Δευτέρα, Σεπτέμβριος 28, 2020

Νίκος Αντωνιάδης

 

 

 

 

 

 

 

ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.

ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,

ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ,

ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΟΙ. ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ολοκληρώθηκε ακόμη μία διαδικτυακή εκπομπή με τον Στέφανο Χίο. Στο στούντιο μαζί του βρέθηκε ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλυσε όλες τις διατάξεις του Νόμου  4682/2020 και τις κυρώσεις της πολιτείας για την “ενδημία του κορωνοϊού”, όπως την χαρακτήρισε και όχι πανδημία, όπως την αναφέρουν οι λοιμωξιολόγοι- επιδημιολόγοι ενώ ήταν ξεκάθαρος ως προς το θέμα της μάσκας, απαριθμώντας τις παλινωδίες της κυβέρνησης και των εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας οι οποίοι ενώ στην αρχή είχαν περιορίσει τη χρήση μάσκας μόνον στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στη συνέχεια μέσω του καθηγητή Τσιόδρα, έκαναν την ιστορική κωλοτούμπα, δημιουργώντας χάος στην κοινή γνώμη και στο τέλος επιβάλλοντάς την σε όλο τον πληθυσμό και για λόγους που πιθανόν έχουν σχέση και με οικονοικά συμφέροντα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, τεκμηρίωσε νομικά την πειθαρχική αναφορά που έχει υποβάλλει κατά των καθηγητών Τσιόδρα και Σύψα, την υπεράσπιση που παρέχει στον καρδιολόγο Βόβολη καθώς και για την μήνυση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη για τις εκδηλώσεις με την τραγουδίστρια Πρωτοψάλτη και τον συγχνωτισμό στα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Πατριωτικό Δελτίο ΜΑΚ10 | 16-09-2020

https://www.youtube.com/watch?v=0FgWkPuPR8A&feature=emb_logo

makeleio.gr 23/9/2020

 

 

 

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ,

ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΛΙΝΟΥ

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΑΦΟΥ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ,…

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
__________________
Αθηνά Λινού, 28 Ιουλίου 2020:
-Υπάρχει αντίδραση και η αντίδραση έχει προκληθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης του πληθυσμού σε πολλούς απ’ εμάς. Είναι δικαιολογημένη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης.
-Δεν είπαμε στους ανθρώπους την αλήθεια.
-Είπαμε μια παραπληροφόρηση.
___________________
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ :
ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!
___________________
Για να τελειώνουμε με τις ιεροεξεταστικές διώξεις και το κυνήγι μαγισσών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Εστάλη προ ολίγου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών η πειθαρχική αναφορά μου κατά Τσιόδρα, Σύψα & Λινού για την ομολογημένη παράβαση του νόμου 4512/2018 και του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005).
Θα την καταθέσω και στο πρωτόκολλό τους την εβδομάδα που αρχίζει από αύριο.
____________________
Πειθαρχική αναφορά κατά Σ. Τσιόδρα, Ν. Σύψα, Α. Λινού –
Nikos Antoniadis < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Προς:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κυρ, 20 Σεπ στις 8:49 μ.μ.
ΠΡΟΣ: Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.
ΚΑΤΑ
1. Σωτηρίου Τσιόδρα, Ιατρού-Λοιμωξιολόγου,
2. Νικολάου Σύψα, Ιατρού-Λοιμωξιολόγου,
3. Αθηνάς Λινού, Ιατρού-Επιδημιολόγου.
Κοινοποίηση: Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
____________________________________________
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, σε συνδυασμό με την περίπτωση (α), ως πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο εκδικάζεται και τιμωρείται από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου ή το Πειθαρχικό Συμβούλιο αυτού με πειθαρχική ποινή, ανεξαρτήτως ποινικής ευθύνης ή άλλης συνέπειας κατά την κείμενη νομοθεσία, θεωρείται “η συμπεριφορά που δεν συνάδει με την ιατρική ηθική, επιστήμη και δεοντολογία ή που μπορεί να κλονίσει την πίστη της κοινωνίας προς το ιατρικό λειτούργημα”.
Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 2 § 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005), “ο ιατρός τηρεί τον όρκο του Ιπποκράτη, ασκεί το έργο του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και πρέπει, κατά την άσκηση του επαγγέλματός του, να αποφεύγει κάθε πράξη ή παράλειψη η οποία μπορεί να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του ιατρού και να κλονίσει την πίστη του κοινού προς το ιατρικό επάγγελμα”.
Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 17 § 10 του Κώδικα, “δεν επιτρέπεται η δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έκφραση απόψεων που μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση ή παραπλάνηση του κοινού για θέματα υγείας”.
Την 28.7.2020, η 3η αναφερόμενη, επιδημιολόγος Αθηνά Λινού, σε δημόσιες δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, οι οποίες έλαβαν ευρύτατη περαιτέρω δημοσιότητα, αναφερόμενη στις δημόσιες επιστημονικές τοποθετήσεις της ιδίας και των 1ου και 2ου των αναφερομένων, λοιμωξιολόγων Σωτηρίου Τσιόδρα και Νικολάου Σύψα, σχετικά με το θέμα της χρήσης μάσκας ως μέσου αντιμετώπισης της διάδοσης του SARS-CoV-2, ανέφερε επί λέξει τα κάτωθι:
«Υπάρχει αντίδραση και η αντίδραση έχει προκληθεί από την έλλειψη εμπιστοσύνης του πληθυσμού σε πολλούς απ’ εμάς. Είναι δικαιολογημένη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης διότι αρκετοί είπαν ‘δεν χρειάζεται μάσκα’ επειδή πίστευαν ότι δεν χρειάζεται η μάσκα επειδή δεν είχαμε επαρκή πληροφορία αλλά εν μέρει δεν είπαμε στους ανθρώπους την αλήθεια. Όταν ο ΠΟΥ έλεγε ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα δεν το έλεγε επειδή πίστευε ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα αλλά επειδή υπήρχε τεράστια ανάγκη να κάνουμε οικονομία στις μάσκες που δεν υπήρχαν παγκοσμίως για να καλύψουμε το υγειονομικό προσωπικό. Πάντα σε μια πανδημία τους πρώτους που προσπαθείς να σώσεις είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο. Ο ΠΟΥ αντί να πει ‘διαφυλάξτε τις μάσκες είναι εντελώς απαραίτητες για τον πληθυσμό των νοσηλευτών και των γιατρών πρώτης γραμμής’ είπε μια παραπληροφόρηση ότι δεν βοηθάει και πολύ η μάσκα και αυτό διαδόθηκε παγκοσμίως”.
Από τα ανωτέρω καθίσταται απολύτως ξεκάθαρο ότι η ιατρός Αθηνά Λινού, ομολόγησε δημοσίως ότι η ίδια και τουλάχιστον και οι 1ος και 2ος των αναφερομένων, ιατροί Σωτήριος Τσιόδρας και Νικόλαος Σύψας. παραπληροφόρησαν το κοινό και ότι αποτέλεσμα αυτής της παραπληροφόρησης ήταν ο κλονισμός της εμπιστοσύνης του κοινού στο ιατρικό λειτούργημα, η πρόκληση σύγχυσης και η παραπλάνησή του.
Είναι βέβαιον ότι ελέγχονται για τη σοβαρότητα και αξιοπιστία τους αυτές οι δηλώσεις της αναφερομένης ιατρού Αθηνάς Λινού, το περιεχόμενο των οποίων ουδέποτε αμφισβητήθηκε από τους έτερους αναφερόμενους ιατρούς, δεδομένου ότι γεννάται το εύλογο ερώτημα γιατί έπρεπε αυτοί να παραβιάσουν τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες για το υγειονομικό προσωπικό μάσκες, ενώ θα αρκούσε η έκδοση μίας Κ.Υ.Α., κατόπιν εισηγήσεώς τους, για την απαγόρευση της χρήσης μάσκας από τον εκτός του υγειονομικού προσωπικού πληθυσμό, όπως δηλαδή ακριβώς έγινε με την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας, οπότε και δεν χρειάστηκε να παραπληροφορήσουν εκ νέου το κοινό.
Ανεξαρτήτως όμως της βασιμότητας ή μη των επίμαχων δηλώσεων, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η ιατρός Αθηνά Λινού ομολόγησε την παραβίαση, από την ίδια και τους έτερους αναφερόμενους ιατρούς, των ανωτέρω διατάξεων, ήτοι του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, και των άρθρων 2 § 2 & 17 § 10 του νόμου 3418/2005, δεδομένου ότι η κατά τα άνω σύγχυση και παραπλάνηση του κοινού έλαβε χώρα μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, όπως άλλωστε και η ανωτέρω ομολογία της ιατρού Αθηνάς Λινού.
Αντιλαμβάνεστε ότι τυχόν απαλλαγή τους για τις παραβάσεις αυτές θα πρέπει να οδηγήσει στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος τους για τις μεταγενέστερες εκ διαμέτρου αντίθετες επιστημονικές θέσεις των ιδίων ιατρών στο θέμα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό.
Εναπόκειται στην κρίση τη δική σας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου για ποια από τις δύο επιστημονικές εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους θέσεις των ανωτέρω ιατρών θα τους ασκήσετε πειθαρχική δίωξη και θα τους καταδικάσετε.
Ή τότε ή τώρα, οι αναφερόμενοι ιατροί παραβίασαν τον όρκο τους.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Αναφέρω ενώπιόν σας τους ιατρούς Σωτήριο Τσιόδρα, Νικόλαο Σύψα και Αθηνά Λινού για την κατά τα άνω παράβαση του άρθρου 319 § 1 περ. (δ) του νόμου 4512/2018, και των άρθρων 2 § 2 & 17 § 10 του νόμου 3418/2005.
-Η παρούσα αναφορά κοινοποιείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των εδώ πειθαρχικώς αναφερομένων ιατρών για τις καταγγελλόμενες παραβάσεις.
Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αναφέρων
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

στις Σεπτεμβρίου 21, 2020 πηγή πηγή ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ Ε Π Ι Δ Η Μ Ι Α Σ”

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Νίκος Αντωνιάδης

, ΤΟ ΡΗΤΟ “ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ Τ’ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ” , ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Κοίτα να δες που ο πρωθυπουργός Κώστας Λεφάκης (Κυριάκος Μητσοτάκης θέλω να γράψω, αλλά με διορθώνει συνέχεια ο κορέκτορας και βαρέθηκα να επιμένω), ήταν ΗΔΗ από τις 8 Απριλίου ΒΕΒΑΙΟΣ ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε νέο κύμα του κορωνοϊού.

https://tvxs.gr/…/mitsotakis-bebaiotita-deytero-kyma-ton-ok…

Κοίτα να δεις πώς τα έφερε έτσι η ζωή και ο αστρολόγος πρωθυπουργός μας “δικαιώνεται”.

Κοίτα να δεις πώς ακόμη και τότε, ούτε μήνα από την κήρυξη από τον Π.Ο.Υ. της “πανδημίας”,

αυτός μίλαγε για …επιδημία.

Και κοίτα να δεις που όλοι αυτοί οι Μητσοτάκηδες μας κατηγορούνε για θεωρίες συνωμοσίας…

Σε λάθος εποχή έφτιαξες τα X-Files, φίλε μου Chris Carter.

Ένας κύκλος επεισοδίων μόνος του θα ήταν ο κορωνοϊός.

Και αν έφτανε κι αυτός…

Triklopodia 20/9/2020

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ …

…ΠΟΥ “ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ” ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ :…
ΘΑ ΣΑΣ “ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ” ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;
Έχω λάβει μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις από γονείς, οι οποίοι μου καταγγέλλουν ότι κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι διευθυντές σχολείων ΔΕΝ δέχονται να παραλάβουν τα έγγραφα που καταθέτουν στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του σχολείου στο οποίο είναι διευθυντές, πολλώ μάλλον να τα πρωτοκολλήσουν. Κάποιοι άλλοι τους παραπέμπουν σε άλλες διευθύνσεις, λέγοντας στους γονείς ότι “ούτε εκεί θα το παραλάβουν”.
Λοιπόν, για να τελειώνει το παιχνιδάκι αυτό της “εξουσίας” και επειδή τα δημόσια σχολεία δεν είναι τσιφλίκι σας, θα σας το πω για μία τελευταία φορά :
Έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παραλαμβάνετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ κατατίθεται στο σχολείο σας. Το παραλαμβάνετε, το πρωτοκολλείτε και δίνετε βεβαίωση στον γονέα.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (νόμος 2690/1999) περί “τήρησης πρωτοκόλλου υπηρεσίας – χορήγησης βεβαίωσης για την καταχώριση εγγράφου” ,
“κάθε έγγραφο που περιέρχεται στην υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο, καταχωρίζεται αυθημερόν στο βιβλίο εισερχομένων, κατ’ αύξοντα αριθμό, με χαρακτηρισμό και μνεία του θέματος στο οποίο αναφέρεται και του αριθμού των στοιχείων που το συνοδεύουν. Στο ίδιο βιβλίο αναγράφονται επίσης το όργανο προς το οποίο το έγγραφο απευθύνεται, καθώς και η ημερομηνία εισόδου του. Η υπηρεσία οφείλει να χορηγεί βεβαίωση καταχώρισης του εγγράφου με όλα τα παραπάνω στοιχεία”.
Σε περίπτωση ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ διαπράττετε πειθαρχική παράβαση. Πρόκειται για παράβαση καθήκοντος η οποία διώκεται και ποινικά με το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα.
Έχω στείλει ήδη αυστηρά emails (τα οποία φυσικά έχω ζητήσει επίσης να πρωτοκολληθούν) σε διευθυντές σχολείων για τους οποίους μου έγιναν επώνυμες καταγγελίες για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ να παραλάβουν και να πρωτοκολλήσουν το έγγραφο που πρότεινα στους γονείς να καταθέσουν στα σχολεία.
Από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει καμία άλλη ανοχή. Για κάθε παράβαση καθήκοντος από τους διευθυντές θα κατατίθεται πειθαρχική αναφορά και μήνυση.
Τα αυτά και για τις απειλές για εισαγγελείς και αστυνομίες προς τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Μήνυση για παράνομη βία. Άρθρο 330 του Ποινικού Κώδικα.
Άντε, γιατί το παραξήλωσαν μερικοί.

στις Σεπτεμβρίου 15, 2020  πηγή  πηγή

 

 

 

 

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:

“ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;;

ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;”Νίκος Αντωνιάδης: “ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!
ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΑΣ…”
Αγριεύουν οι καταστάσεις και τα “νεοταξίτικα πολιτικά ερπετά” της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της ακόμα πιο ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, στις οποίες έχει συμμετάσχει η υπουργός ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δείχνουν αποφασισμένα να εφαρμόσουν ένα νέο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Όλη Η ΦΡΙΚΗ, αποτυπώνεται στα σατανικά σχέδια της “αγρού Κεραμέως”, καθώς η συμμετοχή της σε ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, παραπέμπει σε απίστευτα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, καθώς πλέον γνωρίζουμε ποιά τέρατα οργανώνουν και συμμετέχουν σ’ αυτές τις οργανώσεις… και αυτά, δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας… είναι η φρικτή πραγματικότητα.


Καλλιόπη Σουφλή


Νίκος Αντωνιάδης


ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;;
ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;
____________


ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ :
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ :

Α) ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Π Ρ Ι Ν ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Β) ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ Α Τ Α ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
____________


Η ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕ.Σ.Υ. ΕΚΔΟΘΗΚΕ :
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,
ΓΜΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,
ΒΑΣΕΙ ,
ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,
ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ,
ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ,
ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ,
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

________________


ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ
Δ Ε Κ Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
__________________
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ !!

ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!

ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΜΑΣ…

Σύγχρονη Δικηγορία

@nikosantoniadis.gr · Υποψήφιος πολιτικός

στις Αυγούστου 31, 2020 πηγή πηγή Πηγή

 

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 28  Σεπτεμβρίου 2020, στον  21ο αιώνα
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ»               ΚΑΙ…ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ...
Η Κυβέρνηση ξέχασε τις πορείες για την Μακεδονία:             ''Θα κυρώσουμε τις συμφωνίες με τα Σκόπια''
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ               ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ:               ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!
image Δείτε σαν σήμερα
image ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ»
image Η Κυβέρνηση ξέχασε τις πορείες για την Μακεδονία:
image ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ
image ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 9ος

		Αθλητισμός 9ος

              Νίκη με σκόρερ τον Ικάρντι για την Παρί, 2-0 τη Ρεμς

Read More...

Αθλητισμός 8ος

 Αθλητισμός 8ος

              Europa League: Πέντε αποκλεισμούς ισχυρών θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους δυνατούς των play off

Read More...

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Φερέιρα: Είμαι στον ΠΑΟΚ για να κερδίζουμε – Θα εργαστούμε με απόλυτη αφοσίωση και φιλοδοξία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Νίκη για τον Μπότας στη Ρωσία

Read More...

WRC

WRC

        WRC:Κέρδισε ο Εβανς - απίστευτο φινάλε στην Τουρκία

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              Η ανακατασκευασμένη BMW R18 που αποθεώθηκε από όλο τον πλανήτη

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9ος

		ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9ος

              Σταϊκούρας: Στηρίξουμε τις επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Read More...

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

                «Αντάρτικο» στην ΚΟ της ΝΔ για τα Σκόπια: Πάγωσαν τρεις συμφωνίες γιατί θα καταψηφιζόταν το νομοσχέδιο

Read More...

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης


Εμείς ζητήσαμε διάλογο και η Τουρκία απάντησε με κλιμάκωση

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

  Ποιος κατέστρεψε και αφάνισε την Αρχαία Σπάρτη; Μια απίστευτη βαρβαρότητα

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

		 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Μυστήριο 7.000 ετών: Οι Γιγάντιες Πύλες της Σαουδικής Αραβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

              Πέντε ξωκλήσια λαξευμένα σε βράχους και σπηλιές που προκαλούν δέος

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΙΤΑΛΙΑ

	ΙΤΑΛΙΑ

"Εισβολή" Σαλβίνι στο τουρκικό προξενείο: "Κάτω τα χέρια σας από την Αγιά Σοφιά!"

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Πλήρης στήριξη Σάλεχ σε Χαφτάρ - Ραγδαίες εξελίξεις στη Λιβύη

Read More...

Πούτιν

Πούτιν

        Έτοιμοι να προσφέρουμε δωρεάν το εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              Άρχισε η αποστρατικοποίηση;; Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

              ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !! Γιατί το κράτος μισεί οτιδήποτε ελληνικό; Γιατι ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ σημαντικά ευρήματα;

Read More...

EΛΛΑΔΑ 7ος

		EΛΛΑΔΑ 7ος

                ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ...

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

          Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Για να μην λες ότι δεν ήξερες ! Δείτε ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο…

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              Καταστράφηκε η οικονομία μας επειδή έδιναν δάνεια σε... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και οχι σε Ελληνες !

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

              Το τρομακτικό μυστικό που κρύβουν ακόμα και τα πιο ασφαλή ηφαίστεια

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Αυτό το λασποτόπι δεν έχει θάλασσα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              Ιταλία: Μεγάλη έκρηξη από το ηφαίστειο Στρόμπολι – Τι λένε οι ειδικοί;

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Στη Γαλλία ήδη ανακυκλώνουν τις μάσκες μιας χρήσης. Δες πώς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Τρεις διαφορετικές χρήσεις για τα καλαμάκια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Δέκα τοποθεσίες που δεν μπορείς να επισκεφτείς

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/09/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/09/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

COVID-19

              ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

Read More...

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΕΜΒΟΛΙΟ

              Με τους Ελληνες τα βαλατε,καθικια του κερατα! Φορους πληρωνουμε,νομιμοι ημαστε...και μας εχετε σαν παραπεταμενους!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

              ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Σφοδρή επίθεση Παμμακεδονικής ΗΠΑ και Καναδά κατά Κ. Μητσοτάκη για Σκοπιανό: «Οι Έλληνες νιώθουν προδομένοι ξανά»

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Τι σημαίνουν οι όροι υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και αιγιαλίτιδα ζώνη;

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Κύπρος και Γαλλία υπέρ κυρώσεων στην Τελωνειακή Ένωση Τουρκίας-ΕΕ, ενώ η Αθήνα σφυρίζει αδιάφορα

Read More...

Διαφορα

Διαφορα


Η κυρά ΦΩΦΗ μέ τήν ταπεινή (τραπεζική) ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ της,

Read More...

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Εκπομπή αποκαλύψεων για εθνικά θέματα, οικονομία, λαθρομετανάστευση

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided