Κυριακή, Οκτώβριος 25, 2020

EΛΛΑΔΑ 10ος

 

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία !

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία !


Είναι οι δοτές, ελληνόφωνες "κυβερνήσεις" που πτώχευσαν, ξεπούλησαν και υποθήκευσαν ολόκληρη την πατρίδα, που κατέστρεψαν την βιομηχανία, το εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, την γεωργία, τον τουρισμό, το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό, αδυνάτισαν και αποδόμησαν το στράτευμα, έδιωξαν πάνω από 500 χιλιάδες λαού στο εξωτερικό και εξανάγκασαν σε ακραία ανέχεια μεγάλο μέρος των Ελλήνων ενώ οι ίδιοι παραμένουν στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης, έχοντας κάνει παράνομη κατάληψη στην ξενοκίνητη βουλή του ανύπαρκτου κράτους, με παχυλούς μισθούς και κραυγαλέα προνόμια, δρώντας ως δωσίλογοι και ανθέλληνες προδότες.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο καθεστώς της κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που νομοθετούν ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν σε εξόντωση το λαό μας και σε διάλυση την πατρίδα μας.

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Με τον διχασμό ,τον τρόμο και τον φόβο προσπαθούν να επιβληθούν! Είναι αδίστακτοι ... Με διχασμένη την Κοινωνία οδηγούμαστε στην παγίδα τους! Ο διχασμός στην Κοινωνία είναι το πρώτο που μετράει για το καθεστώς και τον μ ε θ ο δ ε ύ ο υ ν  με την  π ρ ο π α γ ά ν δ α  των κρατικοδίαιτων μ . μ . ε.

Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά. Ο καιρός έφτασε και ήδη βλέπουμε ένα λαό υποταγμένο- από τα λάθη του και την αφέλεια του- σε ένα καθεστώς τρόμου.

Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν, σήμερα έγιναν στρατιωτάκια. Στέκονται ακούνητα αμίλητα και "τραβούν" προσοχή στις ξένες δυνάμεις παραδίνοντας σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές. Είναι η ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ !!... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ !!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!

Αναρτήθηκε από

 

 

 

 


ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ

ΘΕΜΑ :  ΔΙΑΦΥΛΑΞΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ :

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ «ΟΧΙ»  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ «ΝΑΙ».

ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΤΟ Γ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΦΕΚ 94Α ΤΗΣ 14 ΑΥΓ 2015 / ΣΕΛ 1023) ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ:

…………………………Κάθε νομοθετικό ή άλλο μέτρο που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου του προγράμματος, το οποίο ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στις τραπεζικές συναλλαγές, τη φερεγγυότητα, τη ρευστότητα, την ποιότητα των περιουσιακών στοιχείων κ.λπ., θα πρέπει να λαμβάνεται σε στενή διαβούλευση με την ΕΕ / την ΕΚΤ / το ΔΝΤ και κατά περίπτωση τον ΕΜΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

 

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΑΥΘΕΡΑΙΤΩΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 675 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ (675,088,655,321 €)

(13 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ).

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ (1,000,000,000,000€) ;;

 

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 / ΣΕΛΙΣ 14 – 16

https://www.elsyn.gr/sites/default/files/book_files/diadilosi2015.pdf :

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ :

« Τα πιστωτικά έσοδα (δανεισμός) παρουσιάζουν αύξηση, σε σχέση µε τα προϋπολογισθέντα, κατά € 675.088.655.321,21, ανερχόμενα συνολικά σε €771.074.655.321,21. ……………….. Εν προκειµένω, πάντως, δεν προκύπτουν µε ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συµµετέχουν στον εν λόγω βραχυπρόθεσμο δανεισμό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις. ………… µε το 59488/08.09.2016 έγγραφο της 7ης Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον Ο∆∆ΗΧ, ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συµµετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και επομένως στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, αλλά µε την 1648/13-09-2016 απαντητική του επιστολή ο Ο∆∆ΗΧ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση

 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, 675 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (675,000,000,000 €) ;;

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ή ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ;;

 

ΕΠΙΠΕΛΟΝ

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ  Ή ΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ.

ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

Άρθρο 120 του συντάγματος / παράγραφος 4

H τήρησητoυΣυντάγματος επαφίεται στoν πατριωτισμό των Ελλήνων, πoυ δικαιούνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία ;;;;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Triklopodia 18/10/2020

 

 

 

 

Η Ελλάδα δεν θα θέσει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής

Newsroom Newsroom 15.10.2020 - 13:15

Πουθενά στο προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου η Τουρκία!

Η Αθήνα δείχνει πλέον με τον χειρότερο τρόπο πως είναι πλέον έτοιμη να συρθεί και σε διαπραγματεύσεις, αλλά και σε παραχωρήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα δεν πηγαίνει στη Σύνοδο Κορυφής της 15ης και 16ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες με αίτημα άμεσης ενεργοποίησης κυρώσεων - περιοριστικών μέτρων κατά της Τουρκίας. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η Ελλάδα θέλει να σταλεί ένα μήνυμα στην Τουρκία, να καταστεί ακόμα πιο δεσμευτικό το πλαίσιο της προηγούμενης Συνόδου (1-2 Οκτωβρίου) και να γραφτούν όλα αυτά σε συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Deutsche Welle, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση, αναφέρει ότι ''θέμα κυρώσεων δεν έχουν θέσει επισήμως μέχρι στιγμής ούτε η Αθήνα και ούτε η Λευκωσία!''

Συνεπώς στη Σύνοδο οι 27 δεν θα διαπραγματευτούν μεταξύ τους κάποιο συγκεκριμένο πακέτο, παρά μόνο μια λεκτική αναδιατύπωση της συμφωνίας της 1ης Οκτωβρίου!

Δηλαδή πότε θα αντιδράσει η Αθήνα; Όταν τα τουρκικά ερευνητικά φθάσουν λίγο έξω από τον Πειραιά;

Το προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου - Πουθενά κυρώσεις!

Προσχέδιο Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής των 27 με αντικείμενο την κλιματική αλλαγή, το Brexit, τον CΟVID-19 και τις σχέσεις με την Αφρική, διοχετεύθηκε στον Τύπο.

  • Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τον COVID19, στο προσχέδιο των συμπερασμάτων αναφέρονται τα εξής: "το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αξιολόγησε την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση και χαιρέτισε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής στον συνολικό συντονισμό σε επίπεδο ΕΕ κατά της COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης για μια συντονισμένη προσέγγιση στον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας".
  • Σε σχέση με το Brexit, "το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπενθυμίζει ότι η μεταβατική περίοδος θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2020 και σημειώνει με ανησυχία ότι η πρόοδος στα βασικά ζητήματα που ενδιαφέρουν την Ένωση δεν επαρκεί ακόμη για την επίτευξη συμφωνίας".
  • Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Αφρική, τα συμπεράσματα αναφέρουν ότι "η ΕΕ αποδίδει υψηλή προτεραιότητα στην ενίσχυση των στρατηγικών της σχέσεων με την Αφρική και της εταιρικής σχέσης της με την Αφρικανική Ένωση, οι οποίες παραμένουν βασισμένες σε αμοιβαία συμφέροντα και κοινή ευθύνη. Η Αφρική είναι ένας φυσικός εταίρος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που προκύπτει από τη γεωγραφική, ιστορική και πολιτιστική μας εγγύτητα, καθώς και από κοινές αξίες και δεσμεύσεις. Το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο τοπίο και οι πολλές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι δύο ηπείροι υπογραμμίζουν τη σημασία της εμβάθυνσης και της ανανέωσης των πολιτικών μας σχέσεων και συνεργασίας σε όλους τους τομείς".

Η Τουρκία, πουθενά με ευθύνη και της Αθήνας!

"Kαψόνι'' Τούρκων σε Δένδια:

Μπλόκαραν επί 20 λεπτά το αεροσκάφος που τον μετέφερε

https://www.youtube.com/watch?v=aCeuHWJJWUw&feature=emb_logo

''Πράσινο φως'' Γερμανών σε Τούρκους να συνεχιστούν οι προκλήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=F1lJUmB0HzE&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

 

 

 

 

Δικαιολογημένη απορία:

Τι δεσμεύσεις έχουν αναλάβει εκ των προτέρων ;

Μου είναι αδιανόητο ότι η Ελλάδα (ό Κυριάκος Μητσοτάκης κι η παρεούλα δηλαδή) επιμένουν να καθίσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Τουρκία που δημιουργεί με κυνισμό νέα κατάσταση πραγμάτων στην Κύπρο.

Πολλά λέγονται... αν υπάρχει αυτο το σενάριο είμαι περίεργος πώς θα το φέρει στο λαό...Μοιράζεται ο εναέριος χώρος του Αιγαίου με την Τουρκία! Η κυβέρνηση σιωπά! Τα κόμματα δεν αντιδρούν! Στο σκοτάδι ο ελληνικός λαός!

Η μυστική διπλωματία που διεξάγεται με την Τουρκία γα τα εθνικά θέματα, δεν έχει προηγούμενο. Ότι μάθαινει ο ελληνικός λαός προέρχεται είτε από δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, που τα βγάζουν όλα στη φόρα για να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα, είτε από ΜΜΕ ξένων χωρών.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δεν ενημερώνει κανέναν απολύτως, ούτε καν τη Βουλή, που υποχρεώνεται συνταγματικά να το κάνει. Αλλά και τα κόμματα από την πλευρά τους δεν ασκούν την απαιτούμενη πίεση και δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για όσα διαδραματίζονται. Γιατί;

Τελευταίο κρούσμα η συμφωνία που κλείστηκε με την Τουρκία, με αφορμή τον περίφημο «μηχανισμό αποσυμπίεσης» στο ΝΑΤΟ. Μια συμφωνία που «βαφτίστηκε» τεχνική, που δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν πέρασε από τον έλεγχο και την ενημέρωση της Βουλής, που διεξήχθη και υπογράφτηκε ως κείμενο για πρώτη φορά μεταξύ δύο ανωτάτων αξιωματικών των δύο χωρών, υπό τον Αμερικανό αντιπρόεδροτης Στρατιωτικής Επιτροπής στην αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ και όχι των εκεί εντεταλμένων πρέσβεων στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία(Μ.Α ΝΑΤΟ), για λόγους που έχουν να κάνουν με την ευθύνη της υπογραφής.

Απορίας άξιο είναι, το πως ο Α/ΓΕΕΘΑ δέχθηκε να υπογραφεί ένα τέτοιο κείμενο από αξιωματικό. Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για το περιεχόμενό του!

Ένα περιεχόμενο που το μαθαίνουμε όμως σήμερα, από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Γερμανικής εφημερίδας “Frankfurter Allgemeine Zeitung»(FAZ), που αποκάλυψε λεπτομέρειες του μηχανισμού αποσυμπίεσης η αποτροπής κρίσεων Ελλάδας –Τουρκίας .

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της FAZ, επιχειρείται η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, όπως και η ανάπτυξη μόνιμης γραμμής «hotline» μεταξύ των δύο χωρών, για να μπορέσουν να ανταλλάσσονται γρήγορα πληροφορίες με την κίνηση των πλοίων και αεροπλάνων.

Αυτό σύμφωνα με τη FAZ θα επιτυγχάνεται με την αποσυμφόρηση, στον εναέριο χώρο, με τον καθορισμό ξεχωριστών πτητικών ζωνών και την εκπομπή σταθερών ηλεκτρονικών σημάτων.

Αν τελικά ισχύσει αυτό που αναφέρει ως γεγονός η γερμανική εφημερίδα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η υποχρέωση της Τουρκίας να υποβάλλει σχέδια πτήσεων, όταν τα αεροπλάνα της σκοπεύουν να εισέλθουν στη δικαιοδοσία του FIR Αθηνών, τότε αυτό θα σημάνει την καθαρή υπονόμευση της ισχύος του FIR Αθηνών, για όφελος απαιτήσεων της Τουρκίας.

Το εκπληκτικό δε είναι, ότι αυτό το κείμενο που αναφέρει η FAZ, δεν δίδεται στη δημοσιότητα στην Ελλάδα, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα, αλλά αυτό το κείμενο κοινοποιήθηκε στα 30 μέλη του ΝΑΤΟ! Δηλαδή το γνωρίζει ακόμη και ο Ζάεφ , αλλά το αγνοούμε εμείς!

αναγνωστης  11/10/2020

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided