Κυριακή, Οκτώβριος 20, 2019

Παμμακεδονικές Ενώσεις 8

 

 

 

 

 

 

 

Χίλιοι αιτούντες άσυλο θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα μέχρι τη Δευτέρα

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις 1

Παμμακεδονικές Ενώσεις 2

Παμμακεδονικές Ενώσεις 3

Παμμακεδονικές Ενώσεις 4

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ:

Χίλιοι αιτούντες άσυλο θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα μέχρι τη Δευτέρα

ΕΛΛΆΔΑ /Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα προγραμματίζειτο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΝΔΙΑΣ:

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

– ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ως γνωστόν, η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως. Στα πλαίσια αυτά λειτουργεί και η κυβέρνηση των Κούληδων, που επαναλαμβάνει κάθε τόσο τη θέση της για…

σεβασμό στην προδοσία των Πρεσπών,

για να το… εμπεδώσουν οι «Μακεδονομάχοι» που επιμένουν να ζητούν… ακύρωση.

Έτσι, σε ομιλία του στη βουλή ο πλέον αρμόδιος, υπουργός Εξωτερικών Δένδιας, είπε επί λέξει τα εξής:

«Η διεθνής Συμφωνία των Πρεσπών,

ως γνωστόν,

έχει κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων και έχει τεθεί σε ισχύ από τις 12 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους.

Κατά συνέπεια,

δεν αλλάζει κατά το δοκούν.

Άλλωστε, το κράτος έχει συνέχεια.

Επιπλέον, η θεμελιώδης αρχή των διεθνών σχέσεων ‘pacta sunt servanda’,

θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και να τηρείται από όλους στη διεθνή σκηνή, συμπεριλαμβανομένων όμορων στη χώρα μας κρατών. Όπως έχει ήδη τονισθεί, το Υπουργείο Εξωτερικών

παρακολουθεί στενά και σχολαστικά την πλήρη και συνεπή εφαρμογή της Συμφωνίας.

Οσάκις διαπιστώνονται

καθυστερήσεις, ελλείψεις ή στρεβλώσεις

στην εφαρμογή της από την άλλη πλευρά προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των διαβημάτων».

Αυτούς ψηφίσατε Έλληνες πατριώτες, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 

 

 

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Κράξιμο από παντού τρώει ο Κούλης – τον οποίο οι εταίρες δημοσκοπήσεων εμφανίζουν ως… δημοφιλέστατο! Και κυρίως από τους ψηφοφόρους του, για τους χειρισμούς του στα διάφορα ζητήματα – και κυρίως στα «καυτά», όπως το λαθρομεταναστευτικό και η απόλυτη υποταγή του στην προδοσία των Πρεσπών. Κι ακόμα δεν έχει κλείσει ούτε τρεις μήνες διακυβέρνησης!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πανμακεδονικής να τον καταγγείλει, διότι απαξίωσε να συναντηθεί με εκπροσώπους της κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Νέα Υόρκη, φοβούμενος την αντίδρασή τους για την υποταγή του στην προδοσία των Πρεσπών.

Μάλιστα, η καταγγελία καταλήγει με νόημα: «οι περισσότεροι από μας δεν ξεχνούμε», προειδοποιώντας τον με «μαύρο» στις επόμενες εκλογές!

Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση – καταγγελία:

«Η αντίθεσή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συμφωνία των Πρεσπών αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της προεκλογικής του εκστρατείας προσβλέποντας στην έντονη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού. Μάλιστα υπενθυμίζουμε ότι ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδεία στη Μακεδονία. Τότε χαρακτήριζε «εθνική ήττα» την Συμφωνία των Πρεσπών και δεσμεύθηκε για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας». Έμελλε όμως η υπόσχεσή του να παραμείνει μόνον επικοινωνιακή εκστρατεία για την εκλογική του νίκη και όχι για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Με την ανάληψη της εξουσίας η στάση του Έλληνα πρωθυπουργού και των κυβερνητικών παραγόντων άρχισε σταδιακά να μαλακώνει στο θέμα της Μακεδονίας. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, απαξίωσε να συναντηθεί με εκπροσώπους της ηγεσίας της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής (ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους οργανώσεων που επέλεξαν οι συνεργάτες του).

Γνώριζε και γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες που επί δεκαετίες έχει δώσει η ιστορική ομογενειακή οργάνωση αλλά και ευρύτερα η ομογένεια για το μακεδονικό θέμα και είχε συναντηθεί προεκλογικά με αρκετά στελέχη της.

Γνώριζε και γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες που επί δεκαετίες έχει δώσει η ιστορική ομογενειακή οργάνωση αλλά και ευρύτερα η ομογένεια για το μακεδονικό θέμα και είχε συναντηθεί προεκλογικά με αρκετά στελέχη της.

Γνώριζε και γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες που επί δεκαετίες έχει δώσει η ιστορική ομογενειακή οργάνωση αλλά και ευρύτερα η ομογένεια για το μακεδονικό θέμα και είχε συναντηθεί προεκλογικά με αρκετά στελέχη της.

Γνώριζε και γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες που επί δεκαετίες έχει δώσει η ιστορική ομογενειακή οργάνωση αλλά και ευρύτερα η ομογένεια για το μακεδονικό θέμα και είχε συναντηθεί προεκλογικά με αρκετά στελέχη της

Πραγματικά πρόσβαλε το κοινό αίσθημα και υποτίμησε τη νοημοσύνη μας καθώς στην ομιλία του, στη δημόσια συγκέντρωση στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, απέφυγε κάθε αναφορά στο Μακεδονικό θέμα και στη συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ ενώ αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αλλά τι να μας πει αφού, ξεχνώντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις κι αναιρώντας τα λεγόμενά του, είπε στον ομόλογό του ότι ‘η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί’.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η πολιτική και το ενδιαφέρον της ελληνικής πολιτείας για την ομογένεια εξαντλείται στις προεκλογικές εκστρατείες. Και δυστυχώς στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης αρκούνται σε κολακείες και υποσχέσεις χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις που θα ενισχύσουν και θα καταστήσουν ουσιαστικές τις σχέσεις της ομογένειας με το μητροπολιτικό κέντρο.. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την πεπατημένη.
Όμως οι περισσότεροι από εμάς δεν ξεχνούμε!».

(ΥΓ): Είσαι σίγουρος Κούλη ότι θα προωθήσεις την ψήφο των ομογενών μας; Γιατί όπως φαίνεται, σε περιμένει γερό… μαύρισμα κι από κει!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Με μηνύματα και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

στη μεγάλη εκδήλωση του Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα – Εικόνες και βίντεο


Με μηνύματα και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 29/9, ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο όρος Μπούρινος.

Στις 9 το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιστορικό Ναό του Αγίου Νικολάου Μπούρινου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γρεβενών κ.κ. Δαυίβ. Ακολούθησε δοξολογία – επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων και χαιρετισμοί eπισήμων, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε Ομιλία με θέμα «Ο Μακεδονικός Αγώνας και η Ελληνική Ιστορία (εντός ή εκτός) από τον Θεοφάνη Μαλκίδη καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με τραγούδια για το Μακεδονικό Αγώνα από τη χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Συνδέσμου και παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής.Πηγή: 

 

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία το Σάββατο στην Αθήνα

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία πραγματοποιείτε το Σάββατο στην Αθήνα.
Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το «Εθνικό Μέτωπο», η «Εθνική Κοινωνική Δράση», ο «Πατριωτικός Σύνδεσμος», και το «Δίκτυο Εθνικιστών».

Τόπος συνάντησης έχει οριστεί το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Β. Ολγας & Β.Αμαλίας και ώρα συνάντησης 7 το απόγευμα.

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Απαιτούμε την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας.

Η συμφωνία που παραχώρησε το ιερό όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία, την γλώσσα, την ταυτότητα και πρόδωσε τους αγώνες γενεών Ελλήνων είναι εν ισχύ.
Με άθλιους χειρισμούς και παρά την πάνδημη αντίδραση η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε στην υπογραφή και την κύρωση της.

Η νέα κυβέρνηση όπως εξ' αρχής φάνηκε παρά το γεγονός ότι αξιοποίησε την εθνική αγανάκτηση και χαρακτήρισε τη συμφωνία ως εθνικώς επιζήμια, αρνείται και αυτή με τη σειρά της να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες ακύρωσης.
Κλείνει τα αυτιά στην μεγάλη κραυγή που ακούγεται απ'άκρο σε άκρο της Ελληνικής επικράτειας.

Οι συνέπειες που προκύπτουν έχουν ήδη γίνει γνωστές.
Η ιστορική παραχάραξη απέκτησε τη νομιμότητα που επιτρέπει τη χρήση του ονόματος καθώς και όλες τις συνεπαγόμενες ιδιότητες όπως το δικαίωμα χρήσης ιθαγένειας, της "Μακεδονικής" γλώσσας που ασφαλώς είναι παραβιάσεις κάθε ιστορικής και επιστημονικής πραγματικότητας.

Έτσι, ο τραγικός σφετερισμός κατά της Μακεδονίας, της ιστορίας της, του πολιτισμού της αλλά και κατ' επέκταση του Ελληνισμού από ένα κρατικό μόρφωμα που συγκροτούν εθνότητες εντελώς άσχετες με την Μακεδονία, αποτελεί ήδη πραγματικότητα με τη δική μας αποδοχή.

Η αδιανόητη εθνική μειοδοσία έπληξε την πατρίδα μας σε διεθνές επίπεδο καθώς καταγράφηκε ως ενδοτική στάση απέναντι στο θνησιγενές τεχνητό μόρφωμα των Σκοπίων.

Αξιώνουμε την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια:

- Γιατί δεν εκπορεύεται από νόμιμες διαδικασίες αφού η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι εναντίον της.
- Γιατί δεν εξυπηρετεί κανέναν εθνικό σκοπό αντίθετα υπονομεύει την εθνική μας υπόσταση και θεμελιώνει μελλοντικές βλέψεις κατά της Ελλάδας.
- Γιατί σε όλη την ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού, ποτέ δεν έγινε δεκτή η οικειοθελής παραχώρηση της ιστορίας , του ονόματος και των παραδόσεων ενός μεγάλου τμήματος του.
- Γιατί κανένας εθνικός σχεδιασμός δεν εξυπηρετείται από τη συμφωνία ενώ αποδυναμώνεται περαιτέρω η θέση της χώρας μας
- Γιατί εκχωρούνται ονομασίες, εμπορικοί τίτλοι, περιφερειακές ονομασίες σε άθλιους σφετεριστές.

Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε συγκέντρωση στην Αθήνα την 28 Σεπτεμβρίου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 19.00 για να αξιώσουμε την ακύρωση της άθλιας συμφωνίας.

Πολιτικοί σχηματισμοί, συλλογικότητες, φορείς και πάνω απ'όλα Έλληνες αδούλωτοι να δώσουν το ηχηρό παρόν για την εθνική αποκατάσταση.»https://www.epilekta.com/2019/09/blog-post_693.html

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ:

ΑΘΩΟΙ οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ "Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης"!

Ο Αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται!

Αθωωτική ήταν η απόφαση της χθεσινής δίκης που διεξήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τους αγωνιστές "Ελεύθερους Μακεδόνες Κατερίνης". Που έκαναν το... μέγα έγκλημα να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ!

Πρώτη νίκη στον μεγάλο δικαστικό αγώνα. Οι ψεύτικες κατηγορίες της αστυνομίας δεν...

ήταν αρκετές για να τους καταδικάσουν. Ο Αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατά! Όπως συνεχίζεται και ο δικαστικός αγώνας των Ελλήνων που αντιστέκονται, στη δίκη που διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Σ.

ΠΗΓΗ
Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 20 Οκτωβρίου  στον 21ο αιώνα
«Άμεσες» 3.500 προσλήψεις               στον χώρο τις Υγείας προανήγγειλε ο Βασ. Κικίλιας
Μουσείο               Late night events στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Η μάχη των φύλων     στο  θέατρο Άλμα
image Δείτε σαν σήμερα
image «Άμεσες» 3.500 προσλήψεις
image Θερινά Σινεμά
image Μουσείο
image Η μάχη των φύλων

Αθλητικά

Top Headline

Κατερίνα Στεφανίδη- Αθλητισμός 10ος

Κατερίνα Στεφανίδη- Αθλητισμός 10ος

              Τα ματς της Κυριακής - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Αθλητισμός 9ος

Αθλητισμός 9ος

              Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Κυριακοπούλου 13η με 4.50μ

Read More...

Η Μιχαέλα Λάκη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αθλητισμός 8ος

  Η Μιχαέλα Λάκη Πρωταθλήτρια Ευρώπης  Αθλητισμός 8ος

              Τα ματς του Σαββάτου - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το Ράλλυ Ακρόπολις

Read More...

Formula 1

Formula 1

              F1 GP Σότσι: Επιστροφή στις νίκες για τον Χάμιλτον

Read More...

Μιχανοκίνηση 9ος

Μιχανοκίνηση 9ος

              H κόντρα του αιώνα: Ένα Audi R8 “πατάει” δυο μηχανές (video)

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10ος

Ο… LAST YEARS «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ… ΤΑΜΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Read More...

Κικίλιας

Κικίλιας

              Εισβολή Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κικίλια

Read More...

Δένδιας

 Δένδιας

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ… «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ»

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

Ανένδοτη η Γερμανία: «Το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων έχει οριστικά ρυθμιστεί»

Read More...

Αμφίπολη: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

Αμφίπολη: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος


Pindus Trail: Ενα μονοπάτι 600 χιλιομέτρων από τις Πρέσπες στους Δελφούς

Read More...

Μυκηναϊκός πολιτισμός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

  Μυκηναϊκός πολιτισμός  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

Η άνοδος των θαλασσών απειλεί την ιστορική Αλεξάνδρεια

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Κουρδιστάν

Κουρδιστάν

              Read More...

Vardarska

Vardarska

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…

Read More...

Γαλλία

Γαλλία

...

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 10ος

		EΛΛΑΔΑ 10ος

ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή: Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              Ο Μακεδόνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος υπέγραψε συμφωνία «αεροπορικής προστασίας» της «Βόρειας Μακεδονίας»!

Read More...

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

Άγιον Όρος: Όλη η ιστορία του «Περιβολιού της Παναγίας»

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

Συντάξεις: Αυξήσεις έως και 120 ευρώ με αναδρομικά 3 μηνών – Ποιοι και πότε θα τα πάρουν

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

  Αναδρομικά:

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Συντάξεις: Επιστρέφονται οι μνημονιακές περικοπές και μάλιστα έντοκα!!!

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Ωραιότεροι καταρράκτες της Ελλάδας!

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

              Σενάριο… Αποκάλυψης: Εφιαλτική πρόβλεψη για την «τέλεια καταιγίδα» που θα αφανίσει τη Γη

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Μεγάλο Πράσινο Τείχος: 20 χώρες της Αφρικής σχεδιάζουν να φυτέψουν 200 εκ. δέντρα

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Μυστηριώδη αγάλματα σε τροπικό δάσος!

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου (pics)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Νησιά με παράξενα σχήματα που εκπλήσσουν!

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/10/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/10/2019

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/09/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  30/09/2019

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/08/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/08/2019

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

Διάφορα

Οι Αλβανοί τρέμουν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και μετά θάνατον!

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

Διάφορα

		Διάφορα

EKTAKTO....!!! Tην Παρασκευή το μεσημέρι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ στο Βοτανικό...!! Κάνουν ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 8

		Παμμακεδονικές Ενώσεις 8

              Χίλιοι αιτούντες άσυλο θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα μέχρι τη Δευτέρα

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

              ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - αλλά και επίμαχα ΣΧΟΛΙΑ, από την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στην...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

              Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν κάνουν κόμμα…

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Διαφορα

Διαφορα

              Τα άκουσε για τα καλά ο Τσίπρας: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή-Δείτε το βίντεο

Read More...

Μαυροπηγή Κοζάνης - Διαφορα

Μαυροπηγή Κοζάνης - Διαφορα

Πέθανε ο πρωταθλητής της πάλης, Γιώργος Ποζίδης

Read More...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided