Τετάρτη, Αύγουστος 05, 2020

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

Σε απολογία πολίτες της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό!

 

 

 

Σε απολογία πολίτες της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό!

Σταυρός στην Απέλη Λέσβου

Εθνικά θέματα 29.07.2020 - 16:45

Newsroom Newsroom

Συνεχίζεται η περιπέτεια των λιγοστών Ελλήνων που τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, όταν όλα δούλευαν υπέρ του εποικισμού της χώρας, αντιστάθηκαν στη μετατροπή της Λέσβου σε «ισλαμική αποικία» και στην επικυριαρχία των ΜΚΟ

Κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι το 2018 τόλμησαν να σηκώσουν έναν λευκό σταυρό στην περιοχή της Απελλής, που μετατράπηκε σε σύμβολο των Ελλήνων κατοίκων του νησιού, καλούνται από τις Αρχές να απολογηθούν για

«κατ’ εξακολούθηση διάνοιξη λάκκου» και «παράνομη επέμβαση σε αρχαιολογικό χώρο».

Οι διώξεις, που, όπως καταγγέλλουν, είχαν ξεκινήσει με πολιτική υποκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι φαίνεται συνεχίζονται – παρά την αλλαγή της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τον σταυρό που είχε στηθεί, αλλά οι κάτοικοι του νησιού δεν το έβαλαν κάτω.

Προσπάθησαν αιφνιδιαστικά να τον τοποθετήσουν στο ίδιο μέρος, αλλά αντιμετωπίστηκαν από… αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν για να τους εμποδίσουν.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να προσαχθούν 36 άτομα, τα οποία καλούνται τώρα να απολογηθούν.

Τελικά ο σταυρός ξαναστήθηκε και η κατασκευή του έγινε κατόπιν χρηματοδότησης κυρίως από ομογενείς Αυστραλούς, που έλαβαν γνώση.

Από ό,τι φαίνεται, στο νησί αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα, όπως το χτίσιμο παράνομων τζαμιών, οι καταλήψεις περιουσιών των ντόπιων από ΜΚΟ και μετανάστες, το κύμα εγκληματικότητας, που δεν έχει αφήσει αγρόκτημα για αγρόκτημα που να μην έχει λεηλατηθεί και όλα τα υπόλοιπα, και οι Αρχές ασχολούνται με τις «διανοίξεις λάκκου» για να τοποθετηθεί ένας χριστιανικός σταυρός. Θα ήταν αστείο, εάν δεν ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα, που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα αρκετών εκ των πολιτών του νησιού, που είναι αντιμέτωποι με ένα σύστημα το οποίο είχε στηθεί στο νησί τους από τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ντόπιοι- και το οποίο έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό του νησιού. Αυτό ακριβώς καταγγέλλει σε σχετική της ανάρτηση και η δημοτική

Παράταξη Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης, η οποία δημοσιοποίησε τα έγγραφα με τα οποία καλούνται οι πολίτες σε απολογία

Αγιασμός Σταυρού στο Απελή | 17.3.2019

https://www.youtube.com/watch?v=Uxqu0MPuE4c&feature=emb_logo

 

 

 

Μηταράκης:

Ξεκινάμε τις απελάσεις με πτήσεις

- Όποιος θέλει να μείνει ας δουλέψει

Newsroom Newsroom  22/7/2020

Πρώτη πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Πακιστάν.

Για την εικόνα του μεταναστευτικού μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ανακοινώνοντας ότι από σήμερα επανεκκινούν οι απελάσεις παράτυπων μεταναστών με πτήσεις και συγκεκριμένα με πρώτη μια πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη, ο οποίος μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6, τον φετινό Ιούλιο έφτασαν μόνο 200 μετανάστες και πρόσφυγες στη Λέσβο ενώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019 ο αριθμός ήταν 2.500.

Όπως είπε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 59.000 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και 101.000 αιτούντες άσυλο των οποίων οι αιτήσεις εξετάζονται ταχύτερα καθώς «είχαμε κατά 90% αύξησης της παραγωγικότητας το α΄εξάμηνο».

 

 

 

 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ!

Μετέφεραν στη Λέσβο αλλοδαπούς τους οποίους το ελληνικό Λιμενικό εμπόδιζε για να μην περάσουν στα χωρικά μας ύδατα

Πειστικές εξηγήσεις θα πρέπει να δώσουν οι Γερμανοί αλλά και η ελληνική κυβέρνηση για περιστατικό που έλαβε χώρα στο Αιγαίο. Γερμανικό σκάφος του ΝΑΤΟ μετέφερε στη Λέσβο μετανάστες, τους οποίους εμπόδιζε το ελληνικό Λιμενικό να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Την ίδια στιγμή που οι ελληνικές Αρχές τόσο σε επίπεδο πολιτικό όσο και σε επίπεδο Σωμάτων Ασφαλείας δίνουν έναν πολύ σκληρό αγώνα για να υπερασπιστούν τα σύνορά μας και να σταματήσουν τη βιομηχανία της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη, οι «σύμμαχοί» μας στο ΝΑΤΟ τον ακυρώνουν στην πράξη χρησιμοποιώντας ακόμη μια φορά «ανθρωπιστικά επιχειρήματα», τα οποία όμως δεν πείθουν.

πηγή: Δημοκρατία (τίτλος: δικός μας)

Συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου ένα γερμανικό πολεμικό σκάφος, μέρος της νατοϊκής ναυτικής δύναμης που περιπολεί στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα, πήρε την «πρωτοβουλία» να ρυμουλκήσει στη Λέσβο μια λέμβο με μετανάστες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γερμανικού πολεμικού ναυτικού, το σκάφος «Berlin» πληροφορήθηκε ένα πιθανόν «επείγον γεγονός» βορειοανατολικά της Λέσβου. Κατά την άφιξή του το γερμανικό σκάφος βρήκε ένα πλοιάριο με μετανάστες. «Όταν οι άνθρωποι πήδηξαν στο νερό», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «και υπήρξε απειλή να κλιμακωθεί η ένταση, πάρθηκε η απόφαση να βοηθηθούν οι μετανάστες». Το σκάφος των μεταναστών ρυμουλκήθηκε σε παραλία της Λέσβου και 32 άτομα, όπως διευκρινίζεται, έφτασαν με ασφάλεια στην ακτή, ενώ το σκάφος «Berlin» συνέχισε την περιπολία του.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν, πολλά, όπως από πού «έμαθαν» οι Γερμανοί για το περιστατικό.

Μήπως μέσω ΜΚΟ με ισχυρούς δεσμούς με την τουρκική πλευρά, που έχουν άμεση επικοινωνία με τους μετανάστες που ξεκινούν για τη χώρα μας;

Και γιατί οι μετανάστες αποφάσισαν να πηδήσουν στη θάλασσα μόνον όταν είδαν το γερμανικό πολεμικό σκάφος;

Μήπως γιατί έτσι είχαν δασκαλευτεί από Γερμανούς, μέλη ΜΚΟ;

Και το πιο σημαντικό από όλα:

Γιατί δεν μετέφεραν τους μετανάστες πίσω στην Τουρκία και με ποιου άδεια τους αποβίβασαν στις ακτές της χώρας μας;

Ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν τόσο από τη γερμανική πλευρά όσο και από τις αρμόδιες Αρχές!

Και δεν είναι πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο περιστατικό.

Και στο παρελθόν δανέζικο σκάφος της Frontex, παρακούοντας τις εντολές του Ελληνα συντονιστή, μάζεψε από τη θάλασσα και μετέφερε σε ελληνικό έδαφος μετανάστες.

Μήπως θα έπρεπε η ελληνική πλευρά να υποχρεώνει όσους έχουν τέτοιου είδους ανθρωπιστικές προτεραιότητες να τους κρατούν στα πλοία τους και να τους πηγαίνουν απευθείας στις χώρες τους;

σχόλια θα ερθει η ωρα τους

ndobserver.gr 10/7/2020  

 

 

 

Μεταναστευτικό:

Άνοδος 88% στις αποφάσεις ασύλου το 2020

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Αυξημένες κατά 88% ήταν οι αποφάσεις ασύλου το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2020 εκδόθηκαν 46.554 αποφάσεις ασύλου, σε σχέση με 24.701 το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Το 44% των αποφάσεων του 2020 ήταν θετικές, το 40% αρνητικές και το 16% τέθηκε στο αρχείο. Αντίστοιχα, το πρώτο εξάμηνο του 2019 το 33% των αποφάσεων ήταν θετικές, το 62% αρνητικές και το 5% είχαν τεθεί στο αρχείο.

Αυξημένες κατά 88% ήταν οι αποφάσεις ασύλου το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2020 εκδόθηκαν 46.554 αποφάσεις ασύλου, σε σχέση με 24.701 το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Το 44% των αποφάσεων του 2020 ήταν θετικές, το 40% αρνητικές και το 16% τέθηκε στο αρχείο. Αντίστοιχα, το πρώτο εξάμηνο του 2019 το 33% των αποφάσεων ήταν θετικές, το 62% αρνητικές και το 5% είχαν τεθεί στο αρχείο.

Οι εκκρεμείς αποφάσεις α’ και β’ βαθμού είναι 101.901 σήμερα από 138.125 τον περασμένο Δεκέμβριο, αριθμός μειωμένος κατά 26%.

Οι μεταφορές από τα νησιά στην ενδοχώρα αυξήθηκαν κατά 146% το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, καθώς μεταφέρθηκαν 17.764 άτομα, ενώ πέρυσι 7.231. Στο τέλος Ιουνίου 2020 παρέμεναν 29.412 διαμένοντες στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου, αριθμός μειωμένος κατά 23,7% σε σχέση με την 1η Ιανουαρίου 2020 (38.534).

Οι αφίξεις σημείωσαν μείωση κατά 51% στα νησιά σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2019 και κατά 46% συνολικά στην επικράτεια. Τον Ιούνιο 2020 πραγματοποιήθηκαν 37 εθελούσιες επιστροφές μέσω Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ενώ επιστροφές στην Τουρκία δεν πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο λόγω κλειστών συνόρων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα ένταξης αναγνωρισμένων προσφύγων Helios, το οποίο υλοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, σημειώνεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τα τέλη Ιουνίου 2020 έχουν εγγραφεί 10.682 άτομα, ενώ 2.484 πρόσφυγες λαμβάνουν οικονομικό βοήθημα για την ενοικίαση κατοικίας, 888 έχουν εγγραφεί στα μαθήματα ένταξης και 1.007 άτομα παρακολουθούν συμβουλευτικά σεμινάρια για ζητήματα εργασιακού προσανατολισμού. Τον Ιούνιο 2020 δηλώθηκαν στο πρόγραμμα 798 νέα μισθωτήρια, αριθμός αυξημένος κατά 227% σε σχέση με ένα μήνα νωρίτερα, οπότε τα νέα μισθωτήρια ήταν 244.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ανέφερε σε δήλωση του ότι «ήδη αλλάζει η εικόνα του μεταναστευτικού στη χώρα μας».

Τονίζει πως: «ο περιορισμός των ροών και η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας για μείωση του αριθμού των δομών εντός του έτους, καθώς και του μεγέθους των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών στα νησιά».

Εν κατακλείδι προτεραιότητα του υπουργείου κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020 θα είναι, σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη, οι επιστροφές και οι απελάσεις «με έναυσμα και την επαναλειτουργία των συνόρων στη μετά την άρση των περιορισμών εποχή», καθώς και η «μετατροπή των δομών σε κλειστές/ελεγχόμενες και εν συνεχεία ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους». Προτεραιότητες παραμένουν, καταλήγει ο υπουργός, «η ουσιαστική μείωση των ροών και ο δραστικός περιορισμός των επιπτώσεων της κρίσης στις τοπικές κοινωνίες».

Pentapostagma  8/7/2020

 

 

 

 

Συλλαλητήριο ΛΑΘΡΟμεταναστών με τήν στήριξη ΣΥΡΙΖΑ γιά ανοιχτά σύνορα!!!...........

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
"ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ....
Ω, ΝΑΙ....
ΜΕ ΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ...
ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ....
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
Α  Π  Ο  Σ  Τ  Α  Σ  Ε  Ι  Σ ;
ΜΑΣΚΕΣ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ";
ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΘΕ!

ΠρωτοθέμαΣυλλαλητήριο μεταναστών με τήν στήριξη ΣΥΡΙΖΑ για ...ανοιχτά σύνορα!!!

Μανόλης Γαλάνης
27/06/2020, 13:11

«Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική» φώναξαν προχθές Παρασκευή 26η Ιουνίου, οι διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας

Ανοιχτά σύνορα, άσυλο και σπίτια για όλους στην Ελλάδα
ζήτησαν με μαζικό συλλαλητήριο, που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, μετανάστες και συλλογικότητες. Την κινητοποίηση στήριξε τόσο το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η νεολαία της Κουμουνδούρου, οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος«υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας, ενάντια στο δόγμα της αποτροπής, τις παράνομες επαναπροωθήσεις, τις εξώσεις και όλες τις απάνθρωπες αντιπροσφυγικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
Στην συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας συμμετείχαν η κοινότητα του Μπαγκλαντές, η Πακιστανική Κοινότητα και μετανάστες και πρόσφυγες από τις κοινότητες του Καμερούν, του Κογκό, της Ακτής Ελεφαντοστού, της Μπουρκίνα Φάσο, της Σενεγάλης, του Αφγανιστάν, της Συρίας αλλά και από τις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού, της Μαλακάσας και της Κορίνθου. Χαιρετισμό από το μικρόφωνο απηύθυνε και εκπρόσωπος του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα.

refugees-1
refugees-2
Το εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους των κρουστών από το συγκρότημα 
African Heritage
στο Σύνταγμα όπου είχε στηθεί μικροφωνική και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων μεταναστών και των επιτροπών προσφύγων μαζί με τα μέλη των σωματείων μίλησαν στην εξέδρα που είχε στηθεί στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά στη Βουλή.
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων, «Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες-όχι στις εξώσεις τις ρατσιστικές», «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!», και «Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική», στα ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, μπάνγκλα, ορντού, φαρσί, αραβικά κατά την κάθοδο της πορείας στην Πανεπιστημίου πριν επιστρέψουν στο Σύνταγμα μέσω των οδών Πεσμαζόγλου-Σταδίου.
Το διήμερο κινητοποιήσεων και αντιρατσιστικής δράσης ολοκληρώνεται με εκδήλωση και συναυλία σήμερα το απόγευμα στο Ρουφ.
refugees-3
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ...
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ  Ο Λ Ο Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ε Σ  ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ,
ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ,
ΑΠΟ ΠΟΙΟ  Τ Α Μ Ε Ι Ο  ΤΑΧΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ  Ε Υ Ρ Ω Σ Τ Ο
ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ...."ΒΑΡΚΑΡΗ";;;;

refugees-4
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

σχόλια:

Ξεσηκωμος ολων των Ελληνων πολτιτων με ποτι διαθετει ο καθενας ,μπουλντοζες ,τρακτερ ,οπλα
και πεταξτε εξω απ την Ελλαδαολους τους λαθροεισβολεις μαζι με τους συριζεους και οσους πολιτικους τους υποστηριζουν.
Ειμαστε 8 εκατομυρια Ελληνες αν ξεσηκωθουμε ολοι μαζι δεν θα μπορεσει να σταθει κανεις απεναντι μας
ουτε λαθρο ,ουτε πολιτικος προδοτης.
Το νομισμα εχει και αλλη οψη ,καιρος να την γνωρισουν οι λαθροεισβολεις και οπι προδοτες πολιτικοι

 

 

 

 

 

Επίθεση από τους Χιώτες σε παρασιτικές ΜΚΟ και κυβέρνηση...!!!

«Ο μηχανισμός που στήθηκε ήταν και είναι εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας»Κάθε μέρα που περνάει και για όσο φυλάσσονται τα σύνορα θα αποδεικνύεται το πιο στημένο και βρώμικο “παιχνίδι” που παίχτηκε σε βάρος των....νησιωτών με αφορμή το μεταναστευτικό.

Ξαφνικά μετά από τρίμηνη αποχή διεκπεραιώθηκαν οι αιτήσεις ασύλου για πάνω από 1000 μετανάστες – πρόσφυγες (με απορριπτική β΄ βαθμού ή έχουν λάβει έγκριση για τον χαρακτηρισμό τους ως πρόσφυγα) και “δικαιούνται” η πρέπει να αποχωρήσουν από το νησί. Κανείς όμως δεν αναλαμβάνει το κόστος για να αποσυμφορηθούν τα νησιά διότι οι μετανάστες που έχουν λάβει την απόφαση δεν έχουν χρήματα να βγάλουν το εισιτήριο!!


Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός είχε και έχει στηθεί γύρω από τους αιτούντες άσυλο. Ο στόχος ήταν να υπάρχει εγκλωβισμός στα νησιά και καθημερινές ροές από απέναντι. Άλλωστε η Τουρκία φρόντιζε σχεδόν καθημερινά για τις ροές και όποτε χρειαζόταν τις βοηθούσε με την συνοδεία ακταιωρών της.

Με τα γεγονότα στον Εβρο τον Μάρτιο, φάνηκε ευτυχώς πλέον ξεκάθαρα (ακόμη και για τους πιο ιδεοληπτικούς ) ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της Τουρκίας.

Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι υπάρχουν σύνορα και είναι συνταγματική υποχρέωση της Ελλάδας αυτά να φυλάσσονται (κάτι που η ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ απαιτούσε μόνη δυστυχώς από το 2016), μειώθηκαν δραματικά οι ροές και ΚΑΤΈΡΡΕΥΣΕ η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.
Την παρανοϊκή συμφωνία άλλωστε την είχε επεξεργαστεί γερμανική ΜΚΟ! Τυχαίο;
Το ίδιο ξαφνικά ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ και ο αντισυνταγματικός ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ. Σήμερα, η Ύπατη Αρμοστεία, οι μισθοδοτούμενοι “αλληλέγγυοι”, οι ΜΚΟ κλπ δεν βοηθούν οικονομικά για τον απεγκλωβισμό των μεταναστών από τα νησιά, που τάχα τόσο διακαώς επιθυμούσαν.

Γιατί όμως;

Γιατί αν μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός στα νησιά δεν θα έχουν λόγο παρουσίας των εκεί. Τραγική πολιτική φιγούρα ο κ. Μηταράκης και όσοι ταυτίστηκαν μαζί του. Η φαλιρισμένη και καταστροφική πολιτική που ακολουθήθηκε με ένταση μέχρι τώρα (με μόνη μέριμνα την διαρκή προσπάθεια για την κατασκευή υπερκέντρων στα νησιά για την εξυπηρέτηση ,συνέχιση και εγκλωβισμό των ροών), είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να διαρκέσει επ’ άπειρο, όσα παπαγαλάκια και αν ταϊστούν ,όσα ΜΜΕ κι αν “σιωπήσουν” ,όσα κτίρια γνωστών κι αν νοικιαστούν ,όσες μερίδες φαγητού κι αν πουληθούν και όσες προσλήψεις και να γίνουν.

Ακόμα και τώρα ζητάει 132.680.000 ευρώ (!!!), από το εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων προκειμένου να κατασκευαστούν σε Κω, Λέρο και Σάμο τα νέα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) για τους μετανάστες που φτάνουν στα νησιά. Ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο μισό ΕΣΠΑ Β.Αιγαίου 2014-2018!!

Το ύψος του αστρονομικού αυτού ποσού που ζητείται για την κατασκευή των κέντρων-πόλεων δείχνει ξεκάθαρα ότι το δήθεν “λάθος” των μηχανικών για την επίταξη τεράστιων εκτάσεων στα νησιά μόνο λάθος δεν ήταν αφού αυτά τα χρήματα αρκούν με τιμές αγοράς να χτιστούν ολόκληρες πολιτείες στοιβάζοντας κοντέινερ. Δείχνει τις “αγνές” προθέσεις και τον πραγματικό σχεδιασμό.

Κ. Μηταράκη αφήστε στην άκρη τα εκατομμύρια των κέντρων, φροντίστε να καλυφθεί το μηδαμινό κόστος που έχει ένα εισιτήριο της ακτοπλοΐας και αποσυμφορήστε τα νησιά σήμερα κιόλας δίνοντας την δυνατότητα στους χαρακτηρισμένους πρόσφυγες να πάνε σε όποιο προορισμό ανά τον κόσμο επιθυμούν. Έχετε επανειλημμένως διακηρύξει ότι μεριμνάτε για την ΜΗ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. Η εικόνα του νησιού και η ανεξέλεγκτη ενοικίαση όλων των ελεύθερων χώρων απο τις ΜΚΟ δείχνει ότι δεν το κάνετε.


Κλείστε τώρα τα θλιβερά κέντρα στα νησιά, δώστε κίνητρα για ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και όχι της παρασιτικής των ΜΚΟ και των μαύρων κονδυλίων για να μείνουν οι νέοι μας εδώ, για να έχουν τα νησιά μας μέλλον.

Δώστε όμως ταυτόχρονα το μήνυμα σε όλους να καταλάβουν ότι “the game is over”. Πρώτιστα στον εαυτό σας τον ίδιο.

Γιατί ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ προς την Τουρκία έχει τελειώσει.
Γιατί οι νησιώτες έχουν καταλάβει ότι χρησιμοποιήθηκαν σε ότι πιο βρώμικο έχει επινοηθεί μέχρι στιγμής, με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γιατί ο μηχανισμός που στήθηκε ήταν και είναι εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας.

Τέσσερα χρόνια πριν, η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ από τις 26-10-2016 είχε πετύχει να ψηφιστούν οι 9 θέσεις της Χιακής Κοινωνίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ως λύση για το μεταναστευτικό, ασχέτως αν πολλοί τότε δεν τις πίστευαν.

Θυμίζουμε την ΠΡΩΤΙΣΤΗ θέση όπως ψηφίστηκε από το Δ.Σ.

Διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 28 παρ 3 του συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, κυριαρχία είναι η ικανότητα ενός κράτους διά μέσου της κυβέρνησης του να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του είτε είναι εδαφικά ,είτε οικονομικά είτε άλλου είδους. Στα πλαίσια αυτά ζητείται αποτελεσματική προστασία, φύλαξη και επιτήρηση των συνόρων μας.

Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν από τότε προς το καλύτερο, αν οι εκλεγμένοι – πολιτικοί αφουγκράζονταν και σέβονταν την βούληση της κοινωνίας και κατανοούσαν πόσο κρίσιμο ήταν τελικά το διακύβευμα.

Κύριοι για μία ακόμα φορά επαναλαμβάνουμε σε όσους δεν το έχουν καταλάβει….

“The game is over”! Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

στις Ιουνίου 27, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

«Θέλουν να μας εξαφανίσουν»!

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ της Αθήνας

– «Καταγγέλλουμε για ρατσισμό, για πογκρόμ εναντίον μας, για φασισμό και

για τραμπουκισμό τους επαγγελματίες του μεταναστευτικού”

`

Με το παρόν δελτίο τύπου καταγγέλλουμε όλους τους «ευαίσθητους» που για μία ακόμη φορά γέμισαν την πλατεία Βικτωρίας λαθρομετανάστες, προκειμένου να εκβιάσουν καταστάσεις.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τους διαχειριστές του μεταναστευτικού, οι οποίοι αντί να λύσουν το πρόβλημα το μεγεθύνουν. Προφανώς όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει ότι η πλατεία Βικτωρίας και η περιοχή πέριξ αυτής, το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα γενικότερα, δεν είναι μία ακατοίκητη αλάνα, για να παίζουν οι ΜΚΟ και οι πελάτες τους, ούτε οι αυτόκλητοι προστάτες όλων όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα και απαιτούν δικαιώματα που δεν απαιτούν στις δικές τους χώρες.

Η πλατεία Βικτωρίας έχει κατοίκους, έχει επιχειρήσεις, επαγγελματίες, πανεπιστήμια και εμπορικά καταστήματα. Όλως περιέργως όλη αυτή η δραστηριότητα των νόμιμων κατοίκων και επαγγελματιών αποσιωπάται, παρακάμπτεται, αγνοείται και εντέλει πολεμάται τόσο σε κρατικό όσο και σε παρακρατικό επίπεδο.

Είναι πασιφανές ότι τα δέκα τελευταία έτη οι νόμιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής δέχονται ένα ανελέητο πογκρόμ από γνωστούς και «άγνωστους» προκειμένου να περάσει η περιοχή σε χέρια επιτηδείων, που θησαυρίζουν από την καταστροφή μας.

Τους τελευταίους μήνες και ενώ η κυβέρνηση πολυδιαφημίζει τις δράσεις της όσον αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού, η δική μας ζωή έχει γίνει κόλαση, καθώς ο αριθμός των διαμερισμάτων με υπερπληθώρα λαθρομεταναστών ή αιτούντων ασύλου ή απροσδιορίστου κατάστασης, έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Διαμερίσματα – τσαντίρια στην κυριολεξία φυτρώνουν σε πολυκατοικίες και γειτονιές και μας αναγκάζουν να συμβιώσουμε με απολίτιστες και αναξιοπρεπείς καταστάσεις ή να φύγουμε ξεπουλώντας τα σπίτια μας σε κοράκια.

Καταγγέλλουμε τον Δήμο της Αθήνας, γιατί έχει επιλεκτική όραση και ακοή και δίνει βήμα ΜΟΝΟ σε όσους βλέπουν την περιοχή ως αλάνα και καταυλισμό. Αυτούς που ανησυχούν για τα δικαιώματα των παιδιών των προστατευομένων τους θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλα παιδιά, που ζουν εκεί πολύ περισσότερα χρόνια από τις οικογένειες που οι «ευαίσθητοι» κουβάλησαν προχτές. Παιδιά που έχουν αποκλειστεί από κάθε δημόσιο χώρο, παιδιά που δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο της γειτονιάς τους, παιδιά που δέχονται τον ρατσισμό των φιλοξενούμενων τους συνεχώς, παιδιά που δεν μεγαλώνουν σαν παιδιά, αλλά με τον φόβο, με την βρώμα, με την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, την αλητεία και με ερεθίσματα λες και γεννήθηκαν και ζουν στην Καμπούλ.

Και αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε για ρατσισμό, για πογκρόμ εναντίον μας, για φασισμό και για τραμπουκισμό τους επαγγελματίες του μεταναστευτικού, οι οποίοι ασελγούν εις βάρος μας εδώ και μία δεκαετία.
Καλούμε την Πολιτεία να ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ του 6ου Δ.Δ. από τις ΜΚΟ και τους φιλοξενούμενους τους.
Καλούμε την Πολιτεία να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ, το οποίο έχει μετατρέψει περιοχές σε καταυλισμούς και την ζωή μας σε κόλαση.
Καλούμε την Πολιτεία να ελέγξει ένα προς ένα όλα τα κτίρια, διαμερίσματα, δομές, για να δει ποιος τα διαχειρίζεται και ποιοι μένουν μέσα σε αυτά.
Καλούμε την Πολιτεία να σταματήσει να κάνει το 6ο Δ.Δ. στρατηγείο της διακίνησης ανθρώπων και Μόρια.

Επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας
Επιτροπή κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα
Επιτροπή κατοίκων πλ. Αμερικής

 

 

 

Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου...


Η εγκατάσταση των μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού. Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την.... πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών.
Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά...
Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς σημαντικούς συνεργάτες του μέσα στην Ελλάδα μας. Ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο σιωνισμός και αυτός θέλει να μας αφανίσει διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, είναι αδύνατο να εδραιωθεί όταν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός.
Τα σχέδια του σιωνισμού τα υλοποιούν πολλοί τιτλοφόροι υπηρέτες τους ανά τον κόσμο. Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Οι σιωνιστές εξ αίματος και οι υπηρέτες των σιωνιστών. Οι δεύτεροι πούλησαν μέχρι και την ήδη καταποντισμένη ψυχή τους, ένεκα της ανούσιας ματαιοδοξίας και φιλαυτίας τους στην πρόσκαιρη ποταπή ζωούλας τους, ώστε ν’ απολαύσουν τιμές και πλούτη εις βάρος των ανθρώπων.
Είναι οι σιωνόφρονες ειδικών αποστολών.
Η εγκατάσταση των μεταναστών δεν γίνεται σε τυχαίες τοποθεσίες. Έχει προσχεδιαστεί πριν από χρόνια, και γι αυτό φρόντισαν οι παγκοσμιοποιητές ώστε οι αλληλοδιαχόμενοι ηγέτες μας, που νομίζουμε ότι εκλέγουμε, να εξυπηρετούν τα βδελυρά σχέδιά τους. Γι αυτό φροντίζουν να διατηρούν την κληρονομικότητα στην διαδοχή εξουσίας, δικαιώνοντας έτσι τους αρχαίους Έλληνες που έλεγαν, «κακού κόρακος, κακόν ωόν».
Εδώ, θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως, γιατί βάζουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα, γιατί σε σχολεία, γιατί δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, γιατί σε Λέσβο και Χίο, και σε άλλες παρόμοιες ερωτήσεις.

1. Γιατί εγκαθιστούν τους μετανάστες σε στρατόπεδα;Μην πιστεύετε ότι τους εγκαθιστούν εκεί επειδή είναι άδεια. Η λογικοφανής αυτή απάντηση είναι παγίδα. Τα στρατόπεδα στην Ελλάδα είχαν φτιαχθεί, για να εξυπηρετούν κάποιον εθνοφελή σκοπό, σε όχι τυχαίες τοποθεσίες. Φτιάχθηκαν σε λεγόμενα στρατηγικά σημεία. Ήταν για την προστασία της χώρας, για την απόκρουση εχθρικής επιθέσεως, για την προστασία των πολιτών, για την προστασία μεγάλων υποδομών, εγκαταστάσεων, κλπ. Υπήρχε μια δομή επικεντρωμένη στην σωτηρία της χώρας και του λαού. Μακάρι και για ενέργειες ανακατάληψης ελληνικών εδαφών.
Μας επέβαλαν όμως την μισελληνική μεταπολίτευση, η οποία με πρόσχημα την δημοκρατία και ότι τάχα είμαστε ασφαλής χώρα μέσα σε τόσες συμμαχίες, μείωνε την στρατιωτική θητεία για να μαζεύει ψήφους και να διαλύει την άμυνα της χώρας (έτσι ήταν το σχέδιο), με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα στρατόπεδα λόγω έλλειψης στρατού. Κατόπιν άρχισαν τις αναδιοργανώσεις, τις αναδιαρθρώσεις, κλπ, του στρατεύματος για καλύτερη αποτελεσματικότητα. Τρίχες. Κάθε αναδιοργάνωση ήταν οπισθοχώρηση και αποδυνάμωση.
Τώρα, με τις ορδές των επελαυνόντων μεταναστών, θυμήθηκαν τα άδεια στρατόπεδα οι απόγονοι αυτών που τα άδειασαν. Δηλαδή, τώρα παραδίδουν τα στρατηγικά σημεία της χώρας απ’ ευθείας στον εχθρό. Κάτι το οποίο θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί με τα όπλα. Η εγκατάσταση μεταναστών σε στρατόπεδα αποτελεί εγκληματική ενέργεια έναντι του έθνους όπως θ’ αποδειχθεί σύντομα.

2. Γιατί τους εγκαθιστούν σε σχολεία;
Τα σχολεία υπάρχουν σε χώρους όπου υπάρχουν πολλές οικογένειες, επομένως πολλά παιδάκια. Αυτές οι οικογένειες, τώρα με την εγκατάσταση των μεταναστών θ’ αδρανοποιηθούν. Θα κοιτάει ο καθένας να σώσει ότι μπορεί και να προφυλαχθεί όπως – όπως, αδιαφορώντας για τα γενικά, και ΚΥΡΙΩΣ για τα εθνικά, προβλήματα.
Οπότε οι αφεντάδες μας θα προχωρούν περισσότερο απερίσπαστοι στην υλοποίηση του έργου το οποίο διατάχθηκαν, όπως φαίνεται, να περατώσουν. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη, και όταν χαθεί κάθε έννοια κοινωνικής ισορροπίας και ασφάλειας, τότε θα ισχύσει ο κανόνας «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Δηλαδή, πλιάτσικο και ότι άλλο προκύψει. Γι αυτό έπρεπε ήδη οι γειτονιές να έχουν οργανωθεί για αντιμετώπιση πρωτόγνωρων καταστάσεων.

3. Γιατί πηγαίνουν τόσοι πολλοί μετανάστες σε Χίο και Λέσβο;
Είναι λογικό από τα βάθη της Αφρικής να περνάνε την Σαχάρα, την Βόρειο Αφρική, Συρία, Τουρκία για να πάνε στην Λέσβο; Τι υποσχέσεις τους δόθηκαν για να κάνουν αυτό το ταξίδι; Τους πηγαίνουν εκεί διότι σκοπός τους είναι να εξουδετερώσουν πλήρως τον Ελληνικό Στρατό σ’ αυτά τα νησιά. Αυτό θα το καταφέρουν λόγω της πληθώρας μεταναστών οι οποίοι θα μπλοκάρουν στρατόπεδα και θα βιαιοπραγούν εναντίον των εκεί συνελλήνων μας. Θα δημιουργήσουν πολυεστιακές συγκρούσεις οπότε ο στρατός μας θ’ αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει.
Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Θα ρωτήσει κάποιος. Η απάντηση είναι απλή όταν μάθει το πότε θα το κάνουν. Θα το κάνουν όταν είναι έτοιμοι οι τούρκοι να επιτεθούν στην Ελλάδα, κάνοντας απόβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ο αποβατικός τους στόλος είναι στον Κόλπο της Σμύρνης και πρέπει να βγει αλώβητος στον Αιγαίο Πέλαγος περνώντας από τα στενά μεταξύ Χίου και Λέσβου. Το ότι έχουν σκοπό οι τούρκοι να κάνουν απόβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα το μαρτυρά το μέγεθος του αποβατικού στόλου τους και η αγορά των S-400.

4. Γιατί όλα αυτά γίνονται τμηματικά και σιωπηρά;
Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Πρώτον, για να νομίζει ο λαός ότι υπάρχει ασφάλεια, και να «κοιμάται με τα τσαρούχια», και απαιτείται αναγκαστικά χρόνος. Και δεύτερον, για να αποδιοργανώσουν τον Στρατό μας και τους φρουρούς των συνόρων μας, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ξοδεύοντας υλικά που θα μας λείψουν στα χειρότερα που είναι μπροστά μας και κοντά μας, και κυρίως για να τσακίσουν το ηθικό, την υπομονή και τις δυνάμεις των στρατιωτικών. Στην ουσία αυτό που κάνουν τώρα είναι ψυχοφθόρος πόλεμος και εξόδευσης πόρων. Πόλεμος που διεξάγεται από μέσα από την Ελλάδα.

5. Ποιά σημεία εγκατάστασης μεταναστών δείχνουν ότι η εγκατάστασή τους είναι στρατιωτική επιχείρηση;
Είναι αρκετά και σημαντικά, θ’ αναφέρω μερικά. Θέλουν να τους εγκαταστήσουν στην Κόρινθο για να διακόψουν την έξοδο των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο μέσω του Ισθμού. Θα φράξουν τις γέφυρες του Ισθμού. Δεν είναι δύσκολο. Δύο αυτοκίνητα να εμπρήσουν και αμέσως θα προκύψει χάος. Το πρώτο εμπόδιο, βγαίνοντας από την Αθήνα, θα είναι στα Δυτικά προάστια. Εκεί που είναι και τα διυλιστήρια.
Προς τον Βορρά δεν θα γίνεται μετακίνηση όπως εξήγησα σε προηγούμενο άρθρο μου. Η εγκατάσταση μεταναστών στον Καραβόμυλο αναβλήθηκε προς το παρόν, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν εκεί. Επίσης η εγκατάσταση μεταναστών εκεί, είναι άμεσα συνδυασμένη με την μεταφορά της Ταξιαρχίας των πεζοναυτών από τον Βόλο στην Αθήνα, η οποία και αυτή εκκρεμεί. Το πλέον κραυγαλέο συμβάν, είναι η εγκατάσταση μεταναστών στο Κουτσόχερο.
Εκεί, δημιούργησαν μια κωμόπολη μεταναστών σε κάτι πετροβούνια, όπου το ψηλότερο φυτό είναι το ραδίκι, αλλά προσέξτε. Η εγκατάσταση των μεταναστών βρίσκεται στον δρόμο Λαρίσης –Τρικάλων και δίπλα, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε τους σκοπούς τους;

6. Γιατί τους εγκαθιστούν στις εισόδους των μεγαλουπόλεων;
Εγκαθιστούν τους μετανάστες σε εισόδους και εξόδους πόλεων για να φράξουν τους δρόμους και να μην μπορούν να φύγουν στην ύπαιθρο οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι πρέπει να εγκλωβιστούν στις πόλεις γιατί έτσι θα είναι εύκολος στόχος και θα εξουδετερωθούν τελείως. Αλλά και να προλάβουν να φύγουν κάποιοι με τα οχήματά τους από τις μεγαλουπόλεις, η Αθήνα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα κινούνται σε δρόμους-φυλακές ένεκα των προστατευτικών σιδερών που υπάρχουν στο πλάι. Γιατί νομίζετε ότι όταν άρχισε η κρίση και σταμάτησαν όλα τα έργα στην Ελλάδα τα μόνα έργα που συνεχίζοντο ήταν οι δρόμοι; Για να φεύγουμε με ασφάλεια τα τριήμερα; Πρέπει οπωσδήποτε ν’ ανοιχθούν κάποια σημεία στο οδικό δίκτυο, στο πλάι, από τώρα.


7. Γιατί εγκαθιστούν μετανάστες από χώρες του λεγομένου «σκληρού Ισλάμ»;
Το ότι εγκαθιστούν στην ευλογημένη πατρίδα μας νεαρούς μετανάστες από χώρες όπως Πακιστάν (που διαθέτει πυρηνικά όπλα), Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Αλγερία, Σομαλία, κ.α. αποτελεί ακόμη ένα στοιχείο που μαρτυρά τις προθέσεις των παγκοσμιοποιητών και των εδώ δουλικών τους.
Οι μετανάστες από τις χώρες αυτές είναι ήδη σκληραγωγημένοι, λόγω των εκεί συνθηκών διαβίωσης, έχουν άλλου τύπου επαφή με το αίμα, (έχετε δει κ’ εδώ κάποια έθιμά τους ή συμβάντα κατά τις μεταξύ τους συμπλοκές), και δεν έχει γι αυτούς καμία αξία η ζωή ενός απίστου σύμφωνα με το Κοράνι.
Και το κυριότερο. Αν σκοτώσουν έναν άπιστο, δηλαδή έναν μη μουσουλμάνο, ο Μωάμεθ τους απαλλάσσει από την δολοφονία. Δεν θεωρούνται δολοφόνοι σύμφωνα με το Κοράνι. Οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεσή τους. Και το κίνητρό τους το μεγάλο για να κινηθούν εναντίον μας θα είναι το πλιάτσικο. Πλιάτσικο με την άδεια του Κορανίου φυσικά.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι σκοπός των παγκοσμιοποιητών είναι ο πλήρης αφανισμός των Ελλήνων και της Ελλάδος, σε σημείο που να φαίνεται ότι δεν πέρασε ποτέ από τον πλανήτη Έλληνας, ποτέ δεν υπήρξε Ελλάδα, και αυτό γίνεται βάσει σχεδίου.
Η Ελλάς δεν κινδυνεύει τόσο από τους εξωτερικούς εχθρούς. Η Ελλάς κινδυνεύει περισσότερο από τους εσωτερικούς εχθρούς. Αυτοί πολεμούν την Ελλάδα εκ των έσω, για να αισθάνονται σίγουροι οι απ’ έξω. Ο πλήρης αφανισμός των εσωτερικών εχθρών της πατρίδος είναι επιβεβλημένος, αλλιώς οι Έλληνες δεν θα ευδαιμονίσουν ποτέ. Το παράδειγμα μάς το δίδει ο Μέγας Αλέξανδρος. Για να έχει επιτυχή αποστολή ο μέγιστος των Ελλήνων τακτοποίησε πρώτα τα εντός της Ελλάδος πράγματα. Όταν κατέσκαψε την Θήβα, ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε και ποιούς αφάνιζε και αυτό συνετέλεσε επιπρόσθετα στην επιτυχία του.

Οι εσωτερικοί εχθροί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος και αυτοί είναι που συμμετέχουν περισσότερο στην εφαρμογή του πολεμικού σχεδίου εγκατάστασης των μεταναστών σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδος, διότι με τους μετανάστες δεν επιδιώκουν αντικατάσταση πληθυσμού, αλλ’ αφανισμό γηγενούς πληθυσμού.
Ζούμε την εφαρμογή ενός πολεμικού σχεδίου εναντίων των Ελλήνων με «όπλο» και τους μετανάστες. Οργανωθείτε.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ Χρήστος Μαντζιάρης

στις Ιουνίου 19, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

 

ΦΡΙΚΗ!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

-ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΙΕΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΙΕΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!
ΦΡΙΚΗ!

φρικη δειτε πως σκοτωνουν

από τη Ρχήλ Μακρή

Έτσι σκοτώνουν φανατικοί στο όνομα της σαρία χριστιανούς στην Σομαλία .

Λιθοβολισμός μέχρι θανάτου .

Στην χώρα μας εκτός από αυτούς ζουν ανάμεσα μας ελληνόφωνοι μισελληνες που βρίζουν τους χριστιανούς και αγκαλιάσουν τους φανατικούς

indobserver.gr 17/6/2020

 

 

 

 

 

Μηταράκης: Θα κλείσουμε τις δομές και ο καθένας ας βρει τρόπο να ζήσει.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Έκλεισαν οι κάνουλες....
¨Οσοι κονόμησαν, κονόμησαν!
Γιατί ο χρηματοδότης μάς τελείωσε πάει !
Ότι γίνεται στις ΗΠΑ σήμερα, ετοιμαστείτε να γίνει εδώ αύριο.
Το έχουμε ξαναγράψει...με βίαιο τρόπο θα καθαρίσει η χώρα των Ελλήνων.
Καιρός ήταν.
Τα όπλα είναι η μοναδική λύση για να προφυλάξουμε τις οικογένειές μας...διότι θα αρχίσει το πετσόκομα.
Καλό θα ήταν να αρχίσει η οπλοδιανομή....διότι εδώ τους ταΐζουν και τους δίνουν σπίτια και πάλι κλέβουν και βιαιοπραγούν...φανταστείτε όταν δεν θα έχουν ένα ευρώ για φαγητό τι θα γίνει.!!
Η κυβέρνηση σκοπεύει να βάλει λουκέτο στις 60 από τις συνολικά 92 προσφυγικές δομές, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Open και παράλληλα επιβεβαίωσε με τρόπο μάλλον κυνικό πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο που να συνοδεύει αυτήν την απόφαση.
«Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την ευθύνη να συντηρήσει τον εαυτό του»,
είπε χαρακτηριστικά.«Στοχεύουμε να κλείσουμε 60 δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους, από τις 92 που λειτουργούν και αφορούν σε ξενοδοχεία τα οποία είναι ένας τρόπος φιλοξενίας ιδιαίτερα ακριβός σε σχέση με άλλες εναλλακτικές» είπε αναλυτικότερα ο Ν. Μηταράκης και συμπλήρωσε ότι πιθανόν να χρειαστούν «ελάχιστες νέες δομές ανοιχτού τύπου» αντί για ξενοδοχεία.
Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου, πως θα το κάνει αυτό ο Ν. Μηταράκης απάντησε:
«Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την ευθύνη να συντηρήσει τον εαυτό του. Πρέπει να βρει τη δικιά του κατοικία, να αποκτήσει πρόσβαση στην αγορά εργασίας και να μπορέσει να υποστηρίξει τον εαυτό του όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικής βοήθειας, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κόμματα, φορείς εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τις κυβερνητικές επιλογές, ενώ και
να ενεργοποιήσει ένα δίχτυ ασφαλείας και ευκαιρίες ένταξης για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες. Όπως τονίζει: «Το να αναγκάζονται οι άνθρωποι να αποχωρήσουν από τη στέγασή τους χωρίς να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας, ούτε μέτρα για να εξασφαλιστεί η αυτάρκειά τους μπορεί να οδηγήσει πολλούς στη φτώχεια και την αστεγία. Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες που πλήττονται άμεσα δεν έχουν ένα σταθερό εισόδημα, υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία, μονογονεϊκές οικογένειες, επιζήσαντες και επιζήσασες βίας καθώς και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες. Η συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19 και τα μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσής της έχουν δημιουργήσει επιπλέον προκλήσεις, περιορίζοντας τη δυνατότητα των ανθρώπων να μετακινηθούν και να βρουν εργασία ή στέγη».

ΠΗΓΗ Posted by στις Ιουνίου 12, 2020

 

 

 

 

Εκατοντάδες αλλοδαποί

πήραν χαρτιά και αναχωρούν από τη Λέσβο για το εσωτερικό της Ελλάδας!

Είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν στην Ελλάδα!

Συνολικά 550 αλλοδαποί πρόσφυγες, που διαθέτουν τρίπτυχο με μπλέ σφραγίδα

(δηλαδή έχοντες το δικαίωμα μετακίνησης εντός Ελλάδας)

αναχώρησαν από τη Λέσβο τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Από αυτούς μόνο 150 αναχώρησαν σήμερα.

Στο σύνολό τους μετακινούνται μόνοι τους. χωρίς δηλαδή την κάλυψη κάποιου οργανισμού

(όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες)

και κατευθύνονται σε δικούς τους προορισμούς, αφού δεν έχουν καμία πλέον χρηματοδότηση και δεν καλύπτονται στεγαστικά μέσω κάποιου προγράμματος.

Στη Λέσβο υπολογίζεται ότι οι διαθέτοντες μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, φτάνουν το 25% των 20.000 περίπου ευρισκομένων στη Λέσβο σε διάφορους καταυλισμούς, συμπεριλαμβανομένου αυτού του ΚΥΤ της Μόριας.

Αφγανός επιτέθηκε σ@ξουαλικ@ σε 45χρονη στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς
– Έφτυσε τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο

Η γνωστοποίηση του δικαιώματος αναχώρησης από τη Λέσβο της παραπάνω κατηγορίας προσφύγων. έστειλε σήμερα περισσότερους από 1000 από αυτούς στο λιμάνι που συνωστίσθηκαν, προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια, τα οποία είναι και λιγοστά λόγω του περιορισμένου πρωτοκόλλου με το οποίο ταξιδεύουν τα πλοία.

Ανάλογες σκηνές παρατηρούνται και στα πρακτορεία ταξιδιών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Τις επόμενες μέρες, η μετακίνηση προς το εσωτερικό της Ελλάδας από τη Λέσβο μέσω του λιμανιού του Πειραιά, αναμένεται να συνεχιστεί αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

hellas-now.com   Triklopodia 10/6/2020

ΔΟΜ:

Ξενοδοχεία με «υπερλούξ» διαμονή για τους παράνομους μετ@νάστες

- Όλες οι παροχές εκτός... από ερωτiκές επ@φές!


Ο... διεθνής οργανισμός μετανάστευσης μάλλον μας δουλεύει! Ετοιμάζει  all inclusive ξενοδοχεία, με.... «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια.
Οι προκλητικές απαιτήσεις του οργανισμού  είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν 24ωρο service, Wi-Fi, δωμάτια με όλα τα είδη υγιεινής, πλήρες γεύματα τα οποία θα τα δίνουν διατροφολόγοι και φυσικά για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί αυτός που θα φταίει... θα είναι ο πάροχος.
Για να συνεχιστεί η «παράνοια» ο...  "ΔΟΜ"  θέτει έναν ακόμα σημαντικό όρο, αυτός
είναι ότι δεν θα υπάρχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων και μεταναστών, βέβαια όπως αναφέρει αυτό ισχύει μόνο αν ο υπάλληλος έχει σχετική επιθυμία, αφήνοντας μετέωρη την πιθανότητα που κάποιος «κατατρεγμένος αιτούντας» έχει δικές του ορέξεις!
Τη στιγμή που οι Ελληνες ξενοδόχοι περιμένουν με αγωνία την επαναλειτουργία των μονάδων τους μετά το λουκέτο των 2,5 μηνών λόγω κορωνοϊού, ο "ΔΟΜ" τους καλεί να υποβάλουν προσφορές όχι για πακέτα διακοπών τουριστών, αλλά για τη διαμονή παράνομων μεταναστών. Στη σύμβαση, δε, που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες όσοι επιλεγούν, ως απαράβατος όρος, μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων θα εγγυηθούν τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων τους να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του προγράμματος φιλοξενίας».
Ειδικότερα, ο ΔΟΜ προτίθεται να μισθώσει τουριστικά καταλύματα τουλάχιστον 25 κλινών που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια, εκτός από τα υπόλοιπα νησιά. Οπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση με καταληκτική ημερομηνία την 1η Ιουνίου, «εν μέσω επείγουσας κατάστασης, που βρίσκει τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, η κυβέρνηση της Ελλάδας αναγνώρισε ως απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα. Οι καινούριες θέσεις φιλοξενίας θα επιτρέψουν τη μεταφορά μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα διασφαλίζοντας όχι μόνο την αποσυμφόρηση των ΚΥΤ, αλλά και την πρόσβαση των επωφελούμενων σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».
Στις βασικές προϋποθέσεις που θέτει ο διεθνής οργανισμός για την επιλογή των καταλυμάτων είναι ότι κάθε δωμάτιο δεν θα πρέπει να φιλοξενεί περισσότερους από 4 αλλοδαπούς παρέχοντάς τους τα βασικά είδη προσωπικής περιποίησης, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, κρέμες σώματος. Κάθε δωμάτιο, θα καθαρίζεται καθημερινά και θα πρέπει να διαθέτει ντουλάπα, τραπέζι, δύο καρέκλες και μία τηλεόραση ενώ «όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi». Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα σίτισης των ωφελούμενων του προγράμματος, καθώς και καθαρισμού των ρούχων τους, ενώ ζητείται η παρουσία του προσωπικού του ξενοδοχείου 24 ώρες την ημέρα. Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «ο ΔΟΜ δεν θα ευθύνεται, σε καμία περίπτωση, για την καταστροφή ή τη ζημιά ιδιοκτησίας που προκλήθηκε με ή χωρίς φταίξιμο/υπαιτιότητα των ατόμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο πάροχος θα ευθύνεται πλήρως για τυχόν καταστροφή ή ζημιά της ιδιοκτησίας ή των εγκαταστάσεων».
Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων. Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του. Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.
«Φρούτα και λαχανικά: τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως (εκ των οποίων τουλάχιστον 1 φρούτο). Ψωμί: αραβική πίτα, 2 μέτριες φέτες με το μεσημεριανό και 2 μέτριες φέτες με το δείπνο, ξεχωριστά τυλιγμένες. Συνοδευτικό: μπορεί να είναι μία σαλάτα: φρέσκα ή βραστά λαχανικά. Πατάτες, σαλάτα ζυμαρικών και ρύζι δεν μπορούν να σερβιριστούν ως σαλάτα, αλλά ως γαρνιτούρα.
Τυρί ή γιαούρτι (το τυρί μπορεί να είναι φέτα ή λευκό τυρί και το γιαούρτι δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο γιαουρτιού). Γαρνιτούρα (όπου χρησιμοποιείται): ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, πλιγούρι, λαχανικά».
Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα. «Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια. Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο 4ος όρος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, που θα συναφθεί μεταξύ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των Ελλήνων ξενοδόχων. Οπως καθορίζεται, ο πάροχος υπηρεσιών εγγυάται τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων του ή άλλου προσωπικού σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του ΔΟM», ενώ «λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να απαγορεύσει και να αποτρέψει την πραγματική, επιχειρηθείσα και απειλητική σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (SEA) από τους υπαλλήλους του ή από οποιαδήποτε άλλα άτομα απασχολούνται και ελέγχονται από αυτόν για να εκτελούν τις δραστηριότητες δυνάμει του παρόντος συμφωνητικού (“άλλο προσωπικό”)».
Οπως αναφέρεται, η σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση περιλαμβάνει «ανταλλαγή χρημάτων, αγαθών, υπηρεσιών προνομιακής μεταχείρισης, ευκαιριών απασχόλησης ή άλλων πλεονεκτημάτων για σεξουαλικές εξυπηρετήσεις ή δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταπεινωτικής ή εξευτελιστικής μεταχείρισης σεξουαλικού χαρακτήρα. Κατάχρηση της θέσης ευάλωτου, της διαφορικής εξουσίας ή της εμπιστοσύνης για σεξουαλικούς σκοπούς και σωματική διείσδυση σεξουαλικής φύσης, είτε με τη βία είτε υπό άνισες ή καταναγκαστικές συνθήκες».

Χαμός στην Μόρια:

Αλλοδ@ποί παρ@νομοι μετανάστες εισβάλουν σε σπίτια και χτυπάνε κατοίκους

Μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην Λέσβο καθώς επιθέσεις σε ντόπιους και εισβολές σε...σπίτια από αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας φόβο και τρόμο στους κατοίκους του νησιού.
Το πιο βίαιο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης όταν, για άγνωστο λόγο, δυο αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες που ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος μια αυτοσχέδια… τρίαινα (!) επιτέθηκαν σε δυο Έλληνες κατοίκους μιας αγροτικής περιοχής κοντά στο ΚΥΤ!
Ευτυχώς, το ένα από τα υποψήφια θύματα απέσπασε την τρίαινα και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Όμως, λίγο αργότερα, ανήλικοι παράνομοι μετανάστες πέταξαν ένα ξύλο με καρφιά προς τον σκύλο που φύλαγε ένα σπίτι στον κεντρικό δρόμο Μόριας - Παναγιούδας και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα! Όμως, ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια!
Την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα παράνομων μεταναστών εισέβαλε σε μια αγροτική κατοικία, αλλά και αυτοί έσπευσαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν ότι μέσα βρισκόταν όλη η οικογένεια!
Σύμφωνα με το lesvospost , η επεισοδιακή ημέρα έκλεισε με την… 17η κατά σειρά διάρρηξη σε άλλη αγροτική κατοικία μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια!

πηγή πηγή στις Ιουνίου 04, 2020

 

 

 

 

 

Σκοπιανός διάσημος youtuber:

Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είμαστε Βούλγαροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια δεν μένει κρυφή!
Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα σε αυτό το άρθρο! Μας καλύπτει ο Σκοπιανός youtuber που μιλάει!

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΥΤ-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zrtZOholyRw&feature=emb_logo

Ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις ΜΚΟ στην Μόρια…

Σε λεηλατημένη ελληνική επίχείρηση...!!!

Οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις των ΜΚΟ στον περιφερειακό της Μόριας.

Μέχρι πριν λίγο καιρό στο κτήριο λειτουργούσε επιχείρηση αντιπροσωπείας προϊόντων.

Μέσα σε λίγες ημέρες, εντελώς τυχαία προφανώς, η επιχείρηση λεηλατήθηκε επανειλημμένα και άδειασε εντελώς από προϊόντα και εξοπλισμό.

Makis Pavlellis FACEBOOK 16/5/2020

Σχ. : Προφανώς οι επιλογές που είχε ο επιχειρηματίας ήταν οι εξής :

Ή θα το νοίκιαζε σε ΜΚΟ ή κάποιοι θα το λεηλατούσαν….
https://tourkikanea.gr/  ΣΤΟΧΟΣ - 17 Μαΐου - 2020

Πατριωτισμός και Παράνομη Μετανάστευση – Μύθοι και Αλήθειες

Πατριωτισμός και Παράνομη Μετανάστευση – Μύθοι και Αλήθειες

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

Η παραπληροφόρηση στο μείζον ζήτημα της μαζικής παράνομης εισόδου αλλοδαπών (χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και έγγραφα ταυτοποίησής τους) στην χώρα μας τείνει να οδηγήσει του Έλληνες σε εγκληματικό συμβιβασμό με την απότομη και βίαιη υποβάθμιση της κοινωνικής ζωής. Πολλά ψευδή επιχειρήματα προβάλλονται που σκοπό έχουν να «αποκοιμίσουν» του Έλληνες πολίτες για να αποδεχθούν ένα μέλλον ζοφερό για την Ελλάδα.
ΜΥΘΟΣ: Είναι «πατριωτικό» καθήκον η ισοκατανομή των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην ενδοχώρα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η παράνομη είσοδος αλλοδαπών από το Αιγαίο συνεχίζεται αδιάκοπα. Μπορεί τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ να αποκρύπτουν την αλήθεια και τα κυβερνητικά στελέχη να λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι μπαίνουν ελάχιστοι. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ένα πρόβλημα που δεν προβάλλεται δε σημαίνει ότι λύθηκε. Εφόσον δεν κλείνουν τα σύνορα στο Αιγαίο τα νησιά δεν πρόκειται να αποσυμφορηθούν ΠΟΤΕ. Η μεταφορά τους στην ενδοχώρα με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών θα μεταφέρει το πρόβλημα σε ΟΛΗ την Ελλάδα αντί να το λύσει. Η προηγούμενη κυβέρνηση βάφτισε ως «πατριωτικό» καθήκον την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Η σημερινή βαφτίζει ως «πατριωτικό» καθήκον τον εποικισμό όλης της επικράτειας με αλλοδαπούς που έπρεπε να μην είχε αφήσει να εισέλθουν στην χώρα. Αληθινός πατριωτισμός είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και ΑΜΕΣΗ απέλαση ή επαναπροώθηση στην Τουρκία όσων παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας.

ΜΥΘΟΣ: Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ απαγορεύουν την επαναπροώθηση των παράνομα εισελθόντων μεταναστών και επιβάλλουν την υποδοχή τους και την εξέταση αιτήματος ασύλου (αν υποβάλουν).

ΑΛΗΘΕΙΑ: Σύμφωνα με τον άρθρο 33 της Συνθήκης της Γενεύης απαγορεύεται η επαναπροώθηση ΜΟΝΟΝ σε χώρες στις οποίες διατρέχουν κίνδυνο αυτοί οι άνθρωποι. Η Τουρκία θεωρείται ΑΣΦΑΛΗΣ χώρα, οπότε καταρρίπτεται η αρχή της μη επαναπροώθησης. Η κυβέρνηση όφειλε να επαναπροωθεί πίσω στην Τουρκία ΑΜΕΣΑ όσους επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα, καθώς η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο στην Τουρκία. Τα τελευταία χρόνια οι μόνοι που είχαν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην χώρα μας ήταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, οι οποίοι ήταν πολιτικοί πρόσφυγες (γκιουλενιστές) και κινδύνευε η ζωή τους στην Τουρκία.

ΜΥΘΟΣ: Στα ευρύτερα πλαίσια του ανθρωπισμού οφείλουμε να παράσχουμε την προβλεπόμενη βοήθεια από την Συνθήκη της Γενεύης και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους αιτούντες Διεθνές Άσυλο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ανθρωπισμός αποτελεί ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό των Ελλήνων και έχει αποδειχθεί πολλάκις. Ωστόσο η συνεχιζόμενη επί πολλά έτη είσοδος εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα, χωρίς περιορισμούς και προγραμματισμό από το Ελληνικό κράτος, διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας και αντί να βοηθήσει του έχοντες ανάγκη αλλοδαπούς, υποβαθμίζει την ζωή των Ελλήνων πολιτών και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στις ίδιες συνθήκες διαβίωσης με τις χώρες προέλευσης των αιτούντων άσυλο. Με άλλα λόγια η Ελλάδα γίνεται Αφρική. Υπάρχει ένας πεπερασμένος αριθμός αλλοδαπών (με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία) που μπορεί να ενσωματώσει στις τοπικές κοινωνίες μια χώρα και να ευεργετήσει τους έχοντες ανάγκη. Όταν αυτός ο αριθμός ξεπεραστεί τότε επέρχεται μοιραία η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας και οι απότομη αλλοίωση της πληθυσμιακής της σύστασης. Η συνθήκη της Γενεύης προβλέπει την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη με την προϋπόθεση να μην διαταράσσεται η Δημόσια Τάξη της χώρας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, είναι αδύνατον να βρουν εργασία, είναι αδύνατον να μην υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων, είναι αδύνατον να μην διαταράξουν την Δημόσια Τάξη.

ΜΥΘΟΣ: Οι «παράτυποι» μετανάστες πρέπει να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να μεταβούν στις χώρες που επιθυμούν. Δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτή είναι η ρητορική των «αλληλέγγυων» που ονειροβατούν. Η αλήθεια είναι ότι για τους Σομαλούς, τους Αφγανούς, τους Κενυάτες κ.α. που έρχονται κατά χιλιάδες, η Ελλάδα είναι ένας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ σε σχέση με τις δικές τους χώρες. Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κλείσει τα σύνορά τους και στέλνουν conteiners και χρήματα για να τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ εδώ. Η Ελλάδα μοιάζει με ένα μπαλόνι που φουσκώνει χωρίς να υπάρχει δίοδος διαφυγής του αέρα. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα… εκραγεί!

ΜΥΘΟΣ: Η Τουρκία ασκεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους πρόσφυγες. Δεν μπορεί να ελέγξει τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν στις χώρες καταγωγής τους και ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ερντογάν τα τελευταία χρόνια εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με το θέμα αυτό. Με την απειλή της προώθησης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών από την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί Εξωτερική Πολιτική υπέρ της χώρας του. Διεξάγει υβριδικό πόλεμο απέναντι στην Ευρώπη. Επειδή όμως οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους, όλο το βάρος καλείται να το σηκώσει η Ελλάδα. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι άφησε χιλιάδες «πρόσφυγες» να περάσουν στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Ελλάδας έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο (σε παράνομα εισελθόντες μετανάστες) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από πολλά χρόνια. Ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία αντιμετώπισαν οργανωμένες επιθέσεις εισβολής στην χώρα, από αλλοδαπούς που φορούσαν την προβιά του «πρόσφυγα». Το αίσθημα υπερηφάνειας του Ελληνικού λαού διαδέχθηκε η απογοήτευση, καθώς οι ίδιοι δήθεν «πρόσφυγες» έφυγαν από τον Έβρο και εισέρχονται σχεδόν ανενόχλητοι από το Αιγαίο και από εκεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης διοχετεύονται στην ενδοχώρα. Δικαιολογημένα αισθάνονται ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ οι πολίτες που γνωρίζουν ότι οι Σομαλοί που περιφέρονται έξω από το σπίτι τους ενδέχεται να είναι μέλη των καλά εκπαιδευμένων μισθοφόρων ισλαμιστών της στρατιωτικής βάσης που διατηρεί η Τουρκία στην Σομαλία από το 2017.

Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δεν ενεργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Ποιος την εμποδίζει να το πράξει;

Κοινοποιήστε:

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και

ο ρόλος των Εβραιοσιωνιστών!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραιοσιωνιστών!...
Σήμερα δημοσιεύουμε το επίσημο σχέδιο του Ο.Η.Ε. για την αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού από μετανάστες για την αναστροφή του δημογραφικού προβλήματος!
Κι αν νομίζετε ότι αυτό το σχέδιο συντάχθηκε ή δημοσιεύθηκε πρόσφατα, κάνετε λάθος! Έχει ανακοινωθεί επίσημα από το 2000!
Το σχέδιο αυτό παρουσιάστηκε, τότε, υπό μορφή «προτάσεων» ως αποτέλεσμα μιας έρευνας στην οποία διαπιστώθηκε το μελλοντικό (τωρινό) δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Τα μέτρα που «προτείνει» για την πρόληψη και την αναστροφή του προβλήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, μέτρα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών ή για την οικονομική ενίσχυση των νέων ζευγαριών. Αντιθέτως, δηλώνει ρητά ότι: «η μόνη περίπτωση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι η αντικατάσταση του πληθυσμού από αλλόφυλους μετανάστες τρίτων χωρών». Ένα σχέδιο το οποίο έχουν, πλέον, παραδεχτεί και αρκετά κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καφαντάρη: Οι πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό προβλημα της κεντρικής Ευρώπης.
Μουζάλας: Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα.
Ξυδάκης: Οι πρόσφυγες μπορεί να βοηθήσουν το δημογραφικό της χώρας.
Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Η παρουσία μεταναστών βελτίωσε το δημογραφικό στην Ελλάδα
Το πρόσφατα ψηφισμένο Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που επιτάσσει την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως και σε δεκάδες άλλες) αποτελεί το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο βήμα για την υλοποίηση αυτού του πολυετούς σχεδίου του Ο.Η.Ε.. Το δεύτερο μεγάλο βήμα θα είναι η αλλαγή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την μετανάστευση και τα σύνορα των κρατών-μελών. Αυτό θα αποτελέσει και την οριστική ταφόπλακα της λευκής φυλής στην Ευρώπη, όπως και για την Ελλάδα, η οποία λόγο γεωγραφικής θέσης θα αποτελέσει (όπως αποτελεί εδώ και χρόνια) τον προθάλαμο της καταστροφής.
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!2Παρακάτω παραθέτουμε μεταφρασμένο το επίσημο Δελτίο Τύπου του 2000, του Ο.Η.Ε., με τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Εβραίος Διοικητής του Κέντρου Μεταναστευτικών Μελετών του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie.
Στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε ένα κείμενο του ίδιου Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. το οποίο έχει δημοσιευθεί σε εβραϊκό ιστότοπο και στο οποίο εκφράζει (σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει και ενορχηστρώνει στον Ο.Η.Ε. για τα υπόλοιπα έθνη) την ανησυχία του για την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση του Ισραήλ από την μεγάλη αύξηση της μετανάστευσης! Έτσι, γίνεται κατανοητό με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Εβραίοι Σιωνιστές και τα όργανα τους (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ο.Η.Ε.) δεν αποτελούν κάποιους καλοκάγαθους «ανθρωπιστικούς» και «φιλανθρωπικούς» οργανισμούς, όπως αφελώς ενδεχομένως να πιστεύουν ακόμα κάποιοι, αλλά στοχεύουν στην φυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "PALESTINE SYRIA-IRAQ MYANMAR ALL (BURMA) FOR ONE NIGERIA MINA SAUDI ARABIA NARDARAN - AZERBIJAN"

Δελτίο Τύπου του Ο.Η.Ε. (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 17/3/2000):
– Ο Τομέας Πληθυσμού του Υπουργείου Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Ο.Η.Ε. δημοσίευσε μια νέα έκθεση υπό τον τίτλο: «Μεταναστευτική Αντικατάσταση (Replacement Migration): η λύση για τους μειούμενους και γηράσκοντες πληθυσμούς;».
Η «Μεταναστευτική Αντικατάσταση» αναφέρεται στους μετανάστες που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αποτρέψει την μείωση και την γήρανση του πληθυσμού της, ως αποτέλεσμα των χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και υψηλών ποσοστών θνησιμότητας.
Οι προβλέψεις του Ο.Η.Ε. δείχνουν ότι μεταξύ 1995 και 2050 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας και σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης πιθανότατα θα μειωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Ιταλία, θα χαθεί το 1/4 με 1/3 του πληθυσμού. Η γήρανση του πληθυσμού θα είναι καταστρεπτική, ανεβάζοντας τη μέση ηλικία του πληθυσμού σε ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, η μέση ηλικία θα αυξηθεί, από τα 41 έτη το 2000, στα 53 έτη το 2050. Η αναλογία μεταξύ του εργαζόμενου πληθυσμού (15-64 ετών) και των ηλικιωμένων θα μειωθεί σε πολλές περιπτώσεις στο μισό. Από 4-5 προς 1, σε 2 προς 1.
Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο κρίσιμες προβλέψεις, η έκθεση εξετάζει λεπτομερώς οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία, Αγγλία και Αμερική) και δύο τομείς (Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση). Για κάθε περίπτωση, εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για την περίοδο 1995-2050, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν διάφορα επίπεδα μετανάστευσης στο μέγεθος και την γήρανση του πληθυσμού.
Τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας είναι μεταξύ άλλων:
– Μέσα στα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί των πιο ανεπτυγμένων χωρών αναμένεται να μειωθούν και να γεράσουν λόγω χαμηλής γονιμότητας και αυξημένης μακροβιότητας. Αντίθετα, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να αυξηθεί κατά σχεδόν 1/4. Μεταξύ των χωρών που μελετώνται στην έρευνα, η Ιταλία αναμένεται να καταγράψει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή πτώση, σε σχετικούς όρους, χάνοντας το 28% του πληθυσμού της μεταξύ 1995 και 2050, σύμφωνα με τις προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών. Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος το 1995 ήταν μεγαλύτερος από αυτόν των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά 105 εκατομμύρια, το 2050, θα είναι μικρότερος κατά 18 εκατομμύρια.
– Η μείωση του πληθυσμού είναι αναπόφευκτη χωρίς την μεταναστευτική αντικατάσταση. Η γονιμότητα μπορεί να ανακάμψει μέσα στις επόμενες δεκαετίες, λίγοι όμως πιστεύουν ότι αυτό θα επαρκεί, στις περισσότερες χώρες, έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί ο πληθυσμός.
– Απαιτείται ένας αριθμός μεταναστών για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού σε όλες τις χώρες και τις περιοχές που εξετάζονται στην έκθεση. Ωστόσο, το επίπεδο της μετανάστευσης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η συνέχιση των επιπέδων μετανάστευσης που παρατηρήθηκαν κατά την δεκαετία του 1990 θα επαρκούσε οριακά για να αποφευχθεί η μείωση του συνολικού πληθυσμού, ενώ για ολόκληρη την Ευρώπη η μετανάστευση θα πρέπει να διπλασιαστεί. Η Δημοκρατία της Κορέας θα χρειαζόταν μια σχετικά μέτρια εισροή μεταναστών – μια σημαντική αλλαγή για μια χώρα που μέχρι σήμερα ήταν ένας καθαρός εξαγωγέας. Η Ιταλία και η Ιαπωνία θα πρέπει να πετύχουν αξιοσημείωτες αυξήσεις στην ροή μετανάστευσης. Αντίθετα, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα είναι σε θέση να διατηρήσουν τον συνολικό τους πληθυσμό με λιγότερους μετανάστες από όσους καταγράφονται τα τελευταία χρόνια.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που προέβλεπε ο Ο.Η.Ε.. Η μόνη εξαίρεση είναι η Αμερική.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του εργαζόμενου πληθυσμού είναι μεγαλύτερος από εκείνον που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στη Δημοκρατία της Κορέας, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αρκετά μεγαλύτερος. Εάν τέτοιες μεταναστευτικές ροές επιτευχθούν, οι νέοι μετανάστες και οι απόγονοί τους θα αντιπροσωπεύουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο μέρος του συνολικού πληθυσμού το 2050 – μεταξύ 30-39% στην περίπτωση της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.
– Σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους, η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών για να διατηρήσουν το μέγεθος του εργαζόμενου πληθυσμού τους. Η Ιταλία θα χρειαστεί 6.500 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως και η Γερμανία 6.000. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρειαστούν τον μικρότερο αριθμό – 1.300 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως.
– Τα επίπεδα μετανάστευσης που απαιτούνται για την αποφυγή της γήρανσης του πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού. Η διατήρηση της αναλογίας εργαζομένων-συνταξιούχων συνεπάγεται, σε όλες τις περιπτώσεις, έναν όγκο μεταναστών που δεν έχει προηγούμενο, με βάση τα παλιά δεδομένα και τις εύλογες προσδοκίες.
– Χωρίς μετανάστευση, η αναλογία εργαζομένων-συνταξιούχων θα μπορούσε να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα αυξάνοντας το ανώτατο όριο συνταξιοδότησης του πληθυσμού στα περίπου 75 έτη.
– Οι νέες προκλήσεις των μειούμενων και γηράσκωντων πληθυσμών επιτάσσουν την συνολική επανεκτίμηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, με μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν περιλαμβάνουν:
Α) τις κατάλληλες ηλικίες συνταξιοδότησης
Β) τα επίπεδα, τους τύπους και τη φύση της συνταξιοδότησης και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Γ) τη συμμετοχή στο εργατικό δυναμικό
Δ) την εκτίμηση των εισφορών από εργαζόμενους και εργοδότες για την στήριξη των συντάξεων και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Ε) πολιτικές και προγράμματα σχετικά με την διεθνή μετανάστευση
-Συγκεκριμένα, την μεταναστευτική αντικατάσταση και την αφομοίωση μεγάλων αριθμών νέων μεταναστών μαζί τους απογόνους τους.
Ο σύνδεσμος με το έγγραφο στο σάιτ του ΟΗΕ: https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html
Όπως δηλώνει ξεκάθαρα το κείμενο του πορίσματος της έρευνας του Ο.Η.Ε., η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστών. 20 σχεδόν χρόνια μετά βλέπουμε ότι αυτές οι δύο χώρες, όντως απορρόφησαν έναν τεράστιο αριθμό ξένων. Συνεπώς οι «προτάσεις» του Ο.Η.Ε. εφαρμόστηκαν κατά γράμμα και μάλιστα πολύ πιο ριζοσπαστικά. Άλλωστε ένα δημόσιο έγγραφο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει όλη την αλήθεια.
Όπως θα ακούσετε προς το τέλος αυτής της «προφητικής» συνέντευξης του Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie από το 2014, λέει ότι κάθε χώρα θέλει να είναι υπεύθυνη για τα σύνορα της, όμως, αυτό έρχεται σε αντίθεση με των μεγάλων αριθμών των ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην εκάστοτε (ευρωπαϊκή) χώρα, όπως και με τα «θέλω» του λαού. Δηλαδή η κυβέρνηση είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο και όχι τον πρώτο, λες και ο λαός δεν την έχει ψηφίσει «δημοκρατικά» (στην Δημοκρατία που οι ίδιοι οι Σιωνιστές μας επέβαλλαν) και έχει άλλα «θέλω». Εν τέλει το 2018 ο Ο.Η.Ε. δέσμευσε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης 152 χώρες ώστε να έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους. Ως δια «μαγείας», όμως, το Ισραήλ και η Αμερική αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το άνοιγμα…
Ας διαβάσουμε τώρα τις απόψεις του ίδιου φιλέσπλαχνου και αλληλέγγυου ανθρώπου, για την πατρίδα του, το Ισραήλ.
Joseph Chamie: «Για πάνω από τις έξι δεκαετίες, οι διαδοχικές ισραηλινές κυβερνήσεις έχουν επανειλημμένως τονίσει την κεντρική θέση τους για την εβραϊκή μετανάστευση προς το εξωτερικό και του Νόμου της Επιστροφής (Law of Return) όλων των Εβραίων στο Ισραήλ για την ευημερία, την ασφάλεια και την επιβίωση του Έθνους.
Η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου τοποθετεί τον αριθμό των ισραηλινών πολιτών που ζουν σήμερα στο εξωτερικό σε ένα εύρος από 800.000 έως 1 εκατομμύριο, το οποίο αντιπροσωπεύει το 13% όλου του πληθυσμού των Εβραίων.
Από τους Ισραηλινούς που διαμένουν σήμερα στο εξωτερικό, περίπου το 60% πιστεύεται ότι κατοικεί στην Βόρεια Αμερική, το 1/4 στην Ευρώπη και το 15% βρίσκεται διάσπαρτο στον υπόλοιπο κόσμο.
Οι πληθυσμιακές προβλέψεις δείχνουν ότι οι Εβραίοι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν να αποτελούν την πλειοψηφία στο Ισραήλ, στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, θα είναι μια πρόκληση για τους Εβραίους Ισραηλινούς να διατηρήσουν την σημερινή τους κυριαρχία που φτάνει το 75%, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης γονιμότητας των μη Εβραίων Ισραηλινών -γεννούν σχεδόν ένα παιδί περισσότερο ανά γυναίκα-, της εξάντλησης του αριθμού των πιθανών Εβραίων που θα επιστρέψουν στο Ισραήλ και της μεγάλης μετανάστευσης Εβραίων προς το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, οι δημογραφικές προβλέψεις αναμένουν ότι το ποσοστό των Εβραίων στη χώρα -το οποίο έφθασε στο 89% το 1957- θα συνεχίσει να μειώνεται στις προσεχείς δεκαετίες, προσεγγίζοντας ένα ποσοστό που αγγίζει τα 2/3 του πληθυσμού στα μέσα του αιώνα.
Η μετανάστευση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού μιας χώρας στο εξωτερικό, ειδικά των πολύ μορφωμένων και ταλαντούχων, θέτει σοβαρές προκλήσεις για οποιοδήποτε Έθνος. Ωστόσο, η μεγάλη μετανάστευση είναι πρόβλημα ειδικά για το Ισραήλ, λόγω του σχετικά μικρού πληθυσμού του, της μοναδικής εθνοτικής του σύνθεσης και της πολιτικής κατάστασης με τις γειτονικές χώρες.
Επιπλέον, η μετανάστευση Ισραηλιτών αυξάνει την επιρροή των ορθόδοξων εβραϊκών κοινοτήτων και ενισχύει την ανάγκη εύρεσης προσωρινών, μη-Εβραίων εργαζομένων, ιδιαίτερα στη γεωργία, την οικοδομή και τις υπηρεσίες υγείας. Η παρουσία περισσότερων από 200.000 αλλοδαπών εργαζομένων -με τους μισούς να είναι παράνομοι και κυρίως από την Ασία (ιδίως από την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες και όλο και περισσότεροι από την Αφρική)- συμβάλλει επίσης στην μεταβολή της εθνοτικής σύνθεσης της χώρας. (φυλετική αλλοίωση)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αποχώρηση των Εβραίων Ισραηλιτών συμβάλλει επίσης στην υπονόμευση της Σιωνιστικής Ιδεολογίας. Εάν πολλοί Εβραίοι Ισραηλινοί επιλέγουν να μεταναστεύσουν, γιατί οι Εβραίοι που έχουν ήδη ενσωματωθεί και είναι αποδεκτοί στις χώρες που έχουν πάει να επιστρέψουν στο Ισραήλ; Επιπλέον, σχεδόν το 1/4 των νέων Ισραηλιτών στην Ευρώπη παντρεύεται αλλόθρησκους. Η πλειοψηφία δεν ανήκει σε κάποια εβραϊκή κοινότητα και δεν συμμετέχει σε καμία εβραϊκή δραστηριότητα.
Η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση όχι μόνο οδηγήσει σε κρίσιμες δημογραφικές και κοινωνικοοικονομικές ανισορροπίες στη χώρα, αλλά κυριότερα θέτει σοβαρές πολιτικές προκλήσεις και βάζει σε κίνδυνο τον αμιγώς εβραϊκό χαρακτήρα και την ακεραιότητα του Ισραήλ».
5/7/2011 Πηγή:
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!3Ο Joseph Chamie αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» στην κατανόηση του γιατί ο «εμφύλιος» μεταξύ αριστερών και δεξιών Σιωνιστών, όπως ο Σόρος και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, είναι ψεύτικος.
Ο Chamie προσπαθούσε για χρόνια ως Διοικητής Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε. να προωθήσει πολιτικές ανοιχτών συνόρων (μέχρι που τα κατάφερε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης), ενώ παράλληλα στην χώρα του υπερασπιζόταν τον δεξιό Νετανιάχου και τον Νόμο της Επιστροφής όλων των Εβραίων στο κράτος του Ισραήλ.
Το ίδιο έργο με τον Chamie επιτελούν ταυτόχρονα τα δύο μπλοκ του Σιωνισμού. Το αριστερό με ηγέτη τον Σόρος συνεργάζεται με τους απανταχού αριστερούς, αναρχικούς, αρχηγούς κυβερνήσεων και Μ.Κ.Ο. για να κρατούν τα σύνορα τους ανοιχτά, ενώ το δεξιό με ηγέτη τον Νετανιάχου κάνει τα πάντα (σε συνεργασία με τον Τράμπ) για να κρατήσει τα σύνορα του Ισραήλ κλειστά, να δέχεται όλο και λιγότερους μετανάστες και φυσικά και κερδίζει τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα στην Μέση Ανατολή. Όσο κι αν «συγκρούονται» οι δυο αυτές όψεις του Σιωνισμού στο Twitter, αν κοιτάξουμε πίσω από τις δηλώσεις και τις «κόντρες» τους θα δούμε ολοκάθαρα ότι αυτός που οφείλεται, είναι πάντοτε το Ισραήλ και οι απανταχού Εβραίοι.

 

ΤΩΡΑ

- Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΝΕΙ 30.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ

ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ


Ενώ το Ελληνικό Κρατος αδρανεί....

Η Ουγγαρία δίνει 30.000 δολάρια για να αποκατασταθούν τα κατεστραμμένα ξωκλήσια μας στην Λέσβο.
Δείτε φωτογραφία τις δηλώσεις του αρμοδίου Υπουργού:

πηγή πηγή στις Μαΐου 16, 2020

 

 

 


Ιδού η ΜΚΟ που παίζει το ''βρώμικο'' παιχνίδι στο Αιγαίο

- Διώξτε τους!


Η Aegean Boat Report δραστηριοποιείται στα νησιά του Αν. Αιγαίου και με το πρόσχημα ότι φωτογραφίζει και....

βιντεοσκοπεί βάρκες με αλλοδαπούς που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα, ηθελημένα ή μη καταγράφει με βίντεο και φωτογραφίες ακτές, που είναι σε χώρους που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια των νησιών και της χώρας.
https://www.youtube.com/watch?v=_kXXnhoFSoc&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=1k2THtF9h6M
Η ΜΚΟ αυτή έχει το θράσος να καταγγέλλει την Ελλάδα, για επαναπροωθήσεις αλλοδαπών που εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομα, επικαλούμενη μάλιστα την… τουρκική ακτοφυλακή, δηλαδή τον επικεφαλής της συμμορίας, που απαρτίζεται από ομάδες λαθροδιακινητών στις τουρκικές ακτές και εγκληματικές οργανώσεις που παρουσιάζονται ο ΜΚΟ, που υλοποιούν το σχέδιο ισλαμοποίησης και καταστροφής της Ελλάδας, όπως αναφέρει το infognomonpolitics.gr
Θα προτείναμε στην εν λόγω ΜΚΟ, να ξεκουμπιστεί από την πατρίδα μας και να πάει στη γειτονική προς τη Νορβηγία, Δανία, να καταγράψει τη σφαγή των δελφινιών, για να δούμε αν θα τους αφήσουν οι συγγενείς τους Δανοί να μείνουν έστω και ένα εικοσιτετράωρο εκεί, για να καταγγέλλουν με απαράμιλλο θράσος τη χώρα που τους φιλοξενεί.
Η Πρεσβεία της Νορβηγίας να τους “μαζέψει” αν δεν θέλει να θεωρηθεί συνένοχος στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας
πηγή πηγή στις Μαΐου 12, 2020

 

 


Μεγαλειώδης συγκέντρωση και

πορεία του Ιερού Λόχου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιησαν μέλη του Ιερού Λόχου στην περιοχή του Λευκού Πύργου.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες,

φωνάζωντας συνθήματα,

διαμαρτυρώμενοι

«κατά του θρησκευτικού και εθνικού ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων ».

Thestival.gr Πορεία Ιερού Λόχου

https://www.youtube.com/watch?v=-FiyrSD2V-w&feature=emb_logo

ksipnistere.com 10/5/2020

 

 

 

 

Ψέμματα για την λαθρομετανάστευση…


Η αιτία της μαζικής λαθρομετανάστευσης είναι υποτίθεται ο πόλεμος που
αναγκάζει τους ανθρώπους να φεύγουν από τις πατρίδες τους.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούν οι ελληνικές αρχές όμως,
η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας είναι
Αφγανοί,
Πακιστανοί,
Αφρικανοί όπου στις χώρες τους δεν υπάρχει πόλεμος.

Κάποιοι δυστυχώς έχουν την άποψη ότι όσοι εναντιώνονται στη ¨φιλοξενία¨ αυτών των λαθραίων είναι ακροδεξιοί.

Με τον όρο “φιλοξενία” εννοούμε το να παρέχεις στέγη, τροφή και κάθε άλλη βοήθειά σε κάποιον που την έχει ανάγκη,
αλλά για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και εφόσον τον έχεις προσκαλέσει εσύ!!

Όταν αυτός ο αναξιοπαθών έρχεται όμως δίχως πρόσκληση,
δεν έχει σκοπό να φύγει ποτέ από το σπίτι σου
αλλά θέλει να μείνει εσαεί κι αυτός και
τα παιδιά του και
τα εγγόνια του, αυτό δεν είναι πλέον φιλοξενία αλλά είναι

κανονική καταπάτηση και εποικισμός!!
Γράφει: Νίκος Πολίτης -Δικηγόρος

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις  27/1/2020

Ποιοι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και

ποια νεοταξίτικα ΜΜΕ προσπάθησαν να "εξαφανίσουν" την αυριανή συγκέντρωση.ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Η συγκέντρωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα έχει το εξής ιδιαίτερο και πρωτοφανές χαρακτηριστικό:...

Ενεπνεύσθη και διοργανώθηκε από απλούς Έλληνες πολίτες, χωρίς καμία συμμετοχή σε κόμματα και «υψηλές» προσβάσεις, αλλά κατάφερε να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την Μακεδονία έως την Κρήτη και από την Αμερική έως την Αυστραλία.

Αποστείλαμε δελτία τύπου στους πάντες και σε όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.

Επειδή ο Ελληνισμός, η πατρίδα μας, οι αξίες μας, η πίστη μας, οι οικογένειες μας, οι περιουσίες μας δεν είναι παιχνίδι στα χέρια εμπόρων και πατριδοκάπηλων,
ΕΜΕΙΣ ως Επιτροπή της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας θα τηρήσουμε την υπόσχεση μας , και θα αναφέρουμε αναλυτικά ποια Μ.Μ.Ε και δημοσιογράφοι φίμωσαν αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ποιοι την προέβαλλαν.

Την φίμωσαν οι εξής:

• Ο Γιώργος Παπαδάκης (Καλημέρα Ελλάδα) και η δημοσιογραφική του ομάδα.
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΚΟΝΤRA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του STAR
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΑLPHA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του EXTRA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του EPSILON
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του BLUE SKY
• To κανάλι 1 του Πειραιά 90,4 FΜ
• Όλη η Δημοσιογραφικη ομάδα του ΣΚΑΙ

Την προέβαλαν οι εξής:

• Ο Γιώργος Λεκάκης με την ομάδα του ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
• Ο ΚΡΗΤΗ FM 87,5
• Ο Λάμπρος Καλαρρύτης μέσα από τον PARAPOLITIKA 90,1 FM
• EΡΑ Κομοτηνής
• Ράδιο Χρόνος Κομοτηνής
• Κανάλι Ακρίτας στην Ξάνθη
• Ο Θεόδωρος Ασβεστόπουλος και το κανάλι 1.gr
• Η Δημοσιογραφική ομάδα του OTA VOICE
• Ο Γεράσιμος Βραχιολίδης και η εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής»
• Η Μαρίνα Κινέζου από το TV Ροδόπη
• Ο Βασίλης Σιμόπουλος και ο «Έμβολος»

• Ο Ιωάννης Νεγρης από το "Ράδιο Σαμος"
• Ο Κώστας Παπαζαφειριου ράδιο "Μετροπολις"
• Το σαιτ της OTAVOICE
• Το σαιτ του ράδιο Θεσσαλονίκη (RTHESS)
• Το σαιτ της σελίδας VETERANOS
Ευχαριστούμε αυτούς που προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση του Ελληνικού Λαού, διότι έδειξαν το υποκριτικό και δόλιο πρόσωπο τους.
Ευχαριστούμε αυτούς που προέβαλλαν την εκδήλωση, διότι εκτέλεσαν το Δημοκρατικό και Εθνικό τους χρέος.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εμάς τους απλούς ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 13:00, για να αποδείξουμε σε Μ.Μ.Ε και μικρο-μεγαλοδημοσιογράφους, ότι…

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.


πηγή στις 20 Ιανουαρίου 2020

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣτη Λέσβο, από τους 788 ”Πρόσφυγες” που πέρασαν πρόσφατα κατάγονται:...

131 Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
110 Αλγερία.
103 Αφγανιστάν.
52 Ιράκ.
35 Συρία .
30 Ερυθραία.
28 Καμερούν.
25 Μαρόκο.
19 Μάλι.
18 Κονγκό
18 Σιέρα Λεόνε.
15 Παλαιστίνιοι
14 Τυνησία.
13 Πακιστάν,
13 Ιράν
13 Ακτή Ελεφαντοστού
13 Μπαγκλαντές
12 Νιγηρία
12 Δομινικανή Δημοκρατία.
11 Αίγυπτο
10 Αιθιοπία
8 Ζιμπάμπουε
8 Νεπάλ
8 Γκάνα
7 Αϊτή
6 Γουινέα
6 Αγκόλα.
5 Σουδάν.
4 Μαυριτανία
4 Γκάμπια
3 Νήσους Κομόρες
3 Νίγηρα
3 Σαουδική Αραβία.
2 Μπουργκίνα Φάσο
2 Σομαλία
2 Σενεγάλη.
1 Δυτική Σαχάρα
1 Κεντρική Αφρική
1 Ουγκάντα,
1 Βενεζουέλα
1 Κούβα
1 Χιλή
1 Τζαμάϊκα
1 από την Τουρκία, δήλωσε δε αντικαθεστωτικός.

Όλοι αυτοί είναι πρόσφυγες, δηλαδή έρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο ΚΑΙ συνορεύουν ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


 

 

 

 

Λέρος:

Περίμεναν με άγριες διαθέσεις το Blue Star Patmos!

H συγκέντρωση κατοίκων στο λιμάνι [pics]

Νύκτωρ, λάθρα και κρυφίως...
Juan


Κάτοικοι του νησιού της Λέρου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Μιχάλη Κόλια και ομάδα δημοτικών συμβούλων, εμπόδισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών στο νησί, οι οποίοι μεταφέρονταν με το πλοίο Blue Star Patmos από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου...


Συγκεκριμένα, μετά την άφιξη του πλοίου, αντιπροσωπεία -αποτελούμενη από τον κ. Κόλια, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων- επιβιβάστηκε στο πλοίο απαιτώντας να μην αποβιβαστούν οι πρόσφυγες-μετανάστες.
Κατόπιν διαβουλεύσεων τόσο με τους αστυνομικούς που συνόδευαν τους πρόσφυγες – μετανάστες όσο και με το πλήρωμα του Blue Star Patmos καθώς και με το Λιμεναρχείο, αποφασίστηκε η αναχώρηση του πλοίου χωρίς τελικά να αποβιβαστούν οι μετανάστες στο νησί.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος επισήμανε ότι η Λέρος δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους μετανάστες και πρόσφυγες και πως ανάλογες θα είναι οι αντιδράσεις εάν επιχειρηθεί ξανά κάτι τέτοιο.
Όπως τόνισε ο κ. Κόλιας, ο Δήμος Λέρου απαιτεί την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, τη μεταφορά στη Λέρο όσων προσφύγων-μεταναστών εντοπίζονται μόνο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λέρου, τη μετακίνηση προς την ενδοχώρα των νεοαφιχθέντων προσφύγων-μεταναστών εντός δύο ημερών, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων.
Επίσης, τη συνέχιση του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, διότι στον Δήμο Λέρου δεν υπάρχει προσωπικό καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων για το ΚΥΤ, την ενίσχυση του νοσοκομείου Λέρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τη μέριμνα της πολιτείας για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για αυτούς που παραμένουν στη Λέρο και την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου.

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 5.12.19   Πηγή: ΑΠΕ, lerosnews.gr

 

 

 

 

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ,

ΟΓΚΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

- ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συγκέντρωση και μαχητική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη λαθρομετανάστευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη, παρά την αστυνομοκρατία που υπήρχε στο κέντρο της πόλης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και άνδρες των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας έκαναν αισθητή την παρουσία τους.
Πάραυτα μεγάλο πλήθος και κυρίως νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της "Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης", δίνοντας το βροντερό παρών μπροστά στο δημαρχείο, όπου...

μετά από τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες ακολούθησε μαχητική πορεία στο κέντρο της Κατερίνης με συνθήματα εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
Στο συλλαλητήριο μεταξύ άλλων απηύθυνε χαιρετισμό και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, ενώ αλγεινή εντύπωση και αποδοκιμασίες προκάλεσε  η απουσία των τοπικών βουλευτών, του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων, της αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων, καθώς και του μητροπολίτη και των ιερέων.
Η πορεία κατέληξε στην πλατεία δημαρχείου και η συγκέντρωση τερμάτισε με όλους τους διαδηλωτές να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ "ΝΤΟΥ" ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,

ΟΤΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ

- ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κατά την ώρα που οι συγκεντρωθέντες τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο τρία άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κλειδωμένο δημαρχείο έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες χειρονομίες προκλητικές προς το πλήθος, με αποτέλεσμα αρκετοί νεαροί να κινηθούν εξαγριωμένοι προς το μέρος τους χτυπώντας τα τζάμια του δημαρχείου, ενώ τα τρία άτομα το έβαλαν στα πόδια ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια και οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τους νεαρούς, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην σπάσουν τα τζάμια και μπουκάρουν μέσα.
Επίσης πετάχτηκαν αρκετά τρικάκια ενάντια στη λαθρομετανάστευση, ενώ κολλήθηκαν αυτοκόλλητα στα τζάμια του δημαρχείου και γράφτηκαν συνθήματα εναντίον του δημάρχου.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEFTERIA.BLOGSPOT.GR ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗς

https://www.youtube.com/watch?v=ZuHs2nERB0Y&feature=emb_logo

στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2019

 

 

 

 

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Πρώτες φωτογραφίες

- βίντεο από την σημερινή (24/11/2019) συγκέντρωση στις Σέρρες,

ΕΝΑΝΤΙΑ στην λαθροεισβολή. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή συγκέντρωση-πορεία στην κεντρική πλατεία των Σερρών, από τον πατριωτικό σύλλογο «Κάστρο Σερρών» και με την στήριξη του συλλόγου μας «Ιερού Λόχου 2012» και αρκετών ακόμη πατριωτικών/εθνικιστικών συλλόγων.

Οι πρώτες φωτογραφίες:

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης:Με πρόσχημα την εμφάνιση 8-12 «άπλυτων» (αναρχικών) με ένα πανό,  (οι οποίοι απεγνωσμένα καλούσαν σε βοήθεια από το ιντιμίντια!), η ΕΛ.ΑΣ., αντί να περικυκλώσει την αξιολύπητη αυτή παράνομη αντισυγκέντρωση, βρήκε την ευκαιρία να περικυκλώσει-απομονώσει σε μεγάλο βαθμό την νόμιμη πατριωτική συγκέντρωση. Μάταια οι διοργανωτές έδειχναν στην αστυνομία την άδεια για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης στην πλ.Ελευθερίας. Προφανώς οι αστυνομικοί είχαν άλλες εντολές «άνωθεν»...Από τα πιο ευχάριστα της σημερινής δράσης, ήταν η παρουσία πλήθους πατριωτικών-εθνικιστικών ομάδων από διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής.
Οι ευαισθητοποιημένοι Έλληνες ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ και ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ !
Να θυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα και ώρα έγιναν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Κήπους του Έβρου (τελωνείο).΄
Δίνουμε νέο ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στην Κατερίνη!
Ακολουθούν τα πρώτα βίντεο:

 

 

 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας από την κυβέρνηση των ψοφοδεξιών προδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, από αγωνιζόμενους πατριώτες.

Οι πατριώτες πραγματοποίησαν πορεία στην Λεωφόρο Δημοκρατίας προς το Δημαρχείο, όπου το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος των προδοτών είχε στήσει παρακρατικοί αντισυγκέντρωση των αμερικανορουφιάνων της ΑΝΤΑΡCIA…

Εν συνεχεία, οι αγωνιζόμενοι πατριώτες κατευθύνθηκαν στους Κήπους του Έβρου, όπου σχημάτισαν συμβολικά ανθρώπινη αλυσίδα, απαιτώντας αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων!

Η αφύπνιση και η αγωνιστική κινητοποίηση των Ελλήνων πατριωτών είναι η μόνη λύση ενάντια στα σατανικά σχέδια Σόρος-Μητσοτάκη! Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη και στους Κήπους, αύριο αλλού, μεθαύριο παντού!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ   24/11/2019

 

 

 

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Νέα καλέσματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, από τον Ιερό Λόχο 2012Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας,
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες).

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία,
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό,
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας,
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci,
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια».

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας,
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους.
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.


Ξεκίνησαν μια χούφτα άνθρωποι, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Πατρίδα και δίνουν καθημερινούς αγώνες γι αυτό...

Πλέον οι δράσεις τους, άρχισαν να βρίσκουν ανταπόκριση και σε άλλα πατριωτικά κινήματα, κι απλώνεται σ' όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Άνθρωποι απλοί, του καθημερινού μόχθου, έβαλαν στην άκρη όλες τις πολιτικές ιδεολογίες και κράτησαν μόνον μια απλή και παναθρώπινη ιδεολογία... ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στους αγώνες τους και για το μείζον πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΟΛΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη (εδώ), στις 3/11/2019, που φυσικά δεν πρόβαλε ΚΑΝΕΝΑ ελληνόφωνο ΜΜΕ, ανακοινώθηκαν νέες δυναμικές συγκεντρώσεις-πορείες από ακομμάτιστους πατριωτικούς φορείς:

Την ερχόμενη Κυριακή 24/11/2019,
ο σύλλογος «Κάστρο Σερρών», διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις Σέρρες (στην πλατεία Ελευθερίας) στις 12:00.   Το κάλεσμα εδώ.

Μια αντίστοιχη συγκέντρωση την ίδια ημέρα και ώρα
διοργανώνεται στο Τελωνείο του Έβρου από την ακομμάτιστη δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος» :Μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019,
η Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης κάνει το επόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ,
στην πλ.Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 4 μμ (εδώ).Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας,
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες).

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία,
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό,
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας,
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci,
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια».

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας,
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους.
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Όταν η Οριάνα Φαλάτσι έδιωξε τους Σομαλούς από την πλατεία του καθεδρικού ναού που την είχαν μετατρέψει σε αποχωρητήριο.


Η κραυγή της Oriana Fallaci από το 2003
που έβλεπε κατάματα την αλήθεια, δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο εφησυχασμού:

«..Εγώ, δεν πηγαίνω να στήσω αντίσκηνα στη Μέκκα.

Ούτε πηγαίνω να πω το Πάτερ Ημών ή το Άβε Μαρία μπροστά από τον τάφο του Προφήτη.
Δεν κατουρώ στους τοίχους ενός τζαμιού κι ούτε θα έκανα τη χοντρή μου ανάγκη πάνω τους.
Όταν επισκέπτομαι τις χώρες τους (κάτι από το οποίο δεν αντλώ καμιά ευχαρίστηση), ποτέ δεν ξεχνώ ότι είμαι ξένη και φιλοξενούμενη.

Προσέχω να μην προσβάλλω τους κατοίκους με κάποια ενδυμασία, χειρονομία ή συμπεριφορά που ίσως να είναι συνηθισμένη για μας, αλλά ανάρμοστη για εκείνους.
Θεωρώ καθήκον μου να συμπεριφέρομαι πάντοτε με σεβασμό, ευγένεια, προσοχή.
Ζητώ συγγνώμη αν λόγω άγνοιας ή απερισκεψίας τύχει και παραβιάσω κάποιο κοινωνικό κανόνα ή κάποια δεισιδαιμονία τους.
Έτσι….. δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα του τεράστιου αντίσκηνου που πριν δυο καλοκαίρια παραμόρφωνε την πλατεία του Καθεδρικού Ναού της Φλωρεντίας, της δικής μου πόλης.Ήταν ένα αντίσκηνο γιγαντιαίων διαστάσεων, μια τέντα, που την είχαν στήσει Μουσουλμάνοι από τη Σομαλία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή η Ιταλική Κυβέρνηση, για μια και μοναδική φορά, είχε αργήσει να τους ανανεώσει τα διαβατήριά τους και να δεχτεί τους συγγενείς τους που κατά ορδές επιθυμούσαν να εισβάλουν στη χώρα μας. Δηλαδή, τις μανάδες, τους πατεράδες, τ’ αδέλφια, τους θείους, τις θείες, τα ξαδέλφια, τις έγκυες γυναίκες τους και πιθανόν ακόμη κι όλους τους συγγενείς των συγγενών.

Είχαν στήσει το αντίσκηνό τους δίπλα στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, ενώ είχαν τη συνήθεια να αφήνουν πάνω στο πεζοδρόμιο τα παπούτσια τους και τα μπουκάλια με το νερό που χρησιμοποιούσαν για να πλένουν τα πόδια τους πριν τις προσευχές.

Δηλαδή, ακριβώς μπροστά στον Καθεδρικό Ναό της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε και μονάχα λίγα βήματα από το Βαπτιστήριο. Η σκηνή ήταν επιπλωμένη σαν ένα μικρό διαμέρισμα: τραπέζια, καρέκλες, σεζλόνγκ, στρώματα για να κοιμούνται και να γ….ν και καμινέτα για μαγείρεμα που γέμιζαν την πλατεία με μια ανυπόφορη δυσωδία. Πάντοτε διάπλατα ανοιχτή προς δημόσια θέα. Το αντίσκηνο είχε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ από μέσα ακουγόταν συνεχώς μια κασέτα που έπαιζε τη φωνή ενός μουεζίνη, που ασταμάτητα προέτρεπε τους Πιστούς, κατηγορούσε τους Άπιστους και έπνιγε με βάναυσο τρόπο τους γλυκούς ήχους από τις γύρω καμπάνες.

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, παντού υπήρχαν οι κίτρινοι λεκέδες από ούρα που σπίλωναν τα χιλιόχρονα μάρμαρα και την επίχρυση πύλη του Βαπτιστηρίου. (Θεέ και Κύριε! Αυτοί οι γιοι του Αλλάχ ξέρουν να σημαδεύουν με τα ούρα τους από μεγάλη απόσταση! Πώς μπορούσαν να πετυχαίνουν με τέτοια ακρίβεια τον στόχο τους που βρισκόταν πίσω από ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, σχεδόν δυο μέτρα απόσταση από τα όργανα της εκτόξευσης;) Επιπλέον, οι γιοι του Αλλάχ, με λεκέδες από κάτουρο και με σωρούς από κόπρανα που έφραζαν την κύρια είσοδο του Σαν Σαλβατόρε Βεσκόβο: την εξαιρετική αυτή εκκλησία, ρωμανικής αρχιτεκτονικής (του ένατου αιώνα), που βρίσκεται κοντά στην πλατεία είχαν μετατρέψει τον ιερό ναό σε αποχωρητήριο.


Άλλωστε, αυτά τα γνωρίζεις. Τα γνωρίζεις, γιατί σε είχα πάρει τηλέφωνο και σε είχα παρακαλέσει να παρέμβεις, θυμάσαι; Είχα, επίσης, τηλεφωνήσει και στον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, ο οποίος με επισκέφτηκε αμέσως, υπέμεινε στωικά την έξαρση του θυμού μου και κάπως ντροπαλά παραδέχτηκε πως οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά δεν έδωσε εντολή να απομακρυνθεί το αντίσκηνο. Το αμέλησε, ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει.

Επικοινώνησα και με τον Υπουργό Εξωτερικών, έναν Φλωρεντινό με έντονη φλωρεντινή προφορά, ο οποίος είχε την αρμοδιότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει την ανανέωση των διαβατηρίων τους. Κι αυτός υπέμενε στωικά τον ψυχικό μου αναβρασμό. Κι αυτός παραδέχτηκε ότι οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά, ούτε κι αυτός έκανε το παραμικρό για να απομακρυνθεί η σκηνή. Ακριβώς όπως ο Δήμαρχος, το αμέλησε. Ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει.

Κατόπιν (πέρασαν πάνω από τρεις μήνες) άλλαξα τη στρατηγική μου. Τηλεφώνησα στον αστυνομικό διευθυντή της πόλης και του έτριξα τα δόντια: «Αγαπητέ κύριε διευθυντά, εγώ δεν είμαι πολιτικός: όταν λέω κάτι, το εννοώ στα σοβαρά. Αν μέχρι αύριο δεν έχετε απομακρύνει την αναθεματισμένη τη σκηνή, θα της βάλω φωτιά. Ορκίζομαι, λόγω τιμής, ότι θα την κάψω κι ούτε μια διμοιρία στρατιωτών δεν θα μπορέσει να με εμποδίσει και γι’ αυτό θέλω να με συλλάβετε! Να μου περάσετε χειροπέδες, να με ρίξετε στη φυλακή, να με κλείσετε μέσα! Έτσι, οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ενημερώσουν ολόκληρο τον κόσμο ότι η Φαλάτσι βρίσκεται κρατούμενη στην ίδια της την πόλη, επειδή επιχείρησε να την υπερασπιστεί. Κι αυτό θα αδειάσει τα σκατά στη μούρη ολωνών σας». Λοιπόν, σαν πιο γνωστικός από τους άλλους, ο διευθυντής της Ασφάλειας, μέσα σε λίγες μέρες είχε απομακρύνει την σκηνή. Το μόνο που απέμεινε ήταν μια έντονη και αηδιαστική δυσωδία στο πεζοδρόμιο της πλατείας. Δηλαδή, τα βρομερά υπολείμματα από την τρίμηνη σιχαμερή εκείνη κατάληψη.

Η νίκη μου όμως ήταν μια φτωχή νίκη, μια Πύρρειος νίκη. Κι αυτό επειδή αμέσως μετά, τα διαβατήρια των Σομαλών ανανεώθηκαν με την έγκριση του υπουργού Εξωτερικών, αυτού που μιλούσε με έντονη φλωρεντινή προφορά, ενώ επιπλέον όλα τα αιτήματά τους έγιναν δεκτά από την κυβέρνηση. Οπότε, σήμερα, όλοι αυτοί οι Σομαλοί διαμαρτυρόμενοι, καθώς και οι πατεράδες τους, οι μανάδες τους, τ’ αδέλφια τους, οι θείοι τους, οι θείες τους, τα ξαδέλφια τους και οι έγκυες γυναίκες τους (που, στο μεταξύ, έχουν προλάβει να γεννήσουν) έχουν εγκατασταθεί ακριβώς εκεί που ήθελαν: στη Φλωρεντία και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Η νίκη μου ήταν φτωχή, ήταν μια Πύρρειος νίκη, επειδή η απομάκρυνση του αντίσκηνου δεν άλλαξε σε τίποτε τις εξωφρενικές προσβολές που για δεκαετίες τώρα ντροπιάζουν την πόλη μου, μια πόλη που κάποτε ήταν η θαυμαστή πρωτεύουσα της τέχνης, της ομορφιάς, του πολιτισμού. Η παρέμβασή μου δεν αποκάρδιωσε τους υπόλοιπους μουσουλμάνους εισβολείς: τους Αλβανούς, τους Σουδανούς, του Βεγγαλέζους, τους Τυνήσιους, τους Αιγυπτίους, τους Αλγερινούς, τους Πακιστανούς και τους Νιγηριανούς, που διακινούν πυρετωδώς ναρκωτικά. (φαίνεται ότι αυτό είναι μια αμαρτία που δεν την καταδικάζει το Κοράνι). Μαζί μ’ αυτούς, οι πλανόδιοι πραματευτές που κατακλύζουν τους δρόμους μας πουλώντας φτηνιάρικα ρολόγια και στυλό. Οι μικροπωλητές που εκθέτουν τα εμπορεύματά τους πάνω σε μικρά χαλιά, στη μέση των πεζοδρομίων. Οι πόρνες που, ασκώντας το επάγγελμά τους, διαδίδουν το AIDS ακόμη και στους δρόμους της επαρχίας. Οι διαρρήκτες που λεηλατούν τα σπίτια στην ύπαιθρο, ειδικά τη νύχτα και δεν τολμάς να τους αντιμετωπίσεις μ’, ένα ρεβόλβερ, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση εσύ είσαι αυτός που θα πάει φυλακή.
(Εκτός των άλλων και με την κατηγορία του ρατσιστή).»......
Oriana Fallaci, «H Οργή και η Περηφάνεια» (2003), πηγή κειμένου

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Πηγή

 

 

 


ΕΚΤΑΚΤΟ...

Εξέγερση «μεταναστών» στην Ρόδο...!!

Κατέλαβαν χώρο του Λιμεναρχείου...!!!

ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΧΟΣ - 19 Νοεμβρίου - 0


Με συνθήματα και έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι, 60 περίπου πρόσφυγες που κρατούνται σε έναν μικρό χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου ζητώντας να τους αφήσουν να φύγουν από το νησί μας το ταχύτερο δυνατό.

Πρόκειται για 60 περίπου άτομα που είχαν αφιχθεί παράνομα στο νησί μας και συγκεκριμένα σε παραλιακή περιοχή κοντά στο Πρασονήσι, την 1η Νοεμβρίου.

Σήμερα τομεσημέρι οι άνθρωποι αυτοί, ξεσηκώθηκαν, ζητώντας να τους επιτραπεί επιτέλους να φύγουν από τη Ρόδο και να μεταφερθούν σε οργανωμένα κέντρα στην ηπειρωτική χώρα.rodiaki.gr

 

 


Γιαννιτσά: Μαθητές ζητούν την απομάκρυνση των προσφύγων συμμαθητών τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, 15:59
Γιαννιτσά: Μαθητές ζητούν την απομάκρυνση των προσφύγων συμμαθητών τους

Απογοητευτική η εικόνα των μαθητών στα ΕΠΑΛ των Γιαννιτσών που ζητούν την απομάκρυνση αλλοδαπών συμμαθητών τους τόσο από τα σχολεία τους όσο και την υπόλοιπη χώρα. Οι μαθητές κρατώντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με το pellamou.gr, οι μαθητές του 1ου και του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών πραγματοποιούν κατάληψη για την αντίθεση τους στην παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή, ενώ έχουν κλείσει τις πόρτες του σχολείου με πανό που γράφει «Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες».

ΔΕΣ το Βίντεο

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και βίντεο

από την συγκέντρωση 3/11/2019, στο Λευκό Πύργο,

ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Με τη βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και με τη συμμετοχή πάνω από 1000 Ελληνίδων-Ελλήνων (η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου φάνηκε στην πορεία, δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη και 1500 ή 2000 άτομα), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3/11/2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, η συγκέντρωση-πορεία ενάντια στον συνεχιζόμενο λαθροεποικισμό/λαθροεισβολή

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο μοναχός π.Μωυσής εκ Πρεβέζης ο οποίος προειδοποίησε με βάση τις προφητείες αλλά και την ηθική παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας για τα δεινά που έρχονται.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι των παρευρισκομένων συλλόγων-ομάδων για ένα σύντομο χαιρετισμό ο καθένας.
Ακολούθησε μαχητική πορεία και αγωνιστικά συνθήματα κατά μήκος όλης της παραλίας (μπροστά από χιλιάδες ελληνόφωνους που απολάμβαναν αδιάφορα (ή ενοχικά; οι ίδιοι το ξέρουν) τον καφέ τους).!!!
Η πορεία σταμάτησε για λίγο στο Προξενείο της Κύπρου, όπου φωνάχτηκαν συνθήματα για τους εθνομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού και για την απελευθέρωση της Κύπρου και την Ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα..
Η πορεία ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια, με τον εθνικό ύμνο.
Στην εκδήλωση-πορεία πρωτοστάτησε η βεβηλωμένη εικόνα της Παναγίας μας, με την τρύπα από χημικό που εκτόξευσε από κοντινή απόσταση άντρας των ΜΑΤ, κατά τα περσινά επεισόδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έξω από το Βελίδειο (εγκαίνια ΔΕΘ με την παρουσία Τσίπρα Σεπτέμβριος 2018).  Ευχαριστούμε τους ευλαβείς αγωνιζόμενους αγιορείτες πατέρες για την ευλογία να μας την παραχωρήσουν για τις ανάγκες της συγκέντρωσης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης έφτασε η πληροφορία ότι επίκειται άφιξη λαθρομεταναστών στο πρώην νοσοκομείο "Παναγία", στην Νέα Κρήνη (Καλαμαριά). Με τη λήξη της πορείας αρκετοί από τους συγκεντρωμένους μετέβησαν στο πρώην νοσοκομείο. Σε ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκαν επείγουσες «διαβεβαιώσεις» τοπικών ΜΜΕ ότι τάχα οι εργασίες αφορούν τη δημιουργία "ιδιωτικού ιατρικού ομίλου"... (ήταν τα ίδια ΜΜΕ που παρουσίαζαν τη συγκέντρωσή μας ως 80-100 ατόμων!!! οπότε είναι εύλογο να μην υπάρχει απολύτως καμία εμπιστοσύνη), οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, όπως και κάθε ευαισθητοποιημένος Έλληνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
https://www.youtube.com/watch?v=bkMyQEK-rdg

Πορεία Ιερού Λόχου

https://www.youtube.com/watch?v=7qjjYYMwkE4

Πορεία Ιερού Λόχου 2

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 4.11.19

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Αυγούστου 2020, στον  21ο αιώνα
Απευθείας αναθέσεις 275.960€               από τη Σοφία Νικολάου για αγορά μασκών από… αντιπροσωπεία αμορτισέρ & εταιρεία εποχικών ειδών!
Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις               για το lock down; Υπήρξαν δωροδοκίες;(Βίντεο)
Κυβέρνηση:               «Όποιος εκφράζει διαφωνία για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού θα συλλαμβάνεται – Δεν ανεχόμαστε ανυπακοή»
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!               ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
image Δείτε σαν σήμερα
image Απευθείας αναθέσεις 275.960€
image Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις
image Κυβέρνηση:
image ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 8ος

 Αθλητισμός 8ος

              ΑΕΚ: Βλέπει πιο «ζεστά» την προοπτική της Αραβίας ο Βέρντε

Read More...

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Φερέιρα: Είμαι στον ΠΑΟΚ για να κερδίζουμε – Θα εργαστούμε με απόλυτη αφοσίωση και φιλοδοξία

Read More...

Αθλητισμός 6ος

Αθλητισμός 6ος

              Τα ματς της Τρίτης - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Formula 1: Δραματική νίκη του Χάμιλτον με σκασμένο ελαστικό

Read More...

Rally

		Rally

              Η 19η Ανάβαση Δημητσάνας: Ένας φιλικός αγώνας με 36 συμμετοχές

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              Η Yamaha επιστρέφει στις ρίζες της Tenere με ένα σπέσιαλ μοντέλο

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

           
Ανασχηματισμός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην κυβέρνηση

Read More...

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

              «Οποιοσδήποτε διάλογος με την Άγκυρα συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας»

Read More...

Μαξίμου

Μαξίμου

              Υπουργικό συμβούλιο: Τα ν/σ που συζητήθηκαν - Τι αποφασίστηκε

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

		 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Ο ΕΛΓΑ επιβεβαιώνει τους αεροψεκ@σμούς ατμόσφαιρας πανελλαδικά.

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

              Πέντε ξωκλήσια λαξευμένα σε βράχους και σπηλιές που προκαλούν δέος

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

              Τα τσιμεντένια «κολονάκια» στις κορυφές βουνών και λόφων. Τι είναι, ποιος τα κατασκεύασε και σε τι χρησιμεύουν.

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Λεπέν

Λεπέν

              Απέλαση για όλους τους εγκληματίες μετανάστες αν νικήσει στις εκλογές του 2022

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Αποφασισμένος για όλα ο Χάφταρ: Στόχος μας να φύγει η Τουρκία από τη Λιβύη

Read More...

Κουρδιστάν

Κουρδιστάν

              Κούρδοι "χτύπησαν" στόχο μέσα στην Τουρκία: Σαμποτάζ στη βάση της Μενεμένης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

              Ιεροσόλυμα. Γη Ελληνική

Read More...

EΛΛΑΔΑ 7ος

		EΛΛΑΔΑ 7ος

                ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 6ος

EΛΛΑΔΑ 6ος

              Τι συμβολίζει η Ελληνική σημαία – Γνωρίζετε την ιστορία της;

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              “Κουκούλωμα”στο σκάνδαλο κομματικών θαλασσοδανείων ύψους 420εκ. ευρώ σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              Καταστράφηκε η οικονομία μας επειδή έδιναν δάνεια σε... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και οχι σε Ελληνες !

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

              Συντάξεις: Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών από τον Αύγουστο

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Αυτό το λασποτόπι δεν έχει θάλασσα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              Ιταλία: Μεγάλη έκρηξη από το ηφαίστειο Στρόμπολι – Τι λένε οι ειδικοί;

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

              Όταν η δύση του ήλιου ενώνεται με την ανατολή - «Μαγικές» εικόνες! (βίντεο)

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Τρεις διαφορετικές χρήσεις για τα καλαμάκια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Δέκα τοποθεσίες που δεν μπορείς να επισκεφτείς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

              Από που πήραν το όνομά τους οι 12 μήνες του χρόνου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/08/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/08/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

COVID-19

              Οι Ρώσοι θα έχουν έως το τέλος του χρόνου το εμβόλιο του κορονοϊού

Read More...

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

              Σε απολογία πολίτες της Λέσβου επειδή έστησαν μεγάλο σταυρό!

Read More...

Σύμπαν !!

Σύμπαν !!

              Ολα τα άρθρα - ειδήσεις & Βίντεο από την συνύπαρξη φαινομένων που έχουν  συμβεί εδώ και...

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Η προτροπή Σημίτη για συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και οι «ορέξεις» Ερντογάν

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Τα Σκόπια αιτήθηκαν την κατάργηση του βασικού όρου των Πρεσπών: Να αποκαλούνται «Μακεδονία»...

Read More...

Δωρεές

Δωρεές

              στη...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Κασιδιάρης για μάσκες, υποχρεωτικό εμβολιασμό και παρασκήνιο πίσω απ’τον Covid 19

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

             
  Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided