Σάββατο, Φεβρουάριος 27, 2021

Νίκος Αντωνιάδης

 

 

 

 

 

 

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης:

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

– ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ – «ΕΙΣΑΓΩΓΗ»

Και κατ’ αρχήν :

Μ Η Ν  ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ PLAN Β ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ PLAN A !!

ΟΠΟΥ PLAN A Ο ΝΟΜΟΣ 4682/2020

ΚΑΙ PLAN B ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :

ΟΙ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ !!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ  Κ Α Ι  ΤΟ PLAN C :

ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ !!!

«Αν δεν εμβολιαστείς, θα…»

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ :

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ :

«Μας απειλήσατε προφορικά ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα απολυθούμε, ή θα , ή θα , ή θα…» :

«Να μας το ΓΡΑΨΕΤΕ» !!!

«Και να μας ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ σε αυτά που σας ΡΩΤΑΜΕ» !!!

ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ & ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΕΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ !!!

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ  Α Π Ο Δ Ε Ι Χ Θ Ε Ι !!!

Και μετά, εδώ είμαστε…

_________________________

Σας είχα υποσχεθεί εδώ και κάποιες μέρες, εν μέσω Μήδειας, ότι θα ανεβάσω το κείμενο για όλους σας με το οποίο θα δώσετε τέλος στην τρομοκρατία που πραγματικά οργιάζει τις τελευταίες μέρες και ασκείται σε όλους τους εργασιακούς χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς.

Γιατί είναι η ώρα να βγάλω από τη διασωλήνωση όχι μόνο τους ανθρώπους στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα και τις κατοχυρωμένες με αυτό ιερές ατομικές ελευθερίες των Ελλήνων, τις κατακτήσεις αυτές του παγκόσμιου νομικού πολιτισμού, τις οποίες δεν θα καταργήσουν στο όνομα καμίας ψευδοπανδημίας κανενός ψευδοφονικού ιού οι δούλοι της νέας παγκόσμιας τάξης πολιτικοί μας.

Σήμερα θα σας δείξω το δρόμο της λύτρωσης.

Της πλέον σοβαρής προσπάθειας τουλάχιστον για τη λύτρωση αυτή.

Σε δύο μέρη.

Σε αυτό εδώ το πρώτο, με τα εισαγωγικά, και στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος με το κείμενο που θα έχει τη μορφή εξωδίκου, είτε επισήμου δια δικαστικού επιμελητή, είτε ενός πρωτοκολλημένου ηλεκτρονικού μηνύματος ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και μέσο εγγράφου προς τους πάσης φύσεως εργοδότες, προϊσταμένους, διευθυντές & …λοιπούς συγγενείς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πια ότι η κυβέρνηση έχει πέσει με τα μούτρα στην προσπάθειά της να εμβολιάσει και τα κουνούπια. Αυτό, και να μην είσαι συνωμοσιολόγος, σε κάνει… Γιατί είναι ενάντια στην απλή λογική η εμμονή αυτή. Πρόκειται για ένα εμβόλιο το οποίο στην πραγματικότητα είναι σε πειραματικό στάδιο, είναι διάχυτη η ανησυχία για την ασφάλεια και τις παρενέργειες του εμβολίου, τα περιστατικά σοβαρών παρενεργειών και θανάτων μετά το εμβόλιο (παραμένω πάντα προσεκτικός: μ ε τ ά, και όχι  α π ό  το εμβόλιο), αυξάνονται καθημερινά, εγώ αποκαλύπτω και αποδεικνύω επίσης καθημερινά ότι ο ιός  δ ε ν  είναι φονικός και ότι για να πεισθούν οι πολίτες για τη «φονικότητά» του, στα δημόσια νοσοκομεία καθημερινά δολοφονούνται άνθρωποι και οι φόνοι χρεώνονται στον ιό, έχω αποδείξει την εργαλειοποίηση των εντός εισαγωγικών κρουσμάτων, έχω αποδείξει ότι προκειμένου να αυξηθούν οι αριθμοί τους έχουν διαπραχθεί εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα, με ανύπαρκτα τεστ και ψευδείς καταγραφές, έχω αποδείξει ότι δεν υπάρχει πραγματική πανδημία και φονικός ιός, αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας καθημερινά ότι γίνονται πράγματα που δεν θα γίνονταν σε μία πραγματική πανδημία ενός πραγματικά φονικού ιού, ή δεν γίνονται αυτά που έπρεπε να γίνονται αν είχαμε την πανδημία αυτή. Τα παραδείγματα, δυστυχώς για αυτούς που σχεδίασαν σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτούς που εκτελούν το σχέδιο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, είναι δεκάδες. Κυριολεκτικά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις.

Όλα αυτά άλλωστε αποτελούν τα κεφάλαια της μήνυσης που θα καταθέσω στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την χειρότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στη χώρα μας και διέπραξε τα φριχτότερα και πλέον αδιανόητα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων.

Ώστε η εμμονή αυτή της ελληνικής κυβέρνησης να εμβολιάσει τους πάντες και τα πάντα σε κάνει, και να μην είσαι, συνωμοσιολόγο… Για το τι θέλουν να πετύχουν με το εμβόλιο αυτό ή τι μπορεί να περιέχει το εμβόλιο αυτό. Γιατί σοβαρή λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Εγώ όμως  δ ε ν  θα πέσω σε αυτήν την παγίδα. Θα το ήθελαν, αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ, προς το παρόν, φτάνω μόνο μέχρι ένα σημείο. Έτσι, στην ερώτηση γιατί σκοτώνουν ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία και γιατί εργαλειοποιούν και μαγειρεύουν τους αριθμούς των «κρουσμάτων», έ χ ω  απάντηση και αυτή είναι ότι θέλουν να στηρίξουν την απάτη της ψευδοπανδημίας και του ψευδοφονικού ιού. Γιατί πανδημία και φονικός ιός χωρίς «κρούσματα» και –κυρίως- χωρίς θανάτους, δεν νοείται. Και αν ο ιός δεν σκοτώνει, σκοτώνουμε εμείς γι αυτόν και χρεώνουμε τους φόνους σ’ αυτόν. Και αν έχουν φτάσει στο σημείο να σκοτώνουν ανθρώπους, αντιλαμβάνεστε ότι το να σκοτώσουν αριθμούς, είναι πολύ απλό και εύκολο γι αυτούς. Με τον κρατικό μηχανισμό δικό τους και τα Μ.Μ.Ε. ξεπουλημένα, η υπόθεση είναι πράγματι πολύ απλή γι αυτούς.

Απλώς, εις ό,τι αφορά στους θανάτους, το πρωτόκολλο του θανάτου και τη λίστα στα δημόσια κολαστήρια, εμφανίστηκα εγώ και απέδειξα την ύπαρξη του πρωτοκόλλου αυτού και την εφαρμογή του, και άρχισα να το ανατρέπω σε όλη τη χώρα. Και κυρίως διέλυσα το δίχτυ προστασίας και ασφάλειας των δολοφόνων. Τις νεκροψίες που δεν επέτρεπαν με αδιανόητα και ανύπαρκτα «επιστημονικά» επιχειρήματα, τους ιατρικούς φακέλους που δεν έδιναν, με επίσης αδιανόητα έως γελοία επιχειρήματα. Άρχισαν οι νεκροψίες και άρχισα να σαρώνω τους ιατρικούς φακέλους σε όλη τη χώρα, και άρχισα να αποδεικνύω σε κάθε περίπτωση χωριστά ότι οι άνθρωποι δεν πέθαναν από κανέναν ιό αλλά δολοφονήθηκαν. Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κατ’ εφαρμογή του πρωτοκόλλου της φρίκης, εν μέσω βασανισμών που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους του ανθρώπου. Την ίδια ώρα άρχισα να ξεφτιλίζω την απάτη τους και να διασύρω τους εμπνευστές της, αναδεικνύοντας όλα αυτά τα στοιχεία που αποδεικνύουν άνευ άλλου ότι όλο αυτό είναι μία χοντροκομμένη και πρόχειρα στημένη απάτη.

Στο ερώτημα όμως γιατί έχουν στήσει αυτήν την απάτη, απάντηση δεν θα δώσω. Προς το παρόν. Εμένα με ενδιαφέρει να φτάσω την αποδόμηση της απάτης μέχρι το τέλος και να ολοκληρώσω και να καταθέσω τη μήνυση που θα προκαλέσει παγκόσμιο σεισμό. Μετά θα έρθουν όλα τα άλλα.

Εν τω μεταξύ σώζω ανθρώπους από τα κολαστήρια…

Είναι όμως σε κάθε περίπτωση ηλίου φαιεινότερο, διαπιστώνοντας τι μας έχουν κάνει και τι προσπαθούν να μας κάνουν με το πρόσχημα της «πανδημίας», ότι αφενός μας υποτάσσουν, και μάλιστα από τα νήπια μέχρι τους υπερήλικες, αφετέρου θέλουν να μας εμβολιάσουν όλους. Η Μέρκελ π.χ., την οποία πιστά υπηρετούν οι εδώ δούλοι της νέας παγκόσμιας τάξης, το είπε προχθές ξεκάθαρα: Η πανδημία θα τελειώσει μόνο όταν εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης. Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο σκοπός.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι γίνεται με τον εμβολιασμό αυτό, όχι σε όλον τον πλανήτη αλλά στη χώρα μας που μας ενδιαφέρει.

Κατέστη σε μένα γρήγορα ξεκάθαρο ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει με τίποτα να μας πει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Δεν θέλει με τίποτα να μας πει ευθέως ότι αν δεν εμβολιαστείτε θα πάτε φυλακή (νόμος 4682/2020) ή χωρίς το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα ακυρωθείτε ως πολίτες (εθνικό μητρώο εμβολιασμού).

Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο δεν το θέλει. Ίσως φοβάται ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή, την οποία αν ξεπεράσει, ακόμη και αυτός ο τρομοκρατημένος, φοβισμένος, δειλός κόσμος, που δύσκολα θα βγει αυθόρμητα στους δρόμους, έχοντας ήδη ανεχθεί παρά πολλά που γίνονται σε βάρος του, τελικά θα ξεσπάσει. Και αν ξεσπάσει, δεν νομίζω ότι θα ανακοπεί πια αυτό το τσουνάμι της οργής. Γιατί αν ο κόσμος ξεσπάσει, δεν θα βγάλει μόνο την οργή του για την καταπίεση και την καταστροφή του από την ψευδοπανδημία, αλλά θα ξεσπάσει και θα βγάλει από μέσα του όλα όσα έχει κρατημένα όλα αυτά τα χρόνια της καταπίεσης, των μνημονίων, της υποταγής, όλων συνολικά των εγκλημάτων των κυβερνώντων σε βάρος του.

Οπότε κατάλαβα ποια θα πρέπει να είναι η απάντησή μας στην τρομοκρατία που ασκεί δια των εκπροσώπων της, των εργοδοτών και των πάσης φύσεως διευθυντών, προϊσταμένων και λοιπών, σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους.

Θα τους βγάλουμε από το καβούκι τους, θα απαιτήσουμε οι προφορικές απειλές να γίνουν έγγραφες. Και να απαντήσουν στα απλά ερωτήματα που θα τους θέσουμε. Στα οποία απάντηση ούτε υπάρχει και –κυρίως- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ.

Η κυβέρνηση είχε δύο πλάνα.

Το Α και το Β.

Το Α ήταν ο νόμος 4682/2020. Τον νόμο που επικύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. Σε αυτήν προβλέφθηκαν όλες οι υποχρεωτικότητες. Εμβολιασμού, ιατρικών πράξεων (τεστ…), νοσηλείας, φαρμακευτικής αγωγής και περιορισμού.

Τον νόμο αυτόν τον έκανα εγώ γνωστό σε όλη τη χώρα, με τη βοήθεια του Ανδρέα Μπαρδάκη, του διαχειριστή της πολύ μεγάλης ομάδας του Συνηγόρου των ΑμΕΑ. Είχα εντοπίσει τον νόμο 4675/2020, είχα αναδείξει το εγκληματικό περιεχόμενό του, ώσπου ο Ανδρέας μου ανέφερε ότι υπάρχει και ο 4682, επτά νόμους μετά. Τον διάβασα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ χειρότερος από τον 4675.

Η κυβέρνηση και ο Τσιόδρας έλεγαν ψέματα στον κόσμο ότι δήθεν κανείς δεν θα τον υποχρεώσει να εμβολιαστεί και ότι το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό, εν γνώσει τους ότι λίγες εβδομάδες μόλις πριν, στις 25 Φεβρουαρίου 2020 (πριν την κήρυξη της «πανδημίας» από τον Π.Ο.Υ.), όλη η Βουλή είχε ψηφίσει την υποχρεωτικότητα.

Στις 25 Αυγούστου 2020 επέδωσα στον Πρόεδρο της Βουλής, ατομικώς και για λογαριασμό 30.000 Ελλήνων πολιτών, εξώδικο αίτημα απευθυνόμενο σε όλους τους βουλευτές, με το οποίο απαιτήσαμε την κατάργηση των αντισυνταγματικών και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.

Φυσικά, η κυβέρνηση και η Βουλή δεν επρόκειτο ποτέ να ξεγυμνωθούν σε τέτοιο βαθμό και να καταργήσουν τις διατάξεις, αποδεχόμενοι και ομολογώντας το έγκλημα.

Εγώ στόχευα στην κατάργησή τους στην πράξη.

Και αυτό έγινε.

Γιατί μετά το εξώδικο, η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου υπουργού της Βασίλη Κικίλια, βγήκε και κατέστησε απολύτως ξεκάθαρο ότι η υποχρεωτικότητα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Φυσικά, γελοιοποιήθηκε. Διότι το να βγαίνεις και να λες ότι είναι αντισυνταγματική μία υποχρεωτικότητα που ΕΣΥ έχεις ψηφίσει και θεσμοθετήσει, είναι γελοίο.

Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει πώς θα πετύχω τον σκοπό μου και πώς ο άλλος θα κάνει αυτό που του ζητάω.

Με ενδιαφέρει να το κάνει.

Και η κυβέρνηση το έκανε.

Αυτό ήταν το τέλος του Plan A.

Ούτως ή άλλως, όπως το είχα πει και τότε, ο νόμος αυτός πολύ δύσκολα θα εφαρμοζόταν. Η μοναδική κύρωση που προέβλεπε ήταν η ποινή φυλάκισης έως δύο έτη. Και έφερα το παράδειγμα της διάταξης εκείνης που προέβλεπε επί δεκαετίες τις αντίστοιχες ποινικές κυρώσεις για όσους δεν ψήφιζαν στις εκλογές. Και έκανα το ρητορικό ερώτημα αν ασκήθηκε ποινική δίωξη και αν –πολλώ μάλλον- καταδικάστηκε ποτέ έστω και ένας πολίτης επειδή δεν ψήφισε στις εκλογές.

Και η απάντηση βεβαίως είναι πως όχι, καθώς δεν είναι δυνατόν να διώξεις, να καταδικάσεις και να φυλακίσεις το 30 ή το 40% της αποχής.

Το αυτό ισχύει και για τις ποινικές κυρώσεις του νόμου 4682/2020.

Στη συνέχεια μπήκε μπροστά το Plan B.

Η βεβαίωση (πιστοποιητικό) εμβολιασμού.

Η έμμεση δηλαδή, και πολύ χειρότερη μορφή υποχρεωτικότητας.

Αυτό εφαρμόστηκε με την απόφαση του Βασίλη Κικίλια της 30.10.2020, με την οποία θεσμοθετήθηκε το εθνικό μητρώο εμβολιασμού. Στην απόφαση αυτή προβλέφθηκε η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού για «νόμιμη χρήση», ήτοι «για εγγραφή στο σχολείο, ταξίδι στο εξωτερικό, κ.λπ.». Και είχα πει ότι ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, και εδώ οι «λεπτομέρειες» ήταν αυτό το «κ.λπ». Διότι πολύ απλά τα συμπεριλαμβάνει όλα. Ο πολίτης ακυρώνεται αν δεν έχει τη βεβαίωση εμβολιασμού. Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς αυτή. Και μπορεί να έλεγε ο Κικίλιας τότε ότι οι πολίτες εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα επιλογής, αλλά ήταν προφανές ότι αν εν προκειμένω η επιλογή μας ήταν να μην εμβολιαστούμε, αυτή θα ήταν και η τελευταία μας ως ελεύθεροι πολίτες.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά πήγα με 60.000 πολίτες και με εξώδικη καταγγελία-αίτημα προς τον υπουργό Υγείας, απαιτήσαμε, μετά τον 4682/2020, την κατάργηση ΚΑΙ του μητρώου εμβολιασμού, και κυρίως της βεβαίωσης εμβολιασμού.

Και το κερδίσαμε και αυτό.

Διότι και πάλι έριξα τον προβολέα στις πραγματικές εγκληματικές προθέσεις της κυβέρνησης και ανέδειξα την πολύ χειρότερη αυτή μορφή υποχρεωτικότητας, την έμμεση.

Και έτσι, ο υπουργός μας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αρχικά στην ενημέρωση προς τους πολίτες για την «πανδημία», σε στημένη φυσικά ερώτηση που του έγινε από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να καθησυχάσει τους πολίτες ανέφερε ότι η βεβαίωση αυτή (το πιστοποιητικό εμβολιασμού) ΔΕΝ θα είναι για χρήση σε δημόσιες (ή οποιεσδήποτε άλλες) υπηρεσίες, αλλά για ιδιωτική χρήση, για να ξέρει ο πολίτης πότε εμβολιάστηκε και πότε πρέπει να εμβολιαστεί ξανά.

Και φυσικά, και πάλι γελοιποιήθηκαν. Διότι είναι γελοίο να δημιουργείς μία ολόκληρη ηλεκτρονική πλατφόρμα μόνο και μόνο για να ζητάνε οι πολίτες την έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού, μόνο και μόνο για να μη …ξεχάσουν πότε εμβολιάστηκαν.

Αλλά, όπως είπα και για τον νόμο 4682/2020, εμένα ουδόλως με απασχολεί πώς θα πετύχω τον σκοπό μου και πώς ο άλλος θα κάνει αυτό που του ζητάω. Αρκεί να το κάνει.

Και εδώ και πάλι το έκαναν.

Και μάλιστα, αυτή τη φορά πολύ πιο επίσημα και ξεκάθαρα.

Γιατί στις 23 Δεκεμβρίου η Βουλή ψήφισε τον νόμο πλέον για το εθνικό μητρώο εμβολιασμού για την Covid-19, ο οποίος καταργεί στην πράξη την απόφαση της 30.10.2020 και ενώ προβλέπει την ίδια πλατφόρμα και την έκδοση πιστοποιητικού, έχει αφαιρεθεί η δημόσια χρήση. Τέλος. Το πιστοποιητικό θα εκδίδεται από τον πολίτη εφόσον αυτός το ζητήσει για τη χρήση που είχε αναφέρει και ο Κικίλιας στην ενημέρωση δύο μέρες πριν.

Και έτσι, τέλος και με το Plan B.

Έχω διαπιστώσει ότι έχετε πανικοβληθεί αυτές τις μέρες με την πλατφόρμα που μπήκε σε εφαρμογή και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του πιστοποιητικού, και επειδή μεταξύ αυτών είναι και οι κωδικοί του taxis, κάποιοι, και όχι λίγοι, συνδέσατε το πιστοποιητικό με τους τραπεζικούς λογαρασμούς και ότι

«να, τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές χωρίς το πιστοποιητικό» κ.λπ.

Ψυχραιμία !!

ΔΕΝ είναι έτσι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ απλά ή έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας. Μίας πλατφόρμας που από τότε που σας ενημέρωσα για τη νίκη μας για το Plan B, σας είχα πει ότι αυτή δεν ήταν έτοιμη αλλά μου ήταν και αδιάφορο πότε θα την ετοίμαζαν. Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Το πιστοποιητικό παραμένει για ιδιωτική χρήση.

Τα δε δικαιολογητικά με τους κωδικούς taxis, δεν είναι τίποτα άλλο από τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία έκδοσης του πιστοποιητικού για όποιον το ζητήσει! Και σας συμβουλεύω όλους μη δίνουμε μόνοι μας βαρύτητα σε κάτι που έχουμε πετύχει να απαξιωθεί.

Ξέρετε πώς μπορεί να γίνει εκμετάλλευση του πιστοποιητικού αυτού; Από τους εργοδότες και λοιπούς διευθυντές, προϊσταμένους κ.λπ., οι οποίοι στο πλαίσιο της τρομοκρατίας που ασκούν (και είναι το Plan C, που είναι και το κεντρικό θέμα μου), και απαιτούν από τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν (αλλιώς … το ένα και το άλλο), θα ζητάνε, για να αποδείξει ο εργαζόμενος ότι πράγματι εμβολιάστηκε (αφού δεν θα εμβολιάζονται μπροστά τους), να ζητάνε την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού και να τους το επιδεικνύουν ή και να τους το παραδίδουν. Τι γίνεται με τα τεστ (άλλη ιστορία αυτή, που έχει πολλά κοινά με το εμβόλιο, αλλά για να μη τα μπερδεύουμε μεταξύ τους, θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα); Δεν ζητάνε το αποτέλεσμα; Έτσι μπορεί να ζητάνε το πιστοποιητικό.

Και μέχρι εκεί.

Και πάμε λοιπόν στο Plan C.

Η κυβέρνηση είπαμε ότι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ   Α Μ Ε Σ Α τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και όλο αυτό το γελοίο σόου με τους δημόσιους εμβολιασμούς (αν το καλοσκεφτείτε, όλα είναι γελοία στην ψευδοπανδημία, που όπως έχω πει, αν δεν ήταν τραγωδία με την καταστροφή της οικονομίας, την κατακρεούργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας και τις δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία, θα ήταν η κορυφαία φαρσοκωμωδία όλων των εποχών).

Γιατί αναγκάστηκε κοτζάμ πρωθυπουργός να «εμβολιαστεί» μπροστά στις κάμερες; Έχει κάνει το ίδιο π.χ. για τα τέλη κυκλοφορίας; Έστησαν ολόκληρο σόου για να μας πείσουν να πληρώσουμε τα τέλη;

Όχι βέβαια.

Αν δεν τα πληρώσουμε, θα τα πληρώσουμε διπλά και αν κυκολοφορήσουμε τα αυτοκίνητά μας με τα τέλη απλήρωτα, θα πάμε και αυτόφωρο. Απλά πράγματα. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο με το εμβόλιο, παρά έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου για να πεισθούμε να εμβολιαστούμε; Γιατί σκοτώνουν αριθμούς και ανθρώπους (που εν συνεχεία τους μετατρέπουν και αυτούς σε αριθμούς») για να μας πείσουν ότι υπάρχει «πανδημία» και επομένως πρέπει να εμβολιαστούμε για να προστατευτούμε από αυτήν;

Να πεισθούμε λοιπόν. Και ΟΧΙ να υποχρεωθούμε.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ.

Και αυτό είναι που θα εκμεταλλευτώ εγώ τώρα για να τελειώσω και το Plan C.

Το Plan D θα είναι να μας δέσουν και να μας τρυπήσουν με το ζόρι…

Δεν το νομίζω…

Ή να μας υποχρεώσουν επίσημα και ευθέως.

Ούτε αυτό το νομίζω.

Αλλά, όπως για όλα, εδώ είμαστε…

Πάμε λοιπόν.

Ποιο είναι το Plan C;

Το είπαμε. Η τρομοκρατία. Οι απειλές. Οι εκβιασμοί.

Επομένως, το ερώτημα είναι:

Πώς αντιδράμε και πώς αποκρούουμε τους εκβιασμούς αυτούς;

Πώς ακυρώνουμε KAI το Plan C;

Και είναι προφανές ότι είναι το πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο πλάνο, καθώς αυτό εφαρμόζεται όχι γενικά (όπως ήταν ο νόμος 4682/2020 και το μητρώο με το πιστοποιητικό, για τα οποία απαιτήσαμε την κατάργησή τους), αλλά σε κάθε εργασιακό χώρο χωριστά.

Η αντιμετώπιση όμως και της τρομοκρατίας αυτής σε κάθε εργασιακό χώρο χωριστά είναι και αυτή ΕΝΙΑΙΑ.

Έχετε καταλάβει όλοι ότι οι απειλές είναι μόνο σε προφορικό επίπεδο. Εγγράφως υπήρξε μόνο ο έμμεσος καταναγκασμός και η πίεση μέσω της δήλωσης ότι δεν επιθυμούμε να εμβολιαστούμε. Ακατανόητη δήλωση, αφού δεν έχει νόημα πρακτικά για μία υπηρεσία, οποιαδήποτε υπηρεσία, να ζητά τα ΟΧΙ, αλλά μόνο τα ΝΑΙ, αφού αυτά και μόνο χρειάζεται για να προγραμματίσει τους εμβολιασμούς. Και αυτή η πρακτική όμως αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, ώστε πάμε (επιτέλους, θα λέτε ήδη κάποιοι…) να δούμε ποιος είναι αυτός.

Είπαμε ότι οι απειλές είναι προφορικές.

Ότι θα εμβολιαστείς, διαφορετικά θα υποστείς συνέπειες οι οποίες φτάνουν μέχρι την απόλυση.

Προφορικά.

Οπότε τι πάρα πολύ απλό πάμε να κάνουμε;

Στέλνουμε ένα έγγραφο σε οποιαδήποτε μορφή (εγώ το κείμενό του θα ανεβάσω στο δεύτερο μέρος) σε αυτόν που μας απείλησε. Όποιος και αν είναι αυτός, σε όποια θέση και αν είναι, σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό.

Σε αυτό το έγγραφο κατ’ αρχάς καταγράφουμε την απειλή.

Η καταγραφή αυτή έχει ήδη τεράστια σημασία. Γιατί δεν θα μπορεί ξαφνικά μετά από ένα μήνα να σε απολύσει επειδή ξαφνικά έγινες «ανεπαρκής».

Τους λες πόσο τον εκτιμάς (έτσι, ειρωνία…), πόσο τον αγαπάς, σε όλους τους φίλους σου και στην οικογένειά σου γι αυτόν μιλάς, αλλά χθες σε στεναχώρησε…

Σου ζήτησε να εμβολιαστείς. Αλλά όχι έτσι απλά. Σου είπε ότι αν δεν εμβολιαστείς θα έχεις συνέπειες.

Και εκεί τον αρχίζεις.

Και του λες:

Ότι αυτό σημαίνει ότι με υποχρεώνεις. Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός.

Όμως καλέ μου εργοδότη, διευθυντή μου, προϊστάμενέ μου, καλέ μου υπεύθυνε προσωπικού, ο υπουργός μας, ο κ. Κικίλιας ντε, έχει διακηρύξει επίσημα και μας έχει βεβαιώσει ότι η υποχρεωτικότητα είναι αντισυνταγματική.

Και κοινοποιούμε το έγγραφο και στον Κικίλια καταγγέλλοντας και ζητώντας …προστασία.

Έτσι, να τους τρελάνουμε.

Εσύ πώς λοιπόν με υποχρεώνεις, κόντρα στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Υγείας;;;

Έπειτα:

Εγώ προστατεύομαι από το άρθρο 5 του Συντάγματος, τη Σύμβαση του Οβιέδο που έχει συνταγματική ισχύ και τόσους άλλους νόμους που κατοχυρώνουν το απόλυτο δικαίωμά μου να επιλέξω ΕΓΩ τι θα κάνω με το σώμα μου και κανένας δεν μπορεί να με υποχρεώσει σε ιατρικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή μου.

Και προσέξτε τώρα, γιατί πολλοί με ρωτήσατε πώς επικαλούμαι το άρθρο 5, τη Σύμβαση του Οβιέδο κ.λπ, αφού έχω πει να μην πάμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας επικαλούμενοι τις διατάξεις αυτές, γιατί το ΣτΕ θα απορρίψει τις προσφυγές επικαλούμενο το άρθρο 21 για την προστασία της δημόσιας υγείας;

Γιατί όσο δεν αποδομείται η απάτη, το ΣτΕ θα είναι το πλυντήριο των φασιστιών διατάξεων.

Μα ακριβώς ΑΥΤΟ που μου γράφετε!!

Να μην πάμε στο ΣτΕ, στο Συμβούλιο των Επικρατούντων, το οποίο με μαθηματική βεβαιότητα θα απορρίψει τις προσφυγές αυτές, όπως ΗΔΗ έχει κάνει στις δύο-τρεις περιπτώσεις όπου αφελείς, πνιγμένοι από τα μαλλιά πολίτες, ανεγκέφαλοι και πονηροί, δικηγόροι και πελαταγωγοί, ή «λαγοί» (όπως ο Βαρουφάκης με το Πολυτεχνείο), προσέφυγαν στο ΣτΕ.

Και μάλιστα είχα προβλέψει κατά γράμμα τι ακριβώς θα πει το ΣτΕ στις απορριπτικές αποφάσεις!! Πιο αληθινός δεν θα μπορούσα να βγω!

Έχω πει, και εξακολουθώ και λέω, ότι η κυβέρνηση θα κρυφτεί πίσω από το ΣτΕ, στο οποίο ΔΕΝ μπορεί να πάει η ίδια, για να έχει το άλλοθι της «νομιμότητας» των φασιστικών νόμων της.

Και η κυβέρνηση βεβαίως, μαζί με τα εξαγορασμένα από αυτήν Μ.Μ.Ε., πανηγύριζαν, όπως επίσης ακριβώς είχα προβλέψει, μετά την έκδοση των αποφάσεων αυτών.

Και για να τελειώνουμε και με την ανοησία που έχω διαβάσει, ότι το ΣτΕ είναι απλώς ένα γνωμοδοτικό όργανο. Κάθε άλλο παρά γνωμοδοτικό όργανο είναι !!

Επιτέλους, μην τα διαβάζετε αυτά και τα ακούε χωρίς να βάζετε το μυαλό σας να λειτουργεί!

Πώς ονομάζεται η αίτηση που απευθύνεται στο ΣτΕ;

Αίτηση ΑΚΥΡΩΣΗΣ !!!

Το Στε ΑΚΥΡΩΝΕΙ διοικητικές πράξεις, δεν λέει τη …γνώμη του γι αυτές στους …φίλους του δίπλα στο τζάκι!!

Ή της ακυρώνει ή τις νομιμοποιεί οριστικά, με τη βούλα του δια της απόρριψης της σχετικής αιτήσεως.

Πάμε πίσω λοιπόν στο Σύνταγμα και το ΣτΕ.

Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι ΔΕΝ ισχύει το άρθρο 5 !!

Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι δεν μας προστατεύει η Σύμβαση του Οβιέδο !!

Γι αυτό περιμένει από το ΣτΕ να το πει αντί γι αυτήν !!

Και δυστυχώς βρίσκει πάντα τους πρόθυμους να πάνε σ’ αυτό…

Γι αυτό, το ξαναλέω, ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ !!

Όπως όμως δεν τολμάει να μας υποχρεώσει ευθέως να εμβολιαστούμε, έτσι και δεν τολμάει ευθέως να μας πει ότι ρίχνει στα σκουπίδια το άρθρο 5 του Συντάγματος κ.λπ.

Ώστε πάμε εμείς στα έγγραφά μας αυτά να τους παγιδεύσουμε !!

Και ΕΔΩ να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ το άρθρο 5, τη Σύμβαση του Οβιέδο κ.λπ !!

Έτσι, στο έγγραφο αυτό θα τους λέμε πολύ απλά ότι μας προστατεύουν όλες αυτές οι διατάξεις και θα τους ρωτάμε…:

Έχετε να αντιλέξετε κάτι σε αυτό…;

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ !!

Πιστέψτε με !!

Και να τολμήσουν, ένας-δύο (όπως έγινε με τα σχολεία), εδώ είμαστε να τα δημοσιεύσουμε και να τα τινάξουμε στο αέρα:

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!

Και συνεχίζουμε:

Τους λέμε ότι ανησυχούμε. Διότι ακούμε και διαβάζουμε πολλά για ένα εμβόλιο το οποίο άλλωστε είναι ξεκάθαρα σε πειραματικό στάδιο και ούτως ή άλλως ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στη συμπεριφοράς μας:

Πάλι με μάσκες, μονές και διπλές, θα πηγαίνουμε στους εργασιακούς χώρους, πάλι αποστάσεις θα τηρούμε.

Και θα τους ρωτάμε:

Έχετε κανένα παράπονο από μένα τόσο καιρό; Δεν τηρώ ευλαβικά τα μέτρα;

Λοιπόν;

Και συνεχίζουμε:

Ανησυχούμε, λοιπόν. Γιατί μαθαίνουμε για τόσους θανάτους μετά το εμβόλιο. Και ΔΕΝ θα σας πούμε «από» το εμβόλιο, αφού δεν έχουν γίνει νεκροψίες (κακώς…) και δεν έχει αποδειχθεί ότι πέθαναν «από» το εμβόλιο ,

αλλά δεν έχει αποδειχθεί και ότι ΔΕΝ πέθαναν «από» το εμβόλιο.

Και εγώ με τόσους θανάτους που πάντως υπήρξαν ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ανησυχώ…

Και επειδή, εν αντιθέσει με τις μάσκες τις οποίες μου επιβάλλεις να φοράω επειδή σε υποχρεώνουν και σένα να με υποχρεώσεις, και ούτως ή άλλως και εγώ υποχρεωμένος είμαι, δεν μπορώ να σου ζητήσω να με βεβαιώσεις ότι δεν θα υποστώ βλάβη στην υγεία μου από τη χρήση της ,

στην περίπτωση όμως του εμβολιασμού ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να με υποχρεώσεις, αλλά αντιθέτως, όπως σου είπα, η κυβέρνηση δια του πλέον αρμόδιου υπουργού μας έχει βεβαιώσει όλους ότι το εμβπόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό διότι η υποχρεωτικότητα αυτή είναι αντισυνταγματική ,

ώστε ΕΣΥ είσαι και ΜΟΝΟ εσύ που πας να με υποχρεώσεις ,

απολύτως δικαιολογημένα σου ζητώ να με ΒΕΒΑΙΨΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι δεν θα έχει παρενέργειες το εμβόλιο που με υποχρεώνεις να κάνω, δεν θα υποστεί βλάβη η υγεία μου και δεν θα πεθάνω !!

Θα το κάνεις…;;;

Σιγά μην το κάνει…

Έχει αρχίσει ήδη να παγώνει…

Και τελειώνουμε :

Άλλωστε, ρε αδελφέ, δεν σου λέω ότι δεν θα το κάνω ποτέ.

Άσε να δούμε πώς θα πάει και εδώ είμαστε.

Δεν χανόμαστε…

Αυτά προς το παρόν και το πρώτο μέρος για την αρχή του τέλους της τρομοκρατίας.

Διαβάστε τα αυτά προσεκτικά και θα αναμένετε το κείμενο που θα ανεβάσω το βράδυ. Από εκεί και πέρα θα απαντήσω στις σοβαρές ερωτήσεις και τις απορίες στα σχόλιά σας στην ανάρτηση του δεύτερου μέρους ,

και εδώ είμαστε τις επόμενες μέρες να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τις αντιδράσεις και να παρέμβω σε όσες περιπτώσεις υπάρξουν «δυσκολίες»…

Τελειώνω το πρώτο μέρος όμως με μία βασική σημείωση:

Μην ακούσω ξανά «ναι, αλλά φοβάμαι κ. Αντωνιάδη να το κάνω εγγράφως, μην με απολύσει»

Πολύ ευγενικά σας το λέω από τώρα:

Εμβολιαστείτε τότε.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει…

ksipnistere 22/2/2021

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LOCK DOWN ΑΥΤΟ ,

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Νίκος Αντωνιάδης....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΙΚΟ LOCK DOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,
ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LOCK DOWN ΑΥΤΟ ,
ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ,
ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,
ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,
ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ,
ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ,
ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,
ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,
ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ,
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ,
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ !!!

Το είχα πει από την Παρασκευή.
Ότι θα πάρει φωτιά το πρωτόκολλο του θανάτου ,
και αυτό των ψεμάτων.

Και μαζί με αυτά ,
το δικό μου πρωτόκολλο.

Της σωτηρίας των ανθρώπων ,
και της δικαίωσης των ψυχών.

Και ήταν την Παρασκευή σαν να γυρίζαμε το χρόνο πίσω ,
πολλούς αιώνες πίσω ,
όταν αυτός στον οποίο εσύ ποτέ δεν πίστεψες ,
είπε σε αυτόν που πάντα πίστευες ,
και πιστά σε όλη σου τη ζωή ακολουθούσες ,
“ό,τι είναι να κάνεις, κάντο γρήγορα…”.

Τη συνέχεια τη γνωρίζεις…

ksipnistere 10/2/2021

 

 

 

 

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ,

ΚΑΤΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ COVID-19 !!

ΤΟ ΥΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ

Από Νίκο Αντωνιάδη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ,

ΚΑΤΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ COVID-19 !!

ΤΟ ΥΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ :

Ψ Ε Υ Δ Η Σ Β Ε Β Α Ι Ω Σ Η :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

Είναι η μοναδική εισήγηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Και που για να την πάρω έφτασα μέχρι την πόρτα του εισαγγελέα.

Και με εισαγγελική εντολή την πήρα, αφού επί ένα μήνα αρνούντο.

Και φυσικά όλοι διαπιστώσαμε αυτό που ήδη γνωρίζαμε :

Ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΛΜΗΡΙΩΣΗ ,

ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,

ΟΥΤΕ ΤΗΣ Μ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Αλλά όταν διαπίστωσα επιπλέον ότι ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ότι έλαβαν υπόψη τους την “ανακοίνωση” της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας ,

ως τη μόνη “επιστημονική τεκμηρίωση” ,

η οποία ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ είχε την παραμικρή τεκμηρίωση ,

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ,

το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,

αλλά το κυριότερο για μένα ,

από Π Ο Ι Ν Ι Κ Η Σ ΠΛΕΥΡΑΣ ,

ήταν μία ανακοίνωση η οποία ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ την ημέρα της εισήγησης ,

αλλά βγήκε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ,

τότε ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ :

 

Ώστε τώρα ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής ,

μηδέ του προέδρου της, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πρεζεράκου, εξαιρουμένου ,

αλλά και μηδέ του κ. Τσιόδρα εξαιρουμένου ,

ο οποίος έχει την τιμητική του σήμερα στις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχει διατάξει η Εισαγγελία Αθηνών ,

καλούνται ,

μετά από μένα ,

τον μηνυτή τους ,

να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις στον εισαγγελέα ,

για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα ,

όπως ακριβώς είναι χαρακτηρισμένη στη μήνυσή μου η πράξη τους ,

όπως ορθά κατά την Εισαγγελία ήταν χαρακτηρισμένες και οι πράξεις της διασποράς ψευδών ειδήσεων (191 Π.Κ.) και της παράβασης καθήκοντος (259 Π.Κ.) ,

στη μήνυσή μου κατά Τσιόδρα-Σύψα-Λινού ,

της άλλης προκαταρκτικής που διετάχθη και δημοσίευσα στην προηγούμενη ανάρτηση ,

για τα ψέματά τους και πάλι για τις μάσκες ,

 

αλλά αυτή τη φορά για όλους μας :

Να “εξηγήσουν” δηλαδή στον εισαγγελέα ,

πώς στην ευχή επικαλέστηκαν μία ανακοίνωση ,

η οποία κατά το χρόνο της εισήγησής τους ,

ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!

Μία εισήγηση ,

με την οποία εισηγήθηκαν ,

αυτό που τους είπε η κυβέρνηση να εισηγηθούν ,

να υποχρεώσουν δηλαδή τα παιδιά μας να βάλουν το φίμωτρο ,

το σύμβολο δηλαδή της υποταγής τους στη νέα παγκόσμια τάξη ,

την οποία πιστά υπηρετούν.

Για να αποδειχθεί μεταξύ των άλλων και η προχειρότητα με την οποία εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού οι υπεύθυνοι της ψευδοπανδημίας.

Εσείς ανακοινώστε σκληρότερα lock down ,

στη σχεδιασμένη προ πολλού αυτή εκβίαση σε βάρος του ελληνικού λαού ,

ενισχύοντας το εγκληματικό δίλημμα “κατεστραμμένοι ή εμβολιασμένοι” ,

και αφήστε εμένα να φροντίζω για τη λογοδοσία σας ενώπιόν του…

 

 

 

ΣΗΜΕΡΑ:

ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ!!!!

Η λέξη ΑΝΔΡΕΙΑ είναι μικρή!!

ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ,

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

LIVE VINTEO


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Φεβρουαρίου 02, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης : Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ , ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ,
Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ :
ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ,
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ,
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!
Ο ΑΔΙΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!
ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ, Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ,
Ο ΚΩΣΤΑΣ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ,
Α Ν Τ Ε Δ Ρ Α Σ Ε , Π Α Λ Ε Ψ Ε ΚΑΙ ΤΟ
Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Ε :
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Δ E N ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΒΙΝΤ :
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!
ΕΙΣΑΓΩΓΗ “ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ,
ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ,
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΟΒΙΝΤ ,
ΓΥΜΝΟΣ ,
ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ,
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΘΑΝΑΤΟΣ “ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ” ,
ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ
Σ Η Μ Α Ι Α ΜΟΥ ,
ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,
ΟΤΙ Ο Λ Α ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ,
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ Α Λ Η Θ Ε Ι Α !!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ,
ΟΥΤΕ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ,
ΟΥΤΕ ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ ,
ΩΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL ,
ENA ΕΞΩΔΙΚΟ ,
ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,
Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ,
ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ,
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ,
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ,
ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ,
ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,
ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ,
ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ !!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ,
ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ,
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ !!
Ξεκίνησα με το δολοφονικό κοκτέιλ των τεσσάρων αντιβιώσεων της Αλεξανδρούπολης τον Ιούνιο ,
όταν για πρώτη φορά ανακάλυψα τις δυνάμεις μου ,
και εξόρκισα για πρώτη φορά τον κόβιντ ,
και η μουσουλμάνα Ζεινέ από θετική έγινε αρνητική ,
από τη μία στιγμή στην άλλη.
Kαι όταν εμφανίστηκα εγώ ,
εξαφανίστηκε ο κόβιντ ,
εμφανίστηκε η επί 23 ημέρες εξαφανισμένη και “τελειωμένη” γυναίκα ,
και πήγε σπίτι της την ίδια στιγμή.
Συνέχισα σώζοντας πολλούς άλλους “μελλοθάνατους” ,
εξορκίζοντας τον κόβιντ στα δημόσια νοσοκομεία.
Και θα τελειώσω με το γκρέμισμα της απάτης,
στην τελική αντεπίθεση που άρχισε ήδη με την επάνοδό μου στη σελίδα αυτή που έγινε ο τρόμος του συστήματος ,
και θα γίνει ο δήμιος των δολοφόνων του ελληνικού έθνους.
Υ.Γ. Όταν άνοιξα τον εισαγγελικό φάκελο “κρούσματα, νοσηλείες & θάνατοι λόγω ‘Covid-19’ στα δημόσια νοσοκομεία” ,
άρχισα με το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης :
Εισαγωγές δήθεν λόγω κόβιντ με ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά.
Και είχα πει:
Από τις ψευδείς βεβαιώσεις θα φτάσουμε στις δολοφονίες.
Και έτσι γίνεται.
Και έτσι θα γίνει.
Γιατί είμαστε στην αρχή.
Στην αρχή του τέλους…

Triklopodia 24/01/2021

Δείτε σαν σήμερα          
τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 27 Φεβρουαρίου, στον  21ο αιώνα
«Όχι» της Μέρκελ             στο πιστοποιητικό εμβολιασμού
«Αδειάζουν» τον Κ.Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ΕΕ-ΠΟΥ:             «Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα» – Γιατί κόπτεται;
Δ. Ποντίκας Όσοι κάνετε το εμβόλιο είστε πειραματόζωα, με κωδικό!
Αυτό που ετοιμάζουν στην Σάμο δεν είναι δομή...             Είναι ολόκληρη Μουσουλμανική πόλη...!!! ΦΩΤΟ
image Δείτε σαν σήμερα
image «Όχι» της Μέρκελ
image «Αδειάζουν» τον Κ.Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ΕΕ-ΠΟΥ:
image Δ. Ποντίκας
image Αυτό που ετοιμάζουν στην Σάμο δεν είναι δομή...

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 2ος

Αθλητισμός 2ος

            Super League: Δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Read More...

Αθλητισμός 1ος

Αθλητισμός 1ος

            «Τρίποντο» ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Απόλλωνα

Read More...

Αθλητισμός 12ος

Αθλητισμός 12ος

Στην παράταση η ΤΣΣΚΑ, 91-87 την Αρμάνι

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              Ειδική έκδοση για πίστα της Ferrari 812

Read More...

Hyperion XP-1

Hyperion XP-1

              Στους δρόμους του Los Angeles το Hyperion XP-1

Read More...

Hypercar

Hypercar

              Τετραθέσιο Hypercar 1.000 ίππων

Read More...

Πολιτική

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2ος

            Και η Ραχήλ Μάκρη εντάχθηκε με τον Γ.Τράγκα - «Κύμα» πρώην στελεχών των ΑΝΕΛ στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων

Read More...

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

              «Βράζει» η «σαμαρική» πτέρυγα της ΝΔ με την υπόθεση παιδεραστίας Δ.Λιγνάδη: «Δείχνει»... εκλογές στον Κ.Μητσοτάκη

Read More...

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης
 

Προς παραίτηση Κ.Μητσοτάκη για το σκάνδαλο παιδοφιλίας Δ.Λιγνάδη; - Η υπόθεση συνδέεται και με «εξαφανίσεις»...

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/nitse 26122020.jpg

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2ος

      Με νόμο προσπαθούν να στείλουν τις αρχαιότητες στο εξωτερικό !

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1ος

              Το Ισραήλ ανοίγει το παλάτι - πίστα χορού του Ηρώδη για το κοινό

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 12ος

            Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Vardarska

Vardarska

Τα Σκόπια καταπατούν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών - Ούτε λέξη από την Αθήνα

Read More...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ''Σκύλιασαν'' οι Γερμανοί: ''Η Ελλάδα δημιουργεί άξονα κατά της Τουρκίας-Η Αθήνα δεν επιθυμεί την ειρήνη στη Μεσόγειο!''

Read More...

Πούτιν

		Πούτιν

              Πούτιν-Ζιρινόφσκι ''κατακεραυνώνουν'' την Τουρκία:...

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 2ος

		EΛΛΑΔΑ 2ος

            Η Συνθήκη που ανάγκασε τους μπαρουτοκαπνισμένους αντάρτες του ΕΛΑΣ να καταθέσουν τα όπλα

Read More...

EΛΛΑΔΑ 1ος

		EΛΛΑΔΑ 1ος

            Η Συνθήκη της Λωζάννης και η αποστρατικοποίηση των νήσων

Read More...

EΛΛΑΔΑ 12ος

		EΛΛΑΔΑ 12ος

              Η Ελλάδα μεγαλώνει από το Ιόνιο Πέλαγος - Με ''σφραγίδα'' του ΣτΕ στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1ος

              Εντολή-σοκ ΕΕ σε κυβέρνηση για χρέη Ελλήνων από lockdown: «Καμία ελάφρυνση – Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 12ος

            Νέα λίστα Πέτσα: Η κυβέρνηση δίνει 18,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ για να «πείσουν» τους πολίτες να εμβολιαστούν!

Read More...

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2ος

            Έρευνα: Κυνηγοί «χτυπούν» ακόμα και προστατευόμενα είδη στο Δέλτα του Έβρου

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1ος

              Γαλλία: Το 2020 ήταν η θερμότερη χρονιά από το 1900

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 12ος

            Ο ποταμός που έδωσε το όνομά του σε έναν από τους διασημότερους ελληνικούς χορούς

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/gefyra 26122020.jpg

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 2ος

            Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως φωτογραφίζουν τους ορειβάτες; (pics)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 1ος

            Η νέα διώροφη γέφυρα από γυαλί στην Κίνα προκαλεί τρόμο (βίντεο)

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 12ος

              Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν μέχρι το πάτωμα;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

                59η, 58η, 57η, 56η, 55η, 54η, 53η, 52η, 51η, 50η, 49η, 48η, 47η, 46η, Πρόσκληση

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

		Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

           
45η, 44η, 43η, 42η, 41η, 40η, 39η, 38η, 37η, 36η, 35η, 34η, 33η, 32η, 31η, 30η, 29η, 28η, 27η, 26η, 25η, 24η, 23η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

αιμοδοσια

αιμοδοσια

              «Γέφυρα Ζωής» 11η Αιμοδοσία του 2018

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/02/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ   26/02/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ   30/01/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/11/2020

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

COVID-19

		COVID-19

        Εγινε απομόνωση και ταυτοποίηση του Covid 19? David Icke: Δεν υπάρχει ο Covid 19.(VIDEO)

Read More...

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Απόγνωση κτηνοτρόφου στο Καρά Τεπέ: «Κλέβουν και σφάζουν τα ζώα μας»

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

            Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            "Βυθίστε τα τουρκικά πλοία!" - Πολεμική πρόκληση η Navtex

Read More...

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Γ. Τράγκας:

Γ. Τράγκας:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «λεηλατεί» τις ζωές των ανθρώπων. «Ευνουχίζει» την ανθρώπινη κανονικότητα. Καλλιεργεί και αναπτύσσει «φάρμες...

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ

Read More...

19 Μαΐ:

19 Μαΐ:

              Γενοκτονία Ποντίων:

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided