Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

 

 

 

 

 

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Όχι άλλη τρομοκρατία!

Όχι άλλες απειλές!

Όχι άλλον διχασμό!

Πριν από λίγο, ο καθηγητής Μ. Δερμιτζάκης από το φρούριό του στην Ελβετία, μας ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα.

Πρέπει, λέει,

να εμβολιαστούν και τα παιδιά,

αλλιώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα!

Λοιπόν, ακούστε για πολλοστή φορά. Όλοι εσείς οι «φωστήρες», εγχώριοι και εισαγόμενοι, ίσως δεν έχετε παιδιά αλλά κι αν έχετε δεν τα προωθείτε για εθελοντές στα πειράματα των εμβολιασμών. Καταλαβαίνω ότι το σχέδιό σας από την αρχή ήταν το

μάντρωμα και το

μπόλιασμα των παιδιών,

γι’ αυτό το πήγατε σιγά σιγά, μη τρομάξουμε με τη πρώτη! Τα παιδιά, άλλωστε, είναι το μέλλον του πλανήτη. Το σχέδιο όμως δεν σας βγήκε. Σας πήραμε χαμπάρι και καταλάβατε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Ούτε τους μισούς δεν πρόκειται να εμβολιάσετε. Ήσασταν από την αρχή σε διατεταγμένη υπηρεσία, (υπό την ηγεσία του ψάλτη), μαζί με τους δημοσιογράφους (όχι όλους), για να εκπληρωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης. Όσο για τα ΜΜΕ, είδαμε το χρήμα που πήραν για να μας κελαηδάνε κάθε μέρα τον ίδιο σκοπό.

Για να μας λένε «ψεκασμένους»,

«τρελούς»,

«ανεύθυνους» και ότι άλλο τους κατεβαίνει και τους βολεύει.

Εσείς? Πήρατε καθόλου χρήματα? Αν όχι στον τραπεζικό σας λογαριασμό, στα πανεπιστήμιά σας, στα εργαστήριά σας, για τις έρευνές σας, μπήκαν χρήματα από κυβερνήσεις, ΜΚΟ και φαρμακευτικές εταιρείες? Αυτά θα τα μάθουμε κάποια στιγμή? Όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το ταμείο του Κ. Μητσοτάκη (δηλαδή από τις τσέπες μας), ξεπούλησαν την εγκυρότητά τους, την αξιοπιστία τους (αν είχαν) και επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά ότι ΟΛΑ σε αυτή τη ζωή έχουν μία τιμή, που μετριέται δε ευρώ, δολάρια, ρούβλια ή ..κομμάτια ψωμί!

Εσείς που θεωρείτε τους εαυτούς σας «Φωστήρες», πράξατε τα πάντα σωστά? Δεν πουλήσατε τίποτα? Δεν μπήκατε σε διατεταγμένη υπηρεσία? Αν όχι, τότε γιατί το ακαταδίωκτο? Τι ανάγκη το έχετε? Πως δέχεστε έναν τέτοιο εξευτελισμό? Αν πράξατε σωστά, με συνείδηση και εφαρμόσατε την Επιστήμη σας στον κοινό αγώνα, τι έχετε να φοβάστε?

Μια κι εσείς δεν απαντάτε ποτέ στον απλό πολίτη,

φρόντισε ο καθηγητής κ. Ιωαννίδης, που τόσο μισείται,

χλευάζεται και λοιδορείται από τους φίλους σας στα ΜΜΕ, να μας ενημερώσει καταλλήλως και σε συνέντευξη που έδωσε στο λογοτεχνικό περιοδικό «Νέο Πλανόδιον» μίλησε για τις εγκληματικές ευθύνες όσων πήραν αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και την τακτική διάφορων συναδέλφων του να μετατρέπονται σε τηλε-ειδικούς.

Αποκαλύπτοντας επιπλέον πως οι 10 «ειδικοί» που μονοπωλούν τις τηλεοράσεις έχουν ελάχιστη επιστημονική δράση.

Λέει ο κ. Ιωαννίδης, καθηγητής του Stanford University:

«Δυστυχώς, όμως, σε πολλά μέσα ενημέρωσης και σε πολλούς ισχυρούς πολιτικούς κύκλους και θεσμούς, επικρατεί μια παραληρηματική ανάγνωση και παραμόρφωση της επιστήμης. Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000 με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!».

Όπως προκύπτει από την έρευνα που έκαναν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, 64 επιστήμονες στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία για την πανδημία από αυτούς τους δέκα τηλεειδικούς.

Σύμφωνα με τον δρα Ιωαννίδη, οι περισσότεροι σοβαροί επιστήμονες αυτολογοκρίνονται, γιατί, αν πάνε να μιλήσουν, ξέρουν ότι θα συσσωρεύσουν χλεύη από κύκλους που μπορεί να αγνοούν τη σοβαρή επιστήμη, αριστεύουν όμως στο… μερεμέτι της δαιμονοποίησης.

«Μέσα από τις μιντιακές ραδιουργίες, που μπορεί να συντονίσει ακόμα και ένας μετριότατος υπεύθυνος Τύπου, ενός οποιουδήποτε μετριότατου πολιτικού, έχει μεγαλύτερη δύναμη επικοινωνιακού πυρός απ’ ό,τι δέκα νομπελίστες μαζί. Ολα είναι “φαίνεσθαι”. Οπότε, πετάει ο γάιδαρος ο επιστήμονας; Πετάει. Η ψυχολογική φθορά για όσους προσπαθούν να αντισταθούν είναι λυπηρή. Κανένας επιστήμονας δεν έχει προετοιμαστεί για μια τέτοια κατάσταση» διαπιστώνει.

Λοιπόν κύριοι «φωστήρες», δεν είναι μόνο η ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Ιωαννίδη, είναι και τα αποτελέσματα των ενεργειών σας, οι αντιφάσεις σας, η διάλυση της κοινωνίας μας, η δίνη στην οποία μας ρίξατε σε συνεργασία με τ’ αφεντικά σας, η ασχετοσύνη σας, ο ναρκισσισμός σας και άλλα πολλά, που μας κάνουν να καταλάβουμε σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη η ασυλία που σας πρόσφερε το αφεντικό σας για τις υπηρεσίες σας.

Το πρόβλημα είναι ότι αν τολμήσετε να πειράξετε τα παιδιά μας,

καμία ασυλία δεν μπορεί να σας σώσει.

Θα τρέχετε και δεν θα βρίσκετε που να κρυφτείτε.

Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από καμία ασυλία. Έχουμε τα παιδιά μας και θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Βασίλης Πολυζώης Triklopodia29/4/2021

 

 

 

 

Μητροπολίτης Κέρκυρας: Ανάσταση στις 12.00 ..Οχι στις 21.00 που θέλουν οι Αντίχριστοι.

Δεν είναι σωστή η κατάλυση του Μ.Σαββατου.Μονο μετα τα μεσάνυχτα!!!

250 total views , 250 views today

Η Ανάσταση γίνεται στις 12.00.Αυτό  ειναι το νόημα της δήλωσης απο τον αμβωνα του Ιερού Ναου του Αγίου Σπυρίδωνος χθες των Βαϊων ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Παξών  και Διαποντίων Νήσων.Δεν σωστό απο δογματικής άποψης να ανασταίνουμε τον Χριστο την ημέρα της Ταφής του. Παρακαλώ τους πιστούς να μην καταλύσουμε το μέγα Σάββατο παρά μόνο μετά το μεσονυχτικόν.

το μήνυμα αυτο κατεγράφη στο Video που ακολουθεί .Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας διαφώνησε με τις οδηγίες της ΚΥΑ περί της λειτουργίας της Αναστάσεως του Μέγα Σαββάτου στις 21:00 το βράδυ.Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την επίσημη σελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:Ευτυχώς που εμείς στα Επτάνησα εορτάζουμε για τριήμερο την ταφή και την ανάσταση του κυρίου και η θεια λειτουργιά θα γίνει τις πρωινές ώρες όπως παλιότερα, το γλυκοχαραμα της Κυριακης, θα τελεστεί το μεσονυκτικον και ο ορθος της αναστάσεως.

Τούτα τα πράγματα που γίνονται την ημέρα του μεγάλου Σαββάτου, που είναι η μέρα της ταφής να ανασταίνουμε τον Κύριο δεν είναι σωστό ούτε από άποψης δογματικής είναι ορθό και αυτός που καταλύει το μέγα Σάββατο έχει μεγαλο επιτίμιον από τους ιερούς κανόνες της εκκλησίας.

Παρακαλώ τους πιστούς να μην καταλύσουμε το μέγα Σάββατο παρά μόνο μετά το μεσονυχτικόν και μετά την θεια κοινωνία της αναστάσιμου θειας λειτουργιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί Ιερεις στη Κέρκυρα και σε ολη την Ελλάδα θα τελέσουν την Ανάσταση στις 12.00 και οχι στις 21.00

Ζωντανή Μετάδοση | Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας

https://www.youtube.com/watch?v=ACUBArHnTTo&feature=emb_logo

Amazonios 26/4/2021

 

 


Η Dominion ζητά 1,6 δισ. δολ. από το Fox News για τη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ

- Τι σχέση έχει με Κίνα και... Ελλάδα;

H εταιρεία που παρέχει τα μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων, Dominion Voting Systems, υπέβαλε αγωγή ύψους 1,6 δισ. εναντίον του Fox News, υποστηρίζοντας ότι το κανάλι εξέθρεψε τις «θεωρίες συνωμοσίας» για την εμπλοκή της στην παρεμπόδιση επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη μήνυση, που κατατέθηκε στο δικαστήριο του Ντέλαγουερ, η εταρεία δηλώνει, ότι το κανάλι κατασκεύασε «συντριπτικά ψέματα» για την Dominion, προκειμένου να διασφαλίσει υψηλή τηλεθέαση για το δεξιό μέσο ενημέρωσης.

Πρόκειται για την τελευταία αγωγή που κατέθεσε η Dominion, η οποία έχει ήδη μηνύσει τον δικηγόρο του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, την πρώην δικηγόρο της προεκλογικής εκστρατείας,  Σίντνεϊ Πάουελ και τον διευθύνοντα σύμβουλο της MyPillow, Μάικ Λίντελ, οι οποίοι εμφανίστηκαν δημοσίως στην τηλεόραση, κάνοντας λόγο για υποκλοπή εκατομμυρίων ψήφων κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών.

Με την αγωγή η εταιρεία διεκδικεί διαφυγόντα κέρδη ύψους 600 εκατ. δολαρίων και απώλειες επιχειρηματικής  αξίας τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων, με το Fox News να τηρεί – προς το παρόν – «σιγή ιχθύος» όσον αφορά τη μηνυτήρια αναφορά.

«Η εκστρατεία παραπληροφόρησης που διεξήχθη εναντίον της εταιρείας μας, μάς προκάλεσε σοβαρές ζημιές και υπονόμευσε την εμπιστοσύνη στους αμερικανικούς δημοκρατικούς θεσμούς», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο CEO της Dominion, Τζον Πούλος, «αυτά τα ψέματα έχουν επίσης απειλήσει την προσωπική ασφάλεια των υπαλλήλων και των πελατών μας.»

Εκτός από την Dominion και άλλη μία εταιρεία καταμέτρησης ψήφων, η Smartmatic, μήνυσε το Fox News και άλλα μέσα ενημέρωσης φιλικά προσκήμενα στους Συντηρητικούς.

Σε αυτή την περίπτωση, το αμερικανικό δίκτυο, έχει εκκινήσει νομικές διαδικασίες προκειμένου να απορριφθεί η μηνυτήρια αναφορά, δηλώνοντας ότι τα ρεπορτάζ του καναλιού προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος που κατοχυρώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Έχει άραγε σχέση η Dominion με την Ελλάδα;

Η Dominion Voting Systems  έλαβε 400.000.000 δολ. από μια ελβετική τράπεζα με στενούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Η έρευνα επικεντρώνεται στη Staple Street Capital, η οποία απέκτησε το Dominion Voting Systems το 2018.

Η Dominion Voting Systems λειτούργησε τα μηχανήματα ψηφοφορίας σε 28 πολιτείες και κατηγορείται από τον Πρόεδρο Τραμπ και τους υποστηρικτές του ότι συμμετείχαν στη διαγραφή εκατομμυρίων ψήφων στον Τραμπ εκτός από την αλλαγή ψήφων για τον Μπάιντεν το βράδυ των εκλογών.

«Στις 8 Οκτωβρίου 2020, η Staple Street Capital υπέβαλε προσφορές SEC Form D (SEC Form D offerings) και ένα ποσόν πωλήσεων $400.000.000 στον Παραλήπτη Αποζημιώσεων Πωλήσεων ( Sales Compensation Recipient ) που προσδιορίστηκε ως UBS Securities», αναφέρει η έρευνα, η οποία σημειώνει επίσης ότι μια άλλη πληρωμή $200.000.000 είχε ληφθή τον Δεκέμβριο του 2014.

«Η UBS Securities είναι μια ελβετική επενδυτική τράπεζα που κατέχει το 24,99% της UBS Securities Co LTD, μιας κινεζικής τράπεζας επενδύσεων. Το υπόλοιπο 75% της UBS Securities CO LTD ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση », αναφέρει η έκθεση.

Οι συνολικοί ιδιοκτήτες της UBS Securities Co LTD είναι:

– Πεκίνο Guoxiang (33%) (– Beijing Guoxiang (33%))

– UBS (24,99%)

– Γκουανγκντόνγκ Comm. Ομάδα [zh] (14,01%) (Guangdong Comm. Group [zh] (14.01%))

– Κίνα Guodian (14%) ( China Guodian (14%))

– Όμιλος COFCO (14%) (COFCO Group (14%))

Εκτός από την UBS, οι άλλοι τέσσερις ιδιοκτήτες των UBS Securities είναι όλοι οι κομμουνιστικές κινεζικές ομάδες-βιτρίνες.

Το Πεκίνο Guoxiang είναι ένα κρατικό περιουσιακό στοιχείο.

Η επαρχιακή κυβέρνηση του Γκουανγκντόνγκ Κατέχει το 100% των μετοχών του ομίλου Γκουανγκντόνγκ Comm.

Το China Guodian είναι κρατική επιχείρηση που διαχειρίζεται το SASAC για το κρατικό συμβούλιο/

Ο όμιλος COFCO είναι μια κρατική επιχείρηση υπό την άμεση εποπτεία του SASAC.

Η SASAC, η κρατική επιτροπή εποπτείας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου (SASAC, The State-owned Assets Supervision and Administration Commission of the State Council ) είναι μια ειδική επιτροπή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, απευθείας στο πλαίσιο του κρατικού συμβουλίου.

Η αποκάλυψη ότι η Dominion Voting Systems έχει οικονομικούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση μέσω της UBS Securities θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών του Τραμπ ότι ξένοι παράγοντες που εργάζονται για λογαριασμό της Κομμουνιστικής Κίνας μπορεί να έχουν προσπαθήσει να αναμιχθούν στις προεδρικές εκλογές για να βοηθήσουν τον Τζο Μπάιντεν.

Άλλες συνδέσεις μεταξύ της Dominion Voting Systems και της κινεζικής κυβέρνησης έχουν επίσης εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Core Infrastructure Manager (Διευθυντή) της εταιρείας Πληροφορικής, Andy Huang, ο οποίος εργάστηκε προηγουμένως για την China Telecom, η οποία «διευθύνεται εξ ολοκλήρου από την κινεζική κυβέρνηση», ανέφερε ο «Εθνικός Σφυγμός» (the National Pulse.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Dominion έχει απλώσει και στην Ελλάδα τις δραστηριότητές της και θα συμμετάσχει ενεργά στις επόμενες εκλογές...

Εταιρεία Dominion.

Νοθεία στις Αμερικανικές Προεδρ. Εκλογές (2020)

_ greek subs

ttps://www.youtube.com/watch?v=3HmJYx8UyCs

ksipnistere 27/3/2021

 

 

 

 

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ:

25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


GEWKWN:

- Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ

- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

- ΜΑΡΤΗΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

-25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

- Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

-Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παιδιά μου, πολλοί άνθρωποι από εδώ και πέρα θα παίρνουν με την χάρη Του Θεού αυτά τα λίγα η πολλά μηνύματα ( πνευματικά μηνύματα αλλά και για γεγονότα )  αυτούς όμως θα τους συκοφαντήσουν με τον χειρότερο τρόπο, και θα διωχθούν μερικοί που θα μιλήσουν σήμερα για τα επερχόμενα γεγονότα.

Το έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, για τον Θεό είναι ΕΝΑ, λοιπόν Ελλάδα και Κύπρος θα γεμίσουν από δυστυχισμένους ανθρώπους που θα έρθουν να σωθούν από τον πόλεμο ( τον χρόνο του πολέμου τον γνωρίζει Ο Θεός ) θα υποφέρουν πολύ από τις κακουχίες αλλά και από την πείνα, θα είναι δυστυχισμένοι και από πίστη ( θα κατηγορούν τον Θεό για τα δεινά τους ) όμως κάποιοι από αυτούς θα γίνουν ορθόδοξοι……. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .

Με ρωτούν πως θα γίνουν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης όταν ζουν εκεί 17 εκατομμύρια τούρκοι, παιδιά μου, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, και οι Έλληνες είναι αυτοί που θα τρέξουν σε όλο τον κόσμο εν ονόματι Κυρίου να διδάξουν το Ευαγγέλιο του Θεού σε κάθε γωνιά της Γης, θα ευλογούν και θα βαφτίζουν σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη Γη.

Δεν πιστεύετε τώρα, αλλά θα τα δείτε με τα μάτια σας όλα αυτά που σας είπα, θα δείτε να μαζεύονται πολλοί άνθρωποι λόγο πολέμου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ που πιάνει από την περιοχή του πόντου έως την Ελλάδα, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ότι είναι μόνο η Ελλάδα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ….

Αυτή η Ελληνική Γη θα γεμίσει από ανθρώπους τρομαγμένους για να σωθούν από τους πολέμους, θα έρθουν στην Ελληνική Γη για να σωθούν από την φωτιά που θα ανάψει, θα έρθουν για μια ‘’μέρα’’ και μετά να γυρίσουν στα σπίτια τους ( αυτό νομίζουν )  αυτό είναι λάθος διότι θα αρχίσει η πείνα και τότε η Ελληνική Γη θα καρποφορήσει, θα δώσει όλα τα αγαθά της ακόμη και οι πέτρες θα γίνονται ψωμί για να τρώνε οι άνθρωποι, αυτά θα γίνουν διότι θα επέμβει Ο ΚΥΡΙΟΣ, και όλος αυτός ο κόσμος θα γονατίσει μπροστά στο μεγαλείο της Ελλάδος, και των Ελλήνων, αλλά πάνω από όλα θα δουν το Μεγαλείο του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων……

Και θα χορτάσουν, και θα πιστέψουν, και όταν θα επιστρέψουν στις χώρες τους όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αυτοί θα είναι στο μέλλον οι λαοί που δεν θα πειράξουν πλέον την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αυτοί που κυβερνούν τώρα θα πέσουν και θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση προσωρινή που ίσως την ονομάσουν ‘’οικουμενική’’ η ‘’ εθνικής σωτηρίας’’ και θα είναι μια κυβέρνηση από διάφορα κόμματα, θα αρχίσουν επίσης να δημιουργούνται πολλά μικρά κόμματα τα περισσότερα από αυτά για το καλό της Ελλάδας, αλλά δεν θα προλάβουν να μπουν ποτέ σε μια βουλή διότι μετά από την κυβέρνηση που σας είπα την ‘’οικουμενική’’ κλπ  που έρχεται πολύ σύντομα , σας είπα και για τον Μαρτη….

ΜΑΡΤΗΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ…….

Ο Μάρτης θα είναι ο μήνας των μεγάλων ανατροπών και αλλαγών και η 25η Μαρτίου θα είναι μέρα ανατροπής προς το καλό.

Θα ανέβουμε έναν Γολγοθά-μεγάλη εβδομάδα και θα γίνει η Ανάσταση Του Κυρίου μαζί με την Ανάσταση των Ελλήνων

Το κτύπημα από την Τουρκία θα γίνει, αλλά το πότε μόνο Ο Θεός το γνωρίζει, αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι θα γίνουν, ότι έχει προφητευτεί και ότι έχει δοθεί από τους Αγίους και ότι δίνει Ο Κύριος σήμερα μέσω διαφόρων Γερόντων και ανθρώπων

Να προσέξετε όμως παιδιά μου να μην πλανηθείτε από διάφορα που λένε κάποιοι , όπως ότι έχει παρουσιαστεί σε διάφορες περιοχές ο Βασιλιάς Ιωάννης, η ότι είδαν τον Χριστό στον ουρανό κλπ.  Παιδιά μου η εποχή αυτή που περνάτε θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και θα βρουν ευκαιρία πολλοί άνθρωποι του σατανά να πλανήσουν τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο.

Εσείς αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι…. ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ το τι γράφει και λέει, και ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ, σε αυτά θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, και την γνώση, και όχι από την τηλεόραση, εφημερίδες και άλλα….. τα πάντα τα λέει η Καινή Διαθήκη και η αποκάλυψη.

Όλα αυτά θα τα δείτε παιδιά μου, όλα αυτά θα οδηγήσουν τους Έλληνες και όχι μόνο αυτούς  στην ελευθερία της Ελλάδος και στην παγκόσμια ελευθερία, θα ελευθερωθεί όλος ο πλανήτης από την δικτατορία του σατανά που σήμερα κυριαρχεί παντού, είναι οι ‘’τελευταίες’’ ημέρες που ξεγελά τους ανθρώπους

Θυμηθείτε και αυτά που είπαμε για την Αμερική από τις 24 /12/20, έγιναν γίνονται και θα γίνουν όλα, θα δούμε και άλλες ανατροπές και αλλαγές στην πορεία.

Θα δείτε παιδιά μου μετακινήσεις λαών από την μια χώρα στην άλλη, θα τα δείτε και στην Ελλάδα ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! θα έρθουν με κακό σκοπό οι περισσότεροι από αυτούς, θα φύγουν όμως όπως ήρθαν και θα μείνουν αυτοί που αξίζουν να γνωρίσουν τον αληθινό Θεό Τον Χριστό.

Θα γίνουν όλα αυτά που μας είπαν ο Άγιος Κοσμάς, ο Άγιος Παισιος, ο Άγιος Πορφύριος, ο Βατοπεδινος και άλλοι, δεν πρόκειται Ο Θεός μας, να βγάλει ανθρώπους δικούς Του, ψεύτες.

Υπάρχει μόνο ένα μικρό παραθυράκι και αυτό είναι η μετάνοια των ανθρώπων, αν γίνει αυτό τότε Ο Θεός θα μας προστατέψει και θα μας βοηθήσει

Μην αμφισβητείτε κάποιους που λένε την αλήθεια ούτε και να τους συκοφαντείτε….. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…..

Αυτό που γίνεται είναι η μεταφορά του Λόγου Του Θεού και αυτά που σκέπτεται Ο Θεός για την ανθρωπότητα μέσω διαφόρων Γερόντων και ανθρώπων….

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….. Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού θα είναι η Κωνσταντινούπολη, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ…….. δεν αλλάζει αυτό με τίποτα.

Θα ξαφνιαστείτε όταν θα δείτε τις πρωτεύουσες κάποιων χωρών να γίνονται  συμπρωτεύουσες της Κωνσταντινούπολης, ένα παράδειγμα, η Αθήνα, θα λέγεται πρωτεύουσα της Ελλάδος και συμπρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. διότι η πρωτεύουσα του ελληνισμού θα είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, που θα κυριαρχήσει για όσα χρόνια θέλει Ο Θεός….. για 33 χρόνια;  Για 40 χρόνια; αυτό το γνωρίζει μόνο Ο Θεός……

Δεν θα σας μιλήσω για τα χρόνια του αντίχριστου γιατί τα ζείτε, δεν έχετε δει την παρουσία του διότι αυτή θα είναι πολύ αργότερα, τώρα ζείτε τα πονηρά έργα του, η παρουσία του ίσως να είναι σε 10 σε 30 σε 33 χρόνια; αυτό το γνωρίζει Ο Θεός, τώρα του στρώνουν το χαλί για αργότερα, αυτά θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε, μην ξεχνάτε ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο για όσο χρονικό διάστημα θέλει Ο Κύριος

Αυτό που θα ζήσουμε τώρα είναι τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα, θα δούμε την πτώση των κυβερνήσεων και δεν θα ονομάζονται πλέον κυβερνήσεις αλλά….. Ηγεσία της χώρας, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι 300 η 200 η 400 κλπ, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων 30 η 32 και θα είναι πχ. Η Ελλάδα θα ονομάζεται……

‘’Η Ηγεσία της χώρας των Ελλήνων’’ …….και αυτό θα είναι κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελλάδα θα χαράξει ξανά τον δρόμο της ορθοδοξίας, αλλά θα περάσουμε δυσκολίες, θα περάσουμε και την πνευματική πείνα, αλλά και πολύ δυνατή πείνα, όλα αυτά παιδιά μου εξαρτώνται από την μετάνοια του κόσμου και να ξέρετε ότι ο κόσμος ΟΛΟΣ ΘΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ …….

Μετάνοια-εξομολόγηση-θεια κοινωνία-προσευχή……

ksipnistere 13/2/2021

 

 

 

Ε.ΛΑ.ΣΥΝ για εγκύκλιο του υπ. Παιδείας για συμφωνία με Σκόπια:

«Η κυβέρνηση δηλητηριάζει τις μελλοντικές γενιές»!!!!!!!

Ε.ΛΑ.ΣΥΝ για εγκύκλιο του υπ. Παιδείας για συμφωνία με Σκόπια: «Η κυβέρνηση δηλητηριάζει τις μελλοντικές γενιές»

Στο θέμα που έχει προκύψει με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για την αναθεώρηση της ύλης των σχολικών βιβλίων στο πλαίσιο της συμφωνίας στις Πρέσπες για το Σκοπιανό, αντέδρασε το κόμμα του Ε.ΛΑ.ΣΥΝ  προχωρώντας σε μια αιχμηρή ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα το κόμμα αναφέρει:

«Με εγκύκλιό του προς τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, το Υπουργείο Παιδείας  ολοκληρώνει την εθνική μειοδοσία της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών “εφαρμόζοντάς” την στα σχολικά βιβλία.

Η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν κατήγγειλε την επαίσχυντη και ανιστόρητη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως υποσχόταν προεκλογικά, αλλά δηλητηριάζει και τις μελλοντικές γενιές με τις συνέπειες της μειοδοσίας παγιώνοντας την προδοσία.

Ακολουθεί η σχετική εγκύκλιος στην οποία φαίνεται πόσα και ποια βιβλία αναθεωρήθηκαν ώστε τα Σκόπια να αποκαλούνται πλέον “Βόρεια Μακεδονία”:»

pronews 15/01/2021

 

 

 

 

Ανοικτή επιστολή απο την Ι.Μονη Εσφιγμένου Αγίου Ορους για

την απάτη της Πανδημίας και

το Σφράγισμα

Ανοικτή επιστολή προς όλους τους Ορθοδόξους εξέδωσε η Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους, με την οποία ανακοινώνει ότι οι μοναχοί δεν θα εμβολιαστούν για

τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για “μια απλή γρίπη”..

Ξεδιπλώνουν στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ολη την ΑΠΑΤΗ της Πανδημίας και τους κινδύνους απο το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Η επιστολή:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
τῆς Γνησίας Ἱεράς Μονής Ἐσφιγμένου Ἁγίου Όρους Αθω πρὸς τοὺς ἁπανταχοῦ Ὀρθοδόξους, γιὰ τὸ θέμα τῆς «πανδημίας τοῦ κορωνοϊοῦ»

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – ΑΘΩ

Ἐν Αγίῳ Ὄρει τῇ 23η Δεκεμβρίου 2020
5η Ἰανουαρίου 2021

Ἀριθμ. Πρωτ. 218

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
τῆς Γνησίας Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου Ἁγίου Ὄρους,πρὸς τοὺς ἁπανταχοῦ Ὀρθοδόξους, γιὰ τὸ θέμα τῆς «πανδημίας τοῦ κορωνοϊοῦ».

Ἀγαπητοὶ ἐν Χριστῷ Ἀδελφοί,
Μὲ ἀφορμὴ τὴν πρόσφατη κινητοποίηση τῶν κρατικῶν φορέων γιὰ τὸν ἐμβολιασμὸ τῶν ἑλλήνων πολιτῶν, θὰ θέλαμε νὰ γνωστοποιήσουμε στοὺς ἐν Χριστῷ ἀδελφοὺς καὶ φίλους τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου τὰ ἀκόλουθα:
Καταρχάς γιὰ νὰ μὴν θεωρηθοῦμε συνομωσιολόγοι, δὲν ἀμφισβητοῦμε τὴν ὕπαρξη τοῦ λεγόμενου Κορωνοϊοῦ. Ἀρνούμαστε, ὅμως, νὰ παραδεχτοῦμε ὅτι ἀποτελεῖ πανδημία, διότι ἀκόμα καὶ ὁ ΠΟΥ (Παγκόσμιος Ὀργανισμὸς Ὑγείας) τὸν ἔχει χαρακτηρίσει ὡς «φυσιολογικὴ ἐποχιακὴ γρίπη», μὲ ποσοστὸ ἐπιβίωσης 99,8%. Πανδημία μὲ τόσο μεγάλο ποσοστὸ ἐπιβίωσης δὲν ὑπάρχει.
Ὁ εἰδικότερος τῶν εἰδικῶν, ὁ Jean-Luc Gala, Καθηγητὴς Ἰατρικῆς, Λοιμωξιολόγος στὸ Πανεπιστήμιο τῆς Louvain Βελγίου καὶ Διευθυντὴς τῆς Μονάδας Βιολογικῶν Ἀπειλῶν μιλώντας στὸ RTL TV, στὶς 20/9/20, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δὲν εἶναι ἐπιδημία, ὄχι! … Ἡ ἐποχιακὴ γρίπη σίγουρα θὰ σκοτώσει περισσότερους ἀπὸ τὸν κορωνοϊό». Τὴν ἴδια στιγμή, ὁ κορυφαῖος παθολόγος Δρ. Roger Hodkinson, ὁ ὁποῖος σήμερα εἶναι πρόεδρος μίας ἑταιρείας βιοτεχνολογίας στὴ Βόρεια Καρολίνα πού πουλᾶ τὸ τέστ COVID-19, συνοψίζει τὸ τί διακυβεύεται παγκοσμίως γιὰ τὸν ἰὸ στὴν ἀκόλουθη ἀληθέστατη διαπίστωση: «Ὑπάρχει μία ἐντελῶς ἀβάσιμη δημόσια ὑστερία πού τροφοδοτεῖται ἀπὸ τὰ μέσα ἐνημέρωσης καὶ τοὺς πολιτικούς. Εἶναι ἐξωφρενικό. Αὐτὴ εἶναι ἡ μεγαλύτερη ἀπάτη πού ἔχει γίνει ποτὲ σὲ ἕνα ἀνυποψίαστο κοινό», καὶ συνεχίζει: «Εἶναι πολιτικὴ πού προσπαθεῖ νὰ παίξει ἰατρική. Καὶ εἶναι ἕνα πολὺ ἐπικίνδυνο παιχνίδι»! Γιατί ἂραγε ὁ Δρ.Roger χρησιμοποίησε τοὺς παραπάνω αἰχμηρούς χαρακτηρισμοὺς γιὰ τὸν κορωνοϊό; Διότι τὰ πάντα στοχεύουν σὲ ἕνα καὶ μόνο σκοπό: Στὸ σφράγισμα ὅλων τῶν ἀνθρώπων στὸν πλανήτη!
Ὅλα εἶναι γραμμένα σὲ μία σοκαριστικὴ μελέτη τοῦ Ἱδρύματος Ροκφέλερ ἀπὸ τὸ 2010 πού ἔχει τίτλο “Σενάρια γιὰ τὸ μέλλον τῆς τεχνολογίας καὶ τῆς παγκόσμιας ἀναπτυξης”, ὅπου οὐσιαστικὰ περιγράφεται μὲ ἀπόλυτη ἀκρίβεια ἡ παροῦσα κατάσταση. Νὰ σημειώσουμε ὅτι ἡ μελέτη ἀποδεικνύει ὄχι ἁπλὰ τί προβλέπει ἡ Ἐλὶτ γιὰ τὸ μέλλον, ἀλλὰ κάτι ἐφιαλτικότερο… Ποιὸ μέλλον ἑτοιμάζει ἡ Ἐλὶτ γιά μᾶς!
Ἡ προσομοίωση τῶν Ροκφέλερ περιγράφει τὰ ἑπόμενα βήματα πού θὰ ἐπιφέρει ἡ «πανδημία». “Ἀκόμα καὶ μετὰ ἀπὸ τὸ τέλος τῆς πανδημίας’’, ἀναφέρει, “αὐτὸς ὁ ἔλεγχος τῶν ἀρχῶν καὶ ὁ ἔλεγχος τῶν πολιτῶν καὶ τῶν δραστηριοτήτων τους παρέμεινε τὸ ἴδιο, καὶ ἐντατικοποιήθηκε’’. Ἄρα ὁ Ἔλεγχος μὲ τὸ πρόσχημα τῆς ὑποτιθέμενης πανδημίας καὶ τῶν ὑπόλοιπων τεχνητῶν παγκόσμιων προβλημάτων, ἦρθε γιὰ νὰ μείνει…
Ἔρχονται στὸ μυαλὸ οἱ λέξεις τοῦ Ὑπουργοῦ Spadafora: “Τίποτα δὲν θὰ εἶναι ὅπως πρίν”. Ὁ κόσμος πού θὰ ἀναδυθεῖ ἀπὸ αὐτὴ τὴν «πανδημία» θὰ εἶναι ἕνας κόσμος στὸν ὁποῖον δὲν θὰ ὑπάρχει πλέον χῶρος γιὰ διαφωνίες. Ἡ μελέτη πράγματι προβλέπει τὴν γέννηση ἑνὸς παγκόσμιου αὐταρχισμοῦ, στὸν ὁποῖον οἱ ἴδιοι οἱ πολίτες θὰ παραδίδουν στοὺς κυβερνῆτες τὰ κυριαρχικά τους δικαιώματα στὸ ὄνομα μίας ὑποτιθέμενης ἀσφάλειας.
Ὑπάρχει λοιπὸν εὐθυγράμμιση μὲ τὴν τέλεια ἀπολυταρχία πού ἔλεγε ὁ Aldous Huxley, στὴν ὁποία ἡ διαφωνία δὲν ὑπάρχει, γιατί οἱ ἴδιες οἱ μάζες ζητοῦν ἀπὸ τὸν τύραννο νὰ τοὺς ἀφαιρέσει τὰ δικαιώματα. Συγκλονιστικό!
Τὰ ἑπόμενα βήματα; Τὸ μικροτσὶπ καὶ ἡ παγκόσμια κυβέρνηση.
Στὴν προσομοίωση τῶν Ροκφέλερ προβλέπεται ἕνα εἶδος ἠλεκτρονικοῦ σκαναρίσματος γιὰ ὅλους τους πολίτες. Χαρακτηριστικὰ ἀναφέρεται: “Στὰ ἀνεπτυγμένα κράτη, αὐτὴ ἡ ἐπιτήρηση ἔχει πολλὲς φόρμες: βιομετρικὴ ταυτότητα, γιὰ ὅλους τους πολίτες καὶ κανονισμοὺς πιὸ περιοριστικοὺς γιὰ τὶς πιὸ σημαντικὲς βιομηχανίες”. Σὰν βιομετρικὴ ταυτότητα ἀναφέρεται μεταξὺ ἄλλων, ἕνα εἶδος τεχνολογίας πού ἐπιτρέπει τὴν χρήση μικροτσὶπ πού θὰ μποροῦν νὰ καταγράφουν ὅλες τὶς πληροφορίες τῶν πολιτῶν. Αὐτὸ τὸ μικροτσὶπ θὰ περιέχει προσωπικὰ δεδομένα ἑνὸς ἀτόμου καὶ θὰ τοποθετεῖται στὸ χέρι. Ἀλλὰ ποιὸς ἐπενδύει πάνω σὲ αὐτὸ τὸ εἶδος τεχνολογίας;
Οἱ Ροκφέλερ(!), πού 10 χρόνια πρὶν προέβλεπαν (ἢ προετοίμαζαν;) τὴν ἔλευση τῆς ἐπιδημίας. Ἡ ἀμερικανικὴ οἰκογένεια-δυναστεία, χρηματοδότησε τὴν ἀνάπτυξη τοῦ ID2020. Τό ID2020 προβλέπει οὐσιαστικὰ πώς αὐτὰ τὰ μικροτσὶπ θὰ μπαίνουν στὸ σῶμα ἑνὸς ἀτόμου καὶ θὰ ἀποτελοῦν ἕνα συνολικὸ ἠλεκτρονικὸ ἀρχεῖο. Οἱ κάτοικοι τοῦ πλανήτη θὰ εἶναι καταχωρημένοι λοιπὸν σὲ αὐτὸ τὸ ἐργαλεῖο καὶ οἱ ἀρχὲς θὰ μποροῦν νὰ καταγράφουν σὲ κανονικὸ χρόνο ὅλες τὶς κινήσεις τους. Στὸ τέλος τοῦ συναγερμοῦ τῆς πανδημίας θὰ εἶναι ἕνα ἐργαλεῖο γιὰ νὰ καταλήξει σὲ ἕνα συγκεκριμένο σκοπό: τὸν συνολικὸ ἔλεγχο τοῦ πληθυσμοῦ.
Ἡ παγκοσμιοποίηση εἶναι ἡ τέταρτη ἀπολυταρχία, πιὸ κατασταλτικὴ ἀπὸ ὅλες τὶς προηγούμενες. Γιὰ νὰ γίνει μία παγκόσμια κυβέρνηση, μὲ μία μοναδικὴ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ καὶ ΘΡΗΣΚΕΙΑ εἶναι ἀπαραίτητο νὰ ὑπάρχει ἔλεγχος ἀπόλυτος σὲ ὅλο τὸ παγκόσμιο πληθυσμό. Αυτό τὸ πολιτικὸ σύστημα δὲν μπορεῖ νὰ γίνει χωρὶς τὸν ἔλεγχο τῆς μάζας. Ὁ ἀριθμὸς τῆς παγκοσμιοποίησης εἶναι ἡ καταστολὴ καὶ ὁ ἔλεγχος, γιατί προτείνεται νὰ ἑνοποιηθοῦν κάτω ἀπὸ μία κυβέρνηση Λαοί, Κουλτοῦρες καὶ βέβαια Θρησκεῖες, πού θὰ ἒφθαναν ἀναγκαστικὰ σὲ σύγκρουση. Νὰ γιατί ἡ Ἐλὶτ ἔχει ἀνάγκη τοῦ ἐλέγχου τῶν μαζῶν καὶ τῆς κατάργησης τῆς διαφωνίας.
Ἐδῶ λοιπὸν ἔρχεται τὸ ἐμβόλιο, τὸ ὁποῖο θὰ συνεισφέρει τὰ μέγιστα στὴν πραγματοποίηση τοῦ προηγούμενου σκοπού. Νὰ μὲ ποιὸ τρόπο: Ἀπὸ δηλώσεις ἐπιστημόνων τεκμηριώνεται ὅτι ὁ κορωνοϊὸς εἶναι τεχνητὸς ἰός, ὁ ὁποῖος μάλιστα ἀποτελεῖ ἀπομίμηση τμήματος τοῦ ἀνθρώπινου DNA (γιὰ τὴν ἀκρίβεια τοῦ χρωμοσώματος 8, τὸ ὁποῖο σχετίζεται μὲ τὴν νοημοσύνη καὶ τὴν ἀντίσταση στὸν καρκίνο). Μὲ τὸ ἐμβόλιο τί θὰ γίνεται λοιπόν; Τὰ ἀντισώματα πού θὰ παράγει ὁ ὀργανισμὸς δὲν θὰ δροῦν μόνο ἐναντίον τοῦ ἰοῦ, ἀλλὰ καὶ ἐναντίον τοῦ τμήματος τοῦ χρωμοσώματος 8 στὸ ὁποῖο αὐτὸ μοιάζει, τὸ ὁποῖο καὶ θὰ καταστρέφουν! Αὐτὸ σημαίνει ὅτι ὅποιος λάβει τὸ ἐμβόλιο οὐσιαστικὰ θὰ ἀποκτήσει ἕνα αὐτοάνοσο νόσημα, ἐξαιτίας τοῦ ὁποίου ὁ ἴδιος ὁ ὀργανισμὸς θὰ ἐπιτίθεται καὶ θὰ καταστρέφει ὄχι κάποιο ὄργανο ἢ ἱστό του, ἀλλὰ ἕνα ἀπὸ τὰ χρωμοσώματά του. Θά καταστρέφει ὅλες τὶς ἰδιότητες, γιὰ τὶς ὁποῖες αὐτὸ εὐθύνεται καὶ συγκεκριμένα: τὴν νοημοσύνη του καί τὴν ἀντίστασή του στὸν καρκίνο. Ἔτσι οἱ ἄνθρωποι θὰ μετατραπούν σὲ χειραγωγήσιμους σκλάβους (νὰ, ὁ ἔλεγχος), πού θὰ πεθαίνουν σωρηδὸν ἀπὸ καρκίνο (νὰ, καὶ ἡ μείωση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς γῆς…)
Τὸ ἔγκλημα ὅμως δὲν ὁλοκληρώθηκε ἀκόμα! Τὸ ἐμβόλιο θὰ ἐπιφέρει τροποποίηση στὸ DNA, ἑπομένως ὁ ἐμβολιασμένος ἄνθρωπος θὰ εἶναι πλέον ἕνας Γενετικὰ Τροποποιημένος Ὀργανισμὸς (GMO)! Δηλαδή; Φαινομενικὰ θὰ εἶναι ἄνθρωπος (τουλάχιστον οἱ πρῶτες γενιές), οὐσιαστικὰ ὅμως θὰ εἶναι ἀνθρωποειδές, ἀφοῦ τὸ DNA του, ΔΕΝ θὰ εἶναι ἀνθρώπινο! Καὶ τί συμβαίνει μὲ τοὺς γενετικὰ τροποποιημένους ὀργανισμοὺς (GMO); Ὅταν μία ἑταιρεία δημιουργήσει ἕναν τέτοιο ὀργανισμό, τότε κατοχυρώνει τὴν πατέντα καὶ ὁ ὀργανισμὸς τῆς ΑΝΗΚΕΙ!!! Ὅπως ἀκριβῶς ἀνήκουν στὴ Monsanto ὅλοι οἱ GMO σπόροι, ἔτσι ἀκριβῶς θὰ ἀνήκουν καὶ στὴν ἑταιρεία παραγωγῆς τοῦ ἐμβολίου (δηλ. σὲ Bill Gates καὶ Σία) ὅλοι οἱ GMO ἄνθρωποι!!! Ἂν ἐπιλέξουμε τὸ ρώσικο ἐμβόλιο καὶ πάλι δὲν ἀλλάζει κάτι ἐπὶ τῆς οὐσίας, διότι ἡ βλάβη τοῦ χρωμοσώματος 8 καὶ ἡ μετατροπὴ τοῦ ἀνθρώπου σὲ γενετικὰ τροποποιημένο ὀργανισμὸ, θὰ γίνoυν οὕτως ἢ ἄλλως! Νὰ ὑπογραμμίσουμε στό σημεῖο αὐτό, ὅτι στὸ ἐμβόλιο πού θὰ ἐνσωματώνεται στὸ DNA, ἡ βλάβη δὲν θὰ μπορεῖ πιὰ οὔτε νὰ περιοριστεῖ, ἀλλὰ οὔτε καὶ νὰ ἀντιστραφεῖ, ἀλλὰ θὰ διαιωνίζεται ἐπ’ ἄπειρον ἀπὸ γενεὰ σὲ γενεὰ στὴν ἀνθρωπότητα.
Κι ἐπειδή τίποτα δέν εἶναι τυχαῖο νὰ ἀναφέρουμε, ὅτι ἐνῶ ἡ παροῦσα ἐπιστολὴ μας ἦταν σὲ ἐξέλιξη, δημοσιεύθηκαν τὰ συστατικά τοῦ ἐμβολίου τῆς AstraZeneca! Ἀνάμεσα στὰ συστατικά του, ὑπάρχει τὸ ChAdOx1-S πού εἶναι recombinant, δηλαδὴ κατασκευάζει ἀνασυνδυασμένο DNA, δηλ. DNA πού περιέχει γονίδια ἀπὸ δύο διαφορετικὰ εἴδη!!! Ἄρα ἦρθε καὶ ἡ ἐπιβεβαίωση γιὰ τά ὅσα ὑποστηρίζουμε πιὸ πάνω.
Γιὰ περαιτέρω πιστοποίηση δημοσιεύουμε ἐνδεικτικές δηλώσεις, ἐξαιρετικῶν ἰατρῶν οἱ ὁποῖοι βρίσκονται ἐκτός τοῦ συστήματος τῶν φαρμακευτικῶν εταιρειών:
• ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ (Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Κοινωνιολόγος, Διδάκτωρ ΑΠΘ): “Τὰ «ἐμβόλια» γενετικοῦ ὑλικοῦ (DNA καὶ RNA) γιὰ τὴν COVID-19 εἶναι ἡ αἰχμὴ τοῦ δόρατος γιὰ τὴν εἴσοδο σὲ μία «νέα ἐποχὴ» γενετικὰ τροποποιημένων «ἐμβολίων» ὑψηλοῦ κινδύνου καὶ σηματοδοτοῦν τὸ πέρασμα ἀπὸ τὸν ἐφιάλτη τῶν Γενετικὰ Μεταλλαγμένων Τροφίμων στὴν κόλαση τῶν Γενετικὰ Μεταλλαγμένων Ἀνθρώπων.”
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ (Πρώην Διευθυντὴς ΑΧΕΠΑ, Χειρουργός): «Τὸ RNA, πού τὸ λανσάρουν ὡς ἀθῶο, ἔχει τὴ δυνατότητα νὰ μεταφέρει πληροφορίες στὸν ὀργανισμὸ (νὰ τὸν ἐπαναπρογραμματίζει)».
• Δρ. Δημητρίου Ἀντωνίου PhD, FRCS (Χειρουργός): «ὁ ἐμβολιασμὸς ΟΛΩΝ ἐγκυμονεῖ ἄμεσους καὶ θανατηφόρους κινδύνους», «εἶναι γενετικὰ τροποποιημένοι – μεταλλαγμένοι ὀργανισμοὶ».
• ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ (Νευροχειρουργός): «Τὰ RNA ἐμβόλια μποροῦν νὰ ἐπιφέρουν γενετικὴ τροποποίηση».
• DR. CARRIE MADEJ, ΗΠΑ (Εἰδικὴ Παθολόγος μὲ σπουδὲς στὸ Mc Donough, GEORGIA): «Τὸ συνθετικὸ mRNA τοῦ ἐμβολίου θὰ ἐνσωματωθεῖ στὸ ἀνθρώπινο γενετικὸ ὑλικὸ καὶ θὰ μετατρέψει τὸν ἄνθρωπο σὲ γενετικὰ τροποποιημένο ὀργανισμό».
Στὶς προηγούμενες διαπιστώσεις πρέπει νὰ προσθέσουμε καὶ τὰ ἑξῆς:
1. Ἀπὸ τελευταῖες πληροφορίες ἐπιβεβαιώνεται ὅτι τὰ νέα ἐμβόλια περιέχουν κύτταρα ἀπὸ ἱστοὺς ἀποβλημένων ἐμβρύων, (ἡ εἴδηση μεταδόθηκε ἀπὸ τὸ Βατικανὸ καὶ ἐπιβεβαιώνεται ἀπὸ τὸν ἐπίσημο ἰστότοπο τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Ἰνστιτούτου Βιοηθικῆς).
2. Ἐπιστήμονες μὲ παγκόσμια ἀναγνωσιμότητα διακηρύσσουν τὴν ἐπικινδυνότητα τοῦ ἐμβολίου καὶ δηλώνουν πὼς δὲν θὰ ἐμβολιαστοῦν! (Γιὰ παράδειγμα, σὲ συνέντευξη ποὺ παραχώρησε στον Richard Boutry γιὰ τὴν FranceSoir στὶς 17/12/20 ο Καθηγητὴς Luc Montagnier, ποὺ εἶχε τιμηθεῖ μὲ τὸ βραβεῖο Nobel τῆς Ἰατρικῆς τὸ 2008 γιατί εἶχε ἀνακαλύψει τὸν ἰὸ τοῦ AIDS ἀνέφερε κατηγορηματικά: «δὲν θὰ ἐμβολιαστῶ!» καὶ συμπλήρωσε ὅτι: «θὰ εἶναι λάθος (ἐννοεῖ τὸ νὰ ἐμβολιαστεῖ ὁ κόσμος) γιατί κινδυνεύουμε νὰ ἔχουμε ἀποτελέσματα ἀπολύτως ἀπρόβλεπτα, γιὰ παράδειγμα καρκίνους… Δὲν πρέπει ὁ ἄνθρωπος νὰ χρησιμοποιεῖται ὡς ἰνδικὸ χοιρίδιο, δὲν πρέπει τὰ παιδιὰ νὰ χρησιμοποιοῦνται ὡς ἰνδικὰ χοιρίδια. Εἶναι ἀπολύτως ἀνήθικο γιατί ὑπῆρξαν νεκροὶ ἐξαιτίας ἐμβολίων»).
3. Εἶναι ἄγνωστες τόσο οἱ βραχυπρόθεσμες ὅσο καὶ οἱ μακροπρόθεσμες παρενέργειες τοῦ ἐμβολίου.
4. Οἱ δοκιμὲς ποὺ ἔχουν γίνει εἶναι ἐξαιρετικὰ μικρῆς χρονικῆς διάρκειας, κατὰ παρέκκλιση κάθε πρωτοκόλλου ἀσφαλείας, προκειμένου νὰ κυκλοφορήσει ἕνα ἀσφαλὲς ἐμβόλιο.
5. Ἡ ἀποποίηση κάθε νομικῆς εὐθύνης ἀπὸ πλευρᾶς τῶν φαρμακευτικῶν ἑταιρειῶν γιὰ παρενέργειες ἢ ακόμα και θάνατο κάποιου ἐμβολιασμένου – πειραματόζωου, εἶναι καὶ νομοθετικὰ κατοχυρωμένη. Ὅ,τι κι ἂν συμβεῖ στοὺς ἐμβολιασμένους κανεὶς δὲν θὰ κατηγορηθεῖ, κανεὶς δὲν θὰ πάει στὰ δικαστήρια, κανεὶς δὲν θὰ πληρώσει ἀποζημίωση… Ὅλοι εἶναι ἀθῶοι καὶ μὲ τὸν Νόμο!
6. Ο Παγκόσμιος Ὀργανισμὸς Ὑγείας (ΠΟΥ), συνέταξε τὴν Συνθήκη τοῦ Ἄμστερνταμ τὸ 1994, στὴν ὁποία διακηρύττεται ὅτι ἐπ’ οὐδενὶ ἐπιτρέπεται νὰ πραγματοποιηθεῖ μία ἰατρικὴ πράξη πρός ἕναν ἄνθρωπο, χωρὶς τὴν συναίνεσή του. Καὶ τὸ κορυφαῖο:
7. Ο τωρινὸς ἐμβολιασμὸς διενεργεῖται ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ἀπὸ τὶς ἀποκλειστικὰ ἁρμόδιες ἀρχὲς τῆς ΕΕ (!!!), δηλαδὴ τὴν Ἐπιτροπῆς (Commission), ὅπως ἀπαιτοῦν οἱ παρακάτω Εὐρωπαϊκὲς Ὁδηγίες καὶ Κανονισμοί, ποὺ συνιστοῦν ἀντίστοιχα καὶ στοιχεῖα τοῦ ἑλληνικοῦ δικαίου, κατισχύουσες πάσης ἀντίθετης ἐθνικῆς διάταξης:
α) ἀρ. 1,1 παρ.4, 5 παρ.2,3, 6 τῆς Ὁδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙV παρ.3.2.1.1.
β) ἀρ.1,2 παρ.4, 12-19-24 τῆς Ὁδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ καὶ ΙΙ,ΙΙΙ
γ) ἀρ.2,3,4,6 παρ.2α,γ,3 καὶ ἀρ. 10,12, 14 παρ.7,8,9 Κανονισμοῦ 726/31-03-2004, ποὺ διαβάζεται σὲ συνδυασμὸ μὲ τὶς δύο προαναφερόμενες Ὁδηγίες καὶ τοῦ ν.1316/1983.
8. Κατὰ προέκταση, τὰ ἄρθρα 51, 52 τοῦ ν.4764/2020 γιὰ τὸν ἐμβολιασμό, εἶναι ἀφενὸς ἀντὶ-συνταγματικὰ καὶ σὲ κάθε περίπτωση ΔΕΝ μποροῦν καὶ δὲν συνιστοῦν ἄδεια ἐμβολιασμοῦ, λόγω τῆς κατίσχυσης ἐπ’ αὐτῶν τοῦ Κανονισμοῦ 726/2004.
Γιὰ ὅλους τούς ἀνωτέρω λόγους ὁ γράφων, Ἀρχιμανδρίτης Μεθόδιος καὶ ἅπασα ἡ ἀδελφότητα τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου, δηλώνουμε ὁμόφωνα ὅτι δὲν πρόκειται νὰ δεχτοῦμε νὰ ἐμβολιαστοῦμε μὲ τὸ ἐμβόλιο τῆς Νέας Ἐποχῆς, ὅποιο κι ἂν εἶναι τὸ κόστος, ὅποιες κι ἂν εἶναι οἱ κυρώσεις, ὅποιες κι ἂν εἶναι οἱ συνέπειες.
Σεβόμαστε τὴν ἰατρικὴ ἐπιστήμη καὶ πολλὲς φορὲς ὡς ἄνθρωποι κι ἐμεῖς καταφεύγουμε στὴν βοήθεια τῶν φαρμάκων γιὰ τὴν ἀντιμετώπιση ποικίλων παθήσεων καὶ ἀσθενειῶν. Ὅταν ὅμως, ἡ ἐπιστήμη ἀποδεδειγμένα βασίζεται ἢ σὲ παρανομίες (π.χ ἒλλειψη ἀδειοδότησης, βάσει καταγγελίας τοῦ Δρ. Δημητρίου Ἀντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργοῦ), ἢ σέ ἀνήθικους ἢ ἀντιχριστιανικοὺς νόμους (βλ. ἀνωτέρω: κύτταρα ἐκτρωμάτων ὡς συστατικὸ), ἢ προσφέρεται (σύμφωνα μέ καταγγελίες πλήθους – ἐπιστημόνων) ὄχι γιὰ νὰ ἁπαλύνει τὸν ἀνθρώπινο πόνο, ἀλλὰ γιὰ νὰ χειραγωγήσει τὸν ἄνθρωπο καὶ νὰ τὸν καταστήσει μαριονέτα τῶν Νεοεποχίτικων σχεδίων, τότε ἔχουμε κάθε δικαίωμα νὰ ἀντισταθοῦμε καὶ νὰ προτάξουμε τὸ συμφέρον τῆς ψυχῆς ἀπὸ τοῦ σώματος. Χρησιμοποιώντας τὸ δικαίωμα αὐτό, ὡς Ἐσφιγμενίτες μοναχοί, δηλώνουμε ὅτι δὲν πρόκειται νὰ ἐμβολιαστοῦμε!
Μὲ τὶς πρεσβεῖες τῆς Κυρίας Ἡμῶν Θεοτόκου καὶ Ἀειπαρθένου Μαρίας, εὐχόμαστε ὁ Ἅγιος Θεός, νὰ βοηθήσει ἕκαστον στὸν πνευματικό του ἀγώνα γιὰ τὴν σωτηρία τῆς ψυχῆς του.

Εὐχέτης πρὸς Κύριον

Ο Κ Α Θ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Σ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

+ Ἀρχιμανδρίτης Μεθόδιος και οἱ σύν Ἐμοί Ἐν Χῷ Ἀδελφοί

https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/photos/a.673904619325145/3487737034608542/?type=3

Amazonios 10/01/2021

 

 

 

 

Απόπειρα φιμώσεως

του Αξίου Ιεράρχου Κυθήρων Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ καθώς και

του αγρυπνούντος πληρώματος της Εκκλησίας.

Πάλιν ο βδελυρός Ηρώδης μαίνεται, πάλιν ταράττεται!!!

Απόπειρα φιμώσεως  του Αξίου Ιεράρχου Κυθήρων Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ καθώς και  του αγρυπνούντος  πληρώματος της Εκκλησίας.

Με αφορμή την νέα παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σχετικά με το εμβόλιο.

(Δείτε άρθρο https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/)

Ο Σεβασμιώτατος Κυθήρων Σεραφείμ απαντά:

«πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις».

“εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην»!

Εδώ και πολλά χρόνια κρατάει Θερμοπύλες και ψηλά την Ομολογία της Πίστεως, η απροσκύνητη στάση  του Κυθήρων Σεβ. Σεραφείμ ενοχλεί και αποκαλύπτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη,   η οποία είναι ευθυγραμμισμένη  με τα χθόνια σχέδια  της παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξεως Πραγμάτων με στόχο να κάνει τον   «μετάνθρωπον»,  τον μεταλλαγμένο άνθρωπο-ρομπότ.

Τα όργανα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων  λύσσαξαν θέλουν τους λαούς φοβισμένους καὶ γονατισμένους, για να μπορούν να τους κατεξουσιάζουν. Ὁ φοβισμένος λαός είναι  υπάκουος και διαχειρίσιμος.

Σφοδρές αντιδράσεις, συγκίνηση και διεθνές ενδιαφέρον προκαλεί σε όλη την Ορθοδοξία η ομολογιακή στάση του Κυθήρων Σεβ. Σεραφείμ.

Επιχειρείται  συστηματική στόχευση και  διωγμός του από τους «εισαγγελάτους» της μίσθαρνης  δημοσιογραφίας και των οργάνων επιβολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να κάμψουν το φρόνημα του γενναίου επισκόπου και των πιστών.

Ο σεβασμιώτατος Σεραφείμ  στην Ι. Ναό Παναγίας της  Μυρτιδιώτισσας  Κυθήρων την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή αφιερωμένη από την Εκκλησία στο Αγέννητο παιδί, μίλησε για την σφαγή των 14000 νηπιομαρτύρων από τον βδελυρό  Ηρώδη και  για τα 300000 παιδιά που  ετησίως  σκοτώνονται στην Πατρίδα μας με τις εκτρώσεις.

Επίσης αναφέρθηκε στο ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εμπεριέχει  προϊόντα εκτρώσεων, σύμφωνα με πληροφορίες ερειδόμενες σε δημοσιεύματα εγκρίτων πηγών ενημερώσεως, διεθνώς  διαδεδομένες στο εξωτερικό και παραδεκτές ακόμη και από αυτόν τον ίδιο τον Πάπα και τα στελέχη της Βατικάνιας διοικήσεως. Αυτά τα δημοσιεύματα οι της Θέμιδος λειτουργοί δεν τα βλέπουν;;; Είναι τυφλοί ή με επιλεκτικές ευαισθησίες;;;

(Δείτε τί γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/

Το Βατικανό κρίνει «ηθικά αποδεκτά» τα εμβόλια κατά της Covid-19)

Προς τι η δίωξη του Σεβ. Κυθήρων;

Προς τί η επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων και ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, κατόπιν εντολής της διευθύνουσας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά;

Οι  λειτουργοί της Θέμιδος;, γιατί δεν βλέπουν το συντελούμενο έγκλημα των εκτρώσεων των 300.000 παιδιών ετησίως ;;;

Οι λειτουργοί της Θέμιδος;, γιατί δεν βλέπουν τα εγκλήματα που  συντελούνται και τις επιπτώσεις στο λαό (πτώχευση, θάνατοι λόγω μη πρόσβασης στα νοσοκομεία, απαγόρευση νεκροψίας των θανόντων προς διερεύνηση των αιτίων θανάτου, την ασκούμενη προπαγάνδα στα κανάλια της διαφθοράς) από τις μη διερευνημένες εις βάθος πτυχές του εμβολίου covid 19 για τις οποίες ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουν  οι παρασκευαστές του (Astra Zeneca, Moderna και Pfizer κ.α.)  για τις επιπτώσεις στους εμβολισμένους από παρενέργειες;;;

Οι λειτουργοί της Θέμιδος, γιατί δεν βλέπουν για να επέμβουν,  ότι η Ελλάς εποικίζεται και, ενώ επέβαλαν γενικό αποκλεισμό, τα όργανα της κυβέρνησης με μυστικές επιχειρήσεις τις νυκτερινές ώρες μεταφέρουν κομβόι λαθρομεταναστών και εποικίζουν τα καλύτερα μέρη της χώρας, περιορίζοντας τις ελευθερίες των πολιτών;

Αντιθέτως, οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος δήλωσε την Κυριακή

ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού περιέχει προϊόντα εκτρώσεων προκάλεσαν την επείγουσα παρέμβαση του εισαγγελέα.

(Δείτε σχετικά : Κυθήρων Σεραφείμ: “Εγώ σαν Επίσκοπός σας σας λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο….”)

Η δήλωση του Μητροπολίτη οδήγησε στην επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων και ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, κατόπιν εντολής της διευθύνουσας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Η αρχική  σύλληψή του την Μ. εβδομάδα και

η κατ’ επανάληψη Παρέμβαση Εισαγγελέα εξοργίζει τα μέγιστα τούς πιστούς και αποτελεί καζάνι υπ’ ατμόν βαίνον προς έκρηξη.

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Σεβ. Αυγουστίνος Καντιώτης είχε πεί για την ανθρωπίνη δικαιωσύνη:

«Αφ’ ότου η ανθρωπίνη δικαιοσύνη καταδίκασε τον Θεάνθρωπο, στο πρόσωπό της  εγκολάφθηκε ανεξίτηλο στίγμα»

Όσο ο μητροπολίτης διώκεται, τόσο οι πιστοί θα αγωνίζονται, θα χαλυβδώνονται και θα  συσπειρώνονται γύρω του, όχι μόνο στη Μητρόπολή του, αλλά ανά την Ορθοδοξία γίνεται ο Ιεράρχης της καρδιάς των πιστών κρεμάμενων από το ωμοφόριό του.

Ούτε η Τουρκοκρατία και οι διωγμοί δεν κατόρθωσαν να κλείσουν τις Εκκλησίες των Ελλήνων κι όμως, οι διεθνιστές με την συναίνεση του ανάξιου των περιστάσεων  Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και των προσκυνημένων δεσποτάδων τις έκλεισαν χωρίς την συγκατάθεση του Λαού και έγιναν διαφημιστές εμβολίων των σκοτεινών πολυεθνικών.

Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συμπαραστέκονται στο πλευρό του Αγίου Μητροπολίτου διατρανώνοντας:

Κάτω τα χέρια από τον Άξιο Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.

«Συντριβήτωσαν ὑπό τήν σημείωσιν τοῦ τύπου τοῦ Τιμίου Σταυροῦ σου, πᾶσαι αἵ ἐναντίαι δυνάμεις»

-«Πραγμάτων ἐπιδρομαί… τά τῶν φίλων ἄπιστα, τά τῆς

Ἐκκλησίας ἀποίμαντα. Ἔρρει τά καλά, γυμνά τά κακά.

Ὁ πλοῦς ἐν νυκτί, πυρσός οὐδαμοῦ. Χριστός καθεύδει, τί

χρή παθεῖν;…».(Ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος).

π. Παναγιώτης Παπαϊωαννου

agonasax Triklopodia 31/12/2020

 

 

 

 

Γερουσιαστής Rand Paul:

«Οι μάσκες που σας αναγκάζουν να φοράτε αφορούν την υποταγή σας και τίποτα άλλο»


Συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του Breitbart Alex Marlow έδωσε ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Rand Paul.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις μάσκες και τα μετρα για τον κορωνοϊό είπε:...

«Άλλο πράγμα είναι να σου πουν θα δώσεις την ελευθερία σου για να σώσουμε τη ζωή και άλλο να δώσεις την ελευθερία σου και να σου πουν τελικά η επιστήμη έκανε λάθος.

Κάθε μια από τις απαγορεύσεις αυτές, όπως εφαρμόζονται από χώρα σε χώρα, αν παρατηρήσεις κάθε φορά που εφαρμόζονται όλα τα κρούσματα  αυξάνονται εκθετικά. Στα εστιατόρια. Κανείς δεν μπορεί πλέον να κάτσει σε εστιατόριο. Δεν υπάρχει καμιά επιστήμη πίσω από αυτό. Τα μεσαία καθίσματα στα αεροπλάνα. Νομίζει κανείς ότι 12 ίντσες από την άλλη θέση, αντί για 6, κάνουν κάποια διαφορά; Δεν υπ΄σαρχει κανένα επημιολογικό στοιχείο για όλα αυτά.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει κανένα στοιχεία ότι αυτά τα μέτρα επιβράδυναν την εξάπλωση. Η τροχιά του ιού δεν έχει επηρεαστεί από αυτά τα μέτρα. Νομίζω ότι το εμβόλιο μπορεί να το σταματήσει. Ειλικρινά αντιπαθώ κάτι τύπους σαν τον γιατρό του CNN τον Δρ. Sanjay Gupta που λέει ότι η μάσκα είναι πολύ καλύτερη ακόμη και από το εμβόλιο.

Ε λοιπόν όχι δεν είναι. Οι μάσκες απλά δεν δουλεύουν. Είναι άσκηση υποταγής του κόσμου και τίποτα άλλο. Αυτό το πράγμα (ο ιος) «περνά» μέσα από το ταβάνι και ο κόσμος πεθαίνει.

Μόνο η μάσκα Ν95 μπορεί να δουλέψει κάπως εάν τηρηθούν ορισμένες  διαδικασίες.»

EXCLUSIVE — Rand Paul: Masks ‘Are All About Submission’ Absolutely Masks were mandated when cases were already going down and now they’re going up again (if we believe that) it proves masks and lockdowns don’t work

στις Δεκεμβρίου 23, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

Διπλωματικές πηγές:

Τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι καθορισμένα εδώ και χρόνια

«Τα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των χωρικών της υδάτων, τα οποία έχουν αποτυπωθεί επανειλημμένως, αποτελούν ταυτόχρονα και εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διπλωματικές πηγές: Τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι καθορισμένα εδώ και
ASSOCIATED PRESS

«Αναφορικά με την έκθεση του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία διαβιβάστηκε στο Αμερικανικό Κογκρέσο, στο πλαίσιο των διατάξεων του “Eastern Mediterranean Security and Energy Partnership Act” και που σημειωτέον απεστάλη στο Κογκρέσο πριν από περίπου 8 μήνες (στις 18 Μαρτίου 2020), επισημαίνεται ότι τα όρια των Ελληνικών χωρικών υδάτων, όπως και τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι ξεκάθαρα καθορισμένα εδώ και χρόνια στη βάση του συμβατικού και του εθιμικού διεθνούς δικαίου και δεν τυγχάνουν ουδεμίας αμφισβήτησης», αναφέρουν διπλωματικές πηγές σε μήνυμά τους.

«Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τα θαλάσσια σύνορα έχουν καθορισθεί από τη συμφωνία Ιταλίας-Τουρκίας που υπογράφηκε στην Άγκυρα στις 4 Ιανουαρίου 1932, καθώς και το πρακτικό που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εν λόγω συμφωνίας και υπεγράφη στην Άγκυρα στις 28 Δεκεμβρίου 1932. Η Ελλάδα, ως διάδοχο κράτος, βάσει της συνθήκης των Παρισίων του 1947, απέκτησε την κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων χωρίς καμία αλλαγή στα θαλάσσια σύνορα, όπως αυτά είχαν συμφωνηθεί μεταξύ Ιταλίας και Τουρκίας.

Αναφορικά με τα θαλάσσια σύνορα στη Θράκη (μέχρι το σημείο σε απόσταση τριών ναυτικών μιλίων από το Δέλτα του Έβρου), αυτά ορίσθηκαν από τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και το Πρωτόκολλο των Αθηνών του 1926.

Τέλος, αναφορικά με τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των ανωτέρω δύο περιοχών (από Θράκη έως Δωδεκάνησα), όπου τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας και της Τουρκίας τέμνονται, τα θαλάσσια σύνορα ακολουθούν τη μέση γραμμή μεταξύ των ελληνικών νήσων και νησίδων και των απέναντι τουρκικών ακτών.

Τα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των χωρικών της υδάτων, τα οποία έχουν αποτυπωθεί επανειλημμένως, αποτελούν ταυτόχρονα και εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

 

 

 


Τι σημαίνουν οι όροι υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και αιγιαλίτιδα ζώνη;

Το newsbeast.gr αναλύει την ορολογία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τη βοήθεια των καθηγητών πανεπιστημίου Άγγελου Συρίγου και Θεόδωρου Καρυώτη

Τι σημαίνουν οι όροι υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και αιγιαλίτιδα ζώνη;

«Επέκταση χωρικών υδάτων», «συμφωνία οριοθέτησης Αποκλειστικής Ζώνης», «παραβίαση υφαλοκρηπίδας» και «αιγιαλίτιδα ζώνη».

Όροι που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό αφενός λόγω της τουρκικής προκλητικότητας και αφετέρου εξαιτίας της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας. Τους διαβάζουμε και τους ακούμε καθημερινά, ωστόσο πόσοι γνωρίζουμε τι πραγματικά σημαίνουν και ποιες σημαντικές λεπτομέρειες εμπεριέχουν;

Προκειμένου να λυθούν οι απορίες θα αναλύσουμε τον κάθε όρο ξεχωριστά έχοντας ως οδηγό το βιβλίο «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις» (εκδόσεις Πατάκη) του αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου πανεπιστημίου και νυν βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άγγελου Συρίγου, τη μελέτη του καθηγητή οικονομικών και μέλους της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του Ο.Η.Ε. για το Δίκαιο της Θάλασσας κ. Θεόδωρο Καρυώτη υπό τον τίτλο «ΑΟΖ – Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη» (εκδόσεις Παπαδόπουλος) και θεσμικές πηγές όπως είναι η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τι είναι τα χωρικά ύδατα και γιατί αντιδρά ο Ερντογάν

Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο, χωρικά ύδατα (ή χωρική θάλασσα ή αιγιαλίτιδα ζώνη) είναι η θαλάσσια ζώνη που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τις ακτές ενός κράτους. Περιλαμβάνει το νερό, το βυθό, το υπέδαφος και τον υπερκείμενο εναέριο χώρο. Μέσα σε αυτή τη ζώνη το παράκτιο κράτος ασκεί πλήρη κυριαρχία. Μοναδικός περιορισμός της κυριαρχίας είναι το δικαίωμα της αβλαβούς διελεύσεως, που μπορούν να ασκούν πλοία τρίτων κρατών χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του κράτους.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα, όλα τα κράτη του κόσμου επέκτειναν τα χωρικά τους ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Ο εθιμικός αυτός κανόνας αποτυπώθηκε και στη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας. Μοναδική εξαίρεση σε αυτή την εφαρμογή αποτελούσε μέχρι χθες η Ελλάδα που περιοριζόταν στα 6 ναυτικά μίλια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στη Βουλή ότι με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί άμεσα, η χώρα μας «επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη από τα 6 στα 12 μίλια προς δυσμάς. Η Ελλάδα μεγαλώνει το έχουν πει κι άλλοι εμείς είμαστε όμως αυτοί που το κάνουν πράξη. Προβαίνουμε έτσι σε μία θαλάσσια περιοχή συγκεκριμένα αυτή του Ιονίου και των Ιονίων νήσων μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου στην άσκηση ενός αδιαμφισβήτητου κυριαρχικού μας δικαιώματος σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας». Το δικαίωμα αυτό η χώρα μας επιφυλάσσεται να το ασκήσει μελλοντικά και σε άλλες περιοχές, ήτοι στην περιοχή του Αιγαίου πρωτίστως.

Η απειλή της Άγκυρας με πόλεμο (casus belli)

Η Άγκυρα ωστόσο υποστηρίζει ότι το εν λόγω δικαίωμα δεν μπορεί να ασκηθεί από την Ελλάδα στο Αιγαίο γιατί με αυτό τον τρόπο θα έκλεινε κάθε τουρκική πρόσβαση στο αρχιπέλαγος και δεν αρκείται στην εξασφάλιση της αβλαβούς διέλευσης και της διευκόλυνσης της ναυσιπλοΐας. Μάλιστα με απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στις 8 Ιουνίου 1995 (μόλις τέθηκε σε ισχύ το Δίκαιο της Θάλασσας που δεν έχει υπογράψει η ίδια), εξέδωσε την απόφαση περί «casus belli» εν λευκώ και στο διηνεκές, ήτοι πως τυχόν επέκταση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο, θα αποτελούσε αιτία πολέμου.

Είναι προφανές ότι η συμπεριφορά αυτή της Τουρκίας παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών περί απαγόρευσης χρήσης ή απειλής χρήσης βίας (άρθρο 2, παρ. 4), περί ειρηνικής επίλυσης (άρθρο 2, παρ. 3) και περί καλής γειτονίας και ειρηνικής συνύπαρξης (Προοίμιο). Παράλληλα, δυναμιτίζει τη συμμαχική σχέση που οφείλουν να έχουν κράτη που μετέχουν στην ίδια Συμμαχία και αντίκειται στις βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται το ΝΑΤΟ (άρθρα 1 και 2 του Βορειοατλαντικού Συμφώνου).

Η άρση του casus belli έχει συμπεριληφθεί μεταξύ των βασικών κριτηρίων για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, στο πλαίσιο της υποχρέωσής της για πλήρη σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και της καλής γειτονίας που αποτελεί θεμέλια αρχή πάνω στην οποία έχει οικοδομηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι αυτονόητο ότι ένα υποψήφιο προς ένταξη κράτος δεν είναι δυνατόν να απειλεί με πόλεμο άλλο κράτος και πολύ περισσότερο ένα μέλος της ΕΕ και μελλοντικό εταίρο.

Αποτελεί, επίσης, αναγκαία προϋπόθεση για την ουσιαστική βελτίωση των ελληνο-τουρκικών σχέσεων και τη μείωση της έντασης. Είναι προφανές ότι οι προσπάθειες εξομάλυνσης των σημείων τριβής και ειρηνικής επίλυσης των διαφορών δεν μπορούν να ευοδωθούν υπό το κράτος απειλής πολέμου.

Τι είναι η υφαλοκρηπίδα και που έγκειται η διαφωνία με την Τουρκία

Η υφαλοκρηπίδα είναι ένας γεωλογικός όρος. Πρόκειται για τον βυθό και το υπέδαφος της θάλασσας που ξεκινά αμέσως μετά τα χωρικά ύδατα ενός κράτους· δηλαδή τελειώνουν τα χωρικά ύδατα και ξεκινά η υφαλοκρηπίδα.

Εντός αυτής, έχεις το δικαίωμα εξερεύνησης και εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων που τυχόν υπάρχουν, αλλά όχι πλήρη κυριαρχία. Μπορείς για παράδειγμα να βγάλεις από ‘κει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο αλλά όχι να απαγορεύσεις τη διέλευση πλοίων. Στην ελληνική περίπτωση η υφαλοκρηπίδα ξεκινά πράγματι από ‘κει που τελειώνουν σήμερα τα χωρικά μας ύδατα (δηλαδή έξι ναυτικά μίλια από την ακτή, ήτοι 9,66 χιλιόμετρα) και σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας θα μπορούσαν να φθάσουν μέχρι τα 200 ναυτικά μίλια (δηλαδή μέχρι και τα 321 χιλιόμετρα μακριά). Στην χώρα μας όμως δεν υπάρχει σημείο στον χάρτη που να επιτρέπει την πλήρη ανάπτυξη της υφαλοκρηπίδας σε έκταση 200 ν.μ., γιατί αναγκαστικά «πατάει» πάνω στην υφαλοκρηπίδα των γειτονικών χωρών που κι αυτών ξεκινά από το τέλος των δικών τους χωρικών υδάτων.

Για να μην υπήρχε αλληλοκάλυψη θα έπρεπε να χωρίζει το ένα κράτος από το άλλο μια απόσταση τουλάχιστον 400 ναυτικών μιλίων (200 του ενός και 200 του άλλου), ήτοι 648 χιλιόμετρα. Τόσο μεγάλες αποστάσεις όμως έχουν μόνο χώρες που «βλέπουν» σε ωκεανούς.

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει θα πρέπει να σκεφτούμε ότι π.χ. το Λαύριο απέχει από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας, 102 ναυτικά μίλια (περίπου 188 χλμ.) και ανάμεσα στα δύο αυτά λιμάνια υπάρχουν πολλά ελληνικά νησιά. Αντιστοίχως η απόσταση ανάμεσα στην Κύπρο και την Αίγυπτο είναι κάτι λιγότερο από 190 ναυτικά μίλια (350 χιλιόμετρα). Επομένως η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπτύξει πλήρως την υφαλοκρηπίδα της πουθενά, οπότε πρέπει να γίνει οριοθέτηση σε συνεννόηση με τα όμορα κράτη.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η Τουρκία υποστηρίζει πως τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα. Οπότε μετράει την υφαλοκρηπίδα από τη χερσόνησο της Μικράς Ασίας μέχρι τις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας αγνοώντας πλήρως ό,τι μεγάλο ή μικρό κομμάτι γης υπάρχει ενδιάμεσα. Αγνοεί δηλαδή όλα τα νησιά. Μέχρι το 1973 το μοναδικό κείμενο που αναφερόταν σε τέτοιου είδους ζητήματα ήταν η Σύμβαση της Γενεύης του 1958 η οποία καθιέρωνε τη μέση γραμμή/γραμμή ίσης αποστάσεως ως μέθοδο οριοθέτησης αλλά ούτως ή άλλως το νομικό αυτό κείμενο δεν το είχε υπογράψει η Τουρκία, οπότε δεν τη δέσμευε.

Όπως αναφέρει ο καθηγητής οικονομικών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του Ο.Η.Ε. για το Δίκαιο της Θάλασσας κ. Θεόδωρος Καρυώτης στο νέο του βιβλίο υπό τον τίτλο «ΑΟΖ – Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη» (εκδόσεις Παπαδόπουλος), η Τουρκία υποστηρίζει ότι «το Αιγαίο Πέλαγος είναι μια ημίκλειστη θάλασσα με πολλά ελληνικά νησιά να βρίσκονται εντός μίας πολύ μικρής περιοχής, πολύ κοντά στην τουρκική ακτή (κάποια σε απόσταση ακόμα και κάτω των 3 ναυτικών μιλίων), αφαιρώντας έτσι ένα μεγάλο ποσοστό της τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Εκτιμά ότι η οριοθέτηση θα πρέπει να γίνει με ευθυδικία ώστε να υπάρξει μια δίκαιη λύση που θα λαμβάνει υπόψη όλες τις σχετικές παραμέτρους».

Τι σημαίνει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)

Βάσει της Διεθνούς Συνθήκης του ΟΗΕ περί Δικαίου της Θάλασσας (που επιψηφίστηκε το 1982), Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) θεωρείται η θαλάσσια έκταση, εντός της οποίας ένα κράτος έχει δικαίωμα έρευνας ή άλλης εκμετάλλευσης των θαλασσίων πόρων, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας από το νερό και τον άνεμο.

Εκτείνεται πέραν των χωρικών υδάτων μιας χώρας (δηλαδή μετά τα 12 ναυτικά μίλια) έως τα 200 ναυτικά μίλια από την ακτογραμμή. Η χρήση του όρου μπορεί να περιλαμβάνει την υφαλοκρηπίδα, ονομαστικά και μόνο. Σε επίπεδο ουσίας δικαίου και συνεπαγόμενων δικαιωμάτων είναι δύο διαφορετικές ζώνες. Η ΑΟΖ δεν συμπεριλαμβάνει τα χωρικά ύδατα, ούτε και την υφαλοκρηπίδα πέραν των 200 ν.μ.

Η διαφορά χωρικών υδάτων και ΑΟΖ είναι πως τα χωρικά ύδατα αφορούν σε πλήρη κυριαρχία, ενώ η ΑΟΖ αποτελεί απλό «κυριαρχικό δικαίωμα», το οποίο αναφέρεται στη δικαιοδοσία του παράκτιου κράτους μέχρι και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η επιφάνεια είναι διεθνή ύδατα.

Γενικά, η ΑΟΖ μιας χώρας εκτείνεται από τα εξωτερικά όρια των χωρικών υδάτων και μέχρι τα 200 ν.μ. (370 χλμ), τα οποία υπολογίζονται από τις γραμμές βάσης/ baseline (Άρθρο 57 της Σύμβασης για το Δίκαιο της θάλασσας), οι οποίες δεν συμπίπτουν ακριβώς με την ακτογραμμή. Σε αυτό τον κανόνα, εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις όπου οι ΑΟΖ δύο ή περισσοτέρων χωρών αλληλοεφάπτονται, όταν δηλαδή οι ακτογραμμές των εν λόγω χωρών απέχουν λιγότερο από 400 ναυτικά μίλια (740 χλμ) όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Ελλάδας με γειτονικές της χώρες. Στην περίπτωση που οι ΑΟΖ αλληλοεφάπτονται, έγκειται στις χώρες που τις διεκδικούν να ορίσουν από κοινού θαλάσσια σύνορα, όπως συνέβη πρόσφατα με τον καθορισμό ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και Ελλάδας – Αιγύπτου.

Στη δεύτερη περίπτωση οριοθετήσαμε ένα τμήμα της ΑΟΖ και όχι ολόκληρη καθώς η Αίγυπτος δεν θέλει να εμπλακεί στην ελληνοτουρκική διένεξη.

NEWSBEAST.GR

Τι σημαίνει η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια

Η ανάλυση του Οικονομικής Γεωγραφίας - Γεωπολιτικής, Γιάννη Μάζη

Τι σημαίνει η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση για τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για την ΑΟΖ, ανακοίνωσε την άμεση κατάθεση νομοσχεδίου, με το οποίο η Ελλάδα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη προς δυσμάς από τα έξι στα 12 ναυτικά μίλια.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός διαμήνυσε ότι η χώρα επιφυλάσσεται να ασκήσει το κυριαρχικό της αυτό δικαίωμα και σε άλλες περιοχές. Εξάλλου, αναφερόμενος στη συμφωνία με την Αίγυπτο, τόνισε ότι επιβεβαιώνει πως τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, δεδομένο όπως ξεκαθάρισε καίριο και για το Καστελόριζο. Ενώ έστειλε μήνυμα προς Τουρκία και ΕΕ: «Έξι λέξεις αρκούν: Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις».

Όμως, τι σημαίνει πρακτικά η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια; Ο Γιάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας - Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε σε εκπομπή του Mega επί του θέματος.

«Η αιγιαλίτιδα ζώνη είναι επέκταση της κυριαρχίας ενός κράτους στη θάλασσα. Η επιφάνεια της θαλάσσης, ο βυθός και η αέρια στήλη αποτελούν το ίδιο πράγμα με το έδαφος της χώρας αυτής», τόνισε, ενώ επισήμανε ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό και όχι μόνο στο Ιόνιο.

«Από το 1995 η Τουρκία μας είχε απειλήσει με πόλεμο αν ασκήσουμε το κυριαρχικό μας δικαίωμα», υπενθύμισε ο καθηγητής. Και πρόσθεσε: «Οι Τούρκοι απειλούν και παραβαίνουν. Η απειλή πολέμου ή η άσκηση πολέμου είναι παράνομη με βάση το διεθνές δίκαιο», ενώ αναρωτήθηκε για τη στάση της διαμεσολαβήτριας χώρας, της Γερμανίας.

Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με φόντο τις φιέστες για την επέτειο της νίκης στο Ματζικέρτ, από όπου εκτόξευσε νέες απειλές. «Θα πάρουμε ότι μας ανήκει. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί και θα πληρώσουμε το κόστος», όπως είπε.

Το γαϊτανάκι των απειλών είχε πιάσει χτες κατά τη συνάντηση με τον Χάικο Μάας πρώτος ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. «Αν λέτε θα κάνουμε ασκήσεις θα κάνουμε ότι χρειαστεί», είχε αναφέρει.

Από τη μεριά του, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε πως αν δεν εκτονωθεί η κρίση, η άβυσσος είναι κοντά.

Δείτε το ρεπορτάζ:

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

NEWSBEAST.GR

Πήγαν να πάρουν ρεβάνς οι Τούρκοι για

το “Κεμάλ Ρέις” με το υποβρύχιο στον Καφηρέα, αλλά και

πάλι ρεζιλεύτυηκαν και το έβαλαν στα πόδια..

ΤΟΥΡΚΙΚΟ

«Όποιος τολμήσει να αντιμετωπίσει το Ναυτικό μας και τα ερευνητικά μας πλοία στη Μεσόγειο ή στο Αιγαίο θα πληρώσει βαρύ τίμημα», προειδοποίησε ξανά, σε μία από τις γνωστές πολεμικές ιαχές του ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν και επικεφαλής του κόμματος MHP στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Επί του πεδίου όμως τα πράγματα φαίνεται ότι είναι διαφορετικά, αφού μετά τα στραπάτσο της φρεγάτας «Κεμάλ Ρέις» (βγήκε νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες μετά το χτύπημα της «Λήμνος»), στο φως της δημοσιότητας ήρθε η «τραυματική» εμπειρία που έζησαν ο κυβερνήτης και το πλήρωμα τουρκικού υποβρυχίου στα ανοικτά της Ανδρου (συγκεκριμένα στο Στενό Καφηρέα – γνωστότερο ως Κάβο Ντόρο). Στη σκιά του επεισοδίου μεταξύ «Κεμάλ Ρέις» και  «Λήμνος»  οι Τούρκοι επιτελείς επιχείρησαν να πάρουν μία «άτυπη ρεβάνς», με τον πλου του υποβρυχίου τους κοντά στην Άνδρο.

Πληροφορίες που όπως ήταν αναμενόμενο δεν επιβεβαιώνονται από το ΓΕΕΘΑ, τοποθετούν την τουρκική «επίδειξη» δύο-τρεις ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων μετά το ατυχές για την «Κεμάλ Ρέις»  επεισόδιο με τη φρεγάτα «Λήμνος».

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το τουρκικό υποβρύχιο τύπου 209 κινήθηκε σε διεθνή ύδατα, φθάνοντας στα ανοικτά της Ανδρου, προφανώς για να τεστάρει πόση ώρα θα μπορούσε να κινείται ανενόχλητο στην περιοχή (σ.σ. αντίστοιχες «βόλτες» στο Κάβο Ντόρο έχουν επιχειρηθεί και στο παρελθόν από τους Τούρκους, με την ίδια πάντα κατάληξη: τον εντοπισμό τους).

Ο  Τούρκος  κυβερνήτης του γερμανικής κατασκευής υποβρυχίου θεώρησε μάλλον -όπως και οι ανώτεροί του- ότι το Πολεμικό Ναυτικό θα είχε στραμμένη την προσοχή του στο «Oruc Reis» και την περιοχή της παράνομης Νavtex, και με συνεχή κατάδυση κινήθηκε ανοικτά της Ανδρου. Για κακή του τύχη όμως – και κατά πάγια τακτική του ΠΝ- εντοπίστηκε αμέσως, όχι μόνον από ένα εκ των αόρατων (στελθ) υποβρυχίων, τύπου 214 «Παπανικολής», επίσης γερμανικής κατασκευής, που διαθέτει ο Στόλος μας, αλλά και από αέρος, από ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι SH-70.

Τα ελικόπτερα του Πολεμικού μας Ναυτικού και το υποβρύχιο που βρέθηκε στην περιοχή, άρχισαν να το «βομβαρδίζουν» με ισχυρούς ήχους από σόναρ. Όσο πιο κοντά στην επιφάνεια της θαλάσσης πετούσαν τα Σικόρσκι, τόσο πιο δυνατός ήταν ο ήχος των σόναρ. Και το σημαντικότερο: κανείς στο τουρκικό υποβρύχιο δεν γνώριζε από πού του ερχόταν αυτός ο ήχος. Γνώριζε ότι ήταν ήχος σόναρ, αλλά δεν μπορούσε να δει ούτε ποιος, ούτε από πού τον «βομβάρδιζε». Είναι βέβαιο πάντως, ότι ο τούρκος αντιπλοίαρχος ήξερε ότι τα ελληνικά Σικόρσκι, αλλά και τα (παλαιότερα) ναυτικής συνεργασίας ΑΒ-212, εκτός από συστήματα σόναρ, εντοπισμού υποβρυχίων, διαθέτουν και τορπίλες…

Πηγή: Protagon.gr  21/8/2020

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους θα επιβάλλουν από τη Δευτέρα

περιορισμούς σε όλη την επικράτεια βυθίζοντας για ακόμα μία φορά τους Έλληνες

στην οικονομική απελπισία και την κατάθλιψη των απαγορεύσεων.

....Ένας μυστήριος ιός που δεν χτυπά καλοκαιριάτικα
την Σουηδία,
την Ολλανδία,
την Φιλανδία,
...αλλά ειδικά τις χώρες του νότου...και μάλιστα μήνα Αύγουστο...
Όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ, όλα είναι εύκολα να γίνουν πιστευτά.
Η "πανδημία" του κοροϊδοϊού θα διαρκέσει πολύ καιρό και η μπίζνα είναι μεγάλη ...

Η επιστροφή των Εβραίων στην Ευρώπη δεν είναι τόσο απλή υπόθεση για τους ίδιους. Η Ευρώπη είναι η μισή Μεσόγειος και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα των Εβραίων. Φοβούνται οι Εβραίοι τη Μεσόγειο, γιατί φοβούνται αυτούς που την κατοικούν. Τη φοβούνται —άσχετα με το πόσο ισχυροί είναι σήμερα— όσο φοβάται ένας απατεώνας την παλιά του γειτονιά, όσο πετυχημένος κι αν είναι όταν επιστρέφει σ' αυτήν.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ (ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ) ΑΠΕΙΛΗ


Οι Γερμανοί "ξανάρχονται" … ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Οι Αμερικανοί την πάτησαν όπως ένας αφελής λύκος, που βάζει στη φωλιά του ένα λιοντάρι. Ενθουσιάζεται από τα πλούσια απομεινάρια της λείας του ισχυρότατου κυνηγού, αλλά δεν γνωρίζει ότι, όταν τελειώσει η ορατή λεία, θα γίνει ο ίδιος λεία του.

Οι Αμερικανοί δεν αντιλαμβάνονταν ότι, κάθε φορά που οι Εβραίοι τους έδιναν "κέρδη", έχαναν κάποιο μέρος του κεφαλαίου τους. Όσο πιο πολλά κέρδη έπαιρναν, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο έχαναν. Τώρα, που παγκοσμίως το αμερικανικό κεφάλαιο αγγίζει το ζενίθ των κερδών του, οι Αμερικανοί απλά δεν έχουν μερίδιο σ' αυτό το κεφάλαιο. Τα απίστευτα κέρδη αυτού του απίστευτου κεφαλαίου χάνονται στις πιο απίθανες "γωνιές" του Πλανήτη και δεν επιστρέφουν ποτέ στην αμερικανική οικονομία και άρα στους Αμερικανούς. Όλα αυτά έγιναν μέσω ενός συγκεκριμένου σχεδίου των Εβραίων, που τους επέτρεπε διαρκώς να "προοδεύουν" εις βάρος των θυμάτων τους...
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η λεηλασία, οι εβραϊκές "ακρίδες" άρχισαν να μετακινούνται. Από τη στιγμή που πλέον δεν απέμεινε τίποτε παραπάνω ν' αρπάξουν από τις ΗΠΑ, τις εγκαταλείπουν. Από πού το καταλαβαίνουμε αυτό; Από την εμφάνιση και την ισχυροποίηση του ευρώ στην παγκόσμια αγορά. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να υπάρξει στην παγκόσμια αγορά χωρίς τη θέληση των Εβραίων. Κανένα ευρώ δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Εβραίων των ΗΠΑ.
Το ευρώ δεν "σηματοδοτεί" κάποια ευρωπαϊκή επιστροφή στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Σηματοδοτεί την "επιστροφή" των Εβραίων στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση νομισμάτων. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σύγκρουση, εφόσον καί τα δύο νομίσματα τα ελέγχουν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν μέσω FED το δολάριο, είναι οι ίδιοι που μέσω της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ελέγχουν και το ευρώ. Ο Γκρίνσπαν, ο Μπενράκε, Τρισέ και ο Άκερμαν δεν είναι μόνον ομοϊδεάτες, συνάδελφοι και ομοτράπεζοι. Είναι "ομογάλακτοι" και "όμαιμοι" Εβραίοι.
Αυτό αποκαλύπτει τις προθέσεις τους. Υπάρχει η "μετακίνηση" των Εβραίων από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Μέσω του ευρώ προσπαθούν να "μετακινήσουν" το δικό τους πλέον πρώην αμερικανικό κεφάλαιο στην Ευρώπη.
Οι Εβραίοι έκλεψαν στην κυριολεξία το κεφάλαιο των Αμερικανών και αναγκαστικά σκέφτονται ως κλέφτες. Τον κλέφτη, όσο πονηρός και ισχυρός κι αν είναι, δεν τον συμφέρει να παραμένει μαζί με τα κλοπιμαία του στον χώρο του εγκλήματος και άρα μαζί με το θύμα του. Φοβάται ότι σε κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα του τα ζητήσει πίσω. Γι' αυτό ακριβώς θέλουν το ευρώ. Για να "κλειδώσουν" τα κλοπιμαία στο όνομά τους. Για να μην τους απειλούν οι πρώην ιδιοκτήτες του. Για όσο διάστημα το κεφάλαιό τους και άρα το σύνολο των πολυεθνικών συνδέεται με το αμερικανικό νόμισμα, αυτοί κινδυνεύουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσουν τον έλεγχο της FED, μπορούν να απειληθούν από τους Αμερικανούς.
Αν δηλαδή δεν υπάρχει η άμυνα του ευρώ και οι Αμερικανοί αποφασίσουν να συγκρουστούν με τους Εβραίους, μπορούν ν' αρχίσουν το "τύπωμα" δολαρίων και να εξαγοράζουν και πάλι με "χαρτιά" το κεφάλαιο που έχασαν. Για όσο διάστημα το εθνικό τους νόμισμα είναι πανίσχυρο και μοναδικό στη διεθνή αγορά, μπορούν να το κάνουν. Αυτό απειλεί τους Εβραίους. Σ' αυτό τους εξυπηρετεί η μετακίνησή τους στο ευρώ. Αν οι Εβραίοι προλάβουν να "θωρακίσουν" το κλεμμένο κεφάλαιό τους με το ευρώ, οι Αμερικανοί χάνουν τη δυνατότητα να το διεκδικήσουν. Γιατί; Γιατί έχουν τεράστιο χρέος και αυτό εξασθενεί το νόμισμά τους.
Αν επιχειρήσουν να "τυπώσουν" χρήματα, αυτά θα χάσουν ακόμα πιο πολύ την αξία τους. Ελέγχοντας οι Εβραίοι τις ισοτιμίες μεταξύ των κυρίαρχων νομισμάτων, μπορούν να "εξασθενούν" το κάθε νέο "κύμα" δολαρίου πολύ πριν αυτό φτάσει στην "πόρτα" τους. Πάντα δηλαδή θα υπάρχει η επιθυμητή ισοτιμία, που θα τους προστατεύει. Όσα πιο πολλά δολάρια τυπώνουν οι Αμερικανοί, τόσο πιο πολύ θα πέφτει η αξία τους.
Με αυτόν τον τρόπο η υπερχρεωμένη πλέον αμερικανική οικονομία δεν θα μπορεί με κανέναν τρόπο να ανακτήσει το κεφάλαιο που έχασε. Δεν θα μπορεί να αγοράσει από τα νέα κέρδη της τις πρώην δικές της πολυεθνικές. Ακόμα και η ίδια θα αναγκάζεται —για να διασφαλίζει αυτά τα κέρδη— να τα "κλειδώνει" σε ευρώ. Αν το χρέος της σταδιακά "αποτιμηθεί" σε ευρώ, θα αναγκαστεί να το κάνει αυτό, γιατί το δολάριο με τη μόνιμη εξασθένισή του διαρκώς θα ισχυροποιεί το ευρώ και άρα και την άμυνα των Εβραίων. Η αμερικανική οικονομία με τον τρόπο αυτόν θα υποχωρήσει από το προσκήνιο και θα γίνει μια περιφερειακή οικονομία.

Πώς παίζουν οι Εβραίοι αυτό το παιχνίδι; Πώς έπεισαν τους ισχυρούς της Ευρώπης να συμμετάσχουν σ' αυτό το φαινομενικά "αυτοκτονικό" παιχνίδι; Όλοι αυτοί αφήνουν τους αδύναμους απροστάτευτους, επειδή δεν μπορούν να τους προστατεύσουν ή μήπως για να τους εξασθενίσουν παραπάνω; Μήπως αυτό, το οποίο συμφέρει τους ισχυρούς της Ευρώπης να κάνουν, δεν μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι και αφήνουν τους κερδοσκόπους να το κάνουν για λογαριασμό τους; Μήπως κάποιοι ισχυροί της Ευρώπης θέλουν να "καταπιούν" τους αδύναμους και αφήνουν τους διεθνείς κερδοσκόπους να τους προκαλούν ακατάσχετες "αιμορραγίες";
Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν το πιο ισχυρό "τανκ" της Ευρώπης. Χρησιμοποιούν τους Γερμανούς. Τους Γερμανούς τους έχουν του "χεριού" τους. Τους Γερμανούς, τους οποίους από την εποχή του Χίτλερ και εντεύθεν τους ελέγχουν απόλυτα. Στην προπολεμική περίοδο με τα αμερικανικά χρήματα και στη μεταπολεμική με τη συστηματική καλλιέργεια συλλογικών ενοχών. Ενοχών, που —μέσα από μια πρωτοφανούς εντάσεως συλλογική "πλύση" εγκεφάλου— έχουν δημιουργήσει τις επιθυμητές συμπεριφορές των Γερμανών. Ενοχές, τις οποίες, προκειμένου να μονιμοποιήσουν, τις έχουν "θωρακίσει" με ένα μεγάλο πλήθος αυθαίρετων και παράλογων νόμων, οι οποίοι "αγιοποιούν" τους Εβραίους και καθιστούν παράνομο όποιον τους αμφισβητεί. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν ελεύθερη Γερμανία.
Από το 1945 η Γερμανία είναι μια υποδουλωμένη χώρα. Υποδουλωμένη από τους Αμερικανούς και άρα και από τους Εβραίους συνεταίρους τους. Από την ενοποίησή της και έπειτα —με την ταυτόχρονη υποχώρηση των Αμερικανών από το προσκήνιο— η Γερμανία είναι υποδουλωμένη αποκλειστικά από τους Εβραίους. Οι Γερμανοί με τους Εβραίους δεν είναι συνέταιροι, όπως ήταν οι Αμερικανοί με τους Εβραίους. Οι Γερμανοί είναι υπάλληλοι των Εβραίων. Οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν από τα πιο σημαντικά μέχρι και τα πιο ασήμαντα θέματα που αφορούν τη Γερμανία. Αυτοί ψάχνουν στον "σκουπιδοτενεκέ" της Γερμανίας και τοποθετούν τους ηγέτες της στους θρόνους τους. Από τότε, που το πέτυχαν με τον αγράμματο και άστεγο δεκανέα, δεν έπαψαν να έχουν επιτυχία μέχρι τη σημερινή κακοντυμένη χαφιέ της Στάζι.
Όλο το μυστικό της "επιστροφής" των Εβραίων στην Ευρώπη βρίσκεται στη Γερμανία. Η δύναμή τους στη Γερμανία μετατρέπεται σε δύναμή τους στην Ευρώπη, εξαιτίας της Γερμανίας. Χρησιμοποιούν τα ένστικτα του πιο ισχυρού λαού της Ευρώπης και κρύβονται πίσω από αυτόν. Κάνουν στους Γερμανοσάξονες αυτά, τα οποία έκαναν πριν στους Αγγλοσάξονες. Τους υπόσχονται κέρδη εις βάρος άλλων λαών. Τους κάνουν δήθεν συμμέτοχους στη νομή των κερδών του κλεμμένου πλέον αμερικανικού κεφαλαίου και τους παρασέρνουν στη συνενοχή για νέες αρπαγές εις βάρος και άλλων λαών.
Όπως και οι Αμερικανοί παλαιότερα έτσι και οι Γερμανοί σήμερα τούς παραδίδουν τη διαχείριση του εθνικού τους κεφαλαίου, χωρίς να τους ελέγχουν.


Από τη στιγμή που οι Εβραίοι τους υπόσχονται τα ίδια κέρδη με αυτά που τους υποσχόταν ο Χίτλερ, γιατί να τους ελέγξουν οι Γερμανοί; Την Ευρώπη ήθελαν να κατακτήσουν μέσω του Χίτλερ και την Ευρώπη τους υπόσχονται οι Εβραίοι. Για τα κέρδη αυτά κάποτε έχυσαν αίμα …θα τα αρνηθούν τώρα, που τους προσφέρονται τζάμπα; Η μία χώρα της Μεσογείου μετά την άλλη πέφτει στα χέρια τους. Τις βρίζουν, τις λεηλατούν και αυτές δεν αντιδρούν. Όλα αυτά εκ του ασφαλούς και χάρη στους Εβραίους. Χάρη στους "παπατζήδες". Αυτοί έστησαν όλη την κατάσταση στην Ευρώπη. Μοιράζοντας "πέτσινα" χρήματα και ελέγχοντας τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, τα οδήγησαν στην υπερχρέωση και άρα στον εκβιασμό. Είτε με γνήσιους Εβραίους —όπως ο Σαρκοζί ή ο Παπανδρέου— είτε με κρυπτοεβραίους —όπως ο Μπερλουσκόνι ή η Μέρκελ— ελέγχουν όλα τα κράτη της Ευρώπης.
Αυτός ο έλεγχος ξεκίνησε με το "πέτσινο" χρήμα. Έδιναν τζάμπα το "πέτσινο" χρήμα στους Σημίτηδες όλης της Ευρώπης, για να το καταγράψουν σε κάποια στιγμή σαν πραγματικό. Το γνωστό κόλπο των απατεώνων. Χάριζαν ένα και σε ανάγκαζαν να πάρεις τρία, πληρώνοντας δύο. Χάριζαν το αναγκαίο και χρέωναν το περιττό. "Ανέβασαν" τζάμπα τα έξοδα των κρατικών μηχανισμών των χωρών της Μεσογείου και όταν το κατάφεραν αυτό άρχισαν να τις χρεώνουν με νέα ακριβά δάνεια, για ν' αντιμετωπίσουν αυτά τα κράτη τις συνέπειες των πολυέξοδων πολιτικών, τις οποίες οι ίδιοι προκάλεσαν.
Την παθογένεια, δηλαδή, του πολυέξοδου ελληνικού κρατικού μηχανισμού, που σήμερα πολεμάει και καταγγέλει η Ευρώπη, η ίδια τη δημιούργησε. Στην εποχή της δραχμής δεν υπήρχε. Οι Ευρωπαίοι με τη συνεργασία "σπάταλων" προδοτών τη δημιούργησαν και σήμερα εμφανίζονται σαν "θεραπευτές". Εξαιτίας αυτής της άνωθεν επιβεβλημένης αναίτιας σπατάλης εμφανίστηκαν τα τεράστια χρέη των "γουρουνιών" της Μεσογείου. Αυτό, το οποίο έπαθε η Ευρώπη και βρέθηκε υπό τον αμερικανικό ζυγό, το έπαθαν και τα κράτη της Μεσογείου και τώρα κινδυνεύουν να βρεθούν υπό γερμανικό ζυγό. Το νέο γερμανικό σχέδιο "Μάρσαλ" των αρχών της ευρωπαϊκής ενοποίησης γίνεται το βαρίδιο τους στη σημερινή εποχή. Οι "παπατζήδες", δηλαδή, κάνουν την ίδια φάμπρικα, που είχαν στήσει και στις ΗΠΑ. Κάποτε υποσχέθηκαν την Ευρώπη στις ΗΠΑ και τώρα την ίδια την Ευρώπη την υπόσχονται στους Γερμανούς. Με τον τρόπο αυτόν κρύβουν τα συμφέροντά τους πίσω από τα γερμανικά συμφέροντα.Συμβουλεύουν "χαμηλοφώνως" τους Γερμανούς και οι Γερμανοί ουρλιάζουν εναντίον όποιου τους υποδειχθεί. Το "αφεντικό" και ο "μπράβος". Το "αφεντικό" —που μεθοδεύει— και ο "μπράβος" —που χρεώνεται τη φασαρία, γιατί απλούστατα είναι αρκετά δυνατός για να μην φοβάται τις συνέπειές της—. Ο ένας δείχνει και ο άλλος χτυπάει …σε ρόλους που συχνά-πυκνά αλλάζουν.
Οι Γερμανοί "χρεώνονται" την αθλιότητα του ιμπεριαλισμού και άρα το μίσος των μεσογειακών λαών και οι Εβραίοι "κονομάνε", αλλά δεν φαίνονται πουθενά. Τη γερμανική Ηochtief βλέπουν οι λαοί να αρπάζει με ναζιστική σκληρότητα τα αεροδρόμιά τους και όχι τους Εβραίους, οι οποίοι τους κατευθύνουν σε "στημένες" κατακτήσεις με τη συνεργασία πληρωμένων δοσίλογων. Την "επιθετική" γερμανική Siemens βλέπουν οι λαοί να καταστρέφει τις εθνικές τους βιομηχανίες και όχι τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι "εξαγριώνουν" τη Siemens. Τους Γερμανούς εποίκους βλέπουν οι λαοί ν' αρπάζουν ιδιωτικές περιουσίες και όχι τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι τους δανειοδοτούν για τις επικίνδυνες αγορές.
Αν οι λαοί αντιδράσουν, με τους πανίσχυρους Γερμανούς θα έρθουν σε σύγκρουση και όχι με τους αδύναμους Εβραίους, οι οποίοι βρίσκονται πίσω τους. Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν σήμερα τα εκ του ασφαλούς κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των χωρών της Μεσογείου. Κερδίζουν καί οι δύο. Οι κερδοσκόποι κερδίζουν, αρπάζοντας τους λίγους εναπομείναντες πόρους της Μεσογείου και οι Γερμανοί περιμένουν τις υποθήκες. Τα δημόσια κεφάλαια και τις ακίνητες περιουσίες των λαών περιμένουν από τους χρεοκοπημένους λαούς της Μεσογείου. Θέλουν ν' αρπάξουν αυτά τα οποία κάποτε ήθελε ν' αρπάξει και ο Χίτλερ και δεν τα κατάφερε. Αυτός είναι ο στόχος τους. Γι' αυτόν τον λόγο "στριμώχνουν" τα κράτη της Μεσογείου με τις κερδοσκοπικές επιθέσεις.
Η επιστροφή των Εβραίων στην Ευρώπη δεν είναι τόσο απλή υπόθεση για τους ίδιους. Η Ευρώπη είναι η μισή Μεσόγειος και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα των Εβραίων. Φοβούνται οι Εβραίοι τη Μεσόγειο, γιατί φοβούνται αυτούς που την κατοικούν. Τη φοβούνται —άσχετα με το πόσο ισχυροί είναι σήμερα— όσο φοβάται ένας απατεώνας την παλιά του γειτονιά, όσο πετυχημένος κι αν είναι όταν επιστρέφει σ' αυτήν.
Η Μεσόγειος τρομάζει τους Εβραίους. Τους γνωρίζει η Μεσόγειος και αυτό τους τρομάζει. Δεν μπορούν να επιστρέψουν σ' αυτήν, παριστάνοντας τους οικονομικούς "φωστήρες" —όπως έκαναν στις ΗΠΑ— ή τους άσπιλους "μάρτυρες" —όπως έκαναν στη Βόρεια Ευρώπη— ή τους αγνούς "επαναστάτες" —όπως έκαναν στη Ρωσία—. Εκεί ξεγέλασαν τους λαούς, γιατί απλά εκείνοι δεν τους γνώριζαν. Η Μεσόγειος όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Αίγυπτος του Φαραώ, ο οποίος, μετά από έναν πολύ γρήγορο και εποικοδομητικό "περίπατο" στην έρημο, τους "χάρισε" τον Μωϋσή. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ελλάδα του Αντιόχου, ο οποίος, μετά από μια εξόχως δημιουργική περίοδο ανταλλαγής πολιτισμικών προϊόντων, τους "χάρισε" άπειρες Χανουκά.
Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ρώμη του Τραϊανού, ο οποίος —πολλούς αιώνες πριν από το Χόλυγουντ— "χάρισε" σε άπειρους Εβραίους τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό τους ρόλο —δυστυχώς γι' αυτούς όχι αυτόν των λιονταριών— στο μεγάλο "θέατρο" του Κολοσσαίου. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ισπανία της Ισαβέλλας, η οποία τους "χάρισε" την πρώτη μεγάλη οργανωμένη και δωρεάν "κρουαζιέρα" στην ιστορία τους. Στη Μεσόγειο τέλος βρίσκονται οι Φιλισταίοι ή Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, κάθε φορά που τους βλέπουν, θέλουν να τους "χαρίσουν" θαυμάσια αυτοσχέδια πυροτεχνήματα. Όλοι όσοι προσπάθησαν πραγματικά να τους εξαλείψουν ως λαό και όχι απλά να συμμετέχουν στα προβοκατόρικα και κερδοφόρα "παιχνίδια" τους, βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο.
Αυτό είναι το πρόβλημά τους και η ασφαλής μετακίνησή τους στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος του ευρώ. Εκμεταλλεύονται για τελευταία φορά το δολάριο, ώστε να μονιμοποιηθούν στην Ευρώπη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Οι Εβραίοι, για να είναι ασφαλείς στην Ευρώπη, θα πρέπει ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των κρατών της. Φοβούνται την εθνική ομοιογένεια των κρατών της και κυρίως αυτών της Μεσογείου. Άρα επιδιώκουν την "αμερικανοποίησή" της. Επιδιώκουν την απεθνικοποίησή της. Βασικός τους στόχος είναι τα PIGS της Μεσογείου, όπως "χιουμοριστικά" λένε όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα "γουρούνια" της Μεσογείου.
Επιδιώκουν να χαρίσουν τη Μεσόγειο σ' αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και τους οποίους ελέγχουν εις βάρος αυτών που τους γνωρίζουν και τους τρομάζουν. Θέλουν να στείλουν Έλληνες στις πεδιάδες της Βόρειας Ευρώπης και να "κατεβάσουν" Γερμανούς στην Πελοπόννησο. Να στείλουν Ισπανούς στη Μολδαβία και Τσέχους στη Καταλονία. Δανούς στην Κορσική και Ιταλούς στη Λετονία. Γιατί; Για να δημιουργήσουν τόσο περίπλοκα και πολυσύνθετα συμφέροντα στην Ευρώπη, τα οποία θα λειτουργούν σαν "κουβάρι" που δεν ξεμπλέκεται. Συμφέροντα συλλογικά και ιδιωτικά.
Θέλουν ξένους λαούς να προοδεύουν ως λαοί με κεφάλαια ξένων λαών, όπως θέλουν και ξένους ιδιώτες να προοδεύουν ως ιδιώτες σε ξένους τόπους. Γιατί; Γιατί αυτό τους συμφέρει ως ξένους και τους ίδιους. Ξένους ως λαό, εφόσον ως λαός επωφελούνται εις βάρος άλλων λαών και ξένους ως ιδιώτες, εφόσον οι Εβραίοι είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Θέλουν να δημιουργήσουν τεράστια συμπλέοντα συμφέροντα με "διαπλοκές" κρατικών συμφερόντων και εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες, ώστε να έχουν μια πανίσχυρη γραμμή άμυνας, η οποία δεν θα διασπάται με τίποτε και από κανέναν.
Αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής. Στριμώχνουν στα όρια τα κράτη της Μεσογείου, για να τους αποσπάσουν το κεφάλαιό τους. Προσπαθούν ν' αρπάξουν το ιδιωτικό και δημόσιο κεφάλαιό τους, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους να το μοιράσουν κατά βούληση. Αφήνουν αυτά τα κράτη στο έλεος της διεθνούς κερδοσκοπίας, προκειμένου να τα αναγκάσουν να "υποθηκεύσουν" και στη συνέχεια να "ξεπουλήσουν" το κεφάλαιό τους.
Σχεδιάζουν τη μεγαλύτερη ανακατανομή εγγείου κεφαλαίου από την εποχή που η Ρώμη κατέκτησε την Ευρώπη και τη μοίραζε στους "γαλαζοαίματους" και τους εποίκους της. Έχουν ανάγκη αυτήν την ανακατανομή, γιατί θέλουν ν' αλλάξουν τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των χωρών της Μεσογείου, προκειμένου να τις ελέγχουν απόλυτα. Προκειμένου να μετατρέψουν τους επίφοβους λαούς τους σε μειονότητες μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες.
Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των μεσογειακών κρατών και βέβαια χρηματοδοτούν με τόνους χρημάτων τις διάφορες διασπαστικές ΜΚΟ. Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν ως λαός αντιμέτωποι με άλλον ομοιογενή λαό, ο οποίος θα εχθρεύεται σε κρατικό επίπεδο τις μεθοδεύσεις τους. Δεν θέλουν ως μεμονωμένοι ιδιώτες να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ομοιογενούς λαού και να κινδυνεύουν με διωγμό τους. Δεν θέλουν έπ’ ουδενί να συναντηθούν με κάποιο από τα "γουρούνια" της Μεσογείου. Έχουν συναντηθεί με αυτά στο παρελθόν και δεν έχουν καλές αναμνήσεις ώστε να το ξαναδοκιμάσουν.
Αποσπάσματα απο το άρθρο :
Επιλογές/επιμέλεια/προσθήκες/φωτό : Α.Τ.
Αναρτήθηκε από 9/8/2020

ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.


ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ,

ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ OPEN ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ; ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ;

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Σε κατονομάζω και σε καταγγέλλω ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ για ό,τι συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ, Χρυσοχοΐδη;

Δεν διάβασες ούτε την ανάρτησή μου που έστειλες στο OPEN για να με «δολοφονήσει», όπως δεν διάβασες τα μνημόνια με τα οποία «δολοφόνησες» τον ελληνικό λαό;

Στέλνοντας την ανάρτηση στην οποία εγώ ανέβασα την ...ανάρτηση του ...Υπουργείου Υγείας για τον ορισμό του κρούσματος και το τεστ, κατηγορώντας τελικά τον ...Βασίλη Κικίλια για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όχι εμένα που αναπαρήγαγα τις ειδήσεις αυτές;

Θα σας ταράξω στις μηνύσεις και στις αγωγές. Θα σας ταράξω στη νομιμότητα.

Και εσύ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια, έλα να λογαριαστούμε στα δικαστήρια!! Χωρίς προστατευτικές ασπίδες και ασυλίες.

Στα ίσια!

Αντέχεις;

Δεν με ξέρεις, Χρυσοχοΐδη, και στέλνεις το «υλικό» των αναρτήσεών μου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ΟΧΙ στην Εισαγγελία, όπως σε προκάλεσα εγώ;

Εγώ δεν είμαι που σε κατήγγειλα ότι άνοιξες το δρόμο στους δολοφόνους του Στέφανου Χίου;

Εγώ δεν είμαι αυτός που σε προκάλεσε χθες το απόγευμα να στείλεις το υλικό των αναρτήσεών μου στην Εισαγγελία για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία;

Εγώ δεν είμαι αυτός που την προηγούμενη εβδομάδα έδωσες εντολή να με προστατεύσει η Ελληνική Αστυνομία, επειδή κινδυνεύει η ζωή μου;

Με ξέρεις πολύ καλά. Και ποιος είμαι καΙ που μένω.

Και τώρα με εκθέτεις σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο στοχοποιώντας με ως υπ´ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Στέλνοντας το υλικό των αναρτήσεών μου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να παραμείνει εκεί επί μήνες, αφού μαζί με μένα έστειλες και άλλους χρήστες του διαδικτύου, τα στοιχεία των οποίων, για να αποκαλυφθούν, θα πρέπει να περάσουν μήνες διαδικασιών της Δίωξης, των Αρχών της Ιρλανδίας και της Facebook στο Δουβλίνο.

Για να έχεις να λες «ποιος Αντωνιάδης, αυτόν τον ‘ψάχνει’ η Δίωξη Ηλεκτρονικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»;;;

Κατ´ ΕΝΤΟΛΗΝ σου!!

Κατ´ εντολήν σου ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ δηλαδή, και μάλιστα εγκληματία επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία!

Δεν ντρέπεσαι; Δεν φοβάσαι;

Και στέλνεις το υλικό στο κανάλι OPEN, το οποίο «εξασφάλισε» αποκλειστικά, από ΕΣΕΝΑ, το υλικό μου; Αυτό που εστάλη στη Δίωξη;

Και ποια ανάρτηση έπαιζε χθες το βράδυ στο Δελτίο Ειδήσεων, με κεραυνούς των αγράμματων ρεπόρτερ και παρουσιαστών του OPEN κατά των «επικίνδυνων» για τη δημόσια υγεία χρηστών του διαδικτύου;

Έπρεπε να είναι μία ανάρτηση που να παραπέμπει σε μένα. Να με φωτογραφίζει. Για να το δω εγώ. Και να με αναγνωρίσουν οι χιλιάδες άνθρωποι που με ακολουθούν και με υποστηρίζουν. Για να μας φοβίσεις. Να τρομοκρατήσεις τον κόσμο που έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Και εκφράζει την οργή και αγανάκτησή του μέσα από τις αναρτήσεις μου.

Τι νομίζεις, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη; Ότι με τον φασισμό σου θα φοβηθώ;

Θα φοβηθώ εγώ εσένα;

Ή ότι θα φοβηθούν οι χιλιάδες υποστηρικτές μου; Ρίξε μια ματιά στη χθεσινή ανάρτησή μου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Την ώρα που το OPEN έπαιζε την «αποκλειστικότητα» που εσύ τους έδωσες μέσα στα σκοτάδια, φούντωναν οι αντιδράσεις για τη χούντα της λογοκρισίας και της φίμωσης των Ελλήνων. Και ακόμα δεν ήξεραν τι άλλο είχες κάνει μετά τη δημοσίευση της ανάρτησής μου.

Και ποια ΕΙΔΙΚΑ ανάρτηση «έπαιζε» στην οθόνη του OPEN, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;

Επιλέξατε μία ανάρτηση που θα συνδεόταν αμέσως με μένα. Με τον χρήστη «Νίκο Αντωνιάδη».

Και επιβεβαίωσες αυτό που λέω πάντα. Ότι είναι ευλογία Θεού να έχεις αντιπάλους που σου προσφέρουν οι ίδιοι τα όπλα να τους πολεμήσεις. Αυτό έκανες και εσύ.

Τους έβαλες να παίξουν την ανάρτηση στην οποία ανέβασα τη δημοσίευση της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ του φίλου σου Νεοδημοκράτη Βασίλη Κικίλια, Πασόκε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αυτήν που έχει τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΣΜΟ του ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ!! Και που σύμφωνα με τον οποίο όλα τα «κρούσματα» που ανακοινώνετε και με αυτά δολοφονείτε τη ζωή των Ελλήνων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κρούσματα.

Και που κανείς, ούτε ο φίλος σου Κικίλιας, ούτε εσύ, ούτε τα δικά σας Ελληνικά Hoaxes, ούτε κανένας άλλος συνάδελφός σου ή δικός σας επιστήμονας, έχουν τολμήσει να αμφισβητήσουν!

Αλλά κρύβεστε όλοι.

Και βγήκες τώρα εσύ να «καθαρίσεις». Εκθέτοντάς με, με τις παρακρατικές μεθόδους σου που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο απ´ αυτόν που ήδη διατρέχω, όπως και εσύ έχεις βεβαιώσει με την εντολή σου να με προστατεύει η Ελληνική Αστυνομία. Με Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΕΣΥ οπλίζεις το χέρι των δολοφόνων μου.

Και είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που βεβαιώνει επίσης ότι όλα αυτά τα τεστ που κάνετε στα σύνορα και αλλού, ανιχνεύουν ΟΛΟΥΣ τους κορωνοϊούς της οικογένειας των κορωνοϊών και όχι μόνο τον Covid-19. Αλλά εσείς χρεώνετε όλα τα «θετικά» αποτελέσματα στον Covid-19, γιατί έτσι «πρέπει» να κάνετε, και μετά τα βαπτίζετε «κρούσματα», γιατί έτσι «πρέπει» να κάνετε, και μετά με λίγη τρομοκρατία από τα ΜΜΕ για την τρομερή και φοβερή «αύξηση των κρουσμάτων», και λίγο Χαρδαλιά ενισχυμένο πια και με λίγο Τσιόδρα, υποτάσσετε τους Έλληνες.

Και εγώ δεν έκανα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να δημοσιεύσω αυτά που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου!!

Και αυτά τα προέβαλε χθες το OPEN ως χαρακτηριστικά παραδείγματα ψευδών πληροφοριών!!!

Τι έγινε, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;

Ούτε αυτά που έστειλες στο OPEN για να με «σκοτώσεις» τα διάβασες;

Όπως δεν διάβασες τα μνημόνια με τα οποία «σκότωσες» τον ελληνικό λαό;

Πετάτε, για «ξεκάρφωμα», εσύ και το κανάλι που επέλεξες για τη «δολοφονία» μου, μία τυχαία ανάρτηση και αμέσως μετά, στην «είδηση» του OPEN, με στοχοποιείτε με μία ανάρτηση με επισημάνσεις με κόκκινο και κίτρινο χρώμα και τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ, ώστε να αναγνωριστώ αλλά και να στοχοποιηθώ ταυτόχρονα, εύκολα και αμέσως.

Και τι κάνεις στην πραγματικότητα, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη; Καταγγέλλεις το Υπουργείο Υγείας και τον συνάδελφό σου Βασίλη Κικίλια!!

Γιατί, αν σύμφωνα μ´ αυτά που κάνεις πρέπει να ελεγχθεί ποινικά κάποιος γι αυτήν την ανάρτηση, αυτός είναι ο Βασίλης Κικίλιας! Και αυτοί που ανέβασαν και διατηρούν στην επίσημη ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας τον επίσημο ορισμό του κρούσματος, σύμφωνα με τον οποίο κρούσμα έχουμε ΜΟΝΟ όταν υπάρχει οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού. Τους στέλνεις στη Δίωξη ως ποινικά υπόλογους για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!

Ένα OPEN που έλεγε χθες για τις επικίνδυνες αναρτήσεις που μιλάνε για απάτη, που μιλάνε για ψευδή κρούσματα, θανάτους και νοσηλείες. Για τεστ θετικά που μετά βγαίνουν αρνητικά.

Είναι τα ΜΜΕ που τρομοκρατούν τον κόσμο με ψεύτικα «κρούσματα» σε γάμους που έγιναν πριν δύο χρόνια, κάνοντας τους «νεόνυμφους», που πάλιωσαν πια, να αναρωτιούνται στο facebook, που εσύ και η παρέα σου θέλετε να φιμώσετε, εάν ο κορωνοϊός ξεκίνησε τελικά από το γάμο τους και όχι από την Κίνα.

Είναι όλα αυτά που έχω στείλει στον Εισαγγελέα, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Για τα εγκλήματα στο ΣΩΤΗΡΙΑ και την Αλεξανδρούπολη. Εκεί που στέλνατε καρκινοπαθείς, βαπτισμένους ως ασθενείς Covid-19, στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων για να πεθάνουν μία ώρα νωρίτερα από “Covid-19”. Τα θύματά σας. Στα οποία κάνατε και πειράματα με υδροξυχλωροκίνες και δολοφονικά μείγματα αντιβιώσεων.

Αυτά τα έστειλες στη Δίωξη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη; Αν δεν τα έστειλες, θα τα στείλω εγώ. Όλα θα τα στείλω. Σε μία υπόθεση στην οποία είμαι μηνυτής και τιμωρός, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Όχι ελεγχόμενος!

Τα νοσοκομεία και εσείς είστε υπόλογοι!

Και όχι για διασπορά ψευδών ειδήσεων:

Για διασπορά θανάτου είστε υπόλογοι, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

Όπως κάνετε με την υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και στους ανοικτούς χώρους κάτω από τον καυτό ήλιο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Για να πείσετε για τον δολοφονικό ιό. Και να προετοιμάσετε τον κόσμο γι αυτά που έρχονται. Να τον υποτάξετε. Και δολοφονείτε την υγεία χιλιάδων ανθρώπων, χιλιάδων εργαζόμενων που ήδη εργάζονται σε επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες. Κορίτσια και αγόρια που για ένα κομμάτι ψωμί για να ζήσουν, τα σκοτώνετε με τις μάσκες στους 40 βαθμούς στα beach bars. Τους εργαζόμενους στις κουζίνες των εστιατορίων. Τους χιλιάδες ανθρώπους που τους έχετε τρομοκρατήσει και φοράνε τις μάσκες ακόμα και όταν περπατάνε στο δρόμο κάτω από τον καυτό ήλιο.

Στα καταστρώματα των πλοίων. Στα πλοία στα οποία αναδείχθηκε στον έσχατο βαθμό η τεράστια υποκρισία σας, αφού την ίδια ώρα που μας υποχρεώνετε να φοράμε μάσκες παντού, μέσα και έξω στα πλοία, σκύβετε το κεφάλι και υπακούετε στους εφοπλιστές αυξάνοντας την πληρότητα στο 80%, μεγιστοποιώντας τον υποτιθέμενο κίνδυνο από τον φονικό ιό!!! Σαν δεν ντρέπεστε, υποκριτές και φαρισαίοι!!

Γιατί εάν ο ιός ήταν τόσο επικίνδυνος όπως λέτε, κανένας εφοπλιστής και τίποτα στον κόσμο δεν θα σας έπειθαν
να διακινδυνεύσετε τη δημόσια υγεία, υποκριτές! Και λέτε ότι η δημόσια υγεία κινδυνεύει από μένα επειδή αμφισβητώ την επικινδυνότητα του ιού, αλλά την ίδια ώρα ανεβάζετε την πληρότητα στα πλοία, αμφισβητώντας εσείς οι ίδιοι την επικινδυνότητα αυτή!! Και μας λέτε ότι η αύξηση της πληρότητας έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των λοιμοξιωλόγων!

Σαν δεν ντρέπεστε λίγο!

Με τη σύμφωνη γνώμη των εφοπλιστών έγινε!!

Ή, ορθότερα, κατ´ εντολήν τους!

Οι λοιμωξιολόγοι, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή, γνωμοδοτούν κατ´ εντολήν σας.

Είναι το βρώμικο άλλοθί σας.

Και όλοι μαζι, εσείς, οι λοιμωξιολόγοι και οι εφοπλιστές, γελάτε μαζί μας.

Θα δώσεις εξηγήσεις, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Θα καταθέσω αγωγή εναντίον σου και εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. Και θα σας μηνύσω για τα εγκλήματα σε βάρος μου. Και εσυ θα με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αλλά, στο λέω ξανά, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ από την ασυλία σου! Να λογαριαστούμε επί ίσοις όροις στα ελληνικά δικαστήρια.

ΑΝ είσαι άντρας και φοράς παντελόνια!!

Σε προκαλώ ενώπιον όλων των Ελλήνων!!

Για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά επικίνδυνος για τη χώρα και ποιος ο συκοφάντης.

Εντάξει;

Εγώ ζητάω άμεσα συνάντηση με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα.

Ζητάω όλο το υλικό του χρήστη «Νίκος Αντωνιάδης» που εστάλη στη Δίωξη κατ´ εντολή σου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Του εξηγώ ότι είμαι εγώ. Και ότι με τον εντολέα Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γνωριζόμαστε καλά, και ας παριστάνει ότι δεν με ξέρει και στέλνει στη Διώξη τις αναρτήσεις μου για να «αποκαλυφθεί» η ταυτότητα του χρήστη.

Και ζητάω να σταλεί κατεπειγόντως το υλικό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Για να κόψουμε το «παιχνιδάκι» σου. Μαχαίρι.

Και θα ζητήσω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να πάρει θέση. Για τις παρακρατικές μεθόδους στοχοποίησης και συκοφάντησης του μέλους του. Ο κόσμος ήδη βράζει για την ανοχή του μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας στα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Θα με προστατεύσει ή θα επιτρέψει στον υπουργό που δεν διάβασε τα μνημόνια να διαπομπεύει, να στοχοποιεί και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μου;

Ή τώρα ή ποτέ!

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ,

ΣΕ αυτό εδώ δεν είμαι μόνος μου. Έχω χιλιάδες ανθρώπους πίσω μου. Είναι μαζί μου κορυφαίοι επιστήμονες, πανεπιστημιακοί καθηγητές από όλους τους τομείς της επιστήμης. Από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κορυφαίοι γιατροί και νομικοί απ´ όλον τον κόσμο. Στον κόσμο που φουντώνει η αντίδραση. Γιγαντώνεται η αντίσταση.

Στο είπα και χθες, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πριν με στείλεις συστημένο στο OPEN και ανοίξεις την όρεξη των επίδοξων δολοφόνων μου:

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Εσύ έμεινες στη Ρόδο όμως μόνο.

Σε μία Ρόδο με κάστρα κτισμένα με λάσπη, συκοφαντίες και χουντικά και παρακρατικά υλικά.

Το πήδημα ξέχασες, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

Θα φροντίσω εγώ γι αυτό.

Νίκος Αντωνιάδης
Το είδαμε ΕΔΩ
Διαμόρφωση : Α.Τ.

5 Αυγ 2020

Η προτροπή Σημίτη για

συνθηκολόγηση με τους Τούρκους και οι «ορέξεις» Ερντογάν

Τι λέει ο Σημίτης για τη «σιωπή» του στην προφυλάκιση Παπαντωνίου ...
Τις προαναγγελίες Σημίτη, πέρσι πριν τις εκλογές και τους τουρκικούς σχεδιασμούς σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο...
δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης:

Άρθρο ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιουλίου που τα λέει όλα:

1) Και η δική του κυβέρνηση αλλά και όλες οι άλλες φοβούνται την ανακήρυξη ΑΟΖ επειδή θεωρούν ότι θα χάσουν σε πόλεμο.

(Ενώ είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα καταστρέψει την Τουρκία σε μεγάλη κλίμακα)

2) Μιλάει για την Ελλάδα ως τρίτο πρόσωπο ουδέτερο λες και δεν υπήρξε πρωθυπουργός της για 9 χρόνια

3) Προαναγγέλλει «τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αμέσως μετά τις εκλογές για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες».

Εν ολίγοις.

Η Ελλάδα δεν θα αφεθεί ελεύθερη να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό μόνη της έναντι της Τουρκίας και αυτό το ξέρει ο Ερντογάν.

Το εσωτερικό μέτωπο και οι διεθνείς εταίροι θα αφήνουν τα πράγματα να φτάσουν στο αμήν για να πεισθεί ο Ελληνικός λαός πόσο σωτήρια θα είναι μια ολική διαπραγμάτευση εκτός Χάγης, ένα παζάρι χυδαίο και Οθωμανικό, πέραν πάσης Ευρωπαϊκής νόρμας.

Αυτό που λησμονούν οι θιασώτες της οθωμανικής λύσης εντός συνόρων είναι ότι ο Τούρκος δεν θα κάτσει σε τέτοιο τραπέζι μόνο για το Καστελόριζο και την Κρήτη.

Θα ζητήσει κράτος στην Κύπρο

Ανεξαρτησία Δυτικής Θράκης.

Αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

Έλεγχο των εξοπλισμών της Ελλάδος για αποφυγή νέων προκλήσεων.

Θα μένει μόνο η ταμπέλα να μπει.

«Yunanistan: Turk Vali Bakanligi».

Για να γνωριζόμαστε.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

ΡΟΔΟΣ: Έξι μήνες φυλάκιση γιατί μετέφεραν τον Επιτάφιο...

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ σε τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης....6 μηνών σε συντοπίτη τους, ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού και δημοσιογράφο, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Οι ανωτέρω είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.
Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα, την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου.
Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή:

“Οποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή”.

Οι υπόλοιποι διώκονται για παράβαση του άρθρου 285 της ΚΥΑ ενώ εξήχθησαν αντίγραφα για την ανακάλυψη των αγνώστων που συμμετείχαν και φαίνονται στο βίντεο.
Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικός της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι την 03:00 π.μ., αναρτήθηκαν δύο βίντεο στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού στο facebook, όπου φαίνονται τα άτομα να συμμετέχουν στην περιφορά Επιταφίου στα σοκάκια του παλαιού οικισμού της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου.

Ο αστυνομικός αναγνώρισε ανεπιφύλακτα δύο από αυτούς και συγκεκριμένα τον 45χρονο και τον 47χρονο.

Ο 45χρονος προηγείτο της πομπής υψώνοντας την ελληνική σημαία και ο 47χρονος σήκωνε τον Επιτάφιο με άλλα τρία άτομα αγνώστων στοιχείων.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού συνοδευόταν από μήνυμα που εν ολίγοις δικαιολογούσε την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού επεσήμανε εξεταζόμενος ότι όφειλε να αναρτήσει τα βίντεο και να καλύψει το γεγονός, ισχυριζόμενος παραπέρα ότι του εστάλησαν. Επεσήμανε ότι δεν είναι κατά των περιοριστικών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, πράγμα που προκύπτει από αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ισχυρίσθηκαν ότι ενημερώθηκαν για την περιφορά και αποφάσισαν να μεταβούν εκεί και να ακολουθήσουν.

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι περίπου 300 άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου, χωρίς την παρουσία ή την συμμετοχή ιερέα. Τόνισε ότι η περιφορά ξεκίνησε περί ώραν 02.00 τα ξημερώματα και είχε ότι προηγηθεί μεταξύ των κατοίκων ενημέρωση προφορικώς. Ο ίδιος, όπως τόνισε, έκρινε ότι από θρησκευτικό καθήκον όφειλε να συμμετέχει στην περιφορά παρά την απαγόρευση.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος τόνισε ότι βρισκόταν στην οικία του και άκουσε τον κόσμο να περνά με τον Επιτάφιο και ακολούθησε. Υπήρχαν, όπως είπε, ακόμη και παιδιά που έψαλλαν τα εγκώμια, ό,τι ήξερε ο καθένας διότι δεν συμμετείχε ιερέας. Πρόσθεσε ότι έχει έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα και ότι συμμετείχε παρά την απαγόρευση.

Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ότι συμμετείχε και τόνισε ότι το μόνο που έκανε ήταν να αναρτήσει περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα ένα βίντεο και ένα κείμενο που του έστειλαν στο facebook το οποίο και κατέβασε όταν αντιλήφθηκε την διάσταση που έλαβε το θέμα ενώ πρόσθεσε ότι προέβη στην ανάρτηση από κεκτημένη ταχύτητα, τονίζοντας ότι σεβόταν και σέβεται τα μέτρα έχοντας μάλιστα διαφήμιση στον ραδιοσταθμό του για το «Μένουμε στο Σπίτι».

Ο τέταρτος κατηγορούμενος προκάλεσε την αντίδραση της έδρας με την εμφάνισή του καθώς φορούσε μια μπλούζα του Παναθηναϊκού. Ο Πρόεδρος της έδρας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την εμφάνισή του στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ομοίως ότι ένιωθε την ανάγκη να ασκήσει το θρησκευτικό του καθήκον και συμμετείχε στην περιφορά παρότι συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι δικάστηκαν χωρίς συνήγορο υπεράσπισης κι ότι δεν εμφανίστηκαν εγκαίρως στο δικαστήριο, που διέκοψε την συνεδρίαση, μέχρι να αναζητηθούν και παρουσιαστούν στην αίθουσα για να ξεκινήσει η δίκη.

1.834 λ@θραίους έφεραν από τη Λέσβο στην ενδοχώρα, τις τελευταίες 20 μέρες…

YPxLhObdM9Yrn4PzHKOT

Συνολικά 1.843 λ@θροεισβολείς από τη Λέσβο στους οποίους έχουν δώσει το δικαίωμα μετακίνησης στην υπόλοιπη Ελλάδα, έφυγαν προς το εσωτερικό της Χώρας σε 20 μέρες, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 5 Ιουνίου μέχρι και σήμερα 25 Ιουνίου.

Οι τελευταίοι 56 αναχώρησαν απόψε με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Η αναχώρηση των λ@θρέποικων από τη Λέσβο με δικαίωμα μετακίνησης, αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 23ης Ιουνίου από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο ΚΥΤ Μόριας κατέβηκε στους 15.691, ενώ ο συνολικός αριθμός τους στο νησί ανέρχεται στους 17.806.

 

100 καθηγητές κατά Γιάννας Αγγελοπούλου

- Ζητούν ανάσχεση των ατοπημάτων της Επιτροπής

«ΕΛΛΑΔΑ 2021»

και την εξέταση της ανασύστασής της!

Με υπόμνημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση…

Με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της εθνικής μας παλιγγενεσίας με την οποία θεμελιώθηκε η δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους, οι απανταχού Έλληνες αναμένουν έναν πανηγυρικό εορτασμό που θα τους εμφυσήσει ενθουσιασμό και υπερηφάνεια και θα τους οπλίσει με δύναμη και σθένος για την αντιμετώπιση των συνεχών προκλήσεων σε πολλαπλά φλέγοντα εθνικά θέματα. Με συνείδηση της δημιουργικής και ένδοξης μακραίωνης ιστορίας μας, από την αρχαιότητα ως το Βυζάντιο, από την Οθωμανική κατάκτηση ως τον Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και στην συνέχεια στα ηρωικά έπη που γράφτηκαν όλο τον εικοστό αιώνα, αναμένουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να θέσει ένα νέο εθνικό όραμα βασισμένο στις διαχρονικές αξίες της παράδοσης μας και της ιστορίας μας, που θα χαλυβδώνει τον ελληνικό λαό να υπερασπίσει τα εθνικά του δίκαια, πάντοτε εν συνδυασμώ με το παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι και την εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας. Ωστόσο, «τα μηνύματα» που εκπέμπονται από μέλη της οργανωτικής επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από τον απελευθερωτικό αγώνα του ’21, δημιουργούν εύλογα ερωτήματα αν στόχος της «Ελλάδα 2021» είναι η παραποίηση της ιστορίας, η δημιουργία στρεβλής αξιολόγησης των γεγονότων της Επανάστασης του '21 και η ύφανση ισοπεδωτικών και οικουμενικών αντιλήψεων με τελικό σκοπό την αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας. Αμαυρώνοντας εμβληματικές μορφές του Αγώνα για την ανεξαρτησία, όπως του πρώτου κυβερνήτη της νεοσυσταθείσης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, η «Ελλάδα 2021» φαίνεται πως επιχειρεί την αποδόμηση των σημείων αναφοράς του ελληνικού έθνους. Αναρωτιόμαστε ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν αυτές οι εθνομηδενιστικές προσεγγίσεις σε βάρος του απαράμιλλου γεγονότος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΔΩ.
Η προσπάθεια απαξίωσης του Καποδίστρια του πρώτου Κυβερνήτη του επαναστατημένου έθνους ως δήθεν δικτάτορα είναι υβριστική προς το ελληνικό έθνος. Οι ιστορικές πηγές μαρτυρούν ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ένας εξέχων Έλληνας με διεθνή εμβέλεια και γνήσιο πατριωτισμό. Παραιτήθηκε από Υπουργός εξωτερικών της Ρωσικής αυτοκρατορίας, για να βοηθήσει αδέσμευτος τον Αγώνα του 1821. Εξελέγη Κυβερνήτης από την Εθνοσυνέλευση με έκτακτες εξουσίες, παραλαμβάνοντας χάος και καμένη γη, για να παραδώσει ανεξάρτητο κράτος. Ακόμη και ο μέγιστος εχθρός τού Αγώνα, ο Μέττερνιχ, παραδέχθηκε πως «ο Καποδίστριας είναι ο μόνος που δεν μπορείς να τον πιάσεις πουθενά, ως άδολος και αγνός του καθήκοντος σε όλα». Όταν ο Ελβετός φίλος του Καποδίστρια Εϋνάρδος τού προσέφερε μία έπαυλη για να διαμείνει, δεν δέχτηκε την πολυτελή προσφορά, αν και ήταν κόντες, αλλά ζήτησε μόνο μία κάμαρη για τον ίδιον και μία για τον γραμματικό του και όλα τα χρήματα να δοθούν για τον Αγώνα• έδωσε όλη του την περιουσία για τον Αγώνα, μη κρατώντας τίποτα για τον ίδιο. Σε αυτόν τον απαράμιλλο πατριώτη Κυβερνήτη, ο κ. Αριστείδης Χατζής, μέλος της εθνικής επιτροπής «Ελλάδα 2021», απέδωσε τον χαρακτηρισμό του δικτάτορα, μαζί με άλλες αδιάντροπες παραποιήσεις της ιστορίας.
Ο Καποδίστριας εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία από την υπάρχουσα τότε Βουλή. Έκανε εκλογές τις οποίες κέρδισε με συντριπτικά ποσοστά και σχεδίαζε να κάνει και άλλες στις οποίες και πάλι θα κέρδιζε, αλλά δολοφονήθηκε. Υπερασπιζόταν τον λαό τόσο από τις ιδιοτέλειες των κοτζαμπάσηδων όσο και από τις δυτικές απολυταρχίες. Οργάνωσε το κράτος, πέτυχε την Ανεξαρτησία και διεύρυνε τα σύνορά του. Και τώρα παρουσιάζεται από τον κύριο Χατζή στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ως ο κυβερνήτης που «κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία και το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας»! Για τους παραπάνω λόγους και υποστηρίζοντας το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ζητάμε από την κυβέρνηση της Ελλάδας, το 2021 να τιμήσουμε όχι μόνο τα 200 έτη από την Ελληνική Παλιγγενεσία, αλλά και τα 190 έτη από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια (27.9.1831) με τις ακόλουθες ενέργειες:
α) Την προβολή της προσωπικότητας του Ιωάννη Καποδίστρια στα σχολεία, ιδιαίτερα κατά το έτος 2021, με την χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων,
β) την αξιοποίηση έγκριτων Ελλήνων και ξένων Καποδιστριολόγων, που γνωρίζουν εις βάθος (επιστημονικά) την προσωπικότητα και την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια,
γ) την κατασκευή και τοποθέτηση αγάλματος του Ιωάννη Καποδίστρια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την μετονομασία σταθμού του ΜΕΤΡΟ σε «Ιωάννης Καποδίστριας», προτάσεις που αποτελούν άλλωστε δεσμεύσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα προς τον βουλευτή Κέρκυρας κ. Δημήτριο Μπιάγκη,
και
δ) τον καθορισμό της ημερομηνίας (27ης Σεπτεμβρίου) της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια, ως «ημέρα εθνικής μνήμης» από την Ελληνική Πολιτεία, αίτημα που έχει προ πολλού κατατεθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ζητάμε, επίσης, από την κυβέρνηση να απαλλάξει τον κύριο Αριστείδη Χατζή, αλλά και όσα μέλη στοχεύουν στην αποδόμηση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων σε αυτόν τον εορτασμό, από τα καθήκοντά τους στην επιτροπή «Ελλάδα 2021». Στα βιβλία τους είναι ελεύθεροι να γράφουν ό,τι θέλουν, ο καθένας κρίνεται. Αλλά σε έναν εθνικό επετειακό εορτασμό δεν μπορεί κανείς να ασχημονεί σε βάρος της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων. Αλλά δυστυχώς τα ατοπήματα και οι διαστρεβλώσεις δεν περιορίζονται στον κύριο Αριστείδη Χατζή. Είναι εμφανές ότι υπάρχει συνολικότερο πρόβλημα με τις επιλογές της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», που συντείνουν στο να είναι επωφελής η ανασύστασή της. Ηχηρή ένδειξη του προβλήματος είναι η παραίτηση της καθηγήτριας Νεοελληνικής Ιστορίας του ΕΚΠΑ κυρίας Μαρίας Ευθυμίου, η οποία χαρακτήρισε την προσέγγιση της Επιτροπής 2021 ως ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΑΤΡΙΑ, σημειώνοντας ότι ακόμα και από το σήμα της «Ελλάδας 2021» απουσιάζει η σημαία. Ο χαρακτηρισμός ήταν μάλλον επιεικής, καθώς η επιτροπή έχει προβεί και σε άλλες ενέργειες που ΑΠΟΜΕΙΩΝΟΥΝ την ιστορία του ελληνικού έθνους.
Συγκεκριμένα, στον επίσημο ιστότοπο της Επιτροπής www.greece2021.gr παρουσιάζεται ενότητα με επικεφαλίδα «200 χρόνια Έλληνες». Η ενότητα αυτή αναφέρεται στους «Έλληνες που άφησαν το αποτύπωμά τους στον κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια». Γιατί λοιπόν δεν επιλέγεται ένας τίτλος που να δηλώνει αυτό, δηλαδή «Νεοέλληνες κατά τον 19ο και 20ο αιώνα»; Προς τι η παραποίηση; Η επικεφαλίδα «200 χρόνια Έλληνες» ακρωτηριάζει τα χιλιάδες χρόνια δημιουργίας του ελληνικού πολιτισμού, διαστρεβλώνει την ιστορία αυθαίρετα χωρίς καμία ιστορική βάση, δημιουργώντας την ψεύτικη εντύπωση ότι το έθνος έχει δήθεν ζωή 200 χρόνια! Τι ύβρις! Γνωρίζουμε ότι μέλη της Επιτροπής υποστηρίζουν αυτές τις απόψεις. Όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Ελληνισμός έχει πλήρη συνείδηση της μακραίωνης πορείας του και μόνο απαξιώνεται η Επιτροπή από τέτοιου είδους λαθροχειρίες. Την ίδια λαθροχειρία διαπράττει και η επικεφαλίδα «Η Ελλάδα σήμερα, μετά από μια πορεία 200 χρόνων», αντί του τίτλου «Τα επιτεύγματα του Νεοελληνικού κράτους τα τελευταία 200 χρόνια». Να θυμήσουμε, λοιπόν, για ακόμα μία φορά στην Επιτροπή αυτή ότι « Η Ελλάδα σήμερα έχει διατρέξει πορεία χιλιάδων χρόνων και όχι διακοσίων»: Θουκυδίδης, «Ιστορίαι» [2.41.1] «Ξυνελών τε λέγω τήν τε πᾶσαν πόλιν τῆς Ἑλλάδος παίδευσιν εἶναι».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821, ΕΔΩ.
Αναμένουμε από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη να λάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την ανασύσταση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», διασφαλίζοντας τον πατριωτικό και εθνικό χαρακτήρα που αρμόζει στον επετειακό εορτασμό των διακοσίων χρόνων από το 1821 και στον ελληνικό λαό που τον εξέλεξε πρωθυπουργό. Οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας είναι περήφανοι για την εθνική τους ταυτότητα. Ζητούμε η κυβέρνηση της Ελλάδας να επανορθώσει άμεσα και αμέσως το ατόπημά της στην σύνθεση της επιτροπής «Ελλάδα 2021», ώστε να μην συμβεί το δυσάρεστο να εορτάζει απομονωμένη με την Επιτροπή της ουδετεροπατρίας τον Αγώνα του 1821, ενώ ο υπερήφανος ελληνικός λαός και η Ομογένεια να βρίσκονται απέναντι, τιμώντας και εορτάζοντας τα Διακόσια Χρόνια 1821-2021, όπως αρμόζει στους ήρωες και στους μάρτυρες της Επανάστασης, οι οποίοι θυσιάστηκαν «για του Χριστού την πίστιν την αγία και της πατρίδος την ελευθερίαν», τιμώντας την ελληνική σημαία και τον σταυρό της.
Αξιώνουμε την άμεση ανταπόκριση της Ελληνικής κυβέρνησης στα αιτήματά μας. Δεν θα ανεχθούμε καμία ταπείνωση. Δεν θα σταματήσουμε ούτε μία μέρα να καταγγέλουμε δημόσια κάθε εθνομηδενιστική διατύπωση και ενέργεια. Η κυβέρνηση που διόρισε την επιτροπή «Ελλάδα 2021» φέρει την πλήρη ευθύνη για αυτήν. Ο Ελληνισμός όλος προσδοκά να γιορτάσει την μακραίωνη ιστορία του Ελληνικού έθνους και τα 200 χρόνια από την Εθνική ανεξαρτησία του με την λαμπρότητα που αρμόζει σε αυτόν τον απαράμιλλο Αγώνα του 1821.
Με αίσθηση εθνικού καθήκοντος, Ιnternational Ηellenic Αssociation (IHA)
Υπογραφές:
Αλεβίζος Γιάννης, Φυσικός, 7ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, Ελλάς Αλμπούρα Ευστρατία, MScPsy, Αθήνα, Ελλάς Αμπατζόγλου Ιωάννης, MSc, PhD, Medical Physicist & Radiation Physicist, Head of the Medical Physics Department, University General Hospital of Alexandroupolis, Ελλάς Αναγνωστόπουλος Σταύρος Α., Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Αθήνα, Ελλάς Αναγνώστου Σπύρος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μυτιλήνη, Ελλάς Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγ. Πληροφορικής, Σχολή Ικάρων, Αθήνα, Ελλάς Αργυρού Φανούλα, Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Αρωνιάδου-Anderjaska Βασιλική, Ph.D, Καθηγήτρια Νευροεπιστημών, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Βαρδουλάκης Αντώνιος Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Βασιλειάδης Δαμιανός, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς Βασιλείου Ιωάννης, Ομότ. Καθηγητής ΕΜΠ, Διευθυντής ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Βιδάλης Μιχαήλ Α., Αρχιτέκτων Μηχανικός, MArch., Διδάκτωρ Αστικής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελλάς Βουδριάς Ευάγγελος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε. α., Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, Πολιτικός Μηχανικός από Δ. Π. Θρακης Γεωργιάδης Λουκάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ελλάς Γεωργουδάκης Ιωάννης, Μηχανολόγος Μηχ/κός, Καθηγητής τ.ΤΕΙ Πάτρας, Ελλάς Γιαλτουρίδης Γεώργιος, New England Risk Solutions LLC, Westwood, MA, ΗΠΑ Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάς Γκατζούλη Νίνα, former Professor of Humanities, Classics and Italian, University of New Hampshire, ΗΠΑ Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ, Πρόεδρος Αχέπα Κέρκυρας, Ελλάς Δημούτσος Ι. Ανδρέας, Ph.D., Αθήνα, Ελλάς Δρίτσος Στέφανος Η., Ομότ. Καθηγητής, Τμήμα Πολιτ. Μηχανικών, Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Ευθυμίου Μαρίκα, Συνταξιούχος, πρώην στέλεχος τραπέζης, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Ευθυμίου Παύλος Ν., Ομότ. Καθηγητής ΔΦΠ, ΑΠΘ, Ελλάς Ζάγκρης Νικόλας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Ηλιοπούλου-Γεωργουδάκη Ιωάννα, Βιολόγος-Περιβαλλοντολόγος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Καδόγλου Τριανταφυλλιά, ΕΔΙΠ, Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Κακούλη Θωμαΐς, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βιοτεχνολογίας Περιβάλλοντος και Διευθύντρια Έρευνας, enviroCORE, Department of Science and Health, Institute of Technology Carlow, Ιρλανδία Καλλιανιώτης Ἰωάννης Ν., Ph.D., Καθηγητής Διεθνῶν Χρηματοδοτήσεων, Πανεπιστημίου Scranton, PA, ΗΠΑ Καραδημητρόπουλος Ιωάννης, Συντ/ρχης ε.α., Προϊστάμ. Συστημ. Schengen EU, Στρασβούργο, Σύμβουλος ΝΑΤΟ, Kehl, Γερμανία Καραΐσκος Κώστας, Εκπαιδευτικός ΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, Ελλάς Καρακίτσιος Ελευθέριος, Πρωτ/ρος- Καθηγητής Δρ.Θ.- Α. Π. Θεσσαλονίκης Μακεδονίας -ΕΛΛΑΣ Καραμήτσος Δημήτριος, Ομότ. Καθηγητής ΑΠΘ, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Καραντζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος εα, Πρόεδρος της Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Ελλάς Κατηφόρης Βασίλειος Χ., PhD, Professor Emeritus, Dept. of Mathematics, SUNY Potsdam, NY, ΗΠΑ Κελεσίδης Βασίλειος, Ph.D., τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Ελλάς Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., SpaceTimeWorks, San Diego, CA, ΗΠΑ Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη – Ελλάς Κοντογιαννίδης Νικόλαος, PhD, PE, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, FL, USA Κοτρότσιος Παύλος, Φιλαδέλφεια-ΗΠΑ Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Ελλάς Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Ιατρική Σχολή Παν. Κρήτης, Ελλάς Κουτσούκος Πέτρος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Ελλάς Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς Λαμπρινάκης Δημοσθένης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη – Ελλάς Λαμπρινάκη Θέκλα, Θεσσαλονίκη – Ελλάς Λεβεντούρη Θεοδώρα, Καθηγήτρια Φυσικής, Διευθύντρια Ιατρικής Φυσικής, Διευθύντρια Κέντρου Φυσικής Βιοιατρικών Υλικών, Πανεπιστήμιο Florida Atlantic Boca Raton, ΗΠΑ Λιώλιος Αστέριος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ Λυριντζής Ιωάννης, Ph.D. Professor of Archaeometry, University of the Aegean, Dept. of Mediterranean Studies, Director Laboratory of Archaeometry (Founder) and the Research Center of Yellow River Cultures, Ελλάς Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Μάνιος Ιωάννης Κ., Υποπτέραρχος / Ιατρός, Ελλάς Μελακοπίδης Κώστας, τ. Αναπλ. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, Κύπρος Μεταλληνός Γ. Δημήτρης, Δρ. Ιστορίας, Κέρκυρα,, Ελλάς Μοσχοβάκης Αντώνης , M.D., Ph.D., Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ελλάς Μπακάλης Ναούμ, τέως Διευθυντής Ερευνών Θεωρητικής Χημείας / άμισθος Ιερεύς, Αθήνα, Ελλάς. Μπαλόγλου Γιώργος, Μαθηματικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής πολιτειακού πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Μωραΐτης Νικόλαος Λ., Ph.D., Διεθνείς Σχέσεις-Συγκριτική πολιτική- Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, ΗΠΑ Νατσιός Δημήτρης, Δάσκαλος Θεολόγος, Κιλκίς, Ελλάς Νιάρχος Πάνος, Συνταξιούχος Διευθυντής Προσωπικού, Indiana University, Πρώην Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Indiana, ΗΠΑ Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Καθηγητής Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας, LMU, Μόναχο, Γερμανία Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος, τ. Συντονιστής Διευθυντής Δερματολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθηνων, Ελλάς Ντόκος Σωκράτης, PhD, Associate Professor, Graduate School of Biomedical Engineering, Faculty of Engineering, Σύδνεϊ, Αυστραλία Οικονομίδης Σπύρος, Καθηγητής Διοικητικών Επιστημών, California State University, ΗΠΑ Όκος Αντώνιος, MD, Seattle, WA, ΗΠΑ Παπαγιαννόπουλος Νικόλαος, PhD Γναθοχειρουργός,Υποστράτηγος εα, πρώην Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ελλάς Παπαδοπούλου Μαρία Απ., Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός, Ερευνήτρια-Συγγραφέας, Ελλάς Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Βελιγράδι Πανοσκάλτσης Βασίλης, Καθηγητής, ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Παπαγιάννης Γρηγόριος, Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας ΔΠΘ, Κομοτηνή, Ελλάς Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότ. Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Χημικής Μηχανικής, Tulane University, New Olreans, ΗΠΑ Παπαδόπουλος Νικόλαος Θ., Ομότ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Παπακώστας Στέφανος, Τέως καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελλάς Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π., Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Παραρά Πολυβία, Ph.D. Διδάκτωρ Ελληνικών Σπουδών, Τμήμα Κλασικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Πελεκάνος Νίκος, Καθηγητής Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάς Πελίδου Συγκλητική, Επ. Καθηγ. Νευρολογίας, Παν. Ιωαννίνων, Ελλάς Πουλαρίκας Αλέξανδρος, PhD, Ομότ. Καθηγητής, Πανεπιστημίου Αλαμπάμας, ΗΠΑ Ρήγας Αλέξανδρος, Ομότιμος Καθηγητής ΔΠΘ, Ελλάς Ρήγος Ευάγγελος, Master Mariner, Pace University, BBA, NY., ΙΗΑ Director, Ελλάς Σαραντόπουλος Αθανάσιος, PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα Αττικής, Ελλάς Σεφερίδης Ηλίας Νικ., Νομικός, Δικαστικός, Ελλάς Σίδερης Κοσμάς Κ., Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ, Ξάνθη, Ελλάς Σίνη Μάρθα, Ξεναγός – Πολιτιστικές εκθέσεις, Μέλος ιδρυτικού συμβουλίου ΗΗΜΜ, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ Σπαθόπουλος Θεόδωρος, Dr. -Ing. In Aerospace, τ. Δντης, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Αθήνα, Ελλάς Σταμπολιάδης Ηλίας, Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Ελλάς Σωτηροπούλου Γεωργία, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, Ελλάς Ταγκαλάκης Γεώργιος, Ph.D., Αθήνα, Ελλάς Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Ομότ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Ελλάς Τριανταφύλλου Γεωργία, Ph.D., Princeton, New Jersey, ΗΠΑ Τοκμακίδης Σάββας, Ομότ. Καθηγητής ΔΠΘ, Κομοτηνή, Ελλάς Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Αθήνα, Ελλάς Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος ε.α –Επίτιμος ΒΥ/ΓΕΣ. Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ. Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ/Τμήμα Διοίκησης, Ελλάς Τσιώτας Γεώργιος, Επικ. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάς Φούφα Ελένη, Σ., Professor English/Humanities, SUNY ERIE, Buffalo, ΗΠΑ Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότ. Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, Ελλάς Φωτόπουλος Σπυρίδων, τ. Καθηγητής τμ. Φυσικής, Πανεπιστημίου Πατρών, Ελλάς Χαλαμανδάρης Παντελής, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μπράντον, Καναδάς Χαλδούπης Χρήστος, τ. Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ηράκλειο, Ελλάς Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD, Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, τ. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, USA, Πύργοι Θερμής-Λέσβος, Ελλάς.
Σημ.: Εκρατήθη η ορθογραφία των γραφόντων.

Αναρτήθηκε από Στίλπων ο Μεγαρεύς στις 13//2020

 

 

 

Εσύ όμως πλήρωνε βλάκα Ελληνα

- βιντεο Λαθρομετανάστες μπουκάρουν ανενόχλητοι στο μετρό χωρίς εισιτήριο…..

Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν χωρίς εισιτήριο και οι μόνοι που πληρώνουν είναι οι Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα μια ομάδα λαθρομεταναστών μπαίνει στο μετρό χωρίς εισιτήριο αφού δεν υπάρχει έλεγχος , οι ίδιοι συνεχίζουν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι.

Δείτε το βίντεο:

people are talking about this

28/5/2020

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ:

«Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς...» φωνάζουν τα ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ στο κέντρο της Αθήνας...!!!


Διαμαρτυρία αναρχικών

υπέρ των λαθρομεταναστών στην Αθήνα

με σύνθημα ¨Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς¨- 15/5/2020

Μπράβο στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που ανέθρεψαν αυτούς τους νεαρούς…

Όπως βλέπετε και οι αποστάσεις τηρήθηκαν και όλα…

Α ναι, όταν συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, έκλεβαν και ρεύμα για την εκδήλωση…

¨Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς¨

https://www.youtube.com/watch?v=V2awMwW-gHc&feature=emb_logo

ΣΤΟΧΟΣ - 17 Μαΐου -2020

ΛΕΦΤΑ μέ τό ....ΤΟΥΛΟΥΜΙ !

 

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις Περιουσιακής Καταστάσεως του έτους 2019 (χρήση 2018) για βολευτές, υπουργούς, ευρωβολευτές, δημάρχους...Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τήν λήξη αυτής...

Με μια σύντομη πρώτη ματιά, είδαμε το Πόθεν Έσχες της
πρώην ευρωβουλευτού της αριστεράς Κούνεβα,
χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγγλίας, που τα βρήκε τόσα λεφτά;


Κούνεβα: Προκλητικές οι δηλώσεις Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο | Έθνος

Πόθεν έσχες Παπαδημούλη – Τρελό πάρτι στο twitter: Έρχεται ο Παπα ...

Ο Παπαδημουλης αγόρασε οκτώ νέα ακίνητα το 2018!

Τι συζήτησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Φώφη Γεννηματά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και
η Φώφη Γεννηματά έρχονται σε… ισοπαλία,
αφού μετά των συζύγων τους κατέχουν και
οι δύο από 34 ακίνητα.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Η ΕΕ επιβάλλεται να αντιδράσει απέναντι ...
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πόθεν έσχες είναι αυτό του
Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς έχει δηλωμένα… 125(!) ακίνητα.

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο ...
Ο Καμμένος έχει στην κατοχή του 66 ακίνητα σε
Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Κυκλάδες.

Γιάννης Ανδριανός: «Το ΚΕΜΧ ως ενεργό στρατόπεδο, δεν θα ...
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Ανδριανός, δηλώνει 59 ακίνητα.

Periodista.gr - Το άδοξο πολιτικό τέλος του Ευάγγελου Βενιζέλου
Ο Ε.Βενιζέλος 53 ακίνητα σε Κεντρική Μακεδονία, Αττική και Θεσσαλία και
με 48 ακίνητα ο Γιώργος Σταθάκης .

Ούτε ο Γιώργος Σταθάκης ξέρει τίποτα για το σχέδιο Βαρουφάκη ...
http://ixnos2.blogspot.com/2020/05/blog-post_11.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Αναρτήθηκε από στις 15/5/2020

 

 

 

 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ - H ΕΛ.ΑΣ. πάει παραλία:

Ξεκινούν περιπολίες στις πλαζ το Σαββατοκύριακο

Με περιπολίες στις παραλίες θα επιβλέπει η ΕΛ.ΑΣ. την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, με το άνοιγμα τον πλαζ που αναμένεται να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Δεν φτάνουμε να πάμε και στις παραλίες, βλέπουμε γίνεται πρόβλημα στη ΔΕΗ πάει η ομάδα ΔΙΑΣ να βάλει σε σειρά τον κόσμο. Έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα αλλά έχουμε επανέλθει και στην εγκληματικότητα. Αυξάνεται, είχαμε μια ύφεση 40% κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται η μικροεγκληματικότητα. Ήδη έχουμε κάνει συλλήψεις. Στις παραλίες όντως θα υπάρχουν περιπολίες περιμετρικά και θα κάνουν ελέγχους», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Περιμετρικά θα γίνονται έλεγχοι και για την κυκλοφορία και για να μην συνωστίζονται. Στις παραλίες θα αναλάβει και το Λιμενικό με ελέγχους φαντάζομαι, καθώς είναι αρμοδιότητά του», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=N7ssRTcNJ74&feature=emb_logo

Σήμερα | Μαυροειδάκος: Θα κάνουμε περιπολίες στις παραλίες | 13/05/2020

 

ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μαρέβα Μητσοτάκη:

Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

_


Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της


ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Αυτά τα αίσχη τα κάνουν πλέον ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Αυτοί οι αναίσχυντοι προδότες δεν έχουν απολύτως κανένα ηθικό φραγμό. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφήνει την δική του γυναίκα να πουλάει…ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ…ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟ!!!….

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό

Αρκετοί οίκοι μόδας μετά την πανδημία, έστρεψαν το ενδιαφέρον και την παραγωγή τους τόσο σε μάσκες όσο και σε στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε μάσκες που προστατεύουν αλλά με μοναδικό design προσανατολίστηκε και ηΜαρέβα Μητσοτάκη, με τους συνεργάτες της. Έτσι η Zeus + Dione απο τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η εταιρεία θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενίσχυση και την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, απέναντι στην πανδημία, είχε ανακοινώσει τη δωρεά2000πιστοποιημένων μασκών προστασίας των ματιών.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:

protothema

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό

 

 

 

 

Φ.Νίτσε: «Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες»

Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.

Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.
Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.
«Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.»
Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)
«Η τελευταία λέξη της γης,
όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,
θα είναι ΕΛΛΑΣ!»
Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.

2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)

3. Από την φυσική σας, χημεία

4. Από την αστρονομική σας

5. Από την πολιτική σας

6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε «δεν γίνεται».

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Η πρόκληση πάντως ισχύει.

Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.

Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες «προοδευτικών» υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.

Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει

ksipnistere.com 8/5/2020

 

 

 

 

Γιατί δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι ψηφοφόροι της Νέας Ισλαμοκρατίας μπορούν και επιβάλλεται να αρχίσουν ήδη τα εμβόλια χλωρίνης.!!

Το εμβόλιο της χλωρίνης όμως...να είναι Klinex ...όχι ότι νάναι.

Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε... Με διπλάσιο αμμωνιαζόλ και φλουοράηντ...Λευκαίνει καθαρίζει απολυμαίνει...και στον Άδη...σε πηγαίνει...45 κατασκευαστές εμβολίων αυτήν εμπιστεύονται. Klinex. Μετά βλέπεις μπλέ και πράσινους κόκκους/ψηφοφόρους χα χα χα.


Η υγεία αποτελεί αγαθό που διαθέτει ιδιαίτερη αξιακή βαρύτητα και κατοχυρώνεται συνταγματικά τόσο ως αγαθό, όσο και ως δικαίωμα. Στο Σύνταγμα θεμελιώνεται η υποχρέωση του κράτους να λαμβάνει μέτρα για την προστασία της, ταυτόχρονα όμως, να απέχει από ενέργειες που την προσβάλουν ή περιοριζουν την ελευθερία των πολιτών να αποφασίζουν για θέματα που αφορούν την υγεία τους.
Στην ιατρική πράξη σήµερα, για να εφαρμοστεί οιουδήποτε είδους, διαγνωστική, προληπτική, θεραπευτική παρέμβαση το πρόσωπο στο οποίο θα εφαρμοστεί, είναι ελεύθερο να συναινεί, ύστερα από ενηµέρωση του, ή να την αρνηθεί.
Ο εμβολιασμός αποτελεί σημαντική προληπτική ιατρική πράξη που βοηθά στην προστασία των ανθρώπων από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα. Είναι ένα παρεµβατικό µέτρο, και αποτελεί το κυριότερο εργαλείο για την πρωτογενή πρόληψη των ασθενειών και αποτελεσματικό όπλο προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η διενέργεια του εμβολιασμού δεν μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί χωρίς την συναίνεση του προσώπου και εξαρτάται από την ελεύθερη βούληση του, ακολουθώντας την θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της ιατρικής δεοντολογίας, αυτή της «συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης”.
Μέχρι σήμερα, η Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ- Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ιατρική αποτελεί το μοναδικό νομικώς δεσμευτικό κείμενο του διεθνούς δικαίου στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τομέα της βιοϊατρικής.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει στην Ελλάδα (κυρωτικός νόμος (Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α’ 132 , Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική) και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 προβλέπεται
Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.
Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.
Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.
Η συναίνεση μπορεί να είναι ρητή ή σιωπηρή, προφορική ή έγγραφη, όπως προκύπτει από την Ερμηνευτική Έκθεση (παρ. 37), διότι στην Σύμβαση του Οβιέδο δεν προβλέπεται συγκεκριμένος τύπος για την παροχή της συναίνεσης.
Ακόμη και σε πρόσωπα που είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω διανοητικής ανικανότητας δεν έχουν την ικανότητα να συναινέσουν σε επέμβαση εξειδικεύονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει. σύμφωνα με το άρθρο 6 της Σύμβασης κατά την ερμηνευτική έκθεση αυτής. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι πως η συναίνεση σε ιατρική πράξη δεν προϋποθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, αλλά ικανότητα του προσώπου προς συναίνεση, δηλαδή πνευματική ωριμότητα και δυνατότητα κατανόησης των συνθηκών και της σοβαρότητάς τους.
Η ενημέρωση των πολιτών είναι θεμελιώδους σημασίας και πρέπει να απευθύνεται σε όλο τον πληθυσµό, να εξασφαλίζει την εγκυρότητα της πληροφόρησης βασιζόμενη σε αυστηρά µέτρα για την αποφυγή ανακριβών πληροφοριών που µπορεί να καλλιεργούν δυσπιστία ή και φόβο, και να διενεργείται αποκλειστικά από το υπεύθυνο προς τούτο όργανο.
Επιπρόσθετα, στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η διάταξη του άρθρου 12§1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν.3418/2005) σύμφωνα με την οποία:
“Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή
ενώ στην §3 της ίδιας διάταξης αναφέρονται περιοριστικά οι εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν απαιτείται συναίνεση
α) στις επείγουσες περιπτώσεις, κατά τις οποίες δεν μπορεί να ληφθεί κατάλληλη συναίνεση και συντρέχει άμεση, απόλυτη και κατεπείγουσα ανάγκη παροχής ιατρικής φροντίδας,
β) στην περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας ή
γ) αν οι γονείς ανήλικου ασθενή ή οι συγγενείς ασθενή που δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να συναινέσει ή άλλοι τρίτοι, που έχουν την εξουσία συναίνεσης για τον ασθενή, αρνούνται να δώσουν την αναγκαία συναίνεση και υπάρχει ανάγκη άμεσης παρέμβασης, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος για τη ζωή ή την υγεία του ασθενή.
Περαιτέρω, η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής εξέδωσε γνώμη για το ζήτημα της αντιπαράθεσης μεταξύ δημοσίου συμφέροντος και προσωπικής αυτονομίας στην περίπτωση των μεταδοτικών λοιμωδών νοσημάτων Δείτε εδώ
Στην σχετική έκθεση Δείτε εδώ παρατίθενται τα ακόλουθα :
» Η προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εξάπλωση µεταδοτικών ασθενειών οριοθετείται νοµικά από τις διατάξεις των άρθρων 21 παρ. 3 και 5 παρ. 4 του Συντάγµατος, καθώς και από τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 1 (ε) της Ευρωπαϊκής Σύµβασης ∆ικαιωµάτων του Ανθρώπου (ΕΣ∆Α)
Στο πλαίσιο των παραπάνω διατάξεων, η ευχέρεια του κοινού νοµοθέτη να προχωρήσει σε περιορισµούς ατοµικών ελευθεριών προσώπων που πάσχουν από µεταδοτικές ασθένειες εµφανίζεται ευρεία, σε κάθε όµως περίπτωση οριοθετούνται οι αρµοδιότητες του νοµοθέτη από το Σύνταγµα.. Υπάρχουν, ωστόσο, και όρια:
α) Οι παραπάνω περιορισµοί αφορούν, κατ’ αρχήν, την προσωπική ελευθερία και όχι άλλα θεµελιώδη δικαιώµατα. Εγγυώνται, δηλαδή, την προστασία των άλλων από τη µετάδοση µιας ασθένειας και όχι την ίδια την αντιµετώπιση της ασθένειας ως προς τον ασθενή που τους υφίσταται. ∆εν µπορούν, εποµένως, να θεµελιώσουν και µέτρα υποχρεωτικής θεραπείας, παρακάµπτοντας τη βούληση του ασθενούς
β) Οι περιορισµοί υπόκεινται στην αρχή της αναλογικότητας (άρθρο 25 παρ.1Σ.).Δικαιολογούνται, δηλαδή, µόνον στην έκταση που το επιβάλλει η προστασία των άλλων.
γ) Επί πλέον δεν φθάνουν να αναιρούν εντελώς την προσωπική ελευθερία. Ο «πυρήνας» αυτού του δικαιώµατος πρέπει να διατηρείται αλώβητος σε κάθε περίπτωση
Αξίζει περαιτέρω να επισημανθει ότι , μόνο σε «επείγουσες καταστάσεις», δεν µπορεί να αποκλεισθεί ο υποχρεωτικός εµβολιασµός, όπως προσώπων που λόγω επαγγέλµατος, αποτελούν ομάδες υψηλού κινδύνου τόσο µόλυνσης, όσο και µετάδοσης ασθενειών, όπως π.χ. αυτών που εργαζονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας με την προυπόθεση ότι θα πρέπει να παρέχεται η ευχέρεια αλλαγής καθηκόντων. Προς αυτή την κατεύθυνση κυμαίνεται και η Γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής για τον εμβολιασμό των παιδιών, όπου επισημαίνεται ότι, “αναγκαστική υποβολή σε εμβολιασμό, δεν νοείται, και δεν μπορεί να παρακαμφθεί η βούληση των γονέων για τη διενέργεια ή μη της ιατρικής αυτής πράξης, εκτός από περιπτώσεις επείγουσας προστασίας της δημόσιας υγείας π.χ. σε περίπτωση μηνιγγίτιδας Δείτε εκθεση εδώ
Τελος στην διάταξη του άρθρου 4§3ιιιβ του πρόσφατου νόμου 4675/2020, το οποίο προβλέπει ότι :
σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ), υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια”
τίθονται οι εξής προυποθέσεις για την εφαρμογή του εμβολιασμού :

  • Η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο.
  • Η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα.
  • Το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

και σαφώς με βασικά κριτήρια :

  • Tην ένταση της απειλής
  • Την αποδεδειγμένη επιστημονικά αποτελεσματικότητα του εμβολίου και τις μη παρενέργειες αυτού που να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία, αλλά και την εν γένει προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου

Ως εκ τούτων, το ανωτέροω μέτρο που είναι έκτακτο και προσωρινό και αφορά μόνο συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού.
Εν κατακλείδι, ο εμβολιασμός είναι επέμβαση στο σώμα του ανθρώπου και δεν μπορεί να διενεργηθεί, παρά τη θέλησή του, ούτε μπορεί να επιβληθεί ως αναγκαίος όρος για την εκπλήρωση δημόσιας υποχρέωσης διότι αυτό θα αντέβαινε στην θεμελιώδη αρχή της ανθρώπινης αξίας.
Πηγή:evnomia.com.gr

ΠΗΓΗ

Posted by στις Απριλίου 27, 2020

 

 

 

 

O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για

παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (video)

_by _


O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (video)


Εάν όλα πάνε τέλεια με την προσέγγιση του ριβονουκλεϊκού οξέως (RNA), θα μπορούσαμε να προλάβουμε το όριο των 18 μηνών
. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι πάντοτε μια τεράστια πρόκληση.
Ξέρετε, το εμβόλιο της γρίπης δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο αποτελεσματικό σε ηλικιωμένους ανθρώπους.
Το μεγαλύτερο όφελός του έγκειται στο ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν μεταδίδουν τη γρίπη γιατί είναι εμβολιασμένοι, και αυτό ωφελεί σε μια βάση κοινωνικού συνόλου τους ηλικιωμένους.
Εδώ, χρειαζόμαστε ξεκάθαρα ένα εμβόλιο που να είναι αποτελεσματικό στο υψηλότερο ηλικιακό εύρος, διότι οι ανήκοντες σε αυτό είναι εκτεθειμένοι περισσότερο στη νόσο.
Και πρέπει να αναπτυχθεί αυτό με τρόπο που να ενισχυθεί η λειτουργία του, έτσι ώστε να είναι μεν αποτελεσματικό στους πιο μεγάλους σε ηλικία, αλλά παράλληλα να μην έχεις και παρενέργειες.
Ξέρετε, εάν έχουμε παρενέργειες σε έναν στους 10.000, αυτό είναι, ξέρετε, πολύ περισσότερο από 700.000, καταλαβαίνετε, άνθρωποι που θα υποφέρουν από αυτό (λόγω παρενεργειών)
Άρα, η κατανόηση της ασφάλειας σε μια γιγαντιαία κλίμακα που περνά μέσα από όλα τα ηλικιακά εύρη, καταλαβαίνετε, εγκύους, άνδρες, γυναίκες, υποσιτιζόμενους, υπάρχουσες συννοσηρότητες, καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολη.
Και σε αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση, το να πούμε «εντάξει, ας προχωρήσουμε και ας δώσουμε αυτό το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο», θα πρέπει αναγκαστικά να αναμιχθούν και οι κυβερνήσεις, διότι θα υπάρξει όντως κάποιο ρίσκο και (συνεπώς) μια κάλυψη από νομική ευθύνη που θα χρειαστεί (για τις αναπόφευκτες παρενέργειες απέναντι σε όσους κάνουν αγωγές) προτού κάτι τέτοιο (δηλ. το να δοθεί το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο) αποφασιστεί.

If everything goes perfectly with the RNA approach, we could actually beat the 18 months. We don’t want to create unrealistic expectations. The efficacy of vaccines in older people is always a huge challenge. You know, it turns out the flu vaccine isn’t that effective on elderly people. Most of the benefit comes from younger people not spreading it because they’re vaccinated, and that benefits on a community basis the elderly. Here, we clearly need a vaccine that works in upper age range, because they’re most at risk of that, and doing that so that you amp it up so it works on older people and yet you don’t have side-effects. You know, if we have, you know, one in 10,000 side effects, that’s, you know, way more 700,000, you know, people who will suffer from that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges, you know, pregnant, male, female, undernourished, existing comorbidities…  It’s very very hard and that actual decision of ok let’s go and give this vaccine to the entire world, governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that can be decided on.

Bill Gates wants to be indemnified against people suing him for all the vaccine COVID-19 deaths

https://www.youtube.com/watch?v=pRDPi7l-NA4&feature=emb_logo

 

 

 

 

«Τρελάθηκε» ο Bill Gates και «όρμηξε» στον Τραμπ

– Θέλει εμβόλιο και «σφράγισμα» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ο Ν. Τραμπ πάει να κλείσει και το Κογκρέσο
(το Κογκρέσο ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς Γάιδαρους)...
έχει δικαίωμα να το κάνει,
από ότι φαίνεται θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές.... τα καλύτερα έρχονται!
Ο Τραμπ έχει αργήσει σε πολλά πράγματα... 4 χρόνια έχουν περάσει επί Προεδρίας του, τώρα προς τα τελειώματα αρχίζει να κάνει κάποια πράγματα υπέρ του αμερικάνικου κράτους.
Ωστόσο ο Βασιλάκης δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα πρόγραμμα windows της προκοπής,
με ένα σωστό λειτουργικό antivarius... και
θέλει ο μ@λ@κ@ς να μας βάλει τσιπ και εμβόλιο!!!
Βασιλάκη πες αλεύρι....η κουδούνα σε γυρεύει.!

Η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να κόψει την χρηματοδότησ
στον ΠΟΥ άναψε «φωτιές» στους παγκοσμιοποιητές...


«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.

«Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπιλ Γκέιτς σημειώνοντας ότι η απόφαση του Αμερικανού προέδρου έρχεται σε μια περίοδο παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, την οποία, συμπληρώνουμε εμείς, ο Gates θέλει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να επιβάλει, ενδεχομένως μέσω του ΠΟΥ, σε όλους τους ανθρώπους δικό του εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα που θα «σφραγίζει» όσους εμβολιαστούν.
Ο Τραμπ δείχνει να του βάζει εμπόδια στα σχέδιά του.
Halting funding for the World Health Organization during a world health crisis is as dangerous as it sounds. Their work is slowing the spread of COVID-19 and if that work is stopped no other organization can replace them. The world needs @WHO now more than ever.
— Bill Gates (@BillGates) April 15, 2020
Θυμίζουμε ξανά πως ο γνωστός
– και μη εξαιρετέος
– ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος
(όπως αυτοαποκαλείται),
έκανε ήδη γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη
«λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως (ΕΔΩ).

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, ανήκει σε διαφορετικό ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο
από εκείνο των διεθνιστών του Bill Gates.

Ο δεξιός Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Τρίτη (τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) ότι έδωσε εντολή να ανασταλεί μέχρι νεοτέρας η συμβολή των ΗΠΑ στην χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΫ), εξαιτίας της κακής διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού που ΔΙΚΑΙΩΣ του προσάπτει, χαρακτηρίζοντάς τον ως όργανο της Κίνας.

«Σήμερα, διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΫ στην κακή διαχείριση και στην συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κόσμος έλαβε πολλές ψευδείς πληροφορίες για την μετάδοση και την θνητότητα» της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, πρόσθεσε ο Τραμπ, καταφερόμενος επί μακρόν εναντίον αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Κατά τον Τραμπ, ο ΠΟΫ παρέβη “το βασικό του καθήκον” και “πρέπει να λογοδοτήσει”.
Ο Ρεπουμπλικάνος κατηγόρησε τον Οργανισμό ότι διέσπειρε την “παραπληροφόρηση” της Κίνας για την πανδημία, χειροτερεύοντας έτσι την παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας.

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ συνεισφέρουν “400 ως 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο” στον ΠΟΫ, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων και “ακόμη λιγότερων” χρημάτων που του διαθέτει η Κίνα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκρινε πως είναι “καθήκον” του να απαιτήσει λογοδοσία.

Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

https://www.youtube.com/watch?v=L1uF_dWvt94&feature=emb_logo

Βόμβα Τραμπ κατά Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - Ώρα Ελλάδος 07:00 15/4/2020 | OPEN TV

https://www.youtube.com/watch?v=37KhFbF3qE0&feature=emb_logo

 

 

 

Οι Γερμανοί μας κλείνουν τα λιγνιτικά, τον μοχλό ανάπτυξης μας...


περισσότερα εδώ

 

 

 

 

Συνεκμετάλλευση και συνεργασία με

τη Τουρκία λέει ο Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Αγαπητέ κ. Ντόκο, μπορείτε να μας κατονομάσετε μία (μόνο μία) συμφωνία -συνθήκη ή ό,τι παρόμοιο που να έχει υπογράψει
η Τουρκία και να την έχει τηρήσει; Τι σας κάνει να τη θεωρείτε αξιόπιστη τώρα;

Juan
Τις δυνατότητες εποικοδομητικής συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας αναδεικνύει με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ο αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Θάνος Ντόκος,
λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι καιρός» να στραφούν οι δύο χώρες από τις διμερείς διαφορές στα κοινά προβλήματα και συμφέροντα και να υιοθετήσουν μια θετική ατζέντα.
Παράλληλα, θέτει το πλαίσιο των ελληνικών θέσεων για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο Αιγαίο, την Α. Μεσόγειο και το Κυπριακό, ενώ ειδικά για τις συνεργασίες στην Α. Μεσόγειο κάνει λόγο για απουσία της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντάς την «μη φυσιολογική κατάσταση» αν και αναπόφευκτη λόγω τουρκικής συμπεριφοράς.
Ο κ. Ντόκος χαρακτηρίζει «καλοδεχούμενη» την πρόσφατη τοποθέτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι «η Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική και επεκτατική χώρα». Και ζητάει από τις δύο χώρες «να δουν πιο ζεστά το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» για την αποφυγή θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο».
Τέλος ο κ. Ντόκος θεωρεί δυνατή την ενίσχυση της συνεργασίας Τουρκίας- ΕΕ σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, με παράλληλη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, υπό την προϋπόθεση ενός ειλικρινούς διαλόγου, καθώς και της υιοθέτησης και εφαρμογής ενός αποδεκτού κώδικα συμπεριφοράς.
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Θάνου Ντόκου στην Νίνα Μελισόβα για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
Πώς ερμηνεύετε τις τουρκικές δηλώσεις περί αναθεώρησης της συνθήκης της Λοζάνης;
Πιθανόν οι αρχικές αναφορές στη Συνθήκη της Λοζάνης να οφείλονταν στις ανησυχίες της Τουρκίας περί εδαφικών αλλαγών στα ανατολικά σύνορα της, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης στη Συρία και της αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, οι συχνές δηλώσεις υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων περί «επικαιροποίησης» της Συνθήκης, ακόμη και αν έγιναν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, προκάλεσαν δικαιολογημένη ανησυχία στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαιτέρως καλοδεχούμενη η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα (βλ. συνέντευξη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 28/10/2019), ότι η Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική και επεκτατική χώρα. Βεβαίως, οι δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται και από ανάλογη συμπεριφορά επί του πεδίου και εδώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα όσον αφορά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Όσον αφορά στο ευαίσθητο ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας, ασφαλώς υπάρχουν σχετικές προβλέψεις στη Συνθήκη της Λοζάνης, τις οποίες η Ελλάδα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και εφαρμόζει. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για Έλληνες πολίτες και αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα και υποχρέωση της ελληνικής Πολιτείας να θεραπεύει τυχόν προβλήματα. Τη συνεχιζόμενη προσπάθεια ανάπτυξης αυτής της ακριτικής περιοχής, προς όφελος όλων των κατοίκων, μουσουλμάνων και χριστιανών, θα βοηθούσε ένας λιγότερο παρεμβατικός και πιο εποικοδομητικός ρόλος της τοπικής διπλωματικής αρχής ενδιαφερόμενης χώρας. Θα ήταν επίσης καλοδεχούμενη η συνέχιση της προσπάθειας βελτίωσης της στάσης του τουρκικού κράτους έναντι της ιδιαίτερα ταλαιπωρημένης ελληνικής μειονότητας.
Ανησυχείτε για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου ή και στρατιωτικής σύγκρουσής;
Ο μεγάλος αριθμός καθημερινών επεισοδίων στον αέρα και τη θάλασσα στην περιοχή του Αιγαίου -αποτέλεσμα παράνομων τουρκικών κινήσεων, σύμφωνα με την ελληνική αντίληψη- αυξάνει στατιστικά το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου από ατύχημα. Καλό θα ήταν οι δύο χώρες να δουν πιο ζεστά το ζήτημα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο, ενδεχομένως επανεξετάζοντας την παλαιότερη πρόταση του ναυάρχου Έρκαγια (μια συμβολική πτήση το χρόνο), ή ζητώντας από το ΝΑΤΟ να διευκολύνει μια τεχνικής φύσεως λύση στο ζήτημα του εναερίου χώρου.
Ο κίνδυνος μιας ελληνοτουρκικής στρατιωτικής σύγκρουσης είναι αρκετά περιορισμένος, όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο κράτη που ανήκουν στον ίδιο αμυντικό οργανισμό, το ΝΑΤΟ, αλλά και διότι σοβαρές και οργανωμένες χώρες, και η Τουρκία ανήκει σε αυτή την κατηγορία, γνωρίζουν πολύ καλά τις στρατιωτικές δυνατότητες του αντιπάλου και το υψηλότατο κόστος μιας στρατιωτικής σύγκρουσης και για τις δύο πλευρές. Η Ελλάδα ασφαλώς θα προτιμούσε μια αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών, αλλά είναι έτοιμη να συνεχίσει να σηκώνει το απαραίτητο βάρος για τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής αποτρεπτικής ικανότητας.
Ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;
Αναμφίβολα, θα ήταν πολύ χρήσιμη η επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, αξιοποιώντας την πρόοδο που είχε επιτευχθεί στο παρελθόν. Η Ελλάδα αντιλαμβάνεται τις τουρκικές ανησυχίες περί μετατροπής του Αιγαίου σε «ελληνική λίμνη», κάτι που άλλωστε ποτέ δεν επιδίωξε, ενώ και το διεθνές δίκαιο δίδει σχετικές λύσεις. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, ποτέ να δεχθεί ελληνικά νησιά να επικάθονται σε τουρκική υφαλοκρηπίδα ή να υπάρχει έλλειψη συνέχειας στις ελληνικές θαλάσσιες ζώνες, με δεδομένη τη γεωγραφία του αιγαιακού χώρου και τον πολύ μεγάλο αριθμό ελληνικών νησιών.
Στο πλαίσιο αυτό, δημόσιες αμφισβητήσεις ως προς το συνοριακό καθεστώς ή τα κυριαρχικά δικαιώματα δηλητηριάζουν το κλίμα, περιορίζουν το περιθώριο κινήσεων και τελικά βλάπτουν τις προσπάθειες πλήρους ομαλοποίησης των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Επίσης, ακραία μαξιμαλιστικές θέσεις περί θαλασσίων ζωνών και μηδενικής επιρροής νήσων, συνοδευόμενες από χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» και σκληρές δηλώσεις ασφαλώς δεν βοηθούν. Τέλος, διαπραγματεύσεις για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, με μια χώρα που δυστυχώς βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση της Λιβύης, ερμηνεύονται από την ελληνική πλευρά ως εχθρική ενέργεια.
Ποιες είναι οι προοπτικές για την επίλυση του Κυπριακού;
Και πώς σχολιάζετε την τουρκική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο;
Η αδυναμία συμφωνίας για την επίλυση του Κυπριακού επιβαρύνει σημαντικά τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας. Αποτελεί, πάντως, στρατηγικό σφάλμα της τουρκικής πλευράς η σχεδόν πλήρης απουσία ανεπίσημων επαφών με Ελληνοκυπρίους, καθώς αυτό δεν επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση των ανησυχιών και προβληματισμών της άλλης πλευράς και την έναρξη μιας διαδικασίας «ζύμωσης», που θα μπορούσε να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν διασκεδαστεί οι ανησυχίες των Ελληνοκυπρίων σχετικά με την άποψη του πρώην πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ότι για την Τουρκία το πραγματικό διακύβευμα είναι λιγότερο τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων, και κυρίως η διασφάλιση της τουρκικής παρουσίας και ελέγχου επί μιας νήσου με υψηλή στρατηγική σημασία για τουρκικά συμφέροντα.
Ασφαλώς μια βιώσιμη λύση πρέπει να βασίζεται στην αρχή της πολιτικής ισότητας των δύο κοινοτήτων, αν και η εφαρμογή της θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και τη δημογραφική πραγματικότητα στο νησί. Παράλληλα, η κατά τεκμήριον ισχυρή πλευρά στο πλαίσιο της πενταμερούς διαπραγμάτευσης οφείλει να τιμήσει προηγούμενες δεσμεύσεις στο εδαφικό και, κατανοώντας τις εύλογες ανησυχίες στον τομέα της ασφάλειας, να κινηθεί με δημιουργικό τρόπο.
Όσον αφορά στα ενεργειακά, η «διπλωματία των κανονιοφόρων» δεν συμβάλλει στην εύρεση λύσης, ούτε αρμόζει ως συμπεριφορά σε μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεννόησης σε θέματα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, καθώς στο τραπέζι παραμένει και η ελληνοκυπριακή δέσμευση για δημιουργία Ταμείου Υδρογονανθράκων προς όφελος και των δύο κοινοτήτων. Οι διπλωμάτες και οι δικηγόροι μπορούν να συμβάλλουν στην εύρεση λύσης, εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση. Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο.
Ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας;
Όσον αφορά στην ΕΕ, θα μπορούσε ενδεχομένως να συζητηθεί η ενίσχυση της συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, με παράλληλη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Φυσικά αυτό προϋποθέτει και την υιοθέτηση και εφαρμογή ενός αποδεκτού κώδικα συμπεριφοράς. Επιπλέον, η απουσία της Τουρκίας από συνεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο είναι μια μη φυσιολογική κατάσταση, αν και αποτελεί το προϊόν συγκεκριμένων τουρκικών επιλογών. Η Ελλάδα μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει, υπό την προϋπόθεση της υιοθέτησης μιας πιο εποικοδομητικής στάσης από την Άγκυρα. Γενικότερη ελληνική θέση είναι ότι η Τουρκία εντός ή πλησίον ευρωατλαντικών θεσμών είναι ένας σαφώς προτιμότερος γείτονας από μια Τουρκία αγνώστου γεωπολιτικού προσανατολισμού.
Πώς μπορούν Ελλάδα κα Τουρκία να διαχειριστούν το προσφυγικό και
να επιχειρήσουν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους;
Υπάρχουν κοινές ανησυχίες ανθρωπιστικής μορφής για ζητήματα προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και από ελληνικής πλευράς αναγνωρίζεται το βάρος που σηκώνει η Τουρκία, αν και κινήσεις και δηλώσεις που παραπέμπουν σε εκβιαστικές συμπεριφορές ασφαλώς δεν βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση ενός κοινού προβλήματος. Καλύτερη συνεργασία μπορούν να αναζητήσουν οι δύο χώρες και για την αντιμετώπιση άλλων κοινών προβλημάτων, όπως η τζιχαντιστική τρομοκρατία. Είναι καιρός να επιχειρηθεί, εφόσον υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση, η αλλαγή «παραδείγματος» και αντιλήψεων από τις διμερείς διαφορές προς τις κοινές ανησυχίες ή ακόμη και τα κοινά συμφέροντα και η υιοθέτηση μιας θετικής ατζέντας. Σε αυτή την κατεύθυνση μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά η αξιοποίηση πολλαπλών διαύλων επικοινωνίας, η «διπλωματία των πολιτών» και η οικονομική συνεργασία.

Επιστολη προς ολους τους

Υπευθυνους στην Ελληνικη κυβερνηση και εξουσια της χωρας

Εχετε εντολη να δημιουργηθει οσο το δυνατον πιο γρηγορα η βιομετρικη καρτα του πολιτη !

Η εντολη για εσας ισως να ερχετε απο την Ενωμενη ευρωπη , για μενα ειναι απο πολυ διαφορετικη πηγη αλλα δεν ειναι του παροντος να αναλυσω τι και πως !

Σαν ελευθερος πολιτης που ζω στην Ελληνικη δημοκρατια πρεπει να μου δωθει το δικαιωμα να επιλεξω αν θελω να εχω αυτη την ταυτοτητα η οχι , αν θελω να ανηκω στην διαδικασια βιομετρικων πληροφοριων και στην αποθηκευση τους απο συστηματα που δεν εμπιστευομαι ! Μαλιστα θα μπορει να μου δοθει αυτο το δικαιωμα ακομα και με την μορφη μικρου προστιμου η στερησης καποιων αλλων ευεργετηματων που θα εχουν οι κατοχοι της καρτας …θα το δεχθω !

Το παρον το γραφω σαν ενημερωση προς ολους σας ετσι ωστε να εχω δηλωσει νομικα την θεση μου ως πολιτης , να εχω εκφρασει την δυσαρεσκεια μου , να εχω επισημανει οτι αν με οποιοδηποτε τροπο , με εκβιασμο η με εντεχνη απομακρυνση μου απο τα καθημερινα εργαλεια της ζωης προσπαθησετε να μου επιβαλετε μια καρτα που εχω το απολυτο δικαιωμα να αρνηθω τοτε θα εχετε κανει επιθεση κατα της επιβιωσης μου , της οικογενειας μου και θα εχω καθε δικαιωμα να αμυνθω με οποιονδηποτε τροπο μπορω !

Αν δεν συμμορφωθειτε προς την διαδικασια της πραγματικης δημοκρατικης εξελιξης σε αυτο το πολυ σοβαρο ζητημα για χιλιαδες ελληνες τοτε αναγκαστικα οδηγειτε ολους εμας να αμυνθουμε για την ζωη μας και την οικογενεια μας !

Αν πραγματικα οι διαθεσεις των εντολεων σας ειναι δημοκρατικες τοτε το ζητημα της επιλογης θα πρεπει να ξεκινησει σαν θεμα απο αυριο κιολας και να ενημερωσετε τον Ελληνικο λαο οτι το ξεκινησατε σαν αιτημα ! Η πλατφορμα σας πανω στο θεμα οπου θα διεξαγονται ολες οι διεργασιες της πληροφοριας , αποθηκευση δεδομενων ,κατηγοριοποιηση κοκ ..θα πρεπει μεσα να εχει και την κατηγορια των ανθρωπων που επελεξαν δημοκρατικα να μην δεχθουν τα βιομετρικα τους στοιχεια να βρισκονται σε εταιριες , σε συστηματα τεχνιτης νοημοσυνης κοκ …

Θα ξανα δηλωσω οτι η οποιαδηποτε αλληγορια στο θεμα , οποιαδηποτε παρανοηση , οποιαδηποτε αμελεια συντομα θα χαρακτηριστει εχθρικη προς πολλους χιλιαδες Ελληνες , νομιζω οτι ειναι κατανοητο οτι δεν απειλουμε κανεναν αλλα ξεκαθαρα σας δηλωνουμε οτι θα υπερασπιστουμε τον μεγα φυσικο νομο της επιβιωσης μας !

Στην περιπτωση που χρειαζεστε λογους και αιτιες που μια ομαδα ανθρωπων δικαιωματικα δεν πρεπει να θελει να υπαρχουν τα βιομετρικα της στοιχεια σε κανενα αποθηκευτικο χωρο , σε κανεναν αλγοριθμο , σε καμια τεχνιτη νοημοσυνη, μπορω να σας βοηθησω για να συνταξετε το αιτημα σας προς τους εντολεις σας …το αιτημα που ξεκαθαρα θα ζητα το δικαιωμα ενος οντος μεσα σε δημοκρατικη κοινωνια να μην θελει να εχει σε καμια βαση δεδομενων προσωπικα του βιομετρικα στοιχεια , το δικαιωμα να επιλεξει ναι η οχι στην καρτα του πολιτη ..!

Καμια δικαιολογια δεν υπαρχει στο να μην συμβει το αυτονοητο της επιλογης , δεν ζητουν οι ανθρωποι την καρτα αλλα τα συστηματα που οριζουν τον κοσμο μας , αρα οποιοδηποτε συστημα θελει να εχει ελεγχο σε αυτα τα στοιχεια θα πρεπει να το εφαρμοσει δημοκρατικα και μονο και οχι με μεθοδους αποφασιζουμε και διατασσουμε …γιατι αυτο θα οδηγησει μαθηματικα στα μετρα προστασια μας , στα μετρα που θα εγγυηθουν οτι η επιβιωση μας ως οντα θα ειναι επιτυχης !

Ειναι η πρωτη επιστολη προς ολους τους υπευθυνους , ειναι επειγον να γνωριζουμε της οποιες κινησεις θα κανει η Ελληνικη κυβερνηση στο θεμα της ελευθερης επιλογης μας στην Καρτα του Πολιτη !

Stranger…  Κατοχικά Νέα  23/11/2019

 

 

 

 

«Έτσι ο Σόρος αγόρασε τη Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ»

– Έκθεση ντοκουμέντο ξεφτιλίζει τον Τσίπρα και

αποκαλύπτει την προδοσία ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

[ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ]

soros

Αποκαλυπτική για τις διεργασίες που οδήγησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση-πώληση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση είναι η έκθεση του ιδρύματος “Open Society” του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Η έκθεση δίνει τη δική της εκτίμηση για το πώς φτάσαμε στην συμφωνία και ποιες εξελίξεις δρομολογεί.

Η έκθεση έκτασης 28 σελίδων που τιτλοφορείται «Βόρεια Μακεδονία: Και τώρα τι;» και την οποία επιμελούνται τέσσερις συντάκτες μιλά για «ανταλλάγματα» που εξασφάλισε από τους ξένους ο Α.Τσίπρας για την ψήφιση της συμφωνίας, ανταλλάγματα που έχουν να κάνουν με την «χαλάρωση των δημοσιολογικών δεσμεύσεων», εννοώντας ως προεκλογικό «δώρο» για το κυβερνών κόμμα.

Η έκθεση προχωρά και σε «προβλέψεις» αναφέροντας ότι οι εκλογές θα γίνουν τον ερχόμενο Μάιο και ότι θα προκύψει 5κομματική Βουλή με κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ).

Ως προς την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ η έκθεση προεξοφλεί ότι αυτή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και ότι η ελληνική κυβέρνηση θα φέρει την ένταξη των Σκοπίων στο κοινοβούλιο για κύρωση μεταξύ Φεβρουάριου και Μαρτίου.

Για τη ΝΔ η έκθεση αναφέρει πως η διαφωνία της ήταν προσχηματική θεωρώντας ανεπιτυχή τη προσπάθεια σύνδεσης της με τη Νοβαρτις και την εξαγορά εταιρείας στα Σκοπιά από τη ΔΕΗ.
Θεωρεί δε, πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παίζει με τη συναισθηματική φόρτιση που έχει για τους Έλληνες το συγκεκριμένο θέμα.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός της αναφοράς στα ελληνικά ΜΜΕ λέγοντας πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γνώστες των Σκοπιανών θεμάτων και η κοινή γνώμη ενημερώνεται από «άσχετους και κατευθυνόμενα ΜΜΕ που έχουν… χρεωκοπήσει αλλά ευτυχώς υπάρχουν «νέα, λαϊκά μέσα ενημέρωσης» που ενημερώνουν «αντικειμενικά»

Ένα ενδιαφέρον σημείο της έκθεσης είναι ότι ενώ αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης η 14η Ιανουαρίου αναφέρεται στην ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 16 Ιανουαρίου ως γεγονός που έχει γίνει ήδη!

NM2 NM3
Με άλλα λόγια οι συντάκτες της έκθεσης όχι μόνο «προέβλεψαν» ότι ο Α.Τσίπρας θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά το ανέφεραν σαν κάτι που είχε γίνει ήδη γίνει…

Μήπως να μας έλεγαν και τον αριθμό του λαχείου;

Στην έκθεση καταγράφονται ακόμη δύο ενδιαφέροντα στοιχεία:

Πρώτον η ιδεολογική μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ από την «καθαρή» Αριστερά στην κεντροαριστερά και δεύτερον η βεβαιη υποστήριξη του Ποταμιού στη ψήφιση της Συμφωνίας.

NM1
Να σημειωθεί πως ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των αΝΕΛ Π.Καμμένος έχει αφήσει σαφείς υπαινιγμούς για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τ.Σόρος προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία με τα Σκόπια.

Μάλιστα όπως σημείωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του «οι δραστηριότητες του μεγαλοεπενδυτή (Σόρος) βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις» και πρόσθεσε: «Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ!»

Σε δεύτερη ανάρτηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει».

Διαβάστε όλη την έκθεση εδώ

 

 

 

 

 

 

Μητρετώδης-Κούκλατζης εξηγούν πώς τους συνέλαβαν οι Τούρκοι - Δείτε βίντεο μέσα από το Embraer

stratiwtikoiii_arthroos1
15/08/2018, 14:31 156

Εν πτήσει από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη οι δύο στρατιωτικοί περιγράφουν στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και τον υπαρχηγό ΓEΕΘΑ πώς ξεκίνησε η εξάμηνη περιπέτειά τους - «Να μην συμβαίνουν πολλά στραβά» εύχεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος υψώνοντας το ποτήρι του

Βίντεο που δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δείχνει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, λίγες στιγμές μετά την απογείωση του αεροσκάφους Embraer ERJ135, από το αεροδρόμιο του Τσόρλου, στην επαρχία της Ραιδεστού, με προορισμό την Ελλάδα.

Μαζί τους βρίσκονται οι αναπληρωτής Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, με τους οποίους συζητούν.

stratt1
stratt2


Ο κ. Κατρούγκαλος σε κάποιο σημείο του βίντεο εύχεται «να μην συμβαίνουν πολλά στραβά».

Λίγο αργότερα, ο λοχίας Κούκλατζης, με ένα ποτήρι μπύρα, αστειεύεται λέγοντας «έξι μήνες ξεσυνήθισα».

Στη συνέχεια ο Άγγελος Μητρετώδης, φαίνεται να περιγράφει στον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, το πως κατέληξαν να συλληφθούν από τις τουρκικές δυνάμεις, την ώρα που, όπως είχαν επικαλεστεί και στο δικαστήριο, ακολουθούσαν ίχνη, τα οποία νόμιζαν πως ανήκαν σε παράνομους μετανάστες.

stratt3

Χαρά και συγκίνηση στην επιστροφή των δύο στρατιωτικών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

https://www.youtube.com/watch?v=3X-criqCHMo

 

 

 

 

 

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Πάμε για ναυμαχία στο Αιγαίο - "Μετά της Παναγίας Θα βγούμε με 100 καΐκια στα ανοιχτά και θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας"


Freepen.gr - Μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς», ο κ. Τσίφτης, ένας εκ των ψαράδων που δέχθηκαν επίθεση από Τούρκους αλιείς (πιθανότατα και πράκτορες της ΜΙΤ) στη Λέρο δήλωσε πως το τοπικό σωματείο αλιέων αποφάσιε ότι μετά της Παναγίας και εφόσον δεν έχει γίνει κάτι σε κεντρικό επίπεδο, θα βγουν οι Ελληνες ψαράδες με όλους τους συναδέλφους του με 100 καΐκια ανοιχτά στη θάλασσα όπως είπε και θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.freepen.gr

 

 

 

 

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας

Δικαιοσύνη για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς ζητά η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας

Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και έκθεση σε κίνδυνο ζωής καταθέτει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, ζητώντας να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα θύματα.

Όπως ανακοίνωσε η Πλεύση Ελευθερίας, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 12.30 το μεσημέρι θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση:

«-για την ανθρωποκτονία των συνανθρώπων μας που είτε αφέθηκαν αβοήθητοι να καούν και να πεθάνουν είτε οδηγήθηκαν προς την πυρκαγιά και την παγίδα θανάτου, έγκλημα που συνιστά το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο.

-για την υπαίτια έκθεση σε κίνδυνο ζωής όσων τελικώς διασώθηκαν, οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν στο έλεος της πυρκαγιάς, και στη θάλασσα, παλεύοντας αβοήθητοι επί ώρες

-για το σύνολο των πράξεων και παραλείψεων κάθε υπευθύνου, που προκάλεσαν και διόγκωσαν την τραγωδία

-για την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος, την προσπάθεια απόκρυψης των πρώτων θυμάτων και της υπόθαλψης των υπαίτιων για πολιτικούς λόγους, πριν αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο το μέγεθος της τραγωδίας».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

«Ζητάμε Δικαιοσύνη και Αλήθεια για τους πολίτες αυτής της χώρας, για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας και για τις οικογένειές τους, για τους τραυματίες, για όσους κατάφεραν και γλίτωσαν και για όλους τους Έλληνες.

Ζητάμε την τιμωρία των υπαιτίων του πρωτοφανούς εγκλήματος που βύθισε στο πένθος τόσες οικογένειες κι ολόκληρη τη χώρα.

Απευθύνουμε στους πολίτες όλης της χώρας κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα μας για να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει.

Η ανήθικη και άτιμη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, γκρεμίζοντας σπίτια για να ξεχαστούν οι νεκροί, δε θα περάσει.
Η μνήμη των νεκρών και το κοινό αίσθημα των Ελλήνων δε θα αφήσουμε να προσβληθεί από τους εγκληματίες και αυτούς που τους υποθάλπουν, από αυτή τη μακάβρια Κυβέρνηση, που αναζητά λίγους μήνες ακόμη “εξουσίας”.
Έχουμε αυτήν την ευθύνη».

NEWSBEAST.GR  3/8/2018

 

 

 

1.8.18

Η Άγκυρα πανηγυρίζει για τους μουφτήδες

- Μετά την Μακεδονία «τελειώνουν» και την Θράκη.

H σιωπή της αντιπολίτευσης είναι ομολογία συνενοχής.Juan
Ήδη πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να «συνταξιοδοτήσει» τους διορισμένους από το ελληνικό κράτος μουφτήδες, δηλαδή τους νόμιμους αφού έτσι ανοίγει ο δρόμος για διοριστούν κάποιοι που να είναι της αρεσκείας της Άγκυρας.

Όπως φαίνεται η κυβέρνηση μετά την Μακεδονία ετοιμάζει νέες «επιτυχίες» σε Ήπειρο και Θράκη. Πάντως η σημερινή τροπολογία έγινε πρώτη είδηση στην τουρκόφωνη «Μπιρλίκ»
Η κυβέρνηση έσκυψε τελικά το κεφάλι στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν και εν μέσω πανελλαδικής θλίψης για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, προχωράει στην επί της ουσίας «απόλυση» των νόμιμων μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα της Άγκυρας και επιτρέποντας έτσι τον ερχομό των διορισμένων από την ίδια την Τουρκία ή τουλάχιστον αρεστών σε αυτήν.
Πολλάκις έχουμε γράψει στο pronews.gr ότι μετά το Σκοπιανό, έρχεται η όπως να ναι επίλυση των θεμάτων με την Αλβανία και πολύ φοβόμαστε ότι ακολουθεί η Θράκη.
Συγκεκριμένα σε τροπολογία για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο : “Πανεπιστήμιο Ιωάννίων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, συμπεριλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- άρθρο που οδηγεί στην υποχρεωτική συνταξιοδότηση των σημερινών μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από τη ψήφιση του νόμου!
Από τις αρχές του Ιουλίου είχε δοθεί εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο υπουργός Παιδείας κ.Κωνσταντίνος Γαβρόγλου είχε απαιτήσει την παραίτηση των νόμιμων μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, κ.κ. Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου και Μέτσο Τζεμαλή αντίστοιχα, προκειμένου ν΄ ανοίξει ο δρόμος για τη διαδοχή τους.
Από τον μουφτή Ξάνθης μάλιστα του ζητήθηκε να υποβάλλει γραπτώς την παραίτησή του σε κατ' ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού κ.Βαγγέλη Καλπαδάκη.
Προφανώς για να μη γίνει «θόρυβος» και να διευκολύνει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέους καταστροφικούς χειρισμούς.
Τόσο ο κ.Σινίκογλου, όσο και ο μουφτής Κομοτηνής κ.Μέτσο Τζεμαλή, αρνήθηκαν υποστηρίζοντας πως η θητεία τους λήγει το 2021, και πως απόπειρα παύσης τους θα ισοδυναμούσε με νομικό πραξικόπημα.
Αλλά κανένα πρόβλημα, «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι» και έτσι η κυβέρνηση προχώρησε στην παύση τους μέσω... αναγκαστικής συνταξιοδότησης, ορίζοντας πλέον πως οι εκάστοτε επικεφαλής των τριών Μουφτειών Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμότειχου αποχωρούν υποχρεωτικά από τη θέση τους, με τη συμπλήρωση του 67ου έτος της ηλικίας τους, όπως συμβαίνει δηλαδή με τους δικαστικούς.
Στην τροπολογία που σήμερα ήρθε στη βουλή, αναφέρεται συγκεκριμένα πως :
“ο μουφτής (ή ο τοποτηρητής μουφτής) παράλληλα με τα θρησκευτικά του καθήκοντα είναι και δημόσιος λειτουργός (με θέση γενικού διευθυντή) ασκώντας και δικαιοδοτικά καθήκοντα επί ορισμένων υποθέσεων ιδιωτικού δικαίου που αφορούν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της περιφέρειάς του (εφόσον αυτά έχουν υπαχθεί στη δικαιοδοσία του, αποχωρεί υποχρεωτικά από τη θέση του μόλις συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας του, προκειμένου η Πολιτεία να μπορεί να προγραμματίζει την ομαλή διαδοχή στην υπηρεσία”.
Δηλαδή τους ορίζει ως ένα είδος μουσουλμάνου δικαστή που εφαρμόζει το νόμο της Σαρία κι άρα στα 67 τους θα πρέπει να αποχωρούν.
Η «Μπιρλίκ» πάντως αναφέρει και τις ηλικίες των δύο μουφτήδων. 81 ετών ο Τζεμαλή και 78 ο Σινίκογλου και προσθέτει με νόημα πως θα πρέπει να συνταξιοδοτηθούν εντός 2 μηνών...
pronews

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 25/11/2019

Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Μαΐου 2021, στον  21ο αιώνα
ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ             Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.
ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ             – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς             – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
image Δείτε σαν σήμερα
image ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
image ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ
image Θα φύγουν νύχτα,
image Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

            Τένις: Άνετα στον 3ο γύρο του Όπεν της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Περ

Read More...

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Όπεν Μαδρίτης: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Read More...

WRC

WRC

            Αυτοκίνητο-WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

«Καρφώνει» κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΟΗΕ; - Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν προφυλακίσεις και θάνατο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

            Κρυφή λίστα Πέτσα! 10.100.000 ευρώ μοίρασαν στα… μουλωχτά τις τελευταίες 30 ημέρες

Read More...

Δένδιας - ΥΠΕΞ

 Δένδιας - ΥΠΕΞ

Στη Σαουδική Αραβία Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              Χιμάρα: Τὸ διαχρονικὸ ἀδούλωτο φρόνημα τῶν Ἑλλήνων

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Σαλαμίνα: Σημαντική ανακάλυψη -Βρήκαν τμήμα επιθαλάσσιου τείχους της Κλασικής εποχής

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πόντος

Πόντος

              ''Εφιάλτης'' ο Πόντος για την Άγκυρα: ''Θα αναγνωρίσουν την ποντιακή γενοκτονία''

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              ''Mπλόκο'' Χαφτάρ στη Τουρκία: Ανεπιθύμητος ο Λίβυος πρωθυπουργός στη Βεγγάζη

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Πέθανε ο Βάσος Λυσσαρίδης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Η Ελλάδα προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους Covid-19

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

            6.500.000 ευρω δίνει η κυβέρνηση για την ταινία του Αντετοκούμπο, ενώ την ίδια στιγμή ο χρυσός ολυμπιονίκης Πετρούνιας είναι 7...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

            City Nature Challenge: Διεθνής επιστημονική πρωτοβουλία για τον εντοπισμό της βιοποικιλότητας στις πόλεις μας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Ο εφευρέτης που ενέπνευσε το πραγματικό όνομα του Πελέ

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            24η , 23η , 22η , 21η , 20η , 19η , 18η , 17η ,16η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Read More...

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Φοβάται η Ιατρο-Πολιτική Χούντα… 80% ψευδή θετικά των self-test πιστοποιούν την ΑΠΑΤΗ του Κορωνοιού!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              “Η έκρηξη Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας”

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided