Τρίτη, Νοέμβριος 13, 2018

Στον ΟΟΣΑ διορίζεται

 

 

 

 

 

 

 

η Ράνια Αντωνοπούλου

Στον ΟΟΣΑ διορίζεται… η Ράνια Αντωνοπούλου

rania-antonopoulou-eks.jpg

Στον ΟΟΣΑ αποστέλεται η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία είχε οδηγηθεί σε παραίτηση, που είχε προκαλέσει το γεγονός ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με ημερομηνία 11 Ιουλίου 208, αναφέρεται ότι εγκρίνεται δέσμευση πίστωσης ύψους 13.221,06 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου για έξοδα (μεταφοράς οικοσκευής, εισιτήρια και πρώτης εγκατάστασης) που αφορούν τον διορισμό της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου ως μόνιμου αντιπροσώπου τη Μόνιμη Ελληνική Αποστολή του ΟΟΣΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν έγινε γνωστό πως η κ. Αντωνοπούλου, κάνοντας χρήσης σχετικής διάταξης για τη δυνατότητα λήψης στεγαστικού επιδόματος από εξωκοινοβουλευτικά στελέχη λάμβανε το σχετικό επίδομα.

Μετά την παραίτηση Αντωνοπούλου είχε ακολουθήσει και η παραίτηση του συζύγου της από τη θέση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Κοινωνικος Τουρισμός 2018: Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων

227d2bd171b4ca83237d24dbfa3e0674_XL.jpg

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 11.07.2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 16.07.2018 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

ΟΑΕΔ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2018-2019

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

10.07.2018 ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ – ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων.

10.07.2018  ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων.

10.07.2018  ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Μη επιλεγόμενοι Δικαιούχοι λόγω Μοριοδότησης.

ΠΑΡΟΧΟΙ

10.07.2018  ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Προσωρινό Μητρώο Παρόχων.

10.07.2018  ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Παρόχων.

 

ΔΕΚΟ και υπουργεία προσλαμβάνουν μόνιμους μέσα στον Ιούλιο

ασεπ.jpg

Στην καρδιά του καλοκαιριού το ΑΣΕΠ δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε ΔΕΚΟ και υπουργεία. Συγκεκεριμενα σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 390 μονιμων υπαλληλων μέσω τριών προκηρύξεων.

Πιο συγκεκριμένα, αιτησεις δέχεται το ΑΣΕΠ για την προσληψη 158 ατομων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 17  Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠμέχρι και τη 20η Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Παράλληλα, απο σήμερα οι υποψήφιοι μπορουν να υποβάλλουν αιτηση για 186 θεσεις ειδικοτήτων ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 24 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι θα πρεπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ- ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ και

Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 8Κ/2018 Τ.Θ. 14308

Τέλος,  από τις 16 Ιουλίου μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αιτησεις για τις 46 θεσεις τακτικου προσωπικου πανεπιστημιακης, τεχνολογικης και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης στο υπουργειο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων,(ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 16 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 31 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

 

Προσλήψεις οδηγών και συνοδών σε σχολικά λεωφορεία, σχολείων ΕΑΕ

sxoliko-sugkroustike-me-lewforeio-stin-petroupoli.w_l.jpg

Προσλήψεις οδηγών και συνοδηγών σε σχολικά λεωφορεία που ανήκουν στην αποκλειστική χρήση Σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ θα εκδόσει το υπουργείο Παιδείας το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα με απόφαση Γαβρόγλου κατανέμονται οι θέσεις των ΔΕ οδηγών και ΔΕ συνοδών με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου που θα στελεχώσουν σχολικά λεωφορεία που ανήκουν στην αποκλειστική χρήση Σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ

Η κατανομή καταρτίστηκε μετά από έγγραφο της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με τίτλο «Πρόταση για την κατανομή προσωπικού (οδηγών –συνοδών) ΙΔΟΧ που θα στελεχώσουν σχολικά λεωφορεία που ανήκουν στην αποκλειστική χρήση Σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ».

Δειτε παρακάτω την κατανομη των θεσεων

 

Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στη λίμνη Βεγορίτιδα

4a071c64184f6ed127d1b90fcde1a863_XL.jpg

Να αποφεύγουν την έκθεση στα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας συστήνει στους λουόμενους η Διεύθυνση Υδάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μετά την εμφάνιση του φαινόμενου δυσχρωματισμού των νερών της λίμνης ως συνέπεια της ύπαρξης μεγάλης ποσότητας φυτοπλαγκτόν.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Βλατής, επικεφαλής της Διεύθυνσης Υδάτων της Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας, «η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο». Εξήγησε, δε, ότι οι συστηματικές μετρήσεις που πραγματοποιεί η υπηρεσία, από τον Απρίλιο 2018 σε δυο λίμνες της περιοχής, τη Βεγορίτιδα και τη λίμνη Πρεσπών -που διαθέτουν θεσμοθετημένες πλαζ για κολύμβηση- «δεν έχουν δείξει κάτι το ανησυχητικό που να αφορά τους δείκτες για την υγιεινή και ασφάλεια των λουομένων».

Τα αίτια του φαινομένου ανάπτυξης φυτοπλαγκτόν διερευνώνται με μετρήσεις που διεξάγουν η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΕΚΒΥ (Ελληνικό Κέντρο Βιότοπων – Υγροτόπων) και το Γενικό Χημείο του Κράτους (Γ.Χ.Κ.). Από τους ειδικούς επιστήμονες εικάζεται ότι εξαιτίας των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων είναι πιθανό να είχαμε έκπλυση των εδαφών με αποτέλεσμα υπολείμματα από λιπάσματα να διοχετεύθηκαν στην λίμνη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου για την προστασία της Βεγορίτιδας, Νίκος Μούλας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε την ανησυχία του για το φαινόμενο που εκτυλίσσεται στη λίμνη και υποστήριξε ότι «μέσω του ρέματος Σουλού και άλλων ρεμάτων διοχετεύονται στη λίμνη τα αστικά λύματα πολλών δημοτικών διαμερισμάτων».

Σημείωσε ότι πολλά διαμερίσματα δεν διαθέτουν βιολογικούς καθαρισμούς ενώ κάποια, όπως είπε, υπολειτουργούν ρυπαίνοντας τη λίμνη και συμβάλλοντας στο φαινόμενο ευτροφισμού.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο 2017 τα μέλη του Συλλόγου για την Προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης για τη ρύπανση που προκαλείται στη λίμνη από την ανεξέλεγκτη διοχέτευση των λυμάτων πέντε κοινοτήτων της περιοχής.

 

7 «πακέτα» για 1.455 μόνιμες προσλήψεις μέσα στο καλοκαίρι

8f49bee55b2f89f01355976a2438ba81_XL.jpg

Στα σκαριά βρίσκονται 4 διαγωνισμοι για μονιμο προσωπικό ενω σε εξέλιξη ειναι άλλοι τρεις. Η Ανεξάρτητη Αρχή έχει βάλει μπρος τις μηχανές και δρομολογεί στην εκδοση 4 προκηρύξεων μέσα στο καλοκαιρι για 1.065 προσλήψεις σε ΟΤΑ και διαφορους φορείς. Διαβάστε πρακάτω ποιες προκηρύξεις έρχονται και ποιες είναι ανοιχτές ως προς την υποβολή αιτήσεων.

757 θέσεις σε δήμους

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έφτασε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 757 μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πρόκειται για συμπληρωματική στον διαγωνισμό 3Κ/2018 προκήρυξη, η οποία μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες, προωθεί στο ΑΣΕΠ. Όπως επισημαίνει ο υπουργός, πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr η νέα προκήρυξη θέλει τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να επεξεργαστεί απο τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ. Ωστοσο επειδή μεσολαβεί ο Αύγουστος, μήνας που υπολειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες, η Ανεξάρτητη Αρχή εκτιμά ότι ο νέος διαγωνισμός θα βγει στον «αέρα» στις αρχές Σεπτεμβρίου.Σημειώνεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Όπως δήλωσαν ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ στo e-dimosio.gr , οι οριστικοί πίνακες κρύβουν αρκετές ανατροπές αφού πολλοί υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες, έχουν αποκλειστεί από τους οριστικούς λόγω έλλειψης δικαιολογητικών.  Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

137 πτυχιούχοι σε διάφορες υπηρεσίες

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 137 υπαλλήλων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr, αυτος ο διαγωνισμός θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινώσει η Ανεξάρτητη Αρχή. Πρόκειται ουσιαστικά για διάσπαρτα αιτήματα τα οποία συγκέντρωσε η Ανεξάρτητη Αρχή και αποφάσισε να τα βγάλει σε μία ενιαία προκήρυξη. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί σε φορείς όπως Δήμοι, Περιφέρειες, Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, στη Ι.Μ. Τριφυλλίας και Ολυμπίας, στον ΕΥΑΘ Α.Ε., και στα Επιμελητήρια Λακωνίας και Θεσσαλονίκης. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι διοικητικοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, υπάλληλοι πληροφορικής, κ.α.

118 μόνιμες προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες

Στο ΑΣΕΠ απεστάλη ο κατάλογος για την προκήρυξη 118 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, μετά από σχετική έγκριση από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.Οι θέσεις αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς  δήμους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, καθώς και στις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. «Οι 118 θέσεις προέκυψαν από αιτήσεις των ίδιων των δήμων και αντανακλούν μια πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια από το υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων- αποχωρήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΣ.

53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές υπηρεσίες του Σώματος. Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98. Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 21, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 5, ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 5, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 6, ΠΕ Πληροφορικής 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Έργων 2 και ΤΕ Πληροφορικής 1.

Στο μεταξύ τρέχουν οι αιτησεις για 158 μόνιμες θέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ (προθεσμία εως τις 16 Ιουλίου) ενω στις 9 Ιουλίου ξεκινα η διαδικασία αιτήσεων για 186 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού (8Κ/2018) και στις 16 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 46 μόνιμους στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής (9Κ/2018)

 

Οι 10 πόλεις με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο!

ImageHandler.ashx_.jpg

Η ζωή στο εξωτερικό για κάποιους από εμάς να μοιάζει μακρινό όνειρο καθώς οι περισσότερες πόλεις προσφέρουν έναν ακριβό τρόπο ζωής. Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να βλέπουμε λίστες με τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου ή ακόμα και με τις πιο χαώδεις και αγχωτικές.

Η έρευνα, όμως, Quality of Living που δημοσιεύθηκε στις αρχές του μήνα, έχει σκοπό να μας δείξει ποιες είναι οι δέκα πόλεις παγκοσμίως, που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με βάση πολλές παραμέτρους, όπως για παράδειγμα την περίθαλψη, τις δημόσιες υπηρεσίες και τη στέγαση, η έρευνα αυτή αναδεικνύει πόλεις που ίσως δεν σου είχαν περάσει από το μυαλό ως υποψήφιες.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Βιέννη, η οποία για ένατη συνεχόμενη χρονιά καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο πόλεις με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Η Αθήνα πάντως δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη χρονιά.

Δες τη λίστα με τις πόλεις που υπόσχονται την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τους κατοίκους τους.

10. Βασιλεία (Basel), Ελβετία / Σίδνεϋ, Αυστραλία
9. Κοπεγχάγη, Δανία
8. Γενεύη, Ελβετία
7. Φρανκφούρτη, Γερμανία
6. Ντίσελντορφ, Γερμανία
5. Βανκούβερ, Καναδάς
4. Μόναχο, Γερμανία
3. Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία
2. Ζυρίχη, Ελβετία
1. Βιέννη, Αυστρία

 

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2018

DEH-DEDDHE-5.jpg

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 18/14-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 17  Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠμέχρι και τη 20η Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες

·    Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 16:00

Τις αργίες

·    Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 14:00

ή  μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (www.asep.gr – Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 7Κ/2018 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

 

ΑΣΕΠ: Ολη η προκήρυξη 9Κ/2018 για 46 μόνιμες θέσεις

ασεπ.jpg

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πληρωση με σειρα προτεραιοτητας σαραντα εξι (46) συνολικα θεσεων τακτικου προσωπικου πανεπιστημιακης, τεχνολογικης και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης στο υπουργειο Μεταναστευτικής Πολιτικής ως κατωτερω:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), είκοσι οκτώ (28) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός,ΠΕ Μηχανικών (ειδ.: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών), ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μηχανικών Η/Υ, ΠΕ Πληροφορικής).

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δεκατρείς (13) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΤΕ Διοικητικός -Λογιστικός.

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πέντε (5) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΔΕ Διοικητικός – Λογιστικός.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός: Η διαχείριση του προσωπικού και τα ζητήματα υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων, η απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, η αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την υποστήριξη της λειτουργίας του Υπουργείου, η ενιαία οικονομική διαχείριση και ο έλεγχος των οικονομικών υποθέσεων και λειτουργιών του Υπουργείου, η ορθή λογιστική αποτύπωση των δραστηριοτήτων του και η αξιόπιστη παροχή δημοσιονομικών στοιχείων. Επίσης, ο σχεδιασμός και εφαρμογή δημόσιων πολιτικών που αφορούν τη νόμιμη είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη πολιτών τρίτων χωρών και το σχεδιασμό, τη διασφάλιση δεδομένων και τη λειτουργική ετοιμότητα των συστημάτων συλλογής και διαχείρισης δεδομένων, με σκοπό την έκδοση ηλεκτρονικών αδειών διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών που διαμένουν στην Ελληνική Επικράτεια.

ΠΕ Πληροφορικής: O σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγική λειτουργία συστημάτων ΤΠΕ για την υποστήριξη της λειτουργίας του Υπουργείου, η τεχνική υποστήριξη όλων των Υπηρεσιών του, η υποστήριξη λειτουργίας της διαδικτυακής πύλης του Υπουργείου, ο σχεδιασμός και υποστήριξη λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μέσω της πύλης αυτής, καθώς και ο σχεδιασμός και η λειτουργική ετοιμότητα των συστημάτων συλλογής και διαχείρισης δεδομένων με σκοπό τη διασφάλιση της ακεραιότητας και την έκδοση των ηλεκτρονικών αδειών διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών και οι συναφείς με αυτό τεχνικές διαδικασίες.

ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών): O σχεδιασμός και η ανάπτυξη έργων του Υπουργείου, η επίβλεψη και εκτέλεση μελετών και έργων στο πλαίσιο προγραμμάτων και δράσεων που αναλαμβάνει το Υπουργείο, η μέριμνα για τον έλεγχο και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και υποδομών του Υπουργείου.

ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μηχανικών Η/Υ): Μέριμνα για τις υποδομές δικτύων και η υποστήριξη και ο σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων.

ΤΕ Διοικητικός – Λογιστικός: Η λογιστική αποτύπωση των δραστηριοτήτων του Υπουργείου, η αξιόπιστη παροχή δημοσιονομικών στοιχείων και πληροφοριών για τις επιχορηγήσεις, χρηματοδοτήσεις και εισφορές, ο έλεγχος, η εκκαθάριση και η εξόφληση δαπανών και η εκκαθάριση των αποδοχών του προσωπικού του Υπουργείου, η σύνταξη τεχνικών δελτίων του Υπουργείου για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η διενέργεια διαγωνισμών, οι διαδικασίες ανάθεσης και σύναψης συμβάσεων, η παρακολούθηση εκτέλεσης και η παραλαβή των παραδοτέων, η διεκδίκηση και αξιολόγηση πιστώσεων και η παρακολούθηση υλοποίησης των δράσεων που αναλαμβάνει το Υπουργείο, στους τομείς δημόσιων πολιτικών του, και μέσω των συγχρηματοδοτούμενων δράσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους οργανισμούς.

ΔΕ Διοικητικός – Λογιστικός: Η διοικητική και λογιστική υποστήριξη των οργανικών μονάδων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, με πλήθος αρμοδιοτήτων, τόσο οριζόντιων – διοικητικές/οικονομικές – όσο και πιο εξειδικευμένων, μέσω της καταγραφής και τήρησης στοιχείων – μητρώων, προμηθευτών, ή μη κυβερνητικών οργανώσεων, ή αιτημάτων που αφορούν τα αιτήματα στέγασης των αιτούντων διεθνή προστασία, αλλά και τις δομές φιλοξενίας, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν την έκδοση αδειών διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών, αλλά και την καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων που υλοποιούνται, στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων της Δ/νσης Κοινωνικής Ένταξης και της Δ/νσης Αιτούντων Προστασίας Άσυλο.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων,(ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 16 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 31 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 9Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

2. Παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας  Φορέας Δημοσίου  Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gr) είτε από Δημόσιο Ταμείο. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gr). Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

4. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄). Εάν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 3ης Αυγούστου 2018, ημέρας Παρασκευής.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).

Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ολη ηπροκήρυξη εδω

 

450 προσλήψεις στα Κέντρα Υγείας με προτεραιότητα στα νησιά

nosokomeio111-111.jpg

 

Στην «πρώτη γραμμή» ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό, είναι αυτή την περίοδο τα Κέντρα Υγείας ειδικά στα νησιά που έχουν μεγάλο πληθυσμό ευθύνης, όπως η Σάμος, η οποία αποτελεί πύλη εισόδου προσφύγων, διαθέτει Πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα δέχεται και πολλούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Σημαντική κίνηση ενίσχυσης της ΠΦΥ θα αποτελέσουν οι 400-450 θέσεις μόνιμου προσωπικού που θα προκηρυχθούν  άμεσα, μόνο για τα Κέντρα Υγείας, ενώ «τονωτική ένεση», θα αποτελέσει και η πρόσληψη  επικουρικών γιατρών και προσωπικού με τη νέα διαδικασία που έχει νομοθετηθεί η οποία έχει ως αποτέλεσμα το προσωπικό να προσλαμβάνεται  μέσα σε 15 μέρες και όχι μετά από 6 μήνες.

Τις παραπάνω εξαγγελίες έκανε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, επισκεπτόμενος τη Σάμο, στη διάρκεια ξενάγησής του στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι. Στην περιοδεία του στη Σάμο, τον υπουργό συνόδευσε ο βουλευτής του νησιού, Δημήτρη Σεβαστάκης.

Ο υπουργός, αφού ξεναγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, είχε συνάντηση με το προσωπικό του Κέντρου, το οποίο εξέθεσε τα υπάρχοντα προβλήματα – με σημαντικότερα την έλλειψη οδηγών ΕΚΑΒ και την ανάγκη επικαιροποίησης των Οργανισμών – και ζήτησε διευκρινήσεις για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην προμήθεια αναλώσιμων υλικών, η οποία έχει ομαλοποιηθεί σε πολύ σημαντικό  βαθμό συγκριτικά με το 2015 και επεσήμανε ότι η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι η στήριξη και η αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας με οικονομική ενίσχυση (όπου υπάρχει δυνατότητα) και με δίκαιη ανακατανομή των πόρων.

Στη συνέχεια ο κ. Ξανθός πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Ν. Κατρακάζο. Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το προσφυγικό και η ανάγκη για την ενίσχυση στελέχωσης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) με ιατρικό προσωπικό, ώστε να παρέχεται πιο συστηματική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι το πρόβλημα υποστελέχωσης στα ΚΥΤ οφείλεται στην περιορισμένη δεξαμενή γιατρών, λόγω της μετανάστευσης στο εξωτερικό, επεσήμανε ωστόσο, ότι τα σενάρια περί «υγειονομικής βόμβας»  διαψεύστηκαν εντελώς χάρις στις ενέργειες των συναρμόδιων υπουργείων, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος πληθυσμός είναι υγιής. Επίσης, συμφώνησε και δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει το αίτημα για επαναπρόσληψη των ίδιων εργαζομένων στα ΚΥΤ όταν λήξει η σύμβασή τους, καθώς  πλέον έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα, υποσχέθηκε να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης κονδυλίων, για την κτιριακή αναβάθμιση των αγροτικών ιατρείων.

 

Ξεκινούν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για δημοσίους υπαλλήλους

Dimosioi-Ypalliloi2.jpg

 

Την εκκίνηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του ελληνικού Δημοσίου ανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός ανήγγειλε την έναρξη των νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους δημοσίους υπαλλήλους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου παραχώρησε από κοινού με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, Christophe Chantepy, με θέμα τη συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Δημοκρατία της Γαλλίας στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση.

Κατά την τοποθέτησή της, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε: «Στο πλαίσιο της ελληνογαλλικής συνεργασίας μέσω της “Expertise France” και με την εποπτεία της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (SRSS) της Κομισιόν, εκκινούμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του ελληνικού Δημοσίου. Αυτά έρχονται σε συνέχεια της συμμετοχής δημοσίων λειτουργών σε επιμορφωτικά σεμινάρια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ)».

Και πρόσθεσε: «Στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είμαστε πεπεισμένοι ότι όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν δείγματα γραφής και ουσιαστικές κινήσεις στην πανεθνική προσπάθεια για ένα άλλο κράτος. Ένα κράτος που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και θα στέκεται στο πλευρό του πολίτη. Ένα κράτος που το είχαμε διαχρονικά ανάγκη και είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να το έχουμε».

Από την πλευρά του, ο ΑΕ Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Christophe Chantepy συνεχάρη την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την «πολύ καλή δουλειά» στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη βελτίωση του διοικητικού της μηχανισμού. Το ίδιο και η Γαλλία. Όμως, η μεταρρύθμιση σε αυτόν τον τομέα δεν τελειώνει ποτέ γιατί πρέπει συνεχώς να αναπροσαρμόζεται η διοίκηση σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις των πολιτών και τις νέες μεθόδους εργασίας».

Ακολουθούν τα πλήρη κείμενα των τοποθετήσεων

Χαιρετισμός Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη

«Αξιότιμε κ. Πρέσβη,
Κυρίες και κύριοι,
Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο εγκαινιάσαμε τη νέα φάση της ελληνογαλλικής συνεργασίας αναφορικά με τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις, ήμασταν βέβαιοι πως οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα πετύχουν.

Έξι μήνες μετά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε μεγάλα έργα όχι μόνο να υλοποιούνται αλλά να συναντούν την ευρύτερη αποδοχή των ανθρώπων της Διοίκησης.

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί, αφενός υλοποιούμε έργα, με υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους, έργα που βασίζονται σε σχέδιο και γνώση των προβλημάτων του ελληνικού Δημοσίου. Κι αφετέρου, γιατί οι άνθρωποι της Δημόσιας Διοίκησης, δηλαδή οι καταλύτες των αλλαγών, βλέπουν ότι τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και γίνονται κοινωνοί των αλλαγών.

Η Δημόσια Διοίκηση αναβαθμίζεται και το ολιστικό μεταρρυθμιστικό έργο μας αρχίζει να αφήνει αποτύπωμα σε ολοένα και μεγαλύτερο εύρος διοικητικών λειτουργιών –τόσο εντός των διοικητικών δομών της, όσο και στη σχέση της με το εξυπηρετούμενο κοινό.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λοιπόν, καταφέραμε πράγματα που καμία άλλη κυβέρνηση δεν είχε καταφέρει πριν:

Έχουμε σήμερα πετύχει να υπάρχει στοχοθεσία και αξιολόγηση στο ελληνικό Δημόσιο –αξιολόγηση που πλέον γίνεται ηλεκτρονικά–, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη διαφάνεια και αξιοκρατία.

Εφαρμόζουμε το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας, βάζοντας τέλος στο φαύλο καθεστώς των πελατειακών μετακινήσεων.

Σύστημα το οποίο, επίσης, υλοποιείται με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, που το καθιστούν εξίσου αξιόπιστο και αποτελεσματικό.

Αλλά και με τη χρήση -για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής Διοίκησης- ψηφιακών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας και επικαιροποιημένων οργανογραμμάτων.

Ο οποιοσδήποτε με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δει τη διοικητική δομή ενός φορέα και όλες τις θέσεις που υπάρχουν στο Δημόσιο. Έχουμε περιγράμματα και οργανογράμματα για όλα τα Υπουργεία, και για ολοένα και περισσότερους ΟΤΑ, όπου παρατηρείται πλέον μαζική συμμετοχή.

Υπενθυμίζω ότι οι επικαιροποιημένοι οργανισμοί και τα ψηφιακά περιγράμματα αποτελούν προϋπόθεση για την ένταξη κάθε φορέα του Δημοσίου στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας.

Χωρίς αυταρχισμό και διαταγές, δημιουργούμε κίνητρα και προκειμένου το Δημόσιο να αλλάξει ριζικά, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Επιπλέον, αποκομματικοποιούμε τη Δημόσια Διοίκηση θέτοντας σε εφαρμογή τη διαδικασία επιλογής νέων Διοικητικών Γραμματέων στα Υπουργεία. Αυτές οι θέσεις μέχρι σήμερα ήταν επιλογής του κάθε υπουργού. Αυτό παύει και μαζί του παύει να υπάρχει εξάρτηση της Διοίκησης από τους κομματικούς μηχανισμούς.

Όλα αυτά και πολλά άλλα τα πετύχαμε έχοντας στο πλευρό μας την πολύτιμη βοήθεια της φίλης Γαλλίας. Οι εμπειρογνώμονες του γαλλικού Δημοσίου συνεισέφεραν στις προσπάθειές μας με την τεχνογνωσία τους και γι’ αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω.

Μας προκαλεί ικανοποίηση η επιτυχής ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης και ιδιαίτερα οι έπαινοι προς το Υπουργείο μας όπως καταγράφονται στην Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έπαινοι που δεν περιορίζονται σε κάποια έργα, αλλά αφορούν στο σύνολο της μεταρρυθμιστικής μας προσπάθειας. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί.

Στο πλαίσιο της ελληνογαλλικής συνεργασίας μέσω της “Expertise France” και με την εποπτεία της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (SRSS) της Κομισιόν, εκκινούμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του ελληνικού Δημοσίου. Αυτά έρχονται σε συνέχεια της συμμετοχής δημοσίων λειτουργών σε επιμορφωτικά σεμινάρια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ).

Στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είμαστε πεπεισμένοι ότι όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν δείγματα γραφής και ουσιαστικές κινήσεις στην πανεθνική προσπάθεια για ένα άλλο κράτος. Ένα κράτος που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και θα στέκεται στο πλευρό του πολίτη. Ένα κράτος που το είχαμε διαχρονικά ανάγκη και είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να το έχουμε. Για μας και τις επόμενες γενιές».

Χαιρετισμός ΑΕ Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Christophe Chantepy

«Κυρία Υπουργέ, Κυρία Διευθύντρια,
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτή τη συνέντευξη τύπου – παρουσίαση του προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης στο Παρίσι, στην Εθνική Σχολή Διοίκησης, που απευθύνεται σε Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους και φοιτητές στον τομέα της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα είναι ένα ωραίο παράδειγμα συνεργασίας – αν και όχι το πρώτο –μεταξύ των δύο χωρών μας, με τις δύο Σχολές Διοίκησης και τη συμβολή της Expertise France, του γαλλικού φορέα που υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση της Ελληνικής Διοίκησης.

Μια δημόσια διοίκηση που λειτουργεί σωστά : αυτό ακριβώς αναζητούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις. Είτε πρόκειται για ατομικό διάβημα είτε για συλλογικό σχέδιο, όλοι έχουν το δικαίωμα:
-να καταλαβαίνουν εύκολα ποιο είναι το εφαρμοστέο νομικό πλαίσιο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν πανάκριβα τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου για να βρουν τα εφαρμοστέα κείμενα,
– να εντοπίζουν εύκολα την αρμόδια υπηρεσία για να καταθέσουν το αίτημά τους,
– να παραλαμβάνουν εύκολα τα απαραίτητα έντυπα για να διατυπώσουν το αίτημά τους,
– να λαμβάνουν μια σαφή απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά, με τρόπο άυλο όταν είναι δυνατόν, δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν. Με δύο επιπλέον κανόνες υπέρ των χρηστών:
– εκτός εξαιρέσεων, η σιωπή της διοίκησης θεωρείται αποδοχή του αιτήματος
– αιτούμεθα μόνο μία φορά και αν απευθύνουμε το αίτημα σε λανθασμένη υπηρεσία, η διοίκηση έχει την υποχρέωση να κατευθύνει το αίτημα στην κατάλληλη υπηρεσία.

Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη βελτίωση του διοικητικού της μηχανισμού. Το ίδιο και η Γαλλία. Όμως, η μεταρρύθμιση σε αυτόν τον τομέα δεν τελειώνει ποτέ γιατί πρέπει συνεχώς να αναπροσαρμόζεται η διοίκηση σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις των πολιτών και τις νέες μεθόδους εργασίας.

Οι στόχοι της Ελλάδας στο πρόγραμμα Δημόσιο 2020 είναι φιλόδοξοι. Όμως, η υλοποίησή τους αποτελεί προϋπόθεση ώστε η Ελλάδα να ξαναβρεί την κανονικότητα – ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω έναν όρο που χρησιμοποιεί και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κύριος Τσίπρας. Η κακοδιοίκηση είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Ελλάδας, είναι άλλωστε ένα από τα κύρια αίτια της κρίσης. Όταν η διοίκηση δεν κατορθώνει να συλλέξει τους φόρους, το Κράτος παραμένει αδύναμο και οδηγείται στη χρεωκοπία. Αν η διοίκηση εμποδίζει τις δραστηριότητες των επιχειρηματιών, η οικονομία επιβραδύνεται ή ακόμα δημιουργείται η παραοικονομία. Όταν η διοίκηση δεν απαντά σε κάποιο αίτημα, ο αιτών μπορεί να μπει στον πειρασμό να διευθετήσει το πρόβλημά του με δωροδοκία.

Με δυο λόγια, κυρία Υπουργέ, τα θέματα που αντιμετωπίζετε βρίσκονται στην καρδιά της οικονομικής και κοινωνικής προόδου της Ελλάδας. Όπως γνωρίζετε, η Γαλλία βρισκόταν ανέκαθεν στο πλευρό σας και θα παραμείνει στην περίοδο που ανοίγεται μετά το πέρας του προγράμματος. Άλλωστε, στα θέματα μεταρρύθμισης της διοίκησης, η συνεργασία μας πρέπει να συνεχίσει να επεκτείνεται».

 

5 «πακέτα» για 1.735 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, μουσεία, υπουργεία, ΔΕΚΟ

men-and-women-at-work.jpg

 

Με 1.735 μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου. Δειτε παρακάτω ποιες προκηρύξεις αναμένονται, ποιες έχουν εδκδοθεί για για ποιες δέχεται αιτήσεις το ΑΣΕΠ.

Προκήρυξη για 757 θέσεις σε δήμους

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έφτασε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 757 μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πρόκειται για συμπληρωματική στον διαγωνισμό 3Κ/2018 προκήρυξη, η οποία μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες, προωθεί στο ΑΣΕΠ. Όπως επισημαίνει ο υπουργός, πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα προκήρυξη θέλει τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να επεξεργαστεί απο τα αρμόδια στελέχη του ΑΣΕΠ. Ωστοσο επειδή μεσολαβεί ο Αύγουστος, μήνας που υπολειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες, η Ανεξάρτητη Αρχή εκτιμά ότι ο νέος διαγωνισμός θα βγει στον «αέρα» στις αρχές Σεπτεμβρίου.Σημειώνεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οριστικοί πίνακες κρύβουν αρκετές ανατροπές αφού πολλοί υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες, έχουν αποκλειστεί από τους οριστικούς λόγω έλλειψης δικαιολογητικών.  Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

46 μόνιμοι στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα είναι: 20 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 1 ΠΕ Μηχανικών (ΕΙΔ. Αρχιτεκτονων Μηχανικων), 1 ΠΕ Μηχανικών (ΕΙΔ. Μηχανικων Υπολογιστων ΚΑΙ Πληροφορικης), 6 ΠΕ Πληροφορικής , 13 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού και 5 ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού. Η νέα προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί εντός της εβδομάδας σε ΦΕΚ και ακολουθως θα οριστεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

158 μηχανικοί και τεχνίτες στο ΔΕΔΔΗΕ

Ξεκιναέι στις 2 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 158 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» Αναλυτικά οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), εκατόν δέκα (110) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ1/ Α), ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί Αναλυτές Προγραμματιστές (Τ1/Ζ) – ΠΕ Πτυχιούχοι Πληροφορικής (Τ2/Ζ) – ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί Πληροφορικής (ΔΟ1/Ζ), ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί (ΔΟ1/Α). Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), δέκα (10) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ3/Α). Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριάντα οκτώ (38) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (Τ4/Α). Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ). Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Εως αύριο οι αιτήσεις για 588 θέσεις στο υπ. Δικαιοσύνης

Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22.5.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 2α Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 6Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν. Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Προκήρυξη 8Κ/2018 για 186 θέσεις στο υπ. Πολιτισμού

Στην πρόσληψη 186 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες φυλακτικού προσωπικού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν 186 θέσεις του κλάδου ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης, ειδικοτήτων ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης- υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Iουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 8Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλει στο Α.Σ.Ε.Π. την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

 

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Λήγει η προθεσμία για τις 588 μόνιμες προσλήψεις

tromaktiko.jpg

 

Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22.5.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 2α Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 6Κ/2018
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες
• Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες
• Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

ή μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 6Κ/2018 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

 

ΑΣΕΠ 10Κ/2017: Πρακτική δοκιμασία για τις μόνιμες θέσεις στον ΑΔΜΗΕ

admiejpg-thumb-large.jpg

 

Το ΑΣΕΠ ανακοινωσε ότι η πρακτική δοκιμασία του κλάδου ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων Τ4/Α που προβλέπεται στο Κεφάλαιο Δ΄ της 10Κ/2017 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 27/4-8-2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την ΑΔΜΗΕ Α.Ε. θα διεξαχθεί  κατά το τριήμερο από την  Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018.

Η πρακτική δοκιμασία θα λάβει χώρα σε κατάλληλες εγκαταστάσεις που θα ορίσει η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. εντός του λεκανοπεδίου Αττικής και θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Αναρρίχηση επί πύργου Γραμμής Μεταφοράς, ύψους 25 μέτρων, με ταυτόχρονη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού.
  • Κατάβαση σε σκάλα εργασίας επί του πύργου καθώς και εκτέλεση βασικών εργασιών συντήρησης και επισκευής επί πύργου (αφαίρεση – τοποθέτηση αποσβεστήρα ταλάντωσης).
  • Ανύψωση βάρους 10 κιλών από το ύψος των ώμων  σε ανάταση, οκτώ (8) φορές.

Καλούνται να λάβουν μέρος τριάντα επτά (37) υποψήφιοι, φερόμενοι ως διοριστέοι και επιλαχόντες, σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα. Η σύνταξη του πίνακα έγινε αλφαβητικά, με εξαίρεση τους υποψηφίους θέσεων όπου η εμπειρία δεν αποτελεί απαραίτητο πρόσθετο προσόν, οι οποίοι θα δοκιμαστούν την ίδια ημέρα.

Οι υποψήφιοι θα συγκεντρωθούν την αναγραφόμενη στον συνημμένο πίνακα ημερομηνία  και ώρα 7:30 π.μ. το αργότερο, στα κεντρικά γραφεία του ΑΔΜΗΕ στο Ροσινιόλ (Δυρραχίου 89 & Κηφισού 220, Αθήνα)  απ’ όπου θα μεταφερθούν στο χώρο της πρακτικής δοκιμασίας με μέριμνα του ΑΔΜΗΕ.

Καλούνται οι αναφερόμενοι στο συνημμένο πίνακα να προσέλθουνέχοντας μαζί τους το Ατομικό Δελτίο Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (π.χ.  Διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Θα πρέπει επίσης να φροντίσουν ώστε ο ρουχισμός τους να είναι κατάλληλος για την πρακτική δοκιμασία  ( π.χ. αθλητική φόρμα ή φόρμα εργασίας).

Υποψήφιοι, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν θα προσέλθουν στην ειδική πρακτική δοκιμασία ή θα αποτύχουν σε αυτή, θα διαγραφούν από τους πίνακες κατάταξης του οικείου κλάδου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 10Κ/2017

 

Αποτελέσματα για τις 400 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ

eydap_logo.png

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19665/23.05.2018 Απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής πολιτικής, θα απασχολήσει κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018 τετρακόσιους/σιες (400) φοιτητές/τριες Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr) από την Παρασκευή 08.06.2018 έως και την Πέμπτη 14.06.2018, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά το έτος 2017.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβούν τις τετρακόσιες (400), η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με την ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 21.06.2018, ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας, Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι. Ο κατάλογος των κληρωθέντων θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr).

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν υποχρεούνται να προσκομίσουν στην Υπηρεσία προσωπικού της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι), πρόσφατη βεβαίωση σπουδών (τελευταίου διμήνου) από τη Σχολή της φοίτησής τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 21-6-2018

Επιτυχόντες με Αλφαβητική Σειρά

Επιτυχόντες με Σειρά Κλήρωσης

 

Επιλαχόντες με Αλφαβητική Σειρά Επιλαχόντες με Σειρά Κλήρωσης

Αν έχετε κληρωθεί ως επιτυχών, θα λάβετε έως αύριο 22/6/2018 ενημερωτικό email στην email διεύθυνση που δηλώσατε για τη διαδικασία που ακολουθεί και για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε. Οι επιλαχόντες θα κληθούν σε δεύτερη φάση, εφόσον δεν προσέλθουν όλοι οι επιτυχόντες για πρόσληψη.

 

Το Μουσείο Ακρόπολης έχει γενέθλια – Ελεύθερη είσοδος και συναυλία

museioAkropolis_athenspress.gr_.jpg

Σήμερα,

Τετάρτη 20 Ιουνίου,

το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα εννιά χρόνια λειτουργίας του.

Ο κόσμος από το πρωί έχει κατακλύσει τις αίθουσες και το εστιατόριο και γύρω σου ακούς γλώσσες από κάθε μέρος του κόσμου.

Οσοι βρεθούν σήμερα στο

Μουσείο Ακρόπολης

είναι διπλά τυχεροί, μιας και οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εορταστικές θεματικές παρουσιάσεις για την έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια». Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια» με οδηγούς τους αρχαιολόγους-φροντιστές του Μουσείου και να ανακαλύψουν σημαντικά έργα για τα μεγάλα μυστήρια της Ελευσίνας, καθώς και τη σύνδεση της Ελευσίνας με την Αθήνα και την Ακρόπολη.
Ελληνικά:  4 μ.μ., 6 μ.μ.
Αγγλικά:  5:30 μ.μ.

Συμμετοχές: Εγγραφές γίνονται την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση εισιτηρίου της περιοδικής έκθεσης (€3).

Και το βράδυ συναυλία

Η Big Band Δήμου Αθηναίων σε ένα «Διαχρονικό ταξίδι στη jazz μουσική»
Στις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένες jazz μουσικές που θα ερμηνεύσει η Big Band του Δήμου Αθηναίων.
Καλλιτεχνική επιμέλεια Big Band: Σάμι Αμίρης
Μουσικοί: Κόλλιας Δημήτρης – Άλτο Σαξόφωνο, Μουρτζούκος Ανδρέας – Άλτο Σαξόφωνο, Καραγιάννης Κώστας – Τενόρο Σαξόφωνο, Μακρής Κώστας – Τενόρο Σαξόφωνο, Βαζούρας Κωστής – Βαρύτονο Σαξόφωνο, Κοκόλης Διονύσης – Τρομπέτα I, Θεοδοσάκης Εμμανουήλ – Τρομπέτα II, Κατσαρέλης Βαγγέλης – Τρομπέτα III, Καραγιαννάκης Γιάννης – IV, Ανδρέου Αντώνης – Τρομπόνι I, Ζαρέας Γιώργος – Τρομπόνι II, Τζαμαρίας Άγγελος – Τρομπόνι III,
Αλεξανδρής Κώστας – Τρομπόνι IV (Μπάσο τρομπόνι), Χαρονιάν Κεβόρκ – Ηλεκτρική Κιθάρα, Αμίρης Σάμι – Πιάνο, Γεωργιάδης Γιώργος – Κοντραμπάσο – ηλεκτρικό Μπάσο, Κτιστάκης Αλέξανδρος – Δράκος – Τύμπανο.

Κατηγορία:   Θέσεις στην Υγεία

How-Medical-treatment-Algorithms-are-shaping-physicians.png

Αιτησεις εως τις 2 Ιουλίου για 953 γιατρούς στις ΤΟΜΥ

Το Υπουργείο Υγείας για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων …

25 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα

Κατηγορία:   Ιδιωτικός Τομέας

stock_office10.jpg

Πρόσληψη διερμηνέα στο Σωματείο Praksis (Θεσσαλονίκη)

Για την υποβολή δικαιολογητικών για την θέση του Διερμηνέα με κωδικό:ΔΜ-Θ υπάρχει …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιος Τομέας

4250366-.jpg

12 προσλήψεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνων

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
how-to-become-a-personal-trainer_2693x1796_1200x900.jpg

32 θέσεις εργασίας στο Ολοήμερο Οικολογικο Σχολείο Χανίων

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assets_LARGE_t_183761_53545851.jpg

7 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
Your-first-Eures-job.jpg

6 θέσεις στο Δήμο Θέρµου

Ο ∆ήµαρχος Θέρµου ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0007.jpg

28 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πατρέων

Ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού είκοσι οκτώ (28) ατόµων ήτοι: ∆ύο (2) άτοµα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
tromaktiko.jpg

8 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) ΔΗΜΟΥ …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
jobjob.jpg

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ανατολικής Μάνης

Πρόσληψη στον Δήμο Ανατολικής Μάνης: δώδεκα (12) ατόμων ΥΕ Εργατών Καθαριότητας με …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
Cooking-event-with-world-renowned-chef-at-Electrolux-002.jpg

Μάγειρας στο Δήμο Αιγιαλείας

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
843cb77e351439722501e8848a2555de_XL.jpg

7 ναυαγοσώστες στο Δήμο Πάρου

Ο ∆ήµος Πάρου, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ΕΠΤΑ (7) ναυαγοσωστών, µε σύµβαση …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
jobs-660x440.jpg

14 προσλήψεις στο Δήμο Αχαρνών

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ θα προβεί στην άμεση πρόσληψη προσωπικού δέκα τεσσάρων (14) ατόμων, με …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιος Τομέας

this-website-uses-social-media-to-find-your-dream-job-691ee3b7b5.jpg

3 προσλήψεις στο Δήμο Δομοκού

Ο Δήμος Δομοκού ύστερα από την υπ’ αριθ. 78/2018 (ΑΔΑ:Ω189Ω9Α-ΧΨΦ) απόφαση του Δ.Σ η οποία …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-100010.jpg

4 θέσεις εργασίας στον Δήμο Μονεμβασίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assets_LARGE_t_183761_54563899.jpg

3 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών, με σύμβαση εργασίας …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job-find.jpg

8 προσλήψεις στο Δήμο Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης έπειτα από την 128/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.jpg

Απόφοιτοι Λυκείου στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» για 36 μήνες

Το Γραφείο Προέδρου του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», που εδρεύει στην Αγία …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job-hunting.jpg

16 προσλήψεις στο Δήμο Κω

Η «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
engineering-jobs-start-k_b77db33335b625a7.jpg

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Δημος ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ανακοινωνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job.jpg

16 προσλήψεις στο Δήμο Κρωπίας

Ο ∆ήµαρχος Κρωπίας ανακοινωνει την πρόσληψη δέκα έξι (16) θέσεων κατεπειγουσών αναγκών …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
job.jpg

8 θέσεις εργασίας στη Περιφέρεια Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανακοινωνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
what-does-an-archaeologist-do_b591645d-7df6-4cc5-a81e-3eafdd9c8e3f.jpg

2 θέσεις εργασιας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Δημόσιο

Capture-1.png

Δημόσιο: Ερχονται περικοπές στα επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Μειώσεις στα επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων στο …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
admie.png

ΑΔΜΗΕ: Υπεγράφη η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Έπεσαν οι υπογραφές τη Δευτέρα για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που καλύπτει τους …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
admiejpg-thumb-large.jpg

ΑΣΕΠ 10Κ/2017: Oριστικά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Eκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 10Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 27/4-8-2017 και ΦΕΚ …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
How-Medical-treatment-Algorithms-are-shaping-physicians.png

Αιτησεις εως τις 2 Ιουλίου για 953 γιατρούς στις ΤΟΜΥ

Το Υπουργείο Υγείας για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων …

25 Ιούνιος, 2018, Περισσότερα
tromaktiko.jpg

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Λήγει η προθεσμία για τις 588 μόνιμες προσλήψεις

Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 6Κ/2018 …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

ατηγορία:   Ειδήσεις για την Παιδεία

Capture-4.jpg
382080.jpg

Πανελλήνιες 2018: Την Παρασκευή αναμένονται τα αποτελέσματα

Την Παρασκευή αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων, με το υπουργείο …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
mathites.jpg

Με εγκύκλιο Γαβρόγλου απαγορεύται σε μαθητές να έχουν κινητά στο σχολείο

Με εγκύκλιο του, ο υπουργός παιδείας Κωσνταντίνος Γαβρόγλου, θέτει «απαγορευτικό» …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
cambridge03.jpg

10.000 Ελληνες φοιτούν στα βρετανικά πανεπιστήμια

Η Ελλάδα βρίσκεται στη 10η θέση μεταξύ μη Βρετανών πολιτών, όσον αφορά στην έκδοση …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
panellinies.jpg

Πανελλήνιες 2018: Συνέχεια στις εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων με Ελεύθερο Σχέδιο

Με το Ελεύθερο Σχέδιο συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Μεταπτυχιακά

Education-OpportunitySmall.jpg

Εμβολιασμοί και Πρόληψη Λοιμώξεων σε παιδιά και εφήβους

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

o-ELEMENTARY-SCHOOL-TEACHER-facebook.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Ειδική Αγωγή»

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
untitled-5-973x580.jpg
foit.jpg

Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί

Το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει από το ακαδημαϊκό έτος …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
untitled-5-973x580.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο»

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
untitled-5-973x580.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση»

Τα Τμήματα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
medical-assistant-schools-Copy.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Στα πλαίσια του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ssss.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική θεωρία και Πολιτική»

Παρατείνεται έως και τις 15 Ιουλίου 2018 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ στην …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
psychology.medium.jpg

ΠΜΣ Νέες Τεχνολογίες στη Ναυτιλία και τις Μεταφορές

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
panepistimio_aigaiou_2.jpg

ΠΜΣ Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί το Πρόγραμμα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Μεταπτυχιακά

C24500979DC5D5D4C7CD0F65B7775957.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Επιστήμη Δεδομένων»

Εισαγωγικά – Γνωστικό αντικείμενο Η περιοχή της Επιστήμης Δεδομένων έχει ως …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
C24500979DC5D5D4C7CD0F65B7775957.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην «Επιχειρηματική Αναλυτική» (Business Analytics)

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ερευνητικές Κατευθύνσεις στην Πληροφορική»

Το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
5323147c5d73ced12d65bd83bec52ef1_XL.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Υπολογιστική Μηχανική»

Οι Σχολές Χημικών Μηχανικών (συντονίζουσα), Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολιτικών …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ΕΜΠ-1021x576.jpg

Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων

Η Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ σε συνεργασία με τις Σχολές Αγρονόμων – …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Ελλάδα

erdogan.jpg

«Άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών», ζήτησε ο Τσίπρας από τον Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
okana_626_355.jpg

Ο Δήμος Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ο δήμος Αθηναίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στέλνει …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
STE.jpg

ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών

Απορρίφθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, απο την Ολομέλεια του Συμβουλίου της …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
summer-814679_1920.jpg

Πότε ξεκινούν τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 2018

Τη Δευτέρα 2/7/2018, ξεκινούν τα προγράμματα του Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, του …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
1.gif

ΠΟΜΙΔΑ: Τι ισχύει για τις επιθεωρήσεις ανελκυστήρων

«Τσουχτερά» χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) τα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
1369241-656x410.jpg

Ερευνα: Δουλεύουμε 198 ημέρες τον χρόνο για την Εφορία

Την εξοντωτική υπερφορολόγηση που υφίστανται στην Ελλάδα πολίτες και επιχειρήσεις …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
assstybaraz.jpg

Σποτ της ΕΛ.ΑΣ κατά των ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών η Ελληνική Αστυνομία δημιούργησε …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
IMG_5449.jpg

Το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα

Ολα όσα γνωρίζαμε για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα αλλάζουν. …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
afe95614eaf1ed7c4f60d03726afc613_L.jpg

Διαγωνισμος: Φωτογραφίζοντας τον Εθνικό Κήπο στις 4 εποχές του χρόνου

Φωτογραφικό διαγωνισμό « Ο Εθνικός Κήπος τις 4 εποχές του χρόνου», διοργανώνουν ο Δήμος …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
seismos.jpg

Σεισμός 4,2R βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11.21 π.μ. σε …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Ελλάδα

sitisi.jpg

Πότε πληρώνονται ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

Εβδομάδα πληρωμής είναι η τρέχουσα για σειρά επιδομάτων. Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
pognfhzrcc5ad23d5a4e8e1.jpg

Αστατος και σήμερα ο καιρός -Βροχές και καταιγίδες

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα, Δευτέρα, κυρίως στα …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ImageHandler-1-1.jpg

Χωρίς μετρό η Αθήνα σήμερα έως τις 9 το πρωί

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 οι εργαζόμενοι στο μετρό. …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Οικονομία

opekepe-arxeio.jpg

Πληρωμές 3,1 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμές ύψους 3,1 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
pliromi_evro_xrimata_teli_dei_aftodioikisi.jpg

Τα πρόστιμα της εφορίας για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Οδηγίες για το πώς ακριβώς πρέπει να υπολογίζονται, πλέον, τα πρόστιμα σε όσους …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
xrimata5-580x361.jpg

Έρχονται αναδρομικά για 900.000 συνταξιούχους – Ποιοι δικαιούνται και πόσα;

Αναδρομικά και επιστροφή από παράνομες κρατήσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
newego_LARGE_t_420_54228194.jpg

Ανοίγει η νέα πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών

Εντός των επόμενων 24ώρων αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η νέα έκδοση της …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
apodei.jpg

Τέλος ο μειωμένος ΦΠΑ και στα τελευταία πέντε νησιά του Αιγαίου

Τέλος ο μειωμένος ΦΠΑ και στα τελευταία πέντε νησιά της χώρας από το ερχόμενο Σάββατο. …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
eoi7tgui.jpg

ΑΑΔΕ: Την Πέμπτη η νέα φορολοταρία

Η φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ θα αναδείξει την Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα τους 1.000 …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
loft-apartment-near-downtown-and-wsu.jpg

Φόρο διαμονής πρέπει να πληρώσουν όσοι νοικιάζουν ακίνητα μέσω Airbnb

Υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του Taxisnet θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση απόδοσης του …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
enfia1.jpg

Οι νέες αντικειμενικές αξίες εκτοξευουν τους φόρους για χιλιάδες ιδιοκτήτες

Μεγάλη προσπάθεια να αποκρυβεί η διπλή αύξηση στις αντικειμενικές αξίες, το 2019 και το …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
ImageHandler.jpg

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις

Από το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, θα αρχίσει σταδιακά η πληρωμή των συντάξεων …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Εργασιακά

2189661-656x410.jpg

ΟΑΕΔ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις νέων για τα Green Skills σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Green Skills – Επαγγελματική Ενημέρωση των …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα

Κατηγορία:   Επιχειρηματικότητα

DSC_5257_748x280.jpg

Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακής Καινοτομίας

Θερινό Σχολείο με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακή Καινοτομία σε Περιβάλλον …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
695cf5a7681345119ce3fc3b51285d84.jpg

Στο Περιστέρι κάνει στάση το πρόγραμμα Youth Empowered

Συνολικά 300 νέοι, 100 μέντορες και περισσότερες από 23 εταιρείες και φορείς βρίσκονται …

25 Ιούνιος, 2018 Περισσότερα
Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 13 Νοεμβρίου στον 21ο αιώνα
πρόγραμμα απασχόλησης 5.500 ανέργων               Εντός της εβδομάδας το πρόγραμμα απασχόλησης 5.500 ανέργων σε 11 υπουργεία
Δωρεάν έλεχος μαστού               από τον Δήμο Αθηναίων και το «Άλμα Ζωής»
«Το ταξίδι»               μια παράσταση στην Εφηβική Σκηνή του Εθνικού, με ελεύθερη εισοδο
Μόνο ηλεκτρονικά από σήμερα               οι αιτήσεις για τα αναδρομικά -Βήμα προς βήμα η διαδικασία
image Δείτε σαν σήμερα
image πρόγραμμα απασχόλησης 5.500 ανέργων
image Δωρεάν έλεχος μαστού
image «Το ταξίδι»
image Μόνο ηλεκτρονικά από σήμερα

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 11ος

Αθλητισμός 11ος

            13/11 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 10ος

Αθλητισμός 10ος

                Το απόλυτο δράμα που βίωσε ποτέ ποδοσφαιριστής

Read More...

Αθλητισμός 9ος

Αθλητισμός 9ος

              Έπιασε κορυφή με μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Ράλι Ακρόπολις τέλος για την Ελλάδα

Read More...

WRC

WRC

              Ράλι Καταλονίας

Read More...

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Αγωνιστικό διήμερο με εθνική σημασία στην πίστα των Σερρών

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Καμμένος

Καμμένος

              Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11ος

		ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11ος

  Ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο

Read More...

Τσίπρας

Τσίπρας

  Ποιους πολιτικούς αρχηγούς συνάντησε ο Α. Τσίπρας στο Παρίσι

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ιταλια

   Ιταλια

              Σαλβίνι ξανά κατά Ευρώπης με όπλο το μεταναστευτικό:Θα τους μπλοκάρουμε

Read More...

Ιαπωνία

 Ιαπωνία

              Ο εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας είναι ένας Έλληνας από τη Λευκάδα – Μια ιστορία...

Read More...

Σκόπια

Σκόπια

              Εγκρίθηκαν τα σχέδια τροπολογιών του Συντάγματος της ΠΓΔΜ από την αρμόδια επιτροπή

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

              Να φύγει Αυτός.! - ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!

Read More...

EΛΛΑΔΑ 10ος

EΛΛΑΔΑ 10ος

              Αίτηση Ακύρωσης της Νέας Ταυτότητας με ενσωματωμένο το τσιπ

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

           
Συνταξιούχοι εγκαταλείπουν τη χώρα σε μια προσπάθεια να ζήσουν αξιοπρεπώς

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

              Πόσα αναδρομικά θα πάρει κάθε συνταξιούχος – Τα ποσά και οι πίνακες

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Προς πλήρη κατάργηση των capital controls μέχρι το τέλος του χρόνου

Read More...

Δωρεάν Μαστογραφίες

Δωρεάν Μαστογραφίες

            στα Ιωάννινα

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Γουατεμάλα: «Ξύπνησε» το φονικό ηφαίστειο Ελ Φουέγο

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Τα τρένα και το χιόνι δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Κρακατόα 1883 -Η πιο δυνατή ηφαιστειακή έκρηξη στη νεότερη ιστορία του κόσμου

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Το ηφαίστειο της Αίτνα καταρρέει γλιστρώντας προς τη θάλασσα του Ιονίου με τον κίνδυνο να προκαλέσει τσουνάμι

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Κόκκινος συναγερμός στην Ισλανδία: Ηφαίστειο απειλεί να φέρει τον όλεθρο στη βόρεια Ευρώπη

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Το ιταλικό χωριό που… δεν υπάρχει

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η 30η , 31η...

Read More...

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

              16η, 17η, 18η,...

Read More...

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

ΠΡΕΣΠΕΣ

 ΠΡΕΣΠΕΣ

              Από που προέρχεται το όνομά τους Ολα τα ΝΕΑ των Πρεσπών

Read More...

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

		Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

              Διακοπή τηλεθέρμανσης σε οδούς της Κοζάνης, Τρίτη 17-4-18, για την αποκατάσταση διαρροής.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/11/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/11/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

              Κονίτσης Ανδρέας: «Ένωση τώρα της Βορείου Ήπείρου με την Ελλάδα».

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 2

Παμμακεδονικές Ενώσεις 2

              Με το «Μακεδονία Ξακουστή» άνοιξε η στρατιωτική μπάντα την παρέλαση της Καστοριάς (εικόνες, βίντεο)

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 1

Παμμακεδονικές Ενώσεις 1

              Βροντερό ΟΧΙ στην προδοσία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

Zougla.gr

Zougla.gr

              Zougla.gr

Read More...

ΑRΤ

ΑRΤ

              Αρτ TV Live - Αρτ τηλεόραση ραδιόφωνο Art tv Live

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided