Σάββατο, Φεβρουάριος 27, 2021

Ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το 2013;

Ήρθε η ώρα να δούμε τι φέρνει ο καινούριος χρόνος, τον οποίο περιμένουμε με τις καλύτερες διαθέσεις στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Περισσότερα...

Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια ταιριάζουν ιδανικά;

 

 

 

 

 

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Ποια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ποια τα ιδανικά ταιριάσματα; Πως αλλάζουν οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν τον μεγάλο έρωτα; Πως ανατρέπονται όλα μόλις κάποιος ερωτευτεί; Αμέσως ξεχνιούνται όλες οι θεωρίες περί ελευθερίας και οι αμετανόητοι εργένηδες κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ενώ για τους άντρες ο έρωτας έχει κυρίαρχο ενδιαφέρον, ο γυναικείος ερωτισμός είναι ένας γρίφος που προσπαθούν να ανακαλύψουν.

Περισσότερα...

Πως να προσελκύσετε ερώτικα ένα ζώδιο!

 

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο αυτό δεν πάυει να αφορά την παραλία αλλα μπορούμε να κάνουμε αβίαστα συνειρμούς με ένα club...

Περισσότερα...

Ινδιάνικο ωροσκόπιο. Τοτέμ και με ποια ζώδια ταιριάζεις.

 

Το Ινδιάνικο ωροσκόπιο, βασισμένο στη στενή σχέση των Ινδιάνων με τη Φύση, έχει ζώδια με ονόματα ζώων.Στην ινδιάνικη παράδοση το κάθε ζώο, από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο, εκπροσωπούσε και ένα πνεύμα. Τα αποκαλούσαν «τοτέμ» και γίνονταν οι προσωπικοί πνευματικοί οδηγοί των ανθρώπων για όλη τους τη ζωή. Αλλά και η γέννηση του κάθε ανθρώπου σηματοδοτούνταν από ένα ζώο-τοτέμ, που καθόριζε τον χαρακτήρα και την εξελικτική πορεία του. Σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή αυτής της κοσμοθεωρίας, δώδεκα από τα ισχυρότερα τοτέμ αντιστοιχούν στις ημερομηνίες της γέννησης στη διάρκεια της χρονιάς. Δες ποιο είναι το δικό σου και πώς επηρεάζει την προσωπικότητά σου.

 

Περισσότερα...

Μάθε τι σεξ κάνει το κάθε ζώδιο

Αν είσαι ταύρος, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Αν πάλι βγαίνεις με Τοξότη,ο έρωτας περνάει κι από πολλές άλλες! Το θέμα είναι τι σεξ κάνεις και τι σεξ κάνει κι εκείνος. Το ζώδιό σας είναι διαφωτιστικό για τη γλώσσα επικοινωνίας που θα έχετε στο κρεβάτι.


 

 

Περισσότερα...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided