Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

ΑΣΕΠ:

 

 

 

 

 

 

 

Οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 8Κ/2017

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 8Κ/2017

  • 8 Φεβρουάριος, 2019
tromaktiko.jpg

Eκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)  τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2017 (ΦΕΚ 23/3-7-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Το παιδί θαύμα που στα 24 του έγινε συνιδρυτής της Google

  • 5 Φεβρουάριος, 2019
86300184241.jpg

Επιχειρηματίας, μηχανικός υπολογιστών, συνιδρυτής της μηχανής αναζήτησης της Google, διάνοια στα μαθηματικά και ένας από τους νεαρότερους άνδρες στον κόσμο που απέκτησε τεράστια περιουσία πολύ γρήγορα και σε μικρή ηλικία. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Alphabet Inc, μητρική εταιρεία της Google ο οποίος έστησε το πρώτο του γραφείο σε ένα γκαράζ που ενοικίασε. Αν και ο ίδιος πίστευε πολύ στον εαυτό του, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα αποκτούσε τόσο γρήγορα χρήμα και δόξα.

Η βιολόγος προγιαγιά του, η πρώτη από την οικογένεια που πήγε στην Αμερική

Το μεγάλο ταξίδι στην Αμερική ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν η γιαγιά του αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ρωσία. Καταρρίπτοντας το κατεστημένο για τις γυναίκες της εποχής εκείνης, η προγιαγιά του Σεργκέι αποφάσισε να σπουδάσει μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Το 1921 όμως παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στη Μόσχα μαζί με μια ομάδα ομοϊδεατών της που πίστευαν στο κομμουνιστικό ιδεώδες. Σκοπός τους ήταν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση του νέου σοβιετικού κράτους.

Ο μαθηματικός πατέρας του, η καριέρα της μητέρας του στη NASA

Η οικογένεια όπως αποδείχθηκε είχε κλίση στα μαθηματικά. Ο παππούς του Σεργκέι ήταν καθηγητής μαθηματικών στη Μόσχα, όπως και ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα έλαβε και το διδακτορικό του στα μαθηματικά όσο ήταν εκεί. Η μητέρα του, μαθηματικός κι αυτή, εργαζόταν στη Ρωσία ως πολιτικός μηχανικός.

Οι γονείς του, που ήταν Ρώσοι Εβραίοι, τίμησαν ιδιαίτερα την επιστήμη και την τεχνολογία. Συγκεκριμένα ο πατέρας του αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου της Μόσχας,ενώ για δέκα χρόνια εργάσθηκε χρόνια ως οικονομολόγος για λογαριασμό της Gosplan.

Η μητέρα του ήταν απόφοιτη της Σχολής Μηχανικών και Μαθηματικών του πανεπιστημίου της Μόσχας. Η ίδια εργάσθηκε σε ερευνητικό εργαστήριο του Σοβιετικού Πετρελαίου και Αερίου. Η οικογένεια όμως λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα αποφάσισε να φύγει για την Αμερική. Εκεί ο πατέρας του θα διδάξει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ όπου πλέον έχει την δυνατότητα να δημοσιεύει ακαδημαϊκά άρθρα του περίπλοκα μαθηματικά ζητήματα. Την ίδια ώρα η μητέρα του, Ευγενία Μπριν, διαπρέπει ως επιστήμονας στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων της NASA. Μεταξύ άλλων, ασχολείται και με προσομοιώσεις που σχετίζονται με τις ατμοσφαιρικές και καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν τα διαστημικά ταξίδια.

Το φοιτητικό δωμάτιο και το γκαράζ που έγινε το πρώτο του γραφείο

Ο Σεργκέι Μπριν, γεννήθηκε στη Μόσχα στις 21 Αυγούστου του 1973. Από εκεί έφυγε σε ηλικία μόλις έξι ετών, όταν οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την χώρα αναζητώντας μεγαλύτερη ελευθερία. Ο Μπριν παρακολούθησε μαθήματα στο δημοτικό σχολείο στη σχολή Montessori Paint Branch στο Adelphi του Μέριλαντ ενώ έλαβε και επιπλέον ιδιωτική εκπαίδευση στο σπίτι. Το 1987 η οικογένεια θα αποκτήσει ένα ακόμη μέλος, τον αδελφό του Σαμ.

Τα μαθήματα στο σχολείο, στο μυαλό του Σεργκέι φαινόταν λίγα και βαρετά, με αποτέλεσμα να μην τον καλύπτουν. Έτσι ενώ φοιτούσε ακόμη στο Λύκειο γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Εκεί θα ακολουθήσει ένα προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών και το 1993, σε ηλικία μόλις 19 ετών θα λάβει το πτυχίο του στα μαθηματικά και στην πληροφορική.

«Είχα μεγάλο μέρος της προσοχής στραμμένο πάνω μου, πολλές ιδιαίτερες διδασκαλίες. Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος απ’ οποιονδήποτε συνομήλικό μου από το ΜΙΤ και το Χάρβαρντ», έχει δηλώσει σχετικά για την γρήγορη αποφοίτηση του. Μετά την αποφοίτηση του θα παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Εκεί το 1995 θα γνωρίσει τον φοιτητή Λάρρυ Πέιτζ όπου και εκείνος κάνει το μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Η συνάντησή τους δεν ήταν καθόλου τυχαία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Ένα λαμπρό κοινό επαγγελματικό μέλλον μόλις ξεκινούσε.

Όλα ξεκίνησαν από ένα γκαράζ

Οι φοιτητικοί τους κοιτώνες θα γίνουν το εργαστήριο τους καθώς με φτηνούς υπολογιστές και εφαρμόζοντας ένα σύστημα εξόρυξης δεδομένων του Σεργκέι, φτιάχνουν μια μηχανή αναζήτησης των σελίδων του Ίντερνετ. Το πρόγραμμα τους θα γίνει γρήγορα γνωστό με τους ίδιους να διακόπτουν τις σπουδές τους για να ιδρύσουν την Google.

Οι διαφωνίες μεταξύ των δύο φοιτητών στην αρχή ήταν τεράστιες. Στη συνέχεια όμως αποφάσισαν να τα βρουν και να γίνουν στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Στόχος και των δύο ήταν να δημιουργήσουν έναν καλύτερο τρόπο αναζήτησης στοιχείων από τις πληροφορίες που συσσωρεύονταν στον Παγκόσμιο Ιστό.

Οι ρόλοι τους ήταν ουσιαστικά μοιρασμένοι καθώς ο Σεργκέι ενδιαφερόταν για ένα σύστημα «εξόρυξης δεδομένων», δηλαδή ανάδειξη χρήσιμων πληροφοριών μέσα από τις ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Ιστού, ενώ ο Πέϊτζ επεξεργαζόταν την αξιολόγηση μιας πληροφορίας (ιστοσελίδας) από την συχνότητα επίκλησης της (χρήση της ως παραπομπής) από άλλες ιστοσελίδες. Συνδυάζοντας τις ιδέες τους δημιούργησαν ένα πρόγραμμα ανίχνευσης (web crawler), που το ονόμασαν BackRub με το οποίο μπορούσαν να συγκεντρώσουν τους συνδέσμους επιστροφής (backlinks) των ιστοσελίδων του Παγκόσμιου Ιστού. Στη συνέχεια επινόησαν τον αλγόριθμο PageRank, ο οποίος αξιολογούσε την σπουδαιότητα μιας ιστοσελίδας βασιζόμενος στους συνδέσμους επιστροφής της, δηλαδή στο πόσο συχνά την χρησιμοποιούσαν άλλες ιστοσελίδες (επισκεψιμότητα από άλλες ιστοσελίδες).

Γρήγορα κατάλαβαν οι δυο νεαροί ότι μπορούσαν να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης πολύ ανώτερη από αυτές που ήδη υπήρχαν.

Οι προσπάθειες τους ξεκίνησαν συναρμολογώντας άχρηστα εξαρτήματα από παλιούς υπολογιστές και υλοποιώντας την μηχανή αναζήτησης, που την εγκατέστησαν στο δωμάτιο του Πέϊτζ στους φοιτητικούς κοιτώνες χρησιμοποιώντας το ευρυζωνικό δίκτυο του Στάνφορντ.

Οι κόποι τους απέδωσαν γρήγορα καρπούς καθώς η μηχανή αναζήτησης αφού έγινε πολύ δημοφιλής στους χρήστες του πανεπιστημίου, έγινε διαθέσιμη για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το 1996. Λόγω της γρήγορης ανάπτυξης του συστήματος τους σύντομα η δικτυακή υποδομή του Στανφορντ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι δύο συνεργάτες πια νοίκιασαν ένα γκαράζ στο Μένλο Πάρκ της Καλιφόρνια και μετέφεραν εκεί την δραστηριότητα τους.

Το 1998 αφού έλαβαν χρηματοδότηση από επενδυτές, συγγενείς και φίλους, ίδρυσαν την Google. Η εταιρεία θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο και ο Σεργκέι με τον Πέϊτζ θα δουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται κατά 3,8 δισ. δολάρια.

Την ίδια εποχή, στο Στάνφορντ, ο Μπριν ανέπτυσσε τα άλλα ταλέντα του. Skate, σκι, γιόγκα, διαλογισμό, γυμναστική γενικότερα, στα οποία αφιέρωνω πολύ χρόνο.

Ο γάμος, ο χωρισμός και το ροζ σκάνδαλο

Στην προσωπική του ζωή, ο Σεργκέι τον Μάιο του 2017 θα παντρευτεί στις Μπαχάμες, την βιοχημικό και επιχειρηματία Anne Wojcicki. Πρόκειται για την αδελφή μιας από τις υπαλλήλους του από την οποία μάλιστα είχε νοικιάσει το γκαράζ στο Μένλο Πάρκ, της Καλιφόρνια, για γραφείο στον Μπριν και Πέϊτζ, πριν ακόμα υπάρξει η εταιρεία.

Τον Δεκέμβριο του 2008 απέκτησαν ένα γιό και μια κόρη στα τέλη του 2011. Τον Ιούνιο του 2015, ο Μπριν και η Wojcicki πήραν διαζύγιό. Οι φήμες τότε θα οργιάσουν ότι πέτρα του σκανδάλου είναι μια 27χρονη, η οποία ήταν ερωμένη του και ότι για την συγκεκριμένη παράτησε την σύζυγο του.

Η Αμάντα Ρόζενμπεργκ, γεννήθηκε στο Χόνγκ Κονγκ μεγάλωσε όμως στη Βρετανία, με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια, ενώ είχε δεσμό με τον στενό συνεργάτη του και αντιπρόεδρο του Android, Ούγκο Μπάρα.

Η ανακάλυψη του γονιδίου της νόσου που έχει κληρονομήσει

Μια από τις άσχημες στιγμές στη ζωή του ήταν όταν η μητέρα του διαγνώσθηκε με τη νόσο του Πάρκινσον. Το 2008, έκανε δωρεά στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, που παρακολουθεί ιατρικά τη μητέρα του.

Μάλιστα ο Σεργκέι Μπριν έψαξε ακόμη περισσότερο το θέμα και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας της συζύγου του ανακάλυψε ότι παρόλο που η νόσος του Πάρκινσον δεν είναι σε γενικές γραμμές κληρονομική, Μέσα από αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του έχουν μια μετάλλαξη του γονιδίου LRRK2 (G2019S) που προδιαθέτει για την νόσο στο μέλλον με πιθανότητες μεταξύ 20% και 80%.

Σε άρθρο του περιοδικού «The Economist» αναφέρεται ότι «ο κ. Μπριν θεωρεί την μετάλλαξη του γονιδίου σαν τα σφάλματα στον κώδικα του υπολογιστή που καθημερινά διορθώνουν οι προγραμματιστές της Google. Επίσης με το να προσπαθήσει, χρηματοδοτώντας έρευνες, να διορθώσει το δικό του πρόβλημα θα βοηθήσει και άλλους με την ίδια περίπτωση. Θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και προσθέτει, ότι μπορεί η γνώση να μην κάνει πάντα καλό, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από την άγνοια».

ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Γ/2015

  • 5 Φεβρουάριος, 2019
asep_aftodioikisi.jpg

Eκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από τον πίνακα των επιλαχόντων της Προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και κατόπιν της  υπ’ αριθ. 6/2018 απόφασης  της Ολομέλειας  του ΑΣΕΠ, (σχετ. το από 3-10-2018 Δελτίο Τύπου του ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με γραπτό διαγωνισμό, σαράντα επτά  (47) κενών οργανικών θέσεων μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου

ΠΕ2 ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ)

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  υποψήφιοι εμφανίζονται με τον Α.Μ. υποψηφίου.

Χαρίτσης: Περιμένω επιτέλους από το ΑΣΕΠ να ολοκληρώσει τη διαδικασία της 3Κ/2018

  • 4 Φεβρουάριος, 2019
xarisis-620x320.jpg

Για τις 8.166 προσλήψεις στους ΟΤΑ μίλησε ακόμα μια φορά ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7».

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό 3Κ/2018 για 8.166 θέσεις στους ΟΤΑ, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι αναμένει επιτέλους από το ΑΣΕΠ να ολοκληρώσει τη διαδικασία, αναγνώρισε ότι έχει καθυστερήσει η διαδικασία και τόνισε την ανάγκη «να ολοκληρωθεί άμεσα για να τελειώσει η ομηρία χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν κάνει αίτηση για αυτές τις θέσεις, αλλά και για να πάρουν οξυγόνο οι δήμοι σε όλη τη χώρα».

Υπενθυμίζουμε οτι πριν απο λίγες μέρες το ΑΣΕΠ μετά από πιέσεις εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι οι οριστικοί πίνακες αναμένεται να ανακοινωθούν τέλη Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ  αναφέρει: «Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το χρόνο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού και των Νομικών τους Προσώπων και προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της εν λόγω Προκήρυξης υποβλήθηκαν συνολικά 128.861 αιτήσεις υποψηφίων όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, οι οποίες αναλύονται ως εξής:

5.371 αιτήσεις για την κάλυψη 133 θέσεων κατηγορίας Π.Ε.,

6.305  αιτήσεις για την κάλυψη 84 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.,

46.073 αιτήσεις για την κάλυψη 2.714 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε. και

71.112 αιτήσεις για την κάλυψη 5.235 θέσεων κατηγορίας Υ.Ε.

Τα προσωρινά αποτελέσματα των κατηγοριών  Π.Ε. και Τ.Ε. εκδόθηκαν στις 28-3-2018 και των κατηγοριών Δ.Ε. και Υ.Ε. στις 31-3-2018.

 

Οι μόνιμες προσλήψεις του Φεβρουαρίου – Αυτές τις προκηρύξεις θα βγάλει το ΑΣΕΠ

  • 1 Φεβρουάριος, 2019
asep_aftodioikisi.jpg

Προσλήψεις 235 ατόμων προγραμματίζει το ΑΣΕΠ για το μήνα Φεβρουάριο.

Αυτη την περιοδο επεξεργάζεται πέντε διαγωνισμούς για διάφορους φορείς όπως η Τραπεζα της Ελλάδος, ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ, Βουλή των Ελλήλων, κ.α.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Κυβέρνησης, για την σύσταση ομάδας εργασιών από υπαλλήλους της Αρχής ετοιμάζονται τα σχέδια προκηρύξεων για τις κάτωθι προσλήψεις:

1) 76 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ (2 θέσεων ΥΕ Νεκροτόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης , 9 θέσεων του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στον ΟΑΕΔ, 8 θέσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ, 49 θέσεων ΠΕ,ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), 3 στον ΕΟΜ , ένας στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας, ένας στο Επιμελητηρίο Λακωνίας και 3 θέσεις στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

2) δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και δύο (2) θέσεων κλάδου ΠΕ4 Πληροφορικής στη Βουλή των Ελλήνων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

3) 2 θέσεων ΕΕΠ/ΠΕ Μηχανικών του Υπουργείου Υγείας (7η ΥΠΕ Κρήτης), 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας (ΚΕΤΕΚΝΥ) και 1 θέσεως Ελεγκτή Ιατρού με 3ετή θητεία του ΟΑΕΔ.

4) 60 θέσεων ΔΕ κατηγορίας στην Τράπεζα της Ελλάδας με γραπτό διαγωνισμό.

5) 12 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας στη Βουλή.

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 26 Απριλίου στον 21ο αιώνα
στο Λιμενικό Σώμα               Ολη η προκήρυξη για την εισαγωγή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων
ΟΑΕΔ:               Νέα κοινωφελής εργασίας στους δήμους για 30.000 ανέργους
ΑΣΕΠ 2Κ/2019:               Αλλάζει η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους ΥΕ
Στο ΑΣΕΠ η προκήρυξη               για 757 μόνιμους στους ΟΤΑ – Η αναλυτική κατανομή των θέσεων
image Δείτε σαν σήμερα
image στο Λιμενικό Σώμα
image ΟΑΕΔ:
image ΑΣΕΠ 2Κ/2019:
image Στο ΑΣΕΠ η προκήρυξη

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 4ος

Αθλητισμός 4ος

              ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

    Ο Τσιτσιπάς θα παίξει διπλά με τον Κούλχοφ και στα υπόλοιπα Masters του 2019

Read More...

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

            ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Rally

Rally

              Ανάβαση Μοσχοκαρυάς:

Read More...

Μιχανοκίνηση 4ος

Μιχανοκίνηση 4ος

  Αυτή είναι η εκρηκτική Mercedes-AMG GT R Pro

Read More...

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Έκθεση Kλασικών Aυτοκινήτων στο «The Mall Athens»

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 4ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 4ος

              Νίκος Καρανίκας Συμφωνία των Πρεσπών Αλέξης...

Read More...

Γαβρόγλου

Γαβρόγλου

Ο πιο επικίνδυνος απ’ όλους

Read More...

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

              ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

              Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στην Κέρο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            Le Monde: Το...

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

              Ο Ναζί του Σόρος σκότωσε τον Παύλο Μελά. Μάθιου Νίμιτς: Το σατανικό τέρας των Βαλκανίων και η σοκαριστική έρευνα που τον...

Read More...

Κόσμος

Top Headline

ΗΠΑ

ΗΠΑ

              Νέα κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας: Έξαλλη η Άγκυρα από τη δήλωση του Ντ.Τραμπ για την «Γενοκτονία των Αρμενίων»

Read More...

Ιταλια

		Ιταλια

              «Σεισμός» στην Ευρώπη!

Read More...

Vardarska

Vardarska

Σχεδόν ισοψήφησαν Πεντάροφσκι και Σιλιάνοφσκα

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

EΛΛΑΔΑ 3ος

              Η προφητεία του Αισχύλου για τους Έλληνες

Read More...

EΛΛΑΔΑ 2ος

EΛΛΑΔΑ 2ος

...

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

              Αναδρομικά, ενός έτους, για 800.000 συνταξιούχους -Εως 1.790 ευρώ

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Ιστορικό υψηλό για τη στάθμη των υδάτων στη Βενετία

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Προς διπλασιασμό της πλαστικής ρύπανσης των θαλασσών - "Μετεξεταστέα" η Ελλάδα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

              Το τοξικό νέφος προκαλεί κλείσιμο σχολείων στη Μπανγκόκ

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Η Πυραμίδα του Λούβρου «βουλιάζει» σε κρατήρα (vid)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

              Το σπάνιο φαινόμενο του «καταρράκτη φωτιάς» εντυπωσιακό και φέτος (vid)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

              Ο Έλληνας που επιβίωσε από την πολύνεκρη συντριβή του Air-Bus A320-111: Τον έσωσε το ένστικτο επιβίωσης

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              ...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              9η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              1η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

                  O Δήμος μας

Read More...

ΠΡΕΣΠΕΣ

 ΠΡΕΣΠΕΣ

              Από που προέρχεται το όνομά τους Ολα τα ΝΕΑ των Πρεσπών

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/04/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  25/04/2019

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2019

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/02/2019

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/02/2019

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Διάφορα

		Διάφορα

ΙΔΟΥ ΠΩΣ «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

Αλλαγή ώρας 2018:

Αλλαγή ώρας 2018:

    Αλλαγή ώρας: Τα ξημερώματα της Κυριακής γυρίζουμε τους δείκτες των ρολογιών

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

Παμμακεδονικές Ενώσεις 7

              ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

Παμμακεδονικές Ενώσεις 6

              Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν κάνουν κόμμα…

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

Παμμακεδονικές Ενώσεις 5

              Κρήτη - Oργισμένη υποδοχή πολιτών σε Τζανακόπουλο, Δανέλλη και Ραγκούση: «Προδώσατε τη Μακεδονία» (βίντεο)

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Read More...

Zougla.gr

Zougla.gr

              Zougla.gr

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

              Δελτία  Τύπου - Ομιλίες & Βίντεο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided