Τετάρτη, Αύγουστος 05, 2020

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

 

 

 

 

 

 


Η προτροπή Σημίτη για συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και οι «ορέξεις» Ερντογάν

Η προτροπή Σημίτη για

συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και οι «ορέξεις» Ερντογάν

Τι λέει ο Σημίτης για τη «σιωπή» του στην προφυλάκιση Παπαντωνίου ...

Τις προαναγγελίες Σημίτη, πέρσι πριν τις εκλογές και τους τουρκικούς σχεδιασμούς σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο...
δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης:

Άρθρο ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιουλίου που τα λέει όλα:

1) Και η δική του κυβέρνηση αλλά και όλες οι άλλες φοβούνται την ανακήρυξη ΑΟΖ επειδή θεωρούν ότι θα χάσουν σε πόλεμο.

(Ενώ είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα καταστρέψει την Τουρκία σε μεγάλη κλίμακα)

2) Μιλάει για την Ελλάδα ως τρίτο πρόσωπο ουδέτερο λες και δεν υπήρξε πρωθυπουργός της για 9 χρόνια

3) Προαναγγέλλει «τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αμέσως μετά τις εκλογές για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες».

Εν ολίγοις.

Η Ελλάδα δεν θα αφεθεί ελεύθερη να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό μόνη της έναντι της Τουρκίας και αυτό το ξέρει ο Ερντογάν.

Το εσωτερικό μέτωπο και οι διεθνείς εταίροι θα αφήνουν τα πράγματα να φτάσουν στο αμήν για να πεισθεί ο Ελληνικός λαός πόσο σωτήρια θα είναι μια ολική διαπραγμάτευση εκτός Χάγης, ένα παζάρι χυδαίο και Οθωμανικό, πέραν πάσης Ευρωπαϊκής νόρμας.

Αυτό που λησμονούν οι θιασώτες της οθωμανικής λύσης εντός συνόρων είναι ότι ο Τούρκος δεν θα κάτσει σε τέτοιο τραπέζι μόνο για το Καστελόριζο και την Κρήτη.

Θα ζητήσει κράτος στην Κύπρο

Ανεξαρτησία Δυτικής Θράκης.

Αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

Έλεγχο των εξοπλισμών της Ελλάδος για αποφυγή νέων προκλήσεων.

Θα μένει μόνο η ταμπέλα να μπει.

«Yunanistan: Turk Vali Bakanligi».

Για να γνωριζόμαστε.

στις Ιουλίου 25, 2020 πηγή πηγή

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

ΡΟΔΟΣ: Έξι μήνες φυλάκιση γιατί μετέφεραν τον Επιτάφιο...

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ σε τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης....6 μηνών σε συντοπίτη τους, ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού και δημοσιογράφο, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Οι ανωτέρω είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.
Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα, την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου.
Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή:

“Οποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή”.

Οι υπόλοιποι διώκονται για παράβαση του άρθρου 285 της ΚΥΑ ενώ εξήχθησαν αντίγραφα για την ανακάλυψη των αγνώστων που συμμετείχαν και φαίνονται στο βίντεο.
Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικός της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι την 03:00 π.μ., αναρτήθηκαν δύο βίντεο στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού στο facebook, όπου φαίνονται τα άτομα να συμμετέχουν στην περιφορά Επιταφίου στα σοκάκια του παλαιού οικισμού της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου.

Ο αστυνομικός αναγνώρισε ανεπιφύλακτα δύο από αυτούς και συγκεκριμένα τον 45χρονο και τον 47χρονο.

Ο 45χρονος προηγείτο της πομπής υψώνοντας την ελληνική σημαία και ο 47χρονος σήκωνε τον Επιτάφιο με άλλα τρία άτομα αγνώστων στοιχείων.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού συνοδευόταν από μήνυμα που εν ολίγοις δικαιολογούσε την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού επεσήμανε εξεταζόμενος ότι όφειλε να αναρτήσει τα βίντεο και να καλύψει το γεγονός, ισχυριζόμενος παραπέρα ότι του εστάλησαν. Επεσήμανε ότι δεν είναι κατά των περιοριστικών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, πράγμα που προκύπτει από αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ισχυρίσθηκαν ότι ενημερώθηκαν για την περιφορά και αποφάσισαν να μεταβούν εκεί και να ακολουθήσουν.

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι περίπου 300 άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου, χωρίς την παρουσία ή την συμμετοχή ιερέα. Τόνισε ότι η περιφορά ξεκίνησε περί ώραν 02.00 τα ξημερώματα και είχε ότι προηγηθεί μεταξύ των κατοίκων ενημέρωση προφορικώς. Ο ίδιος, όπως τόνισε, έκρινε ότι από θρησκευτικό καθήκον όφειλε να συμμετέχει στην περιφορά παρά την απαγόρευση.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος τόνισε ότι βρισκόταν στην οικία του και άκουσε τον κόσμο να περνά με τον Επιτάφιο και ακολούθησε. Υπήρχαν, όπως είπε, ακόμη και παιδιά που έψαλλαν τα εγκώμια, ό,τι ήξερε ο καθένας διότι δεν συμμετείχε ιερέας. Πρόσθεσε ότι έχει έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα και ότι συμμετείχε παρά την απαγόρευση.

Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ότι συμμετείχε και τόνισε ότι το μόνο που έκανε ήταν να αναρτήσει περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα ένα βίντεο και ένα κείμενο που του έστειλαν στο facebook το οποίο και κατέβασε όταν αντιλήφθηκε την διάσταση που έλαβε το θέμα ενώ πρόσθεσε ότι προέβη στην ανάρτηση από κεκτημένη ταχύτητα, τονίζοντας ότι σεβόταν και σέβεται τα μέτρα έχοντας μάλιστα διαφήμιση στον ραδιοσταθμό του για το «Μένουμε στο Σπίτι».

Ο τέταρτος κατηγορούμενος προκάλεσε την αντίδραση της έδρας με την εμφάνισή του καθώς φορούσε μια μπλούζα του Παναθηναϊκού. Ο Πρόεδρος της έδρας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την εμφάνισή του στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ομοίως ότι ένιωθε την ανάγκη να ασκήσει το θρησκευτικό του καθήκον και συμμετείχε στην περιφορά παρότι συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι δικάστηκαν χωρίς συνήγορο υπεράσπισης κι ότι δεν εμφανίστηκαν εγκαίρως στο δικαστήριο, που διέκοψε την συνεδρίαση, μέχρι να αναζητηθούν και παρουσιαστούν στην αίθουσα για να ξεκινήσει η δίκη.

1.834 λ@θραίους έφεραν από τη Λέσβο στην ενδοχώρα, τις τελευταίες 20 μέρες…

YPxLhObdM9Yrn4PzHKOT

Συνολικά 1.843 λ@θροεισβολείς από τη Λέσβο στους οποίους έχουν δώσει το δικαίωμα μετακίνησης στην υπόλοιπη Ελλάδα, έφυγαν προς το εσωτερικό της Χώρας σε 20 μέρες, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 5 Ιουνίου μέχρι και σήμερα 25 Ιουνίου.

Οι τελευταίοι 56 αναχώρησαν απόψε με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Η αναχώρηση των λ@θρέποικων από τη Λέσβο με δικαίωμα μετακίνησης, αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 23ης Ιουνίου από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο ΚΥΤ Μόριας κατέβηκε στους 15.691, ενώ ο συνολικός αριθμός τους στο νησί ανέρχεται στους 17.806.

 

100 καθηγητές κατά Γιάννας Αγγελοπούλου

- Ζητούν ανάσχεση των ατοπημάτων της Επιτροπής

«ΕΛΛΑΔΑ 2021»

και την εξέταση της ανασύστασής της!

Με υπόμνημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση…

Με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της εθνικής μας παλιγγενεσίας με την οποία θεμελιώθηκε η δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους, οι απανταχού Έλληνες αναμένουν έναν πανηγυρικό εορτασμό που θα τους εμφυσήσει ενθουσιασμό και υπερηφάνεια και θα τους οπλίσει με δύναμη και σθένος για την αντιμετώπιση των συνεχών προκλήσεων σε πολλαπλά φλέγοντα εθνικά θέματα. Με συνείδηση της δημιουργικής και ένδοξης μακραίωνης ιστορίας μας, από την αρχαιότητα ως το Βυζάντιο, από την Οθωμανική κατάκτηση ως τον Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και στην συνέχεια στα ηρωικά έπη που γράφτηκαν όλο τον εικοστό αιώνα, αναμένουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να θέσει ένα νέο εθνικό όραμα βασισμένο στις διαχρονικές αξίες της παράδοσης μας και της ιστορίας μας, που θα χαλυβδώνει τον ελληνικό λαό να υπερασπίσει τα εθνικά του δίκαια, πάντοτε εν συνδυασμώ με το παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι και την εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας. Ωστόσο, «τα μηνύματα» που εκπέμπονται από μέλη της οργανωτικής επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από τον απελευθερωτικό αγώνα του ’21, δημιουργούν εύλογα ερωτήματα αν στόχος της «Ελλάδα 2021» είναι η παραποίηση της ιστορίας, η δημιουργία στρεβλής αξιολόγησης των γεγονότων της Επανάστασης του '21 και η ύφανση ισοπεδωτικών και οικουμενικών αντιλήψεων με τελικό σκοπό την αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας. Αμαυρώνοντας εμβληματικές μορφές του Αγώνα για την ανεξαρτησία, όπως του πρώτου κυβερνήτη της νεοσυσταθείσης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, η «Ελλάδα 2021» φαίνεται πως επιχειρεί την αποδόμηση των σημείων αναφοράς του ελληνικού έθνους. Αναρωτιόμαστε ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν αυτές οι εθνομηδενιστικές προσεγγίσεις σε βάρος του απαράμιλλου γεγονότος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΔΩ.
Η προσπάθεια απαξίωσης του Καποδίστρια του πρώτου Κυβερνήτη του επαναστατημένου έθνους ως δήθεν δικτάτορα είναι υβριστική προς το ελληνικό έθνος. Οι ιστορικές πηγές μαρτυρούν ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ένας εξέχων Έλληνας με διεθνή εμβέλεια και γνήσιο πατριωτισμό. Παραιτήθηκε από Υπουργός εξωτερικών της Ρωσικής αυτοκρατορίας, για να βοηθήσει αδέσμευτος τον Αγώνα του 1821. Εξελέγη Κυβερνήτης από την Εθνοσυνέλευση με έκτακτες εξουσίες, παραλαμβάνοντας χάος και καμένη γη, για να παραδώσει ανεξάρτητο κράτος. Ακόμη και ο μέγιστος εχθρός τού Αγώνα, ο Μέττερνιχ, παραδέχθηκε πως «ο Καποδίστριας είναι ο μόνος που δεν μπορείς να τον πιάσεις πουθενά, ως άδολος και αγνός του καθήκοντος σε όλα». Όταν ο Ελβετός φίλος του Καποδίστρια Εϋνάρδος τού προσέφερε μία έπαυλη για να διαμείνει, δεν δέχτηκε την πολυτελή προσφορά, αν και ήταν κόντες, αλλά ζήτησε μόνο μία κάμαρη για τον ίδιον και μία για τον γραμματικό του και όλα τα χρήματα να δοθούν για τον Αγώνα• έδωσε όλη του την περιουσία για τον Αγώνα, μη κρατώντας τίποτα για τον ίδιο. Σε αυτόν τον απαράμιλλο πατριώτη Κυβερνήτη, ο κ. Αριστείδης Χατζής, μέλος της εθνικής επιτροπής «Ελλάδα 2021», απέδωσε τον χαρακτηρισμό του δικτάτορα, μαζί με άλλες αδιάντροπες παραποιήσεις της ιστορίας.
Ο Καποδίστριας εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία από την υπάρχουσα τότε Βουλή. Έκανε εκλογές τις οποίες κέρδισε με συντριπτικά ποσοστά και σχεδίαζε να κάνει και άλλες στις οποίες και πάλι θα κέρδιζε, αλλά δολοφονήθηκε. Υπερασπιζόταν τον λαό τόσο από τις ιδιοτέλειες των κοτζαμπάσηδων όσο και από τις δυτικές απολυταρχίες. Οργάνωσε το κράτος, πέτυχε την Ανεξαρτησία και διεύρυνε τα σύνορά του. Και τώρα παρουσιάζεται από τον κύριο Χατζή στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ως ο κυβερνήτης που «κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία και το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας»! Για τους παραπάνω λόγους και υποστηρίζοντας το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ζητάμε από την κυβέρνηση της Ελλάδας, το 2021 να τιμήσουμε όχι μόνο τα 200 έτη από την Ελληνική Παλιγγενεσία, αλλά και τα 190 έτη από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια (27.9.1831) με τις ακόλουθες ενέργειες:
α) Την προβολή της προσωπικότητας του Ιωάννη Καποδίστρια στα σχολεία, ιδιαίτερα κατά το έτος 2021, με την χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων,
β) την αξιοποίηση έγκριτων Ελλήνων και ξένων Καποδιστριολόγων, που γνωρίζουν εις βάθος (επιστημονικά) την προσωπικότητα και την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια,
γ) την κατασκευή και τοποθέτηση αγάλματος του Ιωάννη Καποδίστρια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την μετονομασία σταθμού του ΜΕΤΡΟ σε «Ιωάννης Καποδίστριας», προτάσεις που αποτελούν άλλωστε δεσμεύσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα προς τον βουλευτή Κέρκυρας κ. Δημήτριο Μπιάγκη,
και
δ) τον καθορισμό της ημερομηνίας (27ης Σεπτεμβρίου) της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια, ως «ημέρα εθνικής μνήμης» από την Ελληνική Πολιτεία, αίτημα που έχει προ πολλού κατατεθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ζητάμε, επίσης, από την κυβέρνηση να απαλλάξει τον κύριο Αριστείδη Χατζή, αλλά και όσα μέλη στοχεύουν στην αποδόμηση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων σε αυτόν τον εορτασμό, από τα καθήκοντά τους στην επιτροπή «Ελλάδα 2021». Στα βιβλία τους είναι ελεύθεροι να γράφουν ό,τι θέλουν, ο καθένας κρίνεται. Αλλά σε έναν εθνικό επετειακό εορτασμό δεν μπορεί κανείς να ασχημονεί σε βάρος της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων. Αλλά δυστυχώς τα ατοπήματα και οι διαστρεβλώσεις δεν περιορίζονται στον κύριο Αριστείδη Χατζή. Είναι εμφανές ότι υπάρχει συνολικότερο πρόβλημα με τις επιλογές της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», που συντείνουν στο να είναι επωφελής η ανασύστασή της. Ηχηρή ένδειξη του προβλήματος είναι η παραίτηση της καθηγήτριας Νεοελληνικής Ιστορίας του ΕΚΠΑ κυρίας Μαρίας Ευθυμίου, η οποία χαρακτήρισε την προσέγγιση της Επιτροπής 2021 ως ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΑΤΡΙΑ, σημειώνοντας ότι ακόμα και από το σήμα της «Ελλάδας 2021» απουσιάζει η σημαία. Ο χαρακτηρισμός ήταν μάλλον επιεικής, καθώς η επιτροπή έχει προβεί και σε άλλες ενέργειες που ΑΠΟΜΕΙΩΝΟΥΝ την ιστορία του ελληνικού έθνους.
Συγκεκριμένα, στον επίσημο ιστότοπο της Επιτροπής www.greece2021.gr παρουσιάζεται ενότητα με επικεφαλίδα «200 χρόνια Έλληνες». Η ενότητα αυτή αναφέρεται στους «Έλληνες που άφησαν το αποτύπωμά τους στον κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια». Γιατί λοιπόν δεν επιλέγεται ένας τίτλος που να δηλώνει αυτό, δηλαδή «Νεοέλληνες κατά τον 19ο και 20ο αιώνα»; Προς τι η παραποίηση; Η επικεφαλίδα «200 χρόνια Έλληνες» ακρωτηριάζει τα χιλιάδες χρόνια δημιουργίας του ελληνικού πολιτισμού, διαστρεβλώνει την ιστορία αυθαίρετα χωρίς καμία ιστορική βάση, δημιουργώντας την ψεύτικη εντύπωση ότι το έθνος έχει δήθεν ζωή 200 χρόνια! Τι ύβρις! Γνωρίζουμε ότι μέλη της Επιτροπής υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις. Όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Ελληνισμός έχει πλήρη συνείδηση της μακραίωνης πορείας του και μόνο απαξιώνεται η Επιτροπή από τέτοιου είδους λαθροχειρίες. Την ίδια λαθροχειρία διαπράττει και η επικεφαλίδα «Η Ελλάδα σήμερα, μετά από μια πορεία 200 χρόνων», αντί του τίτλου «Τα επιτεύγματα του Νεοελληνικού κράτους τα τελευταία 200 χρόνια». Να θυμήσουμε, λοιπόν, για ακόμα μία φορά στην Επιτροπή αυτή ότι « Η Ελλάδα σήμερα έχει διατρέξει πορεία χιλιάδων χρόνων και όχι διακοσίων»: Θουκυδίδης, «Ιστορίαι» [2.41.1] «Ξυνελών τε λέγω τήν τε πᾶσαν πόλιν τῆς Ἑλλάδος παίδευσιν εἶναι».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821, ΕΔΩ.
Αναμένουμε από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη να λάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την ανασύσταση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», διασφαλίζοντας τον πατριωτικό και εθνικό χαρακτήρα που αρμόζει στον επετειακό εορτασμό των διακοσίων χρόνων από το 1821 και στον ελληνικό λαό που τον εξέλεξε πρωθυπουργό. Οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας είναι περήφανοι για την εθνική τους ταυτότητα. Ζητούμε η κυβέρνηση της Ελλάδας να επανορθώσει άμεσα και αμέσως το ατόπημά της στην σύνθεση της επιτροπής «Ελλάδα 2021», ώστε να μην συμβεί το δυσάρεστο να εορτάζει απομονωμένη με την Επιτροπή της ουδετεροπατρίας τον Αγώνα του 1821, ενώ ο υπερήφανος ελληνικός λαός και η Ομογένεια να βρίσκονται απέναντι, τιμώντας και εορτάζοντας τα Διακόσια Χρόνια 1821-2021, όπως αρμόζει στους ήρωες και στους μάρτυρες της Επανάστασης, οι οποίοι θυσιάστηκαν «για του Χριστού την πίστιν την αγία και της πατρίδος την ελευθερίαν», τιμώντας την ελληνική σημαία και τον σταυρό της.
Αξιώνουμε την άμεση ανταπόκριση της Ελληνικής κυβέρνησης στα αιτήματά μας. Δεν θα ανεχθούμε καμία ταπείνωση. Δεν θα σταματήσουμε ούτε μία μέρα να καταγγέλουμε δημόσια κάθε εθνομηδενιστική διατύπωση και ενέργεια. Η κυβέρνηση που διόρισε την επιτροπή «Ελλάδα 2021» φέρει την πλήρη ευθύνη για αυτήν. Ο Ελληνισμός όλος προσδοκά να γιορτάσει την μακραίωνη ιστορία του Ελληνικού έθνους και τα 200 χρόνια από την Εθνική ανεξαρτησία του με την λαμπρότητα που αρμόζει σε αυτόν τον απαράμιλλο Αγώνα του 1821.
Με αίσθηση εθνικού καθήκοντος, Ιnternational Ηellenic Αssociation (IHA)
Υπογραφές:
Αλεβίζος Γιάννης, Φυσικός, 7ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, Ελλάς Αλμπούρα Ευστρατία, MScPsy, Αθήνα, Ελλάς Αμπατζόγλου Ιωάννης, MSc, PhD, Medical Physicist & Radiation Physicist, Head of the Medical Physics Department, University General Hospital of Alexandroupolis, Ελλάς Αναγνωστόπουλος Σταύρος Α., Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Αθήνα, Ελλάς Αναγνώστου Σπύρος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μυτιλήνη, Ελλάς Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγ. Πληροφορικής, Σχολή Ικάρων, Αθήνα, Ελλάς Αργυρού Φανούλα, Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Αρωνιάδου-Anderjaska Βασιλική, Ph.D, Καθηγήτρια Νευροεπιστημών, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Βαρδουλάκης Αντώνιος Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Βασιλειάδης Δαμιανός, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς Βασιλείου Ιωάννης, Ομότ. Καθηγητής ΕΜΠ, Διευθυντής ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Βιδάλης Μιχαήλ Α., Αρχιτέκτων Μηχανικός, MArch., Διδάκτωρ Αστικής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελλάς Βουδριάς Ευάγγελος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε. α., Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, Πολιτικός Μηχανικός από Δ. Π. Θρακης Γεωργιάδης Λουκάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ελλάς Γεωργουδάκης Ιωάννης, Μηχανολόγος Μηχ/κός, Καθηγητής τ.ΤΕΙ Πάτρας, Ελλάς Γιαλτουρίδης Γεώργιος, New England Risk Solutions LLC, Westwood, MA, ΗΠΑ Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάς Γκατζούλη Νίνα, former Professor of Humanities, Classics and Italian, University of New Hampshire, ΗΠΑ Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ, Πρόεδρος Αχέπα Κέρκυρας, Ελλάς Δημούτσος Ι. Ανδρέας, Ph.D., Αθήνα, Ελλάς Δρίτσος Στέφανος Η., Ομότ. Καθηγητής, Τμήμα Πολιτ. Μηχανικών, Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Ευθυμίου Μαρίκα, Συνταξιούχος, πρώην στέλεχος τραπέζης, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Ευθυμίου Παύλος Ν., Ομότ. Καθηγητής ΔΦΠ, ΑΠΘ, Ελλάς Ζάγκρης Νικόλας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Ηλιοπούλου-Γεωργουδάκη Ιωάννα, Βιολόγος-Περιβαλλοντολόγος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Καδόγλου Τριανταφυλλιά, ΕΔΙΠ, Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Κακούλη Θωμαΐς, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βιοτεχνολογίας Περιβάλλοντος και Διευθύντρια Έρευνας, enviroCORE, Department of Science and Health, Institute of Technology Carlow, Ιρλανδία Καλλιανιώτης Ἰωάννης Ν., Ph.D., Καθηγητής Διεθνῶν Χρηματοδοτήσεων, Πανεπιστημίου Scranton, PA, ΗΠΑ Καραδημητρόπουλος Ιωάννης, Συντ/ρχης ε.α., Προϊστάμ. Συστημ. Schengen EU, Στρασβούργο, Σύμβουλος ΝΑΤΟ, Kehl, Γερμανία Καραΐσκος Κώστας, Εκπαιδευτικός ΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, Ελλάς Καρακίτσιος Ελευθέριος, Πρωτ/ρος- Καθηγητής Δρ.Θ.- Α. Π. Θεσσαλονίκης Μακεδονίας -ΕΛΛΑΣ Καραμήτσος Δημήτριος, Ομότ. Καθηγητής ΑΠΘ, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Καραντζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος εα, Πρόεδρος της Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Ελλάς Κατηφόρης Βασίλειος Χ., PhD, Professor Emeritus, Dept. of Mathematics, SUNY Potsdam, NY, ΗΠΑ Κελεσίδης Βασίλειος, Ph.D., τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Ελλάς Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., SpaceTimeWorks, San Diego, CA, ΗΠΑ Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη – Ελλάς Κοντογιαννίδης Νικόλαος, PhD, PE, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, FL, USA Κοτρότσιος Παύλος, Φιλαδέλφεια-ΗΠΑ Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Ελλάς Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Ιατρική Σχολή Παν. Κρήτης, Ελλάς Κουτσούκος Πέτρος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Ελλάς Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς Λαμπρινάκης Δημοσθένης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη – Ελλάς Λαμπρινάκη Θέκλα, Θεσσαλονίκη – Ελλάς Λεβεντούρη Θεοδώρα, Καθηγήτρια Φυσικής, Διευθύντρια Ιατρικής Φυσικής, Διευθύντρια Κέντρου Φυσικής Βιοιατρικών Υλικών, Πανεπιστήμιο Florida Atlantic Boca Raton, ΗΠΑ Λιώλιος Αστέριος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ Λυριντζής Ιωάννης, Ph.D. Professor of Archaeometry, University of the Aegean, Dept. of Mediterranean Studies, Director Laboratory of Archaeometry (Founder) and the Research Center of Yellow River Cultures, Ελλάς Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Μάνιος Ιωάννης Κ., Υποπτέραρχος / Ιατρός, Ελλάς Μελακοπίδης Κώστας, τ. Αναπλ. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, Κύπρος Μεταλληνός Γ. Δημήτρης, Δρ. Ιστορίας, Κέρκυρα,, Ελλάς Μοσχοβάκης Αντώνης , M.D., Ph.D., Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ελλάς Μπακάλης Ναούμ, τέως Διευθυντής Ερευνών Θεωρητικής Χημείας / άμισθος Ιερεύς, Αθήνα, Ελλάς. Μπαλόγλου Γιώργος, Μαθηματικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής πολιτειακού πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Μωραΐτης Νικόλαος Λ., Ph.D., Διεθνείς Σχέσεις-Συγκριτική πολιτική- Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, ΗΠΑ Νατσιός Δημήτρης, Δάσκαλος Θεολόγος, Κιλκίς, Ελλάς Νιάρχος Πάνος, Συνταξιούχος Διευθυντής Προσωπικού, Indiana University, Πρώην Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Indiana, ΗΠΑ Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Καθηγητής Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας, LMU, Μόναχο, Γερμανία Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος, τ. Συντονιστής Διευθυντής Δερματολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθηνων, Ελλάς Ντόκος Σωκράτης, PhD, Associate Professor, Graduate School of Biomedical Engineering, Faculty of Engineering, Σύδνεϊ, Αυστραλία Οικονομίδης Σπύρος, Καθηγητής Διοικητικών Επιστημών, California State University, ΗΠΑ Όκος Αντώνιος, MD, Seattle, WA, ΗΠΑ Παπαγιαννόπουλος Νικόλαος, PhD Γναθοχειρουργός,Υποστράτηγος εα, πρώην Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ελλάς Παπαδοπούλου Μαρία Απ., Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός, Ερευνήτρια-Συγγραφέας, Ελλάς Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Βελιγράδι Πανοσκάλτσης Βασίλης, Καθηγητής, ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Παπαγιάννης Γρηγόριος, Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας ΔΠΘ, Κομοτηνή, Ελλάς Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότ. Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Χημικής Μηχανικής, Tulane University, New Olreans, ΗΠΑ Παπαδόπουλος Νικόλαος Θ., Ομότ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Παπακώστας Στέφανος, Τέως καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελλάς Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π., Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Παραρά Πολυβία, Ph.D. Διδάκτωρ Ελληνικών Σπουδών, Τμήμα Κλασικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Πελεκάνος Νίκος, Καθηγητής Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάς Πελίδου Συγκλητική, Επ. Καθηγ. Νευρολογίας, Παν. Ιωαννίνων, Ελλάς Πουλαρίκας Αλέξανδρος, PhD, Ομότ. Καθηγητής, Πανεπιστημίου Αλαμπάμας, ΗΠΑ Ρήγας Αλέξανδρος, Ομότιμος Καθηγητής ΔΠΘ, Ελλάς Ρήγος Ευάγγελος, Master Mariner, Pace University, BBA, NY., ΙΗΑ Director, Ελλάς Σαραντόπουλος Αθανάσιος, PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα Αττικής, Ελλάς Σεφερίδης Ηλίας Νικ., Νομικός, Δικαστικός, Ελλάς Σίδερης Κοσμάς Κ., Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Σίνη Μάρθα, Ξεναγός – Πολιτιστικές εκθέσεις, Μέλος ιδρυτικού συμβουλίου ΗΗΜΜ, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Σπαθόπουλος Θεόδωρος, Dr. -Ing. In Aerospace, τ. Δντης, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Αθήνα, Ελλάς Σταμπολιάδης Ηλίας, Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Ελλάς Σωτηροπούλου Γεωργία, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, Ελλάς Ταγκαλάκης Γεώργιος, Ph.D., Αθήνα, Ελλάς Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Ομότ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Τριανταφύλλου Γεωργία, Ph.D., Princeton, New Jersey, ΗΠΑ Τοκμακίδης Σάββας, Ομότ. Καθηγητής ΔΠΘ, Κομοτηνή, Ελλάς Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάς Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος ε.α –Επίτιμος ΒΥ/ΓΕΣ. Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ. Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ/Τμήμα Διοίκησης, Ελλάς Τσιώτας Γεώργιος, Επικ. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάς Φούφα Ελένη, Σ., Professor English/Humanities, SUNY ERIE, Buffalo, ΗΠΑ Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Φωτόπουλος Σπυρίδων, τ. Καθηγητής τμ. Φυσικής, Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Χαλαμανδάρης Παντελής, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μπράντον, Καναδάς Χαλδούπης Χρήστος, τ. Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ηράκλειο, Ελλάς Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD, Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, τ. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, USA, Πύργοι Θερμής-Λέσβος, Ελλάς.
Σημ.: Εκρατήθη η ορθογραφία των γραφόντων.

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 13//2020

 

 

 

Εσύ όμως πλήρωνε βλάκα Ελληνα

- βιντεο Λαθρομετανάστες μπουκάρουν ανενόχλητοι στο μετρό χωρίς εισιτήριο…..

Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν χωρίς εισιτήριο και οι μόνοι που πληρώνουν είναι οι Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα μια ομάδα λαθρομεταναστών μπαίνει στο μετρό χωρίς εισιτήριο αφού δεν υπάρχει έλεγχος , οι ίδιοι συνεχίζουν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι.

Δείτε το βίντεο:

people are talking about this

28/5/2020

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ:

«Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς...» φωνάζουν τα ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ στο κέντρο της Αθήνας...!!!


Διαμαρτυρία αναρχικών

υπέρ των λαθρομεταναστών στην Αθήνα

με σύνθημα ¨Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς¨- 15/5/2020

Μπράβο στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που ανέθρεψαν αυτούς τους νεαρούς…

Όπως βλέπετε και οι αποστάσεις τηρήθηκαν και όλα…

Α ναι, όταν συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, έκλεβαν και ρεύμα για την εκδήλωση…

¨Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς¨

https://www.youtube.com/watch?v=V2awMwW-gHc&feature=emb_logo

ΣΤΟΧΟΣ - 17 Μαΐου -2020

ΛΕΦΤΑ μέ τό ....ΤΟΥΛΟΥΜΙ !

 

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις Περιουσιακής Καταστάσεως του έτους 2019 (χρήση 2018) για βολευτές, υπουργούς, ευρωβολευτές, δημάρχους...Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τήν λήξη αυτής...

Με μια σύντομη πρώτη ματιά, είδαμε το Πόθεν Έσχες της
πρώην ευρωβουλευτού της αριστεράς Κούνεβα,
χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγγλίας, που τα βρήκε τόσα λεφτά;


Κούνεβα: Προκλητικές οι δηλώσεις Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο | Έθνος

Πόθεν έσχες Παπαδημούλη – Τρελό πάρτι στο twitter: Έρχεται ο Παπα ...

Ο Παπαδημουλης αγόρασε οκτώ νέα ακίνητα το 2018!

Τι συζήτησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Φώφη Γεννηματά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και
η Φώφη Γεννηματά έρχονται σε… ισοπαλία,
αφού μετά των συζύγων τους κατέχουν και
οι δύο από 34 ακίνητα.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Η ΕΕ επιβάλλεται να αντιδράσει απέναντι ...
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πόθεν έσχες είναι αυτό του
Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς έχει δηλωμένα… 125(!) ακίνητα.

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο ...
Ο Καμμένος έχει στην κατοχή του 66 ακίνητα σε
Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Κυκλάδες.

Γιάννης Ανδριανός: «Το ΚΕΜΧ ως ενεργό στρατόπεδο, δεν θα ...
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Ανδριανός, δηλώνει 59 ακίνητα.

Periodista.gr - Το άδοξο πολιτικό τέλος του Ευάγγελου Βενιζέλου
Ο Ε.Βενιζέλος 53 ακίνητα σε Κεντρική Μακεδονία, Αττική και Θεσσαλία και
με 48 ακίνητα ο Γιώργος Σταθάκης .

Ούτε ο Γιώργος Σταθάκης ξέρει τίποτα για το σχέδιο Βαρουφάκη ...
http://ixnos2.blogspot.com/2020/05/blog-post_11.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Αναρτήθηκε από στις 15/5/2020

 

 

 

 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ - H ΕΛ.ΑΣ. πάει παραλία:

Ξεκινούν περιπολίες στις πλαζ το Σαββατοκύριακο

Με περιπολίες στις παραλίες θα επιβλέπει η ΕΛ.ΑΣ. την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, με το άνοιγμα τον πλαζ που αναμένεται να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Δεν φτάνουμε να πάμε και στις παραλίες, βλέπουμε γίνεται πρόβλημα στη ΔΕΗ πάει η ομάδα ΔΙΑΣ να βάλει σε σειρά τον κόσμο. Έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα αλλά έχουμε επανέλθει και στην εγκληματικότητα. Αυξάνεται, είχαμε μια ύφεση 40% κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται η μικροεγκληματικότητα. Ήδη έχουμε κάνει συλλήψεις. Στις παραλίες όντως θα υπάρχουν περιπολίες περιμετρικά και θα κάνουν ελέγχους», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Περιμετρικά θα γίνονται έλεγχοι και για την κυκλοφορία και για να μην συνωστίζονται. Στις παραλίες θα αναλάβει και το Λιμενικό με ελέγχους φαντάζομαι, καθώς είναι αρμοδιότητά του», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=N7ssRTcNJ74&feature=emb_logo

Σήμερα | Μαυροειδάκος: Θα κάνουμε περιπολίες στις παραλίες | 13/05/2020

 

ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μαρέβα Μητσοτάκη:

Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

_


Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της


ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Αυτά τα αίσχη τα κάνουν πλέον ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Αυτοί οι αναίσχυντοι προδότες δεν έχουν απολύτως κανένα ηθικό φραγμό. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφήνει την δική του γυναίκα να πουλάει…ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ…ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟ!!!….

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό

Αρκετοί οίκοι μόδας μετά την πανδημία, έστρεψαν το ενδιαφέρον και την παραγωγή τους τόσο σε μάσκες όσο και σε στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε μάσκες που προστατεύουν αλλά με μοναδικό design προσανατολίστηκε και ηΜαρέβα Μητσοτάκη, με τους συνεργάτες της. Έτσι η Zeus + Dione απο τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η εταιρεία θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενίσχυση και την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, απέναντι στην πανδημία, είχε ανακοινώσει τη δωρεά2000πιστοποιημένων μασκών προστασίας των ματιών.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:

protothema

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό

 

 

 

 

Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.

Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.
Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.
«Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.»
Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)
«Η τελευταία λέξη της γης,
όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,
θα είναι ΕΛΛΑΣ!»
Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.

2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)

3. Από την φυσική σας, χημεία

4. Από την αστρονομική σας

5. Από την πολιτική σας

6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε «δεν γίνεται».

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Η πρόκληση πάντως ισχύει.

Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.

Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες «προοδευτικών» υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.

Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει

ksipnistere.com 8/5/2020

 

 

 

 

Γιατί δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι ψηφοφόροι της Νέας Ισλαμοκρατίας μπορούν και επιβάλλεται να αρχίσουν ήδη τα εμβόλια χλωρίνης.!!

Το εμβόλιο της χλωρίνης όμως...να είναι Klinex ...όχι ότι νάναι.

Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε... Με διπλάσιο αμμωνιαζόλ και φλουοράηντ...Λευκαίνει καθαρίζει απολυμαίνει...και στον Άδη...σε πηγαίνει...45 κατασκευαστές εμβολίων αυτήν εμπιστεύονται. Klinex. Μετά βλέπεις μπλέ και πράσινους κόκκους/ψηφοφόρους χα χα χα.


Η υγεία αποτελεί αγαθό που διαθέτει ιδιαίτερη αξιακή βαρύτητα και κατοχυρώνεται συνταγματικά τόσο ως αγαθό, όσο και ως δικαίωμα. Στο Σύνταγμα θεμελιώνεται η υποχρέωση του κράτους να λαμβάνει μέτρα για την προστασία της, ταυτόχρονα όμως, να απέχει από ενέργειες που την προσβάλουν ή περιοριζουν την ελευθερία των πολιτών να αποφασίζουν για θέματα που αφορούν την υγεία τους.
Στην ιατρική πράξη σήµερα, για να εφαρμοστεί οιουδήποτε είδους, διαγνωστική, προληπτική, θεραπευτική παρέμβαση το πρόσωπο στο οποίο θα εφαρμοστεί, είναι ελεύθερο να συναινεί, ύστερα από ενηµέρωση του, ή να την αρνηθεί.
Ο εμβολιασμός αποτελεί σημαντική προληπτική ιατρική πράξη που βοηθά στην προστασία των ανθρώπων από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα. Είναι ένα παρεµβατικό µέτρο, και αποτελεί το κυριότερο εργαλείο για την πρωτογενή πρόληψη των ασθενειών και αποτελεσματικό όπλο προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η διενέργεια του εμβολιασμού δεν μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί χωρίς την συναίνεση του προσώπου και εξαρτάται από την ελεύθερη βούληση του, ακολουθώντας την θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της ιατρικής δεοντολογίας, αυτή της «συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης”.
Μέχρι σήμερα, η Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ- Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ιατρική αποτελεί το μοναδικό νομικώς δεσμευτικό κείμενο του διεθνούς δικαίου στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τομέα της βιοϊατρικής.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει στην Ελλάδα (κυρωτικός νόμος (Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α’ 132 , Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική) και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 προβλέπεται
Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.
Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.
Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.
Η συναίνεση μπορεί να είναι ρητή ή σιωπηρή, προφορική ή έγγραφη, όπως προκύπτει από την Ερμηνευτική Έκθεση (παρ. 37), διότι στην Σύμβαση του Οβιέδο δεν προβλέπεται συγκεκριμένος τύπος για την παροχή της συναίνεσης.
Ακόμη και σε πρόσωπα που είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω διανοητικής ανικανότητας δεν έχουν την ικανότητα να συναινέσουν σε επέμβαση εξειδικεύονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει. σύμφωνα με το άρθρο 6 της Σύμβασης κατά την ερμηνευτική έκθεση αυτής. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι πως η συναίνεση σε ιατρική πράξη δεν προϋποθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, αλλά ικανότητα του προσώπου προς συναίνεση, δηλαδή πνευματική ωριμότητα και δυνατότητα κατανόησης των συνθηκών και της σοβαρότητάς τους.
Η ενημέρωση των πολιτών είναι θεμελιώδους σημασίας και πρέπει να απευθύνεται σε όλο τον πληθυσµό, να εξασφαλίζει την εγκυρότητα της πληροφόρησης βασιζόμενη σε αυστηρά µέτρα για την αποφυγή ανακριβών πληροφοριών που µπορεί να καλλιεργούν δυσπιστία ή και φόβο, και να διενεργείται αποκλειστικά από το υπεύθυνο προς τούτο όργανο.
Επιπρόσθετα, στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η διάταξη του άρθρου 12§1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν.3418/2005) σύμφωνα με την οποία:
“Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή
ενώ στην §3 της ίδιας διάταξης αναφέρονται περιοριστικά οι εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν απαιτείται συναίνεση
α) στις επείγουσες περιπτώσεις, κατά τις οποίες δεν μπορεί να ληφθεί κατάλληλη συναίνεση και συντρέχει άμεση, απόλυτη και κατεπείγουσα ανάγκη παροχής ιατρικής φροντίδας,
β) στην περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας ή
γ) αν οι γονείς ανήλικου ασθενή ή οι συγγενείς ασθενή που δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να συναινέσει ή άλλοι τρίτοι, που έχουν την εξουσία συναίνεσης για τον ασθενή, αρνούνται να δώσουν την αναγκαία συναίνεση και υπάρχει ανάγκη άμεσης παρέμβασης, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος για τη ζωή ή την υγεία του ασθενή.
Περαιτέρω, η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής εξέδωσε γνώμη για το ζήτημα της αντιπαράθεσης μεταξύ δημοσίου συμφέροντος και προσωπικής αυτονομίας στην περίπτωση των μεταδοτικών λοιμωδών νοσημάτων Δείτε εδώ
Στην σχετική έκθεση Δείτε εδώ παρατίθενται τα ακόλουθα :
» Η προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εξάπλωση µεταδοτικών ασθενειών οριοθετείται νοµικά από τις διατάξεις των άρθρων 21 παρ. 3 και 5 παρ. 4 του Συντάγµατος, καθώς και από τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 1 (ε) της Ευρωπαϊκής Σύµβασης ∆ικαιωµάτων του Ανθρώπου (ΕΣ∆Α)
Στο πλαίσιο των παραπάνω διατάξεων, η ευχέρεια του κοινού νοµοθέτη να προχωρήσει σε περιορισµούς ατοµικών ελευθεριών προσώπων που πάσχουν από µεταδοτικές ασθένειες εµφανίζεται ευρεία, σε κάθε όµως περίπτωση οριοθετούνται οι αρµοδιότητες του νοµοθέτη από το Σύνταγµα.. Υπάρχουν, ωστόσο, και όρια:
α) Οι παραπάνω περιορισµοί αφορούν, κατ’ αρχήν, την προσωπική ελευθερία και όχι άλλα θεµελιώδη δικαιώµατα. Εγγυώνται, δηλαδή, την προστασία των άλλων από τη µετάδοση µιας ασθένειας και όχι την ίδια την αντιµετώπιση της ασθένειας ως προς τον ασθενή που τους υφίσταται. ∆εν µπορούν, εποµένως, να θεµελιώσουν και µέτρα υποχρεωτικής θεραπείας, παρακάµπτοντας τη βούληση του ασθενούς
β) Οι περιορισµοί υπόκεινται στην αρχή της αναλογικότητας (άρθρο 25 παρ.1Σ.).Δικαιολογούνται, δηλαδή, µόνον στην έκταση που το επιβάλλει η προστασία των άλλων.
γ) Επί πλέον δεν φθάνουν να αναιρούν εντελώς την προσωπική ελευθερία. Ο «πυρήνας» αυτού του δικαιώµατος πρέπει να διατηρείται αλώβητος σε κάθε περίπτωση
Αξίζει περαιτέρω να επισημανθει ότι , μόνο σε «επείγουσες καταστάσεις», δεν µπορεί να αποκλεισθεί ο υποχρεωτικός εµβολιασµός, όπως προσώπων που λόγω επαγγέλµατος, αποτελούν ομάδες υψηλού κινδύνου τόσο µόλυνσης, όσο και µετάδοσης ασθενειών, όπως π.χ. αυτών που εργαζονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας με την προυπόθεση ότι θα πρέπει να παρέχεται η ευχέρεια αλλαγής καθηκόντων. Προς αυτή την κατεύθυνση κυμαίνεται και η Γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής για τον εμβολιασμό των παιδιών, όπου επισημαίνεται ότι, “αναγκαστική υποβολή σε εμβολιασμό, δεν νοείται, και δεν μπορεί να παρακαμφθεί η βούληση των γονέων για τη διενέργεια ή μη της ιατρικής αυτής πράξης, εκτός από περιπτώσεις επείγουσας προστασίας της δημόσιας υγείας π.χ. σε περίπτωση μηνιγγίτιδας Δείτε εκθεση εδώ
Τελος στην διάταξη του άρθρου 4§3ιιιβ του πρόσφατου νόμου 4675/2020, το οποίο προβλέπει ότι :
σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ), υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια”
τίθονται οι εξής προυποθέσεις για την εφαρμογή του εμβολιασμού :

  • Η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο.
  • Η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα.
  • Το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

και σαφώς με βασικά κριτήρια :

  • Tην ένταση της απειλής
  • Την αποδεδειγμένη επιστημονικά αποτελεσματικότητα του εμβολίου και τις μη παρενέργειες αυτού που να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία, αλλά και την εν γένει προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου

Ως εκ τούτων, το ανωτέροω μέτρο που είναι έκτακτο και προσωρινό και αφορά μόνο συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού.
Εν κατακλείδι, ο εμβολιασμός είναι επέμβαση στο σώμα του ανθρώπου και δεν μπορεί να διενεργηθεί, παρά τη θέλησή του, ούτε μπορεί να επιβληθεί ως αναγκαίος όρος για την εκπλήρωση δημόσιας υποχρέωσης διότι αυτό θα αντέβαινε στην θεμελιώδη αρχή της ανθρώπινης αξίας.
Πηγή:evnomia.com.gr

ΠΗΓΗ

Posted by στις Απριλίου 27, 2020

 

 

 

 

O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για

παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (video)

_by _


O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (video)


Εάν όλα πάνε τέλεια με την προσέγγιση του ριβονουκλεϊκού οξέως (RNA), θα μπορούσαμε να προλάβουμε το όριο των 18 μηνών
. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι πάντοτε μια τεράστια πρόκληση.
Ξέρετε, το εμβόλιο της γρίπης δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο αποτελεσματικό σε ηλικιωμένους ανθρώπους.
Το μεγαλύτερο όφελός του έγκειται στο ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν μεταδίδουν τη γρίπη γιατί είναι εμβολιασμένοι, και αυτό ωφελεί σε μια βάση κοινωνικού συνόλου τους ηλικιωμένους.
Εδώ, χρειαζόμαστε ξεκάθαρα ένα εμβόλιο που να είναι αποτελεσματικό στο υψηλότερο ηλικιακό εύρος, διότι οι ανήκοντες σε αυτό είναι εκτεθειμένοι περισσότερο στη νόσο.
Και πρέπει να αναπτυχθεί αυτό με τρόπο που να ενισχυθεί η λειτουργία του, έτσι ώστε να είναι μεν αποτελεσματικό στους πιο μεγάλους σε ηλικία, αλλά παράλληλα να μην έχεις και παρενέργειες.
Ξέρετε, εάν έχουμε παρενέργειες σε έναν στους 10.000, αυτό είναι, ξέρετε, πολύ περισσότερο από 700.000, καταλαβαίνετε, άνθρωποι που θα υποφέρουν από αυτό (λόγω παρενεργειών)
Άρα, η κατανόηση της ασφάλειας σε μια γιγαντιαία κλίμακα που περνά μέσα από όλα τα ηλικιακά εύρη, καταλαβαίνετε, εγκύους, άνδρες, γυναίκες, υποσιτιζόμενους, υπάρχουσες συννοσηρότητες, καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολη.
Και σε αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση, το να πούμε «εντάξει, ας προχωρήσουμε και ας δώσουμε αυτό το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο», θα πρέπει αναγκαστικά να αναμιχθούν και οι κυβερνήσεις, διότι θα υπάρξει όντως κάποιο ρίσκο και (συνεπώς) μια κάλυψη από νομική ευθύνη που θα χρειαστεί (για τις αναπόφευκτες παρενέργειες απέναντι σε όσους κάνουν αγωγές) προτού κάτι τέτοιο (δηλ. το να δοθεί το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο) αποφασιστεί.

If everything goes perfectly with the RNA approach, we could actually beat the 18 months. We don’t want to create unrealistic expectations. The efficacy of vaccines in older people is always a huge challenge. You know, it turns out the flu vaccine isn’t that effective on elderly people. Most of the benefit comes from younger people not spreading it because they’re vaccinated, and that benefits on a community basis the elderly. Here, we clearly need a vaccine that works in upper age range, because they’re most at risk of that, and doing that so that you amp it up so it works on older people and yet you don’t have side-effects. You know, if we have, you know, one in 10,000 side effects, that’s, you know, way more 700,000, you know, people who will suffer from that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges, you know, pregnant, male, female, undernourished, existing comorbidities…  It’s very very hard and that actual decision of ok let’s go and give this vaccine to the entire world, governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that can be decided on.

Bill Gates wants to be indemnified against people suing him for all the vaccine COVID-19 deaths

https://www.youtube.com/watch?v=pRDPi7l-NA4&feature=emb_logo

 

 

 

 

«Τρελάθηκε» ο Bill Gates και «όρμηξε» στον Τραμπ

– Θέλει εμβόλιο και «σφράγισμα» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ο Ν. Τραμπ πάει να κλείσει και το Κογκρέσο
(το Κογκρέσο ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς Γάιδαρους)...
έχει δικαίωμα να το κάνει,
από ότι φαίνεται θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές.... τα καλύτερα έρχονται!
Ο Τραμπ έχει αργήσει σε πολλά πράγματα... 4 χρόνια έχουν περάσει επί Προεδρίας του, τώρα προς τα τελειώματα αρχίζει να κάνει κάποια πράγματα υπέρ του αμερικάνικου κράτους.
Ωστόσο ο Βασιλάκης δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα πρόγραμμα windows της προκοπής,
με ένα σωστό λειτουργικό antivarius... και
θέλει ο μ@λ@κ@ς να μας βάλει τσιπ και εμβόλιο!!!
Βασιλάκη πες αλεύρι....η κουδούνα σε γυρεύει.!

Η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να κόψει την χρηματοδότησ
στον ΠΟΥ άναψε «φωτιές» στους παγκοσμιοποιητές...


«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.

«Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Γκέιτς σημειώνοντας ότι η απόφαση του Αμερικανού προέδρου έρχεται σε μια περίοδο παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, την οποία, συμπληρώνουμε εμείς, ο Gates θέλει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να επιβάλει, ενδεχομένως μέσω του ΠΟΥ, σε όλους τους ανθρώπους δικό του εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα που θα «σφραγίζει» όσους εμβολιαστούν.
Ο Τραμπ δείχνει να του βάζει εμπόδια στα σχέδιά του.
Halting funding for the World Health Organization during a world health crisis is as dangerous as it sounds. Their work is slowing the spread of COVID-19 and if that work is stopped no other organization can replace them. The world needs @WHO now more than ever.
— Bill Gates (@BillGates) April 15, 2020
Θυμίζουμε ξανά πως ο γνωστός
– και μη εξαιρετέος
– ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος
(όπως αυτοαποκαλείται),
έκανε ήδη γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη
«λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως (ΕΔΩ).

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, ανήκει σε διαφορετικό ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο
από εκείνο των διεθνιστών του Bill Gates.

Ο δεξιός Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) ότι έδωσε εντολή να ανασταλεί μέχρι νεοτέρας η συμβολή των ΗΠΑ στην χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΫ), εξαιτίας της κακής διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού που ΔΙΚΑΙΩΣ του προσάπτει, χαρακτηρίζοντάς τον ως όργανο της Κίνας.

«Σήμερα, διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΫ στην κακή διαχείριση και στην συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για την μετάδοση και την θνητότητα» της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, πρόσθεσε ο Τραμπ, καταφερόμενος επί μακρόν εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Κατά τον Τραμπ, ο ΠΟΫ παρέβη “το βασικό του καθήκον” και “πρέπει να λογοδοτήσει”.
Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγόρησε τον Οργανισμό ότι διέσπειρε την “παραπληροφόρηση” της Κίνας για την πανδημία, χειροτερεύοντας έτσι την παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας.

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ συνεισφέρουν “400 ως 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο” στον ΠΟΫ, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων και “ακόμη λιγότερων” χρημάτων που του διαθέτει η Κίνα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκρινε πως είναι “καθήκον” του να απαιτήσει λογοδοσία.

Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

https://www.youtube.com/watch?v=L1uF_dWvt94&feature=emb_logo

Βόμβα Τραμπ κατά Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Ώρα Ελλάδος 07:00 15/4/2020 | OPEN TV

https://www.youtube.com/watch?v=37KhFbF3qE0&feature=emb_logo

 

 

 

Οι Γερμανοί μας κλείνουν τα λιγνιτικά, τον μοχλό ανάπτυξης μας...


περισσότερα εδώ

 

 

 

 

Συνεκμετάλλευση και συνεργασία με

τη Τουρκία λέει ο Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Αγαπητέ κ. Ντόκο, μπορείτε να μας κατονομάσετε μία (μόνο μία) συμφωνία -συνθήκη ή ό,τι παρόμοιο που να έχει υπογράψει
η Τουρκία και να την έχει τηρήσει; Τι σας κάνει να τη θεωρείτε αξιόπιστη τώρα;

Juan
Τις δυνατότητες εποικοδομητικής συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας αναδεικνύει με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ο αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Θάνος Ντόκος,
λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι καιρός» να στραφούν οι δύο χώρες από τις διμερείς διαφορές στα κοινά προβλήματα και συμφέροντα και να υιοθετήσουν μια θετική ατζέντα.
Παράλληλα, θέτει το πλαίσιο των ελληνικών θέσεων για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο Αιγαίο, την Α. Μεσόγειο και το Κυπριακό, ενώ ειδικά για τις συνεργασίες στην Α. Μεσόγειο κάνει λόγο για απουσία της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντάς την «μη φυσιολογική κατάσταση» αν και αναπόφευκτη λόγω τουρκικής συμπεριφοράς.
Ο κ. Ντόκος χαρακτηρίζει «καλοδεχούμενη» την πρόσφατη τοποθέτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι «η Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική και επεκτατική χώρα». Και ζητάει από τις δύο χώρες «να δουν πιο ζεστά το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» για την αποφυγή θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο».
Τέλος ο κ. Ντόκος θεωρεί δυνατή την ενίσχυση της συνεργασίας Τουρκίας- ΕΕ σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, με παράλληλη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, υπό την προϋπόθεση ενός ειλικρινούς διαλόγου, καθώς και της υιοθέτησης και εφαρμογής ενός αποδεκτού κώδικα συμπεριφοράς.
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Θάνου Ντόκου στην Νίνα Μελισόβα για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
Πώς ερμηνεύετε τις τουρκικές δηλώσεις περί αναθεώρησης της συνθήκης της Λοζάνης;
Πιθανόν οι αρχικές αναφορές στη Συνθήκη της Λοζάνης να οφείλονταν στις ανησυχίες της Τουρκίας περί εδαφικών αλλαγών στα ανατολικά σύνορα της, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης στη Συρία και της αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, οι συχνές δηλώσεις υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων περί «επικαιροποίησης» της Συνθήκης, ακόμη και αν έγιναν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, προκάλεσαν δικαιολογημένη ανησυχία στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαιτέρως καλοδεχούμενη η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα (βλ. συνέντευξη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 28/10/2019), ότι η Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική και επεκτατική χώρα. Βεβαίως, οι δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται και από ανάλογη συμπεριφορά επί του πεδίου και εδώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα όσον αφορά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Όσον αφορά στο ευαίσθητο ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας, ασφαλώς υπάρχουν σχετικές προβλέψεις στη Συνθήκη της Λοζάνης, τις οποίες η Ελλάδα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και εφαρμόζει. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για Έλληνες πολίτες και αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα και υποχρέωση της ελληνικής Πολιτείας να θεραπεύει τυχόν προβλήματα. Τη συνεχιζόμενη προσπάθεια ανάπτυξης αυτής της ακριτικής περιοχής, προς όφελος όλων των κατοίκων, μουσουλμάνων και χριστιανών, θα βοηθούσε ένας λιγότερο παρεμβατικός και πιο εποικοδομητικός ρόλος της τοπικής διπλωματικής αρχής ενδιαφερόμενης χώρας. Θα ήταν επίσης καλοδεχούμενη η συνέχιση της προσπάθειας βελτίωσης της στάσης του τουρκικού κράτους έναντι της ιδιαίτερα ταλαιπωρημένης ελληνικής μειονότητας.
Ανησυχείτε για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου ή και στρατιωτικής σύγκρουσής;
Ο μεγάλος αριθμός καθημερινών επεισοδίων στον αέρα και τη θάλασσα στην περιοχή του Αιγαίου -αποτέλεσμα παράνομων τουρκικών κινήσεων, σύμφωνα με την ελληνική αντίληψη- αυξάνει στατιστικά το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου από ατύχημα. Καλό θα ήταν οι δύο χώρες να δουν πιο ζεστά το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο, ενδεχομένως επανεξετάζοντας την παλαιότερη πρόταση του ναυάρχου Έρκαγια (μια συμβολική πτήση το χρόνο), ή ζητώντας από το ΝΑΤΟ να διευκολύνει μια τεχνικής φύσεως λύση στο ζήτημα του εναερίου χώρου.
Ο κίνδυνος μιας ελληνοτουρκικής στρατιωτικής σύγκρουσης είναι αρκετά περιορισμένος, όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο κράτη που ανήκουν στον ίδιο αμυντικό οργανισμό, το ΝΑΤΟ, αλλά και διότι σοβαρές και οργανωμένες χώρες, και η Τουρκία ανήκει σε αυτή την κατηγορία, γνωρίζουν πολύ καλά τις στρατιωτικές δυνατότητες του αντιπάλου και το υψηλότατο κόστος μιας στρατιωτικής σύγκρουσης και για τις δύο πλευρές. Η Ελλάδα ασφαλώς θα προτιμούσε μια αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών, αλλά είναι έτοιμη να συνεχίσει να σηκώνει το απαραίτητο βάρος για τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής αποτρεπτικής ικανότητας.
Ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;
Αναμφίβολα, θα ήταν πολύ χρήσιμη η επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, αξιοποιώντας την πρόοδο που είχε επιτευχθεί στο παρελθόν. Η Ελλάδα αντιλαμβάνεται τις τουρκικές ανησυχίες περί μετατροπής του Αιγαίου σε «ελληνική λίμνη», κάτι που άλλωστε ποτέ δεν επιδίωξε, ενώ και το διεθνές δίκαιο δίδει σχετικές λύσεις. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, ποτέ να δεχθεί ελληνικά νησιά να επικάθονται σε τουρκική υφαλοκρηπίδα ή να υπάρχει έλλειψη συνέχειας στις ελληνικές θαλάσσιες ζώνες, με δεδομένη τη γεωγραφία του αιγαιακού χώρου και τον πολύ μεγάλο αριθμό ελληνικών νησιών.
Στο πλαίσιο αυτό, δημόσιες αμφισβητήσεις ως προς το συνοριακό καθεστώς ή τα κυριαρχικά δικαιώματα δηλητηριάζουν το κλίμα, περιορίζουν το περιθώριο κινήσεων και τελικά βλάπτουν τις προσπάθειες πλήρους ομαλοποίησης των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Επίσης, ακραία μαξιμαλιστικές θέσεις περί θαλασσίων ζωνών και μηδενικής επιρροής νήσων, συνοδευόμενες από χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» και σκληρές δηλώσεις ασφαλώς δεν βοηθούν. Τέλος, διαπραγματεύσεις για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, με μια χώρα που δυστυχώς βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση της Λιβύης, ερμηνεύονται από την ελληνική πλευρά ως εχθρική ενέργεια.
Ποιες είναι οι προοπτικές για την επίλυση του Κυπριακού;
Και πώς σχολιάζετε την τουρκική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο;
Η αδυναμία συμφωνίας για την επίλυση του Κυπριακού επιβαρύνει σημαντικά τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας. Αποτελεί, πάντως, στρατηγικό σφάλμα της τουρκικής πλευράς η σχεδόν πλήρης απουσία ανεπίσημων επαφών με Ελληνοκυπρίους, καθώς αυτό δεν επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση των ανησυχιών και προβληματισμών της άλλης πλευράς και την έναρξη μιας διαδικασίας «ζύμωσης», που θα μπορούσε να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν διασκεδαστεί οι ανησυχίες των Ελληνοκυπρίων σχετικά με την άποψη του πρώην πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ότι για την Τουρκία το πραγματικό διακύβευμα είναι λιγότερο τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων, και κυρίως η διασφάλιση της τουρκικής παρουσίας και ελέγχου επί μιας νήσου με υψηλή στρατηγική σημασία για τουρκικά συμφέροντα.
Ασφαλώς μια βιώσιμη λύση πρέπει να βασίζεται στην αρχή της πολιτικής ισότητας των δύο κοινοτήτων, αν και η εφαρμογή της θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και τη δημογραφική πραγματικότητα στο νησί. Παράλληλα, η κατά τεκμήριον ισχυρή πλευρά στο πλαίσιο της πενταμερούς διαπραγμάτευσης οφείλει να τιμήσει προηγούμενες δεσμεύσεις στο εδαφικό και, κατανοώντας τις εύλογες ανησυχίες στον τομέα της ασφάλειας, να κινηθεί με δημιουργικό τρόπο.
Όσον αφορά στα ενεργειακά, η «διπλωματία των κανονιοφόρων» δεν συμβάλλει στην εύρεση λύσης, ούτε αρμόζει ως συμπεριφορά σε μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεννόησης σε θέματα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, καθώς στο τραπέζι παραμένει και η ελληνοκυπριακή δέσμευση για δημιουργία Ταμείου Υδρογονανθράκων προς όφελος και των δύο κοινοτήτων. Οι διπλωμάτες και οι δικηγόροι μπορούν να συμβάλλουν στην εύρεση λύσης, εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση. Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο.
Ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας;
Όσον αφορά στην ΕΕ, θα μπορούσε ενδεχομένως να συζητηθεί η ενίσχυση της συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, με παράλληλη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Φυσικά αυτό προϋποθέτει και την υιοθέτηση και εφαρμογή ενός αποδεκτού κώδικα συμπεριφοράς. Επιπλέον, η απουσία της Τουρκίας από συνεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο είναι μια μη φυσιολογική κατάσταση, αν και αποτελεί το προϊόν συγκεκριμένων τουρκικών επιλογών. Η Ελλάδα μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει, υπό την προϋπόθεση της υιοθέτησης μιας πιο εποικοδομητικής στάσης από την Άγκυρα. Γενικότερη ελληνική θέση είναι ότι η Τουρκία εντός ή πλησίον ευρωατλαντικών θεσμών είναι ένας σαφώς προτιμότερος γείτονας από μια Τουρκία αγνώστου γεωπολιτικού προσανατολισμού.
Πώς μπορούν Ελλάδα κα Τουρκία να διαχειριστούν το προσφυγικό και
να επιχειρήσουν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους;
Υπάρχουν κοινές ανησυχίες ανθρωπιστικής μορφής για ζητήματα προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και από ελληνικής πλευράς αναγνωρίζεται το βάρος που σηκώνει η Τουρκία, αν και κινήσεις και δηλώσεις που παραπέμπουν σε εκβιαστικές συμπεριφορές ασφαλώς δεν βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση ενός κοινού προβλήματος. Καλύτερη συνεργασία μπορούν να αναζητήσουν οι δύο χώρες και για την αντιμετώπιση άλλων κοινών προβλημάτων, όπως η τζιχαντιστική τρομοκρατία. Είναι καιρός να επιχειρηθεί, εφόσον υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση, η αλλαγή «παραδείγματος» και αντιλήψεων από τις διμερείς διαφορές προς τις κοινές ανησυχίες ή ακόμη και τα κοινά συμφέροντα και η υιοθέτηση μιας θετικής ατζέντας. Σε αυτή την κατεύθυνση μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά η αξιοποίηση πολλαπλών διαύλων επικοινωνίας, η «διπλωματία των πολιτών» και η οικονομική συνεργασία.

Επιστολη προς ολους τους

Υπευθυνους στην Ελληνικη κυβερνηση και εξουσια της χωρας

Εχετε εντολη να δημιουργηθει οσο το δυνατον πιο γρηγορα η βιομετρικη καρτα του πολιτη !

Η εντολη για εσας ισως να ερχετε απο την Ενωμενη ευρωπη , για μενα ειναι απο πολυ διαφορετικη πηγη αλλα δεν ειναι του παροντος να αναλυσω τι και πως !

Σαν ελευθερος πολιτης που ζω στην Ελληνικη δημοκρατια πρεπει να μου δωθει το δικαιωμα να επιλεξω αν θελω να εχω αυτη την ταυτοτητα η οχι , αν θελω να ανηκω στην διαδικασια βιομετρικων πληροφοριων και στην αποθηκευση τους απο συστηματα που δεν εμπιστευομαι ! Μαλιστα θα μπορει να μου δοθει αυτο το δικαιωμα ακομα και με την μορφη μικρου προστιμου η στερησης καποιων αλλων ευεργετηματων που θα εχουν οι κατοχοι της καρτας …θα το δεχθω !

Το παρον το γραφω σαν ενημερωση προς ολους σας ετσι ωστε να εχω δηλωσει νομικα την θεση μου ως πολιτης , να εχω εκφρασει την δυσαρεσκεια μου , να εχω επισημανει οτι αν με οποιοδηποτε τροπο , με εκβιασμο η με εντεχνη απομακρυνση μου απο τα καθημερινα εργαλεια της ζωης προσπαθησετε να μου επιβαλετε μια καρτα που εχω το απολυτο δικαιωμα να αρνηθω τοτε θα εχετε κανει επιθεση κατα της επιβιωσης μου , της οικογενειας μου και θα εχω καθε δικαιωμα να αμυνθω με οποιονδηποτε τροπο μπορω !

Αν δεν συμμορφωθειτε προς την διαδικασια της πραγματικης δημοκρατικης εξελιξης σε αυτο το πολυ σοβαρο ζητημα για χιλιαδες ελληνες τοτε αναγκαστικα οδηγειτε ολους εμας να αμυνθουμε για την ζωη μας και την οικογενεια μας !

Αν πραγματικα οι διαθεσεις των εντολεων σας ειναι δημοκρατικες τοτε το ζητημα της επιλογης θα πρεπει να ξεκινησει σαν θεμα απο αυριο κιολας και να ενημερωσετε τον Ελληνικο λαο οτι το ξεκινησατε σαν αιτημα ! Η πλατφορμα σας πανω στο θεμα οπου θα διεξαγονται ολες οι διεργασιες της πληροφοριας , αποθηκευση δεδομενων ,κατηγοριοποιηση κοκ ..θα πρεπει μεσα να εχει και την κατηγορια των ανθρωπων που επελεξαν δημοκρατικα να μην δεχθουν τα βιομετρικα τους στοιχεια να βρισκονται σε εταιριες , σε συστηματα τεχνιτης νοημοσυνης κοκ …

Θα ξανα δηλωσω οτι η οποιαδηποτε αλληγορια στο θεμα , οποιαδηποτε παρανοηση , οποιαδηποτε αμελεια συντομα θα χαρακτηριστει εχθρικη προς πολλους χιλιαδες Ελληνες , νομιζω οτι ειναι κατανοητο οτι δεν απειλουμε κανεναν αλλα ξεκαθαρα σας δηλωνουμε οτι θα υπερασπιστουμε τον μεγα φυσικο νομο της επιβιωσης μας !

Στην περιπτωση που χρειαζεστε λογους και αιτιες που μια ομαδα ανθρωπων δικαιωματικα δεν πρεπει να θελει να υπαρχουν τα βιομετρικα της στοιχεια σε κανενα αποθηκευτικο χωρο , σε κανεναν αλγοριθμο , σε καμια τεχνιτη νοημοσυνη, μπορω να σας βοηθησω για να συνταξετε το αιτημα σας προς τους εντολεις σας …το αιτημα που ξεκαθαρα θα ζητα το δικαιωμα ενος οντος μεσα σε δημοκρατικη κοινωνια να μην θελει να εχει σε καμια βαση δεδομενων προσωπικα του βιομετρικα στοιχεια , το δικαιωμα να επιλεξει ναι η οχι στην καρτα του πολιτη ..!

Καμια δικαιολογια δεν υπαρχει στο να μην συμβει το αυτονοητο της επιλογης , δεν ζητουν οι ανθρωποι την καρτα αλλα τα συστηματα που οριζουν τον κοσμο μας , αρα οποιοδηποτε συστημα θελει να εχει ελεγχο σε αυτα τα στοιχεια θα πρεπει να το εφαρμοσει δημοκρατικα και μονο και οχι με μεθοδους αποφασιζουμε και διατασσουμε …γιατι αυτο θα οδηγησει μαθηματικα στα μετρα προστασια μας , στα μετρα που θα εγγυηθουν οτι η επιβιωση μας ως οντα θα ειναι επιτυχης !

Ειναι η πρωτη επιστολη προς ολους τους υπευθυνους , ειναι επειγον να γνωριζουμε της οποιες κινησεις θα κανει η Ελληνικη κυβερνηση στο θεμα της ελευθερης επιλογης μας στην Καρτα του Πολιτη !

Stranger…  Κατοχικά Νέα  23/11/2019

 

 

 

 

«Έτσι ο Σόρος αγόρασε τη Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ»

– Έκθεση ντοκουμέντο ξεφτιλίζει τον Τσίπρα και

αποκαλύπτει την προδοσία ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

[ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ]

soros

Αποκαλυπτική για τις διεργασίες που οδήγησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση-πώληση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση είναι η έκθεση του ιδρύματος “Open Society” του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Η έκθεση δίνει τη δική της εκτίμηση για το πώς φτάσαμε στην συμφωνία και ποιες εξελίξεις δρομολογεί.

Η έκθεση έκτασης 28 σελίδων που τιτλοφορείται «Βόρεια Μακεδονία: Και τώρα τι;» και την οποία επιμελούνται τέσσερις συντάκτες μιλά για «ανταλλάγματα» που εξασφάλισε από τους ξένους ο Α.Τσίπρας για την ψήφιση της συμφωνίας, ανταλλάγματα που έχουν να κάνουν με την «χαλάρωση των δημοσιολογικών δεσμεύσεων», εννοώντας ως προεκλογικό «δώρο» για το κυβερνών κόμμα.

Η έκθεση προχωρά και σε «προβλέψεις» αναφέροντας ότι οι εκλογές θα γίνουν τον ερχόμενο Μάιο και ότι θα προκύψει 5κομματική Βουλή με κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ).

Ως προς την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ η έκθεση προεξοφλεί ότι αυτή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και ότι η ελληνική κυβέρνηση θα φέρει την ένταξη των Σκοπίων στο κοινοβούλιο για κύρωση μεταξύ Φεβρουάριου και Μαρτίου.

Για τη ΝΔ η έκθεση αναφέρει πως η διαφωνία της ήταν προσχηματική θεωρώντας ανεπιτυχή τη προσπάθεια σύνδεσης της με τη Νοβαρτις και την εξαγορά εταιρείας στα Σκοπιά από τη ΔΕΗ.
Θεωρεί δε, πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει με τη συναισθηματική φόρτιση που έχει για τους Έλληνες το συγκεκριμένο θέμα.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός της αναφοράς στα ελληνικά ΜΜΕ λέγοντας πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γνώστες των Σκοπιανών θεμάτων και η κοινή γνώμη ενημερώνεται από «άσχετους και κατευθυνόμενα ΜΜΕ που έχουν… χρεωκοπήσει αλλά ευτυχώς υπάρχουν «νέα, λαϊκά μέσα ενημέρωσης» που ενημερώνουν «αντικειμενικά»

Ένα ενδιαφέρον σημείο της έκθεσης είναι ότι ενώ αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης η 14η Ιανουαρίου αναφέρεται στην ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 16 Ιανουαρίου ως γεγονός που έχει γίνει ήδη!

NM2 NM3
Με άλλα λόγια οι συντάκτες της έκθεσης όχι μόνο «προέβλεψαν» ότι ο Α.Τσίπρας θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά το ανέφεραν σαν κάτι που είχε γίνει ήδη γίνει…

Μήπως να μας έλεγαν και τον αριθμό του λαχείου;

Στην έκθεση καταγράφονται ακόμη δύο ενδιαφέροντα στοιχεία:

Πρώτον η ιδεολογική μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την «καθαρή» Αριστερά στην κεντροαριστερά και δεύτερον η βεβαιη υποστήριξη του Ποταμιού στη ψήφιση της Συμφωνίας.

NM1
Να σημειωθεί πως ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των αΝΕΛ Π.Καμμένος έχει αφήσει σαφείς υπαινιγμούς για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τ.Σόρος προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα όπως σημείωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του «οι δραστηριότητες του μεγαλοεπενδυτή (Σόρος) βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις» και πρόσθεσε: «Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ!»

Σε δεύτερη ανάρτηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει».

Διαβάστε όλη την έκθεση εδώ

 

 

 

 

 

 

Μητρετώδης-Κούκλατζης εξηγούν πώς τους συνέλαβαν οι Τούρκοι - Δείτε βίντεο μέσα από το Embraer

stratiwtikoiii_arthroos1
15/08/2018, 14:31 156

Εν πτήσει από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη οι δύο στρατιωτικοί περιγράφουν στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και τον υπαρχηγό ΓEΕΘΑ πώς ξεκίνησε η εξάμηνη περιπέτειά τους - «Να μην συμβαίνουν πολλά στραβά» εύχεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος υψώνοντας το ποτήρι του

Βίντεο που δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δείχνει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, λίγες στιγμές μετά την απογείωση του αεροσκάφους Embraer ERJ135, από το αεροδρόμιο του Τσόρλου, στην επαρχία της Ραιδεστού, με προορισμό την Ελλάδα.

Μαζί τους βρίσκονται οι αναπληρωτής Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, με τους οποίους συζητούν.

stratt1
stratt2


Ο κ. Κατρούγκαλος σε κάποιο σημείο του βίντεο εύχεται «να μην συμβαίνουν πολλά στραβά».

Λίγο αργότερα, ο λοχίας Κούκλατζης, με ένα ποτήρι μπύρα, αστειεύεται λέγοντας «έξι μήνες ξεσυνήθισα».

Στη συνέχεια ο Άγγελος Μητρετώδης, φαίνεται να περιγράφει στον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, το πως κατέληξαν να συλληφθούν από τις τουρκικές δυνάμεις, την ώρα που, όπως είχαν επικαλεστεί και στο δικαστήριο, ακολουθούσαν ίχνη, τα οποία νόμιζαν πως ανήκαν σε παράνομους μετανάστες.

stratt3

Χαρά και συγκίνηση στην επιστροφή των δύο στρατιωτικών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

https://www.youtube.com/watch?v=3X-criqCHMo

 

 

 

 

 

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Πάμε για ναυμαχία στο Αιγαίο - "Μετά της Παναγίας Θα βγούμε με 100 καΐκια στα ανοιχτά και θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας"


Freepen.gr - Μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς», ο κ. Τσίφτης, ένας εκ των ψαράδων που δέχθηκαν επίθεση από Τούρκους αλιείς (πιθανότατα και πράκτορες της ΜΙΤ) στη Λέρο δήλωσε πως το τοπικό σωματείο αλιέων αποφάσιε ότι μετά της Παναγίας και εφόσον δεν έχει γίνει κάτι σε κεντρικό επίπεδο, θα βγουν οι Ελληνες ψαράδες με όλους τους συναδέλφους του με 100 καΐκια ανοιχτά στη θάλασσα όπως είπε και θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.freepen.gr

 

 

 

 

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας

Δικαιοσύνη για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς ζητά η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και έκθεση σε κίνδυνο ζωής καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, ζητώντας να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα θύματα.

Όπως ανακοίνωσε η Πλεύση Ελευθερίας, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 12.30 το μεσημέρι θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση:

«-για την ανθρωποκτονία των συνανθρώπων μας που είτε αφέθηκαν αβοήθητοι να καούν και να πεθάνουν είτε οδηγήθηκαν προς την πυρκαγιά και την παγίδα θανάτου, έγκλημα που συνιστά το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο.

-για την υπαίτια έκθεση σε κίνδυνο ζωής όσων τελικώς διασώθηκαν, οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν στο έλεος της πυρκαγιάς, και στη θάλασσα, παλεύοντας αβοήθητοι επί ώρες

-για το σύνολο των πράξεων και παραλείψεων κάθε υπευθύνου, που προκάλεσαν και διόγκωσαν την τραγωδία

-για την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος, την προσπάθεια απόκρυψης των πρώτων θυμάτων και της υπόθαλψης των υπαίτιων για πολιτικούς λόγους, πριν αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο το μέγεθος της τραγωδίας».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

«Ζητάμε Δικαιοσύνη και Αλήθεια για τους πολίτες αυτής της χώρας, για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας και για τις οικογένειές τους, για τους τραυματίες, για όσους κατάφεραν και γλίτωσαν και για όλους τους Έλληνες.

Ζητάμε την τιμωρία των υπαιτίων του πρωτοφανούς εγκλήματος που βύθισε στο πένθος τόσες οικογένειες κι ολόκληρη τη χώρα.

Απευθύνουμε στους πολίτες όλης της χώρας κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα μας για να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει.

Η ανήθικη και άτιμη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, γκρεμίζοντας σπίτια για να ξεχαστούν οι νεκροί, δε θα περάσει.
Η μνήμη των νεκρών και το κοινό αίσθημα των Ελλήνων δε θα αφήσουμε να προσβληθεί από τους εγκληματίες και αυτούς που τους υποθάλπουν, από αυτή τη μακάβρια Κυβέρνηση, που αναζητά λίγους μήνες ακόμη “εξουσίας”.
Έχουμε αυτήν την ευθύνη».

NEWSBEAST.GR  3/8/2018

 

 

 

1.8.18

Η Άγκυρα πανηγυρίζει για τους μουφτήδες

- Μετά την Μακεδονία «τελειώνουν» και την Θράκη.

H σιωπή της αντιπολίτευσης είναι ομολογία συνενοχής.Juan
Ήδη πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να «συνταξιοδοτήσει» τους διορισμένους από το ελληνικό κράτος μουφτήδες, δηλαδή τους νόμιμους αφού έτσι ανοίγει ο δρόμος για διοριστούν κάποιοι που να είναι της αρεσκείας της Άγκυρας.

Όπως φαίνεται η κυβέρνηση μετά την Μακεδονία ετοιμάζει νέες «επιτυχίες» σε Ήπειρο και Θράκη. Πάντως η σημερινή τροπολογία έγινε πρώτη είδηση στην τουρκόφωνη «Μπιρλίκ»
Η κυβέρνηση έσκυψε τελικά το κεφάλι στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν και εν μέσω πανελλαδικής θλίψης για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, προχωράει στην επί της ουσίας «απόλυση» των νόμιμων μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα της Άγκυρας και επιτρέποντας έτσι τον ερχομό των διορισμένων από την ίδια την Τουρκία ή τουλάχιστον αρεστών σε αυτήν.
Πολλάκις έχουμε γράψει στο pronews.gr ότι μετά το Σκοπιανό, έρχεται η όπως να ναι επίλυση των θεμάτων με την Αλβανία και πολύ φοβόμαστε ότι ακολουθεί η Θράκη.
Συγκεκριμένα σε τροπολογία για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο : “Πανεπιστήμιο Ιωάννίων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, συμπεριλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- άρθρο που οδηγεί στην υποχρεωτική συνταξιοδότηση των σημερινών μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από τη ψήφιση του νόμου!
Από τις αρχές του Ιουλίου είχε δοθεί εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο υπουργός Παιδείας κ.Κωνσταντίνος Γαβρόγλου είχε απαιτήσει την παραίτηση των νόμιμων μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, κ.κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου και Μέτσο Τζεμαλή αντίστοιχα, προκειμένου ν΄ ανοίξει ο δρόμος για τη διαδοχή τους.
Από τον μουφτή Ξάνθης μάλιστα του ζητήθηκε να υποβάλλει γραπτώς την παραίτησή του σε κατ' ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού κ.Βαγγέλη Καλπαδάκη.
Προφανώς για να μη γίνει «θόρυβος» και να διευκολύνει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέους καταστροφικούς χειρισμούς.
Τόσο ο κ.Σινίκογλου, όσο και ο μουφτής Κομοτηνής κ.Μέτσο Τζεμαλή, αρνήθηκαν υποστηρίζοντας πως η θητεία τους λήγει το 2021, και πως απόπειρα παύσης τους θα ισοδυναμούσε με νομικό πραξικόπημα.
Αλλά κανένα πρόβλημα, «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι» και έτσι η κυβέρνηση προχώρησε στην παύση τους μέσω... αναγκαστικής συνταξιοδότησης, ορίζοντας πλέον πως οι εκάστοτε επικεφαλής των τριών Μουφτειών Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμότειχου αποχωρούν υποχρεωτικά από τη θέση τους, με τη συμπλήρωση του 67ου έτος της ηλικίας τους, όπως συμβαίνει δηλαδή με τους δικαστικούς.
Στην τροπολογία που σήμερα ήρθε στη βουλή, αναφέρεται συγκεκριμένα πως :
“ο μουφτής (ή ο τοποτηρητής μουφτής) παράλληλα με τα θρησκευτικά του καθήκοντα είναι και δημόσιος λειτουργός (με θέση γενικού διευθυντή) ασκώντας και δικαιοδοτικά καθήκοντα επί ορισμένων υποθέσεων ιδιωτικού δικαίου που αφορούν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της περιφέρειάς του (εφόσον αυτά έχουν υπαχθεί στη δικαιοδοσία του, αποχωρεί υποχρεωτικά από τη θέση του μόλις συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας του, προκειμένου η Πολιτεία να μπορεί να προγραμματίζει την ομαλή διαδοχή στην υπηρεσία”.
Δηλαδή τους ορίζει ως ένα είδος μουσουλμάνου δικαστή που εφαρμόζει το νόμο της Σαρία κι άρα στα 67 τους θα πρέπει να αποχωρούν.
Η «Μπιρλίκ» πάντως αναφέρει και τις ηλικίες των δύο μουφτήδων. 81 ετών ο Τζεμαλή και 78 ο Σινίκογλου και προσθέτει με νόημα πως θα πρέπει να συνταξιοδοτηθούν εντός 2 μηνών...
pronews

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 25/11/2019

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Αυγούστου 2020, στον  21ο αιώνα
Απευθείας αναθέσεις 275.960€               από τη Σοφία Νικολάου για αγορά μασκών από… αντιπροσωπεία αμορτισέρ & εταιρεία εποχικών ειδών!
Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις               για το lock down; Υπήρξαν δωροδοκίες;(Βίντεο)
Κυβέρνηση:               «Όποιος εκφράζει διαφωνία για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού θα συλλαμβάνεται – Δεν ανεχόμαστε ανυπακοή»
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!               ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
image Δείτε σαν σήμερα
image Απευθείας αναθέσεις 275.960€
image Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις
image Κυβέρνηση:
image ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 8ος

 Αθλητισμός 8ος

              ΑΕΚ: Βλέπει πιο «ζεστά» την προοπτική της Αραβίας ο Βέρντε

Read More...

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Φερέιρα: Είμαι στον ΠΑΟΚ για να κερδίζουμε – Θα εργαστούμε με απόλυτη αφοσίωση και φιλοδοξία

Read More...

Αθλητισμός 6ος

Αθλητισμός 6ος

              Τα ματς της Τρίτης - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Formula 1: Δραματική νίκη του Χάμιλτον με σκασμένο ελαστικό

Read More...

Rally

		Rally

              Η 19η Ανάβαση Δημητσάνας: Ένας φιλικός αγώνας με 36 συμμετοχές

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              Η Yamaha επιστρέφει στις ρίζες της Tenere με ένα σπέσιαλ μοντέλο

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

           
Ανασχηματισμός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην κυβέρνηση

Read More...

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

              «Οποιοσδήποτε διάλογος με την Άγκυρα συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας»

Read More...

Μαξίμου

Μαξίμου

              Υπουργικό συμβούλιο: Τα ν/σ που συζητήθηκαν - Τι αποφασίστηκε

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

		 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Ο ΕΛΓΑ επιβεβαιώνει τους αεροψεκ@σμούς ατμόσφαιρας πανελλαδικά.

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

              Πέντε ξωκλήσια λαξευμένα σε βράχους και σπηλιές που προκαλούν δέος

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

              Τα τσιμεντένια «κολονάκια» στις κορυφές βουνών και λόφων. Τι είναι, ποιος τα κατασκεύασε και σε τι χρησιμεύουν.

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Λεπέν

Λεπέν

              Απέλαση για όλους τους εγκληματίες μετανάστες αν νικήσει στις εκλογές του 2022

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Αποφασισμένος για όλα ο Χάφταρ: Στόχος μας να φύγει η Τουρκία από τη Λιβύη

Read More...

Κουρδιστάν

Κουρδιστάν

              Κούρδοι "χτύπησαν" στόχο μέσα στην Τουρκία: Σαμποτάζ στη βάση της Μενεμένης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

              Ιεροσόλυμα. Γη Ελληνική

Read More...

EΛΛΑΔΑ 7ος

		EΛΛΑΔΑ 7ος

                ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 6ος

EΛΛΑΔΑ 6ος

              Τι συμβολίζει η Ελληνική σημαία – Γνωρίζετε την ιστορία της;

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              “Κουκούλωμα”στο σκάνδαλο κομματικών θαλασσοδανείων ύψους 420εκ. ευρώ σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              Καταστράφηκε η οικονομία μας επειδή έδιναν δάνεια σε... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και οχι σε Ελληνες !

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

              Συντάξεις: Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών από τον Αύγουστο

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Αυτό το λασποτόπι δεν έχει θάλασσα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              Ιταλία: Μεγάλη έκρηξη από το ηφαίστειο Στρόμπολι – Τι λένε οι ειδικοί;

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

              Όταν η δύση του ήλιου ενώνεται με την ανατολή - «Μαγικές» εικόνες! (βίντεο)

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Τρεις διαφορετικές χρήσεις για τα καλαμάκια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Δέκα τοποθεσίες που δεν μπορείς να επισκεφτείς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

              Από που πήραν το όνομά τους οι 12 μήνες του χρόνου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/08/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/08/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

COVID-19

              Οι Ρώσοι θα έχουν έως το τέλος του χρόνου το εμβόλιο του κορονοϊού

Read More...

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

              Σε απολογία πολίτες της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό!

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Η προτροπή Σημίτη για συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και οι «ορέξεις» Ερντογάν

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Τα Σκόπια αιτήθηκαν την κατάργηση του βασικού όρου των Πρεσπών: Να αποκαλούνται «Μακεδονία»...

Read More...

Δωρεές

Δωρεές

              στη...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Κασιδιάρης για μάσκες, υποχρεωτικό εμβολιασμό και παρασκήνιο πίσω απ’τον Covid 19

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

             
  Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided