Τρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019

http://www.koultoura.com/

 

 

 

 

 

 

 

www.koultoura.com

Ημερήσια Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Δείτε τα Νέα με ένα κλίκ

Εθνικός Ύμνος Ελλάδος - Μακεδονία Ξακουστή

https://www.youtube.com/watch?v=els_fp2f_g0

Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα.
Ήσουν και θα ΄σαι Ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι.
Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε
η λευτεριά τους μένει.”

Κλείσαμε 16 χρόνια koultoura.com, όπου άλλαξε δραματικά την εννοια της Κοινωνικής δικτύωσης. Η koultoura.com, αποτελεί αναμφισβήτητα μία νέα και ταχύτατη ανερχόμενη εφημερίδα, φαινόμενο της ....... εποχής μας. H koultoura.com είναι ανάμεσα τους και σαφώς το δημοφιλέστερο Sait.

Δεν είναι απλά μια Ημερήσια Ηλεκτρονική Εφημερίδα αλλά για τον ιστορικό του Μέλλοντος, είναι ένα βοηθητικό εργαλείο σαν χαρτογράφος των γεγονότων, της συλλογικής μνήμης, της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτισμικής κληρονομιάς μας, όπως αυτά καταγράφονται στις σελίδες του μέσα στα 16 χρόνια koultouras.

Εορτάζοντες την 29ην του μηνός Σεπτεμβρίου

Posted by IGOR στο Σεπτεμβρίου 29, 2018

Ο ΟΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ο Αναχωρητής

ΟΙ ΑΓΙΟΙ 150 ΜΑΡΤΥΡΕΣ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΡΥΦΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΟΣ και ΔΟΡΥΜΕΔΩΝ

Η ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΩΝΙΑ

Η ΑΓΙΑ ΓΟΥΔΕΛΙΑ (ή Γοβδελία)

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΟΒΔΕΛΑΑΣ, ΔΑΔΑΣ, ΚΑΣΔΟΟΣ & ΚΑΣΔΟΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ, ο Νέος Οσιομάρτυρας, από τη Ρόδο.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ «Οι έν Στροφάσιν αναιρεθέντες» το 1530.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ εν τω Βραχωρίω Αγρινίου (+ 1786)

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, του Ζαντόσκ (Ρώσος)

Αναλυτικά

Ο ΟΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ο Αναχωρητής
Ήταν άνθρωπος που καλλιεργούσε «υπομονήν, πραότητα». Γι’ αυτό και πέτυχε στην ασκητική του ζωή. Γεννήθηκε στην Κόρινθο τον 5ο αιώνα, από Ιερέα πατέρα, τον Ιωάννη. Τη μητέρα του έλεγαν Ευδοξία και είχε αδελφό τον αρχιεπίσκοπο Κορίνθου, Πέτρο. Από ιερατικό γένος ο Κυριάκος, σε νεαρή ηλικία πήγε στα Ιεροσόλυμα και από ‘κει στη Λαύρα του Μεγάλου Ευθυμίου. Εκεί, ο Μέγας Ευθύμιος, τον έκανε μοναχό και τον έστειλε στον ασκητή Γεράσιμο. Όταν πέθανε ο Γεράσιμος, ο Κυριάκος επέστρεψε στη Λαύρα του Ευθυμίου, όπου με ζήλο καλλιεργούσε τις αρετές του, ώσπου κάποια στάση που έγινε στη Λαύρα του Ευθυμίου τον ανάγκασε να πάει στη Λαύρα του Σουκά. Εκεί, 40 χρονών χειροτονήθηκε πρεσβύτερος και ανέλαβε την επιστασία του Σκευοφυλακίου. Εκείνο που τον διέκρινε απέναντι στους συμμοναστές του, ήταν ο γαλήνιος τρόπος με τον όποιο τους αντιμετώπιζε, γι’ αυτό και ήταν παράδειγμα προς μίμηση από όλους. Εβδομήντα χρονών ο Κυριάκος, έφυγε από ‘κει και με υπομονή γύρισε πολλά μοναστήρια και σκήτες, όπου έζησε με αυστηρότατη άσκηση. Τελικά, πέθανε 107 χρονών και σε όλους έμεινε η ενθύμηση του ασκητή, που έδειχνε «πραότητα προς πάντας ανθρώπους»2. Πραότητα, δηλαδή, σ’ όλους ανεξαίρετα τους ανθρώπους.
1. Α’ προς Τιμόθεον, στ’ 11 2. Προς Τίτον, γ’ 2.

Απολυτίκιο. Ήχος δ’. Ταχύ προκατάλαβε.
Χριστώ ήκολούθησας, καταλιπών τα της γης, και βίον ισάγγελον, έπολιτεύσω σαφώς, ως άσαρκος Όσιε· συ γαρ εν ταις έρήμοις, προσχωρών θείω πόθω, σκίλλη πίκρα την πάλαι, πικράν γεύσιν άπώσω. Δίο Κυριακέ θεοφόρε, άξίως δεδόξασαι.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ 150 ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Γνωρίζουμε μόνο ότι μαρτύρησαν στην Παλαιστίνη.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΡΥΦΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΟΣ και ΔΟΡΥΜΕΔΩΝ
Στους Συναξαριστές αναφέρεται γι’ αυτούς μόνο η φράση: «ή σύναξις τούτων τελείται πλησίον της Αγίας Άννης εν τω Δευτέρω».

Η ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΩΝΙΑ
Μαρτύρησε δια ξίφους. Μερικοί Συναξαριστές αναφέρουν και τη μνήμη της Όσιας Αναστασίας της ασκήτριας.

Η ΑΓΙΑ ΓΟΥΔΕΛΙΑ (ή Γοβδελία)
Ήταν Περσίδα χριστιανή απόστολος, που κατάφερε να φέρει πολλούς απίστους στο δρόμο της δια Χριστού σωτηρίας. Έζησε τον τέταρτο μετά Χριστόν αιώνα, όταν βασιλιάς της Περσίας ήταν ο Σαπώρ. Επειδή δυναμικά εκτελούσε το Ιεραποστολικό της έργο, τη συνέλαβαν και την έκλεισαν για πολλά χρόνια στη φυλακή. Οι εκεί κακοπάθειές της υπήρξαν φοβερές. Μόνο η θεία χάρη την ενίσχυσε, ώστε να κατανικήσει την υγρασία, το σκοτάδι και τις συχνές στερήσεις ακόμη και του νερού. Αλλά όλα αυτά τα μακροχρόνια βάσανα, δεν ελάττωσαν καθόλου τη φωτιά της πίστης και τη φλόγα της γενναιότητάς της. Κατόπιν της έγδαραν το κεφάλι, χωρίς να υποκύψει η καρτερία της. Τελικά πέθανε με σταυρικό θάνατο.

(Πιστεύεται εδώ ότι με την πάροδο του χρόνου, έγινε σύγχυση μεταξύ των Συναξαριακών πηγών. Δηλαδή, ο παρακάτω Άγιος Γοβδελαάς έγινε, από λάθος αντιγραφές, Γουδελία ή Γοβδελία με πανομοιότυπη βιογραφία. Ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι πράγματι υπήρξε μάρτυς Γουδελία, που μαρτύρησε δια ξίφους χωρίς άλλα βιογραφικά στοιχεία, που όμως είναι περισσότερο πιθανό και αποδεκτό).

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΟΒΔΕΛΑΑΣ, ΔΑΔΑΣ, ΚΑΣΔΟΟΣ & ΚΑΣΔΟΑ
Ό Γοβδελαάς ήταν γιος του βασιλιά των Περσών Σαβωρίου. Ήλθε στη χριστιανική πίστη από τον Δάδα, που ήταν μεγιστάνας και είχε μεγάλα αξιώματα στην αυλή του παλατιού του Σαβωρίου. Όταν έμαθε το γεγονός ο Σαβώρ, συνέλαβε τον Δάδα και τον γιο του Γοβδελαά, και τους πρόσταξε να θυσιάσουν στο θεό ήλιο. Επειδή όμως οι Άγιοι αρνήθηκαν, τον μεν Δάδα τεμάχισε ζωντανό και έτσι παρέδωσε το πνεύμα του στο Θεό, τον δε γιο του Γοβδελαά υπέβαλε σε φρικτά και βάρβαρα βασανιστήρια. Στο τέλος έγδαρε το κεφάλι του, έκοψε τα μέλη του και κέντησε το σώμα του με μυτερά καλάμια. Έτσι παρέδωσε και αυτός τη μακάρια ψυχή του στο Θεό. Ο Κασδόος ήταν συγγενής του βασιλιά Σαβωρίου και επειδή έγινε χριστιανός ο Σαβώρ τον έγδαρε ζωντανό με ξύλινο σπαθί. Η Κασδόα ήταν κόρη του βασιλιά Σαβωρίου και αδελφή του Αγίου Γοβδελαά. Αυτή είχε επισκεφθεί στη φυλακή τον αδελφό της, ο όποιος κατάφερε και την έκανε χριστιανή. Όταν το έμαθε και αυτό ο Σαβώρ, τη συνέλαβε και επειδή δεν μπόρεσε να μεταστρέψει το φρόνημα της, τη βασάνισε σκληρά μέχρι θανάτου.

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ, ο Νέος Οσιομάρτυρας, από τη Ρόδο.
Ήταν γιος Ιερέα από τη Ρόδο. Κάποτε πήγε στα Ιεροσόλυμα και συκοφαντήθηκε από τους Τούρκους ότι έβρισε τον Μωάμεθ. Αμέσως συλλήφθηκε και οδηγήθηκε στις αρχές όπου τον εκβίαζαν να εξωμόσει. Ο Μαλαχίας έδειξε μεγάλο θάρρος, με το όποιο εξήγειρε την οργή των Τούρκων, οι όποιοι αφού τον μαστίγωσαν, τρύπησαν τους αστραγάλους του και τον έδεσαν πίσω από ένα άγριο άλογο. Μετά από μία σειρά φρικτών βασανιστηρίων, οδηγήθηκε ο μάρτυρας έξω από την πόλη, όπου σουβλίστηκε και κάηκε πάνω σε αναμμένη φωτιά. Έτσι παρέδωσε την αγία του ψυχή στις 29 Σεπτεμβρίου 1500.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ «Οι έν Στροφάσιν αναιρεθέντες» το 1530.
Κανένας Συναξαριστής δεν αναφέρει τη μνήμη τους. Μαθαίνουμε γι’ αυτούς από την Ακολουθία τους, ποίημα του Παχωμίου Ρουσσάνου, που δημοσιεύτηκε με τον τίτλο: «Ακολουθία ψαλλομένη εις τους οσίους πατέρας τους εν Στροφάσιν άναιρεθέντες και εις άπαντος τους παραπλήσιον τέλος λαχόντας».

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, εν τω Βραχωρίω Αγρινίου (+ 1786)
Η ημερομηνία του μαρτυρίου τους δεν αναφέρεται πουθενά. Βλέπε σχετικά βιογραφικό σημείωμα Α.Χ.Ε.Χ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, του Ζαντόσκ (Ρώσος)
(Δια Χριστόν σαλός)

Διαδώστε το!  www.koultoura.com

Σχολια:

 

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Τι συμβολίζει ο χρυσός ήλιος με τις 16 ακτίνες και τα αστέρια


Τι συμβολίζει ο χρυσός ήλιος με τις 16 ακτίνες και τα αστέρια
Επειδή είναι πολλά τα σχετικά ερωτήματα και σε αναρτήσεις μου αλλά κυρίως στα εισερχόμενα, εξηγώ εδώ τον συμβολισμό
Το σήμα του χρυσού ήλιου με τις 16 ακτίνες και τα αστέρια που είδατε στις εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άγκυρα στο Λευκό Παλάτι του Ερντογάν αποτελεί την επίσημη σφραγίδα της Τουρκικής Προεδρίας.
Κάτι ανάλογο είχε εμπνευστεί ο Κεμάλ όταν δημιουργήθηκε η Τουρκική Δημοκρατία το 1922. Τότε η σημαία που είχε εμπνευστεί ο πρώτος Τούρκος Πρόεδρος είχε έναν ήλιο με 20 ακτίνες και σήμερα αυτή η σημαία φυλάσσεται στο Anıtkabir Museum στην Άγκυρα.
Στη συνέχεια και, πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 1978, οι 20 ακτίνες μειώθηκαν σε 16, ενώ την τελική μορφή της η σφαγίδα (σημαία) έλαβε τον Ιανουάριο του 1985 επί κυβέρνησης Αχμέτ Κενάν Εβρέν (ο οποίος ήταν πραξικοποιηματίας ).
Το συγκεκριμένο σήμα αποτελεί ουσιαστικά απεικόνιση του δόγματος του παντουρκισμού και αναφέρεται στις 16 μεγάλες τουρκικές αυτοκρατορίες ξεκινώντας από τους Ούννους το 220 μ.Χ και φτάνοντας μέχρι την πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατίας το 1922.Οι 16 τουρκικές αυτοκρατορίες αποκαλούνται Büyük Türk Devleti στα Τούρκικα. Το συγκεκριμένο δόγμα εισήγαγε ο Ακιμπ Οζμπέκ το 1969.
Ο Ερντογάν υιοθέτησε το σήμα και το δόγμα όπως βλέπουμε στις εικόνες που ακολουθούν. Στην πρώτη εικόνα το σήμα έξω από το προεδρικό μέγαρο. Στην δεύτερη φωτογραφία του Ερντογάν από το 2015 και την επίσκεψη του Μαχμούντ Αμπάς όπου δίπλα τους υπάρχουν 16 συνοδοί ντυμένοι με τις αντίστοιχες στολές των 16 Büyük Türk Devleti. 
Στην τρίτη εικόνα οι σημαίες των 16 Büyük Türk Devleti όπως εμφανίζονται στο Στρατιωτικό Μουσείο στην Κωνσταντινούπολη και στην τελευταία εικόνα το σήμα της Τουρκικής προεδρίας.

 

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!! Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ...ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ!!!


Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως  καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων  που υπάρχουν από  πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.
Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ.

Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες. Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν.  Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Μην βλέπετε που δείχνουν οι αρχαιολόγοι “ψύχραιμοι”. Τα ευρήματα μέχρι τώρα είναι απίστευτα , μοναδικά και πρωτόγνωρα για την παγκόσμια αρχαιολογία. Για να σας το πω σε μια πιο απλή γλώσσα, κοιτάζονται μεταξύ τους, για να βεβαιωθούν πως είναι αλήθεια αυτά που βλέπουν  και δεν ζουν σε όνειρο. Δεν βλέπουν μόνο έναν ΤΑΦΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΝΗΜΕΙΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΗΡΩΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΑΝΤΕΙΟ. Βλέπουν ένα παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, όπως παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Γνωρίζουν πως θα βρούν τον ΜΕΓΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ από την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκσκαφή.  Όπως είπαμε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν το ξεκίναγε, διότι επικρατούσαν τα ανθελληνικά συμφέροντα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;; ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;

Όχι, όχι μην νομίζετε πως το κάνουν για το συμφέρον  της Ελλάδος.   Τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που βρίσκονται από πίσω και αποφάσισαν την εκσκαφή, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εντελώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και  ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ. Αλλά πρίν ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου, να δούμε  τα πράγματα ένα ένα και να τα βάλουμε στη θέση τους.

Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας, γιατί να θέλουν ΤΩΡΑ οι καταστροφείς της Ελλάδος, να κάνουν την εκσκαφή του Τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;; Γιατί τώρα αφού το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες;; Μήπως νομίζετε πως τώρα τους έπιασε το ενδιαφέρον για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;
Και να κάνω και άλλη μία ερώτηση; Αν οριστικοποιηθεί πως είναι ο τάφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αυτό τι σημαίνει για τα Σκόπια ΞΕΡΕΤΕ;;;; Σημαίνει ΔΙΑΛΥΣΗ του ψευτοκράτους εντός 15 ημερών αφού θα τελειώσει γι’ αυτούς οριστικά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πάνω σε αυτό θεμελίωσαν το  ψευδοκράτος και τις όποιες διεκδικήσεις τους.

Και να κάνω άλλη μία ερώτηση;  Οι κυβερνώντες μας, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τα λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ που αποφάσισαν τώρα την εκσκαφή, γιατι νομίζετε το έκαναν;; Για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα Σκόπια;;  Και θα έκαναν μόνοι τους κάτι τέτοιο, στο ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΆΤΟ των ΗΠΑ;; Τους έχετε δηλαδή για τόσο  “καρυδάτους Έλληνες”;;

Και θα κάνω και άλλη μία συγκεντρωτική ερώτηση: Πόσο νομίζετε μας αγαπούν οι λεγόμενοι “σύμμαχοί”μας;; Πόσο μας αγαπούν οι ΗΠΑ;; Πόσο η Γερμανία;; Πόσο τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη;; Πόσο οι γείτονες;; Πόσο η Τουρκία;; Πόσο η Αλβανία;; Πόσο τα Σκόπια;; Πόσο μας αγαπούν οι ομάδες των Αλβανών του UCK που είναι οπλισμένες στην Ελλάδα;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC. Κρύπτες όπλων και ομάδες των 5, προδίδουν την ύπαρξη του

Πόσο οι λαθροματανάστες και οι Τζιχαντιστές που είναι μέσα στο σπίτι μας;; Πόσο μας αγαπάει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας;;

Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου «Απελ...

ΑΛΗΘΕΙΑ, μήπως έχετε αναρωτηθεί, πως ζούμε και υπάρχουμε ακόμα,  με τόση “αγάπη” γύρω μας;; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Εσείς θα απαντήσετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στις ερωτήσεις που έκανα. Τώρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου και θα τις συνδέσω με την εκσκαφή της Αμφίπολης, για να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε τώρα.

Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν. Ναι όπως το ακούτε. Να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια.

Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Έτσι τους λένε. Αρκεί να κάνετε εσείς από ΠΑΝΩ την αρχή. Γιατί το λέει και η προφητεία του αγίου Κοσμά: “Αν πιαστεί ο πόλεμος από πάνω, τότε θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ”.

Οι Σκοπιανοί όμως παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανών ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ. Τους απείλησαν λοιπόν ανοιχτά πως αν δεν επιτεθούν στην Ελλάδα, Θα διαλυθούν σαν κράτος και θα προσχωρήσουν στην Αλβανία. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον Τύμβο της Αμφίπολης, που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουν πως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Τον έχουν “σαρώσει” με ακτίνες από δορυφόρο και γνωρίζουν πως οι θάλαμοι είναι επτά. Στον δε έβδομο υπάρχει κάτι που θα αφήσει άφωνη την ανθρωπότητα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, γιατί ο σκοπός των “φίλων” και των “συμμάχων” που μας “αγαπούν” είναι ένας: ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Η βοήθεια που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στους επιτιθέμενους είναι αυτή:  “ 27 Οκτ 2013 - Καταργούν πλήρως σε λίγες ημέρες το ένδοξο Β΄ Σώμα Στρατού, που τσάκισε τους Ιταλούς το 1940 ... νικηφόρα ως την ηρωική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου!”

Με εντολή του “πατριώτη” ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, καταργείται το Β’ Σώµα Στρατού, που εδρεύει στη Βέροια και στο οποίο υπάγεται όλη η αφρόκρεµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καταδροµείς, αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες.  Αυτή είναι η Βοήθεια που προσφέρουν οι προδότες της κυβέρνησης στους εχθρούς της Ελλάδος. ΑΦΟΠΛΙΣΜΌς των Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2012 και  ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Βορείου Ελλάδος με κατάργηση του Β’ σώματος στρατού το 2013.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;;

Η Κυβέρνηση τους ανοίγει τον δρόμο για να επιτεθούν, και αυτοί ακόμα φοβούνται τους Έλληνες. Τώρα όμως με την ανασκαφή της Αμφίπολης κινδυνεύουν άμεσα να διαλυθούν ως κράτος,  γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Αν ακούτε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων αρχαιολόγων και τα ΜΜΕ, μιλούν ότι πλησιάζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αν ακούτε ότι δεν μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για την Ολυμπιάδα, την Ρωξάνη, και οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα τους κατέβει, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

Αλλά για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και με τις ηλιθιότητες περί Ολυμπιάδας, Ρωξάνης και με όλες τις υπόλοιπες τρίχες που διαδίδουν οι “παπαγάλοι”, σημειώστε τα εξής:

Η Ολυμπιάδα ότι ήταν το χρώσταγε στον Φίλιππο Β’. Ακόμα και το όνομα της το πήρε από την νίκη του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 356 π.Χ. Το κανονικό της όνομα ήταν Πολυξένη.
Ο Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, κατά το συνήθειο της εποχής παντρεύτηκε και άλλες γυναίκες εκτός από την Ηπειρώτισα την Πολυξένη-“Ολυμπιάδα”. Παντρεύτηκε την  Αυδάτα, την Φιλίνα, την  Νικησίπολη, την Μήδα και είχε παιδιά από την Φιλίνα και την Αυδάτα, πριν από τον Αλέξανδρο. Και μόλις του είπε η Ολυμπιάδα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας  του Αλέξανδρου, την ξαπόστειλε στην Ήπειρο και παντρεύτηκε μία Μακεδόνισσα την Κλεοπάτρα.

Η Ολυμπιάδα δεν ήταν αγαπητή στη Μακεδονία και είχε διωχθεί από τον Φίλιππο, με την κατηγορία της μοιχείας. Ζούσε από τότε στην πατρίδα της την Ήπειρο  και μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, εξτράτευσε κατά των Μακεδόνων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εγγονού της που τον είχε μαζί της στην Ήπειρο μαζί με την Ρωξάνη. Όταν εκστράτευσε στην Μακεδονία, ο Κάσσανδρος με τον Μακεδονικό στρατό ήταν στην Αθήνα  και έτσι χωρίς να βρεί αντίσταση, νίκησε εύκολα την Ευρυδίκη και τον Αριδαίο τους οποίους εφόνευσε άγρια.

Διώχθηκε όμως από τον Κάσσανδρο, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα και μετά από επτάμηνη πολιορκία στην οχυρωμένη παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα, παραδόθηκε, αλλά ήταν τόσο εξαγριωμένοι οι Μακεδόνες μαζί της που την λιθοβόλησαν και την άφησαν ατιμωτικά άταφη να σαπίσει.  Ο τάφος της ΞΕΡΟΥΝ που βρίσκεται. Είναι στόν τύμβο "Τούμπα" στό μακρύγιαλο της Πύδνας και δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.

Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, ο τάφος του Βασιλιά Φιλίππου Β’ του Μακεδόνα, που ήταν ο ισχυρότερος και επιφανέστερος Έλληνας της εποχής του, να είναι 45 τετραγωνικά μέτρα και μιάς από τις πιο μισητές γυναίκες του, να είναι όσο το Καλλιμάρμαρο;

ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΤΑΦΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΝΑ ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν τώρα την εκσκαφή οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ για να μας επιτεθούν και να “πιαστεί” το κακό από ΠΑΝΩ.

Παρακαλώ να το διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ  19/12/2018

 

 

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικό προφητικό ντουκουμέντο για τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, στην Εκκλησία και στην Πολιτική, που θα καθηλώσει!

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

Ήταν Δεκαπενταύγουστος 2013, όταν στο mail μου, ήρθε το κείμενο που ακολουθεί.
Δεν είχε αναρτηθεί σε κανένα άλλο blog, σε κανέναν ιστότοπο, σε καμιά εφημερίδα.

Όσο το διάβαζα, ένοιωθα την ψυχή μου να σφίγγεται... διαισθανόμενη πως όσα αποκαλύπτονταν στο κείμενο, θα έφερναν σε λίγα χρόνια την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό, στο χείλος του γκρεμού.

"Γιατί στέλνετε σ' εμένα το κείμενο αυτό; Δεν κυκλοφορεί πουθενά. Γιατί θέλετε από εμένα να το αναρτήσω;" απάντησα στο mail του αποστολέα, που ήταν απ΄ ότι κατάλαβα από το Άγιον Όρος.

Την απάντησή του, την κράτησα βαθιά μέσα μου, σαν μια ξεχωριστή ευχή...

Μια ολόκληρη Κυριακή, προσπαθούσα να το αναρτήσω ολόκληρο... ήταν αδύνατον, λες και είχε βάλει το χέρι του ο διάολος, για να μην ανέβει...
Πείσμωσα κι αναγκάστηκα να το σπάσω σε πέντε μέρη, αρκεί να γινόταν όσο το δυνατόν πιο  ευρέως γνωστό...

Από τότε, το ανάρτησα άλλες δυο φορές... σαν μια απέλπιδα προσπάθεια, κάτι ν' άλλαζε από όσα προφητικά γράφονταν στο συγκλονιστικό κείμενο.

Αρκεί μόνο να αναφέρω, πως γίνεται λόγος από το 2013 που γράφτηκε το κείμενο, πως, πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας και πως όσα ζούμε σήμερα με την Εκκλησία και τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, και την επαίσχυντη και χριστιανοπροδοτική Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης, είχαν προφητευθεί! 

Η συνέχεια, θα σας καθηλώσει!

Καλλιόπη ΣουφλήΤο  παρακάτω κείμενο έφτασε στα attikanea από το Άγιον Όρος.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, και δεν θα τις αμφισβητήσω, καθώς ο αποστολέας τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου, σεβασμού και εκτίμησης.

Τα όσα αναφέρονται στα επισυναπτόμενα αποσπάσματα, θα πρέπει να μας αφυπνίσουν ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ως ΕΛΛΗΝΕΣ!

Θα πρέπει να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Το κείμενο έρχεται σε συνέχειες τις οποίες και θα αναρτήσω στο σύνολό τους.

Καλλιόπη  ΣουφλήΜΕΡΟΣ 1ο

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΠΡΏΤΟ:

ΑΠΌ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 ΈΩΣ ΤΟ 2017 ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΕΝΤΆΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ: "ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ". ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ, ΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΉ Ι.ΝΈΩΝ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΠΙΣΤΏΝ ΞΈΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ,ΈΤΣΙ ΒΆΣΕΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ

1. ΕΝΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΌΣΟΙ ΞΈΝΟΙ ΔΗΛΑΔΉ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΤΩΝ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΕΚΕΊ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΥΠΌ ΤΗΣ "ΙΕΡΑΣ" ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ Α.Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΑΥΤΏΝ,

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΑΥΤΌ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Α.Ο ΑΠΌ 1.3.2013 ΈΩΣ 2017, ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΌΙ ΥΠΌ ΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ "ΙΕΡΑΣ " ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ,ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΙΣ 14.2.2013 ΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. ΜΠΑΡΟΣΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΌ.

ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΊ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΏΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΌΝΩΝ ΤΟ ΕΝΏ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΡΧΙΚΆ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΚΑΘΌΣΟΝ ΕΚΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΊ" ΜΟΝΑΧΟΊ ΚΤΛΠ ΑΛΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΊ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΕΠΊΣΗΣ ΆΛΛΟΙ "ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ,ΜΟΝΑΧΟΊ," ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ "ΔΙΚΟΊ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΆΜΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ...". ..ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΕΥΡΈΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΕΊ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ",ΠΟΥ ΩΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΌΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΣΎΝΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΈΤΟΣ 2013 Η ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2014. ΤΟ ΑΥΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΕΘΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΣΧΈΔΙΟ "ΤΖΙΟΒΆΝΙ ΒΕΚΚΟ" (!!!) ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ ΑΝΏ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ.


ΜΉΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΩΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ "ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΤΌΤΕ; ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΌΡΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΊΔΑ ΤΗΣ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΊ ΦΥΣΙΚΟΎ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ; ΈΤΣΙ ΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΚΆΔΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΊΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ. ...ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΏΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΈΧΟΥΝ ΑΛΏΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ "ΠΕΡΊΕΡΓΟΥΣ" ΤΡΌΠΟΥΣ ΜΙΚΡΈΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΜΟΝΕΣ.

ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΎΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΩΣ " ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ", ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠ. ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΊΑΣ Κ. ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΤΟ ΈΤΟΣ 2004. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΠΛΆΤΩΝ, ΦΑΙΔΩΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΉΔΗ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΝ ΟΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΝΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΌΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ" ΜΙΛΑΝΕ" ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΏΤΕΡΟΥ ΚΛΉΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΌΓΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΚΛΠ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.

ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΛΕΊΣΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΛΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ 2...ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΈΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΥΠΌ ΤΩΝ " ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.
ΔΗΛΑΔΉ:
1. ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΔΕΚΆΔΕΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ-ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΩΝ Κ.Α ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΣΙΝΤΟΙΣΤΩΝ Κ.Α.


2. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΦΑΝΆΡΙ, ΑΣΣΙΖΥ,ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ.


3. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ" ΣΥΝΟΔΟΥ-ΤΟ 2013 ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΤΩΘΕΊ.


4. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΕΘΕΙΣΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΎΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΣΥΝΌΔΟΥ ΑΥΤΉΣ.


5. ΠΟΛΛΟΊ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΌΠΩΣ Ο ΒΑΡΝΆΒΑΣ ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ, Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Ο ΙΓΝΆΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΘΏΣ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ ΆΛΛΩΝ ΒΑΘΜΏΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΕΚΕΊ, ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ Σ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΥΤΌ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ "ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ" ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΌ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΚΛΠ, ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ, ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,Κ.Α ΌΠΩΣ Ο ΑΡΧ/ΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΊΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΙΤΑΛΊΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ, Ο ΑΓΓΛΊΑΣ,ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.


6. ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ κ.α. ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΈΣ ΜΟΝΈΣ,ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΎΣ, ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΏΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ 2013, ΌΠΩΣ ΕΙΣ:  ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΜΌΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ, Ι.ΜΌΝΗ ΚΎΚΚΟΥ ΚΎΠΡΟΥ, Ι.ΜΌΝΗ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ, Ι.Μ.ΕΣΣΕΞ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΑΠΙΚΉ ΜΌΝΗ ΜΠΟΖΕ, Ι.Μ.ΔΟΒΡΑ ΒΕΡΡΟΙΑΣ, ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΛΥΜΠΆΡΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΕΛΒΕΤΊΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ.


7. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΝΑΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΒΛΑΤΑΔΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΆΡΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΗ ΈΧΟΝΤΑΣ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΆΛΗ "ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΟΔΟ" ΤΟΥ 2013-2014. ΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΌ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΜΟΝΊΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΧΩΡΏΝ.


8. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ 15 ΑΠΌ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2012 ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΕΚΕΊ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ, ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΑΝΩΤΆΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΟΥ ΠΆΠΑ (!!!) ΤΑΚΤΙΚΆ ΜΕΤΑΒΑΊΝΟΥΝ ΕΚΕΊ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΊ ΤΟΥΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ: ΕΦΡΑΊΜ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ ΙΕΡΌ/ΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ(!!!)


9. ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΏΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΒΟΎΛΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΈΑ ΜΟΝΈΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ,ΌΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ "ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ" ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΟΝΈΣ ΕΚΤΌΣ Α.Ο. ΠΧ.Ι.Μ.ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΣΎΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΘΕΜΆΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ, ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΛΠ.

ΤΑΚΤΙΚΩΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ.

ΑΠΌ ΤΟ ΈΤΟΣ 2012 ΠΟΛΎ ΤΑΚΤΙΚΌΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΈΝΑ ΊΔΡΥΜΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, Ι.ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ.

ΑΥΤΌΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Το 2ο Μέρος εδώ
Το 3ο Μέρος εδώ
Το 4ο Μέρος εδώ
Το 5ο Μέρος, εδώ
Πηγή

https://attikanea.blogspot.com/2018/12/blog-post_25.html

H σημασία της γενικής αίματος

- Αυτές είναι οι φυσιολογικές τιμές που πρέπει να έχεις.

Posted by kalinda στο Νοέμβριος 2, 2018

D0B4FEF7-9254-42C8-B5B3-90FAB7DD137D

Η γενική αίματος αποτελεί μία από τις συχνότερα διενεργούμενες εργαστηριακές εξετάσεις η οποία παρέχει πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την υγεία μας.

Είναι ίσως η πιο σημαντική εξέταση αίματος, αφού τα ευρήματα της δίνουν πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την κατάσταση και την εικόνα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Η γενική αίματος (Full Blood Count) αποτελεί εξέταση ρουτίνας και είναι καλό να την κάνουμε μία φορά τον χρόνο στο πλαίσιο ενός τσεκ απ.

Για κάποιους είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη διαδικασία, όμως η εξέταση αίματος είναι ένα απαραίτητο τεστ προληπτικού ελέγχου. Με αυτήν την εξέταση μπορούμε να δούμε αν έχουμε διατροφικές ελλείψεις, διαβήτη, έλλειψη σιδήρου, ανεβασμένη χοληστερίνη και πολλά άλλα προβλήματα υγείας.

Ένας βασικός δείκτης που αποτυπώνεται στη γενική αίματος είναι τα κύρια συστατικά του αίματος, όπως τα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια, καθώς και τα αιμοπετάλια και η αιμοσφαιρίνη.

Καθένα από τα συστατικά του αίματος αξιολογείται με βάση τις κοινώς αποδεκτές φυσιολογικές τιμές και οποιαδήποτε απόκλιση μπορεί να υποδείξει μια διατροφική έλλειψη, μια λοίμωξη ή ακόμη και την ύπαρξη καρκίνου στο αίμα.

Για να δούμε τις φυσιολογικές τιμές που πρέπει να έχει κανείς στην γενική αίματος όπως διαβάζουμε στο Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (imop.gr):

Αιματοκρίτης HCT άνδρες: 40-54%, γυναίκες: 36-48 %

Αιμοσφαιρίνη HGB άνδρες: 13,00-18,8 g/dL, γυναίκες: 11,6-16,4 g/dL

Ερυθρά αιμοσφαίρια RBC άνδρες: 4,4-6 εκατ./mm3, γυναίκες: 4,2-5,4 εκατ./mm3

Μέσος όγκος ερυθρών MCV 85-95 fL

Μέση περιεκτικότητα αιμοσφαιρίνης MCH 27-34 pg

Μέση πυκνότητα αιμοσφαιρίνης MCHC 30-35 g/dL

Λευκά αιμοσφαίρια WBC    4.000-11.000 /mm3

Ουδετερόφιλα 40-75 %

Λεμφοκύτταρα 20-45 %

Μεγάλα μονοπύρηνα 2-10 %

Εωσινόφιλα 1-6 %

Βασεόφιλα 0-1 %

Αιμοπετάλια PLT150.000-400.000 /μL

Γενική ούρων (Συλλογή ούρων 24ώρου)

pH 4,6-8,0

Ειδικό βάρος 1003-1030

Νάτριο 3-6 g/24ωρο

Κάλιο 2-3,5 g/24ωρο

Χλώριο 6-9 g/24ωρο

Ασβέστιο 0,01-0,30 g/24ωρο

Φωσφόρος 0,8-2,0 g/24ωρο

Ουρία 20-25 g/24ωρο

Ουρικό οξύ 400-800 mg/24ωρο

Κρεατινίνη 1-1,6 g/24ωρο

Χολερυθρίνη 70 μg/kg ΒΣ

Ουροχολινογόνο 0,05-3,5 mg/24ωρο

Βιοχημικές εξετάσεις αίματος

Γλυκόζη   GLU60-110 mg/dL

Ουρία    14-50 mg/dL

Κρεατινίνη  άνδρες: 0,7-1,4 mg/dL, γυναίκες: 0,6-1,1 mg/dL

Ουρικό οξύ  άνδρες: 2,5-8 mg/dL, γυναίκες: 1,5-6 mg/dL

Τρανσαμινάσες SGOT/SGPT   SGOT: 5-40 U/mL, SGPT 5-35 U/mL

Αλκαλική φωσφατάση    ALP4-13 UKA

Χολερυθρίνη   ολική: <1 mg/dL, άμεση: <0,35 mg/dL

γ-GT           άνδρες: 6-28 U/L, γυναίκες: 4-18 U/L

LDH          240-480 U/L

CPK     άνδρες: <80 U/L, γυναίκες: <70 U/L

Χοληστερόλη 150-240 mg%

Τριγλυκερίδια 45-200 mg%

HDL (καλή χοληστερίνη) >35 mg%

LDL  (κακή χοληστερίνη) <5 mg%

Αμυλάση   60-120 U/mL

Νάτριο     135-146 mEq/L

Κάλιο           3,5-5,2 mEq/L

Ασβέστιο ολικό: 9-11 mg/dL, ελεύθερο: 4,5-5,6 mg/dL

Φώσφορος     2,5-4,5 mg/dL

Μαγνήσιο   1,5-2,5 mEq/L

Χλώριο         95-105 mEq/L

Διττανθρακικά   21-28 mEq/L

Χαλκός         100-200 μg%

Σίδηρος άνδρες: 80-160 μg%, γυναίκες: 60-135 μg%

Φερριτίνη άνδρες: 30-400 μg/L, γυναίκες 20-270 μg/L

Πηγη: bovary.gr

Διαδώστε το!

 

 

 

Η προφητεία του Αγαθάγγελου: «Πότε θα μεγαλώσει η Ελλάς – Η ώρα πλησιάζει»

agia

Ο Αγαθάγγελος υπήρξε Έλληνας μοναχός από την Ρόδο, και έγραψε τις προφητείες του την Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 1279, όταν ήταν 79 ετών, στην Μεσσήνη της Ιταλίας. Οι προφητείες του είχαν χαθεί και βρέθηκαν στο Μιλάνο το 1555, τις οποίες μετέφρασε στα ιταλικά ο μοναχός Ιάκωβος ο Παλαιώτης που ανήκε στην τάξη του Αγίου Βενεδίκτου. Το 1751 τις μετέφρασε στα ελληνικά ο επίσκοπος Πολυανής και Βαρδάρων Θεόκλειτος ο Πολυειδής.

Οι προφητείες του αρχίζουν με αυτά που επρόκειτο να συμβούν στο Βυζάντιο. Έγραψε ο Αγαθάγγελος «Κωνσταντίνος θα ιδρύσει και Κωνσταντίνος θα χάσει το Βυζαντινό Βασίλειο της Ανατολής».
«Υιός του ανθρώπου» που γράφει παρά κάτω, αποκαλείται ίδιος ο Αγαθάγγελος από τον απεσταλμένο του Θεού που του υπαγορεύει τις προφητείες.

Συνεχίζει ο Αγαθάγγελος «Αρίθμησε Αγαθάγγελε από τον πρώτο Κωνσταντίνο έως το δωδέκατο όμοιο όνομα και θα βρεις πότε θα συμβεί (η πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας). Ο Θεός αποφάσισε και το Θείο του θέλημα είναι σταθερό και δεν θ’ αλλάξει».

Η πτώση του Βυζαντίου έγινε κατά των βασιλεία του ενδεκάτου Κωνσταντίνου και όχι του δωδεκάτου, αλλά αν προσέξει κανείς την προφητεία ο Αγαθάγγελος χρησιμοποιεί την λέξη «ομοίου ονόματος» και όχι «ιδίου» που σημαίνει ότι προσμετράται και ο τρίτος αυτοκράτορας που ονομαζόταν Κώνστας. Άρα η προφητεία του Αγαθαγγέλου επαληθεύθηκε επακριβώς.

Παρακάτω ο Αγαθάγγελος δίνει ακριβή ημερομηνία για το πότε επρόκειτο να πέσει το Βυζάντιο, κατά την διάρκεια της τότε χιλιετίας. Έγραψε ο Αγαθάγγελος «Θα πέσει το τεράστιο Βυζάντιο κατά την τέταρτη εκατοντάδα του πεντηκοστού δευτέρου έως του τρίτου έτους (δηλαδή, 1452 -145) στα χέρια των Σαρακηνών (Τούρκων) διότι οι οικογένειες θα είναι διεφθαρμένες, οι εκκλησίες μιασμένες και οι πιστοί (ορθόδοξοι χριστιανοί) θα διώκονται σίγουρα έως την όγδοη εκατοντάδα (εννοεί το 1800) επειδή θέλει ο Θεός να γνωρίσει ο λαός (οι ορθόδοξοι χριστιανοί) την δικαιοσύνη του και να αισθανθεί το βάρος του παντοδύναμου χεριού του, για να μετανοήσει και να επανέλθει προς τον Θεό, από τον οποίον θα γίνει πάλι ευπρόσδεκτος».

Από εδώ και κάτω αφορούν τα προφητευόμενα την τωρινή Ελλάδα.


«Αλλά Αγαθάγγελε μη φοβάσαι, θα ξαναεπιστρέψει ο λαός (Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί) προς την χάριν του Θεού, και θα γίνει ενδοξότερος από ότι ήταν πριν, και υπό του κοσμικού κράτους, το οποίο θα διαφθαρεί, πρόκειται ο Θεός να υποτάξει πάλι νέα πολλά έθνη, περισσότερα από ότι πρώτα».
Εδώ ο Αγαθάγγελος μας ενημερώνει ότι ο ορθόδοξος λαός, οι Έλληνες, θα «ξαναεπιστρέψει» στον Θεό, που σημαίνει ότι πάλι οι Ορθόδοξοι θα παρεκκλίνουν από τον δρόμο του Θεού μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, και το κράτος τους (η Ελλάς) θα διαφθαρεί. Ότι ακριβώς συμβαίνει τώρα! Αλλά πάλι οι Έλληνες θα μετανοήσουν και θα επιστρέψουν στον δρόμο του Θεού και τότε ο Θεός θα δοξάσει την Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε και υπό της Ελλάδος θα υποταχθούν περισσότερα από ποτέ έθνη. Εδώ υπονοεί τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας, καθόσον μετά τον μεγάλο πόλεμο ο Καθολικισμός θα εξαφανισθεί. Ο τωρινός Πάπας είναι ο τελευταίος.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα λοιπόν, βρισκόμαστε στην διαφθορά της Ελλάδος. Τα δεινά των Ελλήνων μέλλει θα ενταθούν και μόνο όταν καταλάβει ο λαός ότι όλοι αυτοί που πασχίζουν για το «καλό» μας, μας οδηγούν στον όλεθρο, και επιστρέψει μετανοημένος στον δρόμο του Θεού, γιατί αυτό θα προκύψει τελικά μέσα από τις επερχόμενες δυσβάστακτες δυσκολίες της ζωής, τότε ακριβώς θα δικαιωθεί η Ελλάς και θα γίνει μεγάλη και ένδοξη δικαιωμένη πλέον από των επί αιώνων αδικιών εις βάρος της.

Τα κείμενα έχουν παρθεί από βιβλίο που εκδόθηκε το 1877. Τα ονόματα των εκδοτών δεν υπάρχουν καθότι λείπουν σελίδες από το βιβλίο. Τα γραφόμενα στον πρόλογο από τους εκδότες του βιβλίου είναι σημαντικά και εξίσου προφητικά. Λες και τα έγραψαν σήμερα. Μετά από 140 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Έγραψαν οι εκδότες: « Ευρώπη, Ευρώπη, τι κακό σ’ έκανε ο Ελληνισμός και έκοψες το νήμα της υπάρξεώς του και τον καταδίκασες σε μαρασμό; Τι κακό σου έκαναν οι Έλληνες και παρέδωσες την (Βυζαντινή) αυτοκρατορία τους στα μιαρά φονικά χέρια των αγρίων Αγαρηνών;

Τώρα όμως όταν το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει, όταν όλη η γη θα συνταράσσεται, όταν το τέρας της Τουρκίας θα σπαρταράει και θα ψυχορραγεί, λαέ πρόσεχε. Ο πατριωτισμός, αν δεν θερμαίνει τα στήθη των ηγετών σου, ας μη πάψει να θερμαίνει τα δικά σου. Με τον πατριωτισμό και την πίστη προς τον Θεό τα αδύνατα γίνονται δυνατά και τα ακατόρθωτα κατορθωτά».

Συμπερασματικά, στο τέλος θα νικήσουμε και η Ελλάς θα γίνει ηγέτιδα χώρα δια της Ορθοδοξίας           28/10/2018

 

11.10.18

Δείτε το εδάφιο για τους Έλληνες που αφαίρεσαν από το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο (βίντεο)

Δείτε το εδάφιο για τους Έλληνες που αφαίρεσαν από το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο
“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”
Ο Ιησούς και οι Έλληνες
Εις τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:
Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.
Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.
Η φράση αυτή του Ιησού είναι ημιτελής, διότι
δεν δίδεται εξήγηση πώς θα δοξασθή ο “Υιός του Ανθρώπου”.
Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:
“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”
Διότι μόνη η Ελλάς γεννά ανθρώπους φυτόν εκ του ουρανού και του Θεού Βλάστημα εξακριβωμένον απογεννώσα λογικήν σκέψιν, ιδιοποιουμένη την επιστήμην.
Πιστεύω ότι αυτή η περικοπή θα έπρεπε να λέγεται και να αναλύεται εις τους ιερούς ναούς ιδιαίτερα, αφού μάλιστα απευθύνεται σε Έλληνες ορθοδόξους. Αυτό τουλάχιστον απαιτεί και το δίπτυχον Ελληνο-Ορθοδοξία.
Αλλά γιατί ο Ιησούς ομιλεί έτσι και εναποθέτει την δόξαν Του εις τους Έλληνας και πλέκει εγκώμιον δια την Ελλάδα και δεν πιστεύει ότι θα δοξασθή από τον “περιούσιον λαόν” του Θεού δηλ. τους Εβραίους;
Πιστεύω ότι η εξήγησις είναι απλή: Όλη η διδασκαλία του Ιησού ταυτίζεται απόλυτα με την αρχαίαν Ελληνικήν φιλοσοφίαν και σκέψιν και ως προς αυτό υπάρχει σωρεία παραδειγμάτων.
Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής:
Ιησούς: “ Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.”
Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 π.Χ.): “Τα μεν υψηλά ταπεινούν (ο Θεός), τα δε ταπεινά υψούν.”
Ιησούς: “ Αγαπάτε τους εχθρούς υμών” Ματθ.κεφ.5 §44
Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν φίλον ποιείν.”
Ιησούς: “ Ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν” Ματθ.κεφ.5 §44.
Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν ευεργετείν”.
Ιησούς: “ Ουκ επιορκήσεις” Ματθ.κεφ.5 §33.
Πυθαγόρας: (580 π. Χ.) “Σέβου όρκον.”
Ιησούς: “ Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην.”
Πλάτων (427 π.Χ.): “Η δικαιοσύνη είναι το μεγαλύτερον αγαθόν για την ίδια την ψυχήν.”
Και ο χρυσός κανών
Ιησούς: “Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι, κάνετε και σείς τα ίδια σ΄αυτούς.”
Ματθ.κεφ.7 §12
Ισοκράτης (430 π.Χ.): “Μην κάνετε στους άλλους εκείνα για τα οποία εσείς θυμώνετε όταν τα κάνουν οι άλλοι σε σας.”
Βλέπουμε λοιπόν ότι όλο το ηθικόν δίδαγμα του Ιησού είναι ταυτισμένο με το αρχαίον Ελληνικόν πνεύμα. Και εδώ νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στους ιερούς Ελληνορθόδοξους Ναούς για το ποίοι πρωτοείπαν τα μεγάλα αυτά ηθικά διδάγματα.
Βλέποντας λοιπόν ο Ιησούς τους Έλληνες να έρχονται προς Αυτόν, διαβλέπει ότι μόνον δια μέσου του Ελληνισμού θα ηδύνατο να διαδοθεί η διδασκαλία Του –πράγμα το οποίον ακριβώς έτσι συνέβη- και είναι όντως μία τεράστια αναγνώριση του Ελληνικού πνεύματος από Αυτόν τον ίδιον τον Υιόν του Ανθρώπου.
Τι μεγαλείο αλήθεια και τι αρετή στο πρόσωπο του Θεανθρώπου!
Όταν λοιπόν ο ιδρυτής της θρησκείας της αγάπης ομιλεί έτσι για την Ελλάδα και τους Έλληνες, εμείς τι άλλο μπορούμε να πούμε περισσότερον;
Δύο χιλιάδες χρόνια τώρα μετά Χριστόν τα λόγια του Ιησού περισσότερον από κάθε άλλη φορά πρέπει να γίνουν ο Φάρος που θα μας οδηγήσει δια της αρετής και της δικαιοσύνης εις την αναζήτησιν του Θείου, ώστε να εκπληρώσουμε την αποστολήν μας δια της τελειοποιήσεως ως πνευματικών ανθρώπων επί της Γης.
PRONEWS
https://www.youtube.com/watch?v=dE7qNl5lpQE

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 11.10.18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/1/2019

Θ. Καρυπίδης: «Κάνουμε πράξη την εμπιστοσύνη σας».

Παρουσία του Περιφερειάρχη η κλήρωση

των οικοπέδων στους δικαιούχους του νέου οικισμού Ποντοκώμης

Η κλήρωση των οικοπέδων στους δικαιούχους της Ποντοκώμης πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο Κλειστό Αμφιθέατρο της Τ.Κ. Ποντοκώμης μετά από πρόσκληση της Β΄ Επιτροπής Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών Κοζάνης έδρας της ΠΔΜ, η οποία συστάθηκε με την με Α.Π. 59890/1264/28-6-2017 Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη.

Στην κλήρωση στην οποία παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Δημάρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης οι δικαιούχοι προσέρχονται στην κληρωτίδα και ανασύρουν ο καθένας τον δικό τους λαχνό.

Ο λαχνός περιέχει το οικοδομικό τετράγωνο και τον αριθμό του παραχωρούμενου οικοπέδου. Στην περίπτωση που ο δικαιούχος απουσιάζει, τότε ο λαχνός ανασύρεται από ένα μέλος της Επιτροπής. Συνεπώς σε κάθε δικαιούχο αντιστοιχεί ο ανασυρόμενος λαχνός της κληρωτίδας και σε κάθε δικαιούχο παραχωρείται το οικόπεδο που έτυχε από την κληρωτίδα.

Στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της κλήρωσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης επεσήμανε στους κατοίκους τη σημαντική συμβολή της Β’ Επιτροπής, αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν σε κεντρικό επίπεδο από την περιφερειακή αρχή με τις απαραίτητες τροπολογίες για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

«Την εντολή που μας δώσατε το 2014 και την εμπιστοσύνη που πήραμε, πρέπει να την εξελίξουμε, έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε ένα χωριό πρότυπο. Και σε αυτό να υπάρχει η ομόνοια, η αγάπη, και να είναι ένα υποδειγματικό χωριό για όλα τα υπόλοιπα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

νέος οικισμος Ποντοκώμης

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 24 Σεπτεμβρίου  στον 21ο αιώνα
Οι 12 Ένορκοι               του Reginald Rose στο Θέατρο Αθήναιον
"Πολιτιστική Διαδρομή 2019"                 του Δήμου Αιγάλεω εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο
Η μάχη των φύλων     στο  θέατρο Άλμα
image Δείτε σαν σήμερα
image Οι 12 Ένορκοι
image Θερινά Σινεμά
image "Πολιτιστική Διαδρομή 2019"
image Η μάχη των φύλων

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 9ος

Αθλητισμός 9ος

              Τα ματς της Τρίτης - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Η Μιχαέλα Λάκη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αθλητισμός 8ος

  Η Μιχαέλα Λάκη Πρωταθλήτρια Ευρώπης  Αθλητισμός 8ος

              Τα ματς του Σαββάτου - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Τένις: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μάχονται επί αμερικανικού εδάφους

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

WRC

WRC

              WRC TURKEY,  MARMARIS

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Ο Λεκλέρ άντεξε και κέρδισε στην Ιταλία

Read More...

Rally

Rally

              Ανάβαση Πορταριάς με Ford FOCUS WRC

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9ος


ΞΥΠΝΑΤΕ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ...

Read More...

Υπουργείο Παιδείας

Υπουργείο Παιδείας

              Άσε μας, να χαρείς, κα. Κεραμέως…

Read More...

Βουλή

Βουλή

              Κατατέθηκαν οι συμβάσεις για έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

Αμφίπολη: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

Αμφίπολη: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος


Φλώρινα: Σημαντικά ευρήματα σε ταφές της μακεδονικής αριστοκρατίας

Read More...

Μυκηναϊκός πολιτισμός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

  Μυκηναϊκός πολιτισμός  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

Η άνοδος των θαλασσών απειλεί την ιστορική Αλεξάνδρεια

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

Λιτανεία μετά από δυο χιλιετίες επί της λιθόστρωτης Ρωμαίικης Εγνατίας οδού που κατέληγε...

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πούτιν

Πούτιν

              Ο Πούτιν αποκαλύπτει το σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία»

Read More...

Βουλγαρία

 Βουλγαρία

«Ο Βούλγαρος πρόεδρος δεν δέχεται την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας εις βάρος της ιστορίας»

Read More...

Βόρειος Ήπειρος

Βόρειος Ήπειρος

              Χειμάρρα: Το προωθημένο κάστρο του Ελληνισμού

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

  Τα χρήματά μας σ’ εμάς – γιατί;

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Συντάξεις: Επιστρέφονται οι μνημονιακές περικοπές και μάλιστα έντοκα!!!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              Απαγορεύεται η κριτική σε τραπεζικά συμφέροντα

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

              Σενάριο… Αποκάλυψης: Εφιαλτική πρόβλεψη για την «τέλεια καταιγίδα» που θα αφανίσει τη Γη

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Μεγάλο Πράσινο Τείχος: 20 χώρες της Αφρικής σχεδιάζουν να φυτέψουν 200 εκ. δέντρα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              Ηλιοβασίλεμα από το διάστημα: Το όριο ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου (pics)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Νησιά με παράξενα σχήματα που εκπλήσσουν!

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Μυστηριώδης λάμψη στον Άρη πυροδοτεί νέα σενάρια περί εξωγήινων

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/09/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  23/09/2019

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/08/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/08/2019

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/07/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/07/2019

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ», ΤΟ «ΤΥΡΙ» ΚΑΙ Η «ΦΑΚΑ»!

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

Διάφορα

		Διάφορα

EKTAKTO....!!! Tην Παρασκευή το μεσημέρι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ στο Βοτανικό...!! Κάνουν ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 8

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 8

              ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ: ΑΘΩΟΙ οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ "Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης"! Ο Αγώνας για την...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

              ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - αλλά και επίμαχα ΣΧΟΛΙΑ, από την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στην...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

              Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν κάνουν κόμμα…

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Διαφορα

Διαφορα

              Εντολή Κομισιόν: Κλείστε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Αποκάλυψη

Read More...

Μαυροπηγή Κοζάνης - Διαφορα

Μαυροπηγή Κοζάνης - Διαφορα

Πέθανε ο πρωταθλητής της πάλης, Γιώργος Ποζίδης

Read More...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided