Κυριακή, Ιούλιος 12, 2020

Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

 

 

 

 

 

 

- ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ

Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ- ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ CABAL,

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ …

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19

του Γιάννη Δεμερτζή

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν στήσει διάφορα τρικ για να χρεώσουν θανάτους και κρούσματα κορωναϊού covid-19.

Το έχουμε δει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Ακόμα και επι πληρωμή σε θύματα που έχουν αποβιώσει από άλλες ασθένειες, αλλά τους χρεώνανε ότι πεθάνανε από κορωναϊό.

Για να μην σας κουράζω, το πρόβλημα είναι το εξής.

Οι κακοί, η Cabal δηλαδή, αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι για τα αίσχη στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι στα τελευταία τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μπλεγμένοι με βαριές κακουργηματικές πράξεις. Από τρομοκρατία, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, παιδεραστία, ανθρωποθυσίες και άλλα πολλά.

Λοιπόν, επειδή από έρευνες που έχουμε κάνει, υπάρχουν πολλοί «μεγάλοι» και στην Ελλάδα, όπως δηλαδή πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άλλοι που, κάναν χρήση αδρενοχρωμίου, πίναν αίμα, βασανίζαν παιδιά, αλλά και πολλοί από αυτούς είναι παιδόφιλοι.

Όπως πλέον μάθαμε, το αδρενοχρώμιο είναι μια ισχυρή ναρκωτική ουσία, η οποία από την μία ανανεώνει τα κύτταρα, (ελιξίριο της νεότητας), αλλά από την άλλη είναι μια τρομερά εξαρτησιογόνα ουσία, η οποία προκαλεί φοβερούς πόνους και αργό θάνατο, όταν λείπει από τους χρήστες της.

to paidomazoma koulis adrenochrome 05 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Marina Abramovic

Να υπενθυμίσουμε πάλι, ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με την επιχείρηση «Καταιγίδα», κατάστρεψε τις αποθήκες και τα εργαστήρια (βασανιστήρια) αδρενοχρωμίου, αλλά όπως επίσης, μόλυνε και αρκετή ποσότητα από αυτό με τον Covid-19 (του Bill Gates, τον θανατηφόρο ιό).

Έτσι, πολλοί από αυτούς τους χρήστες αδρενοχρωμίου, για να μην πεθάνουν, θα πρέπει να λάβουν την δόση τους, αλλά και όσοι πήραν το μολυσμένο, θα πρέπει αναγκαστικά, να κάνουν αλλαγή αίματος, αλλά και αλλαγή οργάνων.

Βέβαια εδώ είναι το μεγάλο μυστικό.

Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αρπάξουν παιδιά και ηλικιωμένους !

Αυτή είναι όλη η ιστορία και για αυτό προσπαθούμε να σας επιστήσουμε την προσοχή.

Πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα, με εντολή της προδοτικής Κυβέρνησης, ξεκινήσαν αιμοδοσίες και εγγραφές για δωρητές οργάνων, με πρόσχημα τους ασθενείς του κορωναϊού.

Εμείς γνωρίζουμε, ότι σε περίοδο καραντίνας από μία πανδημία (όπως μας λένε τα συστιμικά ΜΜΕ και οι «παρα»- νόμοι που ψηφίσανε για τον covid-19), δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία, αλλά και ούτε ο covid-19 θεραπεύεται με μετάγγιση αίματος, λόγο του ότι είναι μια γρίπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δείτε πόσο καλό κάνουν τα εμβόλια που προτείνουν τα ΜΜΕ στα μωρά.

Άρα τι ; Την απάντηση σας την δώσαμε.

Μήπως θέλουν να μαζέψουν παιδιά, για αίμα, αδρενοχρώμιο, όργανα ;

Είδαμε και στην Λάρισσα τι έγινε με τα παιδιά των Ρομά, που τα βγάλαν οι κρατικοί γιατροί ότι ηταν θετικά στον Κορωναϊό και στείλαν την κλούβα να τα μαζέψουν. Ευτυχώς οι γονείς τους ενήργησαν έξυπνα και τα πήγαν σε ιδιωτικούς γιατρούς, όπου με εκείνα τα τέστ, βγήκαν αρνητικά. Έτσι ξεσκέπασαν την βρωμιά του κράτους.

Να μην αναφέρουμε τα περιστατικά με τα «σφραγισμένα» φέρετρα, που δεν ξέρουμε αν έχουν πτώμα μέσα. Να μην αναφέρουμε ότι δεν αφήνουν να δείς τον νεκρό από covid-19 ή να τον κηδέψεις.

Αυτούς όλους τους εξαφανίζουν.

Περιστατικά στα νοσοκομεία ; Ουκ ολίγα. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.

Επειδή δεν πήραν τις ποσότητες που υπολογίζανε, στήνουν τον δεύτερο γύρο;

Το παιδομάζωμα !

Για ποιο λόγο να ανοίξουν τα σχολεία, εν μέσω μιας πανδημίας ;
Δεν προέχει η ασφάλεια των παιδιών και οι ζωές τους ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν στα σπίτια τους και να φυλάγονται ;
Άλλωστε γίνονται και μαθήματα, μέσω ίντερνετ, τηλεδιασκέψεις και άλλα.

Γιατί όμως ;

Μήπως «βγάλουν» και κανένα «τυχαίο» κρούσμα σε σχολεία, και με την μέθοδο της «ιχνηλάτησης», αρχίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο 4682/2020 για τον κορωναϊό ;

Δεν πάει το μυαλό σας πουθενά ;

Δείτε τι σκεφτήκανε να κάνουν.

Ήρθε το εγκληματικό κράτος και έδωσε μια υπεύθυνη δήλωση στα σχολεία, για να την υπογράψουν οι μαθητές που δεν θέλουν οι γονείς τους να τους στείλουν στο σχολείο, για διάφορους λόγους, με το πρόσχημα, να μην χάσουν την χρονιά από απουσίες.

Παρακάτω η εκπομπή του Βιοϊατρικού Εργαστηριακού Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου για το θέμα με την ύποπτη υπεύθυνή δήλωση.

Ακούστε από εδώ.

to paidomazoma koulis adrenochrome 02 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Ν.4682/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! – ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !

Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Νόμος για covid-19 4682-2020 Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, εάν το δηλώσατε ψευδώς κατηγορήστε με 3 μήνες φυλάκισης, ενώ εάν υπογράψετε για “τρίτο” έως 10 χρόνια φυλάκιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ

Πανος Σκαρλάτος Ειδικός Εργαστηριακός Υγείας MLAs. BLS.MLS.CLS κάτοχος πιστοποίησης ιδιωτικής έρευνας και υπηρεσιών ασφαλείας με ειδική γνώση στο Ποινικό Δίκαιο.

Επίσης, κατέχω βασικά στοιχεία Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας. Επιπλέον, έχοντας προσεγγίσει Στοιχεία των Εγκληματολογικών Επιστημών είμαστε ικανοί να κατανοούμε παράγοντες όπως, προδιάθεση για έγκλημα, ευκαιρία λόγω τρωτοτήτων. Γνωρίζω τους τρόπους ενέργειας κατά είδος εγκλήματος, στοιχεία ειδικών εγκλημάτων και στάδια πραγμάτωσής τους και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν «πρόδρομα σημεία» και να δράσω προληπτικά, τηρώντας παράλληλα τις αρχές προστασίας του τόπου εγκλήματος ή συμβάντος και να συνεργάζομαι αποτελεσματικά με τους ειδικούς της δημόσιας δύναμης.

Επίσης κατέχω στοιχεία που αφορούν στη διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, την επιθετικότητα αλλά και την ψυχολογία του ιδίου του εργαζομένου ως Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:

(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,
(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου,
(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου,
(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

E 3 Απριλίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 76
1293 1294 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος A’ 76/03.04.2020
φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων,
(ζ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, καθώς και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού,
(η) στην προσωρινή επιβολή μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μέσων μεταφοράς εντός της επικράτειας,
(θ) στην προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον σε ομάδες προσώπων προς αποφυγή ενεργειών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη διάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού ευρύτερων ομάδων προσώπων δύναται να προσδιορίζεται με αναφορά σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Στα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δύνανται να επιβάλλονται και τα υπό περιπτώσεις (α) και (β) μέτρα.
Κατά την επιβολή των μέτρων επιλέγεται από τα αρμόδια όργανα το ηπιότερο δυνατό για την εκπλήρωση του σκοπού του, υπό το πρίσμα της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας.

Κατεβάστε από εδώ το ΦΕΚ του Νόμου για covid-19 4682/2020.

Μπά μπά… τι έχουμε εδώ ;

to paidomazoma koulis adrenochrome 04 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Αιμοδοσίες για Covid-19 ΄Χμμ.. Έλλειψη αίματος ε ;

 

to paidomazoma koulis adrenochrome 06 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. to paidomazoma koulis adrenochrome 07 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. to paidomazoma koulis adrenochrome 08 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19
Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.
to paidomazoma koulis adrenochrome 09 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19
Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.

ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ 15 05 2020


https://www.youtube.com/watch?v=G4RkysRmXVk&feature=emb_logo

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ.


https://www.youtube.com/watch?v=hy5KqtBE_Ms&feature=emb_logo

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ . ΘΥΜΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ


https://www.youtube.com/watch?v=LC8JzfFa0hw&feature=emb_logo
Δεμερτζής Ιωάννης
24/5/2020

Η Τσεχία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και

άλλων χριστιανικών πληθυσμών

Η Τσεχία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και άλλων χριστιανικών πληθυσμών
(Φωτ.: armenpress.am) skal

Με ένα ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης,

η Γερουσία της Τσεχίας αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων

από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά και ότι τα εγκλήματα των Ναζί

κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ουσιαστικά αναγνωρίζονται τα εγκλήματα

κατά της ανθρωπότητας που έγιναν κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων.

Σε ό,τι αφορά στη Γενοκτονία των Αρμενίων, πρόκειται για τη συνέχεια του ψηφίσματος που υιοθετήθηκε

από την Κάτω Βουλή τον Απρίλιο του 2017, και στο οποίο γίνεται σαφής αναφορά και στη

«γενοκτονία και άλλων θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων

της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Είναι αξιοσημείωτο ότι για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια το Κοινοβούλιο της

Τσεχίας αναγνωρίζει επισήμως τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη διεθνή αναγνώριση.

Καλούμε και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ΕΕ να πράξουν το ίδιο»,

δήλωσε ο Χαρούν Σιρινιάν, υπεύθυνος Τύπου της Ευρωπαϊκής Αρμενικής Επιτροπής

για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία (European Armenian Federation for Justice and Democracy – EAFJD).

http://www.pontos-news.gr/article/209653/i-tsehia-anagnorise-ti-genoktonia-ton-armenion-kai-allon-hristianikon-plithysmon

Αρμενία - Αρμενικό Ζήτημα 23 Μαΐου 2020

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

– Οι Μπίλ Γκεϊτς, Δρ. Φάουτσι & Big Pharma

έχασαν μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ – Οι Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma έχασαν μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου

https://www.youtube.com/watch?v=G7A2jTfyv3k&feature=emb_logo

VICTORY
– Οι Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma
έχασαν μια μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ.
Τέλος ο Βασιλάκης Gates.
Φαλίρισε
. Μην φοβάστε πια τον μπαμπούλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ !
Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.

Greek News On Demand 22/5/202020

 

 

 

 

Kαθηγητής Μάζης:

«Αν συνηθίσουμε το λαθρομεταναστευτικό, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε»

O καταξιωμένος καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης,

χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για το λαθρο-μεταναστευτικό μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «αν το συνηθίσουμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητή:

ΜΑΖΗΣ: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει


https://www.youtube.com/watch?v=20rbiLgk9t0&feature=emb_logo

Hellas-now.com 19/5/2020

 

 

 

Μπήκε στην αρένα με ποντιακή λύρα,

έδειρε τον Τούρκο και αφιέρωσε τη νίκη στη Γενοκτονία των Ποντίων (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενα παλιό βίντεο με τη μεγάλη νίκη του Ιωάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος επικράτησε του Τούρκου αντιπάλου του και το αφιέρωσε στη Γενοκτονία των Ποντίων...

Υπό τους ποντιακούς ήχους και ρυθμούς, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο Ιωάννης Αρζουμανίδης, ο κορυφαίος Έλληνας heavyweight έκανε την είσοδό του στο οκτάγωνο του «GFC 8» το Σάββατο στην PAOK Sports Arena.

Μετά το τελείωμα με γροθιές στο έδαφος στον Τούρκο Mehmer Ozer, ο «R-ZOO» συγκίνησε ιδιαίτερα όσους βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο στάδιο αφιερώνοντας την νίκη του στη Γενοκτονία των Ποντίων.

Γιάννης Αρζουμανίδης :

"Αφιερώνω τη νίκη με τον Τούρκο στη γενοκτονία των Ποντίων''

https://www.youtube.com/watch?v=z9nffsq3-BA&feature=emb_logo

Τους καθίζει στο σκαμνί ο Τράμπ:

Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, Τζο και Χάντερ Μπάιντεν, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Σόρος ! ! !

1252020


Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών. Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του

Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος

και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gates Microsoft και του Zuckenberg. Η λίστα περιλαμβάνει κινεζικές εταιρείες Huawei και Alibaba, καθώς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.

Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας. Ο Parsa διερευνά περίπλοκες έννοιες βιο-ψηφιακών δικτύων, υβριδικών πολέμων και βιολογικής τρομοκρατίας εδώ και 20 χρόνια. Πρόσφατα, δημοσίευσε στοιχεία έρευνας που προειδοποιούν για την απειλή που δημιουργεί η πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με την τεχνητή νοημοσύνη, τη στρατιωτική ρομποτική, το δίκτυο 5G και τη βιο-τεχνολογία.

Η αγωγή, την οποία κατέθεσε για να αποτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητας, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τρέχουσες τεχνολογικές και βιολογικές απειλές, που εξαπλώνονται από την Κίνα, το Ιράν και τις ΗΠΑ «βαθιά κατάσταση».

Ο Parsa υπέβαλε την αγωγή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όπου κατατέθηκε με τον αριθμό 3: 19-cv-02407-CAB-AHG. Ο Ομπάμα, η Κλίντον, οι Γκέιτς, ο Σόρος και άλλοι είναι ύποπτοι για κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, κυβερνητικής, ρομποτικής, τεχνολογίας βιομετρικών ταυτοποίησης, βιο-μηχανικής, βιοτεχνολογίας, 5G και 6G τηλεπικοινωνιακών δικτύων και κβαντικής τεχνολογίας υπολογιστών, που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, μια ομάδα πολιτικών και εταιρειών υποπτεύεται ότι προδίδει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Η προδοσία, οι ανατρεπτικές δραστηριότητες και οι απειλές για την ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν με τη μεταφορά τεχνολογίας βιο-όπλων στην Κίνα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βιοτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Κατηγορούνται ότι έχουν πραγματοποιήσει βιο-ψηφιακή κοινωνική μηχανική χρησιμοποιώντας ανθρώπινα βιομετρικά και τεχνητή νοημοσύνη. Κατάχρηση κωδικών αναγνώρισης και αλγορίθμων που συλλέχθηκαν με παράνομα ιδιωτικά βιομετρικά δεδομένα, παραβιάζοντας έτσι ολόκληρο το σώμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για γενοκτονία ενάντια στις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες, τις θρησκευτικές διακρίσεις και την επιρροή των μέσων ενημέρωσης, που επέτρεψαν τη λογοκρισία «ακατάλληλων» απόψεων μελετητών και πολιτικών, ακόμη και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο έλεγχος των πληροφοριών επιτρέπεται για δημόσιο έλεγχο.

Με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών, νευρωνικών δικτύων και βιοχημείας, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν και ανέπτυξαν τεχνολογίες xenobots για πειράματα βλαστικών κυττάρων και ρομποτικής, με στόχο την αναβίωση εξωγήινων μορφών ζωής που μπορούν να μεταλλαχθούν ή να προγραμματιστούν για τη διάδοση ασθενειών που θα απειλούσαν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, με εκατομμύρια τρόπους.

– Με την κατάχρηση της βιοτεχνολογίας, όλες οι εταιρείες και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω, προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με την επιθυμία να δημιουργήσουν τεχνητή ανώτερη νοημοσύνη και να επαναπρογραμματίσουν τους ανθρώπους, για να καταστρέψουν την ελεύθερη βούλησή τους, με απώτερο στόχο την πρόκληση πολέμων μεταξύ χωρών και τη χρήση ιών και πολλών άλλων τρόπων για να καταστρέψουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ (και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω) με αμελή, ανίκανο και ύπουλο τρόπο επέτρεψαν στην Κίνα και τις εταιρείες της να κατέχουν ή να κλέψουν, βιο-τεχνολογία, κβαντική τεχνολογία, βιομετρικές, τεχνολογία τσιπ, 5G, τεχνολογία πολεμικών πλοίων, διαστημικές και άλλες τεχνολογίες, καθώς και ιδιωτικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους Αμερικανούς επιχειρηματίες, ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρουν το έργο όλων των Αμερικανικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας – αναφέρεται στην αγωγή, η οποία περιελάμβανε περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως από τον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.

Μεταφέροντας σύγχρονες τεχνολογίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Οι κινεζικές αρχές χρησιμοποίησαν την προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν βιομετρικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση, την παρακολούθηση, το κυνήγι, την καραντίνα, τη σύλληψη, τα βασανιστήρια. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές βασανίζουν τους πολίτες τους, δημοκρατικούς ακτιβιστές, ακατάλληλους επιστήμονες, καθηγητές, δικαστές και δημοσιογράφους, θρησκευτικές κοινότητες όπως ο χριστιανισμός, εθνοτικές ομάδες μειονοτήτων όπως οι Ουιγούροι και οι Θιβετιανοί, καθώς και όλα τα άλλα άτομα, που παρενοχλούν τις αρχές από την κατάσταση της τέχνης για οποιονδήποτε λόγο. Το κινεζικό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία βιομετρικών όπλων που απειλούν την ασφάλεια ολόκληρου του πλανήτη.

Κατά παράβαση των εθνικών και διεθνών νόμων, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν την τεχνολογία για την παραγωγή σύγχρονων μη συμβατικών όπλων. Με τη μεταφορά αυτής της στρατιωτικής τεχνολογίας στην Κίνα, προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Ιράν έχει αγοράσει τεχνολογία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα.

Η ιρανική κυβέρνηση, η στρατιωτική και η θρησκευτική ολιγαρχία χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να διαδώσουν τα δικά τους συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, αλλά και προς τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο του ιρανικού λαού. Μέσω της Huawei, η Κίνα, σε συνεργασία με το Ιράν, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα 5G, το δαχτυλίδι του οποίου πρέπει να συνδέει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Σε αυτό το έργο, η Huawei συνεργάζεται με πολλές σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας της Δύσης.

Για να πραγματοποιήσουν τα συμφέροντά τους, οι κατηγορούμενοι εξασφάλισαν την υποστήριξη πολιτικών ομάδων, μη κυβερνητικών ενώσεων, ιδρυμάτων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μέσων ενημέρωσης.

Οι κατηγορούμενοι Ομπάμα, Πελόσι, Σούμερ, Κλίντον, Σόρος, Γκέιτς, Μπάιντεν και πολλοί άλλοι δημιούργησαν πολιτικές συγκρούσεις και ξεκίνησαν κατηγορίες, με τις οποίες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του. Παρακωλύοντας το έργο των κρατικών θεσμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εμφύτευση και η τοποθέτηση λανθασμένων πληροφοριών, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες διαφόρων «ειδικών» για να προωθήσουν τις ιδέες τους. Μέσα από τα ιδρύματα Soros, Rockfield και Gates, έχουν προσλάβει ανίκανους αναλυτές στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Σάντα Μόνικα και σε όλο τον κόσμο. Χρηματοδότησαν έργα που κάλυπταν όλους τους κινδύνους που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία και που θα μπορούσαν να απειλήσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Οι «ειδικοί» που πληρώθηκαν με ακρίβεια προκάλεσαν διεθνείς συγκρούσεις προκειμένου να εμφανιστούν στις ζώνες που απειλούνται με εξαφάνιση ως σωτήρες, να αλλάξουν το πολιτιστικό μοντέλο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες του έργου τους.

Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα πολυμέσων που περιελάμβανε Facebook, Google, Alphabet και άλλες εταιρείες. Με τη σύνδεση μέσω Διαδικτύου και βιο-ψηφιακών δικτύων, δημιουργήθηκε μια ανύπαρκτη εικονική πραγματικότητα.

Η προηγμένη τεχνολογία επέτρεψε την προσάρτηση ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών αυτών των δικτύων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη χειραγώγηση, τον επαναπρογραμματισμό, την πλύση εγκεφάλου και την κοινωνική μηχανική, και τελικά για την πολιτιστική γενοκτονία, τη δίωξη, τη σύλληψη και τη δολοφονία ανθρώπων που αντιτίθενται στους δημιουργούς βιο- ψηφιακή τεχνητή νοημοσύνη, συνδεδεμένη με δίκτυα 5G και 6G και άλλα κέντρα εντολών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google δημιούργησε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε δεδομένα από όλο τον κόσμο, για άτομα και όλες τις οντότητες που χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο. Η Google έχει πρόσβαση σε όλα όσα έχουν ρυθμιστεί στο διαδίκτυο μέσω του συστήματος AI (τεχνητή νοημοσύνη). Η επιτάχυνση της ροής πληροφοριών μέσω δικτύων 5G θα επιτρέψει όλες τις μορφές κακοποίησης, από τον συνεχή έλεγχο του πληθυσμού με βάση τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται έως τη φυσική δύναμη.

Η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει τις βλάβες ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε οποιαδήποτε οντότητα με την υποστήριξη γενετικών αλγορίθμων. Η Google βοήθησε την Κίνα να τελειοποιήσει προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε για όπλα.

Η Deep Mind AI έκανε κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν απαραίτητοι για την επεξεργασία των δεδομένων που αποκτήθηκαν μέσω της Google. Σύμφωνα με τον Elon Musk, αυτή η εταιρεία επιτάχυνε την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Deep Mind πέρασε αυτή την τεχνολογία στους Κινέζους. Η Neuraling και η Elon Mask δημιούργησαν ένα έργο που καθιέρωσε μια σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή, με στόχο την κατασκευή cyborgs. Ο Elon Mask είναι ιδιοκτήτης του Space X και της Tesla.

Η Tesla απέρριψε τις συστάσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης να μην συνεργαστεί με την Κίνα και συμφώνησε να συνεργαστεί με κινεζικές εταιρείες, που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εκμετάλλευση «ανθρώπινων οργάνων». Τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν 60.000 έως 100.000 μη εγγεγραμμένες μεταμοσχεύσεις κάθε χρόνο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κίνα.

Η εμπορία οργάνων, που ελέγχεται από τις κινεζικές αρχές, περιλαμβάνει την Amazon, η οποία πουλά στην Κίνα διάφορους τύπους συσκευών και εξαρτημάτων που απαιτούνται σε αυτόν τον «κλάδο». Ο Bill Gates και η εταιρεία του Microsoft συμμετέχουν επίσης στις αμφισβητούμενες υποθέσεις των κινεζικών αρχών. Ο Γκέιτς βοήθησε τους Κινέζους να διαδώσουν τα βιομετρικά μοντέλα τους σε όλο τον κόσμο και δεν ενημέρωσαν το κοινό ότι η τεχνολογία της θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές της Microsoft.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ύποπτος ότι επιτρέπει, εν γνώσει του στην Κίνα και τις εταιρείες της, να αποκτήσουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο Ομπάμα προώθησε προσωπικά την Google και τον Eric Schmidt, οι οποίοι βοήθησαν το κινεζικό σύστημα να κυνηγήσει, να κακοποιήσει και να σκοτώσει Κινέζους πολίτες και να προκαλέσει συγκρούσεις στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα αποδυνάμωσε το FBI, τη CIA, την NSA και τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Αν και είχε πληροφορίες ότι οι κινεζικές αρχές διώκουν και σκότωσαν μαζικά μέλη πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων και ότι είχαν οργανώσει το διεθνές εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, δεν έκανε τίποτα για να τους αποτρέψει. Ο Ομπάμα επέτρεψε στον αναπληρωτή του Τζο Μπάιντεν να πάρει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους.

Οι ίδιες πράξεις κατά των Αμερικανικών συμφερόντων και της ασφάλειας, κατηγορούνται η Χίλαρι Κλίντον, η Νάνσυ Πελόσι και ο Τζον Μπρέναν. Συμμετείχαν στη μεταφορά τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης σε κινεζικές εταιρείες, οι οποίες την χρησιμοποίησαν για την ανάπτυξη έργων, για την παραγωγή drone, πολεμικών πλοίων, τσιπ και δακτυλικών αποτυπωμάτων F 35, καθώς και διαστημικής τεχνολογίας. Οι πολιτικές δραστηριότητες αυτής της ομάδας εξασθένησαν την ικανότητα της κυβέρνησης Τραμπ να αντιταχθεί στην Κίνα. Είναι ένοχοι γιατί θέτουν σε κίνδυνο την Αμερικανική ασφάλεια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορείται για προδοσία, επειδή χρηματοδότησε κινήσεις που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα της Αμερικανικής κυβέρνησης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του. Ο Soros χρησιμοποίησε υπεράκτια εταιρεία για να χρηματοδοτήσει μια πολυεθνική εκστρατεία, με την οποία αποδυνάμωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης Trump να αποτρέψει τον κίνδυνο από την Κίνα, όπως η εξάπλωση του ιού της κορώνας.

Επίσης, το Rockefeller Foundation έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται με επικίνδυνα βιοτεχνολογικά έργα. Με αυτόν τον τρόπο, υπονομεύθηκαν οι δραστηριότητες του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου για την πρόληψη καταχρήσεων κατά των διώξεων των Κινέζων πολιτών, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών. Είναι ένοχοι για προδοσία και συνενοχή στη γενοκτονία.

Το αρμόδιο δικαστήριο υποχρεούται να τιμωρήσει όλους τους κατηγορούμενους σύμφωνα με το νόμο. Οι εταιρείες και τα άτομα πρέπει να υποχρεωθούν να αποκαταστήσουν και να καταβάλουν οικονομική αποζημίωση.

Η αγωγή υπογραμμίζει την ανάγκη κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ομπάμα, Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόσι, Μπιλ Γκέιτς και  Microsoft, CNN, Anderson Grope, Times Magazine, New York Times, Washington Post, MIT και Harvard, George Soros, τα ιδρύματα και την εταιρεία του, τον Mark Zuckenberg και το Facebook του, καθώς και το Google, το Amazon και όλους τους άλλους υπόπτους.

Το δικαστήριο της Καλιφόρνια, αφού αναλύσει τις απαντήσεις των κατηγορουμένων, αναμένεται να κινήσει διαδικασία που θα οδηγήσει τους κορυφαίους σκιώδεις κυβερνήτες στον πάγκο των κατηγορουμένων.

Share this: elamefora 12/5/2020

Οργή στην Αυστραλία:

“Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!”

– Δέκα συλλήψεις στη Μελβούρνη (VIDEO)Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη κατά των περιορισμών που έχουν υιοθετηθεί με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας covid-19, με κάποιους διαδηλωτές να καταγγέλλουν τη συνωμοσία της κυβέρνησης για να ελέγξει τους πολίτες....

Περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο κοινοβούλιο της Βικτόρια, μια πολιτεία της Αυστραλίας που καθυστέρησε να άρει τους περιορισμούς εξαιτίας της εμφάνισης νέας εστίας της covid-19 σε ένα σφαγείο της Μελβούρνης.

“Πολεμήστε για τα δικαιώματά σας και τις ελευθερίες σας”, έγραφε ένα πανό, ενώ κάποιοι διαδηλωτές φώναζαν οργισμένα συνθήματα κατά του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς: “Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!”.

Ο Φάνος Παναγίδης, 37 ετών, δήλωσε ότι είναι αγανακτισμένος που η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρουσιάζει την covid-19 ως πανδημία, καταγγέλλοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να ελέγξει τους πολίτες.

Η Αυστραλία έχει καταγράψει περίπου 7.000 κρούσματα του κορωνοϊού και λιγότερους από 100 θανάτους. Η χώρα δέχεται επαίνους για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που υιοθέτησε με στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βικτόρια δήλωσε ότι έγιναν 10 συλλήψεις στη διάρκεια της σημερινής διαδήλωσης, κυρίως για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης και σε κάποιες περιπτώσεις για παραβίαση της καραντίνας.

“Τρεις από τους συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού “, πρόσθεσε η ίδια.

Ο αρμόδιος δημόσιας υγείας της Αυστραλίας Μπράντον Μέρφι επέκρινε “το εύρος της ανόητης παραπληροφόρησης που κυκλοφορεί” και κυρίως τα σχόλια που συνδέουν τον κορωνοϊό με τητεχνολογία 5G.

BREAKING: Arrests and injuries as coronavirus and 5G protest turns ugly | 7NEWS

https://www.youtube.com/watch?v=jhKcIHzprMw&feature=emb_logo

πηγή πηγή στις Μαΐου 10, 2020


Ξέσπασμα Νοσοκόμας της Νεβάδας στη Νέα Υόρκη:

Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους

– δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία(Βίντεο)


Μια νοσοκόμα που έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών με COVID-19 βγήκε δημόσια, περιγράφοντας τη φρίκη που βλέπει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς...

Η Nicole Sirotek αναφέρεται ότι είναι από τη Νεβάδα και εξέφρασε τις απογοητεύσεις της σε μια εκπομπή στο Facebook Live, προφανώς την Κυριακή, 3 Μαΐου. Το βίντεο και η σελίδα του στο Facebook φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το Facebook τη Δευτέρα το πρωί, αν και το βίντεο έχει εμφανιστεί αλλού.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ισχυρίζεται:
«Κανείς δεν ακούει. Δεν τους νοιάζει τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους δίνουν σκόπιμα την διάγνωση του Covid 19, ναι αυτό τους κάνουν άσχετα αν πάσχουν από άλλα νοσήματα . Έρχομαι κυριολεκτικά εδώ κάθε μέρα και τους βλέπω να τους σκοτώνουν. «

Εξηγεί ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο νοσοκομείο της, ισχυρίζεται ότι είναι «καταδικασμένοι να γραφτούν-χαρακτηρίζονται ως ασθενείς COVID, αλλά ότι δεν πεθαίνουν από το COVID, αλλά από κακή ιατρική περίθαλψη.
Ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που προσπαθεί να υποστηρίξει τους ασθενείς της επειδή λαμβάνουν κακή ιατρική περίθαλψη, τότε εκχωρούν εκ νέου τον ασθενή σε κάποιον άλλο.

Επειδή οι ασθενείς της είναι μειονότητες, Λατίνοι στο πρώτο νοσοκομείο που βρισκόταν, και Μαύροι στην τρέχουσα αποστολή της, προσπάθησε ακόμη και να απευθυνθεί σε ομάδες υπεράσπισης που ειδικεύονται στην υποστήριξη αυτών των μειονοτικών ομάδων, αλλά κανείς δεν φαίνεται να θέλει να ακούσει αυτήν.

Το 100% των ασθενών της πέθανε και καθιστά σαφές ότι παρόλο που δεν είναι γιατρός, είναι σίγουρη ότι αυτοί οι ασθενείς δεν λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία που τους αξίζει.

Ισχυρίζεται ότι έχει ακόμη ανατεθεί να φροντίζει ασθενείς που είναι ήδη νεκροί, επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν χρησιμοποιεί καν στηθοσκόπια μιας χρήσης για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

Συγκρίνει στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε σε αυτό το νοσοκομείο με τη ναζιστική Γερμανία στο παρελθόν:
«Αυτό θα είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορώ να το συγκρίνω . Είναι σαν να ήμασταν στη ναζιστική Γερμανία και ήταν σαν να πήγαμε τους Εβραίους να τους βάλουν σε θάλαμο φυσικού αερίου.

Είμαι εκεί που όλοι με λένε , «, αυτό δεν είναι καλό, αυτό είναι κακό, αυτό είναι λάθος, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό.»
Στη συνέχεια, όλοι μου λένε «μείνετε εκεί, κάνετε εξαιρετική δουλειά, δεν μπορείτε να σώσετε όλους. Είστε καταπληκτικοί, είστε υπέροχη νοσοκόμα. » τι ειρωνεία που να μάθαιναν όλοι την αλήθεια τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο και πώς κοροϊδεύουν όλοι την ανθρωπότητα με έναν ιό που είναι HOAX !!!!

Nicole Sirotek
δείτε το βιντεο
Ξυπνήστε και αντισταθείτε όσο έχετε χρόνο ακόμα γιατί σας περιμένουν μαύρες ημέρες τον Οκτώβριο που ετοιμάζονται να σας ξανακλείσουν και πάλι στα σπίτια σας. Μόνο που αυτήν την φορά τα οργάνωσαν καλύτερα και θα βγαίνετε μόνο με έναν όρο: ή θα κάνετε το εμβόλιο και το σφράγισμα η θα σας αφήσουν στο έλεος κλειδωμένοι και απομονωμένοι.

Nicole Sirotek


https://www.youtube.com/watch?v=CvhTQV5FNUE&feature=emb_logo
.nikosxeiladakis.gr   πηγή πηγή στις Μαΐου 09, 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:

Ατελείωτα τα ποσά από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους λοιμωξιολόγους

- αποκαλυπτικά έγγραφα

Όπως είχε υποσχεθεί το Crashonline.gr συνεχίζει την δημοσίευση του τόμου και του πλήθους των ποσών που φεύγουν από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς όλα τα μέλη της επιτροπής για τον κοροναϊό, φυσικά για κλινικές μελέτες, έρευνες, δωρεές και επιχορηγήσεις. Τα ποσά είναι ατελείωτα που καταγράφουν όμως διάφορες αμοιβές των λοιμωξιολόγων από όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες. Βέβαια αυτά τα λεφτά δεν έχουν δοθεί κάτω από το τραπέζι, είναι όλα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Ωστόσο αυτό δείχνει ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας έχουν οικονομική σχέση με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Με αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες που αύριο θα μας δώσουν το εμβόλιο ή την συγκεκριμένη θεραπεία των φαρμάκων που παράγουν οι ίδιες. Ας θυμηθούμε ότι το 2009 η χώρα αγόρασε μερικά εκατομμύρια εμβολίων για την προηγούμενη πανδημία του H1N1 και τελικά μόλις 300.000 εμβόλια χρησιμοποιήθηκαν. Είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτήματα αν ο φόβος που κάλυψε την κοινωνία μας και η καραντίνα έπρεπε να συμβούν σε τέτοιο βαθμό ενώ προκύπτουν και ερωτήματα εάν αυτοί που την πρότειναν και την επέβαλλαν δεν είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους συμφέροντα και όχι την προστασία των πολιτών.

Δείτε χαρακτηριστικά το επόμενο κύμα των διάφορων χρηματοδοτήσεων σε μέλη της επιτροπής όπως οι κ. Τσιόδρας, Σύψας κλπ.:
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ksipnistere.com 7/5/2020

 

 

 

 

Μπαζώνουν με επικίνδυνες ουσίες το πολύτιμο υποβρύχιο οικοσύστημα

μεταξύ Αττικής και Αίγινας

- Νεκρώνουν τον Σαρωνικό

Ένα πρωτοφανές έγκλημα συμβαίνει (εκ νέου) στον Σαρωνικό καθώς μπαζώνουν με επικίνδυνες ουσίες το πολύτιμο υποβρύχιο οικοσύστημα μεταξύ Αττικής και Αίγινας όπου βρίσκεται και ο βασικός ψαρότοπος από τον οποίο τρέφεται όλη η Αθήνα.

Για όποιους γνωρίζουν τη νότια Σαλαμίνα τα νερά από εκείνη την μεριά του νησιού είναι πεντακάθαρα (μιλάμε για τους οικισμούς Περιστέρια, Φάρο, Κολώνες) και γεμάτα φρέσκο ψάρι.

Το εξωφρενικό είναι ότι οι ζοφερές αυτές ενέργειες ξεκίνησαν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έχει αποτελέσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για «ξεκαθαρίσματα» (σημειώνεται πως και οι μεταφορές παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα έγιναν εν μέσω πανδημίας όταν οι πολίτες καθόντουσαν «φρόνιμα» στα σπίτια τους).

Ο Σαρωνικός λόγω της πλήρους λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού των Αθηνών είχε καθαρίσει σε εξαιρετικό βαθμό τα τελευταία 20 χρόνια.

Ιδιαίτερη ανησυχία για δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, προκαλεί η διαδικασία απόρριψης χιλιάδων τόνων τοξικού ιζήματος από τον πυθμένα του λιμανιού του Πειραιά. Το ίζημα αυτό χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο υλικό, καθώς περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις από πολυάριθμες τοξικές ουσίες.

Για παράδειγμα, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την περιοχή των βυθοκορήσεων, το αποδεδειγμένα καρκινογόνο βενζο(a)πυρένιο (BaP) έχει καταγραφεί σε ιδιαίτερα υψηλές συγκεντρώσεις, 15620% περισσότερο από τις τιμές που καταγράφονται στην ανοικτή θάλασσα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου δεν έχει ακόμα εγκριθεί, οι εργασίες για την επέκταση της νότιας πλευράς του λιμανιού ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου και εν μέσω περιορισμών λόγω Covid-19 όπως καταγγέλλει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» και αναδημοσιεύει το salamina-press.

Όπως καταγράφεται από συνεργάτες του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία βυθοκόρησης και απόρριψης του θαλάσσιου ιζήματος, ενώ σύμφωνα με την ΜΠΕ που έχει υποβληθεί προς τις αρμόδιες αρχές, ο ανάδοχος του έργου προγραμματίζει να αντλήσει από το λιμάνι του Πειραιά και να απορρίψει στον Σαρωνικό, τουλάχιστον 620.600m3 βυθοκορημάτων!

Το σημείο όπου απορρίπτεται αυτό το τοξικό υλικό κατά τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι γνωστό, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών φορέων πολιτών, οι φορτηγίδες και τα ρυμουλκά που το μεταφέρουν, κινούνται παράτυπα στον Σαρωνικό, έχοντας κλειστό το σύστημα παρακολούθησης AIS (Automatic Identification System), το οποίο είναι υποχρεωτικό να εκπέμπεται από όλα τα πλοία.

Πολλά είναι αυτά που λέγονται αναφορικά με το συνολικό αποτύπωμα και τον τρόπο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου για την επέκταση του λιμανιού του Πειραιά, αλλά αυτό είναι μία συζήτηση στην οποία συμμετέχουν πολυάριθμοι φορείς της κοινωνίας των πολιτών και οι αρχές του Πειραιά. Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», όπως αναφέρει, οφείλει να επισημάνει ότι η ανεξέλεγκτη απόρριψη χιλιάδων τόνων τοξικού ιζήματος στα αλιευτικά πεδία του Σαρωνικού, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, θέτει αναίτια σε δραματικό κίνδυνο τα οικοσυστήματα και τη δημόσια υγεία.

Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία για την εναλλακτική λύση διαχείρισης αυτού του επικίνδυνου υλικού, μέσω επεξεργασίας ή αδρανοποίησης, προφανώς και υπάρχει, αλλά σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος. Ποιος όμως μπορεί να κοστολογήσει τη δημόσια υγεία και την υγεία των θαλασσών μας;

Είναι πραγματικά παράδοξο αυτό να συμβαίνει στον Σαρωνικό – σε ένα σημαντικό αλιευτικό πεδίο από το οποίο τροφοδοτείται καθημερινά η κεντρική ιχθυόσκαλα, καθώς και τα νησιά του Σαρωνικού.

Σε αυτό το αλιευτικό πεδίο ψαρεύουν καθημερινά εκατοντάδες σκάφη παράκτιας αλιείας (με δίχτυα και παραγάδια), δεκάδες σκάφη μέσης αλιείας (μηχανότρατες, γρι-γρι), καθώς και πολλές εκατοντάδες ερασιτέχνες ψαράδες.

Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία που προκύπτουν από τεχνική έκθεση του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσιών Ερευνών, η οποία έγινε για λογαριασμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, πριν και ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο έργο, καθιστώντας την συγκεκριμένη έκθεση ακόμα πιο αξιόπιστη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, το θαλάσσιο ίζημα λίγες εκατοντάδες μέτρα από την περιοχή των βυθοκορήσεων, χαρακτηρίζεται να έχει εξαιρετικά υψηλές τιμές βαθμού καρκινογενούς τοξικότητας, ενώ χαρακτηρίζεται ως:

– υψηλά ρυπασμένο, ως προς την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα, και

– εξαιρετικά ρυπασμένο, ως προς την περιεκτικότητα σε πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες (PAH). Ενδεικτικό του επικίνδυνου φορτίου του συγκεκριμένου θαλάσσιου ιζήματος είναι ότι καταγράφηκαν εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις του αποδεδειγμένα καρκινογόνου βενζο(a)πυρενίου (BaP) και συγκεκριμένα 289% περισσότερο από τις τιμές που καταγράφονται σε εξαιρετικά ρυπασμένα συστήματα όπως είναι ο Κόλπος της Ελευσίνας, αλλά και 15620% μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από τις τιμές που καταγράφονται στην ανοικτή θάλασσα.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η άντληση και επαναιώρηση των βυθοκορημάτων από το λιμάνι του Πειραιά είναι αναπόφευκτο ότι θα επανακαταστήσει χημικά αντιδραστικές και βιοδιαθέσιμες, άρα και επικίνδυνες, όλες τις τοξικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά, οι οποίες θα εισχωρήσουν στην τροφική αλυσίδα σε ένα αλιευτικό πεδίο που παράγει καθημερινά τροφή για την Αττική και όχι μόνο.

Συνεπώς, εάν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη διαδικασία απόρριψης, είτε θα πρέπει να απαγορευθεί άμεσα και μακροχρόνια η αλιεία και να χαρακτηριστεί επίσημα ο Σαρωνικός ως περιοχή εναπόθεσης επικινδύνων υλικών, ή θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα.

Τι μας διδάσκει η Διεθνής Εμπειρία ;

Η διεθνής εμπειρία έχει δυστυχώς αναδείξει πολλαπλά αντίστοιχα έργα όπου οι ανεπαρκείς ή υποτιμημένες αξιολογήσεις των περιβαλλοντικών επιπτώσεων είχαν σαν αποτέλεσμα την πρόκληση δραματικής οικολογικής αλλά και οικονομικής καταστροφής.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του σχεδίου ανάπτυξης του λιμανιού Gladstone και της περιοχής Curtis Island στο Queensland της Αυστραλίας το οποίο είναι παρακείμενο στον παράκτιο τομέα του θαλάσσιου πάρκου του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος (Great Barrier Reef). Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έναρξη της βυθοκόρησης του λιμανιού του Gladstone το 2011 και των πρώτων απορρίψεων σε παρακείμενη θαλάσσια περιοχή, παρατηρήθηκε τεράστια μαζική θνησιμότητα στα ψάρια, ενώ η θνησιμότητα σε θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες διπλασιάστηκε σε διάστημα 9 μηνών.

Οι επιπτώσεις επηρέασαν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ η αλιεία κατέρρευσε λόγω ασθενειών που προκλήθηκαν στα κύρια εμπορικά είδη ψαριών ως αποτέλεσμα της αυξημένης θολερότητας, αλλά και των τοξικών ουσιών που εισήλθαν στην τροφική αλυσίδα. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αλιείς της περιοχής ποτέ δεν αποζημιώθηκαν για την κατάρρευση του αλιευτικού τους πεδίου.

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου τόσο προς τις αρχές όσο και προς τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, έναντι σε αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα που έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή του Σαρωνικού. Χωρίς να είμαστε ενάντιοι στα αναπτυξιακά έργα, αυτονόητο είναι ότι κανένα έργο δεν μπορεί να θεωρείται αναπτυξιακό, όταν προξενεί μη-αναστρέψιμη καταστροφή στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν των καταγγελιών του Ινστιτούτου για την οικολογική καταστροφή δημιουργείται το εξής ερώτημα: Κανείς δεν ενδιαφέρεται όχι μόνο για τους λουόμενους Σαλαμίνα και Αίγινα που από εκεί που έκαναν μπάνιο σε κρυστάλινα νερά θα κάνουν τώρα μέσα σε μια τοξική «χαβούζα», αλλά και για τους χιλιάδες Αθηναίους που θα τρώνε «πυρηνικά» απόβλητα;

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος PRO NEWS 6/5/2020  

 

 

Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !

Με δωροδόκησαν με 500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα

"Βόμβα" Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια

https://www.youtube.com/watch?v=F0yfL0mVwJQ&feature=emb_logo
Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !!! Με δωροδόκησαν με....
500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ξανάπιασε στα χέρια του το καριοφίλι και αγωνίζεται για την αγία μας Εκκλησία!!!
==π.Δ… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;
Απόπειρα δωροδοκίας από φαρμακευτική εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σούρλας, καθώς την περίοδο που ήταν υπ. Υγείας του πρότεινε το ποσό των 500 εκατ. Δραχμών ώστε να προχωρήσει την εισαγωγή εμβολίων στην αγορά και μάλιστα, τελευταίας γενιάς.
Αναφορικά με το γεγονός, ο πρώην υπουργός δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο:

«Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια».
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, εκπρόσωπος της εταιρείας του ανέφερε πως θα φαινόταν ότι επιτελεί και κοινωνικό έργο.
Παράλληλα η επιχείρηση δωροδοκίας, όπως αποκάλυψε ξεκίνησε με τον υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρίας να του λέει:

«Κύριε Σούρλα, θα φανείς πολύ ευαίσθητος απέναντι στον κόσμο», μου είπε ο υπάλληλος της εταιρείας που με πλησίασε..», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.
Ο κ. Σούρλας αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο, δήλωσε όμως ότι θα μπορούσε να διαπράττει ποινικό αδίκημα με επίκληση του γενικού καλού.
Γιατί χρειάζεται μια φαρμακευτική εταιρία να δωροδοκεί για να υπάρχουν τα εμβόλια στην αγορά; με τέτοια “δωράκια”;Βόμβα» Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια
Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !!!
==π.Δ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΣΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ……
Τους επιασε καταλάθος ανοιχτό μικρόφωνο..
Τι δηλώνει ο καθηγητής Ιωαννίδης
https://www.facebook.com/antineataksi/videos/160404922063805/
«Μένουμε Σπίτι» αλλά μόνο οι Έλληνες: Για τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας δεν ισχύουν αυτά!!!
==π.Δ… Ε ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΣΑΡΟΥΧΑ!!! Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ Ε ΑΝΑΜΑΖΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Την ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους εδώ και ενάμισυ μήνα,
ο πρόεδρος της πακιστανική κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ κατά την διάρκεια του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ περιφέρονταν χθες έξω από την ελληνική Βουλη με πλήθος αλληλέγγυων χωρίς νομιμοποίηση.
Προφανώς ο εγκλεισμός ισχύει μόνο για τους Έλληνες πολίτες.

==π.Δ… ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ…
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ.
Επανήλθε στο θέμα της χρήσης μάσκας ο Σωτήρης Τσιόδρας, που επέμεινε πως πρέπει να γίνεται από ασθενείς, άτομα που τους φροντίζουν και φυσικά ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
«Κανείς μας δεν είναι άτρωτος, δεν έχουμε ακόμη ανοσία, θεωρητικά όλοι μπορεί να κολλήσουμε τον ιό, αρκεί να μην νοσήσουμε μαζί» σημείωσε ο λοιμωξιολόγος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της νόσου, την Τετάρτη.
ΠΟΥ και CDC συνηγορούν στην ελληνική οδηγία για τη χρήση μάσκας.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέλεξε να σχολιάσει και πάλι το θέμα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, στο οποίο αναφέρθηκε και την Τρίτη.
Ο λοιμωξιολόγος επανέλαβε πως τόσο ο ΠΟΥ, όσο όμως και το Αμερικανικό Κέντρο Αντιμετώπισης Λοιμώξεων (CDC) υποστηρίζουν ότι μόνο τα άτομα με συμπτώματα του ιού και όσοι φροντίζουν για αυτά, καθώς και το ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να φορούν μάσκες.

Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος παρατήρησε πως στην Κίνα και άλλες χώρες της Ασίας, οι Αρχές προτρέπουν τους πολίτες να φορούν μάσκες, χωρίς να υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Όπως μάλιστα σημείωσε, αυτή η διχογνωμία μεταξύ των επιστημόνων, καθώς κάποιοι λένε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούνται οι μάσκες γιατί είναι σε έλλειψη και άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι χρήσιμες για τη μη μετάδοση του ιού, έχει δημιουργήσει φωνές που προτρέπουν στην γενική χρήση μάσκας και στην Ευρώπη.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξε πως η στρατηγική αυτή είναι λάθος, ειδικά με δεδομένο πως εν μέσω πανδημίας η ανάγκη για ιατρικό υλικό σε νοσοκομεία εντείνεται.
Επιπλέον, ο λοιμωξιολόγος σημείωσε πως η χρήση μάσκας ενέχει και κινδύνους όταν δεν χρησιμοποιείται σωστά.
Πρωτοβουλία Σωτήρη Τσιόδρα για νέα ενημέρωση από το ECDC
«Είμαστε θιασώτες της επιστημονικής αλήθειας η οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί στο 100% να τεκμηριωθεί» είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και επανέλαβε τον πρώτο και απαράβατο κανόνα που θα έχει αποτέλεσμα:
«Αν όλοι μας τηρούσαμε τις σωστές αποστάσεις, δεν έχει νόημα η χρήση μάσκας οι οποίες είναι σε έλλειψη αλλά απαραίτητες για ασθενείς και υγειονομικούς»» τόνισε.
Ωστόσο, ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο ζήτημα αυτό της χρήσης μάσκας και επικοινώνησε προσωπικά με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, όπου και ζήτησε μια επιπλέον γνωμοδότηση για το θέμα, όπως είπε.
Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για πανδημία «αβεβαιοτήτων» τονίζοντας ότι είναι πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αλλά με βάση τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών οι μάσκες σίγουρα προσφέρουν το μέγιστο όφελος στον χώρο του νοσοκομείου.

Ο κ.Τσιόδρας κατέληξε επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και χθες, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες σε όσους έχουν συμπτώματα ή νοσούν από κορωνοϊό αλλά και σε αυτούς που τους φροντίζουν κι όχι για τους υγιείς.
ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ξανάπιασε στα χέρια του το καριοφίλι και αγωνίζεται για την αγία μας Εκκλησία!!!
==π.Δ…»Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»…
Αδελφοί μου, μου, Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί,
Ο πόλεμος εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, δυστυχώς, συνεχίζεται!
Oι Ναοί των Ορθοδόξων, σύμφωνα με τις χθεσινέςς εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ανοίγουν (!), αλλά μόνο για προσευχή «κατ’ ιδίαν», δηλ. για την ατομική προσευχή!
Για την παρακολούθηση της θείας λατρείας, για την ανύμνηση του Ονόματος του Σωτήρος Χριστού, για την συμμετοχή μας στη Θεία Κοινωνία οι Ναοί των Ορθοδόξων θα παραμένουν ακόμη κλειστοί.
Παρά ταύτα οι φιλοξενούμενοι μετανάστες και Μουσουλμάνοι ως πρός το θρήσκευμα, αυτοί ανεμπόδιστα εορτάζουν το Ραμαζάνι τους!
«Ραμαζάνι στη Θράκη με νταούλια, ζουρνάδες και παράνομες βεβαιώσεις.
Απηγόρευσαν τον Επιτάφιο, αλλά επιτρέπουν ισλαμικά έθιμα» φωνάζει μεγαλοφώνως η ιστορική Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (βλ. φ. της 25 ης Απριλίου, σελ. 1).
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει «δύο μέτρα και δύο σταθμά»!
Να μια ακόμη απόδειξη!
Εδώ στην ιστορική Βοστίτσα, δηλ. το Αίγιο, οι Κυβερνώντες την Ελλάδα, συγχρόνως δε ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, όχι μόνον δεν επέτρεψαν την πάνδημη περιφορά της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής κατά την ημέρα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας αφαίρεσαν και πρόστιμο επέβαλαν στον χριστιανό οδηγό ενός μικρού αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος αποτόλμησε να διαθέσει το όχημά του για μια σύντομη, ήρεμη δε και ανεπίσημη, ταπεινή περιφορά της ιεράς Εικόνος της Τρυπητης στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου, έχοντας δίπλα του ως συνοδηγό τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ!
Ακριβώς την επόμενη ημέρα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ η άλλοτε Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή δε και εξαιρετική καλλιτέχνης στο τραγούδι κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανεβασμένη επάνω σε ένα ανοικτό φορτηγό, μαζί με κάποιους οργανοπαίκτες, περιφερόταν στους δρόμους και τα σοκάκια της Αθήνας και τραγουδούσε τα ωραία της τραγούδια,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.Μητσοτάκης όχι απλώς την προσκάλεσε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, όπου ο ίδιος βγήκε στους δρόμους και την χειροκροτούσε με ενθουσιασμό!
Κατόπιν όλων αυτών αποφάσισα να διακόψω την σιωπή, την οποία αυτοβούλως επέβαλα στον εαυτό μου, και να ξαναπιάσω στα χέρια μου το καριοφίλι μου, για να αγωνισθώ για την αγία μας Εκκλησία, για την Ορθοδοξία μας και για την Ελλάδα μας.
Όταν ο πόλεμος μαίνεται, τότε ως γνωστόν κηρύσσεται γενική επιστράτευση!
«Πας ο δυνάμενος φέρειν όπλα»επιστρατεύεται!
Και οι εν αποστρατεία Στρατηγοί και αυτοί ξαναγυρίζουν στο μέτωπο!
Επομένως και οι «σχολάζοντες» Αρχιερείς ξαναγυρίζουν στις επάλξεις, για να αγωνισθούν, και για να θυσιασθούν ακόμη, «για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία»!
Επικαλούμενος, λοιπόν, την προστασίαν της Παναγίας μας, ξαναγυρίζω στο οχυρό μου!
Ο Κύριος «είη μοι Αντιλήπτωρ και Βοηθός»!
Σήμερα σας παραδίδω μια πρώτη ντουφεκιά, δηλ. μια μαχητική ομιλία, την οποία έκαμα το βράδυ της Αναστάσεως στον άδειο Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αδελφοί μου
+ Αμβρόσιος,
ο ταλαίπωρος και ανάξιος, ο έως χθες Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Αίγιον, 29 Απριλίου 2020


ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ
πηγή πηγή nikosxeiladakis.gr  στις Μαΐου 02, 2020


 

 

Μάχη με τις φλόγες από το μεσημέρι δίνουν οι πυροσβέστες στη Λοκρίδα.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε δασική έκταση στη Φθιώτιδα - Βίντεο από ψηλά (upd)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, λίγο πριν τις 3:00' το μεσημέρι, σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Γουλέμι του Δήμου Λοκρών.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 20 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Αρχικό κείμενο 17:01

Πρώτη ημέρα της αντιπυρικής περιόδου και οι πυροσβέστες τρέχουν για πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Γουλέμι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις από

Αταλάντη, Αγ. Κωνσταντίνο, Αμφίκλεια, Αργυροχώρι, Λαμία, ενώ πάει και πεζοπόρο τμήμα από τη Λαμία.

Η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή. Καίει ανεξέλεγκτη πουρνάρια και άλλα δέντρα σε μεγάλο μέτωπο, ενώ τα οχήματα είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσουν.

Οι πυροσβέστες έχουν ξεκινήσει την κατάσβεση ωστόσο η επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω των ειδικών συνθηκών.

https://www.youtube.com/watch?v=cRFEe3PiBG0

 

 

 

 

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2009

ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ Η1Ν1;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤoΤΕ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ & ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ!

Παρήγγειλαν 24 εκατομμύρια εμβόλια.. το 2009 ποιος ακριβώς είναι ο πληθυσμός της ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ..
Εγγραφα αναφορικά με την προμήθεια εκατομμυρίων εμβολίων το 2009 για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1, δημοσιεύει το Documento.
Σύμφωνα με τα έγγραφα η Ελλάδα προχώρησε στην παραγγελία 24 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλαδή 2,5 φορές το σύνολο του πληθυσμού της χώρας.
Η δαπάνη για την προμήθεια των υπεράριθμων εμβολίων ανήλθε σχεδόν σε 300 εκατ. ευρώ.

Ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αριστείδης Καλογερόπουλος (επί χρόνια στενός συνεργάτης του τότε υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου) παρήγγειλε τα εμβόλια μαζί με διαφημιστικές δαπάνες, πανάκριβο λογισμικό αλλά και υλικά.

Μεγάλη κερδισμένη από τη συγκεκριμένη παραγγελία ήταν η Novartis, η οποία εξασφάλισε μέσω αυτής κέρδη εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως για να γίνουν όλα αυτά χρησιμοποιήθηκε το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα άρχισαν το 2009, όταν έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα ο ιός Η1Ν1. Για μήνες ολόκληρους η ελληνική κοινωνία βομβαρδίστηκε από τα ΜΜΕ για το πόσο θανατηφόρος και επικίνδυνος ήταν ο νέος ιός. Δημοσιεύματα της εποχής ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ συντελούσαν στη δημιουργία κλίματος πανικού.
Στις 15 Ιουλίου 2009 σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr με τίτλο «Η νέα γρίπη γίνεται απειλητικότερη» γινόταν λόγος για «ανησυχητικά ευρήματα διεθνούς ομάδας ερευνητών για τους κινδύνους από το στέλεχος Η1Ν1». Λίγες μέρες μετά, το ίδιο Μέσο επανήλθε με νέο δημοσίευμα που είχε τίτλο «Χωρίς εμβόλιο για τη γρίπη ως τον χειμώνα».

Την επικινδυνότητα είχε φροντίσει να υπενθυμίζει με έκτακτες ανακοινώσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ ΜΜΕ της εποχής, η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στο οποίο προΐστατο

ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?
Ο ίδιος μάλιστα στα τέλη Ιουλίου του 2009 είχε επισκεφτεί τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τη «νέα γρίπη». Παρουσία της τότε προέδρου της επιστημονικής επιτροπής για τη νέα γρίπη Ελένης Γιαμαρέλου, ο Δ. Αβραμόπουλος είχε ενημερώσει τον Κ. Καραμανλή για το «εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της γρίπης», το οποίο βρισκόταν στο τελικό στάδιο επεξεργασίας. Εξερχόμενος μάλιστα του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι το πανδημικό εμβόλιο θα βρισκόταν σύντομα στη χώρα μας.

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2009 ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αριστείδης Καλογερόπουλος απέστειλε στην τότε γενική γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Ιουλία Αρμάγου αίτημα με θέμα «οικονομική ενίσχυση του ΚΕΕΛΠΝΟ». Το αίτημα περιείχε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αναλυτική πρόταση του ΕΟΦ και του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά στις δαπάνες για την προμήθεια των εμβολίων για τον Νέο Ιό της Γρίπης, καθώς και για την προετοιμασία των Κέντρων Εμβολιασμού και προσλήψεων απαραίτητου προσωπικού, ώστε ο εμβολιασμός των πολιτών να διεξαχθεί σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Πανδημία και τις συναφείς οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Συγκεκριμένα, το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, είχε αποστείλει μια «ανάλυση δαπανών συνολικού ποσού 296 εκατ. ευρώ» που αφορούσαν την «παραγγελία εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, καθώς και συγκεκριμένων ανελαστικών δαπανών για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Το επίσημο έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει γενικά πού θα διατεθούν τα κονδύλια των εκατομμυρίων ευρώ, δίχως επαρκή αιτιολογία για το ύψος ή την κατανομή τους

(πχ. ανά νοσοκομείο, νομό, περιφέρεια κ.λπ.).
Το ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο εκείνη είχε συνεισφέρει με τον τρόπο του στη δημιουργία «κλίματος». Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο. Μάλιστα, στην κατάθεσή του ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» είχε αναφέρει ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αναβαθμίσει τον κίνδυνο της πανδημίας στο μέγιστο επίπεδο 5. Τόσο το επίπεδο του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και το επίπεδο 6 του ΠΟΥ αντιπροσώπευαν εικόνα διαφορετική σε σχέση με την πραγματική. Η χώρα μας υπάκουσε πιστά στον ΠΟΥ.

Η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχώρησε στην υπέρογκη παραγγελία των εμβολίων.

Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε άλλωστε λίγους μήνες μετά το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε εβδομαδιαίο δελτίο που εξέδωσε τον Σεπτέμβριο του 2011, με τίτλο «ΚΕΕΛΠΝΟ και πανδημία γρίπης A(H1N1)v 2009», αναφέρεται στην περίοδο εκείνη.

«Σύμφωνα με την τελευταία (για την πανδημία) επιδημιολογική έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ στις 26 Μαΐου 2010, κατά την περίοδο 2009-2010 κατεγράφησαν στην Ελλάδα 18.230 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα (διάμεση ηλικία 21 έτη). Οι αριθμοί αυτοί σημαντικά υποεκτιμούν την πραγματική συχνότητα της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) στην Ελλάδα, αφού οι εκδηλώσεις της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) ήταν ήπιες στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων και δεν έγινε ποτέ εργαστηριακή επιβεβαίωση» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε δελτίο που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πιο ακριβό εμβόλιο αυτό της Novartis
Η προμήθεια των εμβολίων αφορούσε δύο παρτίδες.

Η πρώτη παραγγελία έγινε τον Ιούλιο του 2009 και αφορούσε συνολικά 8,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, συνολικού κόστους 90,8 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 3 εκατομμύρια παραγγέλθηκαν από την εταιρεία Sanofi Pasteur SA, τα 2 εκατ. από την GlaxoSmithKline και ακόμη 3 εκατ. από τη Novartis. Η συγκεκριμένη εταιρεία έλαβε μάλιστα και το υψηλότερο τίμημα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ανάλυση δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ, η «τιμή μονάδας ανά δόση» του κάθε εμβολίου ανήλθε σε 6,25 ευρώ για τη Sanofi Pasteur SA, σε 7 για τη GlaxoSmithKline και σε 8 για τη Novartis. Τα υπόλοιπα εμβόλια της πρώτης παρτίδας αφορούσαν 350.000 δόσεις εμβολίων από την GlaxoSmithKline και 100.000 της Rοche Hellas.

Η δεύτερη παραγγελία εμβολίων και αντιικών φαρμάκων έγινε μερικές εβδομάδες μετά και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το υπουργείο Υγείας παρήγγειλε 16 εκατ. δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, κόστους 144,435 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια, το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην παραγγελία συνολικά 24 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για μια χώρα με πληθυσμό που δενjQuery1102020327205875537846_1588084963823 ξεπερνά τα 10?? εκατ. συνολικά??.

Την ίδια ώρα που, το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας (η οποία έχει πληθυσμό 60 εκατ.) είχε προμηθευτεί 24 εκατ. εμβόλια,

η Γερμανία των 82 εκατ. κατοίκων πήρε 50 εκατ. εμβόλια

και η Πολωνία καθόλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, το υπουργείο Υγείας δικαιολόγησε τη δεύτερη παραγγελία με το σκεπτικό ότι για να είναι πιο αποτελεσματικό το εμβόλιο χρειάζονταν διπλές??... δόσεις.

https://www.e-synews.gr/ 28/4/2020

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Άλλα 9 εκατ. (συνολικά 20) ευρώ για τη «διαφημιστική καμπάνια» του κορονοϊού...

Δεύτερο μεγάλο πακέτο για «εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό ενέκρινε η κυβέρνηση, σύμφωνα με...ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.
Το νέο πακέτο, ύψους 9 εκατ. ευρώ για την «απαραίτητη εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τις συμπεριφορές για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» προστιθέμενο στο προηγούμενο των 11 εκατ. ευρώ προς τα ΜΜΕ δημιουργεί άθροισμα ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Όπως το πρώτο έτσι και αυτό εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση και αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ με τις ίδιες διαδικασίες....

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο κ. Πέτσας «στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας για την καμπάνια, το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους».
Όπως ισχυρίζεται ο κ. Πέτσας «είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news».
Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός».
Ο κ. Πέτσας αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: «...για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο».
Στις Κυριακή, Απριλίου 26, 2020

Στην «σέντρα» ο Bill Gates για

«εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!

Απαντά ο Λευκός ΟίκοςΤελικά η κόντρα Τραμπ και διεθνιστών στις ΗΠΑ ίσως «βγάλει» πολλά άπλυτα στην φόρα...

Λίστα υπογραφών στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «We the people», του Λευκού Οίκου έχει ξεπεράσει τις 300.000 υπογραφές! Αφορά αίτημα να ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του Ιδρύματος «Bill & Melinda Gates» για πιθανές σχέσεις με το ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Ουχάν της Κίνας (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο αριθμός 300.000 έχει υπερβεί κατά πολύ το όριο των 100.000 που έχει θέσει ο Λευκός Οίκος, προκειμένου να απαντήσει στο όποιο αίτημα. Βρίσκεται μάλιστα μέσα στις πρώτες αναφορές στην κεντρική ιστοσελίδα:Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα:


«Με το ‘We the People’, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια αναφορά στο διαδίκτυο, να την μοιραστείτε και να συλλέξετε υπογραφές. Εάν συγκεντρώσετε 100.000 υπογραφές σε 30 ημέρες, θα εξετάσουμε την αναφορά σας, θα βεβαιωθούμε ότι θα την ελέγξουν οι κατάλληλοι ειδικοί σε θέματα πολιτικής, εκδίδοντας, κατόπιν, επίσημη απάντηση».

Η αναφορά λοιπόν ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ξεπεράσει τις 300.000 υπογραφές!!!

Φέρει τον τίτλο: «Καλούμε για έρευνα μέσα στο Ίδρυμα ‘Bill & Melinda Gates’ για ιατρική αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».


Εμείς απλά παραθέτουμε τι αναφέρει η σχετική αναφορά, σχετικά με τον Bill Gates, o οποίος θυμίζουμε πως θέλει να προωθήσει παντού εμβόλιο και ψηφιακό πιστοποιητικό για όποιον το λάβει, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται. Σε αυτή την αναφορά, βάσει κανονισμών, οφείλει να απαντήσει ο Λευκός Οίκος.:

«Καθώς εξετάζουμε γεγονότα σχετικά με την ‘πανδημία του COVID-19’, διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν το σημείο μηδέν στο Γουχάν της Κίνας, έλαβαν χώρα δύο μεγάλα γεγονότα: Το ένα ήταν το “Event 201” και το άλλο οι «Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες», που πραγματοποιήθηκαν μόνο στην Wuhan. Έκτοτε ξεκίνησε μια παγκόσμια πίεση για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10-15%, μέσω εμβολιασμού. Οι Γκέιτς, UNICEF & ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί, πειστικό τρόπο, ότι στείρωσαν, με πρόθεση, παιδιά της Κένυας μέσω της χρήσης κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου.

Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα θα είναι αμελή ως προς το καθήκον τους, έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα».

 

 

 

 

 

20.000 δορυφόροι θα σε βομβαρδίζουν με 5G σε

κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ούτε τετραγωνικό εκατοστό της γης χωρίς 5G


20.000 δορυφόροι σε τροχιά πάνω από το κεφάλι σου. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό του πλανήτη χωρίς 5G....

Δεν γλιτώνεις ούτε στο χωριό, σε νησί ακόμα και μέσα σε φουσκωτή βάρκα στη θάλασσα.
Το 5G θα είναι παντού. Διαδίκτυο ακόμα και για τα ψάρια.
Για όσους βιαστούν να πουν ότι αποτελεί θεωρία συνωμοσίας ας διαβάσουν την άδεια που πήρε από την Αμερικανική FCC (Federal Communications Commission) η Space X για την εγκατάσταση των πρώτων  4.425+ 7.518=11.943 δορυφόρων. Όχι δεν έγραψα τίποτε λάθος.
Επαναλαμβάνω:

Οι πρώτοι 11.943 δορυφόροι από την SpaceX του Elon Musk

Η ιστορία αυτή να μου το θυμηθείτε θα κοστίσει ακριβά στο προφίλ και όχι μόνο του Elon Musk, της SpaceX και κατ’επέκταση της Tesla Motors. Αν διαβάζει κάποιος φίλος του ας τον ενημερώσει.
Αυτό ακριβώς θα κάνουν. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται αποτελεί πραγματικότητα. Το βίντεο της ESA (European Space Agency) δεν αναφέρει αριθμό. Επαληθεύει όμως την είδηση.

Satellite for 5G

https://www.youtube.com/watch?v=30PIO3Keras&feature=emb_logo
Το συμβόλαιο με την SpaceX για τους πρώτους 7.000 δορυφόρους έχει ήδη υπογραφεί. Η Space X είναι η εταιρεία του Elon Musk που πλέον ανεβοκατεβάζει πυραύλους (Falcon 9) λες και είναι μηχανάκια για ντελίβερι πίτσας.
Οι πύραυλοι είναι επαναχρησιμοποιούμενοι. Αλλιώς θα ήταν αδύνατον να θέσει κάποιος σε τροχιά τέτοιο αριθμό δορυφόρων. Το χειρότερο είναι ότι οι δορυφόροι αυτοί θα είναι επί το πλείστον χαμηλής τροχιάς για να μας τηγανίζουν όσο καλύτερα γίνεται.
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας τέτοιο εγχείρημα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως μακροχρόνια και σοβαρή μελέτη που διασφαλίζει ότι το 5G είναι ακίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ούτε μια.

How To Survive Dangers of 5G

https://www.youtube.com/watch?v=aO1gZhwqCvI&feature=emb_logo
Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι ο Αμερικάνικος στρατός χρησιμοποιεί ως όπλο σύστημα που εξαπολύει ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συχνότητα 95GHz ως μέσο αδρανοποίησης του εχθρού. Ψάξτε το μόνοι σας. Τα 95GHz είναι κοντά στην μέγιστη συχνότητα του 5G.

SpaceX plans to launch internet satellites in 2019 to provide internet access worldwide - TomoNews

https://www.youtube.com/watch?v=gcnaB7nJe14&feature=emb_logo

Ο φούρνος μικροκυμάτων που έχετε στα σπίτια σας λειτουργεί στα 2,45GHz

Όσο μεγαλύτερη η συχνότητα τόσο μεγαλύτερη η απορρόφηση από το ανθρώπινο σώμα και όχι μόνο. Το 5G θα λειτουργήσει στις συχνότητες 24-86 GHz. Κάντε πράξεις μόνοι σας πόσο πιο ξεροψημένη μπορείτε να κάνετε τη μπριζόλα σας σε αυτή τη συχνότητα.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Ουδέν σχόλιον για αυτό

Forcing a Total, Saturated 5G Future... Without Safety Checks

https://www.youtube.com/watch?v=xRhISwY42nQ&feature=emb_logo

Για τους φίλους της σελίδας από Καναδά (γειά σου Καναδά) δείτε τι λέει ο Canadian Prepper

Ο Canadian Prepper είναι ένας youtuber ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερου σεβασμού από την κοινότητα για τα “μετρημένα” βίντεό του.

WARNING: Get Off the Grid While you Can | Clock is Ticking on 5G

https://www.youtube.com/watch?v=6EFXvbugLsE&feature=emb_logo


 

 

 

Τεχνητή μείωση πληθυσμού υπέγραψαν 11.250 “Επιστήμονες”

και Ελληνες ανάμεσα τους.

Υπάρχουν πολλοί θιασώτες της Νέας τάξης Πραγμάτων που τους αρέσει η ιδέα να το παίζουν Θεοί!! Είναι “ανθρώπινα όντα” που συμφωνούν για μείωση του πληθυσμού με Τεχνικά μέσα .με ιούς κ.α βιολογικά όπλα .

Η παράνοια τους έχει κυριεύσει…Μέσα σε αυτά τα άτομα που Υπέγραψαν Τεχνητή μείωση πληθυσμού είναι και Ελληνες!!!

Ναι μην σας φαίνεται περίεργο είναι αλήθεια.

11.250 χιλιάδες άτομα συνυπέγραψαν την Τεχνητή μείωση πληθυσμού ως Επιστήμονες…μόνο που όλοι αυτοί δεν είναι μόνο επιστήμονες αλλά από όλους τους χώρους και επαγγέλματα.

Μεταξύ αυτών και Ελληνες..

Δεν είναι βέβαια όλοι επιστήμονες π.χ Ιατρικής Φυσικής ,χημείας η Μαθηματικών αλλά και Δικηγόροι , Οικονομολόγοι ,Νοσοκόμοι ,Βιολόγοι,Μουσικάντηδες  κ.α

Είναι ξεκάθαρα μια Επίσημη Πολιτική διακήρυξη που έχει κατατεθεί στη Παγκόσμια Κοινότητα..

Δείτε εδώ  στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε η κατεβάστε τα αρχεία με αυτούς που την υπέγραψαν

https://academic.oup.com/bioscience/article/70/1/8/5610806

Οπως βλέπετε το λένε ξεκάθαρα…Σας δίνουμε και την μετάφραση

Τα άτομα αυτά που συνυπέγραψαν αυτή τη διακήρυξη θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις ..Τι σημαίνει όλο αυτό τι εννοούν  και ιδιαίτερα οι Ελληνες και Ελληνίδες που υπέγραψαν..Ήδη έχουν καταγραφεί αντιδράσεις στο επίσημο site της ΜΙΤ στο κορυφαίο αυτό Παγκοσμίως Ακαδημαικό Ίδρυμα .Δείτε παρακάτω Φωτό και μετάφραση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Εδω είναι και ο σύνδεσμος της ΜΙΤ

https://slpress.gr/koinonia/techniti-meiosi-toy-plithysmoy-tis-gis-synypegrapsan-ellines-epistimones/

Θα πρέπει να μας πουν όλοι αυτοί οι “Επιστήμονες”  για ποιες Χώρες μιλούν για Τεχνητή μείωση πληθυσμού  μέσω της ανθρώπινης γονιμότητας   και του οικογενειακού προγραμματισμού. Όλοι όσοι υπέγραψαν συμφωνούν η κάθε οικογένεια να μην κάνει πάνω από ένα η δυο παιδιά ανάλογα με τι Νόμο θα ψηφίσει το κάθε Κράτος. Δηλαδή αυτή η ομάδα συμφωνεί να ρυθμίσει τις γέννες!!!!

Τη συγκεκριμένη διακήρυξη έχει υπογράψει ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Χρήστος Ζερεφός και την έχουν υιοθετήσει ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΙΝΑΛ και ΜΕΡΑ  25!!!

ΦΩΤΟ Χρήστος Ζερεφός σύμβουλος του . Κ.Μητσοτάκη σε θέματα Κλιματικής αλλαγής

Δείτε εδώ από τη λίστα που μπορείτε να κατεβάσετε από το σύνδεσμο που σας δώσαμε παραπάνω και δείτε ποιοι Ελληνες υπέγραψαν ..Εδω είναι και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Ζερεφός

Ο πρωθυπουργός ήταν και στη συνάντηση στο Νταβός για την ατζεντα ID 2020  που η Νέα Τάξη αποφάσισε να ρίξει τον Κορωνοιό για έλεγχο του πληθυσμού…και στις 25/02/20 η Κυβέρνηση πέρασε Νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινή έως 10 χρόνια Φυλάκιση..Και ο Μπιλ Γκειτς τα προανηγγειλε τον Οκτώβρη του 19 για την μείωση του πληθυσμού με τον Κορωνοιό και είχε κάνει και προσομοίωση..Και πρόσφατα στο CBS δήλωσε ότι η άρση καραντίνας θα γίνει όταν όλοι εμβολιαστούν Μαζικά το εμβόλιο-τσιπ που χρηματοδοτεί ..το εμβόλιο Αργός Δολοφόνος που με τα γονίδια του καθορίζει πόσο θα ζεις και πόσα παιδιά θα κάνει κάθε οικογένεια…Συνεπώς το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι  οι 11.250 “επιστήμονες” είναι ένα παρακλάδι της Νέας τάξης που ζητούν την μείωση του πληθυσμού με Νόμο στις γεννήσεις ενώ οι καθαροί Νεοταξίτες θα το κάνουν με Μαζικό Εμβολιασμό και εκτός των γεννήσεων θα ρυθμίζουν και τα χρόνια που θα ζήσεις…

Αυτός είναι ο κόσμος που μας ετοιμάζουν..Μείνετε σπίτι!!!

Χρόνης Προσαλέντης -Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ – ΑΠΟΨΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άρση της Καραντίνας μόνο με γενικό εμβολιασμό..απασφάλισε ο Μπίλ Γκειτς(video)

Οι παρατάσεις εγκλεισμού δεν σταματούν μέχρι να παρακαλάς να εμβολιαστείς!!!

Amazonios 15/4/2020

 

Κωσταντινιά Ντέμου :

Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ποιος σας δίνει εντολές

ποιον φοβάστε και τις εκτελείτε δίχως δισταγμό;

Αν όντως ξέρετε πείτε την αλήθεια στον λαό

Κύριε Πρωθυπουργέ : Ο αείμνηστος πα-τέρας σας {καλή του ώρα στην χώρα των Αγγέλων} ,δημιούργησε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεγαλύτερη από αυτήν, που προκάλεσαν και με την δική σας συναίνεση τα μνημόνια στην Ελλάδα.

Πρέπει να σας επισημάνω Κ. Μητσοτάκη, ότι αργά ή γρήγορα, η διοίκηση Τραμπ θα ανακοινώσει τις ευθύνες που έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και θα κατηγορήσει ευθέως την Κίνα, ότι έσπειρε έναν βιολογικό όπλο παγκοσμίως στο βωμό του κέρδους {Αναπνευστήρες ,γάντια,μάσκες γενικώς, αναλώσιμο Υγειονομικό υλικό}.

Θα κατηγορηθούν διάφοροι πλουτοκράτες της ελίτ , όπως ο αυτός καλός άνθρωπος, που από μαρτυρίες οικογενειακού του γιατρού, σε διεθνές ιατρικό συνέδριο είπε : ο,τι ποτέ ο Γκέιτς δεν εμβολίασε τα παιδιά του…

Αυτός, ο τρισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς,και άλλοι της ελίτ , οι οποίοι θα βγάλουν και τώρα δισεκατομμύρια με το εμβόλιο , έχουν τα λεφτά τους σε φαρμακοβιομηχανίες και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ,, ότι οι άνθρωποι επιβάλλεται αναγκαστικά και με τον νόμο ,να κάνουν το εμβόλιο του κορωνο-γιου που τώρα δήθεν ερευνούν , αλλά όμως , από εγκυρότατες πηγές πληροφοριών , ήδη είχαν προ-κατασκευάσει πριν ακόμα την εμφάνιση του κορωνο-γιου .

Κύριε Μητσοτάκη γνωρίζετε ότι ο Κύριος Πομπέο είπε ότι μόλις τελειώσει η κρίση, θα λογοδοτήσει η Κίνα και ο Κύριος Ντεμπρεγιέσους; Σαφέστατα και το γνωρίζετε…

Το κυριότερο Κύριε Πρωθυπουργέ είναι , γιατί αφού δουλεύουν άριστα οι συνδυασμοί, φθηνών φαρμάκων , ο Κ. Τσιόδρας δεν μας ενημερώνει , αλλά συνεχώς μιλάει για ένα και μοναδικό φάρμακο, μιας συγκεκριμένης εταιρίας ,ηλίου φαεινότερον οτι είναι μέτοχος σ’ αυτήν την εταιρία.. .

* Δήθεν το διάβασε λέει, σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό, και έχει λέει, αποτελεσματικότητα, 60-70%, ενώ στην έρευνα αυτήν, συμμετείχε και ο ίδιος -και μαλιστα΄, είπε στα ΜΜΕ υπάρχει και βίντεο- ότι κατασκευαζουμε ιούς στα εργαστήρια προς ανεύρεση νέων φαρμάκων …..

Ο Κ. Τσιόδρας γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια, ούτε ενημερώνει τον λαό για την αποθεραπεία που γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τη χορήγηση πάμφθηνου φάρμακου χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια ,κυκλοφορεί ευρέως;;.

Μήπως είναι ένοχος γι’ αυτό βουρκώνει και κλαίει από τύψεις συνειδήσεως που τον διακατέχουν στο γυαλί, ενώπιον του λαού;

Μήπως έχει μπει στο γρανάζι των ελίτ και τον απειλούν;

Δεν θρηνήσαμε και λίγους έλληνες επιστήμονες ερευνητές …Σύνηθες το κακό !

Αυτό δεν σας λέει τίποτα Κύριε Μητσοτάκη;

Παρακαλώ πολύ σαν πολίτης αυτής της χώρας ,τον Κύριο Πρωθυπουργό , να μαζέψει λίγο τους κορωνο-Σερίφηδες και να συστήσει στον κ. Τσιόδρα να μην είναι επί παντός καιρού.

Δεν μπορεί να είναι λοιμωξιολόγος, ψυχίατρος, ειδικός στην ενδοοικογενειακή βία, σύμβουλος ζευγαριών, πολύτεκνος πατερούλης , δεξιός ,ενίοτε Αριστερός ψάλτης.

Αντιλαμβάνομαι Κ. Μητσοτάκη ,ότι προετοιμάζεται το έδαφος τόσο εσείς, όσο η μείζονα, αλλά και οι ελάσσονες αντιπολιτευσεις να γίνει μελλοντικά βουλευτής Επικρατείας, «η το λιγότερο , υπουργός Υγείας .

Είδαμε την γελοιότητα σ’ όλο της το μεγαλείο , σε μια μεγάλη συγκέντρωση -πράγμα που απαγορεύεται ρητώς ο συνωστισμός – να χαιρετάει ο κ. Τσιόδρας τους ρουμανόγυφτους και ο κ. Χαρδαλιάς μέσα από το αυτοκίνητο, να προσπαθεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τους βάλει σε καραντίνα.

Τους τάξανε λαγούς με πετραχήλια.

Σε 300 περίπου τεστ που έγιναν στον καταυλισμό των Ρομανογυφτων , με τρις μήνες εμείς φυλακισμένοι στα σπίτια μας , αυτοί με κανέναν απολύτως περιορισμό, μόνο 3-4 κρούσματα ήταν θετικά. κε Πρωθυπουργέ, βρέθηκαν μόνο 20 φορείς ,εκ των οποίων ένας νοσηλεύτηκε, μόνο για δυο ημέρες . .

Κύριε Πρωθυπουργέ θα τα καταλάβετε κάποια στιγμή όλα μέχρι που έχετε φτάσει τους έλληνες ,αλλά πλέον θα είναι αργά.
Κύριε Μητσοτάκη . Βάλατε τον λαό σε καραντίνα ..

Έχω την αίσθηση, αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ, ότι ο εντιμότατος Κύριος Τσιόδρας δεν σας λέει την αχίλλειο πτέρνα της καραντίνας και τι πρόκειται να συμβεί στις ημέρες σας.

Μήπως έχει πάρει συγκεκριμενες εντολές τις οποίες δεν γνωρίζεται ; Πάντως δεν λέει την αλήθεια ούτε σ’ εσάς ,ούτε σ’ εμάς .
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .

Ας δούμε τα παρακάτω που μαίνονται να συμβούν μετά το κορωνο-γιο ,σε λίγο Κ. Μητσοτάκη , με την τρομοκρατία που ασκείτε στον λαό μας , ο φόβος για το σήμερα, για το αύριο , στο εγγυς μέλλον μαίνεται πείνα , δεν θα κρατούν κανέναν στο σπίτι τους και θα το πληρώσετε ακριβά όλοι σας μέσα στην βουλή των ελληνων που διαφεντεύετε ..

Με εκτίμηση πολίτης της Ελλάδος

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα» triklopodia 13/4/2020

 

 

 

 

 

Τέλος οι καλλιέργειες

από τους αγρότες με απόφαση του Eurogroup

Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με…
σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.

Παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014, με υπουργό τον Στουρνάρα.

Για την υλοποίηση του σχεδίου, θα αντληθούν κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

Η Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW, με πρόεδρο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πριν λίγο καιρό οι παραγωγοί των λαϊκών απήργησαν. Κάθε φορά, που ένας κλάδος αντιδρά, θεωρείται, ότι το κάνει για να μη χάσει τη βολή του. Έτσι επικρατεί ο απαραίτητος για τη διακυβέρνηση των Ελλήνων εσωτερικός διχασμός.«Αιτία της απεργίας δεν ήταν μόνο οι θέσεις στις λαϊκές, όπως όλα τα συστημικά Μέσα δείξανε», εξηγεί ο Λεωνίδας, παραγωγός που πουλάει τα προϊόντα του σε λαϊκές της Αθήνας, «αλλά η εξαφάνιση των παραγωγών», προσθέτει.

«Mέχρι τις αρχές του ‘90, όταν έβγαινες από σταθμούς του ΗΣΑΠ ή του Μετρό, έβλεπες κάποιους πλανόδιους πωλητές, που είχαν στους πάγκους διάφορα φρούτα. Αυτοί εξαφανίστηκαν. Τώρα μάλλον θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Αυτή τη φορά όμως τον έλεγχο θα έχουν μεγάλες αλυσίδες, για παράδειγμα… αρτοποιείων. Ούτως ή άλλως όλο και περισσότερες αλυσίδες τέτοιων ξεφυτρώνουν κοντά σε σταθμούς του ηλεκτρικού ή του μετρό, γιατί να μην επεκταθούν και στον τομέα αυτό; Και ποιος θα τους ελέγχει εκείνους; Εμάς τους «μικρούς» εύκολα μας γραπώνουν και μας «βγάζουν απ’ τη μέση», διαπιστώνει εξαγριωμένος ο Λεωνίδας. «Αυτοί θέλουν να μας εξοντώσουν», φωνάζουν κι άλλοι παραγωγοί σε διπλανούς πάγκους, που άκουσαν τη συζήτηση. Εν ολίγοις «λαϊκές στο στόχαστρο», είναι το πόρισμα των παραγωγών.

Είναι όμως μόνο οι λαϊκές; Ή το σχέδιο είναι μεγαλύτερων βλέψεων από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε; Το μεγαλόπνοο σχέδιο και ο δρόμος για την “Ανάπτυξη” στα χέρια τεσσάρων εταιρειών

Στο Eurogroup της 5ης Μαΐου ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, πέραν της διαπραγμάτευσης του χρέους πήγε εφοδιασμένος με έναν οδηγό ανάπτυξης για την Ελλάδα με άξονα τα επόμενα 10 χρόνια!

Το σχέδιο βασίστηκε στη μελέτη “Greece 20/20” της εταιρείας McKinsey (του 2012 με χρηματοδότες τον ΣΕΒ και την Εθνική Τράπεζα) καθώς και σε μελέτη του ΙΟΒΕ.

Μάλιστα ένας τετρασέλιδος οδηγός του σχεδίου αυτού παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Πάνο Τσακλόγλου, ενώ για την υλοποίησή του τα κεφάλαια θα αντληθούν από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

Η KfW (δια του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Λ.Κ. ΦΟΥΝΚΕ) υπέγραψε τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο για τον σκοπό αυτό μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη στις 23 Απριλίου 2014. «Στόχος η ενοικίαση κενής-αδρανούς δημόσιας γης σε τέσσερις μεγάλες εταιρείες προκειμένου να εγκαταστήσουν μονάδες για παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων βασισμένες πάντα σε νέες μεθόδους. Έτσι και η εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας θα επιτευχθεί και η Ελλάδα δίνοντας σημασία στη μαζική παραγωγή προϊόντων με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας θα αναδειχθεί σε μεγάλη εξαγωγική δύναμη».

Φυσικά αναφέρεται και στην παροχή κινήτρων στους παραγωγούς για να εξάγουν τα προϊόντα τους, καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας, αλλά και τη θέσπιση βελτιωμένου συστήματος πιστοποίησης των προϊόντων των παραγωγών.

Τα ερωτήματα που εγείρονται Έστω ότι τίθεται σε εφαρμογή:

Α) Ποιος θα δίνει στις τέσσερις μεγάλες εταιρείες που θα ασχοληθούν την πιστοποίηση; Ποιος θα τις ελέγχει; Και κυρίως… ποιοι θα είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των εταιρειών;

Β) Οι αγρότες θα παράγουν και οι τέσσερις εταιρείες θα αγοράζουν για επεξεργασία τα προϊόντα. Πώς θα εξασφαλιστεί, ότι οι παραγωγοί δε θα θιγούν πωλώντας για ένα κομμάτι ψωμί τη σοδειά τους, όταν οι τέσσερις θα διαμορφώνουν τις τιμές μεταξύ τους δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλίου;

Εκ των πραγμάτων εάν επιτρέπεται μόνο σε τέσσερις εταιρείες η εξαγωγή των προϊόντων, ένας παραγωγός, που μόνος του καλλιεργεί και εξάγει τα τρόφιμα, δε θα έχει άλλη επιλογή παρά να αποταθεί σε αυτές.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι άνθρωποι στράφηκαν στη γη, έκαναν συνεταιρισμούς, καλλιεργούν κρόκο, σπαράγγια, ελιές, παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, όπως χυλοπίτες, ελαιόλαδο και παράγωγα των ελιών, και πλήθος άλλων τροφίμων, τα οποία και εξάγουν, παρουσιάζουν σε εκθέσεις διατροφής στο εξωτερικό.

Όταν όμως τέσσερις θα καθορίζουν τις τιμές εξαγωγής, οι άνθρωποι αυτοί, μόνοι τους, δε θα μπορούν να σταθούν σε μια αχανή αγορά.

Την ίδια στιγμή οι εν λόγω εταιρείες θα μπορούσαν να αναλάβουν αποκλειστικά την παραγωγή προϊόντων εξαλείφοντας έτσι και τη γεωργία, εκτός κι αν αυτή πραγματοποιείται μόνο στο πλαίσιο των δικών τους παραγωγικών αναγκών.

Ο κάθε παραγωγός αντί να πουλάει αντί πινακίου φακής τη σοδειά του, θα πηγαίνει κατ’ ευθείαν σε αυτές να εργαστεί. Και η γεωργία, ως βασικός πυλώνας της ελληνικής ανάπτυξης θα λάβει μορφή βιομηχανίας.

Όμως ο απλός πολίτης, που σκέφτεται τη γη ως το μόνο σίγουρο μέσο εξασφάλισης των προς το ζην; Απλώς ξεχνάει αυτή την επιλογή. Ένα ερώτημα ακόμη: Καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας:

Αυτό σημαίνει, ότι θα εκπαιδεύονται οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεταλλαγμένα, επειδή κοστίζουν λιγότερο και παράλληλα έτσι επιτυγχάνεται μαζικότερη παραγωγή; Η ποιότητα, η θρεπτική αξία των τροφίμων θυσία στον βωμό του κέρδους!

Μία εταιρεία διαχείρισης της διανομής και αποθήκευσης Στη συνέχεια κάνει λόγο για μια μόνο δημόσια ή ιδιωτική εταιρεία (και εδώ γεννάται βέβαια το ερώτημα σε ποιον θα ανήκει), την Εταιρεία Ελληνικών Τροφίμων (Greek Food Company), που μεταξύ άλλων:

Α) Θα καθορίζει το δίκτυο των παραγωγικών μονάδων και θα αποτελεί δεξαμενή τροφίμων προς εξαγωγή…

Β) Θα διαχειρίζεται τη διανομή και αποθήκευση των προϊόντων εντός της χώρας»… Δηλαδή αυτά που θα παράγουν οι τέσσερις μόνο εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, θα πηγαίνουν στη μία μόνο εταιρεία, από όπου θα προγραμματίζεται η διανομή.

Ποιος όμως θα διασφαλίζει, ότι θα καταμετρώνται σωστά οι εσωτερικές ανάγκες κατανάλωσης, και ότι δε θα κρατούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής για να το εξάγουν δημιουργώντας ελλείψεις σε προϊόντα, που τώρα αυτονόητα υπάρχουν στο καθημερινό τραπέζι μας; Κάτι αντίστοιχο είχαν κατά νου και με το παράλληλο εμπόριο φαρμάκων, αλλά οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εξάγουν το μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων σωρεία φαρμάκων, όπως εξηγούν και οι φαρμακοποιοί, που ζητούν ξανά και ξανά την παύση του παράλληλου εμπορίου.

Οι υπογραφές μπήκαν! Βασικός άξονας υλοποίησης η προαναφερθείσα μελέτη. Πρόκειται για προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν! Όχι για θεωρίες συνωμοσίας!

thesecretrealtruth  12/4/2020

 

 

 


Ποιά ήταν η Τιμωρία των Προδοτών στην Αρχαία Ελλάδα

Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα.
Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.

Με την προδοσία στην αρχαία Ελλάδα προσβαλλόταν, ανίερα κι ανεπανόρθωτα, η βαθύτατη ηθική αντίληψη για την πολιτειακή ευδαιμονία και σταθερότητα. Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση. Έτσι, ό προδότης δεν είχε θέση ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατο. Δεν τον θεωρούσαν ούτε και τυπικά ούτε «κατ’ ανοχήν» άνθρωπο, παρά κάτι σαν απαίσια τερατικό για την ιερή παράδοση κι αφάνταστα επικίνδυνο για τις ομαλές σχέσεις της πολιτείας. Κι έπρεπε, φυσικά, όχι μόνο να χαθεί, άλλα κι η εφιαλτική μνήμη του να γίνεται πάντα αντικείμενο «μαύρης κατάρας». Έπρεπε, με το «κατακουρέλιασμα της «βρωμερής» υπόστασης του», να θεωρηθεί χτυπητό «παράδειγμα προς αποφυγήν».

Το ηρωικό ελληνικό έπος δέχεται για τον προδότη την ταφή, κι ο αθηναϊκός νόμος, κατά την ιστορική περίοδο, πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία. Η καλλιεργημένη φαντασία των Αθηναίων διαμόρφωνε πολύ παραστατικούς τους μύθους για την περιφρόνηση πού έδειχναν οι πρόγονοι στους προδότες. Ο Δημοσθένης (18, 204) αναφέρει πώς οι Αθηναίοι κάποιον Κυρσίλο, πού δέχτηκε να υποκύψει στις επιταγές του Ξέρξη, τον σκότωσαν με λιθοβολισμό, κι οι γυναίκες έκαμαν το ίδιο στη σύζυγο του. Οι Αρκάδες, κατά τον Παυσανία (4, 22, 4), σκότωσαν, επίσης με πέτρες, τον Αριστοκράτη και τον έβγαλαν έξω από τα σύνορα αφήνοντας τον άταφο, επειδή πρόδωσε τα μυστικά τους στους Σπαρτιάτες. Έχουμε, ακόμα, και τη διήγηση του Λυκούργου (112, 115), όπου κι αυτοί, πού υπερασπίστηκαν τον προδότη και φίλο των Σπαρτιατών ολιγαρχικό Φρύνιχο, κηρύχτηκαν ένοχοι, θανατώθηκαν, και τα οστά τους, όπως και του Φρύνιχου, πετάχτηκαν έξω από την Αττική, ενώ εκείνοι, πού σκότωσαν τον προδότη, αθωώθηκαν, και κρίθηκε πώς άδικα φυλακίστηκαν.

Με αφορμή τη σκληρότατη τιμωρία του Φρύνιχου, έγινε ψήφισμα (Λυκούργος, 112, 115), όπου καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών, κι αν, ακόμα, οι προδότες εκτελέστηκαν, κι αν τα πτώματα τους πετάχτηκαν μακριά από την πολιτεία, κι αν, τέλος, πέρασε καιρός πολύς από την προδοσία τους. Έτσι, οι υπερασπιστές των προδοτών εξισώθηκαν με τους προδότες, αφού δεν δίστασαν να δικαιολογήσουν, βρίσκοντας ελαφρυντικά ή προσπαθώντας ν’ αμφισβητήσουν την πράξη τους (των προδοτών), ασεβώντας στα ιερά κι όσια της πολιτείας. Τους θεωρούσαν κι’ επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας». Τέτοιες περιπτώσεις προδοτών έχουμε πάμπολλες, πού, αφού θάφτηκαν, ξεθάφτηκαν κατόπι και τα οστά τους πετάχτηκαν, γιατί ήταν ένοχοι στο «Κυλώνιον άγος» (Θουκυδίδης, 1, 126, 127).

ΚΑΙΑΔΑΣ

Στους Αθηναίους ίσχυε ο νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους Προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική. Το ίδιο, σύμφωνα μ’ αυτόν τον νόμο, ίσχυε για τους κλέφτες και τους ιερόσυλους., (Ξενοφ.», Ελληνικά» 1, 7, 22), Υπερείδης «’Υπέρ Λυκ.», 16 κλπ.). Ο νόμος εφαρμόστηκε και στην περίοδο του Θεμιστοκλή (Θουκυδ. 1, 138, 6) και κατά το ψήφισμα στην περίοδο του Αρχιπτόλεμου κι Αντιφώντα, πού μνημονεύονται κατά τον βίο των δέκα ρητόρων, μετά την κατάλυση των τετρακοσίων (Πλούταρχ. «Ηθικά», 834α). Οι γειτονικές πόλεις φρόντιζαν, από υποχρέωση ηθική βασικά, μα και για να είναι συνεπείς με την παράδοση, να θάβουν τα πεταμένα εκεί κοντά πτώματα των προδοτών. Στο « Ανθολόγιο» του Στοβαίου (40, 8) ιστορείται από τον Πυθαγόρειο Τέλητα η περίπτωση Αττικών φυγάδων προδοτών, πού κι όταν, υστέρα από χρόνια, πέθαναν σε ξένο έδαφος όπου είχαν καταφύγει, θάφτηκαν δίχως τυπικές τιμές. Μαζί μ’ αυτούς είναι ο Νικόφημος κι ο Αριστοφάνης (όχι ο κωμωδιογράφος, βέβαια). Ο Θεόπομπος διηγείται πώς οι Αθηναίοι στη Σάμο, αφού έραψαν σε σακκί τον προδότη Λεύκιπο, τόν έριξαν στη θάλασσα. Το βάραθρο απ’ όπου έριχναν τους προδότες και πού βρισκόταν κοντά στον Δήμο των Κειριαδών, ήταν κι ο τάφος τους. Γνωρίζουμε πώς ο τόπος ατιμωτικής εκτέλεσης στη Σπάρτη ονομαζόταν Καιάδας. Και στον Καιάδα πέταξαν οι Σπαρτιάτες το πτώμα του προδότη βασιλιά τους Παυσανία, πού τον «έκτισαν» στο ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς, όπου κατέφυγε, για να πεθάνει από πείνα και δίψα. Την πρώτη πέτρα — όπως επίσης γνωρίζουμε — για το κτίσιμο την έβαλε η μητέρα του προδότη. Μα το μαντείο των Δελφών, επιδιώκοντας την ημέρωση των ηθών, υπέδειξε αργότερα, την ταφή του εκεί πού πέθανε. Και τον έθαψαν κοντά στο ναό (Θουκυδ. 1, 134, 4). Ο Ισχυρισμός του Επιτιμίδη, πού στηρίζεται πάνω σε σχετική παρατήρηση του Αιλιανού, πως το πτώμα του Παυσανία πετάχτηκε κι αυτό έξω από τα σύνορα, δε φαίνεται βάσιμος, αφού έχουμε την αυθεντικότερη πληροφορία του Θουκυδίδη. Άλλος σοβαρός λόγος για τη σκληρότατη τιμωρία των προδοτών ήταν και τ’ ότι, με την πράξη τους, ασεβούσαν προς τα ιερά της πολιτείας. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέγει σχετικά ο Λυκούργος (1, 17, 26, 150).

Οι πρώτες τάσεις, στην αττική περίοδο, γι’ αλλαγή του τρόπου «ηθικής εκτέλεσης», δηλαδή ν’ αφήνουν άταφους νεκρούς, πού καθιερώθηκε στα ηρωικά χρόνια, διαμορφώθηκαν όταν άρχισε να επικρατεί ή προοδευτική αντίληψη για την «υγιεινή καθαριότητα». Το βλέπουμε αυτό και στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Η αντίληψη τούτη είναι ότι, με τους άταφους, «βρωμίζει το έδαφος όπου βρίσκονται, και με την αποφορά πού βγάζουν, μπορούσε να βεβηλωθεί η ιεροπραξία της θυσίας». Από δώ πηγάζει η «βιασύνη να εξασφαλίζεται η χώρα από τους κινδύνους πού απειλούν οι άταφοι νεκροί». Κι η τέτοια βιασύνη δημιούργησε το έθιμο να πετούν μακριά, έξω από τα σύνορα, τα πτώματα των προδοτών. Έπειτα, η ιδέα για την απαραβίαστη Ιερότητα της «πατρικής γης» ενισχυόταν περισσότερο με τη βεβαιότητα, ότι οι νεκροί θα ταφούν από τους ξένους. Πολύ απασχόλησε, ακόμα, τους σύγχρονους με τον Ευριπίδη και τον Σοφοκλή το ζήτημα, αν ο θάνατος εξαγνίζει το έγκλημα και κατοχυρώνει το δίκιο των ένοχων νεκρών. Ο μεγάλος σεβασμός στους νεκρούς έγινε αφορμή να παθαίνονται οδυνηρά οι Αθηναίοι της αττικής περιόδου από τις σκληρότητες για τα πτώματα, ειδικά των προδοτών πατριωτών τους. Μα έχουμε κι απόψεις νεότερες από την ακμή της τραγωδίας, όπως τις αδέκαστες υποδείξεις του Πλάτωνα για το πέταμα των ένοχων νεκρών («Νόμοι», 9, 885α, 87οε, 873(1, 874(1, ΙΟ,’ 909 α-ο,-12, 960ά).

Οι ρήτορες δεν έπαυαν να θυμίζουν, εκείνη την εποχή, στους δικαστές τον όρκο τους και να τους διδάσκουν, πώς από την αυστηρή εκπλήρωση του καθήκοντος εξαρτάται κι η δική τους εσωτερική ευδαιμονία. Ο Δημοσθένης, στο προοίμιο του λόγου του «Περί στεφάνου» (1.8), τονίζει ότι ή τέλεια αμεροληψία συντελεί στην εξύψωση του «φρονήματος της δικαιοσύνης» κι εξασφαλίζει την αυστηρότητα εφαρμογής των πολιτειακών άρχων. Ό Αισχίνης υποστηρίζει, πώς ο επίορκος δικαστής αυτοαναιρεί τη δικαιοσύνη πού υπηρετεί και δίνει την ψήφο του σ’ άλλον (3, 233). Η άδικη αθώωση ή η δικαστική επιείκεια χαρακτηρίζονται από τον Δείναρχο περιφρόνηση των θείων νόμων. Ο Λυκούργος πιστεύει, ότι ο δικαστής, αν και ψηφίζει μυστικά, ωστόσο ενεργεί ολοφάνερα μπροστά στους θεούς (Λυκ. «κατά Νεαίρας», 146, 126). Γι’ αυτό η δίκαιη ψήφος ονομάστηκε «ευσεβής», όχι μόνο από το Δείναρχο (12, 20) και τον Δημοσθένη (18, 126, 19, 312), μα κι από τον Ευριπίδη (Ορέστεια» 1651, «Ηλέκτρα» 1262). Με πολλή ευγλωττία τέτοιες νουθεσίες απευθύνονται προς τη συνείδηση των δικαστών στους λόγους του Αντιφώντα, όταν μπαίνει ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον δικαζόμενο (2. δ, 11 3β, 11 κλπ.) Σχετικά μ’ αυτά ο Αισχίνης υποδείχνει πώς για να μειωθούν οι βαριές ευθύνες των δικαστών όφειλε εκείνος πού νικούσε στην ψηφοφορία να εξορκίζεται (2, 87, 88).

ΗΛΙΑΙΑ

Η αττική δημοκρατία είχε λάβει αυστηρά μέτρα ενάντια στους δικαστές πού δωροδοκούνταν. Ανάθεσε τη δικαστική εξουσία στην Ηλιαία, απόφευγε, με κάθε τρόπο, να ορίζει δικαστές για κάθε δίκη και φρόντιζε να τους εκλέγει με κλήρο.

Έκτος από τους ψευδομάρτυρες, πού δρούσαν οργανωμένα τότε κι εκβίαζαν συχνά την απόφαση του δικαστηρίου («Προς Άφοβον» του Δημοσθένη, 59), υπάρχουν κι αρκετές περιπτώσεις αξιόπιστων μαρτύρων πού τους πρότειναν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι από αυτοσεβασμό. Είναι ονομαστές οι φράσεις «αττικός μάρτυς» κι «αττική πίστις» («Παροιμιογράφος, Ι, 209, 215). Τέτοια τεκμήρια βρίσκουμε στον «Γοργία» (471e) και στον «Ευρυξία» (389d) του Πλάτωνα, στο λόγο «Περί χορευτού» (23) του Αντιφώντα κ.ά.

Την ίδια σκληρή τύχη είχαν κι οι εγκληματίες, οι Ιερόσυλοι, οι αυτόχειρες κι όσοι πάθαιναν ηλεκτροπληξία. Τους τελευταίους δεν τους έθαβαν, γιατί θεωρούνταν τιμωρημένοι από τους θεούς.

Καμιά περίπτωση καταδίκης γι’ αυτοδικία σε βάρος προδοτών δεν αναφέρουν τ’ αρχαία κείμενα. Και τέτοιες αυτοδικίες, «ανεπίσημες» οι περισσότερες, δεν έχουμε λίγες. Μ’ αυτές δείχνεται, βέβαια, το ασυγκράτητο μίσος ενάντια στους προδότες κι ή έλλειψη ψύχραιμης αναμονής για τη δίκη τους από τα δικαστήρια. Μα κι ή απαλλαγή όσων αυτοδίκησαν αποτελεί χαρακτηριστική ένδειξη σιωπηρής επιβράβευσης της πράξης τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΧΤΣΟΓΛΟΥ
Από το άρθρο του
Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
«Φιλολογικη Πρωτοχρονια»

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ

- Μὲ NόMο τῆς 11ης Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν YποXρεωτικὸ Eμβολιασμό!

Ὁ νόμος ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας!

Συγκεκριμένα στὸ ἄρθρο 4 πάρ. 3 στοιχεῖο Α περιπτ. iii) σημέιο β’ ὁρίζεται ὅτι «Σὲ περιπτώσεις ἐμφάνισης κινδύνου διάδοσης μὲ-ταδοτικοῦ νοσήματος, ποὺ ἐνδέχεται νὰ ἔχει σοβαρὲς ἐπιπτώσεις στὴ δημόσια ὑγεία, μπορεῖ νὰ ἐπιβάλλεται, μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας, μετὰ ἀπὸ γνώμη τῆς ΕΕΔΥ, ὑποχρεωτικότητα τοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ σκοπὸ τὴν ἀποτροπὴ τῆς διάδοσης τῆς νόσου. Μὲ τὴν ἀνωτέρω ἀπόφαση ὁρίζονται ἡ ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ ὡς πρὸς τὴν ὁποία καθίσταται ὑποχρεωτικὸς ὁ ἐμβολιασμὸς μὲ καθορισμένο ἐμβόλιο, ἡ τυχὸν καθορισμένη περιοχὴ ὑπαγωγῆς στὴν ὑποχρεωτικότητα, τὸ χρονικὸ διάστημα ἰσχύος τῆς ὑποχρεωτικότητας τοῦ ἐμβολιασμοῦ, τὸ ὁποῖο πρέπει πάντοτε νὰ ἀποφασίζεται ὡς ἔκτακτο καὶ προσωρινὸ μέτρο προστασίας τῆς δημόσιας ὑγείας γιὰ…. συγκεκριμένη ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ, ἡ ρύθμιση τῆς διαδικασίας τοῦ ἐμβολιασμοῦ καὶ κάθε ἄλλη σχετικὴ λεπτομέρεια.».

Τὸ ἀνωτέρω μαζὶ μὲ τὸ 284 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα ποὺ τιμωρεῖ ποινικά με φυλάκιση τὴν παράβαση μέτρων πρόληψης ἀσθενειῶν δημιουργοῦν τὸ ἀπαραίτητο νομικὸ ὁπλοστάσιο ποὺ φαίνεται ὅτι θὰ χρησιμοποιήσει ἡ κυβέρνηση γιὰ τὸν ἐμβολιασμὸ τῆς κοινωνίας!

Ρωμαίικο Οδοιπορικό

Ksipniste re 9/4/2020

 

 

 

 

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ...................................

1996: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι την σημαία στα ΙΜΙΑ την πήρε ο αέρας...
1997: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ο ΑΡΑΦΑΤ και οι Παλαιστίνιοι καταπιέζουν τους Ισραηλίτες στη Γάζα και οτι οι τελευταίοι θα πρεπει να επέμβουν...
1998: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ειναι «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ»...
1999: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε να τρεξεις να παρεις φοιτητικό ΔΑΝΕΙΟ, εορτοδάνειο, διακοποδάνειο, και τρέχα μην και δεν προλαβεις...
2000: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ 7.000 ΜΟΝΑΔΕΣ και βάλε οτι έχεις και δεν έχεις και θα γίνεις πλούσιος...
2001: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι κάποιος σε μια σπηλιά στο Αφγανιστάν διέσχισε και διαπέρασε ολη την αεροπορική ασπίδα της Δύσης ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ...
2002: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι με το ΕΥΡΩ δεν θα ξέρεις ΠΟΙΑ Μercedes ΝΑ πρωτοΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ...
2003: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι βομβαρδίσανε το Ιράκ γιατί ένας SADAM HUSEIN είχε πυρηνικά σε ένα κτήριο αλλα τελικά το κτίριο είχε μέσα βαμβάκια και ντομάτες...
2004: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η Ολυμπιάδα θα φέρει ανάπτυξη για σένα οχι για το Μπόμπολα και την Γιαννα(Joker)Δασκαλάκη...
2005: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε «Φέτος η ύφεση και απο του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη» ...«Φέτος η ύφεση και απο του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη»...επι 15 συναπτα ΕΤΗ...
2006: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι οι φωτιές σε ολη την Ελλαδα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ»...
2007: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου κρύψανε τα 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που πήραν οι τραπεζες και τα φορτωθήκαμε εμεις ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»...
2008: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι «ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ» και αν έχουμε είναι πολυ λίγα...
2009: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι «ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ» και δεν θα έχουμε τρόφιμα και πετρέλαιο το χειμώνα...
2010: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ειναι «ΕΥΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
2011: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ειναι ανάγκη να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία, τα φιλέτα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, το σπίτι σου, η μανα σου, η γυναίκα σου, το παιδί σου.
2013: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι το 5% των Τζιχαντιστών που όπλισαν και ξεσήκωσαν οι πρακτορες κατα του δημοφιλέστατου στο λαό του Άσαντ είναι «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΠΟΛΕΜΟΣ...
2014: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η Αίγυπτος, Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία, Τυνησία ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ απλως εμείς 30 χρονια «δεν το είχαμε προσέξει»...
2015: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΤΕΛΙΚΑ στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ»...
2016: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα είναι «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» κατατρεγμένοι (με τα 500ευρα και τα IPhone απο τις ΜΚΟ)...
2017: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι τα CAPITAL CONTROLS ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ «ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ»...
2018: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ ειναι εξαιρετικά συμφέρουσα για μας...
2019: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα ειχε ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 70.000 ΚΟΣΜΟ...
2020: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ (που ειναι Α.Ε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΙΝΩΣ και είναι μαζί με τους πολιτικούς που τους βάζουν να νομοθετούν για αυτές μια κάστα...)

...ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ:

- ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΗΤΕΙΑ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
λογω άγχους...
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ...
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
(ληστείες κτλ)
-ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ των νέων,
-ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,
-ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (καταθλιψεις κτλ.) ...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...


-ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ,
-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ,
-ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ,
-ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ,
-ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ...


Και γι αυτο ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ σου λένε ΤΩΡΑ «ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ» οτι:

«ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ»...
*Για όσο καιρό μένουμε μέσα ας αναλογιστουμε λίγο...
  • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
  • ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ;...
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Nikos Papanikolaou
Αναρτήθηκε από στις 5.4.20

 

 

 

 

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

Πολύ περίεργα παιχνίδια παίζουν με τις ημερομηνίες των απαγορεύσεων οι –γερμανόφωνοι- απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών!

Έτσι, όλως τυχαίως,

η πρώτη απαγόρευση της κυκλοφορίας λήγει στις 6 Απριλίου,

την ημέρα της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα!

Και η δεύτερη που ανακοίνωσε σήμερα οανεκδιήγητος- Χαρδαλιάς, λήγει την 27η Απριλίου,

την ημέρα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα!

(ΥΓ): Πάντως, οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών αποδεικνύονται χειρότεροι ακόμα κι

από τους Γερμανούς κατακτητές, γιατί

αυτοί τουλάχιστον απαγόρευαν την κυκλοφορία μόνο τις νυχτερινές ώρες,

ενώ οι απόγονοι των συνεργατών τους την απαγορεύουν καθ’ όλο το 24ωρο!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 5/4/2020

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

– ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ:

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η Κύπρος είναι Ελληνική - Στέλιος Καζαντζίδης - 1964

https://www.youtube.com/watch?v=X3mp2cc-Fag&feature=emb_logo

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  2/4/2020

 

 

 


Δεξιά οργή στην Ιταλία:

«Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας

- Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Δεξιά οργή στην Ιταλία: «Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας - Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Η δεξιά στην Ιταλία βλέπει εν μέσω κορωνοϊού τις θέσεις της για την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβεβαιώνονται με το χειρότερο τρόπο, αφού το Βερολίνο, που ασκεί σημαντικό έλεγχο στην ΕΕ, σε ένα ρεσιτάλ αναλγησίας προσπαθεί να επιβάλλει στην Ιταλία μνημόνια, εν μέσω πανδημίας και ανθρωπιστικής καταστροφής!

Η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», έκανε μάλιστα πριν λίγες ώρες παρέμβαση σε ΜΜΕ, όπου ξεκαθάρισε με άμεσο τρόπο, πως όλα θα αλλάξουν στο μέλλον στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε τα εξής:

'«Δεν ζητάμε δώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τη Γερμανία, είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε και να μην ζητάμε ελεημοσύνη. Η αλήθεια είναι μία, η Γερμανία έχει πλουτίσει στους ώμους μας. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!'»

Ο Ματέο Σαλβίνι πήρε την '«σκυτάλη» μετά από λίγες ώρες και είπε τα εξής:

«Η ΕΕ και η Γερμανία δεν έδωσαν καμία βοήθεια. Φθάσαμε στο σημείο να μας στέλνουν υλικά η Αλβανία και η Βενεζουέλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργή των πολιτών στην Ιταλία με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεχειλίζει καθώς βλέπουν πως ο βοράς, με μπροστάρη τη Γερμανία, όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά πάει να επιβάλλει και νέα μνημόνια!

Pronews.gr 1/4/2020

Αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος της χάνει την Ιταλία…

προειδοποίηση Κόντε

Αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος της χάνει την Ιταλία… προειδοποίηση Κόντε

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρθηκε και πάλι στην αναγκαιότητα να υπάρξει μια δυναμική αντίδραση της Ευρώπης στην κρίση του...
κορονοϊού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Pais.
«Τα εθνικιστικά ένστικτα, στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες, θα είναι πολύ δυνατά, αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”, τονίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός. «Αναφέρθηκα σε ένα Σχέδιο Ευρωπαϊκής Ανάκαμψης ή σε “Επανεπένδυση”. Δεν έχω στο μυαλό μου μόνο έναν τρόπο, αλλά ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουμε κοινά ευρωπαϊκά ομόλογα», προσθέτει.
«Το πρόβλημα δεν είναι πότε θα βγούμε από την ύφεση, αλλά να το πράξουμε το γρηγορότερο δυνατό. Ο χρόνος είναι το στοιχείο κλειδί», υπογράμμισε ο Τζουζέπε Κόντε. Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά από την Ευρώπη την αμοιβαιοποίηση όλου του δημόσιου χρέους της Ιταλίας, «αλλά να αντιδράσει δυναμικά για να βγουν οι χώρες από το τσουνάμι αυτό».

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

Νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών με τις “ευλογίες” της Κομισιόν

- Θέλουν να τους κάνουν “εποχιακούς εργάτες”

-“Ανοίξτε τα σύνορα για να βοηθήσουν στη συγκομιδή”…

Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω- κάτω: Έκκληση της Κομισιόν να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” “εποχιακών εργατών” για να βοηθήσουν στη συγκομιδή…Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω- κάτω: Έκκληση της Κομισιόν να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” “εποχιακών εργατών” για να βοηθήσουν στη συγκομιδή… Απίστευτες καταστάσεις εν μέσω της πανδημίας και αφού η χώρα μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κρίση στον Έβρο, καθώς η Ευρώπη ζητά τώρα να ανοίξουν τα σύνορα ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες. Πρωτόγνωρα φαινόμενα και συμπεριφορές φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλους τους τομείς. Ακόμη και στην αντιμετώπιση των οικονομικών μεταναστών και των προσφύγων από την Ευρώπη.

Η νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών είναι γεγονός, και υλοποιείται με τον πλέον “σκιώδη” τρόπο. Η Κομισιόν προτρέπει τις χώρες της ΕΕ να ανοίξουν τα σύνορά τους και οι λαθρομετανάστες που εδώ και ένα μήνα προσπαθούσαν να εισβάλουν στην Ελλάδα και τους απωθούσαν οι ακούραστες ελληνικές αρχές να λάβουν καθεστώς “οικονομικού μετανάστη”, και δη, με έτοιμη εργασία!

Από τα κλειστά σύνορα, τα μηνύματα στις γλώσσες τους προκειμένου να τους αποτρέψουν να έρθουν στα ευρωπαϊκά κράτη και την Ευρώπη – φρούριο, τώρα η Κομισιόν απευθύνει έκκληση να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” εποχιακών αγρεργατών για να βοηθήσουν στη συγκομιδή.

Η ίδια Κομισιόν που δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα για να βοηθήσει την Ελλάδα στη διαχείριση των “μεταναστών” που μένουν στοιβαγμένοι παρά την εξάπλωση της επιδημίας στα ελληνικά νησιά.

Προφανώς η είδηση αυτή σχετίζεται άμεσα με τα καμπανάκια από τον ΟΗΕ ότι λόγω κορωνοϊού και λουκέτου σε κάθε οικονομική δραστηριότητα εγκυμονεί και ο κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης λόγω έλλειψης τροφίμων.

Η προτροπή της Κομισιόν για τους “μετανάστες”

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να επιτρέψουν σε εκατοντάδες χιλιάδες εποχιακούς, αλλοδαπούς εργάτες που απασχολούνται στη συγκομιδή να περάσουν τα σύνορά τους, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, προέτρεψε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι 27 χώρες μέλη έχουν επαναφέρει τους μεθοριακούς ελέγχους για να ελέγξουν την εξάπλωση του ιού, όμως ως αποτέλεσμα καθυστερεί ο ανεφοδιασμός σε τρόφιμα και ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και το πέρασμα των διασυνοριακά μετακινούμενων εργαζομένων.

Την περασμένη εβδομάδα η Κομισιόν ζήτησε από τις χώρες να μειωθεί στα 15 λεπτά ο χρόνος που χρειάζονται να περάσουν από τα σύνορα τα οχήματα που μεταφέρουν προϊόντα και σήμερα διαπίστωσε ότι η κατάσταση έχει κάπως βελτιωθεί. Ωστόσο στα σύνορα με την Ουγγαρία παραμένουν οι τεράστιες ουρές, μήκους έως και 4 χιλιομέτρων.

Η Κομισιόν ανέφερε ότι θα πρέπει να εφαρμοστούν απλές και γρήγορες διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι θα περνούν ομαλά τα σύνορα οι “εργαζόμενοι”, με αναλογικούς προληπτικούς ελέγχους υγείας.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι κατοικούν σε μια χώρα της ΕΕ αλλά εργάζονται σε μια άλλη. Μεταξύ αυτών είναι και εργαζόμενοι σε κρίσιμες υπηρεσίες, όπως στην υγεία, στην αστυνομία και στις μεταφορές. Στο Λουξεμβούργο, για παράδειγμα, οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία ζουν στο Βέλγιο ή τη Γαλλία.

Παράλληλα, η Επιτροπή επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το θέμα των εποχιακών εργατών, ιδίως στα αγροκτήματα, οι οποίοι θα πρέπει να περιληφθούν επίσης στην κατηγορία των απαραίτητων εργαζομένων και να τους επιτραπεί να ταξιδεύουν. Ενθάρρυνε μάλιστα τις χώρες να ανταλλάξουν πληροφορίες μεταξύ τους για τις διαφορετικές ανάγκες που έχει η καθεμιά.

Η Γαλλία και η Γερμανία μαζί υποδέχονται κάθε χρόνο περίπου 500.000 εποχιακούς αγρεργάτες και εξετάζουν το πώς θα γίνει η συγκομιδή των φρούτων και των λαχανικών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας Ντιντιέ Γκιγιόμ έκανε έκκληση να σχηματιστεί ένας «σκιώδης στρατός» εργαζομένων σε άλλους τομείς οι οποίοι απολύθηκαν λόγω της κρίσης από τις δουλειές τους, ώστε να βοηθήσουν στα χωράφια. Όμως η μεγαλύτερη γεωργική ένωση της Ευρώπης εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί θα ήταν πρόθυμοι ή ικανοί να καλύψουν το κενό.


Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες παρουσιάζοντάς τους ως “εποχιακούς εργάτες”, με σκοπό να αναλάβουν εργασίες στη συγκομιδή προϊόντων. Είναι προφανές πως η κίνηση αυτή της Κομισιόν, πέρα από το ότι προτρέπει περισσότερους αλλοδαπούς να προχωρήσουν στα σύνορα της Ευρώπης, και άρα της Ελλάδας, δημιουργεί απειλές για τη δημόσια υγεία, την οικονομία και την εσωτερική ασφάλεια.

πηγή:[pentapostagma.gr] το διαβάσαμε στο:[voicenews.grπηγή πηγή στις Μαρτίου 31, 2020 

 


Θα φύγει η Ιταλία απο το Ευρώ;

Τελεσίγραφο 10 ημερών στην Ευρωζώνη

Σε ενα μεγάλο και θεαματικό ναυάγιο οδηγήθηκε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της γερμανοκρατούμενης ΕΕ για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κοροναϊού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Για άλλη μια φορά η άρνηση της Γερμανίας -και των δορυφόρων της- για έκδοση ευρωομολόγου προκάλεσε την έντονη αντίδραση χωρών του νότου, με Ισπανία και Ιταλία να θέτουν βέτο, απορρίπτοντας το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ιταλία «δεν αποδέχεται» τα σχέδια της ΕΕ επειδή είναι πολύ δειλά, δήλωσε ο κ. Κόντε, όπως αναφέρει το γραφείο του, την ώρα που η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ηγετών ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

«Πρέπει να αντιδράσουμε με τη λήψη καινοτόμων οικονομικών μέσων», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης το συντομότερο δυνατό, αναφέρεται στη σχετική δήλωση.

Τελεσίγραφο από Κόντε

Μάλιστα ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουσέπε Κόντε, που η χώρα του πλήττεται βάναυσα από τον κοροναϊό μετρώντας χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς, έθεσε τελεσίγραφο στην Ευρώπη, δίνοντας της προθεσμία 10 ημερών για εύρεση λύσης, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κόντε, ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεζ φέρεται να συμφώνησε με την προθεσμία των 10 ημερών.

ireporterworld.com  28/3/2020

 

 

 

 

Η Κυβέρνηση υπέγραψε για επιπλέον 28 hotspot

- Mουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα


Καραβιές Λαθρο σε νέες πόλεις από ανέλεγκτους εισβολείς...
Εθνικός κίνδυνος...
Ξυπνήστε...


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Mε την ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β (24/03/2020) υπέγραψε η Κυβέρνηση
την ώρα που οι Ελληνες είναι Φυλακισμένοι στα σπίτια τους με το πρόσχημα του Κορωνοιού να εγκαταστήσουν.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες σε Εικοσιοκτώ (28) σημεία στην ενδοχώρα τα περισσότερα από αυτά ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ που θα μετατραπούν σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!!
Με καραβιές και Λεωφορεία συνεχίζεται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων χωρίς κανένα τεστ για τον ιό και με ειδική μεταχείριση να κυκλοφορούν από τις 07.00 το πρωί εως το βράδυ ελεύθερα χωρίς αδειες σε αντίθεση με τον Ελληνα που χρειάζεται άδεια ,Ταυτότητα η Διαβατήριο για να κυκλοφορήσει στη Χώρα του.
Δηλαδή η Κυβέρνηση δίνει στους παράνομους εισβολείς περισσότερα δικαιώματα και παροχές από τους Ελληνες δεν τους απευλαύνει και τους ΦΥΤΕΥΟΥΝ σε όλη τη Χώρα παράνομα..
Την ωρα που μας έχουν φυλακίσει για να μην γίνουμε δήθεν η αιτία εξάπλωσης και μετάδοσης του Κορωνοιού η Κυβέρνηση μας δουλεύει “ψιλό γαζί” και μεταφέρουν καραβιές ανέλεγκτων λαθρομεταναστών ανέλεγκτων υγειονομικά εισβολέων στις δομές όπως τις βάφτισαν δηλαδή σε Μουσουλμανικές πόλεις!!!
Και μάλιστα ελεύθερους να κινούνται όπου θέλουν από το πρωί έως το βράδυ!!

Έχουμε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ η έχουν σχέδιο να εγκαταστήσουν επιπλέον από τους ήδη υπάρχοντες λαθροεισβολείς ανέλεγκτους και χωρίς αντιδράσεις με κλεισμένους τους Ελληνες στα σπίτια τους???
Όλοι αυτοί κάποια στιγμή είναι ένας ΕΧΘΡΟΣ ένας εν δυνάμει Εσωτερικός Στρατός που θα επιτεθεί στους Ελληνες από τον Έβρο έως και τις πόλεις που τους Φυτεύουν..
Οι Ελληνες ας καταλάβουν τι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίζουν οι Κυβερνήσεις μας οι οποίες μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι με αυτά που κάνουν και τις εντολές που εκτελούν από Ξένα κέντρα και τη Νέα τάξη Πραγμάτων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βάσει της ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β που υπέγραψε η Κυβέρνηση στις 24/03/2020 παραμονή της 25ης Μαρτίου

1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό ΚαλπακίουΣυνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.

7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

11.Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.


13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

15.Δομή«ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ»,στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
16.Δομή«ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


17.Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.


19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.


24.Δομή«ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ»,στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.


25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


27.Δομή«ΚΟΡΙΝΘΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Έχοντας υπόψη:


1. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4375/2016 «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου “σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)” (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 51) και ιδίως τα άρθρα 8 παρ. 4-5, 10 παρ. 4-5 και 11 παρ. 5 αυτού, ως ισχύουν. β. Του ν. 4622/2019
«Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133). γ. Του ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες Διατάξεις» (Α΄169). δ. Του ν. 4368/2016
«Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Α΄21) και ιδίως του άρθρου 96 αυτού. ε. Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄4). στ. Του π.δ. 6/2020
«Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α΄5). ζ. Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α΄10). η. Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄119). θ. Του π.δ. 122/2017
«Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α΄149), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ι. Του π.δ. 83/2019
«Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (Α΄121). ια. Του π.δ. 84/2019
«Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄123). ιβ. Της Υ2/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού
«Σύσταση θέσεων Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργών» (Β΄ 2901). ιγ. Της αριθμ. 340/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών
«Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β΄ 3051). ιδ. Της 16931/16-5-2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα
«Έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ταυτόχρονη κατάργηση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής» (Β΄1410).
2. Την αριθμ. 2943/23-3-2020 αιτιολογημένη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία προκύπτει πρόσθετη δαπάνη σε βάρος των πιστώσεων του Ε.Φ. 1055.201.0000000
«Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου» του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου η οποία θα καλυφθεί με σχετική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών, αποφασίζουμε: Άρθρο 1 Συστήνονται σύμφωνα με τα άρθρα 8 παρ. 4-5 και 10 παρ. 4-5 του ν. 4375/2016,
οι κάτωθι Δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
ΠΗΓΗ

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 12 Ιούλη 2020, στον 21ο αιώνα
Δεν υπολογίζουμε όσους αντιδρούν               για την Αγιά Σοφιά
ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΧΕΔΙΟ – ΒΟΜΒΑ               ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη               εγκαινιάστηκε στη Γερμανία 30 Μαΐου 2020!
Αφαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων               από την ύλη της ιστορίας της Γ' Λυκείου.
image Δείτε σαν σήμερα
image Δεν υπολογίζουμε όσους αντιδρούν
image ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΧΕΔΙΟ – ΒΟΜΒΑ
image Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη
image Αφαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Πέντε ελληνικά παιχνίδια που έγραψαν ιστορία...

Read More...

Αθλητισμός 6ος

Αθλητισμός 6ος

              Τα ματς της Τρίτης - Τι δείχνει η τηλεόραση

Read More...

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

              Serie A: Ο Ανιέλι θέλει κόσμο στα γήπεδα, οι παίκτες δεν θέλουν ματς νωρίς

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Πίστα Φόρμουλα 1 στην Θεσσαλία – Τι δήλωσε ο Κ. Αγοραστός

Read More...

Rally

		Rally

              Η βροχή σε ρόλο ρυθμιστή στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2020

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              Η Yamaha επιστρέφει στις ρίζες της Tenere με ένα σπέσιαλ μοντέλο

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

           
Eκτός τόπου & χρόνου η Κυβέρνηση Μητσοτάκη - Περιμένει βοήθεια από τις Βρυξέλλες!

Read More...

Μαξίμου

Μαξίμου

              Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στο Μαξίμου για τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας

Read More...

Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας

Σοβαρή πρόκληση η απόφαση Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

              «Οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο»: To ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού (Bίντεο)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 6ος

              Τα τσιμεντένια «κολονάκια» στις κορυφές βουνών και λόφων. Τι είναι, ποιος τα κατασκεύασε και σε τι χρησιμεύουν.

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

  29 Μαίου1453-Ένας Τούρκος Γράφει Για Την Άλωση Της Πόλης - Αυτά Τα Μέρη Είναι Των Ελλήνων Και Μια Μέρα Θα ’Ρθουν Να Τα Πάρουν

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ρωσία:

Ρωσία:

              Συγκλονιστικό μήνυμα Μόσχας για Αγιά Σοφιά: "Η μετατροπή της σε τζαμί θα ξεσηκώσει όλο τον χριστιανικό κόσμο"

Read More...

Αίγυπτος

Αίγυπτος

              Σε πολεμική ετοιμότητα οι Αιγυπτιακές ΕΔ - Πλοία, υποβρύχια & μαχητικά θα αναπτυχθούν στα σύνορα με Λιβύη

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Προειδοποίηση Χαφτάρ σε Ερντογάν: ''Θα σε πετάξουμε από την Λιβύη''

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 7ος

		EΛΛΑΔΑ 7ος

                GEWKWN : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, με τους ‘’Συμμάχους’’ και με τους προδότες…..

Read More...

EΛΛΑΔΑ 6ος

EΛΛΑΔΑ 6ος

              Τι συμβολίζει η Ελληνική σημαία – Γνωρίζετε την ιστορία της;

Read More...

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Πριν 2500 Χρόνια Και Πολύ Πριν Τους Άραβες Οι Αρχαίοι Έλληνες Γνώριζαν Την Άλγεβρα.

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              ΕΝΦΙΑ: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων απαλλάσσονται από την καταβολή του

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 6ος

              Συντάξεις: Ταυτόχρονη πληρωμή κύριων και επικουρικών από τον Αύγουστο

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

              Πῶς διέγραψε τὸ χρέος τῆς Ἑλλάδας ὁ Μεταξάς καὶ δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Διεθνὲς δικαστήριο

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              «Υπεύθυνοι» για την κλιματική αλλαγή οι κάστορες - Πως ακριβώς ευθύνονται;

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 6ος

              Όταν η δύση του ήλιου ενώνεται με την ανατολή - «Μαγικές» εικόνες! (βίντεο)

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

              Μουσείο της φύσης: Το μεγαλύτερο ελατοδάσος της Ελλάδας βρίσκεται στην Δράμα και είναι 700.000 στρέμματα

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Δέκα τοποθεσίες που δεν μπορείς να επισκεφτείς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 6ος

              Από που πήραν το όνομά τους οι 12 μήνες του χρόνου;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για τον αγώνα της ελευθερίας: Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες...

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/7/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/7/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/6/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/05/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  30/05/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ στον εποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

              ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΕ...

Read More...

COVID-19

COVID-19

...

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Τα Σκόπια αιτήθηκαν την κατάργηση του βασικού όρου των Πρεσπών: Να αποκαλούνται «Μακεδονία»...

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
ΡΟΔΟΣ: Έξι μήνες φυλάκιση γιατί μετέφεραν τον Επιτάφιο...

Read More...

Δωρεές

Δωρεές

              στη...

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Το βίντεο από την πρώτη παρουσίαση στελεχών του κινήματος“Έλληνες Για Την Πατρίδα”

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

Χρυσή Αυγή

		Χρυσή Αυγή

             
  Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided