Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018

Αθλητισμός 12ος

 

 

 

 

 

 

 

10/12 Αθλητικα

 

 

 

 

 

 

10/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=PXdel3jYdx4

 

 

Ο μάστερ των πολεμικών τεχνών που όταν γεννήθηκε του έδωσαν κοριτσίστικο όνομα

Ο μάστερ των πολεμικών τεχνών που όταν γεννήθηκε του έδωσαν κοριτσίστικο όνομα

Η ζωή του Μπρους Λι, η κατάρα της οικογένειάς του και ο πρόωρος θάνατος

Πολλές φορές στη ζωή καλούμαστε να κάνουμε επιλογές ανάμεσα σε πολλά πράγματα, καθώς συνήθως οι αποφάσεις πρέπει να κινούνται προς μία και μόνη κατεύθυνση. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι επιλογές περιορίζονται σε δύο, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα διλήμματα. Αυτά άλλοτε είναι πιο δύσκολα και αφορούν αποφάσεις κομβικής σημασίας και άλλοτε είναι πιο διασκεδαστικά.

Οι αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ήδη ηλικία, συμπεριλαμβάνουν φράσεις-κλειδιά, οι οποίες βέβαια σχετίζονται και με την ηλικία μας: Καραμανλής ή τανκς, σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, Carnation ή Dolca, κιθαρίστας ή ντράμερ και ούτω καθεξής.

Μερικοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει και το στοιχειώδες ζήτημα της ύπαρξης που συνίσταται στο εξής: Μπρους Λι ή Τσάκι Τσαν. Ή τουλάχιστον αυτοί που έχουν βιώσει τη μεγάλη δεκαετία του ’80 και έχουν ζήσει τη μεταστροφή του κόσμου σε ένα τεράστιο χωριό με ομοιογενή κουλτούρα και παγκόσμια είδωλα κρεμασμένα σε τοίχους δωματίων ή σε wallpapers, αν και νομίζω ότι και τα δεύτερα πια αποτελούν μία ιστορική πραγματικότητα.

Το αγόρι που του έδωσαν κοριτσίστικο όνομα

Ο Μπρους Λι γεννήθηκε στις 27/11/1940 στο Σαν Φρανσίσκο. Ο πατέρας του, Καντονέζος ηθοποιός και τενόρος περιόδευε στις ΗΠΑ και εκεί γεννήθηκε το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ονομάστηκε Σαϊφέν, ένα κοριτσίστικο όνομα για να αποδιώχνει τους δαίμονες που ήθελαν να κλέψουν το αρσενικό παιδί. Αργότερα τον ονόμασαν Τζουνφάν που σημαίνει «Επιστροφή». Ο γιατρός που είχε βάρδια την ώρα της γέννησής του τον ονόμασε Μπρους.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν γεμάτα ένταση, καθώς εμφανίστηκε σε 20 ταινίες στο Χονγκ Κονγκ μέχρι τα 18 του, αλλά είχε και την τάση να μπλέκει σε καυγάδες. Η πρώτη του εμφάνιση στο σινεμά ήταν στην ηλικία των 3 ετών σε ταινία του πατέρα του. Το μεγαλύτερο μέρος του έργου του Λι από την εφηβεία του είναι άγνωστο εκτός της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ.

Οι γονείς του τον έστειλαν στη σχολή του θρύλου της τέχνης του Κουνγκ-Φου, Ιπ Μαν (Yip Man), για να τον διδάξει να αμύνεται, καθώς έπαιρνε μέρος σε πολλές οδομαχίες. Ο μεγάλος δάσκαλος τον εκπαίδευσε στο Γουίν Τσουν, μια από τις δημοφιλέστερες πολεμικές τέχνες στην Κίνα η οποία επινοήθηκε το 1.700 μ.Χ.

Σημειωτέον ότι η μητέρα του Λι είχε γερμανική καταγωγή και επειδή απαγορευόταν η τέχνη του Κουνγκ Φου να διδάσκεται σε μη Κινέζους, πολλοί αντιδρούσαν για τον Μπρους.

Στις ΗΠΑ έφτασε το 1959. Είχε μπλέξει σε συμμορίες στο Χονγκ Κονγκ και οι γονείς του τον έστειλαν στο Σιάτλ να δουλέψει σε κινέζικο εστιατόριο. Ήταν 18 ετών. Αφού εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ, ο Λι άρχισε να διδάσκει τη δική του μορφή πολεμικών τεχνών. Συνέχισε να αναπτύσσει το στυλ του μέχρι που δημιούργησε το Jeet Kune Do το 1967. Ο λόγος ήταν ότι η μορφή του Kung Fu ήταν υπερβολικά φορμαλιστική για να είναι πρακτική. Το  Jeet Kune Do είναι ένα σύστημα μάχης που εγκαταλείπει την ακαμψία των καθιερωμένων μορφών και δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, την ευελιξία, την αποδοτικότητα, την ταχύτητα και τη σωματική διάπλαση.

«Το Τζητ Κουν Ντο ευνοεί την αμορφία, έτσι ώστε να συμπεριέχει όλες τις μορφές των πολεμικών τεχνών, διότι δεν έχει ένα στυλ και αυτός είναι ο λόγος που ταιριάζει με όλα. Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιεί όλες τις μεθόδους και δεν δεσμεύεται σε καμία. Χρησιμοποιούνται όλες οι τεχνικές έτσι ώστε να μπορέσεις να τερματίσεις τον αγώνα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο Μπρους Λι σπούδασε Φιλοσοφία, ενώ ήταν γνωστός και ως χορευτής. Το 1959 κέρδισε το πρωτάθλημα Τσα-Τσα στο Χονγκ Κονγκ, σημειώνοντας 108 διαφορετικά βήματα. Ήταν ειδικός στην τέχνη και ενσωμάτωσε τον χορό στο στυλ των πολεμικών τεχνών του.

Η κάμερα δεν μπορούσε να πιάσει τις κινήσεις του

Ο Μπρους Λι ήταν εξαιρετικά ταχύς. Ήταν τόσο γρήγορος, που δεν μπορούσε να τον «συλλάβει» η φωτογραφική μηχανή και τα χτυπήματα δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Σε πολλές σκηνές των ταινιών του έπρεπε να επιβραδυνθούν οι κινήσεις για να φανεί η ταινία ρεαλιστική.

Δίδαξε σε μερικές από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της γενιάς του, όπως ο Steve McQueen, ο James Coburn και ο Kareem Abdul-Jabbar. Ο θρύλος των Los Angeles Lakers ήταν μαθητής του Λι για τέσσερα χρόνια. «Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι αυτός ο τύπος είναι πραγματικά σε φόρμα», είπε ο Abdul-Jabbar.

https://www.youtube.com/watch?v=8ic2k2P_FG0

Η «Γροθιά της Μίας Ίντσας»

Ο Μπρους Λι εισήγαγε την κίνηση της «Γροθιάς της Μίας Ίντσας», την πιο διάσημη ίσως κίνησή του. Θυμηθείτε τη σκηνή στο Kill Bill, όπου η Ούμα Θέρμαν είναι θαμμένη ζωντανή και πρέπει να βγάλει το καπάκι από το φέρετρο της. Οι περισσότεροι άνθρωποι που βλέπουν κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να το απορρίψουν ως αδύνατο, αλλά βασιζόταν σε κάτι που ο Λι έκανε συχνά σε παραστάσεις.

Στεκόταν μπροστά από έναν εθελοντή, ο οποίος είχε ένα προστατευτικό που κάλυπτε το στήθος του. Πίσω από αυτά υπήρχε μια καρέκλα και ο Λι έβαζε τα δάχτυλά του στο στήθος για την προετοιμασία της γροθιάς. Μέσα σε μια στιγμή τραβούσε τα δάχτυλά του και έριχνε γροθιά με όλη του δύναμη. Το αποτέλεσμα οδηγούσε συχνά τον εθελοντή να χτυπήσει πίσω στην καρέκλα και να πεταχτεί προς τα πίσω.

Η οικογένεια και οι ταινίες

Ο Λι γνώρισε τη Σουηδέζα Linda Emery, την οποία παντρεύτηκε το 1964. Το 1965 απόκτησαν το πρώτο παιδί τους, τον Brandon Lee, και τέσσερα χρόνια αργότερα τη Shannon. Η οικογένεια είχε μετακομίσει το 1966 στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στο Χόλιγουντ.

Ο Μπρους πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «The Green Hornet» και από τα κέρδη αγόρασε μια κόκκινη Πόρσε και ένα μεγαλύτερο σπίτι. Οι ρόλοι που του προσφέρονταν ήταν μικροί, φιλοδοξούσε όμως ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Κουνγκ Φου». Αντ’ αυτού οι παραγωγοί επέλεξαν τον Ντέιβιντ Κάρανταϊν, έναν λευκό ηθοποιό που με ειδικό μακιγιάζ έδειχνε Κινέζος.

Την πρώτη του μεγάλη ταινία την έκανε με παραγωγό τον Φρεντ Γουαϊντράουμπ. Ο Λι ήταν τελειομανής και ήθελε τον απόλυτο έλεγχο. Απέλυσε τον πρώτο σκηνοθέτη της ταινίας «Big Boss» που γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη και στη θέση του ανέλαβε ο διάσημος Λο Γουέι. Και με αυτόν όμως είχε συχνές διενέξεις.

Συνολικά έκανε μόνο πέντε ταινίες μεγάλου μήκους στις ΗΠΑ. Η τελευταία και πιο γνωστή κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του σε ηλικία 32 ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=f-q5FLtlUOI

Η συμφωνία με τον παραγωγό Ρέιμοντ Τσόου τον ανέδειξε σε αστέρι στις ΗΠΑ. Η Warner Bros και Golden Harvest παρήγαγαν το «Enter the Dragon», που ήταν η πρώτη συμπαραγωγή ΗΠΑ-Χονγκ Κονγκ. Στα γυρίσματα στο Χονγκ Κονγκ ο Μπρους Λι είχε ένα μικρό τικ οπότε αναγκάστηκαν να κάνουν 25 λήψεις. Ήταν αγχωμένος γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία. Είχε αδυνατίσει και ήταν νευρικός. Είχε φτάσει στα σωματικά του όρια. Στις 20/7/1973 αρρώστησε, πριν από συνάντηση με τον Τσόου.

Μια φίλη ηθοποιός του έδωσε ένα παυσίπονο και πήγε να ξεκουραστεί στο δωμάτιό της. Δεν μπορούσε να τον ξυπνήσει και πανικοβλήθηκε. Ο Τύπος ανακάλυψε ότι δεν είχε πεθάνει στο σπίτι και υπέθεσε ότι η ηθοποιός ήταν ερωμένη του. Έγινε έρευνα για δολοφονία και κυκλοφορούσαν φήμες. Στην κηδεία στο Χονγκ Κονγκ υπήρχε 30.000 κόσμος. Ένα μήνα μετά την κηδεία το «Enter the Dragon» έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Η ταινία θεωρείται κλασική και έκανε εισπράξεις άνω των 200 εκατ. δολαρίων.

Λίγο μετά το θάνατο του Λι, οι κινηματογραφιστές στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ και στην Ταϊβάν άρχισαν να προσλαμβάνουν όποιον έμοιαζε με αυτόν, ελπίζοντας να πουλήσουν την ομοιότητα. Μάλιστα οι νέοι πρωταγωνιστές άλλαζαν τα ονόματά τους για να μοιάζουν αυτά με του νεκρού. Οι Bruce Li, Bruce Lai, Dragon Lee, Bruce Leong και Bruce Le ήταν παραγωγικοί σε όλη τη δεκαετία του '70. Η τάση της εποχής ονομάστηκε Bruceploiation και μερικοί από τους τίτλους των ταινιών ήταν: «Bruce Lee, The Man, The Myth», «The Clones Of Bruce Lee», «The Dragon Lives Again» κ.ά.

Ο μυστηριώδης θάνατος και η «κατάρα»

Ο θάνατος του Bruce Lee στις 20 Ιουλίου του 1973 προήλθε, σύμφωνα με την επίσημη έρευνα, από εγκεφαλικό οίδημα. Ο εγκέφαλός του είχε πρηστεί σημαντικά, έχοντας αυξηθεί κατά 13%, εξαιτίας μιας αλλεργικής αντίδρασης σε ένα παυσίπονο. Ήταν δύσκολο για τους θαυμαστές του όμως να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που είχε ζήσει με σωστή διατροφή και εξάσκηση, πέθανε από ένα χάπι.

Μετά τον θάνατό του, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της ηθοποιού Betty Ting Pei. Υποστηρίζουν ότι εκείνη ευθύνεται, ή ότι τον είχαν δηλητηριάσει στον ύπνο του. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το χάπι που έλαβε, προκάλεσε φλεγμονή στον εγκέφαλό του και πέθανε στον ύπνο του.

Η ιστορία έγινε ακόμη πιο μυστηριώδης για τους λάτρες των «σκοτεινών υποθέσεων», όταν το 1993 πέθανε με τραγικό τρόπο ο γιος του Μπρους Λι, Μπράντον.

https://www.youtube.com/watch?v=N5uPZ7ocsqA

Ο Μπράντον, που ήταν ηθοποιός, πρωταγωνιστούσε στην ταινία το «Κοράκι», όπου υποδυόταν τον Έρικ Ντρέιβεν, έναν δολοφονημένο μουσικό της ροκ, ο οποίος επέστρεψε από τον τάφο για να εκδικηθεί την συμμορία που δολοφόνησε άγρια αυτόν και την αγαπημένη του.

Στα τελευταία γυρίσματα της ταινίας, ο ρόλος του Μπράντον θα πέθαινε από πυροβολισμό.Η σκηνή ξεκινούσε με τον Λι να μπαίνει σε ένα δωμάτιο και τον συμπρωταγωνιστή του να τον πυροβολεί. Υπό ανεξήγητες συνθήκες, το όπλο ενώ θα έπρεπε να έχει άσφαιρα, είχε μια πραγματική σφαίρα, η οποία κατέληξε στη κοιλιακή χώρα του πρωταγωνιστή.

Ο Μπράντον έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι υπόλοιποι καθυστέρησαν να καταλάβουν τι έγινε, καθώς πίστευαν ότι ήταν μέρος του σεναρίου. Μόλις αντιλήφθηκαν, ότι δεν έπεσε όπως είχε κάνει στις πρόβες, κάλεσαν ασθενοφόρο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία και ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, δώδεκα ώρες μετά το συμβάν, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Τέσσερα χρόνια νεότερος από την ηλικία που πέθανε ο πατέρας του.

08/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=EvCfmmzJSek

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/12 Αθλητικα


https://www.youtube.com/watch?v=goL-J_AdNDg

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=WaDUsKXbByM

 

 

 

Πελέ: «Καλύτερος ο Μαραντόνα του Μέσι»!

pelemar
05/12/2018, 21:09

Ο Βασιλιάς μίλησε κολακευτικά για τον αντίζηλό του και τον τοποθέτησε πιο ψηλά ιστορικά από τον διάδοχό του

Ο Πελέ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και μεταξύ άλλων ασχολήθηκε ξανά με τον Μαραντόνα.

Μόνο που αυτή τη φορά το έκανε υπέρ του, καθώς του έδωσε προβάδισμα στην όποια σύγκριση με τον διάδοχό του...

«Για εμένα ο Μαραντόνα είναι από τους καλύτερους που είδα ποτέ. Και είναι σίγουρα καλύτερος του Μέσι. Στους καλύτερους επίσης θα έβαζα τους Μπεκενμπάουερ και Κρόιφ».

Ο Πελέ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ και τον σύγκρινε με τον Εμπαπέ: «Ολοι στην Ευρώπη μιλούν για τον Εμπαπέ, αλλά ο Νεϊμάρ κάνει πολλά περισσότερα για το ποδόσφαιρο και είναι πιο σημαντικός».
Πηγή:www.gazzetta.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας σκύλος – τερματοφύλακας έκανε την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς

Δείτε το βίντεο

Ένας σκύλος - τερματοφύλακας έκανε την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς

Ούτε ο Ντε Χέα, ούτε ο Γιορίς, ούτε ο Άλισον, ούτε ο Νόιερ: την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς την έκανε ένας… σκύλος!

Στο παιχνίδι της Χουβεντούδ Ουνίδα ντε Γκουαλεγκουαϊτσού με την Ντεφενσόρες ντε Μπελγκράνο για την Torneo Federal A της Αργεντινής, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων υπέπεσε σε γκάφα, καθώς στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με βολέ, την έστειλε πάνω σε αντίπαλο, ο οποίος αμέσως τη σούταρε προς την ανυπεράσπιστη εστία του.

Όμως τελικά η εστία δεν ήταν ανυπεράσπιστη: είχε έναν… τετράποδο τερματοφύλακα. Ένα σκυλάκι που διέσχιζε εκείνη την ώρα τρέχοντας το τέρμα της Ντεφενσόρες, και η μπάλα σταμάτησε πάνω του, προτού καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου!

Βέβαια, παρά την ηρωική επέμβαση του σκύλου, η Ντεφενσόρες δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-3…

05/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=UoRFhqPh4FM

 

ΠΑΟΚ: Το "γκοοοολ" του Πέλκα και η κραυγή του Βιεϊρίνια

Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 04 Δεκ. 2018 20:36

Adtech Ad

Δείτε πως κατέγραψε η παρακάμερα του ΠΑΟΚ την αντίδραση του Βαρέλα μετά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ κόντρα στην Λαμία αλλά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Πέλκα και Βιεϊρίνια.

Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και κόντρα στην Λαμία η παρακάμερα του ΠΑΟΚ κατέγραψε όλα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, στη διάρκεια του αλλά και μετά το τέλος της.

Δείτε το ζέσταμα των παικτών του "δικέφαλου" αλλά και τις αντιδράσεις τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών με την κάμερα να ξεχωρίζει στον διαφορετικό πανηγυρισμό του Βαρέλα όταν έκανε το 1-0 αλλά και τον έξαλλο πανηγυρισμό του Πέλκα προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Επίσης η κάμερα αποτυπώνει τι έγινε στην αλλαγή του Πρίγιοβιτς με τα νεύρα του Σέρβου φορ και την αγκαλιά του Λουτσέσκου ενώ κλείνει με έναν ακόμη πιο έξαλλο πανηγυρισμό του Βιεϊρίνια με τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ το βίντεο της παρακάμερας του ΠΑΟΚ από το ματς με τη Λαμία:

04/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=uSXOR13EA5s

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/12 Αθλητικα


https://www.youtube.com/watch?v=HaXBY95w01Q

 

 

Ποδοσφαιρικά κόλπα από τους άσους του είδους

Δείτε τη συλλογή

Ποδοσφαιρικά κόλπα από τους άσους του είδους

https://www.youtube.com/watch?v=JQNNcB2ciFM

NEWSBEAST.GR

Πέναλτι στο πέναλτι και ισόπαλοι Άρης και Παναθηναϊκός

Ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις οι «πράσινοι» για το τελικό 1-1

Πέναλτι στο πέναλτι και ισόπαλοι Άρης και Παναθηναϊκός

Με (αμφισβητούμενο) πέναλτι... α λα Πανένκα ο Χατζηγιοβάνης ισοφαρίζει στο 93' για τον Παναθηναϊκό, που σώζει τον βαθμό και διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη που προηγήθηκε με το πέναλτι δώρο του Τζοβάρα! Ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι του Γκάμα!

Περισσότερα σε λίγο...

NEWSBEAST.GR
02/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=aphVGPEtTP0

 

1.12.18

Συγκλόνισε η «ασημένια» Α.Τσομπάνη:

Μπήκε στο ρινγκ με το «Μακεδονία Ξακουστή» & «τυλιγμένη» με τον ήλιο της Βεργίνας

Ο ορισμός της αθλήτριας! Προπονείται, αγωνίζεται και ταξιδεύει με ίδια έξοδα, εκπροσωπώντας τη χώρα και σηκώνοντας τη σημαία της πατρίδας μας ψηλά…
Με αξιοπρέπεια και καρδιά "λιονταριού" η Άννα Τσομπάνη αγωνίστηκε στο Αλμάτι του Καζακστάν όπου παραβαίνοντας τους κανόνες οι διοργανωτές, της έκλεψαν την νίκη.
"Είμαι Μακεδόνισα, δεν το κρύβω, κατέβηκα με τον ύμνο της Μακεδονίας και τη σημαία. Ηθελα να σηκώσω την σημαία ψηλά. Ηθελα να το κάνω, το αγαπάω παρά τα όσα μου έλεγαν. Ετσι μπήκα στο ρινγκ" λέει στο δεύτερο βίντεο που θα δείτε.
Όμως, η Άννα είναι για όλους εμάς η μεγάλη νικήτρια! Επέλεξε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα…» και ήταν "τυλιγμένη" με τον "ήλιο της Βεργίνας", στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα σε εκείνους που ακόμη δεν την ανακάλυψαν, αλλά που σύντομα θα σπρώχνονται για να φωτογραφηθούν μαζί της στις μεγάλες της διακρίσεις.
Ντροπή και θλίψη για την Πολιτεία που αγνοεί τον τίμιο αγώνα των αθλητών της επαρχίας, συγχαρητήρια σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια της Σιδηροκαστρινής Άννας Τσομπάνη!
Πιο αναλυτικά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της IBU Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν αγωνίστηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 η νεαρή Ελληνίδα κίκμποξερ Άννα Τσομπάνη.
Εκεί η Τσομπάνη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στο ρινγκ.
Η Ελληνίδα μαχήτρια έκανε είσοδο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω με το «Μακεδονία ξακουστή» ως γνήσια Βορειοελλαδίτισα μαχήτρια.
Η Τσομπάνη μιλώντας στο Fightsports.gr δήλωσε σχετικά:
«Ο αγώνας μου στο Καζακστάν ανήκει πλέον στο παρελθόν.. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω κάποιους παράγοντες οι οποίοι συντέλεσαν, ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ και να αγωνιστώ στο Καζακστάν.
Πρώτα απ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου κύριο Γιαννακίδη Αντώνη, διότι μου έκλεισε αυτόν τον αγώνα, με την υψηλού επιπέδου συναθλήτρια μου.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κορωνίδη, για την πολύτιμη βοήθεια του, τόσο στην προετοιμασία μου, στην προπόνηση όσο και στην ψυχολογική υποστήριξη.
Έπειτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα τα οποία βοήθησαν στην προσπάθειά μου αυτή και ειδικά τους χορηγούς μου την εταιρεία Sigma Oficce (Kιλκίς) την εταιρεία Μerilin Νifika (Σιδηρόκαστρο) την εταιρεία Καχπάνη Φώτη Πέλετ (Σιδηροκαστρο) το κατάστημα Νικολάκης Λαδόκολλα (Κιλκίς) και ιδιαίτερα τον κύριο Φώτη Δομουχτσίδη Δήμαρχο Σιντικής (αν έχω ξεχάσει κάποιον, ζητώ συγνώμη). Χωρίς την βοήθεια τους η συμμετοχή μου θα ήταν αδύνατη.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε με τις ευχές και τους επαίνους του. Ευχαριστώ πάρα πολύ».
Δείτε στο βίντεο να περιγράφει την είσοδό της στο ρινγκ με την σημαία της Μακεδονίας και την αποφασιστικότητά της να προκαλέσει σε αγώνα δεύτερο στο Σιδηρόκαστρο την αθλήτρια από την οποία έχασε φέτος την πρώτη θέση.
https://www.youtube.com/watch?v=kxVS8FJAujQ
https://www.youtube.com/watch?v=QGj3OAv2fCM

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 1.12.18

01/12 Αθλητικα

https://www.youtube.com/watch?v=JJMrTQKlHdc

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided