Σάββατο, Σεπτέμβριος 26, 2020

EΛΛΑΔΑ 11ος

 

 

 

 

 

 


ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

 

 

 

 

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Αγαπητές Πατριώτισσες, αγαπητοί Πατριώτες,

Μετά και την αναμενόμενη πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ στα εθνικά μας θέματα (προδοτική συμφωνία Πρεσπών, λαθροεποικισμός, Αιγαίο, κλπ), απαξιώθηκε πλήρως στο σύνολό του το σάπιο πολιτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Κόμματα και πολιτικοί απέδειξαν εμπράκτως, ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τις τύχες της αιμορραγούσας Πατρίδας μας και των πολύπαθων συμπατριωτών μας. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, τους γνωρίζουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν πολλές δεκάδες πατριωτικά κόμματα, οργανώσεις και κινήματα που μεμονωμένα το καθένα δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος. Οι προσπάθειες όλων είναι αξιόλογες, αλλά το αποτέλεσμα μικρό. Η πολυδιάσπαση δεν βοηθά και αντίθετα ευνοεί τα φαύλα κόμματα που επί 45 χρόνια λυμαίνονται την χώρα. Απεδείχθη επίσης, ότι μεγαλειώδη συλλαλητήρια και πατριωτικά ψηφίσματα και επιστολές δεν είναι δυνατόν να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η προδοτική συμφωνία εφαρμόζεται πιστά από την κυβέρνηση, ο λαθροεποικισμός προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και το Αιγαίο χάνεται.

Μήπως ήρθε η ώρα όλοι όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό αγώνα- όραμα; Η αγάπη προς την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου ας υπερισχύσει των όποιων προσωπικών μικροδιαφορών μας, των τυχόν αρχηγικών εγωισμών και των διαφοροποιήσεων σε καταστατικά ή άλλα θέματα.

Σύντομα πιθανότατα θα έχουμε εκλογές. Πάλι οι σειρήνες του παλαιοκομματισμού θα προσπαθήσουν με απατηλά τεχνάσματα να υφαρπάξουν την ψήφο μας, για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Θα τους το επιτρέψουμε με την πολυδιάσπασή μας;

Η απάντηση είναι όχι. Από αύριο το πρωί ας προετοιμάσουμε μια τεράστια συγκέντρωση όλων των γνήσιων πατριωτών, για να αποφασίσουμε την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα εκτός των υπαρχόντων κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων. Συμμετοχή όλων μας ως απλών πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας. Οι πρωτοβουλία διοργάνωσης ανήκει σε όλους εκείνους που συντάσσουν και υπογράφουν έγγραφα-εκκλήσεις και εμείς θα συστρατευθούμε.

Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάρουμε μέρος στις εκλογές στέλνοντας το μήνυμα, ότι υπάρχουν και εκατομμύρια Έλληνες που δεν αγωνίζονται για τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά για μια σύγχρονη, ευημερούσα, παραγωγική, αναπτυγμένη, περήφανη Πατρίδα, πιστή στις πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης πίστης.

ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ

Δημήτριος Βαλασίδης
Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.


ΠΗΓΗ  30/11/2019

 

 

 

 

 

 

Η Ελλάδα τελειώνει

Θεόδωρος Κατσανέβας
Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση,η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, η μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική είσοδος υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, μετατρέπει την Ελλάδα όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οραματίζεται ο πρωθυπουργός αλλά απλά σε Μουσουλμανική κοινωνία.Αυτό αποδεικνύεται από αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2,5 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι γεννήσεις ήταν λίγο περισσότεροι από τους θανάτους.
Μουσουλμάνος ένας στους δύο νέους μέχρι 30 ετών μέσα στην τρέχουσα δεκαετία

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου,των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι Μουσουλμανάκια. Αλλά στα αμέσως επόμενα χρόνια, η δημογραφική αυτή εικόνα ανατρέπεται καταλυτικά. Πολλές οικογένειες Μουσουλμάνων στέλνουν ασυνόδευτα τα παιδιά τους με την προοπτική να ακολουθήσουν και αυτοί αργότερα. Μουσουλμάνες μητέρες,επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών, ώστε να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου μεταναστευτικού νόμου που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι Μουσουλμανάκια. Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 Μουσουλμάνων μεταναστών. Παίρνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά,την ειδική προστασία που παρέχεται σε βρέφη και παιδιά αλλοδαπών, τη μαζική είσοδο κατά κύριο λόγο νεαρών μεταναστών, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή στο εξωτερικό νέων Ελλήνων, εκτιμάται ότι μέσα στα μέσα προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας, ένας στους δύο νέους μέχρι τριάντα ετών θα είναι Μουσουλμάνοι. Αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την προοπτική της πλήρους εθνολογικής ανατροπής στη χώρας μας. Και δικαιώνει τον Καντάφι που είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη ότι «θα σας νικήσουμε όχι με βόμβες αλλά με τις μήτρες των γυναικών μας».

Κάθε χρόνο πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν την Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα

Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά Μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της ομογενοποιημένης μέχρι το πρόσφατο παρελθόν Ελληνικής κοινωνίας.

Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο από Μουσουλμανική κοινωνία. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας που ομνύει στο παραμύθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τότε τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα που αυτοκτονεί. Αλλά οι πολιτικοί μας δυστυχώς ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επόμενες εκλογές παρά για τις επόμενες γενιές.

Η Ελλάδα τελειώνει

Σαν να πηγαίνουν εκδρομή, μάζες Μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην Ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συνολικά για επτά χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική υπηκοότητα.

Αυτό έχει εφαρμόστηκε και θα εφαρμοστεί για πολλούς περισσότερους στο κοντινό μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει. Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα. Τότε, το σύνολο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 4 εκ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων.
Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους. Έτσι, μαζί με τον Καντάφι, θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».

Οδός Δραχμής 30/11/2019

 

Τελευταίες αναρτήσεις 28 Νοεμβρίου 2019 Ωρες ευθύνης! Από τον Εφιάλτη, τον γιό του Ευρυδήμου, τον Πήλιο Γούση και τον Ανδρόνικο Δούκα έως τον Κώστα Σημίτη και τον Αλέξη Τσίπρα, η Ελληνική Ιστορία κατέγραψε 12 μεγάλους προδότες στα τελευταία 2.500 χρόνια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δωδέκατος και πιθανόν ο μεγαλύτερος και ο πιό μοιραίος, επειδή βάλθηκε, οικογενειακώς, να ρίξει στην Ελλάδα ταφόπετρα και να την εξαφανίσει από προσώπου γης, μετά από περίπου 5.300 χρόνια ζωής. Είναι αδιάφορο και όχι του παρόντος το «πως» εξαπάτησε ο Κ. Μητσοτάκης τους ψηφοφόρους του. Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό και αφορά το «τι» ζητά ο υπαλληλάκος του open society foundation και της Γερμανικής πρεσβείας από εμάς, τους Έλληνες. Μας ζητά: .... να σεβαστούμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια των Μέρκελ και Σόρος και να δουλέψουμε για να στηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου». .... να αποδεχτούμε την μετατροπή της Κύπρου σε τουρκική επαρχία. .... να παραδώσουμε τα νησιά του Αιγαίου, πέραν του 25ου Μεσημβρινού, στους Τούρκους και να συνδιαχειριστούμε μαζί τους όλα τα πετρέλαια. .... να φανούμε αλληλέγγυοι στα τάγματα των Πακιστανών, Αφγανών και Σία, στρατιωτικών και κατασκόπων που εισβάλλουν καθημερινά κατά χιλιάδες ως λαθρομεταναστάτες στην Ελληνική γη. .... να αναγνωρίσουμε τις ΜΚΟ των δουλεμπόρων και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ως κράτος εν κράτει. .... να χαρούμε, που θα μπεί η Τουρκία εγγυήτρια δύναμη όλων των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα. .... να βγάζουμε το σκασμό όταν μας βιάζουν οι τοκογλύφοι με τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, το αέναο χρέος και τα μνημόνιά τους. .... να ψάλλουμε το πολυχρόνιο την ώρα που οι δέκα μεγάλες οικογένειες των Αθηνών τρώνε από το βιός του τόπου με δέκα μασέλες και χρυσά κουτάλια! .... να εμπιστευόμαστε την Δημοκρατία τους και τις δυνάμεις κατοχής. .... να «διεκδικούμε» κάθε 3η πανσέληνο και για 250 χρόνια ακόμη την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. .... να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα, όσο χρωστάει, δεν ισχύει το Σύνταγμα, οι νόμοι, οι σύμφωνοι με αυτό και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. .... να ρίχνουμε επιτέλους μαύρη πέτρα πίσω μας, όταν η φτώχεια και η ανεργία μας αναγκάζουν να φεύγουμε στα ξένα. Αυτά τα λίγα ωραία και σπουδαία ζητά να τηρούμε στο εξής, ο λεβέντης της καγκελαρίας στην Ελλάδα, o Κ. Μητσοτάκης. Στα αιτήματα του απαντάμε με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ. Αν τώρα πιστεύει ότι στο εξής θα τηρεί τον όρκο του όπου και όποτε θα το επιτρέπει το Βερολίνο, πλανάται πλάνην οικτράν. Δεν τον φοβόμαστε, αν και τον θεωρούμε ικανό να πνίξει την χώρα στο αίμα και να την ντύσει στα μαύρα, χάριν των Γενοκτόνων, Μέρκελ και Σόρος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να κάνει το καθήκον της όπως αυτό προβλέπεται στο Σύνταγμα για τις περιπτώσεις εκείνες όπου συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφαλείας και η χώρα ευρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ως εκ τούτου, η φύλαξη των συνόρων (από τη Στρογγύλη λ.χ. έως το Ορμένιο/Έβρο), η ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών, ο διαχωρισμός και η προστασία των προσφύγων και η σύλληψη των δουλεμπόρων και των κατασκόπων του εχθρού είναι επιβεβλημένες από τον νόμο και το διεθνές δίκαιο αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρα βρέχει. Εποικίζει συνειδητά, με εγκληματική απάθεια και αδιαφορία, συστηματικά και δια της βίας την χώρα με σκοπό την δημογραφική ανατροπή, πράξη που συνιστά έγκλημα πολέμου εν καιρώ ειρήνης (§49, Σύμφ. της Γενεύης, 1949). Ο Κ. Μητσοτάκης απαξιεί, συνειδητά πλέον, να σεβαστεί τον λαό και τη βούλησή του, που σημαίνει ότι αποτελεί κίνδυνο για την χώρα και τα συμφέροντά της. Η άμεση απομάκρυνσή του ιδίου και της κυβέρνησής του από την εξουσία αποτελεί εθνικό καθήκον. Από τα μέχρι τούδε πεπραγμένα και την συμπεριφορά τους κρίνουμε ότι σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή προκειμένου να βλάψουν την χώρα και να διαπράξουν, μάλλον κατ’ εντολή ξένων χωρών/οργανισμών, εγκλήματα πολέμου κατά του ιδίου του λαού τους. Αντιδρούμε ενεργά στην αντισυνταγματική και εγκληματική δράση της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, πριν είναι αργά, κατά τρόπο σύμφωνο με αυτόν που προβλέπεται στο § 120, παρ. 4 του Ελληνικού Συντάγματος. «Ότι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους» (Θ. Κολοκοτρώνης) Μας ενώνει ότι μας χώριζε. Καλή λευτεριά Νέα Φιλική Εταιρεία

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Τελευταίες αναρτήσεις 24 Νοεμβρίου 2019 ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ Ισλαμιστές εισβολείς… ΔΩΡΕΑΝ …Φως, νερό, στέγη, τροφή…. Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ... ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…) ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ…. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ… ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ *Ακούστε και αποτυπώστε το άκρον άωτον, απρεπές, θρασύτατο εκ μέρους των Μουσουλμάνων… Λοιπόν στην Λάρνακα υπάρχει αρχαίος Ναός προς τιμή του Αγίου Λαζάρου όπου φυλάσσεται μέρος από τα ιερά οστά του προστάτου και πολιόχου και πρώτου επισκόπου Λάρνακας. Τον ναό επισκέπτονται χιλιάδες χριστιανοί από όλο τον κόσμο τιμώντας την μνήμη του Αγίου…. Στα 150μ περίπου υπάρχει Μουσουλμανικό τέμενος το οποίο ανακαινίσθηκε και συντηρείται από την Κυπριακή κυβέρνηση σε αντίθεση με τις εκατοντάδες συλημένες και λεηλατημένες μας εκκλησίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο…. Προ πολλού η Κυπριακή εκκλησία και το κράτος δέχτηκαν έντονο ρηματικό διάβημα από τον Μουσουλμάνο Τούρκο Ιμάμη το οποίο δεν παρακαλούσε αλλά απαιτούσε όπως άμεσα …οι καμπάνες του Χριστιανικού Ναού του Αγίου Λαζάρου σταματήσουν να κτυπάνε… διότι επηρεάζουν τους Μουσουλμάνους προσκυνητές… ΕΛΕΟΣ…. Βεβαίως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτιου, ένας ένθερμος Ιεράρχης και Πατριώτης ….το διάβημα το …ριξε στον κάλαθο των αχρήστων…. Ο Άγιος Λάζαρος έζησε περί τα 30 χρόνια στο Αρχαίο Κίτιον…Το 45 μ.Χ. όταν οι Απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας ήρθαν στην Κύπρο τον χειροτόνησαν σαν πρώτο Επίσκοπο Κιτίου. Στις 23 Νοεμβρίου 1972 κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του Ναού ανευρέθηκαν οστά του Αγίου βαθειά κρυμμένα κάτω από την Αγία Τράπεζα μέσα σε μαρμάρινη Λάρνακα. Στην λάρνακα χαραγμένα είναι ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. Μέρος των οστών του Αγίου είχαν μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη περί το 890 μ.Χ. Τον Ναό έκτισε ο Λέων ο Στ’ . Το 1204 μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το Σταυροφόροι εκτός των άλλων Χριστιανικών θησαυρών μετέφεραν τα ολίγα ιερά οστά στην Μασσαλία όπου αργότερα χάθηκαν… (Δεν άφησαν και τίποτα κατ εντολή της Παπικής Εκκλησίας και με όλα αυτά τα κλεμμένα… δημούργησαν και την πλασματική Αναγέννηση οι δόιλιοι….. Ευτυχώς που οι ιερείς τότε του ναού του Κιτίου, διαφύλαξαν μεγάλο μέρος των ιερών οστών και τα έκρυψαν επιμελώς κάτω από την Αγία Τράπεζα…. ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…. Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ……. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ …. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ… Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ… ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ …Και τέλος ερωτώ επίσης …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί εξαφανίσθηκαν … Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..! ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,, ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN. ΙΔΕ: koukfamily.blogspot.com › 2019/09 › blog-post_254 (Μιλούν οι δόλιοι ολετήρες οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό – Μιλούν και πράττουν οι αχάριστοι με κάθε αθέμιτο μέσο, υπόγεια για να αλώσουν και Ελλάδα και Ελληνική Κύπρο ανεχόμενοι την άπιστη τους παλλακίδα ανέκαθεν Τουρκία… Εταίρες και αυτοί..) ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ/ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ./ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΡΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ…. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ.... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ…. ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ… ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ….. Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 5% - 6% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής, βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ... Και τέλος μια απορία…. Για αυτές τές διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα… που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων…. Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 100000 το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν το ανθρωπιστικό τους έργο; Οσους βλέπετε στην φωτογραφία με κίτρινα γιλέκα και η κυρία στα δεξιά με την πορτοκαλί μπλούζα είναι μέλη ΜΚΟ. Σε λίγο θα πρέπει να τους παρασημοφορήσει η Ελληνική Κυβέρνηση και αυτούς και τις ΜΚΟ και ίσως προταθούν και για ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης…. Αλήθεια πήρε κανείς από αυτούς έστω ένα Μουσουλμάνο πρόσφυγα να τον φιλοξενήσει;;;; ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ WWW.LEDRASTORY.COM ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. koukfamily.blogspot.com › 2019/10 › sos

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

 

 

 

 

Ωρες ευθύνης!

Από τον Εφιάλτη,

τον γιό του Ευρυδήμου, τον Πήλιο Γούση και

τον Ανδρόνικο Δούκα έως τον Κώστα Σημίτη και

τον Αλέξη Τσίπρα,

η Ελληνική Ιστορία κατέγραψε 12 μεγάλους προδότες στα τελευταία 2.500 χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δωδέκατος και πιθανόν ο μεγαλύτερος και ο πιό μοιραίος,

επειδή βάλθηκε, οικογενειακώς, να ρίξει στην Ελλάδα ταφόπετρα και να την εξαφανίσει από προσώπου γης,

μετά από περίπου 5.300 χρόνια ζωής.

Είναι αδιάφορο και όχι του παρόντος το «πως» εξαπάτησε ο Κ. Μητσοτάκης

τους ψηφοφόρους του.

Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό και αφορά το «τι» ζητά ο υπαλληλάκος του open society foundation και της Γερμανικής πρεσβείας από εμάς, τους Έλληνες.

Μας ζητά:
.... να σεβαστούμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια των Μέρκελ και Σόρος και να δουλέψουμε για να στηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου».
.... να αποδεχτούμε την μετατροπή της Κύπρου σε τουρκική επαρχία.
.... να παραδώσουμε τα νησιά του Αιγαίου, πέραν του 25ου Μεσημβρινού, στους Τούρκους και να συνδιαχειριστούμε μαζί τους όλα τα πετρέλαια.
.... να φανούμε αλληλέγγυοι στα τάγματα των Πακιστανών, Αφγανών και Σία, στρατιωτικών και κατασκόπων που εισβάλλουν καθημερινά κατά χιλιάδες ως λαθρομεταναστάτες στην Ελληνική γη.
.... να αναγνωρίσουμε τις ΜΚΟ των δουλεμπόρων και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ως κράτος εν κράτει.
.... να χαρούμε, που θα μπεί η Τουρκία εγγυήτρια δύναμη όλων των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα.
.... να βγάζουμε το σκασμό όταν μας βιάζουν οι τοκογλύφοι με τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, το αέναο χρέος και τα μνημόνιά τους.
.... να ψάλλουμε το πολυχρόνιο την ώρα που οι δέκα μεγάλες οικογένειες των Αθηνών τρώνε από το βιός του τόπου με δέκα μασέλες και χρυσά κουτάλια!
.... να εμπιστευόμαστε την Δημοκρατία τους και τις δυνάμεις κατοχής. .... να «διεκδικούμε» κάθε 3η πανσέληνο και για 250 χρόνια ακόμη την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.
.... να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα, όσο χρωστάει, δεν ισχύει το Σύνταγμα, οι νόμοι, οι σύμφωνοι με αυτό και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
.... να ρίχνουμε επιτέλους μαύρη πέτρα πίσω μας, όταν η φτώχεια και η ανεργία μας αναγκάζουν να φεύγουμε στα ξένα.


Αυτά τα λίγα ωραία και σπουδαία ζητά να τηρούμε στο εξής, ο λεβέντης της καγκελαρίας στην Ελλάδα, o Κ. Μητσοτάκης.

Στα αιτήματα του απαντάμε με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ.

Αν τώρα πιστεύει ότι στο εξής θα τηρεί τον όρκο του όπου και όποτε θα το επιτρέπει το Βερολίνο, πλανάται πλάνην οικτράν.

Δεν τον φοβόμαστε, αν και τον θεωρούμε ικανό να πνίξει την χώρα στο αίμα και να την ντύσει στα μαύρα, χάριν των Γενοκτόνων, Μέρκελ και Σόρος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να κάνει το καθήκον της όπως αυτό προβλέπεται στο Σύνταγμα για τις περιπτώσεις εκείνες όπου συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφαλείας και η χώρα ευρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ως εκ τούτου, η φύλαξη των συνόρων (από τη Στρογγύλη λ.χ. έως το Ορμένιο/Έβρο), η ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών, ο διαχωρισμός και η προστασία των προσφύγων και η σύλληψη των δουλεμπόρων και των κατασκόπων του εχθρού είναι επιβεβλημένες από τον νόμο και το διεθνές δίκαιο αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρα βρέχει.

Εποικίζει συνειδητά, με εγκληματική απάθεια και αδιαφορία, συστηματικά και δια της βίας την χώρα με σκοπό την δημογραφική ανατροπή, πράξη που συνιστά έγκλημα πολέμου εν καιρώ ειρήνης (§49, Σύμφ. της Γενεύης, 1949).

Ο Κ. Μητσοτάκης απαξιεί, συνειδητά πλέον, να σεβαστεί τον λαό και τη βούλησή του, που σημαίνει ότι αποτελεί κίνδυνο για την χώρα και τα συμφέροντά της.

Η άμεση απομάκρυνσή του ιδίου και της κυβέρνησής του από την εξουσία αποτελεί εθνικό καθήκον.

Από τα μέχρι τούδε πεπραγμένα και την συμπεριφορά τους κρίνουμε ότι σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή προκειμένου να βλάψουν την χώρα και να διαπράξουν, μάλλον κατ’ εντολή ξένων χωρών/οργανισμών, εγκλήματα πολέμου κατά του ιδίου του λαού τους.

Αντιδρούμε ενεργά στην αντισυνταγματική και εγκληματική δράση της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, πριν είναι αργά, κατά τρόπο σύμφωνο με αυτόν που προβλέπεται στο § 120, παρ. 4 του Ελληνικού Συντάγματος.

«Ότι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους» (Θ. Κολοκοτρώνης)
Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή λευτεριά

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΠΗΓΗ  28/11/2019

 

 

 

 

 


ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ

Ισλαμιστές εισβολείς… ΔΩΡΕΑΝ …Φως, νερό, στέγη, τροφή….


Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ...

ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…)

ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ….
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ…
ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

*Ακούστε και αποτυπώστε το άκρον άωτον, απρεπές, θρασύτατο εκ μέρους των Μουσουλμάνων…

Λοιπόν στην Λάρνακα υπάρχει αρχαίος Ναός προς τιμή του Αγίου Λαζάρου όπου φυλάσσεται μέρος από τα ιερά οστά του προστάτου και πολιόχου και πρώτου επισκόπου Λάρνακας. Τον ναό επισκέπτονται χιλιάδες χριστιανοί από όλο τον κόσμο τιμώντας την μνήμη του Αγίου….
Στα 150μ περίπου υπάρχει Μουσουλμανικό τέμενος το οποίο ανακαινίσθηκε και συντηρείται από την Κυπριακή κυβέρνηση σε αντίθεση με τις εκατοντάδες συλημένες και λεηλατημένες μας εκκλησίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο….
Προ πολλού η Κυπριακή εκκλησία και το κράτος δέχτηκαν έντονο ρηματικό διάβημα από τον Μουσουλμάνο Τούρκο Ιμάμη το οποίο δεν παρακαλούσε αλλά απαιτούσε όπως άμεσα …οι καμπάνες του Χριστιανικού Ναού του Αγίου Λαζάρου σταματήσουν να κτυπάνε… διότι επηρεάζουν τους Μουσουλμάνους προσκυνητές… ΕΛΕΟΣ…. Βεβαίως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτιου, ένας ένθερμος Ιεράρχης και Πατριώτης ….το διάβημα το …ριξε στον κάλαθο των αχρήστων….

Ο Άγιος Λάζαρος έζησε περί τα 30 χρόνια στο Αρχαίο Κίτιον…Το 45 μ.Χ. όταν οι Απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας ήρθαν στην Κύπρο τον χειροτόνησαν σαν πρώτο Επίσκοπο Κιτίου. Στις 23 Νοεμβρίου 1972 κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του Ναού ανευρέθηκαν οστά του Αγίου βαθειά κρυμμένα κάτω από την Αγία Τράπεζα μέσα σε μαρμάρινη Λάρνακα. Στην λάρνακα χαραγμένα είναι ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. Μέρος των οστών του Αγίου είχαν μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη περί το 890 μ.Χ. Τον Ναό έκτισε ο Λέων ο Στ’ .

Το 1204 μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το Σταυροφόροι εκτός των άλλων Χριστιανικών θησαυρών μετέφεραν τα ολίγα ιερά οστά στην Μασσαλία όπου αργότερα χάθηκαν… (Δεν άφησαν και τίποτα κατ εντολή της Παπικής Εκκλησίας και με όλα αυτά τα κλεμμένα… δημούργησαν και την πλασματική Αναγέννηση οι δόιλιοι….. Ευτυχώς που οι ιερείς τότε του ναού του Κιτίου, διαφύλαξαν μεγάλο μέρος των ιερών οστών και τα έκρυψαν επιμελώς κάτω από την Αγία Τράπεζα….

ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…. Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ…….

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ….
ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ…

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ…

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ

…Και τέλος ερωτώ επίσης …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί εξαφανίσθηκαν …
Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..!

ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,,

ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN.

ΙΔΕ:
koukfamily.blogspot.com › 2019/09 › blog-post_254

(Μιλούν οι δόλιοι ολετήρες οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό – Μιλούν και πράττουν οι αχάριστοι με κάθε αθέμιτο μέσο, υπόγεια για να αλώσουν και Ελλάδα και Ελληνική Κύπρο ανεχόμενοι την άπιστη τους παλλακίδα ανέκαθεν Τουρκία… Εταίρες και αυτοί..)

ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ/ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ./ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΡΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ….

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ....

ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ….

ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ… ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ…..

Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 5% - 6% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής, βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ...

Και τέλος μια απορία…. Για αυτές τές διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα… που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων….
Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 100000 το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν το ανθρωπιστικό τους έργο;

Οσους βλέπετε στην φωτογραφία με κίτρινα γιλέκα και η κυρία στα δεξιά με την πορτοκαλί μπλούζα είναι μέλη ΜΚΟ.

Σε λίγο θα πρέπει να τους παρασημοφορήσει η Ελληνική Κυβέρνηση και αυτούς και τις ΜΚΟ και ίσως προταθούν και για ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης….
Αλήθεια πήρε κανείς από αυτούς έστω ένα Μουσουλμάνο πρόσφυγα να τον φιλοξενήσει;;;;

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ
WWW.LEDRASTORY.COM

ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
koukfamily.blogspot.com › 2019/10 › sos


koukfamily  25/11/2019

24 Νοεμβρίου 2019 ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ Ισλαμιστές εισβολείς… ΔΩΡΕΑΝ …Φως, νερό, στέγη, τροφή…. Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ... ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…) ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ…. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ… ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ *Ακούστε και αποτυπώστε το άκρον άωτον, απρεπές, θρασύτατο εκ μέρους των Μουσουλμάνων… Λοιπόν στην Λάρνακα υπάρχει αρχαίος Ναός προς τιμή του Αγίου Λαζάρου όπου φυλάσσεται μέρος από τα ιερά οστά του προστάτου και πολιόχου και πρώτου επισκόπου Λάρνακας. Τον ναό επισκέπτονται χιλιάδες χριστιανοί από όλο τον κόσμο τιμώντας την μνήμη του Αγίου…. Στα 150μ περίπου υπάρχει Μουσουλμανικό τέμενος το οποίο ανακαινίσθηκε και συντηρείται από την Κυπριακή κυβέρνηση σε αντίθεση με τις εκατοντάδες συλημένες και λεηλατημένες μας εκκλησίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο…. Προ πολλού η Κυπριακή εκκλησία και το κράτος δέχτηκαν έντονο ρηματικό διάβημα από τον Μουσουλμάνο Τούρκο Ιμάμη το οποίο δεν παρακαλούσε αλλά απαιτούσε όπως άμεσα …οι καμπάνες του Χριστιανικού Ναού του Αγίου Λαζάρου σταματήσουν να κτυπάνε… διότι επηρεάζουν τους Μουσουλμάνους προσκυνητές… ΕΛΕΟΣ…. Βεβαίως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτιου, ένας ένθερμος Ιεράρχης και Πατριώτης ….το διάβημα το …ριξε στον κάλαθο των αχρήστων…. Ο Άγιος Λάζαρος έζησε περί τα 30 χρόνια στο Αρχαίο Κίτιον…Το 45 μ.Χ. όταν οι Απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας ήρθαν στην Κύπρο τον χειροτόνησαν σαν πρώτο Επίσκοπο Κιτίου. Στις 23 Νοεμβρίου 1972 κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του Ναού ανευρέθηκαν οστά του Αγίου βαθειά κρυμμένα κάτω από την Αγία Τράπεζα μέσα σε μαρμάρινη Λάρνακα. Στην λάρνακα χαραγμένα είναι ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. Μέρος των οστών του Αγίου είχαν μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη περί το 890 μ.Χ. Τον Ναό έκτισε ο Λέων ο Στ’ . Το 1204 μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το Σταυροφόροι εκτός των άλλων Χριστιανικών θησαυρών μετέφεραν τα ολίγα ιερά οστά στην Μασσαλία όπου αργότερα χάθηκαν… (Δεν άφησαν και τίποτα κατ εντολή της Παπικής Εκκλησίας και με όλα αυτά τα κλεμμένα… δημούργησαν και την πλασματική Αναγέννηση οι δόιλιοι….. Ευτυχώς που οι ιερείς τότε του ναού του Κιτίου, διαφύλαξαν μεγάλο μέρος των ιερών οστών και τα έκρυψαν επιμελώς κάτω από την Αγία Τράπεζα…. ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…. Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ……. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ …. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ… Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ… ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ …Και τέλος ερωτώ επίσης …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί εξαφανίσθηκαν … Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..! ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,, ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN. ΙΔΕ: koukfamily.blogspot.com › 2019/09 › blog-post_254 (Μιλούν οι δόλιοι ολετήρες οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό – Μιλούν και πράττουν οι αχάριστοι με κάθε αθέμιτο μέσο, υπόγεια για να αλώσουν και Ελλάδα και Ελληνική Κύπρο ανεχόμενοι την άπιστη τους παλλακίδα ανέκαθεν Τουρκία… Εταίρες και αυτοί..) ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ/ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ./ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΡΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ…. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ.... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ…. ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ… ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ….. Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 5% - 6% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής, βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ... Και τέλος μια απορία…. Για αυτές τές διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα… που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων…. Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 100000 το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν το ανθρωπιστικό τους έργο; Οσους βλέπετε στην φωτογραφία με κίτρινα γιλέκα και η κυρία στα δεξιά με την πορτοκαλί μπλούζα είναι μέλη ΜΚΟ. Σε λίγο θα πρέπει να τους παρασημοφορήσει η Ελληνική Κυβέρνηση και αυτούς και τις ΜΚΟ και ίσως προταθούν και για ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης…. Αλήθεια πήρε κανείς από αυτούς έστω ένα Μουσουλμάνο πρόσφυγα να τον φιλοξενήσει;;;; ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ WWW.LEDRASTORY.COM ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. koukfamily.blogspot.com › 2019/10 › sos

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Τελευταίες αναρτήσεις 24 Νοεμβρίου 2019 ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ Ισλαμιστές εισβολείς… ΔΩΡΕΑΝ …Φως, νερό, στέγη, τροφή…. Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ... ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…) ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ…. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ… ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ *Ακούστε και αποτυπώστε το άκρον άωτον, απρεπές, θρασύτατο εκ μέρους των Μουσουλμάνων… Λοιπόν στην Λάρνακα υπάρχει αρχαίος Ναός προς τιμή του Αγίου Λαζάρου όπου φυλάσσεται μέρος από τα ιερά οστά του προστάτου και πολιόχου και πρώτου επισκόπου Λάρνακας. Τον ναό επισκέπτονται χιλιάδες χριστιανοί από όλο τον κόσμο τιμώντας την μνήμη του Αγίου…. Στα 150μ περίπου υπάρχει Μουσουλμανικό τέμενος το οποίο ανακαινίσθηκε και συντηρείται από την Κυπριακή κυβέρνηση σε αντίθεση με τις εκατοντάδες συλημένες και λεηλατημένες μας εκκλησίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο…. Προ πολλού η Κυπριακή εκκλησία και το κράτος δέχτηκαν έντονο ρηματικό διάβημα από τον Μουσουλμάνο Τούρκο Ιμάμη το οποίο δεν παρακαλούσε αλλά απαιτούσε όπως άμεσα …οι καμπάνες του Χριστιανικού Ναού του Αγίου Λαζάρου σταματήσουν να κτυπάνε… διότι επηρεάζουν τους Μουσουλμάνους προσκυνητές… ΕΛΕΟΣ…. Βεβαίως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτιου, ένας ένθερμος Ιεράρχης και Πατριώτης ….το διάβημα το …ριξε στον κάλαθο των αχρήστων…. Ο Άγιος Λάζαρος έζησε περί τα 30 χρόνια στο Αρχαίο Κίτιον…Το 45 μ.Χ. όταν οι Απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας ήρθαν στην Κύπρο τον χειροτόνησαν σαν πρώτο Επίσκοπο Κιτίου. Στις 23 Νοεμβρίου 1972 κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του Ναού ανευρέθηκαν οστά του Αγίου βαθειά κρυμμένα κάτω από την Αγία Τράπεζα μέσα σε μαρμάρινη Λάρνακα. Στην λάρνακα χαραγμένα είναι ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. Μέρος των οστών του Αγίου είχαν μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη περί το 890 μ.Χ. Τον Ναό έκτισε ο Λέων ο Στ’ . Το 1204 μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το Σταυροφόροι εκτός των άλλων Χριστιανικών θησαυρών μετέφεραν τα ολίγα ιερά οστά στην Μασσαλία όπου αργότερα χάθηκαν… (Δεν άφησαν και τίποτα κατ εντολή της Παπικής Εκκλησίας και με όλα αυτά τα κλεμμένα… δημούργησαν και την πλασματική Αναγέννηση οι δόιλιοι….. Ευτυχώς που οι ιερείς τότε του ναού του Κιτίου, διαφύλαξαν μεγάλο μέρος των ιερών οστών και τα έκρυψαν επιμελώς κάτω από την Αγία Τράπεζα…. ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…. Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ……. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ …. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ… Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ… ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ …Και τέλος ερωτώ επίσης …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί εξαφανίσθηκαν … Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..! ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,, ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN. ΙΔΕ: koukfamily.blogspot.com › 2019/09 › blog-post_254 (Μιλούν οι δόλιοι ολετήρες οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό – Μιλούν και πράττουν οι αχάριστοι με κάθε αθέμιτο μέσο, υπόγεια για να αλώσουν και Ελλάδα και Ελληνική Κύπρο ανεχόμενοι την άπιστη τους παλλακίδα ανέκαθεν Τουρκία… Εταίρες και αυτοί..) ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ/ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ./ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΡΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ…. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ.... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ…. ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ… ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ….. Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 5% - 6% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής, βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ... Και τέλος μια απορία…. Για αυτές τές διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα… που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων…. Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 100000 το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν το ανθρωπιστικό τους έργο; Οσους βλέπετε στην φωτογραφία με κίτρινα γιλέκα και η κυρία στα δεξιά με την πορτοκαλί μπλούζα είναι μέλη ΜΚΟ. Σε λίγο θα πρέπει να τους παρασημοφορήσει η Ελληνική Κυβέρνηση και αυτούς και τις ΜΚΟ και ίσως προταθούν και για ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης…. Αλήθεια πήρε κανείς από αυτούς έστω ένα Μουσουλμάνο πρόσφυγα να τον φιλοξενήσει;;;; ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ WWW.LEDRASTORY.COM ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. koukfamily.blogspot.com › 2019/10 › sos

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

 

 

 

 

Κύριοι, πάψτε να οδηγείτε πολίτες στον Θάνατο! Επιτέλους, δώστε ένα τέλος στο δράμα του λαού, μιλάμε για Έλληνες!!! Και εσείς Μ.Μ.Ε των Σ/Κ τι άλλο κάνετε πέρα από το να χαϊδεύετε τα αυτιά τους και να λαϊκίζετε; ΝΤΡΟΠΗ!!!

Κύριοι δείτε τους αριθμούς, κανείς πλέον δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του και τα δάνεια του!

Πάψτε να αναφέρεστε σε δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές και σε κουλτούρα πληρωμών, είναι θέμα ανέχειας και μόνο, δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας.

Είναι ντροπή για τον λαό μας να προσφεύγετε σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, πλέον ότι προσβάλετε τη νοημοσύνη μας γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι λόγοι αυτών των αναφορών σας!

Ποιοί διέλυσαν την οικονομία της χώρας, οι πολίτες ή οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες και κάθε διαπλεκόμενο και λαμόγιο;

Ποιοί έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα, στους πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε. και σε όλους τους υμετέρους τους φορτώνοντας όλοι τους λογαριασμούς τους στους φορολογικούς παραδείσους, κλέβοντας τα λεφτά της χώρας και του λαού;
Είναι έγκλημα, πρόκληση και κατάπτυστη αναλγησία να γνωρίζετε όλοι τι έχει συμβεί και συνειδητά να προπηλακίζετε κάθε Έλληνα δανειολήπτη και εγγυητή παίρνοντας τους τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες τους φτωχοποιώντας τους, μεταλλάσσοντας τους σε παρίες δίνοντας τα αντί πινακίου φακής στα funds,

όταν μπορείτε να τους σώσετε!!!

Κύριοι, αυτό που κάνετε εσείς και οι προκάτοχοι σας δεν είναι απλά μια επιλογή και κυβερνητική απόφαση.

Εντάσσεται σε μια άλλη κατηγορία, αυτή που χαρακτηρίζεται ως μια πράξη Εθνικής μειοδοσίας και Εσχάτης Προδοσίας!

Τους λόγους αναζητήστε τους μέσω των νομικών σας συμβούλων.

Είναι μια από τις πράξεις σας που επιφέρουν στον λαό καταστροφικές κοινωνικοοικονομικές συνέπειες  και ανήκεστες βλάβες, οδηγώντας πολλούς πολίτες έως και στον θάνατο, προσδίδοντας πλέον άλλη διάσταση στο κατηγορητήριο σας, αυτό που θα σας  οδηγήσει στο εδώλιο - κάτι που αργά ή γρήγορα μοιραίως θα συμβεί- με τις βαρύτερες των κατηγοριών!

Τώρα, σε σχέση με τη ψήφιση αυτής της νέας διάταξης να παρέχετε μόνιμη και ετεροχρονισμένη ασυλία στα τραπεζικά στελέχη με το βαρύτατο κακουργηματικό αδίκημα της απιστίας, με βάση το οποίο θα πάψουν να διώκονται για αδικήματα αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα αλλά μόνο κατ’ έγκληση, δηλαδή κατά τεκμήριο μόνο μετά από μηνυτήρια αναφορά της ίδιας της Τράπεζας –αν είναι δυνατόν, δεν πιστεύουμε αυτό που διαβάσαμε- κάτι πραγματικά αδιανόητο, απίστευτο, εξωπραγματικό και ιδιοτελές, μια πράξη κατάπτυστη και πραξικοπηματική κατά του κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας,  είναι αυτό που δεν πρέπει επί ουδενί να ψηφιστεί!
Οι λόγοι είναι προφανείς και σαφείς,

κανείς δεν θα πάει φυλακή!!!!!!
Πατριώτες, αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας,

αυτά συμβαίνουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής!!!


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Και μια και φτάσαμε εδώ, δίχως να θέλω να θίξω τη βαρύτητα του άρθρου, αυτό που θα ‘θελα να σας προτείνω εν όψει και του Σ/Κ είναι, να δείτε την ταινία ‘’THE INTERNATIONAL’ του 2009 με τον Κλάιβ Όουεν!

Έστω κι αν την έχετε δει, ξαναδείτε τη, γιατί ούτε εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το βάρος και τα μηνύματα αυτής της καταπληκτικής ταινίας, καθώς δεν είχαμε ‘’γευτεί’’ έως εκείνη τη στιγμή τις συνέπειες των μνημονίων και την Αρμαγεδδωνική επέλαση και καταστροφή της χώρας μας!
Μετά κι από τη τελευταία θλιβερή εικόνα του διασυρθέντος και ψυχασθενούς όσο και επικίνδυνου πλανητάρχη που παρακολουθήσαμε κατά τη συνάντηση του με τον Εντοργάν και τους άμεσους κινδύνους που προκύπτουν για τη πατρίδα μας από την ‘’λευκή’’ κάρτα που του έδωσε για την ευρύτερη περιοχή μας, πιστεύω ότι μόνο αυτή η ταινία είναι ικανή να απαντήσει στα ερωτήματα όλων μας, λύνοντας κάθε απορία, προετοιμάζοντας μας για τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν!

Δείτε πως και ποιοί κυβερνούν τα κράτη πίσω από τις σιδερόφρακτες πόρτες τους και ποιοί ελέγχουν τις τύχες των λαών μέσω των σκιωδών κυβερνήσεων τους.

Πώς εγκλωβίζουν τους πολιτικούς και τις απίστευτες μεθοδεύσεις τους κάνοντας τους πιόνια και εκτελεστικά όργανα των απεχθέστερων και ομαδικών εγκλημάτων τους!
Πιστεύω πραγματικά πως πρόκειται, περί μιας αριστουργηματικής παρουσίασης των πραγματικών γεγονότων που εξελίσσονται κάθε φορά προ της επέμβασης  στα εσωτερικά της όποιας επιλεγείσας χώρας για να δεχτεί τελικά την απόλυτη εξαρτοποίηση της από τους ισχυρούς της γης, οδηγώντας την μαζί με τον λαό της σε μονοπάτια αέναα σκοτεινά και αδιέξοδα!    

Τέλος, επειδή εμμένουμε στις αρχές μας και δη σ’ αυτό που πιστεύουμε και κάνουμε, πάντα κατά τη ρήση μας ‘’πέρα και πάνω από κόμματα, μόνο για τον λαό και τη χώρα μας’’, για να μη αδικήσουμε κανέναν παραμένοντας ακριβοδίκαιοι, ένα σχόλιο μόνο θα κάνουμε για τον απύθμενο πλέον λαϊκισμό και των ‘’άλλων’’:
Έρχονται σήμερα με τον πλέον προκλητικό και ανάλγητο τρόπο, Τσίπρας και Τσακαλώτος, ανακόλουθοι και υπεύθυνοι των εξελίξεων, αυτοί που επί 5 χρόνια δεν ψήφισαν το επίμαχο Ν/Σ για να βοηθήσουν κάθε ‘’κόκκινο’’ δανειολήπτη της χώρας, να επιβάλουν στις τράπεζες, να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους, ποιοι, "οι προασπιστές του λαού", οι αναφωνούντες και διακηρύττοντες ανά την Ελλάδα στους δρόμους, το

‘’κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’’

και τα

‘’δεν πληρώνω..

κι όλα τ’ άλλα’ μη βοηθώντας ποιούς,  αυτούς που και οι ίδιοι χρεοκόπησαν, αποστασιοποιούμενοι των ευθυνών τους μεταλλάσσοντας τους σε παρίες, μη σώζοντας τις περιουσίες τους και τις οικογένειες τους οδηγώντας τα παιδια τους στη ξενιτιά, λαϊκίζοντας και κατηγορώντας ωστόσο σήμερα τους νεοκυβερνώντες, ότι είναι αυτοί που ψηφίζουν την ασυλία τους και την απαλλαγή τους, φυσικά με το αζημίωτο ‘’τακτοποιώντας’’ και τους ίδιους, (πως θα μπορούσαν άραγε να μη το κάνουν) κατηγορώντας τους τάχα για την ψήφιση του νόμου,

που θα τους κρατήσει όλους έξω από τις φυλακές!!! Εδώ πια σταματά το μυαλό μας!!!!!!

Ωστόσο κύριοι, ας μη ξεχνά κανείς σας τη ρήση του λαού μας, ‘’καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια’’, ο λαός μας είναι εδώ και δεν ξεχνά!

Όλα στον καιρό τους, θα 'ρθει και η δική σας σειρά …

γιατί τέτοιες πράξεις δεν παραγράφονται και τέτοιες πληγές δεν κλείνουν ποτέ!!!!!!

Το ως άνω άρθρο εστάλη και προς τους 300σιους!

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr
ΥΣ. Τώρα ως προς την φωτογραφία, δείτε ένα από τα "πηγαδάκια τους" & πως μας χλευάζουν όλοι βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα!

 

 

 

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Μη μας εξοργίζετε! Μην προσβάλετε τις μνήμες των γονιών και τον προγόνων…


Κάποιοι – άθλιοι
«πολιτικώς ορθοί»
– κουνάνε το δάχτυλο στην συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού λαού και ρωτάνε;
Θανάσης Κ.

--Ξεχάσατε πως και οι Έλληνες υπήρξαν κάποτε και πρόσφυγες και μετανάστες;

Δηλαδή εξομοιώνουν την τραγωδία του Ελληνισμού τον 20ο Αιώνα με την …
«μπίζνα» της λαθρομετανάστευσης σήμερα!

Ε λοιπόν, επειδή συμβαίνει να είμαι γόνος ΚΑΙ προσφύγων (από τη Μικρά Ασία) ΚΑΙ μεταναστών, κι επειδή μεγάλωσα με ιστορίες ΚΑΙ από την προσφυγιά του 1922 ΚΑΙ από τη μετανάστευση (όλα τα επόμενα χρόνια, και αλλεπάλληλες φορές μάλιστα), ΔΕΝ δέχομαι καμία «εξομοίωση», με αυτό που βιώνει η Ελλάδα σήμερα.
Καμία απολύτως!

Κι όσοι επιχειρούν τέτοιους «παραλληλισμούς»,

προσβάλλουν βάναυσα της μνήμη των γονέων και των παππούδων μας.
 • Πρώτον, οι παππούδες μας, όταν ήλθαν με την ψυχή στο στόμα στην Ελλάδα, από τον Πόντο και τη Σμύρνη και την Καππαδοκία, από την Έφεσο, την Αλικαρνασσό, το Τσανάκαλε, την Ινέπολη, την Προύσα, τα Μουδανιά και την Ανατολική Θράκη, ήλθαν για να σωθούν από τους Τούρκους που τους κυνηγούσαν γιατί ήταν Έλληνες!
Η ήττα του Ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία τους υποχρέωσε να ξεριζωθούν.
Τότε η χώρα που τους υποδεχόταν – η Ελλάδα - είχε ευθύνες για τον ξεριζωμό τους.
Τώρα η Ελλάδα δεν έχει καμία ευθύνη για όσους της έρχονται.
Οι περισσότεροι των οποίων δεν τρέχουν να σωθούν από κανένα
– ούτε από το Μαρόκο, ούτε από την Τυνησία, ούτε από την Αλγερία, ούτε από το Πακιστάν!
 • Δεύτερον, όταν οι πρόγονοί μας έρχονταν στην Ελλάδα δεν άλλαζαν την κοινωνική και πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας! Ήταν Έλληνες και την έκαναν πιο Ελλάδα!
 • Τρίτον, όταν έρχονταν εδώ δεν τους έφερναν «διακινητές» με το αζημίωτο. Δεν υπήρχε κανείς να τους περιμένει και να τους τακτοποιεί και να εισπράττει και «πριμ» για κάθε κεφάλι. Έτρεχαν να σωθούν. Από δολοφονίες, αιχμαλωσία, βασανιστήρια και βιασμούς.

Η προσφυγιά τους ήταν αγώνας επιβίωσης.
Δεν ήταν μπίζνα διακίνησης!
[Ούτε Διεθνής Σύμβαση προσφύγων υπήρχε το 1922 - έγινε πολύ αργότερα, το 1951…]
 • Τέταρτον, όλοι οι πρόγονοι μας είχαν μαζί τους επίσημα χαρτιά που πιστοποιούσαν την ταυτότητά τους. Κι αν κάποιοι δεν είχαν, αναγνωρίστηκαν από συγγενείς τους που έφεραν στοιχεία ταυτότητας και είχαν πλήρως ταυτοποιηθεί.
Και το Ελληνικό κράτος της εποχής τους κατέγραψε όλους μέσα σε δύο-τρία χρόνια (κι ας έφταναν τελικά το 1,5 εκατομμύριο τότε!)
Δεν δήλωναν όλοι, όπως συμβαίνει σήμερα, ότι έχουν «χάσει τα χαρτιά» τους
(ενώ κανείς δεν έχασε το κινητό του!).
Ούτε δήλωναν ψευδή στοιχεία, όπως κάνουν οι τωρινοί.
Ούτε δήλωναν ψεύτικες «οικογένειες» και ψεύτικα «παιδιά»
(που μιλάνε διαφορετική γλώσσα από τους υποτιθέμενους «πατεράδες» τους)…
Ούτε βούλιαζαν μόνοι τους τις βάρκες τους για να το παίξουν μετά asylum seekers.
Καμία σχέση οι άνθρωποι που έφταναν τότε στην Ελλάδα για να σωθούν, με τους «λάθρο» που μας έρχονται τώρα.
 • Πέμπτον, οι πρόγονοί μας ήλθαν εδώ για να ριζώσουν! Όχι για να περάσουν transit και να πάνε μετά σε άλλη χώρα της αρεσκείας τους, όπως κάνουν οι σημερινοί «λάθρο».
 • Γιατί αυτό τους υποσχέθηκαν όταν ξεκίνησαν από τις χώρες τους.
Όσοι μας έρχονται σήμερα – τουλάχιστον οι ενήλικες – ΔΕΝ πρόκειται να «ενσωματωθούν», γιατί:
 1. Πρώτον είναι πολιτιστικά εντελώς διαφορετικοί από μας (δεν μπορείς να ενσωματώσεις σε δυτική κοινωνία, ομάδες νεοφερμένων που κάνουν κλειτοριδοεκτομή στα κορίτσια τους!) και
 2. Δεύτερον, ΔΕΝ θέλουν να μείνουν εδώ! «Περαστικοί» νιώθουν…
Αλλού θέλουν να καταλήξουν. Γι’ αυτό ΔΕΝ είναι «ενσωματώσιμοι».
 • Έκτον, όσοι από τους προγόνους μας μετά το 1922 αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα και να ξενητευθούν στις ΗΠΑ, στον Καναδά - ή στην Αυστραλία αργότερα, δεν πήγαν παράνομα εκεί.
Πήγαν μέσα από επίσημα προγράμματα, ή μετά από «προσκλήσεις» συγγενών τους, και πάντα υπό τον έλεγχο των αμερικανικών ή καναδικών ή αυστραλιανών αρχών.
Στις ΗΠΑ μάλιστα υπήρχε το Ellis Island, όπου έμεναν οι νεοφερμένοι για κάποιο διάστημα απομονωμένοι, τους έκαναν εξονυχιστική έρευνα προσωπικών στοιχείων και έλεγχο υγειονομικής κατάστασης – κι αν κάτι δεν πήγαινε καλά τους έβαζαν στο επόμενο πλοίο να επιστρέψουν πίσω από εκεί που ήλθαν.
Κι αν κάποιοι έπαιρναν προσωρινή άδεια παραμονής κι ύστερα παραβίαζαν τους όρους της, τους επέστρεφαν πίσω άρον-άρον, χωρίς πολλά-πολλά…
Τι συγκρίνετε με τη σημερινή λαθρο-εισβολή;
 • Έβδομον, καμία χώρα υποδοχής μεταναστών δεν έχασε τον έλεγχο των αφίξεων. Ποτέ!
Σε καμία δεν πέρασε ο έλεγχος των καταυλισμών τους σε… αγνώστων λοιπών στοιχείων εξωχώριες ΜΚΟ!
Ποτέ δεν βγήκε τοπικός υπουργός να πει δημόσια: δεν μπορώ να μπω στον καταυλισμό, γιατί… δεν με άφησε η ΜΚΟ που τον ελέγχει!
Αυτό είναι ομολογία failed state – διαλυμένου κράτους!
Δεν το «φορτώνουμε» στην τωρινή κυβέρνηση!
Το ξέρουμε: Η προηγούμενη το έκανε…
Αλλά η τωρινή οφείλει να το διορθώσει – αυτό τουλάχιστον κατά προτεραιότητα. Άμεσα!
Διότι αν δεν ελεγχθούν οι ΜΚΟ των διακινητών, δεν μπορεί να ελεγχθεί τίποτε…
 • Όγδοον, οι παππούδες μας ήταν είτε πρόσφυγες, είτε μετανάστες.
Κάποιοι ήταν ΚΑΙ πρόσφυγες ΚΑΙ μετανάστες…
Οι σημερινοί δεν είναι ΟΥΤΕ πρόσφυγες, ΟΥΤΕ μετανάστες!
 • Οι παππούδες μας, όσοι ήταν πρόσφυγες, αν μπορούσαν να επιστρέψουν στις πατρογονικές εστίες τους, θα επέστρεφαν!
Τα «άγια χώματα» όπου γεννήθηκαν θυμούνταν πάντα και δάκρυζαν.
Οι σημερινοί «λαθρο» – στην συντριπτική τους πλειονότητα – μπορούν να επιστρέψουν πίσω στις πατρίδες τους και ούτε που το σκέπτονται!
Κάποιοι ήλθαν πράγματι, να εργαστούν – παράνομα…
Άλλοι ήλθαν να στήσουν κυκλώματα παράνομης διακίνησης– πάσης φύσεως.
Γι’ αυτό και πληρώνουν χιλιάδες δολάρια στους διακινητές, να τους φέρουν από τα βάθη της Ασίας ή από το άλλο άκρο της Αφρικής, στην Ευρώπη.
Που τα βρήκαν τόσα χρήματα στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν ή στο Μαρόκο;
Προφανώς δεν τα είχαν εκεί! Πώς τα ξεπληρώνουν;
Μόνο από λαθρεμπόριο ή άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.
Μ’ αυτές τις συμμορίες της λαθροδιακίνησης εξομοιώνετε τους προγόνους μας;
 • Οι παππούδες μας και οι γονείς μας που πήγαν μετανάστες, πήγαν και δούλεψαν σκληρά. Δεν πήγαν για να παίρνουν επιδόματα– με το «καλώς ήλθατε»!
Οι σημερινοί «λάθρο» παίρνουν περισσότερα απ’ όσο οι Έλληνες άνεργοι!
Κι έχουν προτεραιότητα στα δημόσια νοσοκομεία!
 • Ένατο: οι πρόγονοί μας που ήλθαν πρόσφυγες στην Ελλάδα δούλεψαν στην Ελλάδα, της έδωσαν ζωή, κίνησαν την οικονομία της, έφτιαξαν επιχειρήσεις, κτήματα, ανέστησαν οικογένειες, έδωσαν στη χώρα δύναμη ανάπτυξης και ώθηση προκοπής.
Τι απ’ όλα αυτά θα δώσουν οι… αλαου-αχμπάρ, που έρχονται σήμερα περαστικοί για να φύγουν;
Οι προγονοί μας έζησαν εδώ ως Έλληνες και έβγαλαν Έλληνες.
Κι όσοι μετά πήγαν μετανάστες δούλευαν και έστελναν λεφτά πίσω στην Ελλάδα.
Πόσοι από τους τωρινούς μετανάστες ήλθαν για να ζήσουν ως Έλληνες και να δουλέψουν για την προκοπή της χώρας;
 • Δέκατο: Η μείζων οικογένεια του παππού μου που έφτασε εδώ το 1922 – δηλαδή τα παιδιά τους, κυρίως – έβγαλαν έξη μεγαλόσταυρους ανδρείας, στους Πολέμους που ακολούθησαν:
Έναν χρυσό μεγαλόσταυρο μετά ξιφών, δύο αργυρούς μετά ξιφών, και τρείς σκέτους.
Χώρια τα 12 θύματα για το Έθνος, τρεις στα πεδία των μαχών, και εννιά εκτελεσμένους επί Κατοχής λόγω συμμετοχής στην Αντίσταση, εκ των οποίων 4 νέες γυναίκες!
Ο άλλος παππούς μου ήταν ήδη στην Αμερική πριν το 1905. Το 1912-13 ήλθε εθελοντής μαζί με άλλους ομογενείς, με τον «Ιερό Λόχο» της Νέας Υόρκης!
Πολέμησαν ως χειροβομβιστές! Αποδεκατίστηκαν κατά 85%!
Οι περισσότεροι μίλαγαν ελάχιστα Ελληνικά
(είχαν ξενητευθεί από τη Μικρά Ασία σε πολύ μικρή ηλικία).
Ο παππούς μου ήταν από τους ελάχιστους που επιβίωσαν, αν και βαριά τραυματισμένος. Έζησε μετά μια πλήρη και έντονη ζωή - πότε στην Ελλάδα πότε στις ΗΠΑ. Πέθανε το 1978. Στην κηδεία του μάθαμε για τα παράσημα που είχε πάρει «επ’ ανδραγαθία» κι αυτός
(στη Μάχη του Σκρά). Ποτέ δεν μίλαγε γι’ αυτά.
Ο ξάδελφός του, (που τον βλέπαμε σπάνια, γιατί έλειπε κι αυτός στη Διασπορά) μας εξήγησε τότε:
--Δεν μίλαγε ποτέ για τα παράσημά του. Τι να πει; Το καθήκον του έκανε, όπως το ένιωθε…
Αυτούς τους ανθρώπους εξομοιώνουν τώρα με τις ροές την «λάθρο»;
Δεν ντρέπονται!
ΥΓ. Τα τρία τέταρτα των σημερινών Ελλήνων (πολλοί υπολογίζουν τα τέσσερα πέμπτα) έχουν καταγωγή είτε από πρόσφυγες είτε από μετανάστες. Είτε και τα δύο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει προσφυγιά και τι θα πει μετανάστευση.
Μεγαλώσαμε μέσα σε συγκλονιστικές αφηγήσεις, από ανθρώπους που τα έζησαν από πρώτο χέρι.
Από ανθρώπους που θυμούνταν με λεπτομέρειες, δεκαετίες μετά, τα σπίτια και τα αρχοντικά τους, τα υποστατικά και τα παραθεριστικά τους, τους συγγενείς που τους είδαν να σφάζονται μπροστά στα μάτια τους, τα κειμήλια που άφησαν πίσω τους.


Όλα αυτά που έχασαν αλλά ποτέ δεν ξέχασαν!

Δεν υπήρχε οικογενειακή μάζωξη - Χριστούγεννα, Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα, Δεκαπεντάγουστο ή ονομαστική εορτή - να μην παρακαλέσουμε, τα εγγόνια, κάποιον παππού - ή κάποια γιαγιά - να μας διηγηθεί κάτι από τα «άγια χώματα».

Στην αρχή άρχιζε πρόσχαρα. Μετά συνέχιζε συνεπαρμένα. Στο τέλος βούρκωνε.

Και κάθε φορά οι ίδιες διηγήσεις, διανθισμένες, όμως, με νέες λεπτομέρειες. Καμία φορά και εντελώς καινούργιες.

Λες κάτι σαν ψυχοθεραπεία για εκείνους. Ή σαν μάθημα Πατριδογνωσίας για «τα μικρά», για μας…

Αμέσως μετά έπιαναν το τραγούδι, για να εκτονωθούν. Με βιολί ο παππους και μαντολίνο η γιαγιά.

Και μας έφτιαχναν με ερωτικά Σμυρναίικα, ευρωπαϊκούς ήχους του Μικρασιατικού Ελληνισμού, κλείνοντας πάντα με το οργιαστικό εκείνο:

«τικ-τικ-τίκιτικι τακ κάνει η καρδιά μου, σας σε βλέπω να διαβαίνεις…»

Και εκπληκτικές φωνές όλοι τους, ιδίως οι γυναίκες!
(Στους φάλτσους είχε απαγορευτεί να τραγουδάνε…)

Μια μυσταγωγία χαρμολύπης, με φωτινά κατακόκκινα πρόσωπα ολόγυρά μας.

Δεν καταλαβαίναμε τότε γιατί ήταν τόσο ξαναμμένα. Μετά μεγαλώσαμε και καταλάβαμε…

Δεν ήταν απλώς η νοσταλγία. Ήταν ότι ξανάσμιγαν νοερά με ό,τι είχαν πάντα μέσα τους. Δεν βίωναν την απώλεια. Ξαναζούσαν το «χαμένο». Δεν αιμοραγούσε το τραύμα του ξεριζωμού.

Είχαν βγάλει καινούργιες ρίζες. Μπολιάζοντας τις μνήμες τους πάνω στις ψυχές των εγγονιών τους!

Μ’ αυτά μεγαλώσαμε.

Και θα μας πείτε τώρα, ότι έχουν καμία σχέση αυτά, τα συγκλονιστικά προσωπικά βιώματα, με την τωρινή μπίζνα της λαθρο-εισβολής;

Κάποιοι από μας έχουμε ξενητευθεί οι ίδιοι. Έχουμε κάνει μετανάστες για κάμποσα χρόνια της ζωής μας. Όχι μόνο για σπουδές. Αλλά και για εργασία.

Έχουμε ζήσει μέσα σε υπερπόντιες μεταναστευτικές κοινότητες. Ελλήνων και όχι μόνο - και Ιταλών και Ιρλανδών και Εβραίων.

Έχουμε χορέψει ταραντέλα σε Ιταλικούς γάμους.

Έχουμε παραβρεθεί στο μυσταγωγία του river side dance, σε ιρλανδέζικα γλέντια.

Έχουμε χορέψει και Klezmer, σε ξεφαντώματα της εβραϊκής Διασποράς.

Ξέρουμε πολύ καλά και τι θα πει μετανάστευση!

Το έχουμε βιώσει στο πετσί μας…

Θα μας πείτε τώρα, ότι έχει καμία σχέση η μετανάστευση με την λαθρο-εισβολή που βιώνει σήμερα η χώρα μας;

Αφήστε παιδιά. Είπαμε να συζητήσουμε ψύχραιμα.

Μη μας εκνευρίζετε.

Μη προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας!
Κυρίως, μη προσβάλετε τις μνήμες των γονιών και τον προγόνων μας.

Μη μας εξοργίζετε!
Να χαρείτε.

Γιατί και η υπομονή έχει όρια…


http://www.freepen.gr/
Δημ. Καραμήτσος  Ομ. καθηγητής ΑΠΘ
Συγγραφέας
Dtkaram.webpages.auth.gr

Αναρτήθηκε από EFENPRESS 18/11/2019

 

 

 

 

«Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα

– Σας κοροϊδεύουν οι δωσίλογοι, το χρέος είναι απάτη» !!

Πρόκειται για απάτη…
Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.«Το Ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη.

Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα… Η υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι στιγμής, αρνείται να κλείσει η αισχροκερδής Wall Street αισχροκέρδειας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Jack Lew υποστηρίζει την άρνηση, μεταξύ άλλων και με απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Τι απαιτούν Ομπάμα, Μέρκελ και λοιποί εξουσιαστές να κάνει η Ελλάδα, αντί για τερματισμό αυτής της πανευρωπαϊκής απάτης από τις τράπεζες; Θέλουν να… τρέξει ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα ύψους 4,5% της ετήσιας οικονομίας της, αποκλειστικά και μόνο για να πληρώσει το «ελληνικό χρέος».

Γνωρίζετε τι θα σήμαινε αυτό αν προωθούνταν ως λύση για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Να… τρέξουν ένα φορολογικό πλεόνασμα 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, προκειμένου η κυβέρνηση να πληρώσει το χρέος της.

Δεν θα ακούσετε τον Ομπάμα ή τον υποτακτικό του, Lew να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία… Γιατί; Γιατί απλά, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ…

Το «ελληνικό χρέος» είναι μια απάτη, ίδια με τη διάσωση TARP εδώ στις ΗΠΑ. Γίνεται εκτύπωση των $ 4 τρισεκατομμυρίων σε νέα κεφάλαια για να καλύψουν τα χρέη της Wall Street. Και δράστες είναι οι ίδιες οι συστημικές τράπεζες. Απλά η Ελλάδα δεν έχει τον πολιτικό ηγέτη που θα αντισταθεί για ν’ ανατρέψει την κατάσταση, αφού κυβερνήθηκε από δωσίλογους όλα αυτά τα χρόνια.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μεγάλες τράπεζες πήραν τα εκατομμύρια και τα μετέτρεψαν σε τοξικά χρεόγραφα που ανατίναξαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το σύνολο της οικονομίας το 2008. Η κυβέρνηση τους γλίτωσε την ίδια ώρα που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών βυθίστηκε.

Στην Ευρώπη, οι τράπεζες αγόρασαν τα χρεόγραφα ενυπόθηκων δανείων από τις τράπεζες των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα έκαναν εκατομμύρια unrepayable subprime δάνεια των δικών τους – όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά και για τις κυβερνήσεις, χωρίς τα μέσα για να τα εξοφλήσουν, όπως εκείνες της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και άλλων.

Μεγάλες τράπεζες της Wall Street είχαν εμπλακεί, ιδίως η Goldman Sachs, η οποία δημιούργησε τα «μαγικά» παράγωγα: Το «Πάρτε ένα τραπεζικό δάνειο για την Ελλάδα», το κάνουν να μοιάζει με ένα απλό «νόμισμα ανταλλαγής» και όχι ένα χρέος – αλλά δέκα χρόνια αργότερα το μετατρέπουν σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρέος.

Η κρίση χρέους στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες ξέσπασε το 2009, ένα χρόνο αργότερα από την κρίση που σημειώθηκε στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.

Τότε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν εξίσου υπερχρεωμένες, δημιούργησαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), το αντίστοιχο δηλαδή TARP (Troubled Asset Relief Program), ύψους 1 τρισ. δολαρίων.

Διέσωσαν τους τραπεζικούς κολοσσούς, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, χρησιμοποιώντας «μόνο» τα 600 δισ. για να πληρώσουν τα ανεξόφλητα χρέη των κυβερνήσεων. Τα 275 δισ. δολάρια καταβλήθηκαν για την αποπληρωμή του «ελληνικού χρέους».

Αυτή η τεράστια τραπεζική διάσωση εγκρίθηκε από την ελληνική, την ιρλανδική και άλλες κυβερνήσεις και πέρασε κατευθείαν στις τράπεζες που υπήρξαν οι subprime δανειστές τους.«Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Μπορεί να βυθιστεί η Wall Street εξαιτίας του. Αν υποβαθμιστεί η ελληνική απάτη, θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση του διεθνούς υπερατλαντικού συστήματος, όπως το σύστημα της Wall Street, το βρετανικό κ.α.

Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλεται το χρέος και όχι στους Έλληνες»~ Lyndon LaRouche
Η απάτη με το Ελληνικό χρέος είναι κλασικό κόλπο.

Το 2009 το χρέος στην Ελλάδα ήταν 300 δισ. δολάρια. Στη συνέχεια, η χώρα έλαβε δύο τεράστια πακέτα διάσωσης για το 2010 και το 2012, περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα. Λιγότερο από το 10% των εν λόγω 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων έμεινε στην Ελλάδα και χρησιμοποιήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση. Τουλάχιστον το 90% των χρημάτων αυτών πήγε κατευθείαν και άμεσα στην Deutsche Bank, την HSBC, την JPMorgan Chase, καθώς και στους υπόλοιπους καρχαρίες, ενώ αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου δόθηκαν στα hedge funds.

Η πρώην υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έχει προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα η ελληνική κυβέρνηση έλαβε μόνο το 3% των 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μόνες τράπεζες που αναγκάστηκαν να διαγράψουν το «Ελληνικό χρέος» ήταν οι Ελληνικές.
Οι τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου διατήρησαν το τοξικό χρέος στο «ενεργητικό» τους, εγγυημένο 100% από την ευρωπαϊκή απάτη διάσωσης.Όλο αυτό οδήγησε στη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών, αναγκάζοντας την Ελληνική κυβέρνηση να δανειστεί άλλα 50 δισ. δολάρια για να τις διασώσει. Έτσι, αντί να μειώνεται, το ελληνικό χρέος αυξανόταν. Μία απόλυτη απάτη!

Στη συνέχεια, από το 2010 μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, κλπ υποχρεώθηκαν να πληρώσουν το «λογαριασμό» για τη διάσωση των τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Επέβαλαν τόσο σκληρά μέτρα λιτότητας που οι πολίτες τους μετανάστευσαν, τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν, οι γεννήσεις μειώθηκαν και η αιθαλομίχλη έπνιξε τις πόλεις, αφού οι κάτοικοι δεν μπορούσαν πλέον να πληρώσουν για τη θέρμανσή τους.Μετά από πέντε χρόνια «τιμωρίας» και αφού 250 δισ. δολάρια δόθηκαν στις τράπεζες, το χρέος της Ελλάδας από τα 300 αυξήθηκε στα 350 δισ…

πηγη

 

 

 

 

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣClaymont, Delaware 19793
USA
www.professors-PhDs.com
November 13,   2019

Προς

τους Προέδρους της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας 
τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος 
τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος & Κύπρου
την Ηγεσία της Εκκλησίας Ελλάδος & Κύπρου

Κοιν:
τους Αρχηγούς Πολιτικών κομμάτων Ελλάδος & Κύπρου
τα μέλη των Κοινοβουλίων Ελλάδος & Κύπρου
τους Ευρωβουλευτές Ελλάδος & Κύπρου.

τα ΜΜΕ Ελλάδος & Κύπρου
τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
τους αντιπροσώπους κρατών – μελών του ΟΗΕ
Η παράνομη μετανάστευση μαζί με το δημογραφικό αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης του έθνους μας. Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών —εκ των οποίων ένα ελάχιστο ποσοστό είναι πραγματικά πρόσφυγες— σε ένα ουσιαστικά χρεωκοπημένο κράτος και με την ένοχη ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυξάνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα στην οικονομία, την δυνατότητα εύρεσης εργασίας, την υγειονομική περίθαλψη και την παιδεία, αλλοιώνει την ταυτότητα και τον πολιτισμό του έθνους μας και έχει συμβάλει σε μια αύξηση της εγκληματικότητας που είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας.
Η πολυπολιτισμική πολιτική των κομμάτων εξουσίας δημιουργεί εθνολογικές και θρησκευτικές μειονότητες, που αλλοιώνουν την συνοχή και ιδιοπροσωπία της Ελληνικής κοινωνίας και όπως αποδείχθηκε στην Γαλλία, στη Σουηδία και αλλού, δημιουργούν μια χώρα ανταγωνιστικών κοινοτήτων. Η χορήγηση στέγης, επιδομάτων και ΑΜΚΑ στους παράνομους μετανάστες, την ώρα που Έλληνες, κάποτε νοικοκυραίοι, έχουν γίνει ρακοσυλλέκτες στην προσπάθεια για επιβίωση, ενώ οι νέοι μας είναι άνεργοι και φεύγουν με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό για το εξωτερικό , είναι παράλογη, προκλητική και απαράδεκτη από μια κυβέρνηση που υποτίθεται πως ο πρωταρχικός της ρόλος είναι να φροντίζει για τον λαό που την ψήφισε. Οι περισσότερες ΜΚΟ που εργάζονται με ανθρωπιστικό πρόσχημα αφήνονται να δρουν ανεξέλεγκτα και ύποπτα, ενώ πλουτίζουν οι κάθε μορφής δουλέμποροι.
Η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί μια σύγχρονη παγκόσμια τάξη εξαθλιωμένων εργαζομένων προς εκμετάλλευση, και όλα αυτά με την χρηματοδότηση εξωθεσμικών κέντρων που υποστηρίζονται από νεοφιλελεύθερα αριστερά και δεξιά κόμματα. Από στρατηγική άποψη, έχει γίνει πασιφανές πως η παράνομη μετανάστευση υποκινείται από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως, όπως έγινε στην Κύπρο.
Η πολιτική ηγεσία οφείλει να αναλογιστεί τις εθνικές της ευθύνες αντί να αναλώνεται σε ιδεολογικές τάχα αλλά και κομματικές αντιπαραθέσεις όταν διακυβεύεται η βιωσιμότητα της πατρίδας. Καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να εφαρμόσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, όπως:
1) Να κλείσουν ερμητικά τα ελληνικά σύνορα και να φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Να ζητηθεί δυναμικά και πιεστικά από την ΕΕ οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες να καταγράφονται και να ταυτοποιούνται στην Τουρκία. Από εκεί, όσοι δικαιούνται άσυλο, να ταξιδεύουν νόμιμα κατευθείαν προς τα κράτη όπου επιθυμούν να ζήσουν. Αν η Τουρκία δεν το δέχεται, ας δημιουργήσει ο ΟΗΕ ασφαλείς ζώνες στις εμπόλεμες περιοχές από όπου θα καταγράφονται και θα ταξιδεύουν πρόσφυγες. Είναι άδικο και τραγικό να πληρώνει η Ελλάδα με την ίδια της την ύπαρξη τούς πολέμους για τους οποίους δεν φέρει απολύτως καμμία ευθύνη.
2) Να αποκλειστεί η δράση της FRONTEX στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και στον Έβρο καθόσον δεν δρα αποτρεπτικά αλλά διεκπεραιωτικά και στην ουσία υποβοηθά την εισροή παράνομων μεταναστών. Η παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο θα ήταν χρήσιμη μόνο εάν πραγματοποιούσε περιπολίες από κοινού με την τουρκική Ακτοφυλακή στα μικρασιατικά παράλια, ώστε να αποτρέπει τον απόπλου πλοιαρίων.
3) Για τους ήδη παρανόμως εισελθόντες, να συντομευτούν άμεσα και με κάθε τρόπο οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου μόνο σε όσους δικαιούνται. Παράνομοι μετανάστες από χώρες που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους με συνοπτικές διαδικασίες. Όσοι δεν διαθέτουν επίσημα χαρτιά (διαβατήριο, ταυτότητα) ή έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, να απελαύνονται με ταχείες διαδικασίες.
4) Η διαχείριση του προβλήματος πρέπει να διενεργείται υπό ελληνική διοίκηση, για να υπάρχειυπεύθυνος κρατικός έλεγχος αντί για την παρατηρούμενη ασυδοσία και αυθαιρεσία καλοπληρωμένων ΜΚΟ, τα οποία μάλιστα κατηγορούν την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης παράνομων μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας.
5) Η διασπορά των παράνομων μεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί στρατηγικό και πολιτισμικό κίνδυνο και πρέπει να αποφευχθεί. Η αποσυμφόρηση των νησιών να γίνει με τις απελάσεις όσων δεν δικαιούνται άσυλο.
6) Να τροποποιηθεί η σχετική νομοθεσία ώστε να αποθαρρύνεται η παράνομη μετανάστευση και να τιμωρούνται αυστηρά οι εργοδότες που απασχολούν μετανάστες χωρίς άδεια εργασίας ή εκείνοι που ενοικιάζουν σπίτια σε όσους δεν έχουν άδεια εισόδου στην χώρα.
7) Να απαιτηθεί η κατάργηση της άδικης και παράλογης συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙΙ. Για τους ήδη εισελθόντες πρόσφυγες, να απαιτηθεί η ισοκατανομή τους σε όλες τις χώρες της ΕΕ ανάλογα με τον γηγενή πληθυσμό και την οικονομική  δυνατότητα της κάθε χώρας.
8) Να καταργηθεί ο νόμος 4332/2015 που αναφέρεται στην Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 7/6.9.2015. Ο νόμος αυτός βασίζεται σε τροποποίηση του γνωστού νόμου Ραγκούση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου (νόμος 3838/2010), ο οποίος κηρύχθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο Επικρατείας.
Αναμένουμε την υπεύθυνη ανταπόκριση της κυβέρνησης στο μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε συνεχή επαγρύπνηση και δράσεις,προτού τα αποτελέσματα του φαινομένου γίνουν μη αναστρέψιμα. Οσοι συμφωνούν με την επιστολή μας, καλούνται να προσθέσουν την υπογραφή τους, στέλνοντας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. επώνυμο, όνομα, επάγγελμα, πόλη και χώρα διαμονής.
Οι υπογράφοντες,
1. Αθανασούλης Γεράσιμος Α., Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα
2. Αλεβίζος Γιάννης, 7ο Λύκειο  Αθηνών , Παγκράτι, Αθήνα
3. Αμπατζόγλου Ιωάννης MSc, PhD, Ακτινοφυσικός ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάς
4. Αναστασοπούλου Ιωάννα, Καθηγήτρια Ακτινοχημείας και Βιοφασματοσκοπίας, ΕΛΛΑΣ
5. Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Πληροφορικής Σχολής Ικάρων, ΕΛΛΑΣ
6. Άντωνοπούλου Άλεξάνδρα, Όδοντίατρος, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
7. Αργυρού Φανούλα, ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UK
8. Αρωνιάδου Βασιλική, Ph.D., Research Professor, Bethesda, MD, ΗΠΑ
9. Βαρδουλάκης Αντώνιος-Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
10. Βασιλειάδης Δαμιανός, Eκπαιδευτικός, Sυγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
11. Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης
12. Γιαννόπουλος Παναγιώτης Χρ., Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
13. Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
14. Γκορίτσα Άννα Event Manager, Πρόεδρος Θυγατέρων της Πηνελόπης (ΑΧΕΠΑ) Εσπερίδες, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
15. Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος ΕΑΑΣ, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ
16. Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, ΕΛΛΑΣ
17. Δρ. Δημούτσος Ανδρέας, ΕΛΛΑΣ
18. Ευαγγελίου Χρήστος Κ., Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, ΗΠΑ
19. Ευθυμίου Παύλος, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
20. Ιωαννίδου Αντιγόνη , Εκπαιδευτικός-Πολιτικός Επιστήμων, Μελίσσια Αττικής –  Ελλάδα
21. Καδόγλου Τριανταφυλλιά, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Ιστορίας και Λογοτεχνίας, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
22. Κακούλη-Duarte Θωμαή, PhD, Director enviroCORE | Lecturer in Biosciences, Department of Science and Health, Institute of Technology Carlow, Kilkenny Road, Carlow, IRELAND
23. Καραΐσκος Κώστας, Μαθηματικός Μ.Ε., Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, ΕΛΛΑΣ
24. Καρακατσάνης Σ. Θεόκλητος, Επίκουρος Καθηγητής Δ.Π.Θ., Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ελλάδα.
25. Καρακατσάνης Κωνσταντῖνος, τ. Καθηγητής Πυρηνικῆς Ἰατρικῆς ΑΠΘ
26. Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ & Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς
27. Καραντζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος εα, Πρόεδρος Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης
28. Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ
29. Κατηφόρης Βασίλειος  Χ. , Distinguished Teaching Professor Emeritus, Dept. of Mathematics, SUNY, Potsdam NY 13676, USA
30. Κατσούφης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Πολυτεχνείου, Ελλάδα
31. Κελεσίδης Bασίλειος, PhD, Drilling Engineering Professor, Χανιά, Ελλάς
32. Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., Advanced Analytics Professional, San Diego, ΗΠΑ
33. Κοντογιαννίδης Νικόλαος, Ph.D., P.E., Former Professor of Mathematics, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, USA
34. Κοτρώτσιος Παύλος (Kotrotsios Paul), MBA Founder & Publisher, Hellenic News of America. Founder & President, Hermes Expo International Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC, USA
35. Κοκκάλης Αλέξανδρος, καθηγητής Πολυτεχνικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Θράκης, Ελλάδα
36. Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., τ. Στρατ. Ακόλουθος, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ
37. Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
38. Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
39. Κυριακού Αναστασία, Φυτοπαθολόγος (Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών), Λευκωσία, Κύπρος
40. Κυριακού Γιώργος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
41. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος –Αμφικτύων, Υποστράτηγος ε.α- Συγγραφεύς Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
42. Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς
43. Λιβαδά Αλεξάνδρα Μακιγιερ, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ
44. Λιρίτζης Ιωάννης, Ph.D (Edin.) Professor of Archaeometry, University of the Aegean Dept. of Mediterranean Studies, Ελλάς
45. Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Ελλάς
46. Mανιός Ιωάννης Κ., Υποπτέραρχος – Ιατρός, Ελλάς
47. Μέρμηγκας Λευτέρης, Professor (Ret.), Pathology, SUNYAB
48. Μίλλερ Βαρβάρα, Καθηγήτρια Μπαλέτου/ χορογράφος, Βάλτιμόρη, Μαίρυλαντ
ΗΠΑ
49. Μιχαηλίδης Δημήτριος, Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα
50. Μοσχοβάκης Αντώνης, Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
51. Μπακάλης Ναούμ, τ. Διευθυντής Ερευνών, Ελλάς
52. Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
53. Μπαλόγλου Γιώργος, πρώην αναπληρωτής Καθηγητής πολιτειακού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκης
54. Μπουλούμπασης Διονύσης, Ζωγράφος-Αγιογράφος, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ
55. Μωραΐτης Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Θεωρία Διεθνούς Συστήματος, Συγκριτική Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Συγκριτική πολιτική, U.S.A
56. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, Πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μακεδονία, Ελλάδα
57. Νιάρχος Πάνος, Professor (ret.) Indiana University, USA
58. Νικηφορίδης Δημήτριος, Νευρολόγος, Θράκη- ΕΛΛΑΔΑ
59. Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος, τ .Συντονιστής Διευθυντής Δερματολογικής Κλινικής Ευαγγελισμού
60. Ντόκος Σωκράτης, PhD, Associate Professor, Graduate School of Biomedical Engineering, UNSW Sydney, NSW 2052, Australia
61. Οικονομιδης Σπύρος, Ομότιμος καθηγητής, California State University, East Bay, USA
62. Όκος Αντώνιος, MD, Retired, School of Medicine, Seattle, WA, USA
63. Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Doctor of Political Sciences, Member of the International Slavic Academy of Sciences, Moscow, ΕΛΛΑΣ
64. Πανοσκάλτσης Βασίλης, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
65. Πανουσιάδης Νικόλαος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
66. Παπαγιάννης Γρηγόριος, καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
67. Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότιμος Καθηγητής Π.Σ. / Δ.Π.Θ., Ελλάς
68. Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών, Tulane University, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ
69. Dr Παπαδόπουλος Νικόλαος, MD, PhD, FEBO, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ
70. Παπαδοπούλου Μαρία, Δρ Πολιτικός Μηχανικός, Ελλάδα
71. Παπαθεμελής Στέλιος, Πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς
72. Παπακώστας Στέφανος, ΜΒΑ, Τέως καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελλάς
73. Παπαμαρινόπουλος Σταύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
74. Παπανικολάου Ευαγγελία, Δρ Θεολογίας, εκπαιδευτικός, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
75. Παύλος Γιώργος, Καθ. Φυσικής και φιλοσοφίας, ΔΠΘ
76. Πελεκάνος Νικόλαος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
77. Πελίδου Συγκλητή-Ερριέττα, Επ. Καθ. Νευρολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
78. Πουλάρικας Αλέξανδρος, Δρ., Ομότιμος Καθηγητής,  Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμας, ΗΠΑ
79. Ρήγος Ευάγγελος, Πλοίαρχος Ε.Ν. -Πρόεδρος ΙΗΑ – τ. Director of Hellenism ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ1, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
80. Ρότσα-Σωτηροπούλου Ρόντα Σ., Συνταξιούχα Καθηγήτρια Κολλεγίου, Βαλτιμόρη,  Μέριλαντ, ΗΠΑ
81. Ρουπακιά Σοφία, IHA Network Administration, Λονδίνο.
82. Σαραντόπουλος Αθανάσιος Δ., PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα
83. Σίδερης Κοσμάς, Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
84. Σίνη Μάρθα, Ξεναγός στό Walters Art Museum, Μέλος Ιδρυτικού Συμβουλίου του Hellenic Heritage Museum of Maryland, Δημιουργός Πολιτιστικών Εκθέσεων, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
85. Dr. –Ing. Σπαθόπουλος Θόδωρος, Πρώην Διευθυντής Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Παλαιό Φάληρο, ΕΛΛΑΣ
86. Σταμπολιάδης Ηλίας, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
87. Ταγκαλάκης Γεώργιος,  Ph.D., Ερευνητής – Εκπαιδευτικός, Αθήνα, Ελλάς
88. Τερέζης Άθανάσιος, Διευθυντής έπιχειρήσεως, Σικάγο, ΗΠΑ
89. Τριανταφύλλου Γεωργία, Καθηγήτρια Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Τέμπλ, ΗΠΑ
90. Τσαπκίνη Κυράνα, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Johns Hopkins University, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ
91. Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Doha, Qatar
92. Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
93. Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ
94. Φούφα Ελένη, Professor, English/Humanities, SUNY ERIE Buffalo, NY, USA
95. Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, T. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
ILLEGAL MIGRATION – THE SINGLE MOST CRITICAL NATIONAL PROBLEM OF GREECE
.


Claymont, Delaware 19793
USA
www.professors-PhDs.com
November 13,   2019

To:
The Presidents of the Greek and Cypriot governments
The Prime Minister of Greece
The Ministers of foreign affairs of Greece and Cyprus
The leadership of the Church of Greece and Cyprus
Cc:
The leaders of all political parties of Greece and Cyprus
The Members of the Parliament of Greece and Cyprus
The Members of the European Parliament
The Members of the United Nations Parliamentary Assembly
Illegal immigration along with the demographic crisis constitute the most serious issues regarding the survival of our nation.  The continuing uncontrolled influx of illegal immigrants – of which a very small percentage are actually refugees – into a virtually bankrupt stateexacerbates already severe problems in the economy, employment prospects, health care and education, and has altered the identity and culture of our nation contributing to an increase in crime that is unprecedented for our country. The policy of multiculturalism of the ruling parties creates ethnic and religious minorities that will eliminate the homogeneity and social cohesion of Greek society and, as it has already occurred in France, Sweden and elsewhere, will create a nation of antagonistic communities. Government policies which grant housing and social  security allowances to illegal immigrants, while many Greeks – once homeowners – now survive by searching through trash bins, and our unemployed youth flee their homeland to go abroad at an ever accelerating pace, are irrational, provocative and unacceptable from a government whoseprimary role is assumed to be to defend and support  the Greek people. Most NGOs supposedly operating on a humanitarian basis are left to act unrestrained and deviously while all kinds of traffickers are enriched. Illegal immigration creates a modern worldwide class of destitute workers, all funded by non-institutional organizations supported by the neoliberal left and right parties. From a strategic point of view, it has become apparent that illegal immigration is being instigated by Turkey as a weapon for the creation of a large Islamic minority in Greece, which, either spontaneously or provoked by controversy, will be exploited in the future, as it was in Cyprus.
The political leadership must consider its national responsibilities rather than spending time on supposed ideological but also party-based controversies when the survival of the country is at stake. We call on the government to honor its pre-election commitments and to take decisive and effective measures to tackle illegal immigration, such as:
1) To seal the Greek borders which must be guarded by the Armed Forces and Security Forces using modern technological means. To immediately and insistently urge the European Union (EU) to have the registration and identification of illegal immigrants and refugees in Turkey. From there, those who are entitled to asylum may travel legally to the countries where they wish to live. If the Turkish government rejects this proposal, the United Nations could establish safe zones in the conflict regions where refugees will be registered and then travel as refugees.  It is unfair and tragic for Greece to pay for the consequences of wars for which it has absolutely no responsibility and by doing so endanger its very own existence.
2) To prohibit the actions of the European Border and Coast Guard Agency (FRONTEX) in Greek territorial waters and at the Evros River, as this agency does not act as a deterrent but rather as a facilitator in the influx of illegal immigrants. The presence of FRONTEX in the Aegean would only be useful if it implemented patrol operations along with the Turkish Coast Guard on the Asia Minor coast to prevent departures.
3) For asylum seekers who have already entered illegally, procedures for granting asylum mustbe speeded up immediately and by all possible means only to those who are eligible. Illegal immigrants from countries that are not in a state of war must be promptly returned to their countries. Those who are not in possession of official documents (passport, identity card) or have been convicted of criminal offenses should be deported by fast track procedures.
4) Illegal immigration should be managed by the Greek authorities in order to have responsible state control instead of the well-paid and arbitrarily functioning NGOs.
5) The dispersal of illegal immigrants to various parts of the country should be avoided as it presents great risks.  The overcrowded conditions on the islands must be relieved with the deportation of those not entitled to asylum.
6) To demand the repeal of the unfair and unreasonable Dublin III Regulations Treaty. Refugees who have already entered Greece must be dispersed across all EU countries according to each country’s local population and financial capacity.
7) To repeal of Law 4332/2015 referring to the Modification of Provisions of the Code of Greek Citizenship published in Government Gazette A 7 / 6.9.2015. This law is based on an amendment to the well-known Ragousis law of the government of George Papandreou (Law 3838/2010), which was declared unconstitutional by the Council of State.
We look forward to an accountable government response to this most urgent problem facing our country. We also call on the Greek people to be in constant vigilance and take action before the effects of this state of affairs become irreversible. Those who support this endeavor are invited to add their signature by sending an email to  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  including their surname, name, profession, city and country of residence.
Signatories:
https://professors-phds.com/

Αναρτήθηκε από EFENPRESS

 

 

 

 

 

 

Μαρτυρία στρατιωτικού για την εισβολή στον Έβρο!

Μπαίνουν σε στρατιωτικές περιοχές
αυτή είναι η αλήθεια για τον Έβρο και την εισβολή αλλοδαπών – Η μαρτυρία ενός στρατιωτικού που υπηρετεί εκεί!

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα από άγνωστο σε μένα Έλληνα στρατιωτικό που υπηρετεί στον Έβρο, το οποίο παραθέτω αυτούσιο, με την επισήμανση ότι στη Ζ.Α.Π. (Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως) απαγορεύεται η είσοδος ακόμα και Ελλήνων, με εξαίρεση τους αγρότες της εκάστοτε περιοχής, πόσο μάλλον αλλοδαπών.

Υπενθυμίζεται η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εισήλθαν παράνομα σε αντίστοιχη στρατιωτική περιοχή.
Ακολουθεί το μήνυμα του Έλληνα στρατιωτικού:

Κύριε Σάββα καλησπέρα….
κατάγομαι από τον ….
.!
Είναι στρατιωτικός και υπηρετώ στον Έβρο!

Η κατάσταση είναι τραγική…

Δεν έχω δικαίωμα ούτε να τους αποτρέψω να εισέλθουν, ούτε να τους διώξω, ούτε να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια για να τους προειδοποιήσω ότι εισέρχονται σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και ότι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μου!
Δεν έχω καν το δικαίωμα να τους συλλάβω!

Δεν υπάρχει Ζ. Α. Π. (Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως).

Γιατί το μόνο που μπορώ να κάνω με βάση τις διαταγές, είναι να πάρω την συνοριοφυλακή!
Για να τους… υποδεχθούμε όλοι μαζί…

Τα διαβατήριά τους είναι καμένα και δηλώνουν ό,τι θέλουν.
Επίσης δηλώνουν ότι τάχα δεν έχουν κινητά…. και πάει λέγοντας…
Αυτά και να ….

Όσον αφορά τη Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως, παραθέτω σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας Onalert, θέτοντας το ερωτηματικό αν ο στρατός εκτελεί την αποστολή του σε σχέση με την Ζ.Α.Π. και αν όχι, με τίνος διαταγές το πράττει:

Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως

Όλα τα φυλάκια-παρατηρητήρια που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Έβρου, ανήκουν στα λεγόμενα «Τάγματα προκαλύψεως».

Να σημειώσουμε εδώ ότι η περιοχή που ελέγχουν όλα τα φυλάκια-παρατηρητήρια κατά μήκος του ποταμού αποκαλείται Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως (ΖΑΠ) και εκτείνεται από τις δυτικές όχθες του ποταμού μέχρι και 500 μέτρα, μέσα στο ελληνικό έδαφος.

Στο προσωπικό που επανδρώνει τα φυλάκια-παρατηρητήρια της ΖΑΠ περιλαμβάνονται έφεδροι οπλίτες υπαξιωματικοί και δόκιμοι αξιωματικοί, επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ), μόνιμοι υπαξιωματικοί του Πεζικού και αξιωματικοί.

Οι έφεδροι οπλίτες και υπαξιωματικοί που τοποθετούνται σε κάθε ένα από αυτά, παραμένουν εκεί κατά κανόνα μέχρι το τέλος της θητείας τους και αυτό έχει καθιερωθεί για ευνόητους λόγους…

Με το τέλος της αρχικής εκπαίδευσής τους και της περιόδου προσαρμογής (μετά την τοποθέτησή τους στο εκάστοτε φυλάκιο-παρατηρητήριο), αρχίζουν να εκτελούν καθήκοντα προκαλύψεως.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η παρατήρηση, η διεξαγωγή περιπολιών, το στήσιμο ενέδρας, η αντιμετώπιση και η σύλληψη λαθρομεταναστών και η χρήση των διαθέσιμων συστημάτων για την εκτέλεση όλων αυτών των αποστολών όπως διοπτρών, πυξίδων και χαρτών.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ε.Σ. έχει αποκλειστικά και μόνο καθήκοντα αντιμετώπισης, αποτροπής εισόδου. Η αποτροπή της εισόδου γίνεται μέσω της συνεχούς παρουσίας περιπόλων στις όχθες του ποταμού Έβρου. Απέναντι εκτείνεται η πεδιάδα του ποταμού Έβρου από την Τουρκική πλευρά και με γυμνό μάτι διακρίνονται και ορισμένα χωριά και οικισμοί.

Τα φυλάκια-παρατηρητήρια εκτός από τις περιπόλους που βγάζουν για την επιτήρηση του τομέα ευθύνης τους, επιβλέπουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της παραποτάμιας περιοχής με την χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων επιτήρησης.

Η εμπειρία που αποκτάται από το προσωπικό στην διεξαγωγή τέτοιων αποστολών είναι αρκετά πολύτιμη για να επιτρέπει συχνές μεταθέσεις και αποσπάσεις, η δε «βαρύτητα» της αποστολής των φυλακίων-παρατηρητηρίων δεν επιτρέπει λάθη.. Απαιτείται εμπειρία, εξειδίκευση και γνώση των διαδικασιών ασφάλειας. Πρωτίστως όμως αυτό που χαρακτηρίζει το σύνολο του προσωπικού είναι το υψηλό ηθικό και η αίσθηση ευθύνης της αποστολής του απέναντι σε όλους τους Έλληνες.. Γι αυτό όλοι μας τους οφείλουμε πολλά..

infognomonpolitics

 

 

 

 

 

12.11.19

Ελλάδα – Κίνα:

Θα υπογραφούν 16 συμφωνίες κατά την επίσκεψη Σι Τζιπίνγ

Δεκαέξι συμφωνίες που προσελκύουν κεφάλαια από την Κίνα, δρομολογούν έναν νέο κύκλο έργων αναβάθμισης του λιμανιού του Πειραιά από την COSCO, ανοίγουν περαιτέρω την κινεζική αγορά σε ορισμένα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα και ενισχύουν τους ήδη στενούς σινοελληνικούς δεσμούς σε πολλά πεδία, θα υπογραφούν στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι συμφωνίες που θα υπογραφούν κατά την επίσκεψη του Προέδρου της ΛΔ της Κίνας στην Ελλάδα είναι οι εξής:
1. Συνθήκη για έκδοση καταζητούμενων
Υπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και τον υπουργό Εξωτερικών της Κίνας, Wang Yi.
Περιεχόμενο: Η Συνθήκη περί εκδόσεως προωθεί την αποτελεσματική συνεργασία στον ποινικό τομέα και έχει στόχο την καταστολή του εγκλήματος με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό της κυριαρχίας, της ισότητας και του αμοιβαίου οφέλους. Περιλαμβάνει διατάξεις σχετικά με τον σκοπό, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες και άλλες σχετικές διατάξεις για την έκδοση εκζητουμένων προσώπων.
2. Κατάλογος Βασικών Έργων εντός του Πλαισίου Συνεργασίας 2020-2022
Υπογράφεται από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και από τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Κίνας , He Lifeng.
Περιεχόμενο: Πρόκειται για τα επενδυτικά σχέδια, στα οποία οι δύο πλευρές αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία. Η υπογραφή του καταλόγου αποτελεί οιονεί εντολή προς τις κινεζικές κρατικές εταιρείες να εξετάσουν τη συμμετοχή τους, επενδυτική ή άλλου είδους, σε αυτά.
3. Μνημόνιο Κατανόησης για την προώθηση της αμφίδρομης επενδυτικής συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας και του υπουργείου Εμπορίου της Κίνας.
Υπογράφεται από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και από από τον υπουργό Εμπορίου της Κίνας, Zhong Shan.
Περιεχόμενο: Ενισχύεται το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο και ενθαρρύνεται περαιτέρω η διμερής συνεργασία στον επενδυτικό τομέα και γενικότερα μεταξύ επιχειρήσεων των δύο μερών.
4. Πρωτόκολλο μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας και της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων της Κίνας για την εξαγωγή σαφράν.
Υπογράφεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και από κινεζικής πλευράς από την πρέσβη, Zhang Qiyue.
Περιεχόμενο: Θα επιτραπεί η εξαγωγή στην κινεζική αγορά του κρόκου Κοζάνης, ο οποίος αποτελεί προϊόν ΠΟΠ, ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική οικονομία.
5. Πρωτόκολλο για την εξαγωγή καρπών ακτινιδίων από την Ελλάδα στην Κίνα, μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων της Κίνας.
Υπογράφεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη και από την πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Zhang Qiyue.
Περιεχόμενο: Επεκτείνεται η δυνατότητα εξαγωγής ελληνικών ακτινιδίων από όλες τις περιοχές της χώρας προς την κινεζική αγορά. Έως τώρα, αυτήν τη δυνατότητα είχαν μόνο ορισμένες περιοχές.
6. Μνημόνιο Συνεργασίας σε ραδιοτηλεοπτικά, ηλεκτρονικά και οπτικοακουστικά μέσα μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Ελλάδας και της Εθνικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής της Κίνας.
Υπογράφεται από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα και από τον Nie Chenxi, Administrator of National Radio and Television Administration.
Περιεχόμενο: Έχει ως στόχο την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών οπτικοακουστικών μέσων και την ανάπτυξη πολιτιστικών και τεχνολογικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
7. Μνημόνιο Κατανόησης για συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Κινεζικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.
Υπογράφεται από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την πρέσβη της Κίνας, Zhang Qiyue.
Περιεχόμενο: Σκοπός είναι η ανάπτυξη συνεργασίας των φορέων των Ατόμων με Αναπηρία των δύο χωρών, ο συντονισμός της συνεργασίας τους στο διεθνές πλαίσιο και η προώθηση πρωτοβουλιών στο πλαίσιο των διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών για την ανταλλαγή εμπειριών, τεχνογνωσίας και την καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης. Επίσης, η ενίσχυση της συνεργασίας των Ατόμων με Αναπηρίες στο πλαίσιο των διεθνών οργανισμών για την προώθηση των σκοπών του παραολυμπιακού κινήματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον χώρο του αθλητισμού.
8. Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ των Αεροπορικών Αρχών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Υπογράφεται από τον υφυπουργό Υποδομών, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Feng Zhenglin, Administrator of Civil Aviation Administration of China.
Περιεχόμενο: Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πρόβλεψη περί πολλαπλού διορισμού αεροπορικών εταιρειών, καθώς και νέο Πίνακα Διαδρομών, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα σημεία προορισμού εκατέρωθεν, τη δυνατότητα εκτέλεσης πτήσεων charter, καθώς και μίσθωσης αεροσκαφών (leasing), κατά την εκτέλεση δρομολογίων στις συμφωνηθείσες διαδρομές.
9. Συμφωνία για εγκαθίδρυση του Κέντρου Κινεζικών Σπουδών μεταξύ της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών και του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.
Υπογράφεται από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Πάνο Λασκαρίδη και τον πρόεδρο της Κινεχικής Ακαδημίας Κοινωνικών Σπουδών, Xie Fuzhan.
Περιεχόμενο: Η Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Σπουδών, διά μέσου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, πρόκειται να ιδρύσει Κέντρο Κινεζικών Σπουδών για τη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας και την προώθηση του κινεζικού πολιτισμού.
10. Συμφωνία μεταξύ του Ινστιτούτου Κομφούκιος της Κίνας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της Ελλάδας για εγκαθίδρυση παραρτήματος του πρώτου στο δεύτερο.
Υπογράφεται από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη και την πρέσβη της Κίνας, Zhang Qiyue.
Περιεχόμενο: Σύμπραξη του Ινστιτούτου Κομφούκιος της Κίνας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας της Ελλάδας για την εγκαθίδρυση παραρτήματος του Ινστιτούτου στο ελληνικό ίδρυμα.
11. Μνημόνιο Κατανόησης για επιτυχή υλοποίηση του Master Plan της COSCO στον Πειραιά.
Υπογράφεται από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και από τον πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου της COSCO, Shipping Corporation Limited, Xu Lirong.
Περιεχόμενο: Δηλώνεται -με επίσημο τρόπο- η βούληση των δύο πλευρών να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της COSCO στον Λιμένα Πειραιώς, που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα από κινεζικής πλευράς.
12. Ανακοίνωση για την ίδρυση υποκαταστήματος της Bank of China στην Αθήνα.
Υπογράφεται από τον υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Θεόδωρο Μητράκο και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Bank of China, Liu Liange.
Περιεχόμενο: Ανακοινώνεται η ίδρυση υποκαταστήματος της Bank of China στην Αθήνα, τέταρτης μεγαλύτερης τράπεζας παγκοσμίως.
13. Ανακοίνωση για την ίδρυση Γραφείου Αντιπροσωπείας της Τράπεζας Βιομηχανίας και Εμπορίου της Κίνας στην Αθήνα.
Υπογράφεται από τον υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Θεόδωρο Μητράκο και τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Industrial and Commercial Bank of China, Chen Siqing.
Περιεχόμενο: Ανακοινώνεται η ίδρυση Γραφείου Αντιπροσωπείας της ICBC στην Αθήνα, μεγαλύτερης τράπεζας παγκοσμίως.
14. Συμφωνία για εκδήλωση ενδιαφέροντος στο έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης της ηπειρωτικής Ελλάδας με την Κρήτη.
Υπογράφεται από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, Μανούσο Μανουσάκη και τον πρόεδρο της State Grid Corporation of China, Kou Wei.
Περιεχόμενο: Εκδηλώνεται -με τον πλέον επίσημο τρόπο- το κινεζικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στον διαγωνισμό που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας με την Κρήτη.
15. Συμφωνία συνεργασίας για τη δημιουργία του έργου MINOS 50MW στην Κρήτη.
Υπογράφεται -από ελληνικής πλευράς- από τον πρόεδρο NUR Energie, Kevin Sara και από τον διευθύνοντα σύμβουλο Prenecon-Green Energy Holdings Plc, Δημήτριο Μπούρα, και από κινεζικής πλευράς από τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Industrial and Commercial Bank of China, Chen Siqing και τον πρόεδρο του China Energy Engineering Group, Wang Jianping.
Περιεχόμενο: Επισφραγίζεται η συνεργασία των δύο χωρών στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς με το συγκεκριμένο έργο εξασφαλίζονται η μεταφορά και χρήση προηγμένης κινεζικής τεχνολογίας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η ενεργειακή αυτονομία του νησιού.
16. Δέσμη συμβάσεων χρηματοδότησης για την κατασκευή έργων στο λιμάνι του Πειραιά.
Υπογράφεται από ελληνικής πλευράς από τους αντιπρόεδρο Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Andrew McDowell και διευθυντή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Θανάση Λιάγκο, και από κινεζικής πλευράς από τον πρόεδρο της Εxport-Import Bank of China, Xu Xiaolian.
Περιεχόμενο: Αφορά τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος της COSCO από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με την παροχή εγγυήσεων από την κρατική Εxport-Import Bank of China. Έτσι, εκδηλώνεται με άμεσο θετικό τρόπο η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και κατ’ επέκταση η υποστήριξη της ΕΕ στην εν λόγω επένδυση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ  defence-point  Αναρτήθηκε από EFENPRESS  12/11/2019

 

 

 

 

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα!Νικόλαος Ταμουρίδης    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
Ελλάδα, έτος 2019 μετά Χριστόν!

Έτος θαυμαστόν!

Έτος υπερηφάνειας!

Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι!

Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμικότητά μας!

Υπερήφανοι για τον «διεθνισμό» μας!

Υπερήφανοι για τα «δημοκρατικά» μας αισθήματα.

Υπερήφανοι για τον «ανθρωπισμό» μας!

Υπερήφανοι γιατί ονομάσαμε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία».

Τι κι αν παραδώσαμε τα συμβόλαια της Μακεδονίας και προδώσαμε τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Παύλο Μελά;

Σιγά το πράμα!

Υπερήφανοι γιατί αφήνουμε τα νησιά μας έρμαια σε δυτικούς και ανατολικούς αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους!

Τι κι αν χύθηκαν ποταμοί αίματος για να ελευθερωθούν;

Υπερήφανοι που στο Αιγαίο και στη Θράκη αλωνίζουν οι Τούρκοι!

Τι κι αν αποτελούν προπύργια του Ελληνισμού;

Υπερήφανοι γιατί στα σχολειά μας επιτέλους επικρατεί αναρχία, βιάζεται η αγία μας γλώσσα, καταργούνται τα θρησκευτικά, διδάσκονται άθεα γράμματα.

Τι την θέλουμε την εθνική παιδεία;

Υπερήφανοι γιατί διώξαμε από τη χώρα το μείζον των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Τι κι αν η ανεργία στη χώρα καλπάζει;

Υπερήφανοι που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες, τα βλαστάρια  μας μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν.

Τι πειράζει;

Έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι και τους αντικαθιστούν!


Υπερήφανοι που οι γεννήσεις μας πλέον είναι λιγότερες από τους θανάτους.

Και λοιπόν;

Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα το λύσουν οι ξένοι! Υπερήφανοι γιατί υπογράψαμε ταπεινωτικές συμφωνίες για να πάρουμε δανεικά.

Τι κι αν υποθηκεύσαμε το μέλλον των επόμενων γενεών;

Εμείς να ‘μαστε καλά.

Υπερήφανοι γιατί επιτέλους γκρεμίσαμε τα εθνικά μας τείχη για να περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι στη χώρα μας.

Και επιπλέον γιατί σε χρόνο μηδέν

τους στεγάζουμε,

τους σιτίζουμε,

τους δίνουμε επιδόματα και

τους βρίσκουμε δουλειά.

Τι πειράζει που η μεσαία τάξη φτωχοποιείται, ενώ χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και άστεγοι κοιμούνται στο δρόμο ή κάτω απ' τα γεφύρια και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό;

Υπερήφανοι γιατί (υποκριτικά;) δακρύσαμε, γιατί κλάψαμε για τα κακόμοιρα παιδιά των δύστυχων προσφύγων και μεταναστών!

Ας τους δώσουμε λοιπόν τώρα την ελληνική ιθαγένεια για να τους απαλύνουμε τον πόνο.

Έτσι, σύντομα θα έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο «έλληνες» στη χώρα μας!

Τι πειράζει που αυτοί δεν θα έχουν με εμάς καμία κοινή καταγωγή,

κοινή θρησκεία,

κοινή ιστορία,

κοινή πολιτιστική κληρονομιά,

κοινά ιδεώδη,

κοινά εθνικά χρώματα;

Αρκεί που έδρασαν και πάλι τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά μας, ακούγοντας τα κλάματα των κροκοδείλων στα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων που μας καθηλώνουν καθημερινά με τις ώρες στον άνετο καναπέ μας!

Υπερήφανοι που κάνουμε ότι ακριβώς λένε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ζόμπι, που έξω από τις υγρές κρυψώνες τους κελαηδούν στα ζεστά τηλεοπτικά παράθυρα και ο απόλυτος φαρισαϊσμός, η κυνική υποκρισία και ο εμετικός φενακισμός των ΜΜΕ αγγίζουν το απόγειό τους.

Υπερήφανοι που υπακούσαμε στα ξένα αφεντικά μας, αφού μας χρηματοδοτούν για να είμαστε στην εξουσία! Υπερήφανοι γιατί επιτέλους χτυπάμε αυτή τη μισητή Ορθοδοξία!

Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός του συστήματος!

Γι αυτό λοιπόν, τζαμιά!

Τζαμιά και μιναρέδες παντού,

να εξαφανιστούν οι εκκλησιές και τα καμπαναριά!

Υπερήφανοι γιατί δεν είμαστε «οπισθοδρομικοί» ή

«αναχρονιστικοί» ή

«ξενοφοβικοί» ή

«ισλαμοφοβικοί».

«Είμαστε όλοι πρόσφυγες»! Είμαστε «αλληλέγγυοι»! Είμαστε «βαθιά δημοκράτες», «αντιρατσιστές» και «αντιφασίστες»! Τώρα πλέον είμαστε αληθινά υπερήφανοι! Γιατί σ' αυτά τα χώματα, τα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, ο ελληνισμός χάνεται, η ορθοδοξία διαλύεται! Τώρα πλέον, μπορούμε να θρηνήσουμε και το μέλλον της Ελλάδας.

Έτσι κι αλλιώς, μάθαμε να κλαίμε...

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/ Αναρτήθηκε από EFENPRESS

 

 

 

 

 

Ανανεωμένη Λίστα ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για την επιστολή για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Θα ήθελα να τραβήξω την προσοχή σας στους παρακάτω συνδέσμους.  Θα δείτε από επίσημες ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών λίστες με τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχει λάβει το Ελληνικό κράτος όπως και διαφορα ΜΚΟ από το 2015 μέχρι σήμερα ώστε να 'φροντίζουν' τους παρανομους εισβολείς.

Η ερώτηση είναι: Ποσα από αυτά τα χρήματα έχουν τσεπώσει οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί μας και τα τσιράκια τους όπου υποστηρίζουν την είσοδο εισβολέων στην Ελλάδα ώστε να συνεχίζουν να τα οικονομάνε εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού λαου;

Η ερώτηση είναι: Ποσα από αυτά τα χρήματα έχουν τσεπώσει οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί μας και τα τσιράκια τους όπου υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τους ΜΚΟ σωματέμπορους να φέρνουν ποιο και ποιο πολλούς λαθραίους στην χωρα μας ώστε να μοιράζουν τους πόρους με τα στελέχη αυτών των περίεργων οργανώσεων;

Είναι φανερό ότι τα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ που έλαβαν το Ελληνικό κράτος και τα διαφορα ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από το 2015 μέχρι σήμερα δεν έχουν ξοδευτεί για τον σκοπό τον οποιον δόθηκαν και κάποιοι έχουν πλουτίσει και συνεχίζουν να πλουτίζουν.

Εδώ έχουμε αποδείξεις ότι αυτό που συμβαίνει είναι η εσκεμμένη αλλοίωση της Ελληνικής κοινωνίας και του δημογραφικού τοπίου της Ελλάδος από αργυρώνητους, άπληστους δοσίλογους Ελληνόφωνους πολιτικούς και των ξένων συνεργών τους εντός και εκτος Ελλάδος και όλοι αυτοί αποτελούν μια εγκληματική οργάνωση (criminal enterprise).

Αντί να ετοιμάζουμε επιστολές, πρέπει να ετοιμάσουμε μήνυση κατά κάποιων ατόμων και να την καταθέσουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.Γεώργιος Γιαλτουρίδης
Westwood, MA


From: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. > on behalf of Vassiliki Aroniadou-Anderjaska < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Sent: Tuesday, November 5, 2019 7:14 AM
To: Professors-PhDs < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Subject: [IHA-Professors & PhDs] ανανεωμένη Λίστα ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για την επιστολή για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
η επιστολή στο συνημμένο
οι υπογραφές παρακάτω

Ο τιτλος που υιοθετηθηκε ειναι αυτος στο συνημμένο συμφωνα με τον αριθμό ψήφων:
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. (Σταμπολιαδης, Ανδρεάτος, Καραμήτσος, Καραΐσκος)
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Αρωνιάδου, Κουμάκης)
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ (Βασιλειάδης, Πελίδου)

Χαίρομαι για το αποτέλεσμα, είναι πραγματι καλός ο τίτλος ειδικα μετά την βελτίωση του από τον κ. Καραΐσκο.

Προς τον κ. Καραΐσκο,
Προτάσεις από τα μέλη του φόρουμ για βελτιώσεις επιστολών ζητούσαμε πάντα, παλιότερα στο HEC και αργότερα στο IHA. Υιοθέτηση των προτάσεων φυσικά και γινοταν μόνο αν πραγματι συνέβαλε στην βελτίωση της επιστολής.
Αυτή η δημοκρατική τακτική πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μπορείς να ζητάς υπογραφές και να αγνοείς σχόλια και παρατηρήσεις.

Σχετικά με την ομοιογένεια:
Φαντάζομαι είναι σε όλους κατανοητό πως οι υπογραφοντες την επιστολη δεν εχουν όλοι ακριβως τις ιδιες απόψεις (και δεν χρειάζεται να έχουν). Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω έναν αλλοδαπό μαθητή να μιλάει ελληνικά και να κρατάει με περηφάνεια την Ελληνική σημαία. Ομως αυτη ειναι μια deceptive εικόνα διότι στην πραγματικότητα η πλειοψηφία των νεοφερμένων δεν θέλουν να αφομοιωθούν με την ελληνικη κοινωνία και οι ελληνικές κυβερνησεις οχι μόνο δεν παίρνουν μέτρα για αφομοίωση αλλά "παρινουν μέτρα" για προσαρμογη στην πολυπολιτισμικότητα, αυτή που θα μας εξαφανισει σαν εθνος (αυτό έχει ήδη ξεκινησει).
Εκτος από αυτόν τον βασικό κίνδυνο, ό τρόπος ζωής στην Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά λόγω της εγκληματικότητας. Εμείς στην Αμφιάλη κλειδώνουμε και την αυλόπορτα, όχι μόνο τη νύχτα αλλά και κάθε φορά που βγαίνουμε απο το σπιτι έστω για λίγο, και στα περισσότερα παραθυρα έχουμε βάλει σιδεριές...Εσείς στην Εκάλη δεν έχετε τετοια προβληματα?
Θυμάστε όταν περπατούσαμε στην Πανεπιστημίου, στην Ομόνοια κλπ μέσα στη νύχτα και δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα? Αλλάξαν οι καιροί θα μου πειτε, αλλά τι ακριβώς άλλαξε? Φταίει η φτώχια των κατατρεγμένων? Φτώχια υπήρχε και τότε αλλά ούτε που περνούσε από το μυαλό μας ότι η φτώχια συνδεεται με την εγκληματικοτητα. Για μας "Φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι". Πού το αποδίδετε ότι κάποτε, παρά τη φτώχια μας και τα προβληματα μας, η εγκληματικοτητα ηταν πολυ χαμηλή? Εγω στην ομοιογένεια του ελληνικου πληθυσμού.

Παρακαλώ υπογράψτε την επιστολή και προσφερετε με ό,τι άλλο τρόπο μπορείτε στην αντισταση στην επερχόμενη καταστροφη της χώρας μας.

1. Αθανασούλης Γεράσιμος Α., Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα
2. Αλεβίζος Γιάννης, 7ο Λύκειο Αθηνών , Παγκράτι, Αθήνα
3. Αμπατζόγλου Ιωάννης MSc, PhD, Ακτινοφυσικός ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάς
4. Αναστασοπούλου Ιωάννα, Καθηγήτρια Ακτινοχημείας και Βιοφασματοσκοπίας, ΕΛΛΑΣ
5. Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Πληροφορικής Σχολής Ικάρων, ΕΛΛΑΣ
6. Αργυρού Φανούλα, ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UK
7. Αρωνιάδου Βασιλική, Ph.D., Research Professor, Bethesda, MD, USA
8. Βαρδουλάκης Αντώνιος Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
9. Βασιλειάδης Δαμιανός, Eκπαιδευτικός, Sυγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
10. Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης
11. Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
12. Γκορίτσα Άννα Event Manager, Πρόεδρος Θυγατέρων της Πηνελόπης (ΑΧΕΠΑ) Εσπερίδες, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
13. Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, ΕΛΛΑΣ
14. Δρ. Δημούτσος Ανδρέας, ΕΛΛΑΣ
15. Ευαγγελίου Χρήστος Κ., Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, ΗΠΑ
16. Ευθυμίου Παύλος, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
17. Καδόγλου Τριανταφυλλιά, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Ιστορίας και Λογοτεχνίας, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
18. Καραΐσκος Κώστας, Μαθηματικός Μ.Ε., Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, ΕΛΛΑΣ
19. Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ & Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς
20. Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ
21. Κελεσίδης Bασίλειος, PhD, Drilling Engineering Professor, Χανιά, Ελλάς
22. Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., ΗΠΑ
23. Κοντογιαννίδης Νικόλαος, Ph.D., P.E., Former Professor of Mathematics, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, USA
24. Κοτρώτσιος Παύλος (Kotrotsios Paul), MBA Founder & Publisher, Hellenic News of America. Founder & President, Hermes Expo International Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC, USA
25. Κοκκάλης Αλέξανδρος, καθηγητής Πολυτεχνικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Θράκης, Ελλάδα
Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
26. Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
27. Αναστασία Κυριακού, Φυτοπαθολόγος, Λευκωσία
28. Κυριακού Γιώργος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
29. Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς
30. Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Ελλάς
31. Μπακάλης Ναούμ, τ. Διευθυντής Ερευνών, Ελλάς
32. Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
33. Μωραΐτης Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Θεωρία Διεθνούς Συστήματος, Συγκριτική Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ
34. Οικονομιδης Σπύρος, Ομότιμος καθηγητής, California State University, East Bay, USA
35. Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Doctor of Political Sciences, Member of the International Slavic Academy of Sciences, Moscow, ΕΛΛΑΣ
36. Βασίλης Πανοσκάλτσης, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
37. Παπαγιάννης Γρηγόριος, καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
38. Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότιμος Καθηγητής Π.Σ. / Δ.Π.Θ., Ελλάς
39. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών, Tulane University, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ
40. Παπαμαρινόπουλος Σταύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
41. Πελεκάνος Νικόλαος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
42. Πελίδου Συγκλητή-Ερριέττα, Επ. Καθ. Νευρολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
43. Ρήγος Ευάγγελος, Πλοίαρχος Ε.Ν. -Πρόεδρος ΙΗΑ - τ. Director of Hellenism ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ1, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
44. Σαραντόπουλος Αθανάσιος Δ., PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα
45. Κοσμάς ΣίδερηςΚαθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου ΘράκηςΕΛΛΑΣ
46. Σίνη Μάρθα, Ξεναγός στό Walters Art Museum, Μέλος Ιδρυτικού Συμβουλίου του Hellenic Heritage Museum of Maryland, Δημιουργός Πολιτιστικών Εκθέσεων, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
47. Dr. –Ing. Θόδωρος Σπαθόπουλος, Πρώην Διευθυντής Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Παλαιό Φάληρο, ΕΛΛΑ Σ
48. Σταμπολιάδης Ηλίας, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
49. Γεωργία Τριανταφύλλου, Καθηγήτρια Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Τέμπλ, ΗΠΑ
50. Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
51. Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ
52. Φούφα Ελένη, Professor, English/Humanities, SUNY ERIE Buffalo, NY, USA
53. Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, T. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
Βασιλική Αρωνιάδου-Anderjaska, PhD
Bethesda, Maryland

Αναρτήθηκε από EFENPRESS   6/11/2019

 

 

 Έρχεται μεγάλο εθνικό συμβάν για την Ελλάδα (Ηχητικό βίντεο)

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Δημ. Κωνσταντακόπουλος : Έρχεται μεγάλο εθνικό συμβάν για την Ελλάδα

Ο δημοσιογράφος- αναλυτής και επικεφαλής του site konstantakopoulos.gr Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, μιλώντας στον 98.4 για την γεωπολιτική ουσία πίσω από την κόντρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριαρχείου Μόσχας, αναρωτήθηκε για την αίσθηση ευθύνης της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ελίτ του Ελληνισμού, που επιλέγουν στην πιο κρίσιμη και ρευστή γεωπολιτικά περίοδο στην ευρύτερη περιοχή μας, χωρίς καν σοβαρά ανταλλάγματα, να «επενδύουν» όλες τις προσδοκίες τους στις ΗΠΑ , την ώρα που η υπερδύναμη του δυτικού κόσμου διέρχεται την χειρότερη εσωτερική αλλά και διεθνώς κρίση της. Κατά τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, όλα προμηνύουν την έλευση μεγάλου εθνικού συμβάντος για την Ελλάδα ,την ώρα που το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να συλλάβει την ρευστότητα των στιγμών , αντιδικώντας για ανούσια θέματα αλλά παραδίδοντας εσωτερικά και εξωτερικά την χώρα σε μετατροπή της σε χώρο για λογαριασμό συμφερόντων που δεν εξυπηρετούν καμία εθνική υπόθεση , ούτε καν στη υπόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας.


https://www.youtube.com/watch?v=NVqEH0QM6Ak

Δείτε επίσης:

Ηχηρό μήνυμα από Πούτιν και Πατριάρχη Αντιοχείας για ουκρανικό. Συναντήθηκαν στη Βουδαπέστη λίγες ώρες πριν το Πατριαρχείο Μόσχας διαγράψει από τα Δίπτυχα και σταματήσει την κοινωνία με Ιερώνυμο.

Μαύρα μαντάτα για την Κύπρο που αντί για άμυνα έφτιαξε συμμαχίες του...αερίου: ΕΝΙ και ΤΟΤΑΛ ένα βήμα πίσω από το Οικόπεδο 7

Έκαναν πλάκα στους Τούρκους: Το Β-52 και οι «Αλεπούδες» πάνω από την κατεχόμενη Κύπρο

Άλλη μια πολύ περίεργη και άνευ προηγουμένου κατάσταση που μπορεί να προοιωνίζει πολλά...

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,

ΑΛΛΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ.!

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η μασονοκινούμενη Ν.Δουλοκρατία με το νέο σήμα της  με τους 7 οβελίσκους (που δεν διαλέχτηκε τυχαία, διότι εκεί μέσα βράζει η Μασονία)....θα υπερψηφίσει το Νομοσχέδιο. Αλλά και όσοι το καταψηφίσουν, θα είναι εκ του ασφαλούς διότι θα γνωρίζουν ότι θα ψηφιστεί στα σίγουρα. Όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην Βουλή προσκυνούν τον Τυφώνα.!!Έχουν δώσει τον όρκο τους σε αυτόν. Δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι το 1828 οι Τυφώνειοι διαχειριστές της Ελλάδος έστησαν τα Ανάκτορα ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ-ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ . Μην απορείτε που ο πρόγονος μας Ηρακλής πολεμούσε συνέχεια ,Κάπρους, Φίδια, Όρνιθες, και ένα σωρό άλλα "τέρατα". Πίσω από όλα αυτά τα δημιουργήματα-ιερατεία-θρησκείες  κρύβονταν πάντα ΕΝΑΣ.

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided