Τετάρτη, Ιανουάριος 29, 2020

Δήμος Κοζάνης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Δήμος μας

Γραφείο  Δήμου

Λ. Ιωαννίδης:

Περήφανοι για την οικονομική λειτουργία του Δήμου Κοζάνης

- Διαφάνεια και αποτελεσματικότητα

Ξεκινώντας πριν από τέσσερα χρόνια τη θητεία μας , θέσαμε ως στόχο την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Κοζάνης, την πλήρη διαφάνεια στην λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας  της . Η αποτελεσματική δημοσιονομική διαχείριση είναι η θεμέλιος βάση της εύρυθμης λειτουργίας ολόκληρου του Δήμου και μόνο αν είναι ισχυρή μπορεί να την υποστηρίξει.
Τέσσερα χρόνια μετά και σε ένα δύσκολο οικονομικά  περιβάλλον, είμαστε περήφανοι να πούμε πως ο Δήμος Κοζάνης έχει κάνει  σπουδαία βήματα,  όπως αποτυπώνεται και στον Ισολογισμό του 2017, που παρουσιάσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Λ. Ιωαννίδης:
Η ώρα της μετάβασης έφτασε και θα πρέπει να είναι Δίκαιη

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης  για το 1ο Ευρωπαικό  Φόρουμ Δημάρχων για τη Δίκαιη Μετάβαση των ανθρακοφόρων / λιγνιτικών περιφερειών, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη:
Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φόρουμ Δημάρχων για τη Δίκαιη Μετάβαση των ανθρακοφόρων / λιγνιτικών περιφερειών της Ευρώπης στην Κοζάνη. Οι ενεργειακοί Δήμοι της Ευρώπης ανοίξαμε τη συζήτηση για τα κοινά μας προβλήματα και την επόμενη μέρα. Μια τεράστια πρόκληση για την Κοζάνη, τη Δυτική Μακεδονία, την Ελλάδα, την Ευρώπη.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν τα έργα στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης

Ξεκίνησαν τα έργα στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης,

που αφορούν την εσωτερική οδοποιία του οικισμού και συγκεκριμένα περιλαμβάνουν χωματουργικές εργασίες τόσο των οδών – πεζοδρόμων όσο και μερικών μικρών κοινόχρηστων χώρων.
Πρόκειται για την πρώτη φάση του έργου, που με την ολοκλήρωση της θα ξεκινήσουν έργα υποδομής όπως ύδρευση  αποχέτευση κτλ.

Περισσότερα...


Ειδήσεις του Δήμου Κοζάνης23-03-2018, Αποτελέσματα Προκήρυξης ΣΟΧ 1/2018

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided