Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2020

Δείτε γιατί έβγαλαν από τη μέση το Χριστόδουλο

 

 

 

 

 

 

 

- Η προφητική του ομιλία το 2007 για την κατάντια της Ελλάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε γιατί έβγαλαν από τη μέση το Χριστόδουλο

- Η προφητική του ομιλία το 2007 για την κατάντια της Ελλάδας

Δείτε γιατί έβγαλαν από τη μέση τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Ομιλία κατά του σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων.

Κύπρος 2007.

Η ομιλία είναι προφητική για την σημερινή κατάντια της χώρας μας....

Αρχιεπ.Χριστόδουλος η νέα τάξη θέλει να αλλάξει την Ελλάδα

https://www.youtube.com/watch?v=a2N_VsIjhUI

ksipnistere.com 7/8/2020

 

 

 

 

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ – ΣΟΦΙΑ,

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!

Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες μετά την προσβλητική μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί και σε ημέρα μάλιστα που είναι αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή), τον αληθινό Θεό, τον Χριστό και την Σοφία Του! (φωτογραφία από τουρκικά μέσα που προβάλουν όλα σήμερα το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός)
Ο Μουεζίνης (αυτός που καλεί κάθε τόσο σε ισλαμική προσευχή με την φωνή του από τους μιναρέδες), υπηρετούσε στην Αγια-Σοφιά από την πρώτη μέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους που έσπευδαν να απολαύσουν τον “θρίαμβο” από διάφορα μέρη της Τουρκίας και του κόσμου, σχετικά με τα μέτρα του Κορωνοϊού μέσα στον καταπατημένο Ιερό Ναό μας!
Πάνω λοιπόν στον ενθουσιασμό και του ίδιου και όλων για την νέα “νίκη” του Ισλάμ και της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά του σταμάτησε, έπεσε και πέθανε εκεί μέσα (συλλυπητήρια στην οικογένειά του), αφήνοντας εμβρόντητους όλους!
Όσους κατάλαβαν και όσους δεν κατάλαβαν το “σημείο” των ουρανών

 

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!

ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 300.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ενώ οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό με την δήθεν «έξαρση» του κοροϊδοϊού, φτιάχνοντας κλίμα για το νέο lockdown (και τις νέες «λίστες Πέτσα»…), αρχίζουν αθόρυβα από 1ης Σεπτέμβρη, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, καθώς η χούντα των κλεφτών, απατεώνων και παιδεραστών, ανακοίνωσε ότι δεν θα επεκτείνει την περίοδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, που έληξε στις 31/7.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, τουλάχιστον 50.000 οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ συνολικά 300.000 οικογένειες Ελλήνων θα βρεθούν στο δρόμο μέσα στην επόμενη διετία!

Και αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε «οικογένειες Ελλήνων», μιας και η χούντα έχει μεριμνήσει για τις οικογένειες των μη Ελλήνων!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, χιλιάδες ιδιοκτησίες Ελλήνων θα κατασχεθούν από τις τράπεζες και θα καταλήξουν στα χέρια των διεθνών «επενδυτών» – τοκογλύφων και κορακιών, σε τιμές «του σκοτωμού»!

Και με επιπλέον έξοδο, την προσυμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη,

που θα κερδίσει δισεκατομμύρια από το ξεσπίτωμα των Ελλήνων!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 2/08/2020

 

 


Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ

ΑΦΙΞΕΙΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ!

Είπαμε, πως μέσα στη συμφωνία Κούλη-Ερντογάν για συνεκμετάλλευση του εθνικού πλούτου του Αιγαίου, υπάρχει και μια δέσμευση της Τουρκιάς, να μην στέλνει «προσφυγάκια», για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Όμως, υπάρχουν κάτι λίγα «προσφυγάκια» που έρχονται «σκαστοί», χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τις τουρκικές αρχές.

Έτσι, δύο βάρκες με περίπου 120 «προσφυγάκια» έφτασαν στη Ρόδο το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου, όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι που είτε τους είδαν με τα μάτια τους να αποβιβάζονται (στην παραλία των Κρητικών, δίπλα στην πόλη), είτε το άκουσαν από άλλους που τους είδαν.

Ωστόσο, τα «προσφυγάκια» αυτά δεν καταγράφηκαν ποτέ στο καθημερινό δελτίο απογραφής των «αρχών», ούτε στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και αγνοείται η τύχη τους.

Προφανώς, υπάρχει εντολή της χούντας Μητσοτάκη να αποκρύπτονται τέτοια περιστατικά, από τις «αρχές» και τα μιλημένα ΜΜΕ και τα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» να προωθούνται στα μουλωχτά στην ενδοχώρα. Πως είπατε; Βόρεια Κορέα; Κι ακόμα χειρότερα!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 31/07/2020

 

 

 

 

«Διάτρητος» ο Έβρος:

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν καθημερινά

- Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι (φώτο)

Οι κάτοικοι της περιοχής του Έβρου προχώρησαν σε νέες καταγγελίες πως καθημερινά περνούν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες τα σύνορα και εισέρχονται στην ενδοχώρα.

Κάτοικοι του Αμορίου καταγγέλουν: «Εδώ και ένα χρόνο και με μια μικρή διακοπή 20 ημερών κατά τα Χριστούγεννα, η κατάσταση είναι δραματική, ομάδες των 10,20 ακόμη και 50 ατόμων διέρχονται καθημερινά και περνάνε στην ενδοχώρα».

Αυτό σημαίνει πως σε καθημερινή βάση εκατοντάδες άτομα περνάνε τα σύνορα. Μάλιστα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί την περίοδο του καλοκαιριού, που οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και η στάθμη του Έβρου χαμηλή.

Όπως σημειώνει κάτοικος της περιοχής, υπάρχει ένα πέρασμα στο σημείο όπου το δάσος της περιοχής φτάνει μέχρι το ποτάμι και διακόπτεται μόνο από τον εθνικό δρόμο και τη σιδηροδρομική γραμμή. Έτσι οι διακινητές προτιμούν το συγκεκριμένο σημείο γιατί όποιος περνά, συνεχίζει με άνεση προς την ενδοχώρα, χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτός

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι της περιοχής του Έβρου προχωρούν σε τέτοιες καταγγελίες, καθώς πριν λίγο καιρό το ίδιο είχαν καταγγείλει και κάτοικοι του Ορμενιού. Ότι δηλαδή ο Έβρος κάθε άλλο παρά «φρούριο» είναι.

ksipnistere.com 29/7/2020

 

 

 

Θεσσαλονίκη:

Δόθηκαν τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια που αποκτήθηκαν από συλλογή πλαστικών καπακιών

Η κίνηση του κεντρικού δήμου με αποδέκτη φορείς από τον χώρο της Υγείας

Θεσσαλονίκη: Δόθηκαν τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια που αποκτήθηκαν από συλλογή πλαστικών καπακιών

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διέθεσε την Τρίτη (28/07) 4 τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια σε φορείς από τον χώρο της Υγείας, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης «Keep on Moving», διέθεσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη συγκεκριμένη δράση, υπογραμμίζοντας ότι -μέχρι στιγμής- έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 22 τόνοι από πλαστικά καπάκια, που αντιστοιχούν σε έναν μεγάλο αριθμό αμαξιδίων.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου απαιτούνται περίπου 1.200 κιλά πλαστικών καπακιών.

«Είναι σημαντικό ο δήμος, οι πολίτες, οι επιχειρηματίες να συμβάλουν στη βιώσιμη κινητικότητα», είπε -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε κάθε πολίτης και κάθε επισκέπτης της πόλης να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, είναι διαρκής.

Τα αναπηρικά αμαξίδια διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες, στο ΚΕΠΕΠ «Άγιος Δημήτριος» καθώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Τρίγλιας.

NEWSBEAST.GR 29/7/2020

 

 

 


ΜΠΡΑΒΟ στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!!!

Ξεσήκωσαν μιά συνοικία στην Πάτρα και ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ

την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή...!!!

Στην Aφιξη των μεταναστών με λεωφορείο για διαμονή σε ενοικιαζόμενα στα Μποζαίτικα αντέδρασαν και ξεσήκωσαν όη τη.... συνοικία τα μέλη της ομάδας Πάτρα Μαζι Ολοι

Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 9.00 χτές το βράδυ σήμερα στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της διασταύρωσης των Μποζαϊτίκων (στην Πάτρα), κατά την άφιξη λεωφορείου το οποίο μετέφερε μετανάστες για διαμονή σε μονάδα ενοικιαζομένων.

Στο σημείο παρενέβη η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο η μεταφορά και διαμονή των στα διαμερίσματα είναι νόμιμη.

Μέλη της ομάδας στο facebook Πάτρα Μαζι Ολοι που είχαν την πληροφορία, συγκεντρώθηκαν, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, και απέτρεψαν την άφιξη τους. Μάλιστα υπέδειξαν στην Αστυνομία πως υπήρχαν κι άλλοι μετανάστες ήδη εγκατεστημένοι στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Χαρακτηριστικό είναι πως και οι νεοαφιχθέντες και οι ήδη διαμένοντες διαπιστώθηκε από την αστυνομία ότι είχαν μεταφερθεί ΑΤΥΠΑ στο σημείο, χωρίς τα προβλεπόμενα χαρτιά και διαδικασίες.

Άπαντες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ενέργειες της Αστυνομίας προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα Μποζαΐτικά (που "κοιμόντουσαν") χρωστούν χάρη στα παιδά της ομάδας «Πάτρα Μαζι Ολοι»...


Με πληροφορίες από το τοπικό kontraseolous.gr

στις Ιουλίου 27, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Βόμβα ΟΗΕ

- Βασικό επίδομα σε όλον τον πλανήτη

- Μείνετε σπίτι και μην εργάζεστε!

Βασικό επίδομα σε όλον τον πλανήτη φέρνει με πρότασή του ο ΟΗΕ με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού....

Η παροχή προσωρινά ενός βασικού εισοδήματος στα 2,7 δισεκατομμύρια πιο φτωχούς του πλανήτη σε 132 αναπτυσσόμενες χώρες μπορεί να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού επιτρέποντάς τους να μείνουν σπίτι και να μην εργάζονται, ανέφερε σε έκθεσή του σήμερα το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP).
“Οι πρωτόγνωροι καιροί απαιτούν πρωτόγνωρα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα. Η υιοθέτηση ενός βασικού εισοδήματος για τους πιο φτωχούς του κόσμου εμφανίζεται ως επιλογή”, δήλωσε ο επικεφαλής του UNDP Αχίμ Στάινερ. “Οι διασώσεις και τα σχέδια ανάκαμψης δεν μπορούν να επικεντρώνονται μόνο στις μεγάλες αγορές και τις επιχειρήσεις”, πρόσθεσε.
Από την επιδημία covid-19 έχουν μολυνθεί τουλάχιστον 14,8 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, ενώ έχουν πεθάνει 610.000 άνθρωποι, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters.
Ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει ότι η πανδημία και η οικονομική κρίση που προκαλεί ενδέχεται να οδηγήσουν σε αύξηση της φτώχειας παγκοσμίως για πρώτη φορά από το 1990 και να ωθήσουν 265 εκατομμύρια ανθρώπους στο χείλος του λιμού.

 

 

 

 

 

ΜΟΝΟ γι΄αυτά έχουν!

Το Υπ. Παιδείας επιχορηγεί τήν

Διοικούσα Επιτροπή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών με .... 9 8 7 .4 0 0 € ! ! ! ! ! ! ! !

! ! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;


Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ορίστηκε η επιχορήγηση του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία “Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών” από τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2020, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του ν 4170/2013....
Η συνολική επιχορήγηση θα ανέλθει στο ποσό των ....987.400,00 € και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ...."ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ"
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 'ΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΗΣ' ΚΑΤΩΤΕΡΩ!
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Αναρτήθηκε από στις 20/7/2020

 

 

 

 

Στις 25 Μαρτίου έγινε μόνο ένα σπουδαίο γεγονός κι αυτό το ξέρουν ελάχιστοι

25η του Μαρτιού ήταν, αλλά το 1826, έλαβε χώρα στα ελληνικά χώματα μια από τις κορυφαίες μάχες στα παγκόσμια χρονικά. Εκατόν τριανταένας Έλληνες τα έβαλαν με στρατό 6.000 Τουρκοαιγυπτίων και ανάγκασαν τους μισούς που επέζησαν σε άτακτη φυγή. Ναι! 131 εναντίον 6.000.

Μας αρέσουν οι μυθολογίες των Ελλήνων. Μας αρέσουν πολύ. Γι’ αυτό και θέλουμε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να σηκώνει το λάβαρο της Επανάστασης κατά την 25η Μαρτίου 1821 ενώ εκείνη την ημέρα αποδειγμένα δε συνέβη τίποτε. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είτε τέλεσε την περίφημη δοξολογία κάποιες μέρες νωρίτερα (ο ίδιος πάντως δεν την αναφέρει καν στα απομνημονεύματά του) είτε δεν την τέλεσε καθόλου κατ’ άλλους ιστορικούς και μελετητές.
Ωστόσο, η 25η Μαρτίου θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ιστορική μέρα αν μας άρεσε λίγο παραπάνω η αυτοθυσία, το θάρρος και τα πιο βαθιά πράγματα και όχι το πανηγύρι. Γιατί σαν κι εκείνη τη μέρα, 25η του Μαρτιού ήταν, αλλά το 1826, έλαβε χώρα στα ελληνικά χώματα μια από τις κορυφαίες μάχες στα παγκόσμια χρονικά. Εκατόν τριανταένας Έλληνες τα έβαλαν με στρατό 6.000 Τουρκοαιγυπτίων και ανάγκασαν τους μισούς που επέζησαν σε άτακτη φυγή. Ναι! 131 εναντίον 6.000.

Αναφέρομαι ασφαλώς στην ανυπέρβλητη μάχη της Κλείσοβας, μιας μικρής νησίδας πλάι το Μεσολόγγι, βουτηγμένη μες τη λιμνοθάλασσά του, που αν είχε τη λάμψη της παρουσίας παραγόντων και βαρύγδουπων ονομάτων, τώρα θα γινόταν κάθε χρόνο… της Κλείσοβας. Αλλά δυστυχώς εκεί ένας Κίτσος Τζαβέλλας κι άλλοι 130 μισοάγνωστοι βρέθηκαν.

Μα ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Κιουταχής και ο Ιμπραήμ είχαν φάει πολλές φορές τα μούτρα τους με το Μεσολόγγι. Δεν τους έβγαινε με τίποτα αυτή η ιστορία, να κατακτηθεί αυτή η παράξενη άκρια γης και θάλασσας στα δυτικά της Ελλάδας. Είχαν γονατίσει κόσμο και ντουνιά, είχαν επωφεληθεί από τις διχόνοιες και τα αλληλοκαρφώματα των Ελλήνων, αλλά εκείνο το ρημαδι το Μεσολόγγι τους είχε καθίσει στο στομάχι. Ο πόλεμος έγερνα υπέρ τους. Όμως η γης του Μεσολογγίου καθόταν και καμάρωνε λεύτερη ακόμα.

Ο Κιουταχής κατάλαβε ότι τις πόρτες του Μεσολογγίου θα τις ανοίξει με έναν μόνο τρόπο: με την πείνα. “Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει” έγραφε ο μέγιστος Δ. Σολωμός στο τεράστιο “Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” τους. Και για να το καταφέρει αυτό ο αντίπαλος, έπρεπε να αποκλείσει την τροφοδοσία της πόλης. Και για να το κάνει αυτό, έπρεπε να κυριεύσει τις κυριότερες θέσεις που υπερασπίζανε τη λιμνοθάλασσα. Με τα πολλά λοιπόν, κατέλαβε, δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες, το Βασιλάδι, τον Πόρο και το Ανατολικό και ήθελε και την Κλείσοβα για να ισχυροποιήσει και στα ανατολικά τη θέση του και να ελέγχει απόλυτα τη λιμνοθάλασσα. Έφτιαξε λοιπόν νέα καράβια, χωρίς καρίνα, για να πλησιάσει την Κλείσοβα. Αλλά οι Έλληνες που την είχαν πατήσει στο Βασιλάδι, είχαν τώρα προνοήσει. Είχαν οχυρώσει την εκκλησιά της Αγίας Τριάδας που βρισκόταν στην Κλείσοβα. Και περίμεναν…

Στις 24 Μαρτίου, ο Ιμπραήμ συγκέντρωσε στη λίμνη του Μεσολογγίου 5 μεγάλες βάρκες και 93 λαντζόνια με 2.500 άντρες. Οι υπερασπιστές της Κλείσοβας ξαγρύπνησαν να τους παρατηρούν, μη ξέροντας τι πραγματικά σκοπεύουν να κάνουν. Το αντιλαμβάνεστε; 131 άντρες είδαν απέναντί τους κάπου 2.500 στρατό κι αντί να το βάλουν στα πόδια, έμειναν εκεί να τους παρατηρούν και να τους περιμένουν. Έμειναν εκεί να υπερασπιστούν το μέρος τους. Το σκηνικό μοιάζει κάτι παραπάνω από κινηματογραφικό. Απορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ταινία.

Ξημερώνει 25 Μαρτίου (1826). Ώρα 4-5 το πρωί. Ο στολίσκος των Τουρκοαιγυπτίων προχωρά προς την Κλείσοβα. Εκατοντάδες ήταν ακόμα διασκορπισμένοι στα διπλανά νησάκια και άλλοι περπατούσαν μέσα στη λιμνοθάλασσα για να βοηθήσουν την επίθεση των πλοιαρίων. Πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Αρχίζει ένας εκκωφαντικός κανονιοβολισμός της Κλείσοβας.

Ο Κίτσος Τζαβέλλας είναι εκεί. Παραμένει όχι απλά γενναίος και ψύχραιμος, αλλά εκνευριστικά σκεπτόμενος. Καθοδηγεί τους πάντες, τους υποδεικνύει τα καλύτερα πόστα για άμυνα. Και κυρίως… είχε διατάξει να ανοίξουν πυρ μόνο όταν ο εχθρός θα φτάσει στους πασάλους!

Ορίστε; Τι είναι αυτό πάλι; Ο ναι! Οι πολιορκημένοι είχαν μπήξει στη θάλασσα, γύρω από την Κλείσοβα, εκατοντάδες ξύλινους πασάλους. Κάθε εχθρική βάρκα που πλησιάζε, έπεφτε ανυποψιάστη πάνω στους πασάλους και σκάλωνε.

Οι επιτιθέμενοι προχωρούν ανεμπόδιστοι. Σχεδόν αγγίζουν τις οχυρώσεις των Ελλήνων. Ξαφνικά, οι Έλληνες ανοίγουν πυρ, πυρ εξ’ επαφής! Πέφτουν νεκροί δεκάδες. Από τους απέναντι ασφαλώς.

Γίνονται τέσσερις αλλεπάλληλες επιθέσεις! Τέσσερις! Και αποκρούονται όλες! Στις 12 το μεσημέρι, κάπου 7 ώρες μάχης μετά, τρομοκρατημένοι οι Τουρκοαιγύπτιοι από τις εκατοντάδες απώλειες, αποφασίζουν να απομακρυνθούν από την Κλείσοβα. Μετρούν πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Ο Ιμπραήμ επιμένει. Δίνει διαταγή να επιτεθούν 2.500 άντρες του από τον τακτικό στρατό του και μπαίνει επικεφαλής τους. Η υποδοχή που του επιφυλάσσει ο Τζαβέλλας και οι άντρες του είναι το ίδιο σθεναρή. Σημαδεύουν τους αξιωματικούς του εχθρού. Αυτές οι απώλειες πονάνε πολύ το κοπάδι. Τρέπονται ξανά σε φυγή. Και όταν επιτίθενται ξανά, τα ίδια και χειρότερα. Συνολικά έγιναν έξι επιθέσεις! Όλες στο βρόντο! Όλες στο θάνατο!

Οι 131 Έλληνες θριαμβεύουν. Εχουν μόλις 24 (!) νεκρούς ενώ ο εχθρός έχει κάπου 3.000 νεκρούς (άλλοι τους υπολογίζουν στους 2.500 κι άλλοι στους 3.500) από τους περίπου 6.000 που συνολικά επιτέθηκαν! Κάθε υπερασπιστής της Κλείσοβας, δηλαδή, σκότωσε κατά μέσο όρο κάπου 23 αντιπάλους. Εφτά βάρκες με χίλια εξακόσια τουφέκια λάφυρα γέμισαν οι Έλληνες πολεμιστές. Σε μια συγκλονιστική μάχη που κράτησε 13 ολόκληρες ώρες, κατόρθωσαν να κερδίσουν στρατό είκοσι (!!!) φορές μεγαλύτερό τους.

Η Κλείσοβα και η Αγία Τριάδα έγιναν εκείνο το πρωί το σύμβολο του “θράσους” και του ηρωισμού. Πανθομολογείται πως αν οι Μεσολογγίτες είχαν αποφασίσει εκείνη την ημέρα να εγκαταλείψουν τα τείχη της πόλης, θα είχαν κάνει περίπατο και θα είχαν σωθεί ΟΛΟΙ καθώς δε θα έβρισκαν σοβαρή αντίσταση από τους ελλιπείς αντιπάλους που είχαν στραφεί στην Κλείσοβα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ποιος μπορεί να πει για λογαριασμό άλλων τι έπρεπε να γίνει, προκρίθηκε η λύση να μην εγκαταλείψουν οι Μεσολογγίτες για κανέναν λόγο την αγαπημένη τους πόλη. Δεκαπέντε μέρες μετά, ξημέρωμα 10ης Απριλίου, Κυριακής των Βαϊων, θα ζούσαν όλοι την τραγωδία της Εξόδου του Μεσολογγίου. Το χώμα θα βαφόταν κόκκινο και θα ξέβραζε αίμα μέρες μετά, αυτή τη φορά από αίμα Ελλήνων και άλλων υπερασπιστών της γης του Μεσολογγίου.

Η μάχη της Κλείσοβας παραμένει ίσως το κορυφαίο παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο νίκης του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ. Μια μάχη όπου εκείνοι που στάθηκαν εκεί, δε δοξάστηκαν όσο θα έπρεπε. Ίσως γιατί έχουμε την τάση να αποθεώνουμε μόνο εκκωφαντικούς θανάτους (Θερμοπύλες, Έξοδος Μεσολογγίου) και πολυθρύλητες παρουσίες αλλά όχι τόσο εκκωφαντικές θελήσεις για ζωή..

25 Μαρτίου 1826. Μην το ξεχνάτε. Όχι γιατί Έλληνες νίκησαν Τούρκους. Αλλά γιατί λεβέντες στάθηκαν στα ίσα μπρος στο θάνατο. Και αντιμίλησαν στη μοίρα που τους είχε τάξει το χαμό τους εκεί και τότε.

Πηγές:
Φαμπρ, Αύγουστος, Η ιστορία της πολιορκίας του Μεσολογγίου, εκδόσεις Πολύπλευρο 1983, 2η έκδοση 1999. Μετάφραση της Ακακίας Κορδόση από το πρωτότυπο Histoire d siege de Missolonghi που γράφτηκε μόλις 3 μήνες μετά την έξοδο και εκδόθηκε το 1827

Θ.Δ. Πολιτόπουλος, Η Έξοδος του Μεσολογγίου. Εκδοτική Άλφα, 2004
Κωνστ. Π. Πετρόπουλος, Σκηνές εθνικού μεγαλείου από τις πολιορκίες και την έξοδο του Μεσολογγίου,Αθήνα 1971

ksipnistere.com 18/7/2020

 

 

 

 

Αλλα μας λενε τα καναλια, αλλα βλεπουμε στο βιντεο ! ! !

Κραζουν Κουλη και Αδωνι στην Κερκυρα τραγουδωνας....(Ακουστε τι λενε)

Κι ομως τα καναλια, κανουν το ασπρο μαυρο...
Πως να μην το κανουν;
Τοσα εκατομμυρια πηραν τζαμπα κι αλλα τοσα τους χαρισε...
Για τα λεφτα, που αρπαζουν τραγουδανε...
Ακουστε τους...

στις Ιουλίου 15, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Η θρυλική μονομαχία του Bruce Lee εναντίον του «βασιλιά» του Κάλι Εσκριμά Dani Innosando

H θρυλική μονομαχία
του Μπρους Λι με
τον απίστευτο Ντάνι Ινοσάντο.
Ο μύθος των πολεμικών τεχνών εναντίον του
βασιλιά του Κάλι Εσκριμά
της ρεαλιστικής και πολύ
hardcore
φιλιππινέζικης πολεμικής τέχνης.

Bruce Lee vs Dan Innosanto Deleted Scenes

https://www.youtube.com/watch?v=qO-mMfEbw2s&feature=emb_logo

ksipnistere.com 14/7/2020

 

 

 


Ερντογάν: «Δεν υπολογίζουμε όσους αντιδρούν για την Αγιά Σοφιά»

«Λάβαμε αυτήν την απόφαση κοιτάζοντας τι θέλει το έθνος μας» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος

Ερντογάν: «Δεν υπολογίζουμε όσους αντιδρούν για την Αγιά Σοφιά»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την απόφασή του να ακυρώσει την απόφαση του 1934 και να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Χωρίς να υπολογίζει τις αντιδράσεις των ΗΠΑ, ΕΕ και UNESCO, ο σουλτάνος ισχυρίστηκε ότι είναι δικαίωμα της Τουρκίας να μετατρέψει σε τέμενος την Αγιά Σοφιά.

«Το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι το αποτέλεσμα της δίκαιης αποφασιστικότητάς μας. Λάβαμε αυτήν την απόφαση κοιτάζοντας τι θέλει το έθνος μας. Όπως κάναμε και στη Συρία, όπως κάναμε και στη Λιβύη και αλλού θα συνεχίσουμε το δίκαιο δρόμο μας για την οικοδόμηση της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της υψηλότερης γέφυρας της Τουρκίας στην επαρχία Μπίτλις.

Στο μεταξύ την κάλυψη των αγιογραφιών της Αγίας Σοφίας με ειδική τεχνολογία και φωτισμό, προανήγγειλε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα, θα τοποθετηθούν ειδικές κουρτίνες οι οποίες θα ανοίγουν κατά τη διάρκεια της προσευχής, ενώ στο πάτωμα θα τοποθετηθούν χαλιά τα οποία θα φωτίζονται για να σκοτεινιάζει ο χώρος και να μην φαίνονται οι αγιογραφίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνταν και άλλες τουρκικές εφημερίδες με την Yeni Safak να κάνει λόγο για «ανάσταση» της Αγίας Σοφίας και η Turkiye να αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: «Έληξε το βάσανο του τζαμιού της Αγίας Σοφίας. Έσπασαν οι αλυσίδες των 86 ετών».

Τέλος, η Sabah έγραφε στον τίτλο: «Έληξε η νοσταλγία για την Αγία Σοφία».

NEWSBEAST.GR  11/07/2020  19:39

 

 

 

 

Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ για την Αγιά Σοφιά:

Ο Ερντογάν να αλλάξει πορεία

Κάλεσμα στην Τουρκία «να αποκαταστήσει την αξιοθαύμαστη κληρονομιά»

Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ για την Αγιά Σοφιά: Ο Ερντογάν να αλλάξει πορεία

Η απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά προκαλεί αντιδράσεις και στις ΗΠΑ, όπως προκύπτει από την πρώτη αμερικανική αντίδραση πάνω στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, σε καταδίκη της απόφασης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ο επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

«Καταδικάζω έντονα την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Καλώ τον Ερντογάν να αλλάξει πορεία και να αποκαταστήσει την αξιοθαύμαστη κληρονομιά της Αγίας Σοφίας ως μουσείο που θα επιτρέπει να την επισκεφθούν άνθρωποι όλων των θρησκειών και πολιτισμών», τόνισε ο Αμερικανός γερουσιαστής σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

NEWSBEAST.GR 10/7/2020

 

 

 

 

ΤΩΡΑ. στην τουρκία..!!!

Ακυρώθηκε η απόφαση του 1934...!!!

Η Αγιά Σοφιά ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε Τζαμί...!!!Τεράστια πρόκληση κατά της Ορθοδοξίας που αποκαλύπτει Μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν...!!!...

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις με την Αγία Σοφία.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Mehmet Ardıç, ο οποίος είναι μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν, το τουρκικό ΣτΕ αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση του Κεμάλ, η οποία από το 1934 όριζε πως το σύμβολο της Ορθοδοξίας μετατρέπεται σε Μουσείο.

Με λίγα λόγια η Αγία Σοφία θα γίνει και τζαμί, με τον ίδιο να γράφει πως ο ''χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα''.

στις Ιουλίου 09, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Ο Τράμπ, Τ Ε Ρ Μ Α Τ Ι Ζ Ε Ι (επιτέλους!)

τους χημικούς α ε ρ ο ψ ε κ α σ μ ο ύ ς !!!

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΓΡΙΩΤΕΡΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ....;Σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση από τον Λευκό Οίκο, ο Αντιπρόεδρος Πενς που έδειξε ενδιαφέρον να διαλύσει τη συνεργασία δημόσιου / ιδιωτικού chemtrail που περιλαμβάνει το...
Ίδρυμα Γκέιτς, την Monsanto, το EPA, διάφορα τμήματα του στρατού και έναν άνθρωπο γνωστό στο Πεντάγωνο ως «ο Συνταγματάρχης», θα αναλάβει τον έλεγχο του προγράμματος με μοναδικό στόχο την απενεργοποίησή του.
«Θα είναι μια δύσκολη μάχη για τον Pence», σχολίασε η δημοσιογράφος του NBC News, Sharon McDonnell, ο οποίος κάλυπτε την εκδήλωση. «Το Βαθύ κράτος - Deep State έχει «γονατίσει», σύμφωνα με έναν insider, για να διατηρήσει το πρόγραμμα σε λειτουργία. Έτσι, ο Αντιπρόεδρος Pence θα πρέπει να αναιρέσει στρατηγικά τμήματα του προγράμματος έως ότου καταρρεύσει μόνο του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνια.»

στις Ιουλίου 06, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!

Να γιατί κερδίσαμε το EURO ΤΟΥ 2004 σαν σήμερα...!!!

Ο Μητσοτάκης ομολογεί ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ στην Πορτογαλία γιατί ήταν άρρωστη η μητέρα του...

mitsotakis

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να ζήσει από κοντά το Euro 2004....

Μιλώντας με τον Τάκη Φύσσα στην εκπομπή «2004 Δευτερόλεπτα» της Cosmote TV για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως λόγω της ασθένειας της μητέρας του δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να ζήσει εκείνο τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας από κοντά.

«Λυπάμαι που δεν βρέθηκα στην Πορτογαλία. Τότε ταξίδευε πολύς κόσμος από την Ελλάδα. Είχα κλείσει κι εγώ εισιτήρια για να είμαι στον ημιτελικό. Ήταν όμως άρρωστη η μητέρα μου και έκατσα στην Ελλάδα τελικά οπότε ήμουν από τους πολλούς που είδαν το ματς στην τηλεόραση και όχι από τους λίγους που είδαν από κοντά εκείνες τις εμβληματικές νίκες», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκπομπή: «2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» Επ.06


https://www.youtube.com/watch?v=WnZyf-k1ZWk&feature=emb_logo
στις Ιουλίου 05, 2020  πηγή πηγή

 

 

 

 

Με 15.000

(και βαλε) γίνομαι και εγώ (ελληνας)

κρατικοδιαιτος επαγγελματιας κομμουνιστής

Με 15.000 (και βαλε) γίνομαι και εγώ (ελληνας) κρατικοδιαιτος επαγγελματιας κομμουνιστής, ξέρετε απ αυτούς τους κομμουνιστές που έχουν κάνει το κομμουνιστιλικι κ το αριστεριλικι επάγγελμα, που μένουν σε βίλες με πισίνες που οδηγούν Μερσεντές και που κάνουν ρεβεγιόν στο Γκαανστ της Ελβετίας ενω όλο το καλοκαίρι σουλατσαρουν με το σκάφος τους στο Αιγαίο τρώγοντας αστακούς και συναγρίδες αλλά κομμουνιστής στην σοβιετική ενωση του Στάλιν στην Κίνα και του Μαο στην Καμπότζη του Πολ Ποτ κ στην Β.Κορεα του Κιμ Γιονγκ κτλπ εκει ΟΧΙ, εκεί ήθελε @@ να είσαι κομμουνιστής εκεί έπαιζες την ζωή σου κορόνα γράμματα κάθε πρωί και ζούσες με μια χούφτα ρύζι και μια γουλια νερό.

αναγνωστης

ksipnistere.com   4/7/2020

 

 


Ιταλικο τραγουδι, Υμνος για την Ελλαδα....

Αφιερωμενο στους πασης φυσεως Ανθελληνες, που παρασιτουν στην Ελλαδα ! ! !


Καποιοι, μας εχουν πολυ ψηλα...
Καποιοι, ενοχλουνται σφοδρα απο αυτο...
Για σας μιλω, Ανθελληνες και Απλυταρια....
Και εμεις....
Γραμμενους σας εχουμε ! ! !

Μεγάλη Ελλάς Esperia Magna Grecia

https://www.youtube.com/watch?v=68P-waiYXg4&feature=emb_logo

στις Ιουλίου 03, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

 

ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα μάς!
Γίνεται Ομολόγιτες του Άρθρου 120 του Συνταγματικού Δικαίου του έθνους μάς!
Καλύψτε το κενό εξουσίας το οποίο υπάρχει, καταθέτοντας την ομολογία σας, στο Ανώτατο τριαδικο Δικαστήριο του έθνους των Ελλήνων που απορρέει από το Άρθρο 12Ο !
Σταματάμε όλες τις διαδικασίες που είναι παράνομες και εισβαρος των Ελλήνων ενώ κανείς από όλους αυτούς Δεν έχουν δικαίωμα σύσταση σε σώμα!
Γίνεται θεματοφύλακες τήρησης Του συνταγματικού Δικαίου του έθνους μας!
ΤΟ Άρθρο 3 & 4 του Ο.Η.Ε προστατεύει τούς αυτόχθονες γηγενείς λαούς και έχουμε το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης της
Αυτονομίας της
Αυτοδιοίκησης και της
Αυτοχρηματοτησεις!
Για ποιό λόγο έχουμε λοιπόν αυτούς τους αλλογενείς που παράνομος βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας μας ενώ είναι Όλοι μια
ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
Δεν μπορεί να φέρνουν εδώ τους συγγενείς τους να τους τα παρέχουν Όλα δωρεάν και Εσύ Έλληνα Μου να πληρώνεις τους κλεφταραδες που φωνάζουν να φύγουν οι Νοικοκυραίοι!
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή από την ημέρα που παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία έχασαν όλες τις εξουσίες και είναι Όλοι εκπτωτοι και ιδιωτικές εταιρείες με φορολογικό μητρώο με έδρα την Νέα Υόρκη ΕΛΛΑΣ ΑΕ!
Δεν νοητό να μάς λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ό,τι έχουμε μονο υποχρέωσεις
Και να συνεχίζουν να μάς γενοκτονουν μέσα στην ίδια μάς Την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μάς! —

ksipnistere.com 29/6/2020

 

 

 

ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ

– ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!!

– ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣeΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

koronoios-keramews-sxoleia-87

Καμαρώστε την ανάρτηση της Υπ. Παιδείας σε κοινωνικό δίκτυο.

Χαμός από σχόλια πολιτών , γονιών αλλά και εκπαιδευτικών για το τι τελικά έχουν ως στόχο να μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία;

Τα προγράμματα σπουδών τα έχουν ρημάξει. Πλέον τα παιδιά βγαίνουν αμόρφωτα.

Ούτε ιστορία σωστά μαθαίνουν, ούτε αρχαία ελληνικά, σε ένα σύστημα παιδείας που και ο ρόλος του εκπαιδευτικόυ έχει απαξιωθεί.

Παρά τα τεράστια κενά, οι εκπαιδευτικοί εδώ και μια δεκαετία γυρνάνε με μια βαλίτσα στο χέρι σαν τους τουρίστες – ζητιάνους , αφού δουλεύουν μόνο σε καθεστώς αναπληρωτή, παίρνοντας κυριολεκτικά “ψίχουλα” για να καλύψουν  τα έξοδα τους αφού  διαμένουν εκτός της έδρας τους.

Αλλά ποιος νοιάζεται για τους εκπαιδευτικούς που ενώ θα έπρεπε να προστατεύονται από την πολιτεία για να επιτελούν σωστά ένα επάγγελμα -λειτούργημα για την κοινωνία μας; Ποιος νοιάζεται για την σωστή μόρφωση των παιδιών μας; ΄΄Ενα είναι το “καυτό” ζήτημα όπως όλα δείχνουν.

Να διδαχθεί η διαφορετικότήτα και η “διαφορετική” οικογένεια από την νηπιακή ακόμη ηλικία.

Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος. #worldPride2020 #GlobalPride2020

 

 

 

«ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ».

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

«ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΞΗΡΑ,...

2 Σχόλια

 1. Ο/Η Αλί λε Γκιι

  Να σεβεσαι εκεινον που ερχεται να ιαθει το καταλαβσινω. Να σεβεσαι και να δεχεσαι εκεινον που ερχεται να μιανει, δε το καταλαβαινω.
  Ουτε πιστευω σε μια ανοιχτη ελευθερη ευνομουμενη πολιτεια που ολοι θα απολαμβανουν ισα δικαιωματα, χωρις διακρισεις.
  Ο λαθρογυφτος δε μπορει να εχει ισα δικαιωματα με εμενα στη χωρα μου.
  Και χαιρομαι που το διακρινω.

 2. Ο/Η X

  Ξαδέρφη του μ@λακοπιτούρα
  Αλλά δεν φταίει αυτή
  Αυτοί που την ψήφισαν έχουν την μέγιστη ευθύνη
  Εμπρός λοιπόν της Ελλαδας οι ξεπουλημένοι στο δρόμο που σας δείχνη ο #Soros_misellinas
  Εμπρός λοιπόν ξεπουλήστε τα ιερά και τα όσια
  Όσο μπορείτε ακόμη

Leave a Response

 

 

 

 

 


Για αυτούς έγινε κορόϊδα...

Ο Μεγάλος Περίπατος των «επενδυτών»...

που θα τον μετατρέψουν σε λίγο σε παζάρι παρεμπορίου...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Έτσι για να μην νομίζετε...
Το φωτογραφικό απόσπασμα από την Πανεπιστημίου! Αυτός είναι ο Μεγάλος περίπατος των ανύπαρκτων Αθηναίων και των εξαφανισμένων τουριστών!
Οι επενδυτές μεταφέρουν πλέον με ασφάλεια την πραμάτεια τους!
Σε λίγο καιρό και ένα μεγάο υπάιθριο παζάρι παρεμπόρων θα κάνει εκεί καταλυτική την παρουσία του...

στις Ιουνίου 26, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγαλειώδης ρωσική στρατιωτική παρέλαση

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγαλειώδης ρωσική στρατιωτική παρέλαση

Ζωντανή εικόνα από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα

https://www.youtube.com/watch?v=or-SEysQwbw&feature=emb_logo

Promoted Content Triklopodia  24/6/2020

 

 

 

 

Β.Πούτιν:

«Ο σοβιετικός λαός έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό»

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Από την Κόκκινη Πλατεία όπου πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης, μίλησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν όπου τόνισε ότι η αλήθεια για τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο «πρέπει να προστατευτεί».

«Ο Κόκκινος Στρατός βάσισε σε ηρωικό, δίκαιο και μονοπάτι θυσίας μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη. Εκεί είναι η κύρια, ειλικρινής και σαφής αλήθεια για τον πόλεμο. Πρέπει να την προστατεύσουμε (σ.σ. την αλήθεια για τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο) και να την υπερασπιστούμε, να την κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια και στα δισέγγονά μας» δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας από την Κόκκινη Πλατεία όπου το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης.

«Ο σοβιετικός λαός έβαλε τέλος στο τρομερό Ολοκαύτωμα, έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό· είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε στον κόσμο αν δεν υπήρχε ο Κόκκινος Στρατός» δήλωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος.

«Ο λαός της ΕΣΣΔ πλήρωσε ένα τρομερό τίμημα για την ελευθερία της Ευρώπης. Το καθήκον μας είναι να θυμόμαστε ότι το βάρος της πάλης ενάντια στον Ναζισμό έπεσε στον σοβιετικό λαό».

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι μόνο από κοινού με τα άλλα κράτη «μπορούμε να προστατεύσουμε τον κόσμο» από νέες, επικίνδυνες απειλές.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη συμβολή των συμμάχων μας στη νίκη… Δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης σήμερα, αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα αυτές τις μεγαλύτερες αξίες – τον άνθρωπο, τα όνειρά του, τις χαρές, τις ελπίδες του, την ειρηνική, ήρεμη και δημιουργική ζωή Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να ενισχυθεί η φιλία, η εμπιστοσύνη μεταξύ των λαών και (η Ρωσία) είναι ανοιχτή για διάλογο και συνεργασία στα πιο πιεστικά ζητήματα της διεθνούς ατζέντας. Περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός κοινού αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, το οποίο χρειάζεται ο κόσμος που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς. Μόνο μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε τον κόσμο από νέους επικίνδυνους ιούς» δήλωσε ο Β.Πούτιν.

Η Ημέρα της Νίκης είναι αφιερωμένη στην επέτειο της ήττας της ναζιστικής Γερμανίας από τις σοβιετικές δυνάμεις το 1945.

Φέτος, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, αναβλήθηκε για σήμερα, 24 Ιουνίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

pronews.gr Triklopodia 24/6/2020

 

 

 

 

 

Έβρος: Λαθρομετανάστες έδεσαν αγρότη με απειλή μαχαιριού και του έκλεψαν το αυτοκίνητο!!!

Τρόμος για αγρότη στην περιοχή των Φερών χθες το απόγευμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δύο λαθρομετανάστες απειλώντας τον με μαχαίρι τον έδεσαν χειροπόδαρα με καλώδιο, του έκλεψαν το αυτοκίνητο, το κινητό και τα λεφτά και εξαφανίστηκαν.
O ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, αλλά βρήκε μόνο το αυτοκίνητο σε χαντάκι στην περιοχή του Αρδανίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δύο λαθρομετανάστες που προφανώς είχαν περάσει από κάποιο απ’ τα κρυφά περάσματα του ποταμού Έβρου, ήταν νεαρής ηλικίας, πιθανόν Μαροκινοί ή Αλγερινοί, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο αγρότης, ο οποίος όπως είναι φυσικό σοκαρίστηκε με το συμβάν.

Επίσης, στην περιοχή των Φερών τα ξημερώματα κλάπηκε αγροτικό αυτοκίνητο από την αυλή σπιτιού άλλου αγρότη και δεν αποκλείεται τα δύο γεγονότα να συνδέονται μεταξύ τους. Πιθανόν οι δύο λαθρομετανάστες, που δεν έχουν βρεθεί ακόμα να ήταν αυτοί που έκλεψαν και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Κλάπηκε αυτοκίνητο και στο Ορμένιο

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Evros-news.gr, άλλη μία κλοπή αυτοκινήτου είχαμε χθες στην περιοχή toy Ορμενίου, όπου ένας αγρότης διαπίστωσε ξαφνικά ότι κλάπηκε το αγροτικό του αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε όπως τον ενημέρωσε η αστυνομία, πολλά χιλιόμετρα μακριά εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Μάνδρας Σουφλίου.

ΠΗΓΗ: evrosnews.gr, 24/6/2020

 

 


 

 

ΔΙΕΤΑΞΕ να αφαιρεθεί ο ΣΤΑΥΡΟΣ από τη…ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ενώ βριστόταν στο Ισραήλ ο ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Μητσοτάκης!!!


ΔΙΕΤΑΞΕ να αφαιρεθεί ο ΣΤΑΥΡΟΣ από τη…ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ενώ βριστόταν στο Ισραήλ ο ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Μητσοτάκης!!!

Και αν δεν το διέταξε ο ίδιος, σίγουρα το έκανε…ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥ!!!….

 

youtube

ΑΦΗΡΕΘΗ ο ΣΤΑΥΡΟΣ από τη…ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ενώ ευρίσκετο στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!

GreekNewsOnDemand.com: ΔΙΕΤΑΞΕ να αφαιρεθεί ο ΣΤΑΥΡΟΣ από τη…ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ενώ βριστόταν στο Ισραήλ ο ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Μητσοτάκης!!! ... http://greeknewsondemand....

guteurls.de Read full article here

Όπως πάει εκείνο το τραγουδάκι «Είμαι κι εγώ ωραίος, βεβαίως…ΒΕ-ΒΡΑΙΟΣ!»…

Υπήρξαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις όπου συνέβη αυτό κάτα την πρόσφατη επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Ισραήλ!!!…

Arrival of Greece’s Prime Minister Kyriakos Mitsotakis in Israel as part of an official two-day visit on June 16, 2020. / Άφιξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ισραήλ στα πλαίσια επίσημης διήμερης επίσκεψης, 16 Ιουνίου 2020. Αυτό είναι το πρώτο διεθνές ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού μετά απο την έναρξη της πανδημίας του νέου κοροναϊού COVID-19. (Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνουν δηλώσεις κατά την διάρκεια του δείπνου στην οικία του στο Ισραήλ, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020. Οι επενδύσεις και η διεύρυνση της ελληνοϊσραηλινής στρατηγικής σχέσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσημης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα και αύριο στο Ισραήλ, όπου ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με σημαντικούς Ισραηλινούς επενδυτές. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα και θα καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ ο Κυριακος Μητσοτάκης δέκτηκε ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ πρόσφατα, στο…Ισραήλ, να αφαιρεθεί ο…ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!! Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την…ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑΝ οι Εβραίοi στο θέαμα του Σταυρού μας, για προφανείς λόγους, αλλά και για το γεγονός πως Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ…ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…!!! Και μη μου πείτε ότι δεν είχε επιλογή σε αυτό ο Μητσοτάκης και ότι αυτό το έκαμαν οι Εβραίοι, διότι αν ήθελε, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΕ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!…
ΓΙΑΤΙ οι εβραίοι Τσίπρας και Μητσοτάκης κατέθεσαν στεφάνια από φύλλα συκιάς στο Ισραηλ; Είναι ανθελληνική ενέργεια αυτό; Τι συμβολίζει;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ: Ο Μητσοτάκης μας ΠΟΥΛΑΕΙ στους Εβραίους για την ΨΕΥΤΟ-συμφωνία Eastmed!
ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από Βενετία οι Μητσοτάκηδες, την ίδια Βενετία που βοήθησαν τους Τούκους να αλωνίσουν την Πόλιν!
ΙΔΟΥ η κάθοδος των…ΝΤΟΡΙΕΩΝ. Το σιωνιστικό σχέδιο για τη καταστροφή της Ελλάδος μέσω των Μητσοτάκηδων!
Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

ΑΦΗΡΕΘΗ ο ΣΤΑΥΡΟΣ από τη…ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

ενώ ευρίσκετο στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!

https://www.youtube.com/watch?v=forUck3UxGc&feature=emb_logo
Greek News 23/6/2020

 

 

 

Σοκ & δεός στην Τουρκία:

”Οι Έλληνες μας απείλησαν με ολοκληρωτική καταστροφή”

– ”Πάγωσαν” με τις δηλώσεις του Αρχηγού Φλώρου


Σοκ και δέος επικρατεί στην Τουρκία

με τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρου.

Το σκληρό μήνυμα του Αρχηγού ”πάγωσε” τους γείτονες, οι οποίοι καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα.

Μεγάλα ΜΜΕ όπως το

Haberler, το Takvim και το Haber 7,

από χθες το απόγευμα κάνουν συνεχώς αφιερώματα.

Μάλιστα ο τίτλος τους είναι ο εξής:

Οι Έλληνες μας απείλησαν ξεκάθαρα με τον Α/ ΓΕΕΘΑ να αναφέρει πως θα μας κάψει”.

Όποιος πατήσει το ποδάρι του σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήταν.

Όποιος συγκρουστεί με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να ξέρει ότι θα φύγει με βαρύ κόστος.

Θέλουμε διάλογο αλλά επί ίσοις όροις.

Αυτό δεν το θέλει η Τουρκία και στόχος στη θητεία μου είναι να μην προσέλθει η Ελλάδα σε οποιονδήποτε διάλογο που δεν θα είναι υπό αυτές τις προϋποθέσεις”, αυτό ανέφερε ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

”Είμαστε πανέτοιμοι”, διαβεβαίωσε, προσθέτοντας “…κι ας μην έχουμε αυτά που θα θέλαμε από οπλικά συστήματα κι ας μην έχουν προχωρήσει όπως θα θέλαμε αναβαθμίσεις και συντηρήσεις.

Αυτό φαίνεται και από τις συνεχείς εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Έχουν γίνει και Συμβούλια Αρχηγών και καθένας ξέρει τι επακριβώς θα κάνουμε αναλόγως του σεναρίου που θα εξελιχθεί.

Οι Τούρκοι με τη συμπεριφορά τους προδίδουν και μεγάλη νευρικότητα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τους.

Όσες χώρες διετέλεσαν κάποτε αυτοκρατορίες, παρουσιάζουν συμπεριφορές που σχετίζονται με τις αναμνήσεις τους.

Αυτό στη δική τους τουλάχιστον περίπτωση προκαλεί μεγάλη αστάθεια.’

Αυτά αναφέρουν οι Τούρκοι, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αιφνιδιαστεί.

triklopodia 20/6/2020

 

 

 

 

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ 17-06-2020

Ο Γιάννης Δεμερτζής μιλάει,

για τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας,

την επιχείρηση καταιγίδα και τις συλλήψεις Ελλήνων πολιτικών,

για τις περίεργες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ειδήσεις περί συλλήψεων σε κάποιους,

αλλά και για άλλα που έρχονται.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ 17-06-2020

https://www.youtube.com/watch?v=Uim51LWtufQ&feature=emb_logo

/ 17 ώρες ago

 

 

 

 

Κόπηκαν 22 ΜΚΟ – Μόνο 18 διατηρούν δικαίωμα εισόδου σε ΚΥΤ και Δομές

Κόπηκαν 22 ΜΚΟ – Μόνο 18 διατηρούν δικαίωμα εισόδου σε ΚΥΤ και Δομές

Μόλις 18 δεκαοχτώ, από τις 40 ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα,

θα διατηρήσουν το δικαίωμα εισόδου σε κέντρα υποδοχής

– ταυτοποίησης και δομές φιλοξενίας,

όπως προκύπτει από την εφαρμογή της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μετά την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας εγγραφής στο νέο μητρώο ΜΚΟ, μόνο 18 από τις 40 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στις δομές, έχουν αποστείλει το

-απαραίτητο για τη διαδικασία-

αίτημα εγγραφής Β φάσης στο νέο μητρώο.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι μόνο οι 18 συγκεκριμένες οργανώσεις δύνανται να συνεχίσουν, προς το παρόν, τη δράση τους εντός των δομών μέχρι την οριστική απόφαση εγγραφής του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται από το υπουργείο, 137 οργανώσεις απλώς δημιούργησαν λογαριασμό στο

Μητρώο, 80 ολοκλήρωσαν την εγγραφή Α φάσης και 70 είναι προς έλεγχο εγγραφής Β φάσης,

εκ των οποίων όμως μόνο οι 18 δραστηριοποιούνται εντός δομών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Καθημερινή  17/6/2020 skal

 

 

 

 

 

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Ο ιερέας των αστέγων του λιμανιού του Πειραιά....

Άνθρωποι που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, αλλά και νέοι που γνωρίζουν την ανεργία στην εποχή του κορωνοϊού, κάνουν σπίτι τους το μεγάλο λιμάνι. Οι άστεγοι του Πειραιά δεν είναι όμως μόνοι. Δίπλα τους βρίσκεται ο...ιερέας του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου, Φανούριος Κατσαρός, που ετοιμάζει, κάθε βράδυ, μαζί με τους εθελοντές, συσσίτιο για όσους το έχουν ανάγκη.
Όταν ο ήλιος δύσει, τα πλοία δέσουν και οι ταξιδιώτες φύγουν στο λιμάνι επιστρέφουν οι μόνιμοι κάτοικοι του. Εκεί στο σκοτάδι ο καθένας έχει στήσει το δικό του «σπιτικό». Μια κουβέρτα λίγα χαρτόνια και διεύθυνση κατοικίας άγνωστη. Είναι οι άστεγοι του λιμανιού.
Είναι αυτοί που περιμένουν, περισσότερο από ένα πιάτο φαγητό, το άγγιγμα της επιβεβαίωσης, ότι υπάρχει κάποιος που τους θεωρεί ακόμα πολίτες. Αξιοπρεπείς και άξιους να αγαπηθούν. Αυτό το άγγιγμα, μαζί με το συσσίτιο που ετοιμάζουν οι εθελοντές του, προσφέρει πατέρας Φανούριος Κατσαρός.
Οι άστεγοι του λιμανιού, για πρώτη φορά μιλούν στο MEGA και περιγράφουν την περιπέτεια της ζωής που τους έφερε ως εδώ.
Φίλο, αδελφό, οικογένειά τους θεωρούν τον ιερά του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά, οι άστεγοι του λιμανιού. Οικογένειά τους τον έχουν και οι εθελοντές που ετοιμάζουν κάθε βράδυ το συσσίτιο. Οικογένεια είναι όλοι, αφού κάποιοι γνωρίστηκαν κατά τη διαδικασία και δέθηκαν.
Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ megatv.com

Το έργο του νεαρού ιερέα, στα έξι χρόνια της δράσης του, έχει γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον Πειραιά. Οι άνθρωποι της φτώχειας και του λεγόμενου περιθωρίου, βλέπουν στη φιγούρα του τον άγιο του λιμανιού, όπως τον αποκαλούν. Τον δικό τους άνθρωπο που δεν τους περιφρονεί ποτέ.
στις Ιουνίου 15, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Αθλιότητα Ε.Ε!

Εκτός λίστας Schengen με τα “ασφαλή από κορονοϊό” αεροδρόμια τα ελληνικά!

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Λίστα Schengen για τα ασφαλέστερα αεροδρόμια στην Ευρώπη και τον κόσμο για τον Covid-19 χωρίς τα ελληνικά… Ούτε καν το Ελευθέριος Βενιζέλος. Αν αυτό δεν είναι σαμποτάζ στον ελληνικό τουρισμό, τότε τι θα μπορούσε να είναι;

Ερευνώντας το θέμα προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιο από τα ελληνικά διεθνή αεροδρόμια στη λίστα που κατάρτισε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Schengen, για τα ασφαλέστερα αεροδρόμια στην Ευρώπη και τον κόσμο από πλευράς επικινδυνότητας μετάδοσης του κορονοϊού… Δεν υπάρχει. Αντιθέτως υπάρχουν ισπανικά αεροδρόμια, βρετανικά, ιταλικά, αλλά και… ω του θαύματος! ΟΛΑ τα τουρκικά!!!

Διαβάσαμε ξανά και ξανά την ανακοίνωση της επίσημης αυτής ταξιδιωτικής Αρχής, για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχουμε κάνει κάπου λάθος. Και για να καταλάβουμε ένα προς ένα τα κριτήρια με βάση τα οποία καταρτίστηκε αυτή η λίστα.

Αυτό που τουλάχιστον εμείς έχουμε αντιληφθεί, και προφανώς καλείται να μας διορθώσει το υπουργείο Εξωτερικών ή το υπουργείο Τουρισμού, ή ακόμα και το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών αν κάνουμε λάθος, είναι ότι με βάση τα κριτήρια που έχουν καταχωρηθεί, οι προαναφερόμενες χώρες θα έπρεπε να είναι εκτός λίστας και ΟΧΙ η Ελλάδα

Η εύλογη ερώτηση επομένως είναι η εξής απλή: Από που και ως που η Ελλάδα και τα διεθνή αεροδρόμιά της δεν υπάρχουν σε αυτή τη λίστα ως ασφαλή αναφορικά με την πιθανότητα μόλυνσης από τον Covid-19 και υπάρχουν χωρών που είχαν εκατόμβη θυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας… Πάντα με βάση, επαναλαμβάνουμε, τα κριτήρια που οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας γράφουν επισήμως ότι έλαβαν υπόψη.

Και κάτι τελευταίο… Δεδομένου ότι το δημοσίευμα στο οποίο σας παραπέμπουμε έχει ημερομηνία την 12η Ιουνίου (ημέρα Παρασκευή), μπορεί κάποιο από τα ελληνικά Υπουργεία που κατονομάσαμε παραπάνω (όποιο είναι υπεύθυνο εν πάσει περιπτώσει…) να μας ενημερώσει σε ποιες ακριβώς ενέργειες έχουν προβεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το πόσο ασφαλή είναι τα ελληνικά διεθνή αεροδρόμια;

Όπως αναφέρεται η λίστα αυτή θα υπόκειται σε αναθεωρήσεις, αναλόγως των εξελίξεων. Κατά συνέπεια, πιθανότατα θα δούμε σύντομα και ελληνικά αεροδρόμια στη λίστα. Το πρόβλημα παραμένει όμως, ότι με βάση τα κριτήρια που έχουν τεθεί, η λίστα των ασφαλών αεροδρομίων, μάλλον θα έπρεπε να ξεκινά από την Ελλάδα…

defence-point.gr Triklopodia 15/6/2020

 

 
Τώρα εξηγούνται όλα!!

Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει σε 7 εργοστάσια κατασκευής εμβ@λίων για το κορ@νοϊό


Την κατασκευή επτά εργοστασίων θα χρηματοδοτήσει το «Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς» για να επιταχυνθούν οι έρευνες για το...
εμβόλιο  Εκτιμά ότι μόλις ένα ή δύο απ’ αυτά θα καταλήξουν σε κάποιο αξιόπιστο εμβόλιο.

Ο Μπιλ Γκέιτς σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή επτά εργοστασίων όπου αντίστοιχες εταιρείες και ερευνητές θα εργαστούν για την παρασκευή εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, ακόμα και εάν χάσει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ιδρυτής της Microsoft, δήλωσε την Πέμπτη ότι το «Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς» το οποίο διαχειρίζεται, θα κατασκευάσει επτά εργοστάσια ώστε οι έρευνες για την παρασκευή εμβολίου να επιταχυνθούν, γνωρίζοντας ότι στο τέλος μόνο ένα ή δύο από αυτά ενδέχεται να έχουν καταλήξει σε κάποιο αξιόπιστο εμβόλιο. «Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας κρίσης όπου χάνονται τρισεκατομμύρια δολάρια από την οικονομία, το να χάσω μερικά δισεκατομμύρια, αξίζει τον κόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπίλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τον ίδιο το «Ίδρυμα Μπιλ και Μέλιντα Γκέιτς» μπορεί να είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό στη μάχη κατά του κορωνοϊού από ότι οι κυβερνήσεις, καθώς διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα χρήματα που απαιτούνται για τις έρευνες. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος θεωρεί ότι επιλέγοντας τις επτά πιο υποσχόμενες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και κατασκευάζοντας εργοστάσια με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα λειτουργήσει καλύτερα από το να χρηματοδοτήσει ερευνητικά κέντρα, έπειτα από την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς με αυτή τη διαδικασία ενδέχεται να έχει παρασκευαστεί εμβόλιο εντός των επόμενων 18 μηνών.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Washington Post που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Γκέιτς δήλωσε ότι το ίδρυμα που διαχειρίζεται μαζί με τη σύζυγό του Μελίντα, έχει ήδη χρηματοδοτήσει με 100 εκ. δολάρια έρευνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, ενώ έχει προσφέρει πολλά διαγνωστικά  κιτς στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.΄

Παράλληλα ο ιδρυτής της Microsoft κάλεσε την κυβέρνηση Τραμπ να επιβάλει αυστηρότερα μέτρα περιορισμού σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, ενώ εκτιμά ότι η χώρα θα χρειαστεί άλλες 10 εβδομάδες περιορισμού της κυκλοφορίας και των κοινωνικών επαφών για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.


πηγή πηγή στις Ιουνίου 14, 2020

 

 

 

 

10 Ιουνίου του 323 π.Χ πέθανε ο Μέγας των Ελλήνων Αλέξανδρος

Μακεδόνας στρατηλάτης, από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ιστορίας.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 20 ή 21 Ιουλίου του 356 π.Χ στην Πέλλα της Μακεδονίας.
Πατέρας του ήταν ο βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Β' και μητέρα του η Ολυμπιάδα, κόρη του βασιλιά της Ηπείρου Νεοπτόλεμου.
Από τον πατέρα του ο Αλέξανδρος κληρονόμησε την οξεία αντίληψη, τις οργανωτικές ικανότητες και την ταχύτητα ενεργειών.
Και από τη μητέρα του τη φιλοδοξία, την υπερηφάνεια και την ισχυρή θέληση.

Στα παιδικά του χρόνια εκπαιδεύτηκε από τους παιδαγωγούς Λεωνίδα το Μολοσσό και Λυσίμαχο τον Ακαρνάνα.
Σε ηλικία 13 ετών μαθήτευσε κοντά στον Αριστοτέλη.
Ο μεγάλος φιλόσοφος τον μόρφωσε με τα ελληνικά ιδεώδη και του ενέπνευσε τον θαυμασμό και την αγάπη για το ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό.
Στον Αριστοτέλη έδειχνε πάντα σεβασμό και ευγνωμοσύνη.
Έλεγε πως τον πατέρα του χρωστάει “το ζην” και στο δάσκαλό του το “ευ ζην”.
Από τον πατέρα του έλαβε σπουδαία μαθήματα πολιτικής και στρατηγικής.


Πάντοτε βρισκόταν κοντά του, όταν εκείνος συζητούσε με ξένους πρεσβευτές και απεσταλμένους. Τον ακολουθούσε στις εκστρατείες, όπου έπαιρνε μαθήματα στρατιωτικής τέχνης.
Έτσι, από πολύ νωρίς απέκτησε πολιτική και στρατιωτική ωριμότητα.
Σε ηλικία 16 ετών, ως αντικαταστάτης του πατέρα του, που έλειπε σε εκστρατεία, κατέπνιξε την επανάσταση της θρακικής φυλής των Μαίδων, ενώ σε ηλικία 18 ετών, στη Μάχη της Χαιρώνειας (2 Αυγούστου 338 π.Χ.) ήταν διοικητής στρατιωτικού σώματος και διακρίθηκε για τις πολεμικές του αρετές.

Σε ηλικία 20 ετών έγινε βασιλιάς της Μακεδονίας, μετά τη δολοφονία του πατέρα του το 336 π.Χ.
Από πολύ νωρίς αντιμετώπισε οργανωμένες συνωμοσίες εναντίον του, τις οποίες διέλυσε με αστραπιαία ταχύτητα.
Με την ίδια αστραπιαία ταχύτητα και αποφασιστικότητα εξεστράτευσε εναντίον των πόλεων της Νότιας Ελλάδας, οι οποίες μόλις έμαθαν το θάνατο του Φιλίππου επαναστάτησαν.
Μόλις, όμως, πληροφορήθηκαν την εκστρατεία του Αλεξάνδρου εναντίον τους, έσπευσαν να δηλώσουν υποταγή και σε συνέδριο, που έγινε στην Κόρινθο, τον ανακήρυξαν Ηγεμόνα της Ελλάδας, όπως και νωρίτερα τον πατέρα του και αρχιστράτηγο στην επικείμενη εκστρατεία κατά των Περσών.Ο Αλέξανδρος ικανοποιημένος γύρισε στη Μακεδονία. Για να απαλλάξει το βασίλειό του από κάθε κίνδυνο, προτού εκστρατεύσει εναντίον των Περσών, εκστράτευσε εναντίον των βαρβαρικών φυλών, που κατοικούσαν βόρεια της Μακεδονίας (335 π.Χ.). Νίκησε τις φυλές αυτές, έφθασε ως τον Δούναβη και επέστρεψε στην Πέλλα.
Απερίσπαστος πια άρχισε την προετοιμασία για τη μεγάλη εκστρατεία κατά των Περσών.
Βρέθηκε, όμως, στην ανάγκη να έλθει για δεύτερη φορά στη Νότιο Ελλάδα, όπου οι Θηβαίοι και οι Αθηναίοι είχαν και πάλι επαναστατήσει.
Αφού κατέστειλε την ανταρσία των δύο πόλεων, επέστρεψε στη Μακεδονία και συμπλήρωσε τις ετοιμασίες του για την εκστρατεία κατά της Περσίας.Την άνοιξη του 334 π.Χ, ο Αλέξανδρος ξεκίνησε με 50.000 πεζούς και 6.000 ιππείς, αφού άφησε για επίτροπό του στη Μακεδονία το στρατηγό Αντίπατρο. Προχώρησε από τη Θράκη κι έφθασε στον Ελλήσποντο.
Εκεί τον περίμενε ο στόλος του, που τον αποτελούσαν 120 πολεμικά και πολλά άλλα βοηθητικά πλοία. Πέρασε στην Τροία, όπου επισκέφθηκε τον τάφο του Αχιλλέα, προσευχήθηκε κι έκανε θυσίες.Στις όχθες του Γρανικού ποταμού είχε συγκεντρωθεί ο περσικός στρατός, έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο.
Στον Γρανικό έγινε η πρώτη μάχη μεταξύ των Μακεδόνων και των Περσών (22 Μαΐου 334 π.Χ.).
Ο Αλέξανδρος οδηγούσε ο ίδιος το στρατό του και πολέμησε ο ίδιος στήθος προς στήθος με τους γενναιότερους πολεμιστές των Περσών.
Κινδύνευσε, μάλιστα, σοβαρά.
Οι Πέρσες, τελικά, δεν κατόρθωσαν ν’ αναχαιτίσουν την ορμή των Μακεδόνων, εγκατέλειψαν τον αγώνα και υποχώρησαν άτακτα.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Αλέξανδρος προχώρησε νότια και απελευθέρωσε τις ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας.
Τον χειμώνα του 334 π.Χ. έφθασε στην πόλη Γόρδιο στις όχθες του Σαγγάριου ποταμού, όπου αποφάσισε να ξεχειμωνιάσει.
Εκεί, στο βασιλικό ανάκτορο, υπήρχε ο περίφημος Γόρδιος Δεσμός.
Η παράδοση έλεγε πως όποιος τον έλυνε θα κυρίευε την Ασία.

Ο Αλέξανδρος απλά τον έκοψε με το σπαθί του.

Την άνοιξη του 333 π.Χ, βάδισε προς τα νότια, πέρασε το όρος Ταύρος και μπήκε στην Κιλικία.
Κυρίευσε την πόλη Ταρσό και σταμάτησε εκεί για ν’ αναπαυθεί ο στρατός του.
Ύστερα από ένα λουτρό στα κρύα νερά του ποταμού Κύδνου, ο Αλέξανδρος αρρώστησε, αλλά γρήγορα έγινε καλά και συνέχισε την πορεία του προς τη Συρία.
Συνάντησε τότε για δεύτερη φορά τον περσικό στρατό από 500.000 μαχητές κι έδωσε μάχη κοντά στην πόλη Ισσό της Κιλικίας (12 Νοεμβρίου 333 π.Χ.).
Οι Πέρσες υπέστησαν πανωλεθρία και διαλύθηκαν.
Ο βασιλιάς Δαρείος κινδύνευσε και γλίτωσε μόνο με τη φυγή του.
Στην Ισσό ο Αλέξανδρος κυρίευσε πλούσια λάφυρα και αιχμαλώτισε την οικογένεια του Δαρείου, αλλά της φέρθηκε μεγαλόψυχα.
Ο Αλέξανδρος, αντί να συνεχίσει την καταδίωξη του Δαρείου, προχώρησε νότια, για να γίνει κύριος όλων των παραλίων της Μεσογείου και να εξουδετερώσει κάθε απειλή του περσικού στόλου.
Κατέλαβε, κατά σειρά, τη Φοινίκη, την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο.
Επισκέφθηκε στην έρημο το μαντείο του Άμμωνος Διός, όπου οι ιερείς τον χαιρέτισαν ως τον νέο Δία.
Στις ακτές της Αιγύπτου, κοντά στις εκβολές του Νείλου και σε θέση κατάλληλη για την ανάπτυξη του εμπορίου, όρισε να χτιστεί η Αλεξάνδρεια.
Ο ίδιος χάραξε τα τείχη και τους δρόμους της.

Επιστρέφοντας από την Αίγυπτο στην Ασία συνάντησε στα Γαυγάμηλα, πέρα από τον Τίγρη ποταμό, νέο πολυάριθμο περσικό στρατό και τον νίκησε (1 Οκτωβρίου 331 π.Χ).
Ο Δαρείος σώθηκε και πάλι, αλλά δολοφονήθηκε από τον σατράπη της Βακτριανής Βήσσο.
Ο περσικός στρατός καταστράφηκε, οι σπουδαιότερες πόλεις της Περσίας - Βαβυλώνα, Σούσα και Περσέπολη, όπου το ανάκτορο του Δαρείου- παραδόθηκαν στον Αλέξανδρο και ολόκληρη η Περσία κατακτήθηκε.

Ο Αλέξανδρος, όμως, δεν σταμάτησε στην Περσία. Προχώρησε προς τα ανατολικά για να υποτάξει τις φυλές που κατοικούσαν εκεί και ν' απαλλάξει έτσι το μεγάλο του βασίλειο από μελλοντικό κίνδυνο.
Πέρασε τη Σογδιανή και τη Βακτριανή και το 327 π.Χ. μπήκε στις Ινδίες, όπου νίκησε τον βασιλιά Πώρο.
Οι στρατιώτες του, όμως, κουράστηκαν και αρνήθηκαν να προχωρήσουν.
Αναγκάσθηκε τότε να ανακόψει την επική πορεία του προς Ανατολάς.
Ένα μέρος του στρατού το έστειλε με πλοία στην Περσία, με επικεφαλής τον ναύαρχο Νέαρχο.
Αυτός με το υπόλοιπο στράτευμα πέρασε την έρημο Γεδρωσία, όπου χάθηκαν πολλοί στρατιώτες του από την πείνα και τη δίψα, και επέστρεψε στα Σούσα.

Άρχισε τότε να σκέφτεται την οργάνωση της επικράτειάς του.
Μελετώντας τον τρόπο της ζωής των Περσών και τον τρόπο της διοικήσεώς τους, έβγαλε το συμπέρασμα πως για να διατηρηθεί το αχανές κράτος που δημιούργησε έπρεπε να συμφιλιώσει τους Πέρσες ευγενείς με τους Έλληνες.
Φαντάστηκε τον εαυτό του σαν ελληνοπέρση βασιλιά και μιμήθηκε την ενδυμασία και γενικά τον τρόπο ζωής τους.
Παντρεύτηκε την κόρη του Δαρείου Στάτειρα και την ανιψιά της Παρυσάτιδα (324 π.Χ.), ενώ παρακίνησε τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες του να παντρευτούν κι αυτοί Περσίδες.
Νωρίτερα (327 π.Χ.) είχε παντρευτεί τη Ρωξάνη, κόρη τοπικού ηγεμόνα της Βακτριανής, παρά την αντίδραση των στρατηγών του.
Η Ρωξάνη τού χάρισε και τον μοναδικό του απόγονο, τον Αλέξανδρο Δ', ο οποίος γεννήθηκε δύο μήνες μετά το θάνατο του στρατηλάτη και σκοτώθηκε σε ηλικία 12 ετών με διαταγή του Κάσσανδρου, στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου και σφετεριστή του θρόνου της Μακεδονίας.

Στους Μακεδόνες δεν άρεσε η αλλαγή αυτή του Αλέξανδρου.
Μερικοί από τους στρατηγούς του, μάλιστα, οργάνωσαν εναντίον του συνωμοσίες, τις οποίες ο Αλέξανδρος ανακάλυψε και τιμώρησε σκληρά τους πρωταίτιους.
Οι πολλές διοικητικές φροντίδες, οι κόποι και τελευταία ο θάνατος του πιο στενού του φίλου, Ηφαιστίωνα, του έφθειραν την υγεία.
Ο Αλέξανδρος αρρώστησε βαριά και στις 10 ή 11 Ιουνίου του 323 π.Χ. άφησε την τελευταία του πνοή στη Βαβυλώνα, σε ηλικία μόλις 32 ετών.
Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου το απέραντο κράτος του διαμοιράστηκε μεταξύ των στρατηγών του, που επί πολλά χρόνια διαφωνούσαν για τη διανομή.
Δεν χάθηκε, όμως, το εκπολιτιστικό έργο του.
Οι κατακτήσεις του άνοιξαν τα σύνορα μεταξύ του ελληνικού χώρου και της Ανατολής.
Η επικοινωνία με τους “βαρβάρους” συνέβαλε στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμός στις χώρες της Ασίας και της Αιγύπτου.
Η ελληνική γλώσσα έγινε διεθνής.
Τα ελληνική ήθη πέρασαν σ’ όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Ανέτειλε ο πολιτισμός της λεγόμενης “Ελληνιστικής Εποχής”, που αποτελεί μία νέα λάμψη του ελληνικού πνεύματος. Δικαιολογημένα, η ιστορία ανακήρυξε τον Αλέξανδρο “Μέγα” για το γιγάντιο έργο του.

The Conquests of Alexander the Great: Every Month


https://www.youtube.com/watch?v=i2VfQobm1x0&feature=emb_logo
https://www.epilekta.com/ ksipnistere.com  10/6/2020

 

 

 


Ο Έλληνας εφευρέτης που άλλαξε την εξέλιξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Γνώριζε το μυστικό του ραντάρ και τον κυνηγούσαν κατάσκοποι αρκετά χρόνια πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Έλληνας εφευρέτης και η αναγνώριση που ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση

«Το ραντάρ ανέτρεψε τον υποβρύχιο πόλεμο των Γερμανών και υπήρξε, μετά την ατομική βόμβα το αποτελεσματικότερο όπλο του πολέμου». Ναύαρχος Καρλ Νταίνιτς Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β’ Π.Π.

Το 1942 εμφανίστηκε το ραντάρ, μια πρωτοποριακή εφεύρεση που ανέτρεψε τις ισορροπίες του Πολέμου, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των Συμμαχικών Δυνάμεων. Το συγκεκριμένο ραντάρ έδινε τη δυνατότητα του εντοπισμού εχθρικών αεροσκαφών σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις και την τεχνογνωσία του διέθετε εκείνη την εποχή μόνο η Μ. Βρετανία. Αν και ευρέως «πατέρας» του θεωρείται ο Άγγλος Ρόμπερτ Ουάτσον Ουάτ, το Εκατοστομετρικό ραντάρ εφευρέθηκε λίγα χρόνια νωρίτερα, από τον Έλληνα Καθηγητή Φυσικής Παύλο Σαντορίνη.

Το 1969 οι Άγγλοι τίμησαν τον Σαντορίνη και καθυστερημένα παραδέχθηκαν ότι ανακάλυψαν το ραντάρ δύο χρόνια αργότερα από τον ίδιο. Αυτό που δεν αποκάλυψαν όμως, ήταν ότι το 1940 τους είχαν δοθεί τα σχέδια.

Ο επιστημονικός πόλεμος για την επικράτηση στους αιθέρες

Η ιστορία του ραντάρ, μοιάζει βγαλμένη από κατασκοπικές ταινίες. Εφευρέτες, μοιραίες γυναίκες και Μυστικές Υπηρεσίες έδωσαν μάχη πριν και κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, για το ποιος θα αποκτήσει πρώτος την τεχνογνωσία που θα του έδινε ξεκάθαρη υπεροχή στους αιθέρες και συγκριτικό πλεονέκτημα στον πόλεμο. Από τις παραμονές ακόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Βρετανία και Ναζιστική Γερμανία, ξεκίνησαν ένα αγώνα δρόμου, για το ποιος θα ανακαλύψει πρώτος τον τρόπο και το μέσο για να εντοπίζει από μακριά τις εναέριες εχθρικές δυνάμεις.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου και οι δύο πλευρές πειραματίζονταν μυστικά, ήδη από τα μέσα του ’30 με τα ραδιοκύματα. Πριν από την ανακάλυψη του ραντάρ μεγάλης ισχύος, η αεράμυνα χρησιμοποιούσε παρατηρητές με κυάλια και γιγαντιαία χωνιά με πρωτόγονα ακουστικά συστήματα, για την ανίχνευση των εχθρικών αεροσκαφών. Με το ξέσπασμα του πολέμου εμφανίστηκαν τα πρώτα ραντάρ.

Ήταν θεόρατα και αρχικά λειτουργούσαν με ηλεκτρομαγνητικά πεδία 5 μέτρων και 1 έως 1,5 μέτρου στη συνέχεια. Η εμβέλειά των πρωτόγονων αυτών ραντάρ έφτανε μόλις τα 10 χλμ. και λόγω του μεγέθους τους, αποτελούσαν εύκολη λεία για τα βομβαρδιστικά. Την ίδια στιγμή, το 1936, ο Σαντορίνης διενεργούσε στο Παλαιό Φάληρο πειράματα με το ελληνικό εκατοστομετρικό ραντάρ, με πεδία μόλις των 5 και 10 εκατοστών, σε μια εκπληκτική εμβέλεια των 150 έως 200 χλμ.

Παιχνίδια κατασκόπων

Ο Σαντορίνης γνώριζε το μυστικό του ραντάρ από το 1934 και γι’ αυτό κατάσκοποι τον κυνηγούσαν σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και επιστράτευαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για του το υποκλέψουν. Το 1936 και ενώ βρίσκονταν στο Βερολίνο, τον πλησίασε μια μυστηριώδης όμορφη γυναίκα. Αν και ο καθηγητής είχε μάθει να προφυλάσσεται, μπροστά στη σαγήνη της, το «προσωπικό» του ραντάρ δεν κατάφερε να δει τον εχθρό που καραδοκούσε. Με «Δούρειο ίππο» το κορμί της, η καλλονή σκόπευε να του «πάρει» πληροφορίες για τη νέα του εφεύρεση. Τον Σαντορίνη ειδοποίησε εγκαίρως ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη κατάσκοπο, ο Έλληνας πρέσβης στο Βερολίνο.Ο Σαντορίνης εγκατέλειψε τη χώρα άμεσα, στήνοντας μάλιστα στο ραντεβού που είχαν δώσει, τη φιλόδοξη κατάσκοπο. Στις 27 Μαΐου του ίδιου έτους, ο Σαντορίνης πληροφόρησε για την έκβαση των πειραμάτων του τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, με μια απόρρητη έκθεση. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού συγκάλεσε αμέσως μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων απαρτιζόμενη από καθηγητές πανεπιστημίου και υψηλόβαθμους στρατιωτικούς. Το Γενάρη του επόμενου έτους η επιτροπή απεφάνθη ότι η ιδέα του ραντάρ είναι εφαρμόσιμη και έδωσε το πράσινο φως για συνέχιση των πειραμάτων.

Το ίδιο διάστημα και ενώ όλες οι διαδικασίες τελούνταν υπό άκρα μυστικότητα, ένα από τα μέλη της επιτροπής διέρρεε κρυφά ζωτικής σημασίας πληροφορίες στην ΜΙ6, υποβάλλοντας πλήρεις εκθέσεις για τις έρευνες του ελληνικού ραντάρ στη μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Μάρτιο του 1937, με απόρρητη διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού στήθηκαν προβολείς των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην αεροπορική βάση στο Παλαιό Φάληρο και στη Σχολή Δοκίμων και για τα επόμενα δύο έτη πραγματοποιήθηκαν πειράματα, όπου ανιχνεύονταν επιτυχώς αεροσκάφη σε απόσταση 150 χλμ.Η πετυχημένη επίδειξη


Το 1939 το Γ.Ε.Σ φοβούμενο πιθανή υποκλοπή των πειραμάτων, διέρρευσε έγγραφο στο οποίο αναφέρονταν ρητά η διακοπή των δοκιμών με την δικαιολογία ότι δεν είναι επιτυχείς. Παράλληλα, εξέδωσε άλλη απόρρητη διαταγή, με την εντολή να συνεχιστούν τα πειράματα σε άλλες εγκαταστάσεις. Τότε ο Σαντορίνης μετέφερε ένα μικρότερο πομπό και συνέχισε τα πειράματά του, από την ταράτσα του σπιτιού του.

Στις 7 Ιουλίου του 1940 με εντολή της Κυβέρνησης Μεταξά πραγματοποιήθηκε μια επίδειξη των δυνατοτήτων του ελληνικού ραντάρ σε επιτροπή Βρετανών αξιωματούχων. Το ραντάρ κατάφερε και ανίχνευσε αεροσκάφος το οποίο πετούσε πάνω από τη Μήλο, σε απόσταση 160 χλμ. Οι Βρετανοί ενθουσιασμένοι ζήτησαν τη μεταφορά της συσκευής στο Κάιρο, στη Βάση των Συμμάχων στη Μέση Ανατολή.

Ο Μεταξάς αρνήθηκε να παραδώσει τη συσκευή η οποία λόγω του μεγέθους της, αν μετακινούνταν θα έγειρε υποψίες και προτίμησε να δώσει στο Αγγλικό Επιτελείο τα σχέδια. Δεν ήθελε να δώσει αφορμή στις Δυνάμεις του Άξονα, καθώς ακόμη η Ελλάδα τηρούσε ακόμη ουδετερότητα στον πόλεμο.

Το εκατοστομετρικό ραντάρ έκανε πρεμιέρα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δύο χρόνια αργότερα, ως κατασκευή του Εθνικού Εργαστηρίου Φυσικής της Μ. Βρετανίας.

Η αναγνώριση

Ο Παύλος Σαντορίνης αναγνωρίστηκε ως εφευρέτης του πρώτου εκατοστομετρικού ραντάρ, πολύ μετά το πέρας του πολέμου. Πρώτα με το μετάλλιο Φερμά της Ακαδημίας Επιστημών της Τουλούζης το 1961, ακολούθως με το μετάλλιο Βερμέιλ της Ακαδημίας Επιστημών των Παρισίων το 1968, το βραβείο της Γαλλικής Εταιρείας της Προόδου το 1969 και το τέλος με την αναγνώριση των Άγγλων. Σήμερα οι Άγγλοι, αν και αναγνωρίζουν ότι ο πρώτος που ανακάλυψε το Συμμαχικό Υπερόπλο που άλλαξε τη ροή του Πολέμου, ήταν ο έλληνας καθηγητής, εμμένουν στην «ιστορία» της διπλής εφεύρεσης.
ksipnistere.com 9/6/2020

 

 

 

 

 

Ποιος ξεπουλούσε τα δικαιώματα της χώρας μας στην Τουρκία;

Η οικογένεια Μητσοτάκη φυσικά !!!ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.....

ΒΙΝΤΕΟ Ποιος ξεπουλούσε τα δικαιώματα της χώρας μας στην Τουρκία;

 

 

 

 

Με Αυτόν Τον Τρόπο

Οι Βρετανοί Εμπόδισαν Να Ξαναγίνει Εκκλησία

Η Αγία Σοφία

Την σημαντική αποκάλυψη ότι μετά την κατάληψη στις 13 Νοεμβρίου του 1918 της Κωνσταντινούπολης από τα συμμαχικά στρατεύματα της Αντάντ οι Βρετανοί σκόπευαν να επιστρέψουν την Αγία Σοφία στους χριστιανούς της Πόλης αλλά την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω, κάνει η τουρκική εφημερίδα Zaman.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και αν ο σταυρός θα δέσποζε ξανά μεγαλοπρεπής στον τρούλο της Αγίας Σοφίας, αυτό θα ήταν ένα γεγονός μεγάλης ιστορικής συμβολικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας και θα επηρέαζε αποφασιστικά στην οριστική επαναφορά της Πόλης στα ελληνικά χέρια. Η εμφάνιση ξανά του σταυρού στον τρούλο της Αγίας Σοφίας θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά χτυπήματα για τους Τούρκους και θα έδινε το έναυσμα για την εκκένωση της Πόλης από το ισλαμικό στοιχείο, όπως υπολόγιζαν τότε και τα συμμαχικά στρατεύματα, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα.

Όπως αποκαλύπτει η Zaman, οι πρώτες σκέψεις του τότε βρετανού πρωθυπουργού, Lloyd George, μετά την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τα στρατεύματα της Αντάντ τον Νοέμβριο του 1918, ήταν η άμεση παράδοση της αγίας Σοφίας στους χριστιανούς. Με την κίνηση αυτή, όπως υπολόγιζε ο Βρετανός πρωθυπουργός, θα σημειώνονταν μια μεγάλη τάση φυγής των μουσουλμάνων προς την Μικρά Ασία καθώς θα φαίνονταν πως η Πόλη οριστικά περνούσε ξανά στα χέρια των χριστιανών και θα επανέρχονταν στο πρωταρχικό της όνομα, δηλαδή από İstanbul στην Κωνσταντινούπολη. Όσον αφορά το μουσουλμανικό χαλιφάτο που είχε μέχρι τότε την έδρα του στην Κωνσταντινούπολη, θα μεταφέρονταν στην Προύσα ή στο Ικόνιο και έτσι μεγάλο μέρος και του μουσουλμανικού ιερατείου θα έφευγε από την Πόλη. Εξ άλλου, όπως ανέφεραν τότε οι βρετανικές πηγές, στην Κωνσταντινούπολη ήδη υπήρχαν εκατοντάδες τζαμιά και έτσι η αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας και η εκ νέου μετατροπή της σε χριστιανικό ναό δεν θα επηρέαζε τα θρησκευτικά καθήκοντα των μουσουλμάνων που θα παρέμεναν στην Πόλη. Διαφωνία υπήρξε στο θέμα σε ποιους θα παραδίδονταν η αγία Σοφία. Φυσικά την πρώτη προτεραιότητα την είχαν οι Έλληνες της Πόλης, όπως ανέφεραν οι βρετανικές πηγές, καθώς η Αγία Σοφία αποτέλεσε επί χίλια χρόνια το σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας και τώρα την διεκδικούσε με σοβαρές αξιώσεις το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έγινε εξ’ αιτίας των δεύτερων σκέψεων του Λονδίνου, δηλαδή της κέντρου της τότε μεγάλης βρετανικής αυτοκρατορίας που την εποχή εκείνη διοικούσε το μεγαλύτερο μέρος του ισλαμικού κόσμου και μάλιστα είχε υπό την κατοχή της τις μεγάλες ιερές πόλεις των μουσουλμάνων, δηλαδή την Μέκκα και την Μεδίνα. Το θέμα έμεινε χωρίς καμία εξέλιξη για να φτάσουμε στην μικρασιατική καταστροφή και την κατάληψη της Πόλης από τα στρατεύματα του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, στις 6 Οκτωβρίου του 1924. Έτσι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τον χριστιανισμό αλλά και για τον ελληνισμό που θα επέστρεφε μετά από τεσσεράμισι αιώνες στον ιστορικό αυτό ναό.

Παρ’ όλα αυτά η Αγία Σοφία δεν έμεινε σαν τζαμί καθώς ο Κεμάλ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, αποδέχτηκε κάποια νέα βρετανικά σχέδια για την μετατροπή της σε μουσείο. Το σκεπτικό ήταν ο ιστορικός αυτός ναός να γίνει, όπως και έγινε, παγκόσμιο αξιοθέατο που κάθε χρόνο δίνει στην τουρκική οικονομία εκατομμύρια σε συνάλλαγμα από τους επισκέπτες που έρχονται από παντού για να θαυμάσουν αυτό το αριστούργημα της ελληνικής Ορθοδοξίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr ksipnistere.com 7/6/2020

 

 

 

 

Έκτατη Είδηση Απίστευτο!

Ο Ομπάμα κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει την εξέγερση με μεγαλύτερη ένταση!


Δε θέλω να τα πιστέψω αυτά που άκουσα!...
Φίλοι μου επειδή το βίντεο το έγραψα από τη ζωντανή του μετάδοση πριν λίγο και έκανα τη μετάφραση και την περίληψη στα γρήγορα ελπίζω να μην έχει σημαντικά λάθη. Προσπάθησα να μην αλλάξω τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Ομπάμα για να μην αλλοιώσω τα νοήματά τους οπότε η μετάφραση δεν θα είναι τόσο ευκολοδιάβαστη. Πιστεύω το βίντεο αν παίξει στα Ελληνικά ΜΜΕ ίσως να έχει και διαφορετική μετάφραση αν και όταν θα παίξει...

https://www.youtube.com/watch?v=oZNBBHGwW5E&feature=emb_logo
MissKitty πηγή πηγή στις Ιουνίου 04, 2020


 

 

ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

-ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:

Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΕΕ-ΟΗΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ. ΒΙΝΤΕ

ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΕ-ΟΗΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ
ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΕ-ΟΗΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ. ΒΙΝΤΕ

υποταγμενη πληρως η κυβερνηση

Δείτε τι περιήλθε στα χέρια μας. Έχει φτάσει σε μεσιτικό γραφείο:

"Ζητούνται 50 διαμερίσματα εντός Λεκανοπεδίου προς ενοικίαση για το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για εγκατάσταση προσφυγικών οικογενειών από Συρία σε διαμερίσματα εντός Αττικής.

1. Τα συμβόλαια θα είναι τριετούς διάρκειας
2. Η ανώτερη τιμή είναι τα 400 ευρώ ανά διαμέρισμα
3. Τα διαμερίσματα να είναι καλή κατάσταση, και θα εξοπλιστούν από τον μισθωτή.
4. Τα διαμερίσματα να έχουν πρόσβαση σε νοσοκομεία, σχολεία, στάσεις λεωφορείων κτλ και όχι στη μέση του πουθενά.
5. Από 40 τ.μ. έως 110 τ.μ. σε όλες τις περιοχές
6. Όλα τα διαμερίσματα θα ασφαλιστούν από τον μισθωτή
7. Λογαριασμοί ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα εξοφλούνται από τον μισθωτή
8. Κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα μίας επίσκεψης ανά μήνα στο διαμέρισμα του για επιθεώρηση κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας

Παρακαλώ ενημερώστε για διαθέσιμα ακίνητα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προχωράμε τον σχεδιασμό μας στο μεταναστευτικό»…

https://www.youtube.com/watch?v=gJRn7OzibXE&feature=emb_logo

Best Regards,  indobserver.gr 4/6/2020

 

 

 

 

Σταμάτης Σπανουδάκης:

Πώς Βρε Παιδιά Μου Θα Βγάλετε Απο Το Αίμα Μας,

Την Ελλάδα,

Τούς Ήρωες,

Τους Αγίους,

Τον Χριστό;

Ποιοί Είστε;Δεν θα έγραφα αυτά τα λίγα λόγια, αν δεν έβλεπα και άκουγα τι, αλλά κυρίως ποιοί μας ετοιμάζουν τις γιορτές, για το 1821....
Πόσο απροκάλυπτα πιά, δυστυχώς όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μας και τα υπάκουα παρακλάδια και παπαγαλάκια τους με το πρόσχημα της εορτής των 200 χρόνων, προσπαθούν και εκ’ δεξιών..
πια τώρα, να πληγώσουν και να γκρεμίσουν, όλα όσα είμαστε, πιστεύουμε και αγαπάμε. Καλύτερα να ανέθεταν τις γιορτές τους, στο Τουρκικό υπουργείο πολιτισμού, αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο.
Οι Τούρκοι τουλάχιστον, θα σεβόντουσαν νομίζω αυτήν την ηρωική χούφτα ανθρώπων, που γονάτισε «για του Χριστού την πίστη την αγία», την «παντοδύναμη» αυτοκρατορία τους.
Κρίμα Νέα δημοκρατία, κρίμα κύριε πρωθυπουργέ, κρίμα πρόεδρε της παρ’ ολίγον δημοκρατίας, κρίμα και λοιπές πολιτικές, αδύναμες δυνάμεις.
Μα που πήγαν οι Έλληνες; Πάντως όχι στην βουλή.
Πως βρε παιδιά μου, θα καταφέρετε να βγάλετε απο το αίμα μας, την Ελλάδα πού κυλάει; τούς ήρωες, τους αγωνιστές, τους Αγίους, και τελικά τον ίδιο τον Χριστό; Το Α και το Ω; Ποιοί είστε; ποιόν αντιπροσωπεύετε;
Αυτά γι’ αυτούς λοιπόν, που ένα γλυκό γαλανόλευκο αεράκι θα στείλει κάποια στιγμή, στο έρημο και μοναχικό σπίτι τους, να αναλογίζονται τα «περασμένα μεγαλεία» τους και ελπίζω, το τί «προσέφεραν» στην πατρίδα τους.
Στα δικά μας τώρα. Εγώ όπως ξέρετε γράφω για το 1821. Σάς έπαιξα και ένα απόσπασμα τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο. Γράφω και για να απαντήσω σε όλους αυτούς και πολλούς άλλους, με το μόνο όπλο που διαθέτω. Την μουσική. Κυρίως όμως, για να τιμήσω πραγματικά το 1821. Όπως κάνω χρόνια τώρα για τον Αλέξανδρο, τον Ιωάννη, τον Κων/νο Παλαιολόγο, τον Πλαστήρα, την Πόλη, την Σμύρνη, την Ηλιοποτισμένη, και βέβαια την Δέσποινα και τον Χριστό.
Και με την ματαιοδοξία του καλλιτέχνη, αλλά και την σιγουρία του μουσικού μου παρελθόντος, ελπίζω ότι όταν η σκόνη κατακαθήσει και έκαστος κατεργάρης επιστρέψει στον πάγκο του, αυτή η μουσική θα μείνει στα αυτιά και τις ψυχές σας. Και των παιδιών σας.
Σαν προσευχή, σαν γαλάζια κυματιστή ανεπαίσθητη αύρα, ελληνικού δειλινού.
Πάντα Θεού θέλοντος.

 

 

 

Αυστρία: Ο καγκελάριος Κουρτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

Αυστρία: Ο καγκελάριος Κουρτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού
Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού τάσσεται ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε σημερινή συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία ότι "δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό". Όπως επισήμανε ο ίδιος, ούτως η άλλως αυτήν τη στιγμή το θέμα που απασχολεί είναι η εξέλιξη ενός εμβολίου και ποιες θα είναι οι χώρες οι οποίες θα το εφοδιαστούν πρώτες.

Ήδη, κατά ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού έχει τοποθετηθεί ο προερχόμενος από τους συγκυβερνώντες Πράσινους, υπουργός Υγείας Ρούντολφ Άνσομπερ. "Η προσδοκία και η ελπίδα μου είναι, ότι η κρίση είναι τόσο εμφανής, ώστε ο εμβολιασμός να είναι σε εθελοντική βάση επίσης πραγματοποιήσιμος", είχε τονίσει ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες, ο υπουργός Υγείας. Ο ίδιος, επικαλούμενος τα αποτελέσματα αντιπροσωπευτικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του υπουργείου του, είχε ανακοινώσει πως στην πλειονότητά τους οι Αυστριακοί θέλουν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, και αυτή η προθυμία τους για εμβολιασμό είναι μεγαλύτερη “από ό,τι για παράδειγμα με τη γρίπη”.

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση του υπουργείου Υγείας, σε ποσοστό 35% οι ερωτηθέντες θέλουν να εμβολιαστούν “οπωσδήποτε”, σε ποσοστό 27% “μάλλον”, ενώ, αρκετά υψηλό είναι το ποσοστό εκείνων που αντιτίθενται σε έναν εμβολιασμό τους, με το 25% να δηλώνει “μάλλον όχι” ή “σίγουρα όχι”.

“Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη πολύ έργο ενημέρωσης και διαφώτισης για το θέμα των εμβολίων, και αυτό θα είναι ένα από τα κέντρα βάρους της πολιτικής Υγείας το φθινόπωρο”, επισήμανε ο Αυστριακός υπουργός Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ  1/6/2020

 

 

 

 

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Οριστική διακοπή των σχέσεων με τον ΠΟΥ ανακοίνωσε ο Τραμπ

Την οριστική διακοπή των σχέσεων των Ηνωμένων Πολιτειών με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, ο αμερικανός πρόεδρος έκανε γνωστό πως οι ΗΠΑ τερματίζουν τις σχέσεις τους με τον ΠΟΥ μετά από μια περίοδο έντονης διαμάχης σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού.

«Σήμερα θα τερματίσουμε τη σχέση μας με τον ΠΟΥ» είπε χαρακτηριστικά.
“We are today terminating our relationship with the World Health Organization”
US President Donald Trump says it will be “redirecting those funds to other worldwide and deserving urgent global public health needs”
https://t.co/clJXEKm7Bb pic.twitter.com/mLYz4rDXjE
— BBC News (World) (@BBCWorld) May 29, 2020

Νέες κατηγορίες

Ο αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε εκ νέου τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι βρίσκεται υπό τον «απόλυτο έλεγχο» της Κίνας, ενώ υπογράμμισε πως πιέστηκε από την Κίνα για να παραπλανήσει τον κόσμο σχετικά με τον κοροναϊό, επισημαίνοντας πως οι νεκροί σε όλο τον κόσμο από την COVID-19 είναι εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ στις ΗΠΑ ξεπερνούν τις 100.000.
«Έχουμε αναφέρει λεπτομερώς τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει και συνεργαστήκαμε απευθείας μαζί τους, αλλά αρνήθηκαν να δράσουν. Επειδή δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τις ζητούμενες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, σήμερα θα τερματίσουμε τη σχέση μας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο κόσμος χρειάζεται απαντήσεις από την Κίνα σχετικά με τον ιό. Πρέπει να έχουμε διαφάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στρέφεται προς άλλους οργανισμούς

Στο πλαίσιο αυτό υποστήριξε πως η αμερικανική χρηματοδότηση θα διατεθεί σε άλλους φορείς της δημόσιας υγείας. «Θα ανακατευθύνουμε αυτά τα κεφάλαια σε άλλες επείγουσες παγκόσμιες ανάγκες δημόσιας υγείας που αξίζουν».
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτή η κίνηση δείχνει ότι η μετωπική στρατιωτική σύγκρουση με την Κίνα (που έχει σχέσει με ΠΟΥ) είναι αναπόφευκτη.!!
Posted by στις Μαΐου 30, 2020

 

 

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ....

Αμολάνε πάνω από 10.000 «πρόσφυγες» από τις δομές στις 7 Ιουνίου...!!!

Κυβερνητική ΟΜΟΛΟΓΙΑ... ΒΙΝΤΕΟΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!!....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΕΕΣ ΟΡΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ? ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!!

10.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ


https://www.youtube.com/watch?v=QEwuN6s0Q3s&feature=emb_logo
πηγή πηγή στις Μαΐου 28, 2020

 

 

 

Νέα Πέραμος‎:

Μπίζνες του Ιερωνύμου με ΜΚΟ για δημιουργία κέντρου μεταναστών!

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Μεγαρέων έπειτα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας....

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίριά της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο.

Όσα κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης προκάλεσαν την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι το ίδιο βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Νέας Περάμου για να διαμαρτυρηθούν. Ήδη οι επόμενες κινήσεις των κατοίκων προβλέπονται εντονότατες, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος τόνισε ότι θα μεταφέρει όλα τα αιτήματα στους αρμόδιους υπουργούς.

Η Εκκλησία λοιπόν -όπως φαίνεται- στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Τα ερωτήματα, ασφαλώς, είναι τεράστια. Γιατί ο κ. Ιερώνυμος σπεύδει να «βάλει πλάτη» στα κυβερνητικά σχέδια για το Μεταναστευτικό; Μήπως αυτές οι μπίζνες με τα αρμόδια υπουργεία αλλά και τις ΜΚΟ εξηγούν -εν μέρει- την αφωνία του κατά την περίοδο της καραντίνας, που αφορούσαν το κλείσιμο των ναών; Επίσης, με ποιες ΜΚΟ συνεργάζεται η Εκκλησία; Τίποτα δεν έχει ακούσει για τον «περίεργο» ρόλο τους, τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετούν ορισμένες εξ αυτών και τις αδιαφανείς διαδικασίες, για τις οποίες ελέγχονται;

Σε κάθε περίπτωση η Εκκλησία έχει δικαίωμα (και υποχρέωση) να αξιοποιήσει την περιουσία της. Όμως αυτό πρέπει να συμβεί με όρους διαφάνειας και, κυρίως, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ανάγκες. Αν η Εκκλησία θυσιάσει τη σχέση της με τον λαό για λίγες χιλιάδες ευρώ, τότε θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στα Μέγαρα θα είναι μόνο η αρχή.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δομή μεταναστών που φτιάχνεται σε οικόπεδο της Εκκλησίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων Νέας Περάμου και λίγα μέτρα μακριά από τις δεξαμενές των ΕΛ.ΠΕ. Είναι δυνατόν να προωθείται μια τέτοια ενέργεια, που ενέχει σοβαρούς κινδύνους πάσης φύσεως;πηγη dimokratianews.gr  πηγή στις Μαΐου 27, 2020

 

 


Τους πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες...!!!

Σκληρές αερομαχίες στη Λέσβο - Βίντεο Ντοκουμέντο...!!!

Τουρκικό F-16

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Έλληνες πιλότοι...
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων που καθημερινά επιχειρούν να στήσουν εστίες έντασης, με
τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις να αντιδρά ακαριαία και να έχει τον πλήρη έλεγχο σε έδαφος και αέρα.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση που κατεγράφη
το πρωί της Τρίτης στη Λέσβο,
όπου πολεμικό αεροσκάφος της Τουρκίας πραγματοποίησε μια ακόμη πτήση πάνω από το νησί, όπως φαίνεται και στο
βίντεο από το lawandorder.gr,
σε πολύ χαμηλό ύψος μάλιστα.

Το αεροσκάφος άμεσα βγήκε από το Ελληνικό FIR.

Οι προκλήσεις των Τούρκων σε Έβρο και Αιγαίο,
αναμένεται να ενταθούν το προσεχές διάστημα, με

 

Αερομαχία πάνω από τη Λέσβο


https://www.youtube.com/watch?v=VOR0ROYn_FI&feature=emb_logo

ΣΤΟΧΟΣ - 26 Μαΐου - 2 020

 

 

 

 

Χούντα Στον Έβρο

Συλλαμβάνονται Όσοι Προσεγγίσουν Την Κατεχόμενη Ελληνική Περιοχή

Όργή Τών Ηρωικών Κατοίκων Που Φυλάνε Την Παραμεθόριο-Αφήστε Μας Ελεύθερα Να Δούμε Με Τα Μάτια Μας Την Αλήθεια!

Επιβεβαιώνεται το Άρθρο του Priftis News με τίτλο: Ρητή Εντολή Μητσοτάκη Στα ΜΜΕ- Θάψτε Εικόνες Και Βίντεο-Δέν Πρέπει Να Δουν Οι Έλληνες Την Τουρκική Σημαία Πάνω Στο Κατεχόμενο Έδαφος Στον ”Έβρο! Δείτε εδώ https://priftisnews.blogspot.com/2020/05/blog-post_23.html

Και συνεχίζει να μας Δουλεύει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας κανονικά, δηλώνοντας ότι: «Με αφορμή διασπορά πρόσφατων fake news, τονίζεται ότι καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.»

Αλλά από την άλλη, ένας Βρετανός δημοσιογράφος συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές, και προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα Φερών,γιατί προσπάθησε να προσεγγίσει το κατεχόμενο Ελληνικό κομμάτι,και να εξασφαλίσει φωτογραφίες!

Δηλαδή ο δημοσιογράφος συνελήφθη γιατί προσπάθησε να κάνει επιτόπιο ρεπορτάζ στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, και δεν τολμά να πάει εκεί κανένας Έλληνας Δημοσιογράφος,με το Τηλεοπτικό Συνεργείο του, γιατί όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, η περιοχή είναι απαγορευμένη Στρατιωτική Ζώνη! Ποια Στρατιωτική Ζώνη? Οι Καλαμιώνες, και τα Βατράχια της Λίμνης! Η,θέλουν να αποφύγουν και να αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό, εικόνες σαν αυτές που ακολουθούν παρακάτω!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. priftisnews Triklopodia 26/5/2020

 

 

 


Απορρίπτει ο Σ.Τσιόδρας τον εθελοντικό εμβολιασμό:

«Π Ρ Ε Π Ε Ι να εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ, όχι όπως με τον Η1Ν1».

Ο "αγιος" Σωτήρης Τσιόδρας,

ο οποίος δήλωσε πως είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ (...) που δεν θέλει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος.....

Απορρίπτει ο Σ.Τσιόδρας τον εθελοντικό εμβολιασμό: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, όχι όπως με τον Η1Ν1»

Σχόλιο "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ":

Θεωρώ δίκαιη την απογοήτευση του επιφανούς θανατομετρητή μας
γιατί αν δεν πουλήσουν εμβόλια τι σκατά έσπειραν με τον μαλακοϊκό;
Μόνο τρόμο, πανικό, φόβο;
ΚΑΙ Ε;
Τα εμβολιάκια τους, ΠΟΥ θα τα βάλουν;
(Παρακαλώ οχι σεξιστικά σχόλια).

Για τον εμβολιασμό τοποθετήθηκε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος δήλωσε
πως είναι απογοητευμένος που δεν θέλει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος....

Βιολογικές θεραπείες για ρευματικές παθήσεις με υποδόρια ένεση ...

Μωρό γελάει ενώ ο παιδίατρoς του κάνει... ένεση (video) | Patras ...


Ο λοιμωξιολόγος αρχικά ανέλυσε τις προσπάθειες για παραγωγή εμβολίου και
μετά εξέφρασε τον έμμεσο σκεπτικισμό του για

το ότι το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό,
καθώς δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.

«Είδα με ενδιαφέρον ότι η συμμετοχή στον εμβολιασμό θα είναι εθελοντική, εγώ δεν θέλω να ζήσουμε την κακή αποδοχή του εμβολίου όπως του Η1Ν1 πριν 10 χρόνια σε πολλές χώρες ήταν κάτω του 2-3%, σε μία χώρα διάβασα ότι θα εμβολιαστεί μόνο το 25% του πληθυσμού, όλη αυτή η παραφιλολογία για τα εμβόλια προκαλεί ανησυχία και ενθαρρύνει "θεωρίες συνωμοσίας" και διαπλοκής».

Γέλιο μέχρι...δακρύων:Ενήλικες δεν μπορούν να δουν την ένεση ούτε ...

«Αν φτιαχτεί ένα εμβόλιο και είναι αποτελεσματικό, η επιστημονική κοινότητα
με πρωτεργάτη τον Π.Ο.Υ.
(ΤΟΝ ΗΔΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ  Α Π Α Ξ Ι Ω Μ Ε Ν Ο;)
πρέπει να φροντίσει να το κάνει άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις χώρες».

Ανακλήθηκε εκτέλεση θανατοποινίτη με ένεση - Κόσμος - Νέα Κρήτη

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/05/11.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στis 24/5/2020

 

 

 

 

«Χρυσές» δουλειές από ΜΚΟ:

2.000 ευρώ το μήνα για κάθε ασυνόδευτο παιδί

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Αρχισαν οι έλεγχοι στις 320 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Mεταναστευτικό – Πώς μία εξ αυτών από 50 εργαζομένους έφτασε στους 1.050, ενώ άλλη με μηδενικά έσοδα στο παρελθόν παρουσίασε 23 εκατ. ευρώ

Χρυσές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) με έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εκατοντάδες υπαλλήλους και λογιστήρια που θα ζήλευαν ακόμη και ανώνυμες εταιρείες έδειξε ο πρώτος κύκλος των ελέγχων της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η είδηση ότι 40 ελεγκτές και αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό ηλεκτρονικές συναλλαγές τριών πασίγνωστων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Μεταναστευτικού έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν το άβατο και η ομερτά των ΜΚΟ έσπασαν, όμως θα χρειαστούν εβδομάδες για να βγει το πόρισμα.

Το project που σχεδίασε με άκρα μυστικότητα η Εθνική Αρχή Διαφάνειας περιλαμβάνει σε αυτή τη φάση ακτινογραφία και έλεγχο στις 320 ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Μεταναστευτικού απορροφώντας κονδύλια εκατομμυρίων από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και χορηγίες, χωρίς να δίνουν πουθενά λογαριασμό τόσο για τις δράσεις τους όσο και για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τις επόμενες ημέρες στο στόχαστρο των ειδικών κλιμακίων ελέγχου θα μπουν δέκα ακόμη ΜΚΟ, που έχουν έδρα αυτή τη φορά στην Περιφέρεια και μικρότερο κύκλο δραστηριοτήτων. Τελικός στόχος είναι μέσα στο καλοκαίρι να ελεγχθεί δειγματοληπτικά, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια, το 15%-20% των ΜΚΟ, σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στο άναρχο αυτό τοπίο που κρατούσε χρόνια.

Οι έλεγχοι επικεντρώνονται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ανεξάρτητη αρχή, στη διασφάλιση της διαφάνειας και της λογοδοσίας, στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων μέσω των οποίων χρηματοδοτείται η δράση των φορέων αυτών. Ελεγκτικό αντικείμενο αποτελεί επίσης η αξιολόγηση της απόδοσης των προγραμμάτων προστασίας και στήριξης ευάλωτων ομάδων όπως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

ΜΚΟ με έσοδα δεκάδες εκατομμύρια

Τους τελευταίους μήνες, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της ανεξάρτητης αρχής μετά από σαφείς εντολές που πήρε από τον διοικητή της Αγγελο Μπίνη ξεκίνησε να τρέχει ένα project ελέγχου των ΜΚΟ. Αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των πολιτών για το έργο των συγκεκριμένων οργανώσεων και τα εκατομμύρια που απορροφούν, η Αρχή κατηγοριοποίησε τις ΜΚΟ ανάλογα με το αντικείμενο όπου δραστηριοποιούνται.

Διαπιστώθηκε ότι στον τομέα του Μεταναστευτικού στη χώρα μας υπάρχουν ενεργές 320 οργανώσεις, που για να ελεγχθούν όλες απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα – όπως λένε χαρακτηριστικά, «θέλουμε πολλά χρόνια…». Ετσι, αποφασίστηκε να μπουν κριτήρια καθώς είχαν στη διάθεσή τους πολλά data τόσο από το σύστημα «Εργάνη» όσο και το «Ελεγξις», όπου είναι καταγεγραμμένες οι επιχειρήσεις και ουσιαστικά οι κινήσεις τους.

Μια πρώτη ανάγνωση των στοιχείων έδειξε πρόσωπα και πράγματα… Μία ΜΚΟ που το 2013 είχε 50 εργαζομένους έφτασε το 2019 τους 1.050 (!) με ενδιάμεσες περίεργες αυξομειώσεις. Αλλη οργάνωση που πριν από μια πενταετία είχε έσοδα μηδέν μέσα σε μια πενταετία παρουσίασε έσοδα που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, 23 εκατ. ευρώ!

Με άκρα μυστικότητα, βάσει κριτηρίων επελέγησαν να ελεγχθούν σε πρώτη φάση τρεις ΜΚΟ που παρουσίαζαν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Ειδικότερα, δραστηριοποιούνται και οι τρεις στον χώρο των ασυνόδευτων παιδιών, έχουν έσοδα εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, η μία 23 εκατ., οι άλλες δύο περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Παράλληλα, διαθέτουν πολλούς εργαζομένους, που κυμαίνονται από 700 μέχρι άνω των 1.000 ατόμων η καθεμία. Ετσι, αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονος έλεγχος των ΜΚΟ και των δομών τους που βρίσκονται στην περιοχή της Αθήνας.

Μέχρι να φύγουν για Γερμανία τα ασυνόδευτα παιδιά, οι ΜΚΟ λάμβαναν 2.000 ευρώ τον μήνα για κάθε ένα από αυτά

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, «μετά από καταγγελία και αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με τη λειτουργία και την οικονομική διαχείριση ιδιωτικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της μεταναστευτικής πολιτικής διενεργήθηκαν έλεγχοι σε πέντε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).Οι μεικτές ομάδες ελέγχου διενήργησαν ταυτόχρονους επιτόπιους ελέγχους σε πέντε διαφορετικά σημεία δραστηριοποίησης ΜΚΟ, και ειδικότερα στις έδρες τριών και σε δομές που λειτουργούν δύο εξ αυτών, στη βάση του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού».

Οι ελεγκτές προχώρησαν στη σύνταξη εκθέσεων επιτόπιου ελέγχου, στην εξέταση στελεχών και συνεργατών των ελεγχόμενων φορέων, στη συλλογή και κατάσχεση εγγράφων και ψηφιακών πειστηρίων, όπως οικονομικά και λογιστικά αρχεία (εκτύπωση των στοιχείων λογιστικής μερίδας για κάθε έργο, αντίγραφο της κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού που τηρείται για κάθε δράση από την οποία προκύπτουν οι πληρωμές του δικαιούχου και πρωτότυπα τιμολόγια μετά των τραπεζικών παραστατικών – επιταγών), στοιχεία τεκμηρίωσης της υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου των υλοποιούμενων προγραμμάτων, καθώς και στη συλλογή τεκμηρίων για την εν γένει ορθή λειτουργία και καταλληλότητα των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τον σχετικό Οδηγό Εφαρμογής & Λειτουργίας Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (ενδεικτικά αναφέρονται: βιβλία συμβάντων στις δομές, συμβάσεις προσωπικού, καταγραφή προσωπικού και παρόντων ωφελουμένων-ανηλίκων, καταστάσεις δαπανών – μισθοδοτικές καταστάσεις, εβδομαδιαία προγράμματα σίτισης, στοιχεία για δυναμικότητα δομής και για μεταφορά ωφελουμένων μετά την αποχώρηση από τη δομή).

Η δεύτερη φάση

Το υλικό από τις εφόδους στις τρεις ΜΚΟ σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο, ενώ παράλληλα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αρχεία γίνονται φύλλο και φτερό.

Αξίζει δε να επισημανθεί ότι οι συγκεκριμένες ΜΚΟ που φιλοξενούν δεκάδες ασυνόδευτα παιδιά λαμβάνουν -η καθεμία- καθημερινά 68 ευρώ για κάθε παιδί, δηλαδή μηνιαίως χρηματοδοτούνται με περισσότερα από 2.000 ευρώ. Και αυτό φυσικά που ψάχνουν να δουν είναι αν οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι ανάλογες των ποσών που λαμβάνουν ως επιδότηση.

Παράλληλα με τον έλεγχο των στοιχείων, τα κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ξεκινούν ελέγχους σε δέκα ΜΚΟ, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια. Αυτές οι ΜΚΟ επελέγησαν με τα ειδικά κριτήρια, καθώς παρουσιάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κίνησαν το ενδιαφέρον των ελεγκτών. Αν και έχουν βάσει εσόδων μικρότερη εμβέλεια, μια σειρά δεδομένων τις έχει βάλει στο στόχαστρο, καθώς δημιουργεί ερωτήματα για τη δραστηριότητά τους τα οποία δεν πρέπει -σε κάθε περίπτωση- να μείνουν αναπάντητα.

Στόχος της ανεξάρτητης αρχής είναι τον Σεπτέμβριο να υπάρχει πλήρης εικόνα των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Μεταναστευτικού, για να περάσουν στην επόμενη φάση, που αφορά ΜΚΟ οι οποίες κινούνται σε άλλα πεδία.

protothema.gr  22/5/2020

 

 

 

 

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΨΗΦΙΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ!

Ενώ τα μπουκωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του γιού του

«Μητσοτάκη κάθαρμα» – αποστάτη,

μας πιπιλίζουν καθημερινά την καραμέλα της

«διεθνούς απομόνωσης» της Τουρκιάς,

εξαιτίας του Ερντογάν Πασά, ο Βολκάν Μποζκίρ, Τούρκος διπλωμάτης καριέρας, βουλευτής του κόμματος του Πασά και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του τουρκικού κοινοβουλίου,

εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με την θετική ψήφο 28 κρατών!

Μεταξύ αυτών ήταν και η θετική ψήφος του εκπροσώπου της χούντας των όψιμων… τουρκοφάγων,

«υπερασπιστών των συνόρων» και

«λιονταριών του Έβρου»!

Προφανώς, με προσωπική εντολή του δικτάτορα Μητσοτάκη!

Αυτά, για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες, για τον σκοτεινό ρόλο των Μητσοτάκηδων,

που σκοπό έχουν να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε Οθωμανική επαρχία!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  22/5/2020

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣYΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤAΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

-ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣYΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤAΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι στρατοχωροφύλακες έχουν στρατοπεδεύσει και έχουν καταλάβει ελληνικό έδαφος στον Έβρο(!) με την Ελλάδα να ετοιμάζεται (όπως πάντα) για... διαβήματα σε Άγκυρα και νέο κύκλο επαφών και τηλεφώνων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το θέμα έχει «θαφτεί» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.

Η Τουρκία διεκδικεί μια περιοχή η οποία φθάνει τα περίπου 16 στρέμματα γης.

Αρχικά εμφανίστηκαν γύρω στα 10 άτομα τα οποία είχαν τοποθετήσει σκηνή εντός του τουρκικού εδάφους. Στη συνέχεια όμως οι δυνάμεις αυτές άρχισαν να ενισχύονται φθάνοντας τα 35 και άτομα, τα οποία βρίσκονται πλέον εντός ελληνικού εδάφους, το οποίο έχουν αποψιλώσει.

Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια μικρή έκταση περίπου 16 στρεμμάτων.

Οι χάρτες τους 1923, σύμφωνα με τους οποίους έγινε η χάραξη των συνόρων, αναφέρουν ότι οι προσχώσεις αποτελούν Ελληνικά εδάφη, ωστόσο αυτό αμφισβητείται πλέον από τις Τουρκικές αρχές.

Τούρκοι στρατοχωροφύλακες έχουν μόνιμα αναπτυχθεί στην περιοχή παρεμποδίζοντας τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ να προχωρήσουν στα οχυρωματικά έργα τα όποια έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν οι Ελληνικές αρχές.

Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού επισκέφθηκαν την περιοχή για να μελετήσουν που θα στηθούν οι πάσαλοι για την επέκταση του φράγματος στον Έβρο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην τουρκική πλευρά, που θέλει να έχει ανοιχτές τις διόδους για να εργαλειοποιεί μετανάστες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν εκφοβιστικές βολές και διαρκείς προκλήσεις.

Αργότερα κατέφθασαν και από την τουρκική πλευρά στελέχη της αντίστοιχης γεωγραφικής υπηρεσίας, λέγοντας ότι θα στήσουν κι αυτοί ανάλογο φράχτη. H τουρκική πλευρά –κατά την ίδια πηγή– έχει αρνηθεί επίμονα να παρουσιάσει τα στοιχεία που επικαλείται όταν υποστηρίζει πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος και έχει αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.

Το ζήτημα έχει περάσει πλέον στο υπουργείο εξωτερικών, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκική πλευρά δεν επιθυμεί να αποχωρήσει ούτε να συζητήσει το οτιδήποτε καθώς δηλώνει αποφασισμένο να προσαρτήσει αυτή την περιοχή στην Τουρκία.

Στην Αθήνα εξετάζονται διάφοροι τρόποι αντίδρασης (μόνο διπλωματικοί φυσικά) και ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διπλωματική οδός, δίχως να αποκλείεται και η επίδοση διαβήματος προς το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

indobserver.gr 21/5/2020

 

 

 

 

Οι δυνάμεις κατοχής Στέλνουν αστυνομικές δυνάμεις στην Τήνο

μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων για τις ανεμογεννήτριες

Με καταστολή απαντάει γι’ άλλη μια φορά το κράτος απέναντι στις αντιδράσεις των κατοίκων της Τήνου ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα βουνά του νησιού.

Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Κοινό Τηνίων  επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από άλλα νησιά να φτάνουν σήμερα στην Τήνο προκειμένου να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών σκυροδέτησης των ανεμογεννητριών, της Ενεργειακής Κυκλάδων Ε.Π.Ε., στην θέση Πράσσα, αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου.

Όπως σημειώνει, δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η δεύτερη που μετακινούνται δυνάμεις της αστυνομίας για να συνδράμουν στον συγκεκριμένο ιδιώτη, καταστέλλοντας τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η οποία έχει επανειλημμένα δείξει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου.

Η ανακοίνωση του “Κοινού Τηνίων”:

Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από άλλα νησιά να φτάνουν σήμερα στην Τήνο προκειμένου να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών σκυροδέτησης των ανεμογεννητριών, της Ενεργειακής Κυκλάδων Ε.Π.Ε., στην θέση Πράσσα, αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου.

Είναι η δεύτερη φορά που μετακινούνται δυνάμεις της αστυνομίας για να συνδράμουν στον συγκεκριμένο ιδιώτη, καταστέλλοντας τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η οποία έχει επανειλημμένα δείξει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου. Είναι η δεύτερη φορά που ο δίκαιος αγώνας των Τηνιακών προκειμένου να προστατέψουν το νησί τους, χρήζει καταστολής για χάρη μιας εταιρείας.

Αυτή τη φορά όμως, δε διστάζουν να μετακινήσουν ολόκληρη ομάδα αστυνομικών από νησί σε νησί, την ίδια στιγμή που οι μετακινήσεις των πολιτών περιορίζονται, για να μην διαδοθεί ο νέος κορωνοΐός. Είναι άραγε η “επένδυση” της Ενεργειακής πιο πάνω κι από την δημόσια υγεία;

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων”, ως ελάσσονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, οφείλει να είναι παρούσα για την επίβλεψη και την προστασία της δημοτικής έκτασης, στην περιοχή Πράσσα, και αυτό θα πράξει, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις για την μετάδοση του ιού.

Επιπλέον, καταγγέλλει την παρουσία ενισχυμένων αστυνομικών δυνάμεων στην Τήνο, στις υπηρεσίες μιας ιδιωτικής εταιρείας και συστρατεύεται με τον αγώνα της Τηνιακής κοινωνίας ενάντια στις ανεμογεννήτριες.

ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΕΣ” ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΣ,
ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 

 

 


«Μπίζνες»

ΣΥΡΙΖΑ με ΜΚΟ και μετανάστες!

«Χαμός» στον «αέρα» με Κ.Κυρανάκη και Ρένα Δούρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις για Παπαδημούλη και Μαντά...
«Ο κ. Παπαδημούλης αγόρασε 8 ακίνητα μέσα στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα νοικιάζει σε μετανάστες. Έκανε μπίζνες με μετανάστες», ανέφερε ο Κ. Κυρανάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και έχοντας απέναντί του την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σημειώνεται πως, όπως προέκυψε από τον πόθεν έσχες, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει νοικιάσει σε ΜΚΟ τρία από τα οκτώ ακίνητα που αγόρασε στην Αθήνα το 2018, δηλώνοντας: «αυτοί δεν μας έλεγαν αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε στα σπίτια σας;»…

Τα ακίνητα αγοράστηκαν στο 50% της αξίας τους.

Μιλώντας στο «Στο Κόκκινο» ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κρύβω τίποτα, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να το εμφανίσουν κι αυτό ως “μέγα σκάνδαλο”. Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”».

Ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας αναφέρθηκε επίσης στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μάντα, ο οποίος όπως ανακύπτει, είναι μέλος ΜΚΟ, η οποία, όπως υπογράμμισε ο κ. Κυρανάκης, «συμμετείχε στο σκάνδαλο για το μετατραυματικό στρες, ώστε να μένουν εδώ παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας».

Αυτό που συνέβη ήταν να ξεσπάσει άγρια κόντρα με την Ρένα Δούρου.

Δείτε:

Κόντρα Δούρου - Κυρανάκη για τις μπίζνες Παπαδημούλη με ΜΚΟ και μετανάστες

https://www.youtube.com/watch?v=pjlG_PWfmNw&feature=emb_logo

 

 

 

 

Μας έκανε Μουσουλμάνους!

Απαγόρευση αλκοόλ και πρόστιμα φωτιά από Χαρδαλιά

Αφού η κυβέρνηση πρώτα έβαλε μέτρα τα οποία είναι αδύνατον να τηρηθούν από τις επιχειρήσεις στις οργανωμένες παραλίες, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα 40 άτομα ανά στρέμμα, την μη πώληση αλκοόλ και την απόσταση ενός μέτρου από… σκιά σε σκιά, έρχεται τώρα να επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν αυτά τα εξωπραγματικά μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόστιμα που θα ξεκινούν από 5.000 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τις 20.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα στις παραλίες προανήγγειλε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις δηλώσεις του σχετικά με την διαδικασία άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και το άνοιγμα των παραλιών, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε με έμφαση ότι προβλέπεται ακόμα και το σφράγισμα των επιχειρήσεων εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις.

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση δεν έλαβαν υπόψιν τους, ούτε το «καμπανάκι» που έκρουσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση σημείωσε πως:

Στην πρώτη παράβαση προβλέπεται πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικά και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες

Στη δεύτερη παράβαση προβλέπεται τριπλασιασμός του προστίμου και των ημερών διακοπής λειτουργίας, δηλαδή λουκέτο για 90 ημέρες.

«Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!», τόνισε ο κ. Χαραδαλιάς, ο οποίος φαίνεται πως αδυνατεί να αντιληφθεί την αγωνία τόσο των επιχειρηματιών όσο και των χιλιάδων εργαζομένων στις παραλίες.

Τα εξωπραγματικά μέτρα:

Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες είναι υποχρεωτική η καταγραφή του αριθμού των παρευρισκομένων.
Σε ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες, ο μέγιστος αριθμός λουομένων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000τ.μ.
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου δύο ομπρελών.
Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες που βρίσκονται σε διαφορετικές ομπρέλες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κυλικεία, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ) λειτουργούν αποκλειστικά με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away).
Τα προϊόντα τους πωλούνται μόνο συσκευασμένα και απαγορεύεται η παρασκευή τους στο χώρο.
Απαγορεύεται η διάθεση και πώληση αλκοολούχων ποτών.
Απαγορεύεται το delivery στα σημεία αυτά.
Δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο χώρο του καταστήματος.
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πελατών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους.
Το προσωπικό των οργανωμένων παραλιών υποχρεούται να απολυμαίνει τις ξαπλώστρες – καρέκλες μετά από κάθε πελάτη. Επίσης, υποχρεούται να απολυμαίνει τακτικά τις εγκαταστάσεις υγιεινής, αναρτώντας σχετικό πρόγραμμα το οποίο και θα επιδεικνύεται σε περίπτωση ελέγχου.
Στην ξαπλώστρα τοποθετείται υποχρεωτικά πετσέτα με ευθύνη του λουόμενου.
Απαγορεύεται η ομαδική άθληση με σωματική επαφή.

https://www.kontraseolous.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%82- Greek News  17/5/2020

 

 

 

 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπλόκαρε πρόγραμμα

του Bill Gates για τον κορωνοϊό

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπλόκαρε πρόγραμμα του Bill Gates για τον κορωνοϊό

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

«μπλόκαρε»

πρόγραμμα του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς το οποίο σκόπευε να στείλει δικιάς του κατασκευής «τεστ κορωνοϊού» στα σπίτια εκατομμυρίων Αμερικανών, καθώς εξέφρασε «ανησυχίες» σχετικά με την αξιοπιστία του τεστ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και τι πραγματικά μετράει.

Οι επικεφαλής του Seattle Coronavirus Assessment Network (SCAN), ένα πρόγραμμα παρακολούθησης ιών που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates,

λένε ότι η FDA μπλόκαρε το πρόγραμμά τους.

H αναστολή του SCAN ήρθε μόλις μια ημέρα μετά από την αναφορά του από τον Μπιλ Γκέιτς στο προσωπικό του blog. «Έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τους υπαλλήλους υγείας που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την εξάπλωση και τη συμπεριφορά του ιού», έγραψε ο Γκέιτς.

Το SCAN στοχεύει στην παρακολούθηση της εξάπλωσης του ιού που προκαλεί το COVID-19 σε ολόκληρη την περιοχή του Σιάτλ στέλνοντας τεστ στο σπίτι και στη συνέχεια αναλύοντάς τα, με υλικοτεχνική υποστήριξη από την Amazon Care, το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης για τους υπαλλήλους της Amazon.

Τις τελευταίες επτά εβδομάδες, τα τεστ έχουν σταλεί σε περίπου 12.500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων χωρίς συμπτώματα.

Το έργο λειτούργησε υπό μια συμφωνία με την οποία η FDA επέτρεπε σε κρατικούς υπαλλήλους δημόσιας υγείας να εκδώσουν Άδειες Έκτακτης Χρήσης για δοκιμές κορωνοϊού που αναπτύχθηκαν στις πολιτείες τους. Σήμερα, το SCAN είπε ότι ειδοποιήθηκε ότι απαιτείται ξεχωριστή ομοσπονδιακή εξουσιοδότηση για την επιστροφή των αποτελεσμάτων των δοκιμών, λόγω αναθεωρήσεων στις οδηγίες που εκδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το SCAN, η FDA αναζητά δεδομένα σχετικά με την τεχνική της συλλογής που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές στο σπίτι και για τη δοκιμή ατόμων που δεν αναφέρουν συμπτώματα.

ProNews.gr 16/5/2020

 

 

 

 

Δείτε τις «μεγάλες» αλλαγές 10 μήνες μετά από τις τελευταίες εκλογές ! ! !

1252020

Οταν λεμε «μεγαλες» αλλαγες δεν εννουμε κατι καλο…
Δυστυχως καλο δεν ειδαμε…
Και οπως παμε δεν θα δουμε…
Το μονο που βλεπουμε και επιβεβαιωνομαστε ειναι οτι παμε απ το κακο στο χειροτερο!

Ένα χρονικό διάστημα λοιπόν απολύτως επαρκές, για να κρίνεις, αν όχι το έργο μιας Κυβέρνησης, τουλάχιστον τις προθέσεις και την αποφασιστικότητά της ως προς τα μείζονα εθνικά προβλήματα και ειδικά τη Λαθρομετανάστευση, που τείνει να πνίξει τη χώρα και να την αλλοιώσει οριστικά εθνολογικά και πολιτισμικά.

Ποιες είναι λοιπόν οι ουσιώδεις διαφορές μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, ως προς την αντιμετώπιση του φαινομένου;

Ποιες ακριβώς βελτιωτικές δράσεις πέτυχε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του;

Ο ελληνικός λαός λοιπόν, εξέλεξε μία Κυβέρνηση, που αποκαλεί τους Λαθρομετανάστες, Μετανάστες και Πρόσφυγες, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που τους αποκαλούσε Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Μία Κυβέρνηση που καταδικάζει τη ξενοφοβία, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που αποκήρυσσε τα σύνορα.

Μία Κυβέρνηση που χαίρεται πως η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμική, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που στενοχωριόταν που η Ελλάδα είναι ελληνική.

Μία Κυβέρνηση που επιζητεί το χειροκρότημα των Ευρωπαίων εταίρων μας, για την προσφυγολατρεία της, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που κατηγορούσε τους Ευρωπαίους εταίρους, για το ότι δεν επιδείκνυαν την ίδια προσφυγολατρεία με εκείνη.

Μία Κυβέρνηση που ανάγει την απραξία της στις ευρωπαϊκές αποφάσεις, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που ανήγαγε την εγκληματική της ανευθυνότητα, στο επίπεδο του Ανθρωπισμού.

Μία Κυβέρνηση που καλεί την Τουρκία να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που καλούσε τη Διεθνή Κοινότητα να εγκαλέσει την Τουρκία.

Μία Κυβέρνηση που διασπείρει Λαθρομετανάστες στη χώρα, φοβούμενη ταραχές στη Μόρια, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που παρακαλούσε για ταραχές στη Μόρια, προκειμένου να μπορεί να διασπείρει Λαθρομετανάστες στη χώρα.

Μία Κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη τίθενται σε καραντίνα, όταν λέγουν κάτι λογικό, στη θέση μιας Κυβέρνησης, της οποίας τα στελέχη διπλασίαζαν τον τόνο και την προκλητικότητά τους, όταν εγκαλούνταν για κάτι παράλογο.

Ο ελληνικός λαός εν τέλει, εξέλεξε μία Κυβέρνηση που φοβάται να αντιμετωπίσει τη Λαθρομετανάστευση, μην τυχόν και χαρακτηριστεί αντιδραστική και παρεκκλίνουσα ως προς την Πολιτική Ορθότητα και το Διεθνές Δίκαιο, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που πίστεψε ειλικρινά στη Λαθρομετανάστευση, ως εργαλείο εκπλήρωσης του διεθνιστικού της οράματος για την Ελλάδα.

 

 

 

 

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς &

Tην Aρνούνται Στους Βορειοηπειρώτες Mετά Aπό Aπαίτηση Tης Αλβανίας!

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην «ελληνοποίηση» χιλιάδων αλλοδαπών με συνοπτικές διαδικασίες

αλλά ταυτόχρονα απορρίπτει το δικαίωμα σε Έλληνες το γένος να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη,

όπως καταγγέλλουν εκατοντάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που συνεχίζουν να φυλάσσουν Θερμοπύλες στην αρχαία αυτή εστία του Ελληνισμού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΣΦΕΒΑ από την Κορυτσά, το τελευταίο διάστημα, πολλοί ομογενείς που έκαναν αίτηση για χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας λαμβάνουν απορριπτική απάντηση μέσω του εκεί προξενείου και μάλιστα χωρίς να εξηγείται επαρκώς και τεκμηριωμένα, ο λόγος της απόρριψης.
Οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες και έχουν ανησυχήσει και θορυβήσει τους Βορειοηπειρώτες της πόλης καθώς βλέπουν ότι τους απορρίπτεται το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη χωρίς επαρκή αιτιολογία τη στιγμή που η περιοχή, γενέτειρα μεγάλων ευεργετών του Έθνους, υπέφερε τα πάνδεινα από τη δεκαετία του 1920 για να αλλοιωθεί η εθνική της συνείδηση.
Η αγανάκτησή τους γίνεται μεγαλύτερη μάλιστα όταν ακούγεται στην Ελλάδα ότι θα χορηγηθεί με σύντομες διαδικασίες υπηκοότητα σε μετανάστες που εισήλθαν ή βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.
Το γεγονός δυστυχώς ότι η αναμονή για απάντηση στην αίτηση υπηκοότητας ξεπερνάει συνήθως τους 18 μήνες και συνεπάγεται σοβαρή οικονομική επιβάρυνση αλλά και απώλεια χρόνου για τη συγκέντρωση και μετάφραση όλων των απαραίτητων εγγράφων, λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ομογενείς μας για να καταθέσουν ξανά τα χαρτιά τους και δικαιολογημένα αναρωτιούνται αν η Ελλάδα λειτουργεί απέναντί τους ως μητριά!
Ορισμένοι μας μετέφεραν μάλιστα την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή ίσως οφείλεται σε απαίτηση της Αλβανίας προς την Ελλάδα να μην εγκριθούν πολλές αιτήσεις από την περιοχή της Κορυτσάς, καθώς η Αλβανία δεν αναγνωρίζει εκεί ελληνική μειονότητα.
Προς επίρρωση αναφέρουν και το θλιβερό γεγονός που συνέβη την περασμένη άνοιξη κατά την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιά στην Κορυτσά όπου κατά την τριήμερη παραμονή του εκεί, απαξίωσε να συναντηθεί με τους Έλληνες της πόλης, την τοπική ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ δεν επισκέφτηκε ούτε το σχολείο ΟΜΗΡΟΣ που λειτουργεί με έξοδα του ελληνικού κράτους.
Και όλα αυτά για να μην θιγούν οι Αλβανοί.
Όπως αναφέρεi χαρακτηριστικά ηλικιωμένος Κορυτσαίος στο himara.gr: «ήταν προτιμότερο να κάνει τις συναντήσεις σε άλλη πόλη ο κ. υπουργός, παρά να έλθει εδώ στην πόλη μας και να μας αγνοήσει εντελώς!»
Συνεπώς εδώ προκύπτει ένα ζήτημα:
Υπάρχει μυστική διπλωματία μεταξύ Ν.Κοτζιά και Αλβανών όπως κατήγγειλλαν χθες οι ιδρυτές του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», Τ.Μπαλτάκος και Δ.Καμμένος; Στα πλαίσια αυτής της μυστικής διπλωματίας και της συμφωνίας που θέλει να συνάψει ο Ν.Κοτζιάς με την Αλβανία για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και... συνόρων (κατά δήλωση του ιδίου), έχει ζητηθεί και έχει γίνει αποδεκτό, να μεταχειρίζονται οι Έλληνες της Βορείας Ηπείρου ως ένα είδος... αόρατων;
Ο Ν.Κοτζιάς είχε πει πως η κυβέρνηση συζητά «μια δέσμη 10 θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η οριοθέτηση των συνόρων και των θαλάσσιων ζωνών»
Οκ, το πιάσαμε για την οριοθέτηση συνόρων, μήπως όμως στα 10 θέματα είναι και η «εξαφάνιση» ή έστω «ελαχιστοποίηση» της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία;
Επιχειρείται να μην δίνεται η ελληνική υπηκοόητα σε Έλληνες το γένος με την προοπτική έτσι να μην εμφανίζεται στο πραγματικό της μέγεθος η ελληνική ομογένεια της περιοχής;
Αυτά είναι πολύ σοβαρά ερωτήματα και δεν μπορεί να ξεφύγει δια της σιωπής το ελληνικό ΥΠΕΞ.
Να σημειώσουμε επίσης ότι ένα απόσπασμα από δηλώσεις του Ν.Κοτζιά δείχνει πως αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση το ζήτημα της Βορείας Ηπείρου.
Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την μια μεριά να ισχυρίζεται ότι το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» δεν εμπεριέχει αλυτρωτικό χαρακτήρα, αλλά πρόκειται για καθαρά γεωγραφικό προσδιορισμό, ενώ από την άλλη να αποδέχεται στην διαπραγμάτευση με τον Αλβανό ομόλογό του ότι ο αντίστοιχος όρος «Βόρειος Ήπειρος» σηματοδοτεί όντως αλυτρωτισμό και γι’ αυτό πρέπει να εγκαταλειφθεί επισήμως από την Ελλάδα!
Ερωτώμενος για τις διαφορές μας με την Αλβανία λοιπόν ο Ν.Κοτζιάς λέει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:
«Οι αντιπολιτεύσεις έχουν την τάση να δημιουργούν στα κυβερνητικά τους χρόνια τετελεσμένα και μετά μας καταγγέλλουν για αυτά. Λένε επίσης ότι θα παραδώσουμε τη Βόρεια Ήπειρο.
Εάν δεν το έχουν καταλάβει, με τις διεθνείς συνθήκες και την Τελική Πράξη του Ελσίνκι, η Βόρεια Ήπειρος είναι κομμάτι της Αλβανίας και εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να ανατρέψουμε τα σύνορα.
Αυτές είναι ψυχώσεις που κάνουν κακό στη χώρα και δεν έχουν καμία σχέση με την ευρωπαϊκή πολιτική διαλόγου και συμβιβασμού»

 

 

 


«Τρελάθηκε» ο Bill Gates και «όρμηξε» στον Τραμπ

– Θέλει εμβόλιο και «σφράγισμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να κόψει την χρηματοδότηση...
στον ΠΟΥ άναψε «φωτιές» στους παγκοσμιοποιητές.

«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.


«Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Γκέιτς σημειώνοντας ότι η απόφαση του Αμερικανού προέδρου έρχεται σε μια περίοδο παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, την οποία, συμπληρώνουμε εμείς, ο Gates θέλει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να επιβάλει, ενδεχομένως μέσω του ΠΟΥ, σε όλους τους ανθρώπους δικό του εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα που θα «σφραγίζει» όσους εμβολιαστούν. Ο Τραμπ δείχνει να του βάζει εμπόδια στα σχέδιά του.

Halting funding for the World Health Organization during a world health crisis is as dangerous as it sounds. Their work is slowing the spread of COVID-19 and if that work is stopped no other organization can replace them. The world needs @WHO now more than ever.

Θυμίζουμε ξανά πως ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), έκανε ήδη γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως (ΕΔΩ).

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, ανήκει σε διαφορετικό ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο από εκείνο των διεθνιστών του Bill Gates.


Ο δεξιός Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) ότι έδωσε εντολή να ανασταλεί μέχρι νεοτέρας η συμβολή των ΗΠΑ στην χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΫ), εξαιτίας της κακής διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού που ΔΙΚΑΙΩΣ του προσάπτει, χαρακτηρίζοντάς τον ως όργανο της Κίνας.

«Σήμερα, διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΫ στην κακή διαχείριση και στην συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για την μετάδοση και την θνητότητα» της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, πρόσθεσε ο Τραμπ, καταφερόμενος επί μακρόν εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Κατά τον Τραμπ, ο ΠΟΫ παρέβη “το βασικό του καθήκον” και “πρέπει να λογοδοτήσει”. Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγόρησε τον Οργανισμό ότι διέσπειρε την “παραπληροφόρηση” της Κίνας για την πανδημία, χειροτερεύοντας έτσι την παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας.

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ συνεισφέρουν “400 ως 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο” στον ΠΟΫ, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων και “ακόμη λιγότερων” χρημάτων που του διαθέτει η Κίνα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκρινε πως είναι “καθήκον” του να απαιτήσει λογοδοσία.

Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

https://www.youtube.com/watch?v=L1uF_dWvt94&feature=emb_logo

Βόμβα Τραμπ κατά Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Ώρα Ελλάδος 07:00 15/4/2020 | OPEN TV


https://www.youtube.com/watch?v=37KhFbF3qE0&feature=emb_logo

πηγή πηγή στις Μαΐου 10, 2020

 

 

 

Ο Σαλβίνι κατακεραυνώνει το σχέδιο της ιταλικής κυβέρνησης για

χορήγηση αμνηστίας σε 600.000 παράνομους μετανάστες

Πυρά και από τον Δήμαρχο της Λαμπεντούσα
Ογερουσιαστής Matteo Salvini,
αρχηγός της Λέγκας του Βορρά στην Ιταλία, έχει καταδικάσει τα σχέδια της ιταλικής αριστερής κυβέρνησης για τη χορήγηση αμνηστίας σε περίπου 600.000 παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Giornale που εδρεύει στο Μιλάνο, το σχέδιο - που υπέβαλε η ιταλική υπουργός Γεωργίας Τερέζα Μπελάνοβα - θα επέτρεπε στην κυβέρνηση να εκδώσει εξαμηνιαία, ανανεώσιμη άδεια παραμονής και εργασίας στους 600.000 παράνομους μετανάστες.

Απαντώντας στο σχέδιο, ο Σαλβίνι έγραψε στο Twitter: «Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αμνηστία για τους παράνομους μετανάστες σε μια εποχή που ο αριθμός των αφίξεων έχει αυξηθεί κατά 350%. 136 άτομα κατέβηκαν στη Λαμπεντούσα μόνο σήμερα το απόγευμα.
Η Ιταλία στρατόπεδο μεταναστών;
Οχι ευχαριστώ."

Εκτός από τους 181 μετανάστες στους οποίους επιτράπηκε να αποβιβαστούν από το κρουαζιερόπλοιο «Raffaele Rubattino» τη Δευτέρα στο Παλέρμο, 200 ακόμη μετανάστες έφτασαν στο νησί της Λαμπεντούσα αυτήν την εβδομάδα.
Σύμφωνα με μια έκθεση της La Repubblica, η νεότερη ομάδα 200 μεταναστών εντάσσεται σε μια άλλη ομάδα 100 περίπου μεταναστών που ζουν στην προβλήτα Favaloro τις τελευταίες δύο ημέρες.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την ακτή της Λαμπεντούσα, άλλοι 118 μετανάστες βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο δήμαρχος της Λαμπεντούσα Salvatore Martello κάλεσε τους υπουργούς Άμυνας και Εσωτερικών της Ιταλίας, καθώς και τον Πρόεδρο της Περιφέρειας, να λάβουν άμεσα μέτρα για να διορθώσουν την κατάσταση.

"Οι εκφορτώσεις συνεχίζονται, και σε αυτήν την περίπτωση, επιπλέον, υπάρχει μια επικίνδυνη απόρριψη ευθύνης: στην πραγματικότητα, κανένα στρατιωτικό μέσο μέχρι στιγμής δεν είναι πρόθυμο να συνοδεύσει τους μετανάστες. Το hotspot είναι ήδη γεμάτο και δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλους μετανάστες για την απαραίτητη ιατρική καραντίνα.
Ως δήμαρχος δεν έχω δύναμη άμεσης παρέμβασης. Τι πρέπει να κάνουμε?" είπε.

Lampedusa, più di cento migranti sbarcano in 24 ore. News Agrigentotv

https://www.youtube.com/watch?v=1ibPr3ArxWo&feature=emb_logo

 

 

 

 

Αν ειναι δυνατον!

Ο πρωθυπουργος μας για εμβολια και Γκειτς


Σήμερα από την "δομή" στην Μαλάκασα αμολήσανε καμμιά πεντακοσαριά Νιγηριανούς,
οι οποίοι κόβουν βόλτες στο χωριό,
χωρίς να τηρούν αποστάσεις,
μερικοί μπήκαν και στις αυλές των σπιτιών.
Το "Νιγηριανοί στη Μαλάκασα" είναι από μόνο του αφασιακή είδηση για την κατάντια μας,
όπως το "Σομαλοί και Κονγκολέζοι" στο Κρανίδι, "Αφγανοί στη Μυτιλήνη" κλπ.
Ποιος φταίει, ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ;
Περιορισμός και απέλαση αλλιώς θα έρθει ο λογαριασμός.
Φαήλος Κρανιδιώτης

Αν ειναι δυνατον!Ο πρωθυπουργος μας για εμβολια και Gates!(υποτιτλισμενο)

https://www.youtube.com/watch?v=VOOcIX8u6ts&feature=emb_logo
πηγή πηγή στις Μαΐου 06, 2020

 

 

 

ΜΠΑ;

ΜΙΛΑΣ καί τ ο υ ρ κ ι κ ά τώρα Δημητράκη;

Καί μέ προφορά παρακαλώ! Πώς έτσι ;

Πώς έτσι;

Μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα προς το ΚΚ Τουρκίας για την ...

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις εικόνες Σοβιετικής Ενώσεως (επί Στάλιν!)
στο Σύνταγμα,

το ΚΚΕ αποφάσισε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά...

Η μάσκα του Κουτσούμπα και το μήνυμα που "έκρυβε" (φωτο ...

Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Τούρκους συντρόφους του.

(ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ...ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ "ΚΑΛΩΣΥΝΗ" ΤΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΣ Ο ΚΕΜΑΛ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ...)


Το βίντεο στήν συνέχεια, δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να μιλάει μισά ελληνικά και μισά τουρκικά και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την εργατική Πρωτομαγιά.
«Ζήτω το διεθνές προλεταριάτο!
Ζήτω η 1η Μάη!
Να τελειώσει η εκμετάλλευση των προλετάριων του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Δείτε την άψογη τουρκική προφορά, στην αρχή, αλλά και στο τέλος του βίντεο:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ Κ.Κ. ΤΟΥΡΚΙΑΣ


https://www.youtube.com/watch?v=IYJsybUd_7g&feature=emb_logo
https://www.pronews.gr/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις 6/5/2020

 

ΜΙΤ μαζί με Τσετσένους και Αφγανούς χτύπησαν στη Μόρια!

Τα επεισόδια στις αρχές Φεβρουαρίου είχαν οργανωθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών σε συνεργασία με ΜΚΟ!

Τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες που έγιναν στις αρχές Φεβρουαρίου στη Μόρια της Λέσβου είχαν οργανωθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ σε συνεργασία με συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία είναι σε γνώση των Αρχών Ασφαλείας.

Όλα όσα έλαβαν χώρα αποτελούν την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο εκπονηθέντος σχεδίου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που προβάρουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με τη γείτονα. Συμμετείχαν άνω των 2.000 λαθραίων, κυρίως νεαρής ηλικίας, αφγανικής καταγωγής, με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και κυρίως σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς.

Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους διηύθυναν από 9 έως 12 άτομα – εκ των οποίων ορισμένοι είχαν ακροβολιστεί σε επίκαιρα σημεία απ’ όπου επόπτευαν και κατεύθυναν την όλη επιχείρηση, επικοινωνώντας με δορυφορικά κινητά. Από την πλευρά της ΜΙΤ οργανωτές του όλου ή τμήματος του σχεδίου (όχι μόνο στη Μόρια αλλά και για όλα τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται λαθραίοι) φέρεται ότι είναι ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων Ιλχάν Καγιά και ο Μπαϊράκ Σερχάτ με εμπειρία στη Συρία.Αυτοψία

Ο δεύτερος επισκέπτεται τα νησιά στα οποία λειτουργούν κέντρα κράτησης. Μεταξύ των διευθυνόντων την επιχείρηση πρόκλησης και κλιμάκωσης των επεισοδίων έλαβαν μέρος και δύο Τσετσένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι φέρεται ότι ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική τσετσενική οργάνωση «Τάγμα Αναγνωρίσεων και Δολιοφθορών των Τσετσένων Μαρτύρων». Οι ανωτέρω έχουν έρθει στη χώρα μέσω Βουλγαρίας εφοδιασμένοι με αλβανικά διαβατήρια. Οι στόχοι της Τουρκίας είναι προφανείς. Πρώτα και κύρια, «προβάρει» όσα σκοπεύει να προκαλέσει στην Ελλάδα με τους αναρίθμητους πράκτορές της που έρχονται εδώ σαν πρόσφυγες που ζητούν άσυλο και εισπράττουν επιδόματα τα οποία πληρώνουν οι πενόμενοι Ελληνες. Επίσης, καταπονεί τις δομές του κράτους και εξαντλεί οικονομικά, ψυχολογικά και κοινωνικά τους κατοίκους των περιοχών που δέχονται τα κύματα του κατευθυνόμενου εποικισμού. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει σύντομα η πατρίδα μας θα είναι δύσκολες και οι πολιτικές ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων.

ΠΗΓΗ 5/5/2020

 

 

 

 

Σύμβαση Μηταράκη με τοπικό καναλάρχη ύψους 42.000 ευρώ

με τίμημα τη σιωπή για τους μετανάστες! (vid)

πολιτικοί απατεώνες για βραβείο Νόμπελ

πολιτικοί απατεώνες για βραβείο Νόμπελ

Πριν από μερικές ημέρες, το PIPERATA.GR είχε αποκαλύψει το “δώρο” που έκανε ο Νότης Μηταράκης σε έναν συμπολίτη του στην Χίο, που τυγχάνει να είναι… εκδότης, ώστε να διατεθεί ένα σπίτι που έχει για την φιλοξενία μεταναστών. Στο υπουργείο Μετανάστευσης, σιώπησαν… Δεν υπήρξε αντίδραση.
Γράφει ο Σπύρος Νάννος
Απευθείας ανάθεση Μηταράκη για φιλοξενία μεταναστών στην Χίο σε εκδοτική εταιρεία με 3 τοπικά κανάλια! (έγγραφο-ντοκουμέντο)

Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, με τα όσα προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης, την οποία δημοσιεύουμε.
Μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:

Την σύμβαση υπογράφουν ο Νότης Μηταράκης και ο εκδότης Γιάννης Τζούμας, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει τα εξής για τον Νότη Μηταράκη:
Υπάρχει φυσικά και… βίντεο! Με τίτλο “Γιάννης Τζούμας: Να τους χαίρεστε τους αλήτες σας κύριε Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη, Μηταράκη”.
Δείτε το:

Γιάννης Τζούμας: Να τους χαίρεστε τους αλήτες σας κύριε Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη, Μηταράκη

https://www.youtube.com/watch?v=NCI8KMb-jMg&feature=emb_logo

s o u r c e   2/5/2020

 

 

 


Κύριοι Μητσοτάκηδες, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε:

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ,

όσων δεν τήρησαν, τις νόμιμες διαδικασίες, για να εισέλθουν στην Χώρα….

Εδω θα φανει, Μητσοτακηδες, τι ρολο παιζετε….
Εδω θα φανει, αν ειστε συνεχεια των Τσιπρεων, και λαθρολαγνοι…
Διαβαστε…

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποδέχεται μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, όταν αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας που διατάσσει την απομάκρυνση τους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, υπό ευρεία σύνθεση με πρόεδρο τον Έλληνα πρόεδρο του ΕΔΔΑ Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο, με απόφαση που εξέδωσε χθες δικαίωσε την Ισπανία η οποία αποφάσισε ομαδική επιστροφή στο Μαρόκο περίπου 75 πολιτών τρίτων χωρών -προσφύγων και μεταναστών- οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην επικράτεια της .

Η ενέργεια των ισπανικών αρχών κατά την κρίση του Δικαστηρίου, δεν παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), ειδικά το άρθρο 4 του τέταρτου Πρωτοκόλλου που απαγορεύει τις μαζικές απελάσεις.

Στο σκεπτικό της σπάνιας απόφασης που έλαβε ομόφωνα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αναφέρεται ότι οι ίδιοι οι μετανάστες έθεσαν τον εαυτό τους σε “παράνομη κατάσταση” αποφασίζοντας να εισέλθουν στα σύνορα της Ισπανίας όχι από εξουσιοδοτημένο σημείο εισόδου αλλά παράνομα.

Προσφυγή στο δικαστήριο έκαναν δύο νεαροί πολίτες αφρικανικών χωρών οι οποίοι το 2014 μαζί με πολυπληθή ομάδα μεταναστών και προσφύγων, επιχείρησαν να υπερβούν την περίφραξη της αυτόνομης πόλης Μαλίλα στο Μαρόκο, η οποία ανήκει διοικητικά στην επικράτεια της Ισπανίας. Στην πόλη οι ισπανικές αρχές έχουν τοποθετήσει φράγμα 13 χιλιομέτρων με τρεις πρόσθετους παράλληλους φράκτες. Οι δύο νεαροί ήταν μέρος μεγαλύτερης ομάδας που επιχείρησε να μπει με αυτόν τον τρόπο εντός της Μαλίλα. Το δικαστήριο αναγνωρίζει πως οι δύο προσφεύγοντες είχαν φύγει από τις χώρες τους -Μάλι και Ακτή Ελεφαντοστού- λόγω πολέμων και συρράξεων , πλην όμως δικαιολογεί την απόφαση απέλασης τους ως αποτέλεσμα δικών τους ενεργειών.

Κρίνει μάλιστα το ΕΔΔΑ , ότι ακριβώς εξαιτίας της απόφασης τους να μην τηρήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για να εισέλθουν σε ισπανικό έδαφος, είτε με βίζα είτε με την έγερση δικαιωμάτων για πρόσφυγες κλπ, δεν πρέπει να θεωρηθεί η Ισπανία υπεύθυνη που δεν τους επέτρεψε να έχουν νομική αναφορά. Όσα ακολούθησαν την παράνομη είσοδο τους στο ισπανικό έδαφος, αποφαίνεται το δικαστήριο, είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά δικών τους ενεργειών.

Με αυτήν την συλλογιστική το Δικαστήριο δικαιώνει την Ισπανία για την απόφαση της μαζικής απέλασης και αρνείται τους ισχυρισμούς των δύο Αφρικανών ότι είναι θύματα μιας γενικευμένης τακτικής επαναπατρισμού χωρίς, εξατομικευμένη, εξέταση φακέλων και χωρίς παροχή νομικής υποστήριξης.

Η υπόθεση εισήχθη στο δικαστήριο το 2015. Κατά την πρώτη εξέταση της, το 2017, το Δικαστήριο είχε λάβει εντελώς αντίθετη απόφαση, αφού διαπίστωσε παραβίαση της ΕΣΔΑ από την Ισπανία, για την μαζική απέλαση και για μη εξατομικευμένη διαδικασία. Η Ισπανία ωστόσο ζήτησε να εξεταστεί η υπόθεση υπό ευρεία σύνθεση.

elamefora 30/4/2020

 

 

 


Μητσοτάκης Οι Έλληνες είναι λίγοι γερασμένοι και

πρέπει να φέρουμε τους αλλοδαπούς να γίνουμε πολλοί

Αν μπορείτε διαδώστε το βίντεο σε φίλους σας για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να καταλάβει ο καθένας μας τι γίνετε σε αυτή τη χώρα. Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας. (απο το χέρι μας "υπογραφή")

Μητσοτάκης Οι Έλληνες είναι λίγοι γερασμένοι και

πρέπει να φέρουμε τους αλλοδαπούς να γίνουμε πολλοί


https://www.youtube.com/watch?v=rCmbyEa_hpo&feature=emb_logo

ksipnistere 28/4/2020

 

 

 

 

Ο Αμερικάνος λογοτέχνης Robert Elias Najemy: Διαγράψτε την Ελλάδα.....Αν τολμάτε

Ο Αμερικάνος λογοτέχνης  Robert Elias Najemy γράφει για την Ελλάδα.

Ένα άρθρο που αξίζει να φτάσει σε κάθε γωνιά της γης και να διαβαστεί από όλους
Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι ελληνικό από όλο τον Πλανήτη.
Έπειτα σβήστε την ελληνική γλώσσα από παντού. Από την Ιατρική σας, την Φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (Γεωμετρία, Άλγεβρα),από την Φυσική και τη Χημεία σας, από την Αστρονομία σας.
Από την πολιτική σας.
Από την καθημερινότητά σας.
Διαγράψτε τα Μαθηματικά.
Διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη.
Σβήστε την Γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας,
Σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου.
Διαγράψτε την Δημοκρατία και την πολιτική.
Διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω-κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά.
Αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη).
Σβήστε από την καθημερινότητά σας κάθε ελληνική λέξη.
Αλλάξτε τα Ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού (και αυτό βγαίνει από τα ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα).
Αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία).
Σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες.
Αλλάξτε την παιδεία σας.
Αλλάξτε το όνομα της ιστορίας.
Αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμιά σας.
Αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας (χρησιμοποιήστε τον αραβικό).
Διαγράψτε την Φιλοσοφία.
Διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...

Θα πείτε: «δεν γίνεται»!
Σωστά. ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον Πλανήτη!
Η πρόκληση πάντως ισχύει...

Ακολουθεί το κείμενο στα Αγγλικά

Demolish all of Greece at a depth of 100 meters.
Empty all your museums from around the world.
Demolish everything ... Greek from around the world ...
Then turn off the Greek language from everywhere.
From your medicine ... .... Your medication.
From your math (geometry, algebra)
From your physical, chimeidinatos info
From your astronomical
From your policy
From your everyday life.

Delete mathematics, delete each figure, make the triangle-octagon and the straight-curve,
turn off the geometry of the buildings, your streets, your games, your cars,
turn off the name of any disease with any drug,
delete the democracy, Political,
delete gravity and bring it up and down, change the satellites you have square orbit, change all your books (because everywhere there will be a Greek word),
turn from your daily routine every Greek word,
change gospels, change the name of Christ, and this comes from the Greek and means one who has the anointing, and change the shape of each temple (to do not have the Greek geometry),
turn off Alexander the Great, turn off all the mythical and historical heroes
change your culture,
change the name of the story,
change the names of the universities,
change your way of writing, please use the Arabic,
delete philosophy
delete, delete, delete, delete ...

You say "we can not".

Well, it is because then you can not steriosete even a suggestion! You can not go off Greece, and Greeks, for what the bid on this planet ...

The challenge, however, true.


https://www.lolmoms.gr  25/4/2020

 

 

 

 

Η Γαλλία προτείνει την αποχώρηση της Γερμανίας από το ευρώ €

Η Γαλλία προτείνει την αποχώρηση της Γερμανίας από το ευρώ

Κατά τον πρόεδρο Macron,

μόνο η Ευρωζώνη διαφέρει από τις άλλες νομισματικές περιοχές του πλανήτη, επειδή υπάρχει μεν μία κεντρική τράπεζα, η οποία όμως δεν θεωρείται ως η κεντρική τράπεζα της κάθε χώρας μέλους της – με αποτέλεσμα η κάθε μεμονωμένη χώρα να μπορεί να γίνεται στόχος των κερδοσκοπικών επιθέσεων των αγορών.

Παρά το ότι λοιπόν πολλά κράτη προσχώρησαν στην ΟΝΕ για να προστατευθούν από τις επιθέσεις στα νομίσματα τους, δέχονται πλέον τις ίδιες, εάν όχι πολύ πιο επικίνδυνες επιθέσεις στα ομόλογα τους.

Φυσικά το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε λυθεί εύκολα, με την υπογραφή της κατάλληλης συμφωνίας – κάτι στο οποίο αντιτίθενται οι Βόρειοι, σαν να διακυβεύονται οι ζωές τους.

Σύντομα όμως θα έλθουν αντιμέτωποι με την ερώτηση γιατί δεν εγκαταλείπουν οι ίδιοι την Ευρωζώνη αμέσως, εάν θέλουν να διατηρήσουν με βία την οικονομική τους ορθοδοξία που έχει αποτύχει παντού στον πλανήτη.

Τότε δεν θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι για τα τεράστια χρέη των άλλων, ενώ θα μπορούσαν να αφοσιωθούν στα αποταμιευτικά τους όργια για να μειώσουν τα δικά τους χρέη.

Ουσιαστικά ο Γάλλος πρόεδρος καλεί έμμεσα αλλά ξεκάθαρα τη Γερμανία να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, εάν δεν θέλει να συμμετέχει στην έκδοση των ομολόγων Κορώνα – μαζί με τους δορυφόρους της, τους Ολλανδούς και τους Αυστριακούς, τους οποίους ονομάζει βόρειους.

.

O τίτλος που δόθηκε στη συνέντευξη του προέδρου Macron στους Financial Times ήταν «Η ώρα της αλήθειας» για το ευρώ (πηγή) – σε μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στις κρίσιμες διεθνείς οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία και το «κλείδωμα» των κρατών. Εν προκειμένω, εάν δεν έχει καταλάβει κανείς πως τόσο για την ΕΕ, όσο και για το Ευρώ είναι πια θέμα ζωής και θανάτου τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, δεν θα το καταλάβει ποτέ – πόσο μάλλον όταν τα ελλείμματα και τα χρέη που θα δημιουργηθούν σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τις ευρωπαϊκές κυρίως τράπεζες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και με τις αγορές εκτός ελέγχου, όπως φαίνεται από τις διακυμάνσεις των τιμών του πετρελαίου, θα απειλήσουν το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα με την κατάρρευση του.

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του απευθυνόταν στους Γερμανούς, κατά δεύτερο λόγο στους Ολλανδούς και Αυστριακούς – ρωτώντας τους εάν πραγματικά θέλουν να είναι έτσι, όπως εμφανίζονται και συμπεριφέρονται σήμερα στην Ευρώπη. Τους προειδοποιεί επιπλέον για την άνοδο των λαϊκιστικών και εθνικιστικών κομμάτων στη νότια Ευρώπη, καθώς επίσης στη χώρα του, στη Γαλλία – για τις φυγόκεντρες δυνάμεις που αναπτύσσονται και απειλούν να διαλύσουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Τα βασικότερα σημεία της αναφοράς του είναι τα παρακάτω:

(α) Ποιός έκλεισε τα σύνορα; Εν προκειμένω είναι φανερό πως η μονομερής ενέργεια της Γερμανίας να κλείσει ξαφνικά τα σύνορα της με τη Γαλλία μέσα σε μία νύχτα, έχει πικράνει βαθιά και έχει εξοργίσει τη γειτονική της χώρα – αφού το να κλείσεις βάναυσα τα σύνορα με ένα κράτος που δεν έχει πολλά κρούσματα και έχει πάρει πολύ πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας από τη Γερμανία, είναι μία εντελώς παράλογη ενέργεια.

Οφείλεται δε σε έναν γερμανό υπουργό προστασίας του Πολίτη που έχει τεκμηριώσει πολλές φορές ότι, δεν μπορεί να σκεφθεί τίποτα άλλο εκτός από το κλείσιμο των συνόρων για κάθε πρόβλημα – ενώ η Γαλλία διατήρησε ανοιχτά τα σύνορα της με την Ιταλία και με την Ισπανία, παρά το ότι οι δύο αυτές χώρες ήταν στο επίκεντρο της κρίσης στην ΕΕ από το ξεκίνημα της.

Όπως τόνισε τώρα ο Macron, όποιος μένει κοντά στα σύνορα, όπως ο ίδιος, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να λέει κανείς στους ανθρώπους, ειδικά στις χώρες που συμμετέχουν στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, πως μέσα σε μία νύχτα πρέπει να επιστρέψουν στο παρελθόν των κλειστών συνόρων, λόγω μίας πανδημίας – όταν επί πολλές δεκαετίες τους έλεγε πως τα εθνικά κράτη έχουν ξεπεραστεί, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στο άνοιγμα των συνόρων, καθώς επίσης πως η δομή αυτή είναι ασφαλής για όλες τις εποχές.

(β) Ποιός πληρώνει ποιούς τόκους; Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρεται με λεπτομέρεια στα ομόλογα Κορώνα, καθώς επίσης στο πραγματικό πρόβλημα της νομισματικής ένωσης: στα spreads, δηλαδή στη διαφορά των επιτοκίων δανεισμού των διαφόρων χωρών του ευρώ σε σχέση με τη Γερμανία – παρά το ότι τα επιτόκια της χώρας του δεν χαρακτηρίζονται από κάτι τέτοιο. Πολύ σωστά τόνισε πως δεν είναι δίκαιο οι χώρες που έχουν οικονομικά προβλήματα να επιβαρύνονται επί πλέον με υψηλότερα επιτόκια – ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να το δικαιολογεί σε μία νομισματική ένωση.

Άλλωστε, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη που έχει το δικό της νόμισμα, αποτελεί βασική ευθύνη της κεντρικής της τράπεζας να διασφαλίζει την κερδοσκοπία εναντίον της ή έναντι χρεογράφων (ομολόγων) που εκδίδονται στο δικό της νόμισμα – όπως στο παράδειγμα της κεντρικής τράπεζας της Ιαπωνίας που ελέγχει την καμπύλη απόδοσης (πηγή), δηλαδή τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πραγματικά επιτόκια. Έτσι, παρά το ότι το χρέος της Ιαπωνίας είναι το υψηλότερο στον πλανήτη, οι αγορές δεν επιτίθενται στα ομόλογα της κερδοσκοπικά (=με ανοιχτές πωλήσεις) αυξάνοντας τα επιτόκια – αφού η κεντρική της τράπεζα θα τα αγόραζε αμέσως, εμποδίζοντας την κερδοσκοπία (ανάλυση).

Μόνο η Ευρωζώνη διαφέρει, στην οποία υπάρχει μεν μία κεντρική τράπεζα, η οποία όμως δεν θεωρείται ως η κεντρική τράπεζα της κάθε χώρας μέλους της – με αποτέλεσμα η κάθε μεμονωμένη χώρα να μπορεί να γίνεται στόχος των κερδοσκοπικών επιθέσεων των αγορών, όπως η Ελλάδα και οι άλλες χώρες του νότου το 2010. Παρά το ότι λοιπόν πολλά κράτη προσχώρησαν στην ΟΝΕ για να προστατευθούν από τις επιθέσεις στα νομίσματα τους (όπως στην ΕΕ για την ασφάλεια των συνόρων τους), δέχονται πλέον τις ίδιες, εάν όχι πολύ πιο επικίνδυνες επιθέσεις στα ομόλογα τους.

Φυσικά το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε λυθεί εύκολα, με την υπογραφή της κατάλληλης συμφωνίας – κάτι στο οποίο αντιτίθενται οι Γερμανοί, σαν να διακυβεύονται οι ζωές τους (αποδεχόμενοι καλοπροαίρετα πως δεν είναι στις προθέσεις τους η δημιουργία του 4ου Ράιχ με οικονομικά όπλα – ανάλυση). Σύντομα όμως θα έλθουν αντιμέτωποι με την ερώτηση γιατί δεν εγκαταλείπουν οι ίδιοι την Ευρωζώνη αμέσως, εάν θέλουν να διατηρήσουν με βία την οικονομική τους ορθοδοξία που έχει αποτύχει παντού στον πλανήτη. Τότε δεν θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι για τα τεράστια χρέη των άλλων, ενώ θα μπορούσαν να αφοσιωθούν στα αποταμιευτικά τους όργια για να μειώσουν τα δικά τους χρέη.

Ουσιαστικά ο Γάλλος πρόεδρος καλεί έμμεσα αλλά ξεκάθαρα τη Γερμανία (μπράβο του!) να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, εάν δεν θέλει να συμμετέχει στην έκδοση των ομολόγων Κορώνα – μαζί με τους δορυφόρους της, τους οποίους ονομάζει «βόρειους». Είναι η πρώτη φορά που κάποιος Ευρωπαίος ηγέτης το λέει έμμεσα δημόσια – οπότε ενδεχομένως σε αυτό να οφείλεται η διαφαινόμενη κυβίστηση της καγκελαρίου, στις χθεσινές της δηλώσεις (πηγή).

(γ) Το πλεονασματικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας: Ο Macron ανέφερε επίσης ξεκάθαρα πως ο εξαγωγικός προσανατολισμός (ο μερκαντιλισμός, ο επεκτατικός πλουτισμός δηλαδή μέσω των εξαγωγών στους άλλους), πρέπει να τελειώσει. Τόνισε πως υπάρχουν μερικές χώρες (σαφώς η Γερμανία, η Αυστρία και η Ολλανδία) που θεωρούν την Ευρώπη καλή, μόνο όταν πρόκειται για την εξαγωγή των προϊόντων τους – αλλά την ξεχνούν αμέσως, όταν υπάρχει ανάγκη αλληλεγγύης. Φυσικά έχει δίκιο, αφού χρησιμοποιούν επαίσχυντα το νομισματικό σύστημα για να εξασφαλίζουν υψηλά πλεονάσματα – το αντίθετο δηλαδή από αυτό που θα περίμεναν οι εταίροι τους.

Προφανώς η αρχική ιδέα της νομισματικής ένωσης ήταν ο ανταγωνισμός προϊόντων και υπηρεσιών στην εσωτερική ευρωπαϊκή αγορά, μεταξύ των επιχειρήσεων με ίσους όρους – όχι μεταξύ των κρατών, με επιπλέον άνισους όρους για τις εταιρείες τους, όπως έκανε η Γερμανία ήδη από την είσοδο της στην Ευρωζώνη. Εν προκειμένω με την πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα (ανάλυση), μέσω του μισθολογικού dumping που αντέγραψε από τους Ολλανδούς (ενώ το αντέγραψαν αργότερα οι Αυστριακοί), υιοθετώντας το 2000 την ατζέντα 2010 – παραβιάζοντας την ευρωπαϊκή συμφωνία.

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο μεγάλο λάθος των Συμμάχων μετά τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο – στις γερμανικές αποζημιώσεις που απαιτήθηκαν με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών. Με αυτές τις αποζημιώσεις που θεωρήθηκαν τότε από τον J. M. Keynes καταστροφικές, εγκαινιάσθηκαν οι ανεπιθύμητες εξελίξεις που οδήγησαν στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο – ενώ η αναλογία με τη σημερινή κατάσταση είναι εντυπωσιακή.

Ειδικότερα η Γερμανία τώρα, όπως η Γαλλία στο παρελθόν, δεν θέλει να καταλάβει πως δεν μπορεί να περιμένει από τα κράτη μέλη της ΟΝΕ του ευρωπαϊκού νότου να δημιουργήσουν πλεονάσματα στο ισοζύγιο τους, για να μειώσουν τα χρέη τους – πόσο μάλλον όταν αυτό ακριβώς κάνει η ίδια και οι συνοδοιπόροι της, εμποδίζοντας στην ουσία τα άλλα κράτη. Εάν λοιπόν απαιτεί κανείς κάτι, από κάποιον που είναι αδύνατον να το κάνει, τότε η αποτυχία είναι δεδομένη – οπότε και η σύγκρουση.

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, η κρίση επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό τη συζήτηση σχετικά με τα άλυτα προβλήματα της Ευρωζώνης που λιμνάζουν τόσα χρόνια – οδηγώντας τη μία χώρα μετά την άλλη στη χρεοκοπία, όπου δυστυχώς έχει προηγηθεί η Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, η γερμανική τακτική των συνεχών καθυστερήσεων έχει φτάσει στα όρια της – ενώ δεν υπάρχει πλέον χρόνος, με δεδομένο το μέγεθος των προβλημάτων και των διεθνών εξελίξεων.

Όποια χώρα δεν ξεκινήσει αμέσως να σκεφθεί κριτικά τη δική της θέση εντός και σε σχέση με την Ευρώπη, πιθανότατα δεν θα καταφέρει να διασωθεί από το χάος που θα επικρατήσει – επειδή η ευρωπαϊκή ιδέα και το ευρωπαϊκό μέλλον θα εξαφανισθούν πιο γρήγορα από τον κορώνα ιό.

Εν προκειμένω, παρά το ότι είμαστε ανέκαθεν υπέρ της ευρωπαϊκής ιδέας, ενώ αναγνωρίσαμε από την αρχή πως εγκλωβισθήκαμε στο ευρώ (ανάλυση) από τους γνωστούς εθνοκτόνους, δεν είναι τυχαίο πως αναφερθήκαμε στο GREEXIT – ενώ είμαστε πεπεισμένοι πως η χειρότερα προετοιμασμένη χώρα για το χάος που προβλέπεται είναι η Ελλάδα, με μια εντελώς ανεπαρκή κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαία ούτε η αναφορά του G. Soros στα διαρκή ομόλογα (perpetual bonds) που πρέπει να εκδώσει η ΕΕ, όπως η Βρετανία τα ενοποιημένα ομόλογα για τη χρηματοδότηση των Ναπολεόντειων πολέμων (consol’s) και τα πολεμικά ομόλογα για τη χρηματοδότηση του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου ή οι Η.Π.Α. το 1870 για την αντικατάσταση υφισταμένων – επειδή καταλαβαίνει πως η μικρογραφία της παγκοσμιοποίησης που έχει θέσει ως προσωπικό του στόχο, η ΕΕ, κινδυνεύει πολύ σοβαρά να διαλυθεί, με ανυπολόγιστα επακόλουθα για ολόκληρο τον πλανήτη και την ειρήνη. Όπως έγραψε δε σε πρόσφατο άρθρο του,

Η ΕΕ αντιμετωπίζει έναν μοναδικό στη ζωή πόλεμο εναντίον ενός ιού που απειλεί όχι μόνο τη ζωή των ανθρώπων, αλλά και την ίδια την επιβίωση της Ένωσης. Εάν τα κράτη μέλη αρχίσουν να προστατεύουν τα εθνικά τους σύνορά ακόμη και από τους εταίρους τους, θα καταστραφεί η αρχή της αλληλεγγύης – επάνω στην οποία βασίζεται η Ένωση. Αντί αυτού, η Ευρώπη πρέπει να καταφύγει σε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση μιας εξαιρετικής κατάστασης που πλήττει όλα τα μέλη της ΕΕ… Τα διαρκή ομόλογα έχουν τρία επιπλέον πλεονεκτήματα που τα καθιστούν κατάλληλα για αυτές τις περιστάσεις:

(α) δεν πρέπει να εξοφληθούν ποτέ, θα ήταν μία πολύ μικρή δημοσιονομική επιβάρυνση της ΕΕ και θα κινητοποιούσαν μία σημαντική οικονομική δύναμη. Ένα διαρκές ομόλογο 1 τρις €, με κουπόνι 0,5% θα κόστιζε τον προϋπολογισμό της ΕΕ μόλις 5 δις € ετησίως – λιγότερο από το 3% του προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2020

(β) η αγορά ενδέχεται να μην είναι σε θέση να απορροφήσει μια έκδοση 1 τρις € ταυτόχρονα – ενώ με την έκδοση ενός διαρκούς ομολόγου, η ΕΕ θα μπορούσε να αυξήσει αυτό το ποσό σε δόσεις, χωρίς να δημιουργεί νέο ομόλογο κάθε φορά και

(γ) ένα διαρκές ομόλογο που εκδίδεται από την ΕΕ θα ήταν πολύ ελκυστικό για τα προγράμματα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ – αφού λόγω του ότι η λήξη του είναι πάντα η ίδια (ανοιχτή), η ΕΚΤ δεν θα απαιτηθεί να εξισορροπήσει το χαρτοφυλάκιό της.

Η ΕΕ δεν χρειάζεται να δημιουργήσει νέο μηχανισμό ή δομή για την έκδοση ομολόγων, επειδή η ΕΕ έχει εκδώσει ομόλογα στο παρελθόν. Τα έσοδα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις και επιχορηγήσεις που σχετίζονται με την καταπολέμηση της πανδημίας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μοιράζει τα κεφάλαια είτε άμεσα, είτε μέσω των κρατών μελών και άλλων θεσμικών οργάνων που συμμετέχουν στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19“.

Όπως φαίνεται λοιπόν, είτε η ΕΕ θα δρομολογήσει αυτά που πρέπει, είτε θα διαλυθεί, είτε θα φύγει ή εκδιωχθεί η Γερμανία, ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει το 2010 – γράφοντας τότε πως δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την επόμενη κρίση, έτσι όπως είναι δομημένη και με την αμετανόητη Γερμανία ως το πιο αρρωστημένο μέλος της. Πόσο μάλλον τη σημερινή τριπλή κρίση: χρηματοπιστωτική, τραπεζική και υγειονομική, με τις τράπεζες της στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, συμπεριλαμβανομένης της Deutsche Bank.

ΠΗΓΗ: analyst.gr infognomonpolitics.gr 21/4/2020

 

 

 

 

Σύλληψη Bill Gates. Στη φυλακή ο εγκληματίας της μείωσης του πληθυσμού

Σύλληψη Bill Gates. Σύντομα στην φυλακή ο εγκληματίας των εμβολίων

Η σύλληψη του Bill Gates, είναι γεγονός.

Ο «αρχηγός» της μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού της γης,.... μέσω των εμβολίων έχει συλληφθεί !

Πιο συγκεκριμένα, ο Bill Gates, έχει συλληφθεί και κρατείτε στο σπίτι του με ειδικά μέτρα φύλαξης. Όπως γνωρίζετε και για τους άλλους επώνυμους εγκληματίες.
syllhpsi bil gates 3 - Σύλληψη Bill Gates. Στη φυλακή ο εγκληματίας της μείωσης του πληθυσμού
Η σύλληψη του Bill Gates, είναι γεγονός.

Σύντομα βέβαια θα οδηγηθεί στην φυλακή !


Έκανε προσπάθειες για υπεράσπιση του εαυτού του, αλλά μάταια.
syllhpsi bil gates 2 - Σύλληψη Bill Gates. Στη φυλακή ο εγκληματίας της μείωσης του πληθυσμού
Για σεξουαλικά εγκλήματα, όπως βάζοντας με το ζόρι τους υπαλλήλους του να βλέπουν ταινίες κακοποίησης παιδιών.
Κάποιες από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι οι παρακάτω:
Για σεξουαλικά εγκλήματα, όπως βάζοντας με το ζόρι τους υπαλλήλους του να βλέπουν ταινίες κακοποίησης παιδιών.
Για την έναρξη της επιδημίας του ιού Έμπολα σε Αφρικανικό χωριό.
Για τα μολυσμένα με CoronaVirus19 τεστ, που έστειλε στην Αγγλία.
Για τα ψηφιακά πιστοποιητικά απόδειξης του εμβολιασμού με τι εμβόλιο για τον Κορωναϊό.
Για την πασίγνωστη ατζέντα περί της μείωσης του πληθυσμού !
Φυσικά υπάρχουν και άλλες σοβαρές κατηγορίες, που τον βαρύνουν.
Bill Gates Home: 6,000-image child pornography collection was found and Gates employee took the rap. Bill Gates was also Sued For Forcing Staff To Watch Child Rape And Murder. Of course he flew with #Epstein.
bill gates arrested - Σύλληψη Bill Gates. Στη φυλακή ο εγκληματίας της μείωσης του πληθυσμού
Bill Gates arrested. Sfagi.gr
Άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος ; Έ Τσιόδρα ;
Γιατί κάποιοι τρέμουν στην Ελλάδα ; Γιατί αποχωρούνε από τις δουλειές τους, αποκαλούμενοι «προσωπικούς λόγους» ;
Γιατί βιάζονται πάρα πολύ ο Μητσοτάκης και η «κλίκα» του, για την ενεργοποίηση των μέτρων ;
ΓΙΑΤΙ ;
ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ: Οι συλλήψεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο, δεν βρίσκονται σε δημόσιο αρχείο και όλα τα στρατιωτικά δικαστήρια είναι μυστικά. Υπάρχουν αρχεία συλλήψεων που σφραγίζονται. Δεν έχουν πρόσβαση από κανέναν.

Φυσικά αυτά δεν θα σας τα πούνε τα συστημικά ΜΜΕ.

Εμείς, μέσω έρευνας και διαφόρων πηγών που έχουμε, σας τα μεταφέρουμε.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
στις Απριλίου 20, 2020

 

 

 

 

Κόντε: Δεν έχουμε ξεχάσει τις θυσίες που υποχρεώθηκαν οι Έλληνες για να δανειστούν

Κόντε: Δεν έχουμε ξεχάσει τις θυσίες που υποχρεώθηκαν οι Έλληνες για να δανειστούν
Επιμένει ο Ιταλός πρωθυπουργός για το «κορονο-ομολόγο»

Τη θέση του υπέρ της έκδοσης «κορονο-ομολόγων» από την Ευρωπαϊκή Ένωση επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, εκφράζοντας επιφυλάξεις για τους όρους που θα επιβληθούν ως αντάλλαγμα για την στήριξη από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. «Δεν έχουμε ξεχάσει ότι οι Έλληνες υποχρεώθηκαν σε απαράδεκτες θυσίες προκειμένου να δανειστούν», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν έχω πειστεί ότι οι όροι αυτή τη φορά θα είναι λιγότερο αυστηροί, δηλώνει ο κ. Κόντε σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung και επαναλαμβάνει ότι τα «κορονο-ομόλογα» θα ήταν ο μόνος τρόπος για να στείλει η Ευρώπη το μήνυμα ότι είναι «συμπαγής και ενωμένη». Αναφέρει μάλιστα ότι η Ιταλία βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο να αντιμετωπίζει μόνη το ξέσπασμα του κορονοϊού.

Η Ευρώπη θα χρειαστεί όλη την «δύναμη πυρός» της προκειμένου να ξεπεράσει το ιστορικό σοκ που προκαλεί η κρίση του κορονοϊού, προσθέτει ο Ιταλός πρωθυπουργός και, ενόψει της συνόδου κορυφής της ερχόμενης Πέμπτης, επαναλαμβάνει την έκκλησή του για κοινή ανάληψη χρέους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Βιώνουμε το ισχυρότερο σοκ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και η Ευρώπη πρέπει να βρει μια απάντηση», δηλώνει και κάνει λόγο για την ανάγκη «πλήρους δύναμης πυρός» από την Ε.Ε., «με την έκδοση κοινών ομολόγων».

Σύμφωνα με τον Τζουζέπε Κόντε, η αντίθεση στα «κορονο-ομόλογα» από την Γερμανία και την Ολλανδία «πρέπει να αλλάξει». Υπενθυμίζει μάλιστα ότι η Ιταλία έχει επιδείξει ιστορικά αλληλεγγύη προς χώρες «οι οποίες βρίσκονταν στα ερείπια των εξελίξεων μιας περιόδου», μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, βοηθώντας προκειμένου να αναπτυχθεί ένα όραμα για το μέλλον, από το οποίο προήλθε το ευρωπαϊκό εγχείρημα». Δηλώνει μάλιστα αποφασισμένος να συνεχίσει να προωθεί την ιδέα ενός «κοινού, φιλόδοξου και δίκαιου οικονομικού εργαλείου» όπως τα «κορονο-ομόλογα», τα οποία, όπως υποστηρίζει, δεν θα κοινοτικοποιήσουν προηγούμενα χρέη, αλλά θα είναι σχεδιασμένα ειδικά για την περίσταση και θα έχουν χρονικούς περιορισμούς.

Σημειώνει ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι πολλές χώρες κοίταζαν μόνο το δικό τους συμφέρον. «Για παράδειγμα, το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου της Γερμανίας είναι υψηλότερο από ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί της Ε.Ε. Με αυτό το πλεόνασμα, η Γερμανία δεν λειτουργεί ως ατμομηχανή, αλλά ως φρένο της Ευρώπης», υπογραμμίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Newsroom ΕΘΝΟΣ 19/4/2020

 

 

 

 


Οι συλλήψεις είναι γεγονός

– Σορος

– Μπους

– Ομπάμα

(2VIDEO)Για ακόμα μια φορά έχουμε επιβεβαιωθεί.
Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος,
έχει συλληφθεί και έχει....
φυλακιστεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Γκουαντανάμο GITMO.
Ο Μπούς έχει συλληφθεί και αυτός, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες, εσχάτης προδοσίας, παιδοφιλίας, ξέπλυμα χρημάτων, και άλλα.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, μέσα από την φυλακή, παρακαλεί να μην το εκτελέσουν καθώς είναι ένοχος για τρομοκρατικές ενέργειες και φυσικά για προδοσία, κατά της Αμερικής, όπως και για πολλά άλλα.
Σας το είπαμε. Έρχονται …

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΟΡΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Sv56gY6mjXg&feature=emb_logo
Οι συλλήψεις είναι γεγονός – Σορος – Μπους – Ομπάμα (VIDEO)

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Γιάννης.

Οι συλλήψεις είναι γεγονός - Σορος - Μπους - Ομπάμα (VIDEO)

#σορος #ομπαμα #μπους

Οι συλλήψεις είναι γεγονός - Σορος - Μπους - Ομπάμα (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=5p0ATiDftj4&feature=emb_logo
πηγή πηγή στις Απριλίου 17, 2020

4.400.000 , αλλοδαποί , πρόσφυγες , μετανάστες ,

νόμιμοι ή παράνομοι , βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197 . Τι κάνετε ;‏

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Παίζουν το πουλί τους σε ανεβασμένο επίπεδο.!! Τι κάνουν;; Μα αυτό που τους έχουν διατάξει να κάνουν....Είναι όλοι βρωμομασόνοι  και σε πλήρη συνεργασία. Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας μας οδηγεί σε αφανισμό... μας έχουν κάνει πολλά τα τελευταία 10 χρόνια... τραβάνε και άλλο το σχοινί για το "καλό" μας, όταν θα κοπεί το κρίμα στον λαιμό τους. Όταν εντός της χώρας υπάρχουν 5 εκατομ. σουνίτες μουσουλμάνοι....κάνεις μια αφαίρεση από τα 10.815.197 που λένε ότι είναι ο κάτοικος της χώρας και βρίσκεις τον πραγματικό αριθμό των κατοίκων της χώρας.!! Γύρω στα 11 μύρια είναι ΟΛΟΙ μάζι...αλλοδαποί και ντόπιοι. Βγάλε τώρα εκτός του αριθμού και το 1 εκατομ. νέων Ελλήνων που έχουν φύγει στο εξωτερικό , διότι οι εδώ Μερκελονενέκοι με την ανθελληνική τους πολιτική τους ανάγκασαν για να ζήσουν να φύγουν στο εξωτερικό....και το νούμερο των κατοίκων της χώρας, κατεβαίνει ακόμα περισσότερο. Σας κρύβουν τον πραγματικό αριθμό μουσουλμάνων εντός της χώρας...για να μην τρομάξετε...όπως τρομάζουν τα αρνιά όταν δουν που τους  έχουν οδηγήσει αυτοί που τα πάνε προς σφαγή. Και στο άρθρο ΔΕΝ έχουν βάλει και το 1 εκατομ. Αλβανών που ήρθαν στην χώρα όταν άνοιξε ο Αντωνάκης τα σύνορα με την Αλβανία.!! Σήμερα ο κάτοικος της χώρας έχει 3 επιλογές :
1) Nα πάρει την βαλίτσα του και να φύγει...μετανάστης ο ίδιος.! (σιγά που θα τον δεχτούν άλλες χώρες).
2) Να παραμείνει ως υποβαθμισμένη μειονότητα, στην ίδια του την πατρίδα, συνεχώς υβριζόμενη και διωκόμενη (τα ζούμε στις μέρες μας, εγκλεισμός μόνο για τους Έλληνες όχι για τους μουσουλμάνους, χρήματα και περίθαλψη μόνο για τους μουσουλμάνους )
3) Να σηκωθεί και να αγωνισθεί, όσο ακόμα έχει καιρό, και να αλλάξει κυβέρνηση, Σύνταγμα, πολίτευμα και πολιτεία.!!
ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΥΡΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ & ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!

Αρχές του 2016 υπάρχουν στην χώρα μας, πάνω από 2.800.000 μετανάστες–πρόσφυγες, νόμιμοι ή παράνομοι.
Η μελέτη αυτή αναφέρει επίσης, ότι το 2001 στη χώρα ζούσαν περίπου 762.000 αλλοδαποί, δηλαδή το 8% του συνολικού πληθυσμού, στους οποίους προσετέθησαν άλλοι 161.259, με βάση του νόμους νομιμοποιήσεων Ν. 3386/05 και 3536/07, σύνολο 923.259 νόμιμοι, έως το 2007.
Με απλά μαθηματικά συνεπώς (επιλέγουμε το ευνοϊκότερο ποσοστό), εάν στο τέλος του 2007 το 94% που ήταν οι νόμιμοι αντιστοιχούσε στους 923.000, τότε οι παράνομοι θα ήταν 80.000 περίπου.
…και ότι έως τέλος του 2015 από τους 2.800.000 περίπου, θα έχουν καταγραφεί επίσημα 170.000 ως παράτυποι, ΜΌΝΟ από την κατάσταση που προϋπήρχε της προσφυγικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα σαν χώρα.

Πρόσφατα (Μάρτιος 2016), αναρτήθηκε στο «διαύγεια» ΑΔΑ:ΩΗΤΑ6-ΦΩΜ, έγγραφο του Γ.Ε.Ν σύμφωνα με το οποίο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για ανάδειξη αναδόχων παροχής σίτισης σε πρόσφυγες, μόνο για τον νομό Αττικής, συνολικού προυπολογισμού 9.979.000,00 ευρώ που αντιστοιχούν σε 1.700.000 ημερήσιες ατομικές μερίδες τροφής.
Εάν καλοπροαίρετα δεχτούμε ότι θα λαμβάνουν 5 γεύματα την ημέρα και ότι μέσα σε αυτούς θα υπήρχαν και 100.000 άστεγοι, άποροι κ.τ.λ. που θα επωφελούνταν, καταλήγουμε ότι η πρόβλεψη είναι ΜΌΝΟ για τον νομό Αττικής, για 240.000 πρόσφυγες.
Εν κατακλείδι, η Ελλάδα που με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της ήταν 9.903.268, έχει σήμερα 4.700.000, αλλοδαπούς απορροφημένους, νόμιμους, παράνομους, μετανάστες, πρόσφυγες κ.τ.λ.
Είναι άδικο συνεπώς για την χώρα μας , να ¨αποκρύπτει¨ το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να μην το προβάλλει στις πραγματικές του διαστάσεις .

ΠΗΓΗ Posted by στις Απριλίου 15, 2020

 

 

 

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΟΜ:

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ 2.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 5.000

Στα σχέδια προς άμεση υλοποίηση, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αλλά και της κυβέρνησης Κούλη Μητσοτάκη –οι εκπρόσωποι της οποίας είναι… ντροπαλοί και δε μας τα λένε!- αναφέρθηκε σε διαδικτυακή του συνέντευξη ο επικεφαλής του ελληνικού γραφείου του ΔΟΜ, Τζιανλούκα Ρόκο.

Εις ότι αφορά τον ΔΟΜ και την Ύπατη Αρμοστεία, ο Ρόκο δήλωσε ότι «περισσότεροι από 2.000 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στα νησιά είναι ευάλωτοι απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού και θα μεταφερθούν προσωρινά σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, στα νησιά και την ενδοχώρα, προκειμένου να προστατευθούν, μέχρι ο κορωνοϊός να μην είναι πλέον απειλή».

Μάλιστα, διαβεβαίωσε πως «υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των ξενοδοχείων να φιλοξενήσουν μετανάστες σε αυτή τη φάση και για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα».

Εις ότι αφορά την κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων», «φρουρών των συνόρων» και τα ρέστα, ο Ρόκο αποκάλυψε τα εξής: «οι ελληνικές αρχές και ο ΔΟΜ εργάζονται στην κατεύθυνση της δημιουργίας 5.000 θέσεων τους επόμενους δύο μήνες, σε κέντρα φιλοξενίας, κτίρια που θα διαμορφωθούν σε διαμερίσματα και προκατασκευασμένα σπίτια. Μεταξύ άλλων επεκτείνεται η δομή στη Νέα Καβάλα και υπάρχουν και άλλες τοποθεσίες που εξετάζουμε, ιδιωτικές και δημόσιες ιδιοκτησίες».

«Μένουμε Σπίτι», λοιπόν, κι όταν η χούντα Μητσοτάκη θα μας δώσει δικαίωμα εξόδου, θα δούμε με έκπληξη τους νέους μας γείτονες!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 15/4/2020

ΓΙΑΤΙ Κυριάκο ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ Τουρκικά ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Δέν γίνεται να βρείτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ; ; ;

ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 'ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ' !!!!

Γ  Ι  Α  Τ  Ι ; ; ;

Μητσοτάκης – Almiro Fistiki

Τα βλέπεις Κυριάκο Μητσοτάκη;
Είναι αυτά 'fake news';
Όχι δεν είναι!
Έχουν αυτά την έγκριση σας κ. πρόεδρε της Κυβερνήσεως;
Και ενώ το νέο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Προσφύγων και Μεταναστών στην
περιοχή Ζερβού στήν Σάμο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής του, φωτογραφίες που
έρχονται στο φως της δημοσιότητος, δείχνουν πως οι οικίσκοι οι οποίοι αγοράστηκαν
και τοποθετήθηκαν ανήκουν
στην ....τουρκική εταιρεία «ALTAN»!!!
Αναλυτικό ρεπορτάζ υπάρχει και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ
92670318_4244183572274346_8329818990163525632_n

92934591_4244183462274357_1783421453824163840_n
92947133_4244183345607702_2171302480061661184_n
93305527_4244183212274382_2643360441484443648_n

Ο αρμόδιος πολιτικός, δεν είχε την πρόνοια να βάλει έναν όρο τουλάχιστον τα υλικά και οι οικίσκοι να είναι  ε λ λ η ν ι κ ο ί, για να βρουν δουλειά και οι Έλληνες εργάτες και σίγουρα να μην είναι από την Τουρκία, η οποία μας στέλνει με κρατικό σχέδιο τους αλλοδαπούς, για να καταστρέψει τήν χώρα;
Για δείτε και μια άλλη εικόνα από την Σάμο
Εικόνες που προκάλεσαν αναστάτωση και στις αρχές αλλά και τους κατοίκους της Σάμου καταγράφηκαν χθες στο νησί.

Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες «ξεχύθηκαν» από το ΚΥΤ Σάμου στα καταστήματα της πόλης, προκαλώντας συνωστισμό (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες) έξω από καταστήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ; ; ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ; ; ;

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΙΣΧΥΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !
92721461_10222913814060938_3191072774357516288_n

92829619_10222913811900884_2998993195406196736_n
https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%9E%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A4%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Αναρτήθηκε από στις 19/4/2020

''Κεραυνοί'' Σαλβίνι προς Γερμανία:

''Η Ελλάδα ξεπούλησε τα λιμάνια της με εντολή της Μέρκελ

-Μην τολμήσει το ίδιο στην Ιταλία''

Ανδρέας Μουντζουρούλιας
Έτοιμη για όλα η Ιταλική Δεξιά. ''Αναβρασμός'' για το χθεσινό Eurogroup.

Το σχέδιο της Γερμανίας πέρασε και υπάρχει πλέον διάχυτος φόβος πως έρχονται νέα μνημόνια, με σκληρούς όρους και ανταλλάγματα, για τις χώρες που θα χρειαστούν πρόσθετα κεφάλαια για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης από τον κορωνοιό, κρύβει η συμφωνία του

Eurogroup της 9ης Απριλίου του 2020.

Το τοπίο με τις δύο γραμμές στήριξης από τον ESM θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και για την ώρα οι μόνοι οι οποίοι πανηγυρίζουν μετά το πέρας των εργασιών από το Eurogoup είναι οι Γερμανοί και φυσικά οι στενοί τους σύμμαχοι οι Ολλανδοί οι οποίοι κατάφεραν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Η Ιταλία δεν κατάφερε να διαπεράσει το ισχυρό αυτό τείχος με αποτέλεσμα να είναι η μεγάλη χαμένη αυτής της συμφωνίας.

Αυτή η συμφωνία προκάλεσε την οργή Σαλβίνι, όπου έκανε νέα παρέμβαση χθες και έφερε πάλι ως παράδειγμα την χώρα μας.

Σε συνέντευξη στο κανάλι RAI ανέφερε τα εξής:

''Οι Γερμανοί στο παρελθόν πίεσαν την Ελλάδα να ξεπουλήσει τα λιμάνια της και τα αεροδρόμιά της. Αυτό δεν θα γίνει στην χώρα μου. Χρειάζεται αντίσταση.''

Προφανώς ο Ιταλός ηγέτης τα ''χώνει'' στον Α. Τσίπρα, ο οποίος και υπέκυψε στις πιέσεις της Μέρκελ πριν λίγα χρόνια.

Ταυτόχρονα λάβρος ο ηγέτης της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι κατά της γερμανικής εφημερίδας Die Welt εξαιτίας υποτιμητικών σχολίων για την Ιταλία με αφορμή την έκδοση ενός ευρωομολόγου για να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

''Θα ήθελα να το πω αυτό ξεκάθαρα στη Γερουσία για το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας. Όποιος την  επόμενη φορά που θα μας χαρακτηρίσει έτσι ως μαφιόζους ή ζητιάνους θα πρέπει να πλένει το στόμα του πρώτα.

Ο λαός μας έχει πολλά να διδάξει και λίγα για να μάθει'', είπε ο Σαλβίνι.

Ενδεικτικό του κλίματος στην Ιταλία είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter όπου δείχνει Ιταλούς γιατρούς να σηκώνουν μέσα σε νοσοκομείο την ρωσική σημαία ενώ ακούγεται απο τα μεγάφωνα ο ρωσικός ύμνος στην υποδοχή των Ρώσων συναδέλφων τους.

Είπαμε, η Ευρώπη αλλάζει.

Pentapostagma 10/4/2020

Oργή Σαλβίνι:

''Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα,

θέλει να κάνει το ίδιο & στην Ιταλία-Δεν θέλω τα χρήματα της Μέρκελ''

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
''Βράζει'' η Ιταλία-Δείτε βίντεο.

Στα ''κάγκελα'' βρίσκονται άπαντες στη Ρώμη με την συμπεριφορά της Γερμανίας. Το Βερολίνο προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την κρίση της πανδημίας, καθώς έχει στόχο να ''πνίξει'' τις χώρες του Νότου.

Έτσι λοιπόν, στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις Ιταλίας – Γερμανίας μετά και τη χθεσινή αποτυχία του Eurogroup να καταλήξει σε συμφωνία, με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε να προειδοποιεί για διάλυση της Ευρώπης λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

Καλώντας ουσιαστικά τη Γερμανία και την Ολλανδία να αλλάξουν στάση τονίζει ότι «Ευρώπη δεν σημαίνει μόνο οικονομία, στην Ευρώπη ανήκει και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Πρέπει να πάμε στη μάχη όλοι μαζί» και κορυφώνοντας την επίθεση προσθέτει «διαφορετικά θα πρέπει να ξεγράψουμε την Ευρώπη και ο καθένας θα κάνει αυτό που νομίζει σωστό».

Παρέμβαση είχαμε και από τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ιταλίας, λέγοντας πως δεν εμπιστεύεται την ΕΕ και ότι δεν θέλει τα δάνεια της Γερμανίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε πως πρέπει να υπάρχει αλλαγή στη φορολογία και να υπάρχουν επενδύσεις.
'The Exorcist' Actor Max Von Sydow Has Died Aged 90

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την Ελλάδα, όπου όπως τόνισε η Γερμανία και η ΕΕ κατέστρεψε με τις πολιτικές της την χώρα μας.

Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη πλέον. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πλέον.

Δείτε βίντεο:
????No al Mes, sì a buoni del Tesoro "Orgoglio Italiano" ????????, ad alto rendimento o con fiscalità di vantaggio, destinati agli italiani che possono e vogliono investire nel futuro del Paese, senza ipotecare risparmi, lavoro e vita come accaduto purtroppo in Grecia.
Altro fallimento in Europa, altri giorni persi. È ancora attuale quanto detto ieri sera da Floris.
È il momento di farsi sentire, senza se e senza ma: NO al MES, SÌ a strumenti come i buoni del Tesoro "Orgoglio Italiano", che anche il professor Tremonti stamane rilancia. (1/3)
: Emissione straordinaria di buoni del tesoro, per italiani, garantiti da governo e Bce in modo che Debito italiano sia in mano a cittadini italiani. Non mi fido di prestiti che arrivano da UE. Non voglio chiedere i soldi a strozzinaggio a Berlino o Bruxelles.

Ανδρέας Μουντζουρούλιας 9/4/2020

 

 

Θά ΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ μέ δαύτα;

(Άλλη δουλειά ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ο Στρατός μας;;;)


ΜΕΓΑΛΟ Κομβόϊ στρατιωτικών βαρέων οχημάτων εθεάθησαν
το πρωΐ της Δευτέρας 6ης Απριλίου 2020 στην πόλη της
Καβάλας, τα οποία
μετέφεραν λυόμενα σπίτια -'κοντέϊνερς'...

Πάντως δεν έχει διευκρινιστεί, αν οι κατασκευές προορίζονται
για την στέγαση λαθροπροσφύγων και "μεταναστών" στα 'camp'
της βόρειας Ελλάδος ,ή για άλλους σκοπούς.

Το κομβόϊ των οχημάτων, μετά την παραλαβή
των λυόμενων σπιτιών, κατευθύνθηκε προς την Ξάνθη.

http://www.oparlapipas.gr/2020/04/kavala-komvoi-stratiotikon-ochimaton-ta-opoia-meteferan-lyomena-spitia-fotografies.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Αναρτήθηκε από στις

Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι

τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς (Βίντεο)Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που θα δείτε φέτος για την επιστήμη, η μοριακή βιολόγος Judy A. Mikovits, PhD, αποκαλύπτει την ανησυχητική αληθινή ιστορία για το....
πώς ρίχτηκε στη φυλακή επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.

Με μια καλά εδραιωμένη ιστορία, εργαζόμενη για το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου ως ερευνήτρια για τον καρκίνο, η Δρ. Mikovits δούλεψε με ανθρώπινους ρετροϊούς όπως ο HIV. Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.

Το 2009 ασχολήθηκε με τον αυτισμό και τις σχετικές νευρολογικές παθήσεις. Διαπίστωσε ότι πολλά από τα υποκείμενα της μελέτης έχουν καρκίνο, διαταραχές κινητικού νευρώνα και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS). Πιστεύει ότι ένας ιός μπορεί να ήταν υπεύθυνος για αυτά τα συμπτώματα, και μέσω της έρευνάς της, απομόνωσε τους ιούς που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.
Σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.
“Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.
Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκε από τη δουλειά της, κατηγορήθηκε, διώχθηκε, φυλακίστηκε και διατάχθηκε να αποσύρει την έρευνά της και να δηλώσει δημοσίως ότι «τα έβγαλε όλα απ’ το μυαλό της». Αρνήθηκε να καλύψει τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκε και τιμωρήθηκε.
“Απλά με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”
”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τους τραυματισμούς από εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”
Δείτε ολόκληρο το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω (δυστυχώς δεν υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά):
[Το Off the Record, όπως πάντα, μεταδίδει αυτή την είδηση επειδή το πιο πιθανό είναι να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, χωρίς να παίρνει θέση για το ζήτημα.]

ΣΧΟΛΙΟ.... ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....
Πηγή:
naturalnews.com
offtherecord.net.gr  πηγή πηγή στις Απριλίου 07, 2020«Αν η Γερμανία επιμείνει να βάλει σε μνημόνια λόγω κορωνοϊού

Ελλάδα,

Ιταλία & Ισπανία

τότε η ΕΕ θα διαλυθεί»

Επιστροφή στην κρίση για Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία βλέπουν τα γερμανικά ΜΜΕ αλλά αυτή την φορά κατανοούν πως δεν θα γίνει ανεκτή η στάση της Γερμανίας
να θέλει να καταχρεώσει και πάλι τις χώρες του Νότου και κατά συνέπεια η ΕΕ θα διαλυθεί.

Η Γερμανία αυτό που ζητάει είναι να μην διαχυθεί το κόστος της κρίσης στην ευρωζώνη αμοιβαία σε όλα τα κράτη με έκδοση ευρωομολόγου, αλλά οι πληγείσες χώρες να δανειστούν η καθεμία ξεχωριστά και φυσικά να τις θέσει αργότερα υπό οικονομικό έλεγχο και να εξαθλιώσει τους λαούς τους με συνεχή μνημόνια ενώ η ίδια θα βγει «ατσαλάκωτη».

H Süddeutsche Zeitung επανέρχεται στην πρόταση της Ιταλίας (και όχι μόνο) για έκδοση ευρω-ομολόγου με στόχο να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω του κορωνοϊού.

Σε σχόλιο με τίτλο «Αν αποτύχει η Ιταλία, θα αποτύχει η Ευρώπη», η εφημερίδα του Μονάχου προειδοποιεί: «Οι πολίτες δεν βιώνουν την ΕΕ ως έναν χώρο που τους προστατεύει, αλλά ως έναν χώρο στον οποίο κάθε χώρα βασίζεται στις δικές της δυνάμεις. Πουθενά δεν γίνεται αισθητό αυτό με τόσο επώδυνο τρόπο, όσο στην Ιταλία, όπου η οδύνη είναι απροσμέτρητη.

Και κανείς δεν κατηγορείται για τη διάψευση ελπίδων τόσο πολύ όσο η Γερμανία, η μεγαλύτερη και οικονομικά ισχυρότερη χώρα της ΕΕ. Μία από τις πιο ντροπιαστικές εμπειρίες της κρίσης είναι ότι, για να το θυμηθούν αυτό οι Γερμανοί, χρειάστηκαν ολοσέλιδες καταχωρήσεις Ιταλών πολιτικών στις εφημερίδες, καθώς και μία τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού (της Ιταλίας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD)».
Και ο αρθρογράφος καταλήγει: «Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να ακουστεί, αν μη τι άλλο. Η έκκλησή του δεν απευθύνεται στη γερμανική γενναιοδωρία. Ο Κόντε απλώς περιγράφει αυτό που κανείς δεν θα έπρεπε να παραβλέπει.

Τα κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν χτυπηθεί από μία καταστροφή, την οποία μόνο από κοινού μπορούν να αντιμετωπίσουν. Στο τέλος το στοίχημα δεν θα είναι αν θα εξέλθει από την κρίση η Γερμανία, η Αυστρία ή το Λουξεμβούργο, αλλά εάν η ΕΕ, στο σύνολό της, θα καταφέρει να αποφύγει την κατάρρευση. Κανείς δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις: αν αποτύχει η Ιταλία, θα αποτύχει και η Ευρώπη».

Στο μεταξύ, η γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα DIE ZEIT και η γαλλική Le Monde δημοσιεύουν κοινή έκκληση οικονομολόγων, πολιτικών και διανοουμένων για την έκδοση ευρω-ομολόγου. Το κείμενο υπογράφουν, μεταξύ άλλων, οι οικονομολόγοι Πέτερ Μπόφινγκερ και Μαρσέλ Φράτσερ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, ο κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας και ο σκηνοθέτης Φόλκερ Σλέντορφ.

«Εάν ο Βορράς δεν βοηθήσει τον Νότο, τότε θα χάσει- όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και την Ευρώπη», προειδοποιούν οι υπογράφοντες.

Όπως επισημαίνει η Handelsblatt και αναφέρει η DW στην ελληνική της έκδοση «στην Ελλάδα η καμπύλη είναι πολύ πιο επίπεδη (από την Ιταλία ή την Ισπανία) με 1.415 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 50 νεκρούς.
Αλλά και εδώ η οικονομική δραστηριότητα έχει σταματήσει. Η χώρα που μόλις συνήλθε από τη χειρότερη οικονομική κρίση στη μεταπολεμική ιστορία της, κινδυνεύει να επιστρέψει στην ύφεση».

Σημειώνει μάλιστα πως οι ελληνικές τράπεζες έχουν κάνει τεράστια πρόοδο στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από μη εξυπηρετούμενα δάνεια και μάλιστα ο μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του 2021 τα «κόκκινα δάνεια» θα μειώνονταν στο 20%.

«Αυτός ο σχεδιασμός τίθεται πλέον σε κίνδυνο. Γιατί τώρα οι συνθήκες αλλάζουν δραματικά. Αντί ανάπτυξης 2,8% ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναμένει μείωση του ΑΕΠ κατά 3% για το 2020. Άλλες προγνώσεις κάνουν λόγο ακόμη και για μείωση μεταξύ 5 και 15%. Αυτό συνεπάγεται νέους κινδύνους για τις τράπεζες. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για απώλειες ύψους περίπου δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ».

Έχουν όμως και οι οικονομικά ισχυροί της Ευρώπης τα προβλήματά τους. Στην Αυστρία το ποσοστό ανεργίας εκτοξεύεται στα υψηλότερα επίπεδα από το 1946. «Ιστορικό ρεκόρ: 566.522 άνθρωποι χωρίς δουλειά» είναι ο τίτλος της Kronen Zeitung.

«Είναι η πρώτη φορά από τις αρχές του 2017 που καταγράφεται άνοδος της ανεργίας», συμπληρώνει η αυστριακή εφημερίδα.

«Στον τουρισμό το μεγαλύτερο πλήγμα», προειδοποιεί ανάλυση της αυστριακής δημόσιας τηλεόρασης (ORF), η οποία φιλοξενεί εκτιμήσεις του Χέλμουτ Μάρινγκερ,επικεφαλής του Οικονομικού Ινστιτούτου WIFO της Βιέννης.

Ο Αυστριακός αναλυτής επισημαίνει ότι «πρόκειται για μία κατάσταση χωρίς προηγούμενο. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μία κατάσταση προσωρινή, την οποία θα διαδεχθεί η ομαλότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα». Όλα αυτά, τονίζει ο Χέλμουτ Μάριγνκερ, σε περίπτωση που το «λουκέτο» της αυστριακής οικονομίας τερματιστεί στα τέλη Απριλίου.

Προσπάθεια αισιόδοξης ανάγνωσης και από την εφημερίδα Die Presse:
«Πίσω από τον δραματικό αριθμό των ανέργων διαφαίνεται μία υποψία ελπίδας. Οι περισσότεροι έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα επαναπροσληφθούν», σημειώνει η εφημερίδα, για να επισημάνει ωστόσο:

«Τη φράση ‘για πρώτη φορά μετά το τέλος του πολέμου’ θα την ακούσουμε, δυστυχώς, πολλές φορές ακόμη. Τώρα την ακούμε με αφορμή τα ποσοστά ανεργίας. Τον Μάρτιο σχεδόν 600.000 άνθρωποι καταγράφονται χωρίς δουλειά. Η δραματική άνοδος οφείλεται, σχεδόν αποκλειστικά, στον κορωονοϊό. Διότι από τους νέους ανέργους περισσότεροι από 60.000 προέρχονται από τον κλάδο του τουρισμού και της γαστρονομίας».

Αξίζει να σημειώσουμε πως διάλυση της ευρωζώνης με αποχώρηση των Ιταλών βλέπει και το γαλλικό ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ του Παρισιού

Σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Μαγιάρ, διευθυντή του Ινστιτούτου Ζακ Ντελόρ του Παρισιού οι Ιταλοί δεν πρόκειται να ανεχθούν τον «παρτακισμό» των Γερμανών που βλέπουν άλλωστε μια ωραία ευκαιρία να «καβαλήσουν» τους πάντες στην ΕΕ με αφορμή την τραγωδία που τους βρήκε.

«Ειδικά στην ιδιαίτερα πληγείσα Ιταλία, οι πολίτες αισθάνονται ότι δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στην αλληλεγγύη των παραδοσιακών εταίρων. Οι Ιταλοί έχουν ήδη γίνει πολύ καχύποπτοι με την Ευρώπη. Υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί ένα "Italexit"», δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο o Σεμπαστιάν Μαγιάρ.«Μια Ευρώπη χωρίς την Ιταλία είναι ένας θανάσιμος κίνδυνος. Μετά την Brexit, την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ουδείς μπορεί να διανοηθεί ότι ακόμα μια χώρα θα αποχωρήσει από την ΕΕ, ειδικά ένα ιδρυτικό μέλος. Εκτός από την Ιταλία, απειλούνται και οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ με οικονομική στασιμότητα. Η αναμενόμενη ύφεση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνική κρίση και τελικά να ενισχύσει τις εθνικιστικές δυνάμεις», τόνισε στο dpa ο Μαγιάρ.
Η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, όπως και η Ελλάδα και άλλες χώρες απαιτούν λόγω της κρίσης τα λεγόμενα ομόλογα κορωνοϊού, δηλαδή κοινά ευρωπαϊκά ομόλογα, όμως η Γερμανία και άλλες χώρες τα απορρίπτουν διότι απλούστατα έτσι τους συμφέρει.

ΠΗΓΗ  6/4/2020

ΤΕΛΟΣ στην άρση αποδοχής ασύλου!!!-

Ξαναγυρνάμε στο δόγμα του «μπάτε σκύλοι αλέστε»

ΤΕΛΟΣ στην άρση αποδοχής ασύλου!!!- Ξαναγυρνάμε στο δόγμα του «μπάτε σκύλοι αλέστε»

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και

ασύλου φαίνεται να έχει υποπέσει σε ένα τραγικό σφάλμα.

Η φωνή απόγνωσης του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, πριν από λίγες ημέρες για την ανάγκη παράταση της απόφασης της κυβέρνησης για τη μη αποδοχή αιτήσεων ασύλου που ίσχυε από την 1η Μαρτίου μέχρι και χθες δεν εισακούστηκε όπως φαίνεται αφού αυτό αποκάλυψε και στο blog του στο pagenews.gr ο Λάμπρος Καλαρρύτης ο οποίος πολύ εύστοχα παρατήρησε στο άρθρο του ότι «…ξαναγυρνάμε στο δόγμα του «μπάτε σκύλοι αλέστε» και πάρτε άσυλο.

Όσοι μπαίνουν παράνομα, απ’ όπου και αν είναι, ό,τι και να είναι, θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτημα χορήγησης ασύλου. Business as usual. Η ευθύνη του μεταναστευτικού (ξανα)πέρασε στο επανιδρυθέν υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άρα την ευθύνη την έχει πλέον ο αρμόδιος υπουργός, Νότης Μηταράκης, και ο υφιστάμενός του, Γιώργος Κουμουτσάκος οι οποίοι αποφάσισαν να μην παρατείνουν την άρση στην αποδοχή αιτημάτων ασύλου».

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης είχε τονίσει πριν από λίγες ημέρες όταν ο χρόνος κόντευε να λήξει και να σταματήσει η άρση της απαγόρευσης: ««Σε τρεις ημέρες τελειώνει ο μήνας, στη διάρκεια του οποίου η Ελλάδα δεν δέχεται αιτήσεις ασύλου. Το μέτρο αυτό είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αποθάρρυνε εισόδους. Η κυβέρνηση πρέπει να το παρατείνει. Η προσπάθεια σωτηρίας της χώρας υπερέχει κάθε σχετικής καταγγελίας εναντίον της στα λεγόμενα “διεθνή φόρα”. Η Τουρκία έχει καταταγεί στις “ασφαλείς χώρες”. Αιτήσεις ασύλου, συνεπώς, υποβάλλονται εκεί, ως χώρα πρώτης εισόδου των αιτούμενων. Γιατί “ανέλαβε” η χώρα μας τον καταστροφικό ρόλο αυτό;».

Είναι πλέον διάχυτη η ανησυχία κυρίως των κατοίκων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου ότι τώρα χωρίς αυτή την παράταση, αλλά και με το γεγονός ότι σε λίγο καιρό οι καιρικές συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές οι βάρκες με μετανάστες θα καταφθάνουν και πάλι στα ήδη επιβεβαρυμένα νησιά, με τους ανθρώπους αυτούς να μπορούν πλέον να καταθέτουν αίτηση ασύλου.

Ωστόσο ελοχεύει ακόμη ένας μεγαλύτερος κίνδυνος όσοι καταφέρουν να έρθουν ενδεχομένως να έχουν μολυνθεί και από τον κορωνοϊό για τον οποίο τα νησιά δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για έναν τεράστιο όγκο ασθενών που θα πρέπει να τους περιθάλψουν.

Η παράταση για τη μη αποδοχή αιτήσεων ασύλου που δεν έγινε, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή,  είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης αλλά και ο πρωθυπουργός ώστε μην παρατηρηθούν φαινόμενα με εκατοντάδες βάρκες μεταναστών να συρρέουν στα ελληνικά νησιά.

Πηγή pagenews.gr

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ :

Συνελήφθη Ιερέας γιατί κοινώνησε πιστούς σε χωριό της Εύβοιας

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει και θυμίζει χιτλερικό ή σταλινικό καθεστώς, ακόμα χειρότερα θυμίζει Οθωμανική τυραννία.

Στη σύλληψη ενός ιερέα σε χωριό του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων προχώρησε σήμερα, Κυριακή, η Αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία ότι ο παπάς άνοιξε την εκκλησία και πρόσφερε τη Θεία Κοινωνία σε μερικούς πιστούς παραβιάζοντας το σχετικό περιοριστικό μέτρο για την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Η καταγγελία έγινε από πολίτη στην τηλεφωνική γραμμή εκτάκτου ανάγκης 112.

Ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.

Αίσχος Αίσχος Αισχος;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ   Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος  www.nikosxeiladakis.gr 5/4/2020

Η Ελλάδα πωλεί τέσσερα λιμάνια

«Ενώ ο ελληνικός πληθυσμός βρίσκεται σε καραντίνα και σκέφτεται πιο πολύ πως να μην αρρωστήσει ή να κερδίσει χρήματα προς το ζειν,
οι αρχές σχεδιάζουν να πουλήσουν συμφέροντα ελέγχου σε
4τέσσερα λιμάνια, στο πλαίσιο του σχεδίου ιδιωτικοποίησης
που συμφώνησαν με τους πιστωτές τους,  μετά την αποχώρηση του κράτους από το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας το 2018», αναφέρει η «Marine Link» επικαλούμενη ένα έγγραφο του ελληνικού γραφείου ιδιωτικοποίησης ΤΑΙΠΕΔ.
Το ΤΑΙΠΕΔ θα πουλήσει μερίδια ελέγχου στα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης,
της Ηγουμενίτσας,
του Ηρακλείου και
του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016, η COSCO αγόρασε μερίδιο 51% από το μεγαλύτερο λιμάνι του Πειραιά. Το 2018, μια κοινοπραξία υπό την ηγεσία της Γερμανίας απέκτησε ποσοστό 67% στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η Ελλάδα φέτος σχεδιάζει
να προσελκύσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ από την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας ΔΕΠΑ και του 30% των μετοχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η συνεχιζόμενη κρίση που οφείλεται σε ξέσπασμα κορωναϊού δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης, λένε οι Έλληνες αξιωματούχοι.

The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Αναρτήθηκε από στις 3.4.20

Ανοικτή επιστολή προς εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για

τις συμμορίες του παρακράτους του “προσφυγικού - μεταναστευτικού

Ανοικτή επιστολή προς εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις συμμορίες του παρακράτους του “προσφυγικού-μεταναστευτικού Κύριε Εισαγγελεύ,
Εδώ και χρόνια, ειδικά από το 2015 που η κυβέρνηση της Ελλάδας άνοιξε τα σύνορα, συντελείται ένα εθνικό και διεθνές έγκλημα....
Με βάση σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι και ξένοι, επιχειρείται η βίαιη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδας, χωρίς τη συναίνεση των Ελλήνων πολιτών.
Η κατάσταση αυτή, αν συνεχιστεί, η Ελλάδα που γνωρίζουμε θα εξαφανιστεί και σε λίγα χρόνια η πατρίδα μας θα κατοικείται από ένα συνονθύλευμα εθνών και φυλών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων το θρήσκευμα και φίλα προσκείμενων προς την Τουρκία.
Με άλλα λόγια, 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, επιχειρείται η ακύρωσή της στην πράξη, με αυτήν την επιδρομή φυλών που διοργανώνεται από την Τουρκία και το Ιράν, όπως περιγράφει με στοιχεία ο Τούρκος ακαδημαϊκός Ali Ağcakulu σε πρόσφατο άρθρο του.
Κύριε Εισαγγελεύ,
Όλοι αυτοί έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα άσκησης παρακρατικής εξουσίας και αποδείχτηκαν πιο ισχυροί από τις κυβερνήσεις ακόμα και από το ίδιο το ελληνικό κράτος.
Η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, για προφανείς λόγους, έχουν σχετική αδυναμία να εξουδετερώσουν αυτό το διεθνές και εθνικό παρακρατικό κύκλωμα.
Η μόνη εξουσία που μπορεί να το χαρτογραφήσει και να το εξουδετερώσει, με βάση το εθνικό μας Δίκαιο, είναι η δικαστική εξουσία.
Το ποιοι συμμετέχουν σε αυτήν τη συμμορία, αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας και να είστε σίγουρος ότι είναι πολλοί οι Έλληνες που είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν στην έρευνα, για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από αυτήν την μείζονα απειλή.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την επίθεση υβριδικού πολέμου που δέχτηκε η πατρίδα μας στις 28 Φεβρουαρίου, στη συνοριακή διάβαση των Καστανιών Έβρου, που είχε στόχο όχι μόνο το σπάσιμο και την κατάλυση, αλλά και την κατάληψη των συνόρων, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εισβολή των αλλοδαπών στην Ελλάδα και εκείθεν στην Ευρώπη.
Τι ακριβώς ήθελαν και πού αποσκοπούσαν οι Τούρκοι, θα αφήσω να το πει στο τέλος της παρούσης ο ίδιος ο «εμπνευστής» του σχεδίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Απλώς θα ήθελα να αναφέρω ότι σε μια περίοδο που:
 • Πρώτον, η ελληνική κυβέρνηση, που είδε ότι στόχος ήταν και η ίδια, άλλαξε το νομικό και διοικητικό πλαίσιο που αφορά την εξέταση και παροχή ασύλου σε αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στη χώρα,
 • Δεύτερον, η επιχείρηση υβριδικού πολέμου της Τουρκίας στις Καστανιές δεν πήγαινε καλά και σε συνδυασμό με τον έλεγχο των συνόρων στον Έβρο και τα θαλάσσια σύνορα, δυσκόλεψε η εισβολή αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια,
 • Τρίτον, η ελληνική κοινή γνώμη αντιλήφθηκε το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Ελλάδας και άλλαξε στάση στο θέμα της παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών, βάλλοντας και εναντίον των ΜΚΟ,
σε μια περίοδο που κινδύνευε ο Ερντογάν, οι ΜΚΟ και τα άλλα μέλη της συμμορίας να χάσουν το «προσφυγικό-μεταναστευτικό χαρτί», τότε μπήκε η φωτιά σε μια δομή της Μυτιλήνης, με στόχο να ανατραπεί το εις βάρους τους κλίμα.
Το ποιοι και γιατί έβαλαν την πυρκαγιά, το ερευνά εισαγγελέας.
Πάντως, μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά, η εθνική και διεθνής συμμορία επιτέθηκε συντονισμένα εναντίον της Ελλάδας, και άσκησε πιέσεις στην κυβέρνηση, να αλλάξει το καθεστώς που δυσκόλευε την εισβολή και τη χορήγηση ασύλου σε αλλοδαπούς που η Τουρκία χρησιμοποιεί, όπως αποδείχτηκε περίτρανα, ως «άοπλο στρατό εισβολής» στην Ελλάδα, για στόχους που θα δείτε παρακάτω.
Κύριε Εισαγγελεύ,
Χωρίς αυτό να θεωρηθεί ανάμιξη στο έργο σας, απλώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα όλων αυτών που επιτέθηκαν συντονισμένα στην Ελλάδα μετά την πυρπόληση από τρεις αλλοδαπούς της δομής στη Μυτιλήνη.
Όπως, επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα, τις επαφές με ξένες πρεσβείες και κυβερνήσεις, αλλά και το πόθεν έσχες του εθνικού μας μηνυτή, εκ των πρωταγωνιστών του εγκλήματος που συντελείται εναντίον της Ελλάδας…
Κλείνοντας, θα ήθελα να επαναλάβω ότι η Τουρκία έχει ως στόχο να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατομμύρια αλλοδαποί, για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.
Αυτό ήταν το σχέδιο του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, το οποίο υιοθέτησε ο Ερντογάν και προσπάθησαν να θέσουν σε εφαρμογή στις 28 Φεβρουαρίου 2020.
Παραθέτω ακολούθως ακριβή μετάφραση αυτών που είπε στην τουρκική τηλεόραση ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού στις 7 Μαρτίου 2020, όσο πίστευε ακόμα ότι θα σπάσει και θα καταλάβει διά των αλλοδαπών επιδρομέων τα σύνορα στις Καστανιές:
«…ό,τι και να κάνουν αυτοί οι καημένοι [σ.τ.μ.: οι Ευρωπαίοι], σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοί που θα περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο. Η Ευρώπη αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το λέω σήμερα. Το έχω πει εδώ και καιρό. Θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κοιτάξτε, θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες τους, τα πάντα θα έλθουν πάνω κάτω. Δεν ξέρουν, δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πάθουν…».
Με την ελπίδα ότι διά της παρούσης συνέβαλα στο έργο και την αποστολή σας,
Διατελών μετά τιμής,
Σάββας Καλεντερίδης Ανώτερος αξιωματικός ε.α.
Δημοσιεύεται στην κυριακάτικη δημοκρατία και το pontos-news

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Τα Ιραηλινά μέσα λένε πως ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην ΕΛΛΑΔΑ το ΆΓΙΟ ΦΩΣ της Αναστάσεως...!!!

ΣΤΟΧΟΣ - 31 Μαρτίου - 0
Ιραηλινά μέσα: Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες (φώτο)

Το Άγιο Φως θα φτάσει κανονικά στην Ελλάδα και
στις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες παρά τα δρακόντεια μέτρα κατά του κορωνοϊού,
όπως μεταδίδει η εφημερίδα
Jerusalem Post,
επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Θα πραγματοποιηθεί η πτήση

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ισραήλ φέρεται να είναι διατεθειμένο να δεχθεί τις ειδικές πτήσεις από την Ελλάδα και τα ορθόδοξα κράτη που διεξάγονται κάθε χρόνια για να μεταφερθεί στο Άγιο Φως.

«Ο ακριβής τρόπος του εγχειρήματος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί δήλωσε η πηγή του υπουργείου Εξωτερικών, επειδή το υπουργείο Υγείας μπορεί να θέσει περισσότερους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, αλλά έχουν ήδη οργανωθεί πτήσεις για να φέρουν το φως στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Jerusalem Post.

Κανονικά η τελετή στον Πανάγιο Τάφο


Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η τελετή θα γίνει κανονικά στον Πανάγιο Τάφο παρουσία 10 το πολύ 15 εκπροσώπων των χριστιανικών εκκλησιών και στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου θα δοθεί στις αντιπροσωπείες των χριστιανών, που όμως δεν πρόκειται να επιβιβαστούν στο έδαφος του Ισραήλ καθώς διατηρείται η καραντίνα.
ΣΤΟΧΟΣ - 31 Μαρτίου - 2020

 

 

 

Βοήθημα 2.000 ευρώ σε 5.000 μετανάστες από τα ελληνικά νησιά

Επίδομα 2.000 ευρώ σε 5.000 μετανάστες για να γυρίσουν στις χώρες ...

Με χρηματοδότηση της Κομισιόν, δίνεται η δυνατότητα σε 5.000 μετανάστες από τα ελληνικά νησιά να....
επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους λαμβάνοντας βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ.
Τη δημιουργία προσωρινού μηχανισμού εθελοντικής επιστροφής 5.000 μεταναστών από τα ελληνικά νησιά στις χώρες καταγωγής τους με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά, ανακοίνωσαν σε κοινές δηλώσεις τους η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μετά το τέλος της σύσκεψης που είχαν στο υπουργείο.
Ο μηχανισμός αυτός θα είναι προσωρινός, δίνοντας την ευκαιρία μόνο για ένα μήνα σε όσους μετανάστες βρίσκονται στις δομές στα νησιά και έφτασαν στη χώρα πριν από την 1η Ιανουαρίου 2020 να υποβάλουν αίτημα εθελούσιας επιστροφής λαμβάνοντας βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ.
Οι επιστροφές θα γίνουν σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και τη Frontex. Όπως επισήμανε η κ. Γιόχανσον, ο μηχανισμός αυτός «είναι μια ευκαιρία να μειωθεί η πίεση στα ελληνικά νησιά», ενώ ο κ. Μηταράκης παρατήρησε ότι οι εθελοντικές επιστροφές έρχονται να προστεθούν στην μεταφορά 10.000 αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, που έχει ανακοινωθεί για το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Επίσης, η επίτροπος και ο υπουργός ανακοίνωσαν ότι θα δοθεί βαρύτητα στο θέμα της μετεγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την αρχή να κάνουν ήδη επτά κράτη μέλη, που αναμένεται να πάρουν στις χώρες τους τουλάχιστον 1.600 ασυνόδευτους. «Είναι πολύ επείγον να βρούμε λύση γιατί η παιδική και εφηβική ηλικία δεν επαναλαμβάνονται», παρατήρησε η κ. Γιόχανσον και συμπλήρωσε ότι η Επιτροπή θα συνδιοργανώσει με την ελληνική κυβέρνηση τη διάσκεψη για τα ασυνόδευτα τον Μάιο.
Η κ. Γιόχανσον επανέλαβε την αλληλεγγύη της Επιτροπής προς την Ελλάδα, αλληλεγγύη που συμβαδίζει «με τις κοινές ευρωπαϊκές μας αξίες και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας της ΕΕ». Υπογράμμισε επίσης ότι «συζητήσαμε τη σημασία να τηρούνται οι διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες και να δίνεται πρόσβαση στο άσυλο σε όλους τους ανθρώπους που το θέλουν, πριν επιστραφούν».
«Ζητήσαμε και ζητάμε τη στήριξη της Ευρώπης, για τη διαχείριση της κρίσης και των επιπτώσεών της», επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κάνοντας λόγο για αίτημα «άμεσης στήριξης και στο νέο κανονισμό τής ΕΕ για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, ο οποίος πρέπει να ανταποκρίνεται στην αρχή της αναλογικής κατανομής της ευθύνης των προσφυγικών ροών».
Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ προς την Ίλβα Γιόχανσον, αν στην πρόταση για το νέο κανονισμό για το άσυλο, που θα παρουσιάσει η Επιτροπή μετά το Πάσχα, θα προβλέπονται υποχρεωτικές μετεγκαταστάσεις στα άλλα κράτη μέλη, η Επίτροπος απάντησε ότι «αυτό ήταν ένα από τα ζητήματα που μπλόκαραν στις προηγούμενες προτάσεις, οπότε πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να προχωρήσουμε, που θα γίνουν αποδεκτοί από τα άλλα κράτη μέλη».
Τέλος, σε ερώτηση σουηδικού ΜΜΕ προς τον κ. Μηταράκη για την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για παραβίαση των διεθνών συνθηκών με την απόφαση να μην έχουν πρόσβαση στο άσυλο οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μετά την 1η Μαρτίου, ο υπουργός απάντησε πως «είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια εθνική επείγουσα κατάσταση και πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορά μας» και προσέθεσε: «Το κάνουμε αυτό με πλήρη σεβασμό των διεθνών και εθνικών νόμων».

Δηλώσεις μετά τη σύσκεψη για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα

https://www.youtube.com/watch?v=Lg0iauZqBJ4&feature=emb_logo

 

 

 

Συμφωνία-σοκ:

Η Ελλάδα συμφώνησε να γίνει λιμάνι άφιξης παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη!


Συμφωνία-σοκ: Η Ελλάδα συμφώνησε να γίνει λιμάνι άφιξης παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη!


Δεν έφταναν στην ελληνική κυβέρνηση οι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες που έχει η Ελλάδα στην επικράτεια της

σε  28(!) δομές και αποφάσισε να πάρει κι άλλους.

Σε μία κίνηση-σοκ η Ελλάδα συμφώνησε να γίνει η Κρήτη «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» για τους παράνομους μετανάστες που θα έρχονται από τη Λιβύη.

Σε συμφωνία κατέληξαν, σε επίπεδο μόνιμων αντιπροσώπων, τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την ενεργοποίηση της ναυτικής επιχείρησης «Ειρήνη» για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη.

Η άρση του αδιεξόδου, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτεύχθηκε χάρη στην Αθήνα, η οποία δέχθηκε να οριστεί ελληνικός λιμένας ως

«λιμάνι πρώτης αποβίβασης» των παράνομων μεταναστών που θα «διασωθούν» στο πλαίσιο των περιπολιών.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται και χώρα φιλοξενίας κι άλλων παράνομων μεταναστών.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που διέθεσε λιμάνι της για αυτόν τον σκοπό. Διπλωματική πηγή των Βρυξελλών χαρακτήρισε την προσφορά της Αθήνας ως «γενναιόδωρη».

Συμφωνήθηκε ότι οι διασωθέντες υποτίθεται ότι θα διανέμονται στη συνέχεια σε όλες τις χώρες που θα παρέχουν εναέρια ή πλωτά μέσα στην επιχείρηση, βέβαια αν κρίνουμε από τη διστακτικότητα των χωρών να γίνουν «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» και την πλήρη άρνησή τους να δεχθούν οποιοδήποτε μετανάστη από τα ελληνικά νησιά, αυτό αποτελεί περισσότερο ευχή παρά πραγματικότητα.

Η Ελλάδα θα μπορεί ανά 4τέσσερις μήνες να αποσύρει το λιμάνι της από τον ρόλο αυτό, αν κρίνει ότι επιβαρύνεται δυσανάλογα. Το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύπατος εκπρόσωπος της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ δήλωνε τη Δευτέρα ότι «δυστυχώς» δεν είχε προκύψει στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών συμφωνία για την ενεργοποίηση της επιχείρησης.

«Εκκρεμούν κάποια ζητήματα» σχετικά με την κατανομή στα κράτη-μέλη προσφύγων και μεταναστών που θα διασωθούν στο πλαίσιο της επιχείρησης, ανέφερε ο κ. Μπορέλ.

(σσ. Να γίνει μία καθαρά στρατιωτική επιχείρηση χωρίς διασώσεις πέρασε κανενός από το μυαλό;

Δηλαδή το Πολεμικό Ναυτικό αντί για τουρκικά πλοία θα κυνηγάει βάρκες με αλλοδαπούς;)

Σε προηγούμενη φάση της διαπραγμάτευσης, χώρες όπως η Αυστρία και η Ουγγαρία είχαν υποβάλει ενστάσεις με το επιχείρημα ότι οι ναυτικές περιπολίες θα αποτελούσαν παράγοντα προσέλκυσης μεταναστών προς την Ευρώπη.Έλεγαν ότι το γεγονός ότι θα υπάρχουν πλοία να σώσουν τυχόν ναυάγια, θα κάνει πολλούς παράνομους εμπόρους ψυχών να το αποτολμήσουν. Υπήρχε αδυναμία να συμφωνηθεί πού θα οδηγηθούν τυχόν πρόσφυγες ή μετανάστες που θα έπρεπε να διασωθούν.

Ακόμα και η ονομασία της επιχείρησης, που διαδέχεται την επιχείρηση «Σοφία», η οποία αφορούσε τον έλεγχο της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων από τη Λιβύη, αποτέλεσε αντικείμενο παρατεταμένης διαπραγμάτευσης

(η ελληνική ονομασία δημιούργησε ανησυχίες ότι θα προκαλέσει την οργή της Αγκυρας).

Υπενθυμίζεται ότι η «Σοφία» κατέστη ουσιαστικά ανενεργή τον περασμένο Μάρτιο, όταν, υπό την πίεση του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, που δεν επιθυμούσε η χώρα του να υποδέχεται τους διασωθέντες στη θάλασσα, σταμάτησε να χρησιμοποιεί πλοία.

Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να συμμετάσχει στη νέα επιχείρηση με πλωτά αλλά και εναέρια μέσα – δέσμευση την οποία επανέλαβε τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας. Οι περιπολίες της «Ειρήνης» θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση η Ελλάδα αντικαθιστά την Ιταλία και γίνεται πλέον ο «ελκυστικός προορισμός» των παράνομων μεταναστών από την Αφρική και τη Λιβύη, οι οποίοι θ’αρχίσουν να συρρέουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας, αφού θα ξέρουν πως θα τους «διασώζουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, αυτή η κίνηση δημιουργεί πολλά προβλήματα ασφαλείας καθώς στην πλειοψηφία τους οι μετανάστες

(οι οποίοι τώρα περνούν στην Ιταλία) είναι ακραίοι ισλαμιστές που φοβούνται την ήττα από τον στρατό του Χαλίφα Χαφτάρ.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/862323_symfonia-sok-i-ellada-symfonise-na-ginei-limani-afixis?fbclid=IwAR3lyvUEMdJi83xHNgs4Rtf3fvV9q9xs6xqRRWGOUj-4zVKczbBHT7HCrF4

Greek News  29/3/2020

 

 

 

Νέα σχέδια της κυβέρνησης για τους αλλοδαπούς:

«ΑΤΜ σε κάθε καταυλισμό για να λαμβάνουν το επίδομά τους»

Την αναβολή της καταβολής του μηνιαίου χρηματικού βοηθήματος, που χορηγείται στους…

«αιτούντες» άσυλο που βρίσκονται στα νησιά

(δηλαδή σε όλους)

ανακοίνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης, διευκρινίζοντας ότι η αναβολή γίνεται μέχρι να τοποθετηθούν ΑΤΜ εντός των ΚΕΦΑ.

Η απόφαση εντάσσεται στη νέα δέσμη έξι μέτρων που θα ισχύσουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών στα νησιά αλλά και στις υπόλοιπες «δομές», στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Άλλωστε, είχε διαπιστωθεί συνωστισμός των δικαιούχων έξω από τα ΑΤΜ στα νησιά,

που ήθελαν να εισπράξουν το βοήθημα.

Πλην της αναβολής στην καταβολή του μηνιαίου βοηθήματος, το οποίο  λαμβάνουν οι αλλοδαποί επειδή απλά μπήκαν παράνομα στη χώρα, το υπουργείο αποφάσισε την άμεση λειτουργία χώρων εντός δομών, για την πώληση από τοπικές επιχειρήσεις ειδών πρώτης ανάγκης στους διαμένοντες. Στόχος της διάταξης είναι ο περαιτέρω περιορισμός των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το υπουργείο προχώρησε στην εγκατάσταση 12 ιδιόκτητων οικίσκων εντός της περιμέτρου που οριοθέτησε η Ελληνική Αστυνομία στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου, με σκοπό την στέγαση υγειονομικών σταθμών ελέγχου για τον Covid-19/ κορωνοϊό.

Για την μεταφορά τους στα προαναφερθέντα νησιά μερίμνησε ο Ελληνικός Στρατός, όπως και για την διασύνδεση τους με τα δίκτυα κοινής ωφελείας. Επιπλέον, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου έχει ήδη προσφέρει εξοπλισμό και θα διαθέσει και το προσωπικό για την στελέχωση τους. Αντίστοιχα προβλέπεται η εγκατάσταση 2 οικίσκων στη Κω και 2 στη Λέρο, καθώς και απαραίτητων σκηνών για την κάλυψη αναγκών απομόνωσης.

Τέταρτον, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αναπτύσσει κοινό επιχειρησιακό σχέδιο με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για την περαιτέρω ενίσχυση των υγειονομικών σταθμών με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.

Πέμπτον, πέραν των ιατρείων, έχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι αυτοπεριορισμού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Έκτον, μετακινήσεις εκτός των δομών φιλοξενίας και προγραμμάτων ΕΣΤΙΑ, λόγω έκδοσης οριστικής απόφασης ασύλου θα εκτελεστούν στις 31 Μαΐου για όσες περιπτώσεις προβλεπόταν νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις:

Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζεται ότι ήδη εφαρμόζονται με ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας, αυστηρά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων των διαμενόντων σε «δομές».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/862211_nea-shedia-tis-kyvernisis-gia-toys-allodapoys-atm-se-kathe

Greek News 28/3/2020

 

 

 

Στην Ορθόδοξη μονή Παναγίας Σαιντανάγια στη Συρία προσευχές και λιτανεία

εικόνας ως και στην πόλη για την πανδημία του covid19……1 BINTEO & ΦΩΤΟ

Στην ελληνορθόδοξη μονή της
Παναγίας Σαιντανάγια
στην περιφέρεια Δαμασκού στη Συρία
τελέστηκαν προσευχές κι ακολουθίες για
την ίαση των ασθενών ανά τον κόσμο από....

covid19 και
την προστασία του πληθυσμού.
Ακολούθησε
λιτυάνευση εικόνας της Θεοτόκο
στους δρόμους της ομώνυμης πόλης συνοδεία μεγάλης αυτοκινητοπομπής.
Ο ιερέας ράντιζε με αγιασμό…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image.png

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3cc.png

Icon Procession for covid19 pandemic at Our Lady of Saydnaya Monastery in Syria

https://www.youtube.com/watch?v=Q9VPoZlN5V4

 

 

 

Λεηλασίες στην Μόρια παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας- φωτογραφίες

Δε μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω
Μέσα στις λίγες μέρες της καραντίνας
στην ύπαιθρο της Μόριας έχουν ανοιχτεί τα πάντα, έχουν λεηλατηθεί τα πάντα.

Ξηλώνουν μέχρι και τις κεραμοσκεπές.

Η Αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει τόσο εκτεταμένη έκταση.

Οι συμμορίες των μεταναστών, εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τους ντόπιους, είναι πλέον ανεξέλεγκτες

Makis Pavlellis. FACEBOOK. 25/3/2020

TOURKIKANEA.GR 26/3/2020

 

 

 

 

   

 

  

 

 

 

 

 Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 25  Σεπτεμβρίου 2020, στον  21ο αιώνα
Πριν κάνουν το πείραμα σε μας...               Το έχουν κάνει στα ποντίκια... Ξέρουν πως θα μας δολοφονήσουν!!! Δείτε το φοβερό βίντεο!!!
Βουλγαρία:               «Μπλοκάρει» τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με την ΕΕ – «Δεν υπάρχει “μακεδονική” γλώσσα»
ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;               ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Η Κυβέρνηση ξέχασε τις πορείες για την Μακεδονία:             ''Θα κυρώσουμε τις συμφωνίες με τα Σκόπια''
image Δείτε σαν σήμερα
image Πριν κάνουν το πείραμα σε μας...
image Βουλγαρία:
image ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
image Η Κυβέρνηση ξέχασε τις πορείες για την Μακεδονία:

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 9ος

		Αθλητισμός 9ος

              Στη Μπάγερν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση

Read More...

Αθλητισμός 8ος

 Αθλητισμός 8ος

              Europa League: Πέντε αποκλεισμούς ισχυρών θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους δυνατούς των play off

Read More...

Αθλητισμός 7ος

Αθλητισμός 7ος

              Φερέιρα: Είμαι στον ΠΑΟΚ για να κερδίζουμε – Θα εργαστούμε με απόλυτη αφοσίωση και φιλοδοξία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

WRC

WRC

        WRC:Κέρδισε ο Εβανς - απίστευτο φινάλε στην Τουρκία

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Νίκη Χάμιλτον στο επεισοδιακό Γκραν Πρι της Τοσκάνης

Read More...

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

Mοτοσυκλετιστικo στερέωμα

              Η ανακατασκευασμένη BMW R18 που αποθεώθηκε από όλο τον πλανήτη

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Γιάννης Λαγός

Γιάννης Λαγός

              Ο Γιάννης Λαγός εντάχθηκε στην ομάδα της παράταξης APF στο ευρωκοινοβούλιο

Read More...

Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει εδώ και 14 μήνες την υπουργό του να βλάπτει ανεπανόρθωτα τον Πολιτισμό

Read More...

ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ:

  Κατώτερη των περιστάσεων η Ευρώπη στο νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 9ος

  Ποιος κατέστρεψε και αφάνισε την Αρχαία Σπάρτη; Μια απίστευτη βαρβαρότητα

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

		 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8ος

              Μυστήριο 7.000 ετών: Οι Γιγάντιες Πύλες της Σαουδικής Αραβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7ος

              Πέντε ξωκλήσια λαξευμένα σε βράχους και σπηλιές που προκαλούν δέος

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              Πλήρης στήριξη Σάλεχ σε Χαφτάρ - Ραγδαίες εξελίξεις στη Λιβύη

Read More...

Πούτιν

Πούτιν

        Έτοιμοι να προσφέρουμε δωρεάν το εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού

Read More...

Μέρκελ

Μέρκελ

                Τα ανταλλάγματα που ζήτησε ο Ερντογάν από τη Μέρκελ για την απομάκρυνση Oruc Reis

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 9ος

EΛΛΑΔΑ 9ος

              ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Read More...

EΛΛΑΔΑ 8ος

		EΛΛΑΔΑ 8ος

              ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !! Γιατί το κράτος μισεί οτιδήποτε ελληνικό; Γιατι ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ σημαντικά ευρήματα;

Read More...

EΛΛΑΔΑ 7ος

		EΛΛΑΔΑ 7ος

                ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ...

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 9ος

          Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 8ος

              Για να μην λες ότι δεν ήξερες ! Δείτε ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο…

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 7ος

              Καταστράφηκε η οικονομία μας επειδή έδιναν δάνεια σε... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και οχι σε Ελληνες !

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 9ος

              Το τρομακτικό μυστικό που κρύβουν ακόμα και τα πιο ασφαλή ηφαίστεια

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 8ος

              Αυτό το λασποτόπι δεν έχει θάλασσα

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 7ος

              Ιταλία: Μεγάλη έκρηξη από το ηφαίστειο Στρόμπολι – Τι λένε οι ειδικοί;

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 9ος

              Στη Γαλλία ήδη ανακυκλώνουν τις μάσκες μιας χρήσης. Δες πώς

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 8ος

              Τρεις διαφορετικές χρήσεις για τα καλαμάκια

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

		ΠΑΡΑΞΕΝΑ 7ος

              Δέκα τοποθεσίες που δεν μπορείς να επισκεφτείς

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              23η , 22η , 21η , 20η ,19η ,18η ,17η ,16η ,15η ,14η ,13η ,12η ,11η ,10η , 9η , 8η , 7η , 6η , 5η , 4η , 3η , 2η , 1η,  Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              39η...

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

              O Δήμος μας

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Σερβια - Διάφορα

Σερβια - Διάφορα

              Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό Μνημόσυνο στο Παλαιογράτσανο. Ολα τα Νέα...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/09/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/09/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2020

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/7/2020

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΕΜΒΟΛΙΟ

              Με τους Ελληνες τα βαλατε,καθικια του κερατα! Φορους πληρωνουμε,νομιμοι ημαστε...και μας εχετε σαν παραπεταμενους!!

Read More...

COVID-19

COVID-19

              ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

              ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

Read More...

Παμμακεδονικές Ενώσεις

Παμμακεδονικές Ενώσεις

              Σφοδρή επίθεση Παμμακεδονικής ΗΠΑ και Καναδά κατά Κ. Μητσοτάκη για Σκοπιανό: «Οι Έλληνες νιώθουν προδομένοι ξανά»

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

           
Τι σημαίνουν οι όροι υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και αιγιαλίτιδα ζώνη;

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              Κύπρος και Γαλλία υπέρ κυρώσεων στην Τελωνειακή Ένωση Τουρκίας-ΕΕ, ενώ η Αθήνα σφυρίζει αδιάφορα

Read More...

Διαφορα

Διαφορα


Η κυρά ΦΩΦΗ μέ τήν ταπεινή (τραπεζική) ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ της,

Read More...

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

"ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"

              Εκπομπή αποκαλύψεων για εθνικά θέματα, οικονομία, λαθρομετανάστευση

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided