Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2020

Γιάννης Λαγός

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τεράστια νίκη Κ. Πλεύρη και Γ. Λαγού! Έριξαν την έδρα. Αποδεικνύεται το σκάνδαλο!

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Τεράστια νίκη Κ. Πλεύρη και Γ. Λαγού!

Έριξαν την έδρα.

Αποδεικνύεται το σκάνδαλο!

 

Τα γεγονότα που ακολουθούν μετά την Αίτηση Εξαίρεσης όλης συνθέσεως του Δικαστηρίου (πλην της εισαγγελέως) που υπέβαλε δια του συνήγορού του Κ. Πλεύρη ο Γ.Λαγός, είναι καταιγιστικά.

Εκ του νόμου, η Αίτηση εξαίρεσης κρίνεται από άλλη σύνθεση, εκτός αν θεωρηθεί “αόριστη”, “προδήλως ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης” ή “καταχρηστική”.
Επειδή η Αίτηση, με τα μεταγενέστερα δεδομένα που επικαλέστηκε ο Γ. Λαγός κρίθηκε βάσιμη, τη θέση της έδρας έπρεπε να καταλάβει νέα σύνθεση, όπως και έγινε. Η σύνθεση αυτή πράγματι ανέβηκε, μόνο που η Πρόεδρός της ζήτησε η ίδια εξαίρεση λόγω της συμμετοχής της στην ανακριτική διαδικασία (ως επίκουρη) , που θεωρείται κώλυμα. Ως εκ τούτου κάλεσε νέα σύνθεση που θα αποφανθεί επί του κωλύματος αυτού ή όχι.
Σε περίπτωση που η (αυτο)εξαίρεσή της δεν κριθεί βάσιμη τότε η σύνθεση αυτή θα κρίνει το αίτημα εξαίρεσης του Γ. Λαγού. Διαφορετικά, το αίτημα αυτό θα κριθεί από άλλη σύνθεση.
Σε κάθε περίπτωση, η ανάδειξη των απαράδεκτων μεθοδεύσεων της έδρας από τον Γ. Λαγό, επιτέλους, με τον τρόπο αυτό ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας και μετατρέπεται σε ζήτημα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αρχής της δίκαιης δίκης σε μια χώρα της Ε.Ε.

Τεράστια νίκη Κ. Πλεύρη και Γ. Λαγού.

Έριξαν την έδρα.

Αποδεικνύεται το σκάνδαλο

https://www.youtube.com/watch?v=upA1HSwqn6s&feature=emb_logo

triklopodia 12/10/2020

 

 

 

Πρόκληση από Λαγό

Καλεί τη Δευτέρα σε συγκέντρωση υποστήριξης έξω από το Εφετείο

Την ίδια ώρα θα βρίσκονται εκεί και άτομα της πρωτοβουλίας «Δεν είναι αθώοι»

Πρόκληση από Λαγό - Καλεί τη Δευτέρα σε συγκέντρωση υποστήριξης έξω από το Εφετείο

Συνεχίζει να προκαλεί ο καταδικασμένος για διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Μετά την χθεσινή του ενημέρωση για το αρνητικό τεστ κορονοϊού που του επιτρέπει να παραβρεθεί στο εφετείο τη Δευτέρα ώστε να υπερασπισθεί τον εαυτό του και τους υπόλοιπους καταδικασθέντες  τώρα καλεί και σε συγκέντρωση υποστήριξης!

Ο Λαγός, που πλέον ηγείται του “ΕΛΑΣΥΝ” και την Τετάρτη καταδικάστηκε μαζί με τον υπόλοιπο ηγετικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δήλωσε ότι θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα, οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση επί των ελαφρυντικών, στο Εφετείο.

Σε ανάρτηση στον ιστότοπο του κόμματος Λαγού μάλιστα εμφανίζεται η Δικαιοσύνη να υφίσταται κακοποίηση από άνδρες που αντιπροσωπεύουν -κατά τη λογική του καταδικασθέντος ευρωβουλευτή – τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Σημειώνεται ότι σε αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Εφετείο Αθηνών καλεί για την ίδια ώρα η πρωτοβουλία “Δεν είναι Αθώοι”.

NEWSBEAST.GR

Προκαλεί ο Λαγός:

«Τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο, σας περιμένω εκεί»

«Έχω δικαίωμα λόγου. Θα ακουστούν ΟΛΑ. Γκρεμίζοντας την χούντα τους»

Προκαλεί ο Λαγός: «Τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο, σας περιμένω εκεί»

Κυνικά προκαλεί ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, καλώντας κόσμο τη Δευτέρα το πρωί στο εφετείο, όπου, όπως λέει θα πάει για να γκρεμίσει «τη χούντα τους».

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλιολιάκου τονίζει την προκλητική ανακοίνωσή του ότι «εάν δεν βγει θετικό το τεστ κορονοϊού που έκανα, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο. Έχω δικαίωμα λόγου. Θα ακουστούν ΟΛΑ. Γκρεμίζοντας την χούντα τους. Σας περιμένω εκεί. Ακόμα και μόνος όμως θα πάω!».

Πριν από λίγο με νέα ανάρτηση ο Λαγός ενημέρωσε ότι το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό και πλέον μένει να δούμε αν θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του και θα παραβρεθεί τη Δευτέρα στο εφετείο.

NEWSBEAST.GR

Ο Γιάννης Λαγός

εντάχθηκε στην ομάδα της παράταξης APF στο ευρωκοινοβούλιο

Ο Γιάννης Λαγός εντάχθηκε στην ομάδα της παράταξης APF στο ευρωκοινοβούλιο

H Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και ο πρόεδρος της, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ανακοίνωσαν την προσχώρησή και την ένταξή τους στο εθνικιστικό ευρωπαϊκό κόμμα APF (Alliance for Peace and Freedom) στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Jean-Marie Lepen, o Nick Griffin και ο Roberto Fiore καθώς και πλειάδα εθνικιστικών κομμάτων από την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Τσεχία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ρουμανία, την Σλοβακία και την Ισπανία .

Ο πρόεδρος του APF, Roberto Fiore, ανακοινώνει ότι το πολιτικό κόμμα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ συμμετέχει πλέον στο APF.Ο Ευρωβουλευτής Λαγός θα εκπροσωπεί το APF στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του APF που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες.Ο Roberto Fiore, τέως Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του APF και της Forza Nuova στην Ιταλία, με δελτίο Τύπου καλωσόρισε την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στην οικογένεια του APF:

“Οι πρόσφατες εντάσεις στην Ανατολική Ευρώπη έχουν τονίσει εκ νέου την σημασία της ύπαρξης της Ελλάδας ως φρουρό της Ευρώπης”, επεσήμανε ο Fiore. Οι κ.κ. Fiore και Λαγός έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν και να προβούν σε κοινές πολιτικές δράσεις.

Για την προσχώρηση της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στο APF προέβη σε δηλώσεις και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός:

Κίνηση βόμβα της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.!

Εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό κόμμα ΑΡF μαζί με Φιόρε,

Γκρίφιν,

ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ

https://www.youtube.com/watch?v=FVq6bFiusac

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 24/9/2020

 

 

 

 

Γ. Λαγός:

Είμαστε σε πόλεμο!

Συστράτευση των Ελλήνων για περιφρούρηση της χώρας!

– Βίντεο

Κατεπείγουσα ερώτηση και δήλωση Γιάννη Λαγού για τον εμπρησμό της Μόριας από παράνομους μετανάστες

Σε κατεπείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν και οργισμένη δήλωση από τις Βρυξέλλες προέβη ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός σχετικά με τον εμπρησμό της Μόριας από λαθρομετανάστες.

Σχετικά με τον εμπρησμό και την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ Μόριας

Παράνομοι μετανάστες πυροδότησαν δεκάδες εστίες φωτιάς περιμετρικά του ΚΥΤ Μόριας χθες το βράδυ. Οι φλόγες μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα εντός των εγκαταστάσεων, με συνέπεια ολόκληρη η περιοχή να μετατραπεί σε μία τεράστια εστία φωτιάς, κατακαίγοντας ακόμα και τα κοντέινερ και τις σκηνές, όπου διέμεναν πάνω από 12.000 παράνομοι μετανάστες. ​Οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν άμεσα, ενώ χιλιάδες παράνομοι μετανάστες δραπέτευσαν στις γύρω περιοχές και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα κυρίως στο χωριό της Μόριας. Είναι ενδεικτικό το ότι οι φωτιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα και η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν κάτοικοι, άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από παράνομους μετανάστες.

Ερωτάται η Επιτροπή:

Σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να ανασχέσει τις ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα, παρανομούν και αποτελούν πέμπτη φάλαγγα έτοιμη να πολεμήσει στο πλευρό της ομόθρησκης Τουρκίας;

Πως θα εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων της Μόριας αλλά και των υπολοίπων περιοχών εντός της ελληνικής Επικράτειας οι οποίες υποβαθμίζονται καθημερινά από την παρουσία λαθρομεταναστών;

Είμαστε σε πόλεμο. Συστράτευση των Ελλήνων για

περιφρούρηση της χώρας

https://www.youtube.com/watch?v=yYY7XjLnhcA&feature=emb_logo

Triklopodia 9/9/2020

 

 

 

 

Γ. Λαγός:

Κάτω τα ξερά σας από την Αγ. Σοφιά!

Μάχη στο ευρωκοινοβούλιο

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Promoted Content

Ερώτηση Γιάννη Λαγού για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί και επιστολή για ενημέρωση των Ευρωβουλευτών

Επείγουσα ερώτηση κατέθεσε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννης Λαγός στον Ύπατο Εκπρόσωπο/ Αντιπρόεδρο της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, σχετικά με το ζήτημα της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί από το καθεστώς Ερντογάν. Παράλληλα, απέστειλε και επιστολή στο σύνολο των Ευρωβουλευτών προκειμένου να τους ενημερώσει για το θέμα. Ακολουθεί η σχετική επιστολή αλλά και η ερώτηση που κατατέθηκε:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποφάσισα να καταθέσω κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο/ Αντιπρόεδρο της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, σχετικά με το μείζον ζήτημα της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί από το καθεστώς Ερντογάν. Πρόκειται για ένα θέμα υψίστης σημασίας, αφού η Αγιά Σοφιά αποτελεί σύμβολο της Οικουμενικής Ορθοδοξίας αλλά και μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς αναγνωρισμένο από την UNESCO. Κυρίως, όμως αποτελεί μία πρωτοφανή πρόκληση απέναντι σε όλο τον χριστιανικό κόσμο η οποία δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να μείνει αναπάντητη. Σήμερα, μάλιστα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας, με απόφασή του, κράτησε μια ουδέτερη στάση απέναντι στην αυθαιρεσία Ερντογάν αφού απεφάνθη ότι ναι μεν το διάταγμα του 1934 με το οποίο μετετράπη η Αγιά Σοφιά σε μουσείο ήταν σύννομο, αλλά ωστόσο αναφέρει ότι αλλαγή στο καθεστώς του ναού μπορεί να γίνει με ένα απλό προεδρικό διάταγμα, δίνοντας την εξουσία στον στυγνό δικτάτορα Ερντογάν να διαχειριστεί το μνημείο σύμφωνα με τις πολιτικές του σκοπιμότητες και φιλοδοξίες.

Είναι καθήκον μας να αντιδράσουμε και να προστατεύσουμε την χριστιανική μας κληρονομιά.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Λαγός

Αναίσχυντη πρόκληση από την Τουρκία: Μεθοδεύσεις για να μετατραπεί σε τζαμί η Αγιά Σοφιά

Με πρωτοφανές θράσος, το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς, του σπουδαίου αυτού μνημείου της παγκόσμιας κληρονομιάς, σε τζαμί. Κατόπιν προσφυγής δύο ΜΚΟ κατευθυνόμενων από το καθεστώς Ερντογάν που αιτήθηκαν τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας έλαβε μία διφορούμενη και απαράδεκτη απόφαση. Αφενός απεφάνθη ότι το διάταγμα του 1934 με το οποίο μετετράπη η Αγία Σοφία σε μουσείο ήταν σύννομο, και, αφετέρου, δίνει στον Ερντογάν την εξουσία να αλλάξει το καθεστώς του ναού με ένα απλό προεδρικό διάταγμα, αφήνοντας το σπουδαίο αυτό μνημείο, βορά στις προθέσεις του Ερντογάν. Πέραν πάσης αμφιβολίας, οι ενέργειες της Τουρκίας για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί αποτελούν ωμή πρόκληση απέναντι σε όλο τον χριστιανικό κόσμο ο οποίος πρέπει να αντιδράσει.

Ερωτάται ο Ύπατος Εκπρόσωπος:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να μην μετατραπεί η Αγιά Σοφιά σε τζαμί; Θα επιτρέψει η ΕΕ την άνευ όρων παράδοση της Αγιάς Σοφιάς, ενός ναού- συμβόλου που βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή, βορά στις σκοπιμότητες του Ερντογάν;
Αν στην θέση της Αγιάς Σοφιάς ήταν κάποιο τζαμί ή κάποια συναγωγή, ποια θα ήταν η αντίδραση της ΕΕ και των διαφόρων δικαιωματιστών; Μήπως στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας ο Χριστιανισμός είναι υπό διωγμόν;

Γ. Λαγός: Κάτω τα ξερά σας από την Αγ. Σοφιά! Μάχη στο ευρωκοινοβούλιο

https://www.youtube.com/watch?v=5bIdw80DvpQ&feature=emb_logo

Promoted Content  3/7/2020facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

 

facebook sharing button
facebook sharing button

 

 

 

ΕΛΑΣΥΝ:

ΠΡΟΔΟΤΗΣ και υπόλογος στον Ελληνικό λαό ο Δένδιας για

την παραχώρηση Ελληνικής γης στους μογγόλους

facebook sharing button
email sharing button

Σε μια πρωτοφανή και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ δήλωση προχώρησε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας λέγοντας οτι “δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικά μέτρα γης” θυμίζοντας τις ημέρες ντροπής των Ιμίων και των δηλώσεων Πάγκαλου οτι την σημαία την πήρε ο ανεμος.

Η ΕΛΑΣΥΝ καταγγέλει τις προδοτικές αυτές δηλώσεις που είναι μη αποδεκτές από τον Ελληνικό λαό και θα εντείνει τον αγώνα μέχρι να διωχθούν οι εθνοπροδότες από την χώρα.

Παραχωρήσεις να κάνει στην τεράστια περιουσία του και όχι στην Ελληνική Γη που έχει κερδιθεί με το αίμα των προγόνων μας.

23 Μαΐ 2020 Triklopodia

 

 

 

Μηνυσαρα στον Χαρδαλια ! ! !

Το ειπε και το εκανε...ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ! ! !Η ΕΛΑΣΥΝ –  ο μόνος πατριωτικός φορέας που αντί να μιλάει, ενεργεί- κατέθεσε σήμερα 1/5/2020, όπως είχε προαναγγείλει,....
Μηνυτήρια Αναφορά κατά του Υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά, του Υποστρατήγου της ΕΛΑΣ υπευθύνου για την Αθήνα και των διοργανωτών της συγκέντρωσης της «εργατικής» Πρωτομαγιάς του ΠΑΜΕ που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. Η ΕΛΑΣΥΝ από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει – και το έχει αποδείξει έμπρακτα- ότι θεωρεί απαράδεκτα τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν με πρόσχημα την «πανδημία».

Η κατάθεση της μήνυσης όμως ήταν μονόδρομος, από την στιγμή που η Κυβέρνηση αποφάσισε, επειδή ακριβώς δεν πιστεύει ούτε η ίδια στην αναγκαιότητα των περιορισμών, να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά αναλόγως του ποιος παραβαίνει τις διατάξεις.

Επειδή, προφανώς οι κουκουέδες δεν μεταδίδουν την ασθένεια, αντίθετα με τα μεγάφωνα των Εκκλησιών, καλούμε τον Εισαγγελέα να πράξει τα νόμιμα κατά των υπευθύνων, ασκώντας τις ποινικές διώξεις, την δε Πολιτεία να επιβάλει στο ακέραιο τα υπέρογκα διοικητικά πρόστιμα, όπως κάνει και με τους λοιπούς πολίτες.

Τα αδικήματα, πέραν του 285 ΠΚ που χρησιμοποιείται κατά κόρον για όσους παραβαίνουν τις διατάξεις, είναι πολύ σοβαρά και ως εκ τούτου θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αφορούν παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, ο δε Εισαγγελέας έχει την δυνατότητα, να εφαρμόσει και τις διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά στην Μηνυτήρια Αναφορά.
Ναι ρε ...
Δεν μασαει...
Του τραβηξε την μηνυσαρα και...θελω να τον δω στο σκαμνι ! ! !
Γιαννη εισαι λεβεντης ! ! !

πηγή
πηγή πηγη στις Μαΐου 01, 2020


 

 

 

Ο Γ.Λαγός προειδοποιεί με μηνύσεις Αστυνομία και Π.Προστασία

αν επιτρέψουν στο ΚΚΕ να διαδηλώσει την Πρωτομαγιά

Με μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος προειδοποιεί τους αστυνομικούς διοικητές και την Πολιτική Προστασία ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Λαγός σε περίπτωση που επιτρέψουν αύριο και ανήμερα της Πρωτομαγιάς τα μέλη του Κ.Κ.Ε. να διαδηλώσουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του κόμματος της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης, “προειδοποιούμε προς όλες τις κατευθύνσεις και δη τις κατά τόπους Αστυνομικές αρχές, να μην διανοηθούν και αυτή τη φορά να εφαρμόσουν τη λογική «δύο μέτρα και δύο σταθμά» όπως έκαναν αρκετές φορές μέχρι σήμερα (σύλληψη ιερέων και πιστών αλλά ελεύθεροι οι ρομά και λαθρομετανάστες που συνωστίζονται, αφαίρεση πινακίδων που περιέφερε εικόνα στο Αίγιο αλλά χειροκροτήματα στην τραγουδιάρα που περιέφερε άσματα στην Αθήνα).


Θα αντιδράσουμε άμεσα με μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος ενώπιον των κατά τόπους Εισαγγελιών κατά των Αστυνομικών Διοικητών και της Πολιτικής Προστασίας που δεν θα εφαρμόσουν με την ίδια αυστηρότητα τον νόμο”.

Μάλιστα σε μια ιδιαίτερα προκλητική ανακοίνωση ο κ. Λαγός αναφέρει ότι “το μακρύ χέρι του συστήματος, το μόνο κόμμα που δεν έχει δεχτεί ποτέ έλεγχο στα οικονομικά του από το κράτος της δήθεν «ισονομίας», για άλλη μια φορά γράφει στα παπούτσια του τον νόμο και τους εκπροσώπους του και κάνει ό,τι του αρέσει, χωρίς ασφαλώς κανένα πρόστιμο ή ποινική δίωξη, που ισχύει για όλους τους υπολοίπους.

Οι αντίχριστοι σταλινικοί υποκριτές, την ίδια στιγμή που ομολογούν πως οι συγκεντρώσεις τους μπορούν να γίνουν με όρους ασφαλείας και μάσκες, είναι οι ίδιοι που ρουφιάνευαν τους κληρικούς και καλούσαν την αστυνομία να συλλάβει όσους ήθελαν να κοινωνήσουν, οι ίδιοι που αρνούνταν να δεχτούν τη λειτουργία των Εκκλησιών ή τον εκκλησιασμό στο προαύλιο με τους ίδιους ακριβώς όρους ασφαλείας που θα τηρήσουν εκείνοι.

Το ΚΚΕ ως πιστό σκυλί συστήματος της μεταπολίτευσης, σε αγαστή συνεργασία με τον «οργανισμό» που εξυπηρετεί, κανονίζει να διοργανώσει τις συγκεντρώσεις τόσο την Τρίτη όσο και την Παρασκευή ώστε οι ευνοημένοι εργατοπατέρες να μην χάσουν την ευκαιρία, να ασκήσουν την επαναστατική τους γυμναστική για δύο μέρες χωρίς προβλήματα, όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα «μένει σπίτι»”.
ksipnistere  28/4/2020

 

 

 

 

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΓΟΥ...

«Οι τούρκοι που δολοφονούν Έλληνες πρέπει να απολογηθούν.

ΟΧΙ ΕΓΩ...»!


Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε πριν λίγο ο Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

σχετικά με όσα συμβαίνουν μετά την ενέργεια του με την τουρκική σημαία και την "τιμωρία" του από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...

Νόμιζε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν αυτά τα παρταλια Ευρωβουλευτες που έτρεχαν τρεμαμενοι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ερντογάν. Από τους Τούρκους που απειλούν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και καταπατούν κάθε έννοια δικαίου. Η απάντησή μου, είναι αυτή που ο καθε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ θα έδινε:

δεν απολογούμαι εγώ κ.Σασολι.

Οι δολοφόνοι Τούρκοι να απολογηθούν. Και να ξέρετε: υπάρχουν οι υπερήφανοι Έλληνες που τιμούν τους προγόνους τους, την θρησκεία τους και την πατρίδα τους. Και δηλώνω ευθαρσώς ότι το έκανα και δεν πρόκειται καν να ασκήσω ένσταση. Δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι υπερήφανος που εκπροσώπησα αυτούς τους Έλληνες που έως τώρα δεν είχαν την δυνατότητα να ακουστεί η φωνή τους.

Εξάλλου, όπως τόνισα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τον Σολωμό Σολωμού και τον Τάσο Ισαάκ οι οποίοι δολοφονήθηκαν βάναυσα στην Κύπρο το 1996 από τους Γκρίζους Λύκους. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τον Παναγιώτη Βλαχάκο, τον Έκτορα Γιαλοψό και τον Χριστόδουλο Καραθανάση,

πλήρωμα πολεμικού ελικοπτέρου που κατερρίφθη από τους Τούρκους στις βραχονησίδες Ίμια το 1996.

Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω ότι μέχρι και σήμερα 46 χρόνια μετά, ταυτοποιούνται και επιστρέφουν στην Ελλάδα οστά Ελλήνων ηρώων που έχασαν τη ζωή τους στην Κύπρο το 1974. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τον ήρωα πιλότο Κώστα Ηλιάκη του οποίου το μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών το 2006. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατήθηκαν αιχμάλωτοι από τον τουρκικό στρατό για 167 ημέρες το 2018. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τις απειλές, την προκλητικότητα αλλά και την ασυλία που απολαμβάνει η Τουρκία τόσο από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις όσο και από τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και κάτι τελευταίο:

είναι πλέον προφανές, ότι η Τουρκία απέκτησε επίσημα δικούς της ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι οι “Έλληνες” ευρωβουλευτές, τα χανουμακια του πασά …»

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΣΤΟΧΟΣ - 12 Φεβρουαρίου - 2020

 

 

 

 

Απάντηση Λαγού στον τουρκο - Αζέρο βουλευτή που τον απέιλησε...

«Τον περιμένω από κοντά να τα πούμε...»


Ο Ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σχετικά με απειλές που δέχτηκε έκανε την παρακάτω δήλωση..

Πριν λίγο διάβασα τη γελοία δήλωση του βουλευτή από το Αζερμπαϊτζάν.

Από μακριά μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει.

Τον περιμένω από κοντά για να τα πούμε.

Να τονίσω ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτοί που έχουν βγάλει ανακοινώσεις εις βάρος μου είναι

οι αζέροι,

οι τουρκοι και

το ΥΠΕΞ της Ελλάδας.

Αυτό τα λέει όλα.

Απεναντίας, δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι με στηρίζουν.

Κλείνοντας, θα τονίσω για άλλη μια φορά ότι ούτε φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια ούτε θα υποστείλω τη σημαία για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Εξάλλου, θα ντρεπόμουν πολύ να με λυπούνται.

Προτιμώ να με απειλούν.»

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα όπως δημοσιεύσαμε Αζέρος βουλευτής

απείλησε να ... σπάσει τα δάκτυλα του Γιάννη Λαγού που έσκισε την τουρκική σημαία... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

 

 


ΕΚΤΑΚΤΟ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από τον Λαγό στην Ευρωβουλή...!!

ΕΣΚΙΣΕ την τουρκική σημαία την ώρα της ομιλίας του...!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!!

ΣΤΟΧΟΣ - 30 Ιανουαρίου - 2020

Ο ΧΑΜΟΣ στην ομιλία για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της άθλιας κατάστασης που βρίσκονται τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λόγω αυτής, που πραγματοποίησε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλιου ο Γιάννης Λαγός.

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, αναφέρθηκε στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων νησιωτών που καταπατώνται βάναυσα και κάνεις δεν μιλάει για αυτά, για την εγκληματικοτητα που μαστίζει τα νησιά αυτά και, τέλος, κατονομασε ως υπ’αριθμον 1 υπαίτιο για αυτό το μείζον πρόβλημα την Τουρκία της οποίας τη σημαία έσκισε και πέταξε εντός της αίθουσας της Ολομέλειας. Δείτε το ντοκουμέντο

Ξέσκισε την τουρκική σημαία μέσα στην ευρωβουλή ο Γιάννης Λαγός

https://www.youtube.com/watch?v=Jzotrivm7Fk&feature=emb_logo

 

 

 

Έσκασε τώρα!

Η επιβεβαίωση!

Τι συνδέει τον Γιάννη Λαγό με τον στρατάρχη Χαφτάρ.

lagos-proklitikotita-tourkias

Η Ελληνική κυβέρνηση με τεράστια καθυστέρηση (που ίσως αποβεί μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα) ουσιαστικά πλησιάζει σε αυτά που η ΕΛΑΣΥΝ λέει εδώ και 1,5 μήνα μέσω του Προέδρου της Γιάννη Λαγού.

Η μοναδική επιλογή που έχουμε σαν Ελλάδα είναι η στήριξη του Χαφτάρ που αποτελεί το σοβαρότερο όπλο απέναντι στην Τουρκία. Μια στήριξη που έπρεπε ήδη να είχαμε εκδηλώσει έμπρακτα κόβοντας κάθε επικοινωνία μεταφοράς υλικού και τζιχαντιστών από την Τουρκία πρός τη Λιβύη και οχι με λόγια του αέρα σαν τις σημερινές δηλώσεις του μασόνου Δένδια.

Εάν ο Χαφτάρ δεν στηριχτεί ΑΜΕΣΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ τότε ίσως υποκύψει στις τεράστιες πιέσεις που θα δεχτεί από την παγκόσμια υπερκυβέρνηση την Κυριακή και τότε σίγουρα ΔΕΝ θα είναι αυτός υπόλογος αλλά όλες αυτές οι κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) που έπρεπε (για το δικό τους συμφέρον) να τον στηρίξουν και ΔΕΝ το έκαναν στην πράξη αλλά σε… δηλώσεις!

Πριν την συσκεψη του Βερολίνου η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει, εστω και μονομερώς, να αναγνωρίσει τον Ηγέτη Χαφτάρ σαν τον νόμιμο Κυβερνήτη της Λιβύης ώστε να του δώσει την απαραίτητη διπλωματική ισχύ που χρειάζεται για την στημένη διαπραγμάτευση της Κυριακής.

Υ.Γ. Όταν εμείς στην ΕΛΑΣΥΝ γράφαμε αυτές τις θέσεις πριν από 1,5 μήνα οι υπόλοιποι του “Πατριωτικού χώρου” είτε σιωπούσαν είτε ακόμα χειρότερα ειρωνεύονταν τον στρατάρχη Χαφτάρ και τον φιλέλληνα Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Φάρατζ. Τώρα τρέχουν αγωνιωδώς να πουν μια καλή κουβέντα για να μην φανεί εντελώς η ρηχή τους σκέψη στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

ellasyn

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΛΑΓΟΥ – Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΦΑΡΑΤΖ ΕΛ ΜΑΧΝΤΑΟΥΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ https://elasyn.com/2019/12/09/anoixti-epistoli-livio-navarxo/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Βίντεο - Γ. Λαγός (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.) : Μεγάλη μας χαρά να βυθίσουμε μαζί με την Λιβύη τα τουρκικά πλοία https://elasyn.com/2019/12/10/giannis-lagos-na-vithisoume-ta-tourkika-ploia/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Η γελοία κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτρέπει στους τουρκους μέσω του Ελληνικού FIR να τροφοδοτούν με όπλα τους Λίβυους εχθρούς μας. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.Ας ξυπνήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!Πάντα εφιάλτες

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ιωάννης Λαγός

Η γελοία κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτρέπει στους τουρκους μέσω του Ελληνικού FIR να τροφοδοτούν με όπλα τους Λίβυους εχθρούς μας. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.Ας ξυπνήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!Πάντα εφιάλτες

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ιωάννης Λαγός

Γ.Λαγός προς Λίβυους Ηγέτες Χαφτάρ και Φάρατς: Σας προσκαλώ στην Ευρωβουλή! https://elasyn.com/2020/01/02/lagos-xaftar-faratz-evrovouli/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Παρέμβαση Γ. Λαγού για την παραβίαση του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη από την Τουρκία https://elasyn.com/2020/01/07/lagos-empargo-oplon-tourkia-livii/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=l4vFqsApdmA&feature=emb_logo

 

 

 

Έσκασε τώρα!

Η επιβεβαίωση!

Τι συνδέει τον Γιάννη Λαγό με τον στρατάρχη Χαφτάρ.

lagos-proklitikotita-tourkias

Η Ελληνική κυβέρνηση με τεράστια καθυστέρηση (που ίσως αποβεί μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα) ουσιαστικά πλησιάζει σε αυτά που η ΕΛΑΣΥΝ λέει εδώ και 1,5 μήνα μέσω του Προέδρου της Γιάννη Λαγού.

Η μοναδική επιλογή που έχουμε σαν Ελλάδα είναι η στήριξη του Χαφτάρ που αποτελεί το σοβαρότερο όπλο απέναντι στην Τουρκία. Μια στήριξη που έπρεπε ήδη να είχαμε εκδηλώσει έμπρακτα κόβοντας κάθε επικοινωνία μεταφοράς υλικού και τζιχαντιστών από την Τουρκία πρός τη Λιβύη και οχι με λόγια του αέρα σαν τις σημερινές δηλώσεις του μασόνου Δένδια.

Εάν ο Χαφτάρ δεν στηριχτεί ΑΜΕΣΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ τότε ίσως υποκύψει στις τεράστιες πιέσεις που θα δεχτεί από την παγκόσμια υπερκυβέρνηση την Κυριακή και τότε σίγουρα ΔΕΝ θα είναι αυτός υπόλογος αλλά όλες αυτές οι κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) που έπρεπε (για το δικό τους συμφέρον) να τον στηρίξουν και ΔΕΝ το έκαναν στην πράξη αλλά σε… δηλώσεις!

Πριν την συσκεψη του Βερολίνου η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει, εστω και μονομερώς, να αναγνωρίσει τον Ηγέτη Χαφτάρ σαν τον νόμιμο Κυβερνήτη της Λιβύης ώστε να του δώσει την απαραίτητη διπλωματική ισχύ που χρειάζεται για την στημένη διαπραγμάτευση της Κυριακής.

Υ.Γ. Όταν εμείς στην ΕΛΑΣΥΝ γράφαμε αυτές τις θέσεις πριν από 1,5 μήνα οι υπόλοιποι του “Πατριωτικού χώρου” είτε σιωπούσαν είτε ακόμα χειρότερα ειρωνεύονταν τον στρατάρχη Χαφτάρ και τον φιλέλληνα Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Φάρατζ. Τώρα τρέχουν αγωνιωδώς να πουν μια καλή κουβέντα για να μην φανεί εντελώς η ρηχή τους σκέψη στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

ellasyn

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΛΑΓΟΥ – Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΦΑΡΑΤΖ ΕΛ ΜΑΧΝΤΑΟΥΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ https://elasyn.com/2019/12/09/anoixti-epistoli-livio-navarxo/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Βίντεο - Γ. Λαγός (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.) : Μεγάλη μας χαρά να βυθίσουμε μαζί με την Λιβύη τα τουρκικά πλοία https://elasyn.com/2019/12/10/giannis-lagos-na-vithisoume-ta-tourkika-ploia/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Η γελοία κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτρέπει στους τουρκους μέσω του Ελληνικού FIR να τροφοδοτούν με όπλα τους Λίβυους εχθρούς μας. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.Ας ξυπνήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!Πάντα εφιάλτες

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ιωάννης Λαγός

Η γελοία κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτρέπει στους τουρκους μέσω του Ελληνικού FIR να τροφοδοτούν με όπλα τους Λίβυους εχθρούς μας. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία.Ας ξυπνήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!Πάντα εφιάλτες

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ιωάννης Λαγός

Γ.Λαγός προς Λίβυους Ηγέτες Χαφτάρ και Φάρατς: Σας προσκαλώ στην Ευρωβουλή! https://elasyn.com/2020/01/02/lagos-xaftar-faratz-evrovouli/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

Παρέμβαση Γ. Λαγού για την παραβίαση του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη από την Τουρκία https://elasyn.com/2020/01/07/lagos-empargo-oplon-tourkia-livii/ … μέσω @ethnikisinidisi

 

«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=l4vFqsApdmA&feature=emb_logo

 

 

 

Γ. Λαγός :

Ξεμπροστιάζεται η Ευρωβουλή,

αρνείται να απαντήσει σχετικά με τη χρηματοδότηση των ισλαμιστών στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)Προ ολίγων εβδομάδων, ο επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ και ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν με τίτλο “Προκλητική και απαράδεκτη χρηματοδότηση της ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την Κομισιόν” σχετικά με το πρόγραμμα HELIOS, με το οποίο, ...

ενισχύονται οικονομικά οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται εντός της ελληνικής επικράτειας με κονδύλια προερχόμενα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), την Ελληνική Κυβέρνηση και την Κομισιόν.

Το ακριβές κείμενο της ερώτησης ανέφερε τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS, για την οικονομική ενίσχυση των λαθρομεταναστών που καθημερινά εισβάλλουν στην Ελλάδα, με σκοπό την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με το πρόγραμμα αυτό, ένας δικαιούχος λαμβάνει 440 ευρώ βοήθημα και 162 ευρώ μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου. Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Την ίδια στιγμή οι συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών είναι άθλιες αφού το 31,8 % των Ελλήνων είναι αντιμέτωποι με την απόλυτη φτώχεια και το 40% ξοδεύει άνω του 50% των μηνιαίων εισοδημάτων του για ενοίκιο.

Ερωτάται η Επιτροπή:

Με ποιο σκεπτικό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξοδεύει τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών για να ενισχύσει τους λαθρομετανάστες και με ποιο δικαίωμα ισλαμοποιεί την Ευρώπη;
Δεν είναι ρατσιστικό και προκλητικό απέναντι στους ληστρικά φορολογούμενους Έλληνες το να καρπώνονται παχυλά επιδόματα όσοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα αποσκοπώντας στο να ζουν παρασιτικά;
Η ερώτηση αυτή δεν απαντήθηκε ποτέ από την Κομισιόν, παρά το γεγονός ότι το θέμα της ενέπιπτε πλήρως στην δικαιοδοσία της, γιατί σύμφωνα με κάποια ηλεκτρονική επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Λαγό “χρησιμοποιήθηκε αχρείαστα προσβλητική γλώσσα”, ενώ του ζητήθηκε να αφαιρέσει και τις φράσεις “ρατσιστικό απέναντι στους φορολογούμενους Έλληνες” και “αποσκοπώντας στο να ζουν παρασιτικά”. Το ότι είναι όντως ρατσιστική αυτή η τακτική απέναντι στους σκληρά φορολογούμενους Έλληνες και το ότι όντως οι λαθρομετανάστες αποσκοπούν στο να ζουν παρασιτικά, φαίνεται ότι ουδόλως ενδιαφέρει την Κομισιόν, η οποία έψαξε να βρει μια κάποια προσχηματική δικαιολογία για να αποφύγει να απαντήσει στην αιχμηρή ερώτηση η οποία αφορά στα πεπραγμένα της.

Δείτε το βίντεο:

Ξεμπροστιάζεται η Ευρωβουλή:Αρνείται να απαντήσει σχετικά με τη χρηματοδότηση ισλαμιστών στην Ελλάδα

https://www.youtube.com/watch?v=YIrZ5W5L4Uc&feature=emb_logo
Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

πηγή στις Ιανουαρίου 10, 2020

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided