Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2020

Ρόμπερτ Μενέντεζ:

 

 

 

 

 

 

 

«Ανησυχώ για τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου»

 

 

 

 

 

 

Ρόμπερτ Μενέντεζ: «Ανησυχώ για τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου»

Ο Αμερικανός γερουσιαστής επικρίνει τη στάση της χώρας του απέναντι στην Τουρκία

Ρόμπερτ Μενέντεζ: «Ανησυχώ για τις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου»

Η δυναμική αντίδραση της διεθνούς κοινότητας μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας ικανοποιητικά αποτρεπτικός παράγοντας απέναντι στις αποσταθεροποιητικές ενέργειες της Τουρκίας εκτίμησε ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Hellas Journal, ο επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, επαίνεσε την ηγετική στάση που έχουν τηρήσει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέναντι στον πρόεδρο της Τουρκίας.

«Η διεθνής κοινότητα έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει τον Ερντογάν. Η καγκελάριος Μέρκελ έστειλε ένα σαφές μήνυμα τον περασμένο μήνα, και ως αποτέλεσμα ο Ερντογάν έχει μειώσει τις εντάσεις με την Ελλάδα. Κάπως έτσι μοιάζει η επίδειξη ηγεσίας. Ο πρόεδρος Μακρόν έχει επίσης μιλήσει με ισχυρό και ειλικρινή τρόπο όσον αφορά τον ρόλο της Τουρκίας στη Λιβύη και τις εισβολές της στις ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο Ερντογάν θα υποχωρήσει όταν η διεθνής κοινότητα είναι ξεκάθαρη και σαφής», επισήμανε ο Αμερικανός γερουσιαστής.

Ο κ. Μενέντεζ, ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διαχειρίζεται το θέμα της Τουρκίας, λέγοντας πως η Ουάσιγκτον δεν έχει επιδείξει την ίδια σαφήνεια με τους Ευρωπαίους εταίρους της. Μάλιστα κάλεσε τις ΗΠΑ να μιμηθούν το παράδειγμα της ΕΕ και να μιλήσουν ξεκάθαρα για τις παραβιάσεις στη κυπριακή ΑΟΖ. «Παραμένω πολύ ανήσυχος για τις παραβιάσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας. Οι Ευρωπαίοι κατανοούν την κατάσταση και έχουν επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για αυτές τις ενέργειες. Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες και να μιλήσουν ξεκάθαρα για τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνέχισε τη κριτική του για τη στάση της αμερικανικής κυβέρνησης απέναντι στη Τουρκία, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιδιαίτερη πρόσβαση που απολαμβάνει ο Τούρκος πρόεδρος στο Οβάλ Γραφείο. Όπως εκτίμησε, πρόκειται για ένα μεγάλο διπλωματικό λάθος, καθώς η Ουάσιγκτον δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει κανένα αντάλλαγμα από αυτή την παραχώρηση.

«Δυστυχώς, δεν είχαμε την ίδια σαφήνεια από την κυβέρνηση του κ. Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος μιλά με τον Ερντογάν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ηγέτη. Και τι έχουμε να δείξουμε για αυτό; Η Τουρκία εξακολουθεί να έχει το ρωσικό σύστημα S-400 και δεν έχουν επιβληθεί κυρώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου των ΗΠΑ. Η Τουρκία συνεχίζει να επιτίθεται στους Κούρδους συμμάχους μας στη Συρία. Η Τουρκία συνεχίζει να παρεμβαίνει στη Λιβύη προκειμένου να κερδίσει στον τομέα της ενέργειας στη Μεσόγειο. Για όλες αυτές τις τηλεφωνικές κλήσεις του κ. Τραμπ με τον κ. Ερντογάν, δεν φαίνεται οι ΗΠΑ να λαμβάνουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Πρόκειται για διπλωματική παράβαση στον υψηλότερο βαθμό», τόνισε ο κ. Μενέντεζ.

Αναφορικά με τις προβλεπόμενες κυρώσεις εναντίον της Άγκυρας για την απόκτηση του ρωσικού συστήματος S-400, ο Αμερικανός γερουσιαστής εκτίμησε ότι η αδικαιολόγητη ολιγωρία του Λευκού Οίκου έχει απαξιώσει την αποτρεπτική ισχύ του νόμου CAATSA (Νόμος για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων). Σύμφωνα με τον κ. Μενέντεζ, η Τουρκία έχει δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο για μια σειρά από χώρες που επεξεργάζονται την απόκτηση ρωσικών οπλικών συστημάτων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο γερουσιαστής κάλεσε την κυβέρνηση να στείλει ένα μήνυμα στη διεθνή κοινότητα με την ενεργοποίηση των κυρώσεων εναντίον της Άγκυρας

«Οι S-400 αποτελούν κίνδυνο για την περιοχή και τους αληθινούς συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ. Επιπλέον, ανησυχώ ότι το τμήμα 231 του CAATSA - το τμήμα του νόμου που επιβάλλει κυρώσεις στους ρωσικούς τομείς άμυνας και πληροφοριών - χάνει το αποτρεπτικό του χαρακτήρα λόγω της έλλειψης δράσης της Τουρκίας. Το τμήμα 231 έχει γίνει διεθνώς γελοίο καθώς χώρες όπως η Αίγυπτος και η Σερβία προχωρούν σε σημαντικές αγορές από τη Μόσχα. Οι ΗΠΑ πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα (σε όλους) που να ξεκινά με την επιβολή των κυρώσεων CAATSA στην Τουρκία».

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την αναβάθμιση της στρατηγικής συνεργασίας της Ουάσινγκτον με την Ελλάδα, τη Κυπριακή Δημοκρατία και το Ισραήλ. Όπως, όμως, σημείωσε, είναι σημαντικό να μην υπάρξει εφησυχασμός λόγω της επιτυχίας του «East Med Act», αλλά αντιθέτως κάλεσε όλα τα μέρη να εργαστούν για να αξιοποιήσουν τα κέρδη αυτού του νόμου.

«Χαίρομαι που είδα τα στρατεύματα των ΗΠΑ να κινούνται μέσω της Ελλάδας στο δρόμο τους για τις ετήσιες ασκήσεις στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα ακόμη σαφές μήνυμα ότι οι ΗΠΑ και η Ελλάδα εντείνουν τους δεσμούς ασφαλείας τους και ότι η σχέση μας είναι όντως η καλύτερη που υπήρξε ποτέ. Δεν μπορούμε όμως να αναπαυτούμε στις δάφνες μας και πρέπει συνεχώς να πιέζουμε για τρόπους που θα εμβαθύνουν περαιτέρω αυτήν τη σχέση. Ο νόμος East Med Act προσπάθησε να σχεδιάσει μια στρατηγική πορεία για την περιοχή, που εμβαθύνει τις σχέσεις με τους στενότερους δημοκρατικούς εταίρους μας: την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Τώρα πρέπει να αναλάβουμε δράση για να κεφαλαιοποιήσουμε αυτά τα κέρδη. Αυτό σημαίνει να ενεργοποιήσουμε το IMET (Πρόγραμμα Διεθνούς Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) με την Κύπρο, αυτό σημαίνει την επέκταση της ασφάλειας και των οικονομικών σχέσεων με την Ελλάδα και, φυσικά, τη συνέχιση της κρίσιμης σημασίας σχέσης μας με το Ισραήλ», εξήγησε ο Αμερικανός γερουσιαστής.

NEWSBEAST.GR 10/8/2020

 

 

 

 

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο «ΠΟΙΗΤΗΣ» ΔΕΝΔΙΑΣ

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ «ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΙΑ»;

Προς τα τέλη της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς είχε πει σε μια συνέντευξή του για τα ελληνο-τουρκικά, πως «δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες». Εννοώντας βεβαίως, πως πρέπει να δώσουμε μερτικό στους Τουρκαλάδες από τον εθνικό μας πλούτο στο Αιγαίο.

Το ίδιο επανέλαβε τώρα και ο Δένδιας, αλλά με άλλα λόγια!

Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ για την συμφωνία με την Αίγυπτο, είπε τα εξής… όμορφα:

«Καλοδεχούμενη να συζητήσει μαζί μας η Τουρκία, με τους ίδιους όρους όπως η Αίγυπτος και Ιταλία. Εμείς δε θέλουμε μια Τουρκία παρία, θέλουμε μια Τουρκία παρούσα ως παράγοντα σταθεροποίησης στην περιοχή όπως οι άλλες χώρες, εκείνη επιλεγεί το ρόλο του ταραχοποιού…».

Δεν την θέλουν την Τουρκιά «παρία» οι Κούληδες! Τι έννοια έχει η λέξη «παρίας», όσον αφορά άνθρωπο, ομάδα ή λαό; Αυτόν που έχει μειωμένα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα! Άρα, όταν λέει πως δεν την θέλουν «παρία» αλλά «παρούσα», εννοεί σαφώς πως την θέλουν συμμέτοχο στα κέρδη από τον εθνικό μας πλούτο! Καταλάβατε τώρα που το πάνε το πράμα;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  8/8/2020

 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ:

Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!

_by _

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!


Ο Bill Gates έχει από μικρή ηλικία ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον Αρχιραβίνο Schneerson ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Chabad Lubavitch (Χαμπάντ Λιβάβιτς) ενός αισχατολογικού Εβραϊκού Ορθόδοξου κινήματος / λατρείας (cult) που φανατικά υποστηρίζει “Το Τέλος του Κόσμου” και θεωρείται το πιο ισχυρό στο Ισραήλ. Και πως να μην είναι όταν έχει βασικό χρηματοδότη τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates ο οποίος ασπάζεται τις ιδέες αυτού του δόγματος και υποστηρίζει ανοιχτά τη μείωση του πληθυσμού κατά 10 – 15% μέσω εμβολιασμών που ο ίδιος προωθεί ως «ειδικός»….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://universalblessing.blogspot.com/2020/08/blog-post.html?spref=fb&fbclid=IwAR1iLJmtar3-dB8Qj2PX201oSReO3juCB2CmUNZ8dm30uf7sLrZFY5vroYU

universalblessing.blogspot Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ. 6/8/2020

 

 

 

 

Πληρώθηκαν οι κυβερνήσεις για το lock down;

Υπήρξαν δωροδοκίες;(Βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ενέφερε σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της δράσης του κοροναϊού.

Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά.... 92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:

"Είπε σε συνέντευξη τύπου ότι είχε λάβει μια γενναιόδωρη προσφορά (92 εκατομμυρίων δολαρίων) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει" όπως στην Ιταλία "

Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου  900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε "όπως στην Ιταλία".

"Γνωρίζω από πηγές πληροφοριών ότι παρόμοιες προσφορές έγιναν σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ευρωπαϊκές χώρες.  Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων  , συμπεριλαμβανομένου του Σέρβου προέδρου Aleksandar Vučić,που δεν δίστασε για λίγο να αποδεχτεί αυτήν την προσφορά".
Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από τον ιστότοπο της Λευκορωσίας www.belta.by:

Lukashenko ρώτησε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της παροχής ξένης βοήθειας στη Λευκορωσία." Τι μας ζητούν οι συνεργάτες μας; Η δυνατότητα χορήγησης Λευκορωσίας 940 εκατομμυρίων δολαρίων, το λεγόμενο γρήγορο χρήμα λόγω κορονοιού.

«Υπάρχουν απαιτήσεις: εσείς, λένε, ενεργείτε όπως στην Ιταλία για την καταπολέμηση του κοροναϊού στη Λευκορωσία. Θεέ μου, δεν θέλω να επαναλάβω την κατάσταση στη Λευκορωσία όπως στην Ιταλία », τόνισε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Παγκόσμια Τράπεζα ενδιαφέρεται για την εμπειρία της Λευκορωσίας στην καταπολέμηση του κοροναϊού. - Είναι έτοιμος να μας χρηματοδοτήσει δέκα φορές περισσότερο από ό, τι πρόσφερε, για το γεγονός ότι καταπολεμούμε αποτελεσματικά αυτήν την ασθένεια. Και το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη από εμάς: καραντίνα, απομόνωση, απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι ασυναρτησίες? είπε ο Πρόεδρος. - Δεν θα χορέψουμε με κανέναν, γράφει ο  belta.by .

Παραδέχομαι καταπληκτικά πράγματα.

Ο Πρόεδρος Λουκασένκο αποκαλύπτει τη δράση του κοροναϊού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσφέρει δωροδοκία για το κλείσιμο της Λευκορωσίας. Τι είναι έγκλημα.

Το ΔΝΤ προτείνει άλλη δωροδοκία για το κλείσιμο της Λευκορωσίας. Τι είναι έγκλημα.

Πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο έχουν λάβει τέτοιες προσφορές.

Πιθανώς όλες οι κυβερνήσεις που έκλεισαν τις χώρες τους επωφελήθηκαν από τη δωροδοκία.

Η Ιταλία έγινε μια παράσταση για ολόκληρο τον κόσμο, υποτίθεται ότι θα ήταν ένα παράδειγμα για τις κυβερνήσεις των κρατών σχετικά με το πώς να κάνουν ένα κλείδωμα (απαγόρευση εξόδου).

Лукашенко о навязывании допусловий для получения внешних кредитов:

"Мы ни под кого плясать не будем"


https://www.youtube.com/watch?v=gvEN6mGhhHs&feature=emb_logo
Προσφέρθηκαν επίσης μεμονωμένες δωροδοκίες;

ΥΓ Μας δουλέυουν ψιλό γαζί απλά τα πράγματα.

στις Αυγούστου 03, 2020  πηγή πηγή

 

 

 

 

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ...

Ή μας νοικιάζεται τα χωράφια σας να τα δώσουμε στους μετανάστες Ή ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΜΕ...!!!

Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε χτες.
Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 180 ευρώ το στρέμμα.

Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση.
Στόχος η δημιουργία της κλειστής (εδώ γελάμε) υπερδομής - τέρας των 250 στρεμμάτων.
Οι τοπικοί άρχοντες προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν τίποτα, στον τοπικό τύπο επίσης σήμερα δεν αναφέρεται το παραμικρό.

Από τη συγκέντρωση των ιδιοκτητών, ήδη υπήρξαν περίπου 10 στον αριθμό που συμφώνησαν να προχωρήσουν στην παραχώρηση των κτημάτων τους στο Κράτος, στον έλεγχο του ΚΥΤ.
Όσοι δε, διαφώνησαν με τον ενοικιασμό των κτημάτων τους,
ειπώθηκε πως θα υπάρξει επίταξη άνευ αποζημίωσης.
https://www.stoxos.gr  3/8/2020

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

Οι ίδιοι που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό να φοράει

–την ανθυγιεινή και αντιαισθητική!-

μάσκα σε κλειστούς χώρους, δήθεν για το… καλό του, δίνουν πρώτοι το κακό παράδειγμα!

Κρατήστε τη φωτογραφία,

κι όταν θα’ ρθουν τα καρακόλια τους να σας επιβάλλουν πρόστιμο,

να τους πείτε να επιβάλλουν πρώτα σ’ αυτούς!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 31/7/2020

 

 

 

 

Πόπη Ζώη :

Θα μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια πρίν αρχίσουν να χτυπάνε οι καμπάνες πένθιμα ?

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 29 Ιούλ 2020 - 16:54
facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Κύριοι του οικονομικού Επιτελείου

Σήμερα εγράφει ότι η Ελλάδα δεν παίρνει τελικά τα ποσά για τα οποία έγινε Επικοινωνιακό σόου προκειμένου να καλύψει η Κυβέρνηση την αποτυχία.

Σήμερα λοιπόν εγράφει ότι η Ελλάδα τελικά παίρνει τα εξής ποσά
12,5 δις σε δάνεια
16,69 σε επιχορηγήσεις από τα οποία τα

6,42 θα είναι καθαρά και τα

10,27 θα πρέπει να επιστραφούν χωρίς τόκους και προμήθεια.

Όσον δε αφορά τα υπόλοιπα μέχρι τα 70 δις δεν θα είναι

38 δις αλλά 32 δις έως το 2027 υπ’ μορφή ΕΣΠΑ.

Βέβαια όλα αυτά αφού πρώτα περάσουν από τις συμπληγάδες της Ε.Ε έτσι ώστε να εγκριθούν κατά διαστήματα και κατόπιν να γίνεται η εκταμίευση.

Τελικά κύριοι του Οικονομικού επιτελείου που είναι η αλήθεια και που το ψέμα?

Θα μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια πρίν αρχίσουν να χτυπάνε οι καμπάνες πένθιμα ?

Πόπη Ζώη

Μνημόνιο για μόλις 6 δισ. ευρώ μας επιβάλλει η ΕΕ – Τα υπόλοιπα χρήματα πρέπει να τα επιστρέψουμε!

Triklopodia 29/7/2020

 

 

 


Οι δέκα μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία του κόσμου (φωτό)

«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»
είπε πρώτος ο Θουκιδίδης.
Πολλοί αγάπησαν την προδοσία, τον προδότη ουδείς!

1. Ο Robert Hanssen πούλησε τους Αμερικανούς στους Ρώσους
Μια από τις πιο βαριές προδοσίες διέπραξε ο Robert Hanssen πρώην πράκτορας του FBI, που για περισσότερο από 22 χρόνια, πουλούσε τα μυστικά της Αμερικάνικης κυβέρνησης στους Ρώσους, με αμοιβή 1.4 εκατομμύρια δολάρια. Το 2001 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή φυλάκισης.

2. Ο Sidney Reilly, η έμπνευση του πράκτορα 007

Ο Sidney Reilly, γνωστός και ως «Ace of Spies», χρησιμοποίησε τις ξεχωριστές του ικανότητες να κατασκοπεύει και να προδίδει τα μυστικά που είχε συσσωρεύσει για χάρη τεσσάρων διαφορετικών χωρών, κυρίως τη δεκαετία του 1920. Κανένα από τα 4 κράτη δεν είχε αντιληφθεί την πολλαπλή δράση του, για αυτό και αποτέλεσε την έμπνευση για τον πιο γνωστό κινηματογραφικό πράκτορα, τον 007.

3. Paul Cole ή Harold Cole πρόδωσε τους Γάλλους και τους Άγγλους στους ΝαζίΟ Cole ήταν ένας από τους ιδρυτές της Γαλλικής αντίστασης κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου πολέμου και μεγάλος υποστηρικτής της, ωστόσο τα κίνητρά του ήταν να πουλήσει τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει στους Ναζί. Με τη λήξη του πολέμου συνελήφθη από Γάλλους και Άγγλους αγωνιστές και δολοφονήθηκε.

4. Vidkun Quisling το τσιράκι των ΝαζίΚατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου πολέμου ο Vidkun Quisling πούλησε τη Νορβηγία, στους Ναζί, με αντάλλαγμα να γίνει Πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας του, όντας πρόθυμος να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα του χιτλερικού καθεστώτος. Μετά την πτώση του Ναζισμού εκτελέστηκε για την προδοσία του.

5 Ο Mir Jafar «πούλησε» τη χώρα τουΚατά τη διάρκεια των επεκτατικών διαθέσεων της Μεγάλης Βρετανίας στην Ινδία ο Mir Jafar, που ήταν αρχηγός του στρατού στην περιοχή του Bengal εξανάγκασε τα στρατεύματά του να μην αντιδράσουν στην ξένη εισβολή. Σαν αντάλλαγμα η Αγγλία τον ανακήρυξε Nawab (κυβερνήτης) του Bengal.

6. Ο «τσαντισμένος» στρατηγός Benedict Arnold

Κατά τη διάρκεια της Αμερικάνικης επανάστασης, ο στρατηγός Benedict Arnold ενοχλημένος από τους άλλους στρατηγούς που επωμίζονταν τα δικά του επιτεύγματα, αποφάσισε να προδώσει τον στρατό στους ΗΠΑ, στους Βρετανούς. Στη μνήμη των Αμερικανών είναι ένας από τους μεγαλύτερους προδότες του έθνους.

7. Η προδοσία του Guy Fawkes

Ο Guy Fawkes θεωρείται ότι πρόδωσε τους συμπατριώτες του όταν τάχθηκε στο πλευρό των Ισπανών, που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον βασιλιά Τζέιμς και να επαναφέρουν έναν Καθολικό βασιλιά στην Αγγλία. Από τότε η μορφή και η μάσκα του έχει γίνει σύμβολο της αναρχίας.

3. Και εσύ τέκνον Βρούτε;
Η προδοσία του Βρούτου στον Ιούλιο Καίσαρα ο οποίος τον θεωρούσε παιδί του. Ήταν εκ των συνωμοτών της δολοφονίας του Ρωμαίου αυτοκράτορα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της Συγκλήτου.

2. Η προδοσία του ΕφιάλτηΟ Εφιάλτης μπορεί να μην είχε καμπούρα, όπως στη ταινία «300″, αλλά σίγουρα είναι ο γνωστότερος προδότης της αρχαιότητας και όλων των εποχών, αφού ήταν εκείνος που έδειξε τον δρόμο στους Πέρσες, για να περικυκλώσουν τους Σπαρτιάτες και να τους νικήσουν στις Θερμοπύλες.

1. Το φιλί του ΙούδαΦυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα ο πιο γνωστός, ίσως, προδότης όλων των εποχών, που πρόδωσε τον Ιησού Χριστό για 30 αργύρια. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό φιλώντας τον, ενώ αργότερα αναφέρεται ότι μετανόησε και κρεμάστηκε.

ksipnistere.com 29/7/2020

 

 

 

 

Γυαλί.

Το νησί που χάνεται.κατέχει την πρώτη θέση στην εξαγωγή ελαφρόπετρας παγκοσμίως !!!

Το μικρό αυτό νησί κατέχει την πρώτη θέση στην εξαγωγή ελαφρόπετρας παγκοσμίως με 900.000 τόνους το χρόνο!!!
Το Γυαλί βρίσκεται μεταξύ Νισύρου και Κω και μαζί με τα μικρότερα νησιά Άγιος Αντώνιος και Στρογγύλη ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Νομός Δωδεκανήσου, Δήμος Νισύρου.Αποτελείται από δύο λοφώδη τμήματα βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά, τα οποία συνδέονται στο κέντρο από μια επίπεδη γλώσσα γης. Έχει έκταση 5 περίπου τ.χλμ. και..... πληθυσμό 10 κατοίκους.
Το Γυαλί είναι πλούσιο σε ηφαιστειακά πετρώματα, κυρίως ελαφρόπετρα και περλίτη (φυσικό γυαλί), κι αυτό μοιραία το οδήγησε στα χέρια δύο μεγάλων εταιριών (ΛΑΒΑ και ΠΕΡΛΙΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ) που, εδώ και 15 χρόνια, το εκμίσθωσαν και ύψωσαν τις σημαίες τους εξορύσσοντας τα παραπάνω υλικά. Το ένα κομμάτι του νησιού ανήκει στο δήμο Νισύρου και έχει εκχωρηθεί για 20 χρόνια στην εταιρία «ΛΑΒΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε.», (η οποία από το 1977 έχει εξαγορασθεί από την «ΑΓΕΤ Ηρακλής») με ετήσιο μίσθωμα 1.500.000 ευρώ, (ποσό που αποτελεί το 70% των συνολικών εσόδων του δήμου).

Το μέρος που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο έχει εκχωρηθεί για μία πενταετία στην εταιρία «ΠΕΡΛΙΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ».

Τα ορυχεία αυτά έχουν ξεκοιλιάσει και συνεχίζουν να κατατρώγουν την πλευρά του νησιού προς τη Νίσυρο δημιουργώντας δύο μεγάλους κρατήρες.

Το Γυαλί κόβεται σε κομμάτια, φορτώνεται στα πλοία και εξάγεται στην Ευρώπη, την Β. Αμερική και τις Αραβικές χώρες. Το μικρό αυτό νησί κατέχει την πρώτη θέση στην εξαγωγή ελαφρόπετρας παγκοσμίως με 900.000 τόνους το χρόνο.

 

 

 

Αυτοί επιβάλλουν τις μάσκες ΠΑΝΤΟΥ!

Το ΒΙΝΤΕΟ που εκθέτει τον Δρ.Φάουτσι στις ΗΠΑ

Χαμός στα social media και όχι μόνο!
Ένας εκ των θερμότερων υποστηριχτών της χρήσης μάσκας ακόμη και σε δημόσιους ανοικτούς χώρους, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, πιάστηκε επ’αυτοφόρω να μη φορά μάσκα καθήμενος στις εξέδρες ενός γηπέδου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Μετά τον χαμό από αρνητικά σχόλια -κυρίως στα social media- ο «έγκριτος» επιστήμονας και σύμβουλος για υγειονομικά θέματα κάθε Αμερικανού προέδρου τις τελευταίες δεκαετίες, πέρασε στην επίθεση κατηγορώντας όλους όσους τον…επικρίνουν επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως η μόνη στιγμή που πιάστηκε να μην φορά μάσκα ήταν επειδή δήθεν ήθελε να πιει λίγο νερό για να ξεδιψάσει, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Fox News:

«Αυτές είναι κακοπροαίρετες κριτικές! Φορούσα μάσκα, την είχα κατεβάσει λίγο, ήμουν αφυδατωμένος και έπινα νερό προσπαθώντας να ενυδατωθώ. Εν πάση περιπτώσει την προηγούμενη μέρα είχα κάνει τεστ για Covid-19 και είχα βγει αρνητικός.

Ο κόσμος θέλει να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από αυτό. Φοράω μάσκα πάντοτε όταν είμαι έξω. Ο κόσμος θέλει να βρίσκει κάτι και να το κάνει θέμα».

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Δρ.Φάουτσι, ο οποίος έχει συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές με τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι ο άνθρωπος πίσω από το καταστροφικό για την οικονομία lockdown και την σχεδόν καθολική χρήση της μάσκας στις ΗΠΑ, επηρεάζοντας την επιστημονική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον αντιμετωπίζουν ως «αυθεντία» ιδιαιτέρα στο θέμα των μασκών.

Δείτε το επίμαχο και εξαιρετικά διαφωτιστικό ρεπορτάζ του Fox News:

Ο ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=lJlQAUdDnl4&feature=emb_logo

ksipnistere.com 26/7/2020

 

 

 

 

(ΜΗΝ τό χ ά σ ε τ ε! )

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι ... θανάτου!

Σας σιχάθηκα γιατί είστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !

- Το ξ έ σ π α σ μ α Ελληνίδος ιατρού για τον κoρoνoϊo.....


Τρομοκρατήστε τους ΟΛΟΥΣ μέχρι ...θανάτου!
Μέχρι οριστικής απεμπολίσεως κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος.
Ψωνίστε online, πη@ηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο 'σέξ'…
Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει…
Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες!
«ΠΑιδια δεν είναι δικό μου αλλά το βρισκω αληθινό ………Καταργήστε τα όλα λοιπόν.
Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολες, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.
Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει…
Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες.
Μη μιλάτε για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μη μιλάτε για το ρόλο της διατροφής, μη μιλάτε για τίποτα θετικό και ρεαλιστικό και έμπρακτο.
Αφήστε τους αγαπητοί σοφοί συνάδελφοι και ειδήμονες άρρωστους, ψυχή τε και σώματι.
αλλά αφήστε τους ζωντανούς να ζήσουν στα αλήθεια.
Με λογική και προφύλαξη, γιατί κανείς λογικός δεν υποτίμησε το πρόβλημα.

Έχουμε ξεχάσει πια την ιατρική που διδαχτήκαμε.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει την υφήλιο ο διαβήτης, αλλά δεν είδα να απαγορευτεί η ...ζάχαρη.

▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά, αλλά δεν είδα να απαγορευτούν τα συντηρητικά και οι επικίνδυνες ουσίες στις τροφές.

▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει η ελονοσία, αλλά δεν είδα να χρηματοδοτηθούν προγράμματα μειώσεως των κουνουπιών.

▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύουν τα stress related diseases, αλλά ο κόσμος δουλεύει όλο και περισσότερο και είναι όλο και πιο χρεωμένος...
Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές.
Γιατί αν θέλατε πραγματικά δημόσια υγεία:
▪️Θα ενισχύατε ουσιαστικά την α’βάθμια περίθαλψη και τότε δε θα χρειαζάσασταν ΜΕΘ.
▪️Θα φροντίζατε ο κόσμος να αμοίβεται αξιοπρεπώς και να μην έχει στρες.
▪️Θα διαγράφατε τα χρέη των αναξιοπαθούντων.
▪️Θα αμβλύνατε τις κοινωνικές ανισότητες.
▪️Θα κάνατε πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, όχι για φόβο, αλλά για φρούτα και λαχνικά.
▪️Θα κάνατε προαγωγη υγείας στα σχολεία.
▪️Θα κρατάγατε τα σχολεία ανοικτά περισσότερες ώρες ώστε να μη χρειάζεται να παραλαμβάνουν τα παιδιά οι παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε μειωμένο ωράριο στις μανάδες ή και εντελώς τη μητρότητα, για να τρώνε σωστά τα παιδιά και να μη φορτώνονται στους ευπαθείς παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε τη βιολογική διατροφή.
▪️Θα κάνατε ασύμφορη την ανθυγιεινή διατροφή.
▪️Θα επιδοτούσατε τη σωματική άσκηση.
▪️Θα πρασινίζατε τις πολείς.
Via Nectaria Asimakopoulou (ιατρός)
"Ιωάννης Καποδίστριας"
Αναρτήθηκε από στις 24/7/2020

 

 

 


ΘΑΥΜΑ ... ΘΑΥΜΑ...

Εκτός του προγράμματος φιλοξενίας μεταναστών ΜΚΟ του Τζόρτζ Σόρος


Του Νίκου Μερτζάνη

Έξω από το πρόγραμμα ESTIA II του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου βρέθηκε η...
ΜΚΟ Solidarity Now. Η είδηση θα περνούσε στα ψιλά, αν η συγκεκριμένη μη κυβερνητική οργάνωση δεν είχε απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα, γιατί ανήκει στον γνωστό σκοτεινό κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος.

Θα περνούσε, επίσης στα ψιλά, αν δεν ήταν γνωστές οι σχέσεις της οργάνωσης με την οικογένεια Μητσοτάκη. Και αυτή η αποκλειστική είδηση προκαλεί τουλάχιστον απορίες για το γεγονός ότι η… εμβληματική Solidarity Now δεν θα λάβει μέρος σε ένα πρόγραμμα με τεράστια χρηματοδότηση.

Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι το ξεσκαρτάρισμα στις ΜΚΟ, που έχει υποσχεθεί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, δείχνει να υλοποιείται από τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Η «δημοκρατία» φέρνει στο φως έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο η γενική διευθύντρια της οργάνωσης Αντιγόνη Λυμπεράκη ενημερώνει τον επικεφαλής της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Philippe Leclerc για το γεγονός ότι η ΜΚΟ δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ESTIA II.

Η κυρία Λυμπεράκη τον ενημερώνει ότι, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και ο ίδιος, τελικά ο οργανισμός, στον οποίο είναι διευθύντρια, δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, για το οποίο έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδότηση ύψους 91.500.000 ευρώ για το 2020 προς το ελληνικό υπουργείο, για τη συνέχιση και αύξηση των θέσεων του στεγαστικού προγράμματος ESTIA II.

Στόχος του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι η αύξηση των προσωρινών θέσεων στέγασης από 25.500 σε 40.000 μέχρι το 2021. Παράλληλα, το Πρόγραμμα ESTIA II – Παροχές σε Χρήμα ανέρχεται στα 125.000.000 ευρώ, με το υπουργείο να θέτει ως στόχο την περιστολή του ποσού εντός του 2021, αφενός με την ουσιαστική μείωση των ροών και αφετέρου με την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, ώστε αυτοί που είναι δικαιούχοι των προγραμμάτων αιτούντων άσυλο να απολαμβάνουν τα προνόμια για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και όχι για πολλά χρόνια, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Από αυτή τη ροή χρημάτων, λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας», έμεινε έξω η ΜΚΟ.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έχει σχέση με τον Τζορτζ Σόρος, η δράση του οποίου είναι γνωστή και αρκετά σκοτεινή. Η μεγαλύτερη μπίζνα του θεωρήθηκε αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1992, κατά τη διάρκεια της νομισματικής κρίσης που μάστιζε τη βρετανική οικονομία.

Επίσης, η οργάνωση διατηρεί σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς η γενική διευθύντρια Α. Λυμπεράκη είναι ανιψιά του Κων/νου Μητσοτάκη. Όσο για το Δ.Σ. της ΜΚΟ, αποτελείται από μεγαλοεπιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και νεοφιλελεύθερους πολιτικούς, που, ως γνωστόν, ανήκουν στους πρωτεργάτες της υλοποίησης των ακραίων πολιτικών λιτότητας, ενώ εκφράζουν θέσεις στα εθνικά μας θέματα τουλάχιστον απαράδεκτες.

ΠΗΓΗ: News Break στις Ιουλίου 23, 2020 πηγή πηγή 

Επιστράτευση πορτοκαλί και κόκκινου συναγερμού - Τι ισχύει

Έλληνες στρατιώτες
Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα από τον Έβρο μέχρι και την Γαύδο μετά τη νέα τουρκική προκλητικότητα που αφορά τη νέα Navtex που εξέδωσε το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό για έρευνες στον θαλάσσιο χώρο νοτιανατολικά του Καστελορίζου. Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέουν στην περιοχή, αφού οι προαναγγελθείσεις «σεισμικές έρευνες» είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το θέμα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία η κυβέρνηση. Στις 14.23′ ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 έκανε υπερπτήσεις πάνω από τις νήσους Στρογγύλη και Μεγίστη, στα 12.500 πόδια, αυξάνοντας κι άλλο τον «πυρετό» στην περιοχή.

Την ίδια ώρα χιλιάδες πολίτες αναζητούν στο google πληροφορίες για την επιστράτευση, χωρίς βέβαια να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο από τα επίσημα στρατιωτικά χείλη ή από την κυβέρνηση, αφού μέχρι στιγμής η Ελλάδα παρακολουθεί με ψυχραιμία τις τουρκικές κινήσεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζουμε ότι η επιστράτευση στην Ελλάδα πραγματοποιείται υπό ορισμένες συνθήκες. Ο γενικός κανόνας για την επιστράτευση είναι πως στην κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού (όχι πολέμου), επιστρατεύονται όλες οι σειρές (ΕΣΣΟ) που έλαβαν απολυτήρια τα τελευταία δύο έτη, καθώς επίσης και τα μέλη συγκεκριμένων ειδικοτήτων (ναρκαλιευτές, χειριστές ραντάρ κλπ) και φυσικά οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του των Στρατιωτικών Σωμάτων.

Γενική επιστράτευση πορτοκαλί συναγερμού

Στην περίπτωση του «πορτοκάλι» συναγερμού, καλούνται με Φύλλα Ατομικής Προσκλήσεως (τα οποία επιδίδονται από την αστυνομία όλο το 24ώρο) οι υπόχρεοι να παρουσιαστούν στις μονάδες που αναγράφουν πάνω τα ΦΑΠ μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται. Στις περιοχές πρώτης γραμμής το χρονικό αυτό διάστημα ορίζεται ως ΑΜΕΣΑ και όχι πέραν των 2-4 ωρών (τελευταία μερική επιστράτευση έγινε στο ανατολικό αιγαίο τον Γενάρη του 1996 και όριζε χρονικό διάστημα 2 ωρών).

Στις υπόλοιπες περιοχές το χρονικό περιθώριο αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση. Οι μετακινήσεις προς τη μονάδα και πίσω (μετά τη λήξη) είναι δωρεάν και γίνονται με ειδικά κουπόνια που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ΦΑΠ.

Εφόσον υπάρχει αντικειμενική αδυναμία μετάβαση στο χρονικό περιθώριο που τίθεται (γιατί πχ βρίσκεσαι σε ταξίδι ή δεν υπάρχουν συγκοινωνιακά μέσα κλπ) τότε ΑΜΕΣΑ μεταβαίνεις στο Στρατόπεδο Προώθησης Εφέδρων (υπάρχουν πολλά σε κάθε νομό), το οποίο αναλαμβάνει από εκεί και πέρα την υποχρέωση είτε να σε προωθήσει στη μονάδα σου ή να σε εντάξει σε άλλη μονάδα σε συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχουν δύο φάσεις επιστράτευσης. Στην πρώτη φάση καλούνται όσοι είναι κάτω των 41 ετών και στην δεύτερη οι μεταξύ 41 και 45 ετών. Οι μεγαλύτεροι των 45 ετών απαλλάσσονται προσωρινά της ειδικής και μερικής επιστράτευσης.

Πρακτικά όμως όσοι έχουν πράσινα φύλλα πορεία είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι. Όσοι έχουν λευκά ανήκουν στη Β΄ Φάση! Υπάρχουν άτομα που έχουν λευκά φύλλα πορεία σε ηλικία μικρότερη των 41 ετών, αυτοί δεν έχουν κρίσιμη ειδικότητα γι΄αυτό και δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. Έστω υπόψη ότι συγκεκριμένες ειδικότητες έχουν και άλλα χρώματα φύλλων πορείας. Στην περίπτωση αυτή ήδη γνωρίζουν τι να πράξουν και αν το έχουν ξεχάσει πρέπει να απευθυνθούν στις στρατολογικές υπηρεσίες, γιατί συνήθως αυτοί έχουν απόρρητες οδηγίες.

Όλοι οι έφεδροι, δηλαδή όσοι έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους και έχουν λάβει Ειδικό Φύλλο Πορείας. Πάνω στο ΕΦΠ αναγράφονται ειδικοί κωδικοί, για τους οποίους έχουν ενημερωθεί από την μονάδα τους.

Οι κάτοχοι λευκών ΕΦΠ μεταβαίνουν ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ, αλλά όπως προαναφέραμε εντάσσονται στη β΄φάση, οπότε θεωρητικά θα τους έρθει στο σπίτι ειδοποίηση. Σημαντικό είναι να έχετε ενημερώσει τις στρατολογικές υπηρεσίες για τυχόν αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας.

Κατάσταση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ

Στην κατάσταση αυτή όσον αφορά τις ηλικίες ισχύουν ότι και παραπάνω. Φυσικά μέσα στον κανονισμό ορίζεται ότι τα όρια ηλικίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να ορίζεται η μικρότερη ή η μεγαλύτερη ηλικία. Πρακτικά στην εμπόλεμη κατάσταση, καλούνται να πολεμήσουν ΟΛΟΙ οι ικανοί να κρατάνε όπλο.

Τι έγγραφα φέρουν μαζί τους όσοι καλούνται:

 • Το ΦΑΠ που του έστειλε η Επιστρατεύουσα Αρχή.Το Ειδικό Φύλλο Πορείας.
 • Το Ατομικό Βιβλιάριο Μεταβολών και Εκπαίδευσης (όσοι έχουν).
 • Την Αστυνομική ταυτότητα και τα Επιστρατευτικά έγγραφα.
 • Την Στρατιωτική άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου ή ειδικοποιημένου Μηχανήματος (όσοι διαθέτουν).
 • Το δίπλωμα οδήγησης πολιτικού οχήματος – ειδικοποιημένου οχήματος-μηχανήματος (όσοι διαθέτουν).
 • Τη μεταλλική Ταυτότητα.
 • Λοιπά (κατά την κρίση του) : Αντίγραφο Πτυχίου ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΙΕΚ (αποκτηθείσας ειδικότητας που δεν είχε δηλωθεί κατά την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας), πιστοποιητικό επάρκειας γνώσης Ξένων Γλωσσών κ.α.

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Τροφή για την κίνηση μέχρι την Μονάδα (ξηρά τροφή δύο ή τριών ημερών). Η τροφοδοσία θα αρχίσει με την κατάταξη στη Μονάδα. Ένα μικρό σακίδιο με τα απαραίτητα ατομικά είδη (υγιεινής, εσώρουχα). Ακολουθούν οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Δομή επιστράτευσης

Η ανάγκη διατήρησης δυνάμεων εφεδρείας επιβάλλεται από πολλούς λόγους (οικονομικούς, ιστορικούς, κοινωνικούς, γεωγραφικούς, γεωπολιτικούς, δημογραφικούς) καθώς:

 • Σε όλες τις μεγάλες συγκρούσεις του 20ου και 21ου αιώνα, κλήθηκαν να συμμετάσχουν δυνάμεις εφεδρείας των χωρών πού ενεπλάκησαν σε πόλεμο.
 • Η χώρα μας δεν είναι σε θέση για οικονομικούς, κυρίως, αλλά και κοινωνικούς λόγους (σταδιακή μείωση θητείας κατά τις τελευταίες δεκαετίες), να διατηρεί σε ετοιμότητα το σύνολο της δύναμης πού αναγκαιεί για την αντιμετώπιση των πιθανών απειλών.
 • Η μορφολογία της Ελλάδας έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τα εκτεταμένα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων πολυάριθμα νησιά, μικρονησίδες και βραχονησίδες, με αυξημένες απαιτήσεις φυσικής στρατιωτικής παρουσίας για τη φύλαξή τους, καθώς επίσης και πληθώρα προσωπικού για σκοπούς επιτήρησης με επίγεια, θαλάσσια και αεροπορικά μέσα.
 • Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωστρατηγικό περιβάλλον της Μέσης Ανατολής, τον εξ ανατολών κίνδυνο, ο οποίος είναι μόνιμος και εκδηλώνεται με ολοένα αυξανόμενες απειλές και αμφισβητήσεις του ελληνικού ζωτικού χώρου, καθώς και την έκρηξη του φονταμενταλισμού, που τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη πηγή κινδύνου για όλα τα Δυτικά κράτη λόγω της αλληλέγγυας μεταξύ τους στάσης στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και σε κάθε είδους ασύμμετρη απειλή, έχουν καταστήσει περισσότερο από ποτέ επιτακτική την ανάγκη μετάπτωσης του στρατού από την ειρηνική στην εμπόλεμη κατάσταση, στο συντομότερο χρόνο και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Πλέον όμως του αυξημένου βαθμού ετοιμότητας της εφεδρείας, εξίσου σημαντική είναι και η συστηματική χρησιμοποίησή της από τον καιρό της ειρήνης. Η οργανωτική δομή των φορέων Επιστράτευσης περιλαμβάνει:

 • Τη Διεύθυνση Επιστράτευσης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Α4 (ΔΕΣ) από το 1988, στη θέση του πρώην 6ου Επιτελικού Γραφείου (ΓΕΣ/6Ο ΕΓ).
 • Τις Επιστρατεύουσες Μεγάλες Μονάδες (ΕΜΜ).
 • Τις Μονάδες Επιστράτευσης (ΜΕ), οι οποίες εκτελούν το κυρίως επιστρατευτικό έργο και βρίσκονται διεσπαρμένες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Σε κάθε Μονάδα Επιστράτευσης, ανάλογα με τη θέση της, τον πληθυσμό της περιοχής και τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, έχει ανατεθεί η παρακολούθηση της εφεδρείας κάποιου επιστρατευτικού διαμερίσματος (ενός ή περισσοτέρων Νομών) και το έργο της συγκρότησης και ενεργοποίησης αριθμού Μονάδων.

Σκοπός Επιστράτευσης – Διαδικασία Υλοποίησης

Ο σκοπός της επιστράτευσης είναι η ανάκληση ­ – κατάταξη και τοποθέτηση των εφέδρων στις στρατιωτικές μονάδες, προκειμένου να γίνει δυνατή η μετάπτωση των μονάδων αυτών στη πολεμική τους σύνθεση και οργάνωση.

Με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο η εφεδρεία του Στρατού Ξηράς περιλαμβάνει όλους τους εκπαιδευμένους και κατά το νόμο υποκείμενους σε επιστράτευση εφέδρους, όπως παρακάτω:

 • Αξιωματικούς – ­ Μόνιμους Υπαξιωματικούς, μέχρι καταλήψεώς τους από το εκάστοτε και κατά περίπτωση προβλεπόμενο όριο ηλικίας.
 • Οπλίτες μέχρι την συμπλήρωση του 45 έτους ηλικίας τους.

Οι έφεδροι τοποθετούνται στις Μονάδες μηχανογραφικά από την Δνση Επιστράτευσης του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανάλογα τον τόπο διαμονής, την ειδικότητα και το βαθμό.

21/7/2020  Pentapostagma

 

 

 

Πιερία:

«Φλέβα» φυσικού αερίου στα έγκατα της γης

- Η φλόγα καίει επί 22 χρόνια!

(βίντεο, φωτό)

Ένα φυσικό φαινόμενο, που πιθανόν να λύσει τα προβλήματα θέρμανσης ενός χωριού και όχι μόνο, βρίσκει διέξοδο σε αγρόκτημα τού χωριού Αλώνια Πιερίας.

Είναι μια «φλέβα» φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε τυχαία και σε βάθος 250 μέτρα στα έγκατα τής γής.

Αγρότης των Αλωνίων, πριν από 22 χρόνια, θέλησε να κάνει γεώτρηση στο χωράφι του και ενώ το γεωτρύπανο έφτασε στο βάθος που συνάντησε βράχο, στην προσπάθεια του να διαπεράσει τον βράχο άγγιξε την «φλέβα» τού φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να βγαίνει αέριο από τον σωλήνα αντί για νερό.

Εδώ και 22 χρόνια κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε για το εύρημα αυτό ενώ τόσα χρόνια μέρα και νύχτα το αέριο φλέγεται για να μην διοχετευτεί στην ατμόσφαιρα.

Σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο και άλλος αγρότης έκανε γεώτρηση όπου και αυτός συνάντησε βράχο στο ίδιο βάθος και μαζί με το νερό βγάζει και φυσικό αέριο. Επίσης, σε διπλανό χωριό λίγα χιλιόμετρα απόσταση, πρώην πρόεδρος του χωριού στην προσπάθεια του μέσα στην νύχτα να ελέγξει την δεξαμενή τού πόσιμου νερού που παρουσίασε πρόβλημα, και ενώ δεν είχε φακό μαζί του άναψε τον αναπτήρα του για να δει με αποτέλεσμα να ανάψει μεγάλη φλόγα από το αέριο που για άγνωστο λόγο έβγαινε και από την δεξαμενή νερού.

Ο νεαρός πρόεδρος μεταφέρθηκε για λίγους μήνες στην Εντατική και χρειάστηκε πολλές πλαστικές εγχειρήσεις για αποκατάσταση τού δέρματος του, όπως μάς λέει ο πρόεδρος του χωριού των Αλωνίων στην συνέντευξη που μας παραχωρεί εξηγώντας μας το εύρημα του φυσικού αερίου.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων τα έγκατα της γης στην Βόρεια Ελλάδα κρύβουν «θησαυρό» που δυστυχώς κάποιοι αρμόδιοι ή δεν τους συμφέρει να το αξιοποιήσουν ή θεωρούνται αναρμόδιοι.

Όταν ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού τις αρχές, του είπαν να το ξεχάσει διότι σε λίγο καιρό θα ξεθυμάνει το αέριο και θα τελειώσει.

Μπορούν να πούνε το ίδιο και τώρα όπου εδώ και 22 χρόνια το φυσικό αέριο «ξέχασε» να ξεθυμάνει;;;

ΦΛΕΒΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


https://www.youtube.com/watch?v=n8xBGYedAO4&feature=emb_logo
ksipnistere.com 2072020

 

 

 

 

Αξιωματικός που δείλιασε και πρόδωσε κατά

την εισβολή στην Κύπρο το 1974 και ο Αβέρωφ τον έστειλε Ναυτικό Ακόλουθο στις ΗΠΑ

Ἡ τορπιλλάκατος, τὴν ὁποία ὑπονόμευσε ὁ Ὑποπλοίαρχος Κανδαλέπας, μὴν τυχὸν καὶ τὸν διατάξουν ἀπὸ τὴν ΝΔΚ νὰ ἐπιτεθῇ κι αὐτὸς ὅπως ὁ Τσομάκης ἐναντίον τοῦ ἀποβατικοῦ στόλου.

Στοὺς ναῦτες εἶπε: «Ἐὰν σᾶς ἐρωτήσουν ποῦ εἶμαι, πεῖτε ὅτι πῆγα μὲ τὸν Τσαταλὸ (ἕτερος Ὑποπλοίαρχος) στὴν Ἁμμόχωστο γιὰ τσιγάρα.

Ὅταν κάποτε ἐρωτήθη γιὰ τὸ πῶς νοιώθει μὲ αὐτὴν τὴν πράξη δειλίας του, ἐκεῖνος ἀπήντησε: «Ἐγω τοὐλάχιστον ζῶ»!

Μὲ τὴν ἐπιστροφή του στὴν Ἑλλάδα μετὰ τὴν κατάπαυση τοῦ πυρός, τὸ Ἑλλαδικὸ Κράτος τῶν Καραμανλῆ-Μαύρου-Ἀβέρωφ τὸν ἔστειλε Ναυτικὸ Ἀκόλουθο στὶς ΗΠΑ, ὅπως καὶ τὸν Ὑπολοχαγὸ τῆς ΕΛΔΥΚ, τὸν: «Ἀρνοῦμαι νὰ ἐκτελέσω τὴν διαταγὴ γιατὶ ἔχω γυναῖκα καὶ παιδιά», μὲ τὸν ἐπαναπατρισμό του, τὸν μετέθεσε ἐκπαιδευτὴ στὴν ΣΣΕ…
Αὐτὰ δὲν τὰ λέει κάποιος!!!
Δημητριάδης Κωνσταντῖνος
Υ.Γ. Ἡ ἐν λόγῳ τορπιλλάκατος ἐκτίθεται ὡς λάφυρο Πολέμου στὸ Τουρκικὸ Πολεμικὸ Μουσεῖο.

 

 

 

 

Τί μας ΚΡΥΒΟΥΝ για την Αφρικανική Σκόνη;

Γιατί Είναι Σιδερένια και …Μαγνητική;

[ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ τό Βίντεο! ΚΑΛΑ!] (βιντεο)Α  Φ  Υ  Σ  Ι  Κ  Ο;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ,
(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ):
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ,
ΠΟΥ ΜΑΣ «ΕΡΧΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,
ΝΑ   Μ  Α  Γ  Ν  Η  Τ  Ι  Ζ  Ε  Τ  Α  Ι  ; ; ;
Ε  Ξ  Η  Γ  Η  Σ  Η ; ; ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής...
Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη, ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.
Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος; Έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;
Φυσικά, και δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά, μα θα ήθελα μερικές απαντήσεις από όλους αυτούς τους επιστήμονες που προανέφερα να δώσουν κάποιος σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για το φαινόμενο που λέγεται Αφρικανική Σκόνη.
Πως, για παράδειγμα, από ένα σπάνιο γεγονός που ήταν, έχει γίνει το θέμα κάθε εβδομάδος στα δελτία ειδήσεων, ειδικά την περίοδο της Άνοιξης αλλά και αργότερα. Πως γίνεται να μεταφέρεται και να φτάνει σε τεράστιες αποστάσεις, στην Σιβηρία, ή στο Τέξας και αλλού.
Διαβάστε επίσης: Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;
Αλλά, κυρίως και πάνω από όλα, πως γίνεται η Αφρικανική Σκόνη να μαγνητίζεται, που σημαίνει ότι περιέχει σε κάποιο ποσοστό  σίδηρο.
Ένα ‘video’ προερχόμενο από την Σλοβακία, δημοσιεύτηκε στις 19/04/2018 και είναι εκπληκτικό αυτό που διαπιστώνεται.
Ας δούμε πρώτα πως περιγράφεται το συμβάν.
Κατά τήν διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σκόνη από την Σαχάρα άρχισε να ρέει στην Σλοβακία.
Το πρόβλημα είναι ότι περιέχει κάτι, που δεν προέρχεται από την Σαχάρα. Η σκόνη που είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τα αυτοκίνητα, τα παράθυρα και τα περβάζια, περιέχει μια σειρά από υλικά που έλκονται από έναν μαγνήτη.
Με βάση τα σχόλια που είχε η ανάρτηση, το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να παρατηρήθηκε και αλλού, όπως στην Σερβία.
Τι συμβαίνει με την Αφρικανική Σκόνη; Πόσο πιθανό και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν μέσα σε αυτήν στοιχεία που μαγνητίζονται;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας:

[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: http://greeknewsondemand.com/2020/05/15/%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BD/] diadrastika.comhttps://www.diadrastika.com/2018/04/kryvoyn-afrikaniki-skoni-giati-einai-siderenia-magnitiki.html?fbclid=IwAR0OLEQuNzrS42Qt1K_-SVWPlz0x_kyeKw78BU-u7HnK9gYMBQd9fN9zA0w
στις Ιουλίου 15, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Αθήνα:

Κινητοποίηση των κατοίκων

– Διαμαρτυρία

- «Ζούμε σε γκέτο, Ισλαμικές γειτονιές δεν μπορεί να συνεχιστεί!»

Κινητοποίηση των κατοίκων του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων διαμαρτύρονται για την εποικισμό των λαθρομεταναστών στις γειτονιές τους
Οι Επιτροπές Κατοίκων Αγγελοπούλου-πλατείας Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και πλατείας Αμερικής, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βικτωρίας την Τετάρτη 15/7/2020 στις 18.30

Διαμαρτυρόμαστε για την γκετοποίηση και την υποβάθμιση της περιοχής και για τον διωγμό που υφιστάμεθα κάτοικοι και επαγγελματίες από τα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας εδώ και μία δεκαετία.
Η κατάσταση αυτή να ζούμε σε γκέτο, Ισλαμικές γειτονιές και ρυθμούς ανατολίτικους δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Κατεβαίνουμε στο δρόμο και διεκδικούμε πλέον την ζωή που μας πήραν με τις πολιτικές διωγμού μας άνθρωποι που ζουν αλλού και θησαυρίζουν εις βάρος μας πουλώντας «ανθρωπισμό» και «αλληλεγγύη».

Ζητάμε:
– να απογκετοποιηθεί η περιοχή
– να καταργηθεί το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και όλα τα συναφή προγράμματα
– να απομακρυνθούν όλες οι ΜΚΟ από την περιοχή
– να πάψουν η Ύπατη Αρμοστεία και το Solidarity Now να ασκούν πολιτική στην Αθήνα και να μας καταστρέφουν τις ζωές
– να πάψει το 6ο Δ.Δ να είναι επιχειρησιακό κέντρο διακινητών, επιτήδειων και εγκληματικών στοιχείων με την ανοχή ή ακόμη και την στήριξη της Πολιτείας

Ζητάμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και όχι να βιώνουμε καθημερινά αναξιοπρεπείς και προσβλητικές για τον πολιτισμό μας και την προσωπικότητα μας καταστάσεις.
Συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας, την Τετάρτη 15/7, στις 18.30.
Να είμαστε όλοι εκεί !!!

nantiareport.gr  14/7/2020

 

 

 

 

 

Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη εγκαινιάστηκε στη Γερμανία!


Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη εγκαινιάστηκε στη Γερμανία και
ξεκίνησε την λειτουργία του στις.... 30 Μαΐου τρέχοντος έτους!

Ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Datteln 4 των 1.100 MW, που ανήκει στην Uniper και βρίσκεται στο Datteln στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, άνοιξε παρά το δηλωμένο σχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης και οδηγίες της ΕΕ για τον τερματισμό της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με άνθρακα στη χώρα.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα ακολουθώντας πιστά τις ευρωπαϊκές οδηγίες, τρέχει να κλείσει τα δικά της εργοστάσια παραγωγής ενεργείας από λιγνίτη, οδηγώντας στην μετανάστευση χιλιάδες εργαζόμενους στην Κεντρική Μακεδονία την Πελοπόννησο και άλλου.

Στο βωμό ενός κακώς εννοούμενου ευρωπαϊσμού -για άλλη μια φορά- η χώρα μας τρέχει να κλείσει μια κεντρική παραγωγική διαδικασία πρώτη. Τα ίδια έκαναν οι ευρωπαϊστές με την Ζάχαρη, τα τεύτλα, τον καπνό, την παράκτια αλιεία και άλλους τομείς, όπου ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες κατάστρεψαν την εγχώρια παραγωγή ισοπεδώνοντας ολόκληρες κοινωνίες προς όφελος των υπολοίπων χώρων!

Το ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο στην Γερμανία ειπώθηκε ότι είναι το τελευταίο θα συνδεθεί στο δίκτυο παραγωγής της χώρας και η κατασκευή του πήρε σχεδόν μια δεκαετία.

Η γερμανική κυβέρνηση είπε πέρυσι ότι θα κλείσει και τα 84 από τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με άνθρακα έως το 2038 καθώς η χώρα κινείται προς καθαρότερες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Τουλάχιστον οκτώ γερμανικά εργοστάσια καύσης άνθρακα υποτίθεται ότι θα κλείσουν φέτος.

Αξιωματούχοι στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας είπαν ότι προχώρησαν με τον Datteln 4, επειδή οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του θα αντισταθμιστούν από το κλείσιμο τεσσάρων άλλων εργοστασίων άνθρακα στην περιοχή.

Η γερμανική κυβέρνηση και οι περιφερειακοί αξιωματούχοι συμφώνησαν πέρυσι σε ένα σχέδιο αποζημίωσης για τη βιομηχανία άνθρακα ύψους περίπου 40 δισεκατομμυρίων ευρώ (45 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η κυβέρνηση είπε ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση «κοινωνικά υπεύθυνων λύσεων» για τους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένων νέων θέσεων εργασίας, νέων έργων υποδομής και πιθανώς να παρέχουν αποζημίωση σε επηρεαζόμενες εταιρείες.
Περισσότερα εδώ

στις Ιουλίου 09, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

 

Επίσημο:

Οι ΗΠΑ αποχώρησαν σήμερα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Ντόναλντ Τραμπ
Οι ΗΠΑ αποχώρησαν σήμερα επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), κατόπιν εντολής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, λόγω της απόκρυψης στοιχείων από τον Οργανισμό και την παραπλάνηση του παγκόσμιου πληθυσμού, σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ο Λευκός Οίκος προχώρησε επίσημα στην απόσυρση των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), επιβεβαίωσε ανώτερος αξιωματούχος της διοίκησης την Τρίτη, διακόπτοντας τους δεσμούς με τον παγκόσμιο οργανισμό.

Οι ΗΠΑ υπέβαλαν την ειδοποίηση ανάκλησης στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο αξιωματούχος. Η απόσυρση απαιτεί ειδοποίηση ενός έτους, οπότε δεν θα τεθεί σε ισχύ έως τις 6 Ιουλίου.

Ο γερουσιαστής Bob Menendez (N.J.), ο κορυφαίος Δημοκρατικός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, έγραψε στο Twitter ότι η κυβέρνηση ενημέρωσε το Κογκρέσο για τα σχέδια απόσυρσης.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα επιτεθεί στον ΠΟΥ για «φαβοριτισμό» προς την Κίνα και την αργή ανταπόκρισή του στο ξέσπασμα κορωνοϊού στη Γιουχάν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του ύποπτου ρόλου που έπαιξε ο ΠΟΥ στην πανδημία του κορωνοϊού, είναι όταν ενημέρωνε τον... παγκόσμιο πληθυσμό στα τέλη Ιανουαρίου, πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει από άνθρωπο σε άνθρωπο, καθ' υπόδειξη προφανώς του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

ksipnistere.com  8/7/2020

 

 

 

 

Όταν πεθαίνουμε, ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη

Ο θάνατος φοβίζει τους περισσότερους, ωστόσο μια νέα επιστημονική έρευνα τον κάνει ακόμα πιο τρομακτικό...

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Dr. Sam Parnia από το  NYU Langone School of Medicine της Νέας Υόρκης, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι νεκροί για μερικά δευτερόλεπτα επειδή η συνείδησή τους συνεχίζει να λειτουργεί αφού το σώμα έχει σταματήσει να δείχνει σημάδια ζωής.

Αυτό σημαίνει ότι, θεωρητικά, κάποιος μπορεί να ακούσει ακόμη και το θάνατό του να ανακοινώνεται από τους γιατρούς.

Ο Dr. Sam Parnia και η ομάδα του παρακολούθησαν ανθρώπους που υπέστησαν καρδιακή ανακοπή, πέθαναν τεχνικά, αλλά αργότερα επανήλθαν στη ζωή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μελέτη του είδους της που έγινε ποτέ.

Μερικοί από τους συμμετέχοντες υποστήριξαν ότι είχαν επίγνωση όλων των συνομιλιών και καταλάβαιναν τα πράγματα που συνέβαιναν γύρω τους, ακόμα και όταν είχαν χαρακτηριστεί νεκροί.

Ο θάνατος ορίζεται ως το σημείο στο οποίο η καρδιά δεν χτυπά πλέον και η ροή του αίματος στον εγκέφαλο διακόπτεται.

«Τυπικά, ο χρόνος θανάτου σημειώνεται εκείνη τη στιγμή - όλα βασίζονται στη στιγμή που η καρδιά σταματάει. Μόλις συμβεί αυτό, το αίμα δεν κυκλοφορεί πλέον στον εγκέφαλο, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία του εγκεφάλου σταματάει σχεδόν στιγμιαία» αναφέρει ο Dr. Parnia.

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι υπάρχει έκρηξη ενέργειας του εγκεφάλου καθώς κάποιος πεθαίνει.

Το 2013 οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν εξέτασαν τα ηλεκτρικά σήματα μέσα στους εγκέφαλους εννέα αναισθητοποιημένων αρουραίων με επαγόμενη καρδιακή προσβολή. Οι ερευνητές παρατήρησαν δραστηριότητα που συνδεόταν με μια «κατάσταση σε εγρήγορση» στη σύντομη περίοδο μετά τον κλινικό θάνατο.

«Με τον ίδιο τρόπο που μια ομάδα ερευνητών μπορεί να μελετήσει την ποιοτική φύση της ανθρώπινης εμπειρίας της « αγάπης », για παράδειγμα, προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν περάσουν στο θάνατο, γιατί καταλαβαίνουμε ότι αυτό θα αντικατοπτρίζει την καθολική εμπειρία που όλοι θα έχουμε όταν πεθάνουμε» υποστήριξε ο Dr. Parnia.

ksipnistere.com 6/7/2020

 

 

 


Διακινητής μεταναστών στην Τουρκία:

Σας πάμε λαθραία όπου θέλετε Μυτιλήνη, Ρόδο, Ιταλία & Ευρώπη

Με τις ευλογίες της Τουρκίας οι διακινητές μας γεμίζουν μετανάστες

Ο χρήστης Αμπού Σαράς (μάλλον Μαροκινός) είναι στην Τουρκία και διαφημίζει το ¨τουριστικό του γραφείο¨ μέσω του FACEBOOK στην διεύθυνση

https://www.facebook.com/UR.220

Συνοδεία διαφόρων βίντεο μας διαφημίζει τα σκάφη του και μας λέει μεταξύ άλλων τα εξής :

* 1 _ Έχουμε λαθραίο δρόμο προς το νησί Ρόδος και εγγυόμαστε άφιξη, Θεού θέλοντος
…………..
* 3 _ Έχουμε και απευθείας διαδρομή από Τουρκία προς Ιταλία
* 4 _ Έχουμε και δρόμο από Ελλάδα προς Ιταλία και Ευρώπη μόνο γη ή θάλασσα και εγγυόμαστε την πρόσβαση
Όλοι οι δρόμοι εγγυώνται πρόσβαση και τιμές σύμφωνα με τη λαθραία μέθοδο .

Για να είστε εγγυημένοι  ότι τα σωστά χρήματα σας τοποθετούνται σε επίσημα γραφεία μέσω σας, δεν παρεμβαίνουμε στον τρόπο εξασφάλισης χρημάτων.

Δεν λαμβάνουμε κανένα χρηματικό ποσό από κανέναν μέχρι μετά την επιβεβαίωση άφιξης και ειδοποίησης στο γραφείο άφιξης και αυτό είναι δικαίωμά σας.

Εάν είστε σοβαροί και θέλετε ασφαλή πρόσβαση επικοινωνήστε με τη σελίδα μας για συμφωνία.¨

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως το εισιτήριο για Ιταλία είναι 5.500-6000 ΕΥΡΩ !

Σχολιάζει γράφοντας πως πάνε προς την Ιταλία

Εδώ ο Μαροκινός λαθροδιακινητής λέει πως τα πλάνα είναι από τους 32 λαθρομετανάστες που κατάφεραν προχθές 4/7/2020 και βγήκαν στην Μυτιλήνη, σύμφωνα με άρθρο στα tourkikanea.gr

Ορίστε βρε ο άνθρωπος δεν είναι μόνο λόγια, αλλά κάνει και έργα !

Και φυσικά όλα αυτά δεν τα ξέρει το τουρκικό λιμενικό…

Pentapostagma6/7/2020

 

 

 

 

Θεοδωρικάκος καΙ Κούλης ισλαμοποιούν σε χρόνο ρεκόρ τήν Ελλάδα

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ
ὅλα ὡς πρός τήν χορήγηση ἰθαγενείας τούς ἀλλοδαπούς πού ζοῦν στήν χώρα μας βάσει τοῦ νομοσχεδίου πού παρουσίασε
ὁ ὑπουργός Ἐξωτερικῶν Παναγιώτης Θεοδωρικάκος στό χθεσινό Ὑπουργικό Συμβούλιο.

Τό νομοσχέδιο γιά τήν πολιτογράφηση ἀλλογενῶν ἀλλοδαπῶν ἔχει ὡς κύριο στόχο τήν ἐπιτάχυνση τῆς ὅλης διαδικασίας, προκειμένου ἡ ἀπόδοσις ἰθαγενείας νά γίνεται σέ χρόνους ἐξπρές ἀλλά καί τό διοικητικό κόστος νά μειωθεῖ στό ἐλάχιστο...

...Πρόκειται, ὅπως ἐξήγησε ὁ ὑπουργός, γιά παρεμβάσεις πού εὑρίσκονται στό πνεῦμα τῶν προτάσεων τοῦ πορίσματος τῆς Ἐθνικῆς Ἀρχῆς Διαφανείας πού ὑπεβλήθη συμφώνως πρός τό Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ τῆς ΕΑΔ καί τῆς Γενικῆς Γραμματείας Ἰθαγενείας. (ἐδῶ)

Πῶς τό ἔλεγε,προχθές,στήν συγκέντρωσιν τῶν λαθρο-μεταναστῶν,ὁ Κωνσταντίνου;

«...να δώσουν χαρτιά σε όλους σαν και αυτά που ζητάνε σήμερα εδώ τα παιδιά από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Και θα τα πάρουμε τα χαρτιά». (ἐδῶ) και (εδώ)


«Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!»

Ἔγινε αὐτό πού ζητοῦσε ὁ Κωνσταντίνου; Ἰκανοποίησε τό αἴτημα ὁ πρώην (;) κνίτης Θεοδωρικάκος; Θά γεμίσῃ,μέ νομίμους πλέον καί ἕλληνες πολίτες πολιτογραφημένους τούς ἀφρο-ἀσιανούς/μουσουλμάνους,ἡ Ἑλλάδα;

Καί τώρα ἡ ἐρώτησις μᾶλλον μπορεῖ νά ἀπαντηθῇ πολύ εὔκολα : ἰσλαμοποίησις Ἑλλάδος σέ χρόνο ῥεκόρ δέν μπορεῖ νά σημαίνῃ τίποτα ἄλλο παρά πεδίον ἔτοιμο γιά τό ἐπερχόμενον... Μήν μέ ἐρωτήσετε ποιό εἶναι αὐτό,νομίζω πώς καί ὁ πλέον ἀδαής τό ἔχει καταλάβει πλέον...

Ἄλλως τε τό εἶπε καί ὁ Κούλης,ὅταν ἐρωτήθηκε σχετικῶς μέ τό νομοσχέδιο περί ἰθαγενείας ἐξπρές :
« ἡ Κυβέρνησις ἐπιταχύνει τό μεταρρυθμιστικό ἔργο της γιά νά κάνει καλύτερη τήν ζωή τῶν Ἑλλήνων ».

Ποιῶν Ἑλλήνων ; Ἔλα ντέ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΕΕΡΦΑ.!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=4MiJPT7AY08&feature=emb_logo

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΕΕΡΦΑ-ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=If4hx5cbges&feature=emb_logo

Υ.Γ. Ἐδῶ μία ματιά πάλι γιά τόν Θεοδωρικάκο

Συνέχεια ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΖΗΤΩ Η ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟ-ΛΑΘΡΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  2020

Αναρτήθηκε από

 

 

 

 

Ο Έλληνας που ύψωσε το ανάστημά του στο ΝΑΤΟ και είπε «όχι» στον βομβαρδισμό της Σερβίας

Το απόλυτο παράδειγμα για την συντριπτική πλειοψηφία των  ενστόλων στα υψηλά κλιμάκια αλλά και την πλειοψηφία των κατώτερων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σύνταξη και τα επιδόματα και ουδόλως το Γένος και η Πατρίς...

(ασφαλώς υπάρχουν εξαιρέσεις, δυστυχώς, μόνον εξαιρέσεις...)

Μπορεί η μικρή Ελλάδα να φαινόταν ασήμαντη μπροστά στο ΝΑΤΟ αυτό όμως δεν σήμαινε πως θα υπακούει πιστά και άκριτα τις εντολές του.


Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Σερβίας το 1999, η Ελλάδα, αν και μέλος του ΝΑΤΟ, αντιτάχθηκε σθεναρά σε μια τέτοια πράξη.

Εκείνη την εποχή, ο πλοίαρχος Μαρίνος Ριτσούδης , έγινε ένας πραγματικός ήρωας στη Σερβία, αφού αποφάσισε να μην την βομβαρδίσει.Έτσι, αρνήθηκε με το πλοίο του να πλεύσει στην Αδριατική θάλασσα και να βομβαρδίσει τη Σερβία.

Παρόλο που έγινε ήρωας στη Σερβία, στη χώρα του κατακρίθηκε και έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών και απολύθηκε από την υπηρεσία, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

Ο Μαρίνος Ριτσούδης, καταλήγει το δημοσίευμα, έλαβε τιμητικό βραβείο από τη Σερβία πριν από λίγα χρόνια και λέει ότι θα κάνει το ίδιο και σήμερα, δηλαδή θα προστατεύσει τους ορθόδοξους αδελφούς του.

 

 

 

 

AΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ...


AΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ

https://www.youtube.com/watch?v=xj-bMsTBswI&feature=emb_logo

στις Ιουνίου 30, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ!

ΝΑΙ, ΚΑΙ...ΘΕΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ! ΝΑΙ, ΚΑΙ...ΘΕΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ! ΝΑΙ, ΚΑΙ...ΘΕΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ!

Ο πρωθυπουργός έκανε ξεχωριστή αναφορά στην επιτυχημένη αντιμετώπιση από την Ελλάδα, του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Την διανομή του εμβολίου κατά του κορονοϊού όταν αυτό αναπτυχθεί, σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να εργαλειοποιηθεί στο όνομα του κέρδους, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της νέας συνόδου για τη διεθνή πρωτοβουλία Coronavirus Global Response, που διοργανώθηκε με τη συνδρομή της οργάνωσης Global Citizen.

Ο πρωθυπουργός τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19, θα πρέπει να είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, και ανέφερε συγκεκριμένα:

«Όταν η επιστήμη κάνει το έργο της θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου το εμβόλιο να γίνει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό κι όχι απλώς ένα μέσο για να υπάρξει κέρδος. Το εμβόλιο πρέπει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου και να είναι προσβάσιμο σε όλους». Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι όταν η απειλή αφορά ολόκληρο τον κόσμο, η αντιμετώπισή της πρέπει επίσης να είναι παγκόσμια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας από την Ελλάδα, που επέτρεψε τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα: «Η κυβέρνηση, επιστήμονες και πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουμε αυτή τη μάχη και να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών μας. Και μετά από τρεις μήνες έχουμε αναδειχθεί νικητές. Η κοινωνία και η οικονομία μας επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε την ελπίδα ότι η θεραπεία και το εμβόλιο εναντίον της Covid-19 θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον. Επομένως, συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια σύνοδο για το εμβόλιο για την Covid-19».

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα - όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης - έχει συνεισφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ στην εκστρατεία του Coronavirus Global Response, η οποία έχει ως στόχο την ισότιμη πρόσβαση στη διάγνωση και θεραπεία του νέου κορονοϊού, αλλά και την ανάπτυξη εμβολίου που θα διατίθεται σε όλους, σε προσιτή τιμή.

Μέχρι σήμερα η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είχε συγκεντρώσει 9,8 δισεκατομμύρια ευρώ, χάρη στη συμμετοχή δεκάδων χωρών, θεσμών και οργανισμών.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, newsbomb.gr 28/6/2020

 

 

 

 

Η Ελλάδα της «μετά καραντίνας» εποχή:

1.000 οικογένειες στην Πάτρα επιβιώνουν χάρη στα συσσίτια

Ένας ηλικιωμένος λιποθύμησε στον Βόλο,
ένα 9χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο.
Τι κοινό έχουν και οι δύο περιπτώσεις;
Την πείνα!
Πείνα την οποία βιώνουν οι Έλληνες μετά το τέλος της καραντίνας.

Μεμονωμένα περιστατικά; Μάλλον όχι!

Όπως δείχνουν τα στοιχεία τα οποία βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας οι Έλληνες έχουν «βυθιστεί» στην φτώχεια, την ανεργία και την πείνα.

Ενδεικτικά, στην Πάτρα περισσότερες από 1.000 οικογένειες καλύπτουν τις ανάγκες τους για να επιβιώσουν εξασφαλίζοντας το καθημερινό φαγητό τους από την τράπεζα τροφίμων και τα συσσίτια που λειτουργούν στην πόλη! Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι μόνο μέσα στον τελευταίο μήνα έχουν προστεθεί άλλες 70 οικογένειες στις λίστες αυτών που χρειάζονται οικονομικά βοηθήματα και βοήθεια για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους.

Παράλληλα στην Πάτρα υπάρχει έκρηξη της ανεργίας και του αριθμού των ατόμων που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 27.000 κάτοικοι της πόλης είναι ενταγμένοι στο σύστημα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης!
Μια ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν τα παιδιά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περισσότερα από 1.000 είναι ενταγμένα στο σύστημα διανομής δεκατιανού. Ωστόσο, δεν είναι γνωστός -καθώς δεν έχει καταγραφεί επίσημα- ο πραγματικός αριθμός των παιδιών που οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους προσφέρουν τροφή, αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός αυτός πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος.

ksipnistere.com 27/6/2020

 

 

 

Παρέμβαση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Αγία Σοφία:

Να παραμείνει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς

Το κάλεσμα Αμερικανού αξιωματούχου προς την Άγκυρα - Δείτε το tweet

Παρέμβαση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Αγία Σοφία: Να παραμείνει μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς

Να διατηρήσει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της

UNESCO,

καλεί την τουρκική κυβέρνηση ο αρμόδιος για τις διεθνείς θρησκευτικές ελευθερίες πρέσβης των

ΗΠΑ, Σαμ Μπράουνμπακ.

Όπως σημείωσε σε ανάρτηση του στο Twitter, «η Αγία Σοφία έχει τεράστια πνευματική και πολιτιστική σημασία για δισεκατομμύρια πιστούς διαφορετικών θρησκειών σε όλο τον κόσμο.

Καλούμε την κυβέρνηση της Τουρκίας να τη διατηρήσει ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και να διατηρήσει την προσβασιμότητα σε όλους υπό το υπάρχον μουσειακό καθεστώς της».

NEWSBEAST.GR  25/6/2020

 

 

 

Αυτές είναι οι 3 τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου πριν ξεψυχήσει!

Διαβάστε και ανατριχιάστε

Ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του…

Αυτές ήταν :

1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2]Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.

Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.

Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν, μπροστά στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!

2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν!

3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που είναι ο χρόνος!

ksipnistere.com 23/6/2020

 

 

 

ΟΧΙ της Βουλής στην παραπομπή βουλευτών για

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ύστερα από τη μήνυση της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .

Πέρασε στα ψιλά της ειδησεογραφίας όπως ήτο αναμενόμενο . Αυτό όμως που έρχεται δεν μπορείτε να το φανταστείτε .Όλα δείχνουν ότι η «Ομάδα Αυτή » θα δώσει τον έλεγχο του Πολιτικού συστήματος στη δικαστική εξουσία του Συντάγματος .

Γράφει ο Michael Τ Psilakis βιογράφος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .
Η ολομέλεια της Βουλής πρόσφατα , με 207 ψήφους κατά, έναντι 11 υπέρ και ένα "παρόν", απέρριψε το εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας 54 εν ενεργεία βουλευτών -ανάμεσα τους ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ο πρώην ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος- με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας και της κατάχρησης εξουσίας για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εδώ η μήνυση:

https://justiceforgreece.wordpress.com/2019/01

Το γεγονός αυτό της απόρριψης από 207 βουλευτές , της έρευνας για τη Συμφωνία των Πρεσπών , δείχνει πολλά για το πολιτικό μας σύστημα που όλοι τα καταλαβαίνουμε και τα αντιλαμβανόμαστε .

Εδώ και λίγες ημέρες η «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» - κάτι άλλα πιο σοβαρό κρύβεται πίσω από αυτόν τον τίτλο - έχει αναστείλει κάθε ενεργό δράση της .

Ωστόσο , μόνο μέσα στον Ιούνιο έχει προαναγγέλλει τα παρακάτω , που καλά θα κάνουν , οι θαυμαστές του Ερντογάν , τα βαμπίρ της Εθνικής οικονομίας ,οι Εθνικοί μειοδότες και οι ανθέλληνες να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους .

Πολύ σοβαρά !!

Στις 3 Ιουνίου αποκάλυψε : « EKTAKTO: Χάσαμε το Καστελόριζο; Το Τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας το επικύρωσε ως προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ήδη το απέκλεισε !!»

Στις 4 Ιουνίου γνωστοποίησε : « ΑΡΚΕΤΑ ! Συνέδριο Πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων το Σεπτέμβριο . Ήρθε η ώρα !

Στις 8 Ιουνίου προανήγγειλε: «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής» ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !! Σχηματίζεται δικογραφία»

Στις 9 Ιουνίου προειδοποίησε : «Προς Ερντογάν. Μπορούμε να σε σκοτώσουμε σε 48 ώρες . Σύνελθε , επισκέψου τον ψυχίατρό σου !»

Στις 12 Ιουνίου προανήγγειλε : «Η ΑΟΖ των Ιμίων σε Τουρκικά χέρια διεμβολίζει όλη την Ελληνική ΑΟΖ Καταθέτουμε μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ζητάμε στοιχεία , δεν ξεχνάμε.»

Αυτό που δεν έχουν πολλοί καταλάβει ή δε θέλουν να παραδεχτούν είναι ότι , όλα αυτά τα χρόνια οικονομικής εξαθλίωσης , εθνικής υποχώρησης και αλλοτρίωσης ιστορικής αλλοίωσης και προσβολής αρχών, αξιών , ιερών και οσίων ΚΑΠΟΙΟΙ κινούμενοι μέσα στα συνταγματικά πλαίσιο , κατάφεραν το αδιανόητο

Να μπορούν να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν , να ανακατευθύνουν τις εξελίξεις και να δημιουργούν νέες .

Δεν αναζητούν προβολή , δόξα και εξουσία , δεν επιδιώκουν οφέλη και απολαβές και αυτό , είναι που τους προσδίδει κύρος και την ταυτότητα του έντιμου , καθαρού και ειλικρινή πατριώτη .

Αυτούς θέλουμε για οδηγό .

Θα καταφέρει το Πολιτικό Σύστημα να κερδίσει την αξιοπιστία του ;

Εάν ναι , να είστε σίγουροι ότι οι Άγγελοι Φύλακες της Ελλάδας ( όπως κάποιος τους ονομάζει ) θα το χειροκροτήσουν πρώτοι

Michael Τ Psilakis , βιογράφος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ksipnistere.com 19/6/2020

 

 

 

 

20.852.887,81 ευρώ, διατιθενται

για την στεγαση των "τουριστων" που ερχονται με το

"ετσι θελω"

στην Ελλαδα μας...

Μπορεί η επιδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα στην οικονομία να έπληξαν την πλειονότητα των εργαζομένων, μπορεί ο τουρισμός να βυθίζεται και τα περισσότερα ξενοδοχεία και....καταστήματα να μην έχουν ανοίξει και οι εργαζόμενοι σε αναστολή να ζουν με 534 ευρώ, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την πολυπολιτισμική πολιτική της.

Έρχονται με το έτσι θέλω στην χώρα μας.
Το πρόγραμμα θα έχει την κωδική ονομασία «ESTIA II» και θα κοστίσει 20.852.887,81 ευρώ, με αυτό θα παράσχουν στους μετανάστες»
σίτιση,
στέγαση και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, δεν αναφέρουν όμως ποιες είναι αυτές.

Οι φορείς που θα αναλάβουν την υλοποίηση του προγράμματος θα υπογράψουν σύμβαση με το υπουργείο και θα είναι υπεύθυνοι εκτός από την στέγαση και για άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες.
Ανάμεσα στους φορείς θα είναι και Παραρτήματα Διεθνών Οργανώσεων, ξένες ΜΚΟ και αναγνωρισμένοι, όπως μας λένε, φορείς αλλά με ειδική νομοθετική ρύθμιση, αυτό λέει πολλά.
Η συνολική δαπάνη του προγράμματος θα βαρύνει στο 100% το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και θα δοθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το ποσόν θα δοθεί τμηματικά.

Ψίχουλα και αβεβαιότητα για τους Έλληνες,
παροχές, διευκολύνσεις και χρήματα για τους «μετανάστες».
Πέραν του οικονομικού αναφύεται το πρόβλημα ότι με αυτήν την αντιμετώπιση από μέρους ενθαρρύνονται όλο και περισσότεροι «μετανάστες» να κατακλύσουν την χώρα μας. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός τους….

Τι κι αν πεινουν οι Ελληνες;
Τι κι αν εχασαν τις δουλειες τους;
Πανω απο ολα οι λαθρομεταναστες, για να ικανοποιησουν τις επιθυμιες των Αφεντικων τους, οι του Μητσοτακικου Καθεστωτος...
στις Ιουνίου 18, 2020 πηγή πηγή πηγη


 

 

 

Δεν θελουν ουτε δουλεια ! ! !

MONON αυτα ζητουν οι "καημενοι"...Ηλθαν στην Χωρα μας παρανομα, παραβιαζοντας τα συνορα μας...

Προβλεπεται απελαση !

Στην χωρα τους δεν εχεουν πολεμο....

Προβλεπεται απελαση !

Κανουν παρανομες συγκεντρωσεις...

Προβλεπεται απελαση !

Δεν εχουν σκοπο να δουλεψουν, αλλα να παρασιτουν εις βαρος μας...

Αυτο φαινεται αλλωστε απο το πανο τους...

Μονο απαιτουν...

Λες και τους τα χρωστουσαμε....

Θελουν σπιτι, το δικο σου μαλλον αυτο, που θα σου κατασχεσουν σε λιγο...

Θελουν την ταυτοτητα μας, την ιθαγενεια του Ελληνα....

Θελουν περιθαλψη , αυτη που πληρωνουμε εμεις...

Θελουν και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, που δεν ξερουμε πως την εννοουν...

Και οποιος αντιδρασει, ειναι φασιστας και ρατσιστης ! ! !

στις Ιουνίου 17, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Φαρμάκων μπλόκαρε το εμβόλιο του Bill Gates για τον κορωνοϊό…

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) «μπλόκαρε» πρόγραμμα του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς το οποίο σκόπευε να στείλει δικιάς του κατασκευής «τεστ κορωνοϊού» στα σπίτια εκατομμυρίων Αμερικανών, καθώς εξέφρασε «ανησυχίες» σχετικά με την αξιοπιστία του τεστ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και τι πραγματικά μετράει.

Οι επικεφαλής του Seattle Coronavirus Assessment Network (SCAN), ένα πρόγραμμα παρακολούθησης ιών που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, λένε ότι η FDA μπλόκαρε το πρόγραμμά τους. H αναστολή του SCAN ήρθε μόλις μια ημέρα μετά από την αναφορά του από τον Μπιλ Γκέιτς στο προσωπικό του blog.  «Έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τους υπαλλήλους υγείας που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την εξάπλωση και τη συμπεριφορά του ιού», έγραψε ο Γκέιτς. Το SCAN στοχεύει στην παρακολούθηση της εξάπλωσης του ιού που προκαλεί το COVID-19 σε ολόκληρη την περιοχή του Σιάτλ στέλνοντας τεστ στο σπίτι και στη συνέχεια αναλύοντάς τα, με υλικοτεχνική υποστήριξη από την Amazon Care, το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης για τους υπαλλήλους της Amazon. Τις τελευταίες επτά εβδομάδες, τα τεστ έχουν σταλεί σε περίπου 12.500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων χωρίς συμπτώματα.

Το έργο λειτούργησε υπό μια συμφωνία με την οποία η FDA επέτρεπε σε κρατικούς υπαλλήλους δημόσιας υγείας να εκδώσουν Άδειες Έκτακτης Χρήσης για δοκιμές κορωνοϊού που αναπτύχθηκαν στις πολιτείες τους.

Σήμερα, το SCAN είπε ότι ειδοποιήθηκε ότι απαιτείται ξεχωριστή ομοσπονδιακή εξουσιοδότηση για την επιστροφή των αποτελεσμάτων των δοκιμών, λόγω αναθεωρήσεων στις οδηγίες που εκδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το SCAN, η FDA αναζητά δεδομένα σχετικά με την τεχνική της συλλογής που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές στο σπίτι και για τη δοκιμή ατόμων που δεν αναφέρουν συμπτώματα.
πηγη ksipnistere.com 15/6/2020

 

 

 

Πραγματικότητα το εμβόλιο για κορωνοϊό:

ΗΠΑ,

Γερμανία,

Γαλλία,

Ιταλία & Ολλανδία παρήγγειλαν 400 εκ. δόσεις σε Βρετανία!

Υπογράφηκαν συμφωνίες για 2 δισ. δόσεις - Η παραγωγή ξεκινά τον Σεπτέμβριο
Στην τελική ευθεία το πολυπόθητο εμβόλιο για τον κορωνοϊό με την έλευσή του να τοποθετείται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οπως ανακοινώθηκε η βρετανική φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca, που θα εκμεταλλευθεί εμπορικά το εμβόλιο που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία για να προμηθεύσει την Ευρώπη με 400 εκατομμύρια δόσεις του πρώτου εμβολίου,

Οι παραδόσεις θα αρχίσουν έως τα τέλη του 2020, αφού πρώτα παρασκευαστούν 80 εκατομμύρια δόσεις για την Βρετανία.

Η AstraZeneca κατέληξε σε διάφορες συμφωνίες παραγωγής προκειμένου να ανταποκριθεί στον στόχο της παραγωγής 2 δισ. δόσεων του εμβολίου και μιας συμφωνίας ύψους 1,2 δισ. δολαρίων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το συμβόλαιο προβλέπει έως 400 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ανέφερε η εταιρεία, που πρόσθεσε ότι επιδιώκει να διευρύνει την παραγωγή του, το οποίο δεσμεύθηκε να προμηθεύσει χωρίς κέρδος στη διάρκεια της πανδημίας.

«Καθώς η ευρωπαϊκή εφοδιαστική αλυσίδα μας αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή, πιστεύουμε πλέον ότι θα καταστήσουμε το εμβόλιο ευρέως και γρήγορα διαθέσιμο», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής Πασκάλ Σόριοτ σε μια ανακοίνωση.

Η πειραματική φάση του εμβολίου είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να τελειώσει το φθινόπωρο, ανέφερε ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντζα σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ήδη όλες οι δοκιμές που ξεκίνησαν προ διμήνου  είναι επιτυχημένες και έχουν δώσει την πολυπόθητη ανοσία στην ομάδα δοκιμών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ksipnistere.com 13/6/2020

 

 

 

Όλη η Αλήθεια για το Χρυσό που μας Έφαγαν οι Σύμμαχοι Άγγλοι

Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο της Νέας Τάξης
Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!! …

Είναι οι σύγχρονοι Μήδες.
Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης.
Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού….

Όλα τα Ουκρανικά αποθέματα σε χρυσό μεταφέρθηκαν «πεσκέσι» στο μεγάλο αφεντικό Κοσμοκράτορα της Ν.Τ.Π. μέσω FED των ΗΠΑ. Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη Κριμαία διεθνώς παρατηρείται άνοδος των φιλο-ρωσικών δυνάμεων στην Ε.Ε., μόνο οι νέοι Σιωνιστές ηγέτες της Ουκρανίας, και οι απανταχού της Γης ΣαμαροΒενιζέλοι, παραμένουν στο πλευρό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. Γι’ αυτό πρόσφατα ο ΟΒΑΜΑ δέχτηκε το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στο Λευκό Οίκο, διότι «ακούμπησε» το Χρυσό στη FED. Ο ΟΒΑΜΑ σαν πιόνι, διατάχθηκε να δεχτεί τον Αρσένη Yatsenuk.

Ο Λευκός Οίκος των ΗΠΑ κατάντησε γιάφκα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. «Λύσσα» έχει πιάσει τις Σιωνιστικές ΗΠΑ για το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας. Ο Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. ROTHSCHILD αντί για κεριά & λιβάνια που δέχεται ο ΘΕΟΣ, θέλει μόνο Χρυσό για να δώσει τη Πρωθυπουργία σε ένα εφιάλτη αρχομανή υποτελή πολιτικό, σε χώρα φέουδο της Ν.Τ.Π. Ελλάδα: Ως γνωστόν ο χρυσός της Ελλάδος υποτίθεται ότι φυλάσσεται στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος. (ΤτΕ). Όμως η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία του ROTHSCHILD ηγέτη της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, αφού κατέχει το 94% των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος. Δηλαδή, «βάλαμε το λύκο, να φυλάει τα πρόβατα», λέει ο Λαός.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι εφιάλτες πολιτικοί του «Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου», φυγάδευσαν τον Ελληνικό χρυσό στο εξωτερικό στις τράπεζες του Βασιλιά Μίδα ROTHSCHILD, όπως έκανε ο Αρσένι Υαtsenuk της Ουκρανίας. Ιστορία του Χρυσού & Ανάλυση: Ο Χρυσός της Ελλάδος έχει μια παλιά ιστορία. Ο χρυσός της Ελλάδος δεν ανακαλύφθηκε εχθές. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των αρχαίων Ελλήνων. Χρησιμοποιήθηκε στο στολισμό των Ναών των αρχαίων Ελλήνων και αγαλμάτων. Είναι γνωστός από τα αρχαία χρόνια των Μακεδόνων Βασιλέων Φιλίππου & Αλεξάνδρου.

Με το χρυσό αυτό οι Μακεδόνες Βασιλείς χρηματοδότησαν την εκστρατεία στην Ανατολή. Ο Φίλιππος, & ο Μέγας Αλέξανδρος ως γνωστόν είχαν στη διάθεσή τους πολύ χρυσό, τον οποίον παρήγαγαν στα χρυσωρυχεία της Μακεδονίας. Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες κατείχαν τη τεχνολογία εξόρυξης του χρυσού. Εμείς οι Έλληνες σήμερα μετά από 3000 χρόνια, έχουμε αναθέσει στους Καναδούς του SOROS & ROTHSCHILD να εξορύξουν και να πάρουν τον Ελληνικό χρυσό. Οι σημερινοί Έλληνες,- λόγω εφιαλτών πολιτικών- είμαστε ανίκανοι να τον παράγουμε, αφού παραδώσαμε το χρυσό της ιστορικής Μακεδονίας στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!

Εμείς οι Έλληνες σήμερα ζούμε με μεγαλοεργολάβους, Σταύρους, Μπομπολάκηδες, Σπύρους, Βαρδήδες, κυρ-Γιώργους, Ααρών Αβουρί, Jeffrey, Οβριούς Μπενάκηδες, Τούρκογλου, Βουβουζέλους, Ελιές & ποτάμια, Soros, Rothschild, Rockefellers, και όλο το κακό συναπάντημα του Ελληνισμού, και της ανθρωπότητας!!! Η ιστορία της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, δεν είναι σημερινή υπόθεση. Η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ με βάση

1.- Τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό & Πετρέλαια),

2.- Την Εμπορική Ναυτιλία.


3.- Το Τουρισμό. Οι Βόρειοι λαοί της Ε.Ε. θέλουν την Ελλάδα ως εξοχική κατοικία, ως τόπο παραθερισμού και φτηνών διακοπών. Η Εμπορική Ναυτιλία διεθνοποιήθηκε, έγινε πολύ-πολιτισμική που λένε οι θολοκουλτουριάρηδες υποτελείς πολιτικοί, και τον ορυκτό πλούτο μας τον «φάγανε» οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Από τις αρχές του 1941 όταν οι Σιωνιστές Γερμανοί ΝΑΖΙ επιτέθηκαν στην Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος έλαβε κυβερνητική εντολή, ο Ελληνικός χρυσός να ακολουθήσει τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση προς την Αφρική, δηλαδή προς ασφαλή εδάφη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο χρυσός που ακολούθησε τους τότε Βασιλείς και τη Κυβέρνηση, ανήρχετο σε 17,5 τόνους, ή 608.350 ουγκιές, σε μορφή ράβδων και χρυσών λιρών Αγγλίας. Αρχικά ο χρυσός μεταφέρθηκε με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, μέσω Κρήτης, στην Αίγυπτο, και μετά τις επιθέσεις του Ρόμελ στην Αίγυπτο, οι τότε Βασιλείς της Ελλάδος, μαζί με το χρυσό, μεταφέρθηκαν στη Νότιο Αφρική για ασφάλεια. Μετά από σύντομη αποθήκευση στη Κεντρική Τράπεζα, του κράτους της Νοτίου Αφρικής, ο χρυσός συνόδευσε τους Βασιλείς στο Λονδίνο, δηλαδή στη Μέκκα & στη καρδιά του τότε παγκόσμιου Σιωνισμού, δηλαδή στις τράπεζες των ROTHSCHILDS.

Mετά την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ΝΑΖΙ, όταν η τότε Ελληνική Κυβέρνηση ζήτησε την επιστροφή του Ελληνικού χρυσού από τη Βρετανική Κυβέρνηση, έλαβε με έκπληξη την απάντηση ότι, «ο χρυσός είχε κάνει φτερά», αφού είχε χρησιμοποιηθεί για τη κάλυψη των εξόδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων Μέσης Ανατολής, και ότι η κυβέρνηση της Αγγλίας δεν όφειλε τίποτε στην Ελλάδα. Όμως η αλήθεια είναι ότι, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πολεμούσαν τότε στη Μέση Ανατολή, για λογαριασμό, και για την ασφάλεια των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων, (ΗΠΑ, Αγγλίας, και χωρών της Δ.Ευρώπης), και ότι αυτές έπρεπε να καλύψουν τα έξοδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δηλαδή να πολεμάμε εμείς για την ασφάλεια των Άγγλων, Αμερικανών, και να πληρώνουμε από πάνω. Όμως «οι σύμμαχοι» τα «φόρτωσαν» όλα στο δεινοπαθούντα Ελληνικό Λαό, ενώ ο Ελληνικός χρυσός «πέταξε» για τις Αγγλικές τράπεζες του ROTHSCHILD. Δεδομένου του εμφυλίου πολέμου, στον οποίον τότε μας έριξαν «οι φίλοι μας» Σιωνιστές Άγγλοι, καταλαβαίνουμε πως η διαπραγματευτική θέση της κυβερνήσεως της χώρας ήταν ανίσχυρη, γιαυτό το χρυσό τον εγκατέλειψαν οι τότε πολιτικοί στα χέρια του λύκου.

Δηλαδή μας λήστεψαν και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι, για τους οποίους σαν «Μακάκες» πολεμούσαμε. Σήμερα ακούμε συχνά για το κατοχικό δάνειο που πήραν με τη βία οι Γερμανοί, και για τις Γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, αλλά για το χρυσό που μας έφαγαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι με το ROTHSCHILD, τσιμουδιά, δεν ακούγεται κουβέντα.

Οι υποτελείς οσφυοκάμπτες πολιτικοί φοβούνται το Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD για να διεκδικήσουν το χρυσό της Ελλάδος.

Φοβούνται ότι θα χάσουν τη Πρωθυπουργική πολυθρόνα. Τότε οι σύμμαχοι Άγγλοι τον πήραν υπό τη «προστασία» τους, να τον φυλάξουν μην τον πάρει ο Χίτλερ. Ο χρυσός έκανε περίπατο από την Αθήνα στη Κρήτη, και από εκεί στην Αύγυπτο, και στη Νότιο Αφρική, για να καταλήξει στο Λονδίνο, στη φωλιά του Σιωνισμού, και στο στόμα του Λύκου ROTHSCHILD. Πέρασε καιρός, και οι Άγγλοι απάντησαν «πατσίσαμε», δεν σας χρωστάμε τίποτε. Έτσι απλά!!! Οι Έλληνες βγήκαμε «και Κερατάδες και χαμένοι», λέει ο Λαός. Πολεμήσαμε, σκοτωθήκαμε για τη Ν.Τ.Π. του ROTHSCHILD, και μας λήστεψαν, και μας κατέστρεψαν.

Τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα. Αλλά με πολιτικούς τύπου ΣαμαροΤούρκογλου, πάλι τα ίδια θα πάθουμε. Τώρα καλούμεθα να πολεμήσουμε στο πλευρό του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, για λογαριασμό του ROTHSCHILD, εναντίον της Ρωσίας. Δεν ντρέπονται οι προδότες πολιτικοί!!! Θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενώ οι Τούρκοι θα παραμείνουν Ουδέτεροι, όπως έπραξαν πάντα σε όλους τους πολέμους.

Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε το χρυσό που μας έκλεψαν, όπως ζητάμε από τους Γερμανούς το κατοχικό δάνειο, και τις αποζημιώσεις;;;

Αλλά από αυτούς τους προδότες πολιτικούς μην περιμένετε τίποτε. Ο Rothschild μας πήρε όλο το χρυσό, και εμείς πάλι καλούμεθα να αγωνιστούμε γι’ αυτόν!!!

Η σημερινή κατάσταση…

Ο χρυσός της Ελλάδος εξαφανίστηκε όπως το Boeing 777 της Μαλαισίας. Παρά την απώλεια του κατοχικού χρυσού, ο Ελληνικός Λαός με φόρους & θυσίες, αγόρασε νέα αποθέματα χρυσού. Οι προδότες & υποτελείς πολιτικοί των Αθηνών, όπως εγκατέλειψαν τη Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, όπως εγκατέλειψαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, όπως εγκατέλειψαν τη Κρήτη στα χέρια του Ισραήλ, λόγω στρατηγικής θέσεως, & λόγω πετρελαίων, έτσι εγκατέλειψαν και το σημερινό χρυσό της Ελλάδος στα χέρια των αρπακτικών ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. Σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε ο χρυσός της Ελλάδος, και σε τι χέρια βρίσκεται. Ασφαλώς στο στόμα του λύκου ROTHSCHILD.

Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στη καταστροφή βρίσκεται το σύνολο του Ελληνικού χρυσού. Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, οι φήμες οργίαζαν ότι ο Εβραίος Ααρών Αβούρι, αυτός που ιδρύει σήμερα τις «ελιές» & τα «ποτάμια», είχε μεταφέρει εκτός Ελλάδος ένα μεγάλο φορτίο χρυσού, αυτόν που δημιουργήσαμε με το αίμα μας από φόρους, και ο Ααρών τον είχε εναποθέσει στις τσέπες του λύκου ηγέτη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προς φύλαξη, και μετά χάνεται!!. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ααρών Αβούρι πρόσφερε στο ROTHSCHILD 20 τόνους χρυσού της Ελλάδος.

Ο τότε διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, γνωρίζει τα γεγονότα. Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη τον ανακρίνει θα αποκαλύψει τι απέγινε το αίμα-χρυσός των Ελλήνων. Κάνανε τότε προετοιμασία για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Όλες οι μεταφορές χρυσού είναι απόρρητες, μέχρι να φθάσει το πολύτιμο φορτίο στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Rothschild.

Το υπουργείο οικονομικών τηρεί άκρα σιγή για τη τύχη του νέου χρυσού της Ελλάδος, και σε ερώτηση βουλευτών στη Βουλή, οι αρμόδιοι υπουργοί απαντούν, «από τη πόλη έρχομαι»……. Από τον οργανισμό World Gold Council μάθαμε ότι η Ελλάδα ήταν 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού!!! Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, για να φάνε το χρυσό και τα πετρέλαια της Ελλάδος!!

Περίπου τα ¾ του Ελληνικού χρυσού, βρίσκεται σήμερα στα θησαυροφυλάκια τριών χωρών, στις ΗΠΑ, Αγγλία, & Ελβετία, δηλαδή στις τράπεζες του Rothschild. Το υπόλοιπο ¼ της ολικής ποσότητας φυλάσσεται στη ΤτΕ, (ιδιοκτησία Rothschild), σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, εάν τους πιστέψουμε. Τόσο μας επέτρεψε ο Rothschild να κρατάμε εδώ. Αρμόδιοι κύκλοι του υπουργείου οικονομικών λένε ότι η ποσότητα χρυσού που βρίσκεται στην Αγγλία, τον φυλάμε εκεί από την εποχή του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, για λόγους ιστορικούς!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελλ. Χρυσός στις ΗΠΑ φυλάσσεται στη FED,- Rothschild, και στην Ελβετία στην ιδιωτική τράπεζα UBS-πάλι Rothschild.

Σύμφωνα με φήμες, ο Ελληνικός χρυσός σήμερα έχει διασπαρεί προς φύλαξη μεταξύ των Εβραϊκών συμφερόντων, «Merril Lynch» & «Goldman Sachs» σαν υποθήκη για τα δάνεια. Οι αρμόδιοι λένε ότι αυτά αποτελούν ανυπόστατες φήμες, και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Ελληνικός χρυσός χρησιμοποιήθηκε από τους ξένους, σαν εργαλείο μαζί με τα μύρια όσα, για τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Σύμφωνα πάντα με φήμες, στα 4,7 δις. ευρώ υπολογίζονται σήμερα τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος!!! Είναι πολύ λίγα, ενώ το χρέος της χώρας είναι 320 δις, μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα, λέει ο Λαός.!!!

Οι Γερμανοί επαναπάτρισαν το δικό τους χρυσό που βρίσκονταν στις ΗΠΑ & Αγγλία, εμείς δεν έχουμε «τα κότσια» να κάνουμε κάτι τέτοιο! Ένας μεγαλοτραπεζίτης είπε, το που ανήκουν αυτές οι ποσότητες του Ελληνικού χρυσού, είναι ένα άλλο ερώτημα, πάντως όχι στον Έλληνα φορολογούμενο, αλλά στους μετόχους της ΤτΕ, που είναι οι Rothschild.Δηλαδή σε ξένες τράπεζες, αμοιβαία κεφάλαια (Mutual Funds), και σε φυσικά πρόσωπα. Ο χρυσός αυτός δεν είναι της Ελλάδος, αλλά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία ανήκει στο Rothschild.

Εκεί εμπλέκονται όλα τα διεθνή Σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά κόλπα και λαμόγια, ήτοι Goldman Sachs, Standard & Poors, Black Rock, UBS, FED, Moody’s , FITCH, Τράπεζα Αγγλίας, και άλλα διεθνή Σιωνιστικά λαμόγια, αυτά που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στο χρηματιστήριο Αθηνών, και στα ομόλογα. Αναθέσαμε στους Σιωνιστές ξένους να φυλάνε το χρυσό της Ελλάδος!!! Οι πολιτικοί μας είναι και προδότες, και υποτελείς. Όλα αυτά τα διεθνή λαμόγια χρεοκόπησαν την Ελληνική Οικονομία και κρατούν σήμερα στα θησαυροφυλάκιά τους το Χρυσό της Ελλάδος. Οι προδότες πολιτικοί δώσανε το χρυσό στους λύκους για φύλαξη…

Είναι γεγονός ότι η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα της Ε.Ε. σε πολύτιμα μεταλλεύματα οικονομικώς εκμεταλλεύσιμα. Ορισμένα από αυτά είναι στρατηγικής σημασίας, όπως χρυσός, πετρέλαια, φυσικό αέριο, ουράνιο, νικέλιο, βωξίτης, χρώμιο, και όμως χρεοκοπήσαμε!!! Είναι γνωστή η ιστορία των χρυσωρυχείων στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εκεί το χρυσό τον εξάγουν και τον καρπούνται οι εταιρείες των SOROS & ROTHSCHILD, και σε εμάς μένει η ρύπανση του περιβάλλοντος, το υδροκυάνιο στον υδροφόρο ορίζοντα, και τα κομμένα-καμένα δάση.

Οι αναπτυγμένες χώρες στηρίζουν την οικονομία τους στα πολύτιμα μεταλλεύματα που εισάγουν από άλλες χώρες. (χρυσό κ.λ.π.) Η Ελλάδα με το υψηλό μεταλλευτικό δυναμικό, και ορυκτό πλούτο, έπρεπε να κατέχει εξέχουσα θέση στο παγκόσμιο οικονομικό στίβο, όμως λόγω προδοτών πολιτικών καταδικάστηκε σε χρεοκοπία.

Το γεγονός ότι ο Ελληνικός Χρυσός είναι σε ξένα χέρια είναι Εθνικό Έγκλημα. Δεν βάλαμε μυαλό από τη κατοχή, που μας έφαγαν οι Άγγλοι το χρυσό. Στη Βουλή σε ερώτηση Βουλευτών για τη τύχη των Ελληνικών αποθεμάτων χρυσού, ο υπουργός οικονομικών απάντησε ότι σχεδόν όλος ο Ελληνικός χρυσός, δηλαδή η περιουσία του Ελληνικού Λαού, βρίσκεται στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών μας, για να παίρνουν δάνεια οι προδότες πολιτικοί, να χρεοκοπήσουν τους Έλληνες και να χτίσουν Τέμενος στο Βοτανικό, για τους λαθρομετανάστες!!!

Το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδος, βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος, μετά τη ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι το Φεβρουάριο του 2013, που επιτρέπει τις κατασχέσεις Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 500 δις. ευρώ δάνεια που της έχουν φορτώσει οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές. Το δράμα για τον Ελληνικό Λαό, είναι ότι τα δάνεια αυτά τα κατασπατάλησαν, πέρα-δώθε, «τήδε-κακείσε», οι διεφθαρμένοι υποτελείς προδότες πολιτικοί, και τώρα χτίζουν Τέμενος! Δανειζόμαστε για να χτίζουν Τέμενος οι προδότες!!!

Ένα κράτος χωρίς χρυσό στα θησαυροφυλάκιά του, ειδικά σήμερα, απλά δεν υπάρχει σαν κράτος στο διεθνή οικονομικό γίγνεσθαι. Ήδη επί κυβερνήσεων… Ααρών Αβουρί, καταληστεύτηκε ο Ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια να καταλήγει από τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, ο παραγόμενος χρυσός, στα δημόσια ταμεία, αλλά τον άφησαν στο έλεος του SOROS & ROTHSCHILD. Τέτοιοι προδότες πολιτικοί μας κυβερνούν σήμερα, γιαυτό φθάσαμε στη χρεοκοπία, στον διεθνή εξευτελισμό, και στην εξαθλίωση.

Το ερώτημα είναι ποιος έβγαλε το χρυσό της Ελλάδος έξω, και το κυριότερο ποιος δεν φρόντισε να επιστρέψει ο χρυσός στην Ελλάδα πριν το κούρεμα του χρέους και των ομολόγων. Όπως λέει το BLOOMBERG, «Ελ Ντοράντο είναι η Ελλάδα. Πρώτη σε παραγωγή χρυσού ως το 2016», μετά τι θα γίνει;; θα στερέψουν τα Χρυσωρυχεία και μεταλλεία; Είμαστε πρώτοι σε παραγωγή χρυσού, και ευρισκόμαστε σε κατάσταση χρεοκοπίας, με Τρόϊκες & μνημόνια.

Το Bloomberg συνεχίζει να λέει, η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τη Φινλανδία ως η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης, καθώς οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές ξεμπλοκάρουν συμφωνίες που παρέμεναν «στον πάγο» για πολλά χρόνια, λόγω διαφόρων εμποδίων, περιβαλλοντικών κανονισμών, ατολμίας, και διεθνών συμφερόντων!!! Η Φινλανδία λόγω παραγωγής χρυσού έγινε πλούσια χώρα, ενώ η Ελλάς χρεοκόπησε. Όμως οι διάφορες περιβαλλοντικές Μ.Κ.Ο. και οργανισμοί, δεν ενεργοποιούνται για τα πολεμικά χημικά όπλα που προτίθενται οι Κοσμοκράτορες να απορρίψουν στη Μεσόγειο Δυτικά της Κρήτης. Τα καλά και συμφέροντα…..

Για να μη θίξουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!! Η εταιρεία χρυσού El Dorado Corp. αναπτύσσει τέσσερα χρυσωρυχεία εξαγωγής χρυσού, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα τη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης μέχρι το 2016. Όμως οι Έλληνες, κατά διαταγή του ROTHSCHILD, παραμένουμε σε χρεοκοπία, εξαθλίωση, με απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο χρέος. Το χρέος που με τεχνικά κόλπα οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. μας φόρτωσαν δεν είναι βιώσιμο, αφού ανέρχεται σήμερα στο 180% του ΑΕΠ. Για να γίνει βιώσιμο θα πρέπει να «κουρευτεί» από τους Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. Κοσμοκράτορες, στο 90% τουλάχιστον.

Οι εφιάλτες και ορντινάντσες του Rothschild πολιτικοί μας, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων, και ο Ελληνικός Λαός, ας πάει να πνιγεί. Η εταιρεία El Dorado τώρα έχει τρία χρυσωρυχεία, σε τρία διαφορετικά χωριά- μέρη της Χαλκιδικής, και έχει σχέδια να τα κάνει τέσσερα. Στις Σκουριές, στο χωριό Ολυμπία, και στο Πέραμα Χαλκιδικής. Η εταιρεία στοχεύει σε παραγωγή 660.000 ουγκιών χρυσού εφέτος. Όμως οι Έλληνες τελούμε υπό καθεστώς χρεοκοπίας, με ανεργία, μείωση κατά 50% μισθών & συντάξεων, αυτοκτονίες, μνημόνια και νέα μέτρα, λαθρομετανάστες, και ότι κακό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει απομείνει στη κυριότητα του Ελληνικού δημοσίου, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, βρίσκεται σε θησαυροφυλάκιο του Βελγίου, και ήδη έχει διατυπωθεί η απειλή από τους Σιωνιστές παγκόσμιους Επικυρίαρχους τοκογλύφους δανειστές μας, ότι θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή νέου Μνημονίου-νέων μέτρων. Σύμφωνα πάντα με άλλες φήμες, ο χρυσός βρίσκεται υποθηκευμένος σε Αμερικανική τράπεζα, ως υποθήκη για τα δάνεια, και swaps του Ααρών Αβουρί.

Γενικά κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για τη τύχη του χρυσού της Ελλάδος. Οι πολιτικοί μας είναι τόσο ανάξιοι και ανίκανοι, που ούτε το χρυσό δεν μπορούν να φυλάξουν! Ούτε γνωρίζουν που βρίσκεται… Όπως διαχειρίστηκαν το χρυσό, έτσι θα διαχειριστούν και τα πετρέλαια με το φυσικό αέριο. Φτάνει να τους κρατάνε οι ξένοι στην εξουσία!!!

Η αξία των πετρελαίων και φυσικού αερίου που βρέθηκαν στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. υπολογίζονται στα 10 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με υπολογισμούς του Γεωλογικού ινστιτούτου των Η.Π.Α. Είναι πολλά τα λεφτά Έλληνες, για να τα διαχειριστούν αυτοί οι αποτυχημένοι και διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί! Η Ελλάδα είναι μεγάλη και πλούσια! Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα. Μικροί και μίζεροι είναι ΜΟΝΟΝ οι ορντινάντσες των ξένων πολιτικοί μας.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Ανδρέας μάζεψε όλους αυτούς τους πράκτορες του Διεθνούς Σιωνισμού;;; Όλο αυτό το Σημιταριό. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς ηγέτες, που βύθισαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία!!! Οι πολιτικοί μας λένε ότι είναι του «Δημοκρατικού & Συνταγματικού Τόξου». Εσείς θα κρίνετε….

Εάν συνέβησαν αυτά με λαοπρόβλητες κυβερνήσεις, φανταστείτε τι συμβαίνει σήμερα με τους Σαμαρο-Βενιζέλο που τα έχουν δώσει όλα στο ROTHSCHILD.

Ψάχνουμε «ψύλλους στ’ άχυρα», λέει ο Λαός. Πολλοί λένε ότι γιαυτή τη κατάσταση φταίνε οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Προσωπικά το πιστεύω, αλλά φταίμε κι εμείς που τους ψηφίζουμε!!! Οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν σήμερα είναι του τόξου της «Κλεπτοκρατίας & προδοκρατίας».

Γράφει ο διεθνολόγος Αντώνης Ι. Γρυπαίος

ksipnistere.com 12/6/2020

 

 

 

 

Ραγδαία εξέλιξη:

Παρεμβαίνει το Ρωσικό Πατριαρχείο για την Αγιά Σοφιά

Ο εκπρόσωπος του Ρωσικού Πατριαρχείου, δήλωσε ότι οι Ρώσοι πιστοί έχουν ιδιαίτερη σχέση με την Αγιά Σοφιά και δεν...επιθυμεί ένταση. Ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα από το Ρωσικό Πατριαρχείο, που ζητά να μην γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά.
Ειδικότερα ο αρμόδιος για τις εξωτερικές σχέσεις του Πατριαρχείου της Μόσχας Μητροπολίτης Ιλαρίων δήλωσε ότι «πρέπει να αποφευχθούν βήματα που θα θέσουν σε κίνδυνο τις υπάρχουσες ισορροπίες και θα προκαλέσουν περιττή ένταση στις σχέσεις πιστών διαφόρων εθνικοτήτων».
Όπως μάλιστα συμπλήρωσε: «Η σχέση των Ρώσων πιστών είναι ιδιαίτερη με την Αγία Σοφία καθώς εκεί έχει βαπτιστεί η πριγκίπισσα Όλγα της Ρωσίας και η απειλή αλλαγής του καθεστώτος αφορά εκατομμύρια ανθρώπους.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Ερντογάν έδωσε εντολή να αλλάξει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας. Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος προτείνει η Αγία Σοφία να χαρακτηριστεί επισήμως τζαμί, αλλά παράλληλα να κρατήσει και την ιδιότητα του μουσείου, ώστε να είναι επισκέψιμο και από τουρίστες, όπως το Μπλε Τζαμί απέναντι από την Αγία Σοφία, η οποία μετατράπηκε σε μουσείο το 1934.
«Στην Αγία Σοφία μπορεί να διαβάζεται και προσευχή, μπορεί να διαβάζεται και το εδάφιο της κατάκτησης από το κοράνι. Το έθνος μας θα πρέπει να αποφασίσει γι’ αυτό. Η Αγία Σοφία ως τζαμί μπορεί να συνεχίσει να δέχεται τουρίστες. Όπως το Μπλε Τζαμί. Απαιτείται ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό. Κάντε μία έρευνα για την Αγία Σοφία, εξετάστε το και μιλάμε», φέρεται να ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος, αν και επισήμανε ότι «δεν χρειάζονται βιασύνες, πρώτα να διερευνηθεί καλά το θέμα».

Ρωσικό Πατριαρχείο:

Να μην γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά

- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 05/06/2020 | OPEN TV


https://www.youtube.com/watch?v=fEaD7arAf7o&feature=emb_logo

 

 

 

Συνελήφθη το κάθαρμα Bill Gates και η συμμορία του και οδηγούνται σε δίκη

/4/6/2020

Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gate,s Antony Fauci, Who και CDC

Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDC

Η δίκη κατά Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDC.

Η μεγάλη δίκη υπέρ της ανθρωπότητας !

Σας είχαμε γράψει πριν από αρκετό καιρό για την σύλληψη του Bill Gates.

Αυτουνού που σχεδίασε όλη την καταστροφή της ανθρωπότητας, με το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού. Βέβαια όχι μόνο αυτό αλλά, ευθύνεται και για πολλά άλλα.

Πέραν όμως από τον Bill Gates, στο εδώλιο των κατηγορουμένων, θα καθίσει και η σύζυγός του Melinda Gates.

Βέβαια την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 5η του Ιούνη 2020, θα δικαστούν και οι υπεύθυνη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ο γνωστός εθνικός λοιμοξιολόγος των Ηνωμένων Πολιτειών Antony Fauci, αλλά ακόμα και οι υπεύθυνοι από το Κέντρο Λοιμώξεων και Πρόληψης αυτών.

bill gates fauci judgement day 02 - Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDCΟρίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gate,s Antony Fauci, Who και CDC. Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα από το διεθνές δικαστήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μετάφραση.

Υπόθεση #: HRTI-20200427-00008

Ενάγων και εναγόμενοι: Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά Bill Gates, Melinda Gates, Anthony Fauci, Christine Grady, Tedros Adhanom, National Governors Association, CDC, WHO, Bill & Melinda Gates Foundation.

Η ημερομηνία ακρόασης έχει οριστεί για: 5η ημέρα του Ιουνίου 2020, Παρασκευή στις 13:00 UTC -6.

Διεθνής συμβολαιογράφος: Trent Windsley Sailor.

Εισαγγελέας: Adam Samuel Ben-Canaan

** ΣΗΜΕΙΩΣΗ ** Η ημερομηνία αυτής της ακρόασης θα καθοριστεί αργότερα.

Υπόθεση #: HRTI-20200416-00009

Ενάγων και εναγόμενοι: Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά Rothschild Family.

Η ημερομηνία ακρόασης έχει οριστεί για:

Κύριος Διεθνής Συμβολαιογράφος: Adam Samuel Ben-Canaan.

Εισαγγελέας: Christopher Michael Doherty / Michael Adam Fathauer.

Παρακάτω στην εικόνα, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Bill Gates και το ίδρυμά του, από τον οργανισμό τεχνίτης νοημοσύνης του ιδρυτή Cyrus A. Parsa.

Φυσικά εδώ βλέπουμε πληθώρα γνωστών ονομάτων.

bill gates fauci judgement day 04 - Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDCΚατηγορούμενοι από τον οργανισμό τεχνίτης νοημοσύνης του ιδρυτή Cyrus A. Parsa.
Σχετικά με αυτό το έγγραφο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεμερτζής Ιωάννης.  /4/6/2020

 

 

 

 

 

Συγκλονιστική απάντηση Πομάκου στον Φίλη:

Από πού κι ως που μητρική γλώσσα στη Θράκη η τουρκική;

Συγκλονιστική απάντηση Πομάκου στον Φίλη: Από πού κι ως που μητρική γλώσσα στη Θράκη η τουρκική;

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Νίκος Φίλης, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων για το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Παιδείας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δεύτερη γλώσσα που μπαίνει στα νηπιαγωγεία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε διεθνείς μελέτες που αναφέρουν πως μετά τα 6 έτη θα πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά μία άλλη γλώσσα πλην της μητρικής τους.

Με αφορμή αυτές τις μελέτες, ο πρώην υπουργός Παιδείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είπε:

«Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ βάλαμε σε νηπιαγωγείο μητρική γλώσσα. Ήταν στη Θράκη, το οποίο κατήργησε η κυβέρνηση, δυστυχώς, από τα πρώτα μέτρα, μέσα στον εθνικιστικό παροξυσμό της».

«Στα νηπιαγωγεία που πηγαίνει η μειονότητα, τα παιδάκια δεν καταλάβαιναν τίποτα εκεί μέσα και βάλαμε ένα δεύτερο βοηθό στο νηπιαγωγό που ξέρει τη μητρική τους γλώσσα, την τουρκική, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιδάκια επί της ουσίας στη διαπαιδαγώγηση του ελληνικού κράτους», συμπλήρωσε ο κ. Φίλης.

Η απάντηση ενός Έλληνα Πομάκου:
Κύριε φίλη εξακολουθείτε να είστε τουλάχιστον επικίνδυνος για τη Θράκη και την Ελλάδα γενικότερα. Ως Υπουργός ήσασταν εκτός τόπου και χρόνου και παρατηρώ ότι και τώρα κάπως έτσι λειτουργείτε.

Στη Θράκη υπάρχει μια θρησκευτική μειονότητα, η μουσουλμανική η οποία αποτελείται από τρεις εθνοτικές ομάδες, τους Πομάκους,

τους Ρομά και τους τουρκογενείς με τους τελευταίους μάλιστα να είναι το μικρότερο ποσοστό του πληθυσμού της μουσουλμανικής μειονότητας.

Είναι λοιπόν όχι απλά άστοχο αλλά και επικίνδυνο να λέτε πως η τουρκική είναι η μητρική γλώσσα των μουσουλμάνων της Θράκης. Κάθε μια από τις προαναφερόμενες εθνοτικές ομάδες της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη έχει τη δική της μητρική γλώσσα αλλά βλέπω πως τα ψηφαλάκια του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής δε σας επιτρέπουν να πείτε τα πράγματα έτσι όπως είναι.

Αυτός ήσασταν σαν Υπουργός κι αυτός εξακολουθείτε να είστε και ως Βουλευτής. Άγιο είχαν οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον κυβέρνηση κι εσείς δεν είστε πλέον Υπουργός.

Είμαι στη διάθεση σας να το συζητήσουμε εκτενέστερα το θέμα της μητρικής γλώσσας των μουσουλμάνων της Θράκης όποτε θέλετε.

Να θυμάστε όμως πως μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Pomátsi se dúmet Pomátskîy Níko Fíli, na dúmet Túrtskïy.

ΠΗΓΗ: https://thracenews.gr/ Του Σεμπαϊδήν Καραχότζα infognomonpolitics.gr 2/6/2020

 

 

 

 

Βοριδης:

Τα Χριστουγεννα δεν μπορει να γιορταζονται σε δημοσιο χωρο και ακομη, και

ο Σταυρος απ την σημαια πρεπει να αφαιρεθει.....


Ταδε εφη Βοριδης ο "Υπερπατριωτης", ο "Εθνικστης"....

Κι αυτος παιρνει κατι χιλιαδες σταυρους και εκλεγεται βολευτης...
Και περιμενουν καποια προβατα, σωτηρια απ αυτον....
Ειναι χειροτερος κι απ τους Ζαιους...
Αυτοι τουλαχιστον, το λενε φανερα τι ειναι...
Αυτος το παιζει Πατριωτης ομως...
Ξερετε πως λεγεται αυτο;
Δεν το λεω ....ο νοων νοειτω !
Ακουσε τον στο βιντεο, καμαρωστε τον ! ! !

Βορίδης:

Τα Χριστούγεννα δεν θα εορτάζονται σε δημόσιους χώρους

https://www.youtube.com/watch?v=QednXzSIp6A

 

 

 

 

Πάτε καλά ρε;

δέρνετε τον κόσμο επειδή δεν θέλει τους μετανάστες;

Επεισόδια στη Μαλακάσα

- Χημικά στους κατοίκους που διαμαρτύρονται για τα hot spot:

«Είναι υγειονομική βόμβα» (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο, στον παράδρομο  της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του hotspot στη Μαλακάσα, ανάμεσα στην ΕΛ.ΑΣ.  και σε κατοίκους του Δήμου Ωρωπού,  που διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι αποτελεί υγειονομική βόμβα η δομή για την περιοχή, λόγω και του κορωνοϊού.

Οι κάτοικοι θέλησαν να αποκλείσουν προσωρινά την κυκλοφορία στην εθνική οδό, αλλά εμποδίσθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.   Οι κάτοικοι καταγγέλουν χρήση υπερβολικής βίας. 

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 αλλοδαποί.Την περασμένη Κυριακή αλλοδαποί βγήκαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια.

Διαμαρτυρία στα

-HOT SPOT

-στή Μαλακάσα από κατοίκους του Δήμου Ωρωπού-31-5-2020

https://www.youtube.com/watch?v=9oSPbmAO_aw&feature=emb_logo
Οι παράνομοι μετανάστες φαίνεται να έχουν στήσει υπαίθρια μπάρμπεκιου αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο, η οποία έχει κάνει χρήση χημικών
ksipnistere.com 31/5/2020

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ

Οταν ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μοίραζε σανό στους Ελληνες

- "Θα καταψηφίσουμε την συμφωνία των Πρεσπών είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.."

"Θα καταψηφίσουμε την συμφωνία των Πρεσπών είτε τώρα είτε στην επόμενη βουλή.."
Αλλά ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του σήμερα απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι οι βαρύγδουπες δηλώσεις δεν ήταν παρά μόνο μια άκρως τυχοδιωκτική επικοινωνιακή πολιτική σε μια προμελετημένη προδοσία. Τότε το κόμμα του έκανε πλάτες για να περάσει από την Βουλή.
Σήμερα, για να καταψηφίσει πανηγυρικά το αίτημα για άρση της ασυλίας του Α.Τσίπρα και των βουλευτών του.
Αυτά για όσους διατηρούσαν ψευδαισθήσεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα άλλαζε κάτι σχετικά με το Μακεδονικό.

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

"Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία. Είτε τώρα, είτε στην επόμενη Βουλή", ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως πρόκειται για μια "συμφωνία ντροπής για το Σκοπιανό" που "εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας".

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων, πως "αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή".

Μητσοτάκης για Σκοπιανό

Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία ντροπής

https://www.youtube.com/watch?v=MoFBhdtPcwI&feature=emb_logo

ksipnistere.com 29/5/2020

 

 

 


Με νέες θερμικές κάμερες,

drones,

άνδρες των ΜΑΤ και

ολοκλήρωση του φράχτη θωρακίζεται ο Έβρος

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι το προσεχές διάστημα η Τουρκία θα επιχειρήσει να στείλει εκ νέου πρόσφυγες και μετανάστες στη μεθόριο

Με νέες θερμικές κάμερες, drones, άνδρες των ΜΑΤ και ολοκλήρωση του φράχτη θωρακίζεται ο Έβρος

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση για την άμεση περαιτέρω θωράκιση του Έβρου προκειμένου να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιαδήποτε τυχόν παράνομη ενέργεια σχεδιάζει η Τουρκία μετά και το νέο σκηνικό έντασης που δημιουργήθηκε στην παραποτάμια ζώνη.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για σφράγισμα των συνόρων στον Έβρο μέσω της επέκτασης του φράχτη, με τη δημιουργία επιπλέον οχυρωματικών έργων καθώς επίσης και με την αποστολή στην παραμεθόριο 400 ακόμη αστυνομικών.

Παράλληλα επιταχύνεται και ο σχεδιασμός για νέες προσλήψεις 400 ειδικών φρουρών ώστε να ενισχυθούν οι τοπικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου, κατόπιν διαταγής της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. θα μετακινηθούν στον Έβρο για χρονικό διάστημα περίπου ενός μηνός, 125 αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες της βορείου Ελλάδας καθώς επίσης και 280 άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι έχουν ήδη εμπειρία από τα όσα συμβαίνουν στη συνοριογραμμή αφού είχαν συμμετάσχει και στην κρίση του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα άνοιγε τα σύνορά της προς τους πρόσφυγες και μετανάστες που επεδίωκαν να φθάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αστυνομικοί θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία ούτως ώστε να ενισχύσουν της δυνάμεις του Δ' Σώματος Στρατού στις Καστανιές και στις Φέρες που συνήθως δέχονται και την μεγαλύτερη πίεση από τους Τούρκους όταν επιχειρούν να προκαλέσουν επεισόδια. Η διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. είναι ξεκάθαρη. Η ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης γίνεται «στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αποτροπής νέας ενδεχόμενης μαζικής εισόδου παράτυπων μεταναστών στη χώρα».

Στην κυβέρνηση θεωρούν δεδομένο ότι η γειτονική χώρα θα επιχειρήσει το προσεχές διάστημα να στείλει εκ νέου χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγές στα σύνορά ζητώντας τους να περάσουν στην αντίπερα όχθη και αυτό είναι που θέλουν ν' αποτρέψουν στέλνοντας το μήνυμα αυτό ποικιλοτρόπως.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε συγκαταλέγεται και η δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star πως «ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει. Η χώρα έχει κερδίσει ως κεκτημένο τη δυνατότητα να φυλάει τα σύνορά της και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να μπορεί να πετύχει αυτόν τον στόχο».

Το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς από τα τέλη του Μαρτίου, μεσούσης της πανδημίας του κορονοϊού, έχει ξεκινήσει να τοποθετεί νέου τύπου φράγματα και εμπόδια στον Έβρο. Παράλληλα ενισχύθηκε ο φωτισμός τη νύχτα με ακόμη μεγαλύτερους προβολείς ενώ η επιτήρηση γίνεται με νέου τύπου drones και θερμικές κάμερες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του μήνα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε αίτημα στην Frontex ζητώντας να παραμείνουν οι 100 Ευρωπαίοι συνοριοφύλακες που είχαν έρθει στο πλαίσιο της επιχείρησης ταχείας επέμβασης μέχρι και τον Ιούλιο, κάτι που έγινε αποδεκτό.

NEWSBEAST.GR 27/5/2020

Covid-19 -Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

- ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ CABAL,

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ …

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19
του Γιάννη Δεμερτζή

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν στήσει διάφορα τρικ για να χρεώσουν θανάτους και κρούσματα κορωναϊού covid-19.

Το έχουμε δει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Ακόμα και επι πληρωμή σε θύματα που έχουν αποβιώσει από άλλες ασθένειες, αλλά τους χρεώνανε ότι πεθάνανε από κορωναϊό.

Για να μην σας κουράζω, το πρόβλημα είναι το εξής.

Οι κακοί, η Cabal δηλαδή, αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι για τα αίσχη στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι στα τελευταία τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μπλεγμένοι με βαριές κακουργηματικές πράξεις. Από τρομοκρατία, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, παιδεραστία, ανθρωποθυσίες και άλλα πολλά.

Λοιπόν, επειδή από έρευνες που έχουμε κάνει, υπάρχουν πολλοί «μεγάλοι» και στην Ελλάδα, όπως δηλαδή πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άλλοι που, κάναν χρήση αδρενοχρωμίου, πίναν αίμα, βασανίζαν παιδιά, αλλά και πολλοί από αυτούς είναι παιδόφιλοι.

Όπως πλέον μάθαμε, το αδρενοχρώμιο είναι μια ισχυρή ναρκωτική ουσία, η οποία από την μία ανανεώνει τα κύτταρα, (ελιξίριο της νεότητας), αλλά από την άλλη είναι μια τρομερά εξαρτησιογόνα ουσία, η οποία προκαλεί φοβερούς πόνους και αργό θάνατο, όταν λείπει από τους χρήστες της.

to paidomazoma koulis adrenochrome 05 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Marina Abramovic

Να υπενθυμίσουμε πάλι, ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με την επιχείρηση «Καταιγίδα», κατάστρεψε τις αποθήκες και τα εργαστήρια (βασανιστήρια) αδρενοχρωμίου, αλλά όπως επίσης, μόλυνε και αρκετή ποσότητα από αυτό με τον Covid-19 (του Bill Gates, τον θανατηφόρο ιό).

Έτσι, πολλοί από αυτούς τους χρήστες αδρενοχρωμίου, για να μην πεθάνουν, θα πρέπει να λάβουν την δόση τους, αλλά και όσοι πήραν το μολυσμένο, θα πρέπει αναγκαστικά, να κάνουν αλλαγή αίματος, αλλά και αλλαγή οργάνων.

Βέβαια εδώ είναι το μεγάλο μυστικό.

Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αρπάξουν παιδιά και ηλικιωμένους !

Αυτή είναι όλη η ιστορία και για αυτό προσπαθούμε να σας επιστήσουμε την προσοχή.

Πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα, με εντολή της προδοτικής Κυβέρνησης, ξεκινήσαν αιμοδοσίες και εγγραφές για δωρητές οργάνων, με πρόσχημα τους ασθενείς του κορωναϊού.

Εμείς γνωρίζουμε, ότι σε περίοδο καραντίνας από μία πανδημία (όπως μας λένε τα συστιμικά ΜΜΕ και οι «παρα»- νόμοι που ψηφίσανε για τον covid-19), δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία, αλλά και ούτε ο covid-19 θεραπεύεται με μετάγγιση αίματος, λόγο του ότι είναι μια γρίπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δείτε πόσο καλό κάνουν τα εμβόλια που προτείνουν τα ΜΜΕ στα μωρά.

Άρα τι ; Την απάντηση σας την δώσαμε.

Μήπως θέλουν να μαζέψουν παιδιά, για αίμα, αδρενοχρώμιο, όργανα ;

Είδαμε και στην Λάρισσα τι έγινε με τα παιδιά των Ρομά, που τα βγάλαν οι κρατικοί γιατροί ότι ηταν θετικά στον Κορωναϊό και στείλαν την κλούβα να τα μαζέψουν. Ευτυχώς οι γονείς τους ενήργησαν έξυπνα και τα πήγαν σε ιδιωτικούς γιατρούς, όπου με εκείνα τα τέστ, βγήκαν αρνητικά. Έτσι ξεσκέπασαν την βρωμιά του κράτους.

Να μην αναφέρουμε τα περιστατικά με τα «σφραγισμένα» φέρετρα, που δεν ξέρουμε αν έχουν πτώμα μέσα. Να μην αναφέρουμε ότι δεν αφήνουν να δείς τον νεκρό από covid-19 ή να τον κηδέψεις.

Αυτούς όλους τους εξαφανίζουν.

Περιστατικά στα νοσοκομεία ; Ουκ ολίγα. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.

Επειδή δεν πήραν τις ποσότητες που υπολογίζανε, στήνουν τον δεύτερο γύρο;

Το παιδομάζωμα !

Για ποιο λόγο να ανοίξουν τα σχολεία, εν μέσω μιας πανδημίας ;
Δεν προέχει η ασφάλεια των παιδιών και οι ζωές τους ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν στα σπίτια τους και να φυλάγονται ;
Άλλωστε γίνονται και μαθήματα, μέσω ίντερνετ, τηλεδιασκέψεις και άλλα.

Γιατί όμως ;

Μήπως «βγάλουν» και κανένα «τυχαίο» κρούσμα σε σχολεία, και με την μέθοδο της «ιχνηλάτησης», αρχίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο 4682/2020 για τον κορωναϊό ;

Δεν πάει το μυαλό σας πουθενά ;

Δείτε τι σκεφτήκανε να κάνουν.

Ήρθε το εγκληματικό κράτος και έδωσε μια υπεύθυνη δήλωση στα σχολεία, για να την υπογράψουν οι μαθητές που δεν θέλουν οι γονείς τους να τους στείλουν στο σχολείο, για διάφορους λόγους, με το πρόσχημα, να μην χάσουν την χρονιά από απουσίες.

Παρακάτω η εκπομπή του Βιοϊατρικού Εργαστηριακού Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου για το θέμα με την ύποπτη υπεύθυνή δήλωση.

Ακούστε από εδώ.

to paidomazoma koulis adrenochrome 02 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Ν.4682/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! – ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !

Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Νόμος για covid-19 4682-2020 Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, εάν το δηλώσατε ψευδώς κατηγορήστε με 3 μήνες φυλάκισης, ενώ εάν υπογράψετε για “τρίτο” έως 10 χρόνια φυλάκιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ

Πανος Σκαρλάτος Ειδικός Εργαστηριακός Υγείας MLAs. BLS.MLS.CLS κάτοχος πιστοποίησης ιδιωτικής έρευνας και υπηρεσιών ασφαλείας με ειδική γνώση στο Ποινικό Δίκαιο.

Επίσης, κατέχω βασικά στοιχεία Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας. Επιπλέον, έχοντας προσεγγίσει Στοιχεία των Εγκληματολογικών Επιστημών είμαστε ικανοί να κατανοούμε παράγοντες όπως, προδιάθεση για έγκλημα, ευκαιρία λόγω τρωτοτήτων. Γνωρίζω τους τρόπους ενέργειας κατά είδος εγκλήματος, στοιχεία ειδικών εγκλημάτων και στάδια πραγμάτωσής τους και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν «πρόδρομα σημεία» και να δράσω προληπτικά, τηρώντας παράλληλα τις αρχές προστασίας του τόπου εγκλήματος ή συμβάντος και να συνεργάζομαι αποτελεσματικά με τους ειδικούς της δημόσιας δύναμης.

Επίσης κατέχω στοιχεία που αφορούν στη διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, την επιθετικότητα αλλά και την ψυχολογία του ιδίου του εργαζομένου ως Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:

(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,
(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου,
(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου,
(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

E 3 Απριλίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 76
1293 1294 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος A’ 76/03.04.2020
φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων,
(ζ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, καθώς και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού,
(η) στην προσωρινή επιβολή μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μέσων μεταφοράς εντός της επικράτειας,
(θ) στην προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον σε ομάδες προσώπων προς αποφυγή ενεργειών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη διάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού ευρύτερων ομάδων προσώπων δύναται να προσδιορίζεται με αναφορά σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Στα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δύνανται να επιβάλλονται και τα υπό περιπτώσεις (α) και (β) μέτρα.
Κατά την επιβολή των μέτρων επιλέγεται από τα αρμόδια όργανα το ηπιότερο δυνατό για την εκπλήρωση του σκοπού του, υπό το πρίσμα της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας.

Κατεβάστε από εδώ το ΦΕΚ του Νόμου για covid-19 4682/2020.

Μπά μπά… τι έχουμε εδώ ;

to paidomazoma koulis adrenochrome 04 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Αιμοδοσίες για Covid-19 ΄Χμμ.. Έλλειψη αίματος ε ;

 

to paidomazoma koulis adrenochrome 06 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. to paidomazoma koulis adrenochrome 07 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας. to paidomazoma koulis adrenochrome 08 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19
Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.
to paidomazoma koulis adrenochrome 09 - Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19
Το Αδρενοχρώμιο, το ελιξίριο της νεότητας.

ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ 15 05 2020


https://www.youtube.com/watch?v=G4RkysRmXVk&feature=emb_logo

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ.


https://www.youtube.com/watch?v=hy5KqtBE_Ms&feature=emb_logo

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ . ΘΥΜΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ


https://www.youtube.com/watch?v=LC8JzfFa0hw&feature=emb_logo
Δεμερτζής Ιωάννης
24/5/2020

Η Τσεχία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και

άλλων χριστιανικών πληθυσμών

Η Τσεχία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και άλλων χριστιανικών πληθυσμών
(Φωτ.: armenpress.am) skal

Με ένα ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης,

η Γερουσία της Τσεχίας αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων

από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά και ότι τα εγκλήματα των Ναζί

κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ουσιαστικά αναγνωρίζονται τα εγκλήματα

κατά της ανθρωπότητας που έγιναν κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων.

Σε ό,τι αφορά στη Γενοκτονία των Αρμενίων, πρόκειται για τη συνέχεια του ψηφίσματος που υιοθετήθηκε

από την Κάτω Βουλή τον Απρίλιο του 2017, και στο οποίο γίνεται σαφής αναφορά και στη

«γενοκτονία και άλλων θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων

της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Είναι αξιοσημείωτο ότι για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια το Κοινοβούλιο της

Τσεχίας αναγνωρίζει επισήμως τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη διεθνή αναγνώριση.

Καλούμε και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ΕΕ να πράξουν το ίδιο»,

δήλωσε ο Χαρούν Σιρινιάν, υπεύθυνος Τύπου της Ευρωπαϊκής Αρμενικής Επιτροπής

για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία (European Armenian Federation for Justice and Democracy – EAFJD).

http://www.pontos-news.gr/article/209653/i-tsehia-anagnorise-ti-genoktonia-ton-armenion-kai-allon-hristianikon-plithysmon

Αρμενία - Αρμενικό Ζήτημα 23 Μαΐου 2020

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

– Οι Μπίλ Γκεϊτς, Δρ. Φάουτσι & Big Pharma

έχασαν μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ – Οι Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma έχασαν μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου

https://www.youtube.com/watch?v=G7A2jTfyv3k&feature=emb_logo

VICTORY
– Οι Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma
έχασαν μια μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ.
Τέλος ο Βασιλάκης Gates.
Φαλίρισε
. Μην φοβάστε πια τον μπαμπούλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ !
Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.

Greek News On Demand 22/5/202020

 

 

 

 

Kαθηγητής Μάζης:

«Αν συνηθίσουμε το λαθρομεταναστευτικό, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε»

O καταξιωμένος καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης,

χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για το λαθρο-μεταναστευτικό μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «αν το συνηθίσουμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητή:

ΜΑΖΗΣ: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει


https://www.youtube.com/watch?v=20rbiLgk9t0&feature=emb_logo

Hellas-now.com 19/5/2020

 

 

 

Μπήκε στην αρένα με ποντιακή λύρα,

έδειρε τον Τούρκο και αφιέρωσε τη νίκη στη Γενοκτονία των Ποντίων (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενα παλιό βίντεο με τη μεγάλη νίκη του Ιωάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος επικράτησε του Τούρκου αντιπάλου του και το αφιέρωσε στη Γενοκτονία των Ποντίων...

Υπό τους ποντιακούς ήχους και ρυθμούς, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο Ιωάννης Αρζουμανίδης, ο κορυφαίος Έλληνας heavyweight έκανε την είσοδό του στο οκτάγωνο του «GFC 8» το Σάββατο στην PAOK Sports Arena.

Μετά το τελείωμα με γροθιές στο έδαφος στον Τούρκο Mehmer Ozer, ο «R-ZOO» συγκίνησε ιδιαίτερα όσους βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο στάδιο αφιερώνοντας την νίκη του στη Γενοκτονία των Ποντίων.

Γιάννης Αρζουμανίδης :

"Αφιερώνω τη νίκη με τον Τούρκο στη γενοκτονία των Ποντίων''

https://www.youtube.com/watch?v=z9nffsq3-BA&feature=emb_logo

Τους καθίζει στο σκαμνί ο Τράμπ:

Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, Τζο και Χάντερ Μπάιντεν, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Σόρος ! ! !

1252020


Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών. Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του

Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος

και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gates Microsoft και του Zuckenberg. Η λίστα περιλαμβάνει κινεζικές εταιρείες Huawei και Alibaba, καθώς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.

Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας. Ο Parsa διερευνά περίπλοκες έννοιες βιο-ψηφιακών δικτύων, υβριδικών πολέμων και βιολογικής τρομοκρατίας εδώ και 20 χρόνια. Πρόσφατα, δημοσίευσε στοιχεία έρευνας που προειδοποιούν για την απειλή που δημιουργεί η πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με την τεχνητή νοημοσύνη, τη στρατιωτική ρομποτική, το δίκτυο 5G και τη βιο-τεχνολογία.

Η αγωγή, την οποία κατέθεσε για να αποτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητας, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τρέχουσες τεχνολογικές και βιολογικές απειλές, που εξαπλώνονται από την Κίνα, το Ιράν και τις ΗΠΑ «βαθιά κατάσταση».

Ο Parsa υπέβαλε την αγωγή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όπου κατατέθηκε με τον αριθμό 3: 19-cv-02407-CAB-AHG. Ο Ομπάμα, η Κλίντον, οι Γκέιτς, ο Σόρος και άλλοι είναι ύποπτοι για κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, κυβερνητικής, ρομποτικής, τεχνολογίας βιομετρικών ταυτοποίησης, βιο-μηχανικής, βιοτεχνολογίας, 5G και 6G τηλεπικοινωνιακών δικτύων και κβαντικής τεχνολογίας υπολογιστών, που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, μια ομάδα πολιτικών και εταιρειών υποπτεύεται ότι προδίδει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Η προδοσία, οι ανατρεπτικές δραστηριότητες και οι απειλές για την ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν με τη μεταφορά τεχνολογίας βιο-όπλων στην Κίνα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βιοτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Κατηγορούνται ότι έχουν πραγματοποιήσει βιο-ψηφιακή κοινωνική μηχανική χρησιμοποιώντας ανθρώπινα βιομετρικά και τεχνητή νοημοσύνη. Κατάχρηση κωδικών αναγνώρισης και αλγορίθμων που συλλέχθηκαν με παράνομα ιδιωτικά βιομετρικά δεδομένα, παραβιάζοντας έτσι ολόκληρο το σώμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για γενοκτονία ενάντια στις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες, τις θρησκευτικές διακρίσεις και την επιρροή των μέσων ενημέρωσης, που επέτρεψαν τη λογοκρισία «ακατάλληλων» απόψεων μελετητών και πολιτικών, ακόμη και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο έλεγχος των πληροφοριών επιτρέπεται για δημόσιο έλεγχο.

Με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών, νευρωνικών δικτύων και βιοχημείας, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν και ανέπτυξαν τεχνολογίες xenobots για πειράματα βλαστικών κυττάρων και ρομποτικής, με στόχο την αναβίωση εξωγήινων μορφών ζωής που μπορούν να μεταλλαχθούν ή να προγραμματιστούν για τη διάδοση ασθενειών που θα απειλούσαν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους, με εκατομμύρια τρόπους.

– Με την κατάχρηση της βιοτεχνολογίας, όλες οι εταιρείες και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω, προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με την επιθυμία να δημιουργήσουν τεχνητή ανώτερη νοημοσύνη και να επαναπρογραμματίσουν τους ανθρώπους, για να καταστρέψουν την ελεύθερη βούλησή τους, με απώτερο στόχο την πρόκληση πολέμων μεταξύ χωρών και τη χρήση ιών και πολλών άλλων τρόπων για να καταστρέψουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ (και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω) με αμελή, ανίκανο και ύπουλο τρόπο επέτρεψαν στην Κίνα και τις εταιρείες της να κατέχουν ή να κλέψουν, βιο-τεχνολογία, κβαντική τεχνολογία, βιομετρικές, τεχνολογία τσιπ, 5G, τεχνολογία πολεμικών πλοίων, διαστημικές και άλλες τεχνολογίες, καθώς και ιδιωτικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους Αμερικανούς επιχειρηματίες, ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρουν το έργο όλων των Αμερικανικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας – αναφέρεται στην αγωγή, η οποία περιελάμβανε περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως από τον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.

Μεταφέροντας σύγχρονες τεχνολογίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Οι κινεζικές αρχές χρησιμοποίησαν την προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν βιομετρικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση, την παρακολούθηση, το κυνήγι, την καραντίνα, τη σύλληψη, τα βασανιστήρια. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές βασανίζουν τους πολίτες τους, δημοκρατικούς ακτιβιστές, ακατάλληλους επιστήμονες, καθηγητές, δικαστές και δημοσιογράφους, θρησκευτικές κοινότητες όπως ο χριστιανισμός, εθνοτικές ομάδες μειονοτήτων όπως οι Ουιγούροι και οι Θιβετιανοί, καθώς και όλα τα άλλα άτομα, που παρενοχλούν τις αρχές από την κατάσταση της τέχνης για οποιονδήποτε λόγο. Το κινεζικό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία βιομετρικών όπλων που απειλούν την ασφάλεια ολόκληρου του πλανήτη.

Κατά παράβαση των εθνικών και διεθνών νόμων, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν την τεχνολογία για την παραγωγή σύγχρονων μη συμβατικών όπλων. Με τη μεταφορά αυτής της στρατιωτικής τεχνολογίας στην Κίνα, προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Ιράν έχει αγοράσει τεχνολογία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Κίνα.

Η ιρανική κυβέρνηση, η στρατιωτική και η θρησκευτική ολιγαρχία χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να διαδώσουν τα δικά τους συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, αλλά και προς τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο του ιρανικού λαού. Μέσω της Huawei, η Κίνα, σε συνεργασία με το Ιράν, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα 5G, το δαχτυλίδι του οποίου πρέπει να συνδέει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Σε αυτό το έργο, η Huawei συνεργάζεται με πολλές σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας της Δύσης.

Για να πραγματοποιήσουν τα συμφέροντά τους, οι κατηγορούμενοι εξασφάλισαν την υποστήριξη πολιτικών ομάδων, μη κυβερνητικών ενώσεων, ιδρυμάτων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μέσων ενημέρωσης.

Οι κατηγορούμενοι Ομπάμα, Πελόσι, Σούμερ, Κλίντον, Σόρος, Γκέιτς, Μπάιντεν και πολλοί άλλοι δημιούργησαν πολιτικές συγκρούσεις και ξεκίνησαν κατηγορίες, με τις οποίες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του. Παρακωλύοντας το έργο των κρατικών θεσμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εμφύτευση και η τοποθέτηση λανθασμένων πληροφοριών, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες διαφόρων «ειδικών» για να προωθήσουν τις ιδέες τους. Μέσα από τα ιδρύματα Soros, Rockfield και Gates, έχουν προσλάβει ανίκανους αναλυτές στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Σάντα Μόνικα και σε όλο τον κόσμο. Χρηματοδότησαν έργα που κάλυπταν όλους τους κινδύνους που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία και που θα μπορούσαν να απειλήσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Οι «ειδικοί» που πληρώθηκαν με ακρίβεια προκάλεσαν διεθνείς συγκρούσεις προκειμένου να εμφανιστούν στις ζώνες που απειλούνται με εξαφάνιση ως σωτήρες, να αλλάξουν το πολιτιστικό μοντέλο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες του έργου τους.

Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα πολυμέσων που περιελάμβανε Facebook, Google, Alphabet και άλλες εταιρείες. Με τη σύνδεση μέσω Διαδικτύου και βιο-ψηφιακών δικτύων, δημιουργήθηκε μια ανύπαρκτη εικονική πραγματικότητα.

Η προηγμένη τεχνολογία επέτρεψε την προσάρτηση ιδιωτικών δεδομένων των χρηστών αυτών των δικτύων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη χειραγώγηση, τον επαναπρογραμματισμό, την πλύση εγκεφάλου και την κοινωνική μηχανική, και τελικά για την πολιτιστική γενοκτονία, τη δίωξη, τη σύλληψη και τη δολοφονία ανθρώπων που αντιτίθενται στους δημιουργούς βιο- ψηφιακή τεχνητή νοημοσύνη, συνδεδεμένη με δίκτυα 5G και 6G και άλλα κέντρα εντολών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google δημιούργησε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε δεδομένα από όλο τον κόσμο, για άτομα και όλες τις οντότητες που χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο. Η Google έχει πρόσβαση σε όλα όσα έχουν ρυθμιστεί στο διαδίκτυο μέσω του συστήματος AI (τεχνητή νοημοσύνη). Η επιτάχυνση της ροής πληροφοριών μέσω δικτύων 5G θα επιτρέψει όλες τις μορφές κακοποίησης, από τον συνεχή έλεγχο του πληθυσμού με βάση τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται έως τη φυσική δύναμη.

Η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει τις βλάβες ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε οποιαδήποτε οντότητα με την υποστήριξη γενετικών αλγορίθμων. Η Google βοήθησε την Κίνα να τελειοποιήσει προηγμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία η κινεζική κυβέρνηση χρησιμοποιούσε για όπλα.

Η Deep Mind AI έκανε κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν απαραίτητοι για την επεξεργασία των δεδομένων που αποκτήθηκαν μέσω της Google. Σύμφωνα με τον Elon Musk, αυτή η εταιρεία επιτάχυνε την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Deep Mind πέρασε αυτή την τεχνολογία στους Κινέζους. Η Neuraling και η Elon Mask δημιούργησαν ένα έργο που καθιέρωσε μια σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή, με στόχο την κατασκευή cyborgs. Ο Elon Mask είναι ιδιοκτήτης του Space X και της Tesla.

Η Tesla απέρριψε τις συστάσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης να μην συνεργαστεί με την Κίνα και συμφώνησε να συνεργαστεί με κινεζικές εταιρείες, που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εκμετάλλευση «ανθρώπινων οργάνων». Τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν 60.000 έως 100.000 μη εγγεγραμμένες μεταμοσχεύσεις κάθε χρόνο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κίνα.

Η εμπορία οργάνων, που ελέγχεται από τις κινεζικές αρχές, περιλαμβάνει την Amazon, η οποία πουλά στην Κίνα διάφορους τύπους συσκευών και εξαρτημάτων που απαιτούνται σε αυτόν τον «κλάδο». Ο Bill Gates και η εταιρεία του Microsoft συμμετέχουν επίσης στις αμφισβητούμενες υποθέσεις των κινεζικών αρχών. Ο Γκέιτς βοήθησε τους Κινέζους να διαδώσουν τα βιομετρικά μοντέλα τους σε όλο τον κόσμο και δεν ενημέρωσαν το κοινό ότι η τεχνολογία της θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές της Microsoft.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ύποπτος ότι επιτρέπει, εν γνώσει του στην Κίνα και τις εταιρείες της, να αποκτήσουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο Ομπάμα προώθησε προσωπικά την Google και τον Eric Schmidt, οι οποίοι βοήθησαν το κινεζικό σύστημα να κυνηγήσει, να κακοποιήσει και να σκοτώσει Κινέζους πολίτες και να προκαλέσει συγκρούσεις στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα αποδυνάμωσε το FBI, τη CIA, την NSA και τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Αν και είχε πληροφορίες ότι οι κινεζικές αρχές διώκουν και σκότωσαν μαζικά μέλη πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων και ότι είχαν οργανώσει το διεθνές εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, δεν έκανε τίποτα για να τους αποτρέψει. Ο Ομπάμα επέτρεψε στον αναπληρωτή του Τζο Μπάιντεν να πάρει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους.

Οι ίδιες πράξεις κατά των Αμερικανικών συμφερόντων και της ασφάλειας, κατηγορούνται η Χίλαρι Κλίντον, η Νάνσυ Πελόσι και ο Τζον Μπρέναν. Συμμετείχαν στη μεταφορά τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης σε κινεζικές εταιρείες, οι οποίες την χρησιμοποίησαν για την ανάπτυξη έργων, για την παραγωγή drone, πολεμικών πλοίων, τσιπ και δακτυλικών αποτυπωμάτων F 35, καθώς και διαστημικής τεχνολογίας. Οι πολιτικές δραστηριότητες αυτής της ομάδας εξασθένησαν την ικανότητα της κυβέρνησης Τραμπ να αντιταχθεί στην Κίνα. Είναι ένοχοι γιατί θέτουν σε κίνδυνο την Αμερικανική ασφάλεια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορείται για προδοσία, επειδή χρηματοδότησε κινήσεις που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα της Αμερικανικής κυβέρνησης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του. Ο Soros χρησιμοποίησε υπεράκτια εταιρεία για να χρηματοδοτήσει μια πολυεθνική εκστρατεία, με την οποία αποδυνάμωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης Trump να αποτρέψει τον κίνδυνο από την Κίνα, όπως η εξάπλωση του ιού της κορώνας.

Επίσης, το Rockefeller Foundation έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται με επικίνδυνα βιοτεχνολογικά έργα. Με αυτόν τον τρόπο, υπονομεύθηκαν οι δραστηριότητες του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου για την πρόληψη καταχρήσεων κατά των διώξεων των Κινέζων πολιτών, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών. Είναι ένοχοι για προδοσία και συνενοχή στη γενοκτονία.

Το αρμόδιο δικαστήριο υποχρεούται να τιμωρήσει όλους τους κατηγορούμενους σύμφωνα με το νόμο. Οι εταιρείες και τα άτομα πρέπει να υποχρεωθούν να αποκαταστήσουν και να καταβάλουν οικονομική αποζημίωση.

Η αγωγή υπογραμμίζει την ανάγκη κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ομπάμα, Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόσι, Μπιλ Γκέιτς και  Microsoft, CNN, Anderson Grope, Times Magazine, New York Times, Washington Post, MIT και Harvard, George Soros, τα ιδρύματα και την εταιρεία του, τον Mark Zuckenberg και το Facebook του, καθώς και το Google, το Amazon και όλους τους άλλους υπόπτους.

Το δικαστήριο της Καλιφόρνια, αφού αναλύσει τις απαντήσεις των κατηγορουμένων, αναμένεται να κινήσει διαδικασία που θα οδηγήσει τους κορυφαίους σκιώδεις κυβερνήτες στον πάγκο των κατηγορουμένων.

Share this: elamefora 12/5/2020

Οργή στην Αυστραλία:

“Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!”

– Δέκα συλλήψεις στη Μελβούρνη (VIDEO)Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη κατά των περιορισμών που έχουν υιοθετηθεί με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας covid-19, με κάποιους διαδηλωτές να καταγγέλλουν τη συνωμοσία της κυβέρνησης για να ελέγξει τους πολίτες....

Περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο κοινοβούλιο της Βικτόρια, μια πολιτεία της Αυστραλίας που καθυστέρησε να άρει τους περιορισμούς εξαιτίας της εμφάνισης νέας εστίας της covid-19 σε ένα σφαγείο της Μελβούρνης.

“Πολεμήστε για τα δικαιώματά σας και τις ελευθερίες σας”, έγραφε ένα πανό, ενώ κάποιοι διαδηλωτές φώναζαν οργισμένα συνθήματα κατά του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς: “Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!”.

Ο Φάνος Παναγίδης, 37 ετών, δήλωσε ότι είναι αγανακτισμένος που η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρουσιάζει την covid-19 ως πανδημία, καταγγέλλοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να ελέγξει τους πολίτες.

Η Αυστραλία έχει καταγράψει περίπου 7.000 κρούσματα του κορωνοϊού και λιγότερους από 100 θανάτους. Η χώρα δέχεται επαίνους για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που υιοθέτησε με στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βικτόρια δήλωσε ότι έγιναν 10 συλλήψεις στη διάρκεια της σημερινής διαδήλωσης, κυρίως για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης και σε κάποιες περιπτώσεις για παραβίαση της καραντίνας.

“Τρεις από τους συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού “, πρόσθεσε η ίδια.

Ο αρμόδιος δημόσιας υγείας της Αυστραλίας Μπράντον Μέρφι επέκρινε “το εύρος της ανόητης παραπληροφόρησης που κυκλοφορεί” και κυρίως τα σχόλια που συνδέουν τον κορωνοϊό με τητεχνολογία 5G.

BREAKING: Arrests and injuries as coronavirus and 5G protest turns ugly | 7NEWS

https://www.youtube.com/watch?v=jhKcIHzprMw&feature=emb_logo

πηγή πηγή στις Μαΐου 10, 2020


Ξέσπασμα Νοσοκόμας της Νεβάδας στη Νέα Υόρκη:

Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους

– δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία(Βίντεο)


Μια νοσοκόμα που έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών με COVID-19 βγήκε δημόσια, περιγράφοντας τη φρίκη που βλέπει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς...

Η Nicole Sirotek αναφέρεται ότι είναι από τη Νεβάδα και εξέφρασε τις απογοητεύσεις της σε μια εκπομπή στο Facebook Live, προφανώς την Κυριακή, 3 Μαΐου. Το βίντεο και η σελίδα του στο Facebook φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το Facebook τη Δευτέρα το πρωί, αν και το βίντεο έχει εμφανιστεί αλλού.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ισχυρίζεται:
«Κανείς δεν ακούει. Δεν τους νοιάζει τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους δίνουν σκόπιμα την διάγνωση του Covid 19, ναι αυτό τους κάνουν άσχετα αν πάσχουν από άλλα νοσήματα . Έρχομαι κυριολεκτικά εδώ κάθε μέρα και τους βλέπω να τους σκοτώνουν. «

Εξηγεί ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο νοσοκομείο της, ισχυρίζεται ότι είναι «καταδικασμένοι να γραφτούν-χαρακτηρίζονται ως ασθενείς COVID, αλλά ότι δεν πεθαίνουν από το COVID, αλλά από κακή ιατρική περίθαλψη.
Ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που προσπαθεί να υποστηρίξει τους ασθενείς της επειδή λαμβάνουν κακή ιατρική περίθαλψη, τότε εκχωρούν εκ νέου τον ασθενή σε κάποιον άλλο.

Επειδή οι ασθενείς της είναι μειονότητες, Λατίνοι στο πρώτο νοσοκομείο που βρισκόταν, και Μαύροι στην τρέχουσα αποστολή της, προσπάθησε ακόμη και να απευθυνθεί σε ομάδες υπεράσπισης που ειδικεύονται στην υποστήριξη αυτών των μειονοτικών ομάδων, αλλά κανείς δεν φαίνεται να θέλει να ακούσει αυτήν.

Το 100% των ασθενών της πέθανε και καθιστά σαφές ότι παρόλο που δεν είναι γιατρός, είναι σίγουρη ότι αυτοί οι ασθενείς δεν λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία που τους αξίζει.

Ισχυρίζεται ότι έχει ακόμη ανατεθεί να φροντίζει ασθενείς που είναι ήδη νεκροί, επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν χρησιμοποιεί καν στηθοσκόπια μιας χρήσης για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

Συγκρίνει στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε σε αυτό το νοσοκομείο με τη ναζιστική Γερμανία στο παρελθόν:
«Αυτό θα είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορώ να το συγκρίνω . Είναι σαν να ήμασταν στη ναζιστική Γερμανία και ήταν σαν να πήγαμε τους Εβραίους να τους βάλουν σε θάλαμο φυσικού αερίου.

Είμαι εκεί που όλοι με λένε , «, αυτό δεν είναι καλό, αυτό είναι κακό, αυτό είναι λάθος, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό.»
Στη συνέχεια, όλοι μου λένε «μείνετε εκεί, κάνετε εξαιρετική δουλειά, δεν μπορείτε να σώσετε όλους. Είστε καταπληκτικοί, είστε υπέροχη νοσοκόμα. » τι ειρωνεία που να μάθαιναν όλοι την αλήθεια τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο και πώς κοροϊδεύουν όλοι την ανθρωπότητα με έναν ιό που είναι HOAX !!!!

Nicole Sirotek
δείτε το βιντεο
Ξυπνήστε και αντισταθείτε όσο έχετε χρόνο ακόμα γιατί σας περιμένουν μαύρες ημέρες τον Οκτώβριο που ετοιμάζονται να σας ξανακλείσουν και πάλι στα σπίτια σας. Μόνο που αυτήν την φορά τα οργάνωσαν καλύτερα και θα βγαίνετε μόνο με έναν όρο: ή θα κάνετε το εμβόλιο και το σφράγισμα η θα σας αφήσουν στο έλεος κλειδωμένοι και απομονωμένοι.

Nicole Sirotek


https://www.youtube.com/watch?v=CvhTQV5FNUE&feature=emb_logo
.nikosxeiladakis.gr   πηγή πηγή στις Μαΐου 09, 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:

Ατελείωτα τα ποσά από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους λοιμωξιολόγους

- αποκαλυπτικά έγγραφα

Όπως είχε υποσχεθεί το Crashonline.gr συνεχίζει την δημοσίευση του τόμου και του πλήθους των ποσών που φεύγουν από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς όλα τα μέλη της επιτροπής για τον κοροναϊό, φυσικά για κλινικές μελέτες, έρευνες, δωρεές και επιχορηγήσεις. Τα ποσά είναι ατελείωτα που καταγράφουν όμως διάφορες αμοιβές των λοιμωξιολόγων από όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες. Βέβαια αυτά τα λεφτά δεν έχουν δοθεί κάτω από το τραπέζι, είναι όλα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Ωστόσο αυτό δείχνει ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας έχουν οικονομική σχέση με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Με αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες που αύριο θα μας δώσουν το εμβόλιο ή την συγκεκριμένη θεραπεία των φαρμάκων που παράγουν οι ίδιες. Ας θυμηθούμε ότι το 2009 η χώρα αγόρασε μερικά εκατομμύρια εμβολίων για την προηγούμενη πανδημία του H1N1 και τελικά μόλις 300.000 εμβόλια χρησιμοποιήθηκαν. Είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτήματα αν ο φόβος που κάλυψε την κοινωνία μας και η καραντίνα έπρεπε να συμβούν σε τέτοιο βαθμό ενώ προκύπτουν και ερωτήματα εάν αυτοί που την πρότειναν και την επέβαλλαν δεν είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους συμφέροντα και όχι την προστασία των πολιτών.

Δείτε χαρακτηριστικά το επόμενο κύμα των διάφορων χρηματοδοτήσεων σε μέλη της επιτροπής όπως οι κ. Τσιόδρας, Σύψας κλπ.:
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ksipnistere.com 7/5/2020

 

 

 

 

Μπαζώνουν με επικίνδυνες ουσίες το πολύτιμο υποβρύχιο οικοσύστημα

μεταξύ Αττικής και Αίγινας

- Νεκρώνουν τον Σαρωνικό

Ένα πρωτοφανές έγκλημα συμβαίνει (εκ νέου) στον Σαρωνικό καθώς μπαζώνουν με επικίνδυνες ουσίες το πολύτιμο υποβρύχιο οικοσύστημα μεταξύ Αττικής και Αίγινας όπου βρίσκεται και ο βασικός ψαρότοπος από τον οποίο τρέφεται όλη η Αθήνα.

Για όποιους γνωρίζουν τη νότια Σαλαμίνα τα νερά από εκείνη την μεριά του νησιού είναι πεντακάθαρα (μιλάμε για τους οικισμούς Περιστέρια, Φάρο, Κολώνες) και γεμάτα φρέσκο ψάρι.

Το εξωφρενικό είναι ότι οι ζοφερές αυτές ενέργειες ξεκίνησαν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έχει αποτελέσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για «ξεκαθαρίσματα» (σημειώνεται πως και οι μεταφορές παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα έγιναν εν μέσω πανδημίας όταν οι πολίτες καθόντουσαν «φρόνιμα» στα σπίτια τους).

Ο Σαρωνικός λόγω της πλήρους λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού των Αθηνών είχε καθαρίσει σε εξαιρετικό βαθμό τα τελευταία 20 χρόνια.

Ιδιαίτερη ανησυχία για δραματικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, προκαλεί η διαδικασία απόρριψης χιλιάδων τόνων τοξικού ιζήματος από τον πυθμένα του λιμανιού του Πειραιά. Το ίζημα αυτό χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο υλικό, καθώς περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις από πολυάριθμες τοξικές ουσίες.

Για παράδειγμα, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την περιοχή των βυθοκορήσεων, το αποδεδειγμένα καρκινογόνο βενζο(a)πυρένιο (BaP) έχει καταγραφεί σε ιδιαίτερα υψηλές συγκεντρώσεις, 15620% περισσότερο από τις τιμές που καταγράφονται στην ανοικτή θάλασσα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου δεν έχει ακόμα εγκριθεί, οι εργασίες για την επέκταση της νότιας πλευράς του λιμανιού ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου και εν μέσω περιορισμών λόγω Covid-19 όπως καταγγέλλει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» και αναδημοσιεύει το salamina-press.

Όπως καταγράφεται από συνεργάτες του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία βυθοκόρησης και απόρριψης του θαλάσσιου ιζήματος, ενώ σύμφωνα με την ΜΠΕ που έχει υποβληθεί προς τις αρμόδιες αρχές, ο ανάδοχος του έργου προγραμματίζει να αντλήσει από το λιμάνι του Πειραιά και να απορρίψει στον Σαρωνικό, τουλάχιστον 620.600m3 βυθοκορημάτων!

Το σημείο όπου απορρίπτεται αυτό το τοξικό υλικό κατά τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι γνωστό, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών φορέων πολιτών, οι φορτηγίδες και τα ρυμουλκά που το μεταφέρουν, κινούνται παράτυπα στον Σαρωνικό, έχοντας κλειστό το σύστημα παρακολούθησης AIS (Automatic Identification System), το οποίο είναι υποχρεωτικό να εκπέμπεται από όλα τα πλοία.

Πολλά είναι αυτά που λέγονται αναφορικά με το συνολικό αποτύπωμα και τον τρόπο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου για την επέκταση του λιμανιού του Πειραιά, αλλά αυτό είναι μία συζήτηση στην οποία συμμετέχουν πολυάριθμοι φορείς της κοινωνίας των πολιτών και οι αρχές του Πειραιά. Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», όπως αναφέρει, οφείλει να επισημάνει ότι η ανεξέλεγκτη απόρριψη χιλιάδων τόνων τοξικού ιζήματος στα αλιευτικά πεδία του Σαρωνικού, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, θέτει αναίτια σε δραματικό κίνδυνο τα οικοσυστήματα και τη δημόσια υγεία.

Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία για την εναλλακτική λύση διαχείρισης αυτού του επικίνδυνου υλικού, μέσω επεξεργασίας ή αδρανοποίησης, προφανώς και υπάρχει, αλλά σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος. Ποιος όμως μπορεί να κοστολογήσει τη δημόσια υγεία και την υγεία των θαλασσών μας;

Είναι πραγματικά παράδοξο αυτό να συμβαίνει στον Σαρωνικό – σε ένα σημαντικό αλιευτικό πεδίο από το οποίο τροφοδοτείται καθημερινά η κεντρική ιχθυόσκαλα, καθώς και τα νησιά του Σαρωνικού.

Σε αυτό το αλιευτικό πεδίο ψαρεύουν καθημερινά εκατοντάδες σκάφη παράκτιας αλιείας (με δίχτυα και παραγάδια), δεκάδες σκάφη μέσης αλιείας (μηχανότρατες, γρι-γρι), καθώς και πολλές εκατοντάδες ερασιτέχνες ψαράδες.

Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία που προκύπτουν από τεχνική έκθεση του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσιών Ερευνών, η οποία έγινε για λογαριασμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, πριν και ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο έργο, καθιστώντας την συγκεκριμένη έκθεση ακόμα πιο αξιόπιστη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, το θαλάσσιο ίζημα λίγες εκατοντάδες μέτρα από την περιοχή των βυθοκορήσεων, χαρακτηρίζεται να έχει εξαιρετικά υψηλές τιμές βαθμού καρκινογενούς τοξικότητας, ενώ χαρακτηρίζεται ως:

– υψηλά ρυπασμένο, ως προς την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα, και

– εξαιρετικά ρυπασμένο, ως προς την περιεκτικότητα σε πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες (PAH). Ενδεικτικό του επικίνδυνου φορτίου του συγκεκριμένου θαλάσσιου ιζήματος είναι ότι καταγράφηκαν εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις του αποδεδειγμένα καρκινογόνου βενζο(a)πυρενίου (BaP) και συγκεκριμένα 289% περισσότερο από τις τιμές που καταγράφονται σε εξαιρετικά ρυπασμένα συστήματα όπως είναι ο Κόλπος της Ελευσίνας, αλλά και 15620% μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από τις τιμές που καταγράφονται στην ανοικτή θάλασσα.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η άντληση και επαναιώρηση των βυθοκορημάτων από το λιμάνι του Πειραιά είναι αναπόφευκτο ότι θα επανακαταστήσει χημικά αντιδραστικές και βιοδιαθέσιμες, άρα και επικίνδυνες, όλες τις τοξικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά, οι οποίες θα εισχωρήσουν στην τροφική αλυσίδα σε ένα αλιευτικό πεδίο που παράγει καθημερινά τροφή για την Αττική και όχι μόνο.

Συνεπώς, εάν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη διαδικασία απόρριψης, είτε θα πρέπει να απαγορευθεί άμεσα και μακροχρόνια η αλιεία και να χαρακτηριστεί επίσημα ο Σαρωνικός ως περιοχή εναπόθεσης επικινδύνων υλικών, ή θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα.

Τι μας διδάσκει η Διεθνής Εμπειρία ;

Η διεθνής εμπειρία έχει δυστυχώς αναδείξει πολλαπλά αντίστοιχα έργα όπου οι ανεπαρκείς ή υποτιμημένες αξιολογήσεις των περιβαλλοντικών επιπτώσεων είχαν σαν αποτέλεσμα την πρόκληση δραματικής οικολογικής αλλά και οικονομικής καταστροφής.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του σχεδίου ανάπτυξης του λιμανιού Gladstone και της περιοχής Curtis Island στο Queensland της Αυστραλίας το οποίο είναι παρακείμενο στον παράκτιο τομέα του θαλάσσιου πάρκου του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος (Great Barrier Reef). Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έναρξη της βυθοκόρησης του λιμανιού του Gladstone το 2011 και των πρώτων απορρίψεων σε παρακείμενη θαλάσσια περιοχή, παρατηρήθηκε τεράστια μαζική θνησιμότητα στα ψάρια, ενώ η θνησιμότητα σε θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες διπλασιάστηκε σε διάστημα 9 μηνών.

Οι επιπτώσεις επηρέασαν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ η αλιεία κατέρρευσε λόγω ασθενειών που προκλήθηκαν στα κύρια εμπορικά είδη ψαριών ως αποτέλεσμα της αυξημένης θολερότητας, αλλά και των τοξικών ουσιών που εισήλθαν στην τροφική αλυσίδα. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αλιείς της περιοχής ποτέ δεν αποζημιώθηκαν για την κατάρρευση του αλιευτικού τους πεδίου.

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου τόσο προς τις αρχές όσο και προς τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, έναντι σε αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα που έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή του Σαρωνικού. Χωρίς να είμαστε ενάντιοι στα αναπτυξιακά έργα, αυτονόητο είναι ότι κανένα έργο δεν μπορεί να θεωρείται αναπτυξιακό, όταν προξενεί μη-αναστρέψιμη καταστροφή στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν των καταγγελιών του Ινστιτούτου για την οικολογική καταστροφή δημιουργείται το εξής ερώτημα: Κανείς δεν ενδιαφέρεται όχι μόνο για τους λουόμενους Σαλαμίνα και Αίγινα που από εκεί που έκαναν μπάνιο σε κρυστάλινα νερά θα κάνουν τώρα μέσα σε μια τοξική «χαβούζα», αλλά και για τους χιλιάδες Αθηναίους που θα τρώνε «πυρηνικά» απόβλητα;

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος PRO NEWS 6/5/2020  

 

 

Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !

Με δωροδόκησαν με 500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα

"Βόμβα" Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια

https://www.youtube.com/watch?v=F0yfL0mVwJQ&feature=emb_logo
Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !!! Με δωροδόκησαν με....
500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ξανάπιασε στα χέρια του το καριοφίλι και αγωνίζεται για την αγία μας Εκκλησία!!!
==π.Δ… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;
Απόπειρα δωροδοκίας από φαρμακευτική εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σούρλας, καθώς την περίοδο που ήταν υπ. Υγείας του πρότεινε το ποσό των 500 εκατ. Δραχμών ώστε να προχωρήσει την εισαγωγή εμβολίων στην αγορά και μάλιστα, τελευταίας γενιάς.
Αναφορικά με το γεγονός, ο πρώην υπουργός δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο:

«Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια».
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, εκπρόσωπος της εταιρείας του ανέφερε πως θα φαινόταν ότι επιτελεί και κοινωνικό έργο.
Παράλληλα η επιχείρηση δωροδοκίας, όπως αποκάλυψε ξεκίνησε με τον υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρίας να του λέει:

«Κύριε Σούρλα, θα φανείς πολύ ευαίσθητος απέναντι στον κόσμο», μου είπε ο υπάλληλος της εταιρείας που με πλησίασε..», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.
Ο κ. Σούρλας αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο, δήλωσε όμως ότι θα μπορούσε να διαπράττει ποινικό αδίκημα με επίκληση του γενικού καλού.
Γιατί χρειάζεται μια φαρμακευτική εταιρία να δωροδοκεί για να υπάρχουν τα εμβόλια στην αγορά; με τέτοια “δωράκια”;Βόμβα» Σούρλα: Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια
Παραδέχτηκαν την απάτη του Covid-19. !!!
==π.Δ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΣΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ……
Τους επιασε καταλάθος ανοιχτό μικρόφωνο..
Τι δηλώνει ο καθηγητής Ιωαννίδης
https://www.facebook.com/antineataksi/videos/160404922063805/
«Μένουμε Σπίτι» αλλά μόνο οι Έλληνες: Για τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας δεν ισχύουν αυτά!!!
==π.Δ… Ε ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΣΑΡΟΥΧΑ!!! Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ Ε ΑΝΑΜΑΖΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Την ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους εδώ και ενάμισυ μήνα,
ο πρόεδρος της πακιστανική κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ κατά την διάρκεια του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ περιφέρονταν χθες έξω από την ελληνική Βουλη με πλήθος αλληλέγγυων χωρίς νομιμοποίηση.
Προφανώς ο εγκλεισμός ισχύει μόνο για τους Έλληνες πολίτες.

==π.Δ… ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ…
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ.
Επανήλθε στο θέμα της χρήσης μάσκας ο Σωτήρης Τσιόδρας, που επέμεινε πως πρέπει να γίνεται από ασθενείς, άτομα που τους φροντίζουν και φυσικά ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
«Κανείς μας δεν είναι άτρωτος, δεν έχουμε ακόμη ανοσία, θεωρητικά όλοι μπορεί να κολλήσουμε τον ιό, αρκεί να μην νοσήσουμε μαζί» σημείωσε ο λοιμωξιολόγος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της νόσου, την Τετάρτη.
ΠΟΥ και CDC συνηγορούν στην ελληνική οδηγία για τη χρήση μάσκας.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέλεξε να σχολιάσει και πάλι το θέμα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, στο οποίο αναφέρθηκε και την Τρίτη.
Ο λοιμωξιολόγος επανέλαβε πως τόσο ο ΠΟΥ, όσο όμως και το Αμερικανικό Κέντρο Αντιμετώπισης Λοιμώξεων (CDC) υποστηρίζουν ότι μόνο τα άτομα με συμπτώματα του ιού και όσοι φροντίζουν για αυτά, καθώς και το ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να φορούν μάσκες.

Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος παρατήρησε πως στην Κίνα και άλλες χώρες της Ασίας, οι Αρχές προτρέπουν τους πολίτες να φορούν μάσκες, χωρίς να υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Όπως μάλιστα σημείωσε, αυτή η διχογνωμία μεταξύ των επιστημόνων, καθώς κάποιοι λένε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούνται οι μάσκες γιατί είναι σε έλλειψη και άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι χρήσιμες για τη μη μετάδοση του ιού, έχει δημιουργήσει φωνές που προτρέπουν στην γενική χρήση μάσκας και στην Ευρώπη.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξε πως η στρατηγική αυτή είναι λάθος, ειδικά με δεδομένο πως εν μέσω πανδημίας η ανάγκη για ιατρικό υλικό σε νοσοκομεία εντείνεται.
Επιπλέον, ο λοιμωξιολόγος σημείωσε πως η χρήση μάσκας ενέχει και κινδύνους όταν δεν χρησιμοποιείται σωστά.
Πρωτοβουλία Σωτήρη Τσιόδρα για νέα ενημέρωση από το ECDC
«Είμαστε θιασώτες της επιστημονικής αλήθειας η οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί στο 100% να τεκμηριωθεί» είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και επανέλαβε τον πρώτο και απαράβατο κανόνα που θα έχει αποτέλεσμα:
«Αν όλοι μας τηρούσαμε τις σωστές αποστάσεις, δεν έχει νόημα η χρήση μάσκας οι οποίες είναι σε έλλειψη αλλά απαραίτητες για ασθενείς και υγειονομικούς»» τόνισε.
Ωστόσο, ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο ζήτημα αυτό της χρήσης μάσκας και επικοινώνησε προσωπικά με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, όπου και ζήτησε μια επιπλέον γνωμοδότηση για το θέμα, όπως είπε.
Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για πανδημία «αβεβαιοτήτων» τονίζοντας ότι είναι πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αλλά με βάση τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών οι μάσκες σίγουρα προσφέρουν το μέγιστο όφελος στον χώρο του νοσοκομείου.

Ο κ.Τσιόδρας κατέληξε επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και χθες, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες σε όσους έχουν συμπτώματα ή νοσούν από κορωνοϊό αλλά και σε αυτούς που τους φροντίζουν κι όχι για τους υγιείς.
ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ξανάπιασε στα χέρια του το καριοφίλι και αγωνίζεται για την αγία μας Εκκλησία!!!
==π.Δ…»Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»…
Αδελφοί μου, μου, Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί,
Ο πόλεμος εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, δυστυχώς, συνεχίζεται!
Oι Ναοί των Ορθοδόξων, σύμφωνα με τις χθεσινέςς εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ανοίγουν (!), αλλά μόνο για προσευχή «κατ’ ιδίαν», δηλ. για την ατομική προσευχή!
Για την παρακολούθηση της θείας λατρείας, για την ανύμνηση του Ονόματος του Σωτήρος Χριστού, για την συμμετοχή μας στη Θεία Κοινωνία οι Ναοί των Ορθοδόξων θα παραμένουν ακόμη κλειστοί.
Παρά ταύτα οι φιλοξενούμενοι μετανάστες και Μουσουλμάνοι ως πρός το θρήσκευμα, αυτοί ανεμπόδιστα εορτάζουν το Ραμαζάνι τους!
«Ραμαζάνι στη Θράκη με νταούλια, ζουρνάδες και παράνομες βεβαιώσεις.
Απηγόρευσαν τον Επιτάφιο, αλλά επιτρέπουν ισλαμικά έθιμα» φωνάζει μεγαλοφώνως η ιστορική Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (βλ. φ. της 25 ης Απριλίου, σελ. 1).
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει «δύο μέτρα και δύο σταθμά»!
Να μια ακόμη απόδειξη!
Εδώ στην ιστορική Βοστίτσα, δηλ. το Αίγιο, οι Κυβερνώντες την Ελλάδα, συγχρόνως δε ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, όχι μόνον δεν επέτρεψαν την πάνδημη περιφορά της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής κατά την ημέρα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας αφαίρεσαν και πρόστιμο επέβαλαν στον χριστιανό οδηγό ενός μικρού αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος αποτόλμησε να διαθέσει το όχημά του για μια σύντομη, ήρεμη δε και ανεπίσημη, ταπεινή περιφορά της ιεράς Εικόνος της Τρυπητης στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου, έχοντας δίπλα του ως συνοδηγό τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ!
Ακριβώς την επόμενη ημέρα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ η άλλοτε Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή δε και εξαιρετική καλλιτέχνης στο τραγούδι κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανεβασμένη επάνω σε ένα ανοικτό φορτηγό, μαζί με κάποιους οργανοπαίκτες, περιφερόταν στους δρόμους και τα σοκάκια της Αθήνας και τραγουδούσε τα ωραία της τραγούδια,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.Μητσοτάκης όχι απλώς την προσκάλεσε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, όπου ο ίδιος βγήκε στους δρόμους και την χειροκροτούσε με ενθουσιασμό!
Κατόπιν όλων αυτών αποφάσισα να διακόψω την σιωπή, την οποία αυτοβούλως επέβαλα στον εαυτό μου, και να ξαναπιάσω στα χέρια μου το καριοφίλι μου, για να αγωνισθώ για την αγία μας Εκκλησία, για την Ορθοδοξία μας και για την Ελλάδα μας.
Όταν ο πόλεμος μαίνεται, τότε ως γνωστόν κηρύσσεται γενική επιστράτευση!
«Πας ο δυνάμενος φέρειν όπλα»επιστρατεύεται!
Και οι εν αποστρατεία Στρατηγοί και αυτοί ξαναγυρίζουν στο μέτωπο!
Επομένως και οι «σχολάζοντες» Αρχιερείς ξαναγυρίζουν στις επάλξεις, για να αγωνισθούν, και για να θυσιασθούν ακόμη, «για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία»!
Επικαλούμενος, λοιπόν, την προστασίαν της Παναγίας μας, ξαναγυρίζω στο οχυρό μου!
Ο Κύριος «είη μοι Αντιλήπτωρ και Βοηθός»!
Σήμερα σας παραδίδω μια πρώτη ντουφεκιά, δηλ. μια μαχητική ομιλία, την οποία έκαμα το βράδυ της Αναστάσεως στον άδειο Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αδελφοί μου
+ Αμβρόσιος,
ο ταλαίπωρος και ανάξιος, ο έως χθες Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Αίγιον, 29 Απριλίου 2020


ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΔΩ
πηγή πηγή nikosxeiladakis.gr  στις Μαΐου 02, 2020


 

 

Μάχη με τις φλόγες από το μεσημέρι δίνουν οι πυροσβέστες στη Λοκρίδα.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά σε δασική έκταση στη Φθιώτιδα - Βίντεο από ψηλά (upd)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, λίγο πριν τις 3:00' το μεσημέρι, σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Γουλέμι του Δήμου Λοκρών.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 20 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Αρχικό κείμενο 17:01

Πρώτη ημέρα της αντιπυρικής περιόδου και οι πυροσβέστες τρέχουν για πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Γουλέμι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις από

Αταλάντη, Αγ. Κωνσταντίνο, Αμφίκλεια, Αργυροχώρι, Λαμία, ενώ πάει και πεζοπόρο τμήμα από τη Λαμία.

Η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή. Καίει ανεξέλεγκτη πουρνάρια και άλλα δέντρα σε μεγάλο μέτωπο, ενώ τα οχήματα είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσουν.

Οι πυροσβέστες έχουν ξεκινήσει την κατάσβεση ωστόσο η επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω των ειδικών συνθηκών.

https://www.youtube.com/watch?v=cRFEe3PiBG0

 

 

 

 

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2009

ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ Η1Ν1;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤoΤΕ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ & ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ!

Παρήγγειλαν 24 εκατομμύρια εμβόλια.. το 2009 ποιος ακριβώς είναι ο πληθυσμός της ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ..
Εγγραφα αναφορικά με την προμήθεια εκατομμυρίων εμβολίων το 2009 για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1, δημοσιεύει το Documento.
Σύμφωνα με τα έγγραφα η Ελλάδα προχώρησε στην παραγγελία 24 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλαδή 2,5 φορές το σύνολο του πληθυσμού της χώρας.
Η δαπάνη για την προμήθεια των υπεράριθμων εμβολίων ανήλθε σχεδόν σε 300 εκατ. ευρώ.

Ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αριστείδης Καλογερόπουλος (επί χρόνια στενός συνεργάτης του τότε υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου) παρήγγειλε τα εμβόλια μαζί με διαφημιστικές δαπάνες, πανάκριβο λογισμικό αλλά και υλικά.

Μεγάλη κερδισμένη από τη συγκεκριμένη παραγγελία ήταν η Novartis, η οποία εξασφάλισε μέσω αυτής κέρδη εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως για να γίνουν όλα αυτά χρησιμοποιήθηκε το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα άρχισαν το 2009, όταν έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα ο ιός Η1Ν1. Για μήνες ολόκληρους η ελληνική κοινωνία βομβαρδίστηκε από τα ΜΜΕ για το πόσο θανατηφόρος και επικίνδυνος ήταν ο νέος ιός. Δημοσιεύματα της εποχής ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ συντελούσαν στη δημιουργία κλίματος πανικού.
Στις 15 Ιουλίου 2009 σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr με τίτλο «Η νέα γρίπη γίνεται απειλητικότερη» γινόταν λόγος για «ανησυχητικά ευρήματα διεθνούς ομάδας ερευνητών για τους κινδύνους από το στέλεχος Η1Ν1». Λίγες μέρες μετά, το ίδιο Μέσο επανήλθε με νέο δημοσίευμα που είχε τίτλο «Χωρίς εμβόλιο για τη γρίπη ως τον χειμώνα».

Την επικινδυνότητα είχε φροντίσει να υπενθυμίζει με έκτακτες ανακοινώσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ ΜΜΕ της εποχής, η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στο οποίο προΐστατο

ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?
Ο ίδιος μάλιστα στα τέλη Ιουλίου του 2009 είχε επισκεφτεί τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τη «νέα γρίπη». Παρουσία της τότε προέδρου της επιστημονικής επιτροπής για τη νέα γρίπη Ελένης Γιαμαρέλου, ο Δ. Αβραμόπουλος είχε ενημερώσει τον Κ. Καραμανλή για το «εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της γρίπης», το οποίο βρισκόταν στο τελικό στάδιο επεξεργασίας. Εξερχόμενος μάλιστα του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι το πανδημικό εμβόλιο θα βρισκόταν σύντομα στη χώρα μας.

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2009 ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αριστείδης Καλογερόπουλος απέστειλε στην τότε γενική γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Ιουλία Αρμάγου αίτημα με θέμα «οικονομική ενίσχυση του ΚΕΕΛΠΝΟ». Το αίτημα περιείχε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αναλυτική πρόταση του ΕΟΦ και του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά στις δαπάνες για την προμήθεια των εμβολίων για τον Νέο Ιό της Γρίπης, καθώς και για την προετοιμασία των Κέντρων Εμβολιασμού και προσλήψεων απαραίτητου προσωπικού, ώστε ο εμβολιασμός των πολιτών να διεξαχθεί σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Πανδημία και τις συναφείς οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Συγκεκριμένα, το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, είχε αποστείλει μια «ανάλυση δαπανών συνολικού ποσού 296 εκατ. ευρώ» που αφορούσαν την «παραγγελία εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, καθώς και συγκεκριμένων ανελαστικών δαπανών για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Το επίσημο έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει γενικά πού θα διατεθούν τα κονδύλια των εκατομμυρίων ευρώ, δίχως επαρκή αιτιολογία για το ύψος ή την κατανομή τους

(πχ. ανά νοσοκομείο, νομό, περιφέρεια κ.λπ.).
Το ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο εκείνη είχε συνεισφέρει με τον τρόπο του στη δημιουργία «κλίματος». Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο. Μάλιστα, στην κατάθεσή του ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» είχε αναφέρει ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αναβαθμίσει τον κίνδυνο της πανδημίας στο μέγιστο επίπεδο 5. Τόσο το επίπεδο του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και το επίπεδο 6 του ΠΟΥ αντιπροσώπευαν εικόνα διαφορετική σε σχέση με την πραγματική. Η χώρα μας υπάκουσε πιστά στον ΠΟΥ.

Η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχώρησε στην υπέρογκη παραγγελία των εμβολίων.

Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε άλλωστε λίγους μήνες μετά το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε εβδομαδιαίο δελτίο που εξέδωσε τον Σεπτέμβριο του 2011, με τίτλο «ΚΕΕΛΠΝΟ και πανδημία γρίπης A(H1N1)v 2009», αναφέρεται στην περίοδο εκείνη.

«Σύμφωνα με την τελευταία (για την πανδημία) επιδημιολογική έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ στις 26 Μαΐου 2010, κατά την περίοδο 2009-2010 κατεγράφησαν στην Ελλάδα 18.230 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα (διάμεση ηλικία 21 έτη). Οι αριθμοί αυτοί σημαντικά υποεκτιμούν την πραγματική συχνότητα της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) στην Ελλάδα, αφού οι εκδηλώσεις της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) ήταν ήπιες στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων και δεν έγινε ποτέ εργαστηριακή επιβεβαίωση» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε δελτίο που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πιο ακριβό εμβόλιο αυτό της Novartis
Η προμήθεια των εμβολίων αφορούσε δύο παρτίδες.

Η πρώτη παραγγελία έγινε τον Ιούλιο του 2009 και αφορούσε συνολικά 8,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, συνολικού κόστους 90,8 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 3 εκατομμύρια παραγγέλθηκαν από την εταιρεία Sanofi Pasteur SA, τα 2 εκατ. από την GlaxoSmithKline και ακόμη 3 εκατ. από τη Novartis. Η συγκεκριμένη εταιρεία έλαβε μάλιστα και το υψηλότερο τίμημα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ανάλυση δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ, η «τιμή μονάδας ανά δόση» του κάθε εμβολίου ανήλθε σε 6,25 ευρώ για τη Sanofi Pasteur SA, σε 7 για τη GlaxoSmithKline και σε 8 για τη Novartis. Τα υπόλοιπα εμβόλια της πρώτης παρτίδας αφορούσαν 350.000 δόσεις εμβολίων από την GlaxoSmithKline και 100.000 της Rοche Hellas.

Η δεύτερη παραγγελία εμβολίων και αντιικών φαρμάκων έγινε μερικές εβδομάδες μετά και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το υπουργείο Υγείας παρήγγειλε 16 εκατ. δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, κόστους 144,435 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια, το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην παραγγελία συνολικά 24 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για μια χώρα με πληθυσμό που δενjQuery1102020327205875537846_1588084963823 ξεπερνά τα 10?? εκατ. συνολικά??.

Την ίδια ώρα που, το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας (η οποία έχει πληθυσμό 60 εκατ.) είχε προμηθευτεί 24 εκατ. εμβόλια,

η Γερμανία των 82 εκατ. κατοίκων πήρε 50 εκατ. εμβόλια

και η Πολωνία καθόλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, το υπουργείο Υγείας δικαιολόγησε τη δεύτερη παραγγελία με το σκεπτικό ότι για να είναι πιο αποτελεσματικό το εμβόλιο χρειάζονταν διπλές??... δόσεις.

https://www.e-synews.gr/ 28/4/2020

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Άλλα 9 εκατ. (συνολικά 20) ευρώ για τη «διαφημιστική καμπάνια» του κορονοϊού...

Δεύτερο μεγάλο πακέτο για «εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό ενέκρινε η κυβέρνηση, σύμφωνα με...ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.
Το νέο πακέτο, ύψους 9 εκατ. ευρώ για την «απαραίτητη εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών ως προς τα αναγκαία μέτρα προστασίας και τις συμπεριφορές για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού» προστιθέμενο στο προηγούμενο των 11 εκατ. ευρώ προς τα ΜΜΕ δημιουργεί άθροισμα ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Όπως το πρώτο έτσι και αυτό εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση και αναμένεται να μοιραστεί στα ΜΜΕ με τις ίδιες διαδικασίες....

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο κ. Πέτσας «στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας για την καμπάνια, το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους».
Όπως ισχυρίζεται ο κ. Πέτσας «είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news».
Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός».
Ο κ. Πέτσας αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: «...για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με 9 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο».
Στις Κυριακή, Απριλίου 26, 2020

Στην «σέντρα» ο Bill Gates για

«εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!

Απαντά ο Λευκός ΟίκοςΤελικά η κόντρα Τραμπ και διεθνιστών στις ΗΠΑ ίσως «βγάλει» πολλά άπλυτα στην φόρα...

Λίστα υπογραφών στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «We the people», του Λευκού Οίκου έχει ξεπεράσει τις 300.000 υπογραφές! Αφορά αίτημα να ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του Ιδρύματος «Bill & Melinda Gates» για πιθανές σχέσεις με το ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Ουχάν της Κίνας (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο αριθμός 300.000 έχει υπερβεί κατά πολύ το όριο των 100.000 που έχει θέσει ο Λευκός Οίκος, προκειμένου να απαντήσει στο όποιο αίτημα. Βρίσκεται μάλιστα μέσα στις πρώτες αναφορές στην κεντρική ιστοσελίδα:Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα:


«Με το ‘We the People’, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια αναφορά στο διαδίκτυο, να την μοιραστείτε και να συλλέξετε υπογραφές. Εάν συγκεντρώσετε 100.000 υπογραφές σε 30 ημέρες, θα εξετάσουμε την αναφορά σας, θα βεβαιωθούμε ότι θα την ελέγξουν οι κατάλληλοι ειδικοί σε θέματα πολιτικής, εκδίδοντας, κατόπιν, επίσημη απάντηση».

Η αναφορά λοιπόν ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ξεπεράσει τις 300.000 υπογραφές!!!

Φέρει τον τίτλο: «Καλούμε για έρευνα μέσα στο Ίδρυμα ‘Bill & Melinda Gates’ για ιατρική αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».


Εμείς απλά παραθέτουμε τι αναφέρει η σχετική αναφορά, σχετικά με τον Bill Gates, o οποίος θυμίζουμε πως θέλει να προωθήσει παντού εμβόλιο και ψηφιακό πιστοποιητικό για όποιον το λάβει, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται. Σε αυτή την αναφορά, βάσει κανονισμών, οφείλει να απαντήσει ο Λευκός Οίκος.:

«Καθώς εξετάζουμε γεγονότα σχετικά με την ‘πανδημία του COVID-19’, διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν το σημείο μηδέν στο Γουχάν της Κίνας, έλαβαν χώρα δύο μεγάλα γεγονότα: Το ένα ήταν το “Event 201” και το άλλο οι «Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες», που πραγματοποιήθηκαν μόνο στην Wuhan. Έκτοτε ξεκίνησε μια παγκόσμια πίεση για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10-15%, μέσω εμβολιασμού. Οι Γκέιτς, UNICEF & ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί, πειστικό τρόπο, ότι στείρωσαν, με πρόθεση, παιδιά της Κένυας μέσω της χρήσης κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου.

Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα θα είναι αμελή ως προς το καθήκον τους, έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα».

 

 

 

 

 

20.000 δορυφόροι θα σε βομβαρδίζουν με 5G σε

κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ούτε τετραγωνικό εκατοστό της γης χωρίς 5G


20.000 δορυφόροι σε τροχιά πάνω από το κεφάλι σου. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό του πλανήτη χωρίς 5G....

Δεν γλιτώνεις ούτε στο χωριό, σε νησί ακόμα και μέσα σε φουσκωτή βάρκα στη θάλασσα.
Το 5G θα είναι παντού. Διαδίκτυο ακόμα και για τα ψάρια.
Για όσους βιαστούν να πουν ότι αποτελεί θεωρία συνωμοσίας ας διαβάσουν την άδεια που πήρε από την Αμερικανική FCC (Federal Communications Commission) η Space X για την εγκατάσταση των πρώτων  4.425+ 7.518=11.943 δορυφόρων. Όχι δεν έγραψα τίποτε λάθος.
Επαναλαμβάνω:

Οι πρώτοι 11.943 δορυφόροι από την SpaceX του Elon Musk

Η ιστορία αυτή να μου το θυμηθείτε θα κοστίσει ακριβά στο προφίλ και όχι μόνο του Elon Musk, της SpaceX και κατ’επέκταση της Tesla Motors. Αν διαβάζει κάποιος φίλος του ας τον ενημερώσει.
Αυτό ακριβώς θα κάνουν. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται αποτελεί πραγματικότητα. Το βίντεο της ESA (European Space Agency) δεν αναφέρει αριθμό. Επαληθεύει όμως την είδηση.

Satellite for 5G

https://www.youtube.com/watch?v=30PIO3Keras&feature=emb_logo
Το συμβόλαιο με την SpaceX για τους πρώτους 7.000 δορυφόρους έχει ήδη υπογραφεί. Η Space X είναι η εταιρεία του Elon Musk που πλέον ανεβοκατεβάζει πυραύλους (Falcon 9) λες και είναι μηχανάκια για ντελίβερι πίτσας.
Οι πύραυλοι είναι επαναχρησιμοποιούμενοι. Αλλιώς θα ήταν αδύνατον να θέσει κάποιος σε τροχιά τέτοιο αριθμό δορυφόρων. Το χειρότερο είναι ότι οι δορυφόροι αυτοί θα είναι επί το πλείστον χαμηλής τροχιάς για να μας τηγανίζουν όσο καλύτερα γίνεται.
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας τέτοιο εγχείρημα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως μακροχρόνια και σοβαρή μελέτη που διασφαλίζει ότι το 5G είναι ακίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ούτε μια.

How To Survive Dangers of 5G

https://www.youtube.com/watch?v=aO1gZhwqCvI&feature=emb_logo
Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι ο Αμερικάνικος στρατός χρησιμοποιεί ως όπλο σύστημα που εξαπολύει ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συχνότητα 95GHz ως μέσο αδρανοποίησης του εχθρού. Ψάξτε το μόνοι σας. Τα 95GHz είναι κοντά στην μέγιστη συχνότητα του 5G.

SpaceX plans to launch internet satellites in 2019 to provide internet access worldwide - TomoNews

https://www.youtube.com/watch?v=gcnaB7nJe14&feature=emb_logo

Ο φούρνος μικροκυμάτων που έχετε στα σπίτια σας λειτουργεί στα 2,45GHz

Όσο μεγαλύτερη η συχνότητα τόσο μεγαλύτερη η απορρόφηση από το ανθρώπινο σώμα και όχι μόνο. Το 5G θα λειτουργήσει στις συχνότητες 24-86 GHz. Κάντε πράξεις μόνοι σας πόσο πιο ξεροψημένη μπορείτε να κάνετε τη μπριζόλα σας σε αυτή τη συχνότητα.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Ουδέν σχόλιον για αυτό

Forcing a Total, Saturated 5G Future... Without Safety Checks

https://www.youtube.com/watch?v=xRhISwY42nQ&feature=emb_logo

Για τους φίλους της σελίδας από Καναδά (γειά σου Καναδά) δείτε τι λέει ο Canadian Prepper

Ο Canadian Prepper είναι ένας youtuber ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερου σεβασμού από την κοινότητα για τα “μετρημένα” βίντεό του.

WARNING: Get Off the Grid While you Can | Clock is Ticking on 5G

https://www.youtube.com/watch?v=6EFXvbugLsE&feature=emb_logo


 

 

 

Τεχνητή μείωση πληθυσμού υπέγραψαν 11.250 “Επιστήμονες”

και Ελληνες ανάμεσα τους.

Υπάρχουν πολλοί θιασώτες της Νέας τάξης Πραγμάτων που τους αρέσει η ιδέα να το παίζουν Θεοί!! Είναι “ανθρώπινα όντα” που συμφωνούν για μείωση του πληθυσμού με Τεχνικά μέσα .με ιούς κ.α βιολογικά όπλα .

Η παράνοια τους έχει κυριεύσει…Μέσα σε αυτά τα άτομα που Υπέγραψαν Τεχνητή μείωση πληθυσμού είναι και Ελληνες!!!

Ναι μην σας φαίνεται περίεργο είναι αλήθεια.

11.250 χιλιάδες άτομα συνυπέγραψαν την Τεχνητή μείωση πληθυσμού ως Επιστήμονες…μόνο που όλοι αυτοί δεν είναι μόνο επιστήμονες αλλά από όλους τους χώρους και επαγγέλματα.

Μεταξύ αυτών και Ελληνες..

Δεν είναι βέβαια όλοι επιστήμονες π.χ Ιατρικής Φυσικής ,χημείας η Μαθηματικών αλλά και Δικηγόροι , Οικονομολόγοι ,Νοσοκόμοι ,Βιολόγοι,Μουσικάντηδες  κ.α

Είναι ξεκάθαρα μια Επίσημη Πολιτική διακήρυξη που έχει κατατεθεί στη Παγκόσμια Κοινότητα..

Δείτε εδώ  στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε η κατεβάστε τα αρχεία με αυτούς που την υπέγραψαν

https://academic.oup.com/bioscience/article/70/1/8/5610806

Οπως βλέπετε το λένε ξεκάθαρα…Σας δίνουμε και την μετάφραση

Τα άτομα αυτά που συνυπέγραψαν αυτή τη διακήρυξη θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις ..Τι σημαίνει όλο αυτό τι εννοούν  και ιδιαίτερα οι Ελληνες και Ελληνίδες που υπέγραψαν..Ήδη έχουν καταγραφεί αντιδράσεις στο επίσημο site της ΜΙΤ στο κορυφαίο αυτό Παγκοσμίως Ακαδημαικό Ίδρυμα .Δείτε παρακάτω Φωτό και μετάφραση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Εδω είναι και ο σύνδεσμος της ΜΙΤ

https://slpress.gr/koinonia/techniti-meiosi-toy-plithysmoy-tis-gis-synypegrapsan-ellines-epistimones/

Θα πρέπει να μας πουν όλοι αυτοί οι “Επιστήμονες”  για ποιες Χώρες μιλούν για Τεχνητή μείωση πληθυσμού  μέσω της ανθρώπινης γονιμότητας   και του οικογενειακού προγραμματισμού. Όλοι όσοι υπέγραψαν συμφωνούν η κάθε οικογένεια να μην κάνει πάνω από ένα η δυο παιδιά ανάλογα με τι Νόμο θα ψηφίσει το κάθε Κράτος. Δηλαδή αυτή η ομάδα συμφωνεί να ρυθμίσει τις γέννες!!!!

Τη συγκεκριμένη διακήρυξη έχει υπογράψει ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Χρήστος Ζερεφός και την έχουν υιοθετήσει ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΙΝΑΛ και ΜΕΡΑ  25!!!

ΦΩΤΟ Χρήστος Ζερεφός σύμβουλος του . Κ.Μητσοτάκη σε θέματα Κλιματικής αλλαγής

Δείτε εδώ από τη λίστα που μπορείτε να κατεβάσετε από το σύνδεσμο που σας δώσαμε παραπάνω και δείτε ποιοι Ελληνες υπέγραψαν ..Εδω είναι και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Ζερεφός

Ο πρωθυπουργός ήταν και στη συνάντηση στο Νταβός για την ατζεντα ID 2020  που η Νέα Τάξη αποφάσισε να ρίξει τον Κορωνοιό για έλεγχο του πληθυσμού…και στις 25/02/20 η Κυβέρνηση πέρασε Νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινή έως 10 χρόνια Φυλάκιση..Και ο Μπιλ Γκειτς τα προανηγγειλε τον Οκτώβρη του 19 για την μείωση του πληθυσμού με τον Κορωνοιό και είχε κάνει και προσομοίωση..Και πρόσφατα στο CBS δήλωσε ότι η άρση καραντίνας θα γίνει όταν όλοι εμβολιαστούν Μαζικά το εμβόλιο-τσιπ που χρηματοδοτεί ..το εμβόλιο Αργός Δολοφόνος που με τα γονίδια του καθορίζει πόσο θα ζεις και πόσα παιδιά θα κάνει κάθε οικογένεια…Συνεπώς το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι  οι 11.250 “επιστήμονες” είναι ένα παρακλάδι της Νέας τάξης που ζητούν την μείωση του πληθυσμού με Νόμο στις γεννήσεις ενώ οι καθαροί Νεοταξίτες θα το κάνουν με Μαζικό Εμβολιασμό και εκτός των γεννήσεων θα ρυθμίζουν και τα χρόνια που θα ζήσεις…

Αυτός είναι ο κόσμος που μας ετοιμάζουν..Μείνετε σπίτι!!!

Χρόνης Προσαλέντης -Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ – ΑΠΟΨΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άρση της Καραντίνας μόνο με γενικό εμβολιασμό..απασφάλισε ο Μπίλ Γκειτς(video)

Οι παρατάσεις εγκλεισμού δεν σταματούν μέχρι να παρακαλάς να εμβολιαστείς!!!

Amazonios 15/4/2020

 

Κωσταντινιά Ντέμου :

Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ποιος σας δίνει εντολές

ποιον φοβάστε και τις εκτελείτε δίχως δισταγμό;

Αν όντως ξέρετε πείτε την αλήθεια στον λαό

Κύριε Πρωθυπουργέ : Ο αείμνηστος πα-τέρας σας {καλή του ώρα στην χώρα των Αγγέλων} ,δημιούργησε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεγαλύτερη από αυτήν, που προκάλεσαν και με την δική σας συναίνεση τα μνημόνια στην Ελλάδα.

Πρέπει να σας επισημάνω Κ. Μητσοτάκη, ότι αργά ή γρήγορα, η διοίκηση Τραμπ θα ανακοινώσει τις ευθύνες που έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και θα κατηγορήσει ευθέως την Κίνα, ότι έσπειρε έναν βιολογικό όπλο παγκοσμίως στο βωμό του κέρδους {Αναπνευστήρες ,γάντια,μάσκες γενικώς, αναλώσιμο Υγειονομικό υλικό}.

Θα κατηγορηθούν διάφοροι πλουτοκράτες της ελίτ , όπως ο αυτός καλός άνθρωπος, που από μαρτυρίες οικογενειακού του γιατρού, σε διεθνές ιατρικό συνέδριο είπε : ο,τι ποτέ ο Γκέιτς δεν εμβολίασε τα παιδιά του…

Αυτός, ο τρισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς,και άλλοι της ελίτ , οι οποίοι θα βγάλουν και τώρα δισεκατομμύρια με το εμβόλιο , έχουν τα λεφτά τους σε φαρμακοβιομηχανίες και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ,, ότι οι άνθρωποι επιβάλλεται αναγκαστικά και με τον νόμο ,να κάνουν το εμβόλιο του κορωνο-γιου που τώρα δήθεν ερευνούν , αλλά όμως , από εγκυρότατες πηγές πληροφοριών , ήδη είχαν προ-κατασκευάσει πριν ακόμα την εμφάνιση του κορωνο-γιου .

Κύριε Μητσοτάκη γνωρίζετε ότι ο Κύριος Πομπέο είπε ότι μόλις τελειώσει η κρίση, θα λογοδοτήσει η Κίνα και ο Κύριος Ντεμπρεγιέσους; Σαφέστατα και το γνωρίζετε…

Το κυριότερο Κύριε Πρωθυπουργέ είναι , γιατί αφού δουλεύουν άριστα οι συνδυασμοί, φθηνών φαρμάκων , ο Κ. Τσιόδρας δεν μας ενημερώνει , αλλά συνεχώς μιλάει για ένα και μοναδικό φάρμακο, μιας συγκεκριμένης εταιρίας ,ηλίου φαεινότερον οτι είναι μέτοχος σ’ αυτήν την εταιρία.. .

* Δήθεν το διάβασε λέει, σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό, και έχει λέει, αποτελεσματικότητα, 60-70%, ενώ στην έρευνα αυτήν, συμμετείχε και ο ίδιος -και μαλιστα΄, είπε στα ΜΜΕ υπάρχει και βίντεο- ότι κατασκευαζουμε ιούς στα εργαστήρια προς ανεύρεση νέων φαρμάκων …..

Ο Κ. Τσιόδρας γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια, ούτε ενημερώνει τον λαό για την αποθεραπεία που γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τη χορήγηση πάμφθηνου φάρμακου χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια ,κυκλοφορεί ευρέως;;.

Μήπως είναι ένοχος γι’ αυτό βουρκώνει και κλαίει από τύψεις συνειδήσεως που τον διακατέχουν στο γυαλί, ενώπιον του λαού;

Μήπως έχει μπει στο γρανάζι των ελίτ και τον απειλούν;

Δεν θρηνήσαμε και λίγους έλληνες επιστήμονες ερευνητές …Σύνηθες το κακό !

Αυτό δεν σας λέει τίποτα Κύριε Μητσοτάκη;

Παρακαλώ πολύ σαν πολίτης αυτής της χώρας ,τον Κύριο Πρωθυπουργό , να μαζέψει λίγο τους κορωνο-Σερίφηδες και να συστήσει στον κ. Τσιόδρα να μην είναι επί παντός καιρού.

Δεν μπορεί να είναι λοιμωξιολόγος, ψυχίατρος, ειδικός στην ενδοοικογενειακή βία, σύμβουλος ζευγαριών, πολύτεκνος πατερούλης , δεξιός ,ενίοτε Αριστερός ψάλτης.

Αντιλαμβάνομαι Κ. Μητσοτάκη ,ότι προετοιμάζεται το έδαφος τόσο εσείς, όσο η μείζονα, αλλά και οι ελάσσονες αντιπολιτευσεις να γίνει μελλοντικά βουλευτής Επικρατείας, «η το λιγότερο , υπουργός Υγείας .

Είδαμε την γελοιότητα σ’ όλο της το μεγαλείο , σε μια μεγάλη συγκέντρωση -πράγμα που απαγορεύεται ρητώς ο συνωστισμός – να χαιρετάει ο κ. Τσιόδρας τους ρουμανόγυφτους και ο κ. Χαρδαλιάς μέσα από το αυτοκίνητο, να προσπαθεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τους βάλει σε καραντίνα.

Τους τάξανε λαγούς με πετραχήλια.

Σε 300 περίπου τεστ που έγιναν στον καταυλισμό των Ρομανογυφτων , με τρις μήνες εμείς φυλακισμένοι στα σπίτια μας , αυτοί με κανέναν απολύτως περιορισμό, μόνο 3-4 κρούσματα ήταν θετικά. κε Πρωθυπουργέ, βρέθηκαν μόνο 20 φορείς ,εκ των οποίων ένας νοσηλεύτηκε, μόνο για δυο ημέρες . .

Κύριε Πρωθυπουργέ θα τα καταλάβετε κάποια στιγμή όλα μέχρι που έχετε φτάσει τους έλληνες ,αλλά πλέον θα είναι αργά.
Κύριε Μητσοτάκη . Βάλατε τον λαό σε καραντίνα ..

Έχω την αίσθηση, αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ, ότι ο εντιμότατος Κύριος Τσιόδρας δεν σας λέει την αχίλλειο πτέρνα της καραντίνας και τι πρόκειται να συμβεί στις ημέρες σας.

Μήπως έχει πάρει συγκεκριμενες εντολές τις οποίες δεν γνωρίζεται ; Πάντως δεν λέει την αλήθεια ούτε σ’ εσάς ,ούτε σ’ εμάς .
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .

Ας δούμε τα παρακάτω που μαίνονται να συμβούν μετά το κορωνο-γιο ,σε λίγο Κ. Μητσοτάκη , με την τρομοκρατία που ασκείτε στον λαό μας , ο φόβος για το σήμερα, για το αύριο , στο εγγυς μέλλον μαίνεται πείνα , δεν θα κρατούν κανέναν στο σπίτι τους και θα το πληρώσετε ακριβά όλοι σας μέσα στην βουλή των ελληνων που διαφεντεύετε ..

Με εκτίμηση πολίτης της Ελλάδος

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα» triklopodia 13/4/2020

 

 

 

 

 

Τέλος οι καλλιέργειες

από τους αγρότες με απόφαση του Eurogroup

Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με…
σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.

Παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014, με υπουργό τον Στουρνάρα.

Για την υλοποίηση του σχεδίου, θα αντληθούν κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

Η Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW, με πρόεδρο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πριν λίγο καιρό οι παραγωγοί των λαϊκών απήργησαν. Κάθε φορά, που ένας κλάδος αντιδρά, θεωρείται, ότι το κάνει για να μη χάσει τη βολή του. Έτσι επικρατεί ο απαραίτητος για τη διακυβέρνηση των Ελλήνων εσωτερικός διχασμός.«Αιτία της απεργίας δεν ήταν μόνο οι θέσεις στις λαϊκές, όπως όλα τα συστημικά Μέσα δείξανε», εξηγεί ο Λεωνίδας, παραγωγός που πουλάει τα προϊόντα του σε λαϊκές της Αθήνας, «αλλά η εξαφάνιση των παραγωγών», προσθέτει.

«Mέχρι τις αρχές του ‘90, όταν έβγαινες από σταθμούς του ΗΣΑΠ ή του Μετρό, έβλεπες κάποιους πλανόδιους πωλητές, που είχαν στους πάγκους διάφορα φρούτα. Αυτοί εξαφανίστηκαν. Τώρα μάλλον θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Αυτή τη φορά όμως τον έλεγχο θα έχουν μεγάλες αλυσίδες, για παράδειγμα… αρτοποιείων. Ούτως ή άλλως όλο και περισσότερες αλυσίδες τέτοιων ξεφυτρώνουν κοντά σε σταθμούς του ηλεκτρικού ή του μετρό, γιατί να μην επεκταθούν και στον τομέα αυτό; Και ποιος θα τους ελέγχει εκείνους; Εμάς τους «μικρούς» εύκολα μας γραπώνουν και μας «βγάζουν απ’ τη μέση», διαπιστώνει εξαγριωμένος ο Λεωνίδας. «Αυτοί θέλουν να μας εξοντώσουν», φωνάζουν κι άλλοι παραγωγοί σε διπλανούς πάγκους, που άκουσαν τη συζήτηση. Εν ολίγοις «λαϊκές στο στόχαστρο», είναι το πόρισμα των παραγωγών.

Είναι όμως μόνο οι λαϊκές; Ή το σχέδιο είναι μεγαλύτερων βλέψεων από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε; Το μεγαλόπνοο σχέδιο και ο δρόμος για την “Ανάπτυξη” στα χέρια τεσσάρων εταιρειών

Στο Eurogroup της 5ης Μαΐου ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, πέραν της διαπραγμάτευσης του χρέους πήγε εφοδιασμένος με έναν οδηγό ανάπτυξης για την Ελλάδα με άξονα τα επόμενα 10 χρόνια!

Το σχέδιο βασίστηκε στη μελέτη “Greece 20/20” της εταιρείας McKinsey (του 2012 με χρηματοδότες τον ΣΕΒ και την Εθνική Τράπεζα) καθώς και σε μελέτη του ΙΟΒΕ.

Μάλιστα ένας τετρασέλιδος οδηγός του σχεδίου αυτού παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Πάνο Τσακλόγλου, ενώ για την υλοποίησή του τα κεφάλαια θα αντληθούν από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

Η KfW (δια του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Λ.Κ. ΦΟΥΝΚΕ) υπέγραψε τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο για τον σκοπό αυτό μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη στις 23 Απριλίου 2014. «Στόχος η ενοικίαση κενής-αδρανούς δημόσιας γης σε τέσσερις μεγάλες εταιρείες προκειμένου να εγκαταστήσουν μονάδες για παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων βασισμένες πάντα σε νέες μεθόδους. Έτσι και η εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας θα επιτευχθεί και η Ελλάδα δίνοντας σημασία στη μαζική παραγωγή προϊόντων με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας θα αναδειχθεί σε μεγάλη εξαγωγική δύναμη».

Φυσικά αναφέρεται και στην παροχή κινήτρων στους παραγωγούς για να εξάγουν τα προϊόντα τους, καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας, αλλά και τη θέσπιση βελτιωμένου συστήματος πιστοποίησης των προϊόντων των παραγωγών.

Τα ερωτήματα που εγείρονται Έστω ότι τίθεται σε εφαρμογή:

Α) Ποιος θα δίνει στις τέσσερις μεγάλες εταιρείες που θα ασχοληθούν την πιστοποίηση; Ποιος θα τις ελέγχει; Και κυρίως… ποιοι θα είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των εταιρειών;

Β) Οι αγρότες θα παράγουν και οι τέσσερις εταιρείες θα αγοράζουν για επεξεργασία τα προϊόντα. Πώς θα εξασφαλιστεί, ότι οι παραγωγοί δε θα θιγούν πωλώντας για ένα κομμάτι ψωμί τη σοδειά τους, όταν οι τέσσερις θα διαμορφώνουν τις τιμές μεταξύ τους δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλίου;

Εκ των πραγμάτων εάν επιτρέπεται μόνο σε τέσσερις εταιρείες η εξαγωγή των προϊόντων, ένας παραγωγός, που μόνος του καλλιεργεί και εξάγει τα τρόφιμα, δε θα έχει άλλη επιλογή παρά να αποταθεί σε αυτές.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι άνθρωποι στράφηκαν στη γη, έκαναν συνεταιρισμούς, καλλιεργούν κρόκο, σπαράγγια, ελιές, παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, όπως χυλοπίτες, ελαιόλαδο και παράγωγα των ελιών, και πλήθος άλλων τροφίμων, τα οποία και εξάγουν, παρουσιάζουν σε εκθέσεις διατροφής στο εξωτερικό.

Όταν όμως τέσσερις θα καθορίζουν τις τιμές εξαγωγής, οι άνθρωποι αυτοί, μόνοι τους, δε θα μπορούν να σταθούν σε μια αχανή αγορά.

Την ίδια στιγμή οι εν λόγω εταιρείες θα μπορούσαν να αναλάβουν αποκλειστικά την παραγωγή προϊόντων εξαλείφοντας έτσι και τη γεωργία, εκτός κι αν αυτή πραγματοποιείται μόνο στο πλαίσιο των δικών τους παραγωγικών αναγκών.

Ο κάθε παραγωγός αντί να πουλάει αντί πινακίου φακής τη σοδειά του, θα πηγαίνει κατ’ ευθείαν σε αυτές να εργαστεί. Και η γεωργία, ως βασικός πυλώνας της ελληνικής ανάπτυξης θα λάβει μορφή βιομηχανίας.

Όμως ο απλός πολίτης, που σκέφτεται τη γη ως το μόνο σίγουρο μέσο εξασφάλισης των προς το ζην; Απλώς ξεχνάει αυτή την επιλογή. Ένα ερώτημα ακόμη: Καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα της γεωργίας:

Αυτό σημαίνει, ότι θα εκπαιδεύονται οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεταλλαγμένα, επειδή κοστίζουν λιγότερο και παράλληλα έτσι επιτυγχάνεται μαζικότερη παραγωγή; Η ποιότητα, η θρεπτική αξία των τροφίμων θυσία στον βωμό του κέρδους!

Μία εταιρεία διαχείρισης της διανομής και αποθήκευσης Στη συνέχεια κάνει λόγο για μια μόνο δημόσια ή ιδιωτική εταιρεία (και εδώ γεννάται βέβαια το ερώτημα σε ποιον θα ανήκει), την Εταιρεία Ελληνικών Τροφίμων (Greek Food Company), που μεταξύ άλλων:

Α) Θα καθορίζει το δίκτυο των παραγωγικών μονάδων και θα αποτελεί δεξαμενή τροφίμων προς εξαγωγή…

Β) Θα διαχειρίζεται τη διανομή και αποθήκευση των προϊόντων εντός της χώρας»… Δηλαδή αυτά που θα παράγουν οι τέσσερις μόνο εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, θα πηγαίνουν στη μία μόνο εταιρεία, από όπου θα προγραμματίζεται η διανομή.

Ποιος όμως θα διασφαλίζει, ότι θα καταμετρώνται σωστά οι εσωτερικές ανάγκες κατανάλωσης, και ότι δε θα κρατούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής για να το εξάγουν δημιουργώντας ελλείψεις σε προϊόντα, που τώρα αυτονόητα υπάρχουν στο καθημερινό τραπέζι μας; Κάτι αντίστοιχο είχαν κατά νου και με το παράλληλο εμπόριο φαρμάκων, αλλά οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εξάγουν το μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων σωρεία φαρμάκων, όπως εξηγούν και οι φαρμακοποιοί, που ζητούν ξανά και ξανά την παύση του παράλληλου εμπορίου.

Οι υπογραφές μπήκαν! Βασικός άξονας υλοποίησης η προαναφερθείσα μελέτη. Πρόκειται για προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν! Όχι για θεωρίες συνωμοσίας!

thesecretrealtruth  12/4/2020

 

 

 


Ποιά ήταν η Τιμωρία των Προδοτών στην Αρχαία Ελλάδα

Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα.
Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.

Με την προδοσία στην αρχαία Ελλάδα προσβαλλόταν, ανίερα κι ανεπανόρθωτα, η βαθύτατη ηθική αντίληψη για την πολιτειακή ευδαιμονία και σταθερότητα. Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση. Έτσι, ό προδότης δεν είχε θέση ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατο. Δεν τον θεωρούσαν ούτε και τυπικά ούτε «κατ’ ανοχήν» άνθρωπο, παρά κάτι σαν απαίσια τερατικό για την ιερή παράδοση κι αφάνταστα επικίνδυνο για τις ομαλές σχέσεις της πολιτείας. Κι έπρεπε, φυσικά, όχι μόνο να χαθεί, άλλα κι η εφιαλτική μνήμη του να γίνεται πάντα αντικείμενο «μαύρης κατάρας». Έπρεπε, με το «κατακουρέλιασμα της «βρωμερής» υπόστασης του», να θεωρηθεί χτυπητό «παράδειγμα προς αποφυγήν».

Το ηρωικό ελληνικό έπος δέχεται για τον προδότη την ταφή, κι ο αθηναϊκός νόμος, κατά την ιστορική περίοδο, πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία. Η καλλιεργημένη φαντασία των Αθηναίων διαμόρφωνε πολύ παραστατικούς τους μύθους για την περιφρόνηση πού έδειχναν οι πρόγονοι στους προδότες. Ο Δημοσθένης (18, 204) αναφέρει πώς οι Αθηναίοι κάποιον Κυρσίλο, πού δέχτηκε να υποκύψει στις επιταγές του Ξέρξη, τον σκότωσαν με λιθοβολισμό, κι οι γυναίκες έκαμαν το ίδιο στη σύζυγο του. Οι Αρκάδες, κατά τον Παυσανία (4, 22, 4), σκότωσαν, επίσης με πέτρες, τον Αριστοκράτη και τον έβγαλαν έξω από τα σύνορα αφήνοντας τον άταφο, επειδή πρόδωσε τα μυστικά τους στους Σπαρτιάτες. Έχουμε, ακόμα, και τη διήγηση του Λυκούργου (112, 115), όπου κι αυτοί, πού υπερασπίστηκαν τον προδότη και φίλο των Σπαρτιατών ολιγαρχικό Φρύνιχο, κηρύχτηκαν ένοχοι, θανατώθηκαν, και τα οστά τους, όπως και του Φρύνιχου, πετάχτηκαν έξω από την Αττική, ενώ εκείνοι, πού σκότωσαν τον προδότη, αθωώθηκαν, και κρίθηκε πώς άδικα φυλακίστηκαν.

Με αφορμή τη σκληρότατη τιμωρία του Φρύνιχου, έγινε ψήφισμα (Λυκούργος, 112, 115), όπου καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών, κι αν, ακόμα, οι προδότες εκτελέστηκαν, κι αν τα πτώματα τους πετάχτηκαν μακριά από την πολιτεία, κι αν, τέλος, πέρασε καιρός πολύς από την προδοσία τους. Έτσι, οι υπερασπιστές των προδοτών εξισώθηκαν με τους προδότες, αφού δεν δίστασαν να δικαιολογήσουν, βρίσκοντας ελαφρυντικά ή προσπαθώντας ν’ αμφισβητήσουν την πράξη τους (των προδοτών), ασεβώντας στα ιερά κι όσια της πολιτείας. Τους θεωρούσαν κι’ επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας». Τέτοιες περιπτώσεις προδοτών έχουμε πάμπολλες, πού, αφού θάφτηκαν, ξεθάφτηκαν κατόπι και τα οστά τους πετάχτηκαν, γιατί ήταν ένοχοι στο «Κυλώνιον άγος» (Θουκυδίδης, 1, 126, 127).

ΚΑΙΑΔΑΣ

Στους Αθηναίους ίσχυε ο νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους Προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική. Το ίδιο, σύμφωνα μ’ αυτόν τον νόμο, ίσχυε για τους κλέφτες και τους ιερόσυλους., (Ξενοφ.», Ελληνικά» 1, 7, 22), Υπερείδης «’Υπέρ Λυκ.», 16 κλπ.). Ο νόμος εφαρμόστηκε και στην περίοδο του Θεμιστοκλή (Θουκυδ. 1, 138, 6) και κατά το ψήφισμα στην περίοδο του Αρχιπτόλεμου κι Αντιφώντα, πού μνημονεύονται κατά τον βίο των δέκα ρητόρων, μετά την κατάλυση των τετρακοσίων (Πλούταρχ. «Ηθικά», 834α). Οι γειτονικές πόλεις φρόντιζαν, από υποχρέωση ηθική βασικά, μα και για να είναι συνεπείς με την παράδοση, να θάβουν τα πεταμένα εκεί κοντά πτώματα των προδοτών. Στο « Ανθολόγιο» του Στοβαίου (40, 8) ιστορείται από τον Πυθαγόρειο Τέλητα η περίπτωση Αττικών φυγάδων προδοτών, πού κι όταν, υστέρα από χρόνια, πέθαναν σε ξένο έδαφος όπου είχαν καταφύγει, θάφτηκαν δίχως τυπικές τιμές. Μαζί μ’ αυτούς είναι ο Νικόφημος κι ο Αριστοφάνης (όχι ο κωμωδιογράφος, βέβαια). Ο Θεόπομπος διηγείται πώς οι Αθηναίοι στη Σάμο, αφού έραψαν σε σακκί τον προδότη Λεύκιπο, τόν έριξαν στη θάλασσα. Το βάραθρο απ’ όπου έριχναν τους προδότες και πού βρισκόταν κοντά στον Δήμο των Κειριαδών, ήταν κι ο τάφος τους. Γνωρίζουμε πώς ο τόπος ατιμωτικής εκτέλεσης στη Σπάρτη ονομαζόταν Καιάδας. Και στον Καιάδα πέταξαν οι Σπαρτιάτες το πτώμα του προδότη βασιλιά τους Παυσανία, πού τον «έκτισαν» στο ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς, όπου κατέφυγε, για να πεθάνει από πείνα και δίψα. Την πρώτη πέτρα — όπως επίσης γνωρίζουμε — για το κτίσιμο την έβαλε η μητέρα του προδότη. Μα το μαντείο των Δελφών, επιδιώκοντας την ημέρωση των ηθών, υπέδειξε αργότερα, την ταφή του εκεί πού πέθανε. Και τον έθαψαν κοντά στο ναό (Θουκυδ. 1, 134, 4). Ο Ισχυρισμός του Επιτιμίδη, πού στηρίζεται πάνω σε σχετική παρατήρηση του Αιλιανού, πως το πτώμα του Παυσανία πετάχτηκε κι αυτό έξω από τα σύνορα, δε φαίνεται βάσιμος, αφού έχουμε την αυθεντικότερη πληροφορία του Θουκυδίδη. Άλλος σοβαρός λόγος για τη σκληρότατη τιμωρία των προδοτών ήταν και τ’ ότι, με την πράξη τους, ασεβούσαν προς τα ιερά της πολιτείας. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέγει σχετικά ο Λυκούργος (1, 17, 26, 150).

Οι πρώτες τάσεις, στην αττική περίοδο, γι’ αλλαγή του τρόπου «ηθικής εκτέλεσης», δηλαδή ν’ αφήνουν άταφους νεκρούς, πού καθιερώθηκε στα ηρωικά χρόνια, διαμορφώθηκαν όταν άρχισε να επικρατεί ή προοδευτική αντίληψη για την «υγιεινή καθαριότητα». Το βλέπουμε αυτό και στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Η αντίληψη τούτη είναι ότι, με τους άταφους, «βρωμίζει το έδαφος όπου βρίσκονται, και με την αποφορά πού βγάζουν, μπορούσε να βεβηλωθεί η ιεροπραξία της θυσίας». Από δώ πηγάζει η «βιασύνη να εξασφαλίζεται η χώρα από τους κινδύνους πού απειλούν οι άταφοι νεκροί». Κι η τέτοια βιασύνη δημιούργησε το έθιμο να πετούν μακριά, έξω από τα σύνορα, τα πτώματα των προδοτών. Έπειτα, η ιδέα για την απαραβίαστη Ιερότητα της «πατρικής γης» ενισχυόταν περισσότερο με τη βεβαιότητα, ότι οι νεκροί θα ταφούν από τους ξένους. Πολύ απασχόλησε, ακόμα, τους σύγχρονους με τον Ευριπίδη και τον Σοφοκλή το ζήτημα, αν ο θάνατος εξαγνίζει το έγκλημα και κατοχυρώνει το δίκιο των ένοχων νεκρών. Ο μεγάλος σεβασμός στους νεκρούς έγινε αφορμή να παθαίνονται οδυνηρά οι Αθηναίοι της αττικής περιόδου από τις σκληρότητες για τα πτώματα, ειδικά των προδοτών πατριωτών τους. Μα έχουμε κι απόψεις νεότερες από την ακμή της τραγωδίας, όπως τις αδέκαστες υποδείξεις του Πλάτωνα για το πέταμα των ένοχων νεκρών («Νόμοι», 9, 885α, 87οε, 873(1, 874(1, ΙΟ,’ 909 α-ο,-12, 960ά).

Οι ρήτορες δεν έπαυαν να θυμίζουν, εκείνη την εποχή, στους δικαστές τον όρκο τους και να τους διδάσκουν, πώς από την αυστηρή εκπλήρωση του καθήκοντος εξαρτάται κι η δική τους εσωτερική ευδαιμονία. Ο Δημοσθένης, στο προοίμιο του λόγου του «Περί στεφάνου» (1.8), τονίζει ότι ή τέλεια αμεροληψία συντελεί στην εξύψωση του «φρονήματος της δικαιοσύνης» κι εξασφαλίζει την αυστηρότητα εφαρμογής των πολιτειακών άρχων. Ό Αισχίνης υποστηρίζει, πώς ο επίορκος δικαστής αυτοαναιρεί τη δικαιοσύνη πού υπηρετεί και δίνει την ψήφο του σ’ άλλον (3, 233). Η άδικη αθώωση ή η δικαστική επιείκεια χαρακτηρίζονται από τον Δείναρχο περιφρόνηση των θείων νόμων. Ο Λυκούργος πιστεύει, ότι ο δικαστής, αν και ψηφίζει μυστικά, ωστόσο ενεργεί ολοφάνερα μπροστά στους θεούς (Λυκ. «κατά Νεαίρας», 146, 126). Γι’ αυτό η δίκαιη ψήφος ονομάστηκε «ευσεβής», όχι μόνο από το Δείναρχο (12, 20) και τον Δημοσθένη (18, 126, 19, 312), μα κι από τον Ευριπίδη (Ορέστεια» 1651, «Ηλέκτρα» 1262). Με πολλή ευγλωττία τέτοιες νουθεσίες απευθύνονται προς τη συνείδηση των δικαστών στους λόγους του Αντιφώντα, όταν μπαίνει ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον δικαζόμενο (2. δ, 11 3β, 11 κλπ.) Σχετικά μ’ αυτά ο Αισχίνης υποδείχνει πώς για να μειωθούν οι βαριές ευθύνες των δικαστών όφειλε εκείνος πού νικούσε στην ψηφοφορία να εξορκίζεται (2, 87, 88).

ΗΛΙΑΙΑ

Η αττική δημοκρατία είχε λάβει αυστηρά μέτρα ενάντια στους δικαστές πού δωροδοκούνταν. Ανάθεσε τη δικαστική εξουσία στην Ηλιαία, απόφευγε, με κάθε τρόπο, να ορίζει δικαστές για κάθε δίκη και φρόντιζε να τους εκλέγει με κλήρο.

Έκτος από τους ψευδομάρτυρες, πού δρούσαν οργανωμένα τότε κι εκβίαζαν συχνά την απόφαση του δικαστηρίου («Προς Άφοβον» του Δημοσθένη, 59), υπάρχουν κι αρκετές περιπτώσεις αξιόπιστων μαρτύρων πού τους πρότειναν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι από αυτοσεβασμό. Είναι ονομαστές οι φράσεις «αττικός μάρτυς» κι «αττική πίστις» («Παροιμιογράφος, Ι, 209, 215). Τέτοια τεκμήρια βρίσκουμε στον «Γοργία» (471e) και στον «Ευρυξία» (389d) του Πλάτωνα, στο λόγο «Περί χορευτού» (23) του Αντιφώντα κ.ά.

Την ίδια σκληρή τύχη είχαν κι οι εγκληματίες, οι Ιερόσυλοι, οι αυτόχειρες κι όσοι πάθαιναν ηλεκτροπληξία. Τους τελευταίους δεν τους έθαβαν, γιατί θεωρούνταν τιμωρημένοι από τους θεούς.

Καμιά περίπτωση καταδίκης γι’ αυτοδικία σε βάρος προδοτών δεν αναφέρουν τ’ αρχαία κείμενα. Και τέτοιες αυτοδικίες, «ανεπίσημες» οι περισσότερες, δεν έχουμε λίγες. Μ’ αυτές δείχνεται, βέβαια, το ασυγκράτητο μίσος ενάντια στους προδότες κι ή έλλειψη ψύχραιμης αναμονής για τη δίκη τους από τα δικαστήρια. Μα κι ή απαλλαγή όσων αυτοδίκησαν αποτελεί χαρακτηριστική ένδειξη σιωπηρής επιβράβευσης της πράξης τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΧΤΣΟΓΛΟΥ
Από το άρθρο του
Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
«Φιλολογικη Πρωτοχρονια»

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ

- Μὲ NόMο τῆς 11ης Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν YποXρεωτικὸ Eμβολιασμό!

Ὁ νόμος ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας!

Συγκεκριμένα στὸ ἄρθρο 4 πάρ. 3 στοιχεῖο Α περιπτ. iii) σημέιο β’ ὁρίζεται ὅτι «Σὲ περιπτώσεις ἐμφάνισης κινδύνου διάδοσης μὲ-ταδοτικοῦ νοσήματος, ποὺ ἐνδέχεται νὰ ἔχει σοβαρὲς ἐπιπτώσεις στὴ δημόσια ὑγεία, μπορεῖ νὰ ἐπιβάλλεται, μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας, μετὰ ἀπὸ γνώμη τῆς ΕΕΔΥ, ὑποχρεωτικότητα τοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ σκοπὸ τὴν ἀποτροπὴ τῆς διάδοσης τῆς νόσου. Μὲ τὴν ἀνωτέρω ἀπόφαση ὁρίζονται ἡ ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ ὡς πρὸς τὴν ὁποία καθίσταται ὑποχρεωτικὸς ὁ ἐμβολιασμὸς μὲ καθορισμένο ἐμβόλιο, ἡ τυχὸν καθορισμένη περιοχὴ ὑπαγωγῆς στὴν ὑποχρεωτικότητα, τὸ χρονικὸ διάστημα ἰσχύος τῆς ὑποχρεωτικότητας τοῦ ἐμβολιασμοῦ, τὸ ὁποῖο πρέπει πάντοτε νὰ ἀποφασίζεται ὡς ἔκτακτο καὶ προσωρινὸ μέτρο προστασίας τῆς δημόσιας ὑγείας γιὰ…. συγκεκριμένη ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ, ἡ ρύθμιση τῆς διαδικασίας τοῦ ἐμβολιασμοῦ καὶ κάθε ἄλλη σχετικὴ λεπτομέρεια.».

Τὸ ἀνωτέρω μαζὶ μὲ τὸ 284 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα ποὺ τιμωρεῖ ποινικά με φυλάκιση τὴν παράβαση μέτρων πρόληψης ἀσθενειῶν δημιουργοῦν τὸ ἀπαραίτητο νομικὸ ὁπλοστάσιο ποὺ φαίνεται ὅτι θὰ χρησιμοποιήσει ἡ κυβέρνηση γιὰ τὸν ἐμβολιασμὸ τῆς κοινωνίας!

Ρωμαίικο Οδοιπορικό

Ksipniste re 9/4/2020

 

 

 

 

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ...................................

1996: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι την σημαία στα ΙΜΙΑ την πήρε ο αέρας...
1997: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ο ΑΡΑΦΑΤ και οι Παλαιστίνιοι καταπιέζουν τους Ισραηλίτες στη Γάζα και οτι οι τελευταίοι θα πρεπει να επέμβουν...
1998: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ειναι «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ»...
1999: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε να τρεξεις να παρεις φοιτητικό ΔΑΝΕΙΟ, εορτοδάνειο, διακοποδάνειο, και τρέχα μην και δεν προλαβεις...
2000: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ 7.000 ΜΟΝΑΔΕΣ και βάλε οτι έχεις και δεν έχεις και θα γίνεις πλούσιος...
2001: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι κάποιος σε μια σπηλιά στο Αφγανιστάν διέσχισε και διαπέρασε ολη την αεροπορική ασπίδα της Δύσης ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ...
2002: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι με το ΕΥΡΩ δεν θα ξέρεις ΠΟΙΑ Μercedes ΝΑ πρωτοΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ...
2003: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι βομβαρδίσανε το Ιράκ γιατί ένας SADAM HUSEIN είχε πυρηνικά σε ένα κτήριο αλλα τελικά το κτίριο είχε μέσα βαμβάκια και ντομάτες...
2004: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η Ολυμπιάδα θα φέρει ανάπτυξη για σένα οχι για το Μπόμπολα και την Γιαννα(Joker)Δασκαλάκη...
2005: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε «Φέτος η ύφεση και απο του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη» ...«Φέτος η ύφεση και απο του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη»...επι 15 συναπτα ΕΤΗ...
2006: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι οι φωτιές σε ολη την Ελλαδα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ»...
2007: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου κρύψανε τα 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που πήραν οι τραπεζες και τα φορτωθήκαμε εμεις ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»...
2008: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι «ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ» και αν έχουμε είναι πολυ λίγα...
2009: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι «ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ» και δεν θα έχουμε τρόφιμα και πετρέλαιο το χειμώνα...
2010: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ειναι «ΕΥΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
2011: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ειναι ανάγκη να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία, τα φιλέτα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, το σπίτι σου, η μανα σου, η γυναίκα σου, το παιδί σου.
2013: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι το 5% των Τζιχαντιστών που όπλισαν και ξεσήκωσαν οι πρακτορες κατα του δημοφιλέστατου στο λαό του Άσαντ είναι «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΠΟΛΕΜΟΣ...
2014: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η Αίγυπτος, Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία, Τυνησία ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ απλως εμείς 30 χρονια «δεν το είχαμε προσέξει»...
2015: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ΤΕΛΙΚΑ στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ»...
2016: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα είναι «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» κατατρεγμένοι (με τα 500ευρα και τα IPhone απο τις ΜΚΟ)...
2017: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι τα CAPITAL CONTROLS ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ «ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ»...
2018: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ ειναι εξαιρετικά συμφέρουσα για μας...
2019: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα ειχε ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 70.000 ΚΟΣΜΟ...
2020: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ (που ειναι Α.Ε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΙΝΩΣ και είναι μαζί με τους πολιτικούς που τους βάζουν να νομοθετούν για αυτές μια κάστα...)

...ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ:

- ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΗΤΕΙΑ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
λογω άγχους...
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ...
-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
(ληστείες κτλ)
-ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ των νέων,
-ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,
-ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (καταθλιψεις κτλ.) ...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...


-ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ,
-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ,
-ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ,
-ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ,
-ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ...


Και γι αυτο ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ σου λένε ΤΩΡΑ «ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ» οτι:

«ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ»...
*Για όσο καιρό μένουμε μέσα ας αναλογιστουμε λίγο...
 • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
 • ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ;...
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Nikos Papanikolaou
Αναρτήθηκε από στις 5.4.20

 

 

 

 

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

Πολύ περίεργα παιχνίδια παίζουν με τις ημερομηνίες των απαγορεύσεων οι –γερμανόφωνοι- απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών!

Έτσι, όλως τυχαίως,

η πρώτη απαγόρευση της κυκλοφορίας λήγει στις 6 Απριλίου,

την ημέρα της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα!

Και η δεύτερη που ανακοίνωσε σήμερα οανεκδιήγητος- Χαρδαλιάς, λήγει την 27η Απριλίου,

την ημέρα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα!

(ΥΓ): Πάντως, οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών αποδεικνύονται χειρότεροι ακόμα κι

από τους Γερμανούς κατακτητές, γιατί

αυτοί τουλάχιστον απαγόρευαν την κυκλοφορία μόνο τις νυχτερινές ώρες,

ενώ οι απόγονοι των συνεργατών τους την απαγορεύουν καθ’ όλο το 24ωρο!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 5/4/2020

 

 

 

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

– ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ:

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η Κύπρος είναι Ελληνική - Στέλιος Καζαντζίδης - 1964

https://www.youtube.com/watch?v=X3mp2cc-Fag&feature=emb_logo

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  2/4/2020

 

 

 


Δεξιά οργή στην Ιταλία:

«Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας

- Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Δεξιά οργή στην Ιταλία: «Η Γερμανία πλούτισε στους ώμους μας - Μέχρι και η Βενεζουέλα μας βοήθησε»

Η δεξιά στην Ιταλία βλέπει εν μέσω κορωνοϊού τις θέσεις της για την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβεβαιώνονται με το χειρότερο τρόπο, αφού το Βερολίνο, που ασκεί σημαντικό έλεγχο στην ΕΕ, σε ένα ρεσιτάλ αναλγησίας προσπαθεί να επιβάλλει στην Ιταλία μνημόνια, εν μέσω πανδημίας και ανθρωπιστικής καταστροφής!

Η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», έκανε μάλιστα πριν λίγες ώρες παρέμβαση σε ΜΜΕ, όπου ξεκαθάρισε με άμεσο τρόπο, πως όλα θα αλλάξουν στο μέλλον στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε τα εξής:

'«Δεν ζητάμε δώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τη Γερμανία, είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε και να μην ζητάμε ελεημοσύνη. Η αλήθεια είναι μία, η Γερμανία έχει πλουτίσει στους ώμους μας. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!'»

Ο Ματέο Σαλβίνι πήρε την '«σκυτάλη» μετά από λίγες ώρες και είπε τα εξής:

«Η ΕΕ και η Γερμανία δεν έδωσαν καμία βοήθεια. Φθάσαμε στο σημείο να μας στέλνουν υλικά η Αλβανία και η Βενεζουέλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργή των πολιτών στην Ιταλία με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεχειλίζει καθώς βλέπουν πως ο βοράς, με μπροστάρη τη Γερμανία, όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά πάει να επιβάλλει και νέα μνημόνια!

Pronews.gr 1/4/2020

Αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος της χάνει την Ιταλία…

προειδοποίηση Κόντε

Αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος της χάνει την Ιταλία… προειδοποίηση Κόντε

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρθηκε και πάλι στην αναγκαιότητα να υπάρξει μια δυναμική αντίδραση της Ευρώπης στην κρίση του...
κορονοϊού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Pais.
«Τα εθνικιστικά ένστικτα, στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες, θα είναι πολύ δυνατά, αν η Ευρώπη δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”, τονίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός. «Αναφέρθηκα σε ένα Σχέδιο Ευρωπαϊκής Ανάκαμψης ή σε “Επανεπένδυση”. Δεν έχω στο μυαλό μου μόνο έναν τρόπο, αλλά ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουμε κοινά ευρωπαϊκά ομόλογα», προσθέτει.
«Το πρόβλημα δεν είναι πότε θα βγούμε από την ύφεση, αλλά να το πράξουμε το γρηγορότερο δυνατό. Ο χρόνος είναι το στοιχείο κλειδί», υπογράμμισε ο Τζουζέπε Κόντε. Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά από την Ευρώπη την αμοιβαιοποίηση όλου του δημόσιου χρέους της Ιταλίας, «αλλά να αντιδράσει δυναμικά για να βγουν οι χώρες από το τσουνάμι αυτό».

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

Νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών με τις “ευλογίες” της Κομισιόν

- Θέλουν να τους κάνουν “εποχιακούς εργάτες”

-“Ανοίξτε τα σύνορα για να βοηθήσουν στη συγκομιδή”…

Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω- κάτω: Έκκληση της Κομισιόν να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” “εποχιακών εργατών” για να βοηθήσουν στη συγκομιδή…Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω- κάτω: Έκκληση της Κομισιόν να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” “εποχιακών εργατών” για να βοηθήσουν στη συγκομιδή… Απίστευτες καταστάσεις εν μέσω της πανδημίας και αφού η χώρα μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κρίση στον Έβρο, καθώς η Ευρώπη ζητά τώρα να ανοίξουν τα σύνορα ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες. Πρωτόγνωρα φαινόμενα και συμπεριφορές φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλους τους τομείς. Ακόμη και στην αντιμετώπιση των οικονομικών μεταναστών και των προσφύγων από την Ευρώπη.

Η νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών είναι γεγονός, και υλοποιείται με τον πλέον “σκιώδη” τρόπο. Η Κομισιόν προτρέπει τις χώρες της ΕΕ να ανοίξουν τα σύνορά τους και οι λαθρομετανάστες που εδώ και ένα μήνα προσπαθούσαν να εισβάλουν στην Ελλάδα και τους απωθούσαν οι ακούραστες ελληνικές αρχές να λάβουν καθεστώς “οικονομικού μετανάστη”, και δη, με έτοιμη εργασία!

Από τα κλειστά σύνορα, τα μηνύματα στις γλώσσες τους προκειμένου να τους αποτρέψουν να έρθουν στα ευρωπαϊκά κράτη και την Ευρώπη – φρούριο, τώρα η Κομισιόν απευθύνει έκκληση να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο “μεταναστών” εποχιακών αγρεργατών για να βοηθήσουν στη συγκομιδή.

Η ίδια Κομισιόν που δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα για να βοηθήσει την Ελλάδα στη διαχείριση των “μεταναστών” που μένουν στοιβαγμένοι παρά την εξάπλωση της επιδημίας στα ελληνικά νησιά.

Προφανώς η είδηση αυτή σχετίζεται άμεσα με τα καμπανάκια από τον ΟΗΕ ότι λόγω κορωνοϊού και λουκέτου σε κάθε οικονομική δραστηριότητα εγκυμονεί και ο κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης λόγω έλλειψης τροφίμων.

Η προτροπή της Κομισιόν για τους “μετανάστες”

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να επιτρέψουν σε εκατοντάδες χιλιάδες εποχιακούς, αλλοδαπούς εργάτες που απασχολούνται στη συγκομιδή να περάσουν τα σύνορά τους, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, προέτρεψε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι 27 χώρες μέλη έχουν επαναφέρει τους μεθοριακούς ελέγχους για να ελέγξουν την εξάπλωση του ιού, όμως ως αποτέλεσμα καθυστερεί ο ανεφοδιασμός σε τρόφιμα και ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και το πέρασμα των διασυνοριακά μετακινούμενων εργαζομένων.

Την περασμένη εβδομάδα η Κομισιόν ζήτησε από τις χώρες να μειωθεί στα 15 λεπτά ο χρόνος που χρειάζονται να περάσουν από τα σύνορα τα οχήματα που μεταφέρουν προϊόντα και σήμερα διαπίστωσε ότι η κατάσταση έχει κάπως βελτιωθεί. Ωστόσο στα σύνορα με την Ουγγαρία παραμένουν οι τεράστιες ουρές, μήκους έως και 4 χιλιομέτρων.

Η Κομισιόν ανέφερε ότι θα πρέπει να εφαρμοστούν απλές και γρήγορες διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι θα περνούν ομαλά τα σύνορα οι “εργαζόμενοι”, με αναλογικούς προληπτικούς ελέγχους υγείας.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι κατοικούν σε μια χώρα της ΕΕ αλλά εργάζονται σε μια άλλη. Μεταξύ αυτών είναι και εργαζόμενοι σε κρίσιμες υπηρεσίες, όπως στην υγεία, στην αστυνομία και στις μεταφορές. Στο Λουξεμβούργο, για παράδειγμα, οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία ζουν στο Βέλγιο ή τη Γαλλία.

Παράλληλα, η Επιτροπή επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το θέμα των εποχιακών εργατών, ιδίως στα αγροκτήματα, οι οποίοι θα πρέπει να περιληφθούν επίσης στην κατηγορία των απαραίτητων εργαζομένων και να τους επιτραπεί να ταξιδεύουν. Ενθάρρυνε μάλιστα τις χώρες να ανταλλάξουν πληροφορίες μεταξύ τους για τις διαφορετικές ανάγκες που έχει η καθεμιά.

Η Γαλλία και η Γερμανία μαζί υποδέχονται κάθε χρόνο περίπου 500.000 εποχιακούς αγρεργάτες και εξετάζουν το πώς θα γίνει η συγκομιδή των φρούτων και των λαχανικών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας Ντιντιέ Γκιγιόμ έκανε έκκληση να σχηματιστεί ένας «σκιώδης στρατός» εργαζομένων σε άλλους τομείς οι οποίοι απολύθηκαν λόγω της κρίσης από τις δουλειές τους, ώστε να βοηθήσουν στα χωράφια. Όμως η μεγαλύτερη γεωργική ένωση της Ευρώπης εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί θα ήταν πρόθυμοι ή ικανοί να καλύψουν το κενό.


Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες παρουσιάζοντάς τους ως “εποχιακούς εργάτες”, με σκοπό να αναλάβουν εργασίες στη συγκομιδή προϊόντων. Είναι προφανές πως η κίνηση αυτή της Κομισιόν, πέρα από το ότι προτρέπει περισσότερους αλλοδαπούς να προχωρήσουν στα σύνορα της Ευρώπης, και άρα της Ελλάδας, δημιουργεί απειλές για τη δημόσια υγεία, την οικονομία και την εσωτερική ασφάλεια.

πηγή:[pentapostagma.gr] το διαβάσαμε στο:[voicenews.grπηγή πηγή στις Μαρτίου 31, 2020 

 


Θα φύγει η Ιταλία απο το Ευρώ;

Τελεσίγραφο 10 ημερών στην Ευρωζώνη

Σε ενα μεγάλο και θεαματικό ναυάγιο οδηγήθηκε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της γερμανοκρατούμενης ΕΕ για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κοροναϊού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Για άλλη μια φορά η άρνηση της Γερμανίας -και των δορυφόρων της- για έκδοση ευρωομολόγου προκάλεσε την έντονη αντίδραση χωρών του νότου, με Ισπανία και Ιταλία να θέτουν βέτο, απορρίπτοντας το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ιταλία «δεν αποδέχεται» τα σχέδια της ΕΕ επειδή είναι πολύ δειλά, δήλωσε ο κ. Κόντε, όπως αναφέρει το γραφείο του, την ώρα που η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ηγετών ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

«Πρέπει να αντιδράσουμε με τη λήψη καινοτόμων οικονομικών μέσων», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης το συντομότερο δυνατό, αναφέρεται στη σχετική δήλωση.

Τελεσίγραφο από Κόντε

Μάλιστα ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουσέπε Κόντε, που η χώρα του πλήττεται βάναυσα από τον κοροναϊό μετρώντας χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς, έθεσε τελεσίγραφο στην Ευρώπη, δίνοντας της προθεσμία 10 ημερών για εύρεση λύσης, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κόντε, ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεζ φέρεται να συμφώνησε με την προθεσμία των 10 ημερών.

ireporterworld.com  28/3/2020

 

 

 

 

Η Κυβέρνηση υπέγραψε για επιπλέον 28 hotspot

- Mουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα


Καραβιές Λαθρο σε νέες πόλεις από ανέλεγκτους εισβολείς...
Εθνικός κίνδυνος...
Ξυπνήστε...


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Mε την ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β (24/03/2020) υπέγραψε η Κυβέρνηση
την ώρα που οι Ελληνες είναι Φυλακισμένοι στα σπίτια τους με το πρόσχημα του Κορωνοιού να εγκαταστήσουν.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες σε Εικοσιοκτώ (28) σημεία στην ενδοχώρα τα περισσότερα από αυτά ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ που θα μετατραπούν σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!!
Με καραβιές και Λεωφορεία συνεχίζεται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων χωρίς κανένα τεστ για τον ιό και με ειδική μεταχείριση να κυκλοφορούν από τις 07.00 το πρωί εως το βράδυ ελεύθερα χωρίς αδειες σε αντίθεση με τον Ελληνα που χρειάζεται άδεια ,Ταυτότητα η Διαβατήριο για να κυκλοφορήσει στη Χώρα του.
Δηλαδή η Κυβέρνηση δίνει στους παράνομους εισβολείς περισσότερα δικαιώματα και παροχές από τους Ελληνες δεν τους απευλαύνει και τους ΦΥΤΕΥΟΥΝ σε όλη τη Χώρα παράνομα..
Την ωρα που μας έχουν φυλακίσει για να μην γίνουμε δήθεν η αιτία εξάπλωσης και μετάδοσης του Κορωνοιού η Κυβέρνηση μας δουλεύει “ψιλό γαζί” και μεταφέρουν καραβιές ανέλεγκτων λαθρομεταναστών ανέλεγκτων υγειονομικά εισβολέων στις δομές όπως τις βάφτισαν δηλαδή σε Μουσουλμανικές πόλεις!!!
Και μάλιστα ελεύθερους να κινούνται όπου θέλουν από το πρωί έως το βράδυ!!

Έχουμε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ η έχουν σχέδιο να εγκαταστήσουν επιπλέον από τους ήδη υπάρχοντες λαθροεισβολείς ανέλεγκτους και χωρίς αντιδράσεις με κλεισμένους τους Ελληνες στα σπίτια τους???
Όλοι αυτοί κάποια στιγμή είναι ένας ΕΧΘΡΟΣ ένας εν δυνάμει Εσωτερικός Στρατός που θα επιτεθεί στους Ελληνες από τον Έβρο έως και τις πόλεις που τους Φυτεύουν..
Οι Ελληνες ας καταλάβουν τι ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παίζουν οι Κυβερνήσεις μας οι οποίες μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι με αυτά που κάνουν και τις εντολές που εκτελούν από Ξένα κέντρα και τη Νέα τάξη Πραγμάτων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βάσει της ΚΥΑ 2945 Αριθμός 1016 τεύχος β που υπέγραψε η Κυβέρνηση στις 24/03/2020 παραμονή της 25ης Μαρτίου

1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό ΚαλπακίουΣυνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.

7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

11.Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.


13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

15.Δομή«ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ»,στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
16.Δομή«ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


17.Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.


19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.


24.Δομή«ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ»,στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.


25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


27.Δομή«ΚΟΡΙΝΘΟΥ»,στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Έχοντας υπόψη:


1. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4375/2016 «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου “σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)” (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 51) και ιδίως τα άρθρα 8 παρ. 4-5, 10 παρ. 4-5 και 11 παρ. 5 αυτού, ως ισχύουν. β. Του ν. 4622/2019
«Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133). γ. Του ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες Διατάξεις» (Α΄169). δ. Του ν. 4368/2016
«Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Α΄21) και ιδίως του άρθρου 96 αυτού. ε. Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄4). στ. Του π.δ. 6/2020
«Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α΄5). ζ. Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α΄10). η. Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄119). θ. Του π.δ. 122/2017
«Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α΄149), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ι. Του π.δ. 83/2019
«Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (Α΄121). ια. Του π.δ. 84/2019
«Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄123). ιβ. Της Υ2/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού
«Σύσταση θέσεων Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργών» (Β΄ 2901). ιγ. Της αριθμ. 340/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών
«Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β΄ 3051). ιδ. Της 16931/16-5-2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα
«Έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ταυτόχρονη κατάργηση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής» (Β΄1410).
2. Την αριθμ. 2943/23-3-2020 αιτιολογημένη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία προκύπτει πρόσθετη δαπάνη σε βάρος των πιστώσεων του Ε.Φ. 1055.201.0000000
«Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου» του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου η οποία θα καλυφθεί με σχετική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών, αποφασίζουμε: Άρθρο 1 Συστήνονται σύμφωνα με τα άρθρα 8 παρ. 4-5 και 10 παρ. 4-5 του ν. 4375/2016,
οι κάτωθι Δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
ΠΗΓΗ

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided