Παρασκευή, Δεκέμβριος 04, 2020

COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

Αντισηπτικά χεριών: Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για την προστασία από τον κορονοϊό

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντισηπτικά χεριών:

Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για την προστασία από τον κορονοϊό

Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ και το συμπέρασμα των επιστημόνων

 

Ελλάδα:  2.706. νεκροί και  111.537. κρούσματα  1882 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο οι θάνατοι από COVID-19 σε όλο τον πλανήτη

Αντισηπτικά χεριών: Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για την προστασία από τον κορονοϊό

Ήδη από τα πρώτα ξεσπάσματα της πανδημίας, οι ειδικοί συμβούλευαν να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό χεριών με τουλάχιστον 60% περιεκτικότητα αλκοόλ ώστε να εξουδετερώνεται ο κορονοϊός.

Μια νέα μελέτη ωστόσο ανατρέπει αυτή την εικόνα, δείχνοντας πως ακόμα και τα αντισηπτικά που δεν έχουν οινόπνευμα «δουλεύουν εξίσου καλά» στο σκότωμα του ιού με τα αντίστοιχα που περιέχουν αλκοόλ.

Η μελέτη ανέλυσε 4 προϊόντα της αγοράς για την απολύμανση των χεριών που δεν περιέχουν αλκοόλ και βρήκε πως 3 από αυτά μπορούσαν να εξουδετερώσουν τον κορονοϊό κατά 99,9% σε 15 λεπτά.

Οι ερευνητές συνέκριναν κατόπιν την αποτελεσματικότητα του χλωριούχου βενζαλκόνιου, του βακτηριοκτόνου που περιέχουν συνήθως τα αντισηπτικά που δεν έχουν αλκοόλ, με άλλα δραστικά συστατικά.

«Τα αποτελέσματά μας υποδεικνύουν ότι τα χωρίς αλκοόλ αντισηπτικά χεριών δουλεύουν εξίσου καλά. Κι έτσι θα μπορούσαμε, ίσως και να πρέπει, να τα χρησιμοποιούμε για να ελέγξουμε την Covid», δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης, ακαδημαϊκός Benjamin Ogilvie.

Τα αντισηπτικά χωρίς αλκοόλ έχουν αποδειχτεί πως είναι αποτελεσματικά στη μάχη με άλλους ιούς, όπως του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Hospital Infection», καταλήγει πως το «χλωριούχο βενζαλκόνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ χαμηλότερες συγκεντρώσεις και δεν προκαλεί το αίσθημα του ‘‘εγκαύματος’’ που ξέρουμε από τη χρήση αντισηπτικών με αλκοόλ».

Οι διεθνείς φορείς υγείας συνεχίζουν να συνιστούν τη σωστή πλύση των χεριών με νερό και σαπούνι ως το Νο 1 μέτρο προφύλαξης.

 

 

 

 

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας:

Οι νέες συστάσεις για τις μάσκες

Σε ποια μέρη πρέπει να τις φοράμε

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι νέες συστάσεις για τις μάσκες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αναθεωρώντας τις συστάσεις του Ιουνίου για τις μάσκες, εξέδωσε νέες αναφέροντας ότι όσοι ζουν σε περιοχές που έχει εξαπλωθεί ο COVID-19 πρέπει να φοράνε μάσκες στα καταστήματα, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία, αν ο εξαερισμός δεν είναι επαρκής, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Επίσης οι υγειονομικοί μπορούν να φορούν μάσκες N95 (που δεν είναι μίας χρήσης και μπορούν να συγκρατήσουν τουλάχιστον το 95% των αιωρούμενων σωματιδίων, μεγέθους πάνω από 0,3 nitron) όταν φροντίζουν με ασθενείς με κορονοϊό. Αποδεδειγμένα οι μάσκες αυτές τους προστατεύουν όταν κάνουν ιατρικές πράξεις που παράγουν αερολύματα.

ΕNEWSBEAST.GR 2/12/2020

twitter sharing button
ΣΧΟΛΙΟ : Πάτε καλά οι Αρχιερείς ή να βάλω τις φωνές;

Το ΔΙΣ εξαμαρτείν ουκ ανδρός ανδρείου.

Tίθενται πλέον σοβαρά θέματα επί τάπητος και σίγουρα με τέτοιο ιερατείο δεν μπορούμε να πάμε σε έκδοση νέων ταυτοτήτων,σφραγίσματα κλπ.Ελεγε κάποτε ο Άγιος Πα’ι’σιος ότι η εκκλησία πρέπει να κρατήσει μία σοβαρή στάση,αλλά δυστυχώς με τέτοιο ιερατείο δεν βλέπω το νόημα να υπάρχουν θρησκευτικά σάιτ και ιστολόγια για να αγωνιστούν περί της Ορθόδοξης  Δογματικής Αλήθειας.

Μπορεί οι εικόνες να κλαίνε και να αντικατοπτρίζουν τη σημερινή άθλια πνευματική κατάσταση όλων μας,αλλά αν δεν γίνουν άμμεσα σοβαρά γεγγονότα για να υπάρξει πνευματική ανάταση,μας βλέπω να πηγαίνουμε όλοι αδιάβαστοι.

Με ποιό δικαίωμα αρνείσται στο λαό τη Μετάνοια,την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία;

Με ποιό δικαίωμα θα αφήσετε το λαό Αλειτούργητο για όσο χρονικό διάστημα θα υπάρχει η 2η καραντίνα,η οποία σίγουρα δεν θα κρατήσει 3 εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο κι αυτό θα το δούμε στην πράξη όταν έρθει η ώρα,ενώ κανένας Αρχιερέας δεν τόλμησε να βγάλει σε Λειτανεία,τον Άγιο Δημήτριο,τον Άγιο Γεράσιμο,τον ΄Αγιο Διονύσιο,την Αγία Θεοδώρα την Αυγούστα και τον Άγιο Σπυρίδωνα ώστε να σταματήσει το κακό με τον ιό΄,όπως γινόταν ανά τους αιώνες,αλλά τηρούμε τα επιστημονικά πρότυπα να μείνουν οι Άγιοι μέσα στους Ναούς.

Αυτά που έρχονται πλέον στην Ελλάδα είναι χωρίς προηγούμενο,τέτοια δεινά σίγουρα δεν έχει ξαναδεί άλλη γενιά,αφού όπως λένε και οι προφητείες αναλόγως της Μετάνοιας θα είναι και η ένταση των γεγγονότων.

Βλέπω ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Επιμέλεια : ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

-Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 οι χώροι λατρείας στην ελληνική επικράτεια θα είναι κλειστοί για τους πιστούς, ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα για τους χώρους λατρείας η ΚΥΑ προβλέπει:

Τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών ή κάθε είδους θρησκευτικής τελετής αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων. Δεν επιτρέπεται η παρουσία φυσικών προσώπων, πλην των αναφερόμενων στο προηγούμενο εδάφιο, στους χώρους λατρείας αυτής κατά τη διάρκεια αυτής, καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση.

Για τις κηδείες και τις σχετικές λειτουργίες και λοιπές ιεροπραξίες και ταφικές εκδηλώσεις, επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο του θρησκευτικού λειτουργού, έως εννέα (9) ατόμων και των προσώπων που επιμελούνται της ταφής.΄΄

ΣΧΟΛΙΟ ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :

Ετσι ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία του λουκέτου στους Ιερούς Ναούς για τον λαό.

Γνωρίζουν όμως όσοι συναποφάσισαν για το κλεισιμο των εκκλησιών ότι, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ!

https://orthodoxathemata.blogspot.com/2020/11/30-2020.html

vimaorthodoxias.gr Triklopodia 8/11/2020

 

 

 

 

Κορονοϊός : Η Ελλάδα έρχεται δεύτερη στον κόσμο σε αρνητές μετά… τη Νιγηρία

Newsroom Newsroom 30/10/2020

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας εμπλέκουν από τον… Μπιλ Γκέιτς και το τσιπάκι που θα μας εμφυτεύουν με το εμβόλιο

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη χώρα, τα οποία μάλιστα μεταξύ άλλων αποτυπώνονται στον καθημερινό αριθμό των νοσούντων και των νεκρών, οι αρχές έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου λαμβάνοντας καθημερινά σχεδόν νέες δέσμες μέτρων υπό τον φόβο κατάρρευσης του συστήματος Υγείας.

Παράλληλα με τον κοροναϊό όμως, έχει αναπτυχθεί μια ακόμη πανδημία η οποία εξαπλώνεται, αν όχι γρηγορότερα, σίγουρα με την ίδια ταχύτητα. Πρόκειται για την πανδημία της συνωμοσιολογίας, που επιτυγχάνεται με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την παραπληροφόρηση.

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας εμπλέκουν από τον… Μπιλ Γκέιτς και το τσιπάκι που θα μας εμφυτεύουν με το εμβόλιο, μέχρι τις κεραίες 5G, όπου… στις περιοχές που έχουν εγκατασταθεί έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κοροναϊού.

Μάλιστα, η διάδοση αυτών των συνωμοσιών εντείνει την ανησυχία και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα που ωθεί αρκετούς να μην τηρούν τα μέτρα και να σπέρνουν τον κοροναϊό με αποτέλεσμα την αύξηση κρουσμάτων.

Η Ελλάδα δεύτερη σε συνωμοσιολόγους

Η εφημερίδα «The Guardian» αποκαλύπτει πως, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και αφορά στις χώρες όπου οι άνθρωποι πιστεύουν πως οι αρχές, πολύ πιθανόν, «επίτηδες υπερβάλουν και μεγεθύνουν τους αριθμούς των θανάτων από κοροναϊό», η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετά τη… Νιγηρία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο κοροναϊός οφείλεται για τον θάνατο περισσότερων από 1,1 εκατ. ανθρώπων, ωστόσο μια από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας των τελευταίων μηνών υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι… φουσκωμένος. Αυτό ακριβώς πιστεύει, σύμφωνα με την έρευνα, το 46% των Ελλήνων.

Την πρώτη θέση -με τους περισσότερους δύσπιστους- κατέχει η Νιγηρία,  με το ποσοστό των αρνητών της θνησιμότητας του ιού να φτάνει το 59%.

Μετά τη Νιγηρία και την Ελλάδα, ακολουθούν η Νότια Αφρική, το Μεξικό και οι ΗΠΑ, όπου οι ερωτηθέντες παρουσιάζονται σκεπτικοί για τα στοιχεία των θανάτων που δημοσιοποιούν οι αρχές.

«Κάθε τρομακτικό γεγονός, όπως μια πανδημία ή μια μαζική δολοφονία, που κάνει του ανθρώπους να χάνουν την αίσθηση του ελέγχου θα οδηγήσει σε θεωρίες συνωμοσίας» εξηγεί ο Stephan Lewandowsky, καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και ειδικός στην παραπληροφόρηση.

«Δίνουν στους ανθρώπους μια ψευδαίσθηση παρηγοριάς: Το αίσθημα ότι δεν βρίσκονται στο έλεος της τυχαιότητας. Είναι επικίνδυνες σε κάθε εποχή, ακόμη περισσότερο όμως εν μέσω μιας πανδημίας, στο βαθμό που μπορούν να κάνουν τους πολίτες να αγνοούν τις επίσημες συστάσεις ή να διαπράττουν πράξεις βίας και βανδαλισμού» προσθέτει.

 

 

 

 

ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΙΛ&ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ....


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αυτό θα έπρεπε πραγματικά να είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα δημόσιας υγείας της δεκαετίας, αλλά αντ ‘αυτού δίνεται λίγη προσοχή – κυρίως λόγω του υψηλού προφίλ των εμπλεκόμενων ατόμων και οργανισμών.....

Τα Ηνωμένα Έθνη αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι μια μεγάλη διεθνής πρωτοβουλία εμβολίων προκαλεί στην πραγματικότητα ένα θανατηφόρο ξέσπασμα της ίδιας της ασθένειας που έπρεπε να εξαλείψει.
Ενώ διεθνείς οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα υπερηφανεύονται τακτικά για την «εξάλειψη της πολιομυελίτιδας» με εμβόλια – το αντίθετο φαίνεται να ισχύει, με εμβόλια που προκαλούν το θάνατο δεκάδων νέων που ζουν στην Αφρική.
Οι αξιωματούχοι της υγείας έχουν τώρα παραδεχτεί ότι το σχέδιό τους να σταματήσουν την «άγρια» πολιομυελίτιδα είναι πυρκαγιά, καθώς πολλά παιδιά παραλύονται από ένα θανατηφόρο στέλεχος του παθογόνου που προέρχεται από ένα ζωντανό εμβόλιο – προκαλώντας εξάπλωση ενός μολυσματικού κύματος πολιομυελίτιδας.
Αυτή η τελευταία πανδημία που προκλήθηκε από τη φαρμακευτική αγωγή ξεκίνησε στις αφρικανικές χώρες του Τσαντ και του Σουδάν, με τον ένοχο να αναγνωρίζεται ως ιός πολιομυελίτιδας ιού τύπου 2.
Οι αξιωματούχοι φοβούνται τώρα ότι αυτό το νέο επικίνδυνο στέλεχος θα μπορούσε σύντομα να «πηδήξει ηπείρους», προκαλώντας περαιτέρω θανατηφόρες επιδημίες σε όλο τον κόσμο.
Σοκαριστικό όπως ακούγεται, αυτό το πρόβλημα της Big Pharma δεν είναι καινούργιο. Αφού ξόδεψε περίπου 16 δισεκατομμύρια δολάρια για 30 χρόνια για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, οι διεθνείς οργανισμοί υγείας «επανειλημμένα» επανέφεραν την ασθένεια στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Ιράν, καθώς η περιοχή της Κεντρικής Ασίας επλήγη από ένα μολυσματικό στέλεχος πολιομυελίτιδας που γεννήθηκε από ένα φαρμακευτικό προϊόν, εμβόλιο. Επίσης, το 2019, η κυβέρνηση της Αιθιοπίας διέταξε την καταστροφή 57.000 φιαλιδίων εμβολίου από το στόμα κατά της πολιομυελίτιδας τύπου 2 (mOPV2) μετά από παρόμοιο ξέσπασμα πολιομυελίτιδας.
Το ίδιο περιστατικό συνέβη και στην Ινδία.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εμβόλιο από το στόμα για πολιομυελίτιδα προωθείται από την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Εξάλειψης της Πολιομυελίτιδας (GPEI), μια κοινοπραξία που υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
Όλα αυτά θα πρέπει να προκαλούν ανησυχία, ειδικά με τις δυτικές κυβερνήσεις και τους διακρατικούς φαρμακευτικούς γίγαντες που βιάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους πειραματικό εμβόλιο που χρηματοδοτείται από τον Gates για τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Επί του παρόντος, το πρώτο πειραματικό εμβόλιο COVID-19 δοκιμάζεται στον αφρικανικό πληθυσμό μέσω του GAVI Vaccine Alliance, ενός άλλου οργανισμού που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates. Ένας μεγάλος κύκλος δοκιμών σε ανθρώπους πραγματοποιείται στη Νότια Αφρική, το οποίο διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ – ένα άλλο ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το Γκέιτς.
Αυτή η τελευταία αποκάλυψη από την Αφρική θα πρέπει να ωθήσει τους δημοσιογράφους και τους υποστηρικτές της υγείας να κάνουν πιο δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του πολύτιμου εμβολίου COVID «θαύμα».
Η AP News αναφέρει σχετικά:
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι ένα νέο ξέσπασμα πολιομυελίτιδας στο Σουδάν συνδέεται με μια συνεχιζόμενη επιδημία που προκαλείται από εμβόλιο στο Τσαντ – μια εβδομάδα αφότου ο οργανισμός υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου κήρυξε την αφρικανική ήπειρο απαλλαγμένη από τον ιό της άγριας πολιομυελίτιδας.
Σε δήλωση αυτή την εβδομάδα, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι δύο παιδιά στο Σουδάν – το ένα από το κράτος του Νότιου Νταρφούρ και το άλλο από το κράτος Gedarif, κοντά στα σύνορα με την Αιθιοπία και την Ερυθραία – παραλύθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Και οι δύο είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα κατά της πολιομυελίτιδας. Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι οι αρχικές έρευνες επιδημίας δείχνουν ότι οι περιπτώσεις συνδέονται με μια συνεχιζόμενη εστία που προέρχεται από εμβόλιο στο Τσαντ που εντοπίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και τώρα εξαπλώνεται στο Τσαντ και το Καμερούν.
«Υπάρχει τοπική κυκλοφορία στο Σουδάν και συνεχιζόμενη κοινή χρήση της μετάδοσης με το Τσαντ», ανέφερε η υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτοντας ότι η γενετική αλληλουχία επιβεβαίωσε πολλές εισαγωγές του ιού στο Σουδάν από το Τσαντ.
Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι βρήκε 11 επιπλέον κρούσματα πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλιο στο Σουδάν και ότι ο ιός είχε επίσης εντοπιστεί σε περιβαλλοντικά δείγματα. Υπάρχουν συνήθως πολλές περισσότερες αναφορές για κάθε επιβεβαιωμένο ασθενή με πολιομυελίτιδα. Η εξαιρετικά μολυσματική ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα σε μολυσμένο νερό και συχνότερα προσβάλλει παιδιά κάτω των 5 ετών.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, ο ζωντανός ιός της πολιομυελίτιδας στο στοματικό εμβόλιο μπορεί να μεταλλαχθεί σε μορφή ικανή να προκαλέσει νέα κρούσματα.
Την περασμένη εβδομάδα, η ΠΟΥ και οι συνεργάτες της δήλωσαν ότι η αφρικανική ήπειρος ήταν απαλλαγμένη από τον ιό της άγριας πολιομυελίτιδας, χαρακτηρίζοντάς την «μια απίστευτη και συναισθηματική μέρα».
Τη Δευτέρα, ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από το εμβόλιο σε όλη την Κεντρική Αφρική και το Κέρας της Αφρικής ήταν «υψηλός», σημειώνοντας τις μετακινήσεις πληθυσμού μεγάλης κλίμακας στην περιοχή.
Περισσότερες από δώδεκα αφρικανικές χώρες μάχονται επί του παρόντος κρούσματα πολιομυελίτιδας που προκαλούνται από τον ιό, όπως η Αγκόλα, το Κονγκό, η Νιγηρία και η Ζάμπια.
Families of 28 children paralysed following a vaccination jab seeking compensation
Δείτε τι τον έκαναν τα εμβόλια
Controversial researcher claims link between vaccine and autism | 60 Minutes Australia
Εν μέσω πανδημίας κοροναϊού, πολλές από τις μεγάλης κλίμακας εκστρατείες εμβολιασμού που απαιτούνται για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας έχουν διαταραχθεί σε ολόκληρη την Αφρική και αλλού, αφήνοντας εκατομμύρια παιδιά ευάλωτα σε μολύνσεις.
Τον Απρίλιο, η ΠΟΥ και οι συνεργάτες της πρότειναν απρόθυμα να σταματήσουν προσωρινά τις εκστρατείες μαζικής ανοσοποίησης κατά της πολιομυελίτιδας, αναγνωρίζοντας ότι η κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επανεμφάνιση της νόσου. Τον Μάιο, ανέφεραν ότι είχαν ανασταλεί 46 εκστρατείες εμβολιασμού παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας σε 38 χώρες, κυρίως στην Αφρική, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.
Ορισμένες από τις εκστρατείες έχουν ξαναρχίσει πρόσφατα, αλλά οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας πρέπει να εμβολιάσουν περισσότερο από το 90% των παιδιών στις προσπάθειές τους να εξαλείψουν την παράλυτη νόσο.
Οι αξιωματούχοι της υγείας είχαν αρχικά ως στόχο να εξαλείψουν την πολιομυελίτιδα έως το 2000, μια προθεσμία που επανειλημμένα έπεσε πίσω και έχασε. Η άγρια πολιομυελίτιδα παραμένει ενδημική στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Και οι δύο χώρες αγωνίζονται επίσης να περιορίσουν την εμφάνιση πολιομυελίτιδας.
Πηγή:
https://21stcenturywire.com/2020/09/04/un-forced-to-admit-gates-funded-vaccine-is-causing-polio-outbreak-in-africa/
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ  www.nikosxeiladakis.gr

στις Οκτωβρίου 06, 2020 πηγή πηγή

 

 

 


ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ,

ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ : τον τρόμο, την τρέλα, την χειραγώγηση, την δικτατορία, τα ψέματα και τη μεγαλύτερη απάτη για την υγεία του 21ου αιώνα....

26 Αυγούστου 2020
Εκατοντάδες επιστήμονες/επαγγελματίες υγείας απ' όλο τον κόσμο, ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στην μαζική ψύχωση COVID-19.
Μια συλλογικότητα επαγγελματιών υγείας έδωσε στη δημοσιότητα στις 28/8/20 ένα ''Μήνυμα διεθνούς συναγερμού'' απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου. Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής, εκ των οποίων ο μικροβιολόγος και ειδικός στις λοιμώδεις και τροπικές νόσους,
Martin Haditsh.

Η συλλογικότητα εξετάζει την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, την παραποίηση των στοιχείων, τον ρόλο του ΠΟΥ, τις επιπτώσεις του εγκλεισμού ή της χρήσης μάσκας, και συγκεκριμένα, ζητά από τις κυβερνήσεις "να άρουν τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις των πολιτών". Μπορείτε εδώ να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.
Καλούνται όσοι επαγγελματίες υγείας επιθυμούν, να συμμετάσχουν στη συλλογική κίνηση "Ενωμένοι Επαγγελματίες Υγείας", να στείλουν μήνυμα με τα στοιχεία τους (όνομα, επαγγελματική ιδιότητα, χώρα) στο μέηλ:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ακολουθεί μετάφραση του πλήρους κειμένου της επιστολής, από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
Εμείς, επαγγελματίες της Υγείας από διάφορες χώρες του κόσμου:
1. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ όλα αυτά τα τρελά και δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν από την αρχή της μάχης κατά του SARS-CoV-2 (καραντίνα, σταμάτημα της οικονομίας και της εκπαίδευσης, κοινωνική αποστασιοποίηση, μάσκες για όλους, κλπ) γιατί αυτά είναι εντελώς αδικαιολόγητα, δεν βασίζονται σε καμιά επιστημονική απόδειξη και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της Ιατρικής.
Αντίθετα υποστηρίζουμε βεβαίως λογικά μέτρα, όπως τις οδηγίες πλυσίματος χεριών, το να φτερνιστεί ή να βήξει κανείς στον αγκώνα του, τη χρήση χαρτομάντηλου μιας χρήσης κλπ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη μ' έναν νέο ιό: γνώρισε τον H2N2 το 1957, τον H3N2 το 1968,τον SARS-CoV το 2003, τον H5N1 το 2004, τον H1N1 το 2009, τον MERS-CoV το 2012 και αντιμετωπίζει όλα τα χρόνια τον ιό της εποχικής γρίπης. Ωστόσο, κανένα από τα μέτρα που ελήφθησαν για τον SARS-CoV-2 δεν πάρθηκε γι' αυτούς τους ιούς.
Μας λένε:
''Αλλά ο SARS-CoV-2 είναι πολύ μεταδοτικός''
κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Αυτός ο ισχυρισμός απορρίφθηκε επίσης από τους ειδήμονες διεθνούς εγνωσμένου κύρους (1). Μια απλή σύγκριση με τους άλλους ιούς φανερώνει ότι η μεταδοτικότητα του του SARS-CoV-2 είναι μέτρια (2, 3). Αρρώστιες όπως η ιλαρά μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ πιο μεταδοτικές. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ιλαρά μπορεί να μολύνει ως και 20 άτομα, ενώ ένα άτομο μολυσμένο από αυτόν τον κορωνοϊό δεν μολύνει παρά 2 ή 3, ήτοι: 10 φορές λιγότερους από ό,τι η ιλαρά.
''Αλλά, αυτός είναι ένας νέος ιός''
κι απαντάμε:
ο H1N1 κι οι άλλοι ιοί που αναφέραμε ΗΤΑΝ επίσης νέοι ιοί. Ωστόσο: δεν θέσαμε σε καραντίνα τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγιή άτομα να φορούν μάσκες. Επιπλέον, κάποιοι ειδικοί λένε ότι είναι πιθανό αυτός ο ιός να κυκλοφορούσε ήδη από πριν, χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί (4).
''Αλλά, δεν έχουμε εμβόλιο''
κι απαντάμε:
στην αρχή του H1N1 δεν είχαμε επίσης εμβόλιο, όπως στην εποχή του SARS-CoV. Ωστόσο: δεν θέσαμε σε lockdown τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγιή άτομα να φορούν μάσκες.
''Αλλά αυτός ο ιός είναι πολύ πιο θανατηφόρος''
κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Συγκρίνοντας απλώς με τη γρίπη και λαμβάνοντας υπόψιν την περίοδο μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 31ης Μαρτίου, είχαμε παγκόσμια (όταν λήφθηκαν αυτά τα μέτρα) 860.000 κρούσματα και 40.000 θανάτους, τη στιγμή που η γρίπη κατά το ίδιο διάστημα 5 μηνών προσβάλλει, κατά μέσο όρο, 420 εκατ. ανθρώπους και σκοτώνει 270.000.
Επιπλέον, το ποσοστό θνησιμότητας που ανακοίνωσε ο ΠΟΥ (3,4%) υπερεκτιμήθηκε κατά πολύ και απορρίφθηκε εξαρχής από κορυφαίους ειδικούς επιδημιολόγους (5).
Όμως, ακόμη και αν δεχτούμε αυτό το ποσοστό θνησιμότητας, διαπιστώνουμε ότι αυτός ο κορονωϊός είναι τρεις φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2003 (10%) και 10 φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2012 (35%).
''Αλλά ο COVID-19 είναι μια σοβαρή ασθένεια''
κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Ο SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός για τον γενικό πληθυσμό, γιατί δίνει κατά το 85% ήπιες μορφές, το 99% των μολυσμένων υποκειμένων θεραπεύονται, δεν αποτελεί έναν κίνδυνο για τις έγκυες γυναίκες όσο και για τα παιδιά (αντίθετα με τη γρίπη), εξαπλώνεται λιγότερο γρήγορα απ' ό,τι η γρίπη (6) και το 90% των ατόμων που πέθαναν είναι ηλικιωμένοι (που οφείλουν βεβαίως να προστατεύονται όπως και οι άλλες ευπαθείς ομάδες).
Γι' αυτό ειδήμονες χαρακτήρισαν «ντελίριο» την διατύπωση ότι είναι μια σοβαρή ασθένεια και δήλωσαν στις 19 Aυγούστου τρέχοντος, ότι ''δεν είναι χειρότερη από τη γρίπη'' (7).
''Αλλά, υπάρχουν άτομα ασυμπτωματικά''
κι απαντάμε:
στη γρίπη επίσης, το 77% των μολυσμένων υποκειμένων είναι ασυμπτωματικά και ίσως μπορούν επίσης να μεταδώσουν τον ιό (8). Ωστόσο: δεν λέμε κάθε χρόνο στους υγιείς να φέρουν μάσκες και να τηρούν κοινωνική αποστασιοποίηση παρά το ότι η γρίπη μολύνει 1 δις άτομα και σκοτώνει 650.000.
''Αλλά αυτός ο ιός προκαλεί κορεσμό στα νοσοκομεία''
κι απαντάμε:
Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ.
Ο κορεσμός δεν αφορά παρά κάποια νοσοκομεία, αλλά κάνουμε τον κόσμο να πιστεύει ότι όλο το νοσοκομειακό σύστημα κορέσθηκε ή ότι ο κορεσμός είναι επικείμενος, ενώ υπάρχουν χιλιάδες νοσοκομεία σε κάποιες χώρες.
Είναι λογικό κι αληθινό να αποδίδουμε, για παράδειγμα, σε 1000 ή 2000 νοσοκομεία μια κατάσταση που επηρεάζει μόνο 4 ή 5 νοσοκομεία;
Δεν είναι παράξενο που κάποια νοσοκομεία έφτασαν να είναι υπερπλήρη, επειδή ήταν επίκεντρα της επιδημίας (όπως στη Λομβαρδία της Ιταλίας, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ).
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες τα νοσοκομεία έρχονταν σε κατάσταση κορεσμού (όπως και οι ΜΕΘ) και σε προηγούμενες επιδημίες γρίπης (9), και τότε ακόμα μιλούσαμε για "τσουνάμι" ασθενών στα νοσοκομεία, για "κορεσμένα νοσοκομεία", για τέντες που στήνονταν στον εξωτερικό χώρο των νοσοκομείων, για "εμπόλεμες ζώνες", για "νοσοκομεία που καταρρέουν" και για "καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης".
Παρόλα αυτά, δεν βάλαμε σε καραντίνα ολόκληρες χώρες, δεν σταματήσαμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν εφαρμόσαμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στους υγιείς ανθρώπους να φορούν μάσκες.
2. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτά τα τρελά μέτρα επίσης λόγω των καταστροφικών τους συνεπειών, που έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται:
αυτοκτονίες αγχωμένων ανθρώπων όπως έχουν αναφερθεί στην Κίνα, ανάπτυξη ψυχιατρικών παθολογιών, παράλυση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών και φοιτητών, αρνητικές επιπτώσεις και κίνδυνοι στα ζώα, παραμέληση άλλων ασθενειών (ιδιαίτερα των χρόνιων) και αύξηση της θνησιμότητας τους, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, οικονομικές απώλειες, ανεργία, σοβαρή οικονομική κρίση (λίγοι γνωρίζουν ότι η οικονομική κρίση του 2007 - 2008 προκάλεσε τουλάχιστον 13.000 αυτοκτονίες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική) σοβαρές συνέπειες στη γεωργία, αποσταθεροποίηση των χωρών και της κοινωνικής ειρήνης και κίνδυνος έναρξης πολέμων.
Άρθρο (5) δημοσιευμένο στο European Journal of Clinical Investigation κατήγγειλε, από την αρχή, τις βλάβες από τα ακραία μέτρα που δεν βασίζονται σε δεδομένα, την υπερβολή στην ενημέρωση για τους πραγματικούς κινδύνους από τον ιό και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων (ακόμα και από μεγάλα έντυπα).
Κάποιοι μάλιστα συνέκριναν αυτήν την πανδημία με τη γρίπη του 1918, κάτι που αποτελεί ΨΕΜΑ και χειραγώγηση, αφού εκείνη είχε σκοτώσει 50 εκατ. ανθρώπους και δεν έχει καμία σχέση με τον αριθμό των νεκρών αυτού του κορωνοϊού.
3. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την υποχρέωση εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών, όπως γίνεται σε κάποιες χώρες, γιατί ο SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός που δεν δικαιολογεί αυτό το μέτρο, σύμφωνα και με τον ΠΟΥ.
Επίσης σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες και ασχέτως της σοβαρότητας μιας πανδημίας (μέτρια, σοβαρή, πολύ σοβαρή) η ιχνηλάτηση των επαφών δεν συνίσταται.
Εφαρμόζουμε ιχνηλάτηση επαφών στις επιδημίες γρίπης;
Κι όμως, ο ιός της γρίπης προσβάλλει πολύ περισσότερους ανθρώπους και θέτει πολύ περισσότερο κόσμο σε κίνδυνο απ' ό,τι αυτός ο κορωνοϊός.
4. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη λογοκρισία εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών υγείας για να τους εμποδίσετε να πουν την αλήθεια (10) (ειδικά σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές).
5. Συμμεριζόμαστε τις απόψεις των ειδικών που καταγγέλλουν τη συμπερίληψη των ανιχνευτικών τεστ στην καταμέτρηση των κρουσμάτων, ακόμα και όταν τα άτομα είναι καλά στην υγεία τους και ασυμπτωματικά.
Αυτό έχει οδηγήσει σε μια υπερεκτίμηση του αριθμού των κρουσμάτων.
Πρέπει να θυμηθούμε ότι ο ορισμός (11) του "κρούσματος" στην επιδημιολογία είναι "η εμφάνιση πολλών πιθανών αποτελεσμάτων: ασθένειες, επιπλοκές, συνέπειες, θάνατος".
Στην λεγόμενη επιτήρηση συνδρόμων, ορίζεται ως κρούσμα η εμφάνιση μη ειδικών περιστατικών, όπως η ομαδοποίηση συμπτωμάτων ή λόγων που οδηγούν στην αναζήτηση ιατρικής φροντίδας, οι νοσηλείες, οι κλήσεις στις υπηρεσίες επειγόντων.

Επομένως, λέμε: πρέπει να διαχωρίσουμε τα ανιχνευτικά τεστ από τα κρούσματα και να πάψουμε να τα συγχέουμε.
6. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη εμπειρογνωμόνων που καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ατόμων που έχουν πεθάνει από τον ιό και ατόμων που έχουν πεθάνει με τον ιό (με συννοσηρότητα), το γεγονός ότι η αιτία θανάτου αποδίδεται στο SARS-CoV-2 χωρίς τεστ ή αυτοψία και ότι οι γιατροί πιέζονται να φέρουν το COVID-19 ως αιτία θανάτου, ακόμα κι αν ο ασθενής πέθανε από κάτι άλλο.
Αυτό οδηγεί σε υπερεκτίμηση του αριθμού των θανάτων και αποτελεί σκανδαλώδη χειραγώγηση των αριθμών, διότι κατά τη διάρκεια επιδημιών εποχικής γρίπης, για παράδειγμα, δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο.
Ειδικά από τη στιγμή που το 20% των ασθενών με COVID είναι μολυσμένοι επίσης και με άλλους ιούς του αναπνευστικού (12).
Μετά από επανεκτίμηση, μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου σε μια ευρωπαϊκή χώρα (13) έδειξε ως άμεση αιτία τον κορωνοϊό.
Σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, οι καθηγητές Yoon Loke και Carl Heneghan αποκάλυψαν ότι ένας ασθενής που είχε βρεθεί θετικός, αλλά είχε επιτυχή θεραπεία και πήρε εξιτήριο, μετρούνταν παρόλα αυτά ως θύμα COVID, ακόμα κι αν ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή προσβολή ή τον είχε χτυπήσει λεωφορείο, τρεις μήνες αργότερα.
Ο διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων μιας χώρας της Βόρειας Αμερικής παραδέχτηκε στις 31 Ιουλίου ότι πράγματι υπήρχε ισχυρό οικονομικό κίνητρο για τα νοσοκομεία, προκειμένου να διογκώνουν τους αριθμούς θανάτων από κορωνοϊό.
7. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη ειδικών που έχουν προειδοποιήσει κατά της σχεδόν συστηματικής διασωλήνωσης ορισμένων ασθενών, λόγω του τρελού φόβου του ιού. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν, επειδή έχουν οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων (14).
8. Λέμε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια επανεξέταση της αναλυτικής και κλινικής αξίας των τεστ που κυκλοφορούν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των ιολογικών τεστ.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πολλά τεστ, μεγάλο μέρος των οποίων δεν έχει αξιολογηθεί ως προς τις επιδόσεις του (πχ αναλυτική εξειδίκευση, ειδικά για τους 4 εποχιακούς κορωνοϊούς).
Αυτό είναι πολύ σοβαρό, γιατί εκτός από τα ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα, στη βιβλιογραφία αναφέρεται ανησυχητικός αριθμός ψευδώς θετικών, με αποτέλεσμα να υπερεκτιμάται ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων.
Σύμφωνα με καθηγητή της μικροβιολογίας, το ποσοστό των ψευδώς θετικών μπορεί να φτάνει και στο 20%.
Κάποια από τα επιστημονικά άρθρα που αναφέρονται σ' αυτά τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα, έχουν λογοκριθεί (15).

Οπότε, λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τα υποχρεωτικά ανιχνευτικά τεστ, λόγω της αναξιοπιστίας τους και της έλλειψης τεκμηρίωσης των επιδόσεών τους, αλλά και επειδή τίποτα σ' αυτόν τον κορωνοϊό (που είναι ένας ήπιος ιός με χαμηλή θνησιμότητα) δεν τα δικαιολογεί.
Όπως έχουμε πει: η γρίπη μολύνει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο (30 φορές περισσότερους από το SARS-CoV-2) και ωστόσο δεν απαιτείται κανένα τεστ για να ταξιδέψουμε.
9. Λέμε στους πολίτες: μην φοβάστε αυτός ο ιός είναι ήπιος εκτός κι αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες.
Αν τα τηλεοπτικά κανάλια κάναν το ίδιο για τη γρίπη, τα νούμερα [που θα μεταδίδουν] θα είναι πολύ μεγαλύτερα από του κορωνοϊού!

Η τηλεόραση θα μεταδίδει, κατά μέσο όρο, κάθε μέρα, 3 εκατ. κρούσματα και 2.000 θανάτους από γρίπη.
Και για τη φυματίωση, η τηλεόραση θα μεταδίδει κάθε μέρα, μέσο όρο, 30.000 κρούσματα και 5.000 θανάτους.
Στην πραγματικότητα ο ιός της γρίπης μολύνει ετησίως 1 δις άτομα και σκοτώνει 650,000 και η φυματίωση μολύνει ετησίως 10,4 εκατομμύρια και σκοτώνει 1,8 εκατομμύρια άτομα.

Επιπλέον, στην TV σας μιλούν για κρούσματα, ενώ πρόκειται για θετικούς στα ανιχνευτικά τεστ κι όχι για κρούσματα.
Το επιστημονικό άρθρο "SARS-CoV-2: fear versus data" που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό International Journal of Antimicrobial Agents, απέδειξε ότι ο κίνδυνος από τον ιό έχει υπερεκτιμηθεί και ότι ο φόβος μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από τον ίδιο τον ιό.
10. Λέμε στους πολίτες:
το πλύσιμο των χεριών είναι ένα αντανακλαστικό που πρέπει να έχουμε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας, είτε υπάρχει ο κορωνοϊός είτε όχι, επειδή είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο υγιεινής.

Όμως, η χρήση μάσκας όταν δεν είστε άρρωστοι και η άσκηση κοινωνικής απόστασης δεν αποτελούν μέρος της υγιεινής ή της διατήρησης της δημόσιας υγείας, είναι τρέλα.
Το να φοράτε μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει πολλές παρενέργειες στην υγεία σας (16) και τη μετατρέπει σε φωλιά μικροβίων.
"Ο ιός μπορεί να συγκεντρωθεί στη μάσκα και όταν την βγάλεις ο ιός μπορεί να μεταφερθεί στα χέρια σου και έτσι να εξαπλωθεί",
δήλωσε ο δρ Anders Tegnell, επιδημιολόγος.

Όταν ρωτήθηκε εάν οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο φορώντας μάσκες, η Δρ Jenny Harries απάντησε:
“Λόγω αυτών των προβλημάτων χειρισμού [της μάσκας], οι άνθρωποι μπορούν να θέσουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο.”
Ακόμα και οι οδοντίατροι, πρόσφατα, προειδοποίησαν για τις σοβαρές επιπτώσεις στη στοματική υγεία, επειδή βλέπουν ότι η πολύωρη χρήση της μάσκας οδηγεί σε ασθένειες, όπως η τερηδόνα, περιοδοντικές ασθένειες ή σοβαρή δυσοσμία της αναπνοής.
"Βλέπουμε περισσότερες φλεγμονές σε περισσότερους ανθρώπους, περισσότερες κουφάλες δοντιών και ασθένειες των ούλων...
Βλέπουμε φλεγμονές στα ούλα ανθρώπων που ήταν πάντα υγιείς και κουφάλες στα δόντια ανθρώπων που δεν είχαν ποτέ πριν...
Περίπου το 50% των ασθενών μας έχει επηρεαστεί από αυτά", λέει ο οδοντίατρος, δρ. Rob Ramondi.
"Όταν φορούν τη μάσκα, οι άνθρωποι τείνουν να αναπνέουν από το στόμα αντί από τη μύτη... Η αναπνοή από το στόμα προκαλεί ξηροστομία, που οδηγεί στη μείωση της έκκρισης σάλιου και το σάλιο είναι αυτό που πολεμά τα βακτήρια και καθαρίζει τα δόντια...
Έρχονται ασθενείς και μας λένε, "μυρίζει άσχημα η αναπνοή μου, χρειάζομαι καθαρισμό δοντιών.
Αλλά η δυσοσμία της αναπνοής σημαίνει είτε ότι ήδη έχεις περιοδοντική ασθένεια είτε ότι έχεις πολλά βακτήρια στη γλώσσα εξαιτίας της ξηροστομίας...
Οι ασθένειες των ούλων (περιοδοντικές ασθένειες) τελικά οδηγούν σε εγκεφαλικά και αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προσβολών", λέει ο οδοντίατρος, δρ. Marc Sclafani.
Επιπλέον, πολλοί δυσφορούν με τις μάσκες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι το στόμα και η μύτη δεν είναι φτιαγμένα για να φράσσονται. Αυτό που φοράτε είναι μια μάσκα, προφανώς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φίμωτρο της ελευθερίας σας.
Ειδικά από τη στιγμή που, όπως λένε αρκετοί ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Yoram Lass, η επιδημία έχει τελειώσει στις περισσότερες χώρες και εκείνοι που σας λένε το αντίθετο είναι ΨΕΥΤΕΣ.
Λέγοντας σας ότι η επιδημία δεν έχει τελειώσει, επισείωντας την απειλή ενός 2ου κύματος (το οποίο δεν βασίζεται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο), ζητώντας σας να φορέσετε μάσκα και να τηρήσετε κοινωνικές αποστάσεις, ο στόχος είναι, στην πραγματικότητα, η παράταση του φόβου έως ότου φτιαχτεί ένα εμβόλιο, ώστε να γίνει πιο αποδεκτό από εσάς.
11. Λέμε στις αεροπορικές εταιρείες: αρκετές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει συσχέτιση της υπερβολικής υγιεινής με την ανάπτυξη ασθενειών, όπως αλλεργιών, αυτοάνοσων νοσημάτων, φλεγμονών και κάποιών τύπων καρκίνου.
Αυτό είναι που στην ιατρική ονομάζεται: η υγιεινιστική υπόθεση.
Γι' αυτό, σταματήστε τις απολυμάνσεις και βγάλτε τις μάσκες και τις γελοίες προστατευτικές στολές των εργαζομένων σας, που έχουμε δει στα ΜΜΕ (17).
Αυτό είναι τρέλα.
Επίσης, τα αεροδρόμια πρέπει να σταματήσουν τις θερμομετρήσεις και τις καραντίνες.
Ο SARS-CoV-2 δεν είναι η μαύρη χολέρα.
Και εσείς, όπως και οι πολίτες, χειραγωγηθήκατε.
12. Λέμε στις κυβερνήσεις: άρετε όλους τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις για τους πολίτες (κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποχρεωτική χρήση μάσκας, κοινωνική απόσταση κ.λπ.) επειδή είναι ανόητοι και καθαρά δικτατορικοί και δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή την υγιεινή ή την διατήρηση της δημόσιας υγείας.
Δεν υπάρχει επιστημονικός ή ιατρικός λόγος για τους μη άρρωστους πολίτες να φορούν μάσκα (5).
Ο Δρ Pascal Sacré, αναισθησιολόγος και ιατρός επειγόντων, είπε:
''Το να αναγκάζουμε τον καθένα να τις φοράει συνεχώς [τις μάσκες], ενώ η επιδημία εξαφανίζεται, είναι επιστημονική και ιατρική παρέκκλιση''.
Ο καθηγητής Didier Raoult λέει:
''Η απόφαση περί περιορισμού, όπως η απόφαση χρήσης μασκών… δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα…''.
Οι δρ. Lisa Brosseau και Margaret Sietsema, ειδικοί στην προστασία του αναπνευστικού, λένε:
"Δεν συνιστούμε να απαιτείται από το γενικό κοινό, που δεν έχει συμπτώματα παρόμοια με της ασθένειας COVID-19 να φορούν συστηματικά υφασμάτινες ή χειρουργικές μάσκες, γιατί δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα ότι είναι αποτελεσματικές στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του SARS-COV-2..."
Ο καθηγητής Maël Lemoine διευκρίνισε επίσης ότι η αλλαγή στα λεχθέντα για τις μάσκες είναι: ''πολιτική, όχι επιστημονική''.
Σε ορισμένες ασιατικές χώρες, οι άνθρωποι φορούν μάσκες όλο το χρόνο (μεταξύ άλλων για να προστατευθούν από τη ρύπανση).
Μήπως αυτή η εκτεταμένη χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμπόδισε να έχουν επιδημίες κορωνοϊού;
Μήπως αυτή η ευρεία χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμποδίζει να έχουν επιδημίες της γρίπης ή άλλων αναπνευστικών ιών κάθε χρόνο;
Η απάντηση είναι φυσικά: όχι.
Από την άλλη, με τα 8 εκατ. τόννους πλαστικού που απορρίπτονται κάθε χρόνο στους ωκεανούς, οι μάσκες και τα γάντια προσθέτουν επιπλέον κινδυνο και αποτελούν ρύπανση που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία μας και για την πανίδα.
Στην Ιταλία, αν μόλις το 1% των μασκών που χρησιμοποιούνται αυτό το διάστημα πεταχτεί, 10 εκατ. μάσκες θα καταλήγουν στον ωκεανό κάθε μήνα (18).
Επιπλεόν, οι χειρουργικές μάσκες έχουν διάρκεια ζωής 450 χρόνων!
Συνεπώς, λέμε στις κυβερνήσεις:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτά τα παράνομα και επικίνδυνα μέτρα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.
13. Λέμε στην αστυνομία: οι πολίτες σας χρωστάνε πολλά επειδή είστε οι εγγυητές της ασφάλειάς και του σεβασμού του νόμου και της τάξης καθημερινά.
Όμως, η τήρηση του νόμου δεν σημαίνει τυφλή υποταγή σε άδικες εντολές.
Ήταν αυτό το λάθος που οδήγησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στο θάνατο 50 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Σας λέμε λοιπόν: επιβάλετε το νόμο, αλλά όχι την αδικία και τη δικτατορία, αρνηθείτε να επιβάλετε αυτά τα μέτρα, αρνηθείτε να επιτίθεστε φραστικά στους συμπολίτες σας (όταν δεν φορούν μάσκα για παράδειγμα), μην τους χτυπάτε, μην τους φυλακίζετε.
Μην γίνεστε τα όργανα της δικτατορίας.
Σταθείτε στο πλευρό των πολιτών και ακολουθήστε το ωραίο παράδειγμα Αμερικανών αστυνομικών, που υποστήριξαν τους πολίτες γονατίζοντας μαζί τους. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική, την υγιεινή ή τη διατήρηση της δημόσιας υγείας, είναι δικτατορία και τρέλα.
14. Λέμε στους πολίτες: πρέπει να σεβόμαστε τον νόμο.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει τυφλή υποταγή στην τρέλα, την αδικία ή στη δικτατορία. Αυτή η τυφλή υποταγή των πολιτών σε άδικους νόμους οδήγησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με 50.000.000 νεκρούς.
Γεννηθήκατε ελεύθεροι και οφείλετε να ζήσετε ελεύθεροι:
μην φοβάστε και, αν δεν είστε άρρωστοι:
βγάλτε τις μάσκες, βγείτε από το σπίτι σας όπως εσείς επιθυμείτε και χωρίς κοινωνικές αποστάσεις, αλλά να το κάνετε ειρηνικά και χωρίς βία.
Οι καθηγητές Carl Heneghan και Tom Jefferson, επιδημιολόγοι με μεγάλη πείρα στην ιατρική βάσει τεκμηρίων, λένε:
''Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον καταστροφικό κανόνα των δύο μέτρων. Κακής ποιότητας έρευνα χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει μια πολιτική με τεράστιες συνέπειες για όλους μας.''
15. Λέμε ότι πρέπει να γίνει μια πλήρης μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ.
Οι επιτυχίες του ΠΟΥ είναι αναμφισβήτητες: εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί χάρη στα προγράμματα εμβολιασμού για την ευλογιά και η κατανάλωση καπνού έχει μειωθεί παγκοσμίως.
Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα με τον ΠΟΥ είναι ότι για αρκετά χρόνια χρηματοδοτείται κατά 80% από εταιρείες (ειδικά από φαρμακευτικές εταιρείες) και από ιδιώτες χορηγούς (συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού ιδρύματος) και έχουν συμβεί πολλά σκάνδαλα:
ψευδής συναγερμός σχετικά με το H1N1 υπό την πίεση φαρμακευτικών λόμπι,
ενοχλητικός εφησυχασμός απέναντι στη γλυφοσάτη, την οποία ο ΠΟΥ είχε κηρύξει ασφαλή παρά τα θύματα του ζιζανιοκτόνου,
τύφλωση στις συνέπειες της ρύπανσης που οφείλεται στις εταιρείες πετρελαίου στην Αφρική,
υποβάθμιση του κόστους σε ανθρώπινες ζωές πυρηνικών καταστροφών από το Τσερνομπίλ έως τη Φουκουσίμα και των καταστροφών από τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Ιράκ ή στα Βαλκάνια,
μη αναγνώριση της Αρτεμισίας για τη θεραπεία της ελονοσίας, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ιατρική βασισμένη σε δεδομένα (evidence-based medicine).
Η ανεξαρτησία του οργανισμού υποβαθμίζεται τόσο από την επίδραση των βιομηχανικών λόμπι – ιδίως των φαρμακευτικών – όσο και από τα συμφέροντα των κρατών μελών του, ιδίως της Κίνας.
Ο πρόεδρος μιας χώρας είπε,
“Νομίζω ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του επειδή έχουν γίνει εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Κίνας”.
Αυτό το ίδρυμα της Γενεύης, το οποίο είχε υποτιμήσει την απειλή του Έμπολα (περισσότεροι από έντεκα χιλιάδες νεκροί) κατηγορείται επίσης ότι παραμελεί τις τροπικές ασθένειες, υπέρ των αγορών.
Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016 "WHO in the clutches of lobyists" (19) μας δίνει μια πραγματική ακτινογραφία του ΠΟΥ:
μιας αδύναμης δομής, η οποία υπόκειται σε πολλαπλές συγκρούσεις συμφερόντων. Αυτή η έρευνα έδειξε πόσο τα ιδιωτικά συμφέροντα κυριαρχούν σε θέματα δημόσιας υγείας στον ΠΟΥ.
Το γεγονός ότι τα ποσά που τον χρηματοδοτούν προέρχονται κυρίως από ένα άτομο και ότι έχουν διεισδύσει σ' αυτόν τα λόμπι, δεν είναι αποδεκτό.
Πρόσφατα, ο ΠΟΥ απαξιώθηκε ακόμη περισσότερο, όταν έπεσε στην παγίδα του σκανδάλου με το άρθρο στο Lancet, όταν ακόμα κι ένας απλός φοιτητής μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν μια έρευνα - απάτη.
Την εποχή της γρίπης Η1Ν1: ο δρ. Wolfgang Wodarg, επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, άσκησε κριτική για την επιροή της φαρμακοβιομηχανίας στους επιστήμονες και τους αξιωματούχους του ΠΟΥ, λέγοντας ότι αυτό έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση όπου "χωρίς λόγο, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι εκτέθηκαν στους κινδύνους ελειπώς δοκιμασμένων εμβολίων" και ότι ένα στέλεχος του ιού της γρίπης ήταν "απείρως λιγότερο επιβλαβές" από όλες τις προηγούμενες επιδημίες γρίπης (20).
Είχε απόλυτο δίκιο, επειδή αργότερα το εμβόλιο προκάλεσε ναρκοληψία 1.500 σε 1.500 άτομα, εκ των οποίων το 80% παιδιά.
Επίσης, κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι διέσπειρε τον φόβο μιας "ψευδούς πανδημίας", που την χαρακτήρισε ως "ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα" και ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα.
Στην πραγματικότητα, τα κριτήρια για την ανακήρυξη μιας πανδημίας (όπως η σοβαρότητά της) έχουν τροποποιηθεί από τον ΠΟΥ, υπό την πίεση των φαρμακευτικών λόμπι, ούτως ώστε να πωλούν τα εμβόλια στις διάφορες χώρες του κόσμου.
Σύμφωνα με μια αναφορά (21) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της πανδημίας γρίπης Η1Ν1 (και από τον ΠΟΥ):
υπήρξε "σπατάλη τεράστιων ποσών δημοσίου χρήματος και επίσης αδικαιολόγητοι φόβοι για τους κινδύνους υγείας...
Σοβαρές ελλείψεις διαπιστώθηκαν σχετικά με τη διαφάνεια στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για την πανδημία, οι οποίες προκάλεσαν ανησυχίες για πιθανή επιροή της φαρμακευτικής βιομηχανίας σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πανδημία.
Οφείλουμε να φοβόμαστε ότι αυτή η έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας θα οδηγήσει σε πτώση της εμπιστοσύνης στις συμβουλές που δίδονται από τους μεγάλους θεσμούς δημόσιας υγείας."
Η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα, με ακριβώς τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια εκστρατεία φόβου.
Ο πρώην διευθυντής του τμήματος δημόσιας υγείας του ΠΟΥ αποκάλυψε σε μια έρευνα (TrustWHO) ότι την εποχή του Η1Ν1 κανένας μέσα στον ΠΟΥ δεν φοβόταν και κανένας από όσους γνώριζε μέσα στον ΠΟΥ δεν είχε ο ίδιος εμβολιαστεί, ανάμεσά τους και η τότε Γενική Διευθύντρια, η Κινέζα Margaret Chan (22).
Παρότι ήταν κορυφαίο στέλεχος στον ΠΟΥ, τον είχαν εξαιρέσει, όπως και τους περισσότερους από τους συναδέλφους του, από μία σύνάντηση του Γενικού Διευθυντή με τις φαρμακευτικές εταιρείες, και ο λόγος ήταν ότι ήταν "μια ιδιωτική συνάντηση"...
16. Λέμε ότι πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα και ότι ορισμένοι αξιωματούχοι του ΠΟΥ πρέπει να ανακριθούν, ιδίως εκείνοι που προώθησαν διεθνώς το lockdown, το οποίο είναι μια αίρεση από ιατρικής άποψης και απάτη που παραπλάνησε τον κόσμο.
Όντως, στις 25 Φεβρουαρίου 2020, ο επικεφαλής της κοινής αποστολής ΠΟΥ - Κίνας, επαίνεσε τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας που ακολούθησε το Πεκίνο (23).
Είπε ότι η Κίνα είχε επιτυχία χρησιμοποιώντας "παλαιάς μόδας" εργαλεία, τόνισε ότι "ο κόσμος πρέπει να διδαχθεί από την Κίνα" και να εμπνευστεί από αυτήν.
Είπε επίσης ότι και ο ίδιος "αν είχε COVID-19 θα ήθελε να τον φροντίσουν στην Κίνα"!
Για μια άλλη φορά πάλι, είχε επαινέσει την Κίνα, χαρακτηρίζοντάς την "πολύ ανοιχτή" και "με μεγάλη διαφάνεια".
Ποιος μπορεί να πιστέψει αυτές τις δηλώσεις;
Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αν είχε COVID-19 θα ήθελε να τον φροντίσουν στην Κίνα;
Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο κόσμος θα πρέπει να εμπνευστεί από την Κίνα και ότι ο έλεγχος μιας επιδημίας θα πρέπει να γίνεται με "παλαιάς μόδας μεθόδους"; Είναι αξιοθαύμαστο ότι έκανε όλον τον κόσμο να πιστέψει αυτά που είπε.
Επειδή, δυστυχώς, μετά από αυτές τις δηλώσεις και μετά από μια έκθεση στην οποία ήταν επόπτης, (όπου βλέπουμε ότι οι μέθοδοι της Κίνας ήταν "ευέλικτες και φιλόδοξες") οι χώρες ανά τον κόσμο άρχισαν να λαμβάνουν δυσανάλογα μέτρα και ακολούθησαν τυφλά τις συστάσεις του ΠΟΥ, θέτοντας σε εγκλεισμό τους κατοίκους τους.
Ο φόβος και η ψύχωση κυριάρχησαν, παρουσιάζοντας τον SARS-COV-2 ως έναν πολύ επικίνδυνο ιό, με τεράστια θνησιμότητα, κάτι που δεν ισχύει.
Ευτυχώς, μια συνέντευξή του έδειξε εν μέρει την αλήθεια και τις συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ ΠΟΥ και Κίνας, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για την θέση της Ταϊβάν στον ΠΟΥ (η οποία είναι σε σύγκρουση με την Κίνα) και κατά πόσον ο ΠΟΥ θα εξέταζε την ένταξη της Ταϊβάν:
προσποιήθηκε ότι δεν άκουσε την ερώτηση και όταν ρωτήθηκε και πάλι, τερμάτισε τη βιντεοκλήση!
(Το βίντεο αυτό έχει πάνω από 8 εκατ. προβολές) (25).
Αυτός επίσης, στα τέλη Φεβρουαρίου, είπε:
"Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο αυτή τη στιγμή που πιστεύουμε ότι είναι αποτελεσματικό και αυτό είναι το remdesvir".
Πώς μπορεί να το λέει αυτό, όταν ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα;
Και γιατί το είπε;
Μέλη του Καναδικού Κοινοβουλίου (26) έχουν εκδώσει υποχρεωτικό ένταλμα γι' αυτόν, όταν επανειλημμένα αρνήθηκε να καταθέσει στην επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων.
Ακόμα, ο επικεφαλής των Καναδών Συντηρητικών έχει εκφράσει αμφιβολίες για την ακρίβεια των στοιχείων του ΠΟΥ για τον COVID-19.
Πράγματι, το να λέμε ότι η Κίνα έχει μειώσει τον αριθμό των κρουσμάτων ή ότι χειρίστηκε καλά την επιδημία και έχει αμβλύνει την καμπύλη χάρις στο lockdown, είναι καθαρό ψέμα και δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον αριθμό των κρουσμάτων ή των νεκρών στην Κίνα αν δεν είχε κάνει lockdown.
Επίσης, μερικούς μήνες αργότερα, ο κόσμος ανακάλυψε ότι οι αριθμοί των κρουσμάτων και των νεκρών δεν ήταν καν πραγματικοί!
Πρόσφατα, τρείς Αφρικανικές χώρες απέλασαν αξιωματούχους του ΠΟΥ, επειδή, σύμφωνα με κάποιες χώρες, παραποίησαν τους αριθμούς των κρουσμάτων COVID-19, διογκώνοντάς τους.
Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις καραντίνες, την παγκόσμια ψύχωση και τον τρόμο, όταν βλέπουν:
τους ανθρώπους να τρέχουν στα σούπερ μάρκετ,
να τσακώνονται για τα ζυμαρικά ή το χαρτί τουαλέτας,
τις αποστάσεις του 1 μέτρου, θαρρείς και έχουμε πανούκλα,
τους ανθρώπους να κλείνονται σαν τα ζώα στα κλουβιά,
τους δρόμους να απολυμαίνονται,
την αστυνομία να χτυπά πολίτες,
τα drones και τα ελικόπτερα να κινητοποιούνται,
τον κόσμο να βγαίνει έξω με γραπτές άδειες,
τους ανθρώπους να φορούν μάσκα παρότι η επιδημία έχει λήξει και οι ίδιοι δεν είναι άρρωστοι,
δεν αποκλείεται να γελούν με την ευκολία με την οποία έχουν χειραγωγήσει ολόκληρες χώρες και μάλιστα, ίσως να τους αποκαλούν ακόμα και πρόβατα.
Η τρέλα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που σε κάποιες χώρες:
οι παραλίες απολυμαίνονται με χλωρίνη
οι πυροσβέστες με μουστάκια και μούσια αποκλείονται από την εργασία τους
διαχωριστικά από πλέξιγκλας έχουν εγκατασταθεί παντού (ακόμα και σε σχολικές τάξεις) θαρρείς κι έχουμε πανούκλα
σταμάτησε ένα τρένο επειδή ένας επιβάτης δεν φορούσε μάσκα
σε οικογένειες έχει απαγορευτεί να δουν τους νεκρούς τους (θαρρείς κι ο ιός θα πηδήξει από το πτώμα και θα τους δαγκώσει
έχουν δοθεί πρόστιμα σε 70χρονες γυναίκες που βγήκαν να πετάξουν τα σκουπίδια τους
κέρματα και χαρτονομίσματα από ξένες χώρες έχουν "απομονωθεί"!

Πώς είναι δυνατόν οι χώρες να δέχονται να μπαίνουν σε τέτοια κατάσταση τρέλας, ηλιθιότητας και δικτατορίας;
Ειδικά αυτές που αυτοαποκαλούνται δημοκρατικές.
Όλα αυτά, για έναν ιό που κατά 85% προκαλεί ήπιας μορφής ασθένεια και που το 99% όσων προσβάλλονται αναρρώνουν.
Ο ΠΟΥ παρακίνησε τον κόσμο να αντιγράψει την αντιμετώπιση της Κίνας στον COVID-19 και το πέτυχε:
κάθε χώρα στον κόσμο, ακολουθώντας τυφλά τον ΠΟΥ, έχει γίνει πιστό αντίγραφο της Κίνας.
Μερικές μόνο χώρες αρνήθηκαν να μιμηθούν τη βλακεία των υπολοίπων, όπως η Σουηδία και η Λευκορωσία και πρέπει να τις συγχαρούμε.
Ο Πρόεδρος μιας Ευρωπαϊκής χώρας είχε δίκιο όταν είπε:
"είναι απλώς μια ψύχωση, πολύ πιο επικίνδυνη από τον ίδιο τον ιό".
Παγκοσμίου φήμης ειδικοί κρίνουν τον παγκόσμιο συναγερμό ως "δυσανάλογο".
Ο καθηγητής Jean-Francois Toussaint είπε:
"Μου φαίνεται ότι ο ΠΟΥ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη στο ότι δεν μπόρεσε να θέσει προτεραιότητες, επαναλαμβάνοντας ακούραστα ότι αυτή είναι μια απειλή για την ανθρωπότητα" (Journal Intermational de Medecine, June 13, 2020).
17. Λέμε ότι πρέπει να σταματήσουμε ν’ ακολουθούμε τυφλά τον ΠΟΥ, επειδή δεν είναι μια εταιρία σοφών και κάθε άλλο παρά ανεξάρτητος είναι, όπως είδαμε.
Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο αποφασισαν να κάνουν 11 εμβόλια υποχρεωτικά, ένας πρώην υπουργός υγείας (27) Ευρωπαϊκής χώρας είπε:
"Ήταν μια απόφαση για τη δημόσια υγεία, η οποία ανταποκρίνεται στον παγκόσμιο στόχο του ΠΟΥ, που απαιτεί σήμερα από όλες τις χώρες του κόσμου να εμβολιάσουν το 95% των παιδιών τους με τα αναγκαία εμβόλια".
Συνιστούμε επίσης στις κυβερνήσεις να επιλέγουν προσεκτικά τους ειδικούς που τους συμβουλεύουν και να αποφεύγουν όσους έχουν δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες.
Ένας διαπρεπής καθηγητής λοιμωξιολογίας έκανε το εξής σχόλιο για κάποιους ειδικούς μιας Ευρωπαϊκής χώρας:
"Ένα εξέχον μέλος της Επικοινωνιακής Επιτροπής Ασθενειών του Ύπατου Συμβουλίου έλαβε 90.741 ευρώ από τη φαρμακευτική βιομηχανία, μέρος των οποίων ήταν 16.563 ευρώ από [το φαρμακευτικό εργαστήριο που παράγει μόριο ανταγωνιστικό της υδροξυχλωροκίνης].
Παρόλα αυτά, ήταν αυτό το Ύπατο Συμβούλιο που έβγαλε την περίφημη απόφαση απαγόρευσης της χορήγησης της υδροξυχλωροκίνης, εκτός από τους ετοιμοθάνατους...
Δεν βλέπω σ' αυτήν την απόφαση, ούτε ίχνος διαδικασίας χειρισμού της σύγκρουσης συμφερόντων...
Όταν σε ένα μέλος υπάρχει σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων, αυτό το μέλος πρέπει να αποχωρήσει από τη συνάντηση και να μη συμμετέχει στις συζητήσεις ή στη συγγραφή των αποφάσεων...
Παρόλα αυτά, στο τέλος αυτής της απόφασης, δεν υπάρχει καμία αναφορά στις συγκρούσεις συμφερόντων ή στο αριθμό των μελών με τέτοιους περιορισμούς, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Αυτή είναι μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων."
Ένας πρώην εκδότης του New England Journal of Medicine είπε:
"Το ιατρικό επάγγελμα έχει εξαγοραστεί από τη φαρμακευτική βιομηχανία, όχι μόνο σ' ό,τι αφορά στην ιατρική πρακτική, αλλά και σε ό,τι αφορά στη διδασκαλία και την έρευνα.
Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα αυτής της χώρας επιτρέπουν στον εαυτό τους να γίνονται πληρωμένοι πράκτορες της φαρμακοβιομηχανίας.
Πιστεύω ότι είναι ντροπή." (28)
Αυτό, φυσικά, δεν πρέπει να γενικεύεται για όλους.
18. Λέμε στις κυβερνήσεις: μην ακολουθείτε πλέον – στις επιδημίες – τα μαθηματικά μοντέλα που είναι εικονικά, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και τα οποία έχουν οδηγήσει τον κόσμο επανειλημμένα σε παραπλάνηση και χρησίμευσαν ως δικαιολογία για τρελές πολιτικές lockdown.
Πράγματι, ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που έχει ισχυρούς δεσμούς με τον ΠΟΥ είχε πει ότι:
50.000 Βρετανοί θα πέθαιναν από την ασθένεια των τρελών αγελάδων, ενώ στο τέλος μόνο 177 πέθαναν.
Η γρίπη των πτηνών θα σκότωνε 200 ​​εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ μόνο 282 πέθαναν.
Η γρίπη H1N1 θα σκότωνε 65.000 Βρετανούς, ενώ μόνο 457 πέθαναν (29).
Τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν επίσης υπερβολικά, η γρίπη Η1Ν1 τελικά ήταν πολύ πιο ήπια από το αναμενόμενο και αυτό έκανε πολλούς να εκφράζουν κατηγορίες για τα σημαντικά χρηματικά ποσά, τον χρόνο και τους πόρους που αναλώθηκαν για την αντιμετώπισή της.
Εκείνη την εποχή, ο Τύπος ανακάλυψε ότι ο πρύτανης του πανεπιστημίου (30) που συμβούλευε τον ΠΟΥ και τις κυβερνήσεις, λάμβανε μισθό 116.000 λιρών τον χρόνο από κατασκευαστή εμβολίου της γρίπης των χοίρων.
Και σήμερα, βασίζονται στο ίδιο ελαττωματικό μοντέλο, που αναπτύχθηκε για τον προγραμματισμό πανδημικής γρίπης, και έδωσαν τις αστρολογικές προβλέψεις τους για το COVID-19.
Είπαν ότι 500.000 θα πεθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2,2 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, 70.000 στη Σουηδία και μεταξύ 300.000 και 500.000 στη Γαλλία (31)! Ποιος μπορεί να πιστέψει αυτούς τους τρελούς αριθμούς;
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθηγητής Didier Raoult χαρακτηρίζει αυτά τα μοντέλα ως: ''σύγχρονη μορφή μαντείων''.
Ο καθηγητής John Ashton επίσης αποδοκίμασε αυτές τις αστρολογικές προβλέψεις και το γεγονός ότι έχουν μια κάποια θρησκευτική θέση.
Επιπλέον, ο Τύπος ανακάλυψε ότι εκείνος που, σ' αυτό το πανεπιστήμιο, παρότρυνε τις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν καραντίνες, δεν σέβεται καν αυτό που προτείνει (32).
Και εδώ, θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε αρκετά στελέχη αυτού του πανεπιστημίου.
Ο καθηγητής Jean-Francois Toussaint είπε για το lockdown:
"Πρέπει να αποτρέψουμε τις κυβερνήσεις να πάρουν ξανά μια τέτοια απόφαση. Ειδικά από τη στιγμή που η εργαλειοποίηση της πανδημίας, με τα γενικευμένα lockdown της μισής ανθρωπότητας, οδήγησε μόνο στην ενίσχυση των αυταρχικών καθεστώτων και σταμάτησε προσπάθειες για την αποτροπή θανατηφόρων ασθενειών.
Στη Γαλλία, τα μοντέλα που υπολόγιζαν ότι σώθηκαν 60.000 ζωές ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας.
" Το διάσημο διεθνές σύνθημα: ''Μείνετε στο σπίτι, σώστε ζωές'' ήταν απλώς ένα ψέμα.
Αντίθετα, το lockdown σκότωσε πολλούς ανθρώπους.
19. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τον υποχρεωτικό εμβολιασμο, και ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ το υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, για τους παρακάτω λόγους:
Το εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο επειδή
το 85% των μορφών [της ίωσης] είναι ήπιες, το 99% των μολυσμένων ατόμων αναρρώνουν και τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Επιπλέον, μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ήδη προστατευμένο από το SARS-CoV-2 χάρη στη διασταυρούμενη ανοσία που αποκτήθηκε με εποχιακούς κορωνοιούς (33).
Το να λέμε ότι δεν είμαστε σίγουροι είναι ΨΕΜΑ και το να σπέρνοται αμφιβολίες για τη διάρκεια ή την αποτελεσματικότητα αυτής της προστασίας είναι χειραγώγηση, με σκοπό την προστασία του επιχειρηματικού σχεδίου του εμβολίου.
Είναι ένας ιός RNA, επομένως περισσότερο ευνοεί τις μεταλλάξεις και το εμβόλιο μπορεί να είναι αναποτελεσματικό.
Οι δοκιμές εμβολίων πραγματοποιούνται βιαστικά (34) και κάποιοι ζητούν επιτάχυνση των διαδικασιών των δοκιμών, χωρίς να γίνουν δοκιμές σε ζώα, κάτι που είναι επικίνδυνο.
Οι δοκιμές εμβολίων χωρίς να αφιερωθεί χρόνος για την πλήρη κατανόηση των κινδύνων ασφάλειας, μπορεί να προκαλέσουν αδικαιολόγητα προβλήματα στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στο μέλλον.
Προηγούμενες δοκιμές εμβολίου για κορωνοϊούς είναι ανησυχητικές (34):
το 2004, ένα από τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά του SARS προκάλεσε ηπατίτιδα σε ζώα στα οποία είχε δοκιμαστεί.
Ένα άλλο εμβόλιο στη φάση δοκιμής είχε προκαλέσει σοβαρή πνευμονική βλάβη σε πειραματόζωα, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε μελλοντικές μολύνσεις.
Δεκαετίες πριν, τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά ενός άλλου κορωνοϊού, του ιού μολυσματικής περιτονίτιδας των αιλουροειδών, αύξησαν τον κίνδυνο ανάπτυξης της ασθένεια που προκαλείται από τον ιό.
Παρόμοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί σε μελέτες σε ζώα για άλλους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού που προκαλεί SARS.
Ορισμένα εμβόλια δοκιμάζονται από εταιρείες που δεν έχουν εμπειρία στην κατασκευή και εμπορία εμβολίων και που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στην ιατρική για τις οποίες δεν γνωρίζουμε ούτε τα οφέλη ούτε τους κινδύνους για την υγεία.
Η αναζήτηση οικονομικού κέρδους πολλών φαρμακευτικών εταιρειών εις βάρος της υγείας των πληθυσμών (χωρίς να γενικεύουμε φυσικά).
Ο επικεφαλής μιας φαρμακευτικής εταιρείας είπε στους μετόχους της κατά τη διάρκεια της γρίπης H1N1:
"Αυτό το εμβόλιο θα είναι μια σημαντική ευκαιρία όσον αφορά τα έσοδα. Είναι μια καλή ώθηση για εμάς, για τον κύκλο εργασιών και για τις ταμειακές εισροές." (27)
Ο πρώην Υπουργός Υγείας μιας ευρωπαϊκής χώρας δήλωσε στις 23 Μαΐου 2020: "Όταν υπάρχει επιδημία όπως το COVID, βλέπουμε θνησιμότητα αν είμαστε γιατροί… ή βλέπουμε πόνο.
Και υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν δολάρια… υπάρχουν μεγάλα εργαστήρια που λένε: τώρα είναι η ώρα να κερδίσετε δισεκατομμύρια." (35)
Στις 16 Ιουνίου 2020, ο καθηγητής Christian Perronne, ειδικός λοιμωξιολόγος είπε στο Sud Radio σχετικά με το εμβόλιο κορωνοϊού:
“Δεν το χρειαζόμαστε… Όλα αυτά είναι μια καθαρά εμπορική ιστορία”.
Ο ιστότοπος του περιοδικού Nexus δημοσίευσε στις 07 Αυγούστου τη γνώμη του γιατρού Pierre Cave, ο οποίος είπε:
''Η επιδημία έχει τελειώσει στη Γαλλία… ως γιατρός, δεν διστάζω να προβλέψω τις αποφάσεις της κυβέρνησης: Δεν πρέπει να αρνούνται μόνο αυτά τα εμβόλια [κατά του COVID-19], αλλά να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την καθαρά εμπορική προσέγγιση και τον απόλυτο κυνισμό που καθοδήγησε την παραγωγή τους.''

Εξωφρενικές παραβιάσεις της δεοντολογίας σε πολλές κλινικές δοκιμές:
Δεδομένου ότι οι δυτικές χώρες δεν τους επιτρέπουν να παραβιάζουν τις αρχές δεοντολογίας, πολλές φαρμακευτικές εταιρείες διεξάγουν τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων και εμβολίων σε αναπτυσσόμενες ή φτωχές χώρες, όπου διεξάγονται πειράματα σε άτομα χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση και χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
Η έκθεση (36) που γράφτηκε από την Irene Schipper (ενημερωτικό έγγραφο SOMO σχετικά με την ηθική σε κλινικές δοκιμές) έδειξε συγκλονιστικές και πολύ σοβαρές ηθικές παραβιάσεις.
Σε μια κλινική δοκιμή, για παράδειγμα, Αφρικανές γυναίκες μολύνθηκαν από τον ιό HIV και στη συνέχεια αρρώστησαν με AIDS.
Αυτή η κλινική δοκιμή χρηματοδοτήθηκε από ένα γνωστό ίδρυμα καθώς και ένα εργαστήριο.
Σε ορισμένες χώρες, αυτές οι σκανδαλώδεις κλινικές δοκιμές διεξήχθησαν με τη συνενοχή των τοπικών αρχών σε ένα πλαίσιο σύγκρουσης συμφερόντων.

Σε μια φαρμακευτική εταιρεία, την AstraZeneca, έχει χορηγηθεί προστασία από μελλοντικές ευθύνες για τα προϊόντα της που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του COVID-19, σε περίπτωση βλαβερών παρενεργειών, από τις περισσότερες χώρες που έχουν συνάψει συμφωνίες για την προμήθεια του εμβολίου.
Με άλλα λόγια, είναι τα κράτη και όχι η AstraZeneca που θα αποζημιώσουν τα θύματα, δηλαδή με χρήματα των πολιτών!
Σχετικά μ' αυτό, λέμε στους πολίτες: διαμαρτυρηθείτε ΜΑΖΙΚΑ ενάντια σ' αυτές τις σκανδαλώδεις, ντροπιαστικές και βαθύτατα άδικες συμφωνίες, μέχρις ότου να ακυρωθούν.
Πρέπει να αρνηθείτε αυτή την ΑΝΕΥΘΥΝΗ χρήση των χρημάτων σας.
Ακόμα και οι Βέλγοι ειδικοί έχουν σοκαριστεί από αυτήν τη συμφωνία.
Τα σκάνδαλα επικίνδυνων ή ακόμη και θανατηφόρων εμβολίων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας και θα αναφέρουμε δύο παραδείγματα (φυσικά, δεν είμαστε αντι-εμβολιαστές, κάτι που φέρνει σε αμφισβήτηση τις ανακαλύψεις του Edward Jenner).
Το σκάνδαλο εμβολίου H1N1: είχε δοκιμαστεί σε μικρό αριθμό ανθρώπων και παρόλα αυτά, κυκλοφόρησε ως ασφαλές το 2009.
Αλλά, ένα χρόνο αργότερα, ανησυχίες εκφράστηκαν στη Φινλανδία και τη Σουηδία σχετικά με πιθανή συσχέτιση μεταξύ της ναρκοληψίας και του εμβολίου.
Μια επακόλουθη μελέτη στατιστικής ομάδας στη Φινλανδία ανέφερε 13 φορές υψηλότερο κίνδυνο ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό σε παιδιά και νέους ηλικίας 4 έως 19 ετών, που κυρίως εμφανίστηκαν εντός τριών μηνών από τον εμβολιασμό και σχεδόν όλα εντός έξι μηνών.
Μόνο το 2013 μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal επιβεβαίωσε αυτά τα αποτελέσματα και για τη Μεγάλη Βρετανία (37).
Συνολικά, αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο προκάλεσε 1.500 περιπτώσεις ναρκοληψίας μόνο στην Ευρώπη και το 80% των θυμάτων είναι παιδιά. Μερικά από τα εμβολιασμένα ιατρικά στελέχη του NHS έπαθαν επίσης ναρκοληψία.
Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια, ανίατη νευρολογική νόσος, όπου τους ασθενείς τους παίρνει ο ύπνος ανεξέλεγκτα, υποφέρουν από ξαφνικές υπνηλίες που διαρκούν μερικά λεπτά και μπορεί να συμβούν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (ημερήσιος ύπνος) και επίσης υποφέρουν από εντυπωσιακές επιθέσεις καταπληξίας (ξαφνική, προσωρινή μυϊκή αδυναμία ή απώλεια του μυϊκού ελέγχου που προκαλείται από ένα έντονο συναίσθημα, όπως το γέλιο, ο θυμός ή η έκπληξη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αδυναμία στα γόνατα, αδυναμία στην άρθρωση του λόγου, ή ακόμα και πτώση για μερικά δευτερόλεπτα.)
Ο Peter Todd, δικηγόρος που εκπροσώπησε πολλούς από τους ενάγοντες, είπε στους Sunday Times:
''Δεν έχει ξαναγίνει… Τα θύματα αυτού του εμβολίου έχουν μια ανίατη ασθένεια για όλη τους τη ζωή και θα χρειαστούν πολλά φάρμακα.''
Μεταξύ των θυμάτων: Ο Josh Hadfield (8 χρονών) ο οποίος είναι σε αντιναρκοληπτική αγωγή αξίας 15.000 λιρών τον χρόνο για να μπορεί να παραμένει ξύπνιος στο σχολείο. "Αν τον κάνεις να γελάσει, καταρρέει.
Έχει ασθενή μνήμη.
Δεν υπάρχει θεραπεία.
Λέει ότι εύχεται να μην είχε γεννηθεί.
Νιώθω φοβερές ενοχές που επέτρεψα να εμβολιαστεί", λέει η μητέρα του (38).
Οι οικογένειες πέρασαν φοβερή δοκιμασία επί 7 χρόνια για να κερδίσουν την υπόθεση στο δικαστήριο.
Και αντί να τους αποζημιώσουν τα φαρμακευτικά εργαστήρια, το έκανε το κράτος (38, 39), δηλαδή με χρήματα των πολιτών!
Το σκάνδαλο του θανατηφόρου εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό σε χώρα της Ασίας (40) το 2018:
Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα Persida Acosta, 500 παιδιά πέθαναν εξαιτίας του εμβολίου και αρκετές χιλιάδες αρρώστησαν.
Κάποια παιδιά χρειάζονταν επέμβαση για να λάβουν αίμα μετά από σοβαρές αιμορραγίες.
Οι περισσότερες οικογένειες δεν μπορούν να πληρώσουν γι' αυτές τις επεμβάσεις. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι ευθύνες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στο εργαστήριο που πούλησε το "επικίνδυνο εμβόλιο" και την κυβέρνηση που οργάνωσε μια "μαζική και χωρίς διακρίσεις" εκστρατεία εμβολιασμών, με ελεεινές συνθήκες.
Ο δρ. Erwin Erfe, ο οποίος εργάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, πραγματοποιούσε δύο με τρεις αυτοψίες παιδιών την εβδομάδα, πάντα με τα ίδια αποτελέσματα: "εσωτερικές αιμορραγίες, ειδικά στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες... και πρησμένα όργανα".
Αυτό το εμβόλιο όμως ήταν πολλά υποσχόμενο ως θρίαμβος για τον πλανήτη.
Το 2015, το εργαστήριο επιβεβαίωσε πανηγυρικά την διάθεση στην αγορά ενός επαναστατικού εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό.
Ήταν παγκόσμια πρωτιά, αποτέλεσμα 20χρονης έρευνας και επένδυσης 1,5 δις ευρώ.
Από την αρχή όμως, ακούστηκαν κάποιες φωνές στην επιστημονική κοινότητα.
Ο δρ. Antonio Dans προσπάθησε να προειδοποιήσει για τα μη πειστικά αποτελέσματα των πρώτων κλινικών δοκιμών.
Στις ΗΠΑ, ο καθηγητής Scott Halstead, παγκοσμίου φήμης ειδικός για την ασθένεια, έστειλε ακόμα και βίντεο το οποίο μεταδόθηκε στη Γερουσία, για να τους πείσει να σταματήσουν το πρόγραμμα των εμβολιασμών.
Πρώην υπουργός υγείας της χώρας κατηγορήθηκε γι' αυτό το σκάνδαλο.
"Είναι το δέλεαρ του κέρδους που σκότωσε αυτά τα παιδιά", είπε ο εισαγγελέας Persida Acosta.

20. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ όλα τα τρελά δυσανάλογα δικτατορικά (και βέβαια όχι υγειονομικά) μέτρα, γιατί εξαιτίας τους έχουμε καθημερινές τραγωδίες.
Μια έφηβη αυτοκτόνησε στη Μ. Βρετανία επειδή γι' αυτήν το lockdown κράτησε 300 χρόνια (41).
Μια έγκυος μαρτύρησε κυριολεκτικά για να γεννήσει στη Γαλλία (42)
Ενός εφήβου το σαγόνι έφυγε από τη θέση του και χρειάζεται χειρουργείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα ζευγάρι, όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες.
Μια νοσοκόμα επίσης δέχτηκε επίθεση στη Γαλλία και ένας οδηγός λεωφορείου πέθανε λόγω του παράνομου μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.
60,000 καρκινοπαθείς κινδυνεύουν να πεθάνουν στην Αγγλία λόγω των διαγνωστικών καθυστερήσεων και της αργοπορίας θεραπείας σύμφωνα με τον καθηγητή Karol Sikora, 12,000 άτομα στον κόσμο κινδυνεύουν καθημερινά να πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα (σύμφωνα με την Oxfam), ο αριθμός των καρδιακών ανακοπών διπλασιάστηκε σε κάποιες χώρες (43),εταιρίες χρεοκοπούν, 305 εκατ. θέσεις εργασίας χάθηκαν – πλήττοντας κυρίως γυναίκες και νέους- σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας.
Ένας άνθρωπος πέθανε λόγω της μάσκας στις ΗΠΑ κλπ.
Ακόμα και τα πουλιά υποφέρουν από αυτά τα επικίνδυνα μέτρα, παγιδεύονται και σκοτώνονται εξαιτίας των [πεταμένων] μασκών: "[ο γλάρος] παραπατούσε κι έπεφτε καθώς ο κακομοίρης είχε μια μάσκα μπερδεμένη στα πόδια του...
Ήταν ολοφάνερο ότι η μάσκα ήταν εκεί καιρό και τα λαστιχάκια της είχαν σφίξει τα πόδια του, που είχαν πρηστεί και πονούσαν...
Φοβάμαι ότι αυτός ο γλάρος θα είναι το πρώτο από πολλά θύματα, τώρα που οι μάσκες είναι κανόνας", είπαν εργαζόμενοι στη Βασιλική Ένωση για την Αποτροπή Κακοποίησης των Ζώων στο BBC, τον Ιούλιο 2020.
Το πουλί υπέφερε αυτό το βάσανο για μια εβδομάδα!
Να σημειώσουμε, επίσης, ότι η αρχική αιτία της τραγωδίας του Τζορτζ Φλόιντ ήταν το lockdown:
Αν δεν είχε γίνει lockdown, δεν θα είχε χάσει τη δουλειά του, θα ήταν στη δουλειά του στις 25 Μαΐου, δεν θα είχε δολοφονηθεί, οι βανδαλισμοί και οι φωτιές, όπως και οι συγκρούσεις με την αστυνομία δεν θα είχαν συμβεί, το χάος στις ΗΠΑ θα είχε αποφαυχθεί και ο Τζορτζ Φλόιντ θα ήταν ακόμη ζωντανός.
21. Λέμε στις κυβερνήσεις: ΟΛΑ πρέπει να επανέλθουν αμέσως στο κανονικό (συμπεριλαμβανομένου του επανανοίγματος των νοσοκομειακών υπηρεσιών, των αεροπορικών μεταφορών, της οικονομίας, των σχολείων και των πανεπιστημίων) και αυτή η παγκόσμια ομηρία πρέπει να σταματήσει επειδή γνωρίζετε, με βάση τα στοιχεία, ότι εσείς και οι πολίτες έχετε πέσει θύματα της μεγαλύτερης απάτης στον τομέα της υγείας του 21ου αιώνα.
Ο καθηγητής Carl Heneghan δήλωσε στις 23 Αυγούστου ότι είναι αβάσιμος ο φόβος που εμποδίζει τις χώρες να επανέλθουν στην κανονικότητα, σύμφωνα με την Express.
Οι καθηγητές Karina Reiss και Sucharit Bhakdi εξέδωσαν τον Ιούνιο βιβλίο με τίτλο:
"Κορωνοϊός: ψευδής συναγερμός;" (45).
O δήμαρχος μια ευρωπαϊκής πόλης δήλωσε: ''το κλίμα που έχει εξαπλωθεί γι' αυτό [το θέμα του κορωνοϊού] είναι ιδιαίτερα βαρύ και γίνεται ύποπτο''.
Ο γιατρός Olivier Chailley έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο:
''Ο ιός του φόβου ή πώς όλος ο κόσμος τρελάθηκε''.
Ο Καθηγητής Sucharit Bhakdi (που επίσης έγραψε επιστολή στην Angela Merkel) είπε σε σχέση με τα μέτρα που ελήφθησαν συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας: «μέτρα αλλόκοτα, τρελά και πολύ επικίνδυνα…μια τρομακτική επίπτωση στην παγκόσμια οικονομία… αυτοκαταστροφή και μαζική αυτοκτονία…''.
Μια διεθνής κι ανεξάρτητη έρευνα πρέπει ν΄ανοίξει κι οι υπεύθυνοι πρέπει να δικαστούν.
22. Λέμε στους πολίτες: για να σας κρατήσουν στο "κοπάδι", μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να μας δυσφημίσουν με κάθε τρόπο.
Για παράδειγμα, κατηγορώντας μας ως συνωμοσιολόγους κλπ. Μην τους ακούτε, είναι ΨΕΥΤΕΣ, γιατί οι πληροφορίες που σας δίνουμε είναι: ιατρικές, επιστημονικές και τεκμηριωμένες.
23. Λέμε στους πολίτες: Αυτή η επιστολή δεν πρέπει να σας στρέψει στη βία έναντι του οποιουδήποτε.
Αντιδράστε ειρηνικά.
Και αν κάποιος επαγγελματίας υγείας που υπογράψει αυτήν την επιστολή δεχθεί επίθεση ή συκοφαντία ή απειλή ή δίωξη: υποστηρίξτε τον ΜΑΖΙΚΑ.
Αγαπητοί πολίτες: πολλοί επιστήμονες, διακεκριμμένοι επαγγελματίες στην ιατρική και τα επαγγέλματα υγείας σε όλον τον κόσμο, καταγγέλλουν αυτό που συμβαίνει, και είναι καιρός κι εσείς να ξυπνήσετε!
Αν δεν μιλήσετε, νέα δικτατορικά μέτρα "Made in China" θα επιβληθούν.
Αυτό πρέπει να το ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή την υγιεινή ή την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι δικτατορία και τρέλα.
Ο δρ. Agnes Tegnell είπε: "Ο κόσμος έχει τρελαθεί" με τα lockdown του κορωνοϊού, τα οποία "χτυπούν κατά πρόσωπο ό,τι γνωρίζουμε σχετικά με τον χειρισμό πανδημιών από ιούς".
24. Προσκαλούμε τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί και θαρραλέοι και να κάνουν το καθήκον τους να πουν την αλήθεια, να ενωθούν μαζικά στη συλλογικότητα: United Health Professionals και να υπογράψουν αυτήν την επιστολή στέλνοντας τις ακόλουθες 4 πληροφορίες: όνομα, επώνυμο, επάγγελμα και χώρα προς United Health Professionnals'' στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
(Δείτε εδώ τη λίστα όλων των επιστημόνων/επαγγελματιών υγείας που υπογράφουν την επιστολή)
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
1. BFMTV (YouTube Channel). Pr Didier Raoult: "La contagiosité du coronavirus
n'est pas extrême". 30 April 2020.
2. Jeffrey K Aronson, Jon Brassey, Kamal R Mahtani. “When will it be over?”: An
introduction to viral reproduction numbers, R0 and Re. CEBM. 14 April 2020.
3. Tristan Gaudiaut. Quelle est la contagiosité du coronavirus ?. Statista. 4 May
2020.
4. IHU Méditerranée-Infection (YouTube Channel). Coronavirus Chinois : Quelle
place dans l’histoire des épidémies?. 29 January 2020.
5. Ioannidis, J.P.A. (2020), Coronavirus disease 2019: The harms of
exaggerated information and non‐evidence‐based measures. Eur J Clin
Invest, 50: e13222. doi:10.1111/eci.13222
6. WHO. Q&A: Influenza and COVID-19 - similarities and differences. 17 March
2020.
7. IHU Méditerranée-Infection (YouTube Channel). Où en est le débat sur
l’Hydroxychloroquine ?. 5 May 2020.
-CNEWS. Replay-l’interview du Professeur Didier Raoult. 19 August 2020.
8. Hayward AC, Fragaszy EB, Bermingham A, et al. Comparative community
burden and severity of seasonal and pandemic influenza: results of the Flu
Watch cohort study. Lancet Respir Med. 2014;2(6):445‐454.
doi:10.1016/S2213-2600(14)70034-7
9. Helen Branswell . A severe flu season is stretching hospitals thin. That is
a very bad omen. STAT. 15 January 2018.
-Amanda Macmillan. Hospitals Overwhelmed by Flu Patients Are
Treating Them in Tents. TIME. 18 January 2018.
-Amanda Ferguson. Surgeries postponed due to severe flu cases
overwhelming Toronto ICU. Citynews. 13 february 2018.
-Laura Donnelly. Hospital admissions for flu triple and 111 phoneline
overwhelmed by deepening NHS crisis. The Telegraph. 4 January 2018.
-Soumya Karlamangla. California hospitals face a ‘war zone’ of flu patients —
and are setting up tents to treat them. Los Angeles Times. 16 January 2018.
-Simona Ravizza. Milano, terapie intensive al collasso per l’influenza:
già 48 malati gravi molte operazioni rinviate. corriere della sera. 10
January 2018.
-Chelsea Wade. Hospital Overrun By Flu Cases Having To Turn Them Away.
CBS DFW. 8 January 2018.
-Denis Campbell. NHS winter crisis: extra beds created by 52% of UK
hospitals. The Guardian. 2 December 2019.
-R. Salamanca. Temas Relacionados. La gripe colapsa los hospitales de
media España. El Mundo. 1 December 2017.
10. Veronica Morley. YouTube issues statement on removal of controversial video
interview with Bakersfield doctors. 23ABC. 27 April 2020.
11. Pascal Astagneau, Thierry Ancelle. Surveillance épidémiologique: Principes,
méthodes et applications en santé publique. Medecine Sciences Publications.
2011.
12. Kim, D., Quinn, J., Pinsky, B., Shah, N. H., & Brown, I. (2020). Rates of Co-
infection Between SARS-CoV-2 and Other Respiratory Pathogens. JAMA,
e206266. Advance online publication. https://doi.org/10.1001/jama.2020.6266
-Malcolm Kendrick. I’ve signed death certificates during Covid-19. Here’s why
you can’t trust any of the statistics on the number of victims. RT. 28 May 2020.
-Dr John Lee. The way ‘Covid deaths’ are being counted is a national scandal.
The spectator. 30 May 2020.
-Fox News. Feds classifying all coronavirus patient deaths as ‘COVID-19’
deaths, regardless of cause. New Tork Post. 7 April 2020.
-German Network for Evidence-based Medicine. COVID-19 - Where is the
Evidence?. 20 March 2020.
13. Sarah Newey. Why have so many coronavirus patients died in Italy?. The
Telegraph. 23 March 2020.
14. The New York Times (YouTube Channel). Doctors Face Troubling Question:
Are They Treating Coronavirus Correctly? | NYT News. 14 April 2020.
-Martin Gould. EXCLUSIVE: 'It's a horror movie.' Nurse working on
coronavirus frontline in New York claims the city is 'murdering' COVID-19
patients by putting them on ventilators and causing trauma to the lungs.
Dailymail. 27 April 2020.
-Gattinoni L, Chiumello D, Caironi P, et al. COVID-19 pneumonia: different
respiratory treatments for different phenotypes?. Intensive Care Med.
2020;46(6):1099-1102. doi:10.1007/s00134-020-06033-2
-Matt Strauss. The underground doctors’ movement questioning the use of
ventilators. The Spectator. 2 May 2020.
-Chris Kitching. Life-saving' ventilators are destroying coronavirus patients' lungs, doctor
says. Mirror. 18 April 2020.
15. Li Y, Yao L, Li J, et al. Stability issues of RT-PCR testing of SARS-CoV-2 for
hospitalized patients clinically diagnosed with COVID-19. J Med Virol.
2020;92(7):903‐908. doi:10.1002/jmv.25786.
-Zhuang GH, Shen MW, Zeng LX, et al. [WITHDRAWN: Potential false-
positive rate among the 'asymptomatic infected individuals' in close contacts of
COVID-19 patients]. Zhonghua liu Xing Bing xue za zhi = Zhonghua
Liuxingbingxue Zazhi. 2020 Mar;41(4):485-488. DOI:
10.3760/cma.j.cn112338-20200221-00144.
-Woloshin S, Patel N, Kesselheim AS. False Negative Tests for SARS-CoV-2
Infection - Challenges and Implications [published online ahead of print, 2020
Jun 5]. N Engl J Med. 2020;10.1056/NEJMp2015897.
doi:10.1056/NEJMp2015897.
-Samuel Lovett. ‘A huge boost’: Coronavirus patients feared to have been
reinfected had returned false positives, says South Korea. Independant. 30
April 2020.
-Patrick DM, Petric M, Skowronski DM, et al. An Outbreak of Human
Coronavirus OC43 Infection and Serological Cross-reactivity with SARS
Coronavirus. Can J Infect Dis Med Microbiol. 2006;17(6):330‐336.
doi:10.1155/2006/152612.
16. Russell Blaylock. Blaylock: Face Masks Pose Serious Risks To The Healthy.
Technocracy. 11 May 2020.
17. BFMTV (YouTube Channel). Des tenues anti-Covid dans l'avion. 4 June
2020.
18. Brut (brut.media.fr). Covid-19: des masques et gants jetés dans la nature
partout dans le monde. 29 May 2020.
19. Juttat Pinzler, Tatjana Mischke. L'OMS: dans les griffes des lobbyistes ?. arte.
2016.
20. F. William Engdahl. European Parliament to Investigate WHO and "Pandemic"
Scandal. healthcare-in-europe.com. 26 January 2010.
-Michael Fumento. Why The WHO Faked A Pandemic. Forbes. 05 February
2010.
21. Paul Flynn. The handling of the H1N1 pandemic: more transparency
needed. Parliamentary Assembly of the Council of Europe. 07 June 2010.
22. Lilian Franck, Thomas Schlottmann. TrustWHO. Journeyman Pictures. 2018.
23. Global News (YouTube Channel). Coronavirus outbreak: WHO expert says
countries must shift mindset to virus preparedness | FULL. 25 February 2020.
-CGTN (YouTube Channel). If I had COVID-19, I want to be treated in China,
says WHO official. 27 February 2020.
24. China Daily (YouTube Channel). WHO expert: China has taught us lessons.
10 March 2020.
25. Hong Kong World City (Twitter account: @HKWORLDCITY). 28 March 2020,
12:40 PM.
-Formosa TV English News (YouTube Channel). Senior WHO official dodges
questions about Taiwan’s WHO membership; praises China. 30 March 2020.
26. La Presse canadienne. Des députés fédéraux citent un expert de l’OMS Bruce
Aylward à comparaître. L’actualité. 30 April 2020.
27. Cellule de crise / Histoire Secrète (YouTube Channel). Pandémies: la traque
planétaire –intégrale. 31 January 2018.
28. Moynihan Ray. Who pays for the pizza? Redefining the relationships between
doctors and drug companies. 1: Entanglement BMJ 2003; 326 :1189
29. Steerpike. Six questions that Neil Ferguson should be asked. The Spectator.
16 April 2020.
30. David Derbyshire. Government virus expert paid £116k by swine flu vaccine.
Daily Mail Online. 27 July 2009.
31. Imperial College COVID-19 Response Team. Report 9: Impact of non-
pharmaceutical interventions (NPIs) to reduce COVID-19 mortality and
healthcare demand. 16 March 2020.
-Aurélie Haroche. Quand les politiques confondent modélisations
mathématiques et astrologie. JIM (Journal International de Médecine). 25 April
2020.
-Jean-François Toussaint, Andy Marc. Sortir d'un confinement aveugle. La
Recherche. 22 April 2020.
-Tom Jefferson and Carl Heneghan. Modelling the models. CEBM (Centre for
Evidence-Based Medicine). 3 April 2020.
32. Anna Mikhailova, Christopher Hope, Michael Gillard and Louisa Wells.
Exclusive: Government scientist Neil Ferguson resigns after breaking
lockdown rules to meet his married lover. The Telegraph. 5 May 2020.
33. Grifoni A, Weiskopf D, Ramirez SI, et al. Targets of T Cell Responses to
SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed
Individuals [published online ahead of print, 2020 May 20]. Cell. 2020;S0092-
8674(20)30610-3. doi:10.1016/j.cell.2020.05.015.
-Mateus J, Grifoni A, Tarke A, et al. Selective and cross-reactive SARS-CoV-2
T cell epitopes in unexposed humans. Science. 2020;eabd3871.
doi:10.1126/science.abd3871.
34. Jiang S. Don't rush to deploy COVID-19 vaccines and drugs without sufficient
safety guarantees. Nature. 2020;579(7799):321. doi:10.1038/d41586-020-
00751-9.
-Céline Deluzarche. Coronavirus: les dangers d'un vaccin élaboré à la hâte.
Futura. 19 March 2020.
-Louise Beda-Akichi. Et si on n'arrivait jamais à trouver de vaccin contre le
Covid-19?. Slate. 26 May 2020.
35. BFMTV."Vivre avec..." - Samedi 23 mai 2020. 23 May 2020
36. Irene Schipper. SOMO briefing paper on ethics in clinical trials. 01 February
2008.
-Jean-Philippe Chippaux. Le Monde Diplomatique. L’Afrique, cobaye de Big
Pharma. June 2005.
37. Miller Elizabeth, Andrews Nick, Stellitano Lesley, Stowe Julia, Winstone Anne
Marie, Shneerson John et al. Risk of narcolepsy in children and young people
receiving AS03 adjuvanted pandemic A/H1N1 2009 influenza vaccine:
retrospective analysis BMJ 2013; 346 :f794
38. Tom Porter. Brain-Damaged UK Victims of Swine Flu Vaccine to Get £60
Million Compensation. International Business Times. 2 March 2014.
39. DAZ.online. Schweden zahlt Entschädigung für Narkolepsie-Kranke nach
Impfung. 13 May 2016.
40. Carol Isoux. Dengue : Sanofi au cœur d'une affaire de vaccin mortel aux
Philippines. L’OBS. 27 November 2018.
41. Eugene Henderson and Lorraine King. Parents warned after teen took her own life 'because lockdown felt like 300 years'. Mirror. 22 April 2020.
42. Laure. Accouchement en temps de Covid: «J’ai traversé seule
quatorze heures de contractions. C’est criminel». L’OBS. 13 May 2020.
43. Marijon, Eloi et al. “Out-of-hospital cardiac arrest during the COVID-19
pandemic in Paris, France: a population-based, observational study.” The
Lancet. Public Health, 27 May. 2020, doi:10.1016/S2468-2667(20)30117-1
-Baldi E et al. Out-of-hospital cardiac arrest during the Covid-19 outbreak in
Italy. N Engl J Med 2020 Apr 29; [e-pub]
44. Jessie Gomez. Lincoln Park driver 'passed out' due to N95 mask, crashed
car, police say. Daily Record. 25 April 2020.
45. Karina Reiss, Sucharit Bhakdi. Corona Fehlalarm? Zahlen, Daten und
Hintergründe. Goldegg. June 2020.
Hintergründe/dp/3990601911
-Olivier Chailley. Le virus de la peur ou comment le monde entier est devenu
fou. Bookelis. April 2020.

στις Σεπτεμβρίου 20, 2020 πηγἠ πηγή πηγή

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Dr. Roberto Petrella:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Dr. Roberto Petrella: «ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Ο COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Dr. Roberto Petrella:
«ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Ο COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»
ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Δείτε το με προσοχή πριν το κατεβάσουν και διαδώστε το.

παγκοσμιος συναγερμος απο τον

παγκοσμιος συναγερμος απο τον

Dr. Roberto Petrella σχετικά με την ατζέντα covid 19 & εμβολιασμών
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ-ΤΕΣΤ ΑΜΦΙΒΟΛΑ
Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr all rights reserved 26/8/2020

Οι Ρώσοι διαφημίζουν το εμβόλιό τους για τον κορονοϊό

– Δοκιμάζεται σε 5 χώρες

Οι Ρώσοι διαφημίζουν το εμβόλιό τους για τον κορονοϊό - Δοκιμάζεται σε 5 χώρες

Οι Ρώσοι έχουν αρχίσει ήδη να διαφημίζουν το εμβόλιό τους Sputnik V στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο.

Παράλληλα ενημερώνουν ότι το εμβόλιο στην τρίτη φάση δοκιμάζεται ευρύτατα στη Ρωσία, αλλά και στη Βραζιλία, στις Φιλιππίνες, στη Σαουδική Αραβία, και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι Ρώσοι συνεργάζονται με μια «φαρμακευτική εταιρεία του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και έχουν κοινοποιήσει τα δεδομένα από τις δοκιμές της Φάσης Ι και της Φάσης II στους Σαουδάραβες εταίρους», δήλωσε στο Arab News ο διευθύνων σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) Κιριλ Ντιμίτριεφ.

«Θα συνεργαστούμε με Σαουδάραβες επιστήμονες και το υπουργείο Υγείας της χώρας», δήλωσε ο Ντιμίτριεφ. «Πιστεύουμε ότι η Σαουδική Αραβία θα είναι ένας ισχυρός εταίρος στην κοινή μας εργασία για την παραγωγή του εμβολίου». Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η χώρα του κοινοποίησε επίσης τα δεδομένα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αναμένει ότι οι κλινικές δοκιμές στη χώρα αυτή θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Buzk49qFcmo&feature=emb_logo
NEWSBEAST.GR 16/8/2020

Απάντηση Μόσχας στον Bill Gates, νέες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

facebook sharing button
twitter sharing button
Συνεργασία επιστημόνων Στρατού υπό τον Πούτιν

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, ο Ρώσος υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές του πρώτου ρωσικού εμβολίου και εντός του Αυγούστου θα γίνει η πιστοποίηση!!!

Οι εξελίξεις στο θέμα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έρχονται από την Μόσχα, με την Ρωσία να είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα πιστοποιήσει και θα ξεκινήσει την παραγωγή, πιστοποιημένου εμβολίου κατά του κορωνοϊού, απαντώντας, κατά κάποιον τρόπο, στον Bill Gates, ο οποίος επιθυμεί εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα, κοινό για όλον τον πλανήτη.

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές του πρώτου ρωσικού εμβολίου και εντός του Αυγούστου θα γίνει η πιστοποίηση και θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του, που θα επιτρέψει τον Οκτώβριο να αρχίσει και ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού.

Το καινούριο νέο είναι πως η ανοσία διαρκεί έξι μήνες και θα δίνεται ετησίως σε δύο δόσεις.

Η Μόσχα ξεκαθάρισε πως ο εμβολιασμός θα αρχίσει από τις ειδικές και ευπαθείς ομάδες και κατηγορίες του πληθυσμού με πρώτους απ όλους, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν ανταποκριτές στην Ρωσία, οι πρωτοπόροι επιστήμονες που εργάζονται για το ρωσικό εμβόλιο είναι στελέχη του ενός πολυδιαφημισμένου κέντρου που κατά το παρελθόν έχει κατασκευάσει τα δυο παγκοσμίως εμβόλια για τον ιό του Έμπολα.

Το κέντρο αυτό συνεργάστηκε με τον ρωσικό στρατό, υπό την αιγίδα φυσικά του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, με τον τελευταίο να παραχωρεί υποδομές, επιστήμονες αλλά και αρκετές ομάδες εθελοντών στους οποίους δοκιμάστηκε το εμβόλιο με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σύμφωνα με τις επιστημονικές ανακοινώσεις.

Αυτό είναι το πρώτο ρωσικό εμβόλιο και θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εκδοχές του.

Τον Οκτώμβριο οι πρώτοι εμβολιασμοί στη Ρωσία

https://www.youtube.com/watch?v=Rxllz1_LmMc&feature=emb_logo
el.gr Triklopodia 5/8/2020

Οι Ρώσοι θα έχουν έως το τέλος του χρόνου το εμβόλιο του κορονοϊού

Για να είναι έτοιμο μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι εργασίες πρέπει να συνεχισθούν με τους ίδιους ρυθμούς

Οι Ρώσοι θα έχουν έως το τέλος του χρόνου το εμβόλιο του κορονοϊού

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Βαλεντίνα Ματιβιένκο δήλωσε σήμερα ότι η παραγωγή του εμβολίου του κορονοϊού μπορεί να αρχίσει στην Ρωσία έως το τέλος του έτους.

«Έως το τέλος του έτους οι Ρώσοι θα μπορούν να έχουν το εμβόλιο... Είμαστε σίγουρα η πρώτη χώρα η οποία ανακοίνωσε για τα εμβόλια που πέρασαν τις κλινικές δοκιμές, αυτό είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε η Ματβιένκο.

Η ίδια επισήμανε ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι έτοιμο εντός του χρονικού αυτού διαστήματος, εάν, όπως είπε, οι εργασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξή του συνεχισθούν με τους ίδιους ρυθμούς. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή στην διεθνή συνεργασία . «Εάν αρχίσουμε την παραγωγή του, φυσικά και θα το μοιραστούμε με όλες τις χώρες που θα δείξουν ενδιαφέρον» δήλωσε η Ματβιένκο όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Χθες ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν δήλωσε ότι τέσσερα εμβόλια κορονοϊού που έχουν αναπτυχθεί έχουν ήδη αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή, ενώ οι κλινικές δοκιμές δύο εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί από το Εθνικό Κέντρο επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Ν. Γκεμαλέι βρίσκονται στην τελική τους φάση.

Ο υποδιευθυντής του Εθνικού Κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Ν. Γκεμαλέι, Ντενίς Λογκουνόφ, σε συνέντευξή του στον ρωσικό ιστότοπο Meduza, δήλωσε ότι η μαζική παραγωγή του ρωσικού εμβολίου δεν θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του 2020, ωστόσο το φθινόπωρο θα είναι δυνατόν να αρχίσει ο εμβολιασμός των ομάδων κινδύνου, με εξαίρεση τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

NEWSBEAST.GR 23/7/2020

 

Ρωσοβρετανική συμφωνία για την παραγωγή εμβολίου κατά του κορονοϊού

Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της AstraZeneca και της R-Pharm

Ρωσοβρετανική συμφωνία για την παραγωγή εμβολίου κατά του κορονοϊού

Στην ανακοίνωση της υπογραφής συμφωνίας με τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, προχώρησε η ρωσική R-Pharm, με στόχο την παραγωγή εμβολίου για τον κορονοϊό που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ρωσικής φαρμακευτικής εταιρείας, Αλεξέι Ρέπικ, με δηλώσεις του κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο «Russia-24».

«Έχουμε επισημοποιήσει το σχέδιο αυτό με τη μορφή των συμφωνιών που υπογράψαμε στον τομέα της παραγωγής και της προμήθειας του εμβολίου που αναπτύχθηκε από την AstraZeneca και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες της R-Pharm για την υλοποίηση του έργου», δήλωσε ο Ρέπικ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά τις κατηγορίες της Μεγάλης Βρετανίας, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών ότι χάκερς υποστηριζόμενοι από το ρωσικό κράτος προσπάθησαν να «αρπάξουν» δεδομένα για το εμβόλιο της Covid-19 και σχετικές θεραπείες, ο επικεφαλής του Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων της Ρωσίας (RDIF), Κιρίλ Ντμίτριεφ, χαρακτήρισε ψευδείς τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και είπε ότι η Μόσχα δεν έχει ανάγκη να κλέψει μυστικά, αφού ήδη έχει συνάψει συμφωνία με την AstraZeneca για την παραγωγή βρετανικού εμβολίου στη Ρωσία.

NEWSBEAST.GR 17/7/2020

 

 


Ελπιδοφόρο μήνυμα για τον κορονοϊό από τη Ρωσία: Εμβόλιο δοκιμάσθηκε με επιτυχία σε εθελοντές

Όσοι συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές έλαβαν εξιτήριο

Ελπιδοφόρο μήνυμα για τον κορονοϊό από τη Ρωσία: Εμβόλιο δοκιμάσθηκε με επιτυχία σε εθελοντές

Θετικά νέα έρχονται από τη Ρωσία όσον αφορά το εμβόλιο για τον κορονοϊό, καθώς η πρώτη ομάδα εθελοντών στην οποία δοκιμάστηκε, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που έγιναν οι κλινικές δοκιμές.

Συγκεκριμένα, τα άτομα στα οποία έγινε τεστ του εμβολίου το οποίο δημιούργησε το Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, «Ν.Φ. Γεκμαλέϊ», το οποίο υπάγεται στο ρωσικό υπουργείο Υγείας, βρίσκεται πλέον εκτός νοσοκομείου.

Η κύρια ερευνήτρια, Γιελένα Σμολιαρτσούκ, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι «οι εθελοντές μας, στη δόση εμβολίου που τους δόθηκε, αντέδρασαν απολύτως καλά. Σήμερα εγκατέλειψαν την κλινική του πανεπιστημίου Σέτσενοφ».

Αναφερόμενη στις παρενέργειες του εμβολίου, η Σμολιαρτσούκ επεσήμανε ότι οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήσαν παρόμοιες με εκείνες που θα μπορούσαν να είναι σε οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο. Βασικά παρατηρήθηκαν ερυθρότητα και οίδημα στο σημείο που έγινε το εμβόλιο, επίσης πυρετός, πονοκέφαλος, ερεθισμός στον λαιμό. «Πρέπει να επισημάνω ότι τα φαινόμενα αυτά εμφανίσθηκαν αυτόματα, αλλά τη δεύτερη ημέρα τους εθελοντές δεν τους ενοχλούσε στην πραγματικότητα τίποτα», προσέθεσε η ίδια.

Μια από τους εθελοντές, η Άννα Κούτκινα, δήλωσε ότι την περίοδο των κλινικών δοκιμών ένιωθε καλά, όπως και ότι με την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών ο κάθε εθελοντής θα έπαιρνε αμοιβή 100.000 ρουβλίων (1.233 ευρώ).

Η πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών στην κλινική του πανεπιστημίου Σέτσενοφ άρχισε στις 18 Ιουνίου, στην πρώτη ομάδα 18 εθελοντών, ενώ στη δεύτερη ομάδα 20 εθελοντών οι κλινικές δοκιμές ξεκίνησαν στις 23 Ιουνίου.

Το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες από τα μέσα Αυγούστου

Ο διευθυντής του Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας «Ν.Φ. Γεκμαλέϊ», Αλεξάντρ Γκίντσμουργκ, δήλωσε ότι το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες, ήδη από τα μέσα Αυγούστου. Η έγκρισή του από το ρωσικό υπουργείο Υγείας μπορεί να γίνει εφόσον είναι θετικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των κλινικών δοκιμών, σημείωσε από την πλευρά της η Σμολιαρτσούκ.

Η παραγωγή ωστόσο του εμβολίου μετά την έγκριση του μπορεί να απαιτήσει μερικούς μήνες, όπως επισήμανε ο διευθυντής του Ινστιτούτου μεταγραφικής ιατρικής και βιοτεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Σέτσενοφ, Βαντίμ Ταράσοφ.

«Ακόμη και το πιο σύντομο διάστημα σημαίνει μερικούς μήνες δουλειάς», πρόσθεσε ο Ταράσοφ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνοντας ότι τη χρονική διάρκεια της παραγωγής του εμβολίου θα την ορίσουν οι φαρμακευτικές εταιρείες που θα αναλάβουν τη μαζική του παραγωγή.

Νωρίτερα, ο διευθυντής του Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας «Ν.Φ. Γεκμαλέϊ», Αλεξάντρ Γκίντσμουργκ, είχε δηλώσει ότι το Κέντρο σχεδιάζει να υποβάλει την αίτηση για την έγκριση του εμβολίου στις 2-4 Αυγούστου.

Στις αρχές Ιουνίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έχουν επιλεγεί δύο ομάδες εθελοντών για τις κλινικές δοκιμές του εμβολίου. Η πρώτη ομάδα στελεχώθηκε από στρατιωτικούς και η δεύτερη ομάδα από πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου στην ομάδα των εθελοντών του στρατού συμμετείχαν 50 άτομα μεταξύ των οποίων πέντε γυναίκες και δέκα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στις 30 Ιουνίου ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, είχε δηλώσει ότι οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου για τον κορονοϊό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου.

Προχθές, το ίδιο υπουργείο ανακοίνωσε ότι η δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού χορηγήθηκε σε 20 εθελοντές, 21 ημέρες αφότου τους χορηγήθηκε η πρώτη δόση. Στην ανακοίνωσή του τόνιζε ότι οι εθελοντές βρίσκονται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και η κατάσταση της υγείας τους μετά τον εμβολιασμό κρίνεται ως καλή.

 

 

 

NEWSBEAST.GR  15/7/2020

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και

Φαρμάκων δημοσιοποίησε οδηγίες για την έγκριση εμβολίου κατά του κορονοϊού

«Θα πρέπει να προλαμβάνει ή να μειώνει τις σοβαρές συνέπειες της ασθένειας τουλάχιστον στο 50% των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί»

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων δημοσιοποίησε οδηγίες για την έγκριση εμβολίου κατά του κορονοϊού

Οδηγίες για την έγκριση εμβολίου κατά του κορονοϊού δημοσιοποίησε η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανακοινώνοντας ότι το εμβόλιο θα πρέπει να προλαμβάνει ή να μειώνει τις σοβαρές συνέπειες της ασθένειας τουλάχιστον στο 50% των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.

Περισσότερα από 100 εμβόλια δοκιμάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο κατά της COVID-19 που έχει στοιχίσει τη ζωή 126.100 Αμερικανών, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε τον Μάιο ένα πρόγραμμα «Operation Warp Speed» για την επιτάχυνση της ανάπτυξης θεραπειών και εμβολίων κατά του κορονοϊού.

 

 


Αποδείξεις για το τι πραγματικά περιέχουν όλα τα εμβόλι@:

γλουταμινικό νάτριο

- φορμαλδεΰδη

- αλουμίνιο και υδράργυρο...


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά.... χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:

• Αλουμινίο - Ένα ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια και νόσο του Αλτσχάιμερ. Ποτέ δεν θα πρέπει να δεχθείτε την ένεση με αλουμίνιο.
• Αντιβιοτικά - Χημικές ουσίες που προάγουν μικρόβια , τα οποία είναι θανατηφόρα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελεχών βακτηρίων που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο.
• Φορμαλδεΰδη - Μια χημική ουσία παστώματος που χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα πτώματα. Είναι εξαιρετικά τοξική για το νευρικό σύστημα, προκαλώντας τύφλωση, εγκεφαλική βλάβη και επιληπτικές κρίσεις. Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών παραδέχεται ανοιχτά ότι η φορμαλδεΰδη προκαλεί καρκίνο. Μπορείτε να το δείτε αυτό και οι ίδιοι στόν Εθνικό ιστοχώρο Προγράμματος Τοξικολογίας, που χαρακτηρίζει τη 12η Έκθεση της για τις καρκινογόνες ουσίες . Εκεί, το ενημερωτικό δελτίο φορμαλδεΰδης παραλείπει εντελώς να αναφέρει την φορμαλδεΰδη στα εμβόλια. Αυτό είναι το "βρώμικο μικρό μυστικό" της κυβέρνησης και της βιομηχανίας εμβολίων. Δηλώνει εντούτοις ότι "... η φορμαλδεΰδη προκαλεί μυελοειδή λευχαιμία, καθώς και σπάνιες μορφές καρκίνου όπως της ρινικής κοιλότητας, και ρινοφαρυγγικό καρκίνο."

• όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG) - Μια νευροτοξική χημική ουσία που ονομάζεται "εξωτοξίνη." Προκαλεί τους νευρώνες του εγκεφάλου να είναι υπερβολικά ερεθισμένοι, σε σημείο θανάτου. Το MSG είναι τοξικό ακόμη και όταν καταναλώνεται σε τρόφιμα, το οποίο προκαλεί ημικρανίες και ζημιά στο ενδοκρινικό σύστημα. Ποτέ δεν πρέπει να εγχύσετε MSG στο σώμα σας.

• Θιμεροσάλ - Μια ένωση απο μεθυλικό υδράργυρο που προκαλεί σοβαρή, η και μόνιμη βλάβη του νευρικού συστήματος. Ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικός για τον εγκέφαλο. Ποτέ δεν πρέπει να αγγίξετε, να καταπιείτε ή να εγχύσετε τον υδράργυρο σε οποιαδήποτε δόση. Δεν υπάρχει καμία ασφαλής δόση υδραργύρου! Οι γιατροί και οι προωθητές εμβολίων, σας λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει υδράργυρος στα εμβόλια. 
Ακόμα και το CDC παραδέχεται ότι τα εμβόλια περιέχουν ακόμα υδράργυρο (thimerosal). Επιπλέον, τα Εθνικά Προγράμματα Τοξικολογίας παραδέχονται σε δικά τους έγγραφα ότι: ". ... παράγουν μικρές αλλά μετρήσιμες αυξήσεις στα επίπεδα του υδραργύρου στο αίμα"

• Εμβολιασμοί • το "Thimerosal βρέθηκε να διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τον πλακούντα.
• Οι "... κίνδυνοι του θιμεροσάλ περιλαμβάνουν νευροτοξικότητα και νεφροτοξικότητα. " (Αυτό σημαίνει την τοξικότητα του εγκεφάλου και των νεφρών.)

• «... παρόμοια τοξικολογικά χαρακτηριστικά μεταξύ εθυλυδραργύρου και μεθυλυδραργύρου, αυξάνουν την πιθανότητα ότι η νευροτοξικότητα μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε χαμηλές δόσεις thimerosal."

• "... δεν υπάρχουν υφιστάμενες κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή έκθεση σε εθυλυδράργυρο, ο μεταβολίτης του thimerosal. "

• "... η αξιολόγηση καθόρισε ότι η χρήση του θιμεροσάλ σαν συντηρητικό σε εμβόλια μπορεί να οδηγήσει στην πρόσληψη υδραργύρου κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ζωής που υπερέβησαν τις συνιστώμενες κατευθυντήριες οδηγίες από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας ( EPA) ... " ...

• "Στις ΗΠΑ, το thimerosal εξακολουθεί να υφίσταται ως συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε μικρά παιδιά, καθώς και ορισμένα βιολογικά προϊόντα που συστήνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το Thimerosal παραμένει ένα συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε εφήβους και ενήλικες. Επιπλέον, το thimerosal εξακολουθεί να χρησιμοποιείται διεθνώς ως συντηρητικό του εμβολίου.

Η έκθεση πηγαίνει έπειτα να μας πει ότι η FDA σε μελέτες thimerosal διαπίστωσαν ότι με κάποιο τρόπο είναι απολύτως ασφαλής. Αναφέρει επίσης ότι οι κατασκεαστές εμβολίων "εργάζονται" για να αφαιρέσουν το thimerosal από τα εμβόλια, αλλά στην πραγματικότητα κατασκευάζεται ακόμα στα εμβόλια.

Επ ευκαιρία, αυτή η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι η FDA απαιτεί συντηρητικά όπως το thimerosal μόνο στις λεγόμενες «πολλαπλές δόσης σε "εμβόλια - φιαλίδια που περιέχουν περισσότερες από μία δόση εμβολίου. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα μπορούσαν, αν ήθελαν να παράγουν "καθαρά" εφάπαξ δόση εμβολίων χωρίς υδράργυρο / thimerosal. 
Αλλά τα επιλέγουν επειδή είναι πιο κερδοφόρα τα προϊόντα που περιέχουν υδράργυρο πολλαπλών δόσεων εμβολίων. Δεδομένου ότι η έκθεση παραδέχεται, ότι τα «Συντηρητικά δεν απαιτούται για προϊόντα που διατυπώνονται σε μονής δόσης φιαλίδια. Τα φιαλίδια πολλαπλών δόσεων προτιμώνται από ορισμένους γιατρούς και κλινικές υγείας, επειδή είναι συχνά λιγότερο ακριβά ανά δόση εμβολίου και απαιτούν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο." Έτσι, ο λόγος για τον οποίο το παιδί σας εγχέεται την ένεση με το εμβόλιο, συνοψίζεται στα γραφεία της υγειονομικής περίθαλψης για να κάνουν περισσότερα χρήματα και εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης!

«Ο υδράργυρος στα εμβόλια είναι μια θεωρία συνωμοσίας!

Έχουμε ενημερωθεί από πολλούς «σκεπτικιστές» και γιατρούς, ότι δεν υπάρχει ενα τέτοιο πράγμα όπως ο υδράργυρος στα εμβόλια, καθώς και ότι μια τέτοια πρόταση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας». 
Αυτό μας δείχνει ακριβώς το πόσο άγνοια έχουν όλοι οι σκεπτικιστές, οι γιατροί, και οι επαγγελματίες της υγείας.
Δεν έχουν καμία ιδέα για το τι υπάρχει στα εμβόλια που σερβίρουν στους ανθρώπους.
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα πρόσθετων ουσιών εμβολίων, η οποία παραδέχεται ανοιχτά αυτές τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια τώρα!
Δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας! Είναι το καθεστώς της σύγχρονης παραγωγής εμβολίων.
Και στην περίπτωση που το CDC αφαιρέσει αυτή τη σελίδα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης, που λήφθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2012, που δείχνει τι ακριβώς ήταν στη σελίδα πρόσθετων ουσιών εμβολίων CDC:

Νιώθετε πονοκέφαλο μετά από ένα εμβόλιο; Αυτή είναι η αίσθηση των χημικών ουσιών που τρώνε τον εγκέφαλο σας.

Τώρα, σκεφτείτε το εξής: Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια της ένεσης του εμβολίου είναι ένας πονοκέφαλος. Το CDC παραδέχεται ότι πάνω από το 30 % των ασθενών στους οποίους εγχύονται εμβόλια, βιώνουν πονοκεφάλους ή ημικρανίες.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στα εμβόλια που θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκεφάλους, ημικρανίες και εγκεφαλικές βλάβες !

Ακόμα κι αν πιστεύουν στην θεωρία των εμβολίων ως ένα χρήσιμο τρόπο για να εκπαιδεύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει τους παθογόνους παράγοντες, γιατί κάποιος - ειδικά ένας γιατρός - νομίζει ότι είναι εντάξει το να εγχύσει στα ανθρώπινα όντα υδράργυρο, MSG, φορμαλδεΰδη, και αλουμίνιο; Το επιχείρημα των προωθητών εμβολίου είναι ότι το κάθε εμβόλιο περιέχει μόνο μια μικρή δόση αυτών των εξαιρετικά τοξικών ουσιών, και επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό το επιχείρημα κάνει ένα μοιραίο λάθος: Τα παιδιά στην Αμερική λαμβάνουν πάνω από είκοσι εμβόλια μέχρι να γίνουν έξι ετών ! Ποιο είναι η αθροιστική επίδραση όλων αυτών των εμβολίων, σύν τον υδράργυρο από τα οδοντικά σφραγίσματα και τις διαιτητικές πηγές; Ποια είναι η επίδραση του εγχθμένου υδραργύρου σε ενα άνοσο κατασταλμένο παιδί που ζει σε μια κατάσταση χρόνιας διατροφικής ανεπάρκειας; Οι επιστήμονες δεν ξέρουν την απάντηση, γιατί τέτοιες μελέτες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ. Έτσι, προσποιούνται ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και θα πιέζουν όλο για περισσότερα εμβόλια σε βρέφη, παιδιά, ακόμη και τις μέλλουσες μητέρες. Θα παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με τα παιδιά μας, με άλλα λόγια, κάθε ένεση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση, κώμα, θάνατο, ή αυτισμό.

Γιατί η βιομηχανία δεν προσφέρει"καθαρά" εμβόλια ελεύθερα από όλα τα τοξικά πρόσθετα;

Αν τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι για το καλό σας, γιατί περιέχουν τόσα πολλά πρόσθετα που είναι βλαβερά για σας; Δεν θα θέλατε να φάτε υδράργυρο στα ψάρια σας. Δεν θα θέλατε MSG στο σάντουιτς σας, και σίγουρα δεν θα θέλατε φορμαλδεΰδη στη σόδα σας. Γιατί, λοιπόν, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγχυθεί με αυτές τις θανατηφόρες ουσίες; Και εξίσου σημαντικό, γιατί οι βιομηχανίες εμβολίων δεν προσφέρουν ΚΑΘΑΡΑ εμβόλια; Χωρίς πρόσθετες ουσίες που καταστρέφουν τον εγκέφαλο; Σκεφτείτε το: Όταν αγοράζετε τρόφιμα για την υγεία, θέλετε σε εκείνα τα τρόφιμα να μην υπάρχει υδράργυρος, MSG, αλουμίνιο και σίγουρα όχι φορμαλδεΰδη. 
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα φάει εν γνώση του αυτά τα νευροτοξικά δηλητήρια. 
Και όμως, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κυριολεκτικά εγχύουν εκείνα τα ίδια ακριβώς δηλητήρια που καταστρέφουν τον εγκέφαλο, με την αιτιολογία ότι, κατά κάποιο τρόπο, «Αυτή η ένεση είναι καλό για μένα!" παράλογα, η βιομηχανία εμβολίων λέει ότι αυτά τα τοξικά συστατικά σκόπιμα προστίθενται στα εμβόλια για να κάνουν την εργασία τους καλύτερα! Ναι, αυτός είναι ο λόγος: Επιμένουν ότι ο υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια έκθεση ειδήσεων και βίντεο που πραγματικά υποστηρίζουν ότι ο υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα, χορηγόντας τα στα παιδιά "βελτιώνουν την συμπεριφορά και την πνευματική τους απόδοση.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται κυριολεκτικά ότι ο υδράργυρος είναι καλός για τα μωρά. Οι βιταμίνες μπορεί να σας σκοτώσουν, λένε, αλλά ο υδράργυρος είναι καλός για σας!

Νόμιζα ότι η θεωρία πίσω από τα εμβόλια ήταν ότι οι εξασθενημένοι ιοί θα έδιναν στο ανοσοποιητικό σύστημα μια πρόβα έτσι ώστε στην πταγματικότητα θα ενίσχυαν τα αντισώματα.
Πού χωράνε ο υδράργυρος, η φορμαλδεΰδη και ή MSG σε αυτή τη θεωρία; Μήπως το σώμα σας θα επωφεληθεί καθ 'οιονδήποτε τρόπο από την έκθεση σε φορμαλδεΰδη; Φυσικά όχι.

Η ίδια η ιδέα είναι γελοία. Οπότε αυτά τα πράγματα είναι καθαρά για τα εμβόλια; Σας προκαλώ να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα. Απλά δεν υπάρχουν για τον πληθυσμό στο σύνολο του.

Σχεδόν όλα τα εμβόλια για τις μάζες διατυπώνονται σκόπιμα με νευροτοξικές χημικές ουσίες που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνουν με την επιστήμη των εμβολιασμών, αλλά έχουν να κάνουν με τον αυτισμό, τη νόσο του Αλτσχάιμερ, πρώιμη εμφάνιση άνοιας , καταστολή του ανοσοποιητικού, και την μαζική λειτουργία του εγκεφάλου.


Τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα με χημικά πρόσθετα για να δηλητηριάζουν τον πληθυσμό, και όχι για την προστασία του πληθυσμού


Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός των εμβολίων: να μήν «προστατεύσει τα παιδιά" με κανενός είδους ασυλία, και να εισφέρει στις μάζες ένα τοξικό κοκτέιλ χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο και υπογονιμότητα:

ο υδράργυρος,

MSG,

η φορμαλδεΰδη και το αλουμίνιο.
Η ουσία είναι ο πλυθησμός να παραμένει άλαλος, έτσι ώστε κανείς να μην έχει το μυαλό να ξυπνήσει και να αρχίσει να σκεφτέται για τον εαυτό του.

πηγή
στις Ιουνίου 14, 2020 πηγή Πηγή

 

 

 

 

511 επιδημιολόγοι απαντούν πότε θα επαναλάβουν 20 καθημερινές δραστηριότητες λόγω κορονοϊού

Χειραψίες, εστιατόρια, γυμνατήρια, επισκέψεις σε φιλικά σπίτια, διακοπές, ταξίδι με αεροπλάνο. Τι από αυτά θα αποφύγουν οι επιδημιολόγοι και για πόσο ακόμη.

Άνδρας με μάσκα προστασίας...

ASSOCIATED PRESSΆνδρας με μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό περνά μπροστά από αφίσα στην οποία εμφανίζονται ένας άντρας και μια γυναίκα που φιλιούνται (Ουάσιγκτον)μ

Με την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο να παρουσιάζει σημάδια επιδείνωσης σε ό,τι αφορά την ταχύτητα της εξάπλωσης, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να προειδοποιεί ξανά και ξανά για τους κινδύνους, τα μέτρα να χαλαρώνουν, τους τουρίστες να θέλουν τα ταξιδέψουν και όλους να συμφωνούν πως ένα δεύτερο κύμα είναι εξαιρετικά πιθανό, μια σειρά από εύλογα ερωτήματα- για το τι μπορούμε να κάνουμε και τι θα ήταν καλό να αποφύγουμε για κάποιο διάστημα- σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητές μας, αναμφίβολα ανακύπτει. Ερωτήματα που, πέραν όσων φαίνονται (και στη χώρα μας) να έχουν ξεχάσει πως υπήρξε ποτέ κορονοϊός, λίγο ή πολύ θέτουμε όλοι στον εαυτό μας.

Οι New York Times λοιπόν απευθύνθηκαν σε 511 επιδημιολόγους και τους υπέβαλλαν μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα επαναλάβουν 20 συνηθισμένες, καθημερινές και μη δραστηριότητες.

Όπως φαίνεται, αν και οι πολλοί δηλώνουν πως δεν τους αγχώνει πλέον μια επίσκεψη σε έναν γιατρό ή η συναναστροφή με μικρές ομάδες γνωστών τους εκτός σπιτιού δηλώνουν επίσης πως θα χρειαστεί πάνω από έναν χρόνο πριν αποφασίσουν να πάνε σε μια συναυλία, σε μια αθλητική εκδήλωση ή να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση θρησκευτικής λατρείας κ.α. Και κάποιοι δηλώνουν πως θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να ανταλλάξουν ξανά μια χειραψία ή μια αγκαλιά.

Δείτε αναλυτικά τι απάντησαν.

Μέσα στο καλοκαίρι (δηλαδή εντός τριών μηνών) δηλώνουν πως:

-64% θα βάλει ξανά στο σπίτι αλληλογραφία χωρίς να λάβει τα κατάλληλα μέτρα (το ίδιο ισχύει και για άλλα αντικείμενα)

-60% θα επισκεφθεί έναν γιατρό για ιατρικό λόγο που μπορεί να μην είναι επείγον

-56% θα διανυκτερεύσει εκτός σπιτιού αλλά σε κοντινό προορισμό

-41% θα επισκεφθεί κομμωτήριο

Σε αυτό το γκρουπ ερωτήσεων επίσης υψηλό είναι το ποσοστό των επιδημιολόγων που απάντησε ότι θα επαναλάβει αυτές τις δραστηριότητες  πολύ αργότερα, δηλαδή μετά από 3 έως 12 μήνες.

Αργότερα μέσα στο χρόνο (μετά από 3-12 μήνες) δηλώνουν πως:

-46% θα παρευρεθεί σε ένα δείπνο με λίγους καλεσμένους

-41% θα κάνει να κάνει ποδήλατο ή πικνικ με φίλους

-55% θα στείλει τα παιδιά του σχολείο ή κατασκήνωση

-54% θα εργαστεί σε γραφείο που είναι και άλλα άτομα

-47% θα επιτρέψει στα παιδιά να πάνε να παίξουν στο σπίτι φίλων τους

-40% θα μπει σε μετρό ή λεωφορείο

-41% θα επισκεφθεί ηλικιωμένους συγγενείς στο σπίτι τους

-44% θα ταξιδέψει με αεροπλάνο

-56% θα φάει σε εστιατόριο

-42% θα πάει γυμναστήριο (ή κάτι ανάλογο όπως στούντιο για διάφορες δραστηριότητες).

Σε αυτό το γκρουπ ερωτήσεων επίσης υψηλό είναι το ποσοστό των επιδημιολόγων που απάντησε είτε ότι θα επαναλάβει αυτές τις δραστηριότητες μετά από έναν χρόνο.

Μετά από έναν χρόνο δηλώνουν πως:

-42% θα παραστεί σε γάμο ή κηδεία

-42% θα ανταλλάξει χειραψία με φίλο

-42% θα βγει με άτομο που δεν γνωρίζει καλά

-43% θα παραστεί σε εκκλησία ή άλλο χώρο λατρείας

-52% θα σταματήσει να φορά μάσκα

-64% θα πάει σε αθλητική διοργάνωση, συναυλία κλπ.

Σε αυτό το γκρουπ ερωτήσεων επίσης υψηλό είναι το ποσοστό των επιδημιολόγων που απάντησε είτε ότι θα επαναλάβει αυτές τις δραστηριότητες μετά από 3 έως 12 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες των δύο τελευταίων ομάδων, το ποσοστό αυτών που δηλώνει πως δεν θα θα τις επαναλάβει σε διάστημα μικρότερο των επόμενων τριών μηνών ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις το 70%.

Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζεται πως οι επιδημιολόγοι απαντώντας στο ερωτηματολόγιο των New York Times εκφράζουν καθαρά τις προσωπικές τους απόψεις σε ό,τι αφορά το πότε θα επαναλάβουν οι ίδιοι αυτές τις 20 δραστηριότητες και δεν αποτελούν οδηγίες προς τους πολίτες.

Βέβαια, μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις απαντήσεις τους στις 20 ερωτήσεις και σχετικά σχόλια.

Πηγή: New York Times 11/6/2020

 

 

 

 

Έρχονται πρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Θα λαμβάνονται όποτε κρίνεται αναγκαίο και θα είναι σε τοπικό επίπεδο

– Τι συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έρχονται πρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση του
Eurokinissi

Η ραγδαία αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και όπως ήταν επόμενο σήμανε συναγερμός. Το πρωί της Τρίτης 9/6 σε έκτακτη ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, συζητήθηκε αναλυτικά η εξέταση των δεδομένων με στόχο την αποφυγή της περαιτέρω έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τα επιδημιολογικά στοιχεία και επισημάνθηκε η ανάγκη αυστηρής εφαρμογής των μέτρων που έχουν αποφασιστεί ενόψει της σταδιακής επανόδου στη νέα καθημερινότητα. Γι′ αυτόν τον λόγο θα υπάρχει εντατικοποίηση των ελέγχων και θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα σε τοπικό επίπεδο, όπου κριθεί αναγκαίο.

Επίσης συζητήθηκε επίσης ο τρόπος οργάνωσης του συστήματος Υγείας ενόψει του καλοκαιριού και για το θέμα αυτό θα γίνουν ανακοινώσεις από το αρμόδιο υπουργείο τις επόμενες ημέρες.

Στην σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο ΓΓ Δημόσιας Υγείας  Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο  ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας  Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΠΥ Μάριος Θεμιστοκλέους και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Πάνος Τουμάσης HUFF POST 9/6/2020

 

 

 


Κορονοϊός: Ρωσικό εμβόλιο δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ανθρώπους

εμβόλιο
«Είναι εν ζωή, υγιείς και χαίρονται»

Οι δοκιμές εμβολίου κατά της Covid-19 που έγιναν ανεπίσημα και σε εθελοντική βάση σε συνεργάτες του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Ν.Φ. Γκεμαλέι, που υπάγεται στο ρωσικό υπουργείο Υγείας, υπήρξαν επιτυχείς και δεν παρουσίασαν παρενέργειες, δήλωσε σήμερα στο ρωσικό πρακτορείο TASS ο διευθυντής του ερευνητικού κέντρου Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ.

Ο Γκίντσμπουργκ δεν διευκρίνισε σε πόσα άτομα έγινε το εμβόλιο. Είπε ωστόσο, ότι πρόκειται για έναν ευρύ κύκλο συνεργατών του κέντρου, που έχουν διάφορες ειδικότητες όπως ερευνητές, διοργανωτές των προκλινικών ερευνών και βιοτεχνολόγοι.

Προσέθεσε μάλιστα ότι σε όσους έγινε το εμβόλιο δεν υπήρξαν παρενέργειες, και όλοι τους «είναι εν ζωή, υγιείς και χαίρονται».

«Παρενέργειες δεν υπήρξαν, όλοι είναι υγιείς, χαρούμενοι και ανταποκρίνονται πλήρως στις υποχρεώσεις τους τόσο στην δουλειά τους όσο και στο σπίτι. Το πείραμα θα το θεωρήσουμε ως επιτυχές, όταν πάρουμε την επίσημη έγκριση για δοκιμές από το υπουργείο Υγείας και θα τις κάνουμε. Προς το παρόν, αντίστοιχα, αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι το προϊόν το οποίο προτείνουμε στην χώρα, εγγυούμαστε ότι θα είναι επιτυχές», δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.

Ο Γκίντσμπουργκ επισήμανε ότι προς το παρόν η έρευνα του εμβολίου στο κέντρο Γκεμαλέι προχωράει προγραμματισμένα και εκτιμά ότι περίπου στο τέλος του καλοκαιριού θα εγκριθεί. Ωστόσο, όπως είπε, το εμβόλιο θα υπάρχει αρχικά σε πολύ μικρές ποσότητες, μικρότερες από αυτές που χρειάζονται για να εμβολιαστεί ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού. «Για αυτόν τον λόγο –τόνισε–, αυτή την στιγμή από το υπουργείο Υγείας και όχι μόνο από το υπουργείο Υγείας αλλά και από την τράπεζα που χρηματοδοτεί την έρευνα, καταβάλλονται πολύ μεγάλες προσπάθειες ώστε να μπορεί να παραχθεί το εν λόγω εμβόλιο ευρέως και σε άλλες μονάδες».

Ανέφερε επίσης ότι ο εμβολιασμός δεν μπορεί να γίνει ταυτόχρονα σε όλο τον πληθυσμό, αλλά πρέπει να ξεκινήσει από τις πλέον εκτεθειμένες ή τις ευπαθείς ομάδες όπως είναι οι γιατροί και οι ηλικιωμένοι.

Επισήμως το εμβόλιο προς το παρόν βρίσκεται στο τελικό στάδιο των προκλινικών δοκιμών και δοκιμάζεται σε ζώα, και ως εκ τούτου οι επιστήμονες έκαναν το εμβόλιο μόνοι τους σε εθελοντική βάση.

iskra 26/5/2020

 

 

 


COVIT-19 “Τα Μέτρα εἶναι Ἐπικίνδυνα, ὄχι ὁ Κορωνοϊός”.

Γερμανός Καθηγητής Κατεδαφίζει το Lockdown – Τα Μέτρα εἶναι ἐπικίνδυνα, ὄχι ὁ Κορωνοϊός.

“Ὁ Καθηγητής Μικροβιολογίας καί Ἐπιδημιολογίας κ. Sucharit Bakhdi σε μιά πλούσια συνέντευξη στόν αὐστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider μιλᾶ γιά την κρίση του κορωνοϊού, τα μέτρα πού λαμβάνονται γιά την ἀντιμετώπισή του, τον ὑποχρεωτικό ἐμβολιασμό καί πολλά ἀλλά.
Ἀξίζει νά δοθεῖ ἰδιαίτερη σημασία στό ἀπόσπασμα ἀπό το 30ο ἕως το 40ο λεπτό στό όποίο ὁ Καθηγητής ἐπεξηγεῖ ἁπλά καί κατανοητά την λογική των ἐμβολίων γιά την πρόληψη ἀσθενειῶν, ἐνῶ εἶναι ἔντονα ἀρνητικός στήν ἐπιβολή ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ γιά τον κορωνοϊό όπως αὐτό ἤδη προτείνεται ἀπό κάποιους κύκλους διεθνῶς.
Λέει ἐπίσης, μεταξύ ἄλλων, ὅτι αὐτή ἡ κρίση προκλήθηκε ἀποκλειστικά ἀπό τους πολιτικούς. Δέν εἶναι πραγματική κρίση.
Πότε ἡ κρίση θά τελειώσει;
Ὅποτε το καθορίσουν οἱ πολιτικοί.
Δέν ἔχει νά κάνει με τον ἰό. Ἐπιδημία δέν ὑπῆρξε ποτέ! Εἶναι ἕνα φάντασμα!
Καταλαβαίνετε;”

Ἡ συνέντευξη προβλήθηκε στό αὐστριακό ἰδιωτικό κανάλι Servus TV στίς 29 Ἀπριλίου.
Ἡ μετάφραση καί ὁ ὑπότιτλισμός ἔγινε ἀπό την ὁμάδα “πολιτικός διάλογος”.

«…καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.» (Ἰω. η΄ 32)

COVIT-19 "Τα Μέτρα εἶναι Ἐπικίνδυνα, ὄχι ὁ Κορωνοϊός".

 

https://www.youtube.com/watch?v=30mi8pkx0P8&feature=emb_logo

Triklopodia 24/5/2020

 

 

 


Η συνέντευξη για τον COVID-19, που απαγορεύτηκε στο YouTube

/ 23/5/2020

Στις 22 Απριλίου, δύο γιατροί και κλινικάρχες,  στην κομητεία Κερν της Καλιφόρνια, οι δρ. Erickson και δρ. Massihi, έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα δεδομένα τους από τα τεστ κορωνοϊού που είχαν πραγματοποιήσει το διάστημα της πανδημίας.

Εδώ, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο γιατρών, με ελληνικούς υπότιτλους, η οποία απαγορεύτηκε στο YouTube και κατέβηκε αυτομάτως μόλις την αναρτήσαμε (το γιατί εξηγείται παρακάτω).

Οι δύο γιατροί, αναλύοντας τόσο τα δικά τους στατιστικά, όσο και τα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία από άλλες περιοχές των ΗΠΑ, αλλά και από άλλες χώρες, καταρρίπτουν την επίσημη εκδοχή σε σχέση με την επικινδυνότητα της επιδημίας COVID-19, καθώς φαίνεται ότι η πορεία εξάπλωσης της νόσου και η πιθανότητα θανάτου παρομοιάζει με αυτές της κοινής, εποχικής γρίπης.

Επίσης, οι δύο γιατροί, με πολύχρονες σπουδές στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία, επιχειρηματολογούν για τις αρνητικές συνέπειες της καραντίνας υγιών ανθρώπων, καθώς και για τις συνθήκες αποστείρωσης τις οποίες μας συμβουλεύουν όλο αυτό το διάστημα οι ειδικοί. Όπως αναλύουν στη συνέντευξή τους, η καραντίνα υγιών ανθρώπων αδυνατίζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κάνοντάς τους ευάλωτους σε πολύ περισσότερες ασθένειες. Εκτός αυτού, η σκληρή καραντίνα (lockdown) που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ, αλλά και στα περισσότερα κράτη της Δύσης, έχει τραγικές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και στις κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης των απλών ανθρώπων.

Το βίντεο της συνέντευξης αυτής έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό, αλλά και προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις από πλευράς του συστήματος. Το YouTube συστηματικά το διαγράφει από όσα κανάλια το αναρτούν, διότι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας, «παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας».

«Απομακρύναμε γρήγορα το επισημασμένο περιεχόμενο που παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας, όπως και περιεχόμενο που ρητά αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των συνιστώμενων οδηγιών της τοπικής υγειονομικής αρχής για τήρηση της κοινωνικής απόστασης, που μπορεί να επηρεάσει κάποιον κόσμο να ενεργήσει αντίθετα μ’ αυτήν την οδηγία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του YouTube.

Το βίντεο επίσης προκάλεσε τη μήνιν επιστημονικών συλλόγων, όπως του American College of Emergency Physicians και της American Academy of Emergency Medicine, που εξέδωσαν σκληρή καταδικαστική ανακοίνωση, αναφέροντας ότι οι ισχυρισμοί των δύο γιατρών δεν ήταν παρά «Απερίσκεπτοι και μη δοκιμασμένοι συλλογισμοί» που «δεν συνάδουν με την τρέχουσα επιστήμη και την επιδημιολογία σχετικά με το COVID-19».

Μετά, λοιπόν, από αυτές τις καταδικαστικές δηλώσεις, περιμένουμε από τους επιστημονικούς συλλόγους να εκδώσουν παρόμοια ανακοίνωση και για τον δρ. Άντονι Φάουτσι, του υπεύθυνου για την στρατηγική αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ, ο οποίος σε ανασκόπηση των ερευνών που δημοσίευσε στο περιοδικό New England Journal of Medicine, έλεγε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας του νέου κορωνοϊού είναι μικρότερα του 1% και ότι παρομοιάζει με την εποχική γρίπη.

https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/05/covid-19-youtube.html

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ αποκαλύπτει :

«Ανησυχώ πολύ με το “τσιπάρισμα” που πρεσβεύει ο Μπιλ Γκέιτς» (Δείτε Βίντεο)


Ο William Pelham Barr είναι ο 85ος United States Attorney General απο τις 14 Φεβρουαρίου του 2019 ενώ είχε υπάρξει....
και ο 77ος Attorney General από το 1991 μέχρι το 1993 κατά την προεδρία του George H. W. Bush.

Μιλώντας, λοιπόν, στην Λόρα Ιγκράχαμ του τηλεοπτικού σταθμού, Fox News, δήλωσε πως ανησυχεί πολύ για τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» του Μπιλ Γκέιτς.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Τραμπ στο σύνολό της έχει επίγνωση του τι προσπαθεί να πετύχει ο Μπιλ Γκέιτς προωθώντας τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών (Νεοταξιτών στην απλή ελληνική) που το όνειρό τους είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των «πολιτών» του σε ότι αφορά τις σκέψεις τους, τις μετακινήσεις τους και τα υπάρχοντά τους.


Θέλουν δηλαδή την παραχώρηση του «πυρήνα» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάτι που βρήκαν την ευκαιρία να το απαιτήσουν με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.


O William Bar μίλησε εκτενώς για την επιχείρηση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως επίσης και για την παρεμπόδιση άσκησης των «θρησκευτικών καθηκόντων» από διάφορους κυβερνήτες (Δημοκρατικούς) σε πολιτείες των ΗΠΑ.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει όλη η συνέντευξη του William Barr και στο 13:10 ακούγεται η αναφορά στην οικογένεια Γκέιτς και στα «ψηφιακά πιστοποιητικά».

«Ο Μπιλ Γκέιτς, το Ίδρυμα Γκέιτς τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης ψηφιακών πιστοποιητικών που θα πιστοποιούν ότι οι Αμερικανοί πολίτες, έχουν ανοσία σε αυτόν τον ιό και ενδεχομένως σε άλλους ιούς, για διευκολυνθούν στο να ταξιδεύουν, να δουλεύουν κτλ. Ως φιλελεύθερος πολίτης, τι σκέφτεστε, σχετικά με αυτών των ειδών τους μηχανισμούς, θα λέγαμε, εντοπισμού, οι οποίοι, πιθανώς υιοθετηθούν, προκειμένου να ανοίξει ξανά η οικονομία μας;», ρώτησε τον Εισαγγελέα η δημοσιογράφος του FOX NEWS.


«Ανησυχώ πολύ για αυτήν την διολίσθηση σε ό,τι αφορά την συνεχιζόμενη παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας», απάντησε ο Barr και συνέχισε:


«Θεωρώ πως κατά την διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης, τα κατάλληλα και λογικά βήματα είναι κατανοητά». «(Το ψηφιακό πιστοποιητικό) θα με προβλημάτιζε, καθώς και ο εντοπισμός των ανθρώπων, ειδικά αν συνεχιζόταν για μεγάλη χρονική περίοδο».

Επί του πρακτέου το «ψηφιακό πιστοποιητικό» θα έχει μερικές από τις ιδιότητες του «χαράγματος» της Αποκάλυψης. Θα είναι εμφυτευμένο και θα ενημερώνει (κάποιους) για το που πηγαίνει κάποιος και γενικότερα για τις επιλογές του.

Τίποτε δεν εμποδίζει αργότερα να γίνει απαραίτητο και για την πώληση και αγορά αγαθών.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ BILL GATES!


https://www.youtube.com/watch?v=8zMciHxkvGM&feature=emb_logo
ΠΗΓΗ πηγή πηγή στις Μαΐου 10, 2020

 

 

 

 

Νέα μελέτη για κορονοϊό:

Εξίσου μολυσματικά και μεταδοτικά με τους ενήλικες τα παιδιά

Καμπάνακι από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Charité του Βερολίνου για το άνοιγμα των σχολείων

Νέα μελέτη για κορονοϊό: Εξίσου μολυσματικά και μεταδοτικά με τους ενήλικες τα παιδιά

Εξίσου μολυσματικοί και μεταδοτικοί με τους ενήλικες είναι τα παιδιά και οι έφηβοι που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2, αλλά μεταδίδουν τον ιό χωρίς προηγουμένως να εμφανίσουν συμπτώματα, αναφέρει μελέτη του Ινστιτούτου Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Charité του Βερολίνου. Επιπλέον, τα παιδιά, εφόσον εκτεθούν στον ιό, διατρέχουν περίπου το 1/3 του κινδύνου των ενηλίκων να μολυνθούν.

Για την έρευνα, η οποία διεξήχθη υπό τον καθηγητή Κρίστιαν Ντρόστεν και δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί επιστημονικά, αξιολογήθηκαν 3.178 δείγματα από ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό, κατά το διάστημα από Ιανουάριο έως και 26 Απριλίου. Ανάμεσά τους ήταν και 37 παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου, 16 μαθητές δημοτικού σχολείου και 74 έφηβοι.

«Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ παιδιών και ενηλίκων», έγραψε ο κ. Ντρόστεν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ στην μελέτη επισημαίνεται ότι «με βάση αυτά τα αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει προσοχή έναντι της απεριόριστης επαναλειτουργίας των σχολείων και των νηπιαγωγείων στην παρούσα κατάσταση», καθώς «τα παιδιά είναι εξίσου μολυσματικά με τους ενήλικες».

Όπως διευκρινίζεται πάντως από την ίδια τη μελέτη του Charité, οι μελέτες σχετικά με το κατά πόσο τα παιδιά είναι πηγές της μόλυνσης είναι περίπλοκες, λόγω του γεγονότος ότι τα μέτρα προστασίας -περιλαμβανομένης και της αναστολής λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των σχολείων - τέθηκαν σε ισχύ πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές παρατήρησης.

Η συζήτηση για την περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων, όπως το άνοιγμα των χώρων λατρείας και των παιδικών χαρών, συνεχίζεται σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της Καγκελαρίου 'Αγγελα Μέρκελ με τους Πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων.

NEWSBEAST.GR  30/4/2020

 

 

 

 

Πώς Το Σαπούνι Σκοτώνει Τον Κορωνοϊό!

Ένα εξαιρετικό άρθρο των 'New York Times Science' που περιγράφει γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό το πλύσιμο με σαπούνι ενάντια σε μικρόβια και ιούς.
Μια σταγόνα συνηθισμένου σαπουνιού αραιωμένου σε νερό αρκεί για να διασπάσει και να σκοτώσει πολλούς τύπους βακτηρίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου του νέου κορωνοϊού που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Το μυστικό της εντυπωσιακής δύναμης του σαπουνιού είναι η υβριδική του δομή.
Το σαπούνι αποτελείται από μόρια που έχουν το σχήμα ακίδων, καθένα από τα οποία έχει μια υδρόφιλη κεφαλή – συνδέεται εύκολα με νερό – και μια υδρόφοβη ουρά, η οποία απομακρύνει το νερό και προτιμά να συνδέεται με έλαια και λίπη.
Αυτά τα μόρια, όταν βρίσκονται σε διάλυμα στο νερό, αιωρούνται
είτε μόνα τους είτε αλληλεπιδρούν με άλλα μόρια στο διάλυμα και συναρμολογούνται σε μικρές φυσαλίδες που ονομάζονται μικκύλια, με κεφαλές στραμμένες προς τα έξω και ουρές τοποθετημένες μέσα.
Όταν πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, περιβάλλετε τους μικροοργανισμούς στο δέρμα σας με μόρια σαπουνιού. Οι υδρόφοβες ουρές των ελεύθερων μορίων σαπουνιού προσπαθούν να αποφύγουν το νερό. Κατά τη διαδικασία, σφηνώνονται στο περίβλημα ορισμένων μικροβίων και ιών και το διαρρηγνύουν.
“Δρουν σαν λοστοί και αποσταθεροποιούν όλο το σύστημα”, δήλωσε ο καθηγητής Pall Thordarson, επικεφαλής του τμήματος Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι βασικές πρωτεΐνες διαχέονται από τις μεμβράνες που έχουν υποστεί ρωγμές στο περιβάλλον νερό, σκοτώνουν τα βακτήρια και καθιστούν τους ιούς άχρηστους.
πηγή drtsoukalas.com
https://hellas-now.com/pos-to-sapoyni-skotonei-ton-koronoio/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Αναρτήθηκε από στις 29/3/2020

 

 

 

 

Τσιόδρας: Αυτά είναι τα νέα συμπτώματα του κορονοϊού

Δείτε τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα μέτρα την Πρωτομαγιά

Τσιόδρας: Αυτά είναι τα νέα συμπτώματα του κορονοϊού

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στα νέα συμπτώματα που έχουν παρατηρηθεί σε ασθενείς με κορονοϊό.

Τα συμπτώματα του Covid-19 που είχαν παρατηρηθεί στην αρχή της εμφάνισης του ιού είναι:

  • πυρετός
  • βήχας
  • δυσκολία στην αναπνοή
  • μυαλγίες
  • καταβολή

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας επιπλέον συμπτώματα είναι και οι: κρυάδες, ρίγος, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, διαταραχή γεύσης και όσφρησης.

Επιπλέον, ο  Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε για το επόμενο στάδιο που αφορά την άρση των μέτρων, η επιτροπή εισηγήθηκε να είναι υποχρεωτική η μάσκα σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους, όπως είναι τα ΜΜΜ, τα κομμωτήρια και τα καταστήματα.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας τόνισε ότι στην πρόταση της επιτροπής αναφέρεται ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εργαζόμενους.

Επιπλέον τόνισε ότι είναι απαραίτητη η υγιεινή των χεριών και η χρήση αντισηπτικού.

Κορονοϊός: 136 οι νεκροί στην Ελλάδα, 2 θάνατοι σε ένα 24ωρο – 17 νέα κρούσματα, 2.534 σύνολο

Τα 136 έφτασαν τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 2 νέοι θάνατοι. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα τα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα φτάνουν τα 2.534, μιας και ανακοινώθηκαν 17 νέες περιπτώσεις του κορονοϊού.

Στην ίδια ενημέρωση ανακοινώθηκε ότι οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 43.

Χαρδαλιάς για Πρωτομαγιά: Δεν θα γίνουν μετακινήσεις πέρα από αυτές που προβλέπονται

Μιλώντας μετά τον καθηγητή κ. Τσιόδρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, για μια νέα καθημερινότητα. Προετοιμαζόμαστε για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Από την επόμενη εβδομάδα το στοίχημα μας θα είναι η κυκλοφορία τηρώντας όλα τα μέτρα.

Η σταδιακή άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι σταματάει η μετάδοση του ιού. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εξετάζουμε διεξοδικά το κάθε μας βήμα» και ανέφερε πως αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν αμέσως μετά την αυριανή ενημέρωση του πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στην αργία της Πρωτομαγιάς ξεκαθάρισε πως ισχύουν τα ήδη υπάρχοντα περιοριστικά μέτρα και τόνισε πως: «Δεν υπάρχει δυνατότητα για εκδρομές. Δεν θα γίνουν μετακινήσεις πέρα από αυτές που προβλέπονται». καθώς: «Οι συγκεντρώσεις μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων μας» και ανακοίνωσε πως οι εορτασμοί μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε παρατείνεται η ισχύς των περιοριστικών μέτρων Μήκης στην Ξάνθη μέχρι τις 4 Μαΐου, ενώ αύριο λήγουν τα περιοριστικά μέτρα στις παραλίες Θεσσαλονίκης, Βόλου και Πάτρας και πρόσθεσε πως μέχρι τις 4 Μαΐου θα εξακολουθήσει να υπάρχει έλεγχος στους Κήπους το Έβρου, στους εισερχόμενους από την Τουρκία.

NEWSBEAST.GR 27/4/2020

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το νέο αντι-ιϊκό φάρμακο για το οποίο μίλησε ο Τσιόδρας

coronalab-0

Είναι σε μορφή χαπιού  - Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Emory ανακάλυψαν ουσία που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο ιός – Το φάρμακο φαίνεται ότι μειώνει τη βλάβη στους πνεύμονες

Για ένα νέο αντι-ιϊκό φάρμακο κατά του κορωνοϊού μίλησε την Παρασκευή ο Σωτήρης Τσιόδρας, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον της επιδημίας. Πρόκειται για το φάρμακο ερευνητών στο Emory, που φαίνεται ότι μπορεί να μειώσει τη βλάβη των πνευμόνων.

Το φάρμακο ονομάζεται EIDD-2801. Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές σε ποντίκια και σύντομα αναμένεται ότι θα γίνουν κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.

Εάν οι δοκιμές επαληθεύσουν τις προσδοκίες, το φάρμακο αναμένεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου, εν μέρει και επειδή μπορεί να λαμβάνεται και με τη μορφή χαπιού.

Για ενθαρρυντικά νέα μίλησε ο Σωτήρης Τσόδρας

Ενθαρρυντικά χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, κ. Σωτήρης Τσιόδρας το πειραματικό χάπι που αναπτύσσει επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Emory στις ΗΠΑ.

Το αντι-ιϊκό φάρμακο ευρέος φάσματος σε μορφή δισκίου, που μπορεί να ληφθεί από το στόμα, με την κωδική ονομασία EIDD-2801, βάσει των προκαταρκτικών ερευνητικών δεδομένων δείχνει να μπορεί να μειώσει τη σοβαρή βλάβη που προκαλεί στους πνεύμονες ο κορωνοϊός.

O Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει ήδη δώσει άδεια για την έναρξη κλινικής δοκιμής σε ανθρώπους. Κάτι που θα γίνει άμεσα.

Το EIDD-2801, έχει ήδη δοκιμασεί καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων του πνεύμονα και σε ποντίκια, και φαίνεται να μπορεί να αποτρέψει τη σοβαρή πνευμονία και τον θάνατο.

Όταν το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικά στα τρωκτικά, απέτρεψε τη σοβαρή βλάβη των πνευμόνων, ενώ όταν χορηγήθηκε 12 έως 24 ώρες μετά τη λοίμωξη COVID-19, μείωσε επίσης το ιικό φορτίο και την πνευμονική βλάβη, αφού αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό του ιού, χωρίς τοξικές παρενέργειες.

Για «υψηλές δυνατότητες θεραπείας» μιλούν οι επιστήμονες

Σύμφωνα με τη μελέτη, όταν το φάρμακο χορηγείται ως θεραπεία 12 ή 24 ώρες μετά την έναρξη της λοίμωξης, μπορεί να μειώσει τον βαθμό πνευμονικής βλάβης και απώλειας βάρους σε ποντίκια. Αυτό το παράθυρο ευκαιρίας αναμένεται να είναι μεγαλύτερο στους ανθρώπους γιατί η περίοδος έναρξης της νόσου επεκτείνεται.

Ο επικεφαλής της μελέτης δήλωσε ότι το φάρμακο «όχι μόνο έχει υψηλές δυνατότητες για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19, αλλά φαίνεται επίσης αποτελεσματικό για τη θεραπεία άλλων σοβαρών λοιμώξεων κορωνοϊού».

Ειδήσεις σήμερα:

To 64% των Γάλλων αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Σύνοδος ΕΕ: Συμφώνησαν σε Ταμείο Ανάκαμψης, διαφώνησαν αν θα στηθεί με δάνεια ή επιχορηγήσεις

Στην τελική φάση το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα: Πρώτα οι μικρές επιχειρήσεις, σταδιακά όλα τα σχολεία

ΘΕΜΑ 24/4/2020

 

 

 

 

ΗΠΑ:

Ο κορονοϊός είναι βιολογικό όπλο

-Ποιος είναι ο Κινέζος «χασάπης» του πλανήτη

Οι Κινέζοι ερευνητές απομόνωσαν πάνω από 2.000 νέους ιούς -Οι ΗΠΑ δίνουν «στεγνά» το όνομα του Κινέζου υπεύθυνου για την πανδημία

Αποκαλύψεις σοκ διακινούν τις τελευταίες ώρες το ένα μετά το άλλο αμερικανικά Mέσα Eνημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες ο νέος κορονοϊός (covid-19) καταστευάστηκε σε εργαστήριο της Γιουχάν ενώ δίνουν και το όνομα του Κινέζου που θεωρείται υπεύθυνος για την τρομερή «σφαγή» που ζει ο πλανήτης.

Πλέον ανώτατοι Aμερικανοί αξιωματούχοι και ο ίδιος ο πρόεδρος Ντ.Τραμπ απαιτούν να λογοδοτήσει η Κίνα για το βιολογικό όπλο που κατασκεύασε.

Οι ΗΠΑ ξεκινούν επίσημα έρευνα με επίκεντρο την πόλη Wuhan της Κίνας ώστε να διερευνήσουν τις ευθύνες του κινεζικού κράτους και του κομουνιστικού κόμματος της Κίνας για την παγκόσμια Πανδημία.

Την ίδια στιγμή ο Luc Montagnier που ανακάλυψε τον ιό τoυ Aids, HIV, το 1983 υποστηρίζει ότι ο κορωνοιός έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο και εστιάζει στο Wuhan της Κίνας.

Την ώρα που αυξάνονται οι φωνές αλλά και οι θεωρίες συνωμοσίας διεθνώς για την προέλευση του νέου κορωνοϊού Covid-19, ο νομπελίστας επιστήμονας Δρ Luc Montagnier που ανακάλυψε τον ιό τoυ Aids, HIV, το 1983 υποστηρίζει πως ο νέος κορωνοϊός COVID-19 είναι ανθρώπινο δημιούργημα και έχει διαφύγει από το εργαστήριο του Wuhan όπου γινόταν δοκιμές για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του ιού Aids.

Ο βραβευμένος με το Νόμπελ Ιατρικής του 2008 καθηγητής Luc Montagnier, ισχυρίζεται ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ιός που απελευθερώθηκε κατά λάθος από το εργαστήριο στο Wuhan της Κίνας και αυτό γιατί ήταν γνωστό στην επιστημονική κοινότητα πως Κινέζοι ερευνητές δούλευε με κορωνοϊούς καθώς τους χρησιμοποιούσαν στην εργασία τους για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του AIDS.

Υποστηρίζει μάλιστα, ότι θραύσματα από το DNA του HIV βρέθηκαν στο γονιδίωμα του SARS-CoV-2.
«Με τον συνάδελφό μου, βιομαθηματικό Jean-Claude Perez, αναλύσαμε προσεκτικά το γονιδίωμα αυτού του ιού», εξηγεί ο Luc Montagnier, σε συνέντευξη για το περιοδικό Pourquoi Docteur, προσθέτοντας ότι και άλλοι βάδισαν στο ίδιο μονοπάτι έρευνας με μας, όλοι βρήκαμε θραύματα, αλλά οι άλλοι ερευνητές αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν λόγω πιέσεων.
«Ινδοί ερευνητές έχουν ήδη προσπαθήσει να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων του που έδειξαν ότι αυτό το γονιδίωμα κορωνοϊού περιείχε αλληλουχίες ενός άλλου ιού,… του ιού HIV (ο ιός του AIDS), αλλά αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα ευρήματά τους καθώς η πίεση από τη κυρίαρχη άποψη που προβάλλεται από τα μέσα, ήταν πολύ μεγάλη», είπε.

Στο ερώτημα αν προήλθε από κάποιον ασθενή μολυσμένο με τον ιό του HIV, ο Luc Montagnier, απάντησε, πως αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμμία περίπτωση, γιατί για να εισαχθεί μια ακολουθία κυττάρων HIV στο γονιδίωμα του νέου κορωνοϊού, «απαιτούνται μοριακά εργαλεία που υπάρχουν για τέτοιες διαδικασίες μόνο σε εργαστήριο».

Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνει για εκείνον ο ιός παράχθηκε στο εργαστήριο στα πλαίσια μιας εργασίας αναζήτησης εμβολίου για το AIDS και η διαφυγή ήταν καθαρό ατύχημα.

Γεγονός που μένει να επιβεβαιωθεί ενώ δίνει μία άλλη διάσταση στη παγκόσμια διαμάχη και τις θεωρίες συνωμοσίας περί της προέλευσης του ιού SARS-CoV-2 που έχει ξεσπάσει.

Οι ΗΠΑ αναθέτουν στην CIA έρευνα για το Wuhan της Κίνας με επίκεντρο τον κορωνοιό

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν μια «έρευνα πλήρους κλίμακας» για το κατά πόσον ο κορωνοιός ή covid 19 προήλθε από το ινστιτούτο ιολογίας στο Wuhan της Κίνας, σύμφωνα με την Fox News.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο και την αρχική εκδήλωση του ιού, η οποία βρέθηκε σε δείγμα νυχτερίδας που συλλέχθηκαν από επιστήμονες από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan το 2013 σε μια σπηλιά στο Yunan της Κίνας.

Η έρευνα θα βοηθήσει τις μυστικές υπηρεσίες να διερευνήσουν τι γνώριζε το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας καθώς και «να διαμορφωθεί μιας σαφής εικόνα του τι συνέβη».

Τα ευρήματα, θα παρουσιαστούν στη συνέχεια στον Πρόεδρο Trump για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα λογοδοτήσει η Κίνα για την πανδημία που έχει σκοτώσει πάνω από 151 χιλιάδες ανθρώπους και μολύνει τουλάχιστον 2,2 εκατομμύρια.

Το Fox News ανέφερε ότι ο κορωνοιός πιθανότατα προήλθε στο εργαστήριο Wuhan της Κίνας ως μέρος μιας προσπάθειας των κινέζων να καταστούν πρωταγωνιστές στους ιούς.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι τα τελευταία 10 χρόνια η Κίνα πειραματιζόταν με ιούς – έχουν βρεθεί πάνω από 2.500 ιοί – με απώτερο στόχο ένα βιολογικό όπλο.

Αν και σύμφωνα με τον βραβευμένο με Νόμπελ καθηγητή που ανακάλυψε τον ιό HIV, το SARS-CoV-2 είναι τεχνικά κατασκευασμένος ιός που απελευθερώθηκε κατά λάθος από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan.

Ο καθηγητής Luc Montagnier λέει ότι ο ιός σαφώς χρησιμοποιείται για τη μελέτη εμβολίου κατά του AIDS.

Πολλά τα στοιχεία που στοχοποιούν την Κίνα για τον κορωνοιό

Ενώ ο αμερικανός Πρόεδρος Trump τόνισε ότι ο κορωνοιός ή κινεζικός ιός προήλθε από το Wuhan της Κίνας «το ακούμε συχνά αυτό το σενάριο» τόνισε χαρακτηριστικά… νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η Κίνα απέκρυψε σκόπιμα τις κρίσιμες πληροφορίες για τον κορωνοιό.

Τελευταία πληθαίνουν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα ότι η Κίνα εξαπάτησε την ανθρωπότητα με τον κορωνοιό.
Η άποψη ότι οι Κινέζοι αξιωματούχοι «αντέδρασαν αργά» δεν είναι ακριβής.

Φαίνεται ότι η Κίνα ήξερε τι αντιμετώπιζε από την πρώτη στιγμή, αλλά αποφάσισε να αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες από τον κινεζικό λαό και τη διεθνή κοινότητα

Σε μια έκθεση βόμβας που εκθέτει όχι μόνο τα ψέματα της Κίνας, αλλά και τη συνενοχή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε αυτά τα ψέματα, το Associates Press δημοσίευσε έγγραφα που φέρεται να αποδεικνύουν ότι ο Πρόεδρος Xi και η ηγεσία γνώριζαν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και το ενδεχόμενο πανδημίας ημέρες νωρίτερα από ότι πολλοί πιστεύουν.

Και αντί να ενεργήσουν άμεσα, επέλεξαν να αδρανήσουν, επιτρέποντας στον ιό να συνεχίσει να διαδίδεται ελεύθερα στο Wuhan έως τις 20 Ιανουαρίου 2020, όταν ο Πρόεδρος Χι προέβη σε διάγγελμα προς τον κινεζικό λαό
Αυτό είναι τεράστιο θέμα, δήλωσε ο Zuo-Feng Zhang, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες.

Αν δρούσαν έξι ημέρες νωρίτερα, θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι ασθενείς και οι ιατρικές εγκαταστάσεις θα ήταν αρκετές. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του Wuhan.
Δεν είναι μόνο αυτό.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η ηγεσία της Κίνας απέφυγε να ενημερώσει έγκαιρα φοβούμενη την «μαζική υστερία».

Δεδομένου του γεγονότος ότι το Πεκίνο κατόρθωσε να αξιοποιήσει τον Κόκκινο Στρατό και να κλείσει τη μισή χώρα με συνοπτικές διαδικασίες δεν ήταν ψηλά τον κατάλογο ανησυχιών του Κόμματος.

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει ότι η κινεζική κυβέρνηση εκφόβιζε ουσιαστικά τους γιατρούς να σωπάσουν, κάτι που το Πεκίνο αρνήθηκε, παρά τον θάνατο του Δρ Li Wenliang, ενός γιατρού που τιμωρήθηκε γιατί προειδοποίησε για τον κορωνοιό, πολεμώντας τον και έγινε σύμβολο των χείριστων επιλογών της κινεζικής κυβέρνησης.

«Οι γιατροί στο Wuhan φοβόντουσαν», δήλωσε ο Νταλί Γιανγκ, καθηγητής κινεζικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. «Ήταν πραγματικά εκφοβισμός όλων των ιατρών της Κίνας».

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Κίνα είπε ψέματα - και συνεχίζει να λέει ψέματα - δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί, ακόμη και όταν το Πεκίνο διαβεβαίωσε το AP ότι ανέφεραν την επιδημία στον ΠΟΥ μόλις έλαβαν γνώση.
Τα έγραφα, τα οποία δόθηκαν στο AP από μια ανώνυμη πηγή, περιλαμβάνουν αποδείξεις ότι ο Πρόεδρο Xi, ο πρωθυπουργός Li Keqiang και ο αντιπρόεδρος Sun Chunlan - τρεις από τους πιο ανώτερους ηγέτες του κόμματος – γνώριζαν.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας, Ma Xiaowei, παρουσίασε μια σαθρή αξιολόγηση της κατάστασης στις 14 Ιανουαρίου σε εμπιστευτική τηλεδιάσκεψη με επαρχιακούς υπαλλήλους υγείας.
Ένα σημείωμα αναφέρει ότι η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε για να μεταφέρει οδηγίες σχετικά με τον κορωνοιό από τον Πρόεδρο Xi Jinping, τον πρωθυπουργό Li Keqiang και τον αντιπρόεδρο Sun Chunlan, αλλά δεν διευκρινίζει ποιες ήταν αυτές οι οδηγίες.

Η κατάσταση της επιδημίας είναι ακόμα σοβαρή και περίπλοκη, η πιο σοβαρή πρόκληση από το SARS το 2003 και είναι πιθανό να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό γεγονός δημόσιας υγείας, αναφέρει το σημείωμα.

Σε μια ενότητα με τίτλο «νηφάλια κατανόηση της κατάστασης», το υπόμνημα είπε ότι «ομαδοποιημένες περιπτώσεις κρουσμάτων υποδηλώνουν ότι είναι δυνατή η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο».

Ξεχώρισαν την περίπτωση στην Ταϊλάνδη, λέγοντας ότι η κατάσταση είχε «αλλάξει σημαντικά» λόγω της πιθανής εξάπλωσης του ιού στο εξωτερικό.

Όλες οι περιοχές πρέπει να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν σε μια πανδημία.

Σύμφωνα με το AP, τα έγγραφα και οι μαρτυρίες από Κινέζους υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του Προέδρου Trump ότι η Κίνα είναι πραγματικά υπεύθυνη για το ξέσπασμα της Πανδημίας, και ότι αξιωματούχοι στο Πεκίνο πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι, και ίσως ακόμη και πληρώσουν αποζημιώσεις.

Τι είχε αναφέρει η Washington Times

Ποιος ευθύνεται για την πανδημία του κορωνοιού…. ο Tian Junhua ερευνητής στο κέντρο ιολογίας από το Wuhan της Κίνας αναφέρει η Washington Times

Οι ερευνητές της κινεζικής κυβέρνησης απομόνωσαν περισσότερους από 2.000 νέους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των θανάσιμων κορωνοιών σε επιστημονικές έρευνες που πραγματοποίησαν μόλις τρία μίλια από μια αγορά άγριων ζώων που θεωρείται το σημείο μηδέν καθώς ήταν το επίκεντρο της πανδημίας του COVID-19


Πολλά κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες εστίασαν στο Wuhan και ειδικά σε ένα έναν βασικό ερευνητή στο Wuhan, τον Tian Junhua, που θεωρείται ότι αυτός είναι που παρήγαγε τον φονικό κορωνοιό.

Το στέλεχος του κορωνοϊού που μολύνει σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων παγκοσμίως, προήλθε από μετάλλαξη ιού που αναγνωρίστηκε σε νυχτερίδα.

Το κέντρο ιολογίας του Wuhan απομόνωσε αυτόν τον κορωνοιό από την νυχτερίδα άρα η σχέση νυχτερίδας και κέντρου ιολογίας του Wuhan αρχίζει να συνδέεται.

Η ακριβής προέλευση του ιού, ωστόσο, παραμένει μυστήριο με βάση τα επίσημα στοιχεία.

Αυτή είναι μια από τις χειρότερες συνωμοσίες κατά της ανθρώπινης ιστορίας και τώρα ο κόσμος αντιμετωπίζει μια παγκόσμια πανδημία δηλώνουν αμερικανοί και επισημαίνουν ότι η Κίνα πρέπει να λογοδοτήσει για την πανδημία.


Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο τον Δεκέμβριο 2019 δείχνει τον Tian Junhua μέσα σε σπηλιές στην επαρχία Hubei λαμβάνοντας δείγματα από τις νυχτερίδες και να τις αποθηκεύει σε φιαλίδια.

Η έρευνα αυτή χρηματοδοτείτο από την κινεζική κυβέρνηση.
Δεν είμαι γιατρός, αλλά εργάζομαι για να θεραπεύσω και να σώσω ανθρώπους λέει ο Tian Junhua στο βίντεο.
«Δεν είμαι στρατιώτης, αλλά εργάζομαι για να προστατεύσω, θέλω να δημιουργήσω μια αόρατη εθνική γραμμή άμυνας».

Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν αναφέρει ότι ο κορωνοιός πιθανότατα μεταδόθηκε από άγρια ζώα σε ανθρώπους στην αγορά πώλησης θαλασσινών στο Huanan της Wuhan, κοντά στο Wuhan Centers for Disease Control and Prevention (CDC) στο κέντρο ιολογίας.

Εάν ισχύει αυτό, τότε γιατί η κινεζική κυβέρνηση επιτρέπει σε πάγκους να πουλάνε νυχτερίδες και σκορπιούς που θεωρούνται εδέσματα στην Κίνα;

Κινέζοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να παράσχουν δείγματα των στελεχών του κορωναϊού σε Αμερικανούς ερευνητές λίγο μετά την εμφάνιση της Πανδημίας και δεν επέτρεψαν σε διεθνείς ειδικούς για ασθένειες να επισκεφθούν το Wuhan για εβδομάδες.

Χειρισμός νυχτερίδων

Ένα κινεζικό βίντεο με τίτλο "Νεολαία στη φύση - Αόρατος Εχθρός" καταγράφει τους ερευνητές που ασχολούνται με τον χειρισμό των νυχτερίδων που φέρουν θανατηφόρους ιούς.

Το video επτά λεπτών μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι η Κίνα έχει "αναλάβει ηγετικό ρόλο" στην παγκόσμια έρευνα σχετικά με τους ιούς και έχει αποκαλύψει πάνω από 2.000 ιούς τα τελευταία 12 χρόνια, ακόμη και αυτό που προκαλεί σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS).

Ο θανατηφόρος ιός πίσω από την νέα πανδημία ονομάζεται SARS Coronavirus-2 ο οποίος όντως εντοπίστηκε σε νυχτερίδες.

Πριν από τις ανακαλύψεις της Κίνας, περίπου 2.284 είδη ιών είχαν βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με το βίντεο.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι ο Tian Junhua μάλλον δεν φορούσε προστατευτικά γάντια και στολή σε μια σπηλιά και ως εκ τούτου ήρθε σε επαφή με τα ούρα της νυχτερίδας.

Προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση μιας ασθένειας, τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες - την ίδια συνιστώμενη περίοδο για τα άτομα που εκτίθενται στο νέο στέλεχος COVID-19.

Ο Tian Junhua εργάζεται για το γραφείο πρόληψης και ελέγχου βιολογικών ασθενειών μέσα στο Wuhan CDC.
Σύμφωνα με έκθεση του Μαϊου του 2017 από την Wuhan Evening News, ο κ. Tian έχει συγκεντρώσει χιλιάδες νυχτερίδες για ερευνητικές εργασίες σχετικά με τους κορωνοιούς από το 2012.

Οι νυχτερίδες έχουν μεγάλο αριθμό άγνωστων ιών στο σώμα τους», είπε.
Όσο πιο διεξοδική είναι η έρευνά μας για τα νυχτερίδα, τόσο καλύτερα θα είναι για την ανθρώπινη υγεία
Ο ερευνητής έχει επίσης συγκεντρώσει ιούς από τσιμπούρια, ποντίκια και σφήκες.

Μετά το περιστατικό έκθεσης του στα ούρα της νυχτερίδας, είπε ο Tian Junhua, ότι διατηρούσε μια ασφαλή απόσταση από τη σύζυγό του.

Εφόσον δεν αισθάνομαι άρρωστος κατά τη διάρκεια της περιόδου επώασης των 14 ημερών, μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός και να ξεφύγω από την μόλυνση είχε αναφέρει ο Tian Junhua.

Η έκθεση του Wuhan ανέφερε ότι η συλλογή των δειγμάτων έρευνας ήταν δύσκολη, επικίνδυνη και δύσκολο να χρηματοδοτηθεί.

 

Η Shenzhen News, μια έκδοση της Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της Γκουανγκντόνγκ, περιέγραψε πως τον Δεκέμβριο 2019 ο Tian Junhua αναζητούσε μέσα σε σπηλιές τους ιούς των νυχτερίδων αλλά και τσιμπούρια με στόχο να δημιουργήσει εμβόλια.

Η έκθεση ανέφερε ότι σχεδόν 2.000 ιοί που ανακαλύφθηκαν στην Κίνα τα τελευταία 12 χρόνια σχεδόν διπλασίασαν τον συνολικό αριθμό γνωστών ιών παγκοσμίως.

Μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα CDC Wuhan από τη νέα επιδημία του κορωνοϊού δεν περιέχει καμία αναφορά στον Tian Junhua ή στο έργο του.

Έχει συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον επιστημονικές μελέτες σχετικά με τον ιό Wuhan και τον αντίκτυπό του.
Οι προσπάθειες να βρουν τον Tian Junhua δεν ήταν επιτυχείς.

Ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι εκθέσεις σχετικά με τον Tian Junhua και ο ρόλος του στην εργασία με τους ιούς των νυχτερίδων συνδέονται με την πανδημία του κορωνοιού.

Ζει και εργάζεται στο CDC του Wuhan, εκατοντάδες μέτρα από την αγορά Huanan", ανέφερε ο αξιωματούχος.
Η Κίνα τα τελευταία χρόνια είχε εμμονή με τους ιούς.

President Trump: "We have a lot of discussions going on with China. Let me just put it this way, I’m not happy, okay? I’m not happy. And I spoke to them. And this [coronavirus] could have been shut down a long time ago, they knew it."

President Trump: the country with the highest number of deaths from the coronavirus "has to be China."

 

Sources: Coronavirus pandemic may have started in Chinese laboratory

https://www.youtube.com/watch?v=eT47ulzfOMo&feature=emb_logo

Pentapostagma 18/4/2020

 

 

 

 

Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins αναλύει τις επιπτώσεις του κορονοϊού στους πνεύμονες

Δείτε τα συμπεράσματα του καθηγητή Ιατρικής, Παναγή Γαλιατσάτου

Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins αναλύει τις επιπτώσεις του κορονοϊού στους πνεύμονες

Τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός στους πνεύμονες εξηγεί ο αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, διευθυντής της Κλινικής Διακοπής Καπνίσματος του Ιατρικού Κέντρου Bayview, Παναγής Γαλιατσάτος, σε ενημερωτικό άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Γαλιατσάτος, διακεκριμένος καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας, Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύει στο αμερικανικό ιατρικό κέντρο πολλούς ασθενείς με νόσο COVID-19. Έχει μελετήσει ενδελεχώς τα μέχρι τώρα ιατρικά δεδομένα και έχει καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:

Η COVID-19 μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στους πνεύμονες, όπως πνευμονία και σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS). Η σήψη, μια άλλη πιθανή επιπλοκή της νόσου, μπορεί επίσης να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Πνευμονία λόγω COVID-19

Κατά την εκδήλωση πνευμονίας, οι πνεύμονες γεμίζουν με υγρό και φλεγμαίνουν, οδηγώντας σε δυσκολία στην αναπνοή. Για μερικούς ανθρώπους, τα αναπνευστικά προβλήματα μπορεί να γίνουν αρκετά σοβαρά ώστε να απαιτείται εισαγωγή στο νοσοκομείο για θεραπεία με οξυγόνο ή ακόμα και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με αναπνευστήρα.

Η πνευμονία που προκαλεί η νόσος COVID-19 τείνει να αφορά και στους δύο πνεύμονες. Οι αερόσακοι στους πνεύμονες γεμίζουν με υγρό, περιορίζοντας την ικανότητά τους να προσλαμβάνουν οξυγόνο και προκαλούν δύσπνοια, βήχα και άλλα συμπτώματα.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν από την πνευμονία χωρίς μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες, η πνευμονία που σχετίζεται με την COVID-19 μπορεί να είναι σοβαρή. Ακόμα και μετά την ανάρρωση, η βλάβη στους πνεύμονες μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστικές δυσκολίες που μπορεί να χρειαστούν μήνες για να βελτιωθούν.

Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας (ARDS)

Καθώς η πνευμονία λόγω COVID-19 εξελίσσεται, όλο και περισσότεροι από τους αερόσακους των πνευμόνων γεμίζουν με υγρό που διαρρέει από τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία στους πνεύμονες. Τελικά, εκδηλώνεται δύσπνοια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS), μια μορφή πνευμονικής ανεπάρκειας. Οι ασθενείς με ARDS συχνά δεν μπορούν να αναπνεύσουν μόνοι τους και μπορεί να χρειάζονται υποστήριξη της αναπνοής με αναπνευστήρα για να βοηθηθεί η κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα.

Είτε συμβαίνει στο σπίτι είτε στο νοσοκομείο, το ARDS μπορεί να είναι θανατηφόρο. Τα άτομα που επιβιώνουν από το ARDS και αναρρώνουν από τη νόσο COVID-19 μπορεί να έχουν μόνιμη ουλή στους πνεύμονες.

Σήψη

Μια άλλη πιθανή επιπλοκή της σοβαρής νόσησης από COVID-19 είναι η σήψη. Η σήψη εμφανίζεται όταν μια λοίμωξη φτάνει στο αίμα και εξαπλώνεται μέσω της κυκλοφορίας του, προκαλώντας βλάβη σε όλους τους ιστούς του σώματος.

«Οι πνεύμονες, η καρδιά και άλλα συστήματα του σώματος λειτουργούν μαζί όπως μια μουσική ορχήστρα», εξηγεί ο Δρ. Γαλιατσάτος υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση της σήψης, η «συνεργασία» μεταξύ των οργάνων του σώματος καταρρέει. Ολόκληρα συστήματα αρχίζουν σταδιακά να αποδιοργανώνονται το ένα μετά το άλλο, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων και της καρδιάς.

Η σήψη, ακόμη και όταν ο ασθενής έχει επιβιώσει, μπορεί να αφήσει στον ασθενή μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα όργανα.

Ο Έλληνας επιστήμονας σημειώνει ακόμα ότι όταν ένα άτομο έχει COVID-19 το ανοσοποιητικό σύστημα υπερεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον εισβολέα. Αυτό μπορεί να καταστήσει ευάλωτο το σώμα σε λοίμωξη και από άλλο βακτήριο ή ιό. Και όσες περισσότερες λοιμώξεις έχει να αντιμετωπίσει ο οργανισμός τόσο μεγαλύτερη η βλάβη στους πνεύμονες.

Οι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο για τους πνεύμονες

Ο Δρ. Παναγής Γαλιατσάτος επισημαίνει και τρεις παράγοντες που επηρεάζουν τον κίνδυνο πνευμονικής βλάβης κατά τη λοίμωξη από τη νόσο COVID-19 και πόσο πιθανόν είναι ένα άτομο να αναρρώσει και να ανακτήσει την αναπνευστική του λειτουργία:

-Η σοβαρότητα της νόσου. «Το πρώτο είναι η σοβαρότητα της ίδιας της λοίμωξης από τον κορωνοϊό - αν το άτομο είναι σε ήπια ή σοβαρή κατάσταση», λέει ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Οι ηπιότερες περιπτώσεις είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν μόνιμες ουλές στον πνευμονικό ιστό.

-Η συνολική κατάσταση της υγείας του ασθενή. «Το δεύτερο είναι αν υπάρχουν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ή καρδιακές παθήσεις που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης. Οι ηλικιωμένοι είναι επίσης πιο ευάλωτοι να νοσήσουν βαριά από την COVID-19. Οι πνευμονικοί ιστοί τους μπορεί να είναι λιγότερο ελαστικοί και μπορεί να έχουν εξασθενημένη ανοσία λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους», εξηγεί ο Δρ Γαλιατσάτος.

-Η θεραπεία. «Η θεραπεία είναι ο τρίτος παράγοντας», λέει εξηγώντας ότι «η ανάρρωση ενός ασθενούς και η υγεία των πνευμόνων μακροπρόθεσμα θα εξαρτηθεί από το είδος της φροντίδας που θα λάβει και πόσο γρήγορα θα την λάβει». Η έγκαιρη εισαγωγή στο νοσοκομείο των σοβαρά αρρώστων ασθενών μπορεί να ελαχιστοποιήσει την πνευμονική βλάβη.

Τι μπορούν να κάνουν οι ασθενείς με κορωνοϊό για να μειώσουν την πιθανότητα αναπνευστικής βλάβης;

«Εάν έχετε ένα πρόβλημα υγείας που σας θέτει σε υψηλότερο κίνδυνο, βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να το ελαχιστοποιήσετε. Για παράδειγμα, τα άτομα που ζουν με διαβήτη, ΧΑΠ ή καρδιακές παθήσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά για τη διαχείριση αυτών των παθήσεων με σωστή ιατρική παρακολούθηση και να παίρνουν τα φάρμακά τους σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού τους», λέει ο καθηγητής.

Και προσθέτει ότι η σωστή διατροφή και ενυδάτωση μπορεί επίσης να βοηθήσουν τους ασθενείς να αποφύγουν τις επιπλοκές της COVID-19. «Η καλή διατροφή είναι σημαντική για τη υγεία. Η σωστή ενυδάτωση συμβάλλει στην διατήρηση του σωστού όγκου αίματος και υγιείς τους βλεννογόνους στο αναπνευστικό σύστημα, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους πνεύμονες να αντισταθούν καλύτερα στη λοίμωξη και τον τραυματισμό των ιστών», σημειώνει.

Είναι αναστρέψιμη η βλάβη στους πνεύμονες;

Μετά από σοβαρή νόσηση από COVID-19, οι πνεύμονες ενός ασθενούς μπορούν να αναρρώσουν, αλλά όχι εν μία νυκτί. «Η ανάρρωση απαιτεί χρόνο. Υπάρχει ο αρχικός τραυματισμός στους πνεύμονες και με την πάροδο του χρόνου, ο ιστός επουλώνεται, αλλά μπορεί να χρειαστούν τρεις μήνες έως έναν χρόνο ή και περισσότερο για να επιστρέψει η λειτουργία των πνευμόνων στα επίπεδα πριν από τη λοίμωξη COVID-19», εκτιμά ο Δρ. Γαλιατσάτος.

Και καταλήγει σημειώνοντας ότι, «μόλις τελειώσει η πανδημία, θα υπάρχει μια ομάδα ασθενών με νέες ανάγκες: οι επιζώντες. Γιατροί, πνευμονολόγοι και άλλοι πάροχοι υγειονομικής φροντίδας θα πρέπει να βοηθήσουν αυτούς τους ασθενείς να ανακτήσουν τη λειτουργία των πνευμόνων τους στο μέγιστο δυνατό».

NEWSBEAST.GR 17/4/2020

 

 

 

 

Η ερευνήτρια που ανακάλυψε και απεικόνισε τον πρώτο κορονοϊό

– Η μελέτη της αρχικά απορρίφθηκε αλλά τελικά δικαιώθηκε

Η συναρπαστική ιστορία της και η πρωτοποριακή δουλειά της

Η ερευνήτρια που ανακάλυψε και απεικόνισε τον πρώτο κορονοϊό - Η μελέτη της αρχικά απορρίφθηκε αλλά τελικά δικαιώθηκε

Kόρη Σκωτσέζου οδηγού λεωφορείου, η οποία σταμάτησε το σχολείο στα 16, ήταν η June Almeida, η γυναίκα που ανακάλυψε τον πρώτο κορονοϊό που πλήττει ανθρώπους κι έγινε πρωτοπόρος στην καταγραφή ιών.

Εν μέσω πανδημίας του νέου κορονοϊού, η δουλειά της βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο.

Μπορεί ο Sars-Cov2 να είναι νέος ιός αλλά ανήκει στον τύπο των κορονοϊών που είχε αναγνωρίσει πρώτα η Δρ Almeida το 1964 στο εργαστήριό της στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου, όπως γράφει το BBC.

Γεννήθηκε το 1930 και μεγάλωσε κοντά στη Γλασκόβη. Σταμάτησε το σχολείο νωρίς αλλά βρήκε δουλειά ως τεχνικός σε ιστοπαθολογικό εργαστήριο στο Glasgow Royal Infirmary.

Αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο για να συνεχίσει την καριέρα της και το 1954 παντρεύτηκε τον Βενεζολάνο καλλιτέχνη Enriques Almeida.

Το ζευγάρι και η μικρή τους κόρη μετακόμισαν στο Τορόντο του Καναδά και εκεί, στο Ontario Cancer Institute, η Δρ Almeida εξελίχθηκε κι ανέπτυξε τις δυνατότητές της, σε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Υπήρξε πρωτοπόρος αναπτύσσοντας μία μέθοδο με καλύτερη απεικόνιση των ιών με τη χρήση αντιβιοτικών.

Το ταλέντο της αναγνωρίστηκε στη Βρετανία και το 1964 επέστρεψε στην ιατρική σχολή του St Thomas's Hospital, το ίδιο στο οποίο νοσηλεύτηκε και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έδωσε μάχη με τον Sars-Cov2.

Με την επιστροφή της άρχισε να συνεργάζεται με τον Δρ David Tyrrell, ο οποίος έκανε έρευνα για το κοινό κρυολόγημα στο Salisbury.

Ο Tyrrell μελετούσε τις ρινικές εκκρίσεις εθελοντών και η ομάδα του ανακάλυψε πως αναπτύσσονταν κάποιοι από τους ιούς του κοινού κρυολογήματος αλλά όχι όλοι. Ένα συγκεκριμένο δείγμα, το οποίο είναι γνωστό ως B814, ήταν από έναν μαθητή σε σχολείο του Σάρεϊ από το 1960.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μέσω αυτού γινόταν μετάδοση συμπτωμάτων κοινού κρυολογήματος στους εθελοντές αλλά δεν κατάφερναν οι ίδιοι να το αναπτύξουν στην καλλιέργεια κυττάρων στο εργαστήριο. Ο Tyrell αναρωτιόταν εάν θα μπορούσε να είναι ορατό στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο κι έτσι έστειλε δείγματα στην June Almeida. Εκείνη παρατήρησε τον ιό στα δείγματα και τον περιέγραψε σαν ιό παρόμοιο με τον ιό της γρίπης αλλά όχι ακριβώς ίδιο.

Έτσι κατέγραψε αυτό που έγινε γνωστό ως ο πρώτος ανθρώπινος κορονοϊός.

Η Almeida είχε ξαναδεί τέτοια σωματίδια μελετώντας την ηπατίτιδα στα ποντίκια και τη λοιμώδη βρογχίτιδα στα κοτόπουλα.

Ωστόσο η δημοσίευσή της απορρίφθηκε «επειδή οι άνθρωποι που την αξιολόγησαν έκριναν πως οι εικόνες που παρείχε ήταν κακή απεικόνιση του ιού της γρίπης».

Τελικά η νέα ανακάλυψη από το B814 δημοσιεύτηκε το 1965 στο British Medical Journal και οι πρώτες φωτογραφίες αυτού που είχε παρατηρήσει δημοσιεύτηκαν στο Journal of General Virology δύο χρόνια μετά.

Ήταν οι Δρ Tyrrell και Almeida, μαζί με τον καθηγητή Tony Waterson, τον υπεύθυνο του St Thomas's, εκείνοι που ονόμασαν τον ιό κορονοϊό, λόγω της κορόνας που έμοιαζε να τον περιβάλλει στην εικόνα.

Η Αlmeida εργάστηκε αργότερα στο Postgraduate Medical School στο Λονδίνο, από όπου πήρε το διδακτορικό της δίπλωμα.

Ολοκλήρωσε την καριέρα της στο Wellcome Institute, όπου κατοχύρωσε πολλές πατέντες στο πεδίο της απεικόνισης ιών.

Μετά το Wellcome έγινε δασκάλα γιόγκα αλλά επέστρεψε στην ιολογία με συμβουλευτικό ρόλο στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν βοήθησε στην πρώτη απεικόνιση του ιού HIV.

Πέθανε το 2007, σε ηλικία 77 ετών.

Δεκατρία χρόνια μετά τον θάνατό της λαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει ως πρωτοπόρος, η δουλειά της οποίας επιτάχυνε την κατανόηση του ιού που τώρα εξαπλώνεται και σκοτώνει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

EM image by
June Almeida
Human Coronavirus 229
a virus that still circulates today
published in J. gen. Virol. (1967), 1, 175-178
She called it Coronavirus

NEWSBEAST.GR 15/4/2020

 

 

 

Στην Μόσχα πραγματοποιήθηκαν σε ασθενείς οι πρώτες μεταγγίσεις πλάσματος αίματος από ασθενείς με κορονοϊό που ανέρρωσαν

Νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της ρωσικής πρωτεύουσας

Στην Μόσχα πραγματοποιήθηκαν σε ασθενείς οι πρώτες μεταγγίσεις πλάσματος αίματος από ασθενείς με κορονοϊό που ανέρρωσαν

Οι πρώτες μεταγγίσεις πλάσματος αίματος από 19 ασθενείς με κορονοϊό που ανέρρωσαν σε επτά ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της ρωσικής πρωτεύουσας, πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο του Ινστιτούτου πρώτων βοηθειών Σκλιφασόφσκι ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος της Μόσχας αρμόδια για θέματα κοινωνικής ανάπτυξης Αναστασία Ράκοβα.

Η Ράκοβα, εξέφρασε την ελπίδα ότι η μέθοδος αυτή θεραπείας, η οποία όπως είπε εφαρμόζεται και στην Κίνα, την Γερμανία και τις ΗΠΑ, «θα μας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά την πανδημία του κορονοϊού».

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Σκλιφασόφκσι, του νοσοκομείου υπ’ αριθμό 52 και του Κέντρου Αιματολογίας Γκβρίλοφ ενώ εν συνεχεία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

NEWSBEAST.GR  9/4/2020

Ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό στη μελλοντική λίστα του ΠΟΥ

Οι ερευνητές βρίσκονται στη μάχη για την κατασκευή του φαρμάκου

Ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό στη μελλοντική λίστα του ΠΟΥ

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο δημιούργησε το επιστημονικό ερευνητικό Ινστιτούτο εμβολίων και ορών της Αγίας Πετρούπολης, συμπεριελήφθη στον κατάλογο των μελλοντικών εμβολίων, τον οποίο συνέταξε ο ΠΟΥ.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συμπεριέλαβε στον κατάλογο των υποψηφίων εμβολίων κατά της Covid-19 το πρώτο ρωσικό εμβόλιο. Πρόκειται για ένα υποψήφιο εμβόλιο του Ινστιτούτου εμβολίων και ορών της Αγίας Πετρούπολης της ΟΥΙΒ, το οποίο συνιστά μία ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη στη βάση των επιτόπων της επιφανειακής πρωτεΐνης S του SARS-CoV-2» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προς το παρόν αυτό είναι το μοναδικό ρωσικό εμβόλιο που έχει δημιουργηθεί, τη στιγμή που οι ερευνητές ψάχνουν το φάρμακο για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ το πρακτορείο TASS αναφέρει το γεγονός ότι το ρωσικό υποψήφιο εμβόλιο συμπεριελήφθη στον κατάλογο των υποψήφιων εμβολίων του ΠΟΥ, δείχνει ότι το εν λόγω εμβόλιο έχει προοπτική.

NEWSBEAST.GR 7/4/2020

 

 

 

Εγκρίθηκε το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας διάγνωσης του κορονοϊού

Προβλέπεται ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν προμηθευθεί το 90% των ρωσικών περιφερειών

Εγκρίθηκε το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας διάγνωσης του κορονοϊού

Το πρώτο ρωσικό τεστ ταχείας διάγνωσης του κορονοϊού εγκρίθηκε από τον ρωσικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας και παρέχει την δυνατότητα με την χρήση ενός καθιερωμένου ιατρικού εξοπλισμού να γίνεται η διάγνωση του κορονοϊού μέσα σε διάστημα 40 λεπτών με ποσοστό επιτυχίας 94%.

Το τεστ ταχείας διάγνωσης κατοχύρωσε η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Generium, και το δημιούργησε ο όμιλος εταιρειών «Medico biologitseski soyuz», αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το τεστ ταχείας διάγνωσης ήδη διοχετεύεται στις περιφέρειες της Ρωσίας και πως μέχρι στιγμής έχει σταλεί στις πρώτες 16 περιφέρειες της χώρας, ενώ προβλέπεται ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν προμηθευθεί το 90% των περιφερειών.

Η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει προσεχώς έως 500.000 τεστ ταχείας διάγνωσης εβδομαδιαίως.

NEWSBEAST.GR 6/4/2020

 

 

 

Η ερευνήτρια που «έφτιαξε» το εμβόλιο για τον MERS:

«Στην τελική ευθεία για τον κορονοϊό»

Η ερευνήτρια που είχε βρει τη θεραπεία για τον κορονοϊό MERS µιλά στο «Εθνος»

Η παγκόσμια επιστηµονική κοινότητα δίνει έναν αγώνα ταχύτητας να αναπτύξει θεραπείες αλλά και διάφορα χρήσιµα εργαλεία (διαγνωστικά τεστ) για την αντιµετώπιση του νέου κορονοϊού. Σε ποια φάση βρισκόµαστε αυτήν τη στιγµή; Υπάρχουν σε εξέλιξη περισσότερες από 40 προσπάθειες ανάπτυξης ενός εµβολίου κατά του νέου κορονοϊού.

Μία από αυτές χρηµατοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ και διεξάγεται στο Ινστιτούτο Ερευνών Υγείας Kaiser Permanente της Ουάσιγκτον. Η συγκεκριµένη έρευνα έχει στρέψει τα φώτα της δηµοσιότητας πάνω της, αφού ξεκίνησαν οι δοκιµές σε ανθρώπους χωρίς προηγουµένως να έχουν γίνει δοκιµές σε πειραµατόζωα που είναι η στάνταρ διαδικασία ανάπτυξης εµβολίων.

Αλλες ερευνητικές οµάδες έχουν ξεκινήσει δοκιµές των εµβολίων που έχουν δηµιουργήσει σε πειραµατόζωα, αλλά επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2020 δοκιµές σε ανθρώπους. Μία από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες ανάπτυξης ενός εµβολίου κατά του νέου κορονοϊού γίνεται στη Βρετανία από ερευνητική οµάδα µε επικεφαλής την καθηγήτρια Σάρα Γκίλµπερτ του Πανεπιστηµίου της Οξφόρδης.

Η Γκίλµπερτ και η συγκεκριµένη οµάδα θεωρούνται από τις κορυφαίες στον κόσµο στην ανάπτυξη νέων εµβολίων. Η ίδια οµάδα είχε αναπτύξει εµβόλιο για τον κορονοϊό MERS, ενώ επίσης έχει ασχοληθεί µε την ανάπτυξη ενός εµβολίου που θα παρέχει ισόβια προστασία από όλα τα στελέχη της γρίπης. Η οµάδα ξεκίνησε την προσπάθεια ανάπτυξης του εµβολίου κατά του κορονοϊού αµέσως µόλις υπήρξαν τα πρώτα δεδοµένα από την προσπάθεια γενετικής αποκωδικοποίησής του.

Η οµάδα της καθηγήτριας της Οξφόρδης θεωρείται µία από τις κορυφαίες στον κόσµο, ενώ είχε βρει και το εµβόλιο για τον κορονοϊό MERS

To εµβόλιο έχει λάβει την κωδική ονοµασία ChAdOx1 nCoV-19 και ξεκινούν άµεσα δοκιµές σε πειραµατόζωα, µε στόχο αυτές να ολοκληρωθούν σε λίγες εβδοµάδες, ώστε αµέσως να ξεκινήσουν σε ανθρώπους, ή αν καταστεί εφικτό να πραγµατοποιούνται παράλληλα οι δοκιµές για να κερδηθεί πολύτιµος χρόνος. Αρχικά θα γίνουν δοκιµές σε ανθρώπους ηλικίας 18-50 ετών και στη συνέχεια σε µεγαλύτερα άτοµα αλλά και σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Κορονοϊός - εμβόλιο: Μια σπουδαία ανακάλυψη Αμερικανών φέρνει αισιοδοξία
ΥΓΕΙΑ 25.03.2020 22:16
Κορονοϊός - εμβόλιο: Μια σπουδαία ανακάλυψη Αμερικανών φέρνει αισιοδοξία
Κορονοϊός - εμβόλιο: Μια σπουδαία ανακάλυψη Αμερικανών φέρνει αισιοδοξία

Τέλη Μαΐου

Το «Εθνος της Κυριακής» µίλησε µε τη Σάρα Γκίλµπερτ, η οποία εξηγεί ότι «οι ερευνητές στο Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης εργάζονται µε την οφειλόµενη ταχύτητα αλλά και φροντίδα για την ανάπτυξη ενός εµβολίου για τον νέο κορονοϊό. Η δηµιουργία του εµβολίου είναι στα τελικά στάδια και είναι πιθανό να ξεκινήσουν δοκιµές στα τέλη Μαΐου. Αν το εµβόλιο αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσµατικό, θα δηµιουργήσει µια στρατηγική εξόδου από την πανδηµία και θα σώσει ζωές».

Σήµερα υπάρχουν σε εξέλιξη περισσότερες από 40 προσπάθειες ανάπτυξης ενός εµβολίου κατά του νέου κορονοϊού

Ακόµη όµως και αν η επιστηµονική κοινότητα καταφέρει να δηµιουργήσει τους επόµενους 6-7 µήνες ένα ασφαλές και αποτελεσµατικό εµβόλιο, θα χρειαστούν το λιγότερο άλλοι τόσοι ώστε να µπορεί να παραχθεί µαζικά αυτό το εµβόλιο. Ακόµη λοιπόν και µε το πιο αισιόδοξο σενάριο, ένα εµβόλιο για τον νέο κορονοϊό δεν θα είναι έτοιµο πριν από τα µέσα του 2021. Οταν µε το καλό κάνει την εµφάνισή του το νέο εµβόλιο, είναι σηµαντικό να ξέρουµε τι θα συµβεί. Αυτήν τη στιγµή δεν µπορούµε να γνωρίζουµε, πριν ολοκληρωθούν οι δοκιµές, αν και τι είδους παρενέργειες θα έχει αυτό το εµβόλιο.

Επειδή αρχικά οι ποσότητες του εµβολίου θα είναι περιορισµένες σε πρώτη φάση, αναµένεται να γίνεται επιλογή όσων θα εµβολιαστούν. Γιατροί και νοσηλευτές θα είναι οι πρώτοι που θα εµβολιαστούν. Αν και λογικά η αµέσως επόµενη οµάδα θα πρέπει να είναι οι ηλικιωµένοι άνθρωποι, υπάρχουν φωνές στην επιστηµονική κοινότητα που υποστηρίζουν ότι πρέπει να εµβολιαστούν όσοι ζουν µαζί τους, είτε αυτοί είναι συγγενείς είτε άτοµα που τους φροντίζουν.

Αμερικανός επιστήμονας: Επείγει ένα εμβόλιο - Ο κορονοϊός ίσως γίνει εποχικός
ΚΟΣΜΟΣ 26.03.2020 07:26
Αμερικανός επιστήμονας: Επείγει ένα εμβόλιο - Ο κορονοϊός ίσως γίνει εποχικός
Αμερικανός επιστήμονας: Επείγει ένα εμβόλιο - Ο κορονοϊός ίσως γίνει εποχικός

Σύµφωνα µε όσους κάνουν αυτή την πρόταση, έχει διαπιστωθεί από τους ετήσιους εµβολιασµούς για τη γρίπη ότι το γερασµένο ανοσοποιητικό σύστηµα δεν ανταποκρίνεται οµαλά στις µεθόδους ανοσοποίησης, οπότε είναι προτιµότερο να προστατευθούν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος των ηλικιωµένων. Η διενέργεια αξιόπιστων, γρήγορων, φθηνών και µαζικών τεστ διάγνωσης αποτελεί επιτακτικό ζητούµενο για τον περιορισµό του νέου κορονοϊού. Τα τεστ επιτρέπουν την ανίχνευση των κρουσµάτων και την έγκαιρη αποµόνωση των φορέων. Ενα δεύτερο ζητούµενο είναι η ύπαρξη φορητών µηχανηµάτων που θα πραγµατοποιούν τεστ µακριά από τα εργαστήρια και θα δίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αποτελέσµατα.

Φορητά

Αναπτύσσονται σε διάφορες χώρες φορητά τεστ που γίνονται γρήγορα και δίνεται µάχη για τη µαζική παραγωγή και κυκλοφορία αυτών των τεστ. Το τελευταίο τέτοιο τεστ ανέπτυξαν ερευνητές από διάφορες εταιρείες, υπό την οµπρέλα της γερµανικής Bosch, το οποίο µπορεί να γίνεται οπουδήποτε και να δίνει αποτελέσµατα µέσα σε διάστηµα δύο ωρών.

Η αµερικανική εταιρεία Cepheid πήρε έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίµων και Φαρµάκων (FDA) των ΗΠΑ για την ανάπτυξη ενός τεστ για τον νέο ιό που θα γίνεται σε µια συσκευή µε µέγεθος µηχανής εσπρέσο και θα βγάζει διαγνωστικό αποτέλεσµα σε 45 λεπτά.

Η γερµανική Pharmakt ήδη έχει διαθέσιµο ένα τεστ διάρκειας µόλις 20 λεπτών, που ανιχνεύει αντισώµατα έναντι του νέου ιού, και σκοπεύει να ξεκινήσει τη µαζική παραγωγή του τον Απρίλιο. Οι αµερικανικές εταιρείες Mammoth Biosciences και Sherlock Biosciences, οι οποίες συνιδρύθηκαν από τους ερευνητές που ανέπτυξαν τη νέα επαναστατική γενετική τεχνική CRISPR, ανέπτυξαν και δοκίµασαν ένα τεστ που βασίζεται σε αυτή την τεχνική. Οπως υποστηρίζουν οι δηµιουργοί του, το τεστ αυτό δίνει απαντήσεις σε 30- 45 λεπτά και γίνεται προσπάθεια να κυκλοφορήσει στην αγορά σε λίγους µήνες.

Τα παλιά φάρμακα που φέρνουν νέες ελπίδες

Εκτός από τα εµβόλια, όµως, εξελίσσεται παράλληλα και η προσπάθεια ανάπτυξης κάποιου φαρµάκου. Μέχρι στιγµής έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 100 φάρµακα που ίσως έχουν κάποιο αποτέλεσµα κατά του κορονοϊού. Για περισσότερα από 20 από αυτά τα φάρµακα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη κλινικές δοκιµές. Πρόκειται για φάρµακα για τη θεραπεία του καρκίνου, της νόσου Πάρκινσον, της υπέρτασης, του διαβήτη τύπου 2 αλλά και παθήσεων όπως η σχιζοφρένεια. Σε µια σηµαντική κίνηση ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας ανακοίνωσε ότι ξεκινά µια µεγάλη παγκόσµια κλινική δοκιµή, µε την ονοµασία Solidarity (Αλληλεγγύη), η οποία θα δοκιµάσει τέσσερις πολλά υποσχόµενες θεραπείες εναντίον του νέου κορονοϊού. Το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών της Γαλλίας (INSERM) ανακοίνωσε ότι θα συντονίσει µια µεγάλη κλινική δοκιµή στην Ευρώπη µε την ονοµασία Discovery (Ανακάλυψη). Στη δοκιµή θα λάβουν µέρος 3.200 ασθενείς σε τουλάχιστον επτά χώρες. Η προσπάθεια ανάπτυξης ενός φαρµάκου κατά του νέου κορονοϊού έχει αναδείξει ορισµένες ουσίες που δείχνουν πως είτε µόνες τους είτε σε συνδυασµό µε άλλες µπορούν να αποτελέσουν αποτελεσµατικές και ασφαλείς θεραπείες. Αυτές είναι οι:

  • Remdesivir: Είχε αρχικά αναπτυχθεί από την εταιρεία Gilead κατά του ιού Εµπολα και άλλων σχετικών ιών. Είχε δοκιµαστεί πέρυσι στην έξαρση του Εµπολα στο Κονγκό, αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσµα. Υπάρχουν όµως ενδείξεις ότι µπορεί να «φρενάρει» τους κορονοϊούς, γι’ αυτό θα δοθεί σε αυτό το φάρµακο µια δεύτερη ευκαιρία. Το φάρµακο χορηγείται ενδοφλέβια και µέχρι στιγµής φαίνεται ότι είναι πιο αποτελεσµατικό όταν χορηγείται σε πρώιµο στάδιο της λοίµωξης.
  • Χλωροκίνη και υδροξυχλωροκίνη: Η χλωροκίνη χρησιµοποιείται εδώ και δεκαετίες για την αντιµετώπιση της ελονοσίας αλλά και για ρευµατολογικά νοσήµατα. Η υδροξυχλωροκίνη χρησιµοποιείται για ρευµατολογικά νοσήµατα. ∆ιάφορες µελέτες σε όλο τον κόσµο, κυρίως στην Κίνα, έχουν δείξει ότι οι δύο ουσίες έχουν θετικά αποτελέσµατα, ειδικά η χλωροκίνη. Οµως οι δοκιµές αυτές είτε αφορούσαν µικρό αριθµό ασθενών είτε σε κάποιες από αυτές δεν έχουν δοθεί στη δηµοσιότητα σηµαντικές λεπτοµέρειες και δεδοµένα. Φαίνεται ότι απαιτούνται υψηλές δόσεις των φαρµάκων αυτών για να χτυπηθεί ο κορονοϊός, γεγονός που τα καθιστά επικίνδυνα για σοβαρές τοξικές παρενέργειες στο αίµα, στην καρδιά, στο ήπαρ και σε άλλα όργανα. Ο κορυφαίος Γάλλος λοιµωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ, ο οποίος ηγείται µεγάλου ερευνητικού εργαστηρίου στη Μασσαλία, χορήγησε φάρµακο µε χλωροκίνη σε 24 ασθενείς, µε εξαιρετικά αποτελέσµατα. Ο Ραούλ ήρθε σε ρήξη µε τη γαλλική κυβέρνηση, αφού εκείνος θεωρεί ότι πρέπει η χλωροκίνη να χρησιµοποιηθεί άµεσα στη θεραπεία ασθενών, ενώ η γαλλική κυβέρνηση θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν νέες δοκιµές. Ο Ραούλ αντέδρασε έντονα, κατήγγειλε τη στάση αυτή και ανακοίνωσε ότι δεν θα συµµετάσχει στο επιστηµονικό συµβούλιο κατά του κορονοϊού. Η Ελλάδα εισήγαγε από την Ινδία πέντε τόνους χλωροκίνης και έχει ξεκινήσει η παραγωγή φαρµάκου που θα δοθεί αν χρειαστεί σε πρώτη φάση σε ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση

Google, Microsoft, Amazon και ΙΒΜ στη µάχη κατά του COVID-19

Η IBM, που έχει κατασκευάσει µια σειρά από υπερυπολογιστές, ανακοίνωσε τη σύναψη συµφωνίας µε την υπηρεσία Επιστήµης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου και το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, για τη δηµιουργία ενός τοµέα υπερυπολογιστών που θα εκτελούν ερευνητικές προσπάθειες οι οποίες θα αφορούν αποκλειστικά την εξεύρεση θεραπείας για τον νέο κορονοϊό.

Στον τοµέα αυτό θα ενταχθούν οι υπερυπολογιστές της IBM, του αµερικανικού κράτους και τεχνολογικών κολοσσών, όπως η Microsoft, η Amazon και η Google. Ενα πρώτο δείγµα της βοήθειας που µπορούν να προσφέρουν οι υπερυπολογιστές έδωσε ο υπερυπολογιστής Summit της IBM, o οποίος κατάφερε να εξερευνήσει και να κατηγοριοποιήσει τα δεδοµένα που αφορούν σε 77 διαφορετικά φάρµακα που παρουσιάζουν µια καλή αντίδραση απέναντι στον νέο κορονοϊό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  3/4/2020

 

 

 

Εγκρίθηκε το πρώτο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κατά του κορονοϊού

– Αποτελέσματα σε 15 λεπτά

Κάποια στιγμή θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην Ελλάδα.

Εγκρίθηκε το πρώτο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κατά του κορονοϊού – Αποτελέσματα σε 15

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η αρμόδια εποπτική αρχή των ΗΠΑ, ενέκρινε το πρώτο τεστ αίματος για την ανίχνευση προστατευτικών αντισωμάτων έναντι του νέου κορονοϊού, το οποίο δίνει αποτελέσματα μέσα σε 15 έως 20 λεπτά.

Τα τεστ αυτού του είδους -που κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούν και στην Ελλάδα- μπορούν να αποβούν χρήσιμα για να αποκαλύψουν πόσο ποσοστό ενός πληθυσμού έχει νοσήσει με Covid-19 και ποια είναι η πραγματική θνητότητα της νόσου, αν ληφθούν υπόψη τα ήπια και ασυμπτωματικά κρούσματα. Τα τεστ αντισωμάτων θα μπορούν επίσης να εντοπίσουν ποιοι άνθρωποι έχουν πλέον κάποια ανοσία, ώστε να μπορούν -σχετικά άφοβα- να βγουν από το σπίτι τους και να επιστρέψουν στην εργασία τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το υγειονομικό προσωπικό.

Τα σημερινά τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), που χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας, ανιχνεύουν σε δείγμα από την μύτη ή το φάρυγγα την ενεργή λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2 και όχι αν κάποιος έχει ήδη αρρωστήσει και έχει πια αντισώματα στον οργανισμό του.

Το τεστ που ενέκρινε η FDA μετά από επείγουσα διαδικασία (επιτρέπει την χρήση τεστ προτού πάρει αυτό πλήρη έγκριση, εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές λύσεις), σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Cellex. Βασίζεται σε δείγμα αίματος που αναλύεται σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια και ανιχνεύει αντισώματα IgM (εμφανίζονται πρώτα σε περίπτωση λοίμωξης από ιό) και IgG (εμφανίζονται αργότερα).

Άλλες χώρες όπως η Κίνα και η Σιγκαπούρη ήδη διεξάγουν ελέγχους με τεστ αντισωμάτων, ενώ η Βρετανία σύντομα θα ξεκινήσει και αυτή. Όμως έως τώρα δεν είναι βέβαιη η αξιοπιστία αυτών των τεστ (στο αρχικό στάδιο της λοίμωξης το τεστ μπορεί να βγει ψευδώς αρνητικό), ενώ ερωτηματικό παραμένει κατά πόσο ένας άνθρωπος που έχει αναρρώσει από Covid-19, αποκτά πλήρη ανοσία και για πόσο χρόνο. Η παρουσία αντισωμάτων δεν εγγυάται και την ύπαρξη κανονικής ανοσίας έναντι του κορονοϊού.

Το νέο τεστ στις ΗΠΑ -όπως και άλλα του είδους του- βγάζουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν λένε πόσο καλά «δουλεύουν» τα αντισώματα για να αποτρέψουν μια νέα λοίμωξη Covid-19, σύμφωνα με την ιολόγο δρ Άντζελα Ρασμούσεν του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

  • Νewsroom HuffPost Greece  LEREXIS via Getty Images 03/04/2020

 

 

 

 

Κοροναϊός:

59 νεκροί και 1.613 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

– Τι θα γίνει με τους ασθενείς που αποκτούν ανοσία στον Covid 19

Κοροναϊός: Στους 51 οι νεκροί στη χώρα μας – Τι θα γίνει με τους ασθενείς που αποκτούν ανοσία στον Covid 19

Στους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από κοροναίό στη χώρα μας μετά και τον θάνατο μεσήλικα άνδρα από την Καστοριά, ο οποίος και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.

Στους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από κοροναίό στη χώρα μας μετά και τον θάνατο μεσήλικα άνδρα από την Καστοριά, ο οποίος και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.

Πριν τον θάνατο του 51χρονου, ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ανακοίνωση ιατρικών συντακτών είχε ανακοινώσει ακόμη ένα θάνατο.

Σχετικά με τον άτυχο άνδρα από την Καστοριά, πρόκειται για 51χρονο με υποκείμενο νόσημα.

Στους 7 ανεβαίνει πλέον ο αριθμός των νεκρών στην περιοχή που έχει πληγεί βαρύτατα από τον φονικό ιό.

Ο 51χρονος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

1.415 τα κρούσματα στην Ελλάδα
Την ίδια ώρα τα νέα κρούσματα του Covid- 19 είναι 81 με το συνολικό αριθμό των περιπτώσεων στη χώρα μας να είναι πλέον 1.415.

Από τους ασθενείς του κοροναϊού στην Ελλάδα, 6 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα το απόγευμα της Τετάρτης και οι διασωληνωμένοι ασθενείς αυξήθηκαν και πλέον φτάνουν τους 90.

Όσον αφορά στους νεκρούς, οι 38 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες. Η μέση ηλικία τους τα 72 έτη, ενώ το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν μεγάλης ηλικίας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα το 57% των όσων βρίσκονται διασωληνωμένοι έχουν υποκείμενο νόσημα.

Επιπλέον, σε μια ακόμα έκκληση για τήρηση των μέτρων ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε πως «θεωρητικά κανείς μας δεν είναι άτρωτος. Αρκεί να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί».

Τσιόδρας: Η απάντηση του σε όσους λένε ότι δεν καταγράφονται όλοι οι νεκροί από τον κοροναϊό
Την πεποίθηση ότι θεωρητικά όλοι μπορεί να νοσήσουμε από τον κοροναϊό εξέφρασε στην καθιερωμένη ενημέρωση του ο Σωτήρης Τσιόδρας συμπληρώνοντας «αρκεί να μην νοσήσουμε όλοι μαζί».

Ιδιαίτερη στιγμή στην ενημέρωση αποτέλεσε η ονομαστική αναφορά του σε δεκάδες ονόματα ασθενών με κοροναϊό αλλά και γιατρών και νοσηλευτών που τους περιθάλπουν, μετά από την επίσκεψη του σε νοσοκομείο αναφοράς.

Χαρακτηριστικά είπε «ευχόμαστε περαστικά από καρδιάς σε όλους τους ασθενείς» και εξήρε τις προσπάθειες όλων των υγειονομικών στον αγώνα για τον covid-19.

«Δεν κρύβουμε τίποτα. Ανακοινώνουμε όλη την αλήθεια»
Ο κ. Τσιόδρας έκανε κι ένα σχόλιο για κάποιους που υποστηρίζουν ότι ίσως να μην καταγράφονται όλοι οι θάνατοι από κοροναϊό στη χώρα μας, τονίζοντας ότι υπάρχει συνεργασία του ΕΟΔΥ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα συμπληρώνοντας «δεν φοβούμαστε την αλήθεια, αν είχαμε περισσότερες απώλειες θα είχαν καταγραφεί».

Οι μάσκες και οι «αβεβαιότητες» του κοροναϊού
Στο ζήτημα των προστατευτικών μασκών ο κος Τσιόδρας τόνισε ότι υπάρχει μια διχογνωμία καθώς κάποιοι λένε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούνται οι μάσκες γιατί είναι σε έλλειψη και άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι χρήσιμες για τη μη μετάδοση του ιού.

Ο κος Τσιόδρας έκανε λόγο για πανδημία «αβεβαιοτήτων» τονίζοντας ότι είναι πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αλλά με βάση τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών οι μάσκες σίγουρα προσφέρουν το μέγιστο όφελος στον χώρο του νοσοκομείου.

«Αν όλοι τηρούσαμε τις αποστάσεις, δεν θα χρειάζονταν οι μάσκες, οι οποίες είναι σε έλλειψη αλλά απαραίτητες για ασθενείς και υγειονομικούς».

Ο κος Τσιόδρας κατέληξε επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και χθες, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες σε όσους έχουν συμπτώματα ή νοσούν από κορονάϊό αλλά και σε αυτούς που τους φροντίζουν κι όχι για τους υγιείς.

Η ανοσία και οι επιπτώσεις της νόσου στους πνεύμονες
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας για τον κοροναϊό έκανε ξεκάθαρο για μια ακόμη φορά ότι στην ήπια νόσο δεν υπάρχει ανάγκη να πάει κάποιος στο νοσοκομείο «γιατί θα εκθέσει στον ιό και θα εκτεθεί» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τις νεώτερες θεραπείες σε ασθενείς που περνούν τον κοροναϊό στο σπίτι, είπε ότι ήδη εξετάζονται τα κριτήρια με τα οποία θα χορηγούνται. Ερωτηθείς για το αν η νόσηση από κοροναϊό αφήνει βλάβες στους πνεύμονες εξήγησε ότι «φαίνεται ότι όσοι κάνουν ελαφρά πνευμονία, δεν έχουν κάποιο κατάλοιπο όσον αφορά τη λειτουργία των πνευμόνων. Είναι νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε. Αυτό που γνωρίζουμε ότι όσοι αρρωσταίνουν σοβαρά και μπαίνουν σε ΜΕΘ θα πρέπει να παρακολουθούνται μακροχρόνια για μήνες, ακόμη και για 1-2 χρόνια»

Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η στρατηγική μετά το πρώτο κύμα της επιδημίας, είπε ότι όσοι άνθρωποι έχουν αναπτύξει υψηλά αντισώματα θα έχουν « ένα τύπου διαβατήριο αντισωμάτων για να μπορούν να δουλεύουν στην πρώτη γραμμή. Ο ιός φαίνεται ότι δημιουργεί ανοσία η οποία σύμφωνα με κάποιους ενδέχεται να διαρκεί από 2-3 χρόνια. «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει το φθινόπωρο» απάντησε ο κος Τσιόδρας σε ερώτηση για το πότε θα έχουμε το δεύτερο κύμα του κοροναϊό στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι η στρατηγική για εμβολιασμό για τη γρίπη από το ερχόμενο φθινόπωρο είναι σωστή καθώς όπως είπε «δεν θες να υπάρχουν ταυτόχρονα δυο επιθετικοί ιοί στην κοινότητα».

ΠΗΓΗ: In.gr  2/4/2020

 

 

 

Κορονοιός – Παγκόσμιο Κράχ

- Διάλυση Ε.Ε

- Κίνα

- Άτλαντική Αυτοκρατορία.Γράφει ο Λύκαστρος :

Δύο είναι τα μεγάλα οικονομικά προγεφυρώματα της νέας τάξης, που ανέτρεψαν χωρίς πόλεμο αλλά, μέσω της γεωοικονομίας, την γεωπολιτική και γεωστρατηγική μετά τον Β΄Π.Π.... η Κίνα και η Γερμανία (δηλαδή οι ανύπαρκτοι και οι ηττημένοι του Β΄Π.Π.), όπου μέσα από το κέλυφος της Ε.Ε. και του € έστησε το 4ο Ράιχ... επειδή το 4ο Ράιχ ανήκει στην ήπειρο της Ευρώπης, δηλαδή στην κοιτίδα της λευκής φυλής  κ.λ.π.... πρέπει να θεωρείται βέβαιο το τέλος και του 4ου Ράιχ αλλά και της Ε.Ε... όπως έχει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα παίζει και το μοντέλο των Ελληνοτουρκικών, που αποτελεί μοχλό πίεσης πολεμικού επεισοδίου από κάποιες δυνάμεις, για χτύπημα στο € και στην Ε.Ε. Κάτι που δεν θέλει η Γερμανία και ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα, και αντί του πολεμικού επεισοδίου να γίνει με πολιτικό τρόπο παραχώρηση εδαφών εκ μέρους της Ελλάδας.

Με την Κίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά... δεν ανήκει στην λευκή φυλή και για αυτό επιλέχθηκε να παίξει έναν σημαντικό ρόλο... ρόλο που θα φέρει στην ιστορία τους αρχαίους Άτλαντες. Αν και η Κίνα θα χτυπηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να πέσει, και αυτό θα σηματοδοτήσει παγκόσμιες εξελίξεις, μιας και θα πρέπει να δημιουργηθεί τάχιστα κάτι άλλο διαφορετικό πέρα του υπάρχοντος συστήματος γεωπολιτικών ισορροπιών, ως αντιστάθμισμα στην Κίνα... η στην νεότερη Ατλαντική (όχι συμμαχία) αλλά αυτοκρατορία.

Posted by στις Μαρτίου31/3/2020

 

 

 

Πώς Το Σαπούνι Σκοτώνει Τον Κορωνοϊό!

Ένα εξαιρετικό άρθρο των 'New York Times Science' που περιγράφει γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό το πλύσιμο με σαπούνι ενάντια σε μικρόβια και ιούς.
Μια σταγόνα συνηθισμένου σαπουνιού αραιωμένου σε νερό αρκεί για να διασπάσει και να σκοτώσει πολλούς τύπους βακτηρίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου του νέου κορωνοϊού που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Το μυστικό της εντυπωσιακής δύναμης του σαπουνιού είναι η υβριδική του δομή.
Το σαπούνι αποτελείται από μόρια που έχουν το σχήμα ακίδων, καθένα από τα οποία έχει μια υδρόφιλη κεφαλή – συνδέεται εύκολα με νερό – και μια υδρόφοβη ουρά, η οποία απομακρύνει το νερό και προτιμά να συνδέεται με έλαια και λίπη.
Αυτά τα μόρια, όταν βρίσκονται σε διάλυμα στο νερό, αιωρούνται
είτε μόνα τους είτε αλληλεπιδρούν με άλλα μόρια στο διάλυμα και συναρμολογούνται σε μικρές φυσαλίδες που ονομάζονται μικκύλια, με κεφαλές στραμμένες προς τα έξω και ουρές τοποθετημένες μέσα.
Όταν πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, περιβάλλετε τους μικροοργανισμούς στο δέρμα σας με μόρια σαπουνιού. Οι υδρόφοβες ουρές των ελεύθερων μορίων σαπουνιού προσπαθούν να αποφύγουν το νερό. Κατά τη διαδικασία, σφηνώνονται στο περίβλημα ορισμένων μικροβίων και ιών και το διαρρηγνύουν.
“Δρουν σαν λοστοί και αποσταθεροποιούν όλο το σύστημα”, δήλωσε ο καθηγητής Pall Thordarson, επικεφαλής του τμήματος Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι βασικές πρωτεΐνες διαχέονται από τις μεμβράνες που έχουν υποστεί ρωγμές στο περιβάλλον νερό, σκοτώνουν τα βακτήρια και καθιστούν τους ιούς άχρηστους.
πηγή drtsoukalas.com
https://hellas-now.com/pos-to-sapoyni-skotonei-ton-koronoio/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Αναρτήθηκε από στις 29/3/2020

 

 

 

Κορονοϊός: Σύσκεψη στην Κοζάνη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολιτικής Προστασίας

Εξετάζονται τα δεδομένα στα χωριά που βρίσκονται σε καραντίνα

Κορονοϊός: Σύσκεψη στην Κοζάνη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολιτικής Προστασίας

Στην Κοζάνη

μετέβησαν σήμερα το πρωί με

ελικόπτερο της Πυροσβεστικής,

ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και

Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιας και

ο αρμόδιος γενικός γραμματέα Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Νεάπολη, όπου εξετάζονται όλα τα νέα δεδομένα μετά την νέα απόφαση που παραταθεί η καραντίνα έως τις 6 Απριλίου στα

χωριά Δαμάσκηνα και Δραγασιά Κοζάνης.

NEWSBEAST.GR  29/3/2020

 

 

 

Χαρδαλιάς:

Τα περιοριστικά μέτρα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά θα συνεχιστούν για μία ακόμη εβδομάδα

«Εάν οι πολίτες επιδείξουν συνέπεια, υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας»

Χαρδαλιάς: Τα περιοριστικά μέτρα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά θα συνεχιστούν για μία ακόμη εβδομάδα

«Είμαστε εδώ για να αξιολογήσουμε επιδημιολογικά και επιχειρησιακά την όλη κατάσταση μετά και τα περιοριστικά μέτρα πολιτικής προστασίας που επιβλήθηκαν στους δύο οικισμούς», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιας από την Νεάπολη Κοζάνης, κατά την διάρκεια σύσκεψης με τους φορείς της αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα ανακλαστικά και τους χειρισμούς των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης στην οργάνωση και αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε ότι «στην μικρή Ελλάδα, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την κρίση» ενώ προειδοποίησε ότι «δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε να διαβούμε ένα βουνό που βρίσκεται μπροστά μας».

Επανέλαβε ότι πρέπει «να δείξουμε συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων και εκτός από τις ενέργειες του κράτους αυτή η μάχη θα κριθεί στο υψηλό επίπεδο ατομικής ευθύνης των πολιτών». Παράλληλα επισήμανε ότι ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εάν κριθεί αναγκαίο.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι «εάν οι πολίτες επιδείξουν συνέπεια, υπομονή και επιμονή στους στόχους που έχουν τεθεί στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας». Κλείνοντας τόνισε ότι τα περιοριστικά μέτρα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά θα συνεχιστούν για μια ακόμη εβδομάδα.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με τη σειρά του,τόνισε ότι τα μέτρα καραντίνας στα δύο χωριά είχαν θετικά αποτελέσματα αφού καταφέραμε να στσθεροποιήσουμε, όπως είπε, την εξάπλωση του κορονοϊού ενώ για την περίπτωση της Καστοριάς δήλωσε ότι παραμένει ανοικτός, μετά την αξιολόγηση των δεδομένων με την πολιτική προστασία, εάν και με ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων υπό μορφή καραντίνας. Ο δήμαρχος Βοϊου Χρήστος Ζεύκλης ανακοίνωσε ότι χθες το βράδυ υπήρξαν δύο νέα κρούσματα ένα στην Σιάτιστα και ένα στην Γαλατινή και κάλεσε τους πολίτες να μην χαλαρώνουν στην εφαρμογη των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Το ελικόπτερο της πυροσβεστικής που μετέφερε τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας και τους υπαρχηγούς της ΕΛΑΣ και της πυροσβεστικής προσγειώθηκε στις 9.30 το πρωί στην Νεάπολη Κοζάνης. Ο υφυπουργός μετά την σύσκεψη, επισκέφθηκε με το ελικόπτερο της πυροσβεστικής, τα δύο χωριά ενώ μαζί του ήταν και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης με τον Δήμαρχο Χρήστο Ζεύκλη. Το κλιμάκιο θα αναχωρήσει με προορισμό τον Έχινο της Ξάνθης.

NEWSBEAST.GR  29/3/2020

 

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Α Μ Ε Σ Α η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,

από τά ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θεια κοινωνια

«Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.» (Ἰω. η΄ 32)

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZmqyhdrNzz8&feature=emb_logo
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Η διαφορά πραγματικών προβολών στη ζωντανή ενημέρωση (στη διαχείριση του καναλιού) και αυτών που εμφανίζονται στους θεατές, ξεκίνησε στα 30 πρώτα λεπτά.
Προβολές 1238 αντί 1088: https://imgur.com/MoSPyCa
Το ΘΕΜΑ για όσους δεν το γνωρίζουν: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT...
***************************
ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKET !!!
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
ΤΡΟΦΗ ΙΑΣΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!
ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! Δείτε εδώ και το βίντεο με τον ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ που κοινωνούσε τους ΛΕΠΡΟΥΣ και δεν κόλλησε ποτέ:
Μουσική βίντεο:
Epicness Cinematic Dramatic Trailer by RomanSenykMusic
https://youtu.be/RB5UtRZBihc

THIS IS A NON PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

Αναρτήθηκε από στις  25/3/2020

Αδιανόητα πράγματα!

Οι Γερμανοί κατάσχουν μάσκες και γάντια

που προορίζονται για την Ελλάδα

Οι Γερμανοί κρατούν μάσκες και γάντια που προορίζονται για την Ελλάδα

Κοροναϊός:

Να προμηθευτούν ιατρικό υλικό, όπως μάσκες , γάντια και αναπνευστήρες επιχειρούν το τελευταίο διάστημα επιχειρήσεις και νοσοκομειακά ιδρύματα καθώς λόγω της έξαρσης του κοροναϊού η χώρα καταγράφει σημαντικές ελλείψεις.

Όπως αναφέρουν tanea όσοι προσπάθησαν να  προμηθευτούν ιατρικό εξοπλισμό για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν μέσω της Γερμανίας βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι Κινέζοι προμηθευτές διαθέτουν επαρκείς ποσότητες όμως καθώς η πύλη εισόδου των εμπορευμάτων στην Ε.Ε. είναι κυρίως γερμανικά αεροδρόμια και μεταφορικές εταιρίες, το υλικό αυτό δεσμεύεται – σύμφωνα με καταγγελίες – ελλήνων αντιπροσώπων παρά – φαρμακευτικών προϊόντων από τις γερμανικές αρχές για να καλύψει τις εσωτερικές της ανάγκες.

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 4 Δεκεμβρίου 2020, στον  21ο αιώνα
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ :             ΕΙΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!
Κροατική εφημερίδα:             Δεν υπάρχει έθνος Μακεδόνων, είναι κατασκεύασμα του Τίτο...
Κύριε Εισαγγελέα που είσαι;;;               Ποιος αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει;;;
image Δείτε σαν σήμερα
image ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ :
image Κροατική εφημερίδα:
image Εθελοντικός & δωρεάν ο εμβολιασμός
image Κύριε Εισαγγελέα που είσαι;;;

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

              Το πανόραμα της Ευρωλίγκας

Read More...

Αθλητισμός 11ος

 Αθλητισμός 11ος

              Στεφανί Φραπάρ: Γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει στο Champions League

Read More...

Αθλητισμός 10ος

 Αθλητισμός 10ος

              Το πρόγραμμα της Super League

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Formula 1

Formula 1

              Νικητής στον επεισοδιακό αγώνα του Μπαχρέιν ο Hamilton

Read More...

Bugatti

Bugatti

              Αυτή η Bugatti κοστίζει 2,88 εκατ. ευρώ χωρίς τους φόρους

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              MotoGP Portimao: Τεράστια νίκη για τον Oliveira

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Προτεραιότητά μας για το 2021 η μείωση φόρων στην εργασία»

Read More...

Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας

    «Δεν είσαστε η κυβέρνηση των Αθηνών αλλά των Βερσαλιών»

Read More...

Γεννηματά:

Γεννηματά:

              Σκληρή κριτική Γεννηματά για τη διαχείριση του δεύτερου κύματος κορονοϊού: Περίσσευε η προπαγάνδα και η αλαζονεία

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

              Μονή Εικοσιφοίνισσας, ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια της Ελλάδας

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 11ος

              Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 10ος

           
Αποκαλύπτεται το ανάκτορο που γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στην Πέλλα

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Ε.Ε.

Ε.Ε.Η ΕΕ ''αδειάζει'' την Ελλάδα - Μπορέλ: '''Οχι κυρώσεις τώρα στην Τουρκία''

Read More...

ΗΠΑ

		ΗΠΑ

  Τι κρύβει η απομάκρυνση Κίσινγκερ από το Πεντάγωνο και η χρήση των Ειδικών Δυνάμεων στη νοθεία των εκλογών;

Read More...

Ισραήλ

Ισραήλ

              Ισραηλινός αναλυτής: ''Μαζί με Ελλάδα & ΗΑΕ θα «τελειώσουμε» την Τουρκία''

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 11ος

EΛΛΑΔΑ 11ος

              Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες

Read More...

EΛΛΑΔΑ 10ος

		EΛΛΑΔΑ 10ος

              «Σκύλιασε» ο τουρκικός Τύπος για την τοποθέτηση ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              Άρχισε η αποστρατικοποίηση;; Γ.Παναγιωτόπουλος για αποστρατικοποίηση: «Αποσύρουμε οπλικά συστήματα από νησιά και Έβρο...

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

              Απίστευτο! Νέα λίστα Πέτσα (3.000.000 €) σε φιλικά μέσα...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11ος

...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10ος

              Αναδρομικά συνταξιούχων: Ερχεται δεύτερη πληρωμή έως 31/12 - Ποιους αφορά

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

              Ελληνικό κριθάρι για τις μπίρες για 13η χρονιά

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 11ος

              Επτά Πηγές: Το τούνελ που σε οδηγεί σε έναν μικρό παράδεισο

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 10ος

              Οι γάτες πρέπει να μπουν σε καραντίνα για να μην γίνουν υπερμεταδότες

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν μέχρι το πάτωμα;

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 11ος

              11 μυθικοί θησαυροί που δεν έχουν βρεθεί ακόμη

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 10ος

              Η ελληνική εκκλησία που αποτελεί μια από τις πιο παράξενες του κόσμου

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                53η, 52η, 51η, 50η, 49η, 48η, 47η, 46η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
45η, 44η, 43η, 42η, 41η, 40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/12/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  03/12/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/10/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/10/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

Μόρφου Νεόφυτος:

Μόρφου Νεόφυτος:

            Διαφωνώ με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για εμβολιασμό των πιστών

Read More...

COVID-19

		COVID-19

              Αντισηπτικά χεριών: Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για την προστασία από τον κορονοϊό

Read More...

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Στα χέρια της Aντιτρομοκρατικής μαχητής του ISIS στην Αθήνα

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

              ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ , ΜΗΠΩΣ “ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ” ΚΑΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ…; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Διπλωματικές πηγές: Τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι καθορισμένα εδώ και χρόνια

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Σφοδρή επίθεση Παμμακεδονικής ΗΠΑ και Καναδά κατά Κ. Μητσοτάκη για Σκοπιανό: «Οι Έλληνες νιώθουν προδομένοι ξανά»

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Read More...

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Κύρα Αδάμ: H κυβέρνηση Μητσοτάκη ψάχνει ναυαγούς στον αέρα του Αιγαίου…

Read More...

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Στο δικαστήριο ο Κασιδιάρης: Θέλει να διεκδικήσει την αθωότητά του

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided