Κυριακή, Οκτώβριος 25, 2020

Νίκος Αντωνιάδης

 

 

 

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους λόγω “Covid-19” – Η ώρα της αλήθειας..

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα ψευδή κρούσματα,

τις νοσηλείες και τους θανάτους λόγω “Covid-19” – Η ώρα της αλήθειας..

Αυτήν  την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, μετά την αύξηση των “κρουσμάτων”, η οποία, όμως, δεν συνοδεύεται και από αύξηση των θανάτων. Το στοιχείο που κανονικά θα αποδομούσε τη φονικότητα του ιού, γίνεται από την κυβέρνηση το πρόσχημα για νέα μέτρα.

Και με το βλέμμα στραμμένο στα “κρούσματα” και στη “νίκη της Δημοκρατίας” στο Εφετείο, οι Τούρκοι σε λίγο θα φτάσουν στην Ακρόπολη.

Ένα από τα πολλά “καλά” που έχει η “πανδημία”. Κάθε κυβέρνηση την εκμεταλλεύεται ανάλογα με το δικό της πλάνο και τις δικές της “ανάγκες” και εξαρτήσεις.

Η κεντρική παραδοχή από όλες τις κυβερνήσεις πρέπει να είναι “υπάρχει πανδημία”, “ο ιός είναι φονκός”. Από εκεί και πέρα, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ελέγχου των πολιτών, κάθε κυβέρνηση είναι ελεύθερη να πράττει κατά το δοκούν.

Έτσι, βλέπετε άλλες κυβερνήσεις να μη φοράνε μάσκες στα παιδιά στα σχολεία, άλλες να φοράνε μάσκες στα παιδιά από τα 11 ή τα 12. Η δική μας από τα προνήπια.

Έχει λογική;

Καμία.

Γιατί έχει λογική η “πανδημία”; Ο Έλληνας είναι, βλέπετε, πιο ατίθασος. Θέλει μεγαλύτερη πειθαρχία. Στην υποδούλωση, εννοώ.

Κάθε κυβέρνηση αξιοποιεί την “πανδημία” για να “περάσει” αυτά που θέλει, στα εσωτερικά και διεθνή θέματά της. Όταν αυξάνουν τα “κρούσματα”, οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο. Όταν αυξάνουν κι άλλο, πλησιάζουν στο Καστελόριζο.

Αν εκτοξευτούν, θα το κάνουν δικό τους.

Με το πρόσχημα της “πανδημίας” μοιράζουμε χρήματα, εμείς γινόμαστε πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Οι πόλεις, η μία μετά την άλλη, σε κατάσταση 4.

Η Δημοκρατία σε κατάσταση σοκ.

Εγώ όμως θα επιμείνω. Τώρα όσο ποτέ. Γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αντιθέτως. Θεωρώ ότι η ιστορία αυτή φτάνει στο τέλος της. Το σύστημα δίνει τα ρέστα του. Θέλετε να ήταν ένα πείραμα, θέλετε να ήταν οτιδήποτε άλλο, φτάνει στο τέλος του.

Και εκεί, σε αυτό το τέλος, θα βρίσκομαι εγώ.

Και όλο αυτόν τον καιρό προετοιμάζομαι για το τέλος αυτό.

Το οποίο παλεύω να είναι η αρχή για μας.

Στις 25 Ιουνίου είχα καταθέσει την υπ’ αριθμ. Ε2020/2475 μηνυτήρια αναφορά και άνοιξα τον φάκελο “κρουσμάτων, νοσηλειών & θανάτων λόγω Covid-19”.

Με αφορμή το έγκλημα στο Νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Έρχεται τώρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και διατάσσει προκαταρκτική εξέταση για τα εγκλήματα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Εκεί είναι και η Κομοτηνή. Και η Αλεξανρούπολη. Και άλλα πολλά νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

Θα είναι άραγε και το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη ένα από αυτά…;

Αυτός είναι ο σκοπός μου:

Να αποδομήσω την απάτη της “πανδημίας”  με την εισαγγελική διερεύνηση των εγκληματικών συμπεριφορών λίγων και συγκεκριμένων σε κάθε νοσοκομείο διοικητών και γιατρών.

Γιατί, όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, η υπόθεση αυτή δεν απαιτούσε πολλούς. Λίγοι, σε καίριες θέσεις, αρκούν.

Ξέρετε, κάποιοι, καλόπιστα ή κακόπιστα, αμφισβητούν την θεωρία περί απάτης, με το ανόητο επιχείρημα “μα , καλά είναι όλοι συνεννοημένοι στα νοσοκομεία;

Και απαντώ πάντα με ερώτημα.

Εγώ είμαι στο χώρο της υγείας πάρα πολλά χρόνια. Έχω φάει με το κουτάλι τους δημόσιους διαγωνισμούς. Τις προμήθειες.

Και τους ρωτάω:

-Δέχεστε ότι υπάρχει διαφθορά στα δημόσια νοσοκομεία;

Όλοι μου απαντάνε με ένα στόμα “ναι”.

-Δέχεστε ότι τα άχρηστα ιατρικά μηχανήματα κάνουν παρέλαση στα νοσοκομεία ή σαπίζουν στις αποθήκες, διότι εκεί υπήρχε πεδίο μίζας, την ώρα που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στα βασικά υγειονομικά υλικά;

“Ναι”.

-Δέχεστε ότι όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι βλέπουν τι γίνεται;

“Ναι”.

-Είναι λοιπόν όλοι αυτοί συνεννοημένοι…;

Ή μήπως φοβούνται; Μήπως απειλούνται; Όταν ο άλλος έγλειψε, ξέρετε τι ποδιές, για να μπει με μπλοκάκι σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, θα κάνει τι όταν βλέπει ότι το νοσοκομείο αυτό προμηθεύεται δέκα αξονικούς τομογράφους που δεν χρειάζεται;

Επανάσταση;

Για να ξανακάνει το αγροτικό του στο Διδυμότειχο;

Από όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, και δεν έχω κάνει λίγα, αυτή τη συγκεκριμένη ποινκή διαδικασία τη θεωρώ την αιχμή του δόρατός μου.

Μέσα από αυτήν θα αποδομηθεί η απάτη.

Ώστε όταν φτάσει αυτό το τέλος που σας έγραφα πριν, να είναι πράγματι η αρχή για μας…

στις Οκτωβρίου 23, 2020 πηγή πηγή nikosantoniadis.net

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

Δημοσκόπηση: Π.Ο.Υ. ή Ματίνα Παγώνη;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:..

WHO official urges world leaders to stop using lockdowns as primary virus control method

Ο Π.Ο.Υ., πολύ απλά, λέει στους ηγέτες να μην χρησιμοποιούν το lock down ως κύρια μέθοδο ελέγχου της μετάδοσης του κορωνοϊού.

https://www.washingtonexaminer.com/news/who-official-urges-world-leaders-to-stop-using-lockdowns-as-primary-virus-control-method?fbclid=IwAR2MvkaGfLfuW7qu7L2SjUMviI67q8By9hKLXXifeKrDmGVebdPpgsOcjek

ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ:

Ματίνα Παγώνη: ΜΕΘ μεγάλων νοσοκομείων μετατρέπονται σε μονάδες κορονοϊού

“Είναι λογικό να έχουμε 15 μέρες lockdown στην Αττική”

https://www.skai.gr/news/ygeia/pagoni-se-skai-gia-koronoio-einai-logiko-na-exoume-15-meres-lockdown-stin-attiki
Follow us: @skaigr on Twitter |

skaigr on Facebook |

@skaigr on Instagram

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NIKOSANTONIADIS.NET:

-Συμφωνείτε με τον Π.Ο.Υ. ή την Ματίνα;

nikosantoniadis.net στις Οκτωβρίου 12, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

Μαζέψτε τους !!! Μαγιορκίνης:

Τι 15 τι 25 παιδιά στις τάξεις

– Λινού: Δεν προστατεύει η μάσκα στον συνωστισμό !!

– Πατούλη, όλα καλά;

Ο Βόβολης προκαλεί σύγχυση, ε;

Μαζέψτε τους!

Πριν λίγο καιρό, ο νέος “αστέρας” της επιτροπής, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μας έλεγε ότι δεν έχει καμία σημασία εάν στις τάξεις είναι 15 ή 25 παιδιά.  Είχε δε προσθέσει, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους συναδέλφους του “εκπαιδευτικούς” της επιτροπής, ότι υπάρχουν και “δημοσιεύσεις που λένε ότι δεν έχεις και κέρδος εκπαιδευτικό μικραίνοντας τις τάξεις”.

Και αναρωτιόντουσαν οι αφελείς που τους πιστεύουν (γιατί για εμάς, όλος αυτός ο παραλογισμός είναι αναμενόμενος και “λογικός”), “οι συστάσεις για αποστάσεις εκτός από την χρήση μάσκας δεν περιλαμβάνουν και τα σχολεία”;;

Ήρθε τώρα η Αθηνά Λινού (αυτή που ομολόγησε δημόσια ότι αυτή και οι Τσιόδρας – Σύψας είχαν πει ψέματα για τις μάσκες), να “αδειάσει” τον φίλο μας τον Γκίκα και να πει ότι οι μάσκες ελάχιστα προστατεύουν όταν υπάρχει συνωστισμός.

https://www.el.gr/ygeia/health-news/kathe-mera-kai-kati-kainoyrgio-i-maska/?fbclid=IwAR23AZKrqE9j3cmhzxkCc0OQ5W3kk_KQk7i6rBfrsYijp6Gn_TDgiYI8Cd4

Κατά τα λοιπά σύγχυση στο κοινό προκαλεί μόνο ο Φαίδων Βόβολης. Όλοι οι άλλοι απλά μας διασκεδάζουν με την επιθεώρηση διαρκείας που έχουν ανεβάσει εδώ και μήνες. Μόνο που εμείς, κύριε Πατούλη, δεν διασκεδάζουμε καθόλου με το τσίρκο των ειδικών, που έκανε ακόμη και τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ να αγανακτήσουν. Καθώς, βλέπετε, σου λένε, “όσα εκατομμύρια και να μας δώσετε, δεν μπορούμε να τα καλύπτουμε όλα. Αφού οι δικοί σας οι γιατροί είναι που βγαίνουν. Τους άλλους τους έχουμε αποκλείσει. Μαζέψτε τους τουλάχιστον και πείτε τους να συνεννοηθούν στα ψέματα που λένε“.

Δεν θα γυρίσει ο τροχός; Θα γυρίσει. Και τότε φροντίστε να μην είστε κοντά μας…

nikosantoniadis.net triklopodia  6/10/2020

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!!

– Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν

Είναι που μας έλεγαν διάφοροι, καλόπιστοι και -κυρίως- κακόπιστοι, ότι ήμουν υπερβολικός, ότι τρομοκρατώ τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αρπάξουν εμάς ή τα παιδιά μας και να μας κλείσουν σε δομές (“χώρους φιλοξενίας”…).

Εγώ έκανα γνωστό τον νόμο 4682/2020. Για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό περιορισμό όλων μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα παρακρατικά ελληνικά hoaxes είχαν βγάλει -κατά την ελεεινή πρακτική τους- “ψευδείς ειδήσεις” και “παραπληροφόρηση την νομική ανάλυση που είχα κάνει για την νομοθετημένη δυνατότητα της κυβέρνησης να μας παίρνει με τη βία και να μας φυλακίζει σε ιδιωτικές δομές.

Και να που τώρα έρχεται η κυβέρνηση, δια των υπουργών Σκυλακάκη, Γεωργιάδη, Χρυσοχοΐδη, Βρούτση, Κικίλια, Θεοδωρικάκου, να ολοκληρώσει το έγκλημα και να εκδώσει στις 26 Σεπτεμβρίου την ΚΥΑ για τον υποχρεωτικό περιορισμό μας σε ιδιωτικές δομές.

Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

 

Στην κατάπτυστη απόφαση, που θα τη ζήλευαν τα αποκρουστικότερα απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα των σκοτεινότερων περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από 25.9.2020 εισήγησης της παρέας του Τσιόδρα και του Σύψα, προβλέπεται ότι θα αρπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, όταν βρεθούμε θετικοί στο τεστ, ακόμη και αν είμαστε ασυμπτωματικοί.

Το μέτρο ισχύει για όσους δεν έχουν μόνιμη κατοικία και για τα πρόσωπα που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Για εμάς και τα παιδιά μας τίθεται μία μόνο προϋπόθεση:

Να ανήκουμε σε πολυπληθείς οικογένειες. Φυσικά, δεν ορίζεται ο ελάχιστος αριθμός μελών. Επομένως είναι στο χέρι τους να ορίσουν πότε μία οικογένεια είναι πολυπληθής.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του.

Ο “θεράπων ιατρός” (σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου μόνου της ΚΥΑ), θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα”, που δεν θα χρήζει νοσηλείας ή περαιτέρω νοσηλείας, και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς, της δική μας ή του παιδιού μας, σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Εννοείται ότι το ΕΚΑΒ που θα έρθει δεν θα μας παρακαλέσει. Αν χρειαστεί θα ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Εάν παραβιάσουμε το μέτρο, εκτός από την προβλεπόμενη στον νόμο 4682/2020 ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, προσέθεσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Καταλάβατε τώρα γιατί φώναζα τόσο καιρό και πόσο δίκιο είχα; Είδατε να το λένε πουθενά στις ειδήσεις ή να το παίζουν στις τηλεοράσεις;

Όχι. Και πάλι όχι, όπως τότε: Όπως δηλαδή είχαν αποκρύψει και τον ίδιο τον 4682/2020.

Οπότε τώρα είναι όλα έτοιμα. Μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην πρώτη απόπειρα εφαρμογής.

-Ελληνίδες & Έλληνες: Ξεσηκωθείτε!!!

-Προς ΕΚΑΒ και Ελληνική Αστυνομία: Είναι η δική σας ώρα!!! Η ιστορία γράφει. Τους πολιτικούς -όλους, και όχι μόνο τους κυβερνώντες- τους γράφει ήδη με μαύρα γράμματα. Τους εισηγητές γιατρούς, και αυτούς:

Εσάς, σας περιμένει. Εσείς θα αποφασίσετε με τι χρώμα θα σας γράψει.

Εδώ η ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-59624.html

nikosantoniadis.net Triklopodia 3/10/2020

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

Τι θα γίνει με εσάς στην επιτροπή;

Θα μου τη δώσετε την εισήγηση για τις μάσκες στα σχολειά ή θα σας φέρω τον εισαγγελέα;

twitter sharing button
email sharing button
Ένας μήνας πέρασε από τότε που ζήτησα το αντίγραφο της εισήγησης των λοιμωξιολόγων για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Εν τω μεταξύ το υπουργείο μου υπέδειξε να υποβάλω το αίτημα απευθείας στην επιτροπή, αν και όφειλαν εκ του νόμου να διαβιβάσουν το αίτημα αυτοί στην επιτροπή. Εν πάση περιπτώσει, το έκανα και αυτό. Από τότε πέρασαν 18 ημέρες και οι λοιμωξιολόγοι ακόμα το σκέφτονται.

Τόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει; Τι υπάρχει μέσα στην εισήγηση που τους δυσκολεύει να μου δώσουν αντίγραφό της; Γιατί αν ήταν μία αθώα εισήγηση, θα την είχα στα χέρια μου από την επόμενη ημέρα και δεν θα είχαν κάνει την αίτησή μου “μπαλάκι” από υπουργείο σε επιτροπή και μετά σιωπή.

Σήμερα επανήλθα με νέο έγγραφό μου προς την επιτροπή. Τους ζητάω να μου χορηγήσουν αντίγραφο της εισήγησής τους για τις μάσκες στα σχολεία εντός της σήμερον, άλλως θα ζητήσω εισαγγελική παραγγελία. Και τότε, αν εξακολουθήσουν να κρύβονται, σειρά έχει η μήνυση για απείθεια κατά το άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα:

Nikos Antoniadis < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Προς:EOC-COVID ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Παρ, 2 Οκτ στις 9:33 π.μ.
Κύριοι,
Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα ενός μηνός από την υποβολή της αίτησής μου στο Υπουργείο Υγείας για τη χορήγηση αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 (ΦΕΚ Β΄ / 3630) Κ.Υ.Α., και 18 ημερών από την υποβολή της ίδιας αιτήσεως σε εσάς, κατόπιν σχετικής υποδείξεως της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Υγ. Περιβάλλοντος – Τμήμα Μεταδοτικών Νοσημάτων, και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει το αιτηθέν αντίγραφο.
Σας καλώ όπως εντός της σήμερον μου χορηγήσετε το αντίγραφο της ως άνω εισήγησης, άλλως είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία, μετά την οποία, σε περίπτωση αρνήσεώς σας να ικανοποιήσετε το αίτημά μου, θα καταθέσω μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών εναντίον σας για παράβαση του άρθρου 169 του Ποινικού Κώδικα περί απείθειας.
Νίκος Αντωνιάδης

Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Νίκου Αντωνιάδη & Συνεργατών

Μέχρι το τέλος θα σας πάω.

Μέχρι να δύσει ο δικός σας ήλιος και να ανατείλει της Ελλάδας.

nikosantoniadis.net Triklopodia  2/9/2020

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.

ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,

ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ,

ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΟΙ. ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία διαδικτυακή εκπομπή με τον Στέφανο Χίο. Στο στούντιο μαζί του βρέθηκε ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλυσε όλες τις διατάξεις του Νόμου  4682/2020 και τις κυρώσεις της πολιτείας για την “ενδημία του κορωνοϊού”, όπως την χαρακτήρισε και όχι πανδημία, όπως την αναφέρουν οι λοιμωξιολόγοι- επιδημιολόγοι ενώ ήταν ξεκάθαρος ως προς το θέμα της μάσκας, απαριθμώντας τις παλινωδίες της κυβέρνησης και των εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας οι οποίοι ενώ στην αρχή είχαν περιορίσει τη χρήση μάσκας μόνον στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στη συνέχεια μέσω του καθηγητή Τσιόδρα, έκαναν την ιστορική κωλοτούμπα, δημιουργώντας χάος στην κοινή γνώμη και στο τέλος επιβάλλοντάς την σε όλο τον πληθυσμό και για λόγους που πιθανόν έχουν σχέση και με οικονοικά συμφέροντα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, τεκμηρίωσε νομικά την πειθαρχική αναφορά που έχει υποβάλλει κατά των καθηγητών Τσιόδρα και Σύψα, την υπεράσπιση που παρέχει στον καρδιολόγο Βόβολη καθώς και για την μήνυση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη για τις εκδηλώσεις με την τραγουδίστρια Πρωτοψάλτη και τον συγχνωτισμό στα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Πατριωτικό Δελτίο ΜΑΚ10 | 16-09-2020

https://www.youtube.com/watch?v=0FgWkPuPR8A&feature=emb_logo

makeleio.gr 23/9/2020

 

 

 

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ,

ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΛΙΝΟΥ

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΑΦΟΥ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ,…

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
__________________
Αθηνά Λινού, 28 Ιουλίου 2020:
-Υπάρχει αντίδραση και η αντίδραση έχει προκληθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης του πληθυσμού σε πολλούς απ’ εμάς. Είναι δικαιολογημένη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης.
-Δεν είπαμε στους ανθρώπους την αλήθεια.
-Είπαμε μια παραπληροφόρηση.
___________________
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ :
ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!
___________________
Για να τελειώνουμε με τις ιεροεξεταστικές διώξεις και το κυνήγι μαγισσών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Εστάλη προ ολίγου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών η πειθαρχική αναφορά μου κατά Τσιόδρα, Σύψα & Λινού για την ομολογημένη παράβαση του νόμου 4512/2018 και του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005).
Θα την καταθέσω και στο πρωτόκολλό τους την εβδομάδα που αρχίζει από αύριο.
____________________
Πειθαρχική αναφορά κατά Σ. Τσιόδρα, Ν. Σύψα, Α. Λινού –
Nikos Antoniadis < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Προς:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κυρ, 20 Σεπ στις 8:49 μ.μ.
ΠΡΟΣ: Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.
ΚΑΤΑ
1. Σωτηρίου Τσιόδρα, Ιατρού-Λοιμωξιολόγου,
2. Νικολάου Σύψα, Ιατρού-Λοιμωξιολόγου,
3. Αθηνάς Λινού, Ιατρού-Επιδημιολόγου.
Κοινοποίηση: Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
____________________________________________
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, σε συνδυασμό με την περίπτωση (α), ως πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο εκδικάζεται και τιμωρείται από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου ή το Πειθαρχικό Συμβούλιο αυτού με πειθαρχική ποινή, ανεξαρτήτως ποινικής ευθύνης ή άλλης συνέπειας κατά την κείμενη νομοθεσία, θεωρείται “η συμπεριφορά που δεν συνάδει με την ιατρική ηθική, επιστήμη και δεοντολογία ή που μπορεί να κλονίσει την πίστη της κοινωνίας προς το ιατρικό λειτούργημα”.
Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 2 § 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005), “ο ιατρός τηρεί τον όρκο του Ιπποκράτη, ασκεί το έργο του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και πρέπει, κατά την άσκηση του επαγγέλματός του, να αποφεύγει κάθε πράξη ή παράλειψη η οποία μπορεί να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του ιατρού και να κλονίσει την πίστη του κοινού προς το ιατρικό επάγγελμα”.
Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 17 § 10 του Κώδικα, “δεν επιτρέπεται η δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έκφραση απόψεων που μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση ή παραπλάνηση του κοινού για θέματα υγείας”.
Την 28.7.2020, η 3η αναφερόμενη, επιδημιολόγος Αθηνά Λινού, σε δημόσιες δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, οι οποίες έλαβαν ευρύτατη περαιτέρω δημοσιότητα, αναφερόμενη στις δημόσιες επιστημονικές τοποθετήσεις της ιδίας και των 1ου και 2ου των αναφερομένων, λοιμωξιολόγων Σωτηρίου Τσιόδρα και Νικολάου Σύψα, σχετικά με το θέμα της χρήσης μάσκας ως μέσου αντιμετώπισης της διάδοσης του SARS-CoV-2, ανέφερε επί λέξει τα κάτωθι:
«Υπάρχει αντίδραση και η αντίδραση έχει προκληθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης του πληθυσμού σε πολλούς απ’ εμάς. Είναι δικαιολογημένη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης διότι αρκετοί είπαν ‘δεν χρειάζεται μάσκα’ επειδή πίστευαν ότι δεν χρειάζεται η μάσκα επειδή δεν είχαμε επαρκή πληροφορία αλλά εν μέρει δεν είπαμε στους ανθρώπους την αλήθεια. Όταν ο ΠΟΥ έλεγε ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα δεν το έλεγε επειδή πίστευε ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα αλλά επειδή υπήρχε τεράστια ανάγκη να κάνουμε οικονομία στις μάσκες που δεν υπήρχαν παγκοσμίως για να καλύψουμε το υγειονομικό προσωπικό. Πάντα σε μια πανδημία τους πρώτους που προσπαθείς να σώσεις είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο. Ο ΠΟΥ αντί να πει ‘διαφυλάξτε τις μάσκες είναι εντελώς απαραίτητες για τον πληθυσμό των νοσηλευτών και των γιατρών πρώτης γραμμής’ είπε μια παραπληροφόρηση ότι δεν βοηθάει και πολύ η μάσκα και αυτό διαδόθηκε παγκοσμίως”.
Από τα ανωτέρω καθίσταται απολύτως ξεκάθαρο ότι η ιατρός Αθηνά Λινού, ομολόγησε δημοσίως ότι η ίδια και τουλάχιστον και οι 1ος και 2ος των αναφερομένων, ιατροί Σωτήριος Τσιόδρας και Νικόλαος Σύψας. παραπληροφόρησαν το κοινό και ότι αποτέλεσμα αυτής της παραπληροφόρησης ήταν ο κλονισμός της εμπιστοσύνης του κοινού στο ιατρικό λειτούργημα, η πρόκληση σύγχυσης και η παραπλάνησή του.
Είναι βέβαιον ότι ελέγχονται για τη σοβαρότητα και αξιοπιστία τους αυτές οι δηλώσεις της αναφερομένης ιατρού Αθηνάς Λινού, το περιεχόμενο των οποίων ουδέποτε αμφισβητήθηκε από τους έτερους αναφερόμενους ιατρούς, δεδομένου ότι γεννάται το εύλογο ερώτημα γιατί έπρεπε αυτοί να παραβιάσουν τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες για το υγειονομικό προσωπικό μάσκες, ενώ θα αρκούσε η έκδοση μίας Κ.Υ.Α., κατόπιν εισηγήσεώς τους, για την απαγόρευση της χρήσης μάσκας από τον εκτός του υγειονομικού προσωπικού πληθυσμό, όπως δηλαδή ακριβώς έγινε με την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας, οπότε και δεν χρειάστηκε να παραπληροφορήσουν εκ νέου το κοινό.
Ανεξαρτήτως όμως της βασιμότητας ή μη των επίμαχων δηλώσεων, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η ιατρός Αθηνά Λινού ομολόγησε την παραβίαση, από την ίδια και τους έτερους αναφερόμενους ιατρούς, των ανωτέρω διατάξεων, ήτοι του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, και των άρθρων 2 § 2 & 17 § 10 του νόμου 3418/2005, δεδομένου ότι η κατά τα άνω σύγχυση και παραπλάνηση του κοινού έλαβε χώρα μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, όπως άλλωστε και η ανωτέρω ομολογία της ιατρού Αθηνάς Λινού.
Αντιλαμβάνεστε ότι τυχόν απαλλαγή τους για τις παραβάσεις αυτές θα πρέπει να οδηγήσει στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος τους για τις μεταγενέστερες εκ διαμέτρου αντίθετες επιστημονικές θέσεις των ιδίων ιατρών στο θέμα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό.
Εναπόκειται στην κρίση τη δική σας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου για ποια από τις δύο επιστημονικές εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους θέσεις των ανωτέρω ιατρών θα τους ασκήσετε πειθαρχική δίωξη και θα τους καταδικάσετε.
Ή τότε ή τώρα, οι αναφερόμενοι ιατροί παραβίασαν τον όρκο τους.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Αναφέρω ενώπιόν σας τους ιατρούς Σωτήριο Τσιόδρα, Νικόλαο Σύψα και Αθηνά Λινού για την κατά τα άνω παράβαση του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, και των άρθρων 2 § 2 & 17 § 10 του νόμου 3418/2005.
-Η παρούσα αναφορά κοινοποιείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των εδώ πειθαρχικώς αναφερομένων ιατρών για τις καταγγελλόμενες παραβάσεις.
Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αναφέρων
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

στις Σεπτεμβρίου 21, 2020 πηγή πηγή ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ Ε Π Ι Δ Η Μ Ι Α Σ”

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Νίκος Αντωνιάδης

, ΤΟ ΡΗΤΟ “ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ Τ’ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ” , ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Κοίτα να δες που ο πρωθυπουργός Κώστας Λεφάκης (Κυριάκος Μητσοτάκης θέλω να γράψω, αλλά με διορθώνει συνέχεια ο κορέκτορας και βαρέθηκα να επιμένω), ήταν ΗΔΗ από τις 8 Απριλίου ΒΕΒΑΙΟΣ ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε νέο κύμα του κορωνοϊού.

https://tvxs.gr/…/mitsotakis-bebaiotita-deytero-kyma-ton-ok…

Κοίτα να δεις πώς τα έφερε έτσι η ζωή και ο αστρολόγος πρωθυπουργός μας “δικαιώνεται”.

Κοίτα να δεις πώς ακόμη και τότε, ούτε μήνα από την κήρυξη από τον Π.Ο.Υ. της “πανδημίας”,

αυτός μίλαγε για …επιδημία.

Και κοίτα να δεις που όλοι αυτοί οι Μητσοτάκηδες μας κατηγορούνε για θεωρίες συνωμοσίας…

Σε λάθος εποχή έφτιαξες τα X-Files, φίλε μου Chris Carter.

Ένας κύκλος επεισοδίων μόνος του θα ήταν ο κορωνοϊός.

Και αν έφτανε κι αυτός…

Triklopodia 20/9/2020

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ …

…ΠΟΥ “ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ” ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ :…
ΘΑ ΣΑΣ “ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ” ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;
Έχω λάβει μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις από γονείς, οι οποίοι μου καταγγέλλουν ότι κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι διευθυντές σχολείων ΔΕΝ δέχονται να παραλάβουν τα έγγραφα που καταθέτουν στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του σχολείου στο οποίο είναι διευθυντές, πολλώ μάλλον να τα πρωτοκολλήσουν. Κάποιοι άλλοι τους παραπέμπουν σε άλλες διευθύνσεις, λέγοντας στους γονείς ότι “ούτε εκεί θα το παραλάβουν”.
Λοιπόν, για να τελειώνει το παιχνιδάκι αυτό της “εξουσίας” και επειδή τα δημόσια σχολεία δεν είναι τσιφλίκι σας, θα σας το πω για μία τελευταία φορά :
Έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παραλαμβάνετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ κατατίθεται στο σχολείο σας. Το παραλαμβάνετε, το πρωτοκολλείτε και δίνετε βεβαίωση στον γονέα.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (νόμος 2690/1999) περί “τήρησης πρωτοκόλλου υπηρεσίας – χορήγησης βεβαίωσης για την καταχώριση εγγράφου” ,
“κάθε έγγραφο που περιέρχεται στην υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο, καταχωρίζεται αυθημερόν στο βιβλίο εισερχομένων, κατ’ αύξοντα αριθμό, με χαρακτηρισμό και μνεία του θέματος στο οποίο αναφέρεται και του αριθμού των στοιχείων που το συνοδεύουν. Στο ίδιο βιβλίο αναγράφονται επίσης το όργανο προς το οποίο το έγγραφο απευθύνεται, καθώς και η ημερομηνία εισόδου του. Η υπηρεσία οφείλει να χορηγεί βεβαίωση καταχώρισης του εγγράφου με όλα τα παραπάνω στοιχεία”.
Σε περίπτωση ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ διαπράττετε πειθαρχική παράβαση. Πρόκειται για παράβαση καθήκοντος η οποία διώκεται και ποινικά με το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα.
Έχω στείλει ήδη αυστηρά emails (τα οποία φυσικά έχω ζητήσει επίσης να πρωτοκολληθούν) σε διευθυντές σχολείων για τους οποίους μου έγιναν επώνυμες καταγγελίες για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ να παραλάβουν και να πρωτοκολλήσουν το έγγραφο που πρότεινα στους γονείς να καταθέσουν στα σχολεία.
Από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει καμία άλλη ανοχή. Για κάθε παράβαση καθήκοντος από τους διευθυντές θα κατατίθεται πειθαρχική αναφορά και μήνυση.
Τα αυτά και για τις απειλές για εισαγγελείς και αστυνομίες προς τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Μήνυση για παράνομη βία. Άρθρο 330 του Ποινικού Κώδικα.
Άντε, γιατί το παραξήλωσαν μερικοί.

στις Σεπτεμβρίου 15, 2020  πηγή  πηγή

 

 

 

 

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:

“ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;;

ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;”Νίκος Αντωνιάδης: “ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!
ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΑΣ…”
Αγριεύουν οι καταστάσεις και τα “νεοταξίτικα πολιτικά ερπετά” της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της ακόμα πιο ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, στις οποίες έχει συμμετάσχει η υπουργός ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δείχνουν αποφασισμένα να εφαρμόσουν ένα νέο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Όλη Η ΦΡΙΚΗ, αποτυπώνεται στα σατανικά σχέδια της “αγρού Κεραμέως”, καθώς η συμμετοχή της σε ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, παραπέμπει σε απίστευτα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, καθώς πλέον γνωρίζουμε ποιά τέρατα οργανώνουν και συμμετέχουν σ’ αυτές τις οργανώσεις… και αυτά, δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας… είναι η φρικτή πραγματικότητα.


Καλλιόπη Σουφλή


Νίκος Αντωνιάδης


ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;;
ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;
____________


ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ :
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ :

Α) ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Π Ρ Ι Ν ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Β) ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ Α Τ Α ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
____________


Η ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕ.Σ.Υ. ΕΚΔΟΘΗΚΕ :
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,
ΓΜΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,
ΒΑΣΕΙ ,
ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,
ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ,
ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ,
ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ,
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

________________


ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ
Δ Ε Κ Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
__________________
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ !!

ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!

ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΑΣ…

Σύγχρονη Δικηγορία

@nikosantoniadis.gr · Υποψήφιος πολιτικός

στις Αυγούστου 31, 2020 πηγή πηγή Πηγή

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 25 Οκτωβρίου 2020, στον  21ο αιώνα
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ               ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...
Έρχεται παγκόσμια πείνα και ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.               Οι μισές εργασίες θα εκτελούνται απο «έξυπνες» μηχανές έως το 2025...
Προσοχή στη συσκευασία!               «ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!»
image Δείτε σαν σήμερα
image ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
image Α Ε Ρ Α_Α Ε Ρ Α _
image Έρχεται παγκόσμια πείνα και ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.
image Προσοχή στη συσκευασία!

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 10ος

 Αθλητισμός 10ος

              Super League: Δοκιμάζεται στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Read More...

Αθλητισμός 9ος

		Αθλητισμός 9ος

              Σάρωσε ξανά η Σάκκαρη και προκρίθηκε στους «32» του Roland Garros

Read More...

Αθλητισμός 8ος

 Αθλητισμός 8ος

              Europa League: Πέντε αποκλεισμούς ισχυρών θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους δυνατούς των play off

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Ο Χάμιλτον την pole position στην Πορτογαλία

Read More...

Rally

		Rally

              Αναβάλλεται λόγω Covid-19 η ανάβαση Διονύσου

Read More...

WRC

WRC

        WRC:Κέρδισε ο Εβανς - απίστευτο φινάλε στην Τουρκία

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10ος

              Λοβέρδος: Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής

Read More...

Δένδιας

 Δένδιας

Διάβημα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία για τη νέα παράνομη Navtex

Read More...

Στρατηγός Φράγκος

Στρατηγός Φράγκος

                Ποιος φράχτης ; Έθαψαν ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ που “τελειώνει” για πάντα την Τουρκία

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/politismos 2682020.jpg

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

           
Αποκαλύπτεται το ανάκτορο που γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στην Πέλλα

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

  Ποιος κατέστρεψε και αφάνισε την Αρχαία Σπάρτη; Μια απίστευτη βαρβαρότητα

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Μυστήριο 7.000 ετών: Οι Γιγάντιες Πύλες της Σαουδικής Αραβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

Προς ρήξη Γαλλία-Τουρκία: Ανακαλεί το Παρίσι τον Πρέσβη στην Άγκυρα

Read More...

ΚΟΣΜΟΣ 10ος

ΚΟΣΜΟΣ 10ος

              Συναγερμός! Έκλεισαν Αμερικανική Πρεσβεία και Προξενεία στην Τουρκία: «Αμερικανοί και άλλοι ξένοι είναι στόχοι»

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Λιβύη: Αποχωρούν μισθοφόροι & ξένες δυνάμεις - Χαφτάρ-Σάρατζ δημιουργούν κοινό στρατό

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 10ος

		EΛΛΑΔΑ 10ος

              Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία !

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              Άρχισε η αποστρατικοποίηση;; Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

              ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !! Γιατί το κράτος μισεί οτιδήποτε ελληνικό; Γιατι ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ σημαντικά ευρήματα;

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

              Πώς μεταδίδουν τον Covid-19 οι ασυμπτωματικοί φορείς

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

          Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Για να μην λες ότι δεν ήξερες ! Δείτε ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο…

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Οι γάτες πρέπει να μπουν σε καραντίνα για να μην γίνουν υπερμεταδότες

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

              Το τρομακτικό μυστικό που κρύβουν ακόμα και τα πιο ασφαλή ηφαίστεια

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Αυτό το λασποτόπι δεν έχει θάλασσα

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Η ελληνική εκκλησία που αποτελεί μια από τις πιο παράξενες του κόσμου

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Στη Γαλλία ήδη ανακυκλώνουν τις μάσκες μιας χρήσης. Δες πώς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Τρεις διαφορετικές χρήσεις για τα καλαμάκια

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
45η, 44η, 43η, 42η, 41η, 40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/10/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/10/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/09/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/09/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

“Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν «έπεσε» μόνο για τη Σημαία” – Τελέστηκε σήμερα στους Βουλιαράτες το μνημόσυνο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

COVID-19

		COVID-19

              ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΙΛ&ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ....

Read More...

Αλλαγή ώρας 2020:

Αλλαγή ώρας 2020:

              Μην ξεχαστείτε: Ξημερώματα Κυριακής 25 Οκτωβρίου αλλάζει η ώρα

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

      Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους λόγω “Covid-19” – Η...

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Σφοδρή επίθεση Παμμακεδονικής ΗΠΑ και Καναδά κατά Κ. Μητσοτάκη για Σκοπιανό: «Οι Έλληνες νιώθουν προδομένοι ξανά»

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Τι σημαίνουν οι όροι υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και αιγιαλίτιδα ζώνη;

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Κύρα Αδάμ: Η Τουρκία κερδίζει 70δις από την ΕΕ για υπερ-εξοπλισμούς κατά της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Read More...

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Στο δικαστήριο ο Κασιδιάρης: Θέλει να διεκδικήσει την αθωότητά του

Read More...

Διαφορα

Διαφορα


Η κυρά ΦΩΦΗ μέ τήν ταπεινή (τραπεζική) ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ της,

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided