Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Οι 25.000 θέσεις εργασίας

 

 

 

 

 

 

 

που ανοίγουν στο δημόσιο μέσα στο 2019

Οι 25.000 θέσεις εργασίας που ανοίγουν στο δημόσιο μέσα στο 2019

 • 10 Ιανουάριος, 2019
o-ELEMENTARY-SCHOOL-TEACHER-facebook.jpg

Με τον κανόνα «1 προς 1» (δηλαδή μια πρόσληψη για κάθε μια αποχώρηση) που μετά από χρόνια επανέρχεται στο δημόσιο ανοίγουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η αρμόδια υπουργός, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είχε ανακοινώσει ότι οι προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο για το 2019 θα ανέλθουν σε 9.030 άτομα. Ήδη στο υπουργείο υπάρχουν οι συγκεντρωτικές καταστάσεις για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που αποχώρησαν (επί το πολύ επειδή συνταξιοδοτήθηκαν) μέσα στο 2018 και οι θέσεις που έμειναν κενές.

Ενώ, όπως διευκρίνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, οι θέσεις αυτές δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του κράτους αφού πραγματοποιούνται στη βάση του κανόνα «1 προς 1». Το στοίχημα της στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού αλλά χωρίς δημοσιονομικό κόστος είναι από τα μεγαλύτερα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει και από την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, για μηνιαίους ελέγχους και μέτρα για όσα υπουργεία και φορείς υπερβούν τα κονδύλια που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό.

Σε ποιους τομείς θα γίνουν οι προσλήψεις

Από τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία και τις ανακοινώσεις της υπουργού, αναμένονται:

 • 2.000 θέσεις για ιατρικό προσωπικό. Ήδη τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για 1.116 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού.
 • 600 θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
 • 650 θέσεις διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας
 • 800 θέσεις στη Δικαιοσύνη – 700 θέσεις δικαστικών υπαλλήλων, όπως έχουν ζητηθεί και από το υπουργείο αλλά και 100 δικαστές από την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών
 • 1.000 προσλήψεις αποφοίτων από τις σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών σε όλα τα σώματα των δυνάμεων στρατού και ασφαλείας
 • Οι 670 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την ΑΑΔΕ
 • 270 θέσεις στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με στόχο κυρίως τη στελέχωση των δομών φιλοξενίας προσφύγων
 • 400 θέσεις για τη στελέχωση του ΟΑΕΔ
 • Οι 53 θέσεις που ανακοινώθηκαν πριν λιγες μερες για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας
 • Οι περισσότερες από 200 θέσεις που ανοίγουν στα ΚΕΠ και Ανεξάρτητες Αρχές της χώρας

Οι προσλήψεις εκπαιδευτικών

Όπως έχει προαναγγελθεί και από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν δρομολογηθεί 15.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας. Από αυτές, οι 4.500 θα γίνουν μέσα στο 2019 και θα αφορούν τον κλάδο της Ειδικής Αγωγής. Οι υπόλοιπες 10.500 θέσεις αναμένεται να ανοίξουν σταδιακά μέχρι και το 2021.

3.200 προσλήψεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι τον περασμένο μήνα έφτασε στη Βουλή το σχέδιο για τη μετατροπή του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» σε μόνιμο θεσμό του κράτους. Στο πλαίσιο αυτό, και όπως είχε εξηγήσει από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, συστήνονται για πρώτη φορά μόνιμες θέσεις προσωπικού στους δήμους που είναι ήδη ενταγμένοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, δηλαδή, περισσότερες από 3200 θέσεις μόνιμου σταθερού προσωπικού.

Επιπλέον 9.000 θέσεις σχεδόν θα ανοίξουν στους δήμους, για προσλήψεις ανέργων μέσω του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Αιτησεις εντός της εβδομάδας για 719 προσλήψεις συμβασιούχων

 • 8 Ιανουάριος, 2019
asep_aftodioikisi.jpg

Μέσα στην εβδομάδα κατατίθενται οι αιτήσεις για 719 θέσεις συμβασιούχων. Πατήσε στα παρακάτω link για να δειτε τις αναλυτικές προκηρύξεις:

5 προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

377 προσλήψεις στις υγειονομικές περιφέρειες όλης της χώρας

Αιτησεις εως τις 14/1 για 76 προσλήψεις στην ΕΓΔΙΧ

15 προσλήψεις στο Δήμο Σαλαμίνας

17 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

38 προσλήψεις στο Δήμο Πετρούπολης

191 προσλήψεις στη ΔΕΗ Κοζάνης

Ανοίγουν πάλι οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα και έρχεται το επίδομα ενοικίου

 • 7 Ιανουάριος, 2019
Capture-1.png

Η ΗΔΙΚΑ θα ανοίξει και πάλι τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της, Α. Τάγαρης. Όπως είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είναι πολύ πιθανόν τις αμέσως επόμενες μέρες να ανοίξουν οι αιτήσεις για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους δήλωσαν λογαριασμό ΙΒΑΝ και τελικά δεν πήραν τα χρήματα.

Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν έως 24.000 πολίτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να διορθώσουν τον λογαριασμό, προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα.

Επιπλέον, ο κ. Τάγαρης ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση για το επίδομα ενοικίου που θα καλύπτει τόσο αυτούς που μένουν στο νοίκι όσο και όσους έχουν στεγαστικό δάνειο.

Το επίδομα ενοικίου αναμένεται να καλύψει περίπου 300.000 δικαιούχους.

Στην τελική φάση επεξεργασίας βρίσκονται τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος ενώ οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν με την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία θα είναι αντίστοιχη με εκείνη για το κοινωνικό μέρισμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται με τους κωδικούς του taxisnet, για να υποβάλουν την αίτηση και θα πληροφορούνται άμεσα αν δικαιούνται ή όχι την επιδότηση.

Το ύψος του επιδόματος θα ξεκινά από 70 ευρώ, τον μήνα για τον άγαμο και θα αυξάνεται μέχρι 210 ευρώ, τον μήνα για τον έγγαμο με τρία παιδιά.

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για την κάλυψη 557 οργανικές θέσεις σε ΟΤΑ

 • 3 Ιανουάριος, 2019
ασεπ.jpg

Με πρόσκληση του ΑΣΕΠ αναμένεται να καλυφθούν συνολικά 557 οργανικές θέσεις σε δήμους και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ α’ βαθμού.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τις μόνιμες αυτές θέσεις έχουν όσοι είχαν προσληφθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων.
Σημειώνεται ότι στο σύνολο των προς κάλυψη μόνιμων θέσεων στους δήμους, οι 104 είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι 94 θέσεις είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι 209 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι οι 150. Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται για να καλύψουν τις θέσεις είναι:

Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί ΠΕ, Αρχιτέκτονες ΠΕ, Διοικητικό Προσωπικό ΠΕ, Οικονομολόγοι ΠΕ, πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ, Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ, Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ, καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΠΕ, Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, πτυχιούχοι Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΤΕ, Διοικητικοί Λογιστές ΤΕ, βοηθοί Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων ΔΕ, Δενδροκηπουροί ΔΕ, Διοικητικό Προσωπικό ΔΕ, Ηλεκτρολόγοι ΔΕ, Διοικητικοί Γραμματείς ΔΕ, Μάγειροι ΔΕ, Οδηγοί ΔΕ, Τεχνίτες Οδοποιίας ΔΕ, Οδηγοί Απορριμματοφόρων ΔΕ, Βοηθητικό Προσωπικό ΥΕ καθώς και Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ. Οσο για τη γεωγραφική κατανομή, οι προς κάλυψη οργανικές θέσεις βρίσκονται σε πολλούς δήμους της χώρας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι δήμοι Δωδώνης, Νέστου, Πάτμου, Παγγαίου, Αθηναίων, Πειραιά, Χανίων, Κρωπίας, Ανατολικής Μάνης, Πάργας, Ρόδου, Θάσου, Ελασσόνας, Ναυπλιέων, Πύλης Τρικάλων, Γρεβενών, Αρτέμιδος, Επιδαύρου, Δάφνης – Υμηττού, Χαλκηδόνας, Μαλεβιζίου, Εδεσσας, Ηρακλείου, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κηφισιάς, Πεντέλης και Κοζάνης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και λήγει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14.00.

Επισημαίνεται ότι η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης μαζί με το φωτοαντίγραφο του ατομικού δελτίου ταυτότητας αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στους αριθμούς 210-6400.241 και 213-1319.660 μέχρι και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία και μόνο αίτηση και για θέσεις μιας και μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας πρόσκλησης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κάθε υποψήφιος κατατάσσεται σε πίνακα ανά κατηγορία, κλάδο – ειδικότητα και περιφερειακή ενότητα, βάσει της βαθμολογίας που έλαβε στους οριστικούς πίνακες κατάταξης της οικείας προκήρυξης του ΟΤΑ α’ βαθμού, όπως αυτή αποτυπώνεται στους αναρτημένους (31/5/2018) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) πίνακες κατάταξης.

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο δήμο Θέρμης

 • 2 Ιανουάριος, 2019
thumbnail.jpg

Ο Δήμος Θέρμης συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.

Έτσι, το κινητό συνεργείο θα βρίσκεται στα Βασιλικά την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στον Τρίλοφο στις 16 και στην Θέρμη στις 17 & 18 του ίδιου μήνα για τη διενέργεια μαστογραφικών ελέγχων σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά.

Τα ραντεβού κλείνονται από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 με σειρά προτεραιότητας.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 5.000. Παρ’ όλη την υψηλή συχνότητα της ασθένειας, η αντιμετώπιση της τα τελευταία χρόνια δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, αφού η πλειοψηφία των ασθενών θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια και η ποιότητα τους θα επηρεαστεί ελάχιστα. Αυτή η αισιόδοξη εξέλιξη προέκυψε ως αποτέλεσμα δύο παραγόντων.

Ο πρώτος ήταν οι σημαντικές πρόοδοι της ιατρικής επιστήμης που οδήγησαν σε πιο αποτελεσματικές και περισσότερο εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Ο δεύτερος, και πολύ σημαντικός, είναι πως ο αριθμός των γυναικών που υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις συνεχώς αυξάνει, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεται ο καρκίνος σε πρώιμα στάδια, τότε που οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές και μπορεί να οδηγήσουν στην ίαση.

Η εξέταση που χρησιμοποιείται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο μαστογραφικός έλεγχος συνιστάται να ξεκινάει από την ηλικία των 40 ετών. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα που η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η μονάδα μαστογράφου συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης θα βρίσκεται :

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στα Βασιλικά – στην πλατεία Βασιλικών μπροστά από το πρώην Δημαρχείο Βασιλικών

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στον Τρίλοφο – μπροστά από τα ΚΑΠΗ και δίπλα από το πρώην Δημαρχείο Τριλόφου και

Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στη Θέρμη: στον πεζόδρομο μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2310 466691 (09.00-14.00)

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο:

• Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.

• Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.

• Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.

• Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν – 5 ημέρες μετά).

Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά.

Δείτε σαν σήμερα            
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 19 Ιανουαρίου στον 21ο αιώνα
Υπ. Υγείας:               Τι απαντά στις καταγγελίες για το Νοσοκομείο «Σωτηρία»
Ο μέσος Έλληνας               έχει εισόδημα 16.378 ευρώ
Εκρηξη επιχειρηματικότητας               αλλά χωρίς προσλήψεις
Σύνδρομο Burnout στη δουλεια:               Τι είναι, τι το προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται
image Δείτε σαν σήμερα
image Υπ. Υγείας:
image Ο μέσος Έλληνας
image Εκρηξη επιχειρηματικότητας
image Σύνδρομο Burnout στη δουλεια:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 1ος

Αθλητισμός 1ος

              19/01 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

              31/12 Αθλητικα

Read More...

Αθλητισμός 11ος

Αθλητισμός 11ος

            ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Ντεμπούτο για τη νέα Porsche 911 Cabriolet

Read More...

Μιχανοκίνηση 1ος

Μιχανοκίνηση 1ος

  Κορίνα Σουμάχερ: "Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τον Μίκαελ"

Read More...

Rally

Rally

              Μίκαελ Σουμάχερ: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι πια διασωληνωμένος

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1ος

              Κυριακή 20.01.2019 - Σύνταγμα 14:00: Ραντεβού με την Ιστορία! ΕΣΥ θα λείπεις;

Read More...

Φράγκος

 Φράγκος

              »Άπαντες στο Σύνταγμα «

Read More...

Ποτάμι

 Ποτάμι

              Μετέωρες αποφάσεις από το Ποτάμι για την στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

           
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ...!!ΒΙΝΤΕΟ ΥΜΝΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΝΗΤΟΝ...

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

  AΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Δαχτυλίδι που βρέθηκε στο Ισραήλ ίσως ανήκει στον άνθρωπο που σταύρωσε τον Χριστό

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Σκόπια

Σκόπια

              Εμπλοκή στην Συμφωνία των Πρεσπών: Ανησυχούν στην κυβέρνηση για τη νομιμότητα της ρηματικής διακοίνωσης ελέω... Ιβανόφ

Read More...

Πούτιν

Πούτιν

              Παρέμβαση Πούτιν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Αγνοήθηκε η βούληση των Μακεδόνων»

Read More...

Μόσχα

Μόσχα

              Τελεσίγραφο Μόσχας σε Ουάσιγκτον & Αθήνα για την Συμφωνία Πρεσπών:

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 1ος

EΛΛΑΔΑ 1ος

              Ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο το συλλαλητήριο της Κυριακής (video)

Read More...

EΛΛΑΔΑ 12ος

		EΛΛΑΔΑ 12ος

              Η Μακεδονία έτον και θα έν Ελληνικόν | Καρασαββίδης 2018

Read More...

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

              Η οικονομική βόμβα που τρομάζει την κυβέρνηση

Read More...

πετρέλαιο θέρμανσης

πετρέλαιο θέρμανσης

              Ξεκινά από σήμερα η διάθεση

Read More...

Ξεκινουν οι αιτήσεις

Ξεκινουν οι αιτήσεις

              για 5.500 πτυχιούχους άνεργους στο Δημόσιο για έναν χρόνο

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              «Πάνε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ το περιβάλλον με τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ»…

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

              Χειμερινό ηλιοστάσιο 2018: Ξεκινά επίσημα ο φετινός χειμώνας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Τα τρένα και το χιόνι δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης της Αίτνας

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Το ηφαίστειο της Αίτνα καταρρέει γλιστρώντας προς τη θάλασσα του Ιονίου με τον κίνδυνο να προκαλέσει τσουνάμι

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Κόκκινος συναγερμός στην Ισλανδία: Ηφαίστειο απειλεί να φέρει τον όλεθρο στη βόρεια Ευρώπη

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              1η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              38η ,...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              27η, 28η , 29η 30η , 31η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

ΠΡΕΣΠΕΣ

 ΠΡΕΣΠΕΣ

              Από που προέρχεται το όνομά τους Ολα τα ΝΕΑ των Πρεσπών

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/01/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/01/2019

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/12/2018

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/12/2018

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/11/2018

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/11/2018

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

ΕΡΑΤΥΡΑ - 2019

 ΕΡΑΤΥΡΑ - 2019

Η Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Read More...

Διάφορα

		Διάφορα

...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

              «Παρούσα» και η σημαία του Κ. Κατσίφα στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 4

Παμμακεδονικές Ενώσεις 4

              Πύργο Ηλείας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΘΑΣΟΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΜΙΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ,...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

ΣΠΑΡΤΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΡΟΔΟΣ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, Φλώρινα, ΦΑΡΣΑΛΑ, Ν. Λεσβος, Σέρρες, Γερακας, Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

Zougla.gr

Zougla.gr

              Zougla.gr

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided