Κυριακή, Οκτώβριος 20, 2019

EΛΛΑΔΑ 10ος

ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή: Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής

 

 

 

 

 

 

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή:

Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής


Η μετάθεση του προβλήματος
Άναυδος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τα στίφη  χιλιάδων αλλόθρησκων εισβολέων που με το έτσι θέλω καταπατούν την χώρα ενώ η πολιτική ηγεσία αντί να φροντίζει την διαφύλαξη των συνόρων ασχολείται με το να βρει χώρους και σπίτια να τους τακτοποιήσει και να τους εκθρέψει την  στιγμή που κατάσχει τα σπίτια των Ελλήνων και τους αναγκάζει να πληρώνουν τα χαράτσια που μας έχουν επιβάλει οι συμμαχικοί μας θεσμοί.

Είναι απαράδεκτο να βλέπει κανείς τον πρωθυπουργό της χώρας, σαν άλλο Γιωργάκη, να καυχάται στις  Βρυξέλες για την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο χωρίς ταυτότητα και ήθος, τους υπουργούς του να τρέχουν να φροντίσουν όσους επέλεξαν την Ελλάδα για να βρουν γη και ύδωρ, τους εμπόρους των εθνών να πλουτίζουν, τους λαϊκιστές αρχηγούς των τάχα αριστερών κομμάτων και τα τσιράκια τους να υποδέχονται τους μέλλοντες ψηφοφόρους τους, την ηγεσία της Εκκλησίας να αναγκάζει σε παραίτηση τους Επισκόπους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν και τους Στρατηγούς, τους Ναυάρχους και τους Πτεράρχους να καθεύδουν μην τύχει και τους πουν χουντικούς την στιγμή που η χώρα υφίσταται εχθρική εισβολή. Όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θλίβεται κανείς να τον ακούει και να τον βλέπει να καταδικάζει σαν φασιστική κάθε πατριωτική και εθνική έκφραση στο όνομα ενός  Ευρωπαϊκού τάχα οικοδομήματος  το οποίο η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να υπηρετεί δουλικά.
Είναι να απορεί κανείς πως ένα θέμα αμυντικής ασφάλειας της χώρας έχει μετατραπεί σε πρόβλημα υποδοχής και κατανομής των εισβολέων. Αντί οι Δήμαρχοι  και οι Περιφερειάρχες να διαμαρτύρονται για την εισβολή, διαμαρτύρονται για την ανισοκατανομή τάχα των βαρών, ως εάν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν τους εισβολείς. Απαιτούν μάλιστα να καταλάβουν τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας που αν και ακριβοπληρωμένο με νόμισμα NOVARTIS δεν επαρκεί για τις δικές μας ανάγκες.
Δεν ευθύνεται η Ελλάδα και οι Έλληνες που ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας ώστε να έχουν την απαίτηση να τους υποδεχθούμε είτε σαν πρόσφυγες ή μετανάστες και να τους προσφέρουμε μία καλύτερη ζωή όταν τα δικά μας παιδιά αναγκάζονται να ξενιτευτούν. Η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν προξενεία σε όλον τον κόσμο και ας πάνε εκεί οι πρόσφυγες , όχι οι μετανάστες, που ζητούν άσυλο μέχρι να σταματήσει ο πόλεμος στην χώρα τους και να μπουν κατευθείαν σε όλη την Ευρώπη όχι μόνο μέσω Ελλάδος με νόμιμα και ασφαλή μέσα μεταφοράς, αν και υπεύθυνοι είναι οι δημιουργούντες τον πόλεμο.
Το πραγματικό πρόβλημα ξεπερνά τα όρια της φιλανθρωπίας και είναι προφανές ότι πρόκειται για πρόβλημα ασφάλειας και κατάληψης της χώρας από ξένους εισβολείς που αντί για όπλα έχουν ακριβά κινητά, την στιγμήν μάλιστα που οι δικοί μας προδότες έχουν υπογράψει συνθήκη με την ΕΕ ότι όσοι μετανάστες δεν είναι αποδεκτοί από τις άλλες χώρες να επιστρέφουν στις χώρες εισόδου.
Η χώρα  σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα υφίσταται τον κίνδυνο αλλοίωσης και αντικατάστασης του πληθυσμού με αλλόθρησκους εισβολείς που στο μέλλον θα συνταχθούν με τον εποφθαλμιούντα τις θάλασσες  και τα εδάφη μας ερυθρό λύκο. Αυτά δεν τα έχουν διδαχθεί στις σχολές πολέμου οι Στρατηγοί, οι Ναύαρχοι και οι Πτέραρχοι; Γιατί αφήνουν την χώρα στα χέρια απάτριδων και ξενοκίνητων πολιτικών που αποπροσανατολίζουν τον λαό με την κομματική προπαγάνδα και τα ΜΜΕ, κατέχουν την εξουσία, υπηρετούν ξένα συμφέροντα και οδηγούν την χώρα σε εθνομηδενισμό;  Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής όταν απεδέχθησαν μετρημένους στα δάκτυλα εισβολείς.
Ηλίας Σταμπολιαδης
Δρ.Μεταλλειολόγος  Μεταλλουργός
Καθηγητής – Μέλος του ΙΗΑ
ΠΗΓΗ

HELLENIC INTERNATIONAL ASSOCIATION

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

 

 

 

 

 

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ!

Επειδή το προσεχές χρονικό διάστημα χιλιάδες

«προσφυγάκια»

θα μεταφερθούν από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα,

για να γίνει πράξη η δέσμευση του Κούλη Μητσοτάκη στους διεθνείς αφέντες για εποικισμό της Ελλάδος, και

διάφοροι βουλευτάδες επαρχίας της Νουδούλας θα το παίζουν… διαφωνούντες και… αντιστασιακοί

(ήδη υπήρξε το πρώτο τέτοιο κρούσμα στα Γρεβενά…),

για να καπελώσουν τις αναμενόμενες αντιδράσεις, θα πρέπει ο κοσμάκης να γνωρίζει κάποια πραγματάκια…

Εχθές, λοιπόν, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ενημέρωσε λεπτομερώς για το σχέδιο εποικισμού τους βουλευτές επαρχίας της Νουδούλας.

Σύμφωνα δε με τα όσα διέρρευσαν στα καθεστωτικά ΜΜΕ

(που πέρασαν την είδηση στα «ψιλά»…)

«η ενημέρωση διήρκεσε δύο ώρες και όπως ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης,

«το κλίμα ήταν εξαιρετικά καλό γιατί

δόθηκε σε όλους τους βουλευτές η δυνατότητα να τοποθετηθούν και να θέσουν τις ερωτήσεις τους, στις οποίες

ο υπουργός απάντησε μία προς μια».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης οι βουλευτές έθεσαν ερωτήματα των οποίων και οι ίδιοι είναι αποδέκτες στις περιφέρειες στις οποίες εκλέγονται… «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από βουλευτές αναφορικά με τις περιφέρειες στις οποίες εκλέγονται και θα τους φιλοξενήσουν, από τη στιγμή μάλιστα που ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ισοκατανομή», είπε ο Σταύρος Καλαφάτης».

Συμφώνησαν ΟΛΟΙ, λοιπόν!

Θυμηθείτε το αυτό, για να μη σας πουλάνε παραμύθια αύριο-μεθαύριο!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 

 

 

 

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Εισβολή Παράνομων Μεταναστών στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αναρτήθηκε από EFENPRESS

800 ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝ, ΜΕ

ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ!

ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Εφόσον η νέα…

εθνοσωτήριος κυβέρνησις Κούλη Μητσοτάκη

έφερε την… ανάπτυξη στην χώρα κι άρχισαν να περισσεύουν λεφτά, πρέπει να τα… αξιοποιήσουμε!

Έτσι, ολοκληρώνεται η προμήθεια 800 οικίσκων από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού,

έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ, που προορίζονται για

“αποθήκευση και μελλοντική χρήση σε δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών”.
Με απόφαση του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεωργίου Καμπουράκη ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου η ένωση εταιρειών “ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.-SHELTER Α.Β.Ε.Ε.”.

Η οικονομική προσφορά της συγκεκριμένης ένωσης εταιρειών ανέρχεται στο ποσό των

8.068.820,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή

αλλιώς 10.005.336,80 ευρώ με ΦΠΑ.
Σύμφωνα με την απόφαση, «η προμήθεια αφορά σε δύο τύπους οικίσκων (container) των 25τ.μ., που πρόκειται να αποθηκευτούν σε στρατόπεδα σε Αθήνα,

Θεσσαλονίκη και Λάρισα,

με τις τεχνικές προδιαγραφές τους να έχουν καθοριστεί στη διακήρυξη του διαγωνισμού, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Ο οικίσκος διοίκησης τύπου Α διαθέτει δύο χώρους διοικητικής χρήσης ίσου εμβαδού και ένα w.c και ο οικίσκος διαμονής τύπου Β δύο κοιτώνες, έναν χώρο κουζίνας και ένα w.c». Σύμφωνα με τα οριζόμενα, οι υπό προμήθεια οικίσκοι για τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων σε δομές φιλοξενίας θα πρέπει να είναι καινούργιοι πρόσφατης κατασκευής τελευταίων 12 μηνών και θα παραδοθούν εντός 40 ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

“Οι οικίσκοι θα είναι καινούργιοι (όχι μεταχειρισμένοι) και θα παραδοθούν έτοιμοι για χρήση με ολοκληρωμένα τα Η/Μ

δίκτυα (Αποχέτευση-Υδρευση-Ηλεκτρολογικά)

μέχρι το περίγραμμά τους, με αναμονές έτοιμες για τη σύνδεση με τα αντίστοιχα δίκτυα (εργασίες τρίτων).

Οι οικίσκοι θα έχουν απλή μορφή, θα είναι μονώροφοι, με δυνατότητα στοίβασης σε διώροφη διάταξη και ενιαία μεταφερόμενοι σε επικαθήμενα τροχοφόρα οχήματα.

Οι οικίσκοι θα έχουν 2 δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα(ένα για κάθε δωμάτιο) και 1 επάλληλο παράθυρο μπάνιου, 1 πόρτα εισόδου και 3 εσωτερικές ενώ στα κοντέινερ τύπου Β θα υπάρχει επάλληλο παράθυρο στον χώρο της κουζίνας και όλα τα παράθυρα θα έχουν σταθερή σίτα.

Στην κουζίνα θα υπάρχει νεροχύτης και ντουλάπια δαπέδου και κρεμαστά ενώ θα υπάρχει πρόνοια για

εγκατάσταση ψυγείου και

ηλεκτρικής κουζίνας.

Οσον αφορά στο λουτρό,

“θα τοποθετηθούν λευκά είδη υγιεινής αρίστης ποιότητας”.

Στους οικίσκους διοίκησης

“λεκάνη δαπέδου χαμηλής πιέσεως, ευρωπαϊκού τύπου από πορσελάνη” και

στους οικίσκους διαμονής “λεκάνη από πορσελάνη ανατολικού/ασιατικού τύπου α’ ποιότητας”.

Εσύ θα τα πληρώσεις κι αυτά κορόιδο Έλληνα φορολογούμενε!
(ΥΓ): Και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε:

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες που στις τελευταίες εκλογές

προτιμήσατε την Νουδούλα

από την Χρυσή Αυγή, τι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ διαπράξατε;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

«ΕΥΠΑΘΗΣ»

ΣΑΚΑΤΑΨΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ 85ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ

Όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά και εντείνονται οι ληστρικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, επί της κυβέρνησης… «νόμου και τάξης» του Κούλη Μητσοτάκη.

Έτσι, αδίστακτος «ευπαθής» εισέβαλε το απόγευμα της Κυριακής στην αυλή του σπιτιού μιας ηλικιωμένης, στη Νέα Κίο Αργολίδας και τη σακάτεψε στο ξύλο για να αρπάξει τα χρυσαφικά που φορούσε!
Ο κακοποιός είδε την άτυχη 85χρονη να κάθεται μόνη στην αυλή του σπιτιού της, όρμησε εναντίον της, την γρονθοκόπησε και αφού την πέταξε στο έδαφος άρπαξε από το λαιμό της μια αλυσίδα με χρυσό σταυρό, τράβηξε με τη βία από τα δάχτυλά της ένα δακτυλίδι και τη βέρα της και τράπηκε σε φυγή!

Η ηλικιωμένη που τραυματίστηκε από τις γροθιές του εισβολέα βρέθηκε αιμόφυρτη από τους συγγενείς της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο «ευπαθής» κτηνάνθρωπος παραμένει ασύλληπτος.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 

 

 

 

 

 

Βράζει η Λέσβος!

Κάτοικοι του νησιού πήραν με τις πέτρες τις ΜΚΟ.

Παρεμπόδισαν πλοίο να προσεγγίσει το νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

49111501

Κάτοικοι του νησιού της Λέσβου παρεμπόδισαν το πλοίο OPEN ARMS της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Proactiva», να προσεγγίσει το λιμάνι της Σκάλας Συκαμνιάς, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, συμβολικά πέταξαν πέτρες προς το πλοίο, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο περί τα 200 μέτρα από το λιμάνι. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα stonisi.gr:

https://www.youtube.com/watch?v=NbpL_h_q6Ls

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Επιβεβαίωση των λεγομένων μας:

Η Ελλάδα θα εξάγει στρατιωτική τεχνολογία στις…ΗΠΑ


 Του Γιώργου Φαρμάκη
Αν και αυτό το γεγονός μπορεί να μας ξενίζει, είναι αληθινό. Είχαμε γράψει (μεταξύ άλλων):
Η ελληνική εταιρία “THEON SENSORS” βρίσκεται στην λίστα των τριών καλύτερων εταιριών στην αγορά των συστημάτων νυχτερινής όρασης, με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες. Το 2016 προμήθευσε την ιαπωνική αστυνομία, με μονόκυαλα συστήματα νυχτερινής όρασης.
Μόλις σήμερα έγινε γνωστό κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο αλλά και το Militaire.gr, η THEON SENSORS θα προμηθεύσει το Σώμα των Αμερικανών Πεζοναυτών, με δίκυαλα νυχτερινής όρασης.
Διαβάζουμε στο ΑΜΕ/ΜΠΕ:
Τη στρατηγική συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία ESA (Elbit Systems of America) και την από κοινού ανάληψη συμβολαίου για το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η εταιρεία THEON SENSORS σε συνέντευξη Τύπου.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην ESA και την THEON SENSORS πενταετές συμβόλαιο ύψους 249 εκατ. δολαρίων που προβλέπει την παραγωγή περισσοτέρων από 14.000 δικυάλων νυχτερινής όρασης. Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020 και να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2024.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε τα εύσημα στην εταιρεία ΤΗΕΟΝ για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στις εξαγωγές της χώρας.
«Είναι πολύ σημαντική είδηση για την Ελλάδα η σημερινή ότι, δηλαδή, μια ελληνική εταιρεία μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ανταγωνιστικό προϊόν στην αμυντική βιομηχανία το οποίο προμηθεύονται οι καλύτερες ένοπλες δυνάμεις του πλανήτη, δηλαδή, αυτές των ΗΠΑ», δήλωσε σχετικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
«Πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία αυτή μπορεί να φτιάξει ανταγωνιστικά προϊόντα σε ένα τομέα που η Ελλάδα το χρειάζεται και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλη η ιδέα της κυβερνήσεώς μας και της χώρας μας είναι πώς θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τις εξαγωγές. Αυτό είναι το εθνικό μας στοίχημα. Αν το καταφέρουμε, η Ελλάδα θα έχει ένα λαμπρό μέλλον, αν όχι, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτή τη μιζέρια».
Επιπρόσθετα, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, που ήταν παρών στην εκδήλωση, για το ειλικρινές και προσωπικό ενδιαφέρον που έχει δείξει για την ενίσχυση των οικονομικών δεσμών μεταξύ των δύο χώρων, αφού αυτή η ενίσχυση, όπως τόνισε, θα φέρει την ακόμα περαιτέρω βελτίωση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και θα οικοδομήσει δεσμούς όχι απλά μερικών ετών, αλλά δεκαετιών και αιώνων.
Από την πλευρά του, ο κ. Πάιατ δήλωσε πως το πενταετές συμβόλαιο που κέρδισε η THEON στις ΗΠΑ είναι ένα ορόσημο, τόσο για την εταιρεία όσο και για την Ελλάδα, και συμβαδίζει πλήρως με την προτεραιότητα που έχει δώσει η ελληνική κυβέρνηση στην ανάπτυξη των εταιρειών άμυνας και τεχνολογίας, ενώ είναι ακόμα ένα εξαιρετικό παράδειγμα ελληνοαμερικανικής οικονομικής και αμυντικής συνεργασίας.
«Συγχαρητήρια σε όλους εδώ σήμερα για αυτή τη σημαντική νίκη, ένα πραγματικό χρονικό επιτυχίας (success story) για την αμυντική συνεργασία και τις εξαγωγές μεταξύ των χωρών μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιατ και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος πως με την ισχυρή υποστήριξη των κυβερνήσεών μας και το αυξανόμενο αμερικανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες σύντομα. Και είμαι σίγουρος πως η αμυντική συνεργασία μας θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να βαθαίνει στα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με το όραμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της ομάδα του».
Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της THEON SENSORS, Κριστιάν Χατζημηνάς, δήλωσε: «Ήμασταν μέχρι τώρα η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της νυχτερινής όρασης στην Ευρώπη. Ο πάγιος στόχος και όραμά μας για τη συμμετοχή μας στην αγορά της Αμερικής γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Μετά από τέσσερα χρόνια επίμονης και εντατικής προσπάθειας, καταφέραμε να κερδίσουμε με τους Αμερικανούς συνέταιρούς μας το διαγωνισμό του Αμερικανικού Πενταγώνου. Αυτό πιστεύουμε ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής εταιρείας αμυντικής βιομηχανίας στην αμερικανική αγορά».
Πηγή εικόνας: Eurokinissi

Αναρτήθηκε από EFENPRESS   https://www.el.gr/

 

 

 

 

 

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

- Επιστολή του κ.Γεώργιου Τάτσιου προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη


ΠΡΟΣ: Την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό
Πατριάρχη κύριο κύριο Βαρθολομαίο.

Εις Κωνσταντινούπολιν.

Σέρρες 9 Οκτ. 2019
Παναγιώτατε Πάτερ και Δέσποτα,
Απευθύνομαι στο πάνσεπτο πρόσωπό Σας με αφορμή έντονες φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα περί αναγνωρίσεως από Εσάς της αυτοπροσδιοριζόμενης ως Αυτοκέφαλης «Μακεδονικής» Εκκλησίας στο κράτος των Σκοπίων και μάλιστα σε σύντομο χρόνο.
Εμείς οι γηγενείς Μακεδόνες είμαστε υπερήφανοι που οι πρόγονοί μας υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους το Οικουμενικό Πατριαρχείο στα δύσκολα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα και των Βουλγαρικών κατοχών στην Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε υπερήφανοι ως απόγονοι Πατριαρχικών Ελλήνων που αγωνίστηκαν υπέρ βωμών και εστιών στα Άγια χώματα της Μακεδονίας απέναντι στους Εξαρχικούς κομιτατζήδες. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο πέρασμα των αιώνων είχε τον ρόλο του στυλοβάτη του Μακεδονικού Ελληνισμού κι έτσι προσδοκούμε να παραμείνει.
Είναι βέβαιο ότι η αναγνώριση αυτοκέφαλης «Μακεδονικής» Εκκλησίας από το Πατριαρχείο θα δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια και τεράστιο ρήγμα στην εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του λαού της Μακεδονίας προς το Πρόσωπό Σας. Οι καρδιές των γηγενών Μακεδόνων ευφράνθηκαν με την ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους περί του θέματος της Μακεδονίας την 26η Ιουνίου 2018, με την οποίαν χαρακτήρισαν οι Αγιορείτες τη «Συμφωνία» των Πρεσπών ως «περιφρόνηση της Ιστορίας και της Αλήθειας και ως προδοσία της εθνικής συνείδησης».
Θυμηθείτε τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκατομμύρια Ελλήνων ξεχύθηκαν στους δρόμους για να προασπίσουν την Πατρίδα από την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αναγνωρίσετε την Εκκλησία του κράτους των Σκοπίων με τον ψευδεπίγραφο επιθετικό προσδιορισμό ως «Μακεδονική» Εκκλησία, διότι αν αυτό συμβεί τότε θα εγκληματήσετε κι Εσείς εθνικά, όπως έπραξε η παρελθούσα κυβέρνηση της Ελλάδος. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα σκανδαλιστεί με ενδεχόμενη αναγνώριση αυτοκέφαλης δήθεν «Μακεδονικής» Εκκλησίας των Σκοπίων από Εσάς. Σας καλούμε να μην αναγνωρίσετε ΠΟΤΕ ως αυτοκέφαλη «Μακεδονική» την Εκκλησία του κράτους των Σκοπίων.
Είμαι πέραν από βέβαιος ότι η Παναγιότητά Σας δεν πρόκειται επ’ ουδενί να επιτρέψει κάτι τέτοιο, κι ότι θα συνεχίσετε αδιάκοπα την παράδοση των ενδόξων Πανσέπτων Προκατόχων σας. Ωστόσο δεν μπορώ να μην εκφράσω την ανησυχία μου για τις παραπάνω εξελίξεις.
Για όλους εμάς τους μοναδικούς, γηγενείς και αυτόχθονες Μακεδόνες που αγωνιούμε για την προάσπιση της Ιστορικής Αλήθειας για την Μακεδονία, θα αποτελούσε υψίστη τιμή και εύνοια, εάν τυγχάναμε απαντήσεώς Σας επί των ως άνω τεθέντων υψίστων ζητημάτων.
Επί τούτοις εξαιτούμενος τας θεοπειθείς Υμών ευχάς και ευλογίας, διατελών μετά βαθυτάτου σεβασμού και αφοσιώσεως κατασπάζομαι ευλαβώς την αγίαν Δεξιάν Σας.
Με τιμή
Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
τ.Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:             Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Ιερές Μητροπόλεις της Ελλάδος
Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων
Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)
Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
https://alithia21.blogspot.com

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας Ιωάννης σε

απαράδεκτες συνθήκες κράτησης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι
Πλήρης αδιαφορία απο το ελληνικό κράτος, για τον μαρτυρικό Αρχιεπίσκοπο..
Φυλακισμένος στα Σκόπια επειδή φώναξε η Μακεδονία είναι ελληνική. Απαράδεκτες οι συνθήκες κράτησης. Απειλούν να τον σκοτώσουν αν δεν ανακαλέσει τα όσα υποστηρίζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδας Ιωάννης τόλμησε να πει την αλήθεια κι αμέσως οι Σκοπιανοί του πρόσαψαν τον χαρακτηρισμό προδότη του έθνους.
Αν και τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται στην φυλακή δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασε και τα προηγούμενα χρόνια. Συνεχείς φυλακίσεις, διώξεις, εξορίες.
Όλα αυτά γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν φοβόταν να πει στους Σκοπιανούς ότι δεν είχαν καμία δουλειά με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία.
Θέλουν να τον εξοντώσουν και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που του φέρονται στη φυλακή είπε η μητέρα του που της επέτρεψαν να τον δει μόνο δύο φορές. Κοιμάται σε κελί με 33 άτομα με μια τουαλέτα , οι φύλακες τον βασανίζουν και οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες.
Η εκκλησία του Αρχιεπίσκοπου Αχρίδος, στα πλαίσια του Πατριαρχείου Σερβίας, είναι αναγνωρισμένη από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και τις κατά τόπους Εκκλησίες της Οικουμένης.
Σήμερα ο μάρτυρας φιλέλληνας συμπληρώνει τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου λιώνει αβοήθητος από τους Σέρβους και από τους Έλληνες φυσικά, οι οποίοι στο πλαίσιο της συμφωνίας στις Πρέσπες καμία σημασία δεν δίνουν σε θέματα ελληνικότητας της Μακεδονίας, ούτε και σε όποιον το φωνάζει, ιδιαίτερα δε αν πρόκειται για κληρικό.
Όσο για την Ελλαδική Εκκλησία η ίδια συμπεριφορά αδιαφορίας.

Η Διεθνής κοινότητα μόνο λεκτικά συμπαρίστανται στο δράμα του Ιωάννη.
Οι ομόδοξοι Σέρβοι δεν κάνουν καμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν.
Ούτε οι Έλληνες έκαναν κάτι για αυτόν που έχουν ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση στον Ελληνομαθέστατο και φιλέλληνα Ιεράρχη, που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, φωνάζοντας κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Από τότε ο Ιωάννης πληρώνει ακόμη πολύ βαρύ τίμημα, αυτά τα 12 χρόνια.
Μια φυλακή κόλαση. Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση.
Στην ίδια επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33 άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέτα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι στους φυλακισμένους, γι” αυτό πρέπει να τα φέρουν από το σπίτι. Η υπερήλικη μητέρα του, που τον επισκέφθηκε προ ημερών επιβεβαίωσε, τις φήμες ότι ο γιός της Ιωάννης βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας.

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Βόμβες Καλεντερίδη:

Ποιοι κρύβονται πίσω από το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα;;

1
Προσφυγικό-μεταναστευτικό: Μια γεωπολιτική θεώρηση
Ήδη το προσφυγικό, που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφυπνίστηκε και μετονόμασε μεταναστευτικό, μετά από τρεις μήνες αδράνειας, εκπέμποντας μηνύματα αντίστοιχα εκείνων των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προς τα εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων, καθίσταται μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα.

Οι μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά.
Δηλαδή, εκτός των άλλων, ακριβώς επειδή δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά του συστήματος έγκαιρης προειδοποιήσεως και άμυνας της πατρίδας μας με τις επιχειρήσεις αυτές, που είναι αδύνατον να γίνονται χωρίς τον συντονισμό στελεχών του τουρκικού κράτους, που σχεδιάζουν και τις αντίστοιχες στρατιωτικές αποβατικές επιχειρήσεις εναντίον των ίδιων νησιών που αποβιβάζονται οι αλλοδαποί, το όλο ζήτημα εκ των πραγμάτων αποτελεί μια απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας.
Το ίδιο απειλή κατά της δημογραφική αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδας είναι η συνεχής είσοδος μουσουλμάνων στην πατρίδα μας, με αποτέλεσμα, ακριβώς επειδή η Ευρώπη έχει πάρει τα μέτρα της και δεν επιτρέπει τη μετάβασή τους στις ευρωπαϊκές χώρες, σε λίγα χρόνια ένας πληθυσμός μουσουλμάνων με πολύ μικρότερο ηλικιακό μέσο όρο από τον πληθυσμό της Ελλάδας, να τείνει να υπερσκελίσει τους Έλληνες κατοίκους αυτής της χώρας.
Είναι κι αυτό μια απειλή εθνικής ασφάλειας για την πατρίδα μας, δεδομένης της βούλησης του Ερντογάν να αποτελέσει η Τουρκία την ηγέτιδα δύναμη των μουσουλμάνων όλου του κόσμου, πόσο μάλλον των αδύναμων αυτών ανθρώπων που καταφεύγουν την πατρίδα μας. Ο Ερντογάν και το τουρκικό κράτος γνωρίζουν πόσο χρήσιμοι θα τους είναι γενικώς αλλά και ειδικώς οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα.
Γενικώς για να αποτελούν ένα μοχλό πίεσης αλλά και πολιτικής παρέμβασης αύριο που θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, μαζί με τους μουσουλμάνους της Θράκης και τους υπό δημιουργία ψευδομακεδόνες της μιας και μοναδικής Μακεδονίας, που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας.
Ειδικώς, σε περίοδο ελληνοτουρκικής κρίσης και δεν προχωράω παραπέρα.

Πάμε τώρα σε μια άλλη θεώρηση του φαινομένου.

Ο ελλαδικός χώρος, οι Βαλκανική και η Ανατολία αποτέλεσαν από τις αρχές του 19ου αιώνα χώρο διελκυστίνδας μεταξύ Ρωσίας από τη μια πλευρά και της Αγγλίας-Γαλλίας από την άλλη.
Η Ρωσία είχε στο χέρι ένα χαρτί, που της έδινε προτεραιότητα στην περιοχή έναντι των αντιπάλων της σ’ αυτήν την διελκυστίνδα άσκησης επιρροής. Αυτό ήταν οι ορθόδοξοι πληθυσμοί, Έλληνες, Βούλγαροι, Αρμένιοι και Ασσύριοι.
Μάλιστα, όταν η Ρωσία αντιλήφθηκε ότι όταν ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος, ακόμα και κατά τη Βαυαροκρατία, οι Άγγλοι ήταν αυτοί που ασκούσαν επιρροή στην Ελλάδα, αφού τόλμησαν να επιβάλουν τη σύλληψη και τη φυλάκισή ακόμα και του ίδιου του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, στράφηκε προς τους Βουλγάρους, «μπολιάζοντάς» τους με τον πανσλαβισμό. Ακόμα και σ’ αυτή τη διαδικασία, η Μόσχα χρησιμοποίησε ως εργαλείο την Ορθοδοξία, δημιουργώντας τη Βουλγαρική Εξαρχία, μέσω της οποίας διεκδίκησε τον έλεγχο της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.
Τότε η Ορθοδοξία στην νεόκοπη Ελλάδα διώχτηκε από τους Βαυαρούς, υπό την καθοδήγηση των Άγγλων, ενώ ιδρύθηκε και η αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ελλάδος, που αποκόπηκε βίαια και πραξικοπηματικά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ήταν απολύτως ελεγχόμενη απ’ αυτούς.
Η Ρωσία μπορεί να «έχασε» τους ορθοδόξους του νεόκοπου ελληνικού κράτους, συνέχισε όμως να ασκεί επιρροή στους Ορθοδόξους Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κυρίως σ’ εκείνους της Ανατολίας, λόγω γεωγραφικής γειτνίασης.
Δεν είναι τυχαίο που το 1878, μετά την παραχώρηση των επαρχιών Καρς και Αρνταχάν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στη Ρωσία, με βάση τις αποφάσεις του Συνεδρίου του Βερολίνου, το ρωσικό κράτος έπεισε περίπου 50-60 χιλιάδες Έλληνες του Πόντου να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να εγκατασταθούν εκεί. Αυτή ήταν αποτέλεσμα της επιρροής που ασκούσε η Ρωσία στους ορθόδοξους Έλληνες της Ανατολίας.
Και αυτό ήταν το «λάθος» τους.
Γιατί μπορεί τη γενοκτονία των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων της Ανατολίας να την σχεδίασαν οι Νεότουρκοι και να την εκτέλεσαν οι ίδιοι με την καθοδήγηση των Γερμανών από το 1914 μέχρι το 1918, όμως το αποτρόπαιό έργο τους το αποτελείωσαν οι κεμαλικοί, από το 119 μέχρι το 1923, με την ανοχή αν όχι την καθοδήγηση των Άγγλων, των Γάλλων, των Ιταλών και των μπολσεβίκων, οι οποίοι ήσαν επίσης διώκτες των χριστιανών.
Άρα, μια Τουρκία χωρίς χριστιανούς, ήταν μια βολική μουσουλμανική Τουρκία για τη Δύση, αφού ήταν περίπου αδύνατον να συμπορευθεί έστω και με την κομουνιστική Ρωσία.
Από το 1991, που ξεκίνησε η επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου», μέχρι σήμερα, σχεδιασμένα ή όχι γίνεται μια εθνοκάθαρση των χριστιανών του Ιράκ. Από το 8,5% του πληθυσμού το 1987, σήμερα αποτελούν μετά βίας το 1.2% (στοιχεία του 2014).
Άρα, το Ιράκ, μια χώρα στην οποία οι Ασσύριοι χριστιανοί, ένας από τους λαούς με τον αρχαιότερο πολιτισμό στον κόσμο, κινδυνεύουν με εξαφάνιση, ήταν βασικός κορμός της ύπαρξής του, σήμερα τείνει να γίνει μια καθαρά μουσουλμανική χώρα, σιιτών και σουνιτών.
Στη Συρία οι χριστιανοί, Ελληνορθόδοξοι, Ασσύριοι και Αρμένιοι, το 1920 αποτελούσαν το 25% του πληθυσμού της Συρίας, ενώ το 2009 έπεσαν στο 10%. Σήμερα, μετά τον οκταετή πόλεμο και τη μάστιγα του ISIS αλλά και της Τουρκίας στις επαρχίες Ιντλίμπ, Αφρίν και Αλ Μπαμπ, ο πληθυσμός είναι πολύ πιο κάτω, χωρίς να υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το θέμα αυτό.
Στην Κύπρο, οι Έλληνες ορθόδοξοι μέχρι το 1974 αποτελούσαν το 81% του πληθυσμού του νησιού και οι μουσουλμάνοι το 18%. Σήμερα πλέον κατέχουν το 37% του νησιού και με τους εποίκους αλλά και τους «πρόσφυγες» που στέλνει στις ελεύθερες περιοχές το τουρκικό κράτος και παρακράτος και οι οποίοι -ώ του θαύματος- είναι όλοι τους σουνίτες μουσουλμάνοι, έχουν ανεβάσει τα ποσοστά τους στο σύνολο του πληθυσμού. Αν λάβουμε δε υπ’ όψιν τις απειλές του Ακάρ και του Ερντογάν, αλλά και τον διαχρονικό «ύπνο» της Αθήνας, υπάρχει κίνδυνος και η Κύπρος να γίνει ένα μουσουλμανικό νησί.

Πάμε τώρα και στην Ελλάδα.

Ναι, οι Έλληνες είναι «απείθαρχοι» και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντλούν δύναμη και έχουν ως παραδείγματα τις ηρωικές μορφές των αγώνων του έθνους και της ορθοδοξίας.
Άσε που υπάρχει και συμπάθεια προς την ομόδοξη Ρωσία.
Είναι λογικό να σκέφθηκαν όσοι ανέχθηκαν -αν δεν σχεδίασαν και υποστήριξαν- την εξόντωση, γενοκτονία, εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Θράκης, του Πόντου, της Μικράς Ασίας, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου και της Κύπρου, των Αρμενίων της Ανατολίας, των Ασσυρίων της Ανατολίας, του Ιράκ και της Συρίας και των ελληνορθοδόξων της Συρίας, ότι ίσως να τους βόλευε μια μουσουλμανική Ελλάδα.
Όσο για εκείνους που βαυκαλίζονται ότι δεν χάνεται ένα έθνος με τόση ιστορία, όπως το ελληνικό, τους καλώ να σκεφθούν την κατάληξη που έχουν οι Ασσύριοι, ένα επίσης ιστορικό έθνος, που τείνουν να εξαφανιστούν, ενώ αριθμούσαν εκατομμύρια πριν έναν αιώνα.
Να αφυπνιστούμε και να προστατέψουμε το ελληνικό κράτος, που αποτελεί των ανώτερη συλλογική οργάνωση του ανθρωπίνου γένους, γιατί μόνο αυτό μπορεί να προστατέψει τον Ελληνισμό.
Και ας αρχίσουμε από την προστασία των συνόρων μας έναντι πάντων.
Υστερόγραφο προς προβληματισμό: Αλήθεια, πού είναι όλες αυτές οι εκατοντάδες ΜΚΟ που κόπτονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα, οι οποίοι, όλως περιέργως, είναι σχεδόν όλοι τους μουσουλμάνοι σουνίτες, γιατί δεν διαμαρτύρονται για την εθνοκάθαρση των χριστιανών της Μέσης Ανατολής που διαρκεί δεκαετίες; Μήπως παίζουν όλες τους χωρίς εξαίρεση το παιχνίδι της ισλαμοποίησης της Ελλάδας στη λογική που αναφέρθηκε στο παραπάνω άρθρο;
Πηγή: pontos-news.g (Σάββας Καλεντερίδης)
Τι είναι ο "νόμος  Τακίγια;""
Τα τελευταία χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η εισβολή των λαθρομεταναστών, τα τουρκοκάναλα με σωρεία ανταποκρίσεων και αναλύσεων προσπαθούν να μας παρουσιάσουν με δακρύβρεκτες ιστορίες τους μουσουλμάνους που ζουν παράνομα στην χώρα μας ως αθώες περιστερές, ως οικογενειάρχες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους λόγω πολέμων, ως ανθρώπους που αναζητούν ολίγη συμπόνια από τον πλούσιο σε αισθήματα ελληνικό λαό. Τηλεοπτικός σταθμός που έχει ως μεγαλομέτοχο επιχειρηματία με ζωτικά οικονομικά συμφέροντα στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, δυο χώρες που χρηματοδότησαν την ισλαμική τρομοκρατία, στα δελτία ειδήσεων του παρουσιάζει ιμάμηδες-ιεροκήρυκες σε ημιπαράνομα σουνιτικά τζαμιά στο κέντρο της Αθήνας να κηρύττουν προς τους πιστούς μουσουλμάνους την απέχθεια προς τον ισλαμικό εξτρεμισμό, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς τέτοιων οργανώσεων ως τρομοκράτες και κακούς μουσουλμάνους που πρέπει να αποκηρυχτούν.
Οι αμόρφωτοι (ή αργυρώνητοι) δημοσιογράφοι και αναλυτές του συγκεκριμένου τουρκοκάναλου αγνοούν προφανώς τον μουσουλμανικό νόμο «τακίγια» και δεν γνωρίζουν ή δεν θέλoυν να γνωρίζουν τα «μυστικά» του Κορανίου. Ας διευκρινίσουμε λοιπόν για αυτούς που θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα.
«Τακίγια» είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μουσουλμάνων και νόμος του Κορανίου που διδάσκεται στους πιστούς στα τζαμιά από τους ιμάμηδες. Τακίγια σημαίνει «σοφή περίσκεψη» ή «απόκρυψη» της θρησκευτικής ομολογίας ή των θρησκευτικών πεποιθήσεων όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι δυσμενείς για τους μουσουλμάνους. Αναμεμιγμένοι ως μειονότητα στον κόσμο των «απίστων», οι μουσουλμάνοι αποκρύπτουν το αληθινό τους ισλαμικό πρόσωπο και τούτο κατ’ αυτούς αποτελεί προσταγή του προφήτη τους. Τουτέστιν επιτρέπεται από το Κοράνι στους μουσουλμάνους να λένε ψέμματα μέχρι αηδίας, φτάνει με αυτό τον τρόπο να προστατεύουν την ζωή τους, την ιδεολογία τους (το Ισλάμ είναι και ιδεολογία), αλλά και τις εξτρεμιστικές πεποιθήσεις των συνοδοιπόρων τους και των ιδίων.
Εις εκ των σπουδαιότερων θεολόγων του Ισλάμ, ο Αλ Γκαζάλι (1059-1111) συνοψίζει τον νόμο τακίγια ως εξής: «Πρέπει να ξέρεις ότι το ψέμμα δεν είναι λάθος. Όταν το ψέμμα είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αποτέλεσμα, τότε επιτρέπεται. Για αυτό πρέπει να λέμε ψέμματα, όταν η αλήθεια θα μας οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα».
Το καλό αποτέλεσμα για το Ισλάμ, το σουνιτικό Ισλάμ, και τις τρομοκρατικές αιρέσεις του, όπως ο Βαχαμπισμός, είναι η παγκόσμια κυριαρχία αυτής της θρησκείας. Προς τον σκοπό αυτό τα πάντα επιτρέπονται στους πιστούς του Ισλάμ για να νικήσουν τους εχθρούς τους, ήτοι βιασμοί, αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί, τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, σκλαβοπάζαρα γυναικών κ.α. Το Κοράνιο τους επιτρέπει να λένε ψέμματα, να μην τηρούν το λόγο τους και να σκοτώνουν χωρίς μετάνοια. Για αυτό και οι ιμάμηδες αλλά και εκπρόσωποι μουσουλμανικών οργανώσεων μετά από δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται σε μητροπολιτικά κέντρα της Ευρώπης, για να καλύψουν τα ίχνη των πραγματικών πεποιθήσεων τους δίνουν συνεντεύξεις και κάνουν δηλώσεις, προσπαθώντας να πείσουν ότι το Ισλάμ είναι μια ειρηνική και ανεκτική θρησκεία και ότι οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να βλάψουν κανέναν αλλόθρησκο (άπιστο κατ’ αυτούς).
Ο νόμος του ψέμματος «τακίγια» είναι τόσο παλαιός όσο και το Ισλάμ, προφανώς όμως αυτός ο νόμος δεν έχει φτάσει στα αυτιά των συμπονετικών Ελλήνων, των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων των τουρκοκάναλων. Διότι οι ισλαμολάγνοι πολιτικάντηδες και οι δουλοπρεπείς και αμόρφωτοι δημοσιογράφοι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι για το Ισλάμ, κυρίως το σουνιτικό Ισλάμ, ισχύει αυτό που κηρύττουν οι ιμάμηδες στα παράνομα τζαμιά, όταν δεν είναι εκεί οι κάμερες των τουρκοκάναλων: «Εξαπάτηση, πανουργία, συνωμοσία, απάτη, κλεψιά και δολοφονία είναι τα μέσα για την διάδοση και επικράτηση του Ισλάμ».
Γ. Λιναρδής

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided