Σάββατο, Απρίλιος 10, 2021

Λέττα Καλαμαρά

 

 

 

 

 

 

ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

– ΚΕΡΑΜΕΩΣ

– ΚΙΚΙΛΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά

Απαράδεκτη είναι κάθε πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει για θέματα που αφορούν τα παιδιά και την υγειονομική τους επιμέλεια, παρακάμπτοντας τους γονείς και τους κηδεμόνες....
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ.Κοντοζαμάνη στις 26/3/2021 “για να σιγουρευτούμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά με ασφάλεια, η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self-test μία φορά την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές“.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και καθιστούν υπόλογη την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη:

– ΠΟΥ θα διεξάγεται αυτό το test και ΠΟΙΟΣ θα το διεξάγει ιδιαίτερα στην περίπτωση του ρινικού test;

– Γιατί τα παιδιά γίνονται αντικείμενο self test από τη στιγμή που η μετάδοση στις ηλικίες μέχρι 18 ετών είναι χαμηλή εδώ και ένα χρόνο; Μάλιστα στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 26/3/2021 ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, “το ηλικιακό προφίλ της επιδημίας παραμένει σταθερό τους τελευταίους δύο μήνες με την ομάδα των 40-65 να οδηγεί σταθερά την επιδημία και μετά ακολουθεί η ομάδα των 18-39“.

– Τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαδικασία των self test που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή σε ανήλικα παιδιά;

– Γιατί η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία επισημαίνει πως πολλές οικογένειες ρωτούν για τη χρήση test Covid 19 στα παιδιά, αλλά μόνο ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ μπορεί να αποφανθεί για αυτό καθώς και για το ποιο είδος test είναι κατάλληλο για κάθε παιδί;

– Γιατί ανακοινώθηκε νύχτα Παρασκευής μια τόσο σοβαρή απόφαση που αφορά και παιδιά και μάλιστα μετά από διαγωνισμό τριών ημερών που είναι ακόμη σε εξέλιξη όσον αφορά την προμήθεια των test; Με ποιον έκανε διαβούλευση για αυτόν τον τον Νόμο επιβολής επεμβατικής πράξης σε ανήλικα παιδιά η κα Κεραμέως;

– Τι απαντά το υπουργείο Υγείας και Παιδείας στην άποψη ότι γίνονται τα παιδιά πειραματόζωα στο όνομα του Covid 19 με επίπονο self-test που μπορεί να στοχεύει ακόμα και στο “δόξα πατρί” της νέας γενιάς Ελλήνων καθολικά;

– Ποια είναι τα επιστημονικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγγυάται την ασφάλεια των παιδιών κατά τη χρήση των self tests και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για συνέπειες στην υγεία των παιδιών εξαιτίας της χρήσης τους;

– Πως η παιδεία που σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας διεξάγεται κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης είναι απαραίτητο να συνεχίσει με Νόμο επιβολής self-test στα παιδιά;

– Γιατί εδώ και έναν χρόνο δεν οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας ολιγομελείς τάξεις;
– Γιατί δεν μπόρεσε να λειτουργήσει το Υπουργείο Παιδείας την εκ περιτροπής εκπαίδευση;
– Γιατί δεν επεδίωξε το Υπουργείο Παιδείας να ακολουθήσει το παράδειγμα του συνδυασμού φυσικής και on line εκπαίδευσης;
Αμέτρητα ερωτήματα χωρίς απάντηση πλην της προμήθειας και διεξαγωγής self-test σε ανήλικα παιδιά με Νόμο Μητσοτάκη!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Μαρτίου 28, 2021 πηγή πηγή

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΚΕΛ

email sharing button
Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος της Γερμανικής Ευρώπης και τιμώμενη από το Harvard Καγκελάριος Μέρκελ οδεύει σε ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος. Κυρίαρχος στη μετα-ψυχροπολεμική περίοδο στην κεντρική γερμανική πολιτική σκηνή πρωτοστάστησε στο διαμελισμό της Ενωμένης Ευρώπης, με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το κυριότερο συνέτριψε το όραμα της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. μετατράπηκε σε έναν αγωγό χρήματος αγνώστου προέλευσης, εκμαυλισμού και καταπάτησης κάθε εθνικής συνείδησης και κυριαρχίας προς το συμφέρον μίας αποκρουστικής ελίτ. Η κ. Μέρκελ στη φιλότιμη προσπάθειά της να χτίσει το Δ’Ράϊχ το μόνο που κατάφερε είναι να έχει σκλαβώσει εκατομμύρια Ευρωπαίων σήμερα φορώντας προσωπεία και να μετατρέπεται σε καθημερινή βάση σε ένα απεχθές πολιτικό πρόσωπο στην ίδια τη χώρα της.

Η παρακαταθήκη της ως Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανίας και κεντρικό όργανο του σκηνοθέτη της ευρωπαϊκής κεντρικής σκηνής είναι μηδαμινή για τους λαούς. Θα μείνει στην ιστορία ως μία φιλόδοξη αποτυχημένη Ανατολικογερμανίδα της Στάζι που γνώρισε τον καπιταλισμό από την λάθος πλευρά της ιστορίας.

Άθλιοι και θλιβεροί κομπάρσοι οι Έλληνες ηθοποιοί της πολιτικής που δέθηκαν στο άρμα της για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία σύγχρονη αποικία χρέους, χωρίς ιδιοκτησία και το λαό μας σερβιτόρο των διακοπών των ψηφοφόρων της κ. Μέρκελ.

Όσο και αν προσπαθούν οι Έλληνες δοσίλογοι να καταστρέψουν την Ελλάδα δένοντας την ως άλλο Έκτορα στο άρμα της Μέρκελ για έναν αιώνα απέτυχαν. Η Ελλάδα θα διώξει τη σκόνη από πάνω της μαζί με τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες που ντύνονται ήρωες του ’21 για να καμουφλάρουν τα εθνικά εγκλήματά τους. Κάθε συμφωνία τους θα καταστεί άκυρη στην πράξη ως δόλια δημιουργημένη και με σκοπό το ίδιο όφελος των κρατικών αξιουματούχων εις βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάδα σύντομα θα αναγεννηθεί όχι στις φιέστες των άκαπνων αλλά στους αγρούς και τα πεδία δόξης των αληθινών Ελλήνων. Εκείνων που κείτονται ανώνυμοι στο Σύνταγμα μας και αγνοούν τα τσιράκια της κ. Μέρκελ και των λοιπών προσκεκλημένων της πολτοποιημένης γαρίδας.

Εις μάτην τα κροκοδείλια δάκρυα της κ. Μέρκελ. Λαμβάνει το πολιτικό τέλος που της αξίζει αναζητώντας φθηνές δικαιολογίες και με μόνο σκοπό το κέρδος πολιτικού χρόνου. Αποτελεί ένα προπύργιο για τη συνέχιση εγκλεισμού των Ελλήνων και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Αναμονή για τον επόμενο κεντρικό σύμμαχο της, που θα έχει επίσης ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος.

Μητσοτάκης ή Ερντογάν, άραγε, με ποια σειρά;

https://thedayaftergr.blogspot.com/2021/03/blog-post_82.html Triklopodia 25/3/2021

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ

ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Χωρίς καμία αναστολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να παραδίδει την Ελλάδα στα αφεντικά του, τη Γερμανία και την Τουρκία. Με κινήσεις απελπισίας και αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις χωρίς επιστημονική βάση για τον COVID-19 παραπλανεί και ανοιγοκλείνει την οικονομία για να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να πράξει τα εθνικά πολιτικά εγκλήματά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ελάμβανε αποφάσεις με βάση του ειδικούς, αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος.

Το πρώτο πολιτικό έγκλημά του την 6η Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος συμβολικά και την απαγόρευση ρίψης του Τιμίου Σταυρού στα νερά της Ελλάδας. Ένα θρησκευτικό και εθνικό έγκλημα υποταγής στα αφεντικά των παράνομων Αφρικανών και Ασιατών που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας. Ένα έγκλημα στο οποίο συναυτουργός είναι και η ηγεσία της Εκκλησίας η οποία το αποδέχεται έναντι κοσμικών ανταλλαγμάτων, προφανώς.Το δεύτερο και εξίσου μεγάλο έγκλημα της πολιτικής Μητσοτάκη, σε εκτέλεση διαταγών, είναι ο Ανασχηματισμός Τουρκίας που δεν αποκλείεται και να προηγηθεί για την παράδοση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε τουρκόφιλους και ψευδομακεδόνες υποτελείς της κ. Μέρκελ, όπως είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μπίζνα ανάθεσης εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές-μαϊμού με ισολογισμούς φακής και η απομάκρυνση-μετακίνηση Στεφανή βρίσκεται υπεράνω όλων στην αντζέντα στο Μέγαρο Μητσοτάκη προς εξυπηρέτηση αλλοεθνών.

Την κατακραυγή λαού και Ελλήνων για τις παλινδρομίες Μητσοτάκη σχετικά με τον COVID-19, με την καθυστέρηση στα εμβόλια για την αναμονή της Καμάλα, σχετικά με το φυσικό και ψυχικό εγκλεισμό του λαού, το καθεστώς στο Μέγαρο Μητσοτάκη τα αντιμετωπίζει με καθυστέρηση και υπονοούμενα για εκλογές, όταν γίνει πρώτα η βρωμοδουλειά.

Μέρκελ, Ερντογάν και Μητσοτάκης αποτελούν πολιτικές καρικατούρες σε αποδρομή που μόνο σκοπό έχουν τη διάλυση της Δύσης, την απομόνωση των ΗΠΑ, τη ροή χρήματος απροσδιορίστου προέλευσης και τον εναγκαλισμό της Ευρώπης με την Κίνα, με απαραίτητη προϋπόθεση τη διάλυση της Ελλάδας στο πρότυπο της Γιουγκοσλαβίας. Οι οικονομικές ζώνες που σχηματίζονται ήδη με στοχευμένη οικονομική εξαθλίωση και μέτρα κατά περιοχές υπηρετούν το γενικό στρατηγικό σχέδιο για τους Έλληνες.Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, χωρίς Θεό, χωρίς Ζωή, το όραμα Μητσοτάκη και του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο". Με μπίζνες μεταφοράς ανθρώπων, εμπορευμάτων και ουσιών ανενόχλητες σε ιδιωτικές ακτές επιχειρήσεων σχετικές με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την αιώνια υποδούλωσή μας. Επετειακές φανφάρες και καθημερινές πλύσεις εγκεφάλων από τα κρατικο-ταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης το αντίδοτο της προδοσίας για το λαό.

Δεν θα περάσει.
Εκλογές να μιλήσει ο λαός γνωρίζοντας πια και τους δύο πολιτικούς απατεώνες του παρελθόντος.
Ας ψηφίσει τους Κυνηγούς να σωθούμε...
ksipnistere 3/01/2021
Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 10 Απριλίου 2021, στον  21ο αιώνα
Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες             που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑΤΣΙΟ:             «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙAΚΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..
Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…             Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!
image Δείτε σαν σήμερα
image Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες
image Θα φύγουν νύχτα,
image ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑΤΣΙΟ:
image Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Super League: Ευκαιρία στέψης για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι «αιωνίων»

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

            Ισόπαλοι 1-1 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

WRC

WRC

            Υβριδικά τα rally cars του WRC από το 2022

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Νικητής ο Χάμιλτον στο πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν

Read More...

McLaren

McLaren

              Το νέο όπλο της McLaren με τους 720 ίππους

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 4ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 4ος

            Στο «εδώλιο» Ντόκος και Γρηγοριάδης για διαπλοκή με την Άγκυρα

Read More...

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης
 

ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Read More...

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

              Σε «μέγγενη» η ΝΔ στη Μακεδονία - Από την μία ο covid-19 και από την άλλη τα Πρωτόκολλα προδοσίας με τα Σκόπια

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Ανακαλύφθηκε το παλαιότερο μοναστήρι στην Αίγυπτο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

      Με νόμο προσπαθούν να στείλουν τις αρχαιότητες στο εξωτερικό !

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ε.Ε.

Ε.Ε.

Συμβούλιο της Ευρώπης: «Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση κατά πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν»

Read More...

Σερβία

Σερβία

              Σερβία: Η Βιόσα Οσμάνι εξελέγη πρόεδρος του Κοσόβου

Read More...

Vardarska

Vardarska

Ἡ ὥρα τῆς ἀλήθειας ἔφθασε: Ἡ ΝΔ ψηφίζει τό ὄνομα «Βόρεια Μακεδονία»

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ευδοξία Καλπατσινίδου: Από τη Γαλίαινα του Πόντου αγωνίζεται ανάδειξη προσφυγικών κειμηλίων

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

EΛΛΑΔΑ 2ος

		EΛΛΑΔΑ 2ος

            Η Συνθήκη που ανάγκασε τους μπαρουτοκαπνισμένους αντάρτες του ΕΛΑΣ να καταθέσουν τα όπλα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4ος

            5.119 επιχειρήσεις και 3.281 πολίτες οφείλουν στην Εφορία 86,6 δισ. ευρώ που δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ !!!

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/sea.jpgROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

            Έρευνα: Κυνηγοί «χτυπούν» ακόμα και προστατευόμενα είδη στο Δέλτα του Έβρου

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

            Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως φωτογραφίζουν τους ορειβάτες; (pics)

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            18η , 17η ,16η ,15η, 14η, 13η,  12η, 11η Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                59η, 58η, 57η, 56η, 55η, 54η, 53η, 52η, 51η, 50η, 49η, 48η, 47η, 46η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/02/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ   27/02/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Απο 10 χιλιαδες ευρω ενίσχυση σε καθε λαθρομετανάστη για την αντικατάσταση του Ελληνα..Μεινε Λοκ νταουν εσυ!!!

Read More...

Αλλαγή ώρας 2021:

Αλλαγή ώρας 2021:

              Αλλαγή ώρας 2021: Πότε γυρίζουμε τους δείκτες των ρολογιών

Read More...

Μόρφου Νεόφυτος:

Μόρφου Νεόφυτος:

        Στόχος των Ελλήνων δεν είναι το μπόλι αλλά η Πόλη

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από…κορωνοϊό!

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Η Dominion ζητά 1,6 δισ. δολ. από το Fox News για τη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ - Τι σχέση έχει με Κίνα και... Ελλάδα;

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 – ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

Γ. Τράγκας:

Γ. Τράγκας:

              Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στην εργασία. Όλη η Ελλάδα στην ανεργία.

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided