Τετάρτη, Μάιος 27, 2020

Η Κυβέρνηση υπέγραψε για επιπλέον 28 hotspot

 

 

 

 

 

 

 

-Mουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα

 

 

 

 

Η Κυβέρνηση υπέγραψε για επιπλέον 28 hotspot

- Mουσουλμανικές πόλεις σε όλη την ΕλλάδαΚαραβιές Λαθρο σε νέες πόλεις από ανέλεγκτους εισβολείς...
Εθνικός κίνδυνος...
Ξυπνήστε...


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Mε την ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β (24/03/2020) υπέγραψε η Κυβέρνηση
την ώρα που οι Ελληνες είναι Φυλακισμένοι στα σπίτια τους με το πρόσχημα του Κορωνοιού να εγκαταστήσουν.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες σε Εικοσιοκτώ (28) σημεία στην ενδοχώρα τα περισσότερα από αυτά ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ που θα μετατραπούν σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!!
Με καραβιές και Λεωφορεία συνεχίζεται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων χωρίς κανένα τεστ για τον ιό και με ειδική μεταχείριση να κυκλοφορούν από τις 07.00 το πρωί εως το βράδυ ελεύθερα χωρίς αδειες σε αντίθεση με τον Ελληνα που χρειάζεται άδεια ,Ταυτότητα η Διαβατήριο για να κυκλοφορήσει στη Χώρα του.
Δηλαδή η Κυβέρνηση δίνει στους παράνομους εισβολείς περισσότερα δικαιώματα και παροχές από τους Ελληνες δεν τους απευλαύνει και τους ΦΥΤΕΥΟΥΝ σε όλη τη Χώρα παράνομα..
Την ωρα που μας έχουν φυλακίσει για να μην γίνουμε δήθεν η αιτία εξάπλωσης και μετάδοσης του Κορωνοιού η Κυβέρνηση μας δουλεύει “ψιλό γαζί” και μεταφέρουν καραβιές ανέλεγκτων λαθρομεταναστών ανέλεγκτων υγειονομικά εισβολέων στις δομές όπως τις βάφτισαν δηλαδή σε Μουσουλμανικές πόλεις!!!
Και μάλιστα ελεύθερους να κινούνται όπου θέλουν από το πρωί έως το βράδυ!!

Έχουμε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ η έχουν σχέδιο να εγκαταστήσουν επιπλέον από τους ήδη υπάρχοντες λαθροεισβολείς ανέλεγκτους και χωρίς αντιδράσεις με κλεισμένους τους Ελληνες στα σπίτια τους???
Όλοι αυτοί κάποια στιγμή είναι ένας ΕΧΘΡΟΣ ένας εν δυνάμει Εσωτερικός Στρατός που θα επιτεθεί στους Ελληνες από τον Έβρο έως και τις πόλεις που τους Φυτεύουν..
Οι Ελληνες ας καταλάβουν τι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίζουν οι Κυβερνήσεις μας οι οποίες μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι με αυτά που κάνουν και τις εντολές που εκτελούν από Ξένα κέντρα και τη Νέα τάξη Πραγμάτων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βάσει της ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β που υπέγραψε η Κυβέρνηση στις 24/03/2020 παραμονή της 25ης Μαρτίου

1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό ΚαλπακίουΣυνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.

7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

11.Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.


13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

15.Δομή«ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ»,στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
16.Δομή«ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


17.Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.


19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.


24.Δομή«ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ»,στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.


25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


27.Δομή«ΚΟΡΙΝΘΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Έχοντας υπόψη:


1. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4375/2016 «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου “σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)” (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 51) και ιδίως τα άρθρα 8 παρ. 4-5, 10 παρ. 4-5 και 11 παρ. 5 αυτού, ως ισχύουν. β. Του ν. 4622/2019
«Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133). γ. Του ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες Διατάξεις» (Α΄169). δ. Του ν. 4368/2016
«Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Α΄21) και ιδίως του άρθρου 96 αυτού. ε. Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄4). στ. Του π.δ. 6/2020
«Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α΄5). ζ. Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α΄10). η. Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄119). θ. Του π.δ. 122/2017
«Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α΄149), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ι. Του π.δ. 83/2019
«Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (Α΄121). ια. Του π.δ. 84/2019
«Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄123). ιβ. Της Υ2/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού
«Σύσταση θέσεων Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργών» (Β΄ 2901). ιγ. Της αριθμ. 340/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών
«Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β΄ 3051). ιδ. Της 16931/16-5-2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα
«Έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ταυτόχρονη κατάργηση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής» (Β΄1410).
2. Την αριθμ. 2943/23-3-2020 αιτιολογημένη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία προκύπτει πρόσθετη δαπάνη σε βάρος των πιστώσεων του Ε.Φ. 1055.201.0000000
«Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου» του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου η οποία θα καλυφθεί με σχετική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών, αποφασίζουμε: Άρθρο 1 Συστήνονται σύμφωνα με τα άρθρα 8 παρ. 4-5 και 10 παρ. 4-5 του ν. 4375/2016,
οι κάτωθι Δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
ΠΗΓΗ


 

 

 

Οι μόνοι που κυκλοφορούν ΠΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ,

πλέον, στην Ελληνική Δημοκρατία, είναι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

- ΕΠΟΙΚΟΙ

- ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

- ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!!

Οι οποίοι (ΕΠΙ-) ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!

Γκούχου-γκούχου και... αλλάχου !!!

Εμείς, με αστυνομικές ταυτότητες (ή και με... διαβατήρια ακόμη !!!)

κι αυτοί, με τήν ... βρωμιά τους !!!

Τα διαβατήρια, τα πέταξαν, με το που μπουκάρισαν στο κ@@οχανείο τής οικουμένης...


Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ.

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/03/blog-post_397.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις 24/3/2020

 

 

 

Η Ρωσία έβαλε σε δοκιμή έξι τύπους εμβολίων COVID-19 για

το εγγύς μέλλον - Ελπίδες από ΗΠΑ - Γερμανία και Αυστραλία

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Mikhail Mishustin, τόνισε ότι ο κύριος στόχος της κυβέρνησης του είναι να αποφευχθεί η μαζική εξάπλωση του ιού στην Ρωσία, γι ‘αυτό και θα λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα για την χώρα, ενώ τα κρούσματα αυξάνονται και εκεί με γεωμετρική πρόοδο.

“Η Ρωσία αναπτύσσει έξι τύπους εμβολίων κατά του νέου κοροναϊού (COVID-19), οι οποίοι αναμένεται να εγκριθούν και να επιβεβαιωθούν ως ασφαλείς στο εγγύς μέλλον”, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Mikhail Mishustin κατά τη διάρκεια συνόδου στο κυβερνητικό κέντρο συντονισμού το οποίο έχει καθήκον την καταπολέμηση και την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ότι ο κύριος στόχος της ρωσικής κυβέρνησης είναι να αποφευχθεί η μαζική εξάπλωση του ιού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «θα ελεγχθεί οπωσδήποτε η κατάσταση με μεθόδους χωρίς διακοπή», λαμβάνοντας παράλληλα και προληπτικά μέτρα.

“Τα μέτρα περιλαμβάνουν όχι μόνο την αναστολή πτήσεων και δημόσιων εκδηλώσεων αλλά και την ανάπτυξη του εμβολίου κατά της νέας λοίμωξης”, δήλωσε ο Ρώσος Πρωθυπουργός.

«Σήμερα, η Ρωσία δοκιμάζει έξι εμβόλια, τα οποία οι ερευνητές της έχουν δημιουργήσει σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δύο μήνες, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες  σύγχρονες βιοτεχνολογίες», δήλωσε ο Mishustin.

Πρόσθεσε ότι η εργασία για την ανάπτυξη των εμβολίων ήταν ήδη σε εξέλιξη.

Πριν μερικές ημέρες έγιναν τα πρώτα τεστ σε άνθρωπο για ένα εμβόλιο που προσπαθεί να παρασκευάσει όμως και μια φαρμακευτική εταιρεία των ΗΠΑ.

Οι πρώτες κλινικές δοκιμές μάλιστα της αμερικανικής εταιρείας υλοποιήθηκαν στο Σιάτλ από εθελοντές στο Ινστιτούτο Ερευνών Kaiser Permanente Washington.

Πρόκειται για μη νοσούντες εθελοντές που θα λάβουν πειραματικές δόσεις σε διαφορετική ποσότητα, δίχως κίνδυνο να νοσήσουν καθώς δεν περιέχουν τον ίδιο τον ιό. Στόχος είναι να δουν αν τα υπό εξέταση εμβόλια δείχνουν ανησυχητικές παρενέργειες, καθώς αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο.

Ειδικοί στον τομέα της δημόσιας υγείας των ΗΠΑ  έχουν επισημάνει ότι ανάπτυξη ενός εμβολίου θα πάρει από ένα χρόνο έως 18 μήνες.

«Η μελέτη της πρώτης φάσης, που ξεκίνησε σε χρόνο ρεκόρ, είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου», ανέφερε σε σημερινή δήλωσή του ο δρ. Άντονι Φόσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργικών και Μολυσματικών Ασθενειών στις ΗΠΑ.

Πολλές ερευνητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται (λόγω και των χρημάτων) το ποιος θα βρει πρώτος το εμβόλιο, ακολουθώντας διαφορετικούς τύπους εμβολίων που έχουν βασιστεί σε νέες τεχνολογίες.

Υπάρχουν μάλιστα και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περί δημιουργίας ακόμη και προσωρινών εμβολίων με κάλυψη ένα ή δύο μήνες, ώστε να υπάρξει χρόνος για τη δημιουργία εμβολίου με πιο μακροπρόθεσμη προστασία.

ΠΗΓΗ  23/3/2020

 

 

 

 

 

ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Κορονοϊός και «Ναρκωϊός» μαζί στην Αθήνα...

Του Γιώργου Π. Αποστολόπουλου
Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αθηναίων
και Μέλους Κ.Ε. Κινήματος Αλλαγής
Κορονοϊός και "Ναρκωϊός".
Διπλή καταστροφή για τη ζωή...

Κορονοϊός και «Ναρκωϊός» μαζί στην Αθήνα!
Εικόνες φρικτές, εικόνες ντροπής...
Την ίδια ώρα που οι πολίτες παλεύουν με τη μάστιγα της νέας απειλής, αυτή είναι η κατάσταση στην οδό Μενάνδρου (στο ύψος της Βάθης), στην οδό Αντωνίαδου (δίπλα στην ΑΣΟΕΕ και στο Πεδίον Άρεως), στην οδό Λιοσίων (στον Άγιο Παύλο) και δίπλα στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπαρκτό το πρόβλημα και σε μεμονωμένα σημεία της πλατείας Αμερικής, της πλατείας Κουμουνδούρου, της πλατείας Βικτωρίας, του Κεραμεικού, του Αγίου Παντελεήμονα, ακόμα και των Εξαρχείων (λόφος Στρέφη κλπ).
Έμποροι και χρήστες ναρκωτικών καταστρέφουν ζωές και αυτοκαταστρέφονται.
Τι εξήγγειλαν για τον κορονοϊό; Απαγόρευση συνάθροισης άνω των... δέκα ατόμων; Για τους εμπόρους φαίνεται ότι δεν ισχύει...
Πόση ντροπή πια;
Πόσος κίνδυνος, πρώτα για τους άρρωστους αυτούς ανθρώπους και μετά για τους κατοίκους;
Tags: Αποκαλύψεις Αποστολόπουλος Γ. Αυτοδιοίκηση Δήμος Αθήνας Κοινωνία Πρώτη Σελίδα

Press24.gr 22/3/2020

 

 


Ξεκίνησε ο εποικισμός της Β.Ηπείρου από το καθεστώς Ράμα

– Οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες στην ελληνοαλβανική μεθόριο

Όπως όλα δείχνουν η συμφωνία μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα για μετεγκατάσταση 30.000 μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία στην αλβανική επικράτεια και συγκεκριμένα στη Β.Ήπειρο, δίπλα σε συνοριακές διαβάσεις με την Ελλάδα (Κακαβιά, Ρίπεση, Μαυρομάτι, Τρεις Γέφυρες, Καπεστίτσα), παίρνει σάρκα και οστά, αφού έχουν ήδη να καταφτάνουν οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες.

Για τη συμφωνία αυτή είχε προειδοποιήσει το pronews.gr και την επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελευταίες πληροφορίες όμως, από την Βόρειο Ήπειρο, κάνουν λόγο όχι απλά για δημιουργία «δομών φιλοξενίας» σε παραμεθόριες περιοχές αλλά για εγκατάσταση μουσουλμάνων εποίκων εντός των χωριών Βουλιαράτες και Πέπελη του μειονοτικού Δήμου Δρόπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική κυβέρνηση σχεδιάζει την επίταξη οικιών που δεν κατοικούνται, για την στέγαση των μεταναστών.

Ήδη έχουν εγκατασταθεί στο μικρό χωριό Άρσι Λέγκο, κοντά στο Αργυρόκαστρο 50 μετανάστες, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες άλλων περιοχών που φέρονται ότι θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον τελευταίο αλβανικό νόμο 2018 για τις ιδιοκτησίες που ψηφίστηκε από την αλβανική βουλή. Ο οποίος φαίνεται πως θα είναι και το εργαλείο για την αρπαγή των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να απειλήσει με βαρύτατες κυρώσεις την Αλβανία.

Είναι φανερό ότι επιχειρείται πληθυσμιακή αλλοίωση των περιοχών στις οποίες διαβιεί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.

Μάλιστα, πολύ πιθανόν να επιχειρηθεί διπλή πολιορκία Τουρκίας-Αλβανίας από Έβρο και Ήπειρο αφού αν ο σκοπός της μετεγκατάστασης ήταν η διαφυγή τους προς την κεντρική Ευρώπη τότε οι δομές της φιλοξενίας θα τοποθετούνταν στα παράλια της βορείου και κεντρικής Αλβανίας από όπου τα ταχύπλοα των διακινητών θα μπορούσαν γρήγορα να τους μεταφέρουν στις απέναντι ιταλικές ακτές.

Η ελληνο-αλβανική μεθόριος είναι πολύ πιο δύσκολο να φυλαχτεί, από τον Έβρο και μπορεί να χρησιμεύσει ως «κερκόπορτα» για τους τουρκικούς σχεδιασμούς αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μέσω της παράνομης μετανάστευσης, σε συνεργασία φυσικά με το καθεστώς Ράμα.

pronews.gr  21/3/2020

 

 

 

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 1.560 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!

Ενώ εντείνεται η προπαγάνδα των μενουμεσπίτηδων (πρώην «μενουμευρωπαίων» και της μάνας τους το κέρατο!), τα λαμόγια οι «εθνικόφρονες» κανόνισαν να μεταφέρουν στη ζούλα από τα νησιά στην ενδοχώρα 1.560 «προσφυγάκια»!

Πρόκειται για τα «προσφυγάκια» που εισήλθαν στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου, η πρώτη «παρτίδα» εκ των οποίων (περίπου 470 άτομα) έχει ήδη μεταφερθεί στο hot spot της Μαλακάσας. Αυτή η δεύτερη παρτίδα, θα πλημμυρίσει το νέο hot spot των Σερρών και λιγότεροι θα καταλήξουν στην Μαλακάσα.

Πρόκειται για πραγματική «υγειονομική βόμβα», καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι υγειονομικώς ανεξέλεγκτοι, ενώ έχουν περάσει προσφάτως από το Ιράν, όπου θερίζει ο κορωνοϊός!

Σύμφωνα με την σχετική σύμβαση που υπέγραψε στα κρυφά ο φαυλεπίφαυλος αρχιφλώρος Μηταράκης, η ανάθεση της μεταφοράς έγινε στην εταιρεία «ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.), που θα μεταφέρει τα «προσφυγάκια» με το Ε/Γ-Ο/Γ “Aqua Blue” και το καταμαράν Ε/Γ “SuperJet”, έναντι του ποσού των 396.800 ευρώ!!!

Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η σκοπιμότητα της προχθεσινής κυβερνητικής απόφασης για απαγόρευση των συναθροίσεων από 10 ατόμων και πάνω – λες κι ο κορωνοϊός… δεν κολλάει αν συναθροιστούν μέχρι εννιά άτομα; Για να απαγορεύσουν τυχόν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων των υπό εποικισμό περιοχών!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 20/3/2020

 

 

 

Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων

αλλά μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

  • Τι θα γίνει και με τους ήδη λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ελεύθεροι
  • (ίσως και μολυσμένοι) ανάμεσά μας; θα τους ανεχθούμε για πολύ ακόμα;
  • Το θα γίνει με τους Β-Ρομά που βρίσκοντας τους δρόμους άδειους έχουν επιδοθεί σε σωρεία διαρρήξεων;
  • Δεν θα τους μαζέψουν αυτούς να τους περιορίσουν στους καταυλισμούς τους (τουλάχιστον);
Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και
στην κυβέρνηση έκριναν σωστό
να μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

Δύο2 επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρόκειται για τα πλοία Aqua Blue και Superjet, τα οποία θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου, αλλά και της Κέας, σύμφωνα με το cyclades24.gr

Εν ολίγοις τι έχουμε εδώ; Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να περπατούν ελεύθερα στην χώρα τους και θα είναι έγκλειστοι, ενώ χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες θα μπορούν πλέον να κάνουν «βόλτες» στην ελληνική επικράτεια και μάλλον «μόνιμες».

Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου πρόκειται να εκτελεστούν τα παρακάτω δρομολόγια:
Λαύριο – Σάμος – Χίος – Λέσβος – Καβάλα (Aqua Blue)
Καστελόριζο – Ρόδος – Σύμη – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Ραφήνα – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ραφήνα (Superjet)
Οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι πρόσφατα έφτασαν στην Κέα, θα απομακρυνθούν με δρομολόγιο προς το λιμάνι της Καβάλας.

Το πλοίο και η ημερομηνία του δρομολογίου θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των μεταναστών και όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διαδικαστικά στάδια για τη μεταφορά τους.

Pronews

Αυτό είναι το σχέδιο απαγόρευσης της κυκλοφορίας: Η ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα της «ιδρυματοποίησης»

Το Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα προχωρήσει σε ολικό lockdown με όποιες παράπλευρες συνέπειες και αν έχει μια τέτοια κίνηση.

Το χθεσινό τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – το δεύτερο μέσα δύο 24ωρα – ήταν ουσιαστικά η τελευταία προειδοποίηση προς την ελληνική κοινωνία να κάτσει ηθελημένα έγκλειστη στο σπίτι της κινδυνεύοντας να πάθει «ιδρυματοποίηση» πριν η κυβέρνηση προχωρήσει στο ολικό lockdown που έχει ισχύσει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως είναι το έσχατο μέσο αλλά το πιθανότερο είναι πως τελικά εκεί θα καταλήξει. Άλλωστε είναι κάτι που εφαρμόζεται σχεδόν παντού και πολύ δύσκολα θα το αποφύγει.
«Απ’ όλους εμάς και τη συμπεριφορά μας εξαρτάται εάν τελικά η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει ακόμη πιο δραστικά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που μας λέει ο πρωθυπουργός είναι πως θα εκνευριστεί αν δει πολίτες να κάνουν περιπάτους ή να έχουν πάει στην παραλία. Σήμερα μόνο η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αν αναλογιστούμε πως σύντομα θα έρθει γενικότερα καλός καιρός καθώς μπαίνουμε στα πρόθυρα του καλοκαιριού, γίνεται κατανοητό πως η ψυχοσύνθεση του Έλληνα θα πιεστεί ιδιαίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, ο περιορισμός της κυκλοφορίας θα ακολουθήσει το γαλλικό μοντέλο, στο οποίο επιτρέπονται συγκεκριμένες μετακινήσεις για συγκεκριμένους λόγους: εργασία, ιατρική βοήθεια, αγορά φαρμάκων, προμήθεια τροφίμων από σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα.

Γενικώς δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σε λίγο στα ελληνικά σπίτια θα τσακώνονται για το ποιος θα πάει για ψώνια στο σούπερμάρκετ καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει «βόλτα».
Άλλωστε γενικώς παίρνουμε ιδέες από την Γαλλία τον τελευταίο καιρό.

Ήδη περιορισμός έχει επιβληθεί με το μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων, ενώ τα μηνύματα που έχει πάρει η κυβέρνηση από τους ειδικούς επιμένουν ότι οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι οι πιο κρίσιμες για την εξέλιξη της πανδημίας και τις αντοχές του συστήματος υγείας.

Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο έως και βέβαιο να σταματήσουν οι πτήσεις εξωτερικού από και προς την Ελλάδα, επίσης πρόκειται για ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν έχει ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση.

Το ίδιο και σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις με πλοία, καθώς παρατηρείται το φαινόμενο – και το έθιξε επίσης ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό του μήνυμα – να μετακινούνται πολίτες από τα αστικά κέντρα στα νησιά.

Έτσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανέφερε προς τούτο σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι είναι επίσης πιθανό να επιβληθούν περιορισμοί στις μετακινήσεις με πλοία, εάν αυτό χρειαστεί.

Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι σύνθετο: Εκτός της οικονομικής κατάρρευσης υπάρχει βάσιμος φόβος ότι θα επέλθει και ψυχολογική και μάλιστα μαζική.

Οι πρώτες μέρες πέρασαν, όμως οι αντοχές του κόσμου για εγκλεισμό τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου είναι ένα άλλο ζητούμενο. Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό μπορεί να κρατήσει ακόμα και τον Μάιο, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Θα πει κάποιος αυτές είναι οι μόνες λογικές λύσεις, το δημόσιο συμφέρον πάνω απ'όλα κ.λ.π. Σώστά είναι όλα αυτά αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η λογική πάει περίπατο σε ακραίες καταστάσεις και μάλιστα διαρκείας. Θα πρέπει να υπάρξουν βαλβίδες «εκτόνωσης» για τους «κρατούμενους» και η τηλεόραση δεν φτάνει.

Στα λόγια ακούγεται εύκολο, στην πράξη όμως θα αρχίσουν να «ξεφυτρώνουν» διάφορα σύνδρομα...
Αναρτήθηκε από στις 20.3.20 pronews

Με το καλημέρα.. φρέσκο πράμα!

436 από την Μυτιλήνη στη Μαλακάσα,

42 στην Μυτιλήνη από Πακιστάν,

Τόνγκο και Κονγκό μέσω Τουρκίας!

Η αλλοίωση της χώρας καλά κρατεί...

περισσότερα εδώ κι εδώ

Με πτήσεις τσάρτερ στέλνει πίσω τους Πακιστανούς ο Χρυσοχοΐδης

Με πτήσεις τσάρτερ απελαύνονται οι παράνομοι μετανάστες από το Πακιστάν γεγονός που πολλαπλασιάζει το κόστος επαναπροώθησης τους στον τόπο καταγωγής τους.
Τα μισθωμένα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
αεροσκάφη εκτελούν δρομολόγια της τάξης των 170.000 ευρώ ανά πτήση μεταφέροντας έως 20 μετανάστες στην πατρίδα τους.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 22 Ιανουαρίου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενέκρινε το πρωτόκολλο οριστικής και ποιοτικής παραλαβής “υπηρεσιών ναύλωσης αεροσκαφών (Charter Flights), για την πραγματοποίηση αναγκαστικών επιστροφών παράτυπων υπηκόων τρίτων χωρών κατά το μήνα Δεκέβριο 2019”.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση, “καλώς πραγματοποιήθηκε η πτήση για τη διαδρομή ΑΘΗΝΑ – ΤΙΦΛΙΔΑ -ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ -ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ την 10-11 Δεκεμβρίου του έτους 2019 με την ομαλή επιστροφή δεκαεπτά (17) υπηκόων Πακιστάν και πέντε (5) υπηκόων Γεωργίας, με τη συνοδεία σαράντα οκτώ (48) αστυνομικών στις χώρες καταγωγής τους”.
Σύμφωνα με τη σύμβαση εκτέλεσης πτήσεων charter για την απέλαση παράτυπων μεταναστών, που έχει υπογράψει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με αεροπορική εταιρεία, το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού ανέρχεται σε 170.800ευρώ.
Η πτήση, “ΑΘΗΝΑ – ΤΙΦΛΙΔΑ – ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ -ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ” πραγματοποιήθηκε και στις 5-6 Νοεμβρίου 2019 μεταφέροντας 9 Πακιστανούς και 8 Γεωργιανούς, οι οποίοι συνοδεύονταν επίσης από 48 Ελληνες αστυνομικούς.
Νωρίτερα, το Σεπτέμβριο, 13 Πακιστανοί και 10 υπήκοοι Γεωργίας συνοδευόμενοι από 53 αστυνομικούς αυτή την φορά αφίχθησαν στα αεροδρόμια του Ισλαμαμπάντ και της Τιφλίδας αντίστοιχα.
Βάσει της λίστας των 17 προορισμών επαναπροώθησης, το κόστος της πτήσης, “Ελλάδα-Πακιστάν(Λαχώρη και Ισλαμαμπάντ)-Αφγανιστάν(Καμπούλ)-Αθήνα ανέρχεται σε 171.000ευρώ, το ταξίδι, “Ελλάδα-Πακιστάν-Αθήνα”, πραγματοποιείται έναντι 159.800ευρώ και η πτήση, “Ελλάδα-Αφγανιστάν-Αθήνα”, κοστίζει 135.800ευρώ.
Το ετήσιο ύψος του προγράμματος εναέριας μεταφοράς αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών από οποιοδήποτε αερολιμένα της ελληνικής επικράτειας προς τις χώρες – προορισμούς και επιστροφή του ίδιου αεροσκάφους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” είναι 1.443.000ευρώ(Ευρωπαϊκή συμμετοχή 75%-Εθνική συμμετοχή 25%).
Στις αναγκαστικές επιστροφές ο αριθμός των συνοδών ανέρχεται τουλάχιστον στο διπλάσιο των υπό απέλαση αλλοδαπών ενώ τα μισθωμένα αεροσκάφη, που εκτελούν τις συγκεκριμένες πτήσεις έχουν χωρητικότητα κατ’ ελάχιστο 140 θέσεις.
Από τον αριθμό των θέσεων που θα καλυφθούν από επιβάτες (κρατουμένους και αστυνομικούς συνοδούς), το ένα έκτο (1/6) αυτού πρέπει να είναι κενό, για λόγους ασφαλείας.
Οι μισές διακεκριμένες θέσεις θα πρέπει να είναι ελεύθερες, καθώς σε κάθε επιχείρηση επιστροφής συμμετέχει ιατρικό προσωπικό δύο 2 ατόμων και εφόσον αυτό απαιτείται διερμηνέας, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, παρατηρητής από αρμόδια αστυνομική ή άλλη ελεγκτική Αρχή και εκπρόσωπος Διπλωματικής Αντιπροσώπευσης.
Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται τις τελευταίες βραδινές ή τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ για λόγους ασφαλείας και φύλαξης των αλλοδαπών δεν υπάρχουν τεχνικές στάσεις.
Στους αλλοδαπούς, που απελαύνονται, παρέχεται οικονομική υποστήριξη 50ευρώ ανά άτομο ενώ τους σερβίρονται κρύα γεύματα, νερό και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της πτήσης λαμβάνοντας υπόψη τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
“Απαγορεύεται ρητά η χρήση αιχμηρών αντικειμένων και ζεστών φαγητών, ενώ καθίσταται επιτακτικό το λεγόμενο fingerfood (σάντουιτς κ.α. ξηρές τροφές υψηλής ποιότητας)”, αναφέρεται στις σχετικές προβλέψεις της σύμβασης μίσθωσης αεροσκαφών.
Αντίστοιχα, στους αστυνομικούς συνοδούς παρέχονται κρύα γεύματα, νερό και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της πτήσης έως τον τόπο προορισμού και ζεστά γεύματα, αφεψήματα, παγωμένα αναψυκτικά, νερά και ποτά κατά την πτήση επιστροφής.

protothema.gr
Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις  12/3/2020

ΒΓΗΚΑΝ στούς δρόμους οι ΣΕΡΒΟΙ γιά εμάς !!!!!! (ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ....)

Οι Σέρβοι βγήκαν στους δρόμους για τούς Έλληνες ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ !!!......

-Πότε άρα γε τά  Α Θ Λ Ι Α  βοθροκάναλα θά "αποφασίσουν" νά  μας τά δείξουν ΟΛΑ αυτά;

http://scripta---manent.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις  12/3/2020

Τόν ΣΤΟΛΙΣΕ η Μ.Λεπέν σε Ρ.Τ.Ερντογάν:

«Θέλει να εξισλαμίσει την Ευρώπη

- Είμαστε Ο Λ Ο Ι Έλληνες»!

Αποτέλεσμα εικόνας για MARIN LEPEN AGAINTS ERDOGAN
Η Μαρί Λεπέν εξαπέλυσε χθές Δευτέρα, επίθεση στον Ρ.Τ.Ερντογάν με δηλώσεις της αναφορικά με την εισβολή που έχει ενορχηστρώσει η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα....

Αποτέλεσμα εικόνας για MARIN LEPEN AGAINTS ERDOGAN

Κατά την τελευταία της προεκλογική εκστρατεία, ζήτησε από τη Γαλλία και την Ευρώπη,
να βοηθήσουν την Ελλάδα που αντιμετωπίζει μια τεράστια εισροή μεταναστών, προκειμένου να «αναστραφεί πλήρως η τουρκική μεταναστευτική πολιτική», κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Τουρκίας Τάγιπ Ερντογάν για την επιθυμία του, να «εξισλαμίσει την Ευρώπη».

«Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα και να αναστρέψουν πλήρως την τουρκική πολιτική μετανάστευσης», δήλωσε στη Μασσαλία κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου της προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές.

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των θυρών στους μετανάστες από την Τουρκία στην Ευρώπη, η Γαλλίδα ηγέτης επιτέθηκε σφοδρά στην Τουρκία, η οποία εδώ πολύ καιρό θέλει εξισλαμίσει την Ευρώπη.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARIN LEPEN AGAINTS ERDOGAN

«Ευλόγως το παραδέχεται ο ίδιος (Ερντογάν) ότι η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική αν το θέλει ο Αλλάχ», δήλωσε η ίδια μπροστά σε περίπου 800 ακτιβιστές που συγκεντρώθηκαν στο Palais des Congrès.

«Τα εκατομμύρια αληθινών Ευρωπαίων,
πιστεύουμε ότι είμαστε Έλληνες, σε μια εποχή

που το λίκνο του πολιτισμού μας,
(Ελλάδα) αποτελεί αντικείμενο μεταναστευτικής επίθεσης
ηπειρωτικής εμβέλειας»,
τόνισε η Λεπέν σε μια καυστική ομιλία της με έντονες ιδιαιτερότητες.

Η ίδια καταδίκασε τους Γάλλους ηγέτες που «ξέχασαν ότι η διεθνής πολιτική είναι πρωτίστως ισορροπία δυνάμεων» όταν «οι κ.κ. Τραμπ και Πούτιν το έχουν καταλάβει προ πολλού».

Η επικεφαλής του 'RN' επιτέθηκε επίσης στην Ε.Ε., η οποία έχει κρυφή ατζέντα, υλοποιώντας «το σχέδιο μιας μεγάλης εξαπάτησης με τις μεταναστευτικές ροές, με την βοήθεια του δισεκατομμυριούχου (George) Soros», επικεφαλής ενός δικτύου ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως των αλλοδαπών.

Πολλοί Ευρωπαίοι ειδικοί από την άλλη πλευρά τώρα, εκτιμούν ότι στο εσωτερικό του, ο Ερντογάν “πούλησε” την τελευταία του στρατιωτική εισβολή στην Συρία, ως μια εκστρατεία για να σταματήσει τη ροή των προσφύγων στην Τουρκία.

Αυτό είναι παράλογο, διότι αυτό που επιδιώκει ο ίδιος, είναι μια διεύρυνση του πεδίο του πολέμου που θα διευκολύνει την μετακίνηση των αλλοδαπών.

«Στην πραγματικότητα όμως, ο Ερντογάν δεν ξεκίνησε τη στρατιωτική εκστρατεία κατά του συριακού στρατού στο Idlib για χάρη του εγχώριου ακροατηρίου του, αλλά για χάρη του παγκόσμιου ύποπτου σχεδίου του.

Εδώ και 15 χρόνια ο Ερντογάν προωθεί την δημιουργία ενός ανεπίσημου χαλιφάτου του μουσουλμανικού κόσμου, και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα», δηλώνει ειδικός.

Ο μουσουλμανικός κόσμος είναι κατακερματισμένος πολιτικά και πολιτισμικά, αλλά πάντα υπάρχει μια κάποια αίσθηση μιας παν-μουσουλμανικής αλληλεγγύης, κατά της Ρωσίας, της Κίνας και της Δύσεως.

Αυτή η παν-μουσουλμανική ιδέα αναζητά την εμφάνιση ενός ισχυρού ηγέτη των μουσουλμάνων, για να προασπίσει τον μουσουλμανικό σκοπό και να προωθήσει την διαδικασία αυτή περαιτέρω.

Ο Ερντογάν, ο οποίος εξακολουθεί να περιγράφεται ως «νεο-οθωμανός», κατηγορείται ότι προσπαθεί να προσαρτήσει μικρά κομμάτια της Συρίας στην Τουρκία. Αυτή είναι μια παρανόηση της φιλοδοξίας του.

Η φιλοδοξία του είναι ναι μεν «νεο-οθωμανική», αλλά δεν είναι μόνο η εδαφική επέκταση της Τουρκίας την οποία επιδιώκει, αλλά θέλει παράλληλα και την ανάδειξη του ως άτυπου ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις 11/3/2020

“Στον Έβρο «έσπασε» το σχέδιο του Ερντογάν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα” λέει ο Α.Συρίγος

Στον Έβρο «έσπασε» το σχέδιο του Ερντογάν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και μέσω αυτής της κίνησης να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη για τους μετανάστες, τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, αν. καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Ο Ερντογάν κράδαινε ως όπλο όλα αυτά τα χρόνια την απειλή ότι θα ανοίξει τις πύλες της Τουρκίας προς την Ευρώπη και θα “πλημμυρίσει” η Ευρώπη με πρόσφυγες. Ανοίγει τις πύλες και δεν γίνεται τίποτα.
“Σπάει” όλο αυτό το πράγμα στον Έβρο», ανέφερε ο κ. Συρίγος, σχολιάζοντας ότι αυτό που έγινε στον Έβρο «είναι η επιτομή του υβριδικού πολέμου». Στόχος του Τούρκου Προέδρου, όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, ήταν «να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και μέσω αυτού να στείλει ένα μήνυμα στην Ευρώπη “κοιτάξτε τι μπορώ να σας κάνω με τους μετανάστες”», κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε.
Ο κ. Συρίγος δήλωσε ακόμα πως εξεπλάγην από αυτό που έγινε στον Έβρο καθώς παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως ο Τούρκος Πρόεδρος είναι «ένας άνθρωπος που παίζει στα άκρα» τόσο στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας του όσο και στην «προσπάθειά του να αποσταθεροποιήσει άλλα κράτη την περίοδο των Αραβικών Ανοίξεων και να τοποθετήσει φίλα προσκείμενες μουσουλμανικές αδελφότητες σε Αίγυπτο, Τυνησία, Συρία», ωστόσο αυτό που έγινε το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας αφορά τη συνειδητή προσπάθεια αποσταθεροποίησης μιας χώρας της ΕΕ. «Μιλάμε για μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο ίδιος συνειδητά προσπάθησε να μας αποσταθεροποιήσει. Ήταν απόλυτα οργανωμένο αυτό το πράγμα», υπογράμμισε.
Ό,τι έγινε στον Έβρο, σύμφωνα με τον κ. Συρίγο, ήταν η επιτομή του υβριδικού πολέμου, ωστόσο ο σχεδιασμός έπασχε. «Επέλεξε τον Έβρο, που είναι το καλύτερα φυλασσόμενο τμήμα της ελληνικής μεθορίου […] Το δεύτερο είναι ότι είχαν ήδη ληφθεί μέτρα δυο μέρες πιο πριν για να σταματήσουν οι παράνομες είσοδοι στη χώρα. Το τρίτο είναι ότι η κυβέρνηση αντέδρασε έγκαιρα και έστειλε ευτυχώς αστυνομικές δυνάμεις, διότι όταν έχεις αμάχους δεν μπορείς να βάλεις τον στρατό μπροστά γιατί θα έχεις θύματα. Είναι εντυπωσιακό το πώς οι Τούρκοι “έψαχναν” για νεκρό και κατασκεύασαν. Όλη αυτή η προπαγάνδα είναι στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος εξήρε την ομοψυχία του ελληνικού λαού και ειδικά των Εβριτών.
Σε ό,τι αφορά τις χθεσινές επαφές του Τούρκου Προέδρου στις Βρυξέλλες, ο κ. Συρίγος είπε πως ο κ. Ερντογάν πήγε εκεί διεκδικώντας άρση της βίζας για τους Τούρκους που ταξιδεύουν στην ΕΕ. «Ήθελε να γυρίσει πίσω και να πει: “κοιτάξτε τι πήρα”. Αυτό δεν του το έδωσαν κι αυτό τον εκνεύρισε. Από εκεί και πέρα, αυτό που ξεκίνησε χθες είναι η επαναδιαπραγμάτευση της ειδικής σχέσης της Τουρκίας με την ΕΕ».
Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του κ. Ερντογάν, ο κ. Συρίγος εκτίμησε ότι «στα νησιά θα συνεχίσει την τακτική που είχε στο παρελθόν, δηλαδή πριν από την Καθαρά Δευτέρα, θα ελέγχει ως ένα βαθμό τις ροές. Στον Έβρο- επειδή δεν περιλαμβάνεται στο ανακοινωθέν της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση του Μαρτίου 2016- στον Έβρο θα εξακολουθεί να υπάρχει πίεση».
Για την κατάσταση στη Συρία, ο κ. Συρίγος σχολίασε ότι «στο Συριακό υπάρχει προσωρινή αυτή τη στιγμή παύση των εχθροπραξιών, αλλά στην ουσία δεν έχει λυθεί το ζήτημα» και εξήγησε πως «εξακολουθούμε να είμαστε σε φάση, όπου οι δύο πλευρές είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη προσπαθώντας να ξαναρχίσουν τις μάχες».
*Τη συνέντευξη πήραν η Σοφία Παπαδοπούλου και ο Κώστας Παπαδάκης
https://www.militaire.gr/
Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις  10/3/2020

Η ιδέα της παγκόσμιας ανοιχτής κοινωνίας έχει αποτύχει

Γράφει ο δρ. Δημήτρης Γκίκας

Ό, τι έχει αποδειχθεί πλέον, πολιτικά και φιλοσοφικά, είναι ότι η ιδέα της παγκόσμιας ανοικτής κοινωνίας έχει αποτύχει. Το ζήτημα δεν είναι να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινωνία που δεν έχει συγκεκριμένο αξιακό περιβάλλον και που αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ως μια βιολογική μηχανή και μόνο, ως ένα αντικείμενο εργασιακού περιβάλλοντος και οικονομικά μετρήσιμο «προϊόν». Το ζήτημα είναι να διαμορφώσουμε ένα παγκόσμιο περιβάλλον όπου όλα τα έθνη θα μπορούν να συνυπάρχουν, διατηρώντας τις ιδιαιτερότητες της κουλτούρας τους. Η λύση δεν είναι ένας κόσμος δίχως διαφορές, αλλά ένας κόσμος όπου οι διαφορές είναι σεβαστές.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός παραμένει στάσιμος, αν όχι παρακμιακός, διότι δεν βασίζεται στην ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και των πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων, αλλά στην οικονομική ομογενοποίηση, στην κατάρριψη της συλλογικότητας, στην υποβάθμιση της εθνικής ταυτότητας. Η παγκόσμια κοινωνία είναι απλώς μια αργά συντελούμενη γενοκτονία ολόκληρων εθνών που δεν ταιριάζουν με την αντίληψη της παγκοσμιοποίησης. Με τη διαφορά ότι ενώ οι προγενέστεροι φασισμοί (Κομμουνισμός, Ναζισμός, Νεότουρκοι κ.ο.κ.) εφάρμοσαν τις τακτικές γενοκτονίας αποκλειστικά με στρατιωτικά μέσα, στη σύγχρονη εποχή οι γενοκτονίες των εθνών συντελούνται μέσω των ΜΜΕ, της μιντιακής προπαγάνδας. Οι σύγχρονες δικτατορίες δεν σκοτώνουν σωματικά. Δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό. Σκοτώνουν πνευματικά, ηθικά, ψυχικά. Σκοτώνεις το έθνος κι έχεις έναν άνθρωπο χωρίς ταυτότητα, έναν άνθρωπο που δεν έχει δεσμούς με κανέναν, που δεν αγαπά τίποτε εκτός από τον εαυτό του, που δεν σέβεται τίποτε εκτός από τα ατομικά του «θέλω», που μόνη του θρησκεία είναι το χρήμα, που η δημιουργικότητά του εξαντλείται στην παραγωγή υλικών αγαθών ή υπηρεσιών που υπηρετούν τα υλικά αγαθά.

Η παγκόσμια κοινωνία χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως πολιτικό εργαλείο, την ηθική ως πηλό διαμόρφωσης ενοχικών συμπλεγμάτων, την τέχνη ως εργαλείο στράτευσης σε ιδεολογίες, την επιστήμη ως θεραπαινίδα της ύλης.

Η Παγκοσμιοποίηση οδηγεί σε εξαφάνιση τον homo sapiens, αντικαθιστώντας τον με τον homo materialis, τον άνθρωπο που δεν διακρίνεται για τη σοφία του, αλλά για την πρόσδεσή του με την ύλη. Ο homo sapiens εξέλαβε την ύλη ως μέσο για κάτι υψηλότερο. Ο homo materialis θεωρεί την ύλη ως αυτοσκοπό, αρνούμενος ότι υπάρχει κάτι περισσότερο. Πρόκειται για οπισθοδρόμηση, όχι για πρόοδο.

Η παγκόσμια κοινωνία έχει αποτύχει, διότι δεν είναι μια κοινωνία, δηλαδή μια κοινότητα. Είναι ακριβώς το αντίθετο: είναι μια ακοινώνητη μορφή ύπαρξης. Δεν ενώνει ανθρώπους, χωρίζει άτομα ή ομάδες σε αντίπαλα στρατόπεδα. Δεν προσφέρει σταθερότητα, αλλά «πουλά» κινούμενη άμμο για θεμέλια. Το σημαντικότερο: δεν είναι ελεύθερη κοινωνία. Διότι η ελευθερία απαιτεί απάρνηση του εαυτού, απαιτεί απαλλαγή από τα υλικά δεσμά, απαιτεί προσήλωση σε σκοπούς που χαρακτηρίζονται από πνευματικά και ψυχικά γνωρίσματα, ό, τι δηλαδή η παγκοσμιοποίηση αποστρέφεται εξ ορισμού. Η παγκόσμια κοινωνία δεν γεννά ελεύθερους ανθρώπους, γεννά μονήρη άτομα.

Πηγή: geopolitics.iisca.eu 9/3/2020

Συμβαίνει τώρα:

Ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο στα χέρια Τουρκικών αρχών

Στα χέρια των Τουρκικών αρχών έπεσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, την ώρα που μετέδιδε live ρεπορτάζ για το προσφυγικό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση.

Καμία ανακοίνωση δεν εξέδωσε μέχρι αυτή την ώρα το κανάλι του Φαλήρου.

https://www.tromaktiko.gr/281610/cheria/?fbclid=IwAR1llA2Mte1vCsZWeBV8kZNd9nMAO2jnXeEK78m_LQTvc2UqqyR5DWXMuY0

Greek News 7/3/2020

Να η ευκαιρία, στείλτε τους όλους εκεί!

Γερμανικές πόλεις θέλουν λ@θρόπουλα από ελληνικούς καταυλισμούς

metanastes-prosfyges-peiraias-limani-thumb-large--2-thumb-large

Επτά μεγάλες γερμανικές πόλεις ζητούν από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση να δημιουργήσει τις νομικές προϋποθέσεις για την υποδοχή παιδιών από τους ελληνικούς «προσφυγικούς» καταυλισμούς.

«Ιδιαίτερα πρέπει να βοηθηθούν αμέσως ορφανά παιδιά, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε αυτούς», αναφέρει κοινή έκκληση των δημάρχων, την οποία μετέδωσε το «Δίκτυο Συντακτών Γερμανίας» (Redaktionsnetzwerk Deutschland / RND). Η έκκληση, η οποία υποστηρίζεται επίσης από τον σοσιαλδημοκράτη υπουργό Εσωτερικών της Κάτω Σαξονίας Μπόρις Πιστόριους θα δημοσιευθεί επισήμως σε εθνικό επίπεδο την Παρασκευή.

Εκτός από τον Πιστόριους, την έκκληση υπογράφουν οι δήμαρχοι της Κολωνίας, του Ντίσελντορφ, του Πότσνταμ, του Αννόβερου, του Φράιμπουργκ, του Ρότενμπουργκ και της Φρανκφούρτης επί του Όντερ (ανατολική Γερμανία). Σύμφωνα με αυτήν την έκκληση η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να ενεργοποιηθεί και να δώσει τη δυνατότητα στις γερμανικές πόλεις να δεχθούν ασυνόδευτους πρόσφυγες σε εθελοντική βάση. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν οι νομικές δυνατότητες γι ‘αυτό. Οι δήμαρχοι ανήκουν σε όλα σχεδόν τα κόμματα (Χριστιανοδημοκρατικό, Σοσιαλδημοκρατικό, Αριστερά, Πράσινοι).

Υπάρχουν επίσης και άλλες 140 πόλεις οι οποίες είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν «πρόσφυγες». Γι αυτό και ο Πιστόριους δήλωσε στο RND: «Το γεγονός ότι τόσο πολλοί δήμοι είναι έτοιμοι να δεχτούν τους πιο αδύναμους των αδυνάτων είναι ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπισμού».

1024 views Εφημερίδα "Μακελειό" 6/3/2020

Χορός Εκατομμυρίων Ευρώ για τη Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση

Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.

Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που είχαν  δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, με υπερκοστολογήσεις διαφημιστικών φυλλαδίων, ιστοσελίδων, διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ.

Όλα αυτά συνθέτουν… το ανεξέλεγκτο «πάρτι» της ΜΚΟ της Ρεπούση, ένα πάρτι το οποίο γίνεται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου που βλέπει καθημερινά το εισόδημά του να μειώνεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, μόνο για το έτος 2011, το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» επιχορηγήθηκε και μοιράστηκε το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για πρόγραμμα που υλοποίησε, από την Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Γυναικεία μετανάστευση στην Ελλάδα» μοιράστηκε 294.872 ευρώ, για ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το trafficking γυναικών υπηκόων τρίτων χωρών μοιράστηκε 200.000 ευρώ. Ως εταίρος στο πρόγραμμα συνΑΝΑΠΤΥΞΗ μοιράστηκε το ποσό των 720.763 ευρώ.

Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» έλαβε 15% από το ύψος της επιχορήγησης που ανερχόταν στα 380.000 ευρώ, και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει τέλος στο όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

https://www.f-news.gr/choros-ekatommyrion-evro-gia-ti-m-k-o-tis-repousi/?fbclid=IwAR10OQQMRNHsp-niNoV8JEPPNDGzNjsRjNQm3Kd10npyXEjfNngawbIASHY

Greek News 4/3/2020

ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ!

Καταλάβαμε;

Η Ισπανία Α Π Ε Λ Α Σ Ε με πτήση 'τσάρτερ' 26 Αλβανούς !

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ   ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ.

ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
& ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Η αλβανική κρατική αστυνομία ανακοίνωσε ότι με πτήση 'τσάρτερ' από την Μαδρίτη στα Τίρανα, επεστράφησαν 26 Αλβανοί πολίτες, λόγω παραβίασης των κανόνων διαμονής σε χώρο 'Σένγκεν'.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα μεταξύ των απελαθέντων είναι και ένας 50χρονος για τον οποίο οι ιταλικές αρχές έχουν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Πρόκειται για τον K.J. από την Αυλώνα, ο οποίος θα μεταφερθεί στην Ιταλία.
Οι ιταλικές αρχές τον αναζητούν για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην Ισπανία είχε δώσει ψευδείς πληροφορίες για την ταυτότητά του.
Σημειώνεται, ότι από την αρχή του έτους,
έχουν απελαθεί από ευρωπαϊκές χώρες με πτήσεις 'τσάρτερς' περίπου 900 Αλβανοί!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις 3/3/2020

Αποστολή υλικών στον Έβρο!

Οι ομάδες//συλλόγοι της ΕΝ.Ε.Δ. αναλαμβάνουν δράση.
Συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας και συνεννόηση με την Εθνοφυλακή Έβρου, στην Καβάλα θα γίνει συλλογή υλικών προς ενίσχυση των στρατευμάτων μας
(Τρίτη 0900 με 12.00 Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας και συγκεκριμένα στην προτομή του Θ.Κολοκοτρώνη).
Τα υλικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

1) ξηροί καρποί
2) παστέλια
3) αντισηπτικά (ατομικά μικρά φιαλίδια)
4) λαστιχένια γάντια μιας χρήσης

5) πλαστικά δεματικά (ταϊραπς) ενισχυμένα μεγάλο μέγεθος

Η ανάλογη κίνηση θα γίνει από τον σύλλογο μας Ιερός Λόχος 2012 σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία και στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη το απόγευμα από της 6μμ εώς στις 8μμ στην   δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του ONE SALONIKA.

Παρακαλούμε όποιος θέλει να προσφέρει να φέρει μόνο αυτά τα υλικά που αναφέρουμε.
Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα φύγουν αυθημερόν για την Καβάλα ώστε την Τετάρτη το πρωί να προωθηθούν στον Έβρο.

Την ΕΝ.Ε.Δ. αποτελούν (με αλφαβητική σειρά):

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Κάστρο Σερρών
Μακεδόνες Μαχητές
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
Ομάδα Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Αναρτήθηκε από στις

Έβρος:

Στενή συνεργασία Τούρκων και ΜΚΟ,

κατευθύνει τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιχειρούν εισβολή

Στενή συνεργασία είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεταξύ της καθεστώτος Ταγίπ Ερντογάν και διαφόρων ΜΚΟ, στο θέμα της παρουσίας χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και στις απόπειρες τυς να εισβάλουν στην Ελλάδα.


Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται πως μόνο τυχαία δεν είναι όσα συμβαίνουν στις τουρκικέ περιοχές απέναντι από τον Έβρο. Δεν μιλάμε μόνο για τις Καστανιές, όπου οι περισσότερες χιλιάδες βρίσκονται μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού τελωνείου και οι προσπάθειες που έγιναν για μοναδική εισβολή αναχαιτίστηκαν με αποτελεσματικό τρόπο από τις δυνάμεις της αστυνομίας κυρίως, με την βοήθεια και του στρατού.

Αναφερόμαστε και σε όσα συμβαίνουν σε άλλα σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου, όπως στον φράχτη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Βύσσας, αλλά και στο νότιο κομμάτι του Έβρου. Άλλωστε, μια σειρά από γεγονότα που επιβεβαιώνονται με ντοκουμέντα, όπως video και φωτογραφίες, τα επιβεβαιώνουν όλα αυτά πανηγυρικά.

Οι περιβόητες ΜΚΟ που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά αποτελούν “κράτος εν κράτι” και κάνουν ότι θέλουν, δραστηριοποιούνται και στην Τουρκία. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές ο Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απαίτησε την οικονομική βοήθεια και τα εκατομμύρια ευρώ που δίνονται να τα διαχειρίζεται η τουρκική Κυβέρνηση και όχι οι ΜΚΟ. Μόνο που αυτές στην γειτονική μας χώρα δεν τολμούν να κάνουν όσα στην Ελλάδα, γιατί εκεί το καθεστώς Ερντογάν δεν αστειεύεται.

Μια σειρά λοιπόν από γεγονότα, επιβεβαιώνουν την συνεργασία αυτή. Έχουμε και λέμε:

Δεν είναι αρχικά τυχαίο, ότι η μεταφορά των χιλιάδων κυρίως λαθρομεταναστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ελάχιστων προσφύγων από την Συρία, έγινε από την Κωνσταντινούπολη προς την Αδριανούπολη οργανωμένα. Όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν μάλιστα, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία που πλήρωσε η τουρκική Στρατοφυλακή.

Τα πλάνα των βίντεο από συγκεκριμένες περιοχές της Κωνσταντινούπολης όπου περίμεναν για να επιβιβαστούν σε λεωφορεία είναι επίσης χαρακτηριστικά. Πως ειδοποιήθηκαν όλοι αυτοί και γνώριζαν ποια ώρα θα αναχωρήσουν και σε ποιο σημείο μπορούν να ανέβουν στα λεωφορεία; Με SMS ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να έγινε από την τουρκική αστυνομία ή άλλη υπηρεσία. Προφανώς οι ΜΚΟ που γνωρίζουν καλά όσους βρίσκονται στη γειτονική χώρα, φρόντισαν γι΄ αυτό.


Χρησιμοποιήθηκε τηλεοπτική κάλυψη την διαδρομής από την Κωνσταντινούπολη προς την Αδριανούπολη και από εκεί με τα πόδια ως τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Είτε στις Καστανιές, είτε στον φράχτη της Νέας Βύσσας.
Πρόκειται για μια γνωστή τακτική των ΜΚΟ, που θέλουν με αυτό τον τρόπο να δημιουργούν επικοινωνιακές εντυπώσεις.

Το δύσκολο βράδυ της Παρασκευής,
τζιπ του τουρκικού στρατού μετέφεραν σε συγκεκριμένα σημεία-εισόδους πολλούς λαθρομετανάστες και
Τούρκοι στρατιωτικοί έκοβαν τα συρματοπλέγματα για
να δημιουργήσουν διόδους προκειμένου να εισβάλλουν σε ελληνικό έδαφος.


Στο… ντου που έκαναν προς το Τελωνείο Καστανεών αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και τις άλλες ελληνικές δυνάμεις, πετούσαν χημικά που είναι ξεκάθαρο ότι είχαν φροντίσει να τους προμηθεύσουν οι Τούρκοι, στρατιωτικοί ή αστυνομικοί.


Οι ενημερώσεις ότι είναι ανοιχτά τα σύνορα και μπορούν να μπουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια να βρεθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προφανώς και γίνονται μέσω των ΜΚΟ. Όσο οργανωμένοι και αν είναι οι Τούρκοι, δεν θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας τους με όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Η Τουρκία είναι δεδομένο, μετά τους νεκρούς στο Ιντλίμπ της Συρίας αντιδρά σπασμωδικά και ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει να ασκήσει έντονη… πίεση ή ακόμα και να εκβιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας, αμολώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Οι ΜΚΟ γιατί να συνεργαστούν μαζί του; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ελληνική Κυβέρνηση προχωράει σε κατάργηση των ανοιχτών δομών στα νησιά και θα δημιουργηθούν πλέον Κλειστά Κέντρα Κράτησης. Εκεί δεν θα μπορούν τα μέλη των ΜΚΟ να κάνουν ότι θέλουν και να αποτελούν αυτοί την ουσιαστική διοίκηση των δομών. Άρα έχουν κάθε λόγο, επειδή είναι πάρα πολλά τα λεφτά, να θέλουν και αυτές να εκβιάσουν την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τουρκική πλευρά όπου παραμένουν χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλά και σε όλο το μήκος των συνόρων με την Ελλάδα, είτε στο χερσαίο κομμάτι είτε στον ποταμό Έβρο, υπάρχουν στελέχη των ΜΚΟ που κατευθύνουν τις χιλιάδες πως να ενεργήσουν και προς τα που να κατευθυνθούν για να περάσουν στην Ελλάδα. Όχι, στις Καστανιές ακόμα δεν εμφανίστηκαν, αλλά μην το αποκλείεται να τους δούμε σύντομα.

ΠΗΓΗ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,
ΚΚΕΔΕΣ,
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΚΑΙ
ΛΟΙΠΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ,
ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ:
WELCOME REFUGEES.
ΔΥΝΑΤΑ,
ΟΜΩΣ,
ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΣΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

(Σιγά μη το μεταφράσω)
Αναρτήθηκε από στις 1/3/2020

ΠΑΝ - Εθνικός ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !

Αυτό είναι το (ΚΑΛΟΣΤΗΜΜΕΝΟ!) 'βίντεο' που στέλνουν οι Τούρκοι στα κινητά των Λαθρομεταναστών.

Τα μυστικά περάσματα για την Ελλάδα!

binteo

'Βίντεο' δίνει οδηγίες στους Λαθρομετανάστες, από πού να μπούν στα σύνορα με την Ελλάδα!


العبور من تركيا إلى اليونان الجزء

https://www.youtube.com/watch?v=SyaWWZabEJo&feature=emb_logo
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις  29/2/2020

 

 

 

 

 

Ιδού τι μας περιμένει και μας το κρύβουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού:

Η πίεση αυξάνεται.
Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα.

Από εκεί οι προσφυγικές ροές θα φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα.
Ακόμα οι αριθμοί των «προσφύγων» βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα από το απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, όταν καθημερινά έφθαναν στις ελληνικές ακτές 10.000 άνθρωποι.

Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι
«θα βιώσουμε ένα δεύτερο 2015».
Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί
αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο.
Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους «πρόσφυγες» η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης,
τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός...
Για να βοηθήσουν στα περάσματα τους λάθρο;


Σύμφωνα με το Reuters η Τουρκία αποφάσισε να μην εμποδίζει πλέον Σύρους πρόσφυγες να φθάσουν στην Ευρώπη δια ξηράς και θαλάσσης.
Την ίδια ώρα, το CNN Turk μεταδίδει πως 300 λάθρο πέρασαν τα σύνορα αμέσως μετά τη δήλωση αυτή.

«Περίπου 300 λαθρομετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών, που ήρθαν στην πόλη Edirne περπάτησαν στα σύνορα για να περάσουν στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα μετά την ακρόαση των ειδήσεων», αναφέρει το τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης.
Η απόφαση πάρθηκε λόγω πρόβλεψης άμεσης άφιξης προσφύγων από το Ιντλίμπ όπου βρίσκονται σχεδόν ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι...
Πηγή : Επίκειται κατακλυσμός απο λάθρο
Διαμόρφωση/Φωτό:Α.Τ.


Αναρτήθηκε από στις 28.2.20

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Άνδρες των ΜΑΤ στην Χίο ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχουν πάρει κράνη,

γκλοπ και ασπίδες και κάνουν ΝΤΟΥ...!!! 2ΒΙΝΤΕΟ


Αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης, από το λιμάνι των Μεστών στη Χίο το πλοίο με τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Κατά την αποχώρησή τους, οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι....φορούσαν πολιτικά ρούχα, ήρθαν αντιμέτωποι με κατοίκους του νησιού που περίμεναν έξω από το λιμάνι.

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντέδρασαν στις αποδοκιμασίες των κατοίκων. Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα politischios.gr, πήραν τα κράνη και τα ρόπαλά τους, και αφού έκαναν χρήση χημικών, πήδηξαν την περίφραξη του λιμανιού και έσπασαν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο περιβάλλοντα χώρο.


Δείτε βίντεο από την αποχώρηση των ΜΑΤ:Χίος: Αποχώρησαν τα ΜΑΤ σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους

https://www.youtube.com/watch?v=8I9y39E8boY&feature=emb_logo

ΜΑΤ σε ρόλο χούλιγκανς στο λιμάνι Μεστών Χίου

https://www.youtube.com/watch?v=HS5XVo6zLWA&feature=emb_logo

Επεισοδιακή αποχώρηση των ΜΑΤ από την Καράβα

Επεισοδιακή αποχώρηση των ΜΑΤ από την Καράβα

Αποστολή: Νίκος Χριστοφάκης - Σωτήρης Σκουλούδης

Λίγο μετά τις 17.20 το απόγευμα και μετά από έντονες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες  στην τοποθεσία Καράβα στη Βόρεια Λέσβο, απέναντι από τα μπλόκα των κατοίκων της περιοχής άρχισαν να αποχωρούν.

Προηγουμένως και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, ενώ το γειτονικό δάσος της Καράβας πήρε φωτιά και καιγόταν επί ώρες από ένα δακρυγόνο.

Οι κάτοικοι με κινήσεις αντιπερισπασμού κατάφεραν αργά το μεσημέρι να περικυκλώσουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ παίρνοντας θέση στα υψώματα γύρω από τα μπλόκα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί και τα οχήματά τους να αποκλειστούν πλήρως από την υπόλοιπη Λέσβο και να περιέλθουν σε δεινή θέση.

Δείτε βίντεο με την αποχώρηση των ΜΑΤ:

Εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στην αποχώρηση των ΜΑΤ από το σημείο. Νωρίτερα κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην τοποθεσία Διαβολόρεμα, στην άλλη δηλαδή αρτηρία η οποία οδηγεί στο Μανταμάδο και στην περιοχή όπου σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το κλειστό κέντρο υποδοχής και κράτησης μεταναστών.

Στις 17.50 κι ενώ αποχωρούσαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ αιφνιδίως εξαπέλυσαν καταιγισμό δακρυγόνων και χημικών κατά των διαδηλωτών. Εκείνη τη στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως νέες ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας κατευθύνονται από την Καβάλα προς τη Λέσβο. Η πληροφορία αυτή η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί προκάλεσε την οργή των κατοίκων του νησιού που θεώρησαν πως εξαπατήθηκαν. Ορισμένοι πολίτες εξέφραζαν την άποψη πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ ισχυρίστηκαν πως θα αποχωρήσουν προκειμένου να απεγκλωβιστούν. Παρόλα αυτά η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων συνεχίστηκε ενώ πολλοί πολίτες άρχισαν να μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και να εγκαταλείπουν το μπλόκο. Πρόκειται για προσωρινή εκεχειρία ή για μεσοπρόθεσμη συμφωνία προσωρινής ανάπαυλας; Οι επόμενες ώρες θα δείξουν...

Το πρωί είχε προηγηθεί το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο κέντρο της Μυτιλήνης που θύμιζε νεκρή πόλη αφού έχει κηρυχθεί γενική απεργία και όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Η αποχώρηση των ΜΑΤ από τα σημεία σύγκρουσης με τους πολίτες της Λέσβου, έστω και αν πρόκειται για τακτική κίνηση απαγκίστρωσης, εν τούτοις  καταδεικνύει το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να στείλουν εκστρατευτική αστυνομική δύναμη στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προκαλώντας τους κατοίκους των νησιών.

Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό πως η αντίδραση και η αντίσταση σε Λέσβο και Χίο ήταν και πάνδημη και αποφασιστική.  Ήταν δε σαφές από την αρχή επίσης πως στην περιοχή Μανταμάδο οι κοινωνικές δυνάμεις που επηρεάζονται άμεσα και παραδοσιακά από το ΚΚΕ συμπαρατάχθηκαν με τους υπόλοιπους πολίτες και αντιπαρατέθηκαν στις δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και στους σχεδιασμούς της κεντρικής κυβέρνησης.

Επισημαίνεται πως στην περιοχή Μανταμάδο το ΚΚΕ διατηρεί παραδοσιακά ισχυρότατη πολιτική επιρροή και στις τελευταίες εκλογές ξεπέρασε τοπικά το 67%. Η παρουσία του ΚΚΕ στο νησί ήταν σαφής και εντυπωσιακή και στο συλλαλητήριο στη Μυτιλήνη την Τετάρτη το πρωί. Με λίγα λόγια οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη απέτυχαν παταγωδώς στην εφαρμογή τους με ότι αυτό συνεπάγεται για το πολιτικό κόστος.

Σημειώνεται ότι τη στιγμή που αποχωρούσαν οι άνδρες των ΜΑΤ προκλήθηκαν επεισόδια. Ειδικότερα, ορισμένοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 18:49


ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΠΡΕΣΠΕΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Φαίνεται πως ξυπνάει ο κόσμος από το λήθαργο, με τις τελευταίες προκλητικές ενέργειες της κυβέρνησης των δήθεν «εθνικοφρόνων», για πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας με Σόρος και CIA, που προβλέπει τον εποικισμό νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!

«Από την αντίδραση στο διαδίκτυο για την επιδότηση ασυνόδευτων ανηλίκων, διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση έχει μεγάλο πρόβλημα με το προσφυγικό – λαθρομεταναστευτικό . Ας εξηγεί κάποιος κ τις υποχρεώσεις που έχουμε από Διεθνείς Οργανισμούς, για να καταλαβαίνουμε», τόλμησε να γράψει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Νίκη Τζαβέλλα.

Ιδού τα σχόλια των ακολούθων της – προφανέστατα ψηφοφόρων της Νουδούλας:

Για εξηγήστε μας εσείς ποιές είναι αυτές οι «υποχρεώσεις», αν αφορούν πρόςφυγες μόνο & όχι μετανάστες! Ποιός άλλο κράτος τις σέβεται εξ ολοκλήρου & τι είδους «τιμωρία» έχει ή θα υποβληθεί στους «παραβάτες»; Επίσης πως ταυτοποιείται ένας πρόσφυγας/μετανάστης ότι είναι ανήλικος;.

Σαν να το αλλάξατε λιγο το τροπάριο από τον Ιούνιο κ. Τζαβελα, δεν νομίζετε;

Δηλαδή επειδή οι Τούρκοι κονομανε από το λαθρέμποριο του κόσμου τα λεφτά, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε??τι λέει ρε ωραίες δουλειές κ πολύ απλές… λοιπόν ξεκολατε Ελληνικά μιλάμε διωχτε τους δεν τους θέλει κανείς!!κοπρεντε???

ΠΡΩΤΑ έχετε υποχρεώσεις απέναντι στους Έλληνες πολιτες που έχετε ξεσκίσει εδώ κ 10 χρόνια κ μετά απέναντι σε κάθε Άλη κ κάθε Αχμέτ που μπήκε παράνομα στη χώρα, αλλά με 20 χιλιάρικα το μηνα που παίρνεις, ποσως σε ενδιαφερει

Και ποιός τις υπέγραψε τις υποχρεώσεις? Ο Φούφουτος? Και πως γίνεται οι Διεθνείς οργανισμοί να υποχρεώνουν και καλά την Χώρα μας μόνο,όταν οι 13 απο τις 28 της Ε.Ε εχουν εντελώς κλειστά σύνορα , και οι υπόλοιπες σφυρίζουν αδιάφορα ? Δεξιοί είμαστε οχι ζαίοι να πιστεύουμε ανοησίες..

Είμαστε εθνικά κυρίαρχη Χωρα η απλά ΕΝΑΣ χώρος; οι υπόλοιπες χώρες που έχουν κλείσει τα σύνορα τους πχ χώρες του Visegard, Ουγγαρία κλπ δεν έχουν υποχρεώσεις απέναντι σε διεθνείς οργανισμούς; αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί είναι γραφειοκρατία χωρίς ουσια

Η καημενούλα η κυβέρνηση… Αυτή είναι που έχει μεγάλο πρόβλημα με το «προσφυγικό». Συμπονώ…

Τραβάτε με κι ας κλαίω…αν ήθελε έκλεινε τα σύνορα χθές η #κυβερνηση_Μητσοτακη όλα τα άλλα είναι παπαριές, όσο για θάλασσα ο Μάζης έχει πει την λύση εδώ & χρόνια, ειδοποίηση Τούρκων για έρευνα&διάσωση στα όρια των τουρκικών χωρικών υδάτων προτού εισέλθουν ωστε να τους μαζεύουν πίσω

Αγαπητή Νίκη γιατί δε ζητάς από τον λαλιστατο φίλο σου @AdonisGeorgiadi να μας πει; Γιατί όταν διάφοροι τον ρωτάμε για τα σοβαρά εκείνος………

Και τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης έναντι των πολιτών και του Συντάγματος ;; Τις ξεχνάμε ;; Η νόμος είναι το δίκιο της Κομισιόν;;; Αν δεν αλλαξει στάση στο λαθρομεταναστευτικο η νουδουλα θα πέσει.οι ψηφοφόροι της νουδου δεν είναι το μπετόναρμε της αριστεράς. Είναι σκεπτόμενοι

Άμα θέλετε να συμμορφωνεστε με τους νόμους, το Σύνταγμα κ τους Διεθνείς Οργανισμούς, να το κάνετε σε ΌΛΑ κ στους εαυτούς σας επίσης! Έχετε κάνει οι πολιτικοί μια χώρα μπουρδελο κ ξαφνικά σας μάρανε ν’ ακολουθήσετε συγκεκριμένους κανόνες που ούτε καν αυτούς ακολουθείτε σωστα!!

Το διεθνές δίκαιο τωρα το διαβασατε για πρώτη φορά.; Γιατι ίσχυε και όταν ήσασταν αντιπολίτευση. Τοτε ομως δεν είχατε κουτάλα. Κατάλαβες μπλε Συριζαια;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε υποχρεώσεις και δεν θα υπήρχε θέμα ΑΝ το σύνολο των χωρών ΕΕ τηρούσαν ΑΥΤΕΣ τις υποχρεώσεις.Το κάνουν;ΟΧΙ.Γιατί λοιπόν εμείς να είμαστε συνεπείς εις βάρος λαού μας και ΟΧΙ τα κράτη Βίζενγκραντ, με ΜΗΔΕΝΙΚΗ είσοδο λάθρο και ΜΗΔΕΝΙΚΗ εγκληματικότητα;

Ουτε η Γερμανια παιρνει τους προσφυγες που της αναλογουν.

Η μόνη υποχρέωση που έχει η χώρα είναι αυτή της απέλασης όποιου παραβιάζει τα σύνορά της. Και την υποχρέωση αυτή την έχει πρωτίστως έναντι των πολιτών της, των οποίων την ασφάλεια οφείλει να εξασφαλίζει. #μεταναστευτικό #εισβολικό

Μα είναι δυνατόν να κοστίζει ένα παιδί 1590€ τον μήνα όταν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι 200€;

Εδώ είναι δυνατόν οι βουλευτές – ως ενήλικοι – να παίρνουν ~7000 ευρώ/μήνα όταν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι 200.

Ας εκπληρώσει πρώτα η κυβέρνηση τις υποχρεώσεις της προς τους Έλληνες πολίτες (αποτελεσματική φύλαξη

των συνόρων, ασφάλεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική ασφάλιση, παιδεία κλπ) και μετά ας δει τις υποχρεώσεις της σε… «Διεθνείς Οργανισμούς»….

Οι όποιες υποχρεώσεις αίρονται όταν υπάρχει παράνομη είσοδος στη χώρα.

αυτο ειναι το θεμα μας?…περιμενε να κυκλοφορησει το μαντατο οτι μοιραζουμε αβερτα χιλιαρικα σε «ανηλικους» ασυνοδευτους 30άρηδες κ θα πλακωσει εδω στο φουλ ΟΛΗ η αφροασια!!!!

Έννοια σου, και καταλαβαίνουν οι πάντες ! Τα πάντα .. Το μέγα ερώτημα είναι τι ακριβώς είναι τα συμφωνηθέντα για το ρόλο της χώρας μας … Φοβουμαι ότι έχει υπάρξει «προαπαιτούμενο» και αυτό ! Don’t talk, don’t ask

Έχετε δίκιο, ας εξηγήσει κάποιος στους ηλίθιους ιθαγενείς, γιατί δεν καταλαβαίνουν… Υποχρέωση έχετε πάνω από όλα να τηρείτε το Σύνταγμα, το οποίο ορίζει ότι πρέπει να εργάζεσθε για το συμφέρον της Ελλάδας & του Ελλ. λαού, όχι της Γερμανίας, της Τουρκίας & του ΟΗΕ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  25/2/2020

ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑ με άδεια του Μπακογιάννη!

Τσαντίρια και βανάκια (ενώ υπάρχουν ιατρεία) στο κέντρο της Αθήνας...

Η ΜΚΟ PRAKSIS, η οποία είναι μία από αυτές που διαχειρίζεται διαμερίσματα για λάθρο, έχει ιατρεία για λάθρο, έχει προγράμματα για λάθρο, κάνει συσσίτια σε λάθρο και γενικά έχει π@@@ήξει την Αθήνα με τους λάθρο της, έσκασε πριν μία εβδομάδα πάνω στην πλ. Βικτωρίας με βανάκι για να κάνει λέει αιμοληψίες σε λάθρο και εξετάσεις. Ενεργοποιήθηκαν οι κάτοικοι, ήρθε η αστυνομία και αφού δεν είχαν άδεια από πουθενά τους έδιωξαν.
Έρχεται λοιπόν ξανά και ζητάει επισήμως άδεια από τον Δήμο της Αθήνας για να στήσει τρία βανάκια, ένα στην πλ. Βικτωρίας, ένα στην πλ. Αμερικής και ένα στον πεζόδρομο του Θησείου, για να παριστάνουν τον γιατρό μέσα στο δρόμο, λες και είμαστε καμία Ουγκάντα μετά από πόλεμο, χωρίς υποδομές. Το ίδιο έκαναν και με το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2011 και τους δώσαμε το φορτηγάκι στο χέρι τότε. Υφυπουργός Υγείας ήταν τότε ο Πασόκος ο Μπόλαρης, μετέπειτα συριζαίος, ο οποίος σε επερώτηση του Πλεύρη που τότε μίλαγε, τώρα δεν ξέρω τί έχει πάθει, είπε ότι είχαν πάρει λεφτά από την ΕΕ για το πρόγραμμα εξέτασης ασθενών μέσα στον δρόμο, δίπλα σε τραπέζια όπου κόσμος πίνει τον καφέ του. Ό,τι παπάτζα διάλυσης της ευταξίας χρηματοδοτεί η ΕΕ εμείς να την πάρουμε.
Η ΜΚΟ Praksis έχει ιατρεία κάτω από την πλ. Βικτωρίας όπου οι λάθρο κάνουν ουρά τσαντιροποιωντας όλη την περιοχή. Θέλει και βανάκια για έξτρα επιδοτήσεις η απληστία τους;
Ο Μπακογιανναίος ετοιμάζεται να τους δώσει άδεια. Αν ο Μπακογιαννοσυριζαίος δώσει άδεια για βανάκια που εξετάζουν λάθρο που συνωστίζονται άρρωστοι πανω σε κεντρικές πλατείες για να τους δει υπαίθριος γιατρός ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.
Ερωτώ λοιπόν τον Βασίλης Κικίλιας, που είναι και βουλευτής Α Αθήνας, αν έχει αδειοδοτήσει αυτή την δράση τσαντιροποίησης της πόλης; Ερωτώ τους βουλευτές Α Αθήνας Constantinos Bogdanos, Angelos Syrigos και Θάνος Πλεύρης που θεωρώ ότι δεν είναι υπέρ της τσαντιροποίησης της πόλης τί σκοπεύουν να κάνουν για το θέμα αυτό;
Και τέλος ερωτώ τους δημοτικούς συμβούλους Kollatos Sakis, Nikolaos Vafeiadis, Ines Dimitra Aggeli, Chris Tentomas, που με διαβάζουν αν θα ψηφίσουν την αδειοδότηση.
Το νταβατζιλίκι των ΜΚΟ στην Αθήνα, που έκανε ο Καμίνης κράτος εν κράτει και που ο ανίκανος Μπακογιάννης συνεχίζει να τελειώνει επιτέλους.

Ελένη Παπαδοπούλου Press24.gr  24/2/2020

Απόλυσαν ΕΠΟΠ

λόγω δημοσιεύσεων στο facebook κατά των λαθρομεταναστών

Στρατιωτικός ΕΠΟΠ στην Μυτιλήνη που έχει κοινό λογαριασμό στο Facebook με την σύζυγό του, υποβιβάζεται στον βαθμό του Στρατιώτη και ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ επειδή ο εν λόγω λογαριασμός έγραφε....
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ πράγμα που ενόχλησε ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ...ΝΗΣΙΟΥ, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός στις στρατιωτικές αρχές οι οποίες και προχώρησαν στα περαιτέρω.
Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΣΔΕΝ με ψήφους 4 έναντι 1 κατά του εγκαλούμενου πρότεινε την ανωτέρω ποινή, επειδή έκρινε ότι "ο εγκαλούμενος προέβη σε αναρτήσεις του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FΑCEBOOK (που διατηρεί από κοινού με τη σύζυγό του) οι οποίες υπερέβησαν το αντικειμενικά αναγκαίο μέτρο για να αποδοθεί το περιεχόμενο της σκέψης του συντάκτη τους προς άσκηση οξείας κριτικής και έθιξαν με βάναυσο τρόπο την ηθική και κοινωνική αξία του ανθρώπου. Παράλληλα με τις αναρτήσεις του προέβη σε βάναυσα ρατσιστικά σχόλια αλλά και σε ύβρεις σε πολιτειακούς θεσμούς..."
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό είχε επίσης αποφανθεί κατά του εγκαλούμενου με ψήφους 3 έναντι 2.
Στη συνέχεια εκδόθηκε απόφαση του ΓΕΣ η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.


Στρατιωτικός ΕΠΟΠ στην Μυτιλήνη που έχει κοινό λογαριασμό στο Facebook με την σύζυγό του, υποβιβάζεται στον βαθμό του Στρατιώτη και ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ επειδή ο εν λόγω λογαριασμός έγραφε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ πράγμα που ενόχλησε ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ...ΝΗΣΙΟΥ, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός στις στρατιωτικές αρχές οι οποίες και προχώρησαν στα περαιτέρω.
Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΣΔΕΝ με ψήφους 4 έναντι 1 κατά του εγκαλούμενου πρότεινε την ανωτέρω ποινή, επειδή έκ...
Δείτε περισσότερα
13
12πηγή ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ  πηγή πηγή στις Φεβρουαρίου 22, 2020

Χαμός στην Λέσβο:

Τι τοποθέτησαν οι κάτοικοι στο σημείο που πρόκειται να φτιαχτεί το νέο χοτ-σποτ (ΦΩΤΟ)

lathrometanastes_evros

Με τον δικό τους τρόπο εξέφρασαν κάτοικοι την αντίθεση τους στην πρόθεση της κυβέρνησης να κατασκευάσει….

κλειστή δομή προσφύγων και μεταναστών σε περιοχή της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με το lesvospost.com, η παράταξη Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης σε συνεργασία με την τοπική Κοινότητα Μανταμάδου, εθελοντές και τον δήμο Δυτικής Λέσβου κατασκεύασαν στην τοποθεσία όπου θα γίνει η νέα δομή ένα τεράστιο ΟΧΙ και μια τεράστια Ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται για τη θέση Καράβα – Καβακλή

Μανταμάδου, στη Μυτιλήνη, η οποία επιτάχθηκε προκειμένου να κατασκευασθεί εκεί δομή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!!

ΜΕ Αυτούς θέλετε να ΓΕΜΙΣΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ μας;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρο καίνε ΕΙΚΟΝΕΣ


KAΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

...ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ "ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ"

ΤΑΧΑ ΣΤΟΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;

Ε; Α,ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!...

ΔΕΙΤΕ τό Β Ι Ν Τ Ε Ο, γιά ΠΟΛΥ γερά ΝΕΥΡΑ!


Αναρτήθηκε από στις 18/2/2020
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/02/ka.htmlΕργαστήριο παρασκευής απαγορευμένων ουσιών από ΜΚΟ στη Μόρια

Αποτέλεσμα εικόνας για Εργαστήριο παρασκευής απαγορευμένων ουσιών από ΜΚΟ στη Μόρια

Εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για την ανομία που ζει και βασιλεύει στους χώρους γύρω από το ΚΥΤ της....Μόριας παράλληλα με τον αγώνα επιβίωσης των προσφύγων - μεταναστών.

Εκτός από τη διακίνηση των ναρκωτικών, ακούγεται έντονα, και έως σήμερα δεν έχει διαψευστεί, ότι 2 δύο τουλάχιστον ΜΚΟ, στις οποίες µεταξύ άλλων συµµετέχουν Ολλανδοί, Βρετανοί και Γάλλοι πολίτες, διαθέτουν παρασκευαστήριο απαγορευµένων ουσιών σε απόσταση λίγων δεκάδων µέτρων από την παραγκούπολη. Ο χώρος, που χρησιµοποιείται ως πρόχειρο αναρρωτήριο, φυλάσσεται συνεχώς από µικρές  οµάδες.
Το εν λόγω εργαστήριο φαίνεται να λειτουργεί ως εξής:
∆εκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες µετανάστες µε το που πατούν το πόδι τους στη Λέσβο, παράλληλα µε τα χαρτιά παραµονής, υποβάλλουν «αιτήσεις ευαλωτότητας», επειδή βάσει του Ν. 4375/2016, που ψηφίστηκε επί των ηµερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., έχουν «εξειδικευµένη φροντίδα και προστασία».
∆ηλαδή άµεση πρόσβαση σε ψυχιατρικά φάρµακα και «κόκκινες» συνταγές, ενώ προτιµώνται για τη χορήγηση ασύλου αν δεν διαθέτουν τις προϋποθέσεις του πρόσφυγα πολέµου.
Επί τούτου, διοικητικός αξιωµατούχος του Βοστάνειου Νοσοκοµείου της Λέσβου εξήγησε στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»:
«Οι γιατροί των ΜΚΟ
τούς γράφουν τις συνταγές, αυτοί αγοράζουν δωρεάν τα φάρµακα που είµαστε υποχρεωµένοι να τους διαθέσουµε και ακολούθως τα πηγαίνουν στο παρασκευαστήριο του θανάτου, αφού οι προσµείξεις, οι δοσολογίες και οι µέθοδοι είναι καθ’ όλα επικίνδυνες».
Τον περασµένο Οκτώβριο, κατά τη συζήτηση του νοµοσχεδίου για τις αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης ασύλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε καταγγείλει σχετικώς ότι
«ιδιώτες γιατροί διευκόλυναν µε γνωµατεύσεις τους χιλιάδες μετανάστες να μην επιστρέφονται στην Τουρκία,
αλλά να προωθούνται από τα νησιά στην ενδοχώρα».
"Παραπολιτικά"/ ρεπορτάζ  Δημήτρης Γιαννακόπουλος  ΚΥΤ Μόριας

Πολυπολιτισμική Αθήνα:

Συμμορίες από Αφρική, Ασία, Αλβανία ελέγχουν το κέντρο

Η ανομία κυριαρχεί στο κέντρο της Αθήνας με τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, παράνομων τσιγάρων και μαστροπείας να κάνουν παιχνίδια θέτοντας τους δικούς τους νόμους για να διεκδικούν τις «περιοχές τους».
Όπως καταδεικνύεται στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η μια συμμορία αντιμάχεται και εκβιάζει την άλλη για τα πόστα διακίνησης ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων, ειδών παρεμπορίου ακόμα και τα σημεία πορνείας και ληστειών δρόμου και διαρρήξεων ΙΧ. Μέρα
μεσημέρι καταγράφονται συμπλοκές επικυριαρχίας, ακόμη και δολοφονίες παραδειγματισμού.
Στην περιοχή όπου έγινε χθες το έγκλημα, όπως προκύπτει από απόρρητες αναφορές και εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ, που εκτείνεται από την Ομόνοια,
την Πλατεία Βάθη και
την Κουμουνδούρου, δρουν τα τελευταία χρόνια ασιατικές μαφίες.
Αφγανοί και
Πακιστανοί βρίσκονται σε θανάσιμη κόντρα για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου τσιγάρων και ναρκωτικών.
Στο ίδιο τρίγωνο δραστηριοποιούνται
Αλγερινοί και
Μαροκινοί που συνήθως βρίσκουν καταφύγιο στα Εξάρχεια αλλά κινούνται και σε αυτή την περιοχή είτε για να ληστέψουν ανυποψίαστους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στο ιστορικό κέντρο είτε για να σπρώξουν κλοπιμαία που άρπαξαν από επιθέσεις σε άλλες περιοχές της Αθήνας.
Σύμφωνα πάντα με τις απόρρητες αναφορές και εκθέσεις, στην κάτω περιοχή της Ομόνοιας που
φθάνει μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα και
την πλατεία Αττικής και
όλους τους κάθετους και παράλληλους δρόμους όπως Πατησίων,
Αχαρνών,
Γ΄Σεπτεμβρίου,
Πιπίνου,
Φυλής,
Ηπείρου,
Μιχαήλ Βόδα, δραστηριοποιούνται μαφίες από την Αφρική


Newpost: Ο χάρτης του εγκλήματος στο κέντρο της Αθήνας

https://www.youtube.com/watch?v=lrWkvMsdhOY&feature=emb_logo

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 16/2/2020

 

 

 

 

 

 

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ”.

Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης

Μόνον αγανάκτηση προκαλεί η υπ' αριθ. Δ11/οικ.60207/2717 (ΦΕΚ 4924) σκανδαλώδης απόφαση της νεαράς υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κας Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου. Η απόφαση αφορά την “Ημιαυτόνομη διαβίωση ασυνόδευτων ανηλίκων ηλικίας άνω των 16 ετών σε εποπτευόμενα διαμερίσματα”.

Διαβάζοντας τις πλούσιες παροχές που δίδονται στα “ασυνόδευτα” από ένα πτωχευμένο κράτος διαπιστώνουμε, ότι ο μέσος Έλληνας ούτε μπορεί να τις διανοηθεί. Σκοπός των εποπτευομένων διαμερισμάτων είναι η προστασία, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ και η αυτονόμηση. Άρα ήρθαν για να μείνουν και να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, όπως και οι ενήλικες ομοεθνείς και ομόθρησκοί τους.

Συγκεκριμένα:

Το κάθε διαμέρισμα θα φιλοξενεί το πολύ 4 άτομα σε 2 δωμάτια των 2 ατόμων. Πόσοι Έλληνες στοιβάζονται σε μικρά άθλια σπίτια ή διαμένουν σε αυτοκίνητα ή, ακόμη χειρότερα, είναι άστεγοι;

Τα διαμερίσματα πρέπει να πληρούν όλες τις κτιριακές προδιαγραφές που αναφέρονται λεπτομερώς. Αναλογιζόμεθα πόσα ελληνικά σπίτια πληρούν τις προδιαγραφές αυτές; Μήπως οι φοιτητικές εστίες που είναι “αχούρια”;

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός πρέπει να είναι πλήρης. Επίπλωση, ηλεκτρικές συσκευές (μέχρι και βραστήρα), ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και πλήρες κουτί πρώτων βοηθειών. Η μέση ελληνική οικογένεια διαθέτει όλες αυτές τις ανέσεις και μάλιστα δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές;

Συνδρομή στη αγορά εργασίας που δυστυχώς οι νέοι μας δεν έχουν.
Επιπλέον παρέχεται πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διερμηνεία, νομική υποστήριξη, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση. Ποιός Έλληνας έχει δωρεάν όλες αυτές τις παροχές;

Και επειδή όλα αυτά δεν επαρκούν τους παρέχεται οικονομική ενίσχυση με προπληρωμένη κάρτα ή μετρητά. Οι άνεργοι νέοι μας περιμένουν το χαρτζηλίκι των γονιών ή των παππούδων.

Σχεδιάζεται και προωθείται η ένταξη στην τοπική κοινωνία και στην εκπαίδευση.
Από όλα αυτά γίνεται φανερό, ότι εφαρμόζεται πλήρως το σχέδιο της ΝΤΠ για εποικισμό της χώρας. Πέραν τούτου διαπιστώνουμε τον βάρβαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι ούτε κατ' ελάχιστον απολαμβάνουν των παροχών των “ασυνόδευτων”.

Και στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει, η απάντηση είναι απλή: Εθνική αντίσταση με κάθε συνταγματικό και νόμιμο μέσο στις πόλεις και στα χωριά κάθε ημέρα, κάθε ώρα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΒΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.


koukfamily  15/2/2020

«ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ».

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΕΛΙΑΜΕΠΤο ΕΛΙΑΜΕΠ έχει οργανώσει στις 18
Φεβρουαρίου «Δημόσια Συζήτηση» για το θέμα προσφυγής της Ελλάδος στην Χάγη με ομιλητές ανθρώπους που θα έπρεπε ήδη να είναι στα πιο βαθιά κελιά των φυλακών:
Γιώργος Παπανδρέου, πρώην υπ. εξωτερικών, και πρωθυπουργός  ΠΑΣΟΚ,
Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην υπ. εξωτερικών ΝΔ,
Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην υπ. εξωτερικών, ΣΥΡΙΖΑ,
Χρήστος Ροζάκης, πανταχού παρών και πάντα πληρών,
Σημιτοφύλακας. Συντονιστής :
Λουκάς Τσούκαλης (ομοίως με τον τελευταίο)...
ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ

· Μετά την Εσχάτη Προδοσία των Πρεσπών (που οι επιπτώσεις της για όποιον γνωρίζει είναι η απόσχιση της Ελληνικής Μακεδονίας για τη δημιουργία της  λεγόμενης «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες»)
· Βρίσκεται σε τελική φάση η μεγαλύτερη ακόμα Εσχάτη Προδοσία εναντίον του Ελληνισμού. Με οδηγίες (βρείτε τα και τα κτλ) των ΗΠΑ (δια του γνωστού ΠΥΑΤ). Και με “οργανωτή” το “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ (που ανέλαβε τα ηνία του κράτους), για το διαβόητο καζάν-καζάν ή win-win.
· Θα προσπαθήσουμε με βάση τα διαδραματιζόμενα (δηλώσεις εκατέρωθεν κτλ) να προβλέψουμε τα αρχικά αποτελέσματα της Εσχάτης Προδοσίας. Που σύμφωνα με τον πάντα επίκαιρο Θουκυδίδη θα είναι μόνον η αρχή.
· Γι αυτό καλό είναι κάποιος (ακόμα και ο Ζουράρις, αφού η προδοσία μόνον αφανώς θα αφορά τον ολίγον Μακεδόνα Αλέξιον, τον  κατοχικό σύντροφο του Κυριάκου), να κάνει μερικά μαθήματα για τον Θουκυδίδη στον υπερήφανο πολυπολιτισμικό και «δυναμικό» Κυριάκο.

Ας δούμε λοιπόν τι αποτελέσματα προβλέπουμε για το καζάν-καζάν.

1. 16 νησιά ζητεί ο Ακάρ,
θα του δώσουν τα 8.

2. Συνεκμετάλλευση ζητεί ο Σουλτάνος.
Εμείς εννοούσαμε στα σύνορα των ΑΟΖ κτλ. Ο σουλτάνος εννοεί τα πάντα.
Μετά από μερικές για το θεαθήναι ταλαντεύσεις, όχι δα να πάμε και σε πόλεμο που τον «φοβούνται» οι Έλληνες, δεν θα χαλάσουν την καρδιά του σουλτάνου τους.

3. Για την Κρήτη (πλην Χανίων.
θα τους κάνει τη χάρη να μην επιμένει ο σουλτάνος και θα πετύχουν «μεγάλη νίκη»

4. Για τη Θράκη μας.
Παρά τις διαμαρτυρίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Πάνω «απ όλα» να γλυτώσουμε τον πόλεμο, «λίγη ανεξαρτησία» σε πρώτη φάση, «δεν είναι και τόσο πρόβλημα».

Ιδίως δε αν ο σουλτάνος σταματήσει για λίγο τις ροές λαθραίων. Μέχρι να γίνει η συμφωνία. Και μετά βλέπουμε και κάνουμε. Ας είναι καλά η Μέρκελ με την (δήθεν) λύση της.

5. Για τα χωρικά ύδατα των νησιών μας.
Πράγματι «έχουν δίκαιο» οι τούρκοι. Δεν «μπορεί» να έχουμε 6 μίλια χωρικά ύδατα και 10 μίλια εναέριο χώρο.  6 μίλια και όχι 12 μίλια όλα.  Όχι και να κάνουμε πόλεμο για τόσον «επουσιώδες» πράγμα.

7. Για τον αφοπλισμό των νησιών μας
θα πρέπει να θυμηθούμε και να «ακολουθήσουμε» το τι έλεγε ο «σοφός» και Ανανιακός πρόεδρος του Σημίτη Στεφανόπουλος. Που τον εξεθείαζε χθες επίκαιρα η ΕΡΤ «μας».  Εξ άλλου μας «εγγυάται» την ασφάλεια μας, εκ μέρους των Ερντογάν και Τραμπ, ο ΠΥΑΤ «μας»

8. Τέλος θα επιτρέχουμε  τη μεγάλη νίκη
Να ανοίξει ο σουλτάνος (μέχρι νεωτέρας) τη Σχολή της Χάλκης). Με πολύ μικρό «αναγκαίο» αντάλλαγμα. Να τον αφήσουμε να ανεγείρει ένα μεγάλο τέμενος σε κάθε πόλη της νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας του υπερήφανου πολυπολιτισμικού Κυριάκου «μας»

Ευριπίδης Μπίλλης
Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις  11/2/2020

Τη… Μακρόνησο προτείνει ο Τζήμερος ως τόπο συγκέντρωσης μεταναστών και ΜΚΟ

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΗΜΕΡΕ 100 ΤΟΙΣ 100!!!

Τη Μακρόνησο, τόπο βασανισμού και εξορίας χιλιάδων ανθρώπων στο παρελθόν,
προτείνει ο Θάνος Τζήμερος
να χρησιμοποιηθεί για τη συγκέντρωση μεταναστών, αλλά και των ΜΚΟ, σε νέα προκλητική ανάρτησή του.
Συγκεκριμένα, ο Θ. Τζήμερος έγραψε στο Twitter: «Φτιάχνεις στη Μακρόνησο μία αξιοπρεπή δομή με κοντέινερς, γεννήτριες, δεξαμενή νερού. Στέλνεις τις ΜΚΟ και όλους τους εισβολείς εκεί με ΜΟΝΑΔΙΚΗ προοπτική την απέλαση, όσο πάρει. Οικειοθελώς μπορούν να φύγουν και αύριο. Μόνη εξαίρεση, όσοι διώκονται λόγω αντίθεσης στο Ισλάμ».

Φτιάχνεις στη Μακρόνησο μία αξιοπρεπή δομή με κοντέινερς, γεννήτριες, δεξαμενή νερού. Στέλνεις τις ΜΚΟ και όλους τους εισβολείς εκεί με ΜΟΝΑΔΙΚΗ προοπτική την απέλαση, όσο πάρει. Οικειοθελώς μπορούν να φύγουν και αύριο. Μόνη εξαίρεση, όσοι διώκονται λόγω αντίθεσης στο Ισλάμ.

Greek News  10/2/2020


Οι «μετανάστες» το λένε μπροστά στην κάμερα:

Αυτοί μας ξεσηκώνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγαίνουν μαχαίρια για ένα πιάτο φαΐ

Την κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια κατέγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha».

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν ξεπεράσει πλέον τα όριά τους, ενώ οι παράνομοι μετανάστες δείχνουν έτοιμοι για όλα. Βγαίνουν μαχαίρια ακόμα και για ένα πιάτο φαγητό!

Έξω από τον καταυλισμό όμως οι παράνομοι μετανάστες είναι ενωμένοι, καθώς κάποιος τους οργανώνει, όπως καταμαρτυρούν κάτοικοι:

«Στις διαδηλώσεις που κάνουν είναι ενωμένοι, ενώ μέσα μαχαιρώνονται. Κάποιος τους μαζεύει, Φοβόμαστε να βγούμε έξω. Φοβόμαστε για τα παιδιά μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα.

Στον αντίποδα, παράνομοι μετανάστες αποκαλύπτουν πως οι ΜΚΟ υποκινούν χάος στα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο.

«Οι ΜΚΟ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξεγέρσεις. Ορισμένες ΜΚΟ εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες. Κάποιες ΜΚΟ συγκεντρώνουν χρήματα, εξαιτίας του μεταναστευτικού, αλλά τα χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Δείτε στο ρεπορτάζ του Alpha όλες τις λεπτομέρειες.

Παράνομοι μετανάστες: «Αυτοί μας ξεσηκώνουν»

https://www.youtube.com/watch?v=_KtJkTHdKgQ&feature=emb_logo

Πηγή >> https://www.el.gr/ellada/refuges/oi-metanastes-to-lene-mprosta-stin-k/?fbclid=IwAR0GUJ2CXdD-09Y0Fz46BIpB-6YHv96qkOXbpHfRY5seIkZOVMkiqCtml6o

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9/2/2020

Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί

έχει ξεσπάσει αυτή η μανία για

αποσυμφόρηση των νησιών απο τους λαθρομετανάστες,

η εξήγηση βρίσκεται σε κάτι που δεν το δείχνουν τα κανάλια

- Έρχονται πακέτο 77.000 λαθρο εξ Ιντλίμπ!

Σχόλιο Διόδοτου: Μυτιληνιοιιιιί.. Σαμιώτες, Χιώτες, Λέριοιιιι.. Ξυπνήστε! Σάς έρχονται πακέτο 77.000 λαθρο εξ Ιντλίμπ!

Οι "ακτιβιστές" των ΜΚΟ που δρούν στην περιοχή του Ιντλίμπ, έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο σε μια πορεία διαμαρτυρίας με τίτλο "Απο το Ιντλίμπ στο Βερολίνο", πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Ήδη βρίσκονται στο δρόμο 77,000 κόσμος.Οι συνεργάτες τους εδώ, στην Ελλάδα, έχουν λάβει εντολή να ξεσηκώσουν τους λάθρο που βρίσκονται στα νησιά, ώστε, οι αρχές, να αναγκαστούν να μεταφέρουν τους περισσότερους στην Ηπειρωτική Ελλάδα για να χωρέσουν αυτοί που έρχονται (φέρνοντας μαζί τους φρέσκο χρήμα για τις ΜΚΟ).

Γι' αυτό και οι ξαφνικοί ξεσηκωμοί. Γι' αυτό τα
δακρύβρεκτα Κογκολέζικα γράμματα. Γι' αυτό οι σπαραξικάρδιες φωτό. Γι' αυτό ο νέος γύρος προπαγάνδας. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μαντέψτε που θα φρακάρουν!!!!

(Όσοι ξέρετε Αγγλικά διαβάστε. Όσοι δεν ξέρετε, χρησιμοποιήστε google translate ):
“From Idlib to Berlin”.. Call for demonstration on Syrian-Turkish border

ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Αναρτήθηκε από στις 8.2.20

ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ 'ΕΛΑΣ'!


Νέα δελτία ταυτότητος
– αυτά με το τσιπάκι... -
ετοιμάζει η κυβέρνηση των δοσιλόγων της κάλπικης
«εθνικοφροσύνης» και θαμώνων των σατανιστικών λεσχών τύπου Μπίλντερμπεργκ για τους πολίτες,
νέα δελτία ταυτότητος ετοιμάζει και τους αστυνομικούς.
Στα οποία νέα δελτία,
δε θα υπάρχει ο σταυρός στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ.!

Που όπως φαίνεται, θα «προσαρμοστεί» στους κανόνες της «πολιτικής ορθότητος», διότι το τωρινό δεν είναι «θρησκευτικά ουδέτερο» και
στην θέα του… προσβάλλονται (!) οι «μειονότητες» μουσουλμάνων και λοιπών!
Άτιμοι «εθνικόφρονες», που κάνετε ό,τι δεν πρόλαβαν, ή δεν τόλμησαν να κάνουν οι συριζαίοι!

"Ιωάννης Καποδίστριας"
Αναρτήθηκε από στις  8/2/2020

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ;

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ

“HAPPY BIRTHDAY”

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ… ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως η Τουρκιά είναι… διεθνώς απομονωμένη,

εξαιτίας των παρανομιών και των προκλήσεών της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο,

«τραγουδάνε» οι Κούληδες και τα παπαγαλάκια τους.

Αφήνοντας να εννοηθεί, πως σε περίπτωση ελληνο-τουρκικής κρίσης

(όταν το ORUC REIS θα μπουκάρει για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, με τη συνοδεία φρεγατών…), ειδικά οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα… καθαρίσουν για πάρτη μας.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε στο βίντεο τους πρεσβευτές της Ε.Ε. να τραγουδάνε εκστασιασμένοι…....... «happy birthday» στον Τσαβούς Πασά και να του βαράνε… παλαμάκια!

party by ambassadors for Turkish Foreign Minister Mevlut

Ahead of their meeting, European Union ambassadors sang Cavusoglu a birthday song and gave him a special present

Ενσωματωμένο βίντεο

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  7/2/2020

 

 


ΣΟΚ στην Άγκυρα:

Η αμερικανική Βουλή κάλεσε την κυβέρνηση που υποστηρίζει ο Χαφτάρ στην Ουάσιγκτον

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων φέρεται να κάλεσε τον πρωθυπουργό της Λιβύης, Αμπντουλάχ αλ Θάνι και τον υπουργό Εξωτερικών, Αμπντούλ Χάντι αλ Χαουαΐτζ, που υποστηρίζονται από τη λιβυκή Βουλή των Αντιπροσώπων και τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να ακούσει την άποψή τους για την επίλυση της λιβυκής κρίσης.
Αυτό υποστηρίζει με ανάρτηση στο Twitter ο ανεπίσημος λογαριασμός που πρόσκειται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA).
Να σημειωθεί ότι στην Τρίπολη εδρεύει ο ισλαμιστής και τουρκικής καταγωγής πρωθυπουργός Φαγιέζ αλ Σαράτζ, της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που υποστηρίζεται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το Κατάρ.
Ο Αμπντουλάχ αλ Θάνι είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρωθυπουργός της Λιβύης και τώρα είναι ο επικεφαλής της κυβέρνησης που περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της η λιβυκή Βουλή.
https://www.tribune.gr/
Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 6/2/2020

Βιάζονται οι Τούρκοι:

«Τα ελληνικά F16 δεν θα πετούν πια στο Αιγαίο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όποιος βιάζεται....

Ο χρόνος για την παραλαβή των S-400 στην Τουρκία φέρεται να μετράει αντίστροφα.

Μήπως οι Τούρκοι όμως βιάζονται να χαρούν εις βάρος των Ελλήνων;

Συγκεκριμένα, η Άγκυρα αυξάνει την «επιθετική» ρητορική σχετικά με την υπόθεση των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας, βάζοντας ξανά στο στόχαστρο το Αιγαίο και την Ελλάδα.

Ειδικότερα, τούρκοι αξιωματικοί, αναφερόμενοι στην αγορά των  S-400, δήλωσαν πως τόσο τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη όσο και τα ελληνικά πολεμικά πλοία δεν θα «κυκλοφορούν» λόγω των ρωσικών πυραύλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Τούρκοι αξιωματικοί δήλωσαν ότι «με τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 τα ελληνικά F-16 δε θα πετούν στο Αιγαίο και τα ελληνικά πλοία δε θα μπορούν να κυκλοφορούν».

Ωστόσο οι Τούρκοι ξεχνούν κάτι:

  1. Η Ρωσία δεν θέλει να ενδυναμώσει την Τουρκία αλλά να την καταστήσει δική της πυραυλική βάση. Στο πώς θα χρησιμοποιηθούν οι ρωσικοί πύραυλοι, αν τελικά παραδοθούν στην Τουρκία, ενδεχόμενα τον τελευταίο λόγο θα έχει η ρωσική τεχνολογία, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, έχει φροντίσει για αυτό.
  2. Οι Ίκαροι έχουν αποδείξει πως με κατώτερη τεχνολογία, δεν φοβούνται να τα βάλουν ακόμα και με θηρία.

Τουρκία για S-400 και F-16

https://www.youtube.com/watch?v=NA1fOm8pThQ&feature=emb_logo

ΦΩΤΟ eurokinissi  EL 6/2/2020

Αλλάζουν τα πάντα (ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ????????) σε ότι έχει να κάνει με τις ΜΚΟ στα νησιά

– Δείτε τι θα περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο

Αλλάζουν τα πάντα με ότι έχει να κάνει με τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα ειδικότερα στα νησιά. Συγκεκριμένα έρχονται μεγάλες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους με το νέο νομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε και θα βάλει μια τάξη σε ένα ομιχλώδες τοπίο.

Με την τροπολογία που ψηφίζεται απόψε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συστήνεται για πρώτη φορά στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου Μητρώο Μελών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται σε θέματα διεθνούς προστασίας, μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης, καθώς και των μελών, των υπαλλήλων και των συνεργατών τους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Εγγραφή με ονοματεπώνυμο

– Η ρύθμιση προβλέπει για πρώτη φορά ως προϋπόθεση εγγραφής των ελληνικών και ξένων ΜΚΟ στο Μητρώο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου την ανάγκη καταχώρισης και πιστοποίησης και των φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτές με ονοματεπώνυμο. Μέλη, υπαλλήλους και συνεργάτες έχουν υποχρέωση να δηλώσουν και οι ήδη εγγεγραμμένες ΜΚΟ σε προθεσμία τριών μηνών.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά

Ο έλεγχος από την Πολιτεία σε ατομικό επίπεδο θα είναι ενδελεχέστερος. Κανένα πρόσωπο δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται σε δομές, ή στις ακτές, χωρίς να διαθέτει σχετική πιστοποίηση/ ταυτότητα από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι ΜΚΟ θα έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν τα άτομα (μέλη, υπαλλήλους, συνεργάτες) που θα δραστηριοποιούνται και πού, ενώ αυτά θα πρέπει να φέρουν ταυτότητα μέλους/ πιστοποίηση για να δραστηριοποιούνται.

Ειδικός γραμματέας ΜΚΟ

Θα οριστεί Ειδικός Γραμματέας ΜΚΟ, ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση του Μητρώου, ενώ με υπουργική απόφαση θα εξειδικευτούν οι προϋποθέσεις εγγραφής και διαγραφής των μελών από το Μητρώο.

Τι ίσχυε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Οι προηγούμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες (2016, 2018) που αφορούσαν τη σύσταση Εθνικού Μητρώου Ελληνικών και Ξένων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνταν σε δράσεις κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα και τη λειτουργία τους, δεν προέβλεπαν κανόνες διαπίστευσης/ πιστοποίησης για τα φυσικά πρόσωπα.

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 5/2/2020

Κάτι Βρωμάει Πολύ Στην Σάμο -

Έχει Πέσει Σήμα Στους Μετανάστες,

Να Καταστρέφουν Σπίτια Και

Να Λεηλατούν Την Ύπαιθρο Χωρίς Σταματημό.

Α Γ Ρ Ι Α   ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ!
ΕΝΤΕΛΩΣ  ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ 
Α Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ε Υ Τ Ο Ι !.....

Α ν ε ξ έ λ ε γ κ τ η   παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους "μετανάστες" να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο Βαθύ της πολύπαθης Σάμου μας.

Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν.
Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο.
Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στο εξωτερικό από δημοσίευση στο f/b αναγνώστριας μας:
Έφυγε το πάτωμα με αλυσοπρίονο και από διώροφο έγινε ισόγειο.
Τις φωτογραφίες τράβηξα με ειδικό φωτογραφικό φακό 'fisheye' για να χωρέσει όλη η καταστροφή σε ένα 'καρρέ'.Αυτό ΗΤΑΝ το μπάνιο...

Όπως φαίνεται τα ξήλωσαν όλα και μεταφέρθηκαν στις παράγκες γύρω από το ΚΥΤ...Eδώ βλέπετε την κουζίνα.

Ξηλώθηκαν και τα ντουλάπια της και ο νεροχύτης.

Εκλάπη η πόρτα της και μόλις προ διημέρου εκλάπησαν και τα μπροστινά στόρια, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.Σ' αυτή τη σειρά φωτογραφιών βλέπετε την αποθήκη, στην οποία - μεταξύ άλλων - υπήρχε πίνακας και εξοπλισμός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Από την όλη αποθήκη απέμειναν κουρέλια και λίγα καλώδια.
Καταστράφηκαν ακόμα και τα κάτοπτρα.

Όλα αυτά σε δόσεις.....Και λίγα πευκάκια....Οικολογική καταστροφή...


Άνοιξε και ο χώρος.....
Αυτό απέμεινε....

Οι "φιλοξενούμενοι" στην πόλη μας που τους παρέχουμε πλήρη ασυλία παράνομων πράξεων, πρώτα έκλεβαν φρούτα και αυγά, έπειτα έσφαξαν το κοτέτσι μας, βρήκαμε τα κεφάλια των πουλερικών παλουκωμένα στους φράχτες, μετά έκλεβαν εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, δεξαμενές και βρύσες, και τέλος γκρέμισαν τα κτίσματα συθέμελα!

Για το λάδι μας ούτε λόγος, έκλεψαν και τις ελιές, άσε που είναι αδύνατον πλέον να μεταφέρεις ελιές στον περιφερειακό του ΚΥΤ!

Μόνο οι μετανάστες και οι ΜΚΟ μπορούν ανενόχλητοι να μεταφέρουν τα πάντα!


Η ξυλεία για να χτιστεί αυτό το καλύβι είχε εισαχθεί από τη Σμύρνη και χρονολογούνταν από το 1930 περίπου, ήταν δε χτισμένο με την τεχνοτροπία μπαγδαντί.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που το έφτιαξαν!και η συνέχεια της καταστροφής και λεηλασίας με τις αποθήκες που υπήρχαν στον χώρο:


Τεράστια η οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που υπέστη η άτυχη ιδιοκτήτρια της εξοχικής οικίας, ενώ γειτονικά κτήματα του ΚΥΤ έχουν καταληφθεί από τους μετανάστες, είτε μένοντας μέσα, είτε καταστρέφοντας ότι υπάρχει μέσα σε αυτά.

Σε διαφορετική ανάρτηση στο f/b αναγνώστης μας κτηνοτρόφος που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στον δρόμο προς τον Π. Ηλίας πάνω από το ΚΥΤ αναφέρει:''Πριν από λίγο καιρό στην περιοχή του προφήτη Ηλία πάνω από το ΚΥΤ μου έλειπαν ανά διαστήματα ζώα όταν χάθηκε το πρώτο νόμιζα ότι κάτι έπαθε κ δεν το είχα καταλάβει σε λίγες μέρες τα ίδια(είχαν χαθεί είδη 3.

Στο τέταρτο που χάθηκε βρήκα αυτά τα αίματα τότε κατάλαβα ότι τα κλέβουν οι μετανάστες.
Τα πήρα τα ζώα από εκεί κ πήγα αλλού.

Σήμερα το βράδυ μπήκαν μέσα στο στάβλο του πατέρα μου και πήραν κι άλλο''


https://stilpon.blogspot.com
&
"Ιωάννης Καποδίστριας"
Αναρτήθηκε από στις 4/2/2020
Τελευταίες αναρτήσεις 3 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως είναι λαθροεισβολείς κι όχι λαθρομετανάστες; Καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων. ΑΓΡΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ!..... Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους "μετανάστες" να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο Βαθύ της πολύπαθης Σάμου μας. Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν. Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο. Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στο εξωτερικό από δημοσίευση στο f/b αναγνώστριας μας: Έφυγε το πάτωμα με αλυσοπρίονο και από διώροφο έγινε ισόγειο. Τις φωτογραφίες τράβηξα με ειδικό φωτογραφικό φακό 'fisheye' για να χωρέσει όλη η καταστροφή σε ένα 'καρρέ'. Αυτό ΗΤΑΝ το μπάνιο... Όπως φαίνεται τα ξήλωσαν όλα και μεταφέρθηκαν στις παράγκες γύρω από το ΚΥΤ... Eδώ βλέπετε την κουζίνα. Ξηλώθηκαν και τα ντουλάπια της και ο νεροχύτης. Εκλάπη η πόρτα της και μόλις προ διημέρου εκλάπησαν και τα μπροστινά στόρια, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Σ' αυτή τη σειρά φωτογραφιών βλέπετε την αποθήκη, στην οποία - μεταξύ άλλων - υπήρχε πίνακας και εξοπλισμός φωτοβολταϊκού συστήματος. Από την όλη αποθήκη απέμειναν κουρέλια και λίγα καλώδια. Καταστράφηκαν ακόμα και τα κάτοπτρα. Όλα αυτά σε δόσεις..... Και λίγα πευκάκια.. Οικολογική καταστροφή... Άνοιξε και ο χώρος..... Αυτό απέμεινε.... Οι "φιλοξενούμενοι" στην πόλη μας που τους παρέχουμε πλήρη ασυλία παράνομων πράξεων, πρώτα έκλεβαν φρούτα και αυγά, έπειτα έσφαξαν το κοτέτσι μας, βρήκαμε τα κεφάλια των πουλερικών παλουκωμένα στους φράχτες, μετά έκλεβαν εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, δεξαμενές και βρύσες, και τέλος γκρέμισαν τα κτίσματα συθέμελα! Για το λάδι μας ούτε λόγος, έκλεψαν και τις ελιές, άσε που είναι αδύνατον πλέον να μεταφέρεις ελιές στον περιφερειακό του ΚΥΤ! Μόνο οι μετανάστες και οι ΜΚΟ μπορούν ανενόχλητοι να μεταφέρουν τα πάντα! Η ξυλεία για να χτιστεί αυτό το καλύβι είχε εισαχθεί από τη Σμύρνη και χρονολογούνταν από το 1930 περίπου, ήταν δε χτισμένο με την τεχνοτροπία μπαγδαντί. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που το έφτιαξαν! και η συνέχεια της καταστροφής και λεηλασίας με τις αποθήκες που υπήρχαν στον χώρο: Τεράστια η οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που υπέστη η άτυχη ιδιοκτήτρια της εξοχικής οικίας, ενώ γειτονικά κτήματα του ΚΥΤ έχουν καταληφθεί από τους μετανάστες, είτε μένοντας μέσα, είτε καταστρέφοντας ότι υπάρχει μέσα σε αυτά. Σε διαφορετική ανάρτηση στο f/b αναγνώστης μας κτηνοτρόφος που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στον δρόμο προς τον Π. Ηλίας πάνω από το ΚΥΤ αναφέρει: ''Πριν από λίγο καιρό στην περιοχή του προφήτη Ηλία πάνω από το ΚΥΤ μου έλειπαν ανά διαστήματα ζώα όταν χάθηκε το πρώτο νόμιζα ότι κάτι έπαθε κ δεν το είχα καταλάβει σε λίγες μέρες τα ίδια(είχαν χαθεί είδη 3. Στο τέταρτο που χάθηκε βρήκα αυτά τα αίματα τότε κατάλαβα ότι τα κλέβουν οι μετανάστες. Τα πήρα τα ζώα από εκεί κ πήγα αλλού. Σήμερα το βράδυ μπήκαν μέσα στο στάβλο του πατέρα μου και πήραν κι άλλο'' https://stilpon.blogspot.com http://www.ksipnistere.com/2019/12/blog-post_6453.html ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Χαμός στη Βέροια:
Έφυγε ο Βορίδης λόγω ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Χαμός στη Βέροια: Έφυγε ο Βορίδης λόγω ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στη Βέροια: Έφυγε ο Βορίδης λόγω ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ συνεχίζονται μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου από την Βέροια, να διακόπτουν την προγραμματισμένη σύσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

Συγκεκριμένα λίγη ώρα αργότερα στις 18:30 έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά…

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από το veriotis.gr:

ΠΑΟΚτσηδες διέκοψαν την εκδήλωση Βορίδη στη Βεροια

https://www.youtube.com/watch?v=iEgF--AGrlc&feature=emb_logo

Πηγή: filathlos.gr, veriotis.gr 3/2/2020

Η κυβέρνηση καταδίκασε το σχίσιμο της τουρκικής σημαίας

αλλά όχι τις δηλώσεις Τσαβούσογλου


Η κυβέρνηση καταδίκασε το σχίσιμο της τουρκικής σημαίας αλλά όχι τις δηλώσεις Τσαβούσογλου


Το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ απάντησε με ιδιαίτερη οργή στην κίνηση του

Γιάννη Λαγού να σκίσει τουρκική σημαία ενώπιον του ευρωκοινοβουλίου

αλλά σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Τσαβούσογλου περί «ρίψης των Ελλήνων στη θάλασσα» δεν είπε τίποτα.

H πράξη Λαγού ήταν κατά το ΥΠΕΞ καταδικαστέα αλλά οι δηλώσεις Τσαβούσογλου που παραπέμπουν σε εποχές Μικρασιατικής Καταστροφής

όταν οι Έλληνες έπεφταν στην θάλασσα για να σωθούν από τους Τούρκους σφαγείς δεν ήταν καταδικαστέες.

«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου και εν προκειμένω του εθνικού συμβόλου της Τουρκίας.

Οι απαράδεκτες ενέργειες των εκπροσώπων του νεοναζισμού εκφεύγουν από την ελληνική και ευρωπαϊκή παράδοση και αποτελούν προσπάθειες αυτοδιαφήμισης του υποδίκου μορφώματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο η ελληνική κοινωνία έθεσε με τη ψήφο της εκτός κοινοβουλίου. Οι νεοναζιστές εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους», τονίζεται στην ανακοίνωση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Νωρίτερα ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο,

σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά είχε σκίσει την τουρκική σημαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/842864_i-kyvernisi-katadikase-shisimo-tis-toyrkikis-simaias-alla-ohi

ελληνικό ΥΠΕΞ....για τους σφαγείς Τούρκους  τίποτα......eeeeeeeeeeeee

Greek News 31/1/2020

Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν 10 χιλιάδες ελαιόδεντρα στην Αφρίν,

για να διώξουν τους κατοίκους

Οι Τούρκοι μισθοφόροι της Άγκυρας ξερίζωσαν 10 χιλιάδες ελαιόδεντρα στην περιοχή της Αφρίν, για να διώξουν τους ντόπιους

Μισθοφόροι αντάρτες,

που ελέγχονται από τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην προσπάθεια τους να αλλάξουν εθνολογικά την

Αφρίν, και να διώξουν πολλούς ντόπιους κατοίκους, ξερίζωσαν εκατοντάδες ελαιόδεντρα.

Με αυτήν την κίνηση, οι Τουρκεμένοι και
φιλότουρκοι Σύροι αντάρτες,
θέλουν οι κάτοικοι να μην εκμεταλλεύονται τα χιλιάδες ελαιόδεντρα που υπάρχουν στην περιοχή.
ρίζες από ελιές

Πηγή από την περιοχή της Αφρίν δήλωσε στον πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ότι οι Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν εκατοντάδες ελιές που

ανήκουν στον λαό του χωριού Kafr Janna στην περιοχή Shara.

Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν:

“Όπως έμαθαν τί εστί τουρκικό έθνος στην Κύπρο, στο Άφριν, θα το μάθουν ξανά”

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι άλλη ομάδα Τούρκων μισθοφόρων, που ονομάζεται Liwa Waqas,

ξερίζωσε περίπου 400 ελαιόδεντρα στα χωριά Sennara και Heikha, στην περιοχή Shia, ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 χρόνια.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αφρίν, Τούρκοι στρατιώτες κατοχής και οι μισθοφόροι τους,

έχουν κόψει πάνω από 10 χιλιάδες ελιές στην περιοχή αυτή, ενδεικτικό της βαρβαρότητας των πράξεων τους.

30/1/2020

Γρίπη:

Κλείνουν εννέα σχολεία στην Πρέβεζα

Θα παραμείνουν κλειστά για 3 ημέρες λόγω του μεγάλου ποσοστού μαθητών που ασθενούν από την εποχική γρίπη

Τη διακοπή μαθημάτων σε 9 σχολεία του Δήμου Πρέβεζας,

λόγω μεγάλου ποσοστού μαθητών που ασθενούν από την εποχική γρίπη,

ανακοίνωσε με σχετική απόφασή του ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Γεωργάκος.

Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει από αύριο 29 έως και 31 Ιανουαρίου 2020.

Τα σχολεία που περιλαμβάνονται στην απόφαση είναι:

* 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας

* Νηπιαγωγείο Καναλίου

* Νηπιαγωγείο Ν.Σινώπης

* Νηπιαγωγείο Ν.Σαμψούντας

* Νηπιαγωγείο Λούρου

* Νηπιαγωγείο Ν. Ωρωπού

* Δημοτικό Σχολείο Ν.Σινώπης

* Δημοτικό Σχολείο Ν.Ωρωπού

* Δημοτικό Σχολείο Λούρου.

cretablog.gr  29/1/2020

Οι Γόρδιοι Δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται…

ΜΈΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
-

Οι Γόρδιοι Δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται…ΜΈΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Ένα πράγμα για το οποίο έμεινε στην ιστορία ο Αλέξανδρος ο Γ’ ο Μακεδών, ο Μέγας Αλέξανδρος, είναι η λύση του Γόρδιου δεσμού και η φράση “ότι δεν μπορεί να λυθεί, μπορεί να κοπεί!”.
Πέρα από την ωραία, όμως, ιστορία νομίζω πως θα πρέπει να δούμε λίγο και τους συμβολισμούς που κρύβονται πίσω από αυτή.
Η φράση “ότι δεν μπορεί να λυθεί, μπορεί να κοπεί”, όπως την αναφέρει ο Αρριανός, είναι, βέβαια, η πιο δημοφιλής, θα πρέπει όμως να αναφέρουμε και την εκδοχή του Αριστόβουλου που συμμετείχε στην εκστρατεία του Αλεξάνδρου , έζησε από κοντά τα γεγονότα και υπήρξε πιθανώς αυτόπτης μάρτυρας, που υποστηρίζει πως ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκοψε τον δεσμό του ζυγού της άμαξας του βασιλιά Γορδίου με το ξίφος του, αλλά αφαίρεσε το μεγάλο ξύλινο καρφί που τον συγκρατούσε, έλυσε τον δεσμό αφαιρώντας τον πείρο από το τιμόνι του άρματος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και με όποιον τρόπο και αν τον έλυσε , ο συμβολισμός και το μήνυμα είναι το ίδιο.
Ο γόρδιος δεσμός συμβολίζει καθετί που είναι δύσκολο και δυσεπίλυτο, κάθε πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική είτε στην πολιτική ζωή.
Όσον αφορά στον τρόπο επίλυσης του προβλήματος και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, σε κάθε περίπτωση ο συμβολισμός παραμένει ο ίδιος: το σπαθί συμβολίζει την αποφασιστικότητα και την τόλμη, και η αφαίρεση απλώς του ξύλινου καρφιού την ευφυΐα του Αλεξάνδρου.

Τι έκανε, λοιπόν, και τι πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος:

Πρώτον, δεν δαπάνησε  πολύ χρόνο με το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν κάθισε να χρονοτριβεί κάτι που και από το τον βασικό σου στόχο σε απομακρύνει, και ψυχοφθόρο(απώλεια δυνάμεων σωματικών και ψυχικών) και ψυχαναγκαστικό είναι να κάνεις κύκλους γύρω από το ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά, και λύση να μην βρίσκεις.

Έτσι, λοιπόν, αφού το εξέτασε για λίγο, όσο χρόνο χρειαζόταν κατά την κρίση του και με την έμφυτη οξυδέρκειά του, το αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και το έλυσε γρήγορα και εύκολα.

Και έτσι, λένε, επιβεβαιώθηκε ο χρησμός που ήθελε αυτόν που θα έλυνε το γόρδιο δεσμό κυρίαρχο της Ασίας.
Επιβεβαιώθηκε, γιατί όποιος ξέρει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα γρήγορα και αποφασιστικά, δείχνει ότι είναι ικανός ηγέτης, ότι μπορεί να οδηγήσει τον λαό του, το στράτευμά του εν προκειμένω, στο στόχο του ,παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Επιπλέον, πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των στρατιωτών του , που πείστηκαν με τον τρόπο αυτό για τις ικανότητες του ηγέτη τους και τον ακολούθησαν στο τολμηρό εγχείρημά του.

Δεν μπορώ να πω σε ποιο βαθμό η ικανότητα αυτή της γρήγορης λήψης αποφάσεων και της άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων είναι μια ικανότητα έμφυτη ή επίκτητη, μια ικανότητα που καλλιεργείται.
Σίγουρα, όμως, είναι κάτι που επιβάλλεται να έχει ένας ηγέτης και που μάλλον  απουσιάζει στην εποχή μας από πολλούς από αυτούς που κυβερνούν λαούς και “ποίμνια”, από πολιτικούς μέχρι θρησκευτικούς.

Ας μου επιτραπεί κλείνοντας, να προσθέσω και κάτι άλλο, δανεισμένο από την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή.
Λέει ο Κρέοντας στη ρήση του στο Α’ επεισόδιο στιχ.162-277
…Αδύνατο να μάθεις ανθρώπου κανενός φρόνημα, γνώμη και ψυχή, προτού ν’ ακονιστεί στην εξουσία και στο νόμο…”.
Χαρακτηριστικά και βασικές αρετές του άξιου ηγέτη μέσα από τα λόγια αυτά αναδεικνύονται η ψυχή, το φρόνημα, η γνώμη- η ηθική υπόσταση, η δυναμική  και θαρραλέα αντιμετώπιση των προβλημάτων του κράτους, τα διοικητικά χαρίσματα και η αρίστη κρίση και ευθυκρισία στις αποφάσεις.

Ας προβληματιστούμε…Montag, 28 Januar 2020

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ:

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Παγκόσμιο σοκ

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ: Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Σοκαρισμένος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ έπειτα από πτώση ελικοπτέρου.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών μετά την πτώση του προσωπικού του ελικοπτέρου. Νεκρά είναι άλλα τέσσερα άτομα που ήταν μαζί του, ενώ ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου.

NEWSBEAST.GR  27/1/2020

Το εντυπωσιακό εκκλησάκι

που χτίστηκε μέσα σε δέντρο 300 ετών, προς τιμήν του Αγίου Παΐσιου

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι, που κτίστηκε σε δέντρο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο εκκλησάκι κτίστηκε προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου. Βρίσκεται εικοσιδύο χιλιόμετρα βόρεια της Κόνιτσας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Δηλαδή, εκεί όπου ο Άγιος έζησε στα νεανικά χρόνια του, πηγαίνοντας στο κοντινό χωριό Αμάραντος. Στον Αμάραντο πραγματοποιούσε ξυλουργικές εργασίες και επισκευές σε ντόπιες οικίες. Το υπεραιωνόβιο δέντρο (δρυς), στο εσωτερικό του είχε υποστεί αρκετές φορές καταστροφές και πυρκαγιές.

Ταξιδιώτες σταματούσαν εκεί, έμπαιναν μέσα στο εσωτερικό του δέντρου και άναβαν φωτιά για να ζεσταθούν. Ωστόσο, εξαιτίας του Χάρη Πορέτση (σ.σ. κάτοικος Αγίας Βαρβάρας), το δέντρο σώθηκε για να μετατραπεί σε προσκυνηματικό τόπο του Άγιου Παΐσιου.

Το ευλογημένο δέντρο θωρακίστηκε εσωτερικά, με πέτρα από την περιοχή και μετατράπηκε σε δενδροκκλησιά. Το ύψος της εκκλησίας είναι 2.10 μέτρα. Μέσα στο εκκλησάκι φιλοξενείται η εικόνα του Αγίου Παΐσιου, ένα καντηλάκι και ένα μανουάλι.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα παρόμοια εκκλησάκια. Στο χωριό Αγία βαρβαρα, σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, πέρασε και ο Άγιος Κόσμας, ο Αιτωλός. Μάλιστα, εκατό μέτρα από τη δεντροκλησσιά υπάρχει ένα εκκλησάκι προς τιμήν του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού.

Ακολουθούν πέντε φωτογραφίες από το εκκλησάκι, το οποίο χτίστηκε στην Κόνιτσα προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου

Εκκλησάκι σε δέντρο 300 ετών:

Κι άλλες φωτογραφίες από το εκκλησάκι, το οποίο χτίστηκε στην Κόνιτσα προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου

Εκκλησάκι σε δέντρο 300 ετών:

Η τελευταία φωτογραφία από το εκκλησάκι, το οποίο χτίστηκε στην Κόνιτσα προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου

Αλλοδαποί χωρίς εισιτήριο ΕΔΕΙΡΑΝ

τον ελεγκτή στην Θεσσαλονίκη... Τρείς συλλήψεις...

Δεν είχαν εισιτήριο και χτύπησαν εργαζόμενο του ΟΑΣΘ
Νέο κρούσμα βίας

σε βάρος εργαζόμενων του

ΟΑΣΘ σημειώθηκε

την περασμένη Τρίτη κατά

τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής 55

(τοπικό Ωραιοκάστρου).

Σύμφωνα με την ομάδα
Think Simple,

τρεις 3 αλλοδαποί ανέβηκαν στο λεωφορείο, χωρίς να έχουν εκδώσει εισιτήριο.
Όταν έγινε έλεγχος από υπάλληλο του ΟΑΣΘ, οι 3 τρεις του επιτέθηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και συνέλαβε τους 3 τρεις αλλοδαπούς.
Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 24/1/2020

Μαρόκο:

Αυτό είναι το ομορφότερο χωριό της Αφρικής

Μαρόκο: Αυτό είναι το ομορφότερο χωριό της Αφρικής Το Σεφσάουεν στο Μαρόκο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χωριό. Εδώ, κυριαρχεί μόνο ένα χρώμα, το μπλε! Όλα είναι χρωματισμένα σε
αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζειου. Από τα δρομάκια, τα σπίτια, τις πόρτες των σπιτιών, γενικά όλα. Θα μπορούσε να είναι και νησί του Αιγαίου, ωστόσο βρίσκεται στο βορειοδυτικό Μαρόκο με πληθυσμό που ανέρχεται στους 36.000 κατοίκους.
Ιδρύθηκε από έναν Μαροκινό με το όνομα σιδηρόδρομος Moulay Ali Ben Moussa Ben Rached El Alami.
Το Σεφσάουεν είναι δημοφιλής προορισμός για τις αγορές σε μάλλινα ρούχα και υφάντινες κουβέρτες.
Όλα ξεκίνησαν το 1930 όταν ήρθαν να εγκατασταθούν Εβραίοι πρόσφυγες και θέλοντας να συμβολίσουν το νέο τόπο τους, ως τον παράδεισό τους, του έδωσαν ένα ουράνιο γαλάζιο χρώμα.
Το γαλάζιο χρώμα, ωστόσο έχει και μια άλλη χρήση... αντικουνουπική! Οι κάτοικοι έχουν σωθεί από τα κουνούπια, που είναι πολλά σε αυτόν τον τόπο, καθώς το χρώμα αυτό τα απωθεί.

The "Blue City" - Chefchaouen, Morocco

https://www.youtube.com/watch?v=L56iwtieyyo&feature=emb_logo

Morocco's Blue City - Chefchaouen

https://www.youtube.com/watch?v=9eSV05U8Xrw&feature=emb_logo

Travel to Morocco in 4K

https://www.youtube.com/watch?v=ZE81dWxNnMQ&feature=emb_logo
πηγή πηγή στις 24  Ιανουαρίου 2020

Οι Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι είναι ο ανώτατος άρχοντας στο πολίτευμα της αβασίλευτης δημοκρατίας. Στην Ελλάδα, ο θεσμός ξεκινά από το 1924..

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ανώτατος άρχοντας στο πολίτευμα της αβασίλευτης δημοκρατίας. Σε αδρές γραμμές, είτε έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες και ασκεί την εκτελεστική εξουσία εκλεγόμενος απευθείας από το λαό (προεδρική δημοκρατία), είτε έχει ρυθμιστικές, εκλεγόμενος εμμέσως από τα νομοθετικά σώματα (προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία).

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία, σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1975, όπως τροποποιήθηκε με τις αναθεωρήσεις του 1986, του 2001, του 2008 και του 2019. Τα άρθρα 30 – 50 του Συντάγματος αναφέρονται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και περιλαμβάνουν τα προσόντα εκλογιμότητας, τον τρόπο εκλογής, τις αρμοδιότητές του και την ευθύνη του έναντι της Πολιτείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος κι έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, οι οποίες είναι περιορισμένες σε σχέση με αυτές του πρωθυπουργού και των υπουργών. Οι αρμοδιότητές του συρρικνώθηκαν με την αναθεώρηση του 1986, που κατέστησε κυρίαρχο της πολιτικής ζωής τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το άρθρο 31 του Συντάγματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας πολίτης πριν από 5 τουλάχιστον έτη, έχει από πατέρα ή μητέρα ελληνική καταγωγή, έχει συμπληρώσει το 40ό έτος της ηλικίας του και
έχει τη νόμιμη ικανότητα του εκλέγειν. Εκλέγεται για θητεία πέντε ετών και έχει δικαίωμα επανεκλογής μόνο μία φορά.

Η διαδικασία εκλογής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται από τη Βουλή με ονομαστική (φανερή) ψηφοφορία και σε ειδική συνεδρίαση που συγκαλείται από τον Πρόεδρο της Βουλής τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τη λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου.

Με την συνταγματική αναθεώρηση του 2019, αποσυνδέθηκε η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη διάλυση της Βουλής.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 του Συντάγματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται εκείνος που θα συγκεντρώσει την πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνολικού αριθμού των βουλευτών (200 ψήφοι). Αν δεν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες. Αν δεν επιτευχθεί ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία η πλειοψηφία των 200 εδρών, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες, οπότε εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που θα συγκεντρώσει την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών (180 ψήφοι).

Αν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που θα συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (151 ψήφοι). Αν δεν επιτευχθεί ούτε αυτή η πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που θα συγκεντρώσει τη σχετική πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην πρώτη ψηφοφορία.

Πηγή: https://www.sansimera.  23/1/2020

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

– Που είναι ο σταυρός ;;

Μια εικόνα χίλιες λέξεις – Που είναι ο σταυρός ;;


Μια εικόνα χίλιες λέξεις – Που είναι ο σταυρός ;;


Μια εικόνα χίλιες λέξεις – Που είναι ο σταυρός ;;

GREEK NEWS-ON DEMAND  22/1/2020

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρόντες ήταν στην συγκέντρωση οι Συναγωνιστές Ηλ. Κασιδιάρης, Δημ. Σύμβουλος Αθήνας, Τρ. Μπουγάς, Δημ. Σύμβουλος Καλλιθέας, Ιωαν. Λαζόπουλος, Δημ. Σύμβουλος Πειραιά και Χαραλ. Γιώτης, Περ. Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Πλήθος Συναγωνιστών έδωσε δυναμικό «παρών» στην συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την επερχόμενη αλλοίωση και αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού.

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε από πολίτες που ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας μας και αποδοκιμάζουν έντονα την λαθρομεταναστευτική πολιτική Μητσοτάκη που έρχεται ως συνέχεια της καταστροφικής πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων» του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί πως η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα με συντεταγμένη παρουσία στην συγκέντρωση και έτυχε θερμής υποδοχής και θετικών σχολίων από τους παρευρισκόμενους.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την συγκέντρωση των Ελλήνων και προσυπογράφει το σύνθημα: «Κλείστε τα σύνορα»!


http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/parontes-oi-chrusaugites-sthn-prwth-sugkentrwsh-enantia-sthn-lathrometanast

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  20/1/2020

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΕΚΤΟΣ

ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΡΓΑ & ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ. ΦΩΤΟ.

Μετά τις πρώτες διθυραμβικές αναφορές για την επιλογή της νέας προέδρου της Δημοκρατίας, της κ Σακελαροπούλου, άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα οι τοποθετήσεις και ενέργειες της από τις δημόσιες δικαστικές θέσεις που κατείχε μέχρι σήμερα, που ήταν καθαρά κατοχικές μνημονιακές....
Εκτός του ότι υπήρξε ουσιαστικά συνήγορος της εταιρείας καταστροφής στης Σκουριές, του φυσικού περιβάλλοντος της Χαλκιδικής, το μεγάλο σκάνδαλο με αυτή την κυρία που θα μας καθίσει στην προεδρία της κατεχόμενης δημοκρατίας, είναι ότι είχε προτείνει την αθώωση εκείνου του εντεταλμένου να επιβάλλει την μνημονιακή κατοχή στην χώρα και μάλιστα με
πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, του τότε υπουργού Οικονομικών του Γιωργάκη, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Και φυσικά είναι υπέρμαχος της καθεστηκυίας μνημονιακής κατοχικής τάξης που κυβερνάει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας και την έριξε στον γκρεμό.
Και έπεται συνέχεια…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 19/1/2020

 

Γιατί η Γερμανία δεν κάλεσε την Ελλάδα στη Διάσκεψη για τη Λιβύη

Οι εξελίξεις που αφορούν τη Λιβύη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα ελληνικά ζωτικά συμφέροντα.
Το ψευδομνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με τον Σάρατζ,
εξαφανίζει την Κρήτη
και ταυτόχρονα
αποτρέπει την ένωση της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ.
Από τα κράτη τα οποία είναι εντός της Ε.Ε θα υποθέταμε οτι υπάρχει αλληλεγγύη. Τελικά το μόνο που δεν υπάρχει στην Ε.Ε είναι αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών και μη μας κάνει εντύπωση που η Ε.Ε βαδίζει σε τροχιά παρακμής έχοντας ένα κάτι παραπάνω από αβέβαιο μέλλον.
Γιατί όμως η Γερμανία έβγαλε από το ″κάδρο″ την Ελλάδα για το θέμα της Λιβύης;

1. Η Γερμανία έχει δυσαρεστηθεί που η Ελλάδα βαθαίνει τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ

Εδώ και πολλά χρόνια ο ευρωατλαντικός κόσμος έχει υποστεί βαθύ ρήγμα. Οι σχέσεις ΗΠΑ και Γερμανίας είναι προβληματικές. Το ζήτημα που αφορά τον γερμανικό προϋπολογισμό για το ΝΑΤΟ (ο οποίος είναι ανεπαρκής) αλλά και ο Nord Stream 2 μονοπώλησαν την περυσινή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην οποία ο Mike Pence εξαπέλυσε μύδρους για τη Γερμανία. Τα συμφέροντα της Γερμανίας και των ΗΠΑ δεν είναι συμπληρωματικά. Οι ΗΠΑ επιθυμούν την ενεργειακή απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία. Από την άλλη πλευρά η Γερμανία μπορεί να υποστηρίζουν το ίδιο όμως δεν πράττουν βάσει όσων λένε. Η Γερμανία πάσχει από έλλειψη φυσικών πόρων και τη νοιάζει απλώς η αγορά φυσικού αερίου για να υποστηρίξει τη βιομηχανία της η οποία είναι η μόνη της δύναμη. Στο άκουσμα οτι η Ελλάδα πρόκειται να αγοράσει γαλλικά και αμερικανικά οπλικά συστήματα, οι Γερμανοί βλέπουν πως χάνουν έναν ″πελάτη″.

2. Η Γερμανία εκνευρίζεται με τις μεσογειακές πρωτοβουλίες που την αποκλείουν

Η Ελλάδα συνεργάζεται εντός πετυχημένων τριμερών σχημάτων. Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ, Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος, Ελλάδα, Κύπρος και Ιορδανία. Ειδικά το πρώτο τριμερές σχήμα, έχει γίνει 3+1 και συμμετέχουν και οι ΗΠΑ. Οι Γερμανοί βλέπουν οτι αποκλείονται από τις εξελίξεις στη Μεσόγειο. Για άλλη μια φορά, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την Ε.Ε ως όχημα για την υλοποίηση των επιδιώξεών τους που εδώ δεν είναι άλλες από το να μπουν από το παράθυρο στη Λιβύη. Την επόμενη μέρα της Λιβύης, οι Γερμανοί θα ήθελαν φθηνούς υδρογονάνθρακες από τη Λιβύη. Η Γερμανία δεν επιθυμεί την γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας και σίγουρα θα ήθελε να μην εξαρτάται την επόμενη μέρα από μια Ελλάδα-ενεργειακό κόμβο.

3. Η Γερμανία δυσαρεστήθηκε πολύ από το γεγονός οτι η Ελλάδα συμμετείχε σε συνομιλίες για τη Λιβύη με Γαλλία, Αίγυπτο και Κύπρο

Η Ιταλία συμμετείχε με το καθεστώς του παρατηρητή σε αυτό το σχήμα. Η Γερμανία βλέπει πως η ανατολική Μεσόγειος έχει αρχίσει να ανασυγκροτείται γεωπολιτικά με την Ελλάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπρόσθετα, το Βερολίνο θεωρεί οτι το Παρίσι προσπαθεί να γίνει η ευρωπαϊκή δύναμη της Μεσογείου. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία δεν ξεκίνησε με τις γερμανικές ευλογίες, καταδικάστηκε από το Βερολίνο. Ας θυμηθούμε την Πρωτοβουλία των Τριών Θαλασσών (Three Seas Initiative) την οποία οι Γερμανοί την ονόμασαν ″διασπαστική″ για την Ε.Ε όταν ξεκίνησε με τις ευλογίες των ΗΠΑ και με πρώτους υποστηρικτές την Πολωνία και την Κροατία. Μην ξεχνάμε πως η Γερμανία εκτός από έλλειψη φυσικών πόρων, έχει και έλλειψη μεγάλης ακτογραμμής. Επομένως, ο έλεγχος της Μεσογείου για τη Γερμανία είναι προτεραιότητα. Για να κάμψει την όποια αντίδραση της Ιταλίας ή και της Γαλλίας, η Γερμανία επιστρατεύει παζάρια που αφορούν την ΕΖ και τη δημοσιονομική πρσαρμογή. Η Γερμανία με άλλα λόγια, προσπαθεί να ″σπάσει″ το block το οποίο συνεδρίασε για τη Λιβύη λίγες μέρες πριν, αποκλείοντας την Ελλάδα.

4. Το Βερολίνο που δεν θέλει να δυσαρεστήσει την Άγκυρα

Η Γερμανία έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την Τουρκία. Από την εποχή της γερμανικής Ostpolitik δεν έχουν αλλάξει πολλά. Αν συνυπολογίσουμε το προσφυγικό ζήτημα με το οποίο η Τουρκία εκβιάζει την Ε.Ε, τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων του Βερολίνου στην Άγκυρα και τις επενδύσεις της Γερμανίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Τουρκία, τότε θα αντιληθούμε πως η Γερμανία έχει κάθε λόγω να μη δυσαρεστήσει την Τουρκία, δείχνοντάς της ″καλή θέληση″ πως δεν εντάσσει στο θέμα της Λιβύης τα ελληνοτουρκικά. Αυτή η κίνηση βέβαια είναι εξόχως παράλογη και αντίκειται στην κοινοτική αλληλεγγύη η οποία είναι βασική αρχή της Ε.Ε, καθώς με το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, παραβιάζεται η κυριαρχία της Ελλάδας.
Οι ΗΠΑ εξέφρασαν ήδη επίσημα τη θέση τους για το θέμα Τουρκίας-Λιβύης, καταδικάζοντας τις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να βγει μια απόφαση που να ικανοποιεί όλες τις χώρες καθώς τα συμφέροντα των χωρών που θα λάβουν μέρος, συγκρούονται σε μεγάλο βαθμό.
Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις  18 Ιανουαρίου 2020

Ανοίγουν τρία τζαμιά σε Κω και Ρόδο με απόφαση Κεραμέως

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοίγουν τρία τζαμιά σε Κω και Ρόδο με απόφαση Κεραμέως
Αδεια λειτουργίας σε 3 τζαμιά στην Κω και στη Ρόδο έδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Άγκυρα μιλάει για «τουρκική μειονότητα» σε αυτά τα νησιά....

Με απόφαση της αρμόδιας υπουργού Νίκης Κεραμέως διαπιστώθηκε η νόμιμη λειτουργία των μουσουλμανικών χώρων λατρείας, «Ντεφτεντάρ Τζαμί» και «Χασάν Πασά Τζαμί» στην Κω καθώς και του «Τεμένους Ιμπραήμ Πασά» στη Ρόδο «διότι σύμφωνα με τα κατατεθειμένα έγγραφα και δικαιολογητικά τεκμαίρεται η ύπαρξη και η χρήση του ως χώρου λατρείας ήδη προ του 1955 μέχρι και σήμερα».

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον «Οργανισμό Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω», ιδιοκτήτη όλων των μουσουλμανικών τεμενών και νεκροταφείων στη νήσο Κω, να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για την ικανοποίηση του αιτήματος του: «Με την διαπιστωτική πράξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αποδεικνύει έμπρακτα και στηρίζει το Ισλάμ με την νομοθεσία που έχει εφαρμόσει, λάβαμε σήμερα την νόμιμη άδεια λειτουργίας των μουσουλμανικών χώρων λατρείας τόσο για το Τέμενος στο Πλατάνι όσο και για το Τέμενος Ντεφτερντάρ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Με αυτό τον τρόπο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δείχνει πόσο στηρίζει και είναι κοντά στην Μουσουλμανική κοινότητα του νησιού. Μετά και την αποκατάσταση των Τεμενών, θα τεθούν σε λειτουργία και τα δύο νόμιμα. Ευχαριστούμε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τον Γ.Γραμματέα Θρησκευμάτων κ Καλαντζή Γιώργο και ιδιαίτερα την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως για την άμεση υλοποίηση και ολοκλήρωση των αδειών λειτουργίας για τα δύο Τεμένη».

Η σύσταση του «Οργανισμού Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω» όπως και του «Οργανισμού Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Ρόδου», ιδιοκτήτη όλων των μουσουλμανικών Τεμενών και Νεκροταφείων στη νήσο Ρόδου, έγινε με κυβερνητικό διάταγμα του Ιταλού κυβερνήτη των νήσων του Αιγαίου το 1929. Οι οργανισμοί αυτοί υφίστανται και μετά την προσάρτηση της Δωδεκανήσου στο Ελληνικό Κράτος τον Απρίλιο του 1947 και διοικούνται από 5μελές διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από μουσουλμάνους Ελληνες υπηκόους.
ΠΗΓΗ
πηγή στις 17  Ιανουαρίου 2020

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι προσφυγές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι προσφυγές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Με το σκεπτικό ότι η Συμφωνία των Πρεσπών για τη «Βόρεια Μακεδονία» δεν μπορεί να ελεγχθεί δικαστικά καθώς άπτεται της εξωτερικής πολιτικής της χώρας...απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όλες οι προσφυγές συλλόγων κ.λπ. κατά της επίμαχης συμφωνίας.
Παράλληλα η Ολομέλεια απέρριψε ως απαράδεκτους του υπόλοιπους ισχυρισμούς των προσφευγόντων.
Ειδικότερα η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (πρόεδρος η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Χριστοφορίδου) με δύο αποφάσεις της (2615-2616/2018) έκρινε ότι οι προσβαλλόμενες πράξεις, δηλαδή η τελική Συμφωνία των Πρεσπών, όπως και οι επιστολές με τις οποίες ο τότε υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς συναίνεσε στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΣτΕ.
Και δεν μπορούν να ελεγχθούν καθώς «συνιστούν καθεαυτές πράξεις διαχειρίσεως της πολιτικής εξουσίας στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και συνδέονται ευθέως με τη διαχείριση των διεθνών σχέσεων της χώρας».
Ως εκ τούτου, συνεχίζουν οι σύμβουλοι Επικρατείας, «έχουν κυβερνητικό χαρακτήρα, μη υποκείμενες στον ακυρωτικό έλεγχο του ΣτΕ».
Όμως, οι προσβαλλόμενες πράξεις μπορεί να έχουν επιπτώσεις σε συνταγματικά προστατευόμενα ατομικά δικαιώματα ή σε πολιτικά δικαιώματα ή ακόμα να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις σε ιδιώτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν ατομικές νομικές ενέργειες (αγωγές, προσφυγές κ.λπ.) στα δικαστήρια.

Κορακάκη:

Χρυσό στο Κουβέιτ στον πρώτο αγώνα του 2020

Ξεκίνημα με το δεξί στο 2020 για την Άννα Κορακάκη η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι που διεξήχθη στο Κουβέιτ με επίδοση 583/600.

Την πρώτη θέση του Γκραν Πρι του Κουβέιτ στη σκοποβολή κατέλαβε η Άννα Κορακάκη. Η 23χρονη Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 583/600

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του 2020 για την Κορακάκη η οποία μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα με 583/600(98, 97, 96, 97, 98, 97) μπήκε πρώτη στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 240.8!

Συγχαρητήρια στην Αννα Κορακάκη, για την εμφάνισή της στο Βελιγράδι και την ισοφάριση του δικού της Παγκοσμίου Ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. Και χρόνια πολλά, για την γιορτή της αύριο

24SPORT 15/1/2020

Ο "Τούρκογλου" ...Πρόεδρος;

Αυτός που ψήφισε όλα τα Μνημόνια,

παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές και

στέρησε την αξιοπρέπεια και την ελπίδα από τους Έλληνες πολίτες;

Ο Βενιζέλος πέρασε τη μισή πολιτική ζωή του για να νομοθετεί υπέρ των συμφερόντων και κατά των πολιτών και την άλλη μισή να θεσπίζει νόμους για να αποφύγει τις κυρώσεις ο ίδιος και το σινάφι του.

Μοιάζει ως φάρσα στην κοινή λογική να επιχειρηματολογήσει κάποιος γιατί δεν αξίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

- Ψήφισε όλα τα Μνημόνια, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές, στέρησε την αξιοπρέπεια και την ελπίδα από τους Έλληνες πολίτες.

- Επανέφερε φόρο που είχε επιβληθεί επί Τουρκοκρατίας! Το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ ήταν δίκης του έμπνευσης και υλοποίησης και υποχρέωσε τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων να ξαναπληρώσουν τα σπίτια τους.

- Θέσπισε το νόμο «περί ευθύνης υπουργών». Αυτό το έκτρωμα που οδηγεί στην ατιμωρησία όσους υπουργούς διαπράττουν εγκλήματα, καθώς μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια, αλλά με θητείες στη Βουλή!

- Έφτιαξε το νόμο που
ορίζει τα περί λειτουργίας των καναλιών και επιτρέπει στους καναλάρχες για χρόνια να λειτουργούν τα «μαγαζιά» τους χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώνουν ευρώ στο κράτος.

- Κατείχε τη λίστα Λαγκάρντ ενώ ΔΕΝ ήταν υπουργός Οικονομικών. Δεδομένου πως ο Βενιζέλος είχε στην κατοχή του το έγγραφο αυτό για σημαντικό χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν υπουργός, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρει ευθύνη για υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου, κατοχή κι - ενδεχομένως - επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που προστατεύονται από το τραπεζικό απόρρητο.

- "Ερευνάται" εμπλοκή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Θυμίζουμε ότι εναντίον του διαβιβάστηκε δικογραφία λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή κι ενώ «αράχνιαζε» για μήνες στα συρτάρια.

- Πέτυχε το περίφημο PSI. Με το «κούρεμα» των ομολόγων που πανηγύριζε και πανηγυρίζει μέχρι σήμερα ότι κατάφερε αφάνισε τους μικροομολογιούχους, διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία που είχαν ομόλογα του Δημοσίου και ευνόησε τις Τράπεζες, οι οποίες μετά από το κούρεμα «για να μην καταρρεύσουν» ανακεφαλαιοποιήθηκαν - από τα λεφτά μας φυσικά.

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στον enikos.gr 14/6/12

https://www.youtube.com/watch?v=cqtnrdSGpxk&feature=emb_logo

Τους Τούρκους ενημέρωσε η Γ. Αγγελοπούλου,

για τις εκδηλώσεις της απελευθερώσεως της Ελλάδος απο τους Τούρκους


Η Γιάννα Αγγελοπούλου που διόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεφαλής στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρ....της απελευθερώσεως μας απο τους Τούρκους, άκουσον άκουσον, ενημερώνει τους Τούρκους για τις εκδηλώσεις!

Τον πρώτο κύκλο επαφών με πρέσβεις που ζήτησαν να ενημερωθούν για το έργο της
Επιτροπής “Ελλάδα 2021”,
ολοκλήρωσε σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.
Σύμφωνα με ανάρτησή της στο τουίτερ, η κ. Αγγελοπούλου,
μετά τους Πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου,
της Γαλλίας και
της Ρωσίας συναντήθηκε σήμερα και με τον Πρέσβη της Τουρκίας.

Σήμερα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με Πρέσβεις που ζήτησαν να ενημερωθούν για το έργο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021". Μετά τους Πρέσβεις Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας συναντήθηκα σήμερα και με τον Πρέσβη της Τουρκίας.

Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν μισθό 250-300 ευρώ


Σκλάβους και όχι εργαζόμενους φαίνεται ότι βρήκαν την ευκαιρία να ζητήσουν για πρόσληψη γνωστές πολυεθνικές εταιρίες εκμεταλλευόμενες την κρίση και το...μεγάλο αριθμό ανέργων. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω …

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. (Amstel, Heineken)
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong-Thrakon.

Ἡ Μυτιλήνη ΔΕΝ ἀνήκει πλέον στοὺς Ἕλληνες…

Ἡ Μυτιλήνη ΔΕΝ ἀνήκει πλέον στοὺς Ἕλληνες...
Μόλις ἐπέστρεψα ἄρον-ἄρον ἀπὸ τὴν Μυτιλήνη στὴν Χαραμίδα.
Ἡ πόλις ἔχει καταληφθῆ!!!
Εἶναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ νὰ κυκλοφορήσῃς!!!....


Λαθρομετανᾶστες, Ἀγαρηνοί, Σαρακηνοί, ἀλλόθρησκοι μὲ ἀγριεμένα πρόσωπα, ποὺ φωνάζουν «ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ», διαδηλώνουν στὴν προκυμαία καὶ ἀλληλοκτυπιοῦνται στὴν πλατεία Κυπρίων Ἀγωνιστῶν!!!
Στὸ πάρκο, στὸν κῆπο, στὸ Δημοτικὸ Θέατρο ἔχουν κατασκηνώση ἑκατοντάδες, ἀναγκάζοντας τοὺς ἰθαγενεῖς νὰ μὴν περνοῦν ἀπὸ ἐκεῖ!!!
Ὅποιος σχεδιάζει νὰ κατεβῇ στὴν πόλη ἄς τὸ ἀναβάλῃ καλλίτερα γιὰ ἄλλην ἡμέρα!!!
Ἄν βέβαια οἱ λαθρομετανάστες τὸ ἐπιτρέψουν!!!


Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»:

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι για τους αστέγους

Στη διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων.

«Λόγω του επερχόμενου νέου κύματος κακοκαιρίας και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο δήμος Αθηναίων προχωρά στην διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων και μάλιστα επί 24ωρης βάσης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, από τις 20.00 και συνεχώς, χωρίς διακοπή, ως τις 08:00 την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες, διατίθενται οι εξής χώροι, όπως κάνει γνωστό ο δήμος της Αθήνας:

Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (Μαμούρη 22 & Δύμης – Τηλ: 210 8223946)
Λέσχη Φιλίας Πανόρμου (Πανόρμου & Βαθέος 25 – Τηλ: 210 6459890)
Ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας 35 – Τηλ: 210 5152144 & 210 5143838)
Για τον ίδιο σκοπό, σε συνεννόηση – συνεργασία των Ιατρών του Κόσμου με τον Δήμο Αθηναίων,

διατίθεται χώρος –

υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος

με ωράριο λειτουργίας 19:00 – 08:00 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5246920.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι συνεργεία καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα διανέμουν σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης ενώ θα ενημερώνουν και για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων.

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και η Δημοτική Αστυνομία, ενώ σε 24ωρη ετοιμότητα βρίσκονται προσωπικό και μηχανήματα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, από τις διευθύνσεις Καθαριότητας, Μηχανολογικού, Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων για την περίπτωση χιονόπτωσης σε περιοχές της πρωτεύουσας(εκχιονιστικά, φορτωτές, μηχανήματα ρίψης αλατιού κ.ά.), σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αθήναιων.

Σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210 5246515-16) για να δέχεται αναφορές πολιτών σχετικά με αστέγους που χρειάζονται βοήθεια.

Για όλη τη διάρκεια των 24ωρου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και στην γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595 προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

Pentapostagma Enimerosis  6/1/2020

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΖΑΛΙΖΕΙ...

Σχεδόν 60.000 «πρόσφυγες και μετανάστες» διαμένουν σε δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

Σχεδόν 60.000 είναι οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών ανέρχεται πλέον σε 59.225 ενώ η δυνατότητα φιλοξενίας στις 34 δομές ανέρχεται σε 31.738 άτομα!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, στις 02 Ιανουαρίου 2020 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 59.225 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 31.738 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου και Κω έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 02 Ιανουαρίου 2020 ανέλαβαν το έργο της παροχής 39.309 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 225 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

ΣΤΟΧΟΣ - 06 Ιανουαρίου -2020

Μαλακοπή:

Η υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας και η τυχαία ανακάλυψη (εικόνες)

Το 1963 ένας κάτοικος του χωριού Μαλακοπή (Derinkuyu στα Τουρκικά, που σημαίνει Βαθύ Πηγάδι) στην περιοχή της Καππαδοκίας, γκρεμίζοντας ένα τοίχο στο σπίτι του που ήταν -όπως όλα της περιοχής- σκαμμένο στο βράχο, ανακάλυψε έκπληκτος, ότι πίσω από τον βράχο υπήρχε ένα μυστηριώδες δωμάτιο το οποίο δεν είχε ξαναδεί. Αυτό το δωμάτιο τον οδήγησε σ’ ένα άλλο και μετά σε άλλο και ούτω καθ’ εξής.

Οι αρχαιολόγοι άρχισαν να μελετούν την υπόγεια πόλη στη Μαλακοπή και έφτασαν στα 40 μ. βάθος. Τελικά ανακαλύφθηκαν 11 επίπεδα εκ των οποίων μόνο στα οκτώ πρώτα είναι δυνατή η επίσκεψη, κάτι που ξεκίνησε το 1969. Στα υπόλοιπα γίνονται ακόμα μελέτες και ανασκαφές, από τους αρχαιολόγους.

Αρχικά κτίστηκε από τους Φρύγες, μεταξύ 8ου και 7ου αιώνα π.Χ. σύμφωνα με το τουρκικό τμήμα πολιτισμού και μετά διευρύνθηκε κατά τη βυζαντινή εποχή. Πιθανόν όμως αυτό να έγινε και από τους Χιττίτες ακόμα παλαιότερα όπως το 1.400 π.Χ.

Η αρχαιότερη γνωστή πηγή είναι ο Ξενοφών ο οποίος αναφέρει στο έργο του «Ανάβασις» ότι οι τρωγλοδύτες κάτοικοι της Ανατολίας έσκαβαν υπόγεια τα σπίτια τους με την άνεση να χωρούν ολόκληρη οικογένεια, με οικόσιτα ζώα και αποθήκες τροφίμων.

Η υπόγεια πόλη στο σημερινό Derinkuyu έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που υπάρχουν και στις άλλες υπόγειες πόλεις-συγκροτήματα της ευρύτερης περιοχής της Καππαδοκίας όπως: εργαστήρια κρασιού και ελαίου, στάβλους, κελάρια, δωμάτια αποθήκευσης, τραπεζαρίες και παρεκκλήσια.

Μοναδικό στοιχείο στο συγκρότημα του Derinkuyu, το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο, είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο με μια θολωτή οροφή. Έχει αναφερθεί ότι αυτό το δωμάτιο χρησιμοποιήθηκε ως Θρησκευτική Σχολή ενώ τα δωμάτια στο αριστερό του μέρος προοριζόταν για μελέτη. Μεταξύ των τρίτου και τέταρτου επιπέδου υπάρχει μια κάθετη σκάλα. Αυτό το πέρασμα οδηγεί σε μια σταυροειδή εκκλησία στο χαμηλότερο επίπεδο.

Η 55 μ. κυλινδρική στήλη εξαερισμού, εμφανίζεται να χρησιμοποιείται ως φρεάτιο. Η κυλινδρική στήλη παρείχε επίσης το νερό για να πλένονται οι διαμένοντες, όταν ο εξωτερικός κόσμος δεν τους ήταν προσιτός.

Την πόλη μπορούσαν να την σφραγίσουν από μέσα με μεγάλες πέτρινες πόρτες. Διέθετε επίσης αποθήκες, πηγές και φρεάτια εξαερισμού που έφταναν μέχρι 30 μ. βάθος, έτσι καθιστούσαν δυνατή τη μακροχρόνια παραμονή σ’ αυτές.

Η υπόγεια πόλη στη Μαλακοπή (Melegubu ή Derinkuyu) είναι η μεγαλύτερη που έχει ανασκαφτεί στην Τουρκία. Το συγκρότημα έχει συνολικά 11 επίπεδα, αν και πολλά από αυτά δεν έχουν ανασκαφεί. Καλύπτει μια έκταση 2.000 τετραγωνικών ποδών, η οποία πιθανόν να φτάνει τα 7.000 τετραγωνικά πόδια (650 τετρ. μέτρα).

Κάθε επίπεδο θα μπορούσε να κλείσει ανεξάρτητα από τα άλλα. Η πόλη είναι συνδεδεμένη με άλλες υπόγειες πόλεις με σήραγγες πολλών χιλιομέτρων.

Οι βαριές πέτρινες πόρτες, οι οποίες απομόνωναν το υπόγειο συγκρότημα από τον έξω κόσμο έχουν ύψος 1-1,5 μ, 30-50 εκατ. στο πλάτος και ζυγίζουν 200-500 κιλά. Η τρύπα στο κέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοιγοκλείνει η πόρτα-μυλόπετρα, ή για να βλέπουν ποιός είναι στην άλλη πλευρά.

Πολλές παγίδες είχαν σχεδιαστεί για να παραπλανήσουν, να απομονώσουν και να φυλακίσουν τους εισβολείς οι οποίοι εάν έπεφταν μέσα ήταν καταδικασμένοι σε αργό και μαρτυρικό θάνατο. Οι επιτιθέμενοι, γνωρίζοντας τις παγίδες που περιμένουν αυτούς που εισβάλλουν, συνήθως προσπαθούσαν να κάνουν τον τοπικό πληθυσμό να αφήσει τα καταφύγια του, με τη δηλητηρίαση των φρεατίων.

Οι κατασκευαστές όμως είχαν προβλέψει και αυτόν τον κίνδυνο και είχαν ανοίξει πηγάδια τα οποία ποτέ δεν έφθαναν στο επίπεδο της επιφάνειας της γης.

Η υπόγεια πόλη στη Μαλακοπή χρησιμοποιείτο για να κρύβονται και οι πρώτοι Χριστιανοί, που κατόρθωναν να ξεφύγουν από τη δίωξη της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Όλα τα ευρήματα των ανασκαφών, σε αυτές τις υπόγειες κατασκευές ανήκουν στη μέσο βυζαντινή περίοδο, δηλαδή μεταξύ του 5ου και του 10ου αιώνα μ.Χ.

Οι υπόγειες κατασκευές, χρησιμοποιούνται γενικά ως καταφύγιο και για θρησκευτικούς λόγους, οι διαμάχες γύρω από τους οποίους αυξάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι Ελληνόφωνες χριστιανικές κοινότητες της περιοχής προστατεύονταν κλείνοντας τις πόρτες των καταφυγίων, για να αποφύγουν τις αραβικές επιδρομές του χαλιφάτου Umayad που άρχισαν τον 7ο αιώνα και των Αβασιδών αργότερα.

Οι υπόγειες πόλεις στη Καππαδοκία είναι πάρα πολλές (τουλάχιστον 200 με δύο επίπεδα και 40 με τρία και πάνω) και έχουν κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως δωμάτια για την αποθήκευση τροφίμων, κουζίνες, στάβλους, εργαστήρια κρασιού ή ελαίου και αγωγούς για τον εξαερισμό.

Η υπόγεια πόλη της Μαλακοπής, με τα ένδεκα επίπεδα και το μεγάλο βάθος της των 85 μέτρων, ήταν αρκετά μεγάλη για να προστατεύσει από 3 έως και 50 χιλιάδες ανθρώπων, μαζί με το ζωικό τους κεφάλαιο.

Pentapostagma Enimerosis  5/1/2020

Οδοιπορικό στον οικισμό του Ράφτη

- Εικόνες

-βίντεο

Ο χρόνος έχει σταματήσει στο Ράφτη.
Το χωριό που είναι χτισμένο σε μια όμορφη
τοποθεσία κοντά στη Γέργερη…
…εγκαταλείφθηκε από τους τελευταίους του κατοίκους
στις αρχές της δεκαετίας του 1960.
Το χωριό κατά την βενετοκρατία ανήκε στους
φεουδάρχες Nicolo Dandulo και Ανδρέα Καλικά.
Ήταν ένα μεγάλο και πλούσιο χωριό με μεγάλη παραγωγή
δημητριακών και εξαγωγές τυριού στη Βενετία.
Λόγω του πλούτου του χωριού, κατά την τουρκοκρατία
κατοικήθηκε από μωαμεθανούς.
Πάνω από το χωριό υπάρχει ένας Τούρκικος
στρατιωτικός πύργος.
Το οικόσημο στην εκκλησία του χωριού ίσως είναι
των Dandulo, μιας οικογένειας ευγενών της Βενετίας
που έγιναν μωαμεθανοί για να διατηρήσουν
τα προνόμιά τους.
San Modesto – Άγιος Μόδεστος, προστάτης και
θεράπων των κτηνών.
Από την εφημερίδα Πατρίδα της 8/8/2007:
Βαθιανός Μανόλης, Cornaro Δημήτρης και Μάνος, Davidore Θωμάς, Κυνηγός Γιώργης, Εξώτροχος Πέτρος παπάς, Εξωμερίτης Νικόλας, Νικόλαος Dandulo και Ανδρέας Καλικάς. Είναι μερικά από τα ονόματα των κατοίκων στο χωριό Ράφτης.
Υπήρχαν δύο γειτονιές η πάνω και η κάτω ορθόδοξη και καθολική μαζί με τις εκκλησίες τους. Η πάνω εκκλησία ο Άγ. Κων/νος και Ελένη των καθολικών με το οικόσημο της ενετικής οικογένειας ακόμη εντοιχισμένο, η κάτω εκκλησία ο Άγ. Γεώργιος των ορθοδόξων με την σπάνια για την Κρήτη αρχιτεκτονική (ανάποδος σταυρός), με τη σαλιτζάδα, ένα κτίσμα με πολλά καμαρωτά διαμερίσματα, χαμάμ ίσως. Τμήμα σίγουρα μιας πολυτελούς έπαυλης, με την πάνω βρύση, που εξακολουθεί να τρέχει νερό από εκείνα τα χρόνια με ένα καταπληκτικό υδρομακευτικό σύστημα, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί και με πολλούς θρύλους και ιστορίες για του Άγ. Νίκωνα τον μετανοείτε, που λένε ότι ήταν η έδρα του, ιστορίες από τον καιρό της Τουρκοκρατίας, που αργότερα το χωριό γνώρισε μια νέα άνθηση, που το μαρτυρούν πολλά κτίσματα της εποχής και ιδιαίτερα το φρούριο Κούλες, πολύ κοντά στο Ράφτη.

raftis village

https://www.youtube.com/watch?v=NRtfw3fA3d0&feature=emb_logo

Η χώρα εποικίζεται με πρωτοφανή ταχύτητα:

103.000 καταμετρημένοι αλλοδαποί εισέβαλαν στην Ελλάδα το 2019

Ανατριχίλα για το μέλλον της Ελλάδας προκαλούν τα επίσημα στοιχεία, αναφορικά με τις εισόδους και εγκαταστάσεις στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών από θαλάσσια και χερσαία «σύνορα» το 2019.
Πιο συγκεκριμένα ο επίσημα καταγεγραμμένος αριθμός των αλλοδαπών εποίκων που παραβίασαν τα  κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας. το 2019 ανέρχεται στις 103.000, μουσουλμάνοι στο 99,3% των περιπτώσεων, ενώ επιπρόσθετα ένας αριθμός 25 με 30 χιλιάδων ενδέχεται να έχει διαφύγει της «προσοχής» των αρχών.
Δηλαδή εισήλθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, αλλά έχουν διαφύγει της επίσημης καταμέτρησης.
Ενδεικτικά μόνο από τις αρχές Δεκεμβρίου οι ροές μειώθηκαν (!) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και «μόνο» 5.000 αλλοδαποί εισήλθαν στην ανοχύρωτη χώρα σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η οποία το μόνο που κάνει είναι να καταγράφει τον αριθμό των εισβολέων εποίκων.
Ειδικότερα, στις ακτές των ελληνικών κατά τα άλλα νησιών αποβιβάστηκαν 5.247 άτομα. Από αυτά 3.681 ήταν στην Λέσβο, 688 στην Χίο και 878 στην Σάμο.
Είναι γνωστή η  διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά αυτό που έγινε σήμερα Τετέρτη 1/1/2020.  Αλλοδαποί αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια πήραν τις βάρκες τους και απλώς αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο, όπου και καταγράφηκαν από την... Γενική "Αστυνομική Διεύθυνση" Βορείου Αιγαίου,
Άλλοι 134 είχαν έρθει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού προτίμησαν να κάνουν την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα.
Όλοι τους βέβαια, ανεξαιρέτως θα αιτηθούν «άσυλο» προκειμένου να παρατείνουν επ΄αόριστον, δηλαδή για πάντα,  την παραμονή τους στην χώρα.
Η Ελλάδα, απλώς εποικίζεται με ταχύτατους ρυθμούς έχοντας χάσει κάθε έννοια  εθνικής κυριαρχίας.
Σχεδόν κάθε χρόνο, και κατά μέσο όρο από το 2010, 100 χιλιάδες αλλοδαποί μπαίνουν στην «χώρα» και το 2020 η κατάσταση αναμένεται να κινηθεί σε ακόμη πιο υψηλούς αριθμούς, καθώς η Τουρκία θα πιέσει την Ελλάδα για υποχωρήσεις στο Αιγαίο, μέσω των μουσουλμάνων εποίκων.
Η χώρα δυστυχώς έχει παραδοθεί εδώ και καιρό στο έλεος των ξένων και τίποτα δεν δείχνει πως θα αντιδράσει μελλοντικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, υπόσχονται γρήγορη απόδοση ασύλου σε όσους μουσουλμάνους τους καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο βέβαια, ενώ παράλληλα υπόσχονται και άμεση σύσταση ΜΚΟ για  όποιον ημεδαπό ή αλλοδαπό θέλει να αποκτήσει μια.

https://www.pronews.gr/  Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 3/1/2020

Πρωτοχρονιά του 1822:

Καθορίζονται τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας και Ψηφίζεται το πρώτο Ελληνικό Σύνταγμα στην Επίδαυρο

1 Ιανουαρίου 1822: Ψηφίζεται από την A’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου το πρώτο Ελληνικό Σύνταγμα. Μεταξύ άλλων, καθορίζει το γαλάζιο και το λευκό ως τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.
Το...ελληνικό Σύνταγμα του 1822 ήταν σύνταγμα που υιοθετήθηκε από την Πρώτη Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου την 1η Ιανουαρίου 1822. Επισήμως ονομαζόταν Προσωρινό Πολίτευμα της Ελλάδος. Ήταν μια προσπάθεια επίτευξης προσωρινής κυβερνητικής και στρατιωτικής οργάνωσης μέχρι την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους.

Αντικατέστησε πολλά κείμενα που είχαν εγκριθεί από τοπικές επαναστατικές επιτροπές, όπως ο Οργανισμός της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος, ο Άρειος Πάγος της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδας και η Πελοποννησιακή Γερουσία. Αυτές οι επιτροπές είχαν σχηματιστεί το προηγούμενο έτος, το οποίο έτος έναρξης της επανάστασης. Το Σύνταγμα ήταν κυρίως το έργο του Ιταλού, Βικέντζο Γαλλίνα και σκόπιμα απέφυγε τις φιλελεύθερες και δημοκρατικές πολιτικές.

Όσον αφορά τον σχηματισμό δύο οργάνων της διοίκησης, υιοθετήθηκε ένα πολυκεντρικό μοντέλο με τη σύνθεση δύο νομοθετικών σωμάτων (συμβουλευτικής και εκτελεστικής εξουσίας) που είχαν καθήκοντα ασαφώς καθορισμένα.
στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2020
Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή  27 Μάη, στον 21ο αιώνα
Ξεσκεπ@στηκαν τα Κυβερνητικά Ν@ζίδια.               Η απ@τη στου Κορωνοιού στο ΦΩΣ!!!
Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ               - ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ
Γιατροί της Ιταλίας:            
Ο Π.Ο.Υ εξαπάτησε τον κόσμο…Η αυτοψία σε νεκρούς από covid19 έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από βακτήρια που επιφέρουν εγκεφαλικό….
Τους πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες...!!!               Σκληρές αερομαχίες στη Λέσβο - Βίντεο Ντοκουμέντο...!!!
image Δείτε σαν σήμερα
image Ξεσκεπ@στηκαν τα Κυβερνητικά Ν@ζίδια.
image Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
image Γιατροί της Ιταλίας:
image Τους πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες...!!!

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

              Η Βόλφσμπουργκ έκανε «πάρτι», 4-1 στο Λεβερκούζεν

Read More...

Αθλητισμός 4ος

Αθλητισμός 4ος

              Εuroleague: Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και το final 8 της φετινής διοργάνωσης διεκδικεί η Θεσσαλονίκη

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

              Να τελειώσει η Bundesliga ακόμα και τον Σεπτέμβρη, πρέπει να περιοριστεί η οικονομική ζημιά

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Φελίπε Μάσα: Έχω πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ

Read More...

Μιχανοκίνηση 5ος

Μιχανοκίνηση 5ος

              Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει η πρώτη McLaren P1;

Read More...

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Πώς παίρνεις ένα κλασικό 2CV και το κάνεις «αγρίμι»

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

  Κυρ. Μητσοτάκης στην Bild: Θα ανοίξουμε την τουριστική δραστηριότητα για τις χώρες που έχουν παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα με την...

Read More...

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

                «Έτσι υποχρεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να προκηρύξει βουλευτικές εκλογές…»

Read More...

ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ:

              Με βολές κατά της κυβέρνησης η παρουσίαση του «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ» από τον Αλ. Τσίπρα

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              «Οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο»: To ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού (Bίντεο)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

              Πώς δημιουργήθηκε το Άγιο Όρος

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

              Εταιρία μετατρέπει πλαστικά μπουκάλια σε άσφαλτο που αντέχει 3 φορές περισσότερο από την κανονική

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Στρατηγός του Χάφταρ αποκαλύπτει: Έτσι θα κερδίσουμε τον Ερντογάν

Read More...

Μέρκελ

Μέρκελ

                Η Μέρκελ απαγόρευσε τη θεία κοινωνία στους ορθοδόξους! Τι σχέδιο έχουν ;

Read More...

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

  Ντ. Τραμπ προς κυβερνήτες: Ανοίξτε τις εκκλησίες αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες…

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ: Ο ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ...

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

EΛΛΑΔΑ 3ος

              Στο «Ελ. Βενιζέλος» 1,7 εκατ. μάσκες και υγειονομικό υλικό από την Κίνα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

              ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 300.000€ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΗΡΥΞ) ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΩΣ ΚΑΙ 0,60 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΙ...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

              ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 20ου αι. ( μέρος Β΄)

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

              Μουσείο της φύσης: Το μεγαλύτερο ελατοδάσος της Ελλάδας βρίσκεται στην Δράμα και είναι 700.000 στρέμματα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Εξερράγη το ηφαίστειο Κρακατόα εκτοξεύοντας στάχτη σε ύψος 14 χλμ

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

              Το σπίτι που φωτίζει το δάσος

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για τον αγώνα της ελευθερίας: Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες...

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Μυστήρια αιώνων πίσω από τα πέτρινα κτίρια στη Νότια Εύβοια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

              Έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία - Σύννεφο τέφρας υψώθηκε στα 6 χιλιόμετρα (φώτο-βίντεο)

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/05/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  26/05/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

COVID-19

          Κορονοϊός: Ρωσικό εμβόλιο δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ανθρώπους

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

              Σκοπιανός διάσημος youtuber: Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είμαστε Βούλγαροι (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ: «Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς...» φωνάζουν τα ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ στο κέντρο της Αθήνας...!!!

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Συμφωνία των Πρεσπών – Η Βουλγαρία στο πλευρό των Ελλήνων – Οι Έλληνες πολιτικοί ακούνε;….

Read More...

Δωρεές

Δωρεές

              στη...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ELLHNES.net

ELLHNES.net

              Βίντεο: Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Best tv για την ίδρυση του νέου κόμματος

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

             
  Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided