Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2020

EΛΛΑΔΑ 7ος

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ “LOCKDOWN”. ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΕΚΤΑΚΤΟ.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ

ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ “LOCKDOWN”.

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....................Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες. Τι σημαίνει Σιωνισμός και αντίχριστος θα το δούμε και θα το καταλάβουμε όλοι σιγά σιγά.  Και όσο θα πέφτουν οι μάσκες του ψεύδους και της υποκρισίας,....τόσο θα φαίνεται όλο και περισσότερο το μίσος και ο φθόνος κατά των ανθρώπων, που έχουν οι εργάτες της παγκόσμιας Κυβέρνησης του Εβραίου «μεσσία». Από αυτά που μάθαμε λοιπόν μέσα από διάφορες συσκέψεις που γίνονται στο Μαξίμου και στα γραφεία του Υπ. εσωτερικών και του Υπ. υγείας, ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  για να επαναφέρουν νέα ΓΕΝΙΚΑ περιοριστικά μέτρα, εν όψη του εορτασμού της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.
Σε αυτό φαίνεται πως αντιδρά ο Υπουργός Υγείας  Βασίλης Κικίλιας και υπάρχει οργή στο Μαξίμου και ανησυχία στις τάξεις των σατανιστών που ζητούν την αντικατάστασή του.Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην σωστή σειρά τους. Όπως μας προειδοποίησαν παλαιότεροι αλλά και σύγχρονοι άγιοι της Εκκλησίας μας, βρισκόμαστε στην εποχή που προσπαθεί ο αντίχριστος να γίνει κυρίαρχος της γης και να υποτάξει την ανθρωπότητα,  μέσω μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Αυτό το προωθούν οι Εβραίοι Σιωνιστές, διότι ο αντίχριστος είναι ο δικός τους αναμενόμενος «μεσσίας» και  πρωτεύουσα της παγκόσμιας Κυβέρνησης θα κάνουν την Ιερουσαλήμ.
Θέλουν όμως να υποτάξουν και όλους τους ανθρώπους και να τους οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ στο σφράγισμα με το 666.  Για να γίνει αυτό πρέπει καταρχήν οι άνθρωποι να εξαρτώνται οικονομικά από τους Σιωνιστές.  Οπότε το πρώτο βασικό μέλημά τους, είναι να δημιουργήσουν την παγκόσμια χρεοκοπία ΚΡΑΤΩΝ και ανθρώπων,  για να τους ελέγχουν αφού θα περιμένουν οικονομική βοήθεια από τους Σιωνιστές.
Η γνωστή δηλαδή μέθοδος των Σιωνιστών.

Με την απάτη  του κορωνοϊού που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και τον παρουσίασαν «θανατηφόρο», κατόρθωσαν να χρεοκοπήσουν την ανθρωπότητα κατά 50% χωρίς να πειραχθεί καθόλου το Εβραϊκό τραπεζικό σύστημα. Για να επέλθει όμως γενική χρεοκοπία, πρέπει να επανέλθουν τα «κρούσματα» και να επανέλθουν και τα μέτρα «προστασίας» με ένα νέο “lockdown” , γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει,
όλα για ..... την «ασφάλεια» και για .... την «προστασία» σας γίνονται.

Και πρέπει αυτό το νέο “lockdown” να γίνει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, γιατί ο πόλεμος που δεχόμαστε στην Ελλάδα είναι πόλεμος κατά του ΧΡΙΣΤΟΥ και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.  Και όπως έκαναν το Πάσχα, έτσι θέλουν να μας χτυπήσουν και στην μεγάλη εορτή του Δεκαπενταύγουστου.
Αν δουν την ίδια εικόνα με πέρυσι, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ...
Θα ουρλιάζουν στα κανάλια για τις ..... αποστάσεις και τον ..... συνωστισμό...!!!


Το θέμα όμως του επόμενου γενικού “lockdown” έχει δημιουργήσει φανερά μεγάλη ΡΗΞΗ μεταξύ των σατανιστών της Κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, που σημειωτέον δεν ανήκει συνειδητά στο στρατόπεδο των  σατανιστών του αντίχριστου, όπως ο Μητσοτάκης, ο Χαρδαλιάς η Κεραμέως, ο Χρυσοχοΐδης και πολλοί άλλοι.
Έγινε λοιπόν κάτι σημαντικό που δεν προβλήθηκε απο τα συνεργαζόμενα με τους Σιωνιστές ΜΜΕ και δείχνει την ΡΗΞΗ που έχει επέλθει μεταξύ των υπαλλήλων του Σιωνισμού, με τον υπουργό ΥΓΕΙΑΣ τον Βασίλη Κικίλια, που είναι και ο πλέον αρμόδιος στην υπόθεση της «πανδημίας».
Έγινε λοιπόν μία σύσκεψη εχθές στο Μέγαρο Μαξίμου, για να συζητήσουν το θέμα της ...... «αύξησης των κρουσμάτων»  με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Συγκεκριμένα κλήθηκαν οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί, δύο γενικοί γραμματείς,  δύο αρχηγοί σωμάτων ασφαλείας (αστυνομίας και λιμενικού) καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας,  αλλά........ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ τον πλέον ΑΡΜΟΔΙΟ Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ή κάποιο άλλο εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.

Αυτό για άλλους μπορεί να δημιουργεί........ πολλά ερωτηματικά, αλλά σε εμάς δείχνει πεντακάθαρα τι συμβαίνει, αφού γνωρίζουμε από πολλές πηγές, ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι του συναφιού του αντιχρίστου και δεν κάνει τυφλή υπακοή σε ότι του λένε.
Μπορεί να είναι ένας Έλληνας εκτός Εκκλησίας και πνεύματος Ορθοδοξίας που δεν γνωρίζει ούτε Χριστό ούτε αντίχριστο, αλλά όπως δεν είναι συνειδητός οπαδός του Χριστού, έτσι δεν είναι και συνειδητός οπαδός του αντίχριστου.
Και τους περισσότερους ανθρώπους αυτού του είδους, τους χρησιμοποιούν οι σατανιστές με διάφορους τρόπους και τους κάνουν τελικά να δουλεύουν γι’ αυτούς.
Επειδή όμως ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι μαλάκας  και βλέπει τα πράγματα και τεχνοκρατικά,
έχει καταλάβει εδώ και πέντε μήνες, ότι η υπόθεση «κορωνοϊός» έχει πολλά κενά και «μπάζει» από παντού.
Οπότε δεν είναι πλέον διατεθειμένος να συνεχίσει να χορεύει στον ίδιο ρυθμό που του επιβάλλουν οι συνειδητοί οπαδοί του αντίχριστου.

Και το κυριότερο δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει μία νέα ΚΥΑ για να πάει η χώρα σε νέο “
lockdown” που θα είναι η απόλυτη καταστροφή για όλη την μικρομεσαία ελληνική οικονομία.
Χωρίς να εξετάσουμε τις υπόλοιπες αλυσιδωτές συνέπειες.

Γι’ αυτό και δεν τον κάλεσε ο Μητσοτάκης στην σύσκεψη για τον «κορωνοϊό» και από πληροφορίες θέλει να τον αντικαταστήσει και γρήγορα , γιατί ο Βασίλης Κικίλιας έχει γίνει «μυίγα» μέσα στην ΣΟΥΠΑ της Κυβέρνησης  και ουσιαστικά χαλάει και καθυστερεί τα σχέδια των Εβραίων Σιωνιστών, που τρέχουν να προλάβουν το "lockdown" πριν το Δεκαπενταύγουστο.
Καταλάβατε τώρα  γιατί οι Εβραίοι θέλουν να βάζουν φούστηδες στα Υπουργεία;;; Γιατί ο φούστης είναι ελεγχόμενος και τον κρατάνε στο χέρι. Αλλά οι φούστηδες είναι και άτομα χωρίς αναστολές, που ότι τους λένε κάνουν. Στο Υπουργείο Υγείας τους προέκυψε αρσενικός ο Βασίλης Κικίλιας και ορίστε τα προβλήματα. Γιατί οι αρσενικοί έχουν αρχές και έχουν και «κόκκινη γραμμή» που δεν την παραβιάζουν.
Ότι και να γίνει, να ξέρετε πως ΌΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ παίζεται αυτές τις υπόλοιπες 13 μέρες του Ιουλίου, για να επιβάλλουν από 1η Αυγούστου την αρχή των νέων «μέτρων» κατά της ... «διασποράς του κορωνοϊού»  και να πάνε στο Δεκαπενταύγουστο με γενικό  “lockdown” και κλειστές Εκκλησίες.
Και δυστυχώς για μας τους Έλληνες Ορθόδοξους, ο Σιωνισμός έχει αγοράσει σήμερα και τους Μητροπολίτες και τους ιερείς της Εκκλησίας μας, γι΄αυτό και  κλείνουν τις Εκκλησίες μας, κάνοντας υπακοή  στους αντίχριστους και στους αφορισμένους της Κυβέρνησης.
Δεν υπηρετούν πια, ούτε τον Χριστό ούτε τον λαό.

Επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται μέσα στο στρατόπεδο των σατανιστών και ακούσαμε πως έπεσε και η «ιδέα» να ρίξουν αληθινό φονικό ιό για να γίνει το “lockdown” χωρίς διαμαρτυρίες,  αλλά οι πιο "λογικοί" αντέδρασαν και είπαν: "και εμείς πως θα προστατευτούμε";;; να ξέρετε πως δεν έχουν σκοπό να μας αφήσουν σε ησυχία και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα πράγματα δεν πρόκειται να ηρεμήσουν και θα αρχίσουν τα χειρότερα.


Να έχετε πίστη στον Τραδικό Θεό και στην Παναγία μας και να είστε ψύχραιμοι.
Ζητήστε από τον Θεό και την Παναγία μας να βοηθήσουν την Ελλάδα και να κάνουν αυτά που δεν μπορούμε εμείς.
ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ.   ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

πηγή στις Ιουλίου 18, 2020  πηγή  NEWS-GR GREECE

GEWKWN :

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,

με τους ‘’Συμμάχους’’ και με τους προδότες…..

Χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για την Πατρίδα ! σήμερα, κάποιοι ‘’ελληνες ‘’ θυσιάζουν την Πατρίδα για τον εαυτό τους !

Η Ελευθερία των Ελλήνων ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι……..«ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ….ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ» και ποτέ μα ποτέ από συνομιλίες για «έντιμους συμβιβασμούς».

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε.

Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα, με την απειλή πολέμου, να απαιτεί παραχώρηση Ελληνικών εδαφών, το αντίθετο, εμείς οι Έλληνες απαιτούμαι να μας επιστρέψουν οι τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Βούλγαροι και άλλοι, όλα τα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη που τα έχουν πάρει με την βία, και με την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων……

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ: ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…….

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-τούρκους, με τους ‘’Συμμάχους μας ‘’ , και όλους αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Άθεους, ανθέλληνες, προδότες, πολιτικούς, που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ-Δεσποτάδες-ιερείς – μοναχούς και λαϊκούς που έχουν προδώσει ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ αντάξιοι των προγόνων μας, να αντλήσουμε δύναμη από αυτούς για να δώσουμε την τελευταία μάχη

Ας ακούσουμε λοιπόν όλοι τις φωνές των προγόνων μας που μας λένε: Εάν μεν άνδρες ώσιν, ουκ απορήσουσι συμμάχων, εάν δε, ανδράποδα κυρίων» (Εάν φανείτε άνδρες, δεν θα δυσκολευθείτε να βρείτε εύκολα συμμάχους. Εάν είστε ανδρείκελα, δεν θα δυσκολευθείτε να βρείτε αφεντικά).

ΕΛΛΗΝΕΣ… ακολουθείστε τις φωνές μέσα σας και αντισταθείτε, για να μπορείτε αύριο να κοιτάξετε τα παιδιά σας στα μάτια.

Ν. Κουρής, επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ : Σύμφωνα με τον πτέραρχο Ν. Κουρή, η Τουρκία είναι «γίγαντας με γυάλινα πόδια», που κάθε φορά που συναντάει την αποφασιστικότητα της Ελλάδας υποχωρεί! επεκτατικές οι διαθέσεις της γειτονικής χώρας που επιδιώκει τη βίαιη ανατροπή του καθεστώτος της Συνθήκης της Λωζάνης και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας……… Η Αγκυρα διεκδικεί πλέον κατοικημένα ελληνικά εδάφη!

Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το “σπίτι” των Ελλήνων.

Οι Τούρκοι πρώτα εξαγγέλλουν μεγαφωνικά αστήριχτες και νομικά αβάσιμες διεκδικήσεις. Ύστερα, απαιτούν να ικανοποιηθούν. Στη συνέχεια εκβιάζουν και απειλούν πως, αν δεν ικανοποιηθούν, θα το επιβάλουν διά της ισχύος του τουρκικού στρατού. Ακολούθως εμφανίζονται ως «περιστερές ειρήνης» και με επιτηδευμένες δηλώσεις ηγετών τους προτείνουν διάλογο για την επίλυση των δήθεν διαφορών.

Εδώ παρεμβαίνει ο ξένος παράγοντας -συνήθως αμερικανικός ή και ευρωπαϊκός- ο οποίος πιέζει όπως Ελλάδα ή και Κύπρος, και η Τουρκία παρακαθίσουν σε συνομιλίες «για να τα βρουν». Οι Έλληνες, σύρονται να συζητούν επί ανύπαρκτων ζητημάτων, τα οποία δημιουργεί η τουρκική αρπακτικότητα.

Η μεν Αθήνα έχει βαφτίσει την ατολμία, την αδράνεια, την εγκληματική απρονοησία και την τουρκοφοβία της με τη γνωστή απόφανση: «Η Κύπρος κείται μακράν».

Προφανώς και το Καστελόριζο και η Ρόδος και η Κάρπαθος και η Κρήτη κείνται μακράν, για την τρεμαλέα αθηναϊκή ελίτ. Η δε Λευκωσία βάφτισε την αναποφασιστικότητά της, «επαναπροσέγγιση», «επανένωση» και «συνομιλίες» με τον εγκάθετο της κατοχής.

Με ολέθριες προσπάθειες κατευνασμού και εξημέρωσης του τουρκικού θηρίου, με προσχωρήσεις σε τουρκικές αξιώσεις. Είναι πραγματικά πρωτοφανές στα διεθνή διπλωματικά και πολιτικά χρονικά:

ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Φλώρος, σε μια ασυνήθιστη και εκπληκτική για τα ελληνικά δεδομένα δήλωση-προειδοποίηση (19.6.2020), είπε προς τους Τούρκους:

«Όποιος πατήσει τα πόδια του στο (ελληνικό) έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι». Και υπογράμμισε: «Όλοι γνωρίζουν πως, όποιος τολμήσει να τα βάλει μαζί μας, θα φύγει με παρά πολύ μεγάλο κόστος……Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος συμμερίζεται τις θέσεις του στρατηγού;

Η Ελλάδα έχει μόνο δύο επιλογές: Είτε θα αντισταθεί, ακόμα και ένοπλα, κατά της τουρκικής βουλιμίας είτε θα συρθεί σε ένα… τανγκό συνομιλιών με μια Τουρκία η οποία δεν δικαιούται τίποτε και απαιτεί τα πάντα. Η Ελλάδα δεν ζητά παρά μόνο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο η Τουρκία παραβιάζει αδίστακτα. Υπό τις δοσμένες, δυσμενείς για τον Ελληνισμό, συνθήκες και το ανισοζύγιο δυνάμεως υπέρ της Τουρκίας, οποιαδήποτε εισήγηση, πίεση τρίτων ή συναίνεση της Ελλάδας για ένα… τανγκό διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους θα ισοδυναμούσε με εθνική αυτοκτονία και εδαφική συρρίκνωσή της. simerini.sigmalive…

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ έφεδρων καταδρομέων της Εθνικής Φρουράς, ΚΥΠΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ!

https://www.youtube.com/watch?v=7e_c8ms8Vn8&feature=emb_logo

ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=lQufEW5ovTA&feature=emb_logo

GEWKWN

Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν είναι Έλληνες !

Για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε στην καταστροφή..


GEWKWN
Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος !..

Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους,
που ΔΕΝ είναι η Ελλάς.
Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο…..
Όσο πιο πολλά προδίδεις, τόσο πιο ψηλά μπορείς να φτάσεις στην «Ελληνική» Δημοκρατία

Κατάντησαν το λαό μας μίζερο και αλλοτριωμένο, και την νεολαία μας, πρεζόνια, φυγόστρατους και ομοφυλόφιλους.

Δεν τους νοιάζει εάν οι γενιές των Ελλήνων που ζουν σήμερα στην Ελλάδα θα είναι και οι τελευταίες.
Η έγνοια τους είναι πώς να εξασφαλίσουν το μικροσυμφέρον τους και πώς να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Τούρκων αδελφών τους.
Η καθημερινή τους αγωνία είναι πώς εξυπηρετήσουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Μερικές γραμμές από το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού (εβραίου-Αρόν Αβούρι)που φέρει το ψευδώνυμο «Κώστας Σημίτης».

«Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση.
Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μία σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα.»……Κωνσταντίνος Σημίτης

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….


Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής

Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου:
λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: παππούς του ο Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικό στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ. έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.
Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του είναι η καταστροφή της Ελλάδας

Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών, έχει τουρκική καταγωγή από το χωριό Καραμανλί (Karamanli) της Δυτικής Τουρκίας

Στεφανόπουλος:
αλβανικής καταγωγής κατ’ ιδίας δήλωσης

Παπούλιας:
επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ» Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).

Μπενάκη:
εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.

Βαρβιτσιώτης:
κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.

Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ.
Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.
Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα (Φανή – Ιωάννα) που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι παντρεμένη με Εβραίο και μάλιστα, ο γάμος έγινε σε Εβραϊκή Συναγωγή.

Έβερτ:
εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.

Ελευθέριος Βενιζέλος:
Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά

Μητσοτάκης:
ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ. Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας.
Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.

Αλαβάνος:
κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.

Τέρενς Κουίκ:
εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.

Χαανα Διαμαντοπούλου:
εβραία.

Βενιζέλος:
Τούργκογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.

Χρυσοχοϊδης:
Κοέμ Κοεμτζόγλου.

Παπαδήμος:
ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.

Γιάννης Στουρνάρας:
ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί……. thesecretrealtruth

Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας:
Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας.

Ανδρέας Παπανδρέου 1995... στιγμές ειλικρίνειας...ο νοών... νοείτω...

...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας.
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!
Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα - ποιοι μίλησαν και τι είπαν·
ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ…….

ο νοών... νοείτω....


ΕΛΛΗΝΕΣ,
το μέλλον της πατρίδας επαφίεται στον πατριωτισμό ενός εκάστου από εμάς και ενός εκάστου από τους λοιπούς συμπατριώτες μας, των οποίων η ψυχή εξακολουθεί να πάλλει Ελληνικά.

Ο αγώνας μας είναι πάνω από όλα, αγώνας επιβίωσης.
Είναι αγώνας διαφώτισης του λαού μας.
Είναι αγώνας καταγγελίας των προγεφυρωμάτων του εχθρού.
Είναι αγώνας ανατροπής της ήττας.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελπίδα δεν έχει σβήσει.
Πως υπάρχει ακόμη δύναμη αντίστασης.
Δύναμη αντίστασης ενάντια στους πολιτικάντηδες, ενάντια στους προδότες, ενάντια στην εκμετάλλευση, ενάντια στη σήψη, ενάντια στην παρακμή, ενάντια στη μιζέρια.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιοι ακόμη που δεν θα δεχτούμε να μας κλέψουν την πατρίδα οι ανθέλληνες, πως δεν θα δεχτούμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα στους βάρβαρους της Ανατολίας και στην Νέα Τάξη.

Σφίξτε τις γροθιές…..
Σφίξτε τα χέρια,
ενωμένοι και με πίστη αταλάντευτη στο Θεό,
με ήθος και σθένος αγωνιστή,
με σεβασμό στην παράδοσή μας,
με γνώση και προσήλωση προς την Ελληνική Ιστορία μας,
να βγούμε έξω και να αναζητήσουμε τους όσους ζωντανούς, κατά τον Ίων Δραγούμη

Ο προδότης στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε θέση ούτε στη ζωή, ούτε στο θάνατο.
Οι προδότες εκτελούνταν και τα πτώματα τους πετάγονταν μακριά από την πολιτεία.
Υπήρχε νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική.
Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία.
Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση για προδοσία.
Επίσης καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών Τους θεωρούσαν επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας».

https://www.youtube.com/watch?v=3XdfnyUW16A

ΓΕΡΟΝΤΑΣ :
Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ).
Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

ksipnistere.com   4/7/2020

 

ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ !

Γράφει ὁ Ἀρχιμ. Τιμόθεος Παπασταύρου

Δὲν ξέρω ἂν ἀναρωτηθήκατε ποτέ, τί εἶναι γιὰ σᾶς ἡ Ἑλλάδα μας. Δὲν ξέρω ἂν νοιώσατε ποτέ μέσα σας, κάποιο σκίρτημα στὸ ἄκουσμα τούτης τῆς λέξης. Δὲν ξέρω ἂν μπορῶ καὶ ἂν θέλετε ἀλλὰ καὶ ἂν δικαιοῦμαι νὰ σᾶς ἀποκαλῶ, Ἕλληνες!

Κάνω τοῦτες τὶς διατυπώσεις, διότι μὲ τὴν τελευταία ψηφοφορία μέσα στὴ Βουλή, μοῦ δώσατε νὰ καταλάβω, ὅτι, μόνον Ἕλληνες …δὲν εἶσθε! Ἦταν, ἀνέκαθεν, γνωστό, ὅτι ὅσοι “μπαίνατε” στὰ ψηφοδέλτια τῶν διαφόρων κομμάτων, τὸ τελευταῖο ποὺ σᾶς ἐνδιέφερε ἦταν, τό, ποιοὶ νόμοι πρόκειται νὰ ψηφισθοῦν, ποιὸ θὰ ἦταν “ὄφελος” διὰ τὸν ΕΛΛΗΝΑ, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴ δύστυχη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ποιὸ “πρέπει” καὶ ποιὸ “δὲν πρέπει”, τί ὁρίζει τὸ Σύνταγμα καὶ τί δὲν ὁρίζει.

ΕΝΑ, μόνο, σᾶς ἐνδιέφερε! Ὁ γιγαντιαῖος μισθός σας καὶ τὰ ὅσα BONUS προέκυπταν ἀπ’ αὐτόν! Οἱ διαξιφισμοὶ μεταξύ σας καὶ οἱ “κοκορομαχίες” γιὰ κάποια, δῆθεν, θέματα, ἀλλὰ καὶ οἱ, δῆθεν, ἀντιπαλότητες καὶ ἀποχωρήσεις ἀπὸ τὴ Βουλή, ἦταν ψεύτικες καὶ προσυνεννοημένες καὶ χωρὶς ἰδιαίτερη σημασία. Ἡ ψῆφος τοῦ πολίτη, ποὺ οὐσιαστικὰ σᾶς ἐνδιέφερε, ἦταν γιὰ ἐσᾶς, ὑπόθεση ἐξαπάτησης καὶ κοροϊδίας καὶ ὅπως οἱ πάντες ὁμολογοῦν, μηδὲ καὶ “ὑμῶν ἐξαιρουμένων”, τὰ φιλικὰ χτυπήματα στὴν πλάτη, ἦταν μόνο προεκλογικὰ καὶ τὰ φιλιὰ τῆς, δῆθεν, οἰκειότητος, ἦσαν ἁπλῶς “λεκέδες”, ποὺ στὴ συνέχεια, στὰ σπίτια σας, ξεπλένατε μὲ μπόλικο οἰνόπνευμα!

Τὸ θέμα ποὺ σᾶς ἀνησυχοῦσε, ἦταν τὰ “γλυκὰ μάτια” τῆς Μέρκελ καὶ ἡ προαγωγὴ ποὺ θὰ σᾶς ἔδινε ὁ Μισέλληνας Κίσσιγκερ. Δὲν τὸν ξέρατε; Δὲν ἀκούσατε ποτὲ τίποτα γι’ αὐτὸν τὸν καταχθόνιο ἐχθρὸ τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Πατρίδος μας; Εἶναι δυνατὸν νὰ γνωρίζουν ἀκόμη καὶ οἱ ἁπλούστεροι τῶν ἀνθρώπων καὶ ὄχι μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ καὶ νὰ μὴν γνωρίζετε ἐσεῖς; Ἀκόμα κι ἂν θέλετε νὰ δεχθῶ κάτι τέτοιο, τότε δὲν εἶσθε οὔτε κἂν ἀφελεῖς, ἀλλὰ μᾶλλον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Εἶναι δυνατὸν νὰ ἀκούονται “φιλελληνικὲς” φωνὲς μέσα στὸ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο, ἀπὸ ξένους Εὐρωπαίους Εὐρωβουλευτὲς καὶ οἱ τοιοῦτοι Ἕλληνες, νὰ ντρέπονται ἀκόμα καὶ γιὰ τὴν καταγωγή τους καὶ πολλάκις νὰ ἀντιτίθενται σὲ κάθε τι “φιλελληνικὸ” καὶ χρήσιμο γιὰ τὸν Τόπο μας; Εἶναι δυνατόν, νὰ μᾶς ἐφιστοῦν τὴν προσοχή, ξένοι βουλευτὲς καὶ ἀξιωματοῦχοι καὶ νὰ μᾶς παρακαλοῦν, ὡς γνήσιοι φιλέλληνες, νὰ “ρίξουμε” τὴν κυβέρνηση μας, ἀκόμη καὶ πραξικοπηματικά, προκειμένου νὰ γλυτώσῃ ὁ τόπος τοῦτος;

Γιὰ νὰ εἶμαι ἀπολύτως εἰλικρινής, – τοῦτο τὸ ἔχω δηλώσει κατ’ ἐπανάληψιν, καὶ δημοσίως – οὐδέποτε σᾶς ἐμπιστεύθηκα˙ οὐδέποτε σᾶς ψήφισα καὶ αὐτὸ συνιστοῦσα καὶ συνιστῶ σὲ ὅσους μὲ συμβουλεύονται ἐπ’ αὐτοῦ μέχρι σήμερα. Ἔστω κι’ ἂν κάποιοι μοῦ πρότειναν νὰ δέχομαι καὶ ψηφίζω τὸ “μὴ χεῖρον”,

προσπάθησα νὰ βρῶ … ποιό εἶναι αὐτό; καὶ ὅταν σᾶς ἔβλεπα νὰ ἀλλάζετε ἕδρανα στὴ Βουλὴ καὶ ὁ “δεξιὸς” νὰ γίνεται ξαφνικὰ “ἀριστερὸς” καὶ ὁ “ἀριστερὸς” νὰ γίνεται … “ἀκροδεξιὸς” καὶ … δώστου, καὶ ὅταν εἶδα τοὺς “δεξιοὺς” νὰ μέμφονται τοὺς πρώην “δεξιοὺς” καὶ τοὺς “ἀριστεροὺς” νὰ κατηγοροῦν τοὺς πρώην “ἀριστερούς”, σὰν “φασίστες”, κατάλαβα ὅτι δὲν ὑπάρχει … “μὴ χεῖρον”, ἀλλὰ μόνον … “χείριστον”! Καὶ ὅταν κάποιοι ἄλλοι, – βαλτοί; δὲν ξέρω! – μοῦ ἔθεταν τὸν “φοβερὸν κίνδυνον”, ὅτι ἂν ὅλοι ἔκαναν, ἐκεῖνο ποὺ ἐγὼ συνιστοῦσα, θὰ … εἴχαμε “ἀναρχία”, γελοῦσα καὶ ἀναρωτιόμουν … “γιατὶ τώρα, δὲν ὑπάρχει ἀναρχία;”

Πέραν ὅμως ὅλων αὐτῶν, καὶ παρὰ τὶς ὅποιες ἀρνητικὲς ἀπόψεις καὶ γνῶμες ποὺ εἶχα καὶ ἔχω γιὰ ἐσᾶς τοὺς βουλευτὲς τοῦ Ἑλληνικοῦ Κοινοβουλίου, οὐδέποτε θὰ μποροῦσα νὰ φαντασθῶ, ὅτι, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, μὲ μυστικὲς συμφωνίες καὶ συμβουλὲς τῶν ξένων “πατρόνων” σας, θὰ φθάνατε στὸ ποιό κατάπτυστο, κατάντημά σας!

Δὲν θέλω νὰ σᾶς ξέρω! Μὴν ἔλθετε ποτὲ νὰ μὲ χαιρετήσετε! Μὴν μοῦ παραστήσετε ποτὲ τὸν … ἀθῶο! Ἀκούω τὴ λέξη “βουλευτής” καὶ μοὔρχεται … ἐμετός! Φύγετε ἀπὸ μπροστά μου! Ἀκόμα καὶ οἱ Τοῦρκοι, μοῦ εἶναι περισσότερον συμπαθεῖς, ἀπ’ ὅτι … ἐσεῖς! Ἀκόμη καὶ οἱ Ἀλβανοί, καὶ οἱ Σκοπιανοί, ποὺ τοὺς ὀνομάσατε “Μακεδόνες”, ναὶ τοὺς ἐκτιμῶ περισσότερο, ἀπὸ ἐσᾶς τοὺς “Γραικύλους”, ποὺ λυσσᾶτε ἐναντίον τῆς Ἑλλάδας μου! Χαθῆτε ἀπὸ τὰ μάτια μου!!!

Πηγαίνετε σ’ ἐκείνους ποὺ σᾶς τιμοῦν καὶ σᾶς καμαρώνουν! Πηγαίνετε σ’ ἐκείνους ποὺ σᾶς ὑποδέχονται μὲ τυμπανοκρουσίες! Πηγαίνετε σ’ ἐκείνους ποὺ σᾶς στήνουν θρόνους καὶ ἐξέδρες καὶ σᾶς λιβανίζουν μὲ ἕνα σωρὸ ψεύτικα λόγια καὶ βλακώδεις κολακεῖες! Νὰ σᾶς χαίρονται καὶ νὰ τοὺς χαίρεσθε! Ἄλλωστε, … “ὅμοιος, ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει”! Ἂν δὲν ξέρετε τί σημαίνει … νὰ πᾶτε νὰ μάθετε, μὴ τυχὸν καὶ προβληματισθεῖτε!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ!

ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!

Ὅσο κι’ ἂν καμαρώνετε γιὰ τὰ βουλευτιλήκια σας, δὲν εἶσθε ἄξιοι οὔτε γιὰ τὰ … πτύελά μας! Βρωμᾶτε, ἀνθελληνισμὸ καὶ ἐθνικὴ … πτωμαΐλα!

Χαθῆτε ἀπὸ μπροστά μου!

Μάθετε, ὅμως, ὅτι, ἐγώ, τὴν Ἑλλάδα μου, δὲν τὴν ξέγραψα, ὅπως ἐσεῖς!

Μάθετε, ὅτι τὰ Ἔθνη δὲν “φτιάχνονται” μὲ συνωμοσίες καὶ συμφωνίες … κάτω ἀπὸ τὸ τραπέζι!

Μάθετε, – ποὺ ποτέ δὲν πρόκειται νὰ τὸ μάθετε – ὅτι ἡ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ!

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Μάθετε, ὅτι Αὐτὸς ὁ Θεὸς τὴν στήριξε καὶ τὴν στηρίζει καὶ κανένας Σατανὰς, καμμιὰ Κόλαση, κανένας ἀντίχριστος καὶ μισέλληνας, Κίσσιγκερ, Σόρος, Μέρκελ, Ρότσιλντ, ἢ ὅπως ἀλλοιῶς τὸν λένε – μαγαρίζω καὶ τὸ γραπτό μου μὲ τὰ ὀνόματά τους! – δὲν πρόκειται νὰ τὴν πειράξῃ!

Ταὐτισθήκατε, μὲ τὸν “ἐφιάλτη” καὶ τὸν Πήλιο Γιούση καὶ τὸν κάθε βρωμερὸ προδότη τῶν ἁγίων μας χωμάτων!

Τὸ ἄστρο τῆς Ἑλλάδος, τὸ “ἄναψε” ὁ Ἴδιος ὁ Κύριος καὶ ὅτι ἀνάβει ὁ Θεός, θὰ παραμένῃ ἀναμμένο καὶ ζωντανὸ καὶ θὰ καίῃ καὶ θὰ ζεματάῃ ὅποιον προσπαθεῖ νὰ τὸ … σβύσῃ!

Ἡ Ἑλλάδα ποτέ δὲν πεθαίνει! Δὲν τὸ λέει μόνο τὸ Ἐθνικὸ μας τραγούδι, ἀλλὰ τὸ ἀπέδειξαν καὶ τὸ κραυγάζουν οἱ αἰῶνες! Τὸ μαρτυροῦν οἱ ἀγῶνες τῆς Πατρίδος μας! Τὸ ὁμολογοῦν ἀκόμα καὶ οἱ ἐχθροί της! Ὅσο τὴν … κόβουν, θὰ μεγαλώνῃ! Ὅσο τὴν μειώνουν θὰ … μεγαλουργῇ! Ὅσο τὴν ταπεινώνουν, θὰ … γιγαντώνεται! Ὅσο καὶ ὅσοι, τῆς δείχνουν τὰ “δόντια” τους, θὰ τοὺς εἰρωνεύεται καὶ θὰ τοὺς δείχνῃ τὴν ἱστορία της, τὴ γλῶσσα της, τὴν εὐγένειά της καὶ κυρίως τὴν ΠΙΣΤΗ της!

Γι’ αὐτὸ δὲν τὴ φοβᾶμαι! Εἶναι “ἰδιοκτησία τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς Παναγίας”! Ἔχει τὸ Ἅγιον Ὄρος καὶ τόσους μοναχοὺς ἐκεῖ, ποὺ ἀγρυπνοῦν καὶ παρακαλοῦν! Εἶναι γεμάτη, ἀπὸ Ἐκκλησίες καὶ Μοναστήρια! Εἶναι κατάσπαρτη ἀπὸ κόκκαλα μαρτύρων καὶ ἡρώων τῆς Πίστεως καὶ τῆς Πατρίδος!

Αὐτή, δὲν τὴ φοβᾶμαι! Τ’ ἀκοῦτε, προδότες; Αὐτὴ θὰ ζήσῃ καὶ θὰ ζῇ αἰώνια! Ἀλὶ ἀπὸ ’σᾶς!!!

Ἀρχιμ. Τιμόθεος Παπασταύρου ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τὸ ἀνωτέρω κείμενο ἀποτελεῖ ὰπόσπασμα ἀπό τὸ ὑπό ἔκδοση βιβλίου τοῦ π. Σταύρου Παπαδόπουλου “Πνευματικὰ σταχυολογήματα” τῶν ἐκδόσεων Ἀγαθός Λόγος”

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided