Δευτέρα, Μάρτιος 08, 2021

EΛΛΑΔΑ 11ος

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες

 

 

 

 

 

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της Γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες


 

Γράφει ο Καμενόπουλος Σωτήρης

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για fake news ούτε για συνωμοσιολογία. 11.258 άτομα, μεταξύ αυτών Ελληνίδες και Έλληνες, συνυπέγραψαν μία πολιτική, και όχι επιστημονική διακήρυξη, η οποία ρητώς περιλαμβάνει ως μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής την τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την τεχνητή μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας και τον οικογενειακό σχεδιασμό.

Η διακήρυξη σαφώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική καθώς αυτή συν-υπογράφηκε από άτομα των οποίων οι ειδικότητες δεν συνάδουν με τον τομέα της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών (δειγματοληπτικά: μουσειολόγοι, οικονομολόγοι, δικηγόροι, οδοντίατροι, παθολόγοι, γλωσσολόγοι, νοσοκόμοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, μουσικολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες κ.λπ). Τι ακριβώς εννοούν;

Επειδή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, είχαν κατατεθεί περίεργες προτάσεις για δημιουργία πράσινου κυβερνητικού καθεστώτος (regime), μέχρι και κανιβαλισμού, προκειμένου να αποφευχθεί η παντελώς αμφισβητούμενη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, τα άτομα τα οποία συνυπέγραψαν τη συγκεκριμένη διακήρυξη οφείλουν να εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν. Ειδικότερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που τη συνυπέγραψαν.

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να σταθεροποιηθεί και ιδανικά σταδιακά να μειωθεί μέσα σε ένα πλαίσιο που διασφαλίζει την κοινωνική ακεραιότητα. Υπάρχουν αποδεδειγμένα αποτελεσματικές πολιτικές που ενισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ μειώνουν τα επίπεδα γονιμότητας και περιορίζουν τις συνέπειες της πληθυσμιακής ανάπτυξης..."

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Αυτές οι προτάσεις ούτε ως τρελή επιστημονική φαντασία τύπου Matrix δεν θα μπορούσαν να νοηθούν. Ας επαναληφθεί ακόμη μία φορά: δεν πρόκειται ούτε για fake news, ούτε για συνωμοσιολογία. Αποτελεί ξεκάθαρη επίσημη πολιτική διακήρυξη κατατεθειμένη δημοσίως στην παγκόσμια κοινότητα.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις από επιστήμονες προερχόμενους από αναπτυσσόμενες χώρες οι οποίες μάλιστα παρουσιάσθηκαν όχι από τυχαία ιστοσελίδα, αλλά από την επίσημη ιστοσελίδα του κορυφαίου παγκοσμίως ακαδημαϊκού ιδρύματος: του ΜΙΤ.

Ο λόγος; Στη Δύση, η μείωση του πληθυσμού παρατηρείται ήδη, συνεπώς, ποιες χώρες αφορά η συγκεκριμένη πρόταση περί τεχνητής μείωσης του πληθυσμού, τεχνητής μείωσης της ανθρώπινης γονιμότητας και οικογενειακού σχεδιασμού; Προφανώς τις αναπτυσσόμενες χώρες. Δικαιολογημένα ίσως, ορισμένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στον τομέα της κλιματολογίας, δεν συνυπέγραψαν τη διακήρυξη αυτή. Ποιό είναι το ανησυχητικό φαινόμενο;

Τι λένε τα κόμματα;

Δεδομένου του γεγονότος ότι τη συγκεκριμένη διακήρυξη τη συνυπέγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα κλιματικής αλλαγής του κ. Χρήστος Ζερεφός, διερωτάται κανείς, συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις ο κ. πρωθυπουργός; Τα γνωρίζει αυτά; Αυτές τις απόψεις προωθεί η ΝΔ στο κυβερνητικό της πρόγραμμα περί κλιματικής αλλαγής;

Το παρόν άρθρο δεν κρίνει ανθρώπους και επιστήμονες των οποίων το επιστημονικό έργο σέβεται απόλυτα. Το παρόν άρθρο ασκεί κριτική σε απόψεις. Ας σημειωθεί, ότι την πράσινη ιδεολογία έχει υιοθετήσει το ΜΕΡΑ25, το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως όλα αυτά αφορούν τα παιδιά μας.

Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας δεν χωρεί καμία κομματικοποίηση, καμία αριστερο-δεξιά ιδεολογία και ουδεμία υποχώρηση. Τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν σε ένα κόσμο τύπου Matrix, χάριν ορισμένων ξεπερασμένων πολιτικών σχηματισμών.

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 27.11.20 https://slpress.gr/

 

 

 

 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!
ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ !! ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ !! ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !! ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ

ΜΑΣΚΑΣ ... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !! ... ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ

ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !! 99% !! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !! ...

Αναρτήθηκε από 26 Νοε 2020

 

 

 

 

Η Απαγορευμένη Ιστορία των Ελλήνων

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Τα κείμενα αυτά θα τα δημοσιεύουμε συνεχώς ώσπου η χριστιανική αίρεση φύγει για πάντα από την χώρα μας και οι πλανεμένοι συμπατριώτες μας από δούλοι του θεού θα γίνουν ελεύθεροι Έλληνες.

Το θεωρούμε χρέος μας προς τους χιλιάδες σφαγιασθέντες Έλληνες προγόνους μας από τους χριστιανούς.

Αυτή είναι η αλήθεια έτσι έγιναν οι προγονοί μας χριστιανοί και ΟΧΙ από το ΣΑΟΥΛ (ΠΑΥΛΟ) που μας λένε οι ρασοφόροι και οι αυλικοί τους.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο τόπος μας, όσες φορές αποζητάει την αναγέννηση του, την κάθαρση του, στρέφεται πίσω, στο παρελθόν του, στην απώτερη ιστορία του. Σήμερα φαίνεται ότι συμβαίνει το ίδιο και μάλιστα η στροφή που παρατηρείται σήμερα έχει ως θέμα του την σχέση Ελληνισμού και Χριστιανισμού. Το ιερατείο της ορθοδοξίας μιλάει για ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και μάλιστα θεωρεί ότι ο χριστιανισμός αποτελεί συνέχεια του ελληνισμού τον οποίο διαδέχθηκε όταν εμφανίσθηκε ο χριστιανισμός στον ελληνικό χώρο.

Η επίσημη άποψη από πλευράς κρατικής εξουσίας λέει ότι ο Ελληνισμός επέζησε χάρις στο Χριστιανισμό, ο οποίος στους μαύρους αιώνες της σκλαβιάς κλπ όμως ουδέν ψευδέστερο τούτου γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η σχέση Ελληνισμού και Χριστιανισμού υπήρξε μια ΟΛΕΘΡΙΑ σχέση που οδήγησε στην ολοσχερή καταστροφή του Ελληνισμού από τον Χριστιανισμό.

Το θέμα αυτό ήταν απαγορευμένο μέχρι σήμερα και γνωστό μόνο σε όσους μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ξενόγλωσση και σπάνια βιβλιογραφία. Η απαγόρευση προερχότανε τόσο από το ορθόδοξο ιερατείο όσο και από την πολιτική ηγεσία του τόπου που στην ουσία είναι κι αυτή υποχείριο του ιερατείου της ορθοδοξίας είτε διότι και αυτοί φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα διακυβεύοντας την πολιτική τους υπόσταση είτε διότι είναι κι αυτοί φανατικοί χριστιανοί που εν ονόματι της ορθοδοξίας θέτουν σε δεύτερη μοίρα την ελληνική τους υπόσταση.

Όμως, επειδή έτυχε να γεννηθούμε στην Ελλάδα κι επειδή αυτός ο τόπος δημιούργησε έναν πολύ σπουδαίο πολιτισμό, πρέπει να αισθανόμαστε θλίψη στη σκέψη ότι φανατικοί χριστιανοί κατέστρεψαν, έσφαξαν, έκαψαν κι έκαναν ότι μπορούσαν, επί αιώνες, με αποτέλεσμα ένα απειροελάχιστο τμήμα της κληρονομιάς των προγόνων μας να διασωθεί από το μένος τους.

Πρέπει να θλιβόμαστε γιατί μεγαλώσαμε και μορφωθήκαμε ιστορικά, διδασκόμενοι λεπτομερώς Ρωμαϊκή και Βυζαντινή ιστορία, χωρίς ίχνος αναφοράς στην Ελλάδα. Σαν να μην υπήρξε η πατρίδα μας για χίλια πεντακόσια και πλέον χρόνια. Συνεπώς ανακύπτει ένα απλό το ερώτημα: τι συνέβαινε στην Ελλάδα επί Μ. Θεοδοσίου, επί Ιουστινιανού κλπ; Καλοί οι πόλεμοι του Βυζαντίου σε Δύση και Ανατολή, κάλλιστοι ο Βελισάριος και ο Ναρσής, αλλά τι γινόταν στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στην Αθήνα, στα νησιά; Ποτέ δεν μας δίδαξαν.

Οι ιστορικοί μας βρίσκονταν (και βρίσκονται) σε αφασία ενώ οι κυβερνήσεις ασφαλώς επιδίωξαν να αποκρύψουν όσα έγιναν εκείνα τα χρόνια στην Ελλάδα. Αλλιώς, ο Χριστιανισμός ως «θρησκεία της αγάπης» θα βρισκόταν σε πολύ, μα πολύ δυσχερή θέση απέναντι στους Έλληνες. Θα αναφέρουμε στη συνέχεια τέσσερα βιβλία, τα οποία ρίχνουν λίγο φως σ’; αυτά το 1500 χρόνια:

1. Διαμ. Κουτουλά. Το Βυζάντιο έναντι των Ελλήνων Εθνικών. Εκδόσεις ΔΙΟΝ, Θεσσαλονίκη 1998.

2. Λιβανίου. Υπέρ των Ελληνικών Ναών. Εκδόσεις ΘΥΡΑΘΕΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, Θεσσαλονίκη 1998.

3. Ιουλιανού. Εκδόσεις ΘΥΡΑΘΕΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, Θεσσαλονίκη 1997.

4. Maria Dzielska. Υπατία η Αλεξανδρινή. Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ, Αθήνα 1997.

Τα βιβλία αυτά αναφέρονται ακριβώς στις μαύρες μέρες του Ελληνισμού στα χρόνια του Βυζαντίου. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, οι Έλληνες έγιναν Ρωμαίοι πολίτες (από εκεί προέρχεται και το «Ρωμιός») κι ότι το «Βυζάντιο» είναι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που ονομάστηκε Βυζάντιο για να «χρυσώσει το χάπι» για μας τους Έλληνες. Επομένως, σε ότι αφορά την Ελλάδα, το Βυζάντιο (ή το ορθότερο Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) ήταν κατακτητής. Κι έτσι συμπεριφέρθηκε. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές, οι διωγμοί, οι εξανδραποδισμοί, οι ισοπεδώσεις των ναών, οι διώξεις κλπ που προκλήθηκαν από τους Ρωμαίους κατακτητές του Βυζαντίου. Κι όλα αυτά από αυτοκράτορες που συχνά αποκαλούμε (εμείς!!!) Μεγάλους. Με εξαίρεση έναν.

Τον περίφημο Ιουλιανό που, τι ειρωνεία, η επίσημη ιστορία αποκάλεσε «παραβάτη» και «αποστάτη». Αυτός ο παραβάτης και αποστάτης ήταν εκείνος που πρόσφερε στον Ελληνισμό την τελευταία του αναλαμπή. Θα έπρεπε ακόμα, αντί να διδάσκομαι με τόσες λεπτομέρειες το συγκινητικό δράμα των πρώτων Χριστιανών στις ρωμαϊκές αρένες, να διδάσκομαι παράλληλα τους φρικιαστικούς διωγμούς των «Εθνικών» Ελλήνων (Έλληνες είμαστε!) από τους Χριστιανούς, όταν αργότερα ο Χριστιανισμός έγινε πλέον καθεστώς.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΟΥΛΑ

Στο μικρό βιβλίο αλλά σημαντικό του κ. Δ. Κουτουλά δίνεται με συντομία η περίοδος 4ος-6ος αιώνας μ.Χ., και μάλιστα μόνο σε ότι αφορά τη βυζαντινή αυτοκρατορική πολιτική απέναντι στους Έλληνες. Σημειώνουμε εδώ από τον πρόλογο του συγγραφέα: «Η πλειοφηφία των Ελλήνων της κυρίως Ελλάδας καθώς και μεγάλο τμήμα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και της Αιγύπτου παρέμεινε πιστό στο Δωδεκάθεο, στη λατρεία της Ίσιδος, του Σέραπι ή στον Μιθραϊσμό και μόνο δια πυρός και σιδήρου απαρνήθηκε την πατρογονική πίστη του και ύστερα από πολλούς αιώνες προσχώρησε στο Χριστιανισμό. Οι διωγμοί των Ελλήνων Εθνικών στο Βυζάντιο υπήρξαν απηνείς, ιδιαίτερα στα χρόνια του Μ. Θεοδόσιου και του Ιουστινιανού. Μεγάλα ονόματα εθνικών ελλήνων φιλοσόφων και επιστημόνων βρήκαν οικτρό θάνατο στα χέρια των χριστιανών διωκτών τους, όπως η φιλόσοφος Υπατία, ο νεοπλατωνικός Σώπατρος κλπ»

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΟ

Ο Λιβάνιος υπήρξε ο πολυγραφότερος συγγραφέας της αρχαιότητας και ίσως όλων των εποχών. Σώζονται 1560 επιστολές του και δεκάδες λόγοι του αλλά μην περιμένετε να τα βρείτε στη γλώσσα του και γλώσσα μας. Ο Λιβάνιος δεν είναι καλοδεχούμενος από τους ρωμιούς. Γεννήθηκε το 314 μ.Χ στην Αντιόχεια και σπούδασε στην Αθήνα της οποίας είχε όνειρο να αντικρίσει «καπνό αναθρώσκοντα». Επέστρεψε στην Αντιόχεια όπου ίδρυσε σχολή η οποία επί 40 χρόνια είχε τη μεγαλύτερη φήμη στην αυτοκρατορία. Μαθητές του υπήρξαν ο Μέγας Βασίλειος και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Ο πρώτος διατηρούσε πάντα το σεβασμό για το δάσκαλο του.

Ο δεύτερος, όμως, δεν υπήρξε καθόλου «Χρυσόστομος» απέναντι στο Λιβάνιο. Το 362 μ.Χ, αντιδρώντας στον αυτοκράτορα Ιουλιανό, χριστιανοί έκαψαν το ναό του Απόλλωνα, στο προάστιο Δάφνη της Αντιόχειας. Ο Λιβάνιος υποστήριξε ότι τη φωτά έβαλε ανθρώπινο χέρι, ενώ ο Ιωάννης Χρυσόστομος θεώρησε ότι τη φωτά έβαλε ο Θεός. Άλλωστε, ένα από τα σημαντικότερα επιχειρήματα των χριστιανών που κατέστρεφαν τους αρχαίους ναούς ήταν ότι, παρά την πράξη τους, οι θεοί τους άφηναν ατιμώρητους. Επομένως, αυτοί οι θεοί δεν υπήρχαν. Απαντώντας, λοιπόν, στο Λιβάνιο, ο Χρυσόστομος τον αποκαλεί «ω μιαρέ ω ληρόσοφε άθλιε και ταλαίπωρε».

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε το αρχαίο κείμενο και μετάφραση των έργων του Λιβάνιου: θρήνος για τον Ιουλιανό, Υπέρ των Ελληνικών Ναών και Προς αυτούς που τον είπαν κουραστικό. Στο Υπέρ των Ελληνικών Ναών, που ο Λιβάνιος απευθύνει το 386 μΧ στον αυτοκράτορα Θεοδόσιο, ικετεύει σπαρακτικά για τη διάσωση του ελληνικού πολιτισμού. Κι αυτά συμβαίνουν μόλις 15 χρόνια μετά τη Μεγάλη Σφαγή των Ελλήνων, για την οποία ο χριστιανός χρονογράφος Σωζομενός γράφει: «Όλοι σχεδόν οι Ελληνιστές θανατώθηκαν δόθηκε διαταγή να καούν και άλλοι να σκοτωθούν με το ξίφος. Και κοντά σ’ αυτούς, για τον ίδιο λόγο, σ’ ολόκληρη την επικράτεια έχασαν τη ζωή τους όσοι λάμπρυναν τη φιλοσοφία Αλλά έχαναν τη ζωή τους ακόμα και άνθ»»ωποι που δεν ήσαν καν φιλόσοφοι και που απλώς φορούσαν ρούχα ίδια με των φιλοσόφων».

Το κείμενο Υπέρ των Ελληνικών Ναών, του Λιβάνιου αποτελεί τη συγκλονιστικότερη στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Ένας πολιτισμός που επί χίλια χρόνια λάμπρυνε την ανθρωπότητα, εκπροσωπείται πλέον από έναν 80χρονο γέροντα που βλέποντας τα πάντα να γκρεμίζονται, στην κυριολεξία, γύρω του, ορθώνει το ανάστημα του προς τον αυτοκράτορα Μέγα Θεοδόσιο, τον ηθικό αυτουργό των ανυπολόγιστων καταστροφών. Στέγασε, του φωνάζει, δημόσιες υπηρεσίες, μην τα γκρεμίζεις!

Αλλά η σφαγή τελειωμό δεν είχε. Πάμε στο 529 μ.Χ, επί Ιουστινιανού. Γράφει ο, χριστιανός επίσης, χρονογράφος Ιωάννης Μαλάλας τα εξής: «Τη χρονιά αυτή, έγινε μεγάλος διωγμός των Ελλήνων. Πολλών οι περιουσίες δημεύτηκαν. Ανάμεσα τους έχασαν τη ζωή τους οι (ακολουθούν ονόματα). Όλα αυτά προκάλεσαν μεγάλο φόβο. Ο ίδιος βασιλιάς (ο Ιουστινιανός) όρισε να μη πολιτεύονται οι ελληνίζοντες, στους οποίους δόθηκε τρίμηνη προθεσμία να ασπαστούν την ορθόδοξη πίστη». Είναι ίσως χαρακτηριστικό ότι το Ανάθεμα εναντίον αυτών που μελετούν διεξοδικά τα ελληνικά μαθήματα που εξαπολύθηκε το 787μΧ στη Σύνοδο της Νίκαιας, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διαβάζεται ανελλιπώς στις εκκλησίες, την Κυριακή της Ορθοδοξίας!

Λίγα χρόνια μετά από την προσπάθεια του Λιβάνιου να διασώσει τον ελληνικό πολιτισμό από το μένος του Μ. Θεοδοσίου, επί αυτοκράτορας Αρκαδίου 395-408, εισβάλλει εντέχνως κατευθυνθείς στην Ελλάδα ο Γότθος Αλάριχος (396-399), χριστιανός το θρήσκευμα, ακολουθούμενος από χιλιάδες μοναχούς. Ο αρχηγός της φρουράς στις Θερμοπύλες, κι αυτός χριστιανός, αφήνει ελεύθερη τη διέλευση. Ολόκληρη η Στερεά Ελλάδα καταστράφηκε ολοσχερώς, πλην της καλά οχυρωμένης Αθήνας. Το ιερό της Ελευσίνας παραδόθηκε στη φωτιά, μαζί με τους ιερείς. Στη συνέχεια, οι φανατικές ορδές πέρασαν στην Πελοπόννησο. Ο ευνούχος Ευτρόπιος, φανατικός χριστιανός, υπαγόρευσε στον Αρκάδιο, το 396, νόμο με τον οποίο διετάσσετο η κατεδάφιση όλων των ναών που είχαν απομείνει όρθιοι.Ο Ευτρόπιος βοήθησε τον Ιωάννη Χρυσόστομο να γίνει Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως το 398 κι εκείνος, με τη σειρά του, τον γλίτωσε από το θάνατο, κρύβοντας τον στην Αγία Σοφία, ένα χρόνο αργότερα, όταν έπεσε στη δυσμένεια του Αρκαδίου.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ

Ερχόμαστε τώρα στο τρίτο βιβλίο που περιέχει, στο αρχαίο πρωτότυπο και σε μετάφραση, τα έργα Για την απέχθεια προς τα γένια ή Μισοπώγων, Κατά Χριστιανών και Επιστολές, του περίφημου αυτοκράτορα Ιουλιανού. Τα κείμενα είναι μαγευτικά και δεν θα αναφερθούμε σε αυτά. Απλώς, σε επίρρωση όσων γράφουμε στην αρχή του παρόντος σημειώματος, μεταφέρουμε εδώ τις δυο πρώτες παραγράφους από την Εισαγωγή των επιμελητών της έκδοσης:

«Σκεφθήκατε ποτέ πώς θα μπορούσε να γραφτεί η ιστορία της ύστερης Ελληνικής αρχαιότητας από έναν σύγχρονο ιστορικό; Ασφαλώς, αν ο ιστορικός μας δεν περιοριστεί στη μελέτη των όσων έχουν γράφει οι άλλοι συνάδελφοι του, σύγχρονοι ή του πρόσφατου παρελθόντος, όπως Παπαρρηγόπουλος, Gibbon, Κορδάτος κλπ, θα πρέπει οπωσδήποτε να ανατρέξει στις πηγές, δηλαδή στα κείμενα των συγγραφέων της εποχής εκείνης.

Αναρωτιέται όμως κανείς πως θα ήταν δυνατό, ένας ερευνητής που δεν γνωρίζει Λατινικά, Αρχαία Ελληνικά και ξένες γλώσσες, να μελετήσει τις πηγές, όταν τα νέα Ελληνικά είναι η μόνη Ευρωπαϊκή γλώσσα στην οποία δεν έχουν ποτέ μεταφραστεί και εκδοθεί τα περισσότερα έργα των Ελλήνων συγγραφέων της ύστερης αρχαιότητας (Ι). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τους Νεοέλληνες οι Λιβάνιος, Ευνάπιος, Ζώσιμος, Αμμιανός Μαρκελίνος, Αίλιος Αριστείδης, Δίων Κάσσιος και τόσοι άλλοι»

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ

Η Υπατία έμεινε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη νεοπλατωνική φιλόσοφος μετά τον Πλωτίνο. Το Μάρτιο του 415 μΧ, στη διάρκεια της Σαρακοστής, ένας όχλος από μοναχούς και παραβολάνους έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της Υπατίας. Τι ήταν όμως οι περιβόητοι «παραβολάνοι»; Η Εκκλησία της Αλεξάνδρειας χρησιμοποιούσε ως σωματοφύλακες, ως «μπράβους» όπως θα λέγαμε σήμερα, χειροδύναμους άντρες χαμηλής μόρφωσης, τους οποίους στρατολογούσε κυρίως από το λιμάνι, με σκοπό να τρομοκρατούν αιρετικούς κλπ. Μόλις έφθασε η Υπατία στο σπίτι της, τα αγριεμένα πλήθη: «την τράβηξαν έξω από την αμαξά της και την έσυραν στην εκκλησία που ονομαζόταν Καισάρειον.

Έσκισαν τα ρούχα της και την κατακρεούργησαν με όστρακα. Όταν κομμάτιασαν το σώμα της, μετέφεραν τα κομμάτια σε κάποιο σημείο που λεγόταν Κιναρώνας και τα έκαψαν.» Όπως αναφέρεται από πολλές πηγές, εμπνευστής και εντολέας της εκτέλεσης ήταν ο ίδιος ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Κύριλλος, ο οποίος ανακηρύχθηκε «άγιος»

https://www.xorisorianews.gr ksipnistere 22/11/2020

 

 

 

 

Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,

ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 322 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ…..

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ...

Άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα:

“Όποιος με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, βία ή απειλή βίας συλλαμβάνει, απάγει ή παράνομα κατακρατεί άλλον, έτσι ώστε να τον αποστερεί από την προστασία της πολιτείας και ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΑΓΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ή σε άλλη ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη”

Κρατήστε τη διάταξη αυτή….

Και σκεφτείτε την κατάσταση ομηρίας στην οποία όλοι βρίσκεστε με το lock down.

Kαι σκεφτείτε πώς επιβλήθηκε αυτό το lock down.

Να σας θυμήσω τα χθεσινά λόγια της Ματίνας Παγώνη:

“Τα 1.698 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ δεν θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, καθώς τα δείγματα ήταν τα μισά δηλαδή έγιναν περίπου 14.000 μοριακά τεστ και 1.600 rapid”

Με δυο λόγια, την ομολογία ότι τον αριθμό τον κρουσμάτων τον κανονίζουν όπως εκείνοι θέλουν.

Αναλόγως με τα σχέδιά τους κάθε φορά.

Για το σχέδιο της επιβολής του lock down χρησιμοποιήθηκε η απατηλή διόγκωση των κρουσμάτων δια της αύξησης του αριθμού των τεστ.

Και με την απατηλή αυτή εικόνα του “κινδύνου”, περιήλθε ο ελληνικός λαός σε ομηρία.

Σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας του.

Σκεφτείτε τα λόγια αυτά της Ματίνας Παγώνη σαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Και ταυτόχρονα το ποτήρι της οργής του ελληνικού λαού.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη, για την παραβίαση των μέτρων στην Ομόνοια και στη συναυλία της Πρωτοψάλτη.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά Νίκου Χαρδαλιά, Βασίλη Κικίλια και επιτροπών, για την παραβίαση των μέτρων στο Εφετείο Αθηνών.

>Που αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι δεν πιστεύουν στον κίνδυνο με τον οποίο εξαπατούν εσάς.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά των δύο επιτροπών. Για τη ψευδή βεβαίωση στην εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία.

>Που αποδεικνύει ότι όλα έχουν επιβληθεί χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση.

-Θυμηθείτε την αναφορά μου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και προς όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, για τα ανύπαρκτα τεστ του ΕΟΔΥ.

>Που αποδεικνύει ότι στη τεχνητή διόγκωση των κρουσμάτων συνέβαλαν τα ανύπαρκτα θετικά τεστ.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για την ακτινογραφία του “2020”.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά των δημοσιογράφων σε όλα τα τηλεοπτικά στούντιο από τα οποία βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό με τρόμο, ψέμα και απάτη, παραβιάζοντας οι ίδιοι τα ίδια μέτρα που με πάθος υπερασπίζονται και με λύσσα κατηγορούν εσάς για τη μη τήρησή τους.

>Που αποδεικνύουν ότι οι τρομοκράτες δημοσιογράφοι δεν πιστεύουν στον κίνδυνο με τον οποίο τρομοκρατούν και εξαπατούν εσάς.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου και την πειθαρχική αναφορά κατά Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκου Σύψα και Αθηνάς Λινού, για τα ψέματα, τότε ή τώρα, για τις μάσκες.

>Που αποδεικύει ότι, εκτός από την ανύπαρκτη επιστημονική τεκμηρίωση, όλα έχουν επιβληθεί με επιστημονικές παραδοχές που οι ίδιοι καταρρίπτουν, τη μία μετά την άλλη.

-Θυμηθείτε τη μήνυσή μου κατά των δημοσίων νοσοκομείων για τα εγκλήματα σε βάρος ηλικιωμένων καρκινοπαθών, νεφροπαθών και καρδιοπαθών ανθρώπων.

>Που αποδεικνύει ότι στην τεχνητή διόγκωση των κρουσμάτων, εκτός από το ασανσέρ των κρουσμάτων και τα ανύπαρκτα τεστ του ΕΟΔΥ, συνέβαλαν ψευδή κρούσματα, νοσηλείες και θάνατοι στα δημόσια νοσοκομεία.

-Θυμηθείτε τις μηνύσεις, τις δικές μου και άλλων φυσικών και νομικών προσώπων, κατά των Ελληνικών Hoaxes, για τα εγκλήματα της σύστασης συμμορίας και της κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικής δυσφήμησης, σε όλο το φάσμα του facebook και του διαδικτύου.

>Που αποδεικνύει ότι στη διατήρηση και ενίσχυση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού έχουν επιστρατευτεί σκοτεινοί μηχανισμοί του διαδικύου.

-Θυμηθείτε και ό,τι άλλο έχω κάνει, τις μηνύσεις, τα εξώδικα και τις αγωγές, και ό,τι άλλο έρχεται με όλα αυτά που κάθε μέρα προστίθενται, στον ποινικό αυτό Γολγοθά που ανεβαίνω μήνες τώρα, με τελικό σκοπό τη σταύρωση της απάτης.

Με σκοπό να πάρουμε τον Χριστό μας από κει και να αφήσουμε να σταυρωθούν οι ληστές.

Να σταυρωθούν οι δυνάστες μας.

…Και σκεφτείτε την ομηρία του ελληνικού λαού, τη στέρηση της ελευθερίας του και το ξεχειλισμένο ποτήρι της εξαπάτησής του.

Και μετά κρατήστε και κάτι ακόμα:

“Αν η πράξη έγινε με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών ή κάποιος άλλος σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωσή του, επιβάλλεται κάθειρξη (έως 15 έτη)”.

Και σκεφτείτε τον εμβολιασμό ως μόνη λύση επιστροφής στην κανονικότητα.

Επιστροφής δηλαδή στην ελευθερία.

Απαλλαγής από την ομηρία.

Αυτά για την ώρα.

Όλα, όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου, γίνονται οργανωμένα και μεθοδικά, στο δρόμο για τη νίκη.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τίποτα δεν γίνεται για να γίνει.

Όλα είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.

Της αλυσίδας της λύτρωσης.

Το κύμα της οργής έχει φουντώσει.

Έχει γίνει το τσουνάμι που θα πέσει με ορμή πάνω στα τείχη του τρόμου και της σκλαβιάς.

Και θα τα διαλύσει.

Να είστε έτοιμοι.

Έρχεται η δική σας ώρα.

στις Νοεμβρίου 17, 2020 πηγή πηγή ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Η Ευθύνη των Ελλήνων για τον κόσμο και την ιστορία....

Όταν κλείνουν οι δουλειές και οι εκκλησίες και όταν εκδιώκεται ο λαός σου από την πατρίδα του και ασκείται γενοκτονία από τις δικές του κυβερνήσεις, δεν μπορείς να μένεις εν σιωπή. Είναι αμαρτία να σιωπάς. Είναι αμαρτία να κρύβεις την αλήθεια….

Και η Αλήθεια είναι πως τα κόμματα, δεξιά η αριστερά είναι θεολογικές εκτροπές και αιρέσεις από το Ελληνικό και το Ορθόδοξο. Σήμερα αυτές οι κομματικές αιρέσεις, της δεξιάς και της αριστεράς, συνεργάζονται στενά και απόλυτα για να εξαφανίσουν από την Ελλάδα ότι ανθρώπινο ότι Ελληνικό και ότι Ορθόδοξο.

Σήμερα διαλύεται η Ελλάδα πολιτιστικά οικονομικά γεωγραφικά και κυρίως πνευματικά.

Οι Έλληνες Χριστιανοί αντικαθίστανται από μετανάστες κυρίως Μουσουλμάνους.

Ενώ ισχύει η απαγόρευση του κορωνοϊού και τα υψηλά πρόστιμα για τους Έλληνες χριστιανούς για τους μουσουλμάνους μετανάστες όχι μόνο δεν ισχύουν πρόστιμα αλλά η Δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη ως συνέχεια της αριστερής κυβέρνησης του Τσιπρα δημιουργεί διαρκώς νέες πόλεις μουσουλμανικές σε όλη την επικράτεια. Συγχρόνως κατεδαφίζει και την οικονομία και την Εκκλησία.

Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού με προεξάρχουσα την Ευθυμιοπούλου και άλλους δηλώνουν ευθαρσώς πως μισεί ότι ελληνικό και κάθε πατρίδα. Επιθυμεί την εξόντωση και της πατρίδας και της εκκλησίας.

Ο κορωνοϊός είναι η μεγάλη απάτη

Μια εποχιακή ίωση έγινε το όχημα να κλείσουν οι εκκλησίες το Πάσχα και τώρα και τα Χριστούγεννα και όλο τον χρόνο ενώ καταργούνται όλες οι εθνικές και χριστιανικές εορτές. Όπως καταργείται ότι ελληνικό και ότι ορθόδοξο στην παιδεία.
Όπως καταργούνται οι Έλληνες επιχειρηματίες
Όπως καταργούνται οι Έλληνες εργαζόμενοι και γίνονται άνεργοι με επιδόματα της πείνας και της γελοιοποίησης.

Και όλα αυτά ως το μη χείρον βέλτιστο

Σήμερα η Δεξιά έχει πλέον ταυτιστεί πλήρως με την αριστερά και καταστρέφει ότι ελληνικό και ότι ορθόδοξο.

Πριν μερικά χρόνια το είχαμε επισημάνει σε πολλούς φίλους από τον χριστιανικό κόσμο

Όμως η φιλία τους ήταν αποσπασματική και μεροληπτική επειδή εμείς κτυπούσαμε τότε την κυβέρνηση Τσίπρα για το Μακεδονικό. Δεν ήταν ειλικρινής και αμερόληπτος χάριν της αλήθειας της Ελληνικής και Ορθόδοξης παράδοσης. Για αυτό χίλιοι περίπου αδερφοί μας που μάλιστα ήσαν οι βασικοί συνιδρυτές του ΔΕ εγκατέλειψαν το ΔΕ.

Τώρα και οι ίδιοι μπορούν να δουν και να κατανοήσουν τις συνέπειες της αρχής των το μη χειρον βέλτιστο, και αυτό που τους λέγαμε πως και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πράξει χειρότερα από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Τι έπρεπε να έχουν πράξει;

Αυτό στο οποίο όλοι είχαμε συμφωνήσει. Ίδρυση από την βάση της ελληνικής κοινωνίας ενός ελληνικού και ορθόδοξου πολιτικού φορέα μη αρχηγικού μη Προσωποκεντρικού και μη κομματικού. Αυτό το είχαμε προτείνει εξ αρχής το 2010 και ακολούθως το 2013 όταν προσκληθήκανε να συμβάλουμε σε μια εθνικη και ορθόδοξη πολιτική προσπάθεια. Όμως και αυτή αποδείχθηκε ανεπαρκής και περιορισμένη και μάλλον προσκολλημένη στο άρμα της αμαρτωλής και αιρετικής δεξιάς που είναι το συμπλήρωμα της αμαρτωλής και αιρετικής αριστεράς. Όχι μόνο,δεν εισακουστήκαμε τότε για την ίδρυση εθνικού συμβουλίου που θα ενώσει όλους τους Έλληνες αλλά επιβεβαιωθήκαμε ακόμη για μια φορά, ότι τα κόμματα και οι ιδεολογίες προκαλούν διάσπαση και διαίρεση.

Και εκείνη η προσπάθεια διαλύθηκε εν τω γεννάσθαι, διότι όλοι ήθελαν να είναι αρχηγοί και εξουσιαστές των άλλων αντί αδερφοί και υπηρέτες ο ένας του άλλου. Έτσι γεννήθηκαν δυο κόμματα που ενώ λένε και διακηρύττουν ακριβώς τα ίδια, δεν μπορούν να συμπράξουν και διαιρούν και τον χριστιανικό και πατριωτικο λαό.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα εθνικοπατριωτικά κόμματα. Είναι μικρά μαγαζάκια που αδυνατούν να σταθούν ενώπιον της ευθύνης της ιστορίας. Να ενώσουν δηλαδή τους εαυτούς των και,τους Έλληνες.

Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω ενός εθνικού συμβουλίου όπου εκ περιτροπής θα προεδρεύει κάποιος επιφανής άνδρας που θα επιλέγεται από τα μέλη του συμβουλίου αυτού.

Η Δεξιά στηριζεται σαφώς στους χριστιανούς και στην Εκκλησία

Όμως η δεξιά όπως και η αριστερά είναι αιρέσεις

Η Εκκλησία είναι το Όλο της Αλήθειας. Δηλαδή ο Χριστός είναι το Όλον της Αλήθειας

Ο Χριστός δεν ανήκεις σε ιδεολογίες και κόμματα

Η μεγαλύτερη φθορά της Ορθόδοξης Αλήθειας έχει προέλθει από την δεξιά που προσποιείται το χριστιανικό και ορθόδοξο και υποτάσσει την εκκλησία και το έθνος σε φθηνά κομματικά συμφέροντα. Η αριστερά είναι πιο ειλικρινής και δεν κρύβει το μίσος και την απέχθεια της προς την Ορθόδοξη Εκκλησία που την ταυτίζει με τον παπισμό.

Διότι οι αριστεροί διανοούμενοι έχουν πάθει σοβαρή βλάβη μυωπίας και πρεσβυωπίας και συχγέουν τον παπισμό και τις ιερές του εξετάσεις με την μαρτυρική Ορθόδοξη Εκκλησία που πάντα ήταν η βάση του λαού και της δημοκρατίας.

Βεβαίως σήμερα κινδυνευει η Ορθόδοξη Εκκλησία να αχρηστευθεί από την υποταγή της στην πολιτεία δεξιά ή αριστερά.
Αυτή είναι η μεγάλη και ιστορική ευθύνη των Ορθοδόξων ιεραρχών.

Εν τέλει τι μας απομένει να πράξουμε;

Εμείς εξ αρχής τα τελευταία δέκα χρόνια όπου μας ζητήθηκε να συμβάλουμε στο πολιτικό ζήτημα της Ελλάδος έχουμε προτείνει σαφώς την λύση.

Ίδρυση εθνικού συμβουλίου και υπερκομματική ενότητα όλων των Ελλήνων

Ίσως χρειαστεί να ζήσουμε ακόμη τραγικότερες στιγμές για να αναγκαστούμε να πράξουμε το ορθό.

Αυτό το εθνικό συμβούλιο μπορεί να δημιουργηθεί από όσους Έλληνες έχουν καθαρή όραση.

Από όσους η Ορθόδοξη πίστη και η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι δεκανίκι των διεφθαρμένων πολιτικών αλλά η ελπίδα του κόσμου. Ναι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Μόνη Αλήθεια και η Μόνη Ελπίδα για τους ανθρώπους.

Και αυτό πρέπει να νοηθεί ορθοδόξως και όχι δυτικοπληκτα . Διότι σήμερα η ορθοδοξία μας είναι κουτσουρεμένη.

Η Εκκλησιαστικη ζωή έχει σε μεγάλο βαθμό τυποποιηθεί σε αντιορθόδοξες δυτικές θρησκευτικές φόρμες.

> Οι ορθόδοξοι χριστιανοί συχνά ως απλοι θρησκευόμενοι νοιάζονται να πάνε οι ίδιοι στον παράδεισο αλλά όχι να εργαστούν για να πάνε πρώτα οι άλλοι στον παράδεισο.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Ελπίδα για όλη την ιστορία και για όλη την ανθρωπότητα και καθιστά τους ανθρώπους υγιείς πνευματικά και διανοητικά.

Αυτοί οι υγιείς Ορθόδοξοι άνθρωποι οφείλουν να εργαστούν και ως πολιτικοί. Διότι αν επι της τουρκοκρατίας δεν είχαμε Ορθόδοξο ήθος με ασκητές ιεράρχες με μοναστήρια που ήταν το αληθινό παιδευτηριο και σχολειο του λαού μας θα είχαμε όλοι φραγκέψει και τουρκέψει.

Τι μας έσωσε;

Το ορθόδοξο ήθος στον κλήρο και στον λαό
Αυτό επείγει σήμερα

Να ξαναγίνουμε ορθόδοξοι με ορθόδοξο ήθος και όχι ορθόδοξοι με παπικό προτεσταντικό και δυτικό ήθος.

Διότι άλλο Ορθοδοξος και άλλο θρησκευόμενος

Για εμάς η Ορθόδοξη Πίστη δεν είναι θρησκεία. Η Ορθόδοξη άσκηση δεν είναι γιόγκα. Η Ορθόδοξη πνευματικότητα δεν είναι πνευματικό βουδιστικό νιρβάνα. Για εμάς το Ορθόδοξο είναι ο Χριστός.

Και ο Χριστός μας έδειξε πως να ζούμε και,σε αυτή την ζωή και στην αιωνιότητα. Μας έδειξε να πάσχουμε από αγάπη για τους αδερφούς μας. Να φροντίζουμε για όλα θεοπρεπώς. Όταν μας είπε ο Χριστός τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ δεν εννούσε πως η πολιτική πρέπει να αφεθεί στον διάβολο.

Εννούσε ότι κάνουμε να το κάνουμε ορθώς. Δεν εννούσε η Εκκλησία να υποτάσσεται στον καίσαρα αλλά να μεταμορφώσει η δυνατόν και τον Καίσαρα. Όπως και πράγματι συνέβη με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που από διώκτης έγινε υπερασπιστής της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Ορθοδοξος δεν κρύβεται από την ιστορία, όπως ο Χριστός ευθαρσώς μίλησε ενώπιον του ιερατείου και ενώπιον του Πιλάτου. Τους αποκάλυψε τον εαυτό του αλλά και τα δυο ιερατεία ήσαν τυφλά και κουφά.

Ο Χριστός ήρθε να σώσει όλους και όλα.

Έτσι και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ως φορείς του Χριστού πρέπει να αγωνίζονται θεοπρεπώς σε όλα τα επίπεδα. Να μην χαρίζουν τιποτε στον διαβολο. Ούτε πολιτεία ούτε παιδεία ούτε οικονομία ούτε επιστήμη ούτε τεχνολογία.

Σήμερα μάλιστα οι Ορθόδοξοι καλούνται να δείξουν σε όλη την ιστορία και σε όλη την ανθρωπότητα την Μόνη Αλήθεια της Ζωής που είναι ο Θεάνθρωπος Χριστός.

Σήμερα είναι στιγμή μαρτυρίας και μαρτυρίου

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη από τον Χριστό

Ο κόσμος και η ιστορία δημιουργήθηκαν για τον Χριστό. Ανήκουν στον Χριστό

Η φυγή των ορθοδόξων χριστιανών προς έναν παράδεισο νιρβάνα είναι αμαρτία και απιστία

Ο Χριστός ήρθε για να μας καταστήσει ήρωες και άγιους. Μας έδωσε την δύναμη του πατειν επάνω των οφεων και των σκορπιών. Μας έδωσε την δύναμη να ομιλούμε άφοβα ενώπιον του κόσμου με δικά του λόγια. Να τον μαρτυρούμε ως τον μόνο τέλειο Θεό και Σωτήρα του κόσμου και όχι να κρυβόμαστε και να υποτασσόμαστε σε μια αντίχριστη πολιτεία.

Απαιτούμε να μείνουν ανοικτές οι εκκλησίες
Απαιτούμε να εορτάσουμε και χριστιανικά και Ορθόδοξα και Ελληνικά
Απαιτούμε ελληνική και Ορθοδοξη παιδεία
Απαιτούμε Ελληνική και Ορθόδοξη Ελλάδα

Απαιτούμε να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα.
Και θα μιλάμε ελεύθερα για τον Χριστό και για την Αλήθεια της Εκκλησίας, για την αλήθεια του ανθρώπου
Δεν δεχόμεθα την μετάλλαξη του ανθρώπου σε μεταάνθρωπο και σε ρομπότ των πλουσίων της γης

Δεν δεχόμεθα να υποταχθούμε στον Καίσαρα που αρνείται τον Χριστό και τον άνθρωπο

Για αυτό επείγει οι Έλληνες ως Έλληνες και ως Ορθόδοξοι να σώσουν την Ελλάδα την ιστορία των την πίστη των.

Επείγει οι Έλληνες να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στο κακό και στο ψέμα έχοντας ως όπλο και ασπίδα την πίστη των και την αλήθεια των, Ελληνική και Ορθόδοξη.

Γιώργος Παύλος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΠΘ

στις Νοεμβρίου 11, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

Πως αποφασίζετε να φέρνετε μετανάστες και

να τους προωθείτε στα χωριά στην Ηπειρωτική Ελλάδα χωρίς να ξέρετε ποιοι είναι;

- 600 μέλη ISIS στην Ελλάδα. Δεκάδες σε Κύπρο.

 

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι εδώ.

Σάββας Καλεντερίδης 600 μέλη ISIS στην Ελλάδα. Δεκάδες σε Κύπρο. Και αποκεφαλιστές. Όπλα Ερντογάν :

Αναρτήθηκε από 7/11/2020

 

 

 

 

Επισπεύδονται ραγδαία οι εξελίξεις:

Έρχεται τριμερής Ελλάδας - Ινδίας - ΗΑΕ

Newsroom Newsroom Ενημερώθηκε στις: 02.11.2020 - 10:24

Σημαντική εξέλιξη - Επιβεβαίωση Πενταπόσταγμα

Επιβεβαιώνεται πλήρως το Πενταπόσταγμα, καθώς εδώ και ημέρες σας έχει αναφέρει πως υπάρχει εντονή κινητικότητα σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο.

Η ''απάντηση" στον αμυντικό άξονα Τουρκίας-Πακιστάν θα λάβει ''σάρκα'' και ''οστά'', καθώς βρίσκεται στα σκαριά τριμερής με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και την Ινδία, που θα έχει και σημαντική αμυντική διάσταση.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, ''το ακόμα πιο ευχάριστο είναι η προετοιμασία υπογραφής μιας αμυντικής συμφωνίας με μια χώρα που θεωρείται ως αναδυόμενη υπερδύναμη, αφού διαθέτει ένα τεράστιο οπλοστάσιο που περιλαμβάνει μέχρι και πυρηνικά όπλα. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συζήτησε σε τηλεδιάσκεψη με τον Ινδό ομόλογό του την Πέμπτη τρόπους ενίσχυσης των διπλωματικών και στρατιωτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον ομόλογό του, Subrahmanyam Jaishankar, για τη δέσμευση της Ελλάδας να επιλύσει τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.''

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Η συνεργασία με τα ΗΑΕ αποδεικνύεται «κλειδί» για μια σειρά από πρωτοβουλίες, ανάμεσα στις οποίες και η εμβάθυνση των ήδη υφιστάμενων τριμερών σχημάτων. Υπάρχει μια σκέψη ένταξης των ΗΑΕ στο σχήμα 3+1 (Ελλάδα, Κυπριακή Δημοκρατία, Ισραήλ με την υποστήριξη των ΗΠΑ), ιδιαίτερα μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις ομαλοποίησης των σχέσεων ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και στο Αμπου Ντάμπι υπό την αιγίδα και την ενθάρρυνση της Ουάσιγκτον.

Οι σχεδιασμοί ένταξης της Αιγύπτου σε ένα τέτοιο σχήμα είναι ακόμα πρόωροι, παρά το γεγονός ότι η συνεργασία ανάμεσα σε Αθήνα, Λευκωσία, Κάιρο, με το Παρίσι να διαδραματίζει τον ρόλο του ενός πρόσθετου μέλους, είναι ήδη σε εξέλιξη. Ολα αυτά θα συζητηθούν και κατά την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι στην Αθήνα (εκτός απροόπτου στις 11 Νοεμβρίου), αλλά και στην τριμερή σύνοδο των υπουργών Εθνικής Αμυνας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κυπριακής Δημοκρατίας στις 12 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις πλευρές έχουν συμφωνήσει στην εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας, κυρίως μέσω της διεξαγωγής μεγαλύτερων και συχνότερων κοινών ασκήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όλα αυτά την στιγμή που έχουμε νέα τουρκική αεροναυτική άσκηση με την επωνυμία “Γαλάζια Φάλαινα 2020" στην Ανατολική Μεσόγειο, με την συμμετοχή του Πακιστανικού ΠΝ.

Η φρεγάτα του πακιστανικού πολεμικού ναυτικού PNS Zulfiqar με ένα ελικόπτερο τύπου (Al Aloutte-41) μαζί με αεροσκάφος ΑΦΝΣ (MPA) Aksazlar θα έχει έδρα από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, τουρκική ναυτική βάση, λόγω της ασκήσεως ανθυποβρυχιακού πολέμου. Η Άγκυρα καλεί τους Πακιστανούς στο Αιγαίο με κάθε ευκαιρία έχοντας την δική της ατζέντα και σχέδια σαφέστατα.

Το Πακιστάν είναι η κύρια χώρα σε αυτό το τουρκικό σχέδιο, αφού Τούρκοι και Πακιστανοί αποφάσισαν και υλοποιούν την μόνιμη παρουσία μονάδων επιφανείας και αεροσκαφών του πακιστανικού ΠΝ στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, την οποία έχει ενεργοποιήσει η Άγκυρα που εποφθαλμιά θαλάσσια οικόπεδα κοντά στο Καστελόριζο.

 

 

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided