Τετάρτη, Μάιος 27, 2020

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

Σκοπιανός διάσημος youtuber: Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είμαστε Βούλγαροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκοπιανός διάσημος youtuber: Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είμαστε Βούλγαροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια δεν μένει κρυφή!
Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα σε αυτό το άρθρο! Μας καλύπτει ο Σκοπιανός youtuber που μιλάει!

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΥΤ-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zrtZOholyRw&feature=emb_logo

Ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις ΜΚΟ στην Μόρια…

Σε λεηλατημένη ελληνική επίχείρηση...!!!

Οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις των ΜΚΟ στον περιφερειακό της Μόριας.

Μέχρι πριν λίγο καιρό στο κτήριο λειτουργούσε επιχείρηση αντιπροσωπείας προϊόντων.

Μέσα σε λίγες ημέρες, εντελώς τυχαία προφανώς, η επιχείρηση λεηλατήθηκε επανειλημμένα και άδειασε εντελώς από προϊόντα και εξοπλισμό.

Makis Pavlellis FACEBOOK 16/5/2020

Σχ. : Προφανώς οι επιλογές που είχε ο επιχειρηματίας ήταν οι εξής :

Ή θα το νοίκιαζε σε ΜΚΟ ή κάποιοι θα το λεηλατούσαν….
https://tourkikanea.gr/  ΣΤΟΧΟΣ - 17 Μαΐου - 2020

Πατριωτισμός και Παράνομη Μετανάστευση – Μύθοι και Αλήθειες

Πατριωτισμός και Παράνομη Μετανάστευση – Μύθοι και Αλήθειες

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

Η παραπληροφόρηση στο μείζον ζήτημα της μαζικής παράνομης εισόδου αλλοδαπών (χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και έγγραφα ταυτοποίησής τους) στην χώρα μας τείνει να οδηγήσει του Έλληνες σε εγκληματικό συμβιβασμό με την απότομη και βίαιη υποβάθμιση της κοινωνικής ζωής. Πολλά ψευδή επιχειρήματα προβάλλονται που σκοπό έχουν να «αποκοιμίσουν» του Έλληνες πολίτες για να αποδεχθούν ένα μέλλον ζοφερό για την Ελλάδα.
ΜΥΘΟΣ: Είναι «πατριωτικό» καθήκον η ισοκατανομή των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην ενδοχώρα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η παράνομη είσοδος αλλοδαπών από το Αιγαίο συνεχίζεται αδιάκοπα. Μπορεί τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ να αποκρύπτουν την αλήθεια και τα κυβερνητικά στελέχη να λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι μπαίνουν ελάχιστοι. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ένα πρόβλημα που δεν προβάλλεται δε σημαίνει ότι λύθηκε. Εφόσον δεν κλείνουν τα σύνορα στο Αιγαίο τα νησιά δεν πρόκειται να αποσυμφορηθούν ΠΟΤΕ. Η μεταφορά τους στην ενδοχώρα με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών θα μεταφέρει το πρόβλημα σε ΟΛΗ την Ελλάδα αντί να το λύσει. Η προηγούμενη κυβέρνηση βάφτισε ως «πατριωτικό» καθήκον την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Η σημερινή βαφτίζει ως «πατριωτικό» καθήκον τον εποικισμό όλης της επικράτειας με αλλοδαπούς που έπρεπε να μην είχε αφήσει να εισέλθουν στην χώρα. Αληθινός πατριωτισμός είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και ΑΜΕΣΗ απέλαση ή επαναπροώθηση στην Τουρκία όσων παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας.

ΜΥΘΟΣ: Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ απαγορεύουν την επαναπροώθηση των παράνομα εισελθόντων μεταναστών και επιβάλλουν την υποδοχή τους και την εξέταση αιτήματος ασύλου (αν υποβάλουν).

ΑΛΗΘΕΙΑ: Σύμφωνα με τον άρθρο 33 της Συνθήκης της Γενεύης απαγορεύεται η επαναπροώθηση ΜΟΝΟΝ σε χώρες στις οποίες διατρέχουν κίνδυνο αυτοί οι άνθρωποι. Η Τουρκία θεωρείται ΑΣΦΑΛΗΣ χώρα, οπότε καταρρίπτεται η αρχή της μη επαναπροώθησης. Η κυβέρνηση όφειλε να επαναπροωθεί πίσω στην Τουρκία ΑΜΕΣΑ όσους επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα, καθώς η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο στην Τουρκία. Τα τελευταία χρόνια οι μόνοι που είχαν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην χώρα μας ήταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, οι οποίοι ήταν πολιτικοί πρόσφυγες (γκιουλενιστές) και κινδύνευε η ζωή τους στην Τουρκία.

ΜΥΘΟΣ: Στα ευρύτερα πλαίσια του ανθρωπισμού οφείλουμε να παράσχουμε την προβλεπόμενη βοήθεια από την Συνθήκη της Γενεύης και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους αιτούντες Διεθνές Άσυλο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ανθρωπισμός αποτελεί ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό των Ελλήνων και έχει αποδειχθεί πολλάκις. Ωστόσο η συνεχιζόμενη επί πολλά έτη είσοδος εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα, χωρίς περιορισμούς και προγραμματισμό από το Ελληνικό κράτος, διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας και αντί να βοηθήσει του έχοντες ανάγκη αλλοδαπούς, υποβαθμίζει την ζωή των Ελλήνων πολιτών και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στις ίδιες συνθήκες διαβίωσης με τις χώρες προέλευσης των αιτούντων άσυλο. Με άλλα λόγια η Ελλάδα γίνεται Αφρική. Υπάρχει ένας πεπερασμένος αριθμός αλλοδαπών (με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία) που μπορεί να ενσωματώσει στις τοπικές κοινωνίες μια χώρα και να ευεργετήσει τους έχοντες ανάγκη. Όταν αυτός ο αριθμός ξεπεραστεί τότε επέρχεται μοιραία η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας και οι απότομη αλλοίωση της πληθυσμιακής της σύστασης. Η συνθήκη της Γενεύης προβλέπει την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη με την προϋπόθεση να μην διαταράσσεται η Δημόσια Τάξη της χώρας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, είναι αδύνατον να βρουν εργασία, είναι αδύνατον να μην υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων, είναι αδύνατον να μην διαταράξουν την Δημόσια Τάξη.

ΜΥΘΟΣ: Οι «παράτυποι» μετανάστες πρέπει να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να μεταβούν στις χώρες που επιθυμούν. Δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτή είναι η ρητορική των «αλληλέγγυων» που ονειροβατούν. Η αλήθεια είναι ότι για τους Σομαλούς, τους Αφγανούς, τους Κενυάτες κ.α. που έρχονται κατά χιλιάδες, η Ελλάδα είναι ένας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ σε σχέση με τις δικές τους χώρες. Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κλείσει τα σύνορά τους και στέλνουν conteiners και χρήματα για να τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ εδώ. Η Ελλάδα μοιάζει με ένα μπαλόνι που φουσκώνει χωρίς να υπάρχει δίοδος διαφυγής του αέρα. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα… εκραγεί!

ΜΥΘΟΣ: Η Τουρκία ασκεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους πρόσφυγες. Δεν μπορεί να ελέγξει τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν στις χώρες καταγωγής τους και ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ερντογάν τα τελευταία χρόνια εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με το θέμα αυτό. Με την απειλή της προώθησης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών από την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί Εξωτερική Πολιτική υπέρ της χώρας του. Διεξάγει υβριδικό πόλεμο απέναντι στην Ευρώπη. Επειδή όμως οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους, όλο το βάρος καλείται να το σηκώσει η Ελλάδα. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι άφησε χιλιάδες «πρόσφυγες» να περάσουν στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Ελλάδας έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο (σε παράνομα εισελθόντες μετανάστες) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από πολλά χρόνια. Ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία αντιμετώπισαν οργανωμένες επιθέσεις εισβολής στην χώρα, από αλλοδαπούς που φορούσαν την προβιά του «πρόσφυγα». Το αίσθημα υπερηφάνειας του Ελληνικού λαού διαδέχθηκε η απογοήτευση, καθώς οι ίδιοι δήθεν «πρόσφυγες» έφυγαν από τον Έβρο και εισέρχονται σχεδόν ανενόχλητοι από το Αιγαίο και από εκεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης διοχετεύονται στην ενδοχώρα. Δικαιολογημένα αισθάνονται ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ οι πολίτες που γνωρίζουν ότι οι Σομαλοί που περιφέρονται έξω από το σπίτι τους ενδέχεται να είναι μέλη των καλά εκπαιδευμένων μισθοφόρων ισλαμιστών της στρατιωτικής βάσης που διατηρεί η Τουρκία στην Σομαλία από το 2017.

Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δεν ενεργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Ποιος την εμποδίζει να το πράξει;

Κοινοποιήστε:

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και

ο ρόλος των Εβραιοσιωνιστών!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραιοσιωνιστών!...
Σήμερα δημοσιεύουμε το επίσημο σχέδιο του Ο.Η.Ε. για την αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού από μετανάστες για την αναστροφή του δημογραφικού προβλήματος!
Κι αν νομίζετε ότι αυτό το σχέδιο συντάχθηκε ή δημοσιεύθηκε πρόσφατα, κάνετε λάθος! Έχει ανακοινωθεί επίσημα από το 2000!
Το σχέδιο αυτό παρουσιάστηκε, τότε, υπό μορφή «προτάσεων» ως αποτέλεσμα μιας έρευνας στην οποία διαπιστώθηκε το μελλοντικό (τωρινό) δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Τα μέτρα που «προτείνει» για την πρόληψη και την αναστροφή του προβλήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, μέτρα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών ή για την οικονομική ενίσχυση των νέων ζευγαριών. Αντιθέτως, δηλώνει ρητά ότι: «η μόνη περίπτωση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι η αντικατάσταση του πληθυσμού από αλλόφυλους μετανάστες τρίτων χωρών». Ένα σχέδιο το οποίο έχουν, πλέον, παραδεχτεί και αρκετά κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καφαντάρη: Οι πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό προβλημα της κεντρικής Ευρώπης.
Μουζάλας: Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα.
Ξυδάκης: Οι πρόσφυγες μπορεί να βοηθήσουν το δημογραφικό της χώρας.
Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Η παρουσία μεταναστών βελτίωσε το δημογραφικό στην Ελλάδα
Το πρόσφατα ψηφισμένο Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που επιτάσσει την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως και σε δεκάδες άλλες) αποτελεί το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο βήμα για την υλοποίηση αυτού του πολυετούς σχεδίου του Ο.Η.Ε.. Το δεύτερο μεγάλο βήμα θα είναι η αλλαγή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την μετανάστευση και τα σύνορα των κρατών-μελών. Αυτό θα αποτελέσει και την οριστική ταφόπλακα της λευκής φυλής στην Ευρώπη, όπως και για την Ελλάδα, η οποία λόγο γεωγραφικής θέσης θα αποτελέσει (όπως αποτελεί εδώ και χρόνια) τον προθάλαμο της καταστροφής.
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!2Παρακάτω παραθέτουμε μεταφρασμένο το επίσημο Δελτίο Τύπου του 2000, του Ο.Η.Ε., με τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Εβραίος Διοικητής του Κέντρου Μεταναστευτικών Μελετών του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie.
Στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε ένα κείμενο του ίδιου Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. το οποίο έχει δημοσιευθεί σε εβραϊκό ιστότοπο και στο οποίο εκφράζει (σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει και ενορχηστρώνει στον Ο.Η.Ε. για τα υπόλοιπα έθνη) την ανησυχία του για την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση του Ισραήλ από την μεγάλη αύξηση της μετανάστευσης! Έτσι, γίνεται κατανοητό με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Εβραίοι Σιωνιστές και τα όργανα τους (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ο.Η.Ε.) δεν αποτελούν κάποιους καλοκάγαθους «ανθρωπιστικούς» και «φιλανθρωπικούς» οργανισμούς, όπως αφελώς ενδεχομένως να πιστεύουν ακόμα κάποιοι, αλλά στοχεύουν στην φυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "PALESTINE SYRIA-IRAQ MYANMAR ALL (BURMA) FOR ONE NIGERIA MINA SAUDI ARABIA NARDARAN - AZERBIJAN"

Δελτίο Τύπου του Ο.Η.Ε. (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 17/3/2000):
– Ο Τομέας Πληθυσμού του Υπουργείου Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Ο.Η.Ε. δημοσίευσε μια νέα έκθεση υπό τον τίτλο: «Μεταναστευτική Αντικατάσταση (Replacement Migration): η λύση για τους μειούμενους και γηράσκοντες πληθυσμούς;».
Η «Μεταναστευτική Αντικατάσταση» αναφέρεται στους μετανάστες που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αποτρέψει την μείωση και την γήρανση του πληθυσμού της, ως αποτέλεσμα των χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και υψηλών ποσοστών θνησιμότητας.
Οι προβλέψεις του Ο.Η.Ε. δείχνουν ότι μεταξύ 1995 και 2050 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας και σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης πιθανότατα θα μειωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Ιταλία, θα χαθεί το 1/4 με 1/3 του πληθυσμού. Η γήρανση του πληθυσμού θα είναι καταστρεπτική, ανεβάζοντας τη μέση ηλικία του πληθυσμού σε ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, η μέση ηλικία θα αυξηθεί, από τα 41 έτη το 2000, στα 53 έτη το 2050. Η αναλογία μεταξύ του εργαζόμενου πληθυσμού (15-64 ετών) και των ηλικιωμένων θα μειωθεί σε πολλές περιπτώσεις στο μισό. Από 4-5 προς 1, σε 2 προς 1.
Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο κρίσιμες προβλέψεις, η έκθεση εξετάζει λεπτομερώς οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία, Αγγλία και Αμερική) και δύο τομείς (Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση). Για κάθε περίπτωση, εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για την περίοδο 1995-2050, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν διάφορα επίπεδα μετανάστευσης στο μέγεθος και την γήρανση του πληθυσμού.
Τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας είναι μεταξύ άλλων:
– Μέσα στα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί των πιο ανεπτυγμένων χωρών αναμένεται να μειωθούν και να γεράσουν λόγω χαμηλής γονιμότητας και αυξημένης μακροβιότητας. Αντίθετα, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να αυξηθεί κατά σχεδόν 1/4. Μεταξύ των χωρών που μελετώνται στην έρευνα, η Ιταλία αναμένεται να καταγράψει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή πτώση, σε σχετικούς όρους, χάνοντας το 28% του πληθυσμού της μεταξύ 1995 και 2050, σύμφωνα με τις προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών. Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος το 1995 ήταν μεγαλύτερος από αυτόν των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά 105 εκατομμύρια, το 2050, θα είναι μικρότερος κατά 18 εκατομμύρια.
– Η μείωση του πληθυσμού είναι αναπόφευκτη χωρίς την μεταναστευτική αντικατάσταση. Η γονιμότητα μπορεί να ανακάμψει μέσα στις επόμενες δεκαετίες, λίγοι όμως πιστεύουν ότι αυτό θα επαρκεί, στις περισσότερες χώρες, έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί ο πληθυσμός.
– Απαιτείται ένας αριθμός μεταναστών για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού σε όλες τις χώρες και τις περιοχές που εξετάζονται στην έκθεση. Ωστόσο, το επίπεδο της μετανάστευσης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η συνέχιση των επιπέδων μετανάστευσης που παρατηρήθηκαν κατά την δεκαετία του 1990 θα επαρκούσε οριακά για να αποφευχθεί η μείωση του συνολικού πληθυσμού, ενώ για ολόκληρη την Ευρώπη η μετανάστευση θα πρέπει να διπλασιαστεί. Η Δημοκρατία της Κορέας θα χρειαζόταν μια σχετικά μέτρια εισροή μεταναστών – μια σημαντική αλλαγή για μια χώρα που μέχρι σήμερα ήταν ένας καθαρός εξαγωγέας. Η Ιταλία και η Ιαπωνία θα πρέπει να πετύχουν αξιοσημείωτες αυξήσεις στην ροή μετανάστευσης. Αντίθετα, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα είναι σε θέση να διατηρήσουν τον συνολικό τους πληθυσμό με λιγότερους μετανάστες από όσους καταγράφονται τα τελευταία χρόνια.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που προέβλεπε ο Ο.Η.Ε.. Η μόνη εξαίρεση είναι η Αμερική.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του εργαζόμενου πληθυσμού είναι μεγαλύτερος από εκείνον που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στη Δημοκρατία της Κορέας, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αρκετά μεγαλύτερος. Εάν τέτοιες μεταναστευτικές ροές επιτευχθούν, οι νέοι μετανάστες και οι απόγονοί τους θα αντιπροσωπεύουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο μέρος του συνολικού πληθυσμού το 2050 – μεταξύ 30-39% στην περίπτωση της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.
– Σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους, η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών για να διατηρήσουν το μέγεθος του εργαζόμενου πληθυσμού τους. Η Ιταλία θα χρειαστεί 6.500 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως και η Γερμανία 6.000. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρειαστούν τον μικρότερο αριθμό – 1.300 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως.
– Τα επίπεδα μετανάστευσης που απαιτούνται για την αποφυγή της γήρανσης του πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού. Η διατήρηση της αναλογίας εργαζομένων-συνταξιούχων συνεπάγεται, σε όλες τις περιπτώσεις, έναν όγκο μεταναστών που δεν έχει προηγούμενο, με βάση τα παλιά δεδομένα και τις εύλογες προσδοκίες.
– Χωρίς μετανάστευση, η αναλογία εργαζομένων-συνταξιούχων θα μπορούσε να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα αυξάνοντας το ανώτατο όριο συνταξιοδότησης του πληθυσμού στα περίπου 75 έτη.
– Οι νέες προκλήσεις των μειούμενων και γηράσκωντων πληθυσμών επιτάσσουν την συνολική επανεκτίμηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, με μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν περιλαμβάνουν:
Α) τις κατάλληλες ηλικίες συνταξιοδότησης
Β) τα επίπεδα, τους τύπους και τη φύση της συνταξιοδότησης και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Γ) τη συμμετοχή στο εργατικό δυναμικό
Δ) την εκτίμηση των εισφορών από εργαζόμενους και εργοδότες για την στήριξη των συντάξεων και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Ε) πολιτικές και προγράμματα σχετικά με την διεθνή μετανάστευση
-Συγκεκριμένα, την μεταναστευτική αντικατάσταση και την αφομοίωση μεγάλων αριθμών νέων μεταναστών μαζί τους απογόνους τους.
Ο σύνδεσμος με το έγγραφο στο σάιτ του ΟΗΕ: https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html
Όπως δηλώνει ξεκάθαρα το κείμενο του πορίσματος της έρευνας του Ο.Η.Ε., η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστών. 20 σχεδόν χρόνια μετά βλέπουμε ότι αυτές οι δύο χώρες, όντως απορρόφησαν έναν τεράστιο αριθμό ξένων. Συνεπώς οι «προτάσεις» του Ο.Η.Ε. εφαρμόστηκαν κατά γράμμα και μάλιστα πολύ πιο ριζοσπαστικά. Άλλωστε ένα δημόσιο έγγραφο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει όλη την αλήθεια.
Όπως θα ακούσετε προς το τέλος αυτής της «προφητικής» συνέντευξης του Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie από το 2014, λέει ότι κάθε χώρα θέλει να είναι υπεύθυνη για τα σύνορα της, όμως, αυτό έρχεται σε αντίθεση με των μεγάλων αριθμών των ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην εκάστοτε (ευρωπαϊκή) χώρα, όπως και με τα «θέλω» του λαού. Δηλαδή η κυβέρνηση είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο και όχι τον πρώτο, λες και ο λαός δεν την έχει ψηφίσει «δημοκρατικά» (στην Δημοκρατία που οι ίδιοι οι Σιωνιστές μας επέβαλλαν) και έχει άλλα «θέλω». Εν τέλει το 2018 ο Ο.Η.Ε. δέσμευσε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης 152 χώρες ώστε να έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους. Ως δια «μαγείας», όμως, το Ισραήλ και η Αμερική αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το άνοιγμα…
Ας διαβάσουμε τώρα τις απόψεις του ίδιου φιλέσπλαχνου και αλληλέγγυου ανθρώπου, για την πατρίδα του, το Ισραήλ.
Joseph Chamie: «Για πάνω από τις έξι δεκαετίες, οι διαδοχικές ισραηλινές κυβερνήσεις έχουν επανειλημμένως τονίσει την κεντρική θέση τους για την εβραϊκή μετανάστευση προς το εξωτερικό και του Νόμου της Επιστροφής (Law of Return) όλων των Εβραίων στο Ισραήλ για την ευημερία, την ασφάλεια και την επιβίωση του Έθνους.
Η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου τοποθετεί τον αριθμό των ισραηλινών πολιτών που ζουν σήμερα στο εξωτερικό σε ένα εύρος από 800.000 έως 1 εκατομμύριο, το οποίο αντιπροσωπεύει το 13% όλου του πληθυσμού των Εβραίων.
Από τους Ισραηλινούς που διαμένουν σήμερα στο εξωτερικό, περίπου το 60% πιστεύεται ότι κατοικεί στην Βόρεια Αμερική, το 1/4 στην Ευρώπη και το 15% βρίσκεται διάσπαρτο στον υπόλοιπο κόσμο.
Οι πληθυσμιακές προβλέψεις δείχνουν ότι οι Εβραίοι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν να αποτελούν την πλειοψηφία στο Ισραήλ, στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, θα είναι μια πρόκληση για τους Εβραίους Ισραηλινούς να διατηρήσουν την σημερινή τους κυριαρχία που φτάνει το 75%, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης γονιμότητας των μη Εβραίων Ισραηλινών -γεννούν σχεδόν ένα παιδί περισσότερο ανά γυναίκα-, της εξάντλησης του αριθμού των πιθανών Εβραίων που θα επιστρέψουν στο Ισραήλ και της μεγάλης μετανάστευσης Εβραίων προς το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, οι δημογραφικές προβλέψεις αναμένουν ότι το ποσοστό των Εβραίων στη χώρα -το οποίο έφθασε στο 89% το 1957- θα συνεχίσει να μειώνεται στις προσεχείς δεκαετίες, προσεγγίζοντας ένα ποσοστό που αγγίζει τα 2/3 του πληθυσμού στα μέσα του αιώνα.
Η μετανάστευση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού μιας χώρας στο εξωτερικό, ειδικά των πολύ μορφωμένων και ταλαντούχων, θέτει σοβαρές προκλήσεις για οποιοδήποτε Έθνος. Ωστόσο, η μεγάλη μετανάστευση είναι πρόβλημα ειδικά για το Ισραήλ, λόγω του σχετικά μικρού πληθυσμού του, της μοναδικής εθνοτικής του σύνθεσης και της πολιτικής κατάστασης με τις γειτονικές χώρες.
Επιπλέον, η μετανάστευση Ισραηλιτών αυξάνει την επιρροή των ορθόδοξων εβραϊκών κοινοτήτων και ενισχύει την ανάγκη εύρεσης προσωρινών, μη-Εβραίων εργαζομένων, ιδιαίτερα στη γεωργία, την οικοδομή και τις υπηρεσίες υγείας. Η παρουσία περισσότερων από 200.000 αλλοδαπών εργαζομένων -με τους μισούς να είναι παράνομοι και κυρίως από την Ασία (ιδίως από την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες και όλο και περισσότεροι από την Αφρική)- συμβάλλει επίσης στην μεταβολή της εθνοτικής σύνθεσης της χώρας. (φυλετική αλλοίωση)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αποχώρηση των Εβραίων Ισραηλιτών συμβάλλει επίσης στην υπονόμευση της Σιωνιστικής Ιδεολογίας. Εάν πολλοί Εβραίοι Ισραηλινοί επιλέγουν να μεταναστεύσουν, γιατί οι Εβραίοι που έχουν ήδη ενσωματωθεί και είναι αποδεκτοί στις χώρες που έχουν πάει να επιστρέψουν στο Ισραήλ; Επιπλέον, σχεδόν το 1/4 των νέων Ισραηλιτών στην Ευρώπη παντρεύεται αλλόθρησκους. Η πλειοψηφία δεν ανήκει σε κάποια εβραϊκή κοινότητα και δεν συμμετέχει σε καμία εβραϊκή δραστηριότητα.
Η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση όχι μόνο οδηγήσει σε κρίσιμες δημογραφικές και κοινωνικοοικονομικές ανισορροπίες στη χώρα, αλλά κυριότερα θέτει σοβαρές πολιτικές προκλήσεις και βάζει σε κίνδυνο τον αμιγώς εβραϊκό χαρακτήρα και την ακεραιότητα του Ισραήλ».
5/7/2011 Πηγή:
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!3Ο Joseph Chamie αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» στην κατανόηση του γιατί ο «εμφύλιος» μεταξύ αριστερών και δεξιών Σιωνιστών, όπως ο Σόρος και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, είναι ψεύτικος.
Ο Chamie προσπαθούσε για χρόνια ως Διοικητής Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε. να προωθήσει πολιτικές ανοιχτών συνόρων (μέχρι που τα κατάφερε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης), ενώ παράλληλα στην χώρα του υπερασπιζόταν τον δεξιό Νετανιάχου και τον Νόμο της Επιστροφής όλων των Εβραίων στο κράτος του Ισραήλ.
Το ίδιο έργο με τον Chamie επιτελούν ταυτόχρονα τα δύο μπλοκ του Σιωνισμού. Το αριστερό με ηγέτη τον Σόρος συνεργάζεται με τους απανταχού αριστερούς, αναρχικούς, αρχηγούς κυβερνήσεων και Μ.Κ.Ο. για να κρατούν τα σύνορα τους ανοιχτά, ενώ το δεξιό με ηγέτη τον Νετανιάχου κάνει τα πάντα (σε συνεργασία με τον Τράμπ) για να κρατήσει τα σύνορα του Ισραήλ κλειστά, να δέχεται όλο και λιγότερους μετανάστες και φυσικά και κερδίζει τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα στην Μέση Ανατολή. Όσο κι αν «συγκρούονται» οι δυο αυτές όψεις του Σιωνισμού στο Twitter, αν κοιτάξουμε πίσω από τις δηλώσεις και τις «κόντρες» τους θα δούμε ολοκάθαρα ότι αυτός που οφείλεται, είναι πάντοτε το Ισραήλ και οι απανταχού Εβραίοι.

 

ΤΩΡΑ

- Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΝΕΙ 30.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ

ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ


Ενώ το Ελληνικό Κρατος αδρανεί....

Η Ουγγαρία δίνει 30.000 δολάρια για να αποκατασταθούν τα κατεστραμμένα ξωκλήσια μας στην Λέσβο.
Δείτε φωτογραφία τις δηλώσεις του αρμοδίου Υπουργού:

πηγή πηγή στις Μαΐου 16, 2020

 

 

 


Ιδού η ΜΚΟ που παίζει το ''βρώμικο'' παιχνίδι στο Αιγαίο

- Διώξτε τους!


Η Aegean Boat Report δραστηριοποιείται στα νησιά του Αν. Αιγαίου και με το πρόσχημα ότι φωτογραφίζει και....

βιντεοσκοπεί βάρκες με αλλοδαπούς που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα, ηθελημένα ή μη καταγράφει με βίντεο και φωτογραφίες ακτές, που είναι σε χώρους που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια των νησιών και της χώρας.
https://www.youtube.com/watch?v=_kXXnhoFSoc&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=1k2THtF9h6M
Η ΜΚΟ αυτή έχει το θράσος να καταγγέλλει την Ελλάδα, για επαναπροωθήσεις αλλοδαπών που εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομα, επικαλούμενη μάλιστα την… τουρκική ακτοφυλακή, δηλαδή τον επικεφαλής της συμμορίας, που απαρτίζεται από ομάδες λαθροδιακινητών στις τουρκικές ακτές και εγκληματικές οργανώσεις που παρουσιάζονται ο ΜΚΟ, που υλοποιούν το σχέδιο ισλαμοποίησης και καταστροφής της Ελλάδας, όπως αναφέρει το infognomonpolitics.gr
Θα προτείναμε στην εν λόγω ΜΚΟ, να ξεκουμπιστεί από την πατρίδα μας και να πάει στη γειτονική προς τη Νορβηγία, Δανία, να καταγράψει τη σφαγή των δελφινιών, για να δούμε αν θα τους αφήσουν οι συγγενείς τους Δανοί να μείνουν έστω και ένα εικοσιτετράωρο εκεί, για να καταγγέλλουν με απαράμιλλο θράσος τη χώρα που τους φιλοξενεί.
Η Πρεσβεία της Νορβηγίας να τους “μαζέψει” αν δεν θέλει να θεωρηθεί συνένοχος στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας
πηγή πηγή στις Μαΐου 12, 2020

 

 


Μεγαλειώδης συγκέντρωση και

πορεία του Ιερού Λόχου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιησαν μέλη του Ιερού Λόχου στην περιοχή του Λευκού Πύργου.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες,

φωνάζωντας συνθήματα,

διαμαρτυρώμενοι

«κατά του θρησκευτικού και εθνικού ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων ».

Thestival.gr Πορεία Ιερού Λόχου

https://www.youtube.com/watch?v=-FiyrSD2V-w&feature=emb_logo

ksipnistere.com 10/5/2020

 

 

 

 

Ψέμματα για την λαθρομετανάστευση…


Η αιτία της μαζικής λαθρομετανάστευσης είναι υποτίθεται ο πόλεμος που
αναγκάζει τους ανθρώπους να φεύγουν από τις πατρίδες τους.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που τηρούν οι ελληνικές αρχές όμως,
η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας είναι
Αφγανοί,
Πακιστανοί,
Αφρικανοί όπου στις χώρες τους δεν υπάρχει πόλεμος.

Κάποιοι δυστυχώς έχουν την άποψη ότι όσοι εναντιώνονται στη ¨φιλοξενία¨ αυτών των λαθραίων είναι ακροδεξιοί.

Με τον όρο “φιλοξενία” εννοούμε το να παρέχεις στέγη, τροφή και κάθε άλλη βοήθειά σε κάποιον που την έχει ανάγκη,
αλλά για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και εφόσον τον έχεις προσκαλέσει εσύ!!

Όταν αυτός ο αναξιοπαθών έρχεται όμως δίχως πρόσκληση,
δεν έχει σκοπό να φύγει ποτέ από το σπίτι σου
αλλά θέλει να μείνει εσαεί κι αυτός και
τα παιδιά του και
τα εγγόνια του, αυτό δεν είναι πλέον φιλοξενία αλλά είναι

κανονική καταπάτηση και εποικισμός!!
Γράφει: Νίκος Πολίτης -Δικηγόρος

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις  27/1/2020

Ποιοι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και

ποια νεοταξίτικα ΜΜΕ προσπάθησαν να "εξαφανίσουν" την αυριανή συγκέντρωση.ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Η συγκέντρωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα έχει το εξής ιδιαίτερο και πρωτοφανές χαρακτηριστικό:...

Ενεπνεύσθη και διοργανώθηκε από απλούς Έλληνες πολίτες, χωρίς καμία συμμετοχή σε κόμματα και «υψηλές» προσβάσεις, αλλά κατάφερε να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την Μακεδονία έως την Κρήτη και από την Αμερική έως την Αυστραλία.

Αποστείλαμε δελτία τύπου στους πάντες και σε όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.

Επειδή ο Ελληνισμός, η πατρίδα μας, οι αξίες μας, η πίστη μας, οι οικογένειες μας, οι περιουσίες μας δεν είναι παιχνίδι στα χέρια εμπόρων και πατριδοκάπηλων,
ΕΜΕΙΣ ως Επιτροπή της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας θα τηρήσουμε την υπόσχεση μας , και θα αναφέρουμε αναλυτικά ποια Μ.Μ.Ε και δημοσιογράφοι φίμωσαν αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ποιοι την προέβαλλαν.

Την φίμωσαν οι εξής:

• Ο Γιώργος Παπαδάκης (Καλημέρα Ελλάδα) και η δημοσιογραφική του ομάδα.
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΚΟΝΤRA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του STAR
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του ΑLPHA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του EXTRA
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του EPSILON
• Όλη δημοσιογραφική ομάδα του BLUE SKY
• To κανάλι 1 του Πειραιά 90,4 FΜ
• Όλη η Δημοσιογραφικη ομάδα του ΣΚΑΙ

Την προέβαλαν οι εξής:

• Ο Γιώργος Λεκάκης με την ομάδα του ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
• Ο ΚΡΗΤΗ FM 87,5
• Ο Λάμπρος Καλαρρύτης μέσα από τον PARAPOLITIKA 90,1 FM
• EΡΑ Κομοτηνής
• Ράδιο Χρόνος Κομοτηνής
• Κανάλι Ακρίτας στην Ξάνθη
• Ο Θεόδωρος Ασβεστόπουλος και το κανάλι 1.gr
• Η Δημοσιογραφική ομάδα του OTA VOICE
• Ο Γεράσιμος Βραχιολίδης και η εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής»
• Η Μαρίνα Κινέζου από το TV Ροδόπη
• Ο Βασίλης Σιμόπουλος και ο «Έμβολος»

• Ο Ιωάννης Νεγρης από το "Ράδιο Σαμος"
• Ο Κώστας Παπαζαφειριου ράδιο "Μετροπολις"
• Το σαιτ της OTAVOICE
• Το σαιτ του ράδιο Θεσσαλονίκη (RTHESS)
• Το σαιτ της σελίδας VETERANOS
Ευχαριστούμε αυτούς που προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση του Ελληνικού Λαού, διότι έδειξαν το υποκριτικό και δόλιο πρόσωπο τους.
Ευχαριστούμε αυτούς που προέβαλλαν την εκδήλωση, διότι εκτέλεσαν το Δημοκρατικό και Εθνικό τους χρέος.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εμάς τους απλούς ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 13:00, για να αποδείξουμε σε Μ.Μ.Ε και μικρο-μεγαλοδημοσιογράφους, ότι…

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.


πηγή στις 20 Ιανουαρίου 2020

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣτη Λέσβο, από τους 788 ”Πρόσφυγες” που πέρασαν πρόσφατα κατάγονται:...

131 Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
110 Αλγερία.
103 Αφγανιστάν.
52 Ιράκ.
35 Συρία .
30 Ερυθραία.
28 Καμερούν.
25 Μαρόκο.
19 Μάλι.
18 Κονγκό
18 Σιέρα Λεόνε.
15 Παλαιστίνιοι
14 Τυνησία.
13 Πακιστάν,
13 Ιράν
13 Ακτή Ελεφαντοστού
13 Μπαγκλαντές
12 Νιγηρία
12 Δομινικανή Δημοκρατία.
11 Αίγυπτο
10 Αιθιοπία
8 Ζιμπάμπουε
8 Νεπάλ
8 Γκάνα
7 Αϊτή
6 Γουινέα
6 Αγκόλα.
5 Σουδάν.
4 Μαυριτανία
4 Γκάμπια
3 Νήσους Κομόρες
3 Νίγηρα
3 Σαουδική Αραβία.
2 Μπουργκίνα Φάσο
2 Σομαλία
2 Σενεγάλη.
1 Δυτική Σαχάρα
1 Κεντρική Αφρική
1 Ουγκάντα,
1 Βενεζουέλα
1 Κούβα
1 Χιλή
1 Τζαμάϊκα
1 από την Τουρκία, δήλωσε δε αντικαθεστωτικός.

Όλοι αυτοί είναι πρόσφυγες, δηλαδή έρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο ΚΑΙ συνορεύουν ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


 

 

 

 

Λέρος:

Περίμεναν με άγριες διαθέσεις το Blue Star Patmos!

H συγκέντρωση κατοίκων στο λιμάνι [pics]

Νύκτωρ, λάθρα και κρυφίως...
Juan


Κάτοικοι του νησιού της Λέρου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Μιχάλη Κόλια και ομάδα δημοτικών συμβούλων, εμπόδισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών στο νησί, οι οποίοι μεταφέρονταν με το πλοίο Blue Star Patmos από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου...


Συγκεκριμένα, μετά την άφιξη του πλοίου, αντιπροσωπεία -αποτελούμενη από τον κ. Κόλια, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων- επιβιβάστηκε στο πλοίο απαιτώντας να μην αποβιβαστούν οι πρόσφυγες-μετανάστες.
Κατόπιν διαβουλεύσεων τόσο με τους αστυνομικούς που συνόδευαν τους πρόσφυγες – μετανάστες όσο και με το πλήρωμα του Blue Star Patmos καθώς και με το Λιμεναρχείο, αποφασίστηκε η αναχώρηση του πλοίου χωρίς τελικά να αποβιβαστούν οι μετανάστες στο νησί.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος επισήμανε ότι η Λέρος δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους μετανάστες και πρόσφυγες και πως ανάλογες θα είναι οι αντιδράσεις εάν επιχειρηθεί ξανά κάτι τέτοιο.
Όπως τόνισε ο κ. Κόλιας, ο Δήμος Λέρου απαιτεί την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, τη μεταφορά στη Λέρο όσων προσφύγων-μεταναστών εντοπίζονται μόνο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λέρου, τη μετακίνηση προς την ενδοχώρα των νεοαφιχθέντων προσφύγων-μεταναστών εντός δύο ημερών, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων.
Επίσης, τη συνέχιση του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, διότι στον Δήμο Λέρου δεν υπάρχει προσωπικό καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων για το ΚΥΤ, την ενίσχυση του νοσοκομείου Λέρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τη μέριμνα της πολιτείας για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για αυτούς που παραμένουν στη Λέρο και την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου.

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 5.12.19   Πηγή: ΑΠΕ, lerosnews.gr

 

 

 

 

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ,

ΟΓΚΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

- ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συγκέντρωση και μαχητική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη λαθρομετανάστευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη, παρά την αστυνομοκρατία που υπήρχε στο κέντρο της πόλης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και άνδρες των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας έκαναν αισθητή την παρουσία τους.
Πάραυτα μεγάλο πλήθος και κυρίως νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της "Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης", δίνοντας το βροντερό παρών μπροστά στο δημαρχείο, όπου...

μετά από τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες ακολούθησε μαχητική πορεία στο κέντρο της Κατερίνης με συνθήματα εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
Στο συλλαλητήριο μεταξύ άλλων απηύθυνε χαιρετισμό και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, ενώ αλγεινή εντύπωση και αποδοκιμασίες προκάλεσε  η απουσία των τοπικών βουλευτών, του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων, της αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων, καθώς και του μητροπολίτη και των ιερέων.
Η πορεία κατέληξε στην πλατεία δημαρχείου και η συγκέντρωση τερμάτισε με όλους τους διαδηλωτές να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ "ΝΤΟΥ" ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,

ΟΤΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ

- ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κατά την ώρα που οι συγκεντρωθέντες τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο τρία άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κλειδωμένο δημαρχείο έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες χειρονομίες προκλητικές προς το πλήθος, με αποτέλεσμα αρκετοί νεαροί να κινηθούν εξαγριωμένοι προς το μέρος τους χτυπώντας τα τζάμια του δημαρχείου, ενώ τα τρία άτομα το έβαλαν στα πόδια ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια και οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τους νεαρούς, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην σπάσουν τα τζάμια και μπουκάρουν μέσα.
Επίσης πετάχτηκαν αρκετά τρικάκια ενάντια στη λαθρομετανάστευση, ενώ κολλήθηκαν αυτοκόλλητα στα τζάμια του δημαρχείου και γράφτηκαν συνθήματα εναντίον του δημάρχου.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEFTERIA.BLOGSPOT.GR ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗς

https://www.youtube.com/watch?v=ZuHs2nERB0Y&feature=emb_logo

στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2019

 

 

 

 

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Πρώτες φωτογραφίες

- βίντεο από την σημερινή (24/11/2019) συγκέντρωση στις Σέρρες,

ΕΝΑΝΤΙΑ στην λαθροεισβολή. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή συγκέντρωση-πορεία στην κεντρική πλατεία των Σερρών, από τον πατριωτικό σύλλογο «Κάστρο Σερρών» και με την στήριξη του συλλόγου μας «Ιερού Λόχου 2012» και αρκετών ακόμη πατριωτικών/εθνικιστικών συλλόγων.

Οι πρώτες φωτογραφίες:

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης:Με πρόσχημα την εμφάνιση 8-12 «άπλυτων» (αναρχικών) με ένα πανό,  (οι οποίοι απεγνωσμένα καλούσαν σε βοήθεια από το ιντιμίντια!), η ΕΛ.ΑΣ., αντί να περικυκλώσει την αξιολύπητη αυτή παράνομη αντισυγκέντρωση, βρήκε την ευκαιρία να περικυκλώσει-απομονώσει σε μεγάλο βαθμό την νόμιμη πατριωτική συγκέντρωση. Μάταια οι διοργανωτές έδειχναν στην αστυνομία την άδεια για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης στην πλ.Ελευθερίας. Προφανώς οι αστυνομικοί είχαν άλλες εντολές «άνωθεν»...Από τα πιο ευχάριστα της σημερινής δράσης, ήταν η παρουσία πλήθους πατριωτικών-εθνικιστικών ομάδων από διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής.
Οι ευαισθητοποιημένοι Έλληνες ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ και ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ !
Να θυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα και ώρα έγιναν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Κήπους του Έβρου (τελωνείο).΄
Δίνουμε νέο ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στην Κατερίνη!
Ακολουθούν τα πρώτα βίντεο:

 

 

 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας από την κυβέρνηση των ψοφοδεξιών προδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, από αγωνιζόμενους πατριώτες.

Οι πατριώτες πραγματοποίησαν πορεία στην Λεωφόρο Δημοκρατίας προς το Δημαρχείο, όπου το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος των προδοτών είχε στήσει παρακρατικοί αντισυγκέντρωση των αμερικανορουφιάνων της ΑΝΤΑΡCIA…

Εν συνεχεία, οι αγωνιζόμενοι πατριώτες κατευθύνθηκαν στους Κήπους του Έβρου, όπου σχημάτισαν συμβολικά ανθρώπινη αλυσίδα, απαιτώντας αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων!

Η αφύπνιση και η αγωνιστική κινητοποίηση των Ελλήνων πατριωτών είναι η μόνη λύση ενάντια στα σατανικά σχέδια Σόρος-Μητσοτάκη! Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη και στους Κήπους, αύριο αλλού, μεθαύριο παντού!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ   24/11/2019

 

 

 

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Νέα καλέσματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, από τον Ιερό Λόχο 2012Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας,
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες).

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία,
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό,
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας,
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci,
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια».

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας,
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους.
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.


Ξεκίνησαν μια χούφτα άνθρωποι, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την Πατρίδα και δίνουν καθημερινούς αγώνες γι αυτό...

Πλέον οι δράσεις τους, άρχισαν να βρίσκουν ανταπόκριση και σε άλλα πατριωτικά κινήματα, κι απλώνεται σ' όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Άνθρωποι απλοί, του καθημερινού μόχθου, έβαλαν στην άκρη όλες τις πολιτικές ιδεολογίες και κράτησαν μόνον μια απλή και παναθρώπινη ιδεολογία... ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στους αγώνες τους και για το μείζον πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΟΛΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη (εδώ), στις 3/11/2019, που φυσικά δεν πρόβαλε ΚΑΝΕΝΑ ελληνόφωνο ΜΜΕ, ανακοινώθηκαν νέες δυναμικές συγκεντρώσεις-πορείες από ακομμάτιστους πατριωτικούς φορείς:

Την ερχόμενη Κυριακή 24/11/2019,
ο σύλλογος «Κάστρο Σερρών», διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις Σέρρες (στην πλατεία Ελευθερίας) στις 12:00.   Το κάλεσμα εδώ.

Μια αντίστοιχη συγκέντρωση την ίδια ημέρα και ώρα
διοργανώνεται στο Τελωνείο του Έβρου από την ακομμάτιστη δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος» :Μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019,
η Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης κάνει το επόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ,
στην πλ.Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 4 μμ (εδώ).Εδώ και χρόνια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ
για όσα θα προκαλέσει η ανεξέλεγκτη μαζική παράνομη είσοδος ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Τώρα που το πρόβλημα έφτασε έξω από τα σπίτια μας,
το αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας (όσοι τουλάχιστον μπορούν να δουν χωρίς κόμπλεξ και κομματικές αριστερές παρωπίδες).

Πλέον τα ίδια τα Ελληνόπουλα στα σχολεία,
παρά την «πολυπολιτισμική» πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Δημοτικό,
βγήκαν στο δρόμο και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Μια απλή ματιά στην ειδησιογραφία της ημέρας,
πείθει κάθε καλοπροαίρετο για την ωρολογιακή βόμβα που έφτασε στις πόλεις και τα χωριά μας.

Τα υπόλοιπα αφήνουμε να τα διηγηθεί η ίδια Oriana Fallaci,
που κανείς δεν μπορείς να την κατηγορήσει ούτε ως «ακραία» ούτε ως «εθνικίστρια».

Εμείς, πιστοί στις αξίες και στο χρέος μας,
θα βρεθούμε μία ακόμη φορά στους δρόμους.
Εσύ; θα επιλέξεις και πάλι «την πολυθρόνα σου»;
Τα περιθώρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Όταν η Οριάνα Φαλάτσι έδιωξε τους Σομαλούς από την πλατεία του καθεδρικού ναού που την είχαν μετατρέψει σε αποχωρητήριο.


Η κραυγή της Oriana Fallaci από το 2003
που έβλεπε κατάματα την αλήθεια, δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο εφησυχασμού:

«..Εγώ, δεν πηγαίνω να στήσω αντίσκηνα στη Μέκκα.

Ούτε πηγαίνω να πω το Πάτερ Ημών ή το Άβε Μαρία μπροστά από τον τάφο του Προφήτη.
Δεν κατουρώ στους τοίχους ενός τζαμιού κι ούτε θα έκανα τη χοντρή μου ανάγκη πάνω τους.
Όταν επισκέπτομαι τις χώρες τους (κάτι από το οποίο δεν αντλώ καμιά ευχαρίστηση), ποτέ δεν ξεχνώ ότι είμαι ξένη και φιλοξενούμενη.

Προσέχω να μην προσβάλλω τους κατοίκους με κάποια ενδυμασία, χειρονομία ή συμπεριφορά που ίσως να είναι συνηθισμένη για μας, αλλά ανάρμοστη για εκείνους.
Θεωρώ καθήκον μου να συμπεριφέρομαι πάντοτε με σεβασμό, ευγένεια, προσοχή.
Ζητώ συγγνώμη αν λόγω άγνοιας ή απερισκεψίας τύχει και παραβιάσω κάποιο κοινωνικό κανόνα ή κάποια δεισιδαιμονία τους.
Έτσι….. δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα του τεράστιου αντίσκηνου που πριν δυο καλοκαίρια παραμόρφωνε την πλατεία του Καθεδρικού Ναού της Φλωρεντίας, της δικής μου πόλης.Ήταν ένα αντίσκηνο γιγαντιαίων διαστάσεων, μια τέντα, που την είχαν στήσει Μουσουλμάνοι από τη Σομαλία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή η Ιταλική Κυβέρνηση, για μια και μοναδική φορά, είχε αργήσει να τους ανανεώσει τα διαβατήριά τους και να δεχτεί τους συγγενείς τους που κατά ορδές επιθυμούσαν να εισβάλουν στη χώρα μας. Δηλαδή, τις μανάδες, τους πατεράδες, τ’ αδέλφια, τους θείους, τις θείες, τα ξαδέλφια, τις έγκυες γυναίκες τους και πιθανόν ακόμη κι όλους τους συγγενείς των συγγενών.

Είχαν στήσει το αντίσκηνό τους δίπλα στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, ενώ είχαν τη συνήθεια να αφήνουν πάνω στο πεζοδρόμιο τα παπούτσια τους και τα μπουκάλια με το νερό που χρησιμοποιούσαν για να πλένουν τα πόδια τους πριν τις προσευχές.

Δηλαδή, ακριβώς μπροστά στον Καθεδρικό Ναό της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε και μονάχα λίγα βήματα από το Βαπτιστήριο. Η σκηνή ήταν επιπλωμένη σαν ένα μικρό διαμέρισμα: τραπέζια, καρέκλες, σεζλόνγκ, στρώματα για να κοιμούνται και να γ….ν και καμινέτα για μαγείρεμα που γέμιζαν την πλατεία με μια ανυπόφορη δυσωδία. Πάντοτε διάπλατα ανοιχτή προς δημόσια θέα. Το αντίσκηνο είχε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ από μέσα ακουγόταν συνεχώς μια κασέτα που έπαιζε τη φωνή ενός μουεζίνη, που ασταμάτητα προέτρεπε τους Πιστούς, κατηγορούσε τους Άπιστους και έπνιγε με βάναυσο τρόπο τους γλυκούς ήχους από τις γύρω καμπάνες.

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, παντού υπήρχαν οι κίτρινοι λεκέδες από ούρα που σπίλωναν τα χιλιόχρονα μάρμαρα και την επίχρυση πύλη του Βαπτιστηρίου. (Θεέ και Κύριε! Αυτοί οι γιοι του Αλλάχ ξέρουν να σημαδεύουν με τα ούρα τους από μεγάλη απόσταση! Πώς μπορούσαν να πετυχαίνουν με τέτοια ακρίβεια τον στόχο τους που βρισκόταν πίσω από ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, σχεδόν δυο μέτρα απόσταση από τα όργανα της εκτόξευσης;) Επιπλέον, οι γιοι του Αλλάχ, με λεκέδες από κάτουρο και με σωρούς από κόπρανα που έφραζαν την κύρια είσοδο του Σαν Σαλβατόρε Βεσκόβο: την εξαιρετική αυτή εκκλησία, ρωμανικής αρχιτεκτονικής (του ένατου αιώνα), που βρίσκεται κοντά στην πλατεία είχαν μετατρέψει τον ιερό ναό σε αποχωρητήριο.


Άλλωστε, αυτά τα γνωρίζεις. Τα γνωρίζεις, γιατί σε είχα πάρει τηλέφωνο και σε είχα παρακαλέσει να παρέμβεις, θυμάσαι; Είχα, επίσης, τηλεφωνήσει και στον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, ο οποίος με επισκέφτηκε αμέσως, υπέμεινε στωικά την έξαρση του θυμού μου και κάπως ντροπαλά παραδέχτηκε πως οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά δεν έδωσε εντολή να απομακρυνθεί το αντίσκηνο. Το αμέλησε, ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει.

Επικοινώνησα και με τον Υπουργό Εξωτερικών, έναν Φλωρεντινό με έντονη φλωρεντινή προφορά, ο οποίος είχε την αρμοδιότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει την ανανέωση των διαβατηρίων τους. Κι αυτός υπέμενε στωικά τον ψυχικό μου αναβρασμό. Κι αυτός παραδέχτηκε ότι οι διαμαρτυρίες μου ήταν δικαιολογημένες: «Έχετε δίκιο. Πραγματικά, έχετε δίκιο». Αλλά, ούτε κι αυτός έκανε το παραμικρό για να απομακρυνθεί η σκηνή. Ακριβώς όπως ο Δήμαρχος, το αμέλησε. Ή καλύτερα, δεν είχε τα κότσια να το κάνει.

Κατόπιν (πέρασαν πάνω από τρεις μήνες) άλλαξα τη στρατηγική μου. Τηλεφώνησα στον αστυνομικό διευθυντή της πόλης και του έτριξα τα δόντια: «Αγαπητέ κύριε διευθυντά, εγώ δεν είμαι πολιτικός: όταν λέω κάτι, το εννοώ στα σοβαρά. Αν μέχρι αύριο δεν έχετε απομακρύνει την αναθεματισμένη τη σκηνή, θα της βάλω φωτιά. Ορκίζομαι, λόγω τιμής, ότι θα την κάψω κι ούτε μια διμοιρία στρατιωτών δεν θα μπορέσει να με εμποδίσει και γι’ αυτό θέλω να με συλλάβετε! Να μου περάσετε χειροπέδες, να με ρίξετε στη φυλακή, να με κλείσετε μέσα! Έτσι, οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ενημερώσουν ολόκληρο τον κόσμο ότι η Φαλάτσι βρίσκεται κρατούμενη στην ίδια της την πόλη, επειδή επιχείρησε να την υπερασπιστεί. Κι αυτό θα αδειάσει τα σκατά στη μούρη ολωνών σας». Λοιπόν, σαν πιο γνωστικός από τους άλλους, ο διευθυντής της Ασφάλειας, μέσα σε λίγες μέρες είχε απομακρύνει την σκηνή. Το μόνο που απέμεινε ήταν μια έντονη και αηδιαστική δυσωδία στο πεζοδρόμιο της πλατείας. Δηλαδή, τα βρομερά υπολείμματα από την τρίμηνη σιχαμερή εκείνη κατάληψη.

Η νίκη μου όμως ήταν μια φτωχή νίκη, μια Πύρρειος νίκη. Κι αυτό επειδή αμέσως μετά, τα διαβατήρια των Σομαλών ανανεώθηκαν με την έγκριση του υπουργού Εξωτερικών, αυτού που μιλούσε με έντονη φλωρεντινή προφορά, ενώ επιπλέον όλα τα αιτήματά τους έγιναν δεκτά από την κυβέρνηση. Οπότε, σήμερα, όλοι αυτοί οι Σομαλοί διαμαρτυρόμενοι, καθώς και οι πατεράδες τους, οι μανάδες τους, τ’ αδέλφια τους, οι θείοι τους, οι θείες τους, τα ξαδέλφια τους και οι έγκυες γυναίκες τους (που, στο μεταξύ, έχουν προλάβει να γεννήσουν) έχουν εγκατασταθεί ακριβώς εκεί που ήθελαν: στη Φλωρεντία και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Η νίκη μου ήταν φτωχή, ήταν μια Πύρρειος νίκη, επειδή η απομάκρυνση του αντίσκηνου δεν άλλαξε σε τίποτε τις εξωφρενικές προσβολές που για δεκαετίες τώρα ντροπιάζουν την πόλη μου, μια πόλη που κάποτε ήταν η θαυμαστή πρωτεύουσα της τέχνης, της ομορφιάς, του πολιτισμού. Η παρέμβασή μου δεν αποκάρδιωσε τους υπόλοιπους μουσουλμάνους εισβολείς: τους Αλβανούς, τους Σουδανούς, του Βεγγαλέζους, τους Τυνήσιους, τους Αιγυπτίους, τους Αλγερινούς, τους Πακιστανούς και τους Νιγηριανούς, που διακινούν πυρετωδώς ναρκωτικά. (φαίνεται ότι αυτό είναι μια αμαρτία που δεν την καταδικάζει το Κοράνι). Μαζί μ’ αυτούς, οι πλανόδιοι πραματευτές που κατακλύζουν τους δρόμους μας πουλώντας φτηνιάρικα ρολόγια και στυλό. Οι μικροπωλητές που εκθέτουν τα εμπορεύματά τους πάνω σε μικρά χαλιά, στη μέση των πεζοδρομίων. Οι πόρνες που, ασκώντας το επάγγελμά τους, διαδίδουν το AIDS ακόμη και στους δρόμους της επαρχίας. Οι διαρρήκτες που λεηλατούν τα σπίτια στην ύπαιθρο, ειδικά τη νύχτα και δεν τολμάς να τους αντιμετωπίσεις μ’, ένα ρεβόλβερ, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση εσύ είσαι αυτός που θα πάει φυλακή.
(Εκτός των άλλων και με την κατηγορία του ρατσιστή).»......
Oriana Fallaci, «H Οργή και η Περηφάνεια» (2003), πηγή κειμένου

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Πηγή

 

 

 


ΕΚΤΑΚΤΟ...

Εξέγερση «μεταναστών» στην Ρόδο...!!

Κατέλαβαν χώρο του Λιμεναρχείου...!!!

ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΧΟΣ - 19 Νοεμβρίου - 0


Με συνθήματα και έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι, 60 περίπου πρόσφυγες που κρατούνται σε έναν μικρό χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου ζητώντας να τους αφήσουν να φύγουν από το νησί μας το ταχύτερο δυνατό.

Πρόκειται για 60 περίπου άτομα που είχαν αφιχθεί παράνομα στο νησί μας και συγκεκριμένα σε παραλιακή περιοχή κοντά στο Πρασονήσι, την 1η Νοεμβρίου.

Σήμερα τομεσημέρι οι άνθρωποι αυτοί, ξεσηκώθηκαν, ζητώντας να τους επιτραπεί επιτέλους να φύγουν από τη Ρόδο και να μεταφερθούν σε οργανωμένα κέντρα στην ηπειρωτική χώρα.rodiaki.gr

 

 


Γιαννιτσά: Μαθητές ζητούν την απομάκρυνση των προσφύγων συμμαθητών τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, 15:59
Γιαννιτσά: Μαθητές ζητούν την απομάκρυνση των προσφύγων συμμαθητών τους

Απογοητευτική η εικόνα των μαθητών στα ΕΠΑΛ των Γιαννιτσών που ζητούν την απομάκρυνση αλλοδαπών συμμαθητών τους τόσο από τα σχολεία τους όσο και την υπόλοιπη χώρα. Οι μαθητές κρατώντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με το pellamou.gr, οι μαθητές του 1ου και του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών πραγματοποιούν κατάληψη για την αντίθεση τους στην παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή, ενώ έχουν κλείσει τις πόρτες του σχολείου με πανό που γράφει «Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες».

ΔΕΣ το Βίντεο

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και βίντεο

από την συγκέντρωση 3/11/2019, στο Λευκό Πύργο,

ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Με τη βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και με τη συμμετοχή πάνω από 1000 Ελληνίδων-Ελλήνων (η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου φάνηκε στην πορεία, δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη και 1500 ή 2000 άτομα), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3/11/2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, η συγκέντρωση-πορεία ενάντια στον συνεχιζόμενο λαθροεποικισμό/λαθροεισβολή

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο μοναχός π.Μωυσής εκ Πρεβέζης ο οποίος προειδοποίησε με βάση τις προφητείες αλλά και την ηθική παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας για τα δεινά που έρχονται.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι των παρευρισκομένων συλλόγων-ομάδων για ένα σύντομο χαιρετισμό ο καθένας.
Ακολούθησε μαχητική πορεία και αγωνιστικά συνθήματα κατά μήκος όλης της παραλίας (μπροστά από χιλιάδες ελληνόφωνους που απολάμβαναν αδιάφορα (ή ενοχικά; οι ίδιοι το ξέρουν) τον καφέ τους).!!!
Η πορεία σταμάτησε για λίγο στο Προξενείο της Κύπρου, όπου φωνάχτηκαν συνθήματα για τους εθνομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού και για την απελευθέρωση της Κύπρου και την Ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα..
Η πορεία ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια, με τον εθνικό ύμνο.
Στην εκδήλωση-πορεία πρωτοστάτησε η βεβηλωμένη εικόνα της Παναγίας μας, με την τρύπα από χημικό που εκτόξευσε από κοντινή απόσταση άντρας των ΜΑΤ, κατά τα περσινά επεισόδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έξω από το Βελίδειο (εγκαίνια ΔΕΘ με την παρουσία Τσίπρα Σεπτέμβριος 2018).  Ευχαριστούμε τους ευλαβείς αγωνιζόμενους αγιορείτες πατέρες για την ευλογία να μας την παραχωρήσουν για τις ανάγκες της συγκέντρωσης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης έφτασε η πληροφορία ότι επίκειται άφιξη λαθρομεταναστών στο πρώην νοσοκομείο "Παναγία", στην Νέα Κρήνη (Καλαμαριά). Με τη λήξη της πορείας αρκετοί από τους συγκεντρωμένους μετέβησαν στο πρώην νοσοκομείο. Σε ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκαν επείγουσες «διαβεβαιώσεις» τοπικών ΜΜΕ ότι τάχα οι εργασίες αφορούν τη δημιουργία "ιδιωτικού ιατρικού ομίλου"... (ήταν τα ίδια ΜΜΕ που παρουσίαζαν τη συγκέντρωσή μας ως 80-100 ατόμων!!! οπότε είναι εύλογο να μην υπάρχει απολύτως καμία εμπιστοσύνη), οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, όπως και κάθε ευαισθητοποιημένος Έλληνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
https://www.youtube.com/watch?v=bkMyQEK-rdg

Πορεία Ιερού Λόχου

https://www.youtube.com/watch?v=7qjjYYMwkE4

Πορεία Ιερού Λόχου 2

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 4.11.19

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή  27 Μάη, στον 21ο αιώνα
Ξεσκεπ@στηκαν τα Κυβερνητικά Ν@ζίδια.               Η απ@τη στου Κορωνοιού στο ΦΩΣ!!!
Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ               - ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ
Γιατροί της Ιταλίας:            
Ο Π.Ο.Υ εξαπάτησε τον κόσμο…Η αυτοψία σε νεκρούς από covid19 έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από βακτήρια που επιφέρουν εγκεφαλικό….
Τους πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες...!!!               Σκληρές αερομαχίες στη Λέσβο - Βίντεο Ντοκουμέντο...!!!
image Δείτε σαν σήμερα
image Ξεσκεπ@στηκαν τα Κυβερνητικά Ν@ζίδια.
image Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
image Γιατροί της Ιταλίας:
image Τους πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες...!!!

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

              Η Βόλφσμπουργκ έκανε «πάρτι», 4-1 στο Λεβερκούζεν

Read More...

Αθλητισμός 4ος

Αθλητισμός 4ος

              Εuroleague: Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και το final 8 της φετινής διοργάνωσης διεκδικεί η Θεσσαλονίκη

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

              Να τελειώσει η Bundesliga ακόμα και τον Σεπτέμβρη, πρέπει να περιοριστεί η οικονομική ζημιά

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Φελίπε Μάσα: Έχω πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ

Read More...

Μιχανοκίνηση 5ος

Μιχανοκίνηση 5ος

              Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει η πρώτη McLaren P1;

Read More...

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Πώς παίρνεις ένα κλασικό 2CV και το κάνεις «αγρίμι»

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

  Κυρ. Μητσοτάκης στην Bild: Θα ανοίξουμε την τουριστική δραστηριότητα για τις χώρες που έχουν παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα με την...

Read More...

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

                «Έτσι υποχρεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να προκηρύξει βουλευτικές εκλογές…»

Read More...

ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ:

              Με βολές κατά της κυβέρνησης η παρουσίαση του «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ» από τον Αλ. Τσίπρα

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              «Οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο»: To ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού (Bίντεο)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

              Πώς δημιουργήθηκε το Άγιο Όρος

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

              Εταιρία μετατρέπει πλαστικά μπουκάλια σε άσφαλτο που αντέχει 3 φορές περισσότερο από την κανονική

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Στρατηγός του Χάφταρ αποκαλύπτει: Έτσι θα κερδίσουμε τον Ερντογάν

Read More...

Μέρκελ

Μέρκελ

                Η Μέρκελ απαγόρευσε τη θεία κοινωνία στους ορθοδόξους! Τι σχέδιο έχουν ;

Read More...

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

  Ντ. Τραμπ προς κυβερνήτες: Ανοίξτε τις εκκλησίες αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες…

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ: Ο ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

EΛΛΑΔΑ 3ος

              Στο «Ελ. Βενιζέλος» 1,7 εκατ. μάσκες και υγειονομικό υλικό από την Κίνα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

              ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 300.000€ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΗΡΥΞ) ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΩΣ ΚΑΙ 0,60 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΙ...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

              ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 20ου αι. ( μέρος Β΄)

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

              Μουσείο της φύσης: Το μεγαλύτερο ελατοδάσος της Ελλάδας βρίσκεται στην Δράμα και είναι 700.000 στρέμματα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Εξερράγη το ηφαίστειο Κρακατόα εκτοξεύοντας στάχτη σε ύψος 14 χλμ

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Το σπίτι που φωτίζει το δάσος

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για τον αγώνα της ελευθερίας: Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες...

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Μυστήρια αιώνων πίσω από τα πέτρινα κτίρια στη Νότια Εύβοια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

              Έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία - Σύννεφο τέφρας υψώθηκε στα 6 χιλιόμετρα (φώτο-βίντεο)

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/05/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  26/05/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

COVID-19

          Κορονοϊός: Ρωσικό εμβόλιο δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ανθρώπους

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

              Σκοπιανός διάσημος youtuber: Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είμαστε Βούλγαροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ: «Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς...» φωνάζουν τα ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ στο κέντρο της Αθήνας...!!!

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Συμφωνία των Πρεσπών – Η Βουλγαρία στο πλευρό των Ελλήνων – Οι Έλληνες πολιτικοί ακούνε;….

Read More...

Δωρεές

Δωρεές

              στη...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ELLHNES.net

ELLHNES.net

              Βίντεο: Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Best tv για την ίδρυση του νέου κόμματος

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

             
  Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided