Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018

Διάφορα

ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΩ

 

 

 

 

 

 

 

ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΩ

Γονατίζω και  το αίμα σου φιλώ

Άρθρο της διευθύντριας της «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη «Εγέρθητι»

Κατηγορούμαστε διότι είμαστε Εθνικιστές. Κατηγορούμαστε δηλαδή ότι αγαπούμε το Έθνος μας, δηλαδή την ευρεία οικογένειά μας, τους πατέρες, τις μητέρες και τα αδέλφια μας Έλληνες και αγωνιζόμαστε ενεργητικά για το Έθνος μας. Όσοι θεωρούν ότι η λέξη Εθνικιστής μας υποτιμά ή μας κάνει να αισθανόμαστε ένοχοι, είτε αγνοούν είτε, ευτελείς όντες οι ίδιοι, εθελοτυφλούν, διότι ένα από τα δύο χαρακτηριστικά τα οποία ξεχωρίζουν τον Άνθρωπο από το Κτήνος, είναι η Μνήμη. Όποιος αρνείται την Μνήμη, δεν είναι ούτε Άνθρωπος, ούτε Κτήνος, αλλά «υπό» του είδους του. Εμείς οι Εθνικιστές αντιλαμβανόμαστε, αποδεχόμαστε και τιμούμε την Μνήμη. Για αυτό και τιμούμε τους Ήρωές μας.

Ο δολοφονημένος από τους κατσαπλιάδες καταπατητές της πατρικής και μητρικής του γης, Κωνσταντίνος Κατσίφας, κατηγορήθηκε ως «εξτρεμιστής» από τους αμνήμονες, ευτελείς υπανθρώπους των εγχωρίων ελίτ που βρωμίζουν  τα παντελόνια τους στην σκέψη ότι μπορεί να τους ζητηθεί να υπερασπιστούν την Πατρίδα. Αυτοί που αρνούνται την Μνήμη και την Τιμή, δεν είναι ούτε Έλληνες, ούτε Άνθρωποι. Για αυτήν τους την άρνηση θα κληθούν να απολογηθούν και σε αυτήν την ζωή και στην επόμενη.

«Αυτός που αποφεύγει να πάρει μιαν απόφαση, θα αναγκαστεί από τον αντίπαλό του να πάρει μιαν απόφαση υπό τους όρους που αυτός ο τελευταίος θα του υπαγορεύσει», λέει ο Νικολό Μακιαβέλλι. Εμείς έχουμε πάρει την απόφασή μας. Και όσοι ακόμη ταλαντεύονται, θα κληθούν να το κάνουν συντόμως.

Στο φέρετρο του Κωνσταντίνου Κατσίφα ακουμπά η Ελλάδα. Στο φέρετρο αυτό ας ορκιστούμε όσοι είμαστε Έλληνες, όσοι είμαστε Άνθρωποι, πως η προσφορά της ζωής του στο δέντρο της Πατρίδας,  δεν θα ξεχαστεί, και δεν θα ξεχαστεί όχι παθητικά, ως πένθος, αλλά ενεργητικά, σαν ένεση θάρρους και δύναμης στο σώμα του Έθνους.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν είναι «ένα τραγικό θύμα». Δεν είναι ένας «μάρτυρας». Είναι Ήρωας. «Ο ηρωικός άνθρωπος», γράφει ο Ιωάννης Συκουτρής, «δεν ομοιάζει με τους καλούς και φρονίμους αμαξάδες, οι οποίοι οδηγούν το αμαξάκι των «βραδέως αλλ’ ασφαλώς» από τους δρόμους τους στρωτούς και τους ησύχους προς το τέρμα, που άλλοι καθώρισαν. Με τον ηνίοχον ομοιάζει, που κυβερνά τέσσαρα, οκτώ ίσως θυμοειδή άλογα – και το καθένα των σπεύδει ασυγκράτητον προς αυτοβούλους κατευθύνσεις. Τα κυβερνά με δυνατό χέρι, χωρίς όμως και να εξουδετερώνη εκείνων την ορμητικότητα και την επαναστατικότητα. Ειδεμή, τι θέλγητρον θα είχε δι’ αυτόν η ηνιοχεία; Το «βραδέως αλλ’ ασφαλώς» δεν το ξέρει. λογαριάζει και τας πτώσεις, διότι μόνον όπου υπάρχουν πτώσεις δίδετ’ ευκαιρία και ανυψώσεων».

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε, ορθός όντας, αντί σερνάμενος, έρποντας και κλαψουρίζοντας για την μοίρα του. «Αν θέλης να γεννηθής και πότε θέλεις να γεννηθής, δεν εξαρτάτ’ από την συγκατάθεσίν σου. το να φύγης όμως από την Ζωήν και πότε να φύγης, αυτό αφήκεν ο Θεός εις την ιδικήν σου, την υπεύθυνον διαγνώμην. Και είναι βαρεία και δύσκολος αυτή η ευθύνη – διά τούτο και η ορμή προς αυτοσυντηρησίαν είναι τόσον ισχυρά.

Αλλ’ εκούσιος ή ακούσιος ο θάνατος του ήρωος, είναι πάντοτε μία έκρηξις ηφαιστείου. Να έτσι εξαφνικά σπα το δοχείον της ζωής του, συντρίβεται και συντρίβει όλα γύρω του, φλέγεται και φλέγει, φωτίζεται και φωτίζει – και τρομάζουν οι δειλοί και ταπεινοί και φθονεροί», συνεχίζει ο μέγας νεοελληνιστής πατριδολάτρης.

Ο θάνατος του παλληκαριού, ας γίνει η αφορμή για την έκρηξη του ηφαιστείου που θα τρομάξει τους δειλούς, τους υποταγμένους, τους φθονερούς. Ακόμη περισσότερο, ας ενθαρρύνει τους χλιαρούς, κι ας οδηγήσει το Έθνος μας στην Νίκη. Η Ιστορία μας δείχνει ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο εάν το πιστέψουμε και εργαστούμε συστηματικά για αυτό.

Έναν αιώνα πριν, κι όμως σαν να έγραψε μόλις σήμερα το πρωί, ο Ίων Δραγούμης έγραφε: «Ανάμεσα σε δυοαρματωμένους λαούς, στους Τούρκους και στους Βουλγάρους, οι Έλληνες, οι μόνοι άοπλοι, οι μόνοι ακέφαλοι, οι μόνοι αβοήθητοι, χάνουνταν κάθε μέρα και, απελπισμένοι από την Ελλάδα, δεν ήξευραν πιά σε ποιόν προστάτη να γυρίσουν για να προσκλαυθούν. Ο Αλέξης όπου πήγαινε τους έλεγε, για να τους ησυχάση λίγο, πως ο Βασιλιάς γι’ αυτό γυρίζει στην Ευρώπη για να βρη προστάτες για τους Μακεδόνες, και πως ο ελληνικός στρατός οργανόνεται για να έλθη αργότερα να τους ελευθερώση από τα φοβερά τους βάσανα. Στα μεγάλα κέντρα έκανε, σύμφωνα με το σχέδιό του, επιτροπές για την υπεράσπιση. Απάντησε όμως και ανθρώπους με αντιλογίες. ένας του είπε: «Τα πράματα είνε στα χέρια της Ευρώπης τώρα» άλλος του είπε: «Δεν είνε καιρός τώρα για δουλειά, είνε πάρα πολύ αργά». Και τρίτος ο καλλίτερος είπε. «Περίμενε ακόμη ως που να ησυχάσουν τα πράματα, και τότε συλλογιζόμαστε». Ο Αλέξης σε τούτο ν’ αποκρίθηκε: «Σωστά είνε τα λόγια σου, αλλά καλλίτερα έχω ν’ αρχίσω τώρα και να κάμω τα μέτρια εκείνα που μπορώ».

Πολλοί όμως ρωτούσαν: «Τί να κάμουμε; Μάς σφάζουν».

Και ο Αλέξης αποκρίνουνταν πάντα: «Μας φτάνουν πια οι μάρτυρες. Χρειάζονται τώρα ήρωες. Γενήτε ήρωες!»

Αυτήν την προσταγή άκουσε ο Βορειοηπειρώτης Ήρωας κι έγινε από σκλάβος και υπόδουλος, Ήρωας του Έθνους. Έβαλε στον νου του την Νίκη και πέτυχε την δική του νίκη, η οποία στεφάνωσε για πάντα το γαλήνιο χαμόγελο της νεκρής μορφής του. Αυτός, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, πίστεψε ετούτη την ρήση του Δραγούμη: «Τίποτε δεν είναι αδύνατο. Τα δυνατά από τα αδύνατα τα ξεχωρίζει μια ψιλή-ψιλή γραμμή. Μα είμαστε τόσο κολλημένοι κάτω στα εύκολα, τόσο μουδιασμένοι που δεν μπορούμε να πηδήξουμε από πάνω από την ψιλή γραμμή.»

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πέρασε την λεπτή γραμμή. Κι έγινε Αθάνατος!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 

 

 

 

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Αλβανοί αστυνομικοί ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ

στα σπίτια όσων φιλοξένησαν ανθρώπους για την ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ!


Ασταμάτητοι οι Αλβανοί στη Βόρειο ήπειρο και ανύπαρκτη για ακόμη μια φορά η Ελλάδα αφήνει τους αλύτρωτους Έλληνες βορά στους Κατσαπιάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις Βουλιάράτες υπάρχει αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία γίνονται εισβολές σε σπίτια Ελλήνων που φιλοξένησαν κόσμο για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μεταξύ των σημερινών θυμάτων της εισβολής είναι και η οικογένεια που φιλοξένησε την Ελληνόψυχη Ευρωβουλευτή της Κύπρου Ελένη Θεοχάρους. Η ανάκριση πάει σύννεφο και κανείς δεν αντιδρά. Η επιχείρηση κατατρομοκράτησης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γυρίσει μπούμεραγκ στους κατσαπλιάδες

stoxos.gr
Blog Widget by LinkWithin

 

 

 

 

14.11.18

Δολοφονία Κ.Κατσίφα:

Ο αστυνομικός διευθυντής τον είχε προειδοποιήσει 3 ημέρες πριν ότι θα τον σκοτώσει!

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν πριν από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου δείχνουν πως ήταν σχεδιασμένη από μέρες αφού ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Κιάνι Πέτσι τον προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να σημαιοστολίσει το χωριό του γιατί αλλιώς τον περιμένει το... όπλο του!
Συνεπώς είχαμε απευθείας απειλή για δολοφονική ενέργεια 3 ημέρες πριν
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η εφημερίδα »Δημοκρατία», τρεις μέρες πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, είχε κληθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Γεωργουτσάτι, όπου υπάγεται το χωριό Βουλιαράτες.
Μάλιστα, ο αστυνομικός διευθυντής Κιάνι Πέτσι τον προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να σημαιοστολίσει το χωριό του.
«Για αρκετή ώρα τον είχαν στο αστυνομικό τμήμα, θέλοντας να τον αποτρέψουν. Ο Κωνσταντίνος, όμως, ζούσε για τις ελληνικές επετείους που θα σημαιοστόλιζε το χωριό και θα το έντυνε στα γαλανόλευκα. Έτσι, ζητούσε εξηγήσεις από τον αστυνομικό διευθυντή για ποιο λόγο να μη σημαιοστολίσει αφού είναι απολύτως νόμιμο», λέει επιστήθιος φίλος της οικογένειας Κατσίφα.
Ο Κωνσταντίνος έφυγε εξοργισμένος από το τμήμα, πήγε στο σπίτι του και επί τρία μερόνυχτα έμεινε στο υπόγειο όπου είχε το εργαστήριό του. Έφτιαχνε κοντάρια, έβαφε τους σταυρούς και ξεσκόνιζε γαλανόλευκες. Προτού χαράξει, ο Κωνσταντίνος πήρε τις σημαίες και άρχισε να στολίζει το χωριό.
Φτάνοντας στο μνημείο Ηρώων, ο Κατσίφας τοποθέτησε μία σημαία αριστερά στην πλάκα όπου αναγράφονται τα ονόματα των πεσόντων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Πηγαίνοντας να βάλει άλλη μία σημαία στα δεξιά, ο αστυνομικός διευθυντής είναι πίσω του και τον προειδοποιεί: “αν κρεμάσεις και την άλλη σε περιμένει” και τότε του έδειξε το όπλο του στη θήκη».
Πάντως τα Τίρανα συνεχίζουν να προκαλούν καθώς ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Ντιτιμίρ Μπουσάτι προαναγγέλλει ότι τα Τίρανα θα ανακοινώσουν και νέο κατάλογο με ανεπιθύμητα πρόσωπα στην Αλβανία, ενώ καλεί την Αθήνα να καταδικάσει όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα!
Και αυτό γιατί δήλωσε πως η Αλβανία δεν έχει βάλει ακόμα τελεία στον ελληνικό κατάλογο «non grata».
Παράλληλα, ο Αλβανός ΥΠΕΞ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, υψώνοντας το δάχτυλο στην Αθήνα για την «επίσημη σιωπή» της σχετικά με τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα!
Από τα πυρά του μάλιστα δεν ξέφυγε ούτε η κοινή γνώμη της χώρας μας, ενώ ξεκαθάρισε πως οι αλβανικές Αρχές περιμένουν μια απάντηση από την ελληνική πλευρά και την αποστασιοποίηση της από τις «εξτρεμιστικές ενέργειες» της ελληνικής μειονότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της κηδείας του 35χρονου.
Υπενθυμίζεται πως η Αλβανία επικήρυξε 52 Έλληνες που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του 35χρονου ομογενούς
Τους καταλογίζει οργανωμένες ενέργειες σε βάρος της Αλβανίας, ενώ κάνει λόγο για «απαράδεκτη, χυδαία και επικίνδυνη πρόκληση» προς τη χώρα τους
Παράλληλα, ενημερώνει ότι στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται και άλλοι «εξτρεμιστές» συμπατριώτες μας, στους οποίους έχει απαγορευτεί επίσης η είσοδος στη χώρα
«Κανείς δεν πρέπει να εκλάβει τη σοφία μας για αδυναμία και κανένας ξένος δεν μπορεί να παραβαίνει τον νόμο χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου, αλλά και να μην σέβεται τις παραδόσεις αυτής της χώρας», τονίζουν
pronews
Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 14.11.18

 

 

 

 

Ύστατο χαίρε στον Κων/Νο Κατσίφα:

λύγισαν και οι πιο δυνατοί.

https://www.youtube.com/watch?v=fPwz8XQOvfo

Γιάννης Κατσίφας πατέρας του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου

για τους προδότες πολιτικούς

https://www.youtube.com/watch?v=1kwJ1JlvEKA

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Το Πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,

το Πρόσωπο της Αληθινής Ελλάδας..... (βίντεο)


Το Πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το Πρόσωπο της Αληθινής Ελλάδας.....

«Είμαστε ένας λαός ο οποίος πρέπει να κρατήσει τα σημαντικά και τα καίρια, όπως πολύ σωστά λέει ο Αισχύλος. Εμένα μου έχει μείνει το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όλα τα άλλα πρόσωπα είναι απλώς σκοτεινά, δεν θα τα θυμάται ούτε η ιστορία, ή όπως λέει και ο λαός μας πολύ σωστά, ούτε η μάνα τους.»


Δείτε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τον Πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, για την Μακεδονία, για το Πρόσωπο της Αληθινής Ελλάδας.....

https://www.youtube.com/watch?v=yreA4Tf71nM

https://youtu.be/yreA4Tf71nM

malkidis

ΑΓΡΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ.

Ο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ, ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΝΑΟΣ. ΞΥΔΙ ΠΑΠΑ ΜΟΥ, ΞΥΔΙ (ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

mpitakou-dimitrios-argyrokastou

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται λόγια. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Μετά το τέλος του επικηδείου της ανταποκριτού του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, Γεωργίας Μπιτάκου, ως ελάχιστη απόδοση τιμής και μνήμης στον εθνομάρτυρα που ξύπνησε εθνικές συνειδήσεις- σκηνές που δεν πρόκειται εύκολα να ξεχαστούν στους Βουλιαράτες- και εν μέσω επιδοκιμαστικών σχολίων από τον κόσμο, ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου, Δημήτριος, με ένα επιφώνημα αποδοκιμασίας, τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνονται ανάλογες συζητήσεις με κραυγές και τέτοιου είδους ομιλίες.

Παρακολουθείστε τι έγινε.

https://www.youtube.com/watch?v=yOWwRXM6QK4

 

 


ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ!

ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ

– ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ

ΤΟΥ , ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

1

Την μεγάλη Ελληνική Σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αυτή που είχε φέρει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτή που σήκωνε στους Βουλιαράτες, ψάχνουν να βρούν Οι Αλβανοί…

Την ίδια σημαία που κρατούσαν χθές οι Βορειοηπειρώτες και από κάτω της πέρασε το φέρετρο με τον Εθνομάρτυρα και που τους βγάζει τα μάτια, έχουν βάλει σκοπό να κατασχέσουν και κάνουν τα πάντα για αυτό. Αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου και την πορεία που ακολούθησε οι Αλβανοί έκαναν ΝΤΟΥ σε σπίτια στους Βουλιαράτες αναζητώντας της.

Οι δολοφόνοι του Κωνσταντίνου… Οι ίδιοι ακριβώς δολοφόνοι της αλβανικής αστυνομίας επιχειρούν να σκοτώσουν μετά τον Κωνσταντίνο και την ΙΔΕΑ του και την ΣΗΜΑΙΑ του, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι.

 

 

 

 

Αλβανία:

Κηρύσσει ανεπιθύμητους 52 Έλληνες που πήγαν στην κηδεία Κατσίφα

Κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες Αλβανίας

Κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες Αλβανίας EUROKINISSI

Με ανακοίνωση του ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών δεν τους κατονομάζει, ωστόσο τους καταλογίζει οργανωμένες ενέργειες σε βάρος της Αλβανίας.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η αλβανική κυβέρνηση καθώς ο Αλβανός υφυπουργός Εσωτερικών, Σάντερ Λέσι, δήλωσε πως η κυβέρνηση της γείτονος κήρυξε ανεπιθύμητους 52 Έλληνες που βρέθηκαν στην κηδεία Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες.

Αν και οι 52 Έλληνες δεν κατονομάζονται η Αλβανία τους κατηγορεί για οργανωμένες ενέργειες σε βάρος της, ενάντια στη συνταγματική τάξη, την εθνική ασφάλεια και τη δημόσια ειρήνη. Το αλβανικό υπουργείο στην ανακοίνωσή του μιλά για απαράδεκτη, χυδαία και επικίνδυνη πρόκληση προς τη χώρα τους, τα όσα έγιναν από ανεξάρτητα άτομα και ομάδες που ήρθαν από την Ελλάδα που κακοποίησαν το σεβασμό μας προς την οικογένεια που πενθούσε και μετατρέποντας ένα τελετουργικό ταφής σε έναν απαράδεκτο εξτρεμισμό.

«Αυτοί οι 52 αλλά και άλλοι που ακόμη εξετάζονται από τις δυνάμεις ασφαλείας μας σχετικά με τις χθεσινές εξτρεμιστικές ενέργειες στο χωριό Βουλιαράτες, δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στην Αλβανία για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τον νόμο Κανείς δεν πρέπει να εκλάβει τη σοφία μας για αδυναμία και κανένας ξένος δεν μπορεί να παραβαίνει τον νόμο χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου, αλλά και να μην σέβεται τις παραδόσεις αυτής της χώρας».

Αλβανία: Κηρύσσει ανεπιθύμητους 52 Έλληνες που πήγαν στην κηδεία Κατσίφα

 

 

 

 

Σείστηκε η Βόρειος Ήπειρος από τον εθνικό ύμνο πάνω στο φέρετρο του Κωνσταντίνου Κατσίφα (βίντεο)

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 8, 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

https://www.youtube.com/watch?v=2QGuNPLl3KA

Διαδώστε το!

https://www.youtube.com/watch?v=QtMqro6ii0s

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Στόν ἀδελφό μας!...... ( Γιά τό ξόδι τοῦ ἀντρειωμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα)

Γιά τό ξόδι τοῦ ἀντρειωμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα
Στόν ἀδελφό μας!......

Σάν ἄστρο φωτεινό, ἔλαμψες στήν καταχνιά
τῶν καιρῶν μας,
Σάν ἀστραπή ὁλόλευκη, ἄστραψες στήν ἀχλύ
τῆς ἐποχῆς μας,
Σάν φεγγάρι ὁλόγιομο, φώτισες τά μονοπάτια
τῆς ζωῆς μας,
Σάν ἥλιος ὁλόλαμπρος διέλυσες τά σκοτάδια στίς καρδιές
τῶν Ἑλλήνων
Μαρτύρησες ὡς πατριώτης ἀνήμερα τῆς ἐθνικῆς μας ἑορτῆς,
τιμώντας τούς προγόνους μας,
Μαρτύρησες ὡς Χριστιανός ὑπερασπιζόμενος τόν Σταυρό,
τό σύμβολο τῆς θυσίας τοῦ Χριστοῦ μας,
Μαρτύρησες ὡς ἥρωας πού δέν συμβιβάζεται, ἀλλά θυσιάζεται γιά νά μήν ὑποταχθεῖ
καί νά παραμείνει ἐλεύθερος γιά πάντα.
Ἔγινες ζωντανός ἱστός τῆς γαλανόλευκης Σημαίας.
Καλό σου ταξίδι, Ἕλληνα!
Καλό σου ταξίδι, Βορειοηπειρώτη λεβέντη!
Καλό σου ταξίδι, γενναῖο παλληκάρι!
Ἡ μητέρα γῆ τῶν προγόνων μας σέ δέχεται ἀνήμερα τῆς ἀπελευθερώσεως τῆς Θεσσαλονίκης, τῆς πρωτεύουσας τῆς Μακεδονίας μας.
Δέν εἶσαι νεκρός! Εἶσαι ζωντανός σπόρος λευτεριᾶς, σέ πανάρχαια Ἑλληνική γῆ φυτεμένος.

Δημ. Κ. Ἀναγνώστου, Θεολόγος

26/10-8/11/2018, Κόρινθος.

aktines

 

 

 

 

Προσαγωγές ομογενών στο Αργυρόκαστρο μετά την κηδεία Κατσίφα

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος

Προσαγωγές ομογενών στο Αργυρόκαστρο μετά την κηδεία Κατσίφα

Στο αστυνομικό τμήμα Αργυρόκαστρου προσήχθησαν ομογενείς μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Ειδικότερα, έχουν προσαχθεί από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, πέντε άτομα που παραβρέθηκαν στην κηδεία στους Βουλιαράτες. Για τις προσαγωγές έχει ενημερωθεί από την Αλβανική Αστυνομία το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Το ελληνικό προξενείο Αργυροκάστρου μεριμνεί για την παροχή προξενικής συνδρομής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι το πρωί είχαν προσαχθεί άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα τελέστηκε σήμερα σε φορτισμένο κλίμα, με την οικογένειά του να βρίσκεται στην κορυφή της νεκρικής πομπής, ενώ νωρίτερα στην πλατεία του χωριού Έλληνες έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Τα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων, τόσο από την αλβανική όσο και από την ελληνική αστυνομία, ήταν δρακόντεια, ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαν απευθύνει έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

NEWSBEAST.GR   8/11/2018

 

 

 

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Η σορός του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 17:26

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Η σορός του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα επέστρεψε στους Βουλιαράτες

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρήνου για όλη την Βόρεια Ήπειρο και τον Ελληνισμό έφτασε πριν λίγο η σορός του Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα στο σπίτι της οικογένειας του στους Βουλιαράτες.

Η σορός του Εθνομάρτυρα είναι τυλιγμένη με την Ελληνική Σημαία, ενώ έξω από το σπίτι τον περίμεναν οι γονείς, πλήθος συγγενών και φίλων για να τον αποχαιρετήσουν και να τον θρηνήσουν.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα τελεστεί το αύριο το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες αυτοκίνητα και πούλμαν από όλη την Ελλάδα.

Μετά από εμπαιγμό 10 ολόκληρων ημερών από τις αλβανικές αρχές η οικογένεια του 35χρονου παρέλαβε τελικά αργά χθες το βράδυ την σορό του από το νεκροτομείο των Τιράνων.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Βόρειος Ήπειρος - Γη Ελληνική!


https://www.youtube.com/watch?v=vW6wFoZ5uZ8

Ο ΗΡΩΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Στο πατρικό του, επέστρεψε σήμερα –μετά από 11 ολόκληρες ημέρες- τυλιγμένος με την γαλανόλευκη την οποία τόσο αγάπησε και στο τέλος θυσιάστηκε γι’ αυτήν, ο ΗΡΩΑΣ Κωνσταντίνος Κατσίφας. Τον υποδέχθηκαν για τελευταία φορά οι τραγικοί γονείς του, η μάνα του μ’ ένα σπαρακτικό «όχι»!

Η κηδεία του ΗΡΩΑ θα γίνει αύριο, στις 2 το μεσημέρι, με δαπάνη του δήμου Δρόπολης και χιλιάδες Έλληνες σπεύδουν για να του πουν το τελευταίο αντίο και να βροντοφωνάξουν ότι η θυσία του δε θα πάει χαμένη!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Ήταν κι αυτός …”εξτρεμιστής”; Ο απέραντος ωχαδερφισμός των πολιτικών για τη Βόρειο Ήπειρο


Του Γιώργου Χαρβαλιά

Μάλιστα. Ακραίος και ο Κωσταντίνος Κατσίφας. Θερμοκέφαλος. Τιμούσε και τη σημαία ο αθεόφοβος. Προκάλεσε. Όπως έναν Αύγουστο πριν οκτώ χρόνια ο Αριστοτέλης Γκούμας. Τριανταεφτά χρόνων εκείνος. Το παράπτωμα του; Μιλούσε ελληνικά σε καφενείο της Χιμάρρας. Κι όταν του ζήτησαν τον λόγο υπερασπίστηκε τη γλώσσα των προγόνων του.

Λίγα μέτρα απ’ το σπίτι του εμβόλισαν την μοτοσικλέτα του Αλβανοί παρακρατικοί. Και για να τον αποτελειώσουν πέρασαν με το αυτοκίνητο δύο φορές πάνω απ΄ το σώμα του.

Ουδέποτε αρνήθηκαν ότι τον δολοφόνησαν. Σήμερα βεβαίως κυκλοφορούν ελεύθεροι. Μπορεί να κάνουν μεροκάματα και στην Ελλάδα. Γιατί κανένας δεν τους ζήτησε τον λόγο. Και η ελληνική κυβέρνηση εκείνης της περιόδου, του Γιωργάκη δηλαδή, έκανε την δολοφονία γαργάρα. Όπως και την εκτέλεση του Κατσίφα η σημερινή κυβέρνηση του Αλέξη.

Κατευνασμός λοιπόν και στους Αλβανούς. Να μην μας θυμώσουν. Για να μακελεύουν κάθε λίγα χρόνια έναν δικό μας, «προς παραδειγματισμόν» ώσπου να αδειάσει και το τελευταίο χωριό και να μη μείνει ρουθούνι Έλληνα στην Αλβανία. Αλλά την ίδια ώρα οι Αλβανοί να καλοπερνάνε στην Ελλάδα. Κι άμα λάχει να φωτογραφίζονται με τον δικέφαλο αετό σε ελληνικά στρατόπεδα για να δείχνουν σε ποιο θεό πιστεύουν.

Κατευνασμός λέγεται στη γλώσσα της διπλωματίας. Δουλοπρέπεια, ραγιαδισμός και ξεβράκωμα λέγεται στα απλά ελληνικά. Και είναι, κακά τα ψέματα, το επίσημο δόγμα της εξωτερικής μας πολιτικής. Απ΄όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις και σήμερα από τον Σύριζα και τη ΝΔ.

Κάνουμε ότι δεν βλέπουμε, ρίχνουμε κι ένα κουβά λάσπη στον μακαρίτη μέχρι να να θεμελιωθεί η θεωρία «τα ήθελε και τα ‘παθε» και στέλνουμε το μήνυμα στους Βορειοηπειρώτες: « Καθίστε στ’ αυγά σας για να μην σας μακελεύουν οι Αλβανοί». ‘Η καλύτερα παρατήστε βωμούς και εστίες και μετακομίστε στη ψωροκώσταινα να διεκδικήσετε μισό ξεροκόμματο, από κοινού με τους Τουρκαλβανούς. Να ξεμπλέξουμε κι εμείς από μπελάδες, με μειονότητες σε ξένες χώρες.

Έκανε, λέει, διπλωματική παράσταση η ελληνική πλευρά. Κομψή. Στο γνωστό πνεύμα: « Εντάξει ρε παιδιά, αλλά γιατί το παρατραβήξατε; Ήταν ανάγκη να τον φάτε;». Και έφαγε τρία διαβήματα στο κεφάλι. Για το δικαίωμα να διαδηλώνουμε έξω από την αλβανική πρεσβεία. Με τον ψυχάκια πρωθυπουργό της γείτονος να τουιτάρει «ευτυχώς που τον φάγαμε τον Έλληνα εξτρεμιστή πριν βάλει σε κίνδυνο αλβανικές ζωές».

Πόνεσε ο Ράμα βέβαια. Γιατί τον κάλεσε ο Κωστής Χατζηδάκης της ΝΔ να ζητήσει «έστω μια συγνώμη». Δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια ο Αλβανός μαφιόζος μετά από αυτό το σκληρό ράπισμα. Και έβαλε τον αδερφό του να «επανορθώσει» στο γήπεδο σηκώνοντας το πανό για τους «’Ελληνες μπάσταρδους». Όπως πριν λίγα χρόνια είχε σηκώσει το drone με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» μετατρέποντας την αναμέτρηση με την Εθνική Σερβίας σε αγώνα κάτς.

Η λέξη «μπέσα» είναι αλβανική και μάλλον εφευρέθηκε για να περιγράψει είδος εν ανεπαρκεία στη γειτονική χώρα. Εκεί περισσεύει το θράσος, ο κουτσαβακισμός και η αχαριστία. Ιδίως στις τάξεις των πολιτικών της. Γιατί υπάρχουν και εντάξει Αλβανοί.

Θα έλεγα ότι στους πολιτικούς και τους διπλωμάτες της, περισσεύει διαχρονικά και το μίσος κατά των Ελλήνων, ιστορικά ανεξήγητο και μάλλον οφειλόμενο σε βαρύ σύμπλεγμα κατωτερότητας που εκφράζεται από το γνωστό ποδοσφαιρικό σύνθημα…

Στους δικούς μας πολιτικούς από την άλλη περισσεύει η ηττοπάθεια, η μοιρολατρία, ο ενδοτισμός. Και βέβαια ο απέραντος…ωχαδερφισμός για την τύχη της μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο.

Σήμερα ο Τσίπρας κλαίγεται για τον Ζακ Κωστόπουλο και ο Μητσοτάκης για τις άδειες του Κουφοντίνα. Ο εκτελεσμένος στους Βουλιαράτες γι αυτούς δεν υπάρχει. Όπως δεν υπήρξε και ο Αριστοτέλης. Πιθανότατα και όλοι οι εθνομάρτυρες που έδωσαν το αίμα τους για να ομιλείται σήμερα η ελληνική στα χωριά της μειονότητας.

Όμως εδώ ο ενδοτισμός αγγίζει το όριο της συνειδητής μειοδοσίας. Γιατί οι Αλβανοί δεν είναι Τούρκοι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πιεστούν. Με πρώτο και καλύτερο να ξαποστείλουμε κάμποσους από δαύτους που σιτίζονται στον τόπο μας και να δυσκολέψουμε την ζωή στους υπόλοιπους. Να πιάσουμε από το αυτί τα αλητάκια που σχηματίζουν τον δικέφαλο αετό στις μονάδες προπαίδευσης και να τα απελάσουμε ισοβίως από την Ελλάδα όπου ζουν ανέμελα με τις οικογένειες τους.

Να εξηγήσουμε εμπράκτως ότι αν απειλείται η ζωή Ελλήνων στην Αλβανία, επειδή μιλούν τη γλώσσα τους και τιμούν τα εθνικά σύμβολα, χιλιάδες αλβανικά στόματα θα μείνουν νηστικά. Τόσο απλά…

ΠΗΓΗ  4/11/2018
Δείτε σαν σήμερα      
         
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 19 Νοεμβρίου στον 21ο αιώνα
Βραδινή ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης               – Τα μυστικά των Καρυάτιδων
Λεοντίδες:               Βροχή αστεριών το Σάββατο
Τι να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα               το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου
ΑΣΕΠ:               Μόνιμες προσλήψεις στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
image Δείτε σαν σήμερα
image Βραδινή ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης
image Λεοντίδες:
image Τι να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα
image ΑΣΕΠ:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 11ος

Αθλητισμός 11ος

              19/11 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 10ος

Αθλητισμός 10ος

                Το απόλυτο δράμα που βίωσε ποτέ ποδοσφαιριστής

Read More...

Αθλητισμός 9ος

Αθλητισμός 9ος

              Έπιασε κορυφή με μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Έπεσε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων

Read More...

WRC

WRC

              Ράλι Καταλονίας

Read More...

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Αγωνιστικό διήμερο με εθνική σημασία στην πίστα των Σερρών

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Γαβρόγλου

Γαβρόγλου

Ένταση και χημικά σε σχολική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν να παραστεί ο Κ. Γαβρόγλου

Read More...

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

              «Θα καθίσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς»

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11ος

		ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11ος

  Να ανοίξουν κι άλλοι λογαριασμοί

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Διονύσιος, τύραννος των Συρακουσών: Η ελληνική αυτοκρατορία της Δύσης και οι πόλεμοι με τους Καρχηδονίους

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

                    Η μεγαλειώδης σκηνή του αρχαίου θεάτρου των Συρακουσών - Δείτε βίντεο σε τρισδιάστατη...

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

              Ἡ προσφορά τῶν ἀπόδημων Ἑλλήνων ἀπό τήν ἀρχαιότητα ἑώς τήν ἀναγέννηση!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Βόρειος Ήπειρος

Βόρειος Ήπειρος

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ               Μια πορεία στην Βόρειο Ήπειρο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Read More...

Ολάντ:

Ολάντ:

  ΟΛΑΝΤ: Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              Ε.Θεοχάρους: «Θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στην Β.'Ηπειρο; - Στείλτε επιτροπή χωρίς την παρουσία Αλβανών χαφιέδων»

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

              ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…

Read More...

EΛΛΑΔΑ 10ος

EΛΛΑΔΑ 10ος

              Αίτηση Ακύρωσης της Νέας Ταυτότητας με ενσωματωμένο το τσιπ

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

           
Συνταξιούχοι εγκαταλείπουν τη χώρα σε μια προσπάθεια να ζήσουν αξιοπρεπώς

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

              Πόσα αναδρομικά θα πάρει κάθε συνταξιούχος – Τα ποσά και οι πίνακες

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Προς πλήρη κατάργηση των capital controls μέχρι το τέλος του χρόνου

Read More...

Δωρεάν Μαστογραφίες

Δωρεάν Μαστογραφίες

            στα Ιωάννινα

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Γουατεμάλα: «Ξύπνησε» το φονικό ηφαίστειο Ελ Φουέγο

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Τα τρένα και το χιόνι δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Κρακατόα 1883 -Η πιο δυνατή ηφαιστειακή έκρηξη στη νεότερη ιστορία του κόσμου

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

              Σπουδαία ανακάλυψη:

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Το ηφαίστειο της Αίτνα καταρρέει γλιστρώντας προς τη θάλασσα του Ιονίου με τον κίνδυνο να προκαλέσει τσουνάμι

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Κόκκινος συναγερμός στην Ισλανδία: Ηφαίστειο απειλεί να φέρει τον όλεθρο στη βόρεια Ευρώπη

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η 30η , 31η...

Read More...

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

              16η, 17η, 18η,...

Read More...

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

ΠΡΕΣΠΕΣ

 ΠΡΕΣΠΕΣ

              Από που προέρχεται το όνομά τους Ολα τα ΝΕΑ των Πρεσπών

Read More...

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

		Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

              Διακοπή τηλεθέρμανσης σε οδούς της Κοζάνης, Τρίτη 17-4-18, για την αποκατάσταση διαρροής.

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/11/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/11/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/9/2018

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΩ

Read More...

http://www.koultoura.com/

http://www.koultoura.com/

              www.koultoura.com

Read More...

Διάφορα

		Διάφορα

              Τα σχολικά βιβλία στα Σκόπια και η σπίλωση του Κατσίφα

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 2

Παμμακεδονικές Ενώσεις 2

              Με το «Μακεδονία Ξακουστή» άνοιξε η στρατιωτική μπάντα την παρέλαση της Καστοριάς (εικόνες, βίντεο)

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 1

Παμμακεδονικές Ενώσεις 1

              Βροντερό ΟΧΙ στην προδοσία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

Zougla.gr

Zougla.gr

              Zougla.gr

Read More...

ΑRΤ

ΑRΤ

              Αρτ TV Live - Αρτ τηλεόραση ραδιόφωνο Art tv Live

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided