Τρίτη, Ιανουάριος 26, 2021

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

25 Ιανουαρίου 2019: ημέρα αποφράς 145+8 υπέγραψαν το τέλος της Μακεδονίας...

 

 

 

 

 

25 Ιανουαρίου 2019:

ημέρα αποφράς 145+8 υπέγραψαν το τέλος της Μακεδονίας...

Του ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ

25η Ιανουαρίου 2019,

η Ελλάδα με την ψήφο του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

σε μία εύθραυστη και σαθρή πλειοψηφία,

παραδίδει την Ελληνική ταυτότητα,

τη γλώσσα της,

την Ιστορία της,

τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς....

Όλα  αυτά παραχωρούνται σε ένα “έθνος” που δεν ήταν, δεν είναι αλλά και δεν θα γίνει ποτέ έθνος.

Σχηματίστηκε  μόλις πριν λίγες δεκαετίες και ψάχνει την ταυτότητά του κλέβοντας μέρος της δικής μας Ιστορίας.

Υπερψηφίστηκε λοιπόν από μια

κυβέρνηση κουρελού,

χωρίς πλειοψηφία που στηρίζεται σε δανεικά ρετάλια της πολιτικής,

το τέλος και την

εκχώρηση της Μακεδονίας,

κόντρα στη Βούληση του Ελληνικού λαού.

Για να ξέρετε ποιοί ψήφισαν, εκτός των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι:

Θεοχαρόπουλος,

Κουντουρά,

Λυκούδης,

Παπαχριστόπουλος,

Παπακώστα,

Μαυρωτάς,

Δανέλλης και Θεοδωράκης.

Οι καημένοι!

Μικροί και λίγοι καθώς είναι θα ξεχαστούν!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Ιανουαρίου 25, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Κάθε βράδυ έρχονται γύρω στα 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα γεμάτα με λαθρομετανάστες!!!!

Ολονύχτια μεταφορά λαθρομετανάστες  στον Δήμο Ελευσίνας  46 λεωφορεία μεταφέρανε λ@θρ@ παραμονή Πρωτοχρονιάς...

Κάι  κάθε βράδυ έρχονται γύρω στα 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα...

Δηλαδή κάθε βράδυ έρχονται 2 με 3 χιλιάδες  λ@θρ@ και στις περιοχές που έχουνε επιβάλλει σκληρό lockdown έρχονται τεράστιες ροές...

ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει έλεος

ένας εισαγγελέας  να παρέμβει δεν μπορεί ό κόσμος να είναι μέσα κλεισμένος

Και ό χρυσοχοΐδης να φέρνει τεράστιες ροές λαθρομετανάστες

Το λιγότερο που θέλετε είναι κρεμάλα...

ksipnistere 21/01/2021

 

 

 

 

2 Βίντεο-σοκ:

Μεταφέρουν βράδυ στα κρυφά τους παράνομους μετανάστες στη δομή στον Έβρο!

Κρυφά, μέσα στη νύχτα, εκμεταλλευόμενοι το lockdown, έτσι μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες στη δομή στον Έβρο.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο τα λεωφορεία μετέφεραν χθες, Τρίτη 12 Ιανουαρίου τους παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ Έβρου. Το λεωφορεία πήγαν στο ΚΥΤ, με σβηστά φώτα, στις 8 το βράδυ. Ουσιαστικά οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν για λίγες ημέρες στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη νέα δομή, όταν αυτή είναι έτοιμη.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία «κερκόπορτας» στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το σχέδιο για δημιουργία της δομής προχωράει κανονικά.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας του lockdown…

Να σημειώσουμε πως τα λεωφορεία είχαν πινακίδες Αθηνών.

Δείτε το βίντεο:

Το σχέδιο ουσιαστικά που σας έχει μεταφέρει το pronews.gr είναι να δημιουργηθεί μία δομή η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.500 παράνομους μετανάστες.

H δομή είναι ένα παλιό εργοστάσιο στρατιωτικών ενδυμάτων στο Σπήλαιο Ορεστιάδας. Ο συνολικός περιφραγμένος χώρος είναι 10 στρέμματα και διαθέτει κτίριο περίπου 400 τετραγωνικών, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να γίνει λειτουργικό και να φιλοξενήσει εκεί υπηρεσίες και γραφεία. Στον υπόλοιπο χώρο μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα λυόμενες κατασκευές για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών.

Το φοβερό είναι ότι δίπλα από το εργοστάσιο και περίπου στα 200 μέτρα βρίσκεται το Στρατόπεδο της Πλάτης, έδρα του 21ου Συντάγματος.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον χώρο στον οποίο θα μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες:

ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ Β. ΕΒΡΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=1dSzUfZM61w

Παρατημένο εργοστάσιο Σπηλαίου

https://www.youtube.com/watch?v=QvkZPPOBXYQ

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε χθες πως: 

«Έχει ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων, και στον Έβρο αλλά και στα νησιά.

Οι ροές ήταν μειωμένες περισσότερο από 80% το 2020.

Αυτό έγινε επειδή ακολουθήσαμε και ακολουθούμε μία διαφορετική πολιτική.

Φυλάμε τα σύνορά μας, με απόλυτο σεβασμό όμως πάντα στην ανθρώπινη ζωή».

pronews.gr Triklopodia 13/01/2021

 

 

 

 

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΘΝΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Μ.Μ.Ε

twitter sharing button
email sharing button
Κύριε πρωθυπουργέ

Κύριοι της Κυβέρνησης

Ο Ελληνικός λαός το γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι φοβερά ανήσυχος και πάρα πολύ προβληματισμένος για τα παρακάτω θέματα.

1. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

α. Κύριοι της Κυβέρνησης όταν αναλάβατε γνωρίζατε ότι δεν έχετε το δικαίωμα στην διάρκεια της διακυβέρνησης να λειτουργήσετε σαν εντεταλμένοι ξένων συμφερόντων ( Γερμανίας – Τουρκίας ) σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας, του Ελληνικού Λαού , του Ελληνικού Έθνους.

β. Κύριοι της Κυβέρνησης δεν έχετε το δικαίωμα να παραδώσετε μια χώρα ακρωτηριασμένη είτε σε Εναέριο χώρο , είτε σε Θαλάσσιο χώρο , είτε περιορισμένων συμφερόντων υπέρ της Τουρκίας η άλλων χωρών .

γ. Φέτος η Πατρίδα μας γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση εναντίον του Τουρκικού ζυγού , αλλά δυστυχώς είναι πολλές οι φωνές οι οποίες αναφέρονται στο Εθνικισμό και σε γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το ότι αφορά την Επανάσταση .

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο κόσμος ανησυχεί πάρα πολύ για το τι πρόκειται να του ξημερώσει και δυστυχώς οι φωνές και οι απόψεις που ακούγονται αντί να τον καθησυχάζουν μεγαλώνουν την ανησυχία του και τον φόβο του για το τι τον περιμένει.

3.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

α.Όταν εκλεγείκατε άλλες ήταν οι απόψεις σας για το συγκεκριμένο θέμα , σήμερα βλέπουμε τα ακριβώς αντίθετα και όχι μόνο.

β. ο Λαός γνωρίζετε ότι συμμερίζεται τον πόνο την δυστυχία αλλά μέχρι εκεί , δεν δέχεται με το έτσι θέλω να του καταργήσουν τα ήθη , τα έθιμα του , την κοινωνικότητα , την Θρησκεία του , τον θεσμό της Οικογένειας . Εσείς με τον τρόπο σας έχετε επιβάλλει τις απόψεις ότι όλα τα παραπάνω πρέπει να ξεχάσει ο Λαός . ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ εάν νομίζετε ότι ο λαός θα υποκύψει στις πονηρές σας ενέργειες προκειμένου να επιβάλλεται την Πολυπολιτισμικότητα με το έτσι θέλω.

4. Μ.Μ.Ε

ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Η ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Κύριοι της Κυβέρνησης εάν νομίζετε ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει ότι τα Μ.Μ.Ε τον κοροϊδεύουν , δεν του λένε τις αλήθειες , είστε Γελασμένοι .

Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι τα Μ.Μ.Ε εξυπηρετούν τα θέλω σας και τις επιδιώξει σας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προπαγάνδα σε βάρος του σπάει κόκαλα . Είναι δεν φοβερά οργισμένος διότι μαθαίνει από άλλα μέσα το τι γίνεται και ότι οι καναλάρχες και οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει φερέφωνά σας .

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ , ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , Η ΑΛΛΩΣ ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ Triklopodia 10/01/2021

 

 

 


Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Με lockdown KAI Ολονυχτία μεταφορά λαθρομεταναστών

ΣTON δήμο Ελευσίνας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

ΣTA KATΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!


Στον δήμο Ελευσίνας 46 λεωφορεία μεταφέρανε λαθρομετανάστες!

Μαρτυρίες και πηγή του παρλαπιπα μας ενημερώνει ότι κάθε βράδυ έρχονται 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα!!....

Δηλαδή κάθε βράδυ εν μέσο lockdown και αφού έχουν απαγορεύσει την μετακίνηση οστε να μην μπορούν οι Έλληνες να βλέπουν όλο αυτό, από 2000 με 3000 λαθρομετανάστες στην Αττική!

Τεράστιες ροές και κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να κάνει την σχετική έρευνα για την μάλλον προσυμφωνημένη στα κρυφά με τους τοπικούς άρχοντες (δημάρχους) η μεταφορά αυτή!!

Όταν θα βγει ο Έλληνας από τα σπίτια του τότε θα βρεθεί εκτός απροόπτου!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε πούλμαν στα κάτω Πατήσια που μεταφέρει λαθρομετανάστες μέσα σε σπίτια με όλα τα κομφορ ( στην οδό Στρατηγού Δαγκλή) και όπως ενημερώθηκαν με φαγητό Kettering 3 φορές την ημέρα!

Η αποκάλυψη μας έχει και συνέχεια δένοντας όλα τα στοιχεία μας με τις παρακάτω φωτογραφίες και τι δουλειά κάνει η εν λόγο ΜΚΟ!

στις Ιανουαρίου 04, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Αφύλακτη χώρα

– Ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Ελλάδα

2 (βίντεο)

Ο χειμώνας έφτασε στο νομό Έβρου, οι καιρικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό με πολύ κρύο και βροχές, αλλά δεν φαίνεται να αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες να περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μπορεί όντως οι ροές να έχουν μειωθεί, αλλά το πρόβλημα παραμένει, ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου. Εκεί οι λαθρομετανάστες κινούνται κατά ομάδες, εντελώς ανενόχλητοι και αφού πρώτα περνούν  με βάρκες τον ποταμό Έβρο, με την βοήθεια διακινητών τόσο από την τουρκική όσο και την ελληνική πλευρά. Το ΒΙΝΤΕΟ που εξασφάλισε το Evros-news.gr και είναι απ’ την περιοχή της Μάνδρας-Λαβάρων Σουφλίου, είναι χαρακτηριστικό:

Από εκεί οι λαθρομετανάστες κατά ομάδες και από αγροτικούς δρόμους, ανεβαίνουν προς τα χωριά του ορεινού όγκου, τα Πομακοχώρια, των οποίων οι κάτοικοι δικαιολογημένα έχουν αγανακτήσει, αφού τους βλέπουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι τόσο δίπλα όσο και μέσα στα χωριά τους.
Στο ΒΙΝΤΕΟ μια ομάδα λαθρομεταναστών να κινούνται ανενόχλητοι σε διάφορες περιοχές και να προχωρούν περιμένοντας τους διακινητές ώστε να τους οδηγήσουν προς την Ροδόπη και στη συνέχεια στο εσωτυερικό της χώρας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Οι φωτογραφίες όπως βλέπετε είναι τις τελευταίες ημέρες και οι λαθρομετανάστες, όπως επανειλημμένα έχει αναδείξει το Evros-news.gr, κάθονται μέσα στο δάσος και ανάβουν φωτιές είτε για να ζεσταθούν λόγο του κρύου, είτε για να μαγειρέψουν. Αρκετές φορές μάλιστα επιλέγουν ακατοίκητα σπίτια και κάνουν το ίδιο, προκαλώντας πυρκαγιές που είναι καταστροφικές.Όσοι τους συναντούν πάντως απλά τους αποφεύγουν και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να τους σταματήσουν περιμένοντας την αστυνομία να έρθει για να τους συλλάβει, αφού δεν θέλουν να… μπλέξουν, όπως έγινε με το νεαρό κτηνοτρόφο στις Φέρες, ο οποίος και τραυματίστηκε προσπαθώντας να τους σταματήσει και καταδικάστηκε σε αρκετούς μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Λαθρομετανάστες περνούν τον ποταμό Έβρο

https://www.youtube.com/watch?v=JLYBvkld-wk&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες στον ορεινό όγκο

https://www.youtube.com/watch?v=F8T7zbLX1Z0&feature=emb_logo

ksipnistere 27/12/2020

 

 

 

 

ΣΟΚ:

Σε Καμπούλ μετατρέπεται η Αθήνα με απίστευτα ποσοστά εποικισμού

Από N. ΣΚ 10:20 - 20/12/2020 Τελευταία Ενημέρωση 12:19 - 20/12/2020

Σε Καμπούλ μετατρέπεται η Αθήνα, καθώς τα επίσημα στοιχεία για την εποίκηση της ελληνικής πρωτεύουσας είναι σοκαριστικά.

Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει πως περίπου ένας στους έξι κατοίκους της Αθήνας είναι νόμιμος μετανάστης καθώς ο συνολικός πληθυσμός της πρωτεύουσας ανέρχεται σε 664.046 κατοίκους και οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα ξεπερνούν τους 110.000. Πέραν όμως αυτών θεωρείται δεδομένο πως ακόμη μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών, κάτι που σημαίνει πως το πραγματικό ποσοστό στο σύνολο του πληθυσμού ξεπερνάει το 30%. Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, την περίοδο 2015-2019 καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση νόμιμων μεταναστών στον Δήμο Αθηναίων. Από 74.815 στα τέλη του 2014 οι νόμιμοι μετανάστες που κατοικούν στο Δήμο Αθηναίων στο τέλος του 2019 αυξήθηκαν σε 105.935. Δηλαδή σε διάστημα πέντε ετών στον μόνιμο μεταναστευτικό καταγεγραμμένο πληθυσμό του δήμου της πρωτεύουσας προστέθηκαν 31.120 άτομα, δηλαδή πρόσωπα των οποίων η αίτηση ασύλου εγκρίθηκε και οι οποίοι έλαβαν ταυτότητα δηλώνοντας διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην πρωτεύουσα.

Από το 2015 και τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε η αύξηση του αριθμού των νόμιμων αλλοδαπών στον Δήμο Αθηναίων, φτάνοντας το συγκεκριμένο διάστημα τους 105.935

Το 2020 οι αλλοδαποί κάτοικοι του δήμου Αθηναίων αυξήθηκαν κατά 4.332, φτάνοντας στον αριθμό των 110.267. Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της ακολουθούμενης πολιτικής αποσυμφόρησης των νησιών, περίπου 35.000 νόμιμοι μετανάστες μετακινήθηκαν από τα πέντε νησιά του Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος, Κως, Λέρος) στην ηπειρωτική Ελλάδα. Από τους 35.000, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι 4.332 διαμένουν επίσημα στον Δήμο Αθηναίων.

Με βάση εκκίνησης το 2010, ο αριθμός των νόμιμων μεταναστών στον Δήμο Αθηναίων το 2011 μειώθηκε κατά 0,30%. Ήταν ο πρώτος χρόνος της δεκαετούς οικονομικής κρίσης. Μεγαλύτερη ήταν η τάση αποχώρησης των μεταναστών από την πρωτεύουσα το 2012, οπότε ο πληθυσμός τους μειώθηκε κατά 1,16%.

Τα επόμενα δύο χρόνια παρατηρήθηκε μια σχετική τάση σταθεροποίησης: το 2013 ο αριθμός των μεταναστών παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος μειούμενος κατά 0,05% και το 2014 αυξήθηκε κατά 0,34%.

Τα στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δείχνουν ότι από το 2015 οι νόμιμοι μετανάστες, δηλαδή εκείνοι που έχουν λάβει άσυλο και καταγράφονται στον πληθυσμό, άρχισαν να αυξάνονται. Κατά 1,34% το 2015 και το 2016 έφτασαν στη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη αύξηση της τελευταίας δεκαετίας: 1,76% περισσότεροι από το 2015. Ήταν η χρονιά με τις μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές, τότε που τα νησιά κατακλύζονταν από ανθρώπους προερχόμενους κυρίως από τη Συρία αλλά και από άλλες χώρες όπως το Αφγανιστάν.

Συνολικά, την τελευταία επταετία το ποσοστό των νόμιμων μεταναστών στον συνολικό πληθυσμό του Δήμου Αθηναίων αυξάνεται διαρκώς: κατά 0,84% το 2017, κατά 1,06% το 2018, κατά 1,09% το 2019 και η τάση συνεχίζεται και το 2020, με την καταγραφή μέχρι στιγμής να δείχνει αύξηση του πληθυσμού των προσφύγων και μεταναστών κατά 0,85%.

Η πρωτόγνωρη και πιεστική αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης από νέους μετανάστες και πρόσφυγες στους οποίους έχει παραχωρηθεί άσυλο έπειτα από αίτηση που υπέβαλαν, οδηγεί σε δημιουργία γκέτο και επιβολή νέων συμπεριφορών, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοεισερχομένων προέρχεται από χώρες του τρίτου κόσμου.

Η αύξηση της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολιτική που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που δε επιτρέπει στις χιλιάδες των ανθρώπων που έρχονται από Ασία και Αφρική να βρουν κάποια εργασία. Αν αυτή η τάση συνεχιστεί η Αθήνα, δεν θα κάνει όχι για… μεγάλους περιπάτους, αλλά ούτε για μικρούς στο Ζάππειο, την Πλάκα ή το Γκάζι.

Η Άποψη 20/12/202

3 Βίντεο-ντοκουμέντα:

Κατά εκατοντάδες περνούν οι παράνομοι μετανάστες από τον «θωρακισμένο» Έβρο...

Αφύλακτα τα σύνορα στον Έβρο:

Περνούν ανενόχλητοι ακόμα και με όπλα

https://www.youtube.com/watch?v=Md-6v-209EU&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες στον ορεινό όγκο

https://www.youtube.com/watch?v=F8T7zbLX1Z0&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες περνούν τον ποταμό Έβρο

https://www.youtube.com/watch?v=JLYBvkld-wk&feature=emb_logo

Βίντεο και φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα δείχνουν καραβάνια παράνομων μεταναστών να περνούν ανενόχλητα με βάρκες τον Έβρο και να συνεχίζουν πεζά στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς κανείς να τους σταματάει. Μόνο όσοι φαίνονται στα βίντεο είναι αρκετές δεκάδες άτομα...

Τα πλάνα έχουν τραβηχθεί στο ορεινό Σουφλί και αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που είναι χειμώνας, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, οι μεταναστευτικές ροές παραμένουν πολύ υψηλές.

Οι παράνομοι μετανάστες αφού διασχίσουν ανενόχλητοι τα ελληνοτουρκικά σύνορα στη συνέχεια κατευθύνονται από αγροτικούς δρόμους στα ορεινά χωριά του Έβρου, των οποίων οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει πλέον να τους βλέπουν καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Μάλιστα οι παράνομοι μετανάστες ανάβουν φωτιές στο δάσος και σε εγκαταλειμμένα σπίτια δημιουργώντας μείζον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Βέβαια και όταν τους σταματάει η αστυνομία, απλά τους μεταφέρει στις δομές στο εσωτερικό της χώρας όπου και θα μονιμοποιηθούν.

στις Δεκεμβρίου 19, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Κάτοικοι στη Χαλκιδική κατά της Μάσκας & Εμβολίου.

Εσπασαν αμάξι της Αστυνομίας (3 video)

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες (15/12/20) το μεσημέρι στην πλατεία της Συκιάς, καθώς περίπου είκοσι άτομα συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό στην πλατεία που έγραφαν: “Αφήστε να γίνουν νεκροψίες γιατί δεν ακούτε πλέον τον ΠΟΥ”, “Γιατί κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά και συναγωγές”.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και κάποιοι θερμόαιμοι πιάστηκαν στα χέρια με αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο της αστυνομίας. To παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό:

HALKIDIKINEWS - Επεισόδια στη Συκιά 15-12-20

https://www.youtube.com/watch?v=rPfdwkcDMug&feature=emb_logo

Η ένταση συνεχίστηκε, και στη Συκιά έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις από τον Πολύγυρο.Σύμφωνα με πληροφορίες   έγιναν δύο συλλήψεις ατόμων και σήμερα 16/12/20 θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

https://www.youtube.com/watch?v=rPfdwkcDMug&feature=emb_logo

halikidiki.gr 16/12/2020

Στα χέρια της Aντιτρομοκρατικής μαχητής του ISIS στην Αθήνα

Newsroom Newsroom 19.11.2020 - 16:20

Βρισκόταν από το 2018 στην Ελλάδα - Η Τουρκία ''γεμίζει'' την χώρα με τρομοκράτες

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής 27χρονος τζιχαντιστής που κατηγορείται ότι ως μέλος του ISIS συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες.

Ο νεαρός Σύρος, έπεσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Νοεμβρίου και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα στις 28-03- 2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, στον Ελαιώνα όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά Εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Η Τουρκία στέλνει συνεχώς τζιχαντιστές στην Ελλάδα και χρειάζεται προσοχή. Οι συγκεκριμένοι μαχητές είναι το ''μακρύ χέρι'' της Τουρκίας, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους διασκορπίζει στη χώρα μας, με σκοπό την εσωτερική αποσταθεροποίηση.

Στο παρακάτω βίντεο έχει καταγραφεί ο συλληφθείς το 2013 σε ενέργειες του ISIS (είναι αυτός με το κασκόλ δεμένο στο κεφάλι του):

https://www.youtube.com/watch?v=APncze1BuLk&feature=emb_logo

 

 

 

 

 

Αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι στον Έβρο

Newsroom Newsroom   Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 10:07

Το lockdown δεν ισχύει για τους μετανάστες

Eνώ η πλειοψηφία των Ελλήνων τηρεί κατά γράμμα τους κανόνες υγιεινής, οι αλλοδαποί όπως φαίνεται έχουν... ανοσία, δεν εξηγείται διαφορετικά, καθώς στον Έβρο κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Όλη η Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε lockdown, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτή επιτρέπεται μόνο με αποστολή SMS, αλλά όλα αυτά προφανώς δεν ισχύουν για τους μετανάστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσωτερική Ασφάλεια 08.11.2020 - 17:57 5

Πώς οι Εβρίτες απέτρεπαν την εισβολή χιλιάδων μεταναστών τον Μάρτιο - Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που… τραβήχτηκε, τέσσερις νεαροί σε ηλικία μετανάστες εμφανίστηκαν στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται απέναντι στην βιομηχανία ξύλου “ΑΚΡΙΤΑΣ” στον Προβατώνα Σουφλίου.

Χωρίς μάσκες φυσικά και προφανώς δεν θα έστειλαν… SMS. Είχαν περάσει παράνομα σε ελληνικό έδαφος μέσω του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Φυλακτού, μαζί με πολλούς ακόμα που τους ψάχνουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από κατοίκους οι οποίοι τους αντιλήφθηκαν.

Κάποιους συνέλαβαν, αλλά αυτοί οι τέσσερις ξέφυγαν, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι υπάρχουν και άλλοι που εμφανίζονται στα γύρω χωριά και προσπαθούν μέσα από χωράφια να μην συλληφθούν, σύμφωνα με το evrosnews.gr

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αλλά και του εστιατορίου Πασχάλης Μελάς που δημοσίευσε και την φωτογραφία με το εύστοχο σχόλιο: “Καλώς ήλθατε…..Παιδιά….Εμείς μέσα εσείς έξω..!!”, πολλές φορές έχει δει στην επιχείρηση του λαθρομετανάστες και τους έχει εξυπηρετήσει, αλλά τώρα όπως μας είπε τους είδε… αγριεμένους και επειδή δεν φορούσαν μάσκες αλλά κυρίως λόγω του ερχομού τους απ’ την Τουρκία όπου… θερίζει ο κορονοϊός, απέφυγε να τους επιτρέψει την είσοδο.

Τούρκοι στρατιώτες μαζί με παράνομους μετανάστες ετοιμάζονται για μάχη στις Φέρες

https://www.youtube.com/watch?v=fOLiuUnugb0&feature=emb_logo

9/11/2020

 

 

 

 

H Ελλάδα μπλόκαρε πτήση ΜΚΟ:

Ολλανδοί ήρθαν με αεροπλάνο να πάρουν 180 μετανάστες από τη Λέσβο

Newsroom Newsroom  05.10.2020 - 16:24

Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει έγκριση για προσγείωση του αεροσκάφους στη Μυτιλήνη

Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας με φόντο το προσφυγικό. Ομάδα Ολλανδών ακτιβιστών με επικεφαλής έναν Ολλανδό πάστορα, ο οποίος ανάλαβε τα διαδικαστικά, ναύλωσαν πτήση τσάρτερ για να μεταβούν στη Λέσβο και να παραλάβουν 180 πρόσφυγες, παίρνοντάς τους μαζί τους στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση δεν είχε λάβει έγκριση, ούτε από την ολλανδική, αλλά ούτε κι από την ελληνική κυβέρνηση και το αεροσκάφος βρισκόταν για ώρες στον αέρα πάνω από τη Λέσβο, κάνοντας κύκλους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ολλανδίας.

Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει έγκριση για προσγείωση του αεροσκάφους στη Μυτιλήνη και ύστερα από διαβουλεύσεις, κατατέθηκε νέο σχέδιο πτήσης με προορισμό τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροπλάνο παραμένει στην Αθήνα αναμένοντας το σήμα για να επιστρέψει στο Άμστερνταμ.

 

 

 

 

 

 

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 26 Ιανουαρίου, στον  21ο αιώνα
Eμβόλιο Μόλυνσης (όχι πρωθυπουργών) …             Δωδεκάμισι Χιλιάδες Ισραηλινοί προσβλήθηκαν από τον Κορωνοϊό μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer
Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι:             Βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού
«Βόμβα» από Ην.Βασίλειο:             «Όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους»
55-Αμερικανοί, 29-Νορβηγοί             έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμό. Γίνεται έρευνα
image Δείτε σαν σήμερα
image Eμβόλιο Μόλυνσης (όχι πρωθυπουργών) …
image Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι:
image «Βόμβα» από Ην.Βασίλειο:
image 55-Αμερικανοί, 29-Νορβηγοί

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 1ος

Αθλητισμός 1ος

            Κύπελλο Αγγλίας: Στο τέλος η Τότεναμ, 4-1 τη Γουίκομπ

Read More...

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

Στην παράταση η ΤΣΣΚΑ, 91-87 την Αρμάνι

Read More...

Αθλητισμός 11ος

 Αθλητισμός 11ος

              Στεφανί Φραπάρ: Γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει στο Champions League

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Bugatti

Bugatti

              Πού παραδόθηκε η πρώτη Bugatti Chiron Pur Sport;

Read More...

Frank Stephenson

Frank Stephenson

              Ο μεγαλύτερος σχεδιαστής αυτοκινήτου μιλάει για το πάθος του... τις μοτοσικλέτες!

Read More...

Rally Dakar

Rally Dakar

            Dakar 2021 SS6: Νίκη για τον Sainz, σπασμένη ανάρτηση για τον Loeb

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

              Μόνοι τους ξεμπροστιάζονται!

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1ος

		ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1οςΤΕΡΜΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ή Ηλίθιοι... Διπλωματικοί κύκλοι διαρρέουν για 62ο γύρο στην Αθήνα... ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙ...;;;

Read More...

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

ΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ! Ντοκουμέντα

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

              Το Ισραήλ ανοίγει το παλάτι - πίστα χορού του Ηρώδη για το κοινό

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

            Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ινδία

Ινδία

      Ινδός στρατηγός : ”To Iνδικό ναυτικό να έρθει άμεσα στο Αιγαίο για ασκήσεις-Η Τουρκία πρέπει να πληρώσει βαρύ τίμημα” – Βίντεο

Read More...

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

  Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε αγωγή στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν επειδή με απόφαση του «πάγωσε» τις απελάσεις...

Read More...

Ντόναλτ Τραμπ

Ντόναλτ Τραμπ

    «Κλείνει το μάτι» στα σενάρια για νέο κόμμα: «Κάτι θα κάνουμε, αλλά όχι ακόμα»

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 1ος

		EΛΛΑΔΑ 1ος

            Η Συνθήκη της Λωζάννης και η αποστρατικοποίηση των νήσων

Read More...

EΛΛΑΔΑ 12ος

		EΛΛΑΔΑ 12ος

              Η Ελλάδα μεγαλώνει από το Ιόνιο Πέλαγος - Με ''σφραγίδα'' του ΣτΕ στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα

Read More...

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

              Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

              ΣτΕ: Συζήτηση αιτήσεων συνταξιούχων - Τι είπε το δημόσιο για να μην πληρώσει

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

            Νέα λίστα Πέτσα: Η κυβέρνηση δίνει 18,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ για να «πείσουν» τους πολίτες να εμβολιαστούν!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

...

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Γαλλία: Το 2020 ήταν η θερμότερη χρονιά από το 1900

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

            Ο ποταμός που έδωσε το όνομά του σε έναν από τους διασημότερους ελληνικούς χορούς

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Επτά Πηγές: Το τούνελ που σε οδηγεί σε έναν μικρό παράδεισο

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

            Η νέα διώροφη γέφυρα από γυαλί στην Κίνα προκαλεί τρόμο (βίντεο)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν μέχρι το πάτωμα;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

              11 μυθικοί θησαυροί που δεν έχουν βρεθεί ακόμη

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                59η, 58η, 57η, 56η, 55η, 54η, 53η, 52η, 51η, 50η, 49η, 48η, 47η, 46η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
45η, 44η, 43η, 42η, 41η, 40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/01/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ   22/01/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/12/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  31/12/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Μόρφου Νεόφυτος:

Μόρφου Νεόφυτος:

            Σε ένα μηνά δεν θα την λέμε υπερδύναμη…

Read More...

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              25 Ιανουαρίου 2019: ημέρα αποφράς 145+8 υπέγραψαν το τέλος της Μακεδονίας...

Read More...

ΕΡΑΤΥΡΑ - 2021

 ΕΡΑΤΥΡΑ - 2021

Η Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

              “Η αποκαθήλωση του Ερντογάν” Ιωάννης Μάζης

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

            Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ , ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

              ΚΥΡΙΑΚΟ, Δ Ε Ν ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !!! Βγάλε μία μέρα, αν είσαι μάγκας, τα πρόστιμα και σταμάτησε μία μέρα την τρομοκρατία και τους...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Γ. Τράγκας:

Γ. Τράγκας:

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντηρεί τη φοβία και τον πανικό του πληθυσμού, προκειμένου να αποφεύγει κύματα αντιδράσεων για την ανεργία...

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ

Read More...

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Η κυβέρνηση στέλνει την εθνική κυριαρχία στον διαπραγματευτή Τούρκο Προκρούστη

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided