αμετάβλητος αναμένουν ότι θα παραμείνει ο αριθμός των εργαζομένων που απασχολούν το αμέσως προσεχές διάστημα, επτά στους 10 εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ’ Τρίμηνο 2018. Αισιοδοξία για αύξηση του προσωπικού εκφράζουν λιγότεροι από ένας στους τέσσερις.

* Οι Έλληνες εργοδότες αναμένουν αισιόδοξες προθέσεις προσλήψεων για το Γ’ Τρίμηνο του 2018. Το 24% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων, μόλις το 4% αναμένει μείωση ενώ το 70% δεν αναμένει κάποια αλλαγή.

* Οι ισχυρότερες αγορές εργασίας προβλέπονται στον τομέα της Γεωργίας, όπου οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης ανέρχονται σε +23%, αποτελώντας την ισχυρότερη πρόβλεψη που αναφέρθηκε από την έναρξη της έρευνας στην Ελλάδα το 2008.

Παράλληλα, οι εργοδότες του τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών αναφέρουν αισιόδοξα σχέδια προσλήψεων, με Προοπτικές της τάξης του +19%, ενώ στους τομείς του Ηλεκτρισμού, Φυσικού Αερίου & Ύδρευσης και του Εμπορίου (Χονδρική & Λιανική) αναφέρονται Προοπτικές της τάξης του +18%.

* Οι πιο αδύναμες Προοπτικές, της τάξης του +6%, καταγράφονται από τους εργοδότες του τομέα των Κατασκευών.

* Οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής ανέρχονται σε +17%, ενώ οι εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα καταγράφουν Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +12%.

* Μεταξύ των προβλέψεων που αφορούν στο μέγεθος οργανισμού, οι ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων αναμένονται από τους εργοδότες των Μεγάλων επιχειρήσεων, με Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +26%.

Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης ανέρχονται σε +15%. Τα σχέδια προσλήψεων διατηρούνται σχετικά σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και βελτιώνονται κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

«Στην Ελλάδα, η ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας τελικώς κερδίζει έδαφος. Οι ελληνικές εξαγωγές επιταχύνονται από την ισχυρή ανάκαμψη της διεθνούς οικονομίας και η έναρξη της τουριστικής περιόδου αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην απασχόληση και στις λιανικές πωλήσεις.

Η αγορά εργασίας παρουσιάζει ανοίγματα, με θετική ισχύ για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, όπως σε τμήματα τεχνολογίας πληροφοριών ΙΤ και εξυπηρέτησης πελατών.

Η έλλειψη ταλέντου παραμένει η βασική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ακολουθήσουν μια στρατηγική «εισροής εγκεφάλων», που θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων», δηλώνει ο κος Μπάμπης Καζαντζίδης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ManpowerGroup Ελλάδας.

 

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 588 μόνιμους σωφρονιστικούς – Όλες οι λεπτομέρειες

asep.jpg

Ξεκινάει την Τρίτη 12 Ιουνίου η διαδικασία αιτήσεων για την προκήρυξη 6Κ/2018, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α.

Κατανομή:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), είκοσι τέσσερις (24) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Ιατρών (ειδικότητας Παθολογίας), ΠΕ Ιατρών (ειδικότητας Ψυχιατρικής), ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας, ΠΕ Σωφρονιστικός Ενηλίκων και ΠΕ Ψυχολόγων.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), επτά (7) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Υγείας και Πρόνοιας – ειδ. Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕ Υγείας και Πρόνοιας – ειδ. Νοσηλευτικής.

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πεντακόσιες πενήντα επτά (557) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 2ας Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κατεβάστε όλη την προκήρυξη εδω

Διαβάστε ακομα

Οι αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Οι ειδικότητες για τις 588 μόνιμες θέσεις στα καταστήματα κράτησης

 


257 προσλήψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά

o-ELEMENTARY-SCHOOL-TEACHER-facebook.jpg

 

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού προχωρούν οι 3 μεγαλύτεροι δήμοι της χωρας. Δειτε παρακάτω για ποιες ειδικότητες υποβάλλονται αιτήσεις.

130 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν τριάντα (130) ατόμων για το χρονικό διάστημα, όπως αυτό αναγράφεται, ανά ειδικότητα, στον πίνακα Α, για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

 • 4 ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ Ειδικοτήτων (Παιδιάτρου ή Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής ή Ορθοπεδικής)
 • 4 ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ
 • 2 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ
 • 1 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
 • 3 ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
 • 1 ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 • 2 ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ- ΣΤΡΙΕΣ
 • 4 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
 • 2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ
 • 107 YE ΕΡΓΑΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ (γενικών καθηκόντων)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων – Λιοσίων 22 Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.52.77.450 κ. Γιαννέλης, 210.52.77.452 κ. Κοτελίδας & Καραχάλιου, 210.52.77.480 κ.κ. Σακελλαρίου, Γιαννίκου, Μανιατάκου, 210.52.77.482 κ.κ. Δουμάζου & Σούφλας & 210.52.77.484 κ.κ. Μούτσελος & Μακρή). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Αιτησεις εως 11/06/2018.

90 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά ανακοινώνει την πρόσληψη ενενήντα (90) ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ως εξής:

 • ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 25
 • ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 25
 • ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 40

Η αίτηση των υποψήφιων και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Πειραιά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, από 04-06-2018 έως και 14-06-2018.

37 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα επτά -37- ΠΕ Εκπαιδευτικών, για την λειτουργία του προγράμματος «Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης για το καλοκαίρι του 2018» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου μας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα για τις εξής ειδικότητες ανά αριθμό ατόμων:

 • 3 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
 • 6 ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ
 • 6 ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΩΝ
 • 6  ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝ
 • 5 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ
 • 6 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
 • 1 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 • 2 ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 • 2 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν: α) είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διαφάνειας & Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου μας (γραφείο 102α, 1ος όροφος, Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Θεσσαλονίκη), β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 546 40, Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (Γραφείο 326). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313317139, 2313317128, 2313317666, 2313317137. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 02/06/2018 μέχρι και 12/06/2018.

 

Η απάντηση του ΑΣΕΠ στο δημοσίευμα γιa τις θέσεις Γραμματέων Υπουργείων

asep.jpg

 

Σημειώνεται, ότι τα στοιχεία και προσόντα όσων εκ των υποψηφίων στις εν θέματι διαδικασίες προέρχονται από τον δημόσιο τομέα, έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο τηρείται, ήδη από τον Ιούλιο του έτους 2016, ηλεκτρονικά από το Α.Σ.Ε.Π. και είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του (άρθρο 1 Ν.4369/2016).

 

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο της 7ης Ιουνίου 2018, επισημαίνονται τα ακόλουθα σχετικά με τη διαδικασία πλήρωσης θέσεων Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών Γραμματέων Υπουργείων, Τομεακών Γραμματέων και Ειδικών Τομεακών Γραμματέων, κατά το άρθρο 7 του Ν.4369/2016:

Το Α.Σ.Ε.Π., κατά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκάστης πρόσκλησης, διαβίβαζε στον Πρόεδρο του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Διοικήσεων (Ε.Σ.Ε.Δ.) πίνακες με τα στοιχεία και τα προσόντα των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής βάσει των οικείων προσκλήσεων, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στην αίτηση συμμετοχής τους, κοινοποιώντας αρχικά τέτοιους πίνακες σε τέσσερεις (4), κατά περίπτωση αρμοδίους, Υπουργούς ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημά τους.

Ακολούθως, το ΑΣΕΠ, μετά από επανεκτίμηση του όλου ρυθμιστικού πλαισίου του θέματος, κοινοποίησε στους υπόλοιπους Υπουργούς το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο των συμμετασχόντων στην διαδικασία επιλογής με βάση την οικεία πρόσκληση των κατ’ ιδίαν Υπουργών.

 

Επίσης, διευκρινίζεται ότι τα προσόντα των υποψηφίων που περιέχονται στους ως άνω πίνακες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και αξιολόγηση από το ΑΣΕΠ καθόσον αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα του Ε.Σ.Ε.Δ.

Ενόψει των ανωτέρω, προκύπτει ότι ουδέποτε το ΑΣΕΠ. απέστειλε φακέλους υποψηφίων της εν λόγω διαδικασίας σε οποιονδήποτε τρίτο.

Τα προαναφερόμενα έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, με το υπ’ αριθ. πρωτ. 8945/2018/1/2018/23-4-2018 έγγραφο του Α.Σ.Ε.Π., στην αρμόδια Υπουργό, στο πλαίσιο της διαδικασίας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

 

 

 

Αυριο η πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές: Aναλυτικά το πρόγραμμα

panelladikes_exetaseis.jpg

 

Αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ, με την πρώτη… ψυχρολουσία να τη δέχονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ.
Την Παρασκευή λαμβάνουν τη σκυτάλη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας στις 104.040 ανέρχονται οι δηλώσεις
– αιτήσεις των υποψηφίων για τις εφετινές Πανελλαδικές.
Συγκεκριμένα,
ανά κατηγορία και
είδος σχολείου κατατέθηκε
ο εξής αριθμός
αιτήσεων:

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

 

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 7Κ/2018

4people_deddie.jpg

 

Aπεστάλη στο

Εθνικό Τυπογραφείο

για δημοσίευση η

7Κ/2018

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας

εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Πίνακας Θέσεων

 

Νέα δεδομένα στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας

oaed.jpg

 

Νέα δεδομένα στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας επιφέρουν πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με αυτές διευρύνεται ο αριθμός των δικαιούχων διαφόρων ενισχύσεων, αφού θα παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ όσοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

Συγκεκριμένα άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, που συμμετέχουν ή θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και ο χρόνος εκπαίδευσής τους ή επαγγελματικής κατάρτισής τους μετράται ως χρόνος ανεργίας εφόσον:

α) είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων τουλάχιστον για τέσσερις (4) μήνες κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο πριν από την έναρξη του προγράμματος,

β) δηλώσουν τα στοιχεία του προγράμματος αυτού στον ΟΑΕΔ το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών μετά την πρώτη ανανέωση του δελτίου ανεργίας από την έναρξη του προγράμματος ή κατά την πρώτη μετά την έναρξη του προγράμματος αυτοπρόσωπη παρουσία τους στην αρμόδια Υπηρεσία ΚΠΑ2, και

γ) έχουν παρέλθει τουλάχιστον δύο (2) ημερολογιακά έτη από το πέρας τυχόν προηγούμενης συμμετοχής τους σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους ή της επαγγελματικής κατάρτισής τους, έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους λοιπούς εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

 

ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2017

asep.jpg

Οριστικός Πίνακας Διοριστέων

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2017 (ΦΕΚ 16/9-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, πενήντα τεσσάρων (54) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Οριστικός Πίνακας Απορριπτέων

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

Κατηγορία:   Κοινωφελής Εργασία

assets_large_t_183761_54172849_0.jpg

ΟΑΕΔ: Ετοιμη η προκήρυξη για 30.421 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Ετοιμη ειναι η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 30.421 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους δήμους και …

5 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα

Κατηγορία:   Ιδιωτικός Τομέας

xamogeloA.jpg

Διασώστης -Οδηγός Ασθενοφόρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (Αθήνα)

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «το Χαμόγελο του παιδιού» αναζητά Διασώστη-Οδηγό …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
vrefonipiokomos.jpg

Θέση για Βρεφονηπιοκόμο στην Αθήνα

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αναζητά Βρεφονηπιοκόμο (ΤΕ) στο πλαίσιο …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
wwf-logo1.gif

Υπεύθυνος εκστρατείας στην WWF Ελλάς

Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αναζητά υπεύθυνο εκστρατείας που θα εργαστεί με …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job-megali-8.jpg

Υπάλληλοι, μηχανικοί και λογιστές σε γνωστές εταιρίες του ιδιωτικού τομέα

SOS ΙΑΤΡΟΙ Η SOS ΙΑΤΡΟΙ Α.Ε. δραστηριοποιείται αδιαλείπτως τα τελευταία 25 χρόνια στον …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιος Τομέας

job11.jpg

3 προσλήψεις στο Δήμο Κόνιτσας

Ο ∆ήµος Κόνιτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 114/2018 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
waiter-serving-customers.jpg

13 προσλήψεις στο Δήμο Σαρωνικού

Η Ανώνυµη ∆ηµοτική Μονοµετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού, ύστερα από την …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
4734334.jpg

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Γαλατσίου

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
strech-barer.jpg

Νοσηλευτής στα Χανιά

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ – ΚΕΝΤΡΟ …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job-find.jpg

35 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Λαρισαίων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ανακοινωνει την πρόσληψη τριανταπέντε πέντε (35) ατόμων με …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
JOB-OPPORTUNITIES.jpg

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
JOB-OPPORTUNITIES.jpg

25 θέσεις εργασίας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
eoppep_0.jpg

Συμβασεις Μίσθωσης Έργου στον ΕΟΠΠΕΠ

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. προτίθεται να συνάψει τρεις (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου Ιδιωτικού Δικαίου …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job-megali-8.jpg

6 θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Πέντε (5) θέσεις στα πλαίσια της Πράξης «Εγκατάσταση Μηχανισμού Παρακολούθησης της …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
what-does-an-archaeologist-do_b591645d-7df6-4cc5-a81e-3eafdd9c8e3f.jpg

2 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιος Τομέας

newego_LARGE_t_1101_54083606.jpg

Ναυαγοσωστες στο Δημο Δυτικής Μάνης

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, ύστερα από την υπ’ αριθ. 44/2018 απόφαση του Δ.Σ. που επικυρώθηκε με …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-100010.jpg

15 εργάτες στο Δήμο Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων μετά την 137/18 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που εγκρίθηκε με την …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
9a765ecbcf386cb5ecee0fe5e35b48e2-3.jpg

Προσλήψεις μηχανικών στη ΔΕΗ Αθήνας

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
jobs-660x440.jpg

15 θέσεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ύστερα από την αρ. 609/2018 Απόφαση Δημάρχου ανακοινώνει ότι θα …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assets_large_t_183761_54015805_0.jpg

37 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιο

4people_deddie.jpg

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 7Κ/2018

Aπεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assets_large_t_183761_54172849_0.jpg

ΟΑΕΔ: Ετοιμη η προκήρυξη για 30.421 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Ετοιμη ειναι η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 30.421 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους δήμους και …

5 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα
ekav37936.jpg

5Κ/2018: Αιτήσεις για 37 θέσεις στο ΕΚΑΒ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2018 του …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
waiter-serving-customers.jpg

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ του Υπ. Εργασίας για αδήλωτη εργασία, εργολαβίες, ασφαλιστικά

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
mykonos0715-dining-816x460.jpg

Δήμος Μυκόνου: Προσφέρει ενίσχυση 350.000 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, εγκρίθηκε η εισήγηση του …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
dimosioi_upalliloi5.medium.jpg

Η εγκύκλιος για τις διαδικασίες επιλογής Διευθυντών στο δημόσιο

Ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Ειδήσεις για την Παιδεία

vaseis-2011-panellinies.jpg

Τι πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή η μάχη των εξετάσεων για συνολικά 74.692 θέσεις …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
Capture-1.png

Από σήμερα οι αιτήσεις φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Από σήμερα έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
foitities2.jpg

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Από την Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
newego_LARGE_t_420_55070467_type13145.jpg

Κατηγορία:   E-learning

grow-greek-tourism-online.jpg

Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα digital marketing από την Google

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο …

4 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα

Κατηγορία:   Ελλάδα

374448.jpg

Eρωτήσεις – απαντήσεις για το επίδομα παιδιού – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το 73% των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2018 που έχουν υποβληθεί στη νέα …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
eleuftherotypia708.jpg

Πέθανε η τελευταία εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» Μάνια Τεγοπούλου

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 60 ετών η Μάνια Τεγοπούλου, πρώην εκδότρια της …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ImageHandler.jpg

Στους 34 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
plastika.skoypidia-1021x576.jpg

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ο πλανήτης εκπέμπει SOS

Κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα, προκλήσεις και απειλές έρχονται στο επίκεντρο του …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
6a47e7fde0e573f9caf2000b308b86ca.jpg

Το κάπνισμα σκοτώνει 15.000 ανθρώπους στην Ελλάδα κάθε χρόνο

Τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως στην Ελλάδα από νοσήματα που σχετίζονται …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
a0c5a7207195d94e1e1b1a63b5f5cf6a_XL.jpg

ΟΑΕΔ: Προσωρινά αποτελέσματα Βρεφονηπιακών Σταθμών 2018-2019

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
577453_62b85bc974-b2fe21fedcb1fffa.jpg

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στο Περιστέρι

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην αποθήκη ηλεκτρικών ειδών του Νίκου Καρώνη …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
200314154917_7061.jpg

Στάσεις εργασίας και απεργία σε τρένο και προαστιακό

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ξ΄κκξξκη΄ξξ.jpg

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2018-2019

Ξεκινά την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
World-Environment-Day.jpg

97 εκατ. ευρώ πρόστιμo στην Ελλάδα για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Την υποχρέωση των κρατών μελών της Ε.Ε. για περιορισμό της εναπόθεσης σε ΧΥΤΑ κατά 10% …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Ελλάδα

ΜΑΡΜΑΡΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ.jpg

Οι χώρες που υποστήριξαν το αίτημα της Ελλάδας για επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

«Για πρώτη φορά, η Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO αναγνωρίζει, στο κείμενο της …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Οικονομία

4eaa5ded3e1bcec320ce82679498e2ce_XL.jpg

Ποινές για τους συνταξιούχους που εργάζονται χωρίς να το δηλώνουν

«Φρένο» στο φαινόμενο της… κρυφής εργασίας των συνταξιούχων επιχειρεί να βάλει το …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
fisiko-aerio.jpg

Εκπτώσεις για συνεπείς καταναλωτές φυσικού αερίου

Kώδικας Προμήθειας που ρυθμίζει τις σχέσεις καταναλωτών και προμηθευτών θεσπίστηκε …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
espa.jpg

Ποιοι δικαιούνται 300 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Την έναρξη πέντε νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 365 εκατ. ευρώ, …

5 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
eyro.jpg

Τέλος τα μετρητά για συναλλαγές πάνω από 200 ευρώ

Από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου τα μετρητά που θα μπορούν να «σηκώσουν» οι πολίτες θα φθάνουν …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
biblio8hkh_nikaia.jpg

Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή 1 Ιουνίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Εργασιακά

o-INTERNATIONAL-YOUNG-PEOPLE-facebook.jpg

Αναγνώριση του επαγγέλματος συμβουλευτικής και της υποστήριξης των νέων

Το κεντρικό πλαίσιο της εργασίας με τους νέους, που εκκινεί από την Εθνική Στρατηγική …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
978anergia.jpg

ΟΑΕΔ: Δύο νέα πιλοτικά προγράμματα για ανέργους άνω των 45 ετών

Δύο νέα πιλοτικά προγράμματα για ανέργους ηλικίας 45 ετών και άνω, που θα προκηρύξει ο …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
oaed.jpg

Νέα δεδομένα στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας

Νέα δεδομένα στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας επιφέρουν πρωτοβουλίες του …

4 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assets_LARGE_t_193761_53381818.jpg

Τί αλλάζει για την πρακτική άσκηση/μαθητεία στις τουριστικές επιχειρήσεις

Αλλαγές στον τρόπο πρακτικής άσκησης και μαθητείας φέρνει το νομοσχέδιο του …

1 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δωρεάν Δράσεις

grow-greek-tourism-online.jpg

Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα digital marketing από την Google

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο …

4 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα


Δείτε σαν σήμερα            
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 19 Ιανουαρίου στον 21ο αιώνα
Υπ. Υγείας:               Τι απαντά στις καταγγελίες για το Νοσοκομείο «Σωτηρία»
Ο μέσος Έλληνας               έχει εισόδημα 16.378 ευρώ
Εκρηξη επιχειρηματικότητας               αλλά χωρίς προσλήψεις
Σύνδρομο Burnout στη δουλεια:               Τι είναι, τι το προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται
image Δείτε σαν σήμερα
image Υπ. Υγείας:
image Ο μέσος Έλληνας
image Εκρηξη επιχειρηματικότητας
image Σύνδρομο Burnout στη δουλεια:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 1ος

Αθλητισμός 1ος

              19/01 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

              31/12 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 11ος

Αθλητισμός 11ος

            ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Ντεμπούτο για τη νέα Porsche 911 Cabriolet

Read More...

Μιχανοκίνηση 1ος

Μιχανοκίνηση 1ος

  Κορίνα Σουμάχερ: "Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τον Μίκαελ"

Read More...

Rally

Rally

              Μίκαελ Σουμάχερ: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι πια διασωληνωμένος

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1ος

              Κυριακή 20.01.2019 - Σύνταγμα 14:00: Ραντεβού με την Ιστορία! ΕΣΥ θα λείπεις;

Read More...

Φράγκος

 Φράγκος

              »Άπαντες στο Σύνταγμα «

Read More...

Ποτάμι

 Ποτάμι

              Μετέωρες αποφάσεις από το Ποτάμι για την στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

           
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ...!!ΒΙΝΤΕΟ ΥΜΝΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΝΗΤΟΝ...

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

  AΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Δαχτυλίδι που βρέθηκε στο Ισραήλ ίσως ανήκει στον άνθρωπο που σταύρωσε τον Χριστό

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Σκόπια

Σκόπια

              Εμπλοκή στην Συμφωνία των Πρεσπών: Ανησυχούν στην κυβέρνηση για τη νομιμότητα της ρηματικής διακοίνωσης ελέω... Ιβανόφ

Read More...

Πούτιν

Πούτιν

              Παρέμβαση Πούτιν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Αγνοήθηκε η βούληση των Μακεδόνων»

Read More...

Μόσχα

Μόσχα

              Τελεσίγραφο Μόσχας σε Ουάσιγκτον & Αθήνα για την Συμφωνία Πρεσπών:

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 1ος

EΛΛΑΔΑ 1ος

              Ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο το συλλαλητήριο της Κυριακής (video)

Read More...

EΛΛΑΔΑ 12ος

		EΛΛΑΔΑ 12ος

              Η Μακεδονία έτον και θα έν Ελληνικόν | Καρασαββίδης 2018

Read More...

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

              Η οικονομική βόμβα που τρομάζει την κυβέρνηση

Read More...

πετρέλαιο θέρμανσης

πετρέλαιο θέρμανσης

              Ξεκινά από σήμερα η διάθεση

Read More...

Ξεκινουν οι αιτήσεις

Ξεκινουν οι αιτήσεις

              για 5.500 πτυχιούχους άνεργους στο Δημόσιο για έναν χρόνο

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              «Πάνε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ το περιβάλλον με τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ»…

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

              Χειμερινό ηλιοστάσιο 2018: Ξεκινά επίσημα ο φετινός χειμώνας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Τα τρένα και το χιόνι δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης της Αίτνας

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Το ηφαίστειο της Αίτνα καταρρέει γλιστρώντας προς τη θάλασσα του Ιονίου με τον κίνδυνο να προκαλέσει τσουνάμι

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Κόκκινος συναγερμός στην Ισλανδία: Ηφαίστειο απειλεί να φέρει τον όλεθρο στη βόρεια Ευρώπη

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              1η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              38η ,...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η 30η , 31η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

ΠΡΕΣΠΕΣ

 ΠΡΕΣΠΕΣ

              Από που προέρχεται το όνομά τους Ολα τα ΝΕΑ των Πρεσπών

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/01/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/01/2019

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/12/2018

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/12/2018

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/11/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/11/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

ΕΡΑΤΥΡΑ - 2019

 ΕΡΑΤΥΡΑ - 2019

Η Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Read More...

Διάφορα

		Διάφορα

...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

              «Παρούσα» και η σημαία του Κ. Κατσίφα στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 4

Παμμακεδονικές Ενώσεις 4

              Πύργο Ηλείας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΘΑΣΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΜΙΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ,...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

ΣΠΑΡΤΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΡΟΔΟΣ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, Φλώρινα, ΦΑΡΣΑΛΑ, Ν. Λεσβος, Σέρρες, Γερακας, Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

Zougla.gr

Zougla.gr

              Zougla.gr

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided