Πέμπτη, Ιανουάριος 21, 2021

Γ. Τράγκας:

 

 

Ο ηλίθιος και άχρηστος, εξυπηρετεί ολοφάνερα τα μεγάλα συμφέροντα και την ελίτ των Αθηνών

 

 

 

 

 

 

Τράγκας:

Ο ηλίθιος και άχρηστος, εξυπηρετεί ολοφάνερα τα μεγάλα συμφέροντα και την ελίτ των Αθηνών

Όταν ήρθε το μνημόνιο στην πατρίδα μας η πείνα που έφερε έσπρωξε στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες, που έχασαν τις δουλειές τους, τις περιουσίες τους, το βιοτικό επίπεδό τους. Οι δυνάμεις κατοχής σε συνεργασία με τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας ονόμασαν τους αγανακτισμένους «εξτρεμιστές», «γραφικούς», «αναρχικούς», «ακροδεξιούς». Χρειάστηκαν πράκτορες μυστικών υπηρεσιών να κάψουν αθώους ανθρώπους μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, για να εκκενωθεί η πλατεία Συντάγματος.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, ο ΣΚΑΪ, και οι υπερασπιστές του συμφώνου κατοχής του μνημονίου, έριξαν μια βαριά σκιά ενοχής σε όλους τους διαμαρτυρόμενους, πεινασμένους και ανέργους, και τους κατηγόρησαν ως ηθικά υπεύθυνους για τη δολοφονία των αθώων στη Marfin. Δηλαδή τους κατηγόρησαν για το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα που διέπραξαν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.

Σήμερα, προκειμένου, δια της απειλής του υπαρκτού ιού, να επιβάλουν τον έλεγχό τους στους πεινασμένους και εξουθενωμένους πολίτες, χαρακτηρίζουν όλους τους διαμαρτυρόμενους για την εξαθλίωση και τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, «τρομοκράτες», «συνωμοσιολόγους», «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων», και «ψεκασμένους». Ήδη οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, φοβούμενες μαζικές εξεγέρσεις λόγω ακραίων μέτρων και lockdown στη Γερμανία, άρχισαν να σπείρουν πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρχουν τρομοκρατικά χτυπήματα. Δηλαδή από τώρα χαρακτηρίζουν τα λαϊκά ξεσπάσματα τόσο στη Γερμανία όσο και στις άλλες περιοχές τρομοκρατικές εκδηλώσεις. Αυτή είναι η νέα μορφή του σύγχρονου ναζισμού στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Η κατάσταση βολεύει ιδιαίτερα τη σκλήρυνση της πολιτικο-οικονομικής ελίτ απέναντι στις μάζες των εκατομμυρίων πολιτών, που τους θέλουν χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς συνταγματικά δικαιώματα και μέσα σε ατμόσφαιρα και κανόνες «υγειονομικής δικτατορίας».

Κοχλάζει ολόκληρη η Ευρώπη. «Βράζει» η Ελλάδα από οργή εναντίον των ακραίων μέτρων που επιβάλλονται σε εκατομμύρια πολίτες για έναν μεταδοτικό ιό πνευμονίας. Όλοι έχουν καταλάβει, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων, τι συμβαίνει με τα lockdown και ποιοι κερδίζουν δισεκατομμύρια σε βάρος του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας που δυστυχεί και σπρώχνεται στο φάσμα της ανέχειας, στη μείωση του προσδόκιμου ζωής και στον θάνατο.

Δικαστές του Περού συνέταξαν μια έκθεση με την οποία κατηγορούν τον Μπιλ Γκέιτς, την Big Pharma, την Silicon Valley και όλους εκείνους που τριπλασίασαν τις μυθώδεις περιουσίες τους. Οι δικαστές του Περού, όπως και άλλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη, κατηγορούν ευθέως τα «εγκληματικά κέντρα», όπως τα χαρακτηρίζουν, για τις εμφανείς πλέον επιδιώξεις τους να υποβάλλουν σε καθολικούς και αλλεπάλληλους εμβολιασμούς δισεκατομμύρια ανθρώπους. Με τα θανατηφόρα ηλεκτροσόκ, το lockdown στην οικονομία και σε όλες τις μορφές των ανθρώπινων δραστηριοτήτων επιβάλλουν τον δικό τους έλεγχο και έναν απάνθρωπο τρόπο ζωής.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελειώνει την εθνική οικονομία και ενταφιάζει εκατομμύρια μεσαίους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Εγκληματίες, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί όλης αυτής της «γενοκτονίας» των Ελλήνων πολιτών, όλου αυτού του οικονομικού αφανισμού, είναι οι καθηγητές γιατροί Τσιόδρας, Σύψας, Γώγος, Μαγιορκίνης, Τσαγκρής όπως και οι πολύχρωμες φιγούρες της μη λοιμωξιολόγων, όπως της κυρίας Ματίνας Παγώνη, και άλλων θορυβωδών τηλεαστέρων που από τις 6 το πρωί «βομβαρδίζουν» εγκληματικά το μυαλό των Ελλήνων με μηνύματα τρόμου και πανικού. Από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, οι «εγκληματίες» αυτοί δολοφονούν τις ζωές εκατομμυρίων υποστηρίζοντας ότι σώζουν ζωές, ενώ άλλα λένε τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη και άλλα την Τέταρτη. Μιλάνε σε αδαείς και δυστυχισμένους πολίτες για το ιικό φορτίο που ανιχνεύεται στα κακά των πεινασμένων και τρομαγμένων συμπολιτών τους.

Έτσι κι αλλιώς ο Μητσοτάκης κατέστρεψε την Ελλάδα για πολλά χρόνια μπροστά. Έτσι κι αλλιώς ένας πολιτικά ηλίθιος, που νομίζει ότι κάνει τη διαφορά, κατέκαψε το μέλλον αρκετών επόμενων γενεών. Σε αυτό, όμως, τον βοήθησαν άνθρωποι που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη. Ο Τσιόδρας πρωταγωνιστής της αγοράς των εμβολίων H1N1, συνέβαλε στον αφανισμό εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Το ίδιο και η απεχθής μορφή του καθηγητή Σύψα, ο οποίος ανοιγοκλείνει τις χαλασμένες οδοντοστοιχίες του ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας ξεφουρνίζοντας αερολογίες. Ίδια ευθύνη έχει ο Μαγιορκίνης, ο τσεπώσας 750.000 ευρώ, όπως και οι υπόλοιποι που, για διάφορους δικούς τους ωφελιμιστικούς λόγους, ηδονίζονται να βγαίνουν τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα στα παράθυρα της τηλεόρασης, «παγώνοντας» τις ψυχές και τις καρδίες των ανθρώπων.

Η πρώτη αιτία θανάτου, η φτώχεια είναι ήδη στη χώρα μας. Ήδη σοβούν και ακολουθήσουν εικόνες πραγματικής κατοχής. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον τι συμβαίνει. Ο άνους και άχρηστος συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς, και κυρίως υπηρέτης του Βερολίνου άνευ ουδεμίας αντιστάσεως του συνόλου της αντιπολίτευσης, αποτεφρώνει την εθνική οικονομία, το εθνικό κουράγιο, τις ελπίδες ολόκληρου του πληθυσμού ακριβώς στα 200 χρόνια από την επέτειο της Επανάστασης.

Είναι τόσο φανερό ποιους βολεύει και ποιους συμφέρει αυτή η πολιτική. Εκατομμύρια Έλληνες, με λουκέτα στις επιχειρήσεις τους, με κατεβασμένα τα ρολά στα μαγαζιά και στις εταιρείες που δουλεύουν, συνωστίζονται μέσα στον Σκλαβενίτη, μέσα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου, του Βερόπουλου, του Μασούτη και των άλλων εφοδιαστικών αλυσίδων. Εκατομμύρια Έλληνες αναρωτιούνται γιατί εκεί δεν υπάρχει ο ιός και υπάρχει στο κατάστημα από το οποίο προσπαθούν να ζήσουν!

Ο ηλίθιος και ο πολιτικά ηλίθιος και άχρηστος, ο έχων στενές σχέσεις με τα ιδρύματα Σόρος, Γκέιτς, και με την Big Pharma, ο υπηρέτης και καθοδηγούμενος από την κυρία Μέρκελ, ο μη ψελλίσας ποτέ κάτι για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που μας χρωστάνε οι Γερμανοί, εξυπηρετεί ολοφάνερα τα μεγάλα συμφέροντα και την ελίτ των Αθηνών. Εξυπηρετεί ό,τι του πούνε οι μεγάλοι όμιλοι πετρελαίων, ό, τι του πουν οι μεγάλες τσέπες που θέλουν τη ΔΕΗ και ό,τι έχει απομείνει στο κράτος. Εξυπηρετεί όλες τις εταιρείες πληροφορικής, και κάνει ό,τι μπορεί για να αφήσει αγράμματα τα παιδιά μας με τηλεκπαίδευση, προκειμένου να κερδίσουν βουνά από χρυσάφι οι κολλητοί και συναλλασσόμενοι μαζί του. Δεν υπάρχει δουλειά που να γίνεται στο πολυπτωχευμένο ελληνικό κράτος και να μην τη «μυρίζει» αυτός και οι δικοί του άνθρωποι.

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει. Γιατί απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις, οι συγκεντρώσεις, οι πορείες, οι εργατικές διεκδικήσεις, η ελευθερία της έκφρασης, η Εκκλησία, η κοινωνική συναναστροφή έστω και με αποστάσεις δύο ή τριών μέτρων, τα θέατρα, τα γήπεδα, και οτιδήποτε αφορά την ανθρώπινη κανονικότητα.

Ο ιός υπάρχει αλλά είναι «όπλο» και εργαλείο για τον έλεγχο του πληθυσμού, την προώθηση μιας διεθνούς διακυβέρνησης, της οικονομικής διακυβέρνησης και ενός γενικευμένου ελέγχου της δυτικής κοινωνίας. Οι αντιδρώντες θα κηρυχθούν «αναρχικοί τρομοκράτες». Οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, και οι μη συναινούντες στα φασιστικά μέτρα εξαθλίωσης της πλειοψηφίας των πολιτών, θα κηρυχθούν «μιάσματα» και θα κατηγοριοποιηθούν αρχικά ως μη εμβολιαζόμενοι.

Σε λίγο ο υπηρέτης της Καγκελαρίας, ο άχρηστος, θα μιλήσει για την νέα οικονομική βοήθεια που θα πάρουμε από τους φίλους Γερμανούς ή χάρη στους Γερμανούς από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Αυτή η βοήθεια θα είναι τα νέα δεσμά. Η πρόσθετη δουλεία, το νέο μνημόνιο που θα έρθει, επειδή ο κορονοϊός, αυτή η μεταδοτική πνευμονία, προκάλεσε μεγάλα πλήγματα στην οικονομία. «Σώσαμε ζωές» θα πει ο Μητσοτάκης φέρνοντας μνημόνιο, πρόωρες κάλπες και αλλαγές συνόρων.

Ο άνους και υπερβούλιμος υλοποίει όλες τις οδηγίες του Βερολίνου με απόλυτη αφοσίωση, τυφλή πίστη και ανθελληνικό πάθος. Από τότε που ανέλαβε, δεν είπε ούτε μια κουβέντα για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Εξακολουθεί να έχει σχέσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τα παλαιά στελέχη της Siemens. Έστησε δουλειές με τον Μπιλ Γκέιτς και τον Σόρος. Έβαλε μπροστά του όλους τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των εμβολίων H1N1, τους οποίους τώρα θέλει να καλύψει λέγοντας ότι αυτός πήρε τη σκληρή απόφαση να κλείσει την οικονομία.

Όσοι με διαβάζετε πρέπει να ξέρετε ότι χάσατε τη δουλειά σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Δεν έχετε να πληρώσετε τις ανάγκες σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Υποφέρετε βλέποντας το λουκέτο στην επιχείρησή σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Όσοι με διαβάζετε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε τις δουλειές σας, όχι εξαιτίας του covid19, αλλά εξαιτίας του Τσιόδρα, του Σύψα, του Μαγιορκίνη, του Μόσιαλου, της Παγώνη, του Γώγου και όλων εκείνων που έγιναν τηλεοπτικοί αστέρες αγνοώντας επιδεικτικά ότι αυτά τα ακραία μέτρα θα έφερναν περισσότερος θανάτους, μεγαλύτερή δυστυχία και μείωση του προσδόκιμου ζωής. Είναι εγκληματίες άξιοι να κάτσουν στο σκαμνί για όσα ήρθαν και έρχονται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Όσοι με διαβάζετε πρέπει να ξέρετε ότι οι κύριοι λοιμωξιολόγοι γνωρίζουν από τη μελέτη των στοιχείων της ιστοσελίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορονοϊός έχει μηδαμινή θνησιμότητα. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο καρκίνος, το Αλτσχάιμερ και οι μορφές άνοιας, τα εγκεφαλικά, σκοτώνουν εκατομμύρια εκατομμυρίων κάθε χρόνο. Πρώτη αιτία θανάτων η φτώχεια. Το λέει ο ΠΟΥ, και όχι εγώ. Το λέει ο ΟΗΕ, και όχι εγώ. Παρόλα αυτά, με δόλιες οδηγίες, με τσουβάλια λεφτά που φαίνονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με εμφανή προώθηση συμφερόντων πολυεθνικών εταιριών, έκλεισαν τις δουλειές των Ελλήνων. Δημιουργήσαν μια στρατιά τριών εκατομμυρίων ανέργων. Έκλεισαν στην κυριολεξία το ένα τρίτο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Και πολλοί φοβούνται ότι μια στις δυο επιχειρήσεις θα κλείσει από τον νεκροθάφτη του έθνους, το μεγάλο εθνικό όνειδος, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτός, η σύζυγος του, τα μέλη της οικογενείας του, κάνουν δουλειές. Αυτό φαίνεται από όλες τις επαφές του. Την ώρα που οι πολλοί πεθαίνουν!΄

Lockdown με πλαστά στοιχεία

Πυκνώνουν οι αποκαλύψεις ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε και επιβάλει lockdown, δηλαδή εξαφανίζει οικονομικά ολόκληρες περιοχές με πλαστά στοιχεία. Ήδη βγαίνουν εκλεγμένοι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταγγέλλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ομάδα των λοιμωξιολόγων ότι με περασμένα πλαστά στοιχεία για δήθεν κρούσματα και αύξηση του ιικού φορτιού, επέβαλαν και επιβάλουν lockdown, δηλαδή τον οικονομικό θάνατο σε διάφορες περιοχές.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια της επιδημιολογίας, η κυρία Αθηνά Λινού, επεσήμανε ότι κλείνουν περιοχές της χώρας χωρίς να υπάρχουν στοιχεία κρουσμάτων. Ήδη πυκνώνουν τα στοιχεία για εγκληματικές αμέλειες και δόλια πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δια του κυρίου Αρκουμανέα και του κυρίου Χαρδαλιά. Η Κοζάνη, τα Τρίκαλα και άλλες περιοχές νέκρωσαν οικονομικά χωρίς να υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία. Η καθηγήτρια επιδημιολογίας η κυρία Αθηνά Λινού μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι η χώρα μας υπολείπεται στα θέματα διαφάνειας της πανδημίας. Είναι προβληματικό, είπε, ότι χωρίς να έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία κρουσμάτων κλείνουν περιοχές. Είναι γεγονός ότι τόσο αυτή η κυβέρνηση όσο και ο πρωθυπουργός προκάλεσαν «ολοκαύτωμα» της εθνικής οικονομίας και «σκότωσαν» τη χώρα επιβάλλοντας γενικά ή τοπικά lockdown, χωρίς τα απαραίτητα ή με πλαστά στοιχεία.

Ήδη Ευρωπαϊκές χώρες τον καταγγέλλουν ως ρατσιστή και απάνθρωπο για τις απόψεις του περί ταξιδιωτικού διαβατηρίου. Ο Ρουμάνος Πρόεδρος απέρριψε όλες τις εισηγήσεις του και οι εκπρόσωποι του γερμανικού τουριστικού κλάδου αντέδρασαν αρνητικά απέναντι σε όσα τερατώδη λέει για τον διαχωρισμό πολιτών με διαβατήρια εμβολίων. Ο Έλληνας ανθέλληνας πρωθυπουργός επιβάλλει στην Ελλάδα όσα τον διατάσσει η Μερκελική Γερμανία. Αλλά και οι οικονομικές επαφές του με διάφορα ανθελληνικά και κερδοσκοπικά κέντρα, όπως το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμα Τζωρτζ Σόρος.

Ενώ ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας αναφέρει και ανακοινώνει επίσημα 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια της Pfizer/BioNTech, στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης ζητάει το «σφράγισμα» των πολιτών με διαβατήριο εμβολίων. Σε μια χώρα με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, σε μια χώρα που οι θάνατοι περνάνε τις γεννήσεις, ένας χειραγωγούμενος σπρώχνει αλόγιστα και εκβιάζει τον πληθυσμό να προβεί σε καθολικό εμβολιασμό διαχωρίζοντας τους πολίτες σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους».

Η Κίνα διέγραψε όλες τις 300 μελέτες της Κινέζας ιολόγου που «μαγείρευε» ιούς στο κρατικό εργαστήριο της Ουχάν. Και αυτό φυσικά γίνεται γιατί διερευνάται από επιτροπή πώς διέφυγε ο ιός από την Κίνα και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Τα μεγάλα διεθνή έντυπα αλλά και το διαδίκτυο κατακλύζονται πλέον από πληροφορίες για τις σχέσεις των αφεντικών της Silicon Valley, δηλαδή του twitter, του Facebook, του YouTube, του Γκέιτς και της Microsoft με την Big Pharma, τις εταιρίες εμβολίων και τους Κινέζους που ήθελαν να ανατρέψουν οπωσδήποτε τον Τραμπ. Υπάρχει πλέον εμφανής σύνδεση που δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχουν οι έρευνες για την απόδραση του ιού.

Υπάρχει ο εμφανής αποκλεισμός από το διαδίκτυο όσων αντιδρούν στα lockdown και στο «ολοκαύτωμα» της διεθνούς οικονομίας. Υπάρχει η απίστευτη συσσώρευση πλούτου εκ μέρους των κροίσων του διαδικτύου, των πολυεθνικών των φαρμάκων και των ανεφοδιαστικών αλυσίδων. Είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού η σχέση του Facebook, του twitter, της Microsoft με την κυρία Μέρκελ και τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες ουσιαστικά ανήκουν στον Μπιλ Γκέιτς και στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων.

Ο ιός υπάρχει και χρησιμοποιείται ως επιβολή διεθνούς ελέγχου των πληθυσμών, καταπίεσης και στροφής της οικονομίας και της κανονικότητας της ζωής των ανθρώπων που ωφελεί μόνον συγκεκριμένες τσέπες. Κάποιοι θέλουν τον έλεγχο του πλανήτη και την πλήρη απομύζηση των οικονομικών πόρων του, με αποτέλεσμα τα πλήθη να βρίσκονται σε ηφαιστειακή έκρηξη και διάφορες κυβερνήσεις που δεν ανήκουν στο λόμπι των αφεντικών του Μητσοτάκη να αντιδρούν για τον αρρωστημένο έλεγχο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πολιτική.

Ο Μητσοτάκης είναι υπηρέτης των Γερμανών και ελεγχόμενος απόλυτα από την καγκελαρία του Βερολίνου. Είναι εμφανώς συναλλασσόμενος με εταιρίες που κέρδισαν δισεκατομμύρια από τα lockdown, το σύνολο των πολιτικών επιλογών του ευνοεί αυτούς τους δισεκατομμυριούχους και όχι τον Ελληνικό λαό.

Αρθρο του Γ.Τράγκα Amazonios 18/01/2021

 

 

 

 

“ΒΟΜΒΕΣ”!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Θα φύγουν νύχτα

(ΒΙΝΤΕΟ)

τραγκαςς

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!! ???? ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ...

https://www.youtube.com/watch?v=54UPtvG-y1k

 

 

 

Γ. Τράγκας:

Προετοιμαστείτε για τις νέες Πρέσπες που θα είναι εθνικά επιζήμιες επί δύο,

επί τρία ή επί έξι σε σχέση με την καταστροφική συμφωνία αναγνώρισης των Σκοπίων

Έχω την αίσθηση ότι για και ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι. Ανακοινώθηκε η έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών με την επιθετική και εχθρική Τουρκία του Ερντογάν. Ανακοινώθηκε δηλαδή ότι πρόκειται να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με τους Τούρκους και να κουβεντιάσουμε τη διανομή του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και ενδεχομένως θέματα που αφορούν τη Θράκη και την Κύπρο. Η Αθήνα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιμένει ότι η συζήτηση με τους Τούρκους θα αφορά μόνο την υφαλοκρηπίδα, όπως λέει ο κύριος Δένδιας, ή την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, όπως λέει ο κύριος Μητσοτάκης.

Στην απέναντι όχθη, όμως, ο κύριος Τσαβόυσογλου επιμένει ότι αυτή τη φορά θα πέσουν πάνω στο τραπέζι όσα συζητήθηκαν σε 60 προηγούμενους γύρους συνομιλιών. Δηλαδή η Άγκυρα λέει ότι αυτή τη φορά θα κουβεντιάσουμε μαζί της την αναθεώρηση ή τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης. Όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε.

Αυτή τη φορά δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αν θέλουμε να υπάρξει λύση, τι δίνουμε και τι παίρνουμε. Πάνω στο τραπέζι, όμως, είναι μόνο τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία. Πάνω στο τραπέζι είναι η συνθήκη της Λοζάνης, τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά μας και οι αξιώσεις της Τουρκίας για δεκάδες νησιά και για τουρκική κυριαρχία στο μισό Αιγαίο.

Οι Γερμανοί είναι οι καθοδηγητές, οι ποιμένες και μαζί οι λύκοι όποιας συμφωνίας ασφαλώς δυσμενούς για μας προκύψει στο τραπέζι. Και λέω δυσμενούς και σαφώς ταπεινωτικής εθνικής ήττας, γιατί αυτό θα συμβεί στην επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του ’21 και την παλιγγενεσία του έθνους.
Ο μεγαλύτερος υπηρέτης των Γερμανών στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οδηγεί πλέον καθαρά την Ελλάδα σε ταπεινωτικές διερευνητικές επαφές και σε διπλωματική συντριβή, αφού προηγουμένως εξάντλησε τον ψυχισμό του ελληνικού λαού με τα ακραία μέτρα κατά του κορονοϊού, αφού διέλυσε την ελληνική οικονομία, και αφού επέτρεψε στον Ερντογάν να προβεί σε ένα πλήθος παράνομων ενεργειών. Όλα αυτά χωρίς η κυβέρνησή του να αντιδράσει ουσιαστικά ή να θέσει οποιοδήποτε βέτο στις Βρυξέλλες.

Αντίθετα η σημερινή κυβέρνηση έκανε ό,τι έλεγαν οι Γερμανοί πάτρωνές της, και απλά αναμένει και την πώληση της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης. Φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε τον Τσαβόυσογλου να παροτρύνει ως μεσολαβητή και τον Έντι Ράμα. Και να καλεί τον Νίκο Δένδια σε τριμελής διαβούλευση στα Τίρανα.

Είναι βέβαιο ότι τόσο η υφαλοκρηπίδα όσο και η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών θα δώσει θαλάσσιες περιοχές εγκλωβίζοντας τα ανατολικά νησιά μας μέσα στη θαλάσσια κυριαρχία της Τουρκίας. Ένα κομμάτι του Αιγαίου θα είναι ελληνικά νησιά, όπως ήταν το Δυτικό Βερολίνο. Θα είναι ελληνικά νησιά με Έλληνες κατοίκους, και γύρω γύρω τουρκική θάλασσα, τουρκικές βραχονησίδες και τουρκική κυριαρχία!
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι θα συμβεί τα επόμενα δέκα, είκοσι χρόνια με αυτά τα νησιά που κατακλύζονται από Μουσουλμάνους μετανάστες. Και το πιθανότερο είναι ότι τα Ακριτικά νησιά μας θα εισέλθουν σε μια ασφυκτική θηλιά της Ερυθράς Ημισελήνου.

Αυτές τις νέες Πρέσπες είναι έτοιμες να υπογράψει και η Αντιπολίτευση. Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμοι να υπογράψουν την παράδοση του Αιγαίου. Ήδη με τις ανακοινώσεις τους η πλατεία Κουμουνδούρου και άλλες πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν με την κυβέρνηση να πάμε σε διερευνητικές επαφές με ατζέντα την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.

Η διαπραγμάτευση με την Τουρκία, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο μέρος της, θα καταλήξει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Και το καυτό ερώτημα είναι τι θα περιέχει το συνυποσχετικό. Ποτέ δεν θα πάει μια προσφυγή στη Χάγη μόνο για την υφαλοκρηπίδα. Για να πάει πρέπει να περιλαμβάνει και τις διεκδικήσεις με την υπογραφή της Τουρκίας.

Πέραν αυτού, η πρέσπεια Αντιπολίτευσή μας, ελεγχόμενη και αυτή σε μικρότερο βαθμό από το Βερολίνο, λέει από τώρα «ναι» σε ό,τι προκύψει για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κρατώντας μια πισινή για να κράξει δυνατά τον Κυριάκο και την κυβέρνηση. Η Αντιπολίτευση υπολογίζει ότι ο Μητσοτάκης δεν θα μείνει στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ αλλά θα προβεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις.

Θα πάμε σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, με την ελληνική κοινωνία να μην «αναπνέει» από τα μέτρα κατά του covid19. Θα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε για εθνικά θέματα για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να μπορεί ο ελληνικός λαός να μιλήσει, να αντιδράσει ή να διαδηλώσει. Αυτά απαγορεύονται επί εποχής κορονοϊού. Όσοι τα κάνουν είναι «εξτρεμιστές», «ακροδεξιοί», «τραμπούκοι», και «κακοποιοί». Αυτοί είναι όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι τα κανάλια παίρνουν εκατομμύρια για μια ακόμη φορά για την καμπάνια του εμβολιασμού, αφού πρώτα μοιράστηκαν τσουβάλια με λεφτά για να πείσουν τους Έλληνες να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους.

Τώρα, ενώ 2,5 εκατομμύρια πεθαίνουν στην ανεργία, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικά άρρωστοι Έλληνες αγωνίζονται να κρατηθούν στη ζωή, έχοντας βαριά νοσήματα, ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι πάμε τώρα με lockdown σε συνομιλίες με τους Τούρκους. Πάμε σε συνομιλίες «για να πάψουμε να παίζουμε τις κουμπάρες». Φυσικά η ηρεμία της Τουρκικής πλευράς και ο κοινός βηματισμός αποδεικνύει πόσο συνεννοημένα ήταν τα πράγματα από την εποχή των μυστικών τριμερών διαπραγματεύσεων στο Βερολίνο υπό την αιγίδα και τη «σκιά» της κυρίας Μέρκελ. Της «μητέρας» όλων των κερδών και των εμβολιασμών, της BioNTech, της Pfizer και του κολλητού φίλου της, του Μπιλ Γκέιτς.

Προετοιμαστείτε για τις νέες Πρέσπες που θα είναι εθνικά επιζήμιες επί δύο, επί τρία ή επί έξι σε σχέση με την καταστροφική συμφωνία αναγνώρισης των Σκοπίων, και την προώθηση των συμφερόντων του κρατιδίου στη Γηραιά Ήπειρο. Κυρίως, όμως, προετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές. Ο Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τις συνομιλίες με τους Τούρκους, και, στη συνέχεια, υπό την κάλυψη των «τηλεοπτικών πολυβόλων» του θα καταφύγει στις κάλπες, για να νομιμοποιήσει όλες τις παραχωρήσεις στους Τούρκους.

Με το επιχείρημα «σας έσωσα από τον covid19, σας διατήρησα ζωντανούς», θα καταφύγει σε κάλπες για να έχει νωπή λαϊκή ετυμηγορία, προκειμένου να υπογράψει την επικαιροποίηση της Λοζάνης. Προκειμένου να περάσει τις νέες Πρέσπες. Το 2021 είναι έτος προώρων εκλογών: Θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Θα ρίξει πολύ χρήμα, για να πείσει ότι στήριξε θετικά την κοινωνία επί πανδημίας. Και θα επιδιώξει μια πλήρη τετραετία που θα έχει ως επίκεντρο τις συμφωνίες με τους γειτόνους.

Η γενική εικόνα του ειδικού επιστημονικού δυναμικού της χώρας στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι κωμικοτραγική

Η εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες γύρω από τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε άλλες περιοχές προχωρεί σε βάθος. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι οι λοιμωξιολόγοι αποκρύπτουν από την ελληνική κοινωνία σοβαρές διαστάσεις απόψεων τόσο με την κυβέρνηση όσο και μεταξύ τους. Η γενική εικόνα του ειδικού επιστημονικού δυναμικού της χώρας στη μάχη κατά του κορονοϊού είναι κωμικοτραγική. Όσα λένε στα παράθυρα της τηλεόραση είτε συγκεντρωμένα είτε αποσπασματικά, αποδεικνύουν ότι έχουν έλλειψη γνώσης του αντικειμένου. Ή αποδεικνύουν ότι καπελώνονται συστηματικά από την πολιτική ηγεσία, χωρίς κανείς πολύπαθος και βασανισμένος πολίτης να γνωρίζει αν τα μαρτύρια που υφίστανται είναι προτάσεις των λοιμωξιολόγων ή πολιτικές αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση.

Είναι πλέον η ώρα των εισαγγελέων να προστατεύσουν τον ελληνικό πληθυσμό από τη βαναυσότητα και τη σκληρότητα δόλιων, πολιτικών επιλογών που έχουν να κάνουν αφενός με τις οδηγίες ξένων κέντρων και αφετέρου με την επιδίωξη της παρούσης κυβέρνησης να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών της και να παραμείνει στην εξουσία. Είναι θέμα του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης να διαλευκάνουν τι συνέβη και η πατρίδα μας εμφανίστηκε ανοχύρωτη τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός ποιες είναι οι εγκληματικές ευθύνες του αρμόδιου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αλλά και του κυρίου Κοντοζαμάνη. Πρέπει να μάθει ο κατεστραμμένος οικονομικά κόσμος γιατί η χώρα δεν είχε ούτε έχει τις απαραίτητες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και το απαραίτητο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Ο κύριος Μητσοτάκης αλλά και ένα μέρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιθυμούν να τελειώνουμε με την Τουρκία παραδίδοντας κυριαρχικά δικαιώματα. Ήδη επιβεβαιώνομαι σε όσα σας έλεγα σε εκατοντάδες εκπομπές. Ξεκίνησε η διαδικασία των τελικών συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε «σαλαμοποίηση» των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Εν μέσω γενικής αδυναμίας και συνολικής παράλυσης λόγω covid19, και εκτεταμένης οικονομικής καταστροφής με άμεση εντολή του Βερολίνου και με «πράσινο φως» από τη νέα Αμερικανική ηγεσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει την τελική πορεία προς τις παραχωρήσεις, προς τη συμφωνία με την Τουρκία και την παράδοση ενός μεγάλου μέρους του Αιγαίου, όπως την είχε περιγράψει ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η σκληρότητα του ελληνικού lockdown είναι το παραπέτασμα καπνού για να φτάσουμε χωρίς μαζικές λαϊκές αντιδράσεις στην εθνική ταπεινωτική ήττα. Είναι κωμικό να πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία του Ερντογάν θα αρκεστεί στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, χωρίς αυτό να σημαίνει παράδοση νήσων και νησίδων, και θαλασσίων περιοχών πέριξ των Ανατολικών νήσων.

Η υπόγεια σύγκρουση κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, η εισαγγελική έρευνα στη Θεσσαλονίκη, η τάση του κυρίου Μαγιορκίνη και άλλων να αποφύγουν ποινικές ευθύνες αποκαλύπτοντας όσα αγνοεί ή επιβάλει το Μαξίμου επί των προτάσεών της, θα είναι το υλικό του σχηματισμού μιας μεγάλης δικογραφίας με πολύ περισσότερα θύματα από εκείνα στο Μάτι. Και μιλάω για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ΜΕΘ ή του κλεισίματος των χειρουργείων για την υπόλοιπη νοσηρότητα της χώρας.

crashonline.gr Triklopodia 12/01/2021

 

 

 

 

Τράγκας:

Ουδείς από τους κυβερνώντες αντιλαμβάνεται

ότι εκατομμύρια πολίτες δεν αντέχουν την πολύχρονη, παρατεταμένη «φυλάκιση»

Η Ελληνική οικονομία οδηγείται σε μη αναστρέψιμη πολυετή καταστροφή!

Ελπίζω ο «μεταλλικός βούβαλος», το 2021 να φέρει σε όλους σας Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, και κυρίως ανθρώπινη ζωή. Φτάσαμε στο σημείο εκατομμύρια άνθρωποι που διαφωνούν με τα ακραία μέτρα να χαρακτηρίζονται χωρίς δυσκολία «ακροδεξιοί», «αρνητές», «συνωμοσιολόγοι» και «αναρχικοί». Είναι τέτοια η πολιτική παράνοια των εδώ κρατούντων που μέσω των κυβερνητικών τηλεοπτικών καναλιών επιτίθενται εναντίον των εκατομμυρίων πολιτών που «σκάνε» από το lockdown μέσα στα σπίτια τους και δραπετεύουν για λίγο κάνοντας μια βόλτα στην παραλία ή στο βουνό.

Όσοι βγήκαν χθες, με θερμοκρασίες που θύμιζαν καλοκαίρι, όσοι θέλησαν να πάνε μια βόλτα στις παραλίες του Σαρωνικού ή στην Πάρνηθα, δέχθηκαν ένα δριμύτατο κατηγορώ από τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίστηκαν «ένοχοι» για μια πιθανή αναζωπύρωση της πανδημίας, για ένα τρίτο κύμα του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση αλλά και γενικά ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα αποφεύγουν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για τα εμβόλια στους πολίτες. Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης αποφεύγουν να πούνε ευθέως ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη, ικανή παραγωγή εμβολίων και ότι δεν έχει τελειώσει η αδειοδότηση όλων των εμβολίων όλων των γνωστών εταιρειών. Η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι ούτε η Γερμανία μπορεί να εξασφαλίσει αυτή τη στιγμή τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων για τους Γερμανούς.

Πέρα από αυτό, υπάρχει ο φόβος επικίνδυνων, και ενδεχομένως θανατηφόρων παρενεργειών από τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Είναι τρελό να γίνει μαζικός εμβολιασμός με εμβόλια τα οποία έχουν παραχθεί με ταχύτητα φωτός και δεν μπορούν να παραχθούν σε ικανό αριθμό. Έξι ή επτά στους δέκα Ευρωπαίους είναι αντίθετοι στην ιδέα ενός εμβολιασμού με αυτά τα εμβόλια.

Και δεν είναι τυχαίο ότι ζητείται η συναίνεση του εμβολιαζόμενου για την περίπτωση που πάθει κάτι πολύ επικίνδυνο ακόμη και αν πεθάνει! Και αυτό ζητείται ακόμη και από μέλη του υγειονομικού προσωπικού. Μάλιστα αυτό που κλήθηκαν να υπογράψουν οι υγειονομικοί ανέφερε ότι αν δεν το υπογράψουν και δεν κάνουν το εμβόλιο, τότε το νοσοκομείο ή οποιοσδήποτε άλλος δεν φέρει καμία ευθύνη αν αρρωστήσει ή πεθάνει!

Από ό,τι φαίνεται κάτι ξέρει ο πρωθυπουργός ο οποίος προ μερικών 24ώρων, όπως διάβασα, σε σχετικό ερώτημα που δέχτηκε για την μαζικότητα και τον αριθμό των εμβολιασμών δήλωσε: «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Είναι αναπόφευκτο. Είναι μοιραίο. Είναι σίγουρο ότι η ελληνική οικονομία οδηγείται σε μη αναστρέψιμη πολυετή καταστροφή. Οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού υποσιτίζεται. Εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς, όχι από κορονοϊό αλλά από βαριά νοσήματα, περιθάλπονται πλημμελώς. Η πανδημία στοχοποιεί εκατομμύρια, και η φτώχεια μειώνει το προσδόκιμο ζωής κατά πέντε έτη. Η υπολειτουργία και η παραλυσία της ελληνικής κοινωνίας θα φέρουν μεγάλες παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα.

Ουδείς από τους κυβερνώντες αντιλαμβάνεται ότι εκατομμύρια πολίτες δεν αντέχουν την πολύχρονη, παρατεταμένη «φυλάκιση». Το lockdown είναι μια από τις χειρότερες μορφές «φυλάκισης» και απομόνωσης, γιατί απαγορεύει την ανθρώπινη συναναστροφή, και κυρίως την αίσθηση ότι ζεις μαζί και βλέπεις άλλους ανθρώπους να κινούνται γύρω σου.

Οι παρουσιαστές της τηλεόρασης υβρίζοντας, χλευάζοντας και χαρακτηρίζοντας «ασυνείδητους» όσους βγαίνουν μια βόλτα δείχνουν πλάνα ανέμελων και κουρασμένων ανθρώπων στις παραλίες και στα βουνά, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι επιτίθενται εναντίον των συνανθρώπων τους που θέλουν να «ρουφήξουν» λίγη ζωή.

Είναι χιλιάδες ανάμεσά μας εκείνοι που έχουν δυσμενή πρόγνωση υγείας από τον γιατρό τους και μικρό υπόλοιπο ζωής. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι ακούνε μια τηλεοπτική φρασεολογία που ούτε λίγο ούτε πολύ τους χαρακτηρίζει «ασυνείδητους», «ηλίθιους», «γραφικούς», «εξτρεμιστές» και «επικίνδυνους».

Amazonios 21/01/2021

 

 

 

Γ. Τράγκας:

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει τα πιο σκληρά μέτρα σε όλη την Ευρώπη;

It’s a mad mad mad world. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκα στο Leroy Merlin, στον δρόμο της Γκρενόμπλ. Έχει τεράστιες αίθουσες με ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Επικρατούσε το αδιαχώρητο από πελάτες που σχημάτιζαν ουρές μπροστά στα προϊόντα ή στα ταμεία. Φορούσαν μάσκες αλλά ήταν δύσκολο να τηρήσουν αποστάσεις. Αναρωτήθηκα γιατί το ίδιο δεν μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα;


Εδώ με κυβέρνηση  Μητσοτάκη και Σωτήρη Τσιόδρα είναι πιο φονικός ο ιός; Την ίδια κοσμοσυρροή διαπίστωσα στο Conforama, στο Nice Etoile, στο LeClairk και στο Carrefour. Οι Γάλλοι λοιμωξιολόγοι είναι λιγότερο ή περισσότερο έξυπνοι από τους Έλληνες και επιτρέπουν στον κόσμο να κατακλύζει τα εμπορικά καταστήματα; Στη Νότια Γαλλία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις έξι το απόγευμα αλλά είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα. Στο πριγκιπάτο του Μονακό υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για τα εστιατόρια, μεσημέρι και βράδυ. Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα επί τρίωρο να φάνε … σαν άνθρωποι.  Οι περιορισμοί συνοδεύονται από κάποια λογική για τη διαφύλαξη της οικονομίας σε μια χώρα που έχει καθημερινά πολύ περισσότερα περιστατικά covid19 από την Ελλάδα. Οι περισσότεροι Γάλλοι φίλοι μου είναι κατά του εμβολίου, ή τουλάχιστον έχουν επιφυλάξεις. Όλοι κουβεντιάζουν για την «φυλακή» που έφερε ο κορονοϊός. Ένα μεγάλο μέρος πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι σικέ. Είναι μεγάλη «μούφα» που εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολυεθνικά συμφέροντα.

It’s a mad mad mad world. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι με μικρό προσδόκιμο ζωής, λόγω ηλικίας και σοβαρών ασθενειών, είναι καταδικασμένοι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους φυλακισμένοι από μέτρα που έχουν στόχο (έτσι λέει η παγκόσμια ελίτ) να διαφυλάξουν τη ζωή τους! Δεν μπορούνε να μετακινηθούν εύκολα και πάνε όπου θέλουν. Δεν μπορούνε να χαρούνε τα τελευταία τουριστικά ταξίδια τους. Δεν μπορούν να το «κάψουν» σε κάποια παραλία εξωτικής περιοχής βλέποντας τον ήλιο να βουλιάζει στον ορίζοντα του ωκεανού ή να αναδύεται από γαλάζια, παρθένα νερά. Εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που έχουν δυσμενή ιατρική πρόγνωση (μικρό υπόλοιπο ζωής) ή υφίστανται λόγω ηλικίας τις επίπονες παρενέργειες νόσων φθοράς, βομβαρδίζονται καθημερινά από τηλεοπτικές εικόνες με σύριγγες, ορούς, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένους και μηνύματα απελπισίας, τρόμου και πανικού. Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είναι φυλακισμένοι και «αγναντεύουν» με απόγνωση το πέλαγος, όπως «ο Πεταλούδας» στην ομώνυμη ταινία φορώντας στα πόδια αλυσίδες με ασήκωτες μεταλλικές σφαίρες.

Ούτε ο σεναριογράφος στο «Hunger games» δεν είχε φανταστεί τέτοια εφιαλτική, διεθνή δικτατορία. Μέχρι τώρα ξέραμε μόνο το ανελεύθερο και απάνθρωπο καθεστώς του Πεκίνου με τους δισεκατομμυριούχους κομμουνιστές και τα εκατομμύρια των Κούληδων της ενδοκίνας. Τώρα με τον covid19 εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι ζούνε σε πλήρη παράνοια, χωρίς προσωπικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα, εκβιαζόμενοι επί 24ωρου βάσεως ότι αν δεν κάνουν τα εμβόλια δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να ταξιδέψουν ή να μετάσχουν άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Κοντολογίς, εδώ στη Δύση, λένε ότι προκειμένου να ζήσουμε (αν αυτό μπορεί να το πει κανείς ζωή) πρέπει να στερηθούμε όλες τις πραγματικές χαρές της εφήμερης και ιδιαίτερα σύντομης ανθρώπινης ζωής. Το χειρότερο είναι ότι αποφασίζουν και διατάσσουν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ασθενείς με εκφυλιστικές και μη αναστρέψιμες ασθένειες, να μην έχουν ούτε το δικαίωμα των τελευταίων επιθυμιών τους. Οι δεσμοφύλακες στο «Πράσινο Μίλι» ήταν πιο επιεικείς και πιο ανθρώπινοι από τη σημερινή Ευρωπαϊκή ηγεσία.

It’s a mad mad mad world. Η Άνγκελα Μέρκελ στο διάγγελμά της, αποχαιρετώντας το 2020, και καλωσορίζοντας το έτος του «μεταλλικού βοδιού», περιέργως αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της στις θεωρίες συνωμοσίας και σε όσους «απαράδεκτους» δεν πιστεύουν στη «φονικότητα» του ιού και στα εμβόλια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Καγκελάριος είπε ότι θα κάνει εμβόλιο «όταν έρθει η ώρα της»!!! Δηλαδή η πρώτη κυρία της Ευρώπης, που ο συνεχής παθολογικός τρόμος στα χέρια της απασχόλησε επί μήνες όλα τα διεθνή μίντια, κρίνει ότι δεν είναι ευπαθής και έτσι θα κάνει αργότερα το περίφημο εμβόλιο της Pfizer/BioNTech. Δεν βιάζεται καθόλου. Γιατί άραγε; Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά μέλη της διεθνούς ηγεσίας, που επιβάλλει στο δυτικό ημισφαίριο πρωτοφανή σε αγριότητα μέτρα περιορισμού των πληθυσμών, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή δηλώνουν ότι δίνουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον, γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα!!!

Εκτός από τον Μητσοτάκη, ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης θέλει να είναι στη λίστα των πρώτων που θα κάνουν το εμβόλιο

Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι «πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πολλά για τον κορονοϊό»… Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρεντέρικσεν, ακολούθησε λέγοντας ότι δεν είναι «ευπαθής», και ότι παραχωρεί το δικό της εμβόλιο σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ο CEO της Pfizer, ο περίφημος Αλβέρτο Μπουρλά, έκανε γνωστό ότι δίνει το δικό του εμβόλιο σε κάποιον άλλο γιατί δεν ανήκει σε ειδική ομάδα. Ο γνωστός για τις απόψεις του Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, έχει την άποψη ότι όποιος κάνει το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech θα γεννήσει …αλιγάτορες!!! Ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης έσπευσε να σηκώσει το πουκάμισό του μπροστά στο λαό του για να δείξει ότι κάνει το «ασφαλές» και «αποτελεσματικό» εμβόλιο. Μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομογάλακτος «υφιστάμενή του», Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έτρεξαν να  παραδειγματίσουν τον κατεστραμμένο οικονομικά Ελληνικό λαό κάνοντας το εμβόλιο ή ίσως… ζαχαρόνερο!!! Προσωπικά εκτιμώ ότι είναι πολύ ανόητος όποιος επικοινωνιολόγος ή λοιμωξιολόγος συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να είναι ο πρώτος στη λίστα των εμβολιασθέντων. Αν πάθαινε οποιοδήποτε αλλεργικό σοκ ο ίδιος ή η κυρία Σακελλαροπούλου θα κατέρρεε όλη η πολυδάπανη καμπάνια μέσω των κυβερνητικών καναλιών. Επομένως πιστεύω ότι στην περίπτωσή του και εκείνης της ατρόμητης Προέδρου αναλώθηκαν δύο… φυσιολογικοί οροί! Ευτυχώς το επικοινωνιακό κιτς – σόου δεν τράβηξε παραπέρα με την ηρωική προσέλευση της Μαρέβας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και των παιδιών τους στον Ευαγγελισμό. Όλο αυτό το μπανάλ θέαμα προσέβαλε τη λογική των έγκλειστων, άνεργων και πεινασμένων Ελλήνων.

It’s a mad mad mad world. Φαίνεται ότι όλη μαζί ζούμε σκηνές από την αποκάλυψη του Ιωάννη ή από την κόλαση του Δάντη.  Η επί δεκαπέντε χρόνια ηγέτιδα της Γερμανίας και της Ευρώπης, Άνγκελα Μέρκελ, η έχουσα ισχυρές, μυστικές υπηρεσίες και έχουσα χορηγό την BioNTech, απέφυγε να κάνει το εμβόλιο. Το ίδιο και οι άλλοι καλά πληροφορημένοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Περιέργως παρά την ύπαρξη τόσων εμβολίων, η σιδερένια Γερμανίδα δήλωσε ότι οι πρώτοι τρεις ή τέσσερις μήνες του 2021 θα είναι πολύ «δύσκολοι». Συμπτωματικά το ίδιο είχε πει πριν ένα μήνα και ο στενός φίλος της, μεγαλοεπενδυτής σε πολυεθνικές φαρμάκων, Μπιλ Γκέιτς. Τόσα εμβόλια δυτικά, κινέζικα και ρώσικα αλλά από πουθενά δεν ακούγεται κάτι για αποτελεσματικά φάρμακα, όπως παραδείγματος χάρι το Tamiflu που βρέθηκε για την γρίπη. Κανένας δεν διαφημίζει ή δεν θέλει να προωθήσει τα αποτελεσματικά μονοκλωνικά αντισώματα. Γιατί άραγε; Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την επαρκή παραγωγή των εμβολίων. Η Pfizer έχει δύο μονάδες στη Γερμανία και στο Βέλγιο αλλά δεν επαρκούν. Ωστόσο, ο Γερμανός συνεταίρος, η BioNTech (στην οποία έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια δολάρια ο Γκέιτς), ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή του αριθμού των εμβολίων που απαιτούνται. Το εμβόλιο της Moderna δεν έχει πού να παραχθεί, διότι αυτή η εταιρεία δεν έχει βρει ακόμη τις απαραίτητες γραμμές παραγωγής. Έχει, λένε, αγοράσει ένα εργοστάσιο στην Ισπανία και τίποτα περισσότερο.

Όλοι ψάχνονται και μετράνε το ποσοστό των παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και της Moderna σε διάφορα κράτη. Έως σήμερα αναφέρονται έντονες αλλεργικές αντιδράσεις. Τις τελευταίες ώρες είχαμε μια Μεξικάνα γιατρό που παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα. Ο Φιλανδικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα δεν θα αναφέρει ακόμη τις παρενέργειες ωσότου υπερβούν έναν αριθμό. Η Moderna συνέστησε να μην κάνουν το εμβόλιο όσες γυναίκες έχουν υποστεί επεμβάσεις με σιλικόνη. Μιλάμε για εκατομμύρια γυναίκες. Ήδη στην Ελλάδα η ανεπάρκεια του αριθμού εμβολίων γεννάει διάφορες ανόητες και ανέφικτες απόψεις ότι μπορεί κάποιος να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου με εκείνο της Pfizer και τη δεύτερη με εμβόλιο της Moderna ή της AstraZeneca. Όλα αυτά βέβαια είναι φαιδρά και επικίνδυνα. Όλοι πλέον συγκλίνουμε στην άποψη ότι πέραν ενός ελλιποβαρούς πρωθυπουργού, έχουμε έναν πολιτικά ανύπαρκτο υπουργό Υγείας.

It’s a mad mad mad world. Εκατομμύρια άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, στο κέντρο της Ουχάν, πανηγύρισαν τον ερχομό του νέου έτους. Εκεί που γεννήθηκε ο covid19, εκεί από όπου απέδρασε και ξέφυγε στο Δυτικό ημισφαίριο! Το ίδιο έγινε στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ουδείς φορούσε μάσκα βλέποντας τα πυροτεχνήματα στον ουρανό. Το Μαϊάμι γνώρισε ένα από τα μεγαλύτερα traffic που είχε ποτέ στις γέφυρες και στους δρόμους του South Beach. Όλη η Νέα Υόρκη κατέβηκε και κολύμπησε στις παραλίες της Φλόριντας. Στο Λας Βέγκας τα καζίνο λειτούργησαν κανονικά. Μικρά και περιορισμένα ήταν τα σόου. Λιγότερα τα πυροτεχνήματα, αλλά ελεύθερος ο κόσμος περπατούσε στον κεντρικό δρόμο. Στο Ντουμπάι χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες που πήγαν εκεί με αρνητικό PCR γιόρτασαν ελεύθερα και ξέφρενα τον ερχομό της νέας χρονιάς. Φωτογραφίες από το δικό μας «Nammos» απέδειξαν ότι οι ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι καλύτεροι «οικονομικοί εγκέφαλοι» από τους Δυτικούς. Οι εμίρηδες έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη «μούφα» είναι αυτός ο ιός που σκοτώνει κυρίως την οικονομία και τις ελευθερίες των ανθρώπων.

Στην Αθήνα η οικογένεια Μητσοτάκη είχε την άποψη ότι πρέπει να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά φυλακισμένοι κοιτώντας από τα μπαλκόνια μας και τα παράθυρά μας… τον ουρανό. Εκεί έριξαν πολλά λεφτά σε πυροτεχνήματα. Η υγειονομική δικτατορία παράγει πλέον στην πατρίδα μας μια υγειονομική ελίτ. Μια ιδιότυπη νομενκλατούρα που μπορεί να ποδηλατεί άνετα και να φωτογραφίζεται χωρίς μάσκες. Να επιδεικνύει τις αντίκες της σε διεθνείς εφημερίδες. Να ζητάει από έναν πολύπαθο λαό να στραφεί στα κομπιούτερ και στα τάμπλετ. Τώρα με το νέο πιο σκληρό lockdown αποδεικνύει πόση δολιότητα αλλά και τρέλα κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα μέτρα. Όλα αυτά φέρνουν στη μνήμη την παπαδοπούλειο ρήση «ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον βάλαμεν και, όταν θα αποκατασταθεί, θα σας φωνάξομεν για να σπάσομεν τον γύψον».

Το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους σε σχέση με τον κορονοϊό και σε σχέση με το 2019 παρά τα δύο κύματα του κορονοϊού. Μητσοτάκης, Μαξίμου και λοιμωξιολόγοι ψεύδονται ασύστολα και διασπείρουν πληροφορίες, ψευδείς ειδήσεις και συμπεράσματα γύρω από τη «φονικότητα» του ιού και τα ακραία μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες 35 εβδομάδες του 2020 (διάστημα 1η Ιανουάριου 2020 με 1η Σεπτεμβρίου) ανήλθαν σε 86.093 (43.033 άνδρες, και 43.060 γυναίκες), ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019 ανήλθαν σε 86.322 (43.500 άνδρες, 42.822 γυναίκες) παρουσιάζοντας μείωση της τάξης του 0,27%. Όλοι αυτοί οι κύριοι για ποικίλους λόγους (για τους οποίους κάποια στιγμή θα απολογηθούν) αποφεύγουν να αναφερθούν σε όλους αυτούς τους θανάτους που επήλθαν από την υπόλοιπη νοσηρότητα και όχι από τον covid 19. Με βάση το επίσημο Δελτίου Επιδημιολογικής Επιτήρησης, στις 31 Δεκεμβρίου 4.838 συνολικοί θάνατοι αποδόθηκαν στον covid19. Από αυτούς το 95,6% ήταν ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή καρκίνους, καρδιαγγειακά, εγκεφαλικά και άλλα. Οι θάνατοι που καταγράφονται «καθαρά» από covid19 είναι 213! Είναι αναλογικοί ή και λιγότεροι από εκείνους της γρίπης των περασμένων ετών. Το καυτό ερώτημα είναι γιατί αυξάνουν τη σκληρότητα των μέτρων, ενώ αποδεικνύεται στην πράξη και με αριθμούς ότι ο ιός είναι υπαρκτός αλλά όχι τόσο φονικός όσο θέλουν να μας τον παρουσιάσουν. Θα έλεγε κανείς ότι είναι φονικός για την οικονομία και «εργαλείο» εναντίον της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών. Είναι «φονικό όπλο» εναντίον οποιασδήποτε διαμαρτυρίας κατά της κατάλυσης του κράτους δικαίου. Το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί εκεί στερούν από ανθρώπους με μικρό προσδόκιμο ζωής τη χαρά του ήλιου, του ταξιδιού, της συναναστροφής και της ανθρωπιάς που προσφέρει η παρηγορητική σχολή και οι Ιπποκρατικές αρχές.

*Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύεται στην “Δημοκρατία” (04/01/2021)

Οι σχέσεις του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις επαφές που διατηρεί το ζεύγος Μητσοτάκη και τον παλιό φίλο του Μιχάλη Χριστοφοράκο ή με ανθρώπους που δούλευαν για τον κολλητό τους επί Siemens. Επειδή έχω αντίγραφο του αρχείου Χριστοφοράκου που διατηρούσε η γραμματεύς το Αικατερίνη Τσακάλου, γνωρίζω ότι τα περισσότερα ραντεβού Χριστοφοράκου που έχουν καταγραφεί είναι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συγγενείς του. Όλα αυτά τα ραντεβού βέβαια δεν γινόντουσαν και τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens και τις συσκευές χρειαζόταν το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου. Η σύζυγος Χριστοφοράκου ήταν κολλητή φίλη της κυρίας Γκραμπόφσκι και δούλευαν μαζί για ένα διάστημα σε τράπεζα.

Ο δωσίλογος και πράκτορας των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών Μιχάλης Χριστοφοράκος που υπηρέτησε τη Siemens κάτω από τις διαταγές του εν Αθήναις προέδρου της εταιρείας κυρίου Γιούνγκ, απόστρατου πράκτορα των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, δραπέτευσε από τη χώρα μας ε δύο διαβατήρια. Ένα γερμανικό και ένα ελληνικό. Με τη φροντίδα της γερμανικής πρεσβείας και του υπουργείου των Εξωτερικών. Ο κύριος Γιούνγκ εξαφανίστηκε από την Πάρο όπου είχε θερινή κατοικία για να μην προσέλθει στις ελληνικές αρχές. Ο πατέρας του Χριστοφοράκου δικάστηκε ως δωσίλογος μετά την αναχώρηση των Γερμανών από την Αθήνα και απηλλάγη λόγω αμφιβολιών.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με την οικογένεια Χριστοφοράκου.

Αναρτήθηκε από στις 4/01/2021 crashonline.gr

 

 

 

 

Γ. Τράγκας:

«Ελλάς Ελλήνων… καθαρών» της εποχής του covid19

Είτε συλλαμβάνονται μέλη της 17 Νοέμβρη, είτε προσάγονται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είτε οδηγούνται στον εισαγγελέα οι ιέρειες του αγοραίου έρωτα που έχουν διαπιστωθεί ως φορείς του AIDS, είτε πρόκειται να γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί για τον covid19, η εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα οργανώνει με τη βοήθεια των χρυσοπληρωμένων τηλεοπτικών καναλιών χολιγουντιανά σόου. «Σοκ και δέος» για τον πληθυσμό είτε πρόκειται για την εξάρθρωση μιας οργάνωσης που επί σειρά ετών δεν «άγγιζε» κανένας, είτε για ένα πολιτικό κόμμα που ανδρώθηκε και έγινε «σκιάχτρο», για να ρίχνουν οι πολίτες τις ψήφους τους στα κόμματα του μνημονιακού συνταγματικού τόξου, ή για την «ιστορική στιγμή» του πρώτου εμβολιασμού που θα χρησιμοποιηθεί ως εικόνα στην προεκλογική καμπάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές. Τα ίδια χωρίς κάμερες συνέβαιναν και επί εποχής δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου και του υπουργού Γιάννη Λαδά με τις επιχειρήσεις «καθαρά χέρια» και με τις λαμπαδοφορίες στο Καλλιμάρμαρο, χωρίς τις τηλεοπτικές κάμερες του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και του Alpha.

Ο τηλεοπτικός κανιβαλισμός στην Ελλάδα, η τηλεοπτική σατραπεία (πλύση εγκεφάλου), έχει ξεχάσει όλες τις υπόλοιπες ασθένειες, όλους τους φτωχούς, όλους τους ανέργους, και όλη την οικονομική καταστροφή που έφεραν τα ακραία μέτρα και τα δύο lockdowns στην πατρίδα μας. Ο ιός με τα σχιστά μάτια από την Ουχάν αξιοποιείται στον τόπο μας (και διεθνώς από διάφορες κυβερνήσεις και καθεστώτα) ως πολιτικό όπλο και εργαλείο, πριν ακόμη εξουδετερωθεί και καταλαγιάσει. Είναι φαιδρός και γελοίος όλος αυτός ο θόρυβος και η έμφαση που δίνεται στην προβολή των πρώτων εμβολιασμών στην Ελλάδα, όταν τα ίδια τα φιλοκυβερνητικά σάιτ γράφουν ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο εμβολιαζόμενος θα παράξει αντισώματα για έξι μήνες (!!!), αν θα είναι ικανός να αντιμετωπίσει τις μεταλλάξεις του ιού και αν ο ίδιος θα εξακολουθεί να είναι φορέας, άρα θα πρέπει να φοράει μάσκα και να λαμβάνει τα ίδια μέτρα, όπως σήμερα.

Όλη η πολιτική δυσμορφία της εποχής μας, ο φασισμός και η κερδοσκοπική δολιότητα συνοψίζεται στη διαβεβαίωση του κυρίου Πιερρακάκη (που δεν είναι γιατρός αλλά παλαιό στέλεχος εταιρειών πληροφορικής) ότι θα τηρείται μητρώο εμβολιασθέντων! Είναι η ιδεολογία του «Σπιναλογκισμού» της εποχής, δηλαδή η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους», σε «λεπρούς» και μη λεπρούς. Είναι ό,τι πιο «τρελό» μπορεί να ακουστεί από την τηλεοπτική αυλή των «θαυμάτων» της κυβέρνησης, από «Κουασιμόδους» τύπου Πιερρακάκη, αφού δεν γνωρίζει ουδείς πώς θα «περπατήσουν» τα εμβόλια που παράγουν διάφορα αφεντικά του πλανήτη.

Ούτε οι ίδιοι οι «παραγωγοί» δεν θέλουν να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο (όπως ο Μπουρλά της Pfizer) αλλά το δοκιμάζουν άνετα και αβίαστα επάνω σε μας, όπως στα ινδικά χοιρίδια. Υποχρεώνοντας τους πολίτες να υπογράψουν ή όχι έγγραφο «συναίνεσης» που απαλλάσσει ποινικά και αστικά τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και τις κυβερνήσεις για την περίπτωση πρόκλησης βλαβών ή θανάτων, αλλά ταυτόχρονα κατηγοριοποιεί τους πολίτες σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους». Αυτό όμως θα σημαίνει και ποιοι είναι οι κυβερνητικοί και ποιοι όχι. Ποιοι είναι υπάκουοι και ποιοι αντιδρώντες.

Σίγουρα ο Μητσοτάκης, ο Πιερρακάκης, ο Κικίλιας, ο Χρυσοχοΐδης και οι άλλοι της αυλής των «θαυμάτων» του Μαξίμου, δεν έχουν το πολιτικό savoirvivre του Εμανουέλ Μακρόν, των μελών της γαλλικής κυβέρνησης και άλλων ευρωπαίων ηγετών. Είναι βίαιοι και απολίτιστοι τόσο στη φρασεολογία όσο και στις μεθόδους. Ο Κυριάκος δεν έχει την εγκράτεια του Μακρόν που αν και νοσήσας είπε στους Γάλλους ότι «έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη για τον κορονοϊό και πρέπει να είμεθα επιφυλακτικοί σε όσα ακούμε». Επίσης η γαλλική κυβέρνηση δεν τα έβαλε με την ελευθερία της έκφρασης, ούτε με τους επιστήμονες ούτε με τους δημοσιογράφους που αμφισβητούν ή τουλάχιστον «ψάχνουν» όσα λέγονται για τον ιό.

Τα Ηλύσια Πεδία έφτιαξαν μια επιτροπή που αποτελείται από καθηγητές που είναι υπέρ των αυστηρών μέτρων αλλά και επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη με τα lockdowns. Στην ίδια επιτροπή τοποθετήθηκαν άνθρωποι του πολιτισμού, του εμπορίου, των επιχειρήσεων εστίασης, καλλιτέχνες και επιστήμονες άλλων κλάδων. Όλη η γαλλική κοινωνία. Η επιτροπή αυτή κουβεντιάζει, συσκέπτεται και εισηγείται πoια πορεία πρέπει να ακολουθήσει η γαλλική κυβέρνηση και το γαλλικό έθνος στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υπάρχει έντονη διαφορά στο πολιτικό savoir vivre του κυρίου Μακρόν με εκείνον του κυρίου Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον covid19 ως αφορμή για να εμφανιστεί ως «Μεσσίας» και προστάτης της υγείας του λαού, να αξιοποιήσει το χάος, το φόβο για την αρρώστια και την ανασφάλεια, και να κερδίσει άλλη μια τετραετία. Δεν τον απασχολεί (έτσι φαίνεται) η συνολική καταστροφή αλλά και η βαριά εθνική κατάθλιψη που γεννάει υπανάπτυξη, μειώνει το προσδόκιμο ζωής, φέρνει απελπισία, αυτοκτονίες, μαζική μετανάστευση και φαβελοποίηση. Δεν υπολογίζει καν λόγω εθνικής αδυναμίας μια ενδεχόμενη ταπεινωτική συντριβή στα εθνικά θέματα. Αρκείται στις εντυπώσεις και στο πολιτικό όφελος έχοντας μερικές χιλιάδες εμβόλια σε καταψύκτες. Φυλασσόμενα από χιλιάδες αστυνομικούς και στρατιώτες για να μεγεθύνονται οι εντυπώσεις. Σκηνοθετεί όπως η Χούντα που Παπαδόπουλου ένα μεγάλο σόου το άκρως φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό τοπίο, έχοντας ως σύνθημα αντί για το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» μιας άλλης σκοτεινής περιόδου, το «Ελλάς Ελλήνων Καθαρών» της εποχής του covid19! Είναι εντελώς παρανοϊκό πολιτικά και αποπνέει τη δυσοσμία ενός φασιστικού καθεστώτος που επιδεικνύει τα εμβόλια της Pfizer και αύριο της Modernaως μαγικό όπλο προστασίας της υγείας του λαού αλλά ταυτόχρονα και διαχωρισμού του!! Ψωμί, τυρί δεν έχουμε,… εμβόλια για την «όρεξη»!!

Βαφτίζει όλο αυτό το ακαλαίσθητο και μπανάλ πολιτικό θέαμα «Επιχείρηση Ελευθερίας». Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς εξομολογείται ότι: «Σας καταπίεσα τόσο πολύ και τόσο καιρό για να εμφανιστώ τώρα ως απελευθερωτής έχοντας στη διάθεσή μου μερικές χιλιάδες συμβόλαια για… δέκα εκατομμύρια Έλληνες! Δεν φέρνω τα υπάρχοντα φάρμακα (μονοκλωνικά και άλλα) για να σας κάνω καλά, αλλά τα αβέβαια από πλευράς αποτελεσματικότητας και απροσδιορίστου ασφάλειας εμβόλια των «κολλητών» μου εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna (Μπουρλά και Μπιλ Γκέιτς)».

Όπως είδα παρουσία του εισηγητή της αγοράς των εμβολίων H1N1, ο πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άλλοι μετέχοντες της «Επιχείρησης Ελευθερίας» έκαναν το εμβόλιο για τον covid19. Επίσης παρατήρησα ταυτόχρονη μείωση των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων. Μας είπαν ότι η μείωση αυτή προκύπτει από μικρότερο αριθμό τεστ. Δηλαδή ομολόγησαν ότι όσα περισσότερα τεστ γίνονται τόσο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων έχουμε. Επιβεβαίωσαν έτσι ότι ο ιός (έτσι κι αλλιώς) διατρέχει όλη την ελληνική κοινωνία, όλη την οικουμένη. Κάποια στιγμή, όπως οι προκάτοχοί του, θα αποδράσει ξαφνικά από τη ζωή μας και θα έρθουν άλλοι είτε από νυχτερίδες είτε από μυρμηγκοφάγους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι σημασία δεν έχουν τα εμβόλια αλλά η ενίσχυση των υπαρχόντων συστημάτων υγείας. Είναι προτιμότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να υποδέχεται σε διάφορα νοσοκομεία τους νεοπροσληφθέντες γιατρούς και νοσηλευτές παρά να επιδεικνύει μπροστά στην κάμερα τον εμβολιασμό του ως παράδειγμα θάρρους και πράξη ελευθερίας. Οι εικόνες αυτές, το κυβερνητικό χυδαίο σόου, δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν την οικονομική καταστροφή. Το ολοκαύτωμα της εθνικής οικονομίας. Το θάνατο του εμποράκου. Ούτε τα «αντίδωρα» που μοιράζει ο κύριος Σταϊκούρας ή ο κύριος Βρούτσης. Είναι τόσο διεφθαρμένη αυτή η κυβέρνηση και τόσο συναλλασσόμενη με τα συμφέροντα που έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει ότι μοιράζει 18,5 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να πείσει τους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Δηλαδή κάτι που θα μπορούσε να γίνει δωρεάν, χρηματοδοτείται με στόχο να αποθεώνεται ο πρωθυπουργός σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Πιστεύουν ότι ο άνεργος ή αυτός που καταστράφηκε η επιχείρησή του θα χειροκροτήσει το «μεσσιανισμό» και την «αγιότητα» του πρωθυπουργού ή του Τσιόδρα. Εκτιμούν ότι οι κατεστραμμένοι Έλληνες, τα εκατομμύρια των πληγωμένων θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα «προσεύχονται» για τον Μητσοτάκη. Έχουν την εντύπωση ότι θα τον υποδέχονται παντού φωνάζοντας «Ωσαννά», ραίνοντάς τον με βάγια και κλάδους ελαίας!

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση (με πρώτο τον Άδωνι Γεωργιάδη) ξεφωνίζει για την τεράστια «επιτυχία» του click away, το περασμένο Σάββατο έζησα στις Κάννες πώς δουλεύει το γαλλικό πολιτικό savoir vivre και η σοφία του γαλλικού αστικού κόσμου. Επικρατούσε το αδιαχώρητο από κόσμο σε όλα τα μαγαζιά. Στα πεζοδρόμια και στους κεντρικούς δρόμους. Όλοι οι Γάλλοι φορούσαν μάσκα αλλά έκαναν κανονικά τα ψώνια τους. Ούτε click away ούτε ουρές με ραντεβού για να πάρουν το προϊόν που διάλεξαν στο κομπιούτερ. Όλες οι υπαίθριες αγορές ήταν ανοιχτές. Όλοι οι Γάλλοι έκαναν ρεβεγιόν χωρίς να περιμένουν κάποιον Χρυσοχοΐδη να εισβάλλει στα σπίτια τους και να μετρήσει πόσοι κάθονται γύρω από το τραπέζι. Όλα τα εστιατόρια του Μονακό δούλεψαν κανονικά μέχρι τις 21.30. Για να κυκλοφορήσεις μετά, χρειαζόσουν «attestation». Το πρόστιμο είναι 85 ευρώ, και όχι 300 ευρώ.

Αντίθετα με την ελληνική κυβέρνηση, ο Εμανουέλ Μακρόν δεν υποχρεώνει τους Γάλλους να κάνουν το εμβόλιο, ούτε τους εκβιάζει. Δεν στήνει σόου. Ούτε φωτογραφίζεται δείχνοντας το εμβόλιο να καρφώνεται στο μπράτσο. Όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετική η πολιτική κουλτούρα της Γαλλίας και γενικά της Ευρώπης από εκείνη του προτεκτοράτου. Η γαλλική κυβέρνηση (όποια και αν είναι) δεν κοιτάζει πρώτα τα συμφέροντα του Μπιλ Γκέιτς, του Μπουρλά, της αθηναϊκής ελίτ και της οικογένειας. Ενδιαφέρεται πρώτα για την οικονομία, το γαλλικό έθνος και τους Γάλλους. Και αυτό φαίνεται στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

*Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (28/12/2020)

crashonline.gr Triklopodia 28/12/2020

 

 

 

 

Ρεπορτάζ Γ. Τράγκα από τις Κάννες:

Κατάμεστα τα μαγαζιά χωρίς click away! (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Στις Κάννες βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά ευκαιρίας δοθείσης ο “γερόλυκος” της ενημέρωσης κατέγραψε τι ακριβώς συμβαίνει στην χριστουγεννιάτικη αγορά της Γαλλίας συγκριτικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα και τα οποία έχουν καταστρέψει την οικονομία της χώρας μας.

Όπως βλέπετε ξεκάθαρα λοιπόν στις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο, η ζωή δεν σταμάτησε στην χώρα του Εμανουέλ Μακρόν καθώς τα μαγαζιά είναι κατάμεστα και ο κόσμος ψωνίζει με μάσκες τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης. Click away δεν υπάρχουν.

 

Για του λόγου το αληθές, δείτε τι κατέγραψε ο βετεράνος δημοσιογράφος από την κίνηση στους δρόμους της Γαλλίας:

 

 

 

 

“Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει,

εκατομμύρια παίρνουν ΤΣΙΟΔΡΑΣ - ΣΥΨΑΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ”

– Οι αποκαλύψεις του Γ.Τράγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Τράγκας

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΣΙΟΔΡΑΣ-ΣΥΨΑΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ !!! ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ – ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο

 

 

 

Γ. Τράγκας :

Ποτέ δεν είχα ζήσει «υγειονομική δικτατορία».

Δεν μπορούσα να φανταστώ μια απέραντη φυλακή με πρόσχημα έναν υπαρκτό, πραγματικό ιό, με μηδαμινή θνησιμότητα.

Παραμονή Χριστουγέννων του 2020 ζούμε σε ατμόσφαιρα φόβου, πανικού, στέρησης των προσωπικών ελευθεριών χωρίς τίποτα που να θυμίζει ανθρώπινη κανονικότητα, ανθρώπινη φύση

Εφέτος δεν θα γιορτάσουμε όπως άλλοτε. Θα πούμε τα κάλαντα, θα ανταλλάξουμε ευχές, θα κόψουμε τη γαλοπούλα κάτω από περιοριστικούς όρους, κάτω από απαγορευτικά μέτρα. Φταίει ο ιός, φταίει και η δολιότητα του παγκόσμιου οικονομικού και πολιτικού συστήματος. Φταίει ο covid19, αλλά κυρίως φταίει η σκοπιμότητα, η κερδοσκοπία, η βουλιμία, η δολιότητα και ο παραλογισμός των ανθρώπων που θέλουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα. Και για να το επιτύχουν αυτό μειώνουν ή επιχειρούν να εξαλείψουν όλες τις δημοκρατικές και ατομικές ελευθερίες.

Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο πολιτικο-οικονομικό και υγειονομικό ζόφο. Έχω ζήσει τη φτώχεια της δεκαετίας του ’50, έχω ζήσει τους μισθούς της δραχμής, και το έπος των Ελλήνων που έκαναν τα πάντα για να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Έχω ζήσει τις «φωτιές» στη διάρκεια της αποστασίας Μητσοτάκη και της επταετίας. Έχω βιώσει σε αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές αποστολές την τραγωδία της Κύπρου και τους πολέμους στη Μέση Ανατολή. Έζησα τις καταλυτικές αλλαγές που έφερε το ευρώ στη ζωή μας, καθώς και τις υποτιμήσεις της δραχμής. Έχω ζήσει τα «παιχνίδια» της διαπλοκής. Αλλά ποτέ δεν είχα ζήσει «υγειονομική δικτατορία». Είχα δει στον κινηματογράφο, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ μια παγκόσμια σκηνοθεσία βιολογικού πολέμου και μια απέραντη φυλακή με πρόσχημα έναν υπαρκτό, πραγματικό ιό, τον κορονοϊό με μηδαμινή θνησιμότητα. Έναν «μακελάρη» όμως που κυνηγάει αδύναμους και γηρασμένους οργανισμούς, αφήνοντας απείραχτους όλους εκείνους που δεν έχουν συσσωρεύσει φθορές και είναι σε νεαρή ηλικία.

Η Ευρώπη, όπως και πολλές περιοχές του υπόλοιπου κόσμου μας, θα κάνει κλειστά Χριστούγεννα. Κάλαντα σε φυλακή. Οι παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές έκλεισαν. Στη Γερμανία έβαλαν λουκέτο στα εστιατόρια, στα μπαρ, στις εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού και στα ξενοδοχεία.
Στη Γαλλία κόλλησε κορονοϊό ο Εμανουέλ Μακρόν. Αναμενόμενο, κατά τη γνώμη μου. Συνέβη λόγω του πλήθους πολιτικών επαφών που είχε υποχρεωτικά σε διάφορες συνόδους και συσκέψεις. Ο Γάλλος πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι οι οικογένειές μπορούν να ταξιδέψουν για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί. Όμως τα μουσεία, τα θέατρα και οι κινηματογράφοι θα παραμείνουν κλειστά. Ο πολιτισμός, το οξυγόνο της Δημοκρατίας, είναι ένα από τα μεγάλα θύματα του κορονοϊού.
Η Κύπρος ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την εστίαση, τα εμπορικά κέντρα, και θα απαγορεύσει τον εκκλησιασμό για να περιορίσει την αύξηση των μολύνσεων.

Περιοριστικά μέτρα παντού. Είναι τρελό, βέβαια, να θέλεις να εμποδίσεις τον αόρατο εχθρό «σφραγίζοντας» τα σπίτια. Η ανθρωπότητα έχει δει στο παρελθόν να πυρπολούνται σπίτια για να μην επεκταθεί η «μαύρη νόσος». Η βουβωνική πανώλη. Η ανθρωπότητα έχει μετακινήσει πληθυσμούς αλλά ποτέ δεν έχει στοπάρει, δεν έχει σταματήσει την οικονομία σε καμία γρίπη, σε κανέναν ιό, σε καμία περίπτωση.

Σίγουρα φέτος δεν έχει ρεβεγιόν με πολλά άτομα ή πολύωρες χαρτοπαιξίες ή πολλά σκυμμένα κεφάλια πάνω από την μπίλια που γυρίζει στην ρουλέτα. Φέτος δεν έχει πολυπληθείς εκκλησιασμούς. Η Εκκλησία απλά κέρδισε το δικαίωμα να έχει ανοιχτούς ναούς χωρίς στρατοπεδευμένα ΜΑΤ απ’ έξω από την ιερή θύρα. Να έχει 25 μετρημένους πιστούς μέσα στους ιερούς ναούς και 50 στις Μητροπόλεις. Και δεν ξέρω αν θα εφαρμοστεί η πρόταση Γεωργιάδη δηλαδή να δίνουν αντίδωρο και Αγία Κοινωνία σε συσκευασία prêt-à-porter. Δεν απέχουμε πάρα πολλοί από την ημέρα που η Αγία Κοινωνία θα περάσει μέσα στο eshopping και το σώμα του Ιησού θα λαμβάνεται με «clickaway» στα σκαλοπάτια των Εκκλησιών.
Οι άνθρωποι θα παντρεύονται με τηλεσυμμετοχή συγγενών και φίλων. Ο γάμος θα μοιάζει με τηλεδιάσκεψη. Ενδέχεται να επιβληθεί παρόμοιος κανόνας και για την πρώτη νύχτα του γάμου! Τα βαφτίσια θα γίνονται με νονό κάποιο ανδροειδές ή ρομπότ, σίγουρα με artificial technology. Και από τις κηδείες θα αφαιρεθούν οι περιττοί θρήνοι για τις απώλειες, οι προσευχές και τα κατευόδια. Και τα αποβιώσαντα ημιτελή όντα θα ανακυκλώνονται για να μετασχηματιστούν σε αρωματικά σαπούνια, σε λαμπατέρ, σε ενυδατικές κρέμες, σε τσατσάρες και σε άλλου είδους προϊόντα τα οποία παρήχθησαν και στο διάστημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η «παραγωγή» θα γίνει από τους ερευνητές γιατρούς των Ναζί που πειραματίστηκαν πάνω σε χιλιάδες αγνές Εβραιοπούλες και Εβραίους, προκειμένου να «προάγουν» την ιατρική επιστήμη, τη γενετική, τη χειρουργική και τη γερμανική βιομηχανία.

Ο covid19 αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι, το είδος σας, σε όλες τις εποχές αγαπούσε και αγαπάει τους βασανισμούς και τις τελετές θανάτων. Από την εποχή των Ίνκας, των Αζτέκων, από την εποχή των Αιγυπτίων, από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων, των αρχαίων Κινέζων, των Ινδών, η καταπίεση, τα βασανιστήρια, ο έλεγχος του πληθυσμού, οι εκτελέσεις ήταν «επιστήμη» και μαζί τέχνη και ψυχαγωγία.
Ο φόβος ήταν το ισχυρότερο αναισθητικό για το λαό, όπως και το αίμα που κυλούσε μετά από τους αποκεφαλισμούς, με ποικίλα μέσα, όπως τσεκούρια, σπαθιά και γκιλοτίνες. Τα τελευταία τινάγματα του κορμιού στις κρεμάλες εντυπωσίαζαν πάντα το εκδικητικό πλήθος, όπως και τα ούρα που έτρεχαν στα σκέλια του απαγχονισμένου. Ο φόβος ήταν πάντα το στοιχείο εμπέδωσης οποιασδήποτε εκτελεστικής εξουσίας. Και τα σημερινά κανάλια είχαν ως προγόνους τις απειλές και τις τιμωρίες που ανακοίνωναν οι κήρυκες στους δρόμους της Ρώμης.

Το ανθρώπινο είδος φοβόταν πάντα τους «χασάπηδες» και για αυτό τους ονόμαζε «μεγάλους». Τον Αττίλα, τον Τζένγκις Χαν, τον Αννίβα, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μέγα Ναπολέοντα. Όσοι στρατηλάτες υπήρξαν και μεγάλοι «χασάπηδες» του ανθρώπινου γένους ονομάστηκαν «μεγάλοι». Ο Χίτλερ ατύχησε, δεν ονομάστηκε «μεγάλος», γιατί ηττήθηκε κατά κράτος από τους συμμάχους, και αυτοκτόνησε στην Καγκελαρία αφού πρώτα αιματοκύλησε την ανθρωπότητα. Υπάρχουν, όμως, πολλοί Γερμανοί και άλλοι που μέσα στην ψυχή τους έχουν ακόμη την αγωνία για το πότε θα εξυψωθεί η ξανθιά Αρία φυλή με τα καταγάλανα μάτια. Τι παράξενο! Όταν ακούω σήμερα στα κανάλια να φωνάζουν με τέτοια ένταση πόσοι μολύνθηκαν από covid19, νοιώθω σαν να ακούω ναζιστικές κραυγές μετά από σύλληψη μιασμάτων που δεν ανήκαν στην Αρία φυλή. Είχαν γαμψή μύτη, ελαφρώς πλακουτσωτή, διογκωμένες παρειές, περιτομή στο γενετικό μόριο και ελαφρώς προτεταμένη γνάθο. Τα σημιτικά χαρακτηριστικά για τους ανθρωπολόγους των Ναζί ήταν τα «χαρακτηριστικά μιασμάτων» τα οποία διαπίστωναν, για να στείλουν στη συνέχεια στα τρένα και στην «ορχήστρα» όλους αυτούς με το άστρο του Δαβίδ στο στήθος.

Παραμονή Χριστουγέννων του 2020 ζούμε σε ατμόσφαιρα φόβου, πανικού, στέρησης των προσωπικών ελευθεριών χωρίς τίποτα που να θυμίζει ανθρώπινη κανονικότητα, ανθρώπινη φύση. Ούτε λίγο ούτε πολύ ακούμε ότι «αν υπακούσουμε τώρα, αν εμβολιαστούμε καθολικά, αν υπογράψουμε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη η Pfizer για ενδεχόμενο «τρίτο χέρι» που μπορεί να φυτρώσει στην κοιλιά μας, αν στη συνέχεια εξακολουθούμε να φοράμε μαύρη μάσκα, αν μέχρι το καλοκαίρι δεν έχουμε συναθροίσεις, αντιδράσεις, συλλαλητήρια και πορείες, αν ψηφίσουμε πάλι Μητσοτάκη, τότε μόνο μπορεί να γυρίσουμε σε μερική κανονικότητα. Αν υποσχεθούμε ότι θα αγοράζουμε με το κομπιούτερ, ότι θα μαθαίνουμε γράμματα με τηλεδιάσκεψη, ότι θα βλέπουμε BigBrother στον ΣΚΑΪ, ότι θα ακούμε μόνο Σία Κοσιώνη τα βράδια και φυσικά ότι θα λατρεύουμε Microsoft, Κούλη και Μαρέβα, τότε μόνο μπορεί να επιστρέψουμε σε κάποια κανονικότητα.

Παράξενα Χριστούγεννα. Ατμόσφαιρα μεσοπολέμου. Η φτώχεια απλώνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τον covid19. Το ίδιο και η απόγνωση, η απελπισία, η τρέλα. Η παράνοια είναι το σελοφάν των κυβερνητικών απαγορευτικών μέτρων. Η απορία για το πώς συμβαίνει αυτό είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των περισσοτέρων. Πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι δεν αντιλαμβάνονται ότι περιήλθαν στη σφαίρα του γελοίου.

Οι γιατροί δεν είναι πλέον καθόλου γιατροί. Δεν έχουν καμία σχέση με την παρηγορητική σχολή που συνοδεύει τη λευκή μπλούζα. Δεν έχουν καμία σχέση με το γιατρό που το πρώτο πράγμα που λέει στον ασθενή του είναι: «Θα γίνεις καλά». Οι γιατροί είναι σικάριοι που «σημαδεύουν» από τα παράθυρα της τηλεόρασης και εκτελούν εκατομμύρια ανθρώπους, τις επιχειρήσεις τους, τα μαγαζιά τους, τα εισοδήματά τους. Είναι γιατροί, υποτίθεται λοιμωξιολόγοι ή επιδημιολόγοι, που αναλαμβάνουν ιδιότυπα «συμβόλαια θανάτου» των ονείρων που έχουν οι απλοί άνθρωποι. Κανείς από αυτούς δεν αναρωτιέται το βράδυ που επιστρέφει στο σπίτι του πόσα όνειρα «πυρπόλησε» τις προηγούμενες ώρες που βγήκε στην τηλεόραση. Πιστεύουν ότι «προστατεύουν» με τον ίδιο παραλογισμό που ένας serial killer σκοτώνει τα θύματά του το ένα μετά το άλλο, γιατί νομίζει ότι έχουν υποπέσει σε θανάσιμα αμαρτήματα και έτσι αυτός παριστάνει τον θεϊκό τιμωρό.

Παραμονή Χριστουγέννων 2020. Όλα είναι ανάποδα στην ανθρώπινη γυάλινη σφαίρα. Το χιόνι, οι άνθρωποι, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, ο ίδιος ο Άγιος που δεν μπορεί να μοιράσει δώρα με clickaway στα παιδάκια και στους μεγάλους.

Ο ιός είναι υπαρκτός με μηδαμινή θνησιμότητα, αλλά ήδη έχει γεννήσει τους πλέον θανατηφόρους ιούς: Η φτώχεια εξαπλώνεται παγκοσμίως. Δημιουργούνται πάνω από 220 εκατομμύρια νεόπτωχοι. Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από τις βασικές ασθένειες, εγκαταλελειμμένοι, ξεχασμένοι, γιατί δολίως η ανθρωπότητα, η φαρμακοβιομηχανία, οι άρχοντες της πληροφορικής κήρυξαν τον covid19 ως μοναδική παγκόσμια ασθένεια.

Ο κορονοϊός είναι άπιστος. Θέλει τους ανθρώπους άθεους. Τους θέλει μακριά από Εκκλησιές, τζαμιά, βουδιστικούς ναούς. Τους θέλει υπάκουους, πειθήνιους, πλυμένους, απομονωμένους σε σπίτια κλιβάνους. Θέλει τους νέους ανθρώπους μακριά από τους δρόμους της φωτιάς. Ο covid19 είναι φίλος της απολυταρχικής σκέψης. Λατρεύει το φασισμό, τον ναζισμό, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τον Νίτσε και την ευγονική. Είναι οπαδός του καθαρού αίματος, των πορφυρών ποταμών, των ελεγχόμενων κοινωνιών.

Παρήχθη και έγινε μεγάλο εργαλείο/όπλο την εποχή που οι πλούσιοι αναρωτιούνται πώς θα τραφούν τόσα δισεκατομμύρια ψυχών στο μικρό πλανήτη, χωρίς να διαταραχθεί η απόλυτη εξουσία τους, και η ροή των «ποταμών χρυσού» στα απύθμενα θυλάκιά τους. Ο ιός ήρθε σε μια εποχή που ενδεχομένως η Δύση θέλει κινεζοποίηση της οικονομίας της. Γίναμε πολλοί πάνω στο οικοσύστημα.

Η Δημοκρατία, η ελευθερία, η διεκδίκηση και η αμφιβολία δεν συμβαδίζουν με τα αποθέματα σιταριού και ριζιού που πρέπει να διανεμηθούν. Γι’ αυτό ο Μπιλ Γκέιτς θέλει λιγότερους με ένα τσιπ στο χέρι που θα περιέχει όλα τα στοιχεία μας.

Παραμονή Χριστουγέννων 2020. Η φάτνη είναι ακόμη εκεί στη Βηθλεέμ. Κάποιοι στρατιώτες του Ηρώδη φωνάζουν στον Ιωσήφ να φορέσει μάσκα. Η Αγία μητέρα προσπαθεί να ζεστάνει το μωρό της στα άχυρα. Ένα μπλόκο Ρωμαίων έχει σταματήσει τους Μάγους έξω από την πόλη. Οι ακτίνες του φωτεινού άστρου πέφτουν πάνω στο πρόσωπο του μικρού παιδιού, του άρτι γεννηθέντος Ιησού. Αυτός και φέτος θα γεννηθεί και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει με ορμητήριο τις ψυχές όλων μας το τέρας του Ιωάννη που αναδύεται από τον ωκεανό της πολιτικής και της διεθνούς οικονομίας.

crashonline.gr Triklopodia 2412/2020

 

 

 

 

Γ. Τράγκας:

Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που τα κανάλια περιφρουρούν και προωθούν τέτοια απολυταρχική, κυβερνητική πολιτική

Ο Τύπος στην Ελλάδα φιλτράρει την αλήθεια, αποκρύβει ουσιώδη γεγονότα, και προσφέρει πλύση εγκεφάλου!

Κάτι πολύ σάπιο περιγράφεται από τον Τύπο ότι υπάρχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κάτι που «αναπνέει» κοντά στον πρωθυπουργό της χώρας, και «μυρίζει» πολύ. Πρέπει να πω στο Μαξίμου, παραμονές Χριστουγέννων του ’20, να προσέχει ιδιαίτερα γιατί οι φύλακες παρακολουθούν τα πάντα. Και απορούν για τις «σακούλες» και τα «πακέτα» που παραλαμβάνονται σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Απορούν για το περιεχόμενο και για τις αποστολές που κάνουν ως «φρουροί» προστάτες, οι οποίοι μετατρέπονται υποχρεωτικά σε «μαύρα» ταχυδρομικά περιστέρια.

Μέσα στον υγειονομικό ζόφο στήνονται δουλειές οι οποίες φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Περίεργες τροπολογίες περνάνε φωτογραφικά. Ορισμένες εφημερίδες καταγγέλλουν εξυπηρετήσεις «ημετέρων». Τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δεν λένε απολύτως τίποτα. Ούτε κάνουν followup σε αιματηρές επιθέσεις, σε απόπειρες δολοφονίας ή σε απόπειρες δωροδοκίας. Δεν λένε απολύτως τίποτα, έτσι ώστε να σταματήσουν εφημερίδες να μιλάνε για την Ιμέλντα Μάρκος ή για κάποιες άλλες κυρίες που πιστεύουν ότι όσο διαρκεί η «ανάσα» τους στην εξουσία πρέπει να αμείβονται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης τους και της εύνοιάς τους.

Τα τηλεοπτικά κανάλια ευθυγραμμισμένα απόλυτα με τους χτύπους της καρδιάς της κυβέρνησης, αποκρύβουν τη συνέχεια και τις αποκαλύψεις μετά από απόπειρες δολοφονίας δημοσιογράφων. Δεν ενδιαφέρονται καν όταν εξοστρακίζεται, λογοκρίνεται και παραιτείται μια δημοσιογράφος, όπως η Έλενα Ακρίτα. Κανένα κανάλι δεν ασχολείται με το ποιοι κερδίζουν από τα ακραία μέτρα και τον covid19 και πόσοι ισοπεδώθηκαν οικονομικά και καταστράφηκαν.

Ο Τύπος στην Ελλάδα, από πλευράς ποιότητας, ελευθερίας και ανεξαρτησίας είναι στην 24η θέση ανάμεσα στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φιλτράρει την αλήθεια σύμφωνα με τις επιλογές της κυβέρνησης, αποκρύβει ουσιώδη γεγονότα, και προσφέρει πλύση εγκεφάλου αποθεώνοντας μια ολοκληρωτική κυβέρνηση.

Ακόμη, τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα εμποδίζουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών προωθώντας την αδιαφάνεια και την πολιτική διαφθορά. Δεν υπερασπίζονται το μέσο πολίτη. Δεν προστατεύουν την υγεία του, την εργασία του και τα ατομικά δικαιώματα. Δεν προβάλουν ουδεμία πληροφορία που αφορά βλαπτικές ενέργειες της κυβέρνησης. Δεν ρωτάνε, δεν αμφισβητούν, δεν αμφιβάλλουν για όσα ακούνε. Μεταφέρουν αποκλειστικά και μόνο την άποψη του Μαξίμου και την άποψη της οικογένειας Μητσοτάκη.

Είναι ένας δημοσιογραφικός κόσμος που εξυπηρετεί, κακά τα ψέματα, τις δυνάμεις Κατοχής και τους εγκάθετους του Βερολίνου στην Αθήνα. Είναι ο Τύπος που ασχολείται με τη δημοφιλία του πρωθυπουργού και το πόσο υπέρκομψη είναι η σύζυγός του. Το είδαμε και στον τίτλο «Υπέρκομψη Μαρέβα» στην εκπομπή του ΣΚΑΪ του κυρίου Καμπουράκη.

Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση και ειδικά στην «μνημονιακή Κατοχή» που τα κανάλια περιφρουρούν και προωθούν τέτοια απολυταρχική, κυβερνητική πολιτική. Είναι η πρώτη που προωθούν τέτοιο φασιστικό πολιτικό στυλ και τέτοια ανελευθερία παραγόμενη από πολιτική σκέψη. Δηλαδή ένα τόσο εμφανές, αυταρχικό και ολοκληρωτικό καθεστώς.

Σκεφτείτε αν έχετε ακούσει από κάποιο συστημικό, πανελλαδικό κανάλι έστω και ένα λόγο κριτικής απέναντι σε αυτήν την κυβέρνηση. Ο ΣΚΑΙ, ο Alpha, o Star, o ANT1, τα περισσότερα πανελλαδικά κανάλια, φωνάζουν ότι όσα κάνει ο Μητσοτάκης είναι «καλώς καμωμένα». Αποτελεί ολόκληρη επιχείρηση το γεγονός ότι οι υπουργοί επιλέγουν συγκεκριμένα κανάλια και συγκεκριμένους παρουσιαστές, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, για να βγούνε και να πούνε πόσα «αντίδωρα» θα μοιράσουν για να επιβιώσει ο κόσμος μέσα στον πανδημικό ζόφο.

Τα κυβερνητικά στελέχη αποφεύγουν τα κατατόπια και τους δημοσιογράφους που ενδέχεται να ρωτήσουν δύσκολα πράγματα. Το ίδιο κάνουν και οι περίφημοι λοιμωξιολόγοι, οι λεγόμενοι «τηλεοπτικοί μαϊντανοί» των παραθύρων του ΣΚΑΪ και των άλλων καναλιών. Εκείνο βέβαια που «μυρίζει» πολιτικό υπόκοσμο, και όχι πραγματική πολιτική, είναι οι εντολές που δίνει η κυβέρνηση για την προστασία του πρωθυπουργού και ειδικά της συζύγου του. Αυτό μας μεταφέρει στις μακρινές Φιλιππίνες, στην εποχή του Φερδινάνδο και της Ιμέλντα Μάρκος. Ήδη συλλέγονται παραστατικά που δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που ασχολείται όχι με τα πάθη και τα μαρτύρια του Ελληνικού λαού, αλλά με τα οφέλη από την νομή της εξουσίας.

Από τη μια, εμφανίζονται ως celebrities σε παραλίες, σε παλάτια, σε σπορ εκδηλώσεις με τον Τσιτσιπά ή με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Από τη μια, η υπέρκομψη κυρία συνοδεύει τον οίκο Dior για το «καλό» της χώρας, και από την άλλη «να κάνουμε μπροστά στα μάτια του λαού το εμβόλιο για τον covid19».

Πρόκειται για τον «Μεσσία» πολιτικό «αρχάγγελο» της υγείας, και την υπέρκομψη σύζυγό του, όπως προβάλλει ο ΣΚΑΪ στους σούπερ τίτλους του, που ασχολείται πλέον εμφανώς με business επενδεδυμένες από φιλοπατρική δράση.

Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει. Το κέλυφος έχει διαρραγεί. Έχει διαφανεί τι ρόλο παίζει αυτός που καβάλησε την εξουσία, η σύζυγός του και οι άνθρωποί του. Οι παρατρεχάμενοι υπουργοί θα αντιληφθούν σύντομα τι εστί το να δουλεύεις με την οικογένεια.

crashonline.gr  Triklopodia 21/12/2020

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 21 Ιανουαρίου, στον  21ο αιώνα
Ηνωμένες Πολιτείες             Ανεβαίνει το Θανατικό μετα τους εμβολιασμους.55 ακόμη Νεκροί στην Αμερική..
Eξη (6) ακόμη θάνατοι στους 23 της Νορβηγίας…             Ανοδος θανατικού στο σκεύασμα της Pfizer
Γερμανία:             10 άτομα πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό
Σοκ στο Ισραήλ μετά τους εμβολιασμούς:             Παρουσίασαν παράλυση προσώπου 13 άτομα – ”Δεν θα κάνουμε την δεύτερη δόση!”
image Δείτε σαν σήμερα
image Ηνωμένες Πολιτείες
image Eξη (6) ακόμη θάνατοι στους 23 της Νορβηγίας…
image Γερμανία:
image Σοκ στο Ισραήλ μετά τους εμβολιασμούς:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 1ος

Αθλητισμός 1ος

            Αγγλία: «Στρογγυλοκάθισε» στο... ρετιρέ της βαθμολογίας η Γιουνάιτεντ, 2-1 εκτός έδρας τη Φούλαμ

Read More...

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

Στην παράταση η ΤΣΣΚΑ, 91-87 την Αρμάνι

Read More...

Αθλητισμός 11ος

 Αθλητισμός 11ος

              Στεφανί Φραπάρ: Γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει στο Champions League

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Bugatti

Bugatti

              Πού παραδόθηκε η πρώτη Bugatti Chiron Pur Sport;

Read More...

Frank Stephenson

Frank Stephenson

              Ο μεγαλύτερος σχεδιαστής αυτοκινήτου μιλάει για το πάθος του... τις μοτοσικλέτες!

Read More...

Rally Dakar

Rally Dakar

            Dakar 2021 SS6: Νίκη για τον Sainz, σπασμένη ανάρτηση για τον Loeb

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

            «Βόμβα» Μητσοτάκη: «Μπορεί να υπάρξουν άλλου είδους περιορισμοί για όσους δεν εμβολιαστούν», vid

Read More...

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η...

Read More...

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

              Α. Μυλωνάκης: «Όταν ο πύραυλος του Ραφάλ θα χτυπάει το τούρκικο...»(βιντεο)

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

              Το Ισραήλ ανοίγει το παλάτι - πίστα χορού του Ηρώδη για το κοινό

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

            Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ντόναλτ Τραμπ

Ντόναλτ Τραμπ

...

Read More...

Ρωσία:

Ρωσία:

                  Άρχισαν τα όργανα - TRT: ''Η Ρωσία κινείται εχθρικά κατά της Τουρκίας!''

Read More...

Ζακ Μπουσάρ

Ζακ Μπουσάρ

              Χίλιες φορές αξίζουν τα ελληνικά από τα αγγλικά και τα γαλλικά...

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 1ος

		EΛΛΑΔΑ 1ος

            Η Συνθήκη της Λωζάννης και η αποστρατικοποίηση των νήσων

Read More...

EΛΛΑΔΑ 12ος

		EΛΛΑΔΑ 12ος

              Η Ελλάδα μεγαλώνει από το Ιόνιο Πέλαγος - Με ''σφραγίδα'' του ΣτΕ στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα

Read More...

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

              Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

              ΣτΕ: Συζήτηση αιτήσεων συνταξιούχων - Τι είπε το δημόσιο για να μην πληρώσει

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

            Νέα λίστα Πέτσα: Η κυβέρνηση δίνει 18,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ για να «πείσουν» τους πολίτες να εμβολιαστούν!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

...

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Γαλλία: Το 2020 ήταν η θερμότερη χρονιά από το 1900

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

            Ο ποταμός που έδωσε το όνομά του σε έναν από τους διασημότερους ελληνικούς χορούς

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Επτά Πηγές: Το τούνελ που σε οδηγεί σε έναν μικρό παράδεισο

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

            Η νέα διώροφη γέφυρα από γυαλί στην Κίνα προκαλεί τρόμο (βίντεο)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν μέχρι το πάτωμα;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

              11 μυθικοί θησαυροί που δεν έχουν βρεθεί ακόμη

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                59η, 58η, 57η, 56η, 55η, 54η, 53η, 52η, 51η, 50η, 49η, 48η, 47η, 46η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
45η, 44η, 43η, 42η, 41η, 40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/01/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ   20/01/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/12/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  31/12/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Μεταφέρουν βράδυ στα κρυφά τους παράνομους μετανάστες στη δομή στον Έβρο!

Read More...

Μόρφου Νεόφυτος:

Μόρφου Νεόφυτος:

            ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ / ΨΑΛΤΗΡΙ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ.

Read More...

ΕΡΑΤΥΡΑ - 2021

 ΕΡΑΤΥΡΑ - 2021

Η Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

              ΚΥΡΙΑΚΟ, Δ Ε Ν ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !!! Βγάλε μία μέρα, αν είσαι μάγκας, τα πρόστιμα και σταμάτησε μία μέρα την τρομοκρατία και τους...

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Ε.ΛΑ.ΣΥΝ για εγκύκλιο του υπ. Παιδείας για συμφωνία με Σκόπια: «Η κυβέρνηση δηλητηριάζει τις μελλοντικές γενιές»

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

              Αφοπλίζουμε την Ελλάδα όταν η Τουρκία πιέζεται – Υποχωρήσαμε με το «Θαλάσσιες Ζώνες» (βίντεο)

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Η κυβέρνηση στέλνει την εθνική κυριαρχία στον διαπραγματευτή Τούρκο Προκρούστη

Read More...

Γ. Τράγκας:

Γ. Τράγκας:

    Ο ηλίθιος και άχρηστος, εξυπηρετεί ολοφάνερα τα μεγάλα συμφέροντα και την ελίτ των Αθηνών

Read More...

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Αποκαλύπτει μυστικό σχέδιο για εκλογές,hot spot,Tουρκία και εμβόλιο

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided