Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

ΗΠΑ

 

Ο Τ.Μπάιντεν αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων - Άγκυρα: «Δεν ξαναγράφεται η ιστορία»

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τ.Μπάιντεν αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων

- Άγκυρα:

«Δεν ξαναγράφεται η ιστορία»

Ο Τ.Μπάιντεν αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων - Άγκυρα: «Δεν ξαναγράφεται η ιστορία»

Στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπως είδε είχε προαναγγελθεί από τον Λευκό Οίκο.

Κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα, θυμόμαστε τις ζωές όλων εκείνων που πέθαναν στη γενοκτονία των Αρμενίων της Οθωμανικής εποχής και δεσμευόμαστε να αποτρέψουμε να επαναληφθεί μια τέτοια θηριωδία, αναφέρει σε δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος Μπάιντεν αναγνωρίζει τη μαζική σφαγή των Αρμενίων ως γενοκτονία,  έναν προσδιορισμό που οι πρόεδροι των ΗΠΑ αποφεύγουν εδώ και καιρό επειδή φοβούνται μήπως βλάψουν τη σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας, αναφέρει χαρακτηριστικά η Washington Post.

«Τα λόγια δεν αλλάζουν και δεν ξαναγράφουν την ιστορία» ήταν η πρώτη αντίδραση της τουρκικής πλευράς.

Η δήλωση του Τζο Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

«Κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα, θυμόμαστε τις ζωές όλων εκείνων που πέθαναν στη γενοκτονία των Αρμενίων της Οθωμανικής εποχής και δεσμευόμαστε να αποτρέψουμε ξανά μια τέτοια θηριωδία.

Ξεκινώντας στις 24 Απριλίου 1915, με τη σύλληψη Αρμενίων διανοουμένων και ηγετών της κοινότητας στην Κωνσταντινούπολη από οθωμανικές αρχές, ενάμισι εκατομμύριο Αρμένιοι απελάθηκαν, σφαγιάστηκαν ή βάδισαν στους θανάτους τους σε μια εκστρατεία εξόντωσης. Τιμούμε τα θύματα των Meds Yeghern (σ.σ. η Γενοκτονία των Αρμενίων στα αρμένικα), έτσι ώστε οι φρικαλεότητες του να μην χαθούν ποτέ στην ιστορία. Και θυμόμαστε έτσι ώστε να παραμείνουμε πάντα σε εγρήγορση ενάντια στη διαβρωτική επίδραση του μίσους σε όλες τις μορφές του.

Από αυτούς που επέζησαν, οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να βρουν νέα σπίτια και νέες ζωές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Με δύναμη και ανθεκτικότητα, ο Αρμενικός λαός επέζησε και ανοικοδόμησε την κοινότητά τους.

Με τις δεκαετίες οι Αρμένιοι μετανάστες έχουν εμπλουτίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες με αμέτρητους τρόπους, αλλά δεν έχουν ξεχάσει ποτέ την τραγική ιστορία που έφερε τόσους πολλούς από τους προγόνους τους στις ακτές μας. Τιμούμε την ιστορία τους. Βλέπουμε αυτόν τον πόνο. Επιβεβαιώνουμε την ιστορία. Το κάνουμε αυτό για να μην κατηγορούμε, αλλά για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα επαναληφθεί ποτέ.

Σήμερα, καθώς θρηνούμε για ό, τι χάθηκε, ας στρέψουμε επίσης τα μάτια μας στο μέλλον – προς τον κόσμο που θέλουμε να χτίσουμε για τα παιδιά μας. Ένας κόσμος που δεν λεκιάζεται από τα καθημερινά κακά της μισαλλοδοξίας και, όπου γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Ας ανανεώσουμε την κοινή μας αποφασιστικότητα να αποτρέψουμε μελλοντικές φρικαλεότητες από οπουδήποτε στον κόσμο. Και ας συνεχίσουμε τη θεραπεία και τη συμφιλίωση για όλους τους ανθρώπους του κόσμου.

Ο αμερικανικός λαός τιμά όλους εκείνους τους Αρμένιους που χάθηκαν στη γενοκτονία που ξεκίνησε πριν από 106 χρόνια σήμερα».

Η Τουρκία αποδέχεται πως πολλοί Αρμένιοι που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με Οθωμανικές δυνάμεις την περίοδο εκείνη, ωστόσο αμφισβητεί τις εκτιμήσεις ιστορικών για τον αριθμό των θυμάτων, ενώ διατείνεται πως δεν επρόκειτο για συστηματική, ενορχηστρωμένη εξολόθρευση του πληθυσμού εξαιτίας της εθνικής του ταυτότητας που θα συνιστούσε γενοκτονία.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 24/4/2021

 

 

 

ΗΠΑ:

Οι κατήγοροι του Τραμπ θα παρουσιάσουν νέες αποδείξεις στη δίκη του στη Γερουσία

Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για τις αποδείξεις αυτές που θα παρουσιαστούν στη δίκη, η οποία ξεκινά σήμερα

ΗΠΑ: Οι κατήγοροι του Τραμπ θα παρουσιάσουν νέες αποδείξεις στη δίκη του στη Γερουσία

Οι εισαγγελείς στη δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία σκοπεύουν να επικαλεστούν νέες αποδείξεις, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, για να στηρίξουν την υπόθεσή τους, όπως ανέφεραν υψηλόβαθμοι βοηθοί τους σήμερα, αναφέρει το ΑΠΕ.

Οι πηγές αυτές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για τις αποδείξεις αυτές που θα παρουσιαστούν στη δίκη, η οποία ξεκινά σήμερα. Ούτε εξήγησαν, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, εάν πρόκειται οι κατήγοροι-βουλευτές να καλέσουν μάρτυρες για να καταθέσουν, εφόσον τους επιτραπεί κάτι τέτοιο. Πρόσθεσαν όμως ότι οι κατήγοροι θα υποστηρίξουν ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν εξαιρεί από την παραπομπή τους προέδρους για ενέργειες που διέπραξαν κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας τους.

TAGS Γερουσια των ΗΠΑ Τραμπ  9/2/021

 

 

 

 

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton

κατέθεσε αγωγή στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν

επειδή με απόφαση του «πάγωσε» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών

τη πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του

facebook sharing button
twitter sharing button
Ken Paxton: «Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου»

Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Το αποτέλεσμα ήταν μία ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του να δεχθεί μήνυση από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας για αυτή του την απόφαση. Ποιο κανάλι θα σας το δείξει;

Η Πολιτεία του Τέξας, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μήνυση κατά του Τζ.Μπάιντεν κατά  της απόφασής του να «παγώσει» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών για 100 ημέρες, μέχρι να διευκρινιστεί, εάν αυτοί  χρήζουν διεθνούς προστασίας ή όχι.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton υπέβαλε καταγγελία και πρόταση προσωρινής διαταγής περιορισμού στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νότια Περιφέρεια του Τέξας, ζητώντας από το Δικαστήριο να σταματήσει αμέσως το πάγωμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) σχετικά με απελάσεις παράνομων αλλοδαπών.

Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Η κίνηση παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας, την ομοσπονδιακή μετανάστευση και το διοικητικό δίκαιο, καθώς και μια συμβατική συμφωνία μεταξύ του Τέξας και της DHS(υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) . Χθες το βράδυ, ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton εξέδωσε επιστολή που προειδοποιεί ότι οι ενέργειες της Διοίκησης οδήγησαν σε παραίτηση από την υποχρέωση της DHS να επιβάλει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης, η οποία θα έβλαπτε σοβαρά και ανεπανόρθωτα το Τέξας και τους πολίτες του.

«Σε ένα από τα πρώτα του δεκάδες βήματα που βλάπτουν το Τέξας και το έθνος στο σύνολό του, η κυβέρνηση του Μπάιντεν έδωσε εντολή στην DHS να παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης και να παραβιάσει μια συμφωνία για διαβούλευση και συνεργασία με το Τέξας σχετικά με αυτόν τον νόμο. Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου », δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton. «Η ίδια η DHS έχει ήδη αναγνωρίσει ότι ένα τέτοιο πάγωμα απέλασης θα προκαλέσει συγκεκριμένες  βλάβες στο Τέξας. Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες δεν μπορούν να αντέξουν. Το κράτος δικαίου και η ασφάλεια των πολιτών μας πρέπει να υπερισχύσουν. “

Διαβάστε ένα αντίγραφο της καταγγελίας εδώ .

Διαβάστε εδώ ένα αντίγραφο της πρότασης για το TRO .

Διαβάστε ένα αντίγραφο της επιστολής εδώ .

ellinikiafipnisis Triklopodia 24/01/2021

 

 

 

 

Αποκάλυψη - βόμβα:

Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος.

Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη.

Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!!

Μεγάλος πολιτικός παράγων: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!!

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά ΑΥΤΑ λέει αυτό το μεγάλο όνομα…!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Ο Dr. Steve Pieczenik (Δρ Στηβ Πιετσένικ) είναι ένας γνωστός Αμερικανός ψυχίατρος που εργάστηκε για χρόνια στο τμήμα Ψυχολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.  Ἠταν χρόνια μεγάλος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ρήγκαν.

Βοήθησε επίσης στην ίδρυση της Δύναμης Δέλτα του Στρατού των ΗΠΑ. Ενέπνευσε επίσης τον διάσημο συγγραφέα Tom Clansy (Τομ Κλάνσι) να γράψει τα βιβλία του. Ο χαρκτήρας του Χάρισον Φόρντ στην τανία “Air Force One” βασίστηκε σε αυτόν στην πραγματική ζωή.

O Πιετσένικ βοήθησε χρόνια επίσης τη CIA στις…ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ. Εϊναι ένας άνθρωπος που κατέχει βαθείς πληροφορίες εκ των έσω τόσο για το πολιτικό προσκήνιο όσο και για το πολιτικό…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Ουάσινγκτον. Φοράει πολλά «καπέλα».

Όταν μιλάει, συμβαίνουν πράγματα, και πολλές από τις δικές του προβλέψεις περί μελλούμενων (σχετικώς προς το παγκόσμιον, πολιτικόν γίγνεσθαι) έχουν επαληθευθεί.

Τυχάνει επίσης μεγάλος αντισιωνιστής, αντινεοταξίτης καθώς και…πατριώτης αφοσιωμένος στην σωτηρία τόσο της Αμερικής όσο και όλου του κόσμου από τη μένεγη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Άρα, για μας είναι μια πηγή στην οποίαν έχουν δώσει την προσοχή μας, διότι γνωρίζει πάρα πολλά βαθιά πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πολιτικό πεπρωμένο του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Στην χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή  του κιου Άλεξ Τζόουνς “INFOWARS”, μας αποκάλυψε τα εξής απίστευτα για το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΔΟ ΤΡΑΜΠ, λαμβάνοντες υπόψιν ωστόσο, πως ο κος Τράμπ έχει μόνο 7 μέρες ακόμη στην εξουσία…

Είμαστε τώρα επίσημα στη μέση ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος στις ΗΠΑ…

Μου πέφτει λόγος σε αυτό το ζήτημα (για τις αμερικανικές εκλογές και τις πρόσφατες διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο) επειδή έχω ένα παρελθόν συμβάλλοντας σε μαλακά πραξικοπήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σκληρά πραξικοπήματα στο εξωτερικό ανατρέποντας καθεστώτα χρησιμοποιώντας τον αμερικανικό στρατό…

Αυτό που έχουμε, εν προκειμένω, είναι ένα σκληρό πραξικόπημα που είναι σε εξέλιξη εδώ και σχεδόν δύο μήνες από το Τμήμα Διοίκησης του κυβερνοχώρου χρησιμοποιώντας ειδικές δυνάμεις. Αυτό συμπεριλαμβάνει 400 και πλέον άτομα από την κοινότητα των μυστικών πληροφοριών…

Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται να συλλάβουμε τον Τζο Μπάιντεν, τον γιο του, τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσυ Πελόσι και άλλους Δημοκρατικούς…

Ήδη έχουν καθαιρεθεί άτομα όπως η επικεφαλής της CIA Gina Haspel καθώς και ο εισαγγελεύς William Barr…

Σας προειδοποίησα επίσης για τον αντιπρόεδρος Mike Pence που τυχαίνει να προέρχεται από ένα…δημοκρατικό, καθολικό υπόβαθρο. Πάει τώρα αυτός…

Αυτό το στρατιωτικό πραξικόπημα θα οδηγήσει σε μεγάλες συλλήψεις ατόμων υψηλού επιπέδου….

Εχουμε ήδη βγάλει από τη μέση τον Πάπα Φραγκίσκο, τον οποίον έχω ήδη εκθέσει εδώ και χρόνια ως τρομοκράτη όταν ήταν ο διευθυντής των Ισουητών, ο οποίος δολοφόνησε 3 από τις Αμερικανίδες μοναχές μας και 2 από τους δικούς μας Αμερικανούς Ισουήτες….

Έχουμε συλλάβει ένα μεγάλο στέλεχος από το Στέιτ Ντηπάρντμεντ, τον κο Stefani Cerini, που ήταν αυτός που διοχότευσε όλα τα δεδομένα των προεδρικών εκλογών μας στην περιβόητη ιταλική εταιρεία πληροφορικής Leonardo SpA που χρησιμοποίησε τους δορυφόρους του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ για να χειραγωγήσει το αποτέλσμα των αμερικανικών εκλογών σε συνεργασία με ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τίτλους Ο Νομικός Σύμβουλος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας καταθέτει για παρεμβολή στις Εκλογές που διευθύνθηκε από Αμερικανούς Αξιωματούχους για περισσότερα &
Έκθεση-βόμβα: 65 χώρες συνολικά παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ του 2020….!!!)

Κι όλα αυτά συνδέονται με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή της…Νάνσι Πελόσι και έχουμε και αποδείξεις για αυτό.

ΔΕΝ υπήρξαν διαδηλώσεις ή / και αναταραχές στο Καπιτώλιον. ΕΜΕΙΣ στείλαμε ειδικές δυνάμεις εκεί για να αρπάξουν το λαπτόπ της Πελόσι. Ναι μεν υπήξαν εκατοντάδες χιλιάδες εξώ από το κτίριο, και ανάμεσα στην χούφτα πατριωτών που είχε μποκάρει στο κτίριο, υπάρξαν κι αρκετά πρακτοράκια της ΑΝΤΙΦΑ, κτλ. Αλλά αυτό ήταν κυριώς μια δουλειά δική μας!..

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως ο ίδιος ο  Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ μόλις ζήτησε από το προσωπικό των αμερικανικών ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ???!!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο του ProNews.gr Ιδού η επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τον Τ.Μπάιντεν»! για περισσότερα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο κος ΠΙΕΤΣΕΝΙΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ….
Και για όσους θα θέλατε να ενημερώνεστε τακτικά για όλα αυτά, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας εδώ, στο ειδικό τμήμα με επικεφαλίδα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ” διότι εκεί  δημοσιεύουμε αποκλεισιτκά άρθρα επι καθημερινής βάσεως! Αυτά μπορείτε να τα εύρητε και εις το ιστολόγιον Egerssi.gr του δημοσιογράφου κου Παναγιώτη Αποστόλου…

greeknewsondemand.com Triklopodia 16/01/2021

 

 

 

 

NewsroomNewsroom 14/01/2021
Ιστορική απόφαση

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ

ενέκρινε την Τετάρτη δεύτερη παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ,

με την πλειοψηφία να υποστηρίζει το ψήφισμα καθώς συνεχίζεται η ψηφοφορία.

Υπέρ της παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε η πλειοψηφία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον επίσημα για υποκίνηση εξέγερσης, μία εβδομάδα μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον 9 Ρεπουμπλικάνοι δηλώνουν πως θα στηρίξουν τη διαδικασία αποπομπής του απερχόμενου προέδρου, για παρακίνηση εξέγερσης αναφορικά με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου.

Ο Τραμπ γίνεται ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που παραπέμπεται δύο φορές στη Γερουσία για καθαίρεση αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα για τον ίδιο είναι πιο δύσκολα.

Συνολικά 232 βουλευτές (222 Δημοκρατικοί και 10 Ρεπουμπλικάνοι) ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του κ. Τραμπ, ενώ 197 καταψήφισαν.

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, απέρριψε τις εκκλήσεις των Δημοκρατικών να συγκαλέσει εκτάκτως το Σώμα για να ξεκινήσει αμέσως η δίκη. Στην περίπτωση που ο Τραμπ καταδικαστεί για υποκίνηση στάσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Γερουσία να του απαγορεύσει να διεκδικήσει ξανά οποιοδήποτε αξίωμα.

Πελόζι για Τραμπ: Άμεσος κίνδυνος, πρέπει να φύγει

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνιστά «προφανή και άμεσο» κίνδυνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και «πρέπει να φύγει», δήλωσε νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, κατά την έναρξη της συζήτησης για την παραπομπή του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

«Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρει ευθύνη για την επίθεση στο Καπιτώλιο, την περασμένη εβδομάδα», εκτίμησε ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Κέβιν Μακάρθι, τασσόμενος όμως ταυτόχρονα κατά της παραπομπής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για την επίθεση οπαδών του εναντίον του Καπιτωλίου, λίγες ημέρες προ της λήξης της θητείας του. Ο απερχόμενος πρόεδρος αρνείται επίσης κάθε ευθύνη για προηγούμενες κατηγορίες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμ

ΗΠΑ: Η Βουλή ψήφισε υπέρ της παραπομπής Τραμπ

ΗΠΑ: Η Βουλή ψήφισε υπέρ της παραπομπής Τραμπ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την κατηγορία της υποκίνησης στάσης.

Ενώ συνεχίζεται η ψηφοφορία στο Σώμα, έχουν ήδη συγκεντρωθεί οι 217 ψήφοι που απαιτούνταν ώστε να παραπεμφθεί ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε δίκη στη Γερουσία.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 23:35

Ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της κομητείας Nye, Chris Zimmerman:

«Ο Trump θα ανακηρυχθεί εκ νέου Πρόεδρος των Η.Π.Α Στις 20 Ιανουαρίου!»

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα δούμε τα πάντα...συλλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων, γενικευμένες διακοπές ρεύματος ή διακοπή του Διαδικτύου, αποκάλυψη νέων στοιχείων, αλλά όχι Biden για νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α...!

Είναι σαφές ότι το κείμενο που ακολουθεί αντιμετωπίζεται με αρκετές επιφυλάξεις, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προέρχεται δεν προέρχεται από κάποιον τυχαίο. Παρεπιπτόντως, κάτι ακούσαμε για ολικό blackout στο Πακιστάν....λέτε;

Μια νέα επιστολή δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη κομητεία ΝΥΕ στην πολιτεία της Νεβάδα. Σύμφωνα με αυτή την επιστολή οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 20 Ιανουαρίου μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής σε απόδοση από το "Ελλήνων Αφύπνιση":

....Καθώς σας γράφω σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η επιστολή θα βρει πολλούς από εσάς συντετριμμένους κάτω από το βάρος της απελπισίας ή ίσως χαμένους σε ένα λαβύρινθο σύγχυσης. Ελπίζω ότι όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της επιστολής, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε με εμπιστοσύνη μαζί με εκατομμύρια άλλους που υποστηρίζουν τον πρόεδρο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο Μπάιντεν δεν θα είναι πρόεδρος. Ναι, ξέρω ότι είναι σοκαριστικές λέξεις σε αυτές τις τρελές μέρες.

Με πλησίασαν πολλοί λέγοντας, "Έχει τελειώσει ..." και "Ο Τραμπ παραδέχτηκε τις εκλογές ...". Τίποτα του είδους δεν έχει συμβεί. Επιστρέψτε και ακούστε τα βίντεο σε όλη τη διάρκεια. Σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν αναφέρει ούτε το όνομα του Μπάιντεν. Σε κανένα σημείο δεν λέει ότι παραδέχεται. Λέει ότι θα υπάρξει μια ειρηνική μετάβαση σε μια νέα διοίκηση και λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτές οι φράσεις είναι σημαντικές. Πράγματι, θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση που θα αποτελείται από έναν νέο αντιπρόεδρο και ένα υπουργικό συμβούλιο, καθώς οι τρέχουσες έχουν ολοκληρώσει την προδοσία τους. Θα το θίξω με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι για περισσότερα από τέσσερα χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πέντε βήματα μπροστά από όλους σε κάθε προσπάθεια να τον εκτροχιάσουν, να τον κατηγορήσουν ή να τον συγχέουν. Για παράδειγμα, ανακοίνωσε το βράδυ των εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες ότι «δεν ήθελε μια ψηφοφορία στις 4 π.μ.» Τι συνέβη μέσα σε λίγες ώρες ακριβώς στις 4 π.μ. Πραγματοποιήθηκε μια τεράστια κάλπη που έδειξε ότι ήδη ήξερε ότι επρόκειτο να λάβει χώρα. Αυτή ήταν μια δημόσια δήλωση για τους εχθρούς της χώρας μας που τους τη προσέφερε. Επίσης, σκεφτείτε το πρόσφατο περιστατικό στο κτίριο του Καπιτωλίου στο DC. Ο Τραμπ καθυστέρησε στην ομιλία του και στη συνέχεια μίλησε για μια σειρά από νέα πράγματα στο πλήθος των 500 χιλ. +, Αλλά αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, αν ο Τραμπ είχε μιλήσει εγκαίρως και σύντομα, το πλήθος των MAGA θα ήταν στο κτίριο του Καπιτωλίου με τη φατρία Antifa και πιθανότατα θα είχε τραβηχτεί από το ατύχημα και τη σύγχυση λόγω του μεγέθους του πλήθους. Με τον Τραμπ να μιλάει αργά και πολύ, το πλήθος των MAGA προστατεύθηκε και διαχωρίστηκε από τις ομάδες Antifa. Θα ήταν πολύ σαφές ότι οι συγκαλυμμένοι εκπρόσωποι των Antifa ήταν περισσότεροι από 95% των ατόμων στο κτίριο. Και πάλι, ο Τραμπ αντέδρασε επειδή βρισκόταν μπροστά τους.

Μην ξεχνάτε τα πολυάριθμα βίντεο που δείχνουν ότι η αστυνομία ανοίγει τις πύλες για τα μέλη των Antifa (δεν προέβαλλαν καμία άμυνα) και στη συνέχεια τους οδηγούσε σε όλο το κτίριο.

Το λέω όλα αυτά ως μόνο δύο παραδείγματα από πολλά που σε καμία περίπτωση ο πρόεδρος μας δεν ήταν σε μάχη απελπισίας.

Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε: "Γιατί ο Τραμπ δεν συνέλαβε κανέναν ακόμη; Γιατί έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τα γεγονότα στο Κογκρέσο; " Πολλαπλοί λόγοι: πρώτον, ο Τραμπ επιμένει να ακολουθεί το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα. Δίνει σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο παιχνίδι έχουν διαδραμματίσει, μια ευκαιρία να κάνουν το σωστό (μερικές φορές με προειδοποιήσεις όπως το τηλεφώνημα με τον Γραμματέα της Πολιτίας Τζόρτζια πρόσφατα). Έσπρωξε τις υποθέσεις στα δικαστήρια, παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία στους νομοθέτες, και μάλιστα είπε στον αντιπρόεδρο να κάνει το σωστό. Αλλά με την προδοσία του Πενς και του Κογκρέσου, η προδοσία έχει πλέον ολοκληρωθεί και κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Τραμπ δεν άφησε τη διαδικασία να τελειώσει πριν ενεργήσει. Δεύτερον, για να αποστραγγίσετε το βάλτο πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα πλάσματα που αρέσκονται να ζούν στο βάλτο. Μπορούν να ταιριάξουν πολύ καλά με τα πλήθη. Αλλά το ψευδές γεγονός στο Καπιτώλιο αποκάλυψε τους τελικούς προδότες για το ποιοι ήταν ανεξάρτητα από το κόμμα. Ο Τραμπ τους απέκλεισε από το να κρυφτούν.

Πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μιλήσω στον Pence. Με την προδοσία του που ολοκληρώθηκε, πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε τις συναλλαγές και την πολιτική στάση του πριν από την περίφημη ημέρα στο Καπιτώλιο. Ο Πενς ήταν ήδη βεβαρυμένο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου του 2016 με… περίμενε το…. Πολ Ράιαν. Θυμάσαι τον Ράιαν; Το ηχείο RINO του σπιτιού; Κοιτάξτε αυτά τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα:

Pence-Ryan Email

Ο Πενς συμμετείχε επίσης σε ένα σχέδιο απομάκρυνσης του Τραμπ κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ετών του που ενορχηστρώθηκε από τον Ροντ Ρόζενσταϊν και υποστηρίχθηκε από τους Κλίντον. Το σχέδιο: απαλλαγείτε από τον Τραμπ, γίνετε πρόεδρος και στη συνέχεια διορίστε τον Ρον Ρόζενσταϊν ως νέο αντιπρόσωπο. Γιατί θα το ήθελαν αυτό; Επειδή ένιωθαν ότι ο Πένς μπορούσε να ελεγχθεί. Δείτε αυτούς τους συνδέσμους για τη σειρά τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες:

Μέρος 1

Μέρος 2ο

Μέρος 3

Αρκεί να πούμε ότι όταν ο Τραμπ είπε στο ράλι του DC ότι ήλπιζε ότι ο Πενς θα έκανε το σωστό, ήδη ήξερε τι θα έκανε, αλλά, για άλλη μια φορά, έδωσε στον άνθρωπο χώρο να επιλέξει να κάνει το σωστό.

Τώρα, αξίζει να πούμε ότι κανείς δεν είναι μεγαλύτερος υποστηρικτής του Trump από τον Lin Wood. Η καριέρα αυτού του άντρα έχει δεχθεί πόλεμο δυσφήμισης που σημαίνει ότι δεν λέει πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικά φαίνονται, χωρίς να είναι αληθινά, καθώς γνωρίζει τις συνέπειες της συκοφαντίας. Έχοντας αυτό κατά νου, ο Λιν Γουντ έχει γίνει πηγή πληροφοριών και διαρροών μέχρι σήμερα άγνωστων πληροφοριών που αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο σκοτεινά σημεία της διαφθοράς και του μέσα στην υψηλότερη πολιτική σκηνή των Η.Π.Α. Αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος που πρόσφατα είπε ότι συλλήψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Αποκάλεσε τον Πενς προδότη πριν από την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογέα στις 6. Αλλά είπε επίσης ότι ο πρόεδρος, μετά το περιστατικό του Καπιτωλίου, έφυγε από τον DC σε αεροσκάφος "Doomsday" (που χρησιμοποιείται για επικοινωνίες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου) με την οικογένειά του και ήταν στο Abilene, TX. Αυτό το αεροσκάφος επιβεβαιώθηκε τόσο από τους ιχνηλάτες πτήσεων όσο και από τα ραντάρ στο έδαφος. Εν ολίγοις, είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Εάν έχετε μέσα να ακολουθήσετε τον Lin Wood στο Parler, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να το κάνετε για να παρακολουθείτε τα πράγματα που συμβαίνουν. Μπορείτε επίσης να ακούσετε αυτό το podcast:

Λοιπόν, τι θα ακολουθήσει; Δεν έχω τα στοιχεία, αλλά μπορώ να σας δώσω ορόσημα για να παρακολουθήσετε καθώς οι επόμενες μέρες ξεδιπλώνονται:
Περιμένετε να ενεργοποιηθεί το «σύστημα εκπομπών έκτακτης ανάγκης». Η FCC κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μνημόνιο που αναφέρεται στις απαιτήσεις του ομοσπονδιακού νόμου για την αποστολή μηνυμάτων από τον πρόεδρο στο κοινό. Δείτε αυτόν τον σύνδεσμο


Περιμένετε να υπάρξει παγκόσμια σύγχυση. Βρισκόμαστε σε μια μάχη για τη δημοκρατία μας ενάντια σε ελίτ που επιχειρούν το ίδιο το πραξικόπημα για το οποίο κατηγορούν για τον Τραμπ. Στη μάχη, θα υπάρξει παραπληροφόρηση, αλλά ξέρετε ότι τα σχέδια εκπληρώνονται.
Αναμένετε να πραγματοποιηθούν συλλήψεις υψηλά υστάμενων προσόπων τις επόμενες 12 ημέρες και ανά πάσα στιγμή.
Περιμένετε να είναι μια ανώμαλη διαδρομή μέχρι το τέλος. Δεν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή όπου τα πράγματα επιλύονται σε 45 λεπτά.
Περιμένετε να κυκλοφορήσουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία από τώρα έως τις 20 Ιανουαρίου.
Αναμένετε κάποια διακοπή ρεύματος ή διακοπή του Διαδικτύου: πιθανότατα θα επηρεαστούν τα Facebook, το Twitter, το Instagram και το Gmail. Εάν δεν έχετε καθιερώσει εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας τώρα, θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσετε να τις διαμορφώνετε ακόμα κι αν ελέγχετε μόνο τους γείτονές σας.
Περιμένετε να ανακυρηχθεί Πρόεδρος εκ νέου ο Trump στις 20 Ιανουαρίου!
Περιμένετε την εκτελεστική εντολή από το 2018 ή / και το νόμο περί εξέγερσης. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει στρατιωτικό νόμο. Θυμηθείτε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το 2018 που δίνει στον Πρόεδρο πολλές εξουσίες να ενεργήσει.

Θυμηθείτε ότι ο Τραμπ δεν θα παραιτηθεί. Πραγματικά παίρνει πολύ σοβαρά τον όρκο του για την υπεράσπιση του Συντάγματος ενάντια σε εχθρούς ξένους και εσωτερικούς. Γι 'αυτό είναι τόσο πανικοβλημένοι στο DC: γνωρίζουν ότι ο Τραμπ θα πολεμήσει ενώ το Κογκρέσο θα κυλήσει.

Το ανέφερα προηγουμένως, αλλά επαναλαμβάνεται. Κανείς από εμάς δεν θα πίστευε αυτό που όλοι γνωρίζουμε τώρα, αν ο Τραμπ και η ομάδα του δεν είχαν καταφέρει με κόπο και το χρόνο να τα δείξουν στο κοινό. Θέλετε να δείτε τι σκέφτεται το Κογκρέσο για εσάς; Επισημάνετε ότι ο λογαριασμός βοηθήματος έδινε μόνο 600 $ σε κάθε Αμερικανό, αλλά δισεκατομμύρια σε άλλες χώρες (αποδόσεις, ξέπλυμα χρήματος). Θέλετε να δείξετε την έκταση της συμπαιγνίας με το Κ.Κ.Κ. σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης; Φέρτε πολλαπλές αγωγές κατά της εκλογικής απάτης από τα τοπικά δικαστήρια μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο θα δείξει πόσο μεγάλη προδοσία διέπραξαν οι δικαστές. Θέλετε το κοινό να δει πόσο σκληρό ήταν το εκλογικό σύστημα εδώ και πολλά χρόνια; Παρουσιάστε τα στοιχεία ανοιχτά όπως έχουμε δει. Ακόμη και αυτήν την εβδομάδα έχουμε μαρτυρία από την Ιταλία ότι ο υπεύθυνος άμυνας του Λεονάρντο χρησιμοποίησε δορυφόρους τρόπους για να αλλάξει τις ψήφους από τις εκλογές μας στις ΗΠΑ από την Ιταλία. Αυτά τα μηχανήματα ψηφοφορίας «Dominion» στέλνουν ενεργά δεδομένα στη Γερμανία, τη Σερβία, την Κίνα, το Ιράν και τώρα τη Ρώμη. Αυτή η διαφθορά είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι αναμενόταν από κανέναν από εμάς, αλλά κανένας από εμάς δεν θα το πίστευε μέχρι τώρα. Έτσι έχουν τα πράγματα τόσο καιρό.

Τώρα, ο αμερικανικός λαός έχει αφυπνισθεί και και είναι έτοιμος να ανακτήσει τις από καιρό ξεχασμένες ευθύνες τους για να λογοδοτήσουν οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι. Έχω ακούσει από πολλούς από σας πόσο αναστατωμένοι είστε με την προφανή και εσκεμμένη αδιαφορία για την αλήθεια και από τη δικαιοσύνη.

Καθώς οι μέρες ξεδιπλώνονται, ας διατηρήσουμε τις επικοινωνίες μεταξύ μας και προσπαθήστε να βοηθήσουμε τον γείτονά μας να κατανοήσει τι συμβαίνει. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση, καθώς έχουν δείξει ότι παραποιούν μόνο τα μέσα για να διατηρήσουν τον έλεγχο της σκέψης σας. Μην απελπίζεστε, αλλά προσευχηθείτε για τη χώρα μας, για τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του, και για μια εθνική μεταμέλεια να αναδεύεται σε εθνικό επίπεδο.

Οι επόμενες 12 μέρες θα είναι ιστορία που θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας! Είναι 1776 ξανά!

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/ ksipnistere 10/01/2021

 

 

 

 

Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον συγκεκριμένο δικηγόρο ,

ο οποίος έδωσε πριν λίγες μέρες την εξής ένορκη κατάθεση

Ανήμερα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου ειδικές μυστικές υπηρεσίες του Donald Trump Μέσω μίας πληροφορίας βρήκαν πως έγινε η κλοπή στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου μέσω ιταλικών δορυφόρων. Πίσω από τη δουλειά ήταν ένας ιταλός δικηγόρος υπεύθυνος ουσιαστικά για την διαδικασία και για το λογισμικό που έγινε η «κλοπή».

Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον συγκεκριμένο δικηγόρο , ο οποίος έδωσε πριν λίγες μέρες την εξής ένορκη κατάθεση:

Η ένορκη κατάθεση του (Βλέπε Φωτο):

Εγώ, ο Καθηγητής Alfio D’ Urso, Σύμβουλος/Δικηγόρος

του Via Vittorio Emanuele Catania 95131 Italy, καταθέτω ενόρκως τα ακόλουθα γεγονότα όπως συνέβησαν σε αρκετές συναντήσεις με έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό αξιωματικό:

Ο Arturo D’Elia, πρώην επικεφαλής του τμήματος ΙΤ του Leonardo SpA, κατηγορήθηκε από τον Δημόσιο Κατήγορο της Νάπολης για χειραγώγηση τεχνολογικών δεδομένων και εμφύτευση ψηφιακών Ιών στον κεντρικό υπολογιστή του Leonardo SpA τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο D’Elia κατέθεσε ενόρκως ενώπιον του Δικαστή της Νάπολης στις 4 Νοεμβρίου υπό τις οδηγίες ατόμων από τις ΗΠΑ οι οποίοι εργάζοταν για την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ρώμη, να επιβλέπει την επιχείρηση αλλαγής δεδομένων από τις Αμερικάνικες Εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020, για να ορίσει το περιθώριο της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ έναντι του Τζο Μπάιντεν σε αρκετές πολιτείες όπου ο Τζο Μπάιντεν θα έχανε στο σύνολο των ψήφων.

Ο εναγόμενος δήλωσε πως εργαζόταν στις εγκαταστάσεις Pescara του Leonardo SpA και εφάρμοσε τακτικές κρυπτογράφησης Στρατιωτικού επιπέδου κυβερνοπολέμου για να μεταδώσει τις αλλαγμένες ψήφους μέσω του στρατιωτικού δορυφόρου από το Fucino Tower στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Ο εναγόμενος ορκίζεται πως τα δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αλλάχθηκαν όπως να αντιπροσωπεύουν περισσότερες ψήφους από τους καταγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Ο εναγόμενος δήλωσε την θέληση του προς όλα τα άτομα και τις οντότητες που εμπλέκονται στην αλλαγή των ψήφων από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν με σκοπό την ατομική του προστασία και της οικογένειας του.

Ο εναγόμενος δήλωσε ότι έχει διασφαλίσει σε απόρρητη τοποθεσία το αντίγραφο ασφαλείας όλων των αυθεντικών δεδομένων που αλλάχθηκαν έπειτα από οδηγίες για να παρέχει αποδείξεις σε δικαστήριο επί αυτού του θέματος.

Δηλώνω ενόρκως πως τα ανωτέρω γεγονότα δηλώθηκαν υπό της παρουσίας μου.

Ημερομηνία 6 Ιανουαρίου Ρώμη Ιταλία.

ksipnistere 9/01/2021

 

 

 


31-12-2020 ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,

ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ,

ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,

ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ... ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ!

Από Elpis Vakxus

ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕ ΤΗΝ... ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ..ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ...ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ- ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ..ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ..
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΦΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ..
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ..ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.. ΠΩΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΙΝΤΥΑΚΟ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΔΙΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...
ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ...ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ.. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ..
ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ,,,ΕΚΛΑΙΓΑ ΩΡΕΣ..
Ο ΤΡΑΜΠ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ, ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΑΡΑ..ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .. ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ..
31-12-2020 ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,
ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ,
ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,
ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ...
ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ!

ΘΡΗΣΚΕΙΑ,
ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΠΑΙΔΕΙΑ,
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
ΤΕΧΝΕΣ,
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.... ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ, ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,
ΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ,,,
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..
ΘΑ ΑΠΟΚΛΑΥΦΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΟΠΩΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΙΑΣΗΣ,
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.. ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...
Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 21 ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ...
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ.. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ...
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΣΤΕΙΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
ΕΧΑΣΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΚΕΡΔΙΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ...
ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ..
ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑ ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΣΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ....
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ...
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ..ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ..
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,
ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,
ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..
ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ...ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ...Τ Ο ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΣ,,.. 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ...
ELPIS VAKHUS
στις Ιανουαρίου 07, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Δραματικές ώρες στις ΗΠΑ:

Αποκαλύφθηκαν τυπογραφεία που τύπωναν πλαστά ψηφοδέλτια και καταμετρήθηκαν στις εκλογές

«Σεισμός» μία μέρα πριν τη «μητέρα των μαχών» στην Ουάσινγκτον

Μία μέρα πριν τη «μητέρα των μαχών» στη Γερουσία και τους δρόμους της Ουάσινγκτον και ανήμερα της κρίσιμης εκλογής στη Τζώρτζια για τον έλεγχο της Γερουσίας, στην τελευταία προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να αποτρέψει την επιβεβαίωση της νοθείας των εκλογών, ο πρώην CEO της Overstock, Πάτρικ Μπάιρν προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το μηχανισμό νοθείας του βαθέως κράτους και των Δημοκρατικών και τον τρόπο που τυπώθηκαν εκατομμύρια ψήφοι υπέρ του Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπάιρν εξήγησε πώς οι αρχές ανακάλυψαν δεκάδες χιλιάδες ψήφους της Πενσυλβανία που εκτυπώθηκαν στο Μίσιγκαν και στάλθηκαν αρχικά στη Νέα Υόρκη για να συμπληρωθούν υπέρ του Τζο Μπάιντεν πριν καταλήξουν πάλι στην Πενσυλβάνια.

«Ένα τυπογραφείο στο Μίσιγκαν εκτυπώνει ψηφοδέλτια για τις κομητείες Λάνκαστερ και Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια (αυτό είναι φυσιολογικό). Αλλά μαζί με τα ψηφοδέλτια που εκτυπώνει με σύμβαση και παραδίδει σε αυτές τις κομητείες, εκτυπώνει μερικά ψηφοδέλτια που εκτρέπονται στο Bethpage της Νέας Υόρκης », είπε.

«Εκεί, μία ομάδα ανθρώπων συμπληρώνει το όνομα «Μπάιντεν». Τα ψηφοδέλτια (τα οποία φαίνονται νόμιμα, δεδομένου ότι προέρχονται από το ίδιο τυπογραφείο με τα κανονικά ψηφοδέλτια), στη συνέχεια φορτώνονται στην Πενσυλβάνια και ταχυδρομούνται. Εκατοντάδες χιλιάδες».

Ο Μπάιρν είπε επίσης ότι αυτές οι εκπληκτικές αποκαλύψεις υποστηρίζονται από αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κειμένων και ένορκων καταθέσεων

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια επιχείρηση ψηφοφορίας με πλαστά ψηφοδέλτια που ανακαλύφθηκε στην κομητεία Fulton της Γεωργίας, όπου βρέθηκαν φορτία φορτωμένων πλαστών  ψήφων με απόδειξη αποστολής από μια κινεζική εταιρεία!

Μάλιστα οι ισχυρισμοί Μπάιρν για τον τρόπο που έγινε η νοθεία επιβεβαιώνονται από οδηγό φορτηγού της USPS ο οποίος αποκάλυψε ότι μετέφερε σχεδόν 300.000 ψήφους από τη Νέα Υόρκη στο... Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια!

«130.000 έως 280.000 ολοκληρωμένες ψηφοφορίες για τις γενικές εκλογές του 2020 στάλθηκαν από το Bethpage, NY, στο Λάνκαστερ, PA, όπου εξαφανίστηκαν αυτά τα ψηφοδέλτια και το τρέιλερ στο οποίο είχαν αποσταλεί».

Αυτές οι αποκαλύψεις συμβαίνουν ανήμερα των κρίσιμων εκλογών στην Τζώρτζια όπου θα κρίνουν ποιος θα ελέγχει την Γερουσία κι ενόψει της αυριανής ημέρας-θρίλερ στην Ουάσινγκτον όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καλέσει τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν την ώρα που αυτός και κάποιοι πιστοί του Γερουσιαστές θα δίνουν την ύστατη μάχη για την αποτροπή της επιβεβαίωσης της νοθευμένης εκλογής Μπάιντεν.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν και προκηρύξεις συντηρητικών στο διαδίκτυο όπου δηλώνουν πως οι μόνες επιλογές που μένουν εκτός της επανάληψης των εκλογών, είναι είτε αποδοχή της διαφθοράς και της νοθείας ή πόλεμος!

 

 

 

 

 

Ο Ντ.Τραμπ οργανώνει την

«έσχατη άμυνα» στις 6 Ιανουαρίου & καθυστερεί

την επιβεβαίωση της νοθευμένης εκλογής Μπάιντεν!

Τι ετοιμάζει σε Κογκρέσο και… δρόμους

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μαχητής μέχρι το τέλος, δεν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, αλλά βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για να οργανώσει προσωπικά μαζί με τους συμμάχους του στο Κογκρέσο την έσχατη γραμμή άμυνας εναντίον της επιβεβαίωσης της νοθείας των εκλογών και της ανάδειξης του Τζο Μπάιντεν ως νέου πρόεδρου των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 1 μέλος της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στις 6 Ιανουαρίου, στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την καθυστερήσει, ενώ έξω από το Καπιτόλιο αναμένεται να συγκεντρωθούν εκατομμύρια υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων σχεδιάζουν να ψηφίσουν κατά της καταμέτρησης εκλεκτορικών ψήφων που θα πιστοποιούν την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, δήλωσαν στο CNN δύο Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Μο Μπρουκς και πολλά άλλα συντηρητικά μέλη του Σώματος συναντήθηκαν με τον Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να συζητήσουν την εκτεταμένη εκλογική νοθεία και δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι ότι μέλη τόσο του Σώματος όσο και της Γερουσίας θα ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα των ψήφων.

Στις 6 Ιανουαρίου, ο Πενς θα προεδρεύσει μιας κοινής συνεδρίασης του Κογκρέσου για την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εάν κανένα μέλος δεν αντιταχθεί στα αποτελέσματα, οι εκλογές θα πιστοποιηθούν. Αλλά εάν ένα μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ένα μέλος της Γερουσίας ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τους εκλέκτορες (δηλ. τα αποτελέσματα) μίας πολιτείας  το Κογκρέσο θα πρέπει να εξετάσει εάν θα αποδεχθεί αυτούς τους εκλέκτορες.

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζος Χόλεϊ ανακοίνωσε ότι θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων κατά τη διάρκεια της κοινής συνόδου.

Αυτή η διαδικασία -τουλάχιστον- θα καθυστερήσει για λίγο την εκλογή Μπάιντεν, χωρίς κανείς άλλος να ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει.

pronews.gr Triklopodia 1/1/2021

NSA:

“Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα ορκιστεί ως πρόεδρος!

Θα συλληφθεί”!

Πολύ περισσότεροι άνθρωποι από τον Μπάιντεν πρέπει να συλληφθούν.
Θέλω να μάθω πώς θα ορκιστεί ο Μπάιντεν ως πρόεδρος όταν έχει εντάλματα σύλληψης για αυτόν στην Ουκρανία για ανάμιξη με την κυβέρνησή τους;
Ο Μπάιντεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι στη φυλακή… αλλά δεν θα πάει. Αυτή η χώρα προστατεύει τους ένοχους και επιπλήττει τους αθώους.
Ο Θεός να μας βοηθήσει.
Αυτό είναι απλώς ένα μέτωπο για έναν εμφύλιο πόλεμο που θα καταστρέψει την Αμερική και τον κόσμο μαζί της, ή θα μας κρατήσει να πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί, έτσι θα συνεχίσουμε αργά να σύρονται προς τα κάτω. Ο μόνος τρόπος για να τελειώσει αυτό είναι ένα νέο σύστημα που βασίζεται στις καλές και κακές στιγμές.
Η συνέχιση αυτού του συστήματος είτε θα μας σύρει είτε θα το καθυστερήσει μέχρι να προσπαθήσουν ξανά.
EΚΠΟΜΠΗ ME TON RICK WILES από το TRU NEWS.

Κάτι έρχεται ! Κοιτάξτε προσεκτικά το 2021 !!

Όταν ο Θεός μας δίνει δικαιώματα,

και οι ελευθερίες καταργούνται,

δεν θα μας δοθούν ποτέ πίσω.

Άνθρωποι ξυπνήστε και σκεφτείτε τον εφιάλτη που ζητάτε με στρατιωτικό νόμο.

Εάν είστε από αυτούς που το ζητούν;

Οι ψυχοπαθείς ωθούν τους πατριώτες σε έναν πόλεμο χωρίς νικητή.
Τότε θα κάνουν την τελική τους επίθεση… αν και οι δύο πλευρές θα καταλάβαιναν ότι ο εχθρός δεν είναι ο γείτονάς σας αλλά η εγκατάσταση, θα έχουμε την ευκαιρία.

Something Is Coming,,,Look Closely,, (2021)

https://www.youtube.com/watch?v=Svmzde1Qksg&feature=emb_logo

Ο δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood:

«Οι πολιτικοί και οι δικαστές ελέγχονται από τος Κινέζους και τα λεφτά τους!»

Η αγωγή του θα αποκλείσει τους εκλέκτορες 5 πολιτειών!

Η αγωγή του θα αποκλείσει τους εκλέκτορες 5 πολιτειών!!!…

Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood ισχυρίζεται ότι η αξιοπιστία των δικαστηρίων έχει πληγεί ή / και ευρίσκονται σε…ΚΙΝΔΥΝΟ και εξηγεί γιατί…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood (Λιν Γουντ) μίλησε προχθές στην εκπομπή “CROSSROADS” με τον δημοσιογράφο Joshua Philips και είχε τα εξής διαφωτιστικά όσον αφορά τις αμερικανικές εκλογές και το ΓΙΑΤΙ οι αγωγές της νομικής ομάδος του Τράμπ αντιμετωπίζονται άδικα από τα δικαστήρια….

Έχει καταθέσει δύο αγωγές στη γενέτειρά του στη Γεωργία κατά της εκλογικής νοθείας.

«Θα μπορούσαμε να επιλύσουμε τη νομιμότητα αυτών των εκλογών μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά πολύ τράβηξε ήδη αυτή η ιστορία.! Γιατί;» είπε ο κος Λιν Γουντ.

«Κανένας δικαστής δεν εξέτασε το βάθος των αποδεικτικών στοιχείων που προσκομίστηκαν στα δικαστήρια σχετικά με την εκλογική νοθεία»…

«Δεν μιλάμε για μια ένορκη δήλωση ή δύο. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ένορκες δηλώσεις!»…

«Μιλάμε για επικυρωμένα βίντεο απάτης, όπου παρατηρείται η απάτη εν δράσει».

Ο Γουντ λέει ότι πιστεύει ότι αυτό είναι αλήθεια επειδή το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα έχει διεισδύσει στις ΗΠΑ, από τοπικές έως ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες ως και τα δικαστήρια.

Πιστεύει ότι η αξιοπιστία ατόμων στην κυβέρνηση έχει πληγεί ή απειλούνται!

«Πιστεύω ότι οι Κινέζοι το έκαναν αυτό τις τελευταίες δεκαετίες, όπως ακριβώς το είπαν» είπε ο Γούντ διότι «έτσι λειτουργεί ο Κομμουνισμός» συμπλήρωσε.

«Πιστεύω ότι μας έχουν διεισδύσει ιδεολογίες, διαφθορά, κινεζικά χρήματα κ.λπ. Ρίξτε μια ματιά στη Γεωργία. Ξεχειλίζει με κυβερνητικά άτομα που συνδέονται με κινεζικά χρήματα. Ή εκβιάστηκαν εκεί. Αυτές είναι οι τακτικές του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας. Έτσι, πιστεύω ότι έχουν σχεδόν τον έλεγχο των ανθρώπων που διαχειρίζονται τη χώρα μας!» είπε ο Γούντ.

Ο Γουντ είπε ότι η Αμερική δέχτηκε επίθεση από τους Κινέζους κατά τη διάρκεια των εκλογών των ΗΠΑ επειδή τις επηρέασαν. Γι᾽αυτό άλλωστε ήταν ο διευθυντής της ΕΥΠ των ΗΠΑ, κος Ratcliff, που είχε πει νωρίτερα το μήνα ότι η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν επηρέασαν τις εκλογές.

Και η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ έχει συμπεριλάβει ένορκες δηλώσεις στις δικογραφίες των υποθέσεών της που περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη εμπλοκή της Κίνας στις εκλογές.

Ο Γουντ λέει ότι τώρα είναι ώρα ο αμερικανικός λαός να ενωθεί και παρά την παρεμπόδιση και την απόρριψη των υποθέσεών τους από τα δικαστήρια, δεν πιστεύει ότι οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους!

Ο Γούντ πιστεύει ότι ο Τράμπ πρέπει να δώσει ΕΝΤΟΛΗ για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ τόσον των ύπουλων μηχανών ψηφοφορίας όσον και των επιστολικών ψήφων των πολιτειών-κλειδιά όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και να διορίσει έναν ειδικό ανακριτή για τη διερεύνηση όλων αυτων.

Τώρα, νέα αγωγή της νομικής ομάδος Τράμπ προσπαθεί να μπλοκάρει τις ψήφους εκλεκτόρων πέντε πολιτειών-κλειδιά όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών προεδρικών εκλογών, διότι τα νομοθετικά σώματα αυτών των κρατών δεν έχουν συγκληθεί για να τις πιστοποιήσουν όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα!

Επιδιώκει να αποτρέψει τον Mike Pence και το Κογκρέσο στις 06 Ιανλ του 2021 να μετρήσουν αυτές τις ψήφους των πολιτιεών της Αριζόνα, του Μίσιγκαν, της Γεωργίας, της Πενσυλβανίας και του Ουισκόνσιν έως ότου τα νομοθετικά τους σώματα μπορούν να συνέλθουν και να πιστοποιήσουν τις ψήφους. Και τούτο επειδή πολλά από τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών των ΗΠΑ έχουν αναβληθεί έως τον Ιανουάριο του 2021!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

http://greeknewsondemand.com/2020/12/27/153424/

Lin Wood claims courts are compromised, explains why;

Lawsuit to block 5 states' electoral votes

https://www.youtube.com/watch?v=IGuBKDJLGFw&feature=emb_logo

 

 

 

 

Μεγάλες εξελίξεις στις εκλογές ΗΠΑ:

Πολιτείες-κλειδιά κινούνται πλέον προς την άρσιν πιστοποιήσεως των εκλεκτόρων τους!

Όλες οι σημαντικές τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι οι εξής…

Στο Ουισκόνσιν δικαστής αποφάσισε πως πάνω από 200.000 ψήφους «Μπάιντεν» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! Οι Ρεπουμπλικανοί του Ουισκόνσιν πρέπει τώρα να ακυρώσουν αυτούς τους ψήφους! Ο Μπάιντεν κέρδισε την πολιτεία με 19.000 ψήφους διάφορα και εφόσον οι Ρεμπουπλικάνοι στο Ουισκόνσιν απαιτήσουν την διαγραφή των 200.000 άκυρων ψήφων, η πολιτεία περνάει με 10 εκλέκτορες στον…πρόεδρο Τράμπ!

Ο Τραμπ προωθεί την σύσταση «ειδικού συμβουλίου» για τη διερεύνηση κατηγοριών για απάτες στις εκλογές. “Αφού είδα τη μαζική απάτη των ψηφοφοριων στις προεδρικές εκλογές του 2020, διαφωνώ με οποιονδήποτε πιστεύει ότι δεν απαιτείται ισχυρό, γρήγορο και δίκαιο Ειδικό Συμβούλιο ΑΜΕΣΩΣ”, έγραψε ο πρόεδρος στο Twitter. “Ήταν οι πιο διεφθαρμένες εκλογές στην ιστορία της χώρας μας και πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά!” Είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ πρότεινε στο Twitter προσωπικά την ιδέα ενός ειδικού συμβούλου για τη διερεύνηση ισχυρισμών για εκλογική απάτη. Έρχεται την ίδια μέρα με την τελευταία ημέρα του Γενικού Εισαγγελέα William Barr στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ).

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Πίτερ Ναβάρο, ο οποίος υπηρετεί ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου παρά τω Προέδρω, είπε στη Μαρία Μπαρτιρόμο του Fox News ότι πιστεύει ότι απαιτείται ειδικό συμβούλιο για τη διερεύνηση των ισχυρισμών για νοθεία εις βάρος των εκλογών για τη διερεύνηση του όλου θέματος. «Νομίζω ότι πρέπει να κατάσχουμε πολλές από αυτές τις μηχανές ψηφοφορίας, επειδή η κομητεία Antrim County του Μίσιγκαν, αυτά τα πράγματα είχαν ποσοστό ανακρίβειας 68%, σύμφωνα με μια ανάλυση που έγινε από μια εταιρεία παρακολούθησης κυβερνοχώρου», δήλωσε ο Navarro. Ο Ναβάρο εξέδωσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με τις εκλογικές παρατυπίες που υποστηρίζει τους ισχυρισμούς για εκλογικές παρατυπίες. Η έκθεση βασίζεται σε μια υπόθεση ότι οι ισχυρισμοί είναι αρκετά σοβαροί ώστε να δικαιολογούν έναν επείγοντα έλεγχο και αρκετά ουσιαστικούς για να ανατρέψουν τα αποτελέσματα.

Υπάρχουν εικασίες ότι η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ μπορεί να διοριστεί ως ειδικός σύμβουλος για τη διερεύνηση καταγγελιών για εκλογικές απάτες. Οι φήμες προέκυψαν μετά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αναφέροντας ανώνυμες πηγές, που ανέφεραν ότι ο Τραμπ είχε μεταφέρει την ιδέα να εγκαταστήσει τον Πάουελ στη θέση κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λευκό Οίκο με άλλους ανώτερους βοηθούς και μέλη της νομικής του ομάδας. Ο λογαριασμός της Powell στο Twitter αργά την Τετάρτη μοιράστηκε μια ανάρτηση από τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, υπολοχαγός Michael Flynn, ο οποίος έγραψε ως απάντηση στην ανάρτηση του Trump στο Twitter, «[Πρόεδρε Donald Trump], γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η επιλογή μου [Sidney Powell]. Γιατί; Επειδή θα τρομάξει “μέχρι θανάτου” τους πάντες με τις αποκαλύψεις της. “

Μόλις μια ημέρα πριν, ο πρόεδρος Τράμπ κοινοποίησε ένα μήνυμα σε βίντεο στο έθνος μέσω διαδικτύου, εξηγώντας γιατί είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει όλες τις νομικές και συνταγματικές οδούς για «να σταματήσει η κλοπή των προεδρικών εκλογών» και κάλεσε τον αμερικανικό λαό να «υψώσει την φωνή του» και να απαιτήσει μια διεξοδική εξέταση των παρατυπιών στις εκλογές.

Η Επιτροπή της Γερουσίας της Γεωργίας δημοσίευσε μόλις μια καταδικαστική έκθεση σχετικά με την εκλογική απάτη λέγοντας ότι οι πρόσφστες Εκλογές είναι αναξιόπιστες! Συνιστά πλέον την ΑΠΟπιστοποίησιν, την ΑΡΣΙΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ των εκλεκτόρων της πολτιτείες που είχαν επιλεγεί στις 14 του μηνός από το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων!  Η Πολιτειακή Γερουσία της Γεωργίας που ελέγχεται από τον GOP (τους Ρεπουμπλικάνους) δημοσίευσε στις 21 του μηνός μια έκθεση για τη μαζική εκλογική απάτη που σημειώθηκε στην πολιτεία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις κάλπες στις 3 Νοεμβρίου στις γενικές εκλογές των ΗΠΑ. Οι γενικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 (οι «εκλογές») ήταν χαοτικές και τυχόν αναφερόμενα αποτελέσματα πρέπει να θεωρηθούν ωσ αναξιόπιστα. Η υποεπιτροπή έλαβε αποδεικτικά στοιχεία από μάρτυρες και έλαβε και ένορκηες καταθέσεις. Η υποεπιτροπή κάτα την διάρκεια της συνεδριάσεώς της έλαβε στοιχεία ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν κατάλληλα πρωτόκολλα για να διασφαλιστεί η αλυσίδα φυλάξεως για τα ψηφοδέλτια καθ ‘όλη τη διάρκεια των εκλογών, μετά το άνοιγμα των ψηφοδελτίων πριν από τις εκλογές και κατά τη διάρκεια των επανακαταμετρήσεων που διεχήθησαν. Η υποεπιτροπή άκουσε μαρτυρία ότι ήταν πιθανόν να εισαχθούν μεγάλοι αριθμοί πλαστών ψηφοδελτίων στην ομάδα ψηφοφοριών που μετρήθηκαν ως έχουν ψηφιστεί. Δεν υπάρχει τρόπος ανίχνευσης των ψήφων αφού έχουν χωριστεί από το σημείο προέλευσης.

Τα νομοθετικά σώματα της Πενσυλβανίας και του Μίσιγκαν ανοίγουν πλέον τη πόρτα για το Κογκρέσο για να αμφησβητήσει τους εκλεξτόρες που είχαν επιλεγεί στις 14 του μηνός! Οι νομοθέτες στο Μίσιγκαν και την Πενσυλβάνια κάνουν κινήσεις, με επίσημη ιδιότητα, που στέλνουν σαφή μηνύματα σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που σηματοδοτούν ότι θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αμφισβητήσουν τους εκλεκτόρες των αντίστοιχων πολιτειών τους στις 6 Ιανουαρίου 2021. Στο Μίσιγκαν, τόσο η Γερουσία όσο και η Βουλή έχουν εξουσιοδοτήσει την εξουσία κλήτευσης για τις επιτροπές εποπτείας τους με σκοπό τη διερεύνηση της νοθείας στις ψήφους, της παραβίασης της ψηφοφορίας και όλων των εκλογικών παρατυπιών που σχετίζονται με την Πόλη του Ντιτρόιτ και το προάστιο της Λιβονίας. Η εξουσιοδότηση και των δύο σωμάτων απαιτεί από την γραμματέα του Ντιτρόιτ Δημοκρατική Clerk Janice Winfrey και την γραμματέα της Λιβονίας Susan Nash (Δημοκραστική κι αυτή), να προσκομίσουν έγγραφα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών τους. Οι υπάλληλοι θα πρέπει να παραδώσουν τους σκληρούς δίσκους, τα e-mail, τους φορητούς υπολογιστές, καθώς και άλλο υλικό που σχετίζεται με τις εκλογές.

Οι δικηγόροι του αμερικανικού εκπροσώπου Mike Kelly (R-PA, Ρεπουμπλικάνου της Πενσυλβάνια), και αρκετοί υποψήφιοι του Κογκρέσου των Ρεπουμπλικάνων, υπέβαλαν εκ νέου αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για να αναλάβουν την αγωγή τους που ισχυρίζεται ότι τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 στην πολιτεία τους είναι μη πιστοποιήσιμα. Η αναφορά υποστηρίζει ότι ο νόμος 77, ένας νόμος που καθιστούσε ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, άνευ ουσιώδους λόγου, «νόμιμη» στην Πενσυλβάνια, ψηφίστηκε παράνομα κατά παράβαση του συντάγματος της Πενσυλβανίας. Το σύνταγμα της Πενσυλβανίας απαγορεύει τα ψηφοδέλτια κατ᾽εξουσιοδότησιν (των απόντων δηλαδή) στην Πενσυλβάνια, πλην τεσσάρων συγκεκριμένων περιστάσεων.

Η τελική απόφαση για την ψηφοφορία του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων έρχεται στις 6 Ιανουαρίου 2021, όταν και τα δύο σώματα του Κογκρέσου θα συνεδριάσουν σε κοινή σύνοδο για να μετρήσουν, να πιστοποιήσουν τις ψήφους και να δηλώσουν τους νικητές κάθε πολιτείας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στις 6 Ιανουαρίου 2021, μπορούν να υποβληθούν εναστάσεις. Οποιαδήποτε ένσταση πρέπει να επικυρωρωθεί από τουλάχιστον έναν γερουσιαστή των ΗΠΑ και έναν εκπρόσωπο των ΗΠΑ. Εάν μια ένσταση καταχωρηθεί σύμφωνα με τη σωστή διαδικασία, η κοινή σύνοδος θα υποχωρήσει και κάθε σώμα θα συνεδριάσει ξεχωριστά για να συζητήσει και να ψηφίσει επί της ένστασης. Μια απλή πλειοψηφία μπορεί να υποστηρίξει την ένσταση, ακυρώνοντας τις εκλεκτόρες της εν λόγω πολιτείας!!! Αυτό θα μετέθετε μετά την εκλογή του Προέδρου και Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και μια ψηφοφορία αντιπροσωπειών. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν σαφή πλειοψηφία και ο Πρόεδρος Τραμπ πιθανότατα να υπερισχύσει, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μαζέψει αρκετή υποστήριξη από τους Ρεπουμπλικάνους!!!

Ο μεγάλος δημικόγοριος Jerome Corsi είπε εχθές πως ο Μπάιντεν θα…ΧΑΣΕΙ τελικά τις εκλογές καθώς μερικές πολιτείες-κλειδιά κινούνται πλέον προς την αποπιστοποίηση των εκλεκτόρων τους!

Στο πρόσφατο μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η απλή αριθμητική δείχνει ότι ο Μπάιντ πήρε άλλα 13 εκατ. ψήφους από ό, τι υπήρχαν οι επιλέξιμοι ψηφοφόροι που ψήφισαν στις εκλογές του 2020!!! αποκαλύψαμε πως υπάρχουν 212 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι και το 66,2% των αυτών ψήφισαν στις εκλογές, δηλαδή 140,344 εκατομμύρια. Τώρα αν ο Τραμπ έλαβε 74 εκατομμύρια ψήφους, απομένουν ΜΟΝΟ 66.344 εκατομμύρια…στον Μπάιντεν!!! Αυτοί οι αριθμοί ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ σε αντίθεση με αυτούς που μας έχουν πλασάρει τα ΜΜΕ. ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίλτο Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ετοιμάζονται για ένσταση για την καταμέτρηση των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιαν. 2021 γράψαμε ότι η προσπάθεια ένστασης στις ψηφοφορίες του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων από πλευράς των Ρεπουμπλικάνων όταν συνεδριάζει το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου είναι μια προσπάθεια να δοθεί στον Τράμπ η νίκη των εκλογών. Εάν τουλάχιστον ένας βουλευτής και ένας γερουσιαστής αμφισβητήσουν τις ψήφους των πολιτειών κατά την ειδική σύνοδο του Κογκρέσου, μετά κάθε αίθουσα θα αποσυρθεί και θα συζητήσει την ένσταση. Η υιοθέτησίς της απαιτείται πλειοψηφία, κάτι που είναι απίθανον επειδή οι περισσότεροι Ρεπουμπλικανικοί γερουσιαστές έχουν πει ότι δεν θα υποστηρίξουν την προσπάθεια…!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Πάει τώρα ο Τράμπ να ανατρέψει το αποτέλεσμα του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων με τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ!!! γράψαμε πως η κατάσταση των εκλογών και το αποτέλεσμά τους καθώς και του επακόλουθου τους έχει ως εξής…

-Το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων συνεδρίασε στις 14 Δεκ. και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι εξέλεξε τον Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν πήρε 306 εκλεκτόρες ενώ ο Τράμπ 232.

-Το δήθεν αποτέλεσμά τους θα μεταβιβαστεί μετά στο Κογκρέσο στις 06 Ιαν. του 2021 προς πλήρη επικύρωση

-Αυτό που θα…ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι τα εξής…

Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό (μέχρι δηλ. τις 20 Ιαν. του 2021) προκειμένου να διορθώσουμε αυτο το κακό σχετικά με την κλοπή των εκλογών…

Στις 14 Δεκ., σε όλες τις πολιτείες-κλειδιά (Νεβάδα, Γεωργία, Πενσυλβανία, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν, Αριζόνα) όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμ. του 2020, συνεδρίασε μια σειρά από…ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ που εξέλεξαν τον…ΤΡΑΜΠ ως πρόεδρο και αυτό το αποτέλεσμα θα το στείλουν στο Κογκρέσο προς επικύρωσιν στις 06 Ιαν.!!! Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα ένδικα μέσα θα παραμείνουν ΑΝΟΙΧΤΑ.

Αν λοιπόν η νομική ομάδα κερδίσει τελικά όλες τις αγωγές της στα δικαστήρια, αυτό θα εξασφαλίσει ότι αυτή η εναλακτική σειρά από εκλεκτόρες και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

Εάν διορθωθούν εν προκειμένω τρία, βασικά, συνταγματικά ελαττώματα, ο Trump θα είναι ο νικητής. Είτε μιλάμε (1ον) για το ζήτημα της αντιστοίχισης των υπογραφών με ψηφοδέλτια στην πολιτεία της Γεωργίας που άλλαξε παράνομα ως αποτέλεσμα του διατάγματος συγκατάθεσης χωρίς την έγκριση του νομοθετικού σώματος της πολιτείας είτε (2ον) για τις εκατοντάδες χιλιάδες αχρεωστήτως ριγμένα ψηφοδέλτια στο Ουισκόνσιν ψηφορφόρων κατ’ εξουσιοδότηση (των απόντων δηλαδή) που δεν υπέβαλαν ΠΟΤΈ αίτηση για αυτό είτε (3ον) για την παραβίαση της ρήτρας παραβίασης της ίσης προστασίας που συνέβη στην Πενσυλβάνια όπου πολλά ψηφοδέλτια Δημοκρατικών ψηφοφόρων είχαν εισαχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην όλη διαδικασία της καταμετρήσεως των ψήφοων πριν από την ημέρα των εκλογών της 3ης Νοεμ., ενώ αυτό ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ αντίστοιχα στην περίπτωση ψηφοδελτίων ψηφοφόρων των Ρεμπουμπλικάνων!!!…

Αυτές οι τρεις παραπάνω παραβιάσεις από μόνες τους καθιστούν τον Ντόναλντ Τραμπ νικητή των εκλογών!!!

Ο Τραμπ θέλει το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα της Πενσυλβανίας. Ο πρόεδρος και η νομική του ομάδα έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα να αλλάξουν το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη πολιτεία. Η αναφορά επιδιώκει να αντιστρέψει ένα τρίο από υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσυλβανίας που έχουν σχέση με ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου και ζητεί από το δικαστήριο να απορρίψει τη βούληση των ψηφοφόρων -για ευνόητους λόγους- και να επιτρέψει στη Γενική Συνέλευση της Πενσυλβανίας να επιλέξει τους δικούς της εκλεκτόρες.

Εν κατακλείδι, υπάρχει πιθανότης οι εκλεκτόρες τουλάχιστον 4 εκ των 6 πολιτειών-κλειδιά να αλλάξουν υποψήφιο και να περάσουν από τον Μπάιντεν στον Τράμπ με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί τελικά νικητής ο ίδιος. Αυτό μένει να το δούμε!….

Dr Corsi NEWS 12-23-20 Biden LOSES as States Decertify Biden Fraudulent Win

https://www.youtube.com/watch?v=GoX_wiH5Fo8&feature=emb_logo

greeknewsondemand.com Triklopodia 25/12/2020

 

 

 

"Βόμβα" απο Τραμπ:

"Βέτο" στο νομοσχέδιο για τις κυρώσεις στην Τουρκία

Newsroom Newsroom
Το 'πε και το έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος

Βέτο άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ ύψους 740 δισ. δολαρίων όπως μεταδίδει το Bloomberg. Το νομοσχέδιο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την αγορά των S-400.

Οι αντιρρήσεις του Τραμπ δεν αφορούν τις κυρώσεις αλλά ζητήματα που σχετίζονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την αλλαγή ονομάτων σε στρατιωτικές βάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνοτουρκικά 23.12.2020 - 20:19 212

Γερμανικός "εμφύλιος" για τα υποβρύχια στην Τουρκία: ”Σταματήστε να παραδίδετε όπλα στην Άγκυρα"

Το νομοσχέδιο θα επιστρέψει τώρα στο Κογκρέσο και θα χρειαστεί να εγκριθεί με ενισχυμένη πλειοψηφία και από τα δύο σώματα, προκειμένου να ξεπεραστεί το προεδρικό βέτο.
Ο Τραμπ ανέφερε ότι έθεσε βέτο στον Νόμο Εξουσιοδότησης της Εθνικής Άμυνας επειδή δεν περιλαμβάνει «κρίσιμης σημασίας μέτρα για την εθνική ασφάλεια, περιλαμβάνει διατάξεις που δεν σέβονται τους βετεράνους μας και τη στρατιωτική ιστορία μας και αντικρούει τις προσπάθειες της κυβέρνησής μου να θέσει πρώτη την Αμερική σε ό,τι αφορά την εθνική ασφάλεια και την εξωτερικ

 

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ

Πάντα είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν και είναι εχθρός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εχθρός της Παγκοσμιοποίησης, που παντί τρόπω προσπαθούν να επιβάλουν πολιτικά φερέφωνα ανά τον πλανήτη και τους οποίους στηρίζει και προωθεί στα κέντρα Εξουσίας ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος! Δηλαδή, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος Τζορτζ Σόρος (το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόργκι Σβαρτς) κερδοσκόπος επενδυτής, που κέρδισε φήμη ως ο άνθρωπος – επιχειρηματίας, ο οποίος κατέστρεψε την τράπεζα της Αγγλίας, αποκομίζοντας κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το 1992 στην κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου!

Άλλωστε επιβεβαιώθηκε στην τετραετία (2016-2020) διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο λυσσαλέος πόλεμος που του ασκήθηκε από όλους τους πολιτικούς εκπροσώπους του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, των περισσοτέρων ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και των ΜΜΕ ανά τον κόσμο, όπως τα δικά μας Συστημικά ΜΜΕ, δηλαδή, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες που ανήκουν σε αυτούς τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες που θεό τους έχουν μόνο, το επιχειρηματικό κέρδος και είναι στρατευμένοι στο όραμα της Παγκοσμιοποίησης!

Όμως στρατεύτηκαν σε αυτό το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, που χθες εκπροσωπούσε η Χίλαρι Κλίντον (εκλογές 2016) και σήμερα ο Τζο Μπάιντεν (εκλογές 2020), όλο (σχεδόν) το Επιτελείο του διεφθαρμένου Χόλυγουντ, όπως και μεγάλο μέρος της Αμερικανικής Καλαθοσφαίρισης (NBA)! Δηλαδή, ένωσαν δυνάμεις οι προβεβλημένοι αστέρες της δημοσιογραφίας, της τέχνης του κινηματογράφου και του αθλητισμού, αφού γνωρίζει το “βαθύ κράτος”, πως αυτοί επηρεάζουν την κοινή αμερικανική γνώμη!

Ωστόσο, ταυτόχρονα το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε μέσω επιμελημένης προσπάθειας, αρχικά να ανατραπεί ο Ντόναλντ Τραμπ, μη φθάνοντας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 και αν τελικά αποτύγχανε αυτό το σχέδιο, στις εκλογές του Νοεμβρίου, μέσω βίας και νοθείας να έφερναν στην Προεδρία των ΗΠΑ τον εκπρόσωπό τους, Τζο Μπάιντεν!


Plan A: “εμφύλιος πόλεμος” για ανατροπή Τραμπ…

Plan B: νοθεία στις εκλογές μέσω επιστολικών ψήφων…

Έτσι ενεργοποίησε το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ έναν “εμφύλιο” πόλεμο στην χώρα, πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, με αφορμή την ατυχή δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, του Τζορτζ Φλόιντ!

Εκμεταλλεύτηκε δηλαδή το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, έναν ατυχή θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη για να πετύχει του σκοπού του, που δεν ήταν άλλος από την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, μέσω της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε κυρίως σε Πολιτείες των ΗΠΑ με κυβερνήτες “Δημοκρατικούς”!

Επιβεβαίωση αυτής της άθλιας μεθόδευσης από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων Αμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! Αλλά τον δικό μου λογισμό, την δική μου προσέγγιση και εκτίμηση επί του θέματος, την είχαν και αρκετοί Αμερικάνοι αναλυτές!

Έτσι αφού στο “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ δεν βγήκε ο “εμφύλιος πόλεμος” για την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, έπαιξε το τελευταίο χαρτί του, το χαρτί δηλαδή της επιστολικής ψήφου ως αποτέλεσμα του πανδημίας του κορωνοϊού!

Όπου κατά γενική ομολογία παρατηρήθηκε εκτεταμένη νοθεία ψηφοδελτίων! Άλλων πριν κλείσουν οι κάλπες, αλλά και η συνεχής άφιξη σάκων με ψηφοδέλτια μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας!

Μεθόδευση που χρησιμοποίησε το “βαθύ κράτος”, από τη στιγμή που γνώριζε, πως ο Πρόεδρος Τραμπ είχε σαφές προβάδισμα για την επανεκλογή του!

Γι΄ αυτό φρόντισε, πριν ανακηρυχθεί επίσημα και όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα νικητής ο Τζο Μπάιντεν, να τον ανακηρύξει εκείνο (“το βαθύ κράτος”) ως νικητή και Πρόεδρο των ΗΠΑ, από την επομένη της 3ης Νοεμβρίου, διά μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και εκείνων ανά τον Κόσμο (όπως της Ελλάδας)!

Στην συνέχεια βέβαια και μόλις προ ολίγων ημερών το “Σώμα των Εκλεκτόρων” των ΗΠΑ ανακοίνωσε την εκλογή στην Προεδρία των ΗΠΑ του “Δημοκρατικού” υποψηφίου Τζο Μπάιντεν!

Μια εκλογή, που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ εξακολουθεί να αμφισβητεί, επιμένοντας σε νομικές διεκδικήσεις που θα αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών!

Το Fox News βγάζει Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ…Μεταξύ των ΜΜΕ των ΗΠΑ πού προπαγάνδιζε κατά του Προέδρου Τραμπ και είχε ταχτεί υπέρ του υποψηφίου των “Δημοκρατικών” ήταν και η Fox News! Ήταν δε παροιμιώδης η κόντρα του Ντόναλντ Τραμπ με το εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό!

Ωστόσο προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση η τοποθέτηση της δημοσιογράφου της Fox News Maria Bartiromo, προχθές, η οποία είπε ότι μια πηγή μυστικών πληροφοριών της εκμυστηρεύτηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε στην πραγματικότητα τις εκλογές.

Λέγοντας, πως η πηγή της, της αποκάλυψε, ότι εναπόκειται στο Ανώτατο Δικαστήριο να ακούσει αγωγές από ολόκληρη τη χώρα που θα σταματήσουν το ρολόι! Τούτο ακολουθεί την άρνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου, να δώσει ακρόαση στην υπόθεση του Γενικού Εισαγγελέως του Τέξας, Ken Paxton, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών σε τέσσερεις πολιτείες-κλειδιά!

Βέβαια δεν είναι μόνο το Fox News που δείχνει μια σχετική αναδίπλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020!

Περίεργες κινήσεις Τραμπ…


Όμως τον μεγάλο διεθνή προβληματισμό προκαλούν διάφορες στρατηγικές κινήσεις του Προέδρου Τραμπ και σύμφωνα με πληροφορίες μας από τις ΗΠΑ, ενισχύουν την περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ! Απίστευτο κι όμως αληθινό, όπως ακριβώς μου μεταφέρουν πηγές από την Αμερική!

Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν οι πηγές μου, πως πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην απόλυση του Υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ στις 9 Νοεμβρίου 2020! Είναι λοιπόν ζητούμενο, γιατί παύτηκε των υψηλών καθηκόντων του ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, αμέσως μετά από σύσκεψη στο Αμερικανικό Πεντάγωνο υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ!

Μια καθαίρεση που ανακοινώθηκε στα γρήγορα μέσω twitter από τον Αμερικανό Πρόεδρο και ο οποίος έγραψε:

«Ο Μαρκ Έσπερ τελείωσε! Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι χρέη υπουργού Άμυνας θα εκτελεί από αυτή την ώρα ο Κρίστοφερ Μίλερ, ο αξιοσέβαστος επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας»!

Και μου επισημάνθηκε ιδιαίτερα, της τοποθέτησης στο Υπουργείο Άμυνας ενός ανδρός που διαχειριζόταν ζητήματα τρομοκρατίας!Η δεύτερη κίνηση του Προέδρου Τραμπ και στην οποία μου επεσήμαναν οι πηγές μου, ότι πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα, είναι πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν!

Ο οποίος είχε ομολογήσει ενοχή για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Γι΄ αυτήν την απονομή χάριτος ο Πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο twitter και με μια δόση σαρκασμού:

«Με μεγάλη μου τιμή ανακοινώσω ότι χορηγήθηκε πλήρης απαλλαγή στον Στρατηγό Μάικλ Φλιν. Συγχαρητήρια στον Στρατηγό Φλιν και στην υπέροχη οικογένειά του, γνωρίζω ότι θα περάσετε πλέον μια πραγματικά υπέροχη Ημέρα Ευχαριστιών!»!

Οι πηγές μου βέβαια στέκονται ιδιαίτερα, πως αυτή η χάρη δόθηκε εν μέσω της εκλογικής “πανδημίας” και του ισχυρισμού περί “βίας” και νοθείας των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020!

Έπαιξε έντονα σενάριο επέμβασης του στρατού…


Όπως παραπάνω ανέφερα, το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ – σύμφωνα και με Αμερικανούς αναλυτές - σχεδίασε την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, με την εκμετάλλευση της στυγερής δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό στην πόλη Μινεάπολη της Αμερικανικής Πολιτείας Μινεσότα! Όταν και αιματοκύλισε επί πολλές ημέρες τον Μάιο και Ιούνιο του 2020, πολλές μεγάλες πόλεις Πολιτειών των ΗΠΑ!

Τότε – σύμφωνα πάντα με τις πηγές μου – ο Ντόναλντ Τραμπ εξέταζε την πιθανότητα να αναπτύξει τον στρατό, προκειμένου να ελέγξει περαιτέρω ακραίες καταστάσεις εντός της Αμερικανικής Επικράτειας!

Μεταξύ εκείνων που προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν από μια τέτοια απόπειρα, ήταν και ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ! Αλλά και άλλοι, των οποίων όμως η προσέγγιση ήταν διαφορετική! Δηλαδή, όχι πως δεν συμφωνούσαν με τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν θεωρούσαν κατάλληλο το χρόνο, ώστε να προχωρούσε ο Πρόεδρος Τραμπ σε μια τέτοια κίνηση, επειδή έρχονταν οι εκλογές! Και τον συμβούλευαν να γίνει καταστολή των ταραχών μέσω παρακολούθησης των γεγονότων και ήπιων επεμβάσεων! Όπως και έγινε τελικά!

Νέες εκρήξεις και ταραχές θα επιφέρουν επέμβαση στρατού;

Έτσι – όπως πάντα μου αναφέρουν οι πηγές μου – ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πάντα στο μυαλό του την επέμβαση του στρατού! Ειδικότερα τώρα, που σε όλους τους τόνους διατυμπανίζει πως υπήρξε εκτεταμένη νοθεία σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ στις πρόσφατες Αμερικανικές εκλογές!

Από τη στιγμή που δεν δέχεται ότι έχασε, απεναντίας ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγάλος νικητής της εκλογικής διαδικασίας!

Όλα αυτά τα μηνύματα είναι εξόχως ανησυχητικά, γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι μια μικρή χώρα! Οι ΗΠΑ είναι υπερδύναμη και ο εκάστοτε Πρόεδρός της Πλανητάρχης!

Έχει λοιπόν δικαίωμα ο Ντόναλντ Τραμπ να μην παραδώσει στον Τζο Μπάιντεν την Εξουσία;

Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση, αφού με τις παραπάνω αναφερόμενες κινήσεις του, όπως μου λέγουν, ελέγχει απόλυτα τον στρατό της μεγάλης αυτής χώρας;

Πάντως κλείνοντας να σημειώσω, πως πηγές μου προσκείμενες στον Πρόεδρο Τραμπ, μου λέγουν ότι όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021! Οψόμεθα! Και βέβαια, εάν αυτά έχουν μικρή έστω δόση αλήθειας, ας ελπίσουμε πως θα βάλλει ο Θεός το χέρι του προς αποφυγή χειρότερων εξελίξεων!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '; document.write( '' ); document.write( addy_text33465 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.egerssi.gr 21/12/2020

 

 

 

 

Ιδού το…ΑΤΟΥ του Τράμπ, ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ!

Διαθέτει την εξουσία να καταργήσει το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων και

να δώσει την προεδρία στον ΤΡΑΜΠ!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Σύμφωνα με κορυφαίους δικηγόρους και συνταγματολόγους των ΗΠΑ σχετικά με τις τύχες των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, όπως ο συνταγματικός δικηγόρος Robert Barnes…

Χθες, οι ψηφοφορίες του εκλογικού σώματος σφραγίστηκαν και στάλθηκαν από ειδικό αερομεταφορέα στην Ουάσινγκτον, όπου θα παραμείνουν σφραγισμένες έως τις 6 Ιανουαρίου, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία θα τεθούν σε κοινή συνεδρίαση για να ανοίξουν τους φακέλους των ψηφοφοριών. Τα μέσα ενημέρωσης θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα έχουν τελειώσει και ο Τζο Μπάιντεν είναι τώρα επίσημα πρόεδρος.

Στις 6 Ιανουαρίου, η Nancy Pelosi θα καθίσει με τα υπόλοιπα μέλη της Βουλής, καθώς δεν διαθέτει καμία ειδική εξουσία επι της ακροάσεως. Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence (Μάικ Πένς) θα έχει όλη την εξουσία ως πρόεδρος της…Γερουσίας για εκείνη την ημέρα και μόνον και θα αποδέχεται ή θα απορρίπτει προτάσεις για να αποφασίσει αυτός τα επόμενα βήματα της Συνελεύσεως.

Ο Mike Pence θα έχει πλήρη εξουσία εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Τα ψηφοδέλτια πιστοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Οι ψήφοι θα ανοίξουν και σε αυτό το σημείο ένα μέλος της Βουλής θα μπορούσε, πιθανότατα, να σηκώσει το χέρι του για να αντιταχθεί στον Αντιπρόεδρο Πένς σχετικά με την κατάσταση των ψήφων των εκλεκτόρων από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων. Αυτή η ένστασις θα μπορούσε να καλύψει απάτη, νοθεία ή οποιονδήποτε άλλο λόγο, και με την έγκρισιν αυτής της ενστάσεως από πλευράς του Προέδρου της Γερουσίας…ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ!!!

Τούτο συγχωρείται βάσει της 12ης Τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Η Βουλή και η Γερουσία θα διακόψουν για δύο ώρες (τουλάχιστον) για να το συζητήσουν και μετά να το ψηφίσουν. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ανά Γερουσιαστή με τον Αντιπρόεδρο Πένς να είναι η αποφασιστική ψήφος, εάν χρειαστεί στη Γερουσία, ενώ η ψηφοφορία στη Βουλή θα είναι μόνο ΜΙΑ ψήφος ανά αντιπροσωπεία, ανά πολιτεία και…ΟΧΙ ανά μέλος της Βουλής !!! Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 30 ψήφους αντιπροσωπείας σε σύγκριση με τους μόνο…20 ψήφους αντιπροσωπείας των Δημοκρατών!!!

Εάν το σενάριο αυτό παιχτεί και ολοκληρωθεί, ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Πρόεδρος των ΗΠΑ ο…Ντόναλντ Τραμπ…!!!

Οι Δημοκρατικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παγκοσμιοποιητές σε όλο τον κόσμο θα τα…ΧΑΣΟΥΝ και θα ξεσπάσει το χάος…ΠΑΝΤΟΥ!!!

Γι ‘αυτό οι θεμελιωτές πατέρες της Αμερικής ήταν τόσο πανέξυπνοι γιατί ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί κάποια μέρα. Επομένως, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα ΨΕΜΑΤΑ τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και θα μάθετε ότι τόσο οι νόμοι όσο και οι πολιτικές και οι διαδικασίες επ ‘ αυτού είναι, εν προκειμένω, με το μέρος της αλήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

greeknewsondemand.com Triklopodia 17/12/2020

 

 

 

 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ……..

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΘΕΣ 14/1 ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΝΟΜΙΜΑ…..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ……ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;;;;;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ……..ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;;;;; ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;; ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ;;;;;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ;;;;; ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΨΗΦΙΣΑΝ;;;;;; Η ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;;;; ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ….ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ…….ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ;;;;; ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΕΙΣ;;;; ΠΡΟΦΗΤΕΣ;;;; ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΗ….ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ…..ΟΛΟΙ ΔΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ 6/1/2021……ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ……..

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ………Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ……ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ…….ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ……………..ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ;;;

ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ………..ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟ…….

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ……ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ………

ΤΟΤΕ, ΣΤΙΣ 6/1, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΝΟΘΕΙΑ….ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ………ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ……ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ……ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ…..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;;;;;;;;

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΕΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ…..ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ….ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ…….

ΤΩΡΑ……ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ….Ο ΠΕΝΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 6/1/2021, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ….ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ………

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ…..Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ…..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΝΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΩΡΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ……

ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ…..ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ…….

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…..ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕΣ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ;;;;;;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ…..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ………

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ……….

Η 6/1/2021 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ……ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ………

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΝΑ ΕΛΛΙΣ, ΕΔΩ

nikolaosanaximandros.gr

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/blog-post_68.html

Triklopodia 17/12/2020

 

 

 

 

ΛΙΖΑ ΧΕΙΒΕΝ :

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΛΕΝΕ ΟΙ NYT ΚΑΙ

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ DOMINION.

Από τη Λίζα Χέιβεν

Υπάρχει ακόμη μια τελική ανατροπή που θα μπορούσε να κινήσει την ψήφο υπέρ του Προέδρου Trump; Στο παρακάτω βίντεο, όχι μόνο αποκαλύπτω την πιθανότητα, αλλά επίσης ερευνούν τα τελευταία σχετικά με τα 22 μηχανήματα ψηφοφορίας Dominion που η ομάδα του προέδρου Trumps είχε τη δυνατότητα να εξετάσει πριν από μερικές εβδομάδες. Ο δικαστής είναι επίσημος σχετικά με την έναρξη της εξέτασης. Όλα αυτά και περισσότερα παρακάτω…

GOP’s Final Plan to Flip Votes To Trump Says NYT & Judge Orders Release of Examination Of Dominion

https://www.youtube.com/watch?v=Kpc6EyK-rHA&feature=emb_logo

Triklopodia 16/12/2020

 

 

 

 

ΜΗΝΥΜΑ Νο3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!

Καλημέρα πατριώτες!
Είμαι ο αρχικός συγγραφέας των δύο μηνυμάτων από Αμερική (12). Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι είμαι έξω αυτή τη στιγμή και ο καιρός είναι λίαν παγερός. Βρίσκομαι περίπου 11.000χλμ μακριά απ’ την πατρίδα και σχετικά κοντά στα Καναδικά σύνορα στη μακρά δύση και παρακολουθώ τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στο λεγόμενο “ground zero”.

Σε γενικές γραμμές γίνεται το έλα να δεις στη χώρα. Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 του μήνα είναι η προθεσμία παράδοσης της αναφοράς του Διευθυντή Πληροφοριών για παρέμβαση ξένων πρακτόρων στις Αμερικάνικες εκλογές, η οποία προέρχεται από την εκτελεστική απόφαση του Προέδρου, συνταχθείσα το Σεπτέμβριο του 2018. Με βάση αυτή, ο Πρόεδρος Τραμπ αποκτά ενισχυμένες δυνάμεις κάθαρσης και δέσμευσης περιουσιών όλης της Cabal, καθώς και την έναρξη στρατιωτικών δικαστηρίων.

Για χάριν πληροφόρησης, η Sidney Powell, η δικηγόρος που κυνηγά τις υποθέσεις των εκλογών παράλληλα με την ομάδα του Τραμπ, διαχωρίστηκε από τις αρχικές μηνύσεις για τον εξής λόγο. Η ομάδα του Τραμπ κυνηγά τις υποθέσεις νοθείας ως Civil Case, ενώ η ίδια τις κυνηγά ως Criminal Case. Υπόψη ότι η ίδια η Sidney είναι δικηγόρος με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ άδεια, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει προσαγωγές για εθνική προδοσία.

Σήμερα ήρθε ένα άλλο κύμα πανικού στα ΜΜΕ, με την πλέον διασταυρωμένη βάση δεδομένων όλων των μελών του ΚΚΚ (Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας) να δημοσιεύεται. Στην Αυστραλία γίνεται χάος με τα στοιχεία να μπαίνουν σε πρωτοσέλιδα. Όλα τα υπόλοιπα εδώ Αμερική γίνονται από πλευράς “Οπτικής” για να δει ο κόσμος το τι δικτάτορες είναι οι Δημοκρατικοί και οι φασιστεροί. Μέχρι σήμερα έχει φτάσει ακόμη και το 37% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων να πιστεύουν ότι έγινε μεγάλη απάτη στις εκλογές. Η Καλιφόρνια κοντεύει να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές για απόλυση του κυβερνήτη Newsom. Το Michigan ετοίμασε πρόταση μομφής για την κυβερνήτη εκεί. Άλλοι άνθρωποι δημοσιοποιούν τις σχέσεις αξιωματούχων των πολιτειών με το ΚΚΚ.

Τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού στην Αμερική έχει μπει σε φάση πολιτικής ανυπακοής στα κλειδώματα της απάτης του κορωνοϊού. Στην περιοχή μου ο κόσμος αγνοεί τα μεγάλα κλειδώματα και η αστυνομία υποστηρίζει πλέον τους πολίτες.

Στο Michigan φασιστεροί αξιωματούχοι προσπάθησαν να φιμώσουν τα ευρήματα από την forensic analysis των συστημάτων Dominion, αλλά διέρευσαν τα στοιχεία και μαντέψτε ποιοι είναι εμπλεγμένοι. Σωστά. Η Κίνα! Η διαμόρφωση και “διόρθωση” (adjudication) των ψήφων έγινε Ευρώπη.

Βάσει συντάγματος και νομοθεσίας των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά εκτεταμένη εθνική έρευνα και το αποτέλεσμα των εκλογών εκμηδενίζεται αυτόματα. Επίσης, ο παρών πρόεδρος παραμένει στην προεδρία μέχρι την πλήρη εκκαθάριση των υπαιτίων. Μία παρόμοια υπόθεση υπήρξε το 1860, η οποία διήρκεσε για 5 ολόκληρα έτη. Μέχρι την ολοκλήρωση ο πρόεδρος παραμένει και δεν υφίστανται εκλογές. Μένει να δούμε εάν θα πάει μέχρι εκεί.

Απ’ όσο γνωρίζω, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Sealed Indictments (αν δεν κάνω λάθος, είναι περίπου 45.000), τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της νομικής έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι πολύς κόσμος θα μπει φυλακή.

Επίσης γνωρίζω ότι οι φυλακές του Γκουαντάναμο πήραν εντολή εδώ και καιρό να επεκταθούν ώστε να μπορέσουν να δεχτούν μεγάλο αριθμό φυλακισμένων “υψηλού προφίλ” με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι αποκαλυπτικές και πολλές χώρες του Δυτικού Κόσμου θ’ ακολουθήσουν τα βήματα των ΗΠΑ. Η Αυστραλία ξεκίνησε ήδη.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη!

πηγή https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/3_14.html Triklopodia 14/12/2020

 

 

 

 

Κίνηση ματ από τον Τραμπ για την ανατροπή του αποτελέσματος;

ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Πρόεδρος Τραμπ, έκανε, κατά τη γνώμη μας, την πιο σημαντική, από πολιτική και θεσμική άποψη, κίνηση, για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ. Έδωσε στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο την πολιτική και κοινωνική κάλυψη που χρειαζόταν απεγνωσμένα, για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες. Κακά τα ψέματα. Έτσι που εξελίχθηκε η κατάσταση, δεν μπορούσε – ούτε και ήθελε – το Ανώτατο Δικαστήριο να πάρει στις πλάτες του την απόφαση για το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι πολύ βαριά η ευθύνη για να την σηκώσουν πέντε – έξι δικαστές.

Τώρα λοιπόν, έχουμε ενώπιόν μας, την προσφυγή 18 Πολιτειών κατά των 4 Πολιτειών, που κατά τους ισχυρισμούς των 18, οι εκλογές έγιναν με μη σύννομο και Συνταγματικό τρόπο. Την προσφυγή των 18 Πολιτειών, την στηρίζουν, μέχρι στιγμής, με τις υπογραφές τους, 106 Ρεπουμπλικανοί Βουλευτές, παρέχοντας το θεσμικό και πολιτικό βάθος που χρειαζόταν το Ανώτατο Δικαστήριο, για να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της υποθέσεως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι σήμερα θα συνεδριάσει το δικαστήριο, σε πρώτη φάση, για να συζητήσει, εάν θα κάνει πρώτα δεκτή την ακρόαση της υπόθεσης. Μπορεί το δικαστήριο να κρίνει, ότι δεν υπάρχει λόγος ακρόασης και συνεδρίασης του σώματος επί της προσφυγής. Είναι ένα ισχυρό σενάριο αυτό. Το άλλο, είναι να δεχθεί την ακρόαση, όπου όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο το σκεπτικό τους και εκείνο θα αποφασίσει τελικά, εάν οι εκλογές στις 4 Πολιτείες, έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και του Συντάγματος.

Τι θα σημαίνει μία θετική, για τον Τραμπ, απόφαση; Ότι τα νομοθετικά σώματα των τεσσάρων Πολιτειών, θα κρίνουν, εάν θα στείλουν εκείνα εκλογικούς αντιπροσώπους στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων ή θα λάβουν κάποια άλλη απόφαση, όπως την επανάληψη των εκλογών. Η θεωρία και τα μαθηματικά μας λένε, ότι στις 4 αυτές Πολιτείες, τα νομοθετικά σώματα ελέγχονται από Ρεπουμπλικανούς, οπότε η απόφασή τους θα είναι υπέρ του Τραμπ. Όλα αυτά, όμως, στη θεωρία. Οι τοπικοί βουλευτές, δεν είναι, όπως εμείς τους φανταζόμαστε στην Ελλάδα, με βάση τα δικά μας κοινοβουλευτικά πρότυπα. Είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, που ασχολούνται με τα κοινά ως χόμπυ και αμείβονται με ψίχουλα από το Κράτος γι’ αυτή τους την συμμετοχή. Έχουν την Πολιτική παιδεία και το κύρος, που έχει στην Ελλάδα ένας Δημοτικός Σύμβουλος. Δε γνωρίζουν σε βάθος, ούτε τα δικαιώματά τους, ούτε τις υποχρεώσεις τους, ούτε καν γνωρίζουν επαρκώς την νομοθεσία και τις διατάξεις του Συντάγματος της Πολιτείας τους. Είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, που θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις, ουσιαστικά για το μέλλον των ΗΠΑ και του πλανήτη. Η πίεση που θα ασκηθεί πάνω τους, θα είναι φοβερή και δεν είμαστε βέβαιοι ότι κάποιοι θα αντέξουν τις πιέσεις των Δημοκρατικών ή θα πουν όχι στις στοίβες δολαρίων, που ενδεχομένως να πέσουν στα πόδια τους!

Το πιο σημαντικό βήμα, όμως, είναι ότι επιτέλους(!) η Προεδρία αποφάσισε να κινηθεί με πολιτικό και θεσμικό τρόπο, εμπλέκοντας μεγάλη μάζα του εκλογικού σώματος από 18 Πολιτείες και την συμμετοχή των 106, μέχρι τώρα, Ομοσπονδιακών βουλευτών. Ήταν απολύτως απαραίτητη αυτή η κίνηση, διότι ακόμα και αν ήθελαν οι δικαστές του Συνταγματικού δικαστηρίου να αποφανθούν υπέρ του Τραμπ, δε θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς την απαραίτητη πολιτική και θεσμική στήριξη που παρέχει ο λαός και τα νομοθετικά μέλη.

Οι δικαστές, έχουν τώρα τις απαραίτητες πλάτες και το μόνο που απομένει είναι να δούμε, εάν θα έχουν το ψυχικό σθένος να προχωρήσουν και να λύσουν το γόρδιο δεσμό, που τους παρέδωσε στα χέρια ένα πραγματικά διαβρωμένο και αποθεσμημένο, πολιτικό σύστημα.

theflagreport.com Triklopodia 11/12/2020

 

 

 

Επικυρώνει ο Τραμπ τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Επικυρώνει ο Τραμπ τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Πάντα κατά το Bloomberg, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελεί και τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για το θέμα αυτό, είναι ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο αυτός που κατάφερε να μεταπείσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υπενθυμίζεται προ ημερών ότι είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν πρόθεσή του να ασκήσει το δικαίωμα του βέτο που έχει ως πρόεδρος στο νομοσχέδιο αυτό.

Κατά το πρακτορείο ειδήσεων, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές ποιες από τις 12 προβλεπόμενες κυρώσεις πρόκειται να υιοθετήσει τελικά ο Λευκός Οίκος.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την «πεπατημένη», συνήθως επιλέγονται πέντε από τις 12 αυτές κυρώσεις και επιβάλλονται αμέσως.

Πρώτη είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ

Την είδηση περί επικυρώσεως των κυρώσεων από τον Ντόναλντ Τραμπ και την αλλαγή πορείας του Λευκού Οίκου αλλά και τον ρόλο του Μάικ Πομπέο αναπαράγουν από το πρωί τα τουρκικά ΜΜΕ και μάλιστα στα πρωτοσέλιδά τους.

Χαρακτηριστική είναι η πρώτη σελίδα της εφημερίδας Sozcu (εθνικιστικές-κεμαλικές θέσεις).

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 09:41

 

 

 

 

ΗΠΑ:

Συστράτευση 17 Πολιτειών κατά Tζόρτζια,

Πενσιλβάνια και Ουισκόνσιν για νοθεία στις προεδρικές εκλογές

Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προσέφυγαν 17 πολιτείες για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ

Πολιτικό χάος επικρατεί στις ΗΠΑ μετά την απόφαση 17 Πολιτειών να συστρατευθούν κατά της νοθείας που υποστηρίζουν ότι σημειώθηκε στις αμερικανικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Επί της ουσίας διευρύνεται το δικαστικό μέτωπο στις ΗΠΑ, σε ό,τι αφορά την ανάδειξη του νέου Αμερικανού προέδρου.

Ειδικότερα, το Τέξας, μαζί με τις πολιτείες Μισούρι, Αλαμπάμα, Άρκανσο, Φλόριντα, Ιντιάνα, Κάνσας, Λουιζιάνα, Μισισίπι, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Βόρεια Ντακότα, Τενεσί, Γιούτα και Δυτική Βιρτζίνια, προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ (SCOTUS) με αγωγή κατά της Τζόρτζια, του Μίσιγκαν, της Πενσιλβάνια και του Ουισκόνσιν.
Οι πολιτείες κατέθεσαν αγωγή, με την αιτιολογία ότι υπήρξαν μη σύννομες αλλαγές στους κανονισμούς και στις διαδικασίες ψηφοφορίας -είτε μέσω δικαστηρίων είτε μέσω άλλων ενεργειών- κατά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την παραβίαση της συνταγματικής ρήτρας.
Oι εναγόμενες πολιτείες θα απαντήσουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
Στη Λουιζιάνα, ο γενικός εισαγγελέας Jeff Landry εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμάχες για τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020 και την αγωγή που υπέβαλε το κράτος του Τέξας ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ:
«Εκατομμύρια πολίτες της Λουιζιάνα και δεκάδες εκατομμύρια συμπολίτες μας στη χώρα ανησυχούν βαθιά για τη διεξαγωγή των ομοσπονδιακών εκλογών του 2020.
Βαθιά ριζωμένο σε αυτές τις ανησυχίες είναι το γεγονός ότι ορισμένες Πολιτείες φαίνεται να διεξήγαγαν τις εκλογές τους κατά παράβαση του Συντάγματος των ΗΠΑ.
Επιπλέον, πολλοί πολίτες της Λουιζιάνα έχουν απογοητευτεί, διότι τα μέσα ενημέρωσης και η πολιτική άρχουσα τάξη προσπαθούν να παρακάμψουν νόμιμα ζητήματα σκόπιμα».

Τι λέει η αγωγή του Τέξας

Το Τέξας κατέθεσε αγωγή, με την αιτιολογία ότι υπήρξαν μη σύννομες αλλαγές στους κανονισμούς και στις διαδικασίες ψηφοφορίας -είτε μέσω δικαστηρίων είτε μέσω άλλων ενεργειών- κατά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την παραβίαση της συνταγματικής ρήτρας.
Η πολιτεία της Πενσιλβάνια απάντησε στην αγωγή της πολιτείας του Τέξας, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτη νομικά, καθώς δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου που επικαλείται (Act 77, νόμος περί επιστολικής ψήφου).
Η Πενσιλβάνια υποστηρίζει επίσης ότι το Τέξας δεν εξηγεί πώς η «μαζική αποξένωση» των ψηφοφόρων «άπτεται της ρήτρας της διαδικασίας λήξης της ψηφοφορίας» σε ό,τι αφορά την καταμέτρηση των ψήφων.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι νομικοί στις ΗΠΑ έχουν διχαστεί…
Πάντως, το Τέξας υποστηρίζει ότι οι διαφορές στην εκλογική διαδικασία από κομητεία σε κομητεία ισοδυναμούν με παραβίαση της αρχής της Ισότητας, όπως αυτή ερείδεται στο αμερικανικό σύνταγμα.
Μάλιστα, οι τεξανικές αρχές το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως «τελικά επηρεάστηκε το αποτέλεσμα».
Η αγωγή, που κατατέθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2020, ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να επιτρέψει στους νομοθέτες τους να διορίσουν απευθείας εκλέκτορες.

Image
Στο κενό οι ισχυρισμοί περί νοθείας

Όπως υπογραμμίζει το Reuters, ο Trump ισχυρίστηκε ψευδώς ότι κέρδισε την επανεκλογή, προβάλλοντας αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με ευρεία νοθεία σε πολιτείες όπως η Πενσυλβανία.
Οι Δημοκρατικοί και άλλοι επικριτές του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, κατηγόρησαν τον Trump ότι στοχεύει να πλήξει την εμπιστοσύνη του κοινού στην ακεραιότητα των εκλογών των ΗΠΑ και να υπονομεύσει τη δημοκρατία, επιχειρώντας να ανατρέψει τη βούληση των ψηφοφόρων.
«Αυτές οι εκλογές τελείωσαν.
Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το τσίρκο «αγωγών» και να προχωρήσουμε », έγραψε στο Twitter ο Γενικός Εισαγγελέας της Πενσυλβανίας Josh Shapiro, ο οποίος προέρχεται από τους Δημοκρατικούς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Biden κέρδισε τις εκλογές, εξασφαλίζοντας 306 Μεγάλους Εκλέκτορες έναντι 232 του Trump.
Το Σώμα Εκλεκτόρων θα συγκληθεί στις 14 Δεκεμβρίου για να επισημοποιήσει το αποτέλεσμα.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή Trump

Στο μεταξύ, μία σημαντική ήττα υπέστη ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, στη δικαστική μάχη που έχει κηρύξει κατά της εκλογής του Δημοκρατικού Joe Biden στην προεδρία των ΗΠΑ.
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με μια σύντομη απόφαση απέρριψε αίτημα του Γερουσιαστή Mike Kelly, συμμάχου του Trump, καθώς και άλλων Ρεπουμπλικάνων της Πενσιλβάνιας, που υπέβαλαν αγωγή μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι η παράταση της ψηφοφορίας μέσω των επιστολικών ψήφων, ήταν παράνομη βάσει του πολιτειακού νόμου.
Η Πενσυλβάνια ήταν μία από τις πολιτείες – κλειδιά στις εκλογές, με τον Biden να επικρατεί έναντι του Trump, ο οποίος είχε κερδίσει στις εκλογές του 2016 την Hillary Clinton.
Οι αξιωματούχοι της Πενσιλβάνια είχαν ήδη πιστοποιήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.
Ο Mike Gwin, εκπρόσωπος του Biden δήλωσε: Οι εκλογές τελείωσαν, ο Joe Biden κέρδισε και θα ορκιστεί πρόεδρος τον Ιανουάριο.
Να σημειωθεί ότι δεν εκφράστηκαν σημαντικές διαφωνίες από τους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου, το οποίο έχει συντηρητική πλειοψηφία 6-3, συμπεριλαμβανομένων τριών δικαστών οι οποίοι διορίστηκαν από τον Trump.

Επιβεβαιώθηκε η νίκη Biden στη Νεβάδα – Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση Trump

Ήττα υπέστη ο Trump και τη Νεβάδα, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει το επιτελείο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ για ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων στην πολιτεία, επιβεβαιώνοντας τη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden.
Το επιτελείο του Trump έχει χάσει δεκάδες υποθέσεις σε πολιτειακά και ομοσπονδιακά δικαστήρια σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ακύρωσης του αποτελέσματος των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.
Την περασμένη εβδομάδα, ένα περιφερειακό δικαστήριο στη Νεβάδα αποφάσισε ότι η εκστρατεία Trump δεν προσκόμισε αποδείξεις περί δυσλειτουργίας στις συσκευές ψηφοφορίας και χειραγώγησης της εκλογικής αναμέτρησης.
Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Νεβάδας ανακοίνωσε ότι απογοητεύτηκε από την απόφαση.
Ο Biden κέρδισε τη Νεβάδα με διαφορά 33.596 ψήφων.

www.bankingnews.gr Triklopodia 10/12/2020

 

 

 

 

ΗΠΑ: Αγωγή της πολιτείας του Τέξας

κατά Tζόρτζια,

Πενσιλβάνια και Ουισκόνσιν για νοθεία στις προεδρικές εκλογές

Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προσέφυγε η Πολιτεία του Τέξας για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ

Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προσέφυγε η Πολιτεία του Τέξας εναντίον της Tζόρτζια, του Μίσιγκαν, της Πενσιλβανίας και του Ουισκόνσιν για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Ειδικότερα, το Τέξας κατέθεσε αγωγή κατά των προαναφερθεισών πολιτειών, με την αιτιολογία ότι υπήρξαν μη σύννομες αλλαγές στους κανονισμούς και στις διαδικασίες ψηφοφορίας -είτε μέσω δικαστηρίων είτε μέσω άλλων ενεργειών- κατά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την παραβίαση της συνταγματικής ρήτρας.
Η πολιτεία της Πενσιλβάνια απάντησε στην αγωγή της πολιτείας του Τέξας, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτη νομικά, καθώς δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου που επικαλείται (Act 77, νόμος περί επιστολικής ψήφου).
Η Πενσιλβάνια υποστηρίζει επίσης ότι το Τέξας δεν εξηγεί πώς η «μαζική αποξένωση» των ψηφοφόρων «άπτεται της ρήτρας της διαδικασίας λήξης της ψηφοφορίας» σε ό,τι αφορά την καταμέτρηση των ψήφων.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι νομικοί στις ΗΠΑ έχουν διχαστεί…
Πάντως, το Τέξας υποστηρίζει ότι οι διαφορές στην εκλογική διαδικασία από κομητεία σε κομητεία ισοδυναμούν με παραβίαση της αρχής της Ισότητας, όπως αυτή ερείδεται στο αμερικανικό σύνταγμα.
Μάλιστα, οι τεξανικές αρχές το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως «τελικά επηρεάστηκε το αποτέλεσμα».
Η αγωγή, που κατατέθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να επιτρέψει στους νομοθέτες τους να διορίσουν απευθείας εκλέκτορες.

Η αγωγή

«Ορισμένοι αξιωματούχοι στα εναγόμενα κράτη παρουσίασαν την πανδημία ως δικαιολογία για την παράβλεψη των κρατικών νόμων σχετικά με την επιστολική ψήφο.
Οι καθού πολιτείες βομβάρδισαν τα εκλογικά κέντρα με δεκάδες εκατομμύρια αιτήσεις ψηφοφορίας και ψηφοφορίες κατά παρέκκλιση των νόμιμων ελέγχων ως προς τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται, αξιολογούνται και υπολογίζονται τα ψηφοδέλτια.
Είτε είχαν καλή πρόθεση είτε όχι, αυτές οι αντισυνταγματικές πράξεις είχαν το ίδιο αποτέλεσμα – έκαναν τις εκλογές του 2020 λιγότερο ασφαλείς στα καθού πολιτείες.
Αυτές οι αλλαγές δεν συνάδουν με τους σχετικούς κρατικούς νόμους και έγιναν από μη νομοθετικές οντότητες, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους κρατικούς νομοθέτες.
Οι πράξεις αυτών των αξιωματούχων παραβίασαν άμεσα το Σύνταγμα.
Οι εναγόμενες πολιτείες παραβίασαν τη ρήτρα των εκλογέων προβαίνοντας σε παράνομες ενέργειες αλλάζοντας τους εκλογικούς κανόνες που διέπουν τον διορισμό των προεδρικών εκλεκτόρων;
Αυτές οι αλλαγές των εναγόμενων πολιτειών διευκόλυναν κάποιον υποψήφιο κατά παράβαση του κρατικού νόμου, ο οποίος, με τη σειρά του, παραβίασε τη ρήτρα εκλογών του άρθρου II, τμήμα 1, ρήτρα 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ.
Με αυτές τις παράνομες πράξεις, οι εναγόμενες πολιτείες όχι μόνο έχουν μολύνει την ακεραιότητα της ψήφου των πολιτών τους, αλλά οι πράξεις τους έχουν επίσης υποβαθμίσει τις ψήφους πολιτών στην ενάγουσα πολιτεία και σε άλλες πολιτείες που παρέμειναν πιστες στο Σύνταγμα».
Image
www.bankingnews.gr Triklopodia 8/12/2020

Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Dimitris Yannopoulos

Πως είναι δυνατόν σε μια πολιτεία να ξεκινήσεις την καταμέτρηση των ψήφων με διαφορά 40 ποσοστιαίων μονάδων (70%-30%) ανάμεσα στους δύο υποψηφίους και λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας να ανακηρυχθεί νικητής ο υποψήφιος με το αρχικό μειονέκτημα των 40 μονάδων και μάλιστα με διαφορά 2,2%;;

Αυτό συνέβη στην πολιτεία της Αριζόνα, όπου η επικράτηση του Προέδρου Τραμπ, σύμφωνα και με τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των περιφερειών της Πολιτείας, εθεωρείτο βεβαία, μέχρι που ανακοινώθηκε η υποτιθέμενη νίκη του Τζο Μπάιντεν με 49,8% έναντι 47,6% του Τραμπ.

Το φαινόμενο αυτό της ομοιομορφίας των δύο καμπυλών εξέλιξης των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων, καθώς συγκλίνουν αρμονικά στο σημείο τομής τους, δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνο αν το λογισμικό καταμέτρησης του κεντρικού υπολογιστή της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει μονοπωλιακά την καταμέτρηση (όχι, μαντέψατε λάθος — δεν λέγεται Singular Logic) προσμετράει την κάθε ψήφο για τον Μπάιντεν με συντελεστή 1,3 ενώ για τον Τραμπ με συντελεστή 0,7.

Το ότι ο αλγόριθμος της καταμέτρησης προσμετρά κάθε ψήφο, όχι ως ακέραιη μονάδα, αλλά με διαφορετικά ποσοστιαία «βαρίδια», φαίνεται και στο τελικό συγκεντρωτικό αριθμό τον ψήφων που εμφανίζεται στην κεντρική βάση δεδομένων, με δεκαδικά ψηφία π.χ. κάπως έτσι: 5.684.796,234567!!!

Κάτι αντίστοιχο με τη σημερινή Αμερική — όπου κυβερνά το Βαθύ Κράτος της Black Rock, του Σόρος, του Γκειτς και του Φάουτσι — συμβαίνει παντού στην ηλεκτρονικά «προηγμένη» Δύση και Ανατολή, έστω με λιγότερο προκλητικό και θρασύδειλο τρόπο, τουλάχιστον στα τελευταία 25 χρόνια. (π.χ. στις εκλογές του 2000, όπου ο Καραμανλής χάρισε τη νίκη στον Σημίτη για να ολοκληρώσει το υπέρ-σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, να μπάσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη με τους χειρότερους όρους, να εξαρθρώσει την 17Ν-μαϊμού, και να οργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες με υπερκοστολόγηση άχρηστων έργων 200%).

Αυτά τα ολίγα, προς γνώση και συμμόρφωση εκείνων που πριν και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση ξεχυλίζουν από πολιτικό κυνισμό και ηθική ενοχοποίηση του συνόλου των συμπολιτών τους:
«Καλά να πάθετε αφού εσείς τους ψηφίσατε», «ο λαός έχει το κράτος, τα ΜΜΕ, τη Βουλή ή τους Δημάρχους που του αξίζουν», «όλοι τα ίδια είναι αφού αυτούς ψηφίζουν τα πρόβατα», «φταίει ο λαός που είναι μαραζιάρης, σε παρακμή και αποχαύνωση, και επιπλέον ξεχνάει εύκολα», κλπ. κλπ.

Στην πραγματικότητα, οι χειρότεροι υποκριτές και παραχαράκτες της λαϊκής βούλησης είναι όλοι αυτοί που μιλάνε σαν να πιστεύουν πως ο μόνος καθαρός και αδιάβλητος θεσμός της μεταμοντέρνας εποχής είναι οι …εκλογές και οι …δημοσκοπήσεις.

Γιατί και οι τελευταίες διεξάγονται με ακριβώς την ίδια μεθοδολογία της λογαριθμικά σημαδευμένης ψήφου (ώστε να έχει «αγωνία» μέχρι τέλους η στημένη αναμέτρηση), μόνο που τα «αποτελέσματα» των «ερευνών γνώμης» δεν τα υπαγορεύει η Μπίλντερμπεργκ, η Black Rock, η COG και η CIA, αλλά εκείνος που πληρώνει τα περισσότερα στους δημοσκόπους για να τον προβάλουν ή να προδιαθέτει έντεχνα τις προτιμήσεις της «κοινής γνώμης» κατα πως συμφέρει τα ΜΜΕ που ελέγχει.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αδύνατον να υπάρξει αδιάβλητη εκλογική διαδικασία ή δημοσκόπηση.
Ίσα-ίσα, ένας έμπειρος προγραμματιστής-αναλυτής λογισμικού μπορεί σχετικά εύκολα να ανιχνεύσει και να κλείσει τις «πίσω πόρτες» ή τους «κοριούς» που επιτρέπουν στους διαχειριστές της εκάστοτε βάσης δεδομένων τη χειραγώγηση της ψήφου ή την υποκλοπή κάθε είδους εμπιστευτικής πληροφορίας και επικοινωνίας από τους «πελάτες» τους. Απλώς κανείς δεν σκέφτηκε να του αναθέσει τέτοια δουλειά ορκωτού ελεγκτή μέχρι τώρα.
Γι αυτό αποκτά τεράστια ιστορική σημασία και ηθική αξία ή διερεύνηση της πιο σκανδαλώδους εκλογικής αναμέτρησης στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ακόμα και αν τούτο το αιματοβαμμένο Βαθύ Κράτος των διεστραμμένων ψυχοπαθών, παιδόφιλων και παιδοφάγων που βαρύνεται με το συντελούμενο παγκοσμίως μεγαλύτερο έγκλημα κατα της Ανθρωπότητας, καταφέρει σε δυό εβδομάδες να βάλει το εκλεκτό του ανδρείκελο με την γεροντική άνοια στον Λευκό Οίκο, δεν θα επιτύχει παρά να προσθέσει ένα ακόμη στίγμα βαρβαρότητας στο ενεργητικό του καθ’ οδόν προς την Τελική Ήττα (Αποκ. ΙΒ, 7-9).

Αξίζει λοιπόν να δει κανείς με προσοχή τη διάλεξη του «πανεπιστήμονα» Ινδοαμερικάνου, Δρ Σίβα Αγιαντερέι του ΜΙΤ, προς τους βουλευτές της Επιτροπής Εκλογικής Ακεραιότητας της Αριζόνα, γιατί είναι η πρώτη φορά που το υπερφίαλο «νομοθετικό» σώμα των ΗΠΑ καλείται να αναλάβει τις ευθύνες για την αυτοκατάργησή του!

Dr Shiva Ayyadurai, MIT PhD Testimony 113020

https://www.youtube.com/watch?v=nwHa1pfyJjc&feature=emb_logo

Triklopodia 6/12/2020

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

https://www.youtube.com/watch?v=iqx_VoTOrXc&feature=emb_logo

Triklopodia 6/12/2020

«Πόρτα» από το αμεριανικό Πεντάγωνο στην ομάδα μεταβίβασης εξουσίας του Μπάιντεν

- Αρνήθηκαν να τους δεχτούν!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ  σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο η διοίκηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απαγόρευσε σε ομάδα του Επιτελείου Μπάιντεν να συναντηθεί με στελέχη της DIA (Defense Intelligence Agency) και άλλες αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών προκειμένου να ενημερωθεί για τα μυστικά κονδύλια και αλλά και δραστηριότητες ανά  την υδρόγειο.

Έτσι η απάντηση στο αίτημα επίσκεψης ήταν αρνητικό, παρά το γεγονός όπως σημειώνεται  την απόφαση ενός ομοσπονδιακού οργάνου του GSA το οποίο στις 23 Νοεμβρίου έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να παράσχουν κάθε διευκόλυνση στην νεοεκλεγείσα διοίκηση.

ksipnistere 5/12/2020

 

 

 

 

Αμερικανικές εκλογές:

Πολίτες καταθέτουν για νοθεία στην Τζόρτζια

– Νέα προσφυγή του Ν.Τραμπ ανατρέπει τις εξελίξεις

Η εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αγωγή στο πολιτειακό δικαστήριο της Τζόρτζια, με σκοπό να ακυρώσει τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στην Πολιτεία εφόσον πλέον ο απλός κόσμος ξεκίνησε να μιλά για νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ενώ ήδη για άλλες πολιτείες “τρέχει” έρευνα του FBI.

Σε μια ανακοίνωση-“βόμβα” η κυβέρνηση Τραμπ δήλωσε ότι η αγωγή περιλαμβάνει ένορκες καταθέσεις κατοίκων της Τζόρτζια που καταγγέλλουν νοθεία.

Μόλις πριν δύο ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η εκπληκτική αναφορά ενός συνεργαζόμενου με τα ταχυδρομεία των ΗΠΑ όταν είπε ότι το φορτηγάκι του, γεμάτο με 144.000 έως 288.000 ψηφοδέλτια, που οδήγησε από την Νέα Υόρκη στην Πενσυλβάνια εξαφανίστηκαν, αφού τα παρέδωσε στο εκεί ταχυδρομείο.

Οι ισχυρισμοί έγιναν από το Amistad Project, που έχει ξεκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για το συνέβη σε συγκεκριμένες πολιτείες που δίνουν την νίκη στον Μπάιντεν.
Τα στοιχεία έχουν ήδη ζητηθεί από το FBI.

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του δήλωσε πως πρόκειται ενδεχομένως για «τη σημαντικότερη ομιλία του» και τόνισε πως «το εκλογικό σύστημα είναι υπό συντονισμένη επίθεση και πολιορκία».

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ ανέφερε το εξής:

«Κάποτε είχαμε αυτό που ονομαζόταν “ημέρα εκλογών”. Τώρα, έχουμε εκλογές ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Και πολλά κακά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής της γελοίας περιόδου.

Ειδικά όταν πρέπει να αποδείξετε σχεδόν τίποτα για να ασκήσετε το μεγαλύτερο προνόμιό μας, το δικαίωμα της ψήφου. Ως Πρόεδρος, δεν έχω υψηλότερο καθήκον από το να υπερασπιστώ τους Νόμους και το Σύνταγμα των ΗΠΑ, γι’ αυτό είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω το εκλογικό σύστημα, το οποίο τώρα βρίσκεται υπό συντονισμένη επίθεση και πολιορκία».

Έπειτα, ο ίδιος συμπλήρωσε πως στην προεκλογική εκστρατεία του αποφάσισε να μην κηρύξει μια πρόωρη επικράτηση στις εκλογές, αφού θα χρειαστούν εβδομάδες ακόμα και μήνες για την οριστικοποίηση του νικητή, και άφησε αιχμές για τους αντιπάλους του καθώς -όπως είπε- «ενήργησαν σαν να γνώριζαν ήδη το αποτέλεσμα».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε:

«Η συνταγματική διαδικασία πρέπει να επιτραπεί να συνεχιστεί. Θα υπερασπιστούμε την ειλικρίνεια της ψηφοφορίας διασφαλίζοντας ότι προσμετράται κάθε νόμιμο ψηφοδέλτιο και ότι δεν προσμετρώνται παράνομα ψηφοδέλτια».

Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και η Εθνική Επιτροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος συγκέντρωσαν από κοινού το ποσό των 207, 5 εκατομμυρίων δολαρίων από την ημέρα διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών και μετά, όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη και το ποσό θα δοθεί για να αποδειχθεί η εγκυρότητα των εκλογών.

H μετεκλογική κινητοποίηση για τη συγκέντρωση χρημάτων από τις επιτροπές που υποστηρίζουν τον Τραμπ αύξησε το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις 15 Οκτωβρίου ως τις 23 Νοεμβρίου, στα 495 εκατομμύρα δολάρια, όπως ανακοίνωσε η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ.

pronews.gr Triklopodia 5/12/2020

 

 

 

 

Τι κρύβει η απομάκρυνση Κίσινγκερ από το Πεντάγωνο και

η χρήση των Ειδικών Δυνάμεων στη νοθεία των εκλογών;

Του Andrea Widburg

Την Παρασκευή, κυκλοφόρησε είδηση ότι ο Πρόεδρος Τραμπ απομάκρυνε αρκετά μέλη του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Άμυνας. Μία κίνηση, που ήρθε να συμπληρώσει την απόλυση του Υπουργού Άμυνας, Mark Esper. Το ερώτημα είναι γιατί τώρα; Έχω ακούσει μερικές ενδιαφέρουσες, ανεπίσημες θεωρίες, που δείχνουν ότι αυτό έχει να κάνει με τα μηχανήματα Scytl στη Γερμανία.

Στις 9 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Τραμπ απέλυσε τον Υπουργό Esper. Κατά κάποιον τρόπο, όπως σημειώνει το Breitbart, ήταν μία, εδώ και καιρό, «αναμενόμενη κίνηση».

Η σχέση μεταξύ του Προέδρου και του Υπουργού άλλαξε μετά την απόφαση του Esper να μη στηρίξει τη χρήση των δυνάμεων του στρατού για την αποκατάσταση της ειρήνης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών βίαιων ταραχών.

Ο Τραμπ, δε χρησιμοποίησε τον στρατό, απλά είχε πει, ότι εάν οι βιαιοπραγίες και οι ταραχές κλιμακώνονταν, τότε ίσως το χρησιμοποιούσε. Ωστόσο, η αρχική άρνηση του Υπουργού Άμυνας να στηρίξει μία τέτοια απόφαση, έκανε δυσκολότερη την απόφαση του Προέδρου Τραμπ, να υλοποιήσει αυτή του τη σκέψη, σε περίπτωση που κρίνονταν απαραίτητο, προκειμένου να καταστείλει τους ταραξίες.

Αυτός, ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να απολύσει ο Πρόεδρος τον Esper, ωστόσο η χρονική συγκυρία έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Άλλωστε, εάν ο Τραμπ είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια και πίστευε ότι του απομένουν μόνο 2 μήνες στο Λευκό Οίκο, αυτή, θα ήταν μία άσκοπη κίνηση. Από την άλλη, εάν έχει άλλα 4 χρόνια στην εξουσία, είναι λίγο περίεργο να προχωρά τώρα σε έναν τέτοιο ανασχηματισμό, από τη στιγμή που θα έπρεπε να επικεντρώνεται μόνο στην αμφισβήτηση των εκλογών.

Η επιλογή του Τραμπ να αντικαταστήσει τον τον Esper με τον Christopher C. Miller, είναι ενδιαφέρουσα. Ο Miller, είναι άνθρωπος των Ειδικών Δυνάμεων. Επιπρόσθετα, ο διορισμός του συνέπεσε με αναδιοργάνωση του Πενταγώνου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι Ειδικές Δυνάμεις να πάψουν να αποτελούν υποσύνολα των τμημάτων του στρατού. Από τις 18 Νοεμβρίου, είναι πλέον ισότιμες με τον Στρατό.

Η τελευταία αναδιάρθρωση που σχετίζεται με το στρατό ήρθε χθες, όταν ο Πρόεδρος Τραμπ έδιωξε την παλιά φρουρά του Συμβουλίου Πολιτικής Άμυνας: Το Χένρι Κίσινγκερ, το πολιτικό λείψανο της δεκαετίας του 1970, την Μαντλίν Ολμπράιτ – σύμμαχο του Μπιλ Κλίντον, τον Ντέιβιντ ΜακΚόρμικ – απομεινάρι του Τζορτζ Μπους, τον Έρικ Κάντορ – έναν Ρεπουμπλικανό μόνο κατ’ όνομα και τον Ρούντι ντι Λεόν, ένα ακόμα λείψανο του Κλίντον. Και πάλι, όμως, η κίνηση αυτή του Προέδρου, έρχεται σε μία παράξενη στιγμή, αφού η κατάσταση του Προέδρου είναι ακόμα ασαφής.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή, ίσως έχει μεγάλη σημασία υπό το πρίσμα της στρατιωτικής επιδρομής στη Γερμανία, αν και δεν είναι σαφές εάν πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία Scytl ή στα κεντρικά γραφεία της CIA. Ίσως τελικά κάτι συνέβη στη Γερμανία, που σχετίζεται με τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η εταιρεία Scytl, αρνήθηκε την έφοδο, αλλά δεν περίμενε κανείς ότι θα την επιβεβαίωνε. Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι και ο Στρατός κρατά σφραγισμένα τα χείλη και ένας εκπρόσωπος είπε μόνο, ότι «αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς». Η δήλωση, όμως, από την πλευρά του Στρατού, είναι αναμφισβήτητα διφορούμενη. Δεν είναι σαφές, αν ο στρατός λέει, ότι δεν έγινε έφοδος ή ότι ο στρατός δεν πραγματοποίησε έφοδο.

Και τώρα, φτάνουμε στην εξαιρετική δημοσίευση του Νικ Τσέις, «Ακούστε προσεκτικά την Σίντνεϊ Πάουελ…». Ο Νικ, εικάζει για τις υποδείξεις της Πάουελ, ότι υπάρχει ένας γιγάντιος αγώνας στη Γερμανία μεταξύ «καλών» και «κακών». Αναρωτιέται, αν ο Τραμπ δεν έχει εντοπίσει πληροφορίες για τις εκλογές, σε αυτούς τους μυστηριώδεις Γερμανικούς διακομιστές.

Το πρόβλημα του Τραμπ τώρα, είναι το ίδιο με αυτό που είχε εδώ και τέσσερα χρόνια. Πρέπει να εργαστεί γύρω από ένα εχθρικό διοικητικό Κράτος. Το FBI, η CIA και πολλοί στο Πεντάγωνο, συμπεριλαμβανομένων των μελών της παλαιάς φρουράς του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, είναι όλοι εναντίον του. Αυτή η εχθρικότητα, μπορεί να εξηγήσει πώς οι Ειδικές Δυνάμεις, οι οποίες είναι δική τους μονάδα και οι οποίες αναφέρονται απευθείας στον έμπιστο του Τραμπ (Christopher Miller), έρχονται στο προσκήνιο.

Ο Τραμπ, μπορεί να έχει πολλές μπάλες στον αέρα αυτή τη στιγμή. Ο Ρούντι Τζουλιάνι και η Τζίνα Έλλις, επιτίθενται λόγω της απάτης στις εκλογές (ψήφοι νεκρών, ψεύτικα ψηφοδέλτια κ.α.) Η Σίντνεϊ Πάουελ, επιτίθεται τόσο στην παραδοσιακή νοθεία των ψηφοφόρων, όσο και στην εκλογική νοθεία, χρησιμοποιώντας υπολογιστές που δημιουργήθηκαν εσκεμμένα για να επιτρέψουν τη χειραγώγηση των ψήφων.

Τέλος και αυτό αποτελεί απλώς μία εικασία, ο Τραμπ, θα μπορούσε να έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι: μπορεί να χρησιμοποίησε τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες, για να τρέξει το θέμα μέσα από τις Ειδικές Δυνάμεις και όχι από το αδιαπέραστο και άπιστο Πεντάγωνο, για να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο, τι ακριβώς έκαναν οι Δημοκρατικοί κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Αν ισχύει αυτό, θα εξηγούσε γιατί, σε αυτή την απροσδόκητη, σχεδόν παράλογη στιγμή, ο Τραμπ ξαφνικά και με πολύ προσηλωμένο τρόπο, αναδιαμορφώνει το κατάστρωμα του Πενταγώνου, για να απομακρύνει τους προδότες, τους υπεύθυνους για τις διαρροές, τους Ποτέ Τραμπ και άλλα αδύναμα τμήματα.

Πηγή: American Thinker theflagreport.com Triklopodia 30/11/2020

 

H Πενσυλβάνια επιστρέφει στον Τραμπ;

Το πουλόβερ νίκης του fake Προέδρου Μπάιντεν, ξηλώνεται!

Εξελίξεις και σε άλλες Πολιτείες

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ 1

Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Χθες αργά το βράδυ η δικαστής Patricia A. McCullough, έβγαλε απόφαση η οποία λέει ότι οι εκλογές στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια ήταν πιθανότατα αντισυνταγματικές και δίνει την εξουσία στα νομοθετικά σώματα να εκλέξουν εκείνα τους εκλέκτορες που θα στείλουν στο Κογκρέσο.

Όμως, τα νομοθετικά σώματα της Πενσυλβάνια, τα οποία ελέγχονται από τους Ρεπουμπλικανούς, πριν την απόφαση της Δικαστού, είχαν καταθέσει την ίδια μέρα ψήφισμα όπου απαιτούσαν από τις Πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές κατά τις επιταγές του Συντάγματος, να εκλέξουν εκείνα τους Εκλέκτορες. Είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο, μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Πενσυλβάνια να κατοχυρωθεί υπέρ του Προέδρου Τραμπ, ρίχνοντας τα πολιτικά ντόμινο και σε άλλες Πολιτείες, όπου εκκρεμούν ακόμα οι υποθέσεις.

Στην Αριζόνα, τα νομοθετικά σώματα έχουν ξεκινήσει και εκείνα τις ακροάσεις των νομικών και των μαρτύρων του Προέδρου Τραμπ, όπως προηγήθηκαν αυτές στην Πενσυλβάνια, όπου θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία εκλογικής νοθείας πριν αποφανθούν Συνταγματικά για τους εκλέκτορες. Επίσης, χθες, σε μία κίνηση που πρέπει να προκάλεσε πολλά καρδιακά επεισόδια στους Δημοκρατικούς, το CNN μετέδωσε στον αέρα ότι υπάρχει η πιθανότητα ο Τραμπ να κερδίσει άλλη μία τετραετία στο Λευκό Οίκο, ραγίζοντας το ψευδές αφήγημα περί της νίκης Μπάιντεν. Διαβάστε εδώ, όλη το ψήφισμα των νομοθετικών σωμάτων της Πενσυλβάνια που βάζουν ταφόπλακα στη «νίκη» Μπάιντεν.

Είναι σαφές ότι οι εκλογές του 2020 στην Πενσυλβανία 2020, ήταν γεμάτες με απάτη και εγκληματική συμπεριφορά.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ηγήθηκε με περίπου 700.000 ψήφους τη νύχτα των εκλογών.

Οι Δημοκρατικοί, πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, για να κλέψουν την Πολιτεία από την Εκστρατεία Τραμπ.

Την Τετάρτη, το Νομοθετικό σώμα της Πενσυλβάνια, πραγματοποίησε ακρόαση για τα εκλογικά ζητήματα και τις παρατυπίες του 2020.

Η κατάθεση ενός μάρτυρα για τις τεράστιες διαφορές στην Πενσυλβάνια, έκοψε την ανάσα του πλήθους.

Την Παρασκευή, το Νομοθετικό Σώμα της Πενσυλβάνια, κατέθεσε ψήφισμα σχετικά με διαφωνίες για τις εκλογές του 2020 σε ολόκληρη την Πολιτεία.

Με τα αυξανόμενα στοιχεία εκλογικής απάτης, τα οποία είναι πλέον ορατά, μέλη του Νομοθετικού Σώματος της Πενσυλβάνια συνέταξαν κοινό ψήφισμα για να ανατρέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα, να αντιστρέψουν την προηγούμενη Πολιτειακή πιστοποίηση και υποσχέθηκαν ότι θα προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο, εάν χρειαστεί.

Το ψήφισμα

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020 σε όλη την Πολιτεία, τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Δεδομένου ότι το άρθρο Ι, τμήμα 4, παράγραφος 1 του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών εξουσιοδοτεί τα Πολιτειακά Νομοθετικά Σώματα, συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Συνέλευσης της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια, να υπαγορεύουν το «Χρόνο, το Μέρος και τον Τρόπο» διεξαγωγής των εκλογών

Δεδομένου ότι το άρθρο ΙΙ, τμήμα 1, παράγραφος 2 του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών εξουσιοδοτεί τα Πολιτειακά Νομοθετικά Σώματα, συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Συνέλευσης της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια, να καθοδηγήσουν τον τον τρόπο διορισμού των εκλεκτόρων για τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών

Δεδομένου ότι η Γενική Συνέλευση της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια έχει την εξουσία της να θεσπίσει διαδικασίες εκλογικής διοίκησης για την Κοινοπολιτεία, γνωστή ως εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια

Δεδομένου ότι ο εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια απαιτεί να έχουν ληφθεί όλα τα ψηφοδέλτια της επιστολικής ψήφου μέχρι τις 8 το βράδυ της ημέρας των εκλογών

Δεδομένου ότι ο εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια απαιτεί από τους εκλογικούς αξιωματούχους στα εκλογικά τμήματα να επικυρώνουν τις υπογραφές των αυτοπροσώπως ψηφοφόρων

Δεδομένου ότι ο εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια απαιτεί τα εκλογικά συμβούλια των Κομητειών να μην συνέρχονται για να διενεργήσουν προκαταρκτική έρευνα για τα ψηφοδέλτια με εξουσιοδότηση, καθώς και για τα ψηφοδέλτια της επιστολικής ψήφου μέχρι τις 7 το πρωί της ημέρας των εκλογών, κατά την οποία εντοπίζονται ελαττώματα στις επιστολικές ψήφους

Δεδομένου ότι ο εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια απαγορεύει την καταμέτρηση των ελαττωματικών επιστολικών και με εξουσιοδότηση ψηφοδελτίων

Δεδομένου ότι ο εκλογικός κώδικας της Πενσυλβάνια εξουσιοδοτεί τους «παρατηρητές» που επιλέγονται από υποψηφίους και πολιτικά κόμματα να παρακολουθούν τη διαδικασία διερεύνησης των με εξουσιοδότηση και επιστολικών ψήφων

Δεδομένου ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, λιγότερο από επτά εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, η κομματική πλειοψηφία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια, παρέτεινε παράνομα και μονομερώς την προθεσμία για την παραλαβή των επιστολικών ψηφοδελτίων, σύμφωνα με την οποία τα ψηφοδέλτια που ταχυδρομήθηκαν χωρίς ταχυδρομική σφραγίδα, δόθηκε η εντολή να ληφθούν χωρίς να επαληθευτεί η υπογραφή των ψηφοφόρου

Δεδομένου ότι στις 23 Οκτωβρίου 2020, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 και μετά από αίτημα του Υπουργού της Κοινοπολιτείας, το Ανώτατο Δικαστήριο της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια αποφάνθηκε ότι τα επιστολικά ψηφοδέλτια δε χρειάζονται πιστοποιημένες υπογραφές, εξαλείφοντας με τον τρόπο αυτό τη διασφάλιση ότι δε θα υπάρξει εκλογικό έγκλημα

Δεδομένου ότι πολλές Δημοκρατικές Κομητείες επέτρεψαν στους ψηφοφόρους να διατηρήσουν τα ελαττωματικά ψηφοδέλτια, ενώ οι Κομητείες των Ρεπουμπλικανών ακολούθησαν το νόμο και ακύρωσαν τις ελαττωματικές ψήφους

Δεδομένου ότι σε ορισμένες Κομητείες της Κοινοπολιτείας δεν επετράπη στους παρατηρητές να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες πριν και μετά για την έρευνα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους και τις ψήφους μέσω αντιπροσώπων

Δεδομένου ότι ταχυδρομικοί υπάλληλοι στην Πενσυλβάνια κατήγγειλαν ανωμαλίες στις επιστολικές ψήφους σχετικά με διευθύνσεις που δεν υπήρχαν και διευθύνσεις στις οποίες τα σπίτια ήταν εγκαταλελειμμένα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Πενσυλβάνια αποφασίζει:

1. Αναγνωρίζει σημαντικές παρατυπίες και ατασθαλίες που σχετίζονται με τη διερεύνηση των επιστολικών ψήφων κατά τη διάρκεια των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020

2. Αποδοκιμάζει την παραβίαση της εξουσίας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να ελέγξει τις εκλογές

3. Αποδοκιμάζει και διαφωνεί με την πρόωρη πιστοποίηση του Υπουργού της Κοινοπολιτείας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020 σχετικά με τους προεδρικούς εκλέκτορες

4. Δηλώνει ότι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλεκτόρων και άλλων εκλεκτόρων σε εθνικό επίπεδο, θέτουν υπό αμφισβήτηση την Κοινοπολιτεία

5. Προτρέπει τον Υπουργό της Κοινοπολιτείας και τον Κυβερνήτη να αποσύρουν ή να εγκαταλείψουν την πιστοποίηση των προεδρικών εκλεκτόρων και να καθυστερήσουν την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων για άλλους εκλέκτορες στην Πολιτεία για τις Γενικές Εκλογές του 2020 και

6. Προτρέπει το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών να διακηρύξει ότι η επιλογή των προεδρικών εκλεκτόρων σε αυτήν την Κοινοπολιτεία είναι υπό αμφισβήτηση».

Πηγή: Gateway Pundit theflagreport.com  Triklopodia 28/11/2020

 

 

 

 

Γιατί άλλαξε στάση ο Τραμπ και έδωσε το πράσινο φως για

τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Μπάιντεν


Γιατί άλλαξε στάση ο Τραμπ και έδωσε το πράσινο φως για τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Μπάιντεν

ΗΠΑ: Η δικηγόρος που απειλεί να «ανατινάξει» τα εκλογικά αποτελέσματα στην Τζόρτζια

 

ΗΠΑ: Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τζόρτζια θα κρίνει την πολιτική ατζέντα της Γερουσίας

Ο Τραμπ άλλαξε γνώμη και δεν παραδέχεται την ήττα του - «Δεν αναγνωρίζω τίποτα, θα νικήσουμε!»

 

 

 

ΤΡΑΜΠ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα, όλα δείχνουν πως βιώνουμε τη συνωμοσία του αιώνα στις αμερικανικές εκλογές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους αντιφάδες, τους παγκοσμιοποιητές και στους κάθε λογής άπλυτους που έχουν συσπειρωθεί για να πετάξουν έξω από τον Λευκό Οίκο τον Τραμπ, αλλά και στις παγκόσμιες υπερδυνάμεις.

Μετά τους σέρβερς που κατασχέθηκαν στη Γερμανία, έρχεται μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη που αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιο θέμα για αρκετό καιρό.

Στις 24 Ιουλίου 2020 το κινεζικό προξενείο του Χιούστον του Τέξας έκλεισε λόγω υποτιθέμενων “κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων”. Αυτό όμως ήταν μόνο ένα «παραπέτασμα καπνού» που μας είχαν ρίξει τότε τα αριστερόστροφα συστημικά ΜΜΕ.

Τι πραγματικά συνέβη τότε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη από το Λος Άντζελες που μεταδίδει η ιστοσελίδα greeknewsondemand.com, η παραγωγή ψεύτικων, πλαστών επιστολικών ψήφων είναι η πραγματική αιτία που έκλεισε τότε το κινεζικό προξενείο της συγκεκριμένης περιοχής των ΗΠΑ και οι πληροφορίες αυτές αναφέρθηκαν από τοπικές αρχές και πολίτες.

Εν ολίγοις, αυτά που καιγόντουσαν τότε στο κινεζικό προξενείο ήταν επιστολικές ψήφοι!!! Οι Κινέζοι ήταν στη διαδικασία παραγωγής μερικών από αυτές αφού έλαβαν ένα αντίγραφο μιας πραγματικής επιστολικής ψήφου που χρησιμοποιούσαν ως πρότυπο. Ετοιμάζονταν, δηλαδή, να ωθήσουν τον Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία!

Όταν οι αρχές του Χιούστον θορυβήθηκαν για κάτι που…ΕΚΑΙΓΕΤΟ ή μάλλον….”ΕΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΟ” εκεί στο Προξενείο της Κίνας, έσπευσαν αμέσως στη σκηνή της φωτιάς χωρίς να καταλαβαίνουν πως, αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καιγόταν μόνο υλικό του κτιρίου του προξενείου ΔΕΝ ΗΤΑΝ, αλλά…«ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ»…ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

Οι Κινέζοι, αφού ενημερώθηκαν ότι οι αρχές μετέβαιναν στο προξενείο τους για να τους κάνουν ΕΛΕΓΧΟ, και αφού χ@στηκαν πάνω τους, πήγαν αμέσως να ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Αλλά οι αρχές που κατέληξαν τελικά εκεί, ήταν οι…ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Κινέζοι πράκτορες που εμπλέκονταν τότε στο ύπουλο σχέδιο παραγωγής πλαστών ψήφων, είχαν προφυλακιστεί.

Αυτές οι πλαστογραφημένες ψήφοι θα μπορούσαν να είχαν εξαπλωθεί σε όλες τις ΗΠΑ -αν δεν τους είχαμε σταματήσει τότε τους Βρωμο-Κινέζους– σε πολιτείες-κλειδιά και αυτό θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τις εκλογές να τις «κερδίσει» ο Μπάιντεν.

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. -ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ «ΝΙΚΗΤΗ» ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Τα ΜΜΕ μάς είπαν τότε ότι αυτό είχε να κάνει με την κατασκοπεία, αλλά αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Οι Κινέζοι δεν θέλουν ο Τραμπ να είναι πρόεδρος για δεύτερη θητεία, λόγω της σκληρής στάσης του σχετικά με την εμπορική ανισορροπία μεταξύ των δύο χωρών και τον ρόλο των Κινέζων στον κορωνοϊό.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είχε φτιάξει ένας πολίτης των ΗΠΑ την επομένη της φωτιάς στις 24 Ιουλίου 2020, με τίτλο “Production Of Fake Mail In Ballots Is The Real Reason Chinese Consulate Closed”, όπου μας είχε ενημερώσει για όλα αυτά προειδοποιώντας τότε όλη την Αμερική για τον ύπουλο ρόλο δολιοφθοράς των Κινέζων στις εκλογές υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Και το μήνυμά του τότε; «Μην επιτρέπετε την επεξεργασία των επιστολικών ψήφων! Ανοίγει την πόρτα για εξαπάτηση και ΝΟΘΕΙΑ!», κάτι το οποίο αναφέρεται εδώ και μέρες μετά την ημέρα των εκλογών…

Production Of Fake Mail In Ballots Is The Real Reason Chinese Consulate Closed!

https://www.youtube.com/watch?v=idv_MiuzMnM&feature=emb_logo

Ο Τραμπ ανακτά την ηγεσία του Πενταγώνου. . .

Νέος Κορυφαίος Σύμβουλος του Υπουργού Αμύνης Θέλει την άμεση αποχώρηση από την Συρία

Zero Hedge, 12-11-20

Mετάφραση: Μ. Στυλιανού

Με τον υπουργό Αμύνης Έσπερ έξω από την πόρτα, ο νέος υπουργός Άμυνας του Τραμπ προκαλεί ήδη  κυματισμούς  με το ποιον μόλις έφερε στο πλοίο.

Ο νέος  ασκών καθήκοντα  επικεφαλής του Πενταγώνου, Κρίστοφερ Μίλερ, μόλις έφερε ως ανώτερο σύμβουλό του  τον απόστρατο  συνταγματάρχη  Ντάγκλας Mακγκρέγκορ.

Κρίσιμο στοιχείο συνιστά το γεγονός ότι  ο Μακγκρέγκορ είναι  γνωστός  για την τοποθέτησή του υπέρ της άμεσης  απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία (τι φρίκη!),.
και περαιτέρω θέλει μια ταχεία  μείωση των αμερικανικών δυνάμεωνστο Αφγανιστάν, καθώς και σε μέρη όπως η Κορεατική Χερσόνησος.

«Ο πρόσφατα εγκατεστημένος εν ενεργεία επικεφαλής του Πενταγώνου του προέδρου Τραμπ φέρνει έναν ανώτερο σύμβουλο σε μια ένδειξη ότι η κυβέρνηση θέλει να επιταχύνει την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Μέση Ανατολή πριν από το τέλος της προεδρίας του τον Ιανουάριο,

δήλωσαν στο Axios  τρία άτομα που έχουν γνώση αυτής της κίνησης . Ο Jonathan Swan γράφει :

Αμερικανικές δυνάμεις κατοχής στην Συρία

Φαίνεται ότι ο Τραμπ έχει τελικά και πολύ καθυστερημένα βάλει κάποιον στο τιμόνι του οποίου οι απόψεις αντικατοπτρίζουν εκείνες της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016. Ο Τραμπ ήταν ο πρώτος ρεποθμπλικανός υποψήφιος στην ιστορία  που να στιγματίσει τον πόλεμο του Μπους στο Ιράκ ως τεράστια «καταστροφή», προβάλλοντας στην προεκλογική εκστρατεία του το σύνθημα  μη επέμβασης «φέρτε τα στρατεύματα πίσω».

Φυσικά οι επικριτές τότε και τώρα έχουν χαρακτηρίσει τον πρόεδρο ως “απομονωτικό” – επίθετο που έχει γίνει εδώ και καιρό ένας μειωτικός χαρακτηρισμός στους κύκλους των διαμορφωτών της εξωτερικής πολιτικής

Σήμερα πιστεύεται ότι υπάρχει στην Συρία αμερικανικό προσωπικό  από 800 έως πιθανώς  και μέχρι 2.000 ανδρών στη βορειοανατολική Συρία, όπου σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις Τραμπ είναι εκεί για να “εξασφαλίσουν το πετρέλαιο” και  τη μόνιμη ήττα του «Ισλαμικού Κράτους». Σε αυξανόμενη δε συχνότητα έχουν αναφερθεί προσκρούσεις με περιπολίες τόσο του Ρωσικού όσο και του Συριακού Στρατού, σε μια αποστολή που δεν φαίνεται να έχει καθορισμένο τελικό στόχο ή στρατηγική εξόδου..

Εδώ είναι πώς  το «Aξios» παρουσίασε τις υποτιθέμενες” ανησυχητικές” και “διχαστικές” απόψεις του Macgregor

Σε μια συνέντευξη του 2019 με τον Τάκερ Κάρλσον της Fox News, ο Μακγκρέγκορ δήλωσε ότι θα συμβούλευε τον πρόεδρο να φύγει από το Αφγανιστάν «το συντομότερο δυνατόν», συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης της αμερικανικής πρεσβείας από την Καμπούλ, και ότι η συζήτηση με τους Ταλιμπάν ήταν περιττή.

ΟMacgregor είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία αμέσως και ότι η Αμερική δεν είχε κανένα εθνικό συμφέρον εκεί.

Είπε, “Πρέπει να ακούσουμε πολύ προσεκτικά τους Ιρανούς … μάθετε ποια είναι τα συμφέροντά τους και αναζητήστε τομείς όπου μπορούμε να συνεργαστούμε». Και επίσης δήλωσε ότι οι ΗΠΑ οφείλουν να επιστρέψουν « τον στρατιωτικό επιχειρησιακό έλεγχο της [Κορεατικής] Χερσονήσου στον Πρόεδρο Μουν και τους Κορεάτες».

Ήδη η μεταβατική ομάδα του  Μπάϊντεν σηματοδοτεί έντονα ότι θα αντιστρέψει την πορεία  σε ορισμένες μειώσεις του Tραμπ, κυρίως στην μετάθεση περίπου 12.000 αμερικανών στρατιωτών από τη Γερμανία.

Εν τω μεταξύ, το «Intercept δημοσίευσε την Τετάρτη  την πληροφορία ότι ένα ανώνυμος  αξιωματούχος είπε ότι οι τελευταίες μετακινήσεις στελεχών στο Πεντάγωνο ήταν η προετοιμασία για σημαντικές περικοπές στρατευμάτων σε διάφορες θερμές εστίες.

“Ο πρόεδρος παίρνει πίσω τον έλεγχο του Υπουργείο  Αμύνης.  Είναι μια αναγέννηση της εξωτερικής πολιτικής. Αυτή είναι η εξωτερική πολιτική του Τραμπ», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Οι αλλαγές προσωπικού, υποστήριξε ο αξιωματούχος, θα συμβάλουν να ανοίξει ο δρόμος για έναν πιο πιστό μηχανισμό του Πενταγώνου  στην εκπλήρωση των στόχων του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσης την τελευταία στιγμή των στρατευμάτων από ξένες συγκρούσεις.

Triklopodia 14/11/2020

 

 

 

Προηγείται ο Ν.Τραμπ στους εκλέκτορες έναντι του Τ.Μπάιντεν

όσο δεν επικυρώνεται το αποτέλεσμα σε έξι Πολιτείες

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Παραιτήθηκε η πρόεδρος της εκλογικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων στην Αριζόνα: Δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα που έδωσε το λογισμικό της εταιρείας Dominion και δεν είχε παραστεί στο τεστ του Οκτωβρίου

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Mε βάση το γεγονός ότι αμφισβητούνται τα εκλογικά αποτελέσματα σε έξι Πολιτείες των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν, στη Νεβάδα, στην Αριζόνα, στην Τζόρτζια και στην Πενσυλβάνια, ο πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με το theepochtimes, λαμβάνει 232 εκλέκτορες έναντι 227 του Τ.Μπάιντεν.

Μέχρι να αποφασιστεί το τελικό αποτέλεσμα στις Πολιτείες αυτές, αυτή είναι η μέχρι τώρα σύνθεση του Κολεγίου των Εκλεκτόρων.

Σε ότι αφορά την Πολιτεία της Αριζόνα, έχει ενδιαφέρον να πούμε πως παρουσιάζονταν επί πολλές ημέρες με χρώμα μπλε, ότι δηλαδή είχε κερδηθεί σίγουρα από τους Δημοκρατικούς, όμως η επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής  παραιτήθηκε διότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εταιρείας Dominion της οποίας το λογισμικό καταμετράει τις ψήφους.

Η Rae Chornenky παραιτήθηκε όταν μια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Πολιτείας αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Twitte ότι η Chornenky δεν παρακολούθιησε το Logic and Accuracy Test της Dominion στις 6 Οκτωβρίου.

Το Logic and Accuracy Test είναι μια δημόσια επίδειξη για να φανεί πως δουλεύουν οι εκλογικές μηχανές και για να πιστοποιήσει πως καταμετρούν σωστά και κατάλληλα τις ψήφους.

Με αυτά και με αυτά οι Ομοσπονδιακές Αρχές έχουν ξεκινούν επανακαταμετρήσεις με το χέρι. Διότι όπως αποδεικνύεται δεν μπορούν τα λογισμικά να αποδειχτούν αξιόπιστα και με κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να βγάλουν άλλους… προέδρους.

Το που θα καταλήξει η περιπέτεια των αμερικανικών εκλογών δεν γνωρίζει κανείς. Όμως σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ν.Τραμπ έχει σκοπό να προχωρήσει στην καθαίρεση του Κρις Κρεμπς, του επικεφαλής της CISA (Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας των Υποδομών), ο οποίος βγήκε να διαψεύσει δημόσια τις καταγγελίες των Ρεπουμπλικάνων περί νοθείας στις εκλογές.

Η ουσία όμως είναι ότι οι εκλογές θα τελειώσουν μονάχα όταν τελειώσουν οι νόμιμες διαδικασίες και εξεταστούν οι προσφυγές.

Στο μεταξύ «εκλεγμένος πρόεδρος» δεν υπάρχει, όσο δεν έχει σχηματισθεί Κολέγιο των Εκλεκτόρων για να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Κάτι που αναμένεται να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε κανένα ΜΜΕ δεν μπορεί να «ανακηρύξει» εκλεγμένο πρόεδρο.

pronews.gr Triklopodia 13/11/2020

Εκλογές - ΗΠΑ: Το Fox News δίνει στο "φως" την λίστα με νεκρούς που ψήφισαν

Newsroom Newsroom 12.11.2020 - 17:55
Περιέχει ονόματα και ημερομηνίες θανάτων δεκάδων Αμερικανών πολιτών

Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, αποκάλυψε κατάλογο νεκρών Αμερικανών που «ψήφισαν» στις εκλογές. Ο κατάλογος που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το βράδυ της Τετάρτης, περιείχαν ονόματα και ημερομηνίες θανάτων δεκάδων Αμερικανών πολιτών, κάποιοι από τους οποίους είχαν αποβιώσει ακόμα και από το 2003.

Παρότι οι επιστολικές ψήφοι των νεκρών δεν αποκαλύφθηκαν, ο παρουσιαστής προχώρησε σε εικασίες ότι είχαν ψηφίσει υπέρ του Μπάιντεν. Ο ίδιος κατηγόρησε τα κραταιά ΜΜΕ ότι «έχουν πλήρως προσδεθεί σε προεδρία Τζο Μπάιντεν» και γιατί δεν κάλυψαν ειδησεογραφικά την φερόμενη απάτη στις εκλογές, ισχυριζόμενα ότι το κάνουν εσκεμμένα. Ο Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι η φερόμενη απάτη διευκολύνθηκε με την επιστολική ψήφο. «Οι νεκροί τείνουν να ψηφίζουν συχνότερα όταν τους το κάνεις πιο εύκολο» εξήγησε.

«Το πρόσχημα ήταν ο κορονοϊός. “Πρέπει να το κάνουμε για λόγους δημόσιας υγείας” θυμάστε; Δεν είχαμε επιλογή! Ήταν ζήτημα δημόσιας υγείας!”» ανέφερε, προφανώς ειρωνευόμενος τοπικούς κυβερνήτες. «Το αποτέλεσμα ήταν να ενθαρρυνθεί η απάτη» συμπεραίνει ο Κάρλσον.

Έφερε ως παράδειγμα τη Νεβάδα, όπου οι επιστολικές ψήφοι εστάλησαν «σε κάθε εγγεγραμμένο ψηφοφόρο» της Πολιτείας, άσχετα αν το είχαν ζητήσει ή όχι και υπήρξαν περισσότερες από 40.000 εγγραφές που δεν είχαν επικαιροποιηθεί εδώ και μία 10ετία. Ο Κάρλσον υποθέτει ότι αυτές οι επιστολικές ψήφοι θα μπορούσαν να είχαν σταλεί σε νεκρούς, να είχαν παραληφθεί και μετά να τις έριξε κάποιος άλλος. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Fox News, οι ψεύτικοι ισχυρισμοί για την εκλογική απάτη θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα.

Οι νεκροί ψηφοφόροι

Οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάχθηκαν στις 3 Νοεμβρίου με αντίπαλους διεκδικητές τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν και χρειάστηκαν πέντε ημέρες καταμέτρησης ψήφων, πριν τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδώσουν ότι νικητής είναι ο πρώην αντιπρόεδρος. Ο Μπάιντεν γρήγορα δέχτηκε τον ρόλο του εκλεγμένου Προέδρου, ωστόσο, ο Τραμπ αρνήθηκε να συναινέσει και δεσμεύθηκε να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα σε αρκετές Πολιτείες-κλειδιά, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε απάτη στη διαδικασία. Συγκεκριμένα, η ομάδα Τραμπ υποστηρίζει ότι σημαντικός αριθμός νεκρών φέρονται να ψήφισαν, επικαλούμενη ως παράδειγμα την Πενσιλβάνια. Πιο πρόσφατα, η πλευρά Τραμπ κατάφερε να υποχρεώσει τις αρχές της Τζόρτζια να προχωρήσουν σε επανακαταμ

Τρεις Πολιτείες χωρίζουν τον Τραμπ από την νίκη

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
Το επίσημο γραφείο εκλογικών προβλέψεων, έδωσε σήμερα την Πολιτεία της Αλάσκα στον Τραμπ και αναμένεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να του δοθεί και η Βόρεια Καρολίνα, ανεβάζοντας τον αριθμό των εκλεκτόρων στους 232.

Εάν, όπως οι περισσότεροι έγκριτοι συνταγματολόγοι αναφέρουν, δοθεί στον Πρόεδρο Τραμπ η Πενσυλβάνια, μετά την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας, όπου η υπόθεση εκεί μοιάζει να είναι νομικά και συνταγματικά ακλόνητη, τότε, ο αριθμός των εκλεκτόρων ανεβαίνει στους 252.

Απομένουν 5 Πολιτείες, στις οποίες είτε δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση είτε η επανακαταμέτρηση. Στη Τζόρτζια με 16 εκλέκτορες, ο Υπουργός Εσωτερικών της δήλωσε σήμερα, ότι ξεκινά η επανακαταμέτρηση. Εάν η Τζόρτζια (16) και η Αριζόνα (11), περάσουν στα χέρια του, τότε το άθροισμα φτάνει στους 279 εκλέκτορες και η νίκη κλειδώνει.

Εάν το Ουισκόνσιν (10), όπου και εκεί έχει παρατηρηθεί ευρεία νοθεία, περάσει στον Τραμπ, είτε με την Τζόρτζια είτε με την Αριζόνα, πάλι κερδίζει ο εν ενεργεία Πρόεδρος, με σύνολο από 273 έως 278 εκλέκτορες.

Έχουμε άλλες δύο Πολιτείες, όπου το αποτέλεσμα ακόμα δεν έχει κριθεί ή θα κριθεί στα δικαστήρια. Την Νεβάδα (6) και το Μίσιγκαν (16).

Η νίκη, ίσως είναι ακόμα πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε. Η επόμενη εβδομάδα, θα είναι καθοριστική, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπου οι αποκαλύψεις για νοθεία θα είναι σοκαριστικές, όπως είπε στον Αμερικανικό λαό.

Τίποτα, ακόμη, δεν έχει κριθεί . Τίποτα, δεν έχει τελειώσει. Τίποτα, δεν έχει χαθεί.

theflagreport.com  Triklopodia 12/11/2020

 

 

 

 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

– ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

– ΑΓΩΓΕΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΘΕΙΑ

– ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

– Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΞΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΕΧΕΙ «ΠΑΓΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΖΟ

trump

Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε χθες, Δευτέρα, δικαστική αγωγή κατά του συστήματος επιστολικής ψήφου στην Πενσιλβάνια, υποστηρίζοντας ότι αυτό «στερούνταν όλων των δικλείδων διαφάνειας και επαλήθευσης που υπήρχαν για τους ψηφοφόρους που ψήφισαν με φυσική παρουσία».

Η αγωγή, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Πενσιλβάνια, έχει στόχο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής, ώστε οι πολιτειακοί αξιωματούχοι να μην επικυρώσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στην αναφερόμενη αμερικανική πολιτεία.

«Για τους ψηφοφόρους στην Πενσιλβάνια εφαρμόστηκαν διαφορετικοί κανόνες απλά βάσει του πως επέλεξαν να ψηφίσουν. Πιστεύουμε ότι αυτό το εκλογικό σύστημα δύο επιπέδων είχε ως συνέπεια την καταμέτρηση εν δυνάμει δόλιων ψήφων, χωρίς την απαραίτητη επαλήθευση και εποπτεία», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Ματ Μόργκαν, νομικός σύμβουλος της εκστρατείας επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ 2020.

Η αγωγή κατατέθηκε κατά της πολιτειακής υπουργού Εσωτερικών της Πενσιλβάνιας Κάθι Μπούκβαρ. Το γραφείο της δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού των εξελίξεων. Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος έχει προσπαθήσει να υπονομεύσει τα εκλογικά αποτελέσματα με μη τεκμηριωμένους ισχυρισμούς για νοθεία, ενώ έχει υποσχεθεί ότι θα προχωρήσει με μία νομική στρατηγική, η εφαρμογή της οποίας ελπίζει ότι θα ανατρέψει τα πολιτειακά αποτελέσματα που έδωσαν την προεδρική νίκη στον Μπάιντεν.

Τόσο η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, όσο και Ρεπουμπλικάνοι έχουν καταθέσει πολυάριθμες αγωγές, ισχυριζόμενοι πως έγιναν παρατυπίες. Οι δικαστές έχουν ήδη απορρίψει αγωγές που κατατέθηκαν στην Τζόρτζια και στο Μίσιγκαν.

Η ομοσπονδιακή έρευνα ίσως δώσει Τράμπ για πρόεδρο

Ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας της αμερικανικής Γερουσίας, ο Μιτς ΜακΚόνελ δήλωσε χτες ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει απόλυτο δικαίωμα να διερευνήσει τυχόν “παρατυπίες” στις προεδρικές εκλογές της περασμένης εβδομάδας.

Σε ομιλία του στην Γερουσία ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης δεν αναγνώρισε τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ως εκλεγμένο πρόεδρο και την Κάμαλα Χάρις ως εκλεγείσα αντιπρόεδρο.

“Ο πρόεδρος Τραμπ έχει απόλυτο δικαίωμα να διερευνήσει ισχυρισμούς για παρατυπίες και να σταθμίζει τις νομικές του επιλογές”, δήλωσε ο ΜακΚονέλ. Η δήλωση αυτή έρχεται λίγο μετά την συνάντηση του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γουίλιαμ Μπαρ ο  οποίος έδωσε το πράσινο φώς για ομοσπονδιακή έρευνα για τις εκλογές που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στο οποίο για πρώτη φορά εδώ και χρόνια υπάρχει  μια σαφής πλέον πρωτοκαθεδρία των δικαστών με συντηρητική προσέγγιση, οι οποίοι θα κληθούν να ελέγξουν τους συναδέλφους τους από Πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, που ανέχθηκαν τις μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων του δημοκρατικού κόμματος ως προς  τον τρόπο  με τον οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές.

Μάλιστα η  συγκεκριμένη Πολιτεία αναμένεται να ελεγχθεί και σε σχέση με  το εάν εφάρμοσε ακόμη και αυτές τις ίδιες τις δικαστικές αποφάσεις που έθεταν κάποια συγκεκριμένα όρια στον τρόπο καταμέτρησης, όπως παραδείγματος χάριν  το εάν είχε διαχωρίσει τις ψήφους που  ήλθαν μετά το πέρας  της εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου τα δικαστήρια να αποφασίσουν για τη νομιμότητα  τους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ένα  χρονικό σημείο το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς το ρεπουμπλικανικό κόμμα δείχνει – με ελάχιστες παραφωνίες – να συσπειρώνεται πίσω από τον Ντόναλντ Τράμπ, γεγονός που δείχνει ότι κάτι ίσως να… αλλάξει σύντομα.

Η σιωπή ξένων ηγετών

Ηγέτες, όπως ο Πούτιν (Ρωσία), ο Σι Τζιπίνγκ(Κίνα), ο Ερντογάν (Τουρκία) και ο Μπολσονάρου (Βραζιλία) ακόμη δεν έχουν δώσει συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν για την επικράτησή του στις αμερικανικές εκλογές 2020.

Αν και σχεδόν όλοι οι ηγέτες των άλλων κρατών το έχουν πράξει, η «εκκωφαντική» σιωπή τους, όπως την χαρακτηρίζει το CNN στην ανάλυσή του, λέει πολλά.

Ηγέτες που έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ (τους έχει αποθεώσει στο παρελθόν για τις ηγετικές τους ικανότητες) αποφεύγουν να τοποθετηθούν έως ότου υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα και το ειδησεογραφικό δίκτυο, αποκρυπτογράφησε τους λόγους που προς το παρόν αποφεύγουν να δώσουν συγχαρητήρια στον Μπάιντεν.

Βλάντιμιρ Πούτιν (Ρωσία)

Το 2016 ο Πούτιν είχε συγχαρεί τον Τραμπ μέσα σε λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει πράξει το ίδιο με τον Μπάιντεν. Την Δευτέρα, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε πως θα περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα για να σχολιάσουν. Στην διάρκεια της θητείας του ο Τραμπ αποθέωσε αρκετές φορές τον Πούτιν, εν μέσω μάλιστα των υποψιών για εμπλοκή της Ρωσίας στις προηγούμενες εκλογές. Σύμφωνα με το CNN, αναμένεται ανάλογη σχέση με τον Μπάιντεν που εκτιμάται πως θα αντιμετωπίζει τις ξένες παρεμβάσεις ως «εχθρικές ενέργειες».

«Ο Μπάιντεν έχει εργαστεί σκληρά με συμμάχους να απωθήσει την Ρωσία από ενέργειες εκτός συνόρων, όπως η καταγγέλλουσα απόπειρα δολοφονίας του Ναβάλνι, ή οι δράσεις της σε Συρία, Κριμαία κτλ», ανέφερε η Κάριν φον Χίπελ, γενική διευθύντρια του Royal United Services Institute. «Οπότε ο Πούτιν γνωρίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να περιοριστεί η δράση του».

Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τη Ρωσία «την κύρια απειλή» για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CBS. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Πεσκόφ απάντησε λέγοντας ότι η Ρωσία δεν συμφώνησε με τα σχόλια του Μπάιντεν και τέτοια ρητορική ενίσχυσε το «μίσος προς τη Ρωσική Ομοσπονδία».

Σι Τζινπίνγκ (Κίνα)

Ο πρόεδρος της Κίνας είχε επίσης συγχαρεί τον Τραμπ για την εκλογή του το 2016, καλώντας για μια «σταθερή» σχέση μεταξύ των δύο κρατών. Αν και αρχικά ο Τραμπ μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τον ομόλογό του, η κατάσταση άλλαξε στην πορεία καθώς οι δυο χώρες έχουν έρθει σε σύγκρουση για τη συμφωνία για το εμπόριο, τον κορωνοϊό, την τεχνολογία και την κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κινέζος πρόεδρος δεν έχει κάνει τοποθέτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, με την κυβέρνηση να δείχνει διστακτική να πάρει θέση καθώς ο Μπάιντεν καυχιέται για την ικανότητά του να αναλάβει την Κίνα σε αντίθεση με τον Τραμπ, καταγγέλλοντας τον απερχόμενο Πρόεδρο για την αρχική θετική στάση του προς τη Κίνα. «Το Πεκίνο μπορεί να μην αισθάνεται υποχρεωμένο να συμβιβαστεί με τις ΗΠΑ υπό μια νέα διοίκηση, ειδικά επειδή ο κίνδυνος απρόβλεπτης δράσης είναι σημαντικά χαμηλότερος» αναφέρει η Φον Χίπελ.

«Παρόλο που ο Μπάιντεν θα είναι σκληρός στην Κίνα, η πλευρά του λέει ότι θα συνεργαστεί μαζί τους σε τομείς όπου υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, είτε πρόκειται για την αλλαγή του κλίματος είτε για τη Βόρεια Κορέα. Θα γίνουν και οπισθοχωρήσεις και γι’ αυτό νομίζω πως θα είναι καλύτερα για την Κίνα με τον Μπάιντεν» πρόσθεσε.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Τουρκία)

Ο Ερντογάν είχε αποθεωθεί από τον Τραμπ για τον τρόπο που χειρίστηκε την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Παρά τις πιέσεις για κυρώσεις στην Τουρκία, κυρίως για τα S-400, ο Τραμπ είχε αφήσει ελεύθερο το πεδίο στον Τούρκο πρόεδρο να πράξει ότι θέλει. Αυτό θα αλλάξει με τον Μπάιντεν, εκτιμά η φον Χίπελ, την ώρα που η Τουρκία δηλώνει πως θα τοποθετηθεί μόλις υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα για τις εκλογές, παρακολουθώντας μάλλον αμήχανα τις εξελίξεις. Ο Μπάιντεν δήλωσε πρόσφατα ανήσυχος για τις ενέργειες της Τουρκίας και πως θα έχει «έναν εντελώς διαφορετικό χειρισμό» των σχέσεων με την χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος με τους Κούρδους.

Σύμφωνα με το CNN, ο Ερντογάν έχει ρισκάρει πολλάκις την σχέση του με το ΝΑΤΟ και ο Μπάιντεν έχει τονίσει πως «θα πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του» μην αποκλείοντας και ένα εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Άγκυρα.

Ζαϊχ Μπολσονάρου (Βραζιλία)

Φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ ο Μπολσονάρου, αποκαλείται ως και «Τραμπ των τροπικών» για την πολιτική που ακολουθεί στη Βραζιλία. Κι αυτός έχει σιωπήσει για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ κοινό τους στοιχείο είναι πως έχουν εντάξει τα παιδιά τους στην πολιτική μάχη. Αν και έλεγε πως ελπίζει να κερδίσει ο Τραμπ, τα πράγματα αποδείχθηκαν αρνητικά γι’ αυτόν.

Κοινά τους στοιχεία, η ραγδαία πτώση δημοτικότητας, τα μισογύνικα σχόλια κατά καιρούς και οι ομοφοβικές τους δηλώσεις. Με την ήττα του Τραμπ, ο Μπολσονάρου χάνει έναν σημαντικό σύμμαχο ειδικά σε ζητήματα περιβάλλοντος και ανθρώπινων δικαιωμάτων, αναφέρει το CNN. «Πολλοί ηγέτες είναι σε άρνηση με την πανδημία, όπως ο Μπολσονάρου και η ήττα του Τραμπ μπορεί να σημαίνει την αρχή του τέλους αντίστοιχων ηγετών. Ο Μπολσονάρου αντιμετώπισε τον κορωνοϊό όπως και ο Τραμπ: ουσιαστικά αδιαφορώντας για τους πολίτες τους» σχολιάζει η Φον Χίπελ.

Αντρες Μάνουελ Λόπεζ Ομπραδόρ (Μεξικό)

Ο Ομπραδόρ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τη νίκη του Μπάιντεν, λέγοντας πως θα περιμένει το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην τοποθέτησή του πάντως, καθώς είπε πως θα περιμένει τις δικαστικές διαμάχες που άνοιξε ο Τραμπ, για να πάρει θέση. «Θα περιμένουμε την εξέλιξη με τα νομικά ζητήματα. Θέλουμε να πράξουμε σωστά. Θα περιμένουμε με σεβασμό προς τους ανθρώπους και τα δικαιώματά τους» είπε σε δήλωσή του το Σάββατο. Ο Ομπραδόρ είχε ιδιαίτερα καλή σχέση τα τελευταία χρόνια με τον Τραμπ, παρά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τα ρατσιστικά του σχόλια στο παρελθόν για τους Μεξικανούς. Αμφότεροι «έχτισαν» την προεδρία τους πάνω στην προσωπικότητά τους και τα βρήκαν στο ζήτημα του μεταναστευτικού. Τον Ιούλιο γιόρτασαν μαζί μία εμπορική συμφωνία που έκαναν, συμπεριλαμβανομένου και του Καναδά. Ο Ομπραδόρ εμφανίζεται διστακτικός να δώσει συγχαρητήρια στον Μπάιντεν, ίσως οφείλεται στην φιλία του με τον Τραμπ, αναφέρει το CNN. Ο ίδιος πάντως δήλωνε πως έχει ιδιαίτερα καλή σχέση και με τον Μπάιντεν τον οποίο γνωρίζει για «πάνω από 10 χρόνια».

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

– “Όνειρο θερινής νυκτός η νίκη Μπάιντεν

– Έτοιμοι να κελαηδήσουν για να μην πάνε φυλακή”

baiden-tramp

Άκρως ενδιαφέρον το άρθρο Έλληνα της Βοστώνης που έχει δικαίωμα ψήφου στις αμερικανικές εκλογές. Με επιχειρήματα και αποδείξεις, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι η νίκη Μπάιντεν. Θα πάει μακριά η βαλίτσα εκτός κι αν αναγκάσουν τον Τραμπ να παραδεχτεί την… ήττα του ώστε να επισημοποιηθεί η νίκη του υποψηφίου των δημοκρατικών.

Δείτε τι γράφει ο αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Υπολογίζω ο Μπάιντεν να πάρει περίπου 240-245 εκλέκτορες. Όμως με νοθεία στη Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν ο Μπάιντεν παίρνει άλλους 36 εκλέκτορες και κερδίζει. Όμως πάμε στα δικαστήρια.

Τη στιγμή εκείνη ο Τραμπ είχε προβάδισμα στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας σχεδόν 500.000 ψήφων η 14 ποσοστιαίων μονάδων και στην πολιτεία του Μίσιγκαν προβάδισμα σχεδόν 300.000 ψήφων η 11 ποσοστιαίων μονάδων.

Όμως κάποιοι από τους γνώστες εδώ στην Αμερική είχαμε ενημερωθεί από το επιτελείο του προεδρου Τραμπ και γνωρίζαμε εκ των προτέρων τα βρώμικα σχέδια νοθείας και απάτης
ορισμένων διεφθαρμένων δημοκρατικών στελεχών σε διαφορες πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν για τις αμέσως επόμενες ημερες.

Επίσης βλέπετε εντολή του ανωτατου αμερικανικου δικατηρίου (United States Supreme Court) την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου προς την γραμματέα της πολιτείας της Πενσυλβανίας
να ξεχωρίσει τα ψηφοδέλτια που έχουν λάβει μετά τις 8 μ.μ. την ημερα των εκλογών από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια (τρίτη εικόνα παρακάτω). Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα καταμετρηθούν αυτά τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια τα οποια κατά ποσοστό 70 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάιντεν και σε κάποιες πόλεις όπως η Φιλαδέλφεια τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια κατά ποσοστό 99 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάιντεν.

Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο επίσης θα αποφασίσει στις ενστάσεις που θα υποβάλει τις επόμενες μέρες η δικηγορική ομάδα του προεδρου Τραμπ στα αποτελέσματα σε ορισμένες κομητείες των πολιτειών Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα όπως και σε ορισμένες κομητείες της Πενσυλβανίας όπου να είστε σίγουροι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί
διέπραξαν μεγάλη νοθεία.

Τι περιμένουμε; Το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επαναμέτρηση των ψηφοδελτίων στις κομητείες πολιτειών όπου ο Τραμπ θα υποβάλει ενστάσεις στα αποτελέσματα. Η επαναμέτρηση ψήφων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομματων. Εάν κάποιοι ηλίθιοι υπεύθυνοι καταμέτρησης ψηφοδελτίων όπως αυτοί της Φιλαδέλφειας ( Πενσυλβανία) και του Ντιτρόιτ (Μίσιγκαν) δηλώσουν ότι έχουν πετάξει πολλά ψηφοδέλτια τότε το αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επανάληψη εκλογών στις κομητείες όπου λείπουν ψηφοδέλτια και η καταμέτρηση και αυτών των ψηφοδελτίων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομματων. Υπολογίζω στο τέλος ο Τραμπ θα λάβει πάνω από 300 εκλέκτορες και θα συνεχίσει ως πρόεδρος για τα τέσσερα επόμενα χρονια.

Προσέξτε και την τελευταία φωτογραφία παρακάτω. Είναι από το ψηφοδέλτιο μου. Βάσει του αμερικανικου συντάγματος εδώ ψηφίζουμε εκλέκτορες των υποψηφιων των κομματων. Ο υποψήφιος του κόμματος που έχει τους περισσοτερους ψήφους στην πολιτεία κερδίζει όλους τους εκλέκτορες της πολιτείας αυτής. Έστω και με ένα ψήφο διαφορά. Εξαίρεση αποτελούν δυο πολιτείες με χαμηλό αριθμό εκλεκτόρων, Νεμπράσκα και Μέιν. Οι εκλέκτορες αριθμούν 538 συνολικά και οποιος πάρει 270 (50% + 1) κερδίζει τις εκλογές. Οι εκλέκτορες θα συνεδριάσουν στις 6 Ιανουαρίου 2021 ώστε να εκλέξουν τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Όσο καιρό τα αποτελέσματα των έξι προαναφερομενων πολιτειών (Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα, Αριζόνα και Πενσυλβανία) εκκρεμούν στο αμερικανικο ανώτατο δικαστήριο δεν υπάρχει εντολή ψηφίσματος στους εκλέκτορες αυτών των πολιτειών και ως αποτέλεσμα κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους εκλέκτορες μέχρι στιγμής. Έτσι ότι βλέπετε στις οθόνες σας περί νίκης Μπάιντεν αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός. Ήδη κάποια στελέχη σε κομητείες όπου διεπράχθη νοθεία είναι έτοιμοι να κελαηδήσουν ώστε να αποφύγουν την φυλακή.

unnamed

Και έχω ένα μήνυμα στους οπαδούς του τουρκόφιλου Μπάιντεν που πανηγυρίζουν. Μου θυμίζετε τον πρεζάκια που έχει πάρει την δόση του και ξαπλωμένος στο πάτωμα ονειρεύεται να πετάει σαν την πεταλούδα. Όμως κάποια στιγμή η πρέζα τελειώνει και δεν έχει άλλη βελόνα με κρακ και ηρωίνη που βράζει στο κουταλάκι με το τσακμάκι. Τότε αρχίζει να τρέμει, να ιδρώνει, να έχει παραισθήσεις και το κρας του είναι κτηνώδης, δηλ. your crash is going to be brutal.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

διατάσσει την Πενσυλβάνια να διαχωρίσει τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν μετά τις 8 μ.μ.

μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Εκδόθηκε Έκτακτη Διαταγή από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με την οποία όλα τα ψηφοδέλτια που έφθασαν στην Εκλογική Επιτροπή της Πενσυλβανίας μετά την επίσημη περάτωση των εκλογών πρέπει να χωριστούν και να μετρηθούν ξεχωριστά.Η Διαταγή είναι απάντηση σε αγωγή από τους Ρεπουμπλικάνους νομοθέτες της Πενσυλβανίας ….

Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών

No. 20A84

Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Πενσυλβάνιας

                            Ο Αιτών                  

v.

KATHY BOOCKVAR,

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑΣ, κ.ά.

ΔΙΑΤΑΓΗ

Διατάσσονται όλα τα εκλογικά συμβούλια της Κομητείας, εν αναμονή νεωτέρας διαταγής του Δικαστηρίου, να συμμορφωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες που είχαν δοθεί από την Γραμματέα της Κοινοπολιτείας στις 28 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου, δηλαδή, (1) ότι όλα τα ψηφοδέλτια που θα ληφθούν (ελήφθησαν) ταχυδρομικώς μετά τις 8:00 μ.μ. στις 3 Νοεμβρίου να διαχωριστούν και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλισμένο, ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο ξεχωριστά από άλλα ψηφοδέλτια, «και(2) ότι όλα αυτά τα ψηφοδέλτια, εάν καταμετρηθούν, καταμετρώνται χωριστά. Pa.Dep’t of State, Οδηγία για Pennsylvania σχετικά με τα ψηφοδέλτια Mail-in* και Absentee** που ελήφθησαν από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τις 8:00 μ.μ. την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 (28 Οκτωβρίου 2020)Pa. Dep’t of State, Χωριστή Καταμέτρηση Ψήφων Mail-in and Civilian Absentee που ελήφθησαν μέσω Ταχυδρομείου μετά τις 8:00 μ.μ. την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 και πριν από τις 5:00 μ.μ. την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 (1 Νοεμβρίου 2020). Μέχρι σήμερα, το Δικαστήριο δεν είχε ενημερωθεί ότι η Οδηγία που διανεμήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, που θα είχε σημαντική επίπτωση στο ερώτημα εάν θα έπρεπε να διαταχθεί ειδική μεταχείριση σχετικά με τις εν λόγω ψήφους, είχε τροποποιηθεί. Η αίτηση που ελήφθη σήμερα ενημερώνει επίσης το Δικαστήριο ότι ούτε ο αιτών ούτε η Γραμματέας μπόρεσαν να επαληθεύσουν ότι όλες οι επιτροπές συμμορφώθηκαν με την Οδηγία της Γραμματέως η οποία, σύμφωνα με ισχυρισμούς, δεν είναι νομικά δεσμευτική γι αυτές. Παραπέμπω αυτή την αίτηση στο Συνέδριο (του Ανώτατου Δικαστηρίου) και μόλις υπάρξει απάντηση, αυτή θα υποβληθεί το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από αύριο 7 Νοεμβρίου 2020 στις 2μμ.

                           Samuel A. Alito, Jr                          Associate Justice of the Supreme
Court of the United States6 Νοεμβρίου 2020

σημ.μτφρ.: *Absentee Ballot: Ένα Ψηφοδέλτιο Απόντος (Absentee Ballot) είναι ένα ψηφοδέλτιο που χρησιμοποιείται για να ψηφίσει κάποιος απών, το οποίο υποβάλλεται, συνήθως μέσω ταχυδρομείου, από τον απόντα. Η απουσία, εδώ, αναφέρεται σε ένα άτομο που δεν μπορεί να έχει φυσική παρουσία σε ένα εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. Το Ψηφοδέλτιο Απόντος έχει τις ρίζες του στην Αμερική στην εποχή του Εμφυλίου Πολέμου και κάθε Πολιτεία επιτρέπει αυτό το είδος ψηφοφορίας σε κάποια μορφή—και ο ομοσπονδιακός νόμος, στην πραγματικότητα, απαιτεί την αποστολή ψηφοδελτίων σε στρατιωτικούς και υπερπόντιους ψηφοφόρους για τις ομοσπονδιακές εκλογές.**Mail-in Ballot : Πέντε Πολιτείες-η Ουάσινγκτον, το Όρεγκον, το Κολοράντο, η Γιούτα και η Χαβάη—διεξάγουν ήδη τις εκλογές τους μέσω μιας διαδικασίας αλληλογραφίας. Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σε αυτές τις Πολιτείες λαμβάνουν αυτόματα ένα ψηφοδέλτιο μέσω ταχυδρομείου το οποίο αποστέλλεται στη διεύθυνσή τους πριν από την ημέρα των εκλογών και ταχυδρομείται πίσω από τον ψηφοφόρο ή κατατίθεται σε ένα εκλογικό τμήμα ή ένα ασφαλές dropbox μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα την ημέρα των εκλογών.πηγή: https://www.supremecourt.gov/orders/courtorders/110620zr_g31i.pdf

στις Νοεμβρίου 08, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

«Σταμάτησε την Covid.

Σταμάτησε τα πάντα. Είναι αδιαπέραστο»

Ο Τραμπ καυχιέται για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

«Σταμάτησε την Covid. Σταμάτησε τα πάντα. Είναι αδιαπέραστο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε χθες από την Αριζόνα την αποτελεσματικότητα του τείχους που ανεγέρθηκε σε ένα τμήμα των συνόρων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν πολύ χρήσιμο ιδίως ενάντια στην πανδημία της Covid-19.

«Είναι το πιο ισχυρό τείχος (...) που υπάρχει στον κόσμο, ενισχύεται από μια απίστευτη τεχνολογία», εξήγησε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας στρογγυλής τραπέζης στην πόλη Γιούμα για τη σηματοδότηση του ορόσημου των 200 μιλίων (322χλμ).

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου επέμεινε ότι αυτό το τείχος είναι «αδιαπέραστο», εκτός αν έχετε «μια εξαιρετικά μεγάλη σκάλα».

Ο Τραμπ είπε συγκεκριμένα ότι αυτό το αμφιλεγόμενο τείχος ήταν χρήσιμο στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, αλλά αποδείχθηκε επίσης πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της εξάπλωσης της Covid-19.

«Σταμάτησε την Covid, σταμάτησε τα πάντα», είπε.

«Στην Καλιφόρνια, για παράδειγμα, υπάρχουν πολύ μολυσμένες περιοχές από την πλευρά του Μεξικού. Εάν δεν είχαμε το τείχος, η κατάσταση θα ήταν καταστροφική», πρόσθεσε.

Αυτό το «υπέροχο τείχος» που υποσχέθηκε την ημέρα της έναρξης της εκστρατείας του, στις 16 Ιουνίου 2015 και του οποίου η περιγραφή και το μέγεθος ποικίλλουν, αποτελεί ένα λόγο επαναλαμβανόμενης απογοήτευσης για τον Ντόναλντ Τραμπ από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία.

Αντιμέτωπος με την άρνηση των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο να αποδεσμεύσουν κονδύλια για αυτό το έργο που θεωρούν αναποτελεσματικό, ο Τραμπ αναζήτησε παρακαμπτήριες οδούς, συγκεκριμένα μέσω του Πενταγώνου.

NEWSBEAST.GR 24/6/2020

ΗΠΑ σε Τουρκία: Σεβαστείτε την Αγία Σοφιά και την ιστορία της

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - Κάλεσμα και για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

ΗΠΑ σε Τουρκία: Σεβαστείτε την Αγία Σοφιά και την ιστορία
Emad Aljumah via Getty Images

Τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι θρησκευτικές μειονότητες στη Τουρκία καταγράφει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες ανά τον κόσμο. Μεταξύ των ποιο σημαντικών θεμάτων που παρουσιάζονται είναι οι δυσκολίες στο άνοιγμα ή τη λειτουργία χώρων λατρείας και η επίλυση περιουσιακών διαφορών που σχετίζονται με τις κυβερνητικές απαλλοτριώσεις που έχουν γίνει σε εκκλησιαστικές εκτάσεις και ακίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ελληνο-ιταλική συμφωνία για την ΑΟΖ πολλαπλασιάζει τον τουρκικό εκνευρισμό

Στην έκθεση τονίζεται ότι ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ συνέχισαν να εκφράζουν δημόσια και ιδιωτικά σε Τούρκους αξιωματούχους την οπτική τους, που θέλει την Αγία Σοφία να είναι ένα μνημείο εξαιρετικής σημασίας, υποστηρίζοντας τη διατήρησή της κατά έναν τρόπο που θα σέβεται και θα είναι σύμφωνος με την πολυθρησκευτική της ιστορία.

ΗΠΑ σε Τουρκία: Σεβαστείτε την Αγία Σοφιά και την ιστορία
Shihan Shan via Getty Images

Οπως αναφέρεται, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι «τόνισαν τη σημασία του ζητήματος με κυβερνητικούς αξιωματούχους (της Τουρκίας) και τόνισαν ότι η Αγία Σοφία είναι ένα σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης, ουσιαστικού διαλόγου και σεβασμού μεταξύ των θρησκειών».

Κάλεσμα για την Επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Οπως επισημαίνεται στην έκθεση, «ο υπουργός Εξωτερικών (Μάικ Πομπέο) και άλλοι ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνέχισαν να παροτρύνουν τους κυβερνητικούς αξιωματούχους (της Τουρκίας) να ανοίξουν ξανά την ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και να επιτρέψουν σε όλες τις θρησκευτικές κοινότητες να εκπαιδεύουν τους κληρικούς τους στη χώρα».

 • Newsroon Huffpost Greece 11/06/2020 Updated Πηγή: ΑΠΕ 

 

 

 

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Nicos Kastanias
Αυτοί που μας κυβερνούν ή εκτελούν τυφλά εντολές των πατρώνων τους, ή είναι ηλίθιοι!

– Μάταιες όλες οι προσπάθειες των ΜΜΕ της Cabal να τον γελοιοποιήσουν. Αντίθετα, αυξάνουν την δημοτικότητα του μέσα στον Αμερικανικό λαό και παγκόσμια..

Παρά τις εντολές των αόρατων «εντολέων» να εφαρμόσει τα μέτρα που επέβαλαν για την αντιμετώπιση της δήθεν πανδημίας, τα
ανοίγματα που έκανε για να διασώσει την αμερικανική οικονομία είναι θετικά, ενώ οι δικές μας οικονομίες σωριάστηκαν σε ερείπια, με τις κυβερνήσεις μας να εξακολουθούν να ακολουθούν τα μέτρα που τους συνιστούν οι «ειδικοί» και να ελπίζουν μάταια σε «επαναφορά στην κανονικότητα». Μοναδική εξαίρεση οι Γερμανοί, που δειλά – δειλά άρχισαν να αντιλαμβάνονται και να παραδέχονται ότι όλα ήταν στημένα (από ποιους άραγε?) και ότι ενήργησαν λανθασμένα και με υπερβολικό τρόπο, κατά μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας..

Δείτε εδώ ζωντανά τον Τραμπ να ξεσκεπάζει την «αόρατη κυβέρνηση» που επέβαλε σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη, εξευτελίζοντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προβατοποιώντας ολόκληρες κοινωνίες φορώντας τους μάσκες, με εντολές δήθεν «ειδικών» και σοβαροφανών πολιτικών..

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους:
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ANTIFA» ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

– Πλήρης η περιθωριοποίηση και η αποψίλωση των εξουσιών της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο λόγος; Ήταν αρχηγός των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και η φράση «Her Majesty’s Armed Forces» με ότι εσήμαινε, έπρεπε να πάψει να ισχύει και ο νοών νοείτο..

– Οι εξελίξεις τρέχουν μέσα στα 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα που περικλείει το παράνομο κρατίδιο της Washington DC. Στρατεύματα που εκτελούν εντολές του Τραμπ προβαίνουν σε εξονυχιστικές έρευνες και συλλαμβάνουν από ασήμαντα έως ανώτατα στελέχη της Cabal. Στόχος του Τραμπ είναι η πλήρης εκκαθάριση της περιοχής, ώστε να υλοποιηθεί η περίφημη φράση που εκφώνησε κατά την εγκατάσταση του στον Λευκό Οίκο «σήμερα η εξουσία της Washington DC επιστρέφει στον Αμερικανικό λαό»..

– Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε βοήθεια από τον Πούτιν ώστε να μπορέσει να εξουδετερώσει την οργάνωση «Antifa» η οποία προστατεύεται από τους Ανουννάκι. Συγκεκριμένα ζήτησε να σταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδική ομάδα των Spetsnaz, οι οποίοι διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό και έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση των εξωγήινων δολοφόνων, οι οποίοι δρουν με εντολές των Δρακονιανών και της Cabal κατά της ανθρωπότητας..

President Trump holds news conference

https://www.youtube.com/watch?v=X5nqfTs1a_k&feature=emb_logo

 

 

 

 

Ντ. Τραμπ προς κυβερνήτες:

Ανοίξτε τις εκκλησίες αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες…

Ένα ακόμα μέτωπο με τους κυβερνήτες των πολιτειών των ΗΠΑ απειλεί να ανοίξει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος απαίτησε να ανοίξουν ”άμεσα” εκ νέου οι χώροι λατρείας, απειλώντας να τους παρακάμψει αν δεν το κάνουν μέχρι το Σαββατοκύριακο…
Ο Τραμπ δήλωσε ότι είναι “αδικία” που ορισμένοι κυβερνήτες έχουν επιτρέψει στα “καταστήματα αλκοολούχων ποτών και τις κλινικές άμβλωσης” να παραμείνουν ανοιχτά εν μέσω της πανδημίας, κρατώντας κλειστούς ωστόσο τους χώρους λατρείας.
“Μίλησα με τις υγειονομικές Αρχές για τις εκκλησίες. Είπα ότι θέλω να ανοίξουν οι εκκλησίες και ότι οι άνθρωποι επιθυμούν αυτό το άνοιγμα. Θέλουμε τις εκκλησίες μας πίσω”, τόνισε ο Τραμπ, σε συνάντηση με Αφροαμερικανούς πολιτικούς.

”Δεν είναι σωστό αυτό. Θεωρώ πολύ σημαντικούς τους χώρους λατρείας”, σημείωσε ο πρόεδρος.

”Οι κυβερνήτες πρέπει να κάνουν το σωστό και να επιτρέψουν το άνοιγμα αυτών των πολύ σημαντικών χώρων λατρείας αυτή τη στιγμή, το το Σαββατοκύριακο. Αν δεν το κάνουν, θα τους παρακάμψω”, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα πυρά του δεν ξέφυγαν οι Δημοκρατικοί τους οποίους κατηγόρησε για ακόμη μια φορά λέγοντας πως πολλοί κυβερνήτες (τους) δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στις εκκλησίες.

 

 

 

 

Οι Αμερικανοί χρηματοδοτούν πολεμική βιομηχανία στην Ελλάδα

– Αρχή με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Οι Αμερικανοί χρηματοδοτούν πολεμική βιομηχανία στην Ελλάδα – Αρχή με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Την Παρασκευή το απόγευμα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του Development Finance Corporation (DFC), τον βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Ενεργειακές Πηγές, κ. Francis Fannon και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt.

Όπως έγινε γνωστό, στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα και ειδικότερα, η μεταπώληση των Ναυπηγείων Ελευσίνας στην ΟΝΕΧ και τα σχέδια για τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας.

Η DFC είναι ο Αμερικανικός Κρατικός Οργανισμός Χρηματοδότησης, που στηρίζει επενδύσεις με κεφάλαια, απαραίτητα για την ανάπτυξη πολυδάπανων proctects, που μπορούν να αποτελέσουν οδηγό ουσιαστικής οικονομικής ανάπτυξης και μεγέθυνσης του ΑΕΠ της χώρας όπου πραγματοποιούνται τα έργα.

Πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία καθότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα λαμβάνει χρηματοδότηση μέσω του DFC.

Τι άλλαξε και φτάσαμε σε αυτή την Συμφωνία;

Καταλυτικό ρόλο, όπως εξηγούσε αμερικανική πηγή στο enikos.gr, έπαιξε η έγκριση από το Κογκρέσο της νομοθεσίας East Med Act.

Η νομοθεσία –πλέον– του αμερικανικού κράτους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά από πάγια αιτήματα του ελληνοαμερικανικού και του ελληνοκυπριακού λόμπι όπως την πρόβλεψη οικονομικής ενίσχυσης για αμυντικές δαπάνες σε έρευνα και ανάπτυξη, κάτι που προβλέπουν οι στόχοι του ΝΑΤΟ.

Η τελευταία παράγραφος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενεργοποίηση του DFC, που σημαίνει την εισροή φρέσκου χρήματος για άμεσες επενδύσεις.

Η συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής περιλάμβανε τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, που οι ΗΠΑ θέλουν να μετατρέψουν σε ενεργειακούς κόμβους μεταφοράς υγροποιημένου αερίου, αλλά και τα ναυπηγεία Ελευσίνας, όπου πλέον η ΟΝΕΧ, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βιομηχανικό θαύμα, μετά την άνθιση των ναυπηγείων Σύρου.

Οι ΗΠΑ, μέσω της ενεργοποίησης της DFC για τα ναυπηγεία Ελευσίνας επιβεβαιώνουν δύο στρατηγικούς στόχους.

Ο πρώτος είναι ότι υψώνουν επενδυτικό τείχος απέναντι στην κινεζική COSCO και την ρωσική Rosoboronexport (που διά αντιπροσώπων έδειξαν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους) κι ο δεύτερος ότι θέλουν να μετατρέψουν τα ναυπηγεία σε κύριο σταθμό συντήρησης κι επισκευής των πλοίων του 6ου Στόλου.

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας υπάρχει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόταση με πλήρη φάκελο χρηματοδότησης για την ναυπήγηση 4ων φρεγατών αμερικανικής σχεδίασης ενώ υπάρχει η πρόβλεψη για την ναυπήγηση ακόμη 2 πλοίων.

Τα ναυπηγεία Ελευσίνας αποτελούν το σχέδιο ευρύτερου σχεδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας για την ενίσχυση με συνολικά 15 νέες μονάδες επιφανείας του Στόλου την επόμενη 8ετία.

 

 

 

 

Έκθεση CIA:

Η Κίνα εκβίαζε τον ΠΟΥ να κρύψει την αλήθεια για τον κορωνοϊό και εισήγαγε μάσκες!

Έκθεση CIA: Η Κίνα εκβίαζε τον ΠΟΥ να κρύψει την αλήθεια για τον κορωνοϊό και εισήγαγε μάσκες!

Δικαιώνεται ο Ντόναλντ Τραμπ για όλα όσα έχει πει για την Κίνα και τον ρόλο του ΠΟΥ. Μια έκθεση που έχει στα χέρια της η CIA υποστηρίζει ότι το Πεκίνο εκβίαζε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να μην σημάνει εγκαίρως συναγερμό για το ξέσπασμα του κορωνοϊού και την ίδια ώρα... εισήγαγε 56 εκατομμύρια μάσκες και αναπνευστήρες.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να έχει καταλήξει η CIA, η οποία κατηγορεί τους Κινέζους ότι την ίδια εποχή συγκέντρωναν ιατρικά εφόδια απ' όλο τον κόσμο. Πράγματι, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2020, η Κίνα εισήγαγε 56.000.000 αναπνευστήρες και μάσκες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Παράλληλα, μείωσαν τις εξαγωγές κινεζικών μασκών PPE και άλλων ιατρικών εργαλείων.

Έκθεση της CIA, το περιεχόμενο της οποίας διέρρευσε, αναφέρει ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι συγκέντρωσαν πληροφορίες, που αποδεικνύουν ότι η Κίνα απείλησε τον ΠΟΥ ότι θα σταματήσει να συνεργάζεται στην έρευνα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, που ήδη είχε αρχίσει να διεξάγει ο Οργανισμός, σε περίπτωση που κήρυττε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια έκθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας και είναι πιθανό να πυροδοτήσει περαιτέρω εντάσεις στις αμερικανοκινεζικές σχέσεις. Η πρώτη έκθεση, μια γερμανική εκτίμηση πληροφοριών που δημοσιεύθηκε από το Der Spiegel, είχε αποκαλύψει πως η Κίνα είχε ζητήσει να συγκαλυφθεί η σοβαρότητα του κορωνοϊού από τον ΠΟΥ.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν αποκαλύψει ότι ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping είχε ζητήσει από τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Adhanom Thebreyesus να καλύψει τη σοβαρότητα της κατάστασης τον Ιανουάριο του 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Xi είχε ζητήσει από τον Tedros να μην αποκαλύψει πως ο ιός ήταν μεταδοτικός μεταξύ ανθρώπων. Του είχε, επίσης, ζητήσει να καθυστερήσει την επίσημη δήλωση, πως η επιδημία είχε εξελιχθεί σε πανδημία.

Ο ΠΟΥ προέβη σε επίσημη διάψευση, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει αν Κινέζοι αξιωματούχοι προσπάθησαν να καθυστερήσουν, ή να αλλάξουν την ανακοίνωση που καθιστούσε τον πλανήτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Δεν σχολιάζουμε συγκεκριμένες συζητήσεις που διεξάγονται με κράτη-μέλη, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο ΠΟΥ ενήργησε βάσει τεκμηρίων που επικεντρώνεται στην προστασία όλων των ανθρώπων, παντού» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού.

Η έκθεση της CIA τονίζει ότι, όταν ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία στις 30 Ιανουαρίου, επιχείρησε να βγάλει από το κάδρο την Κίνα. Και η αναφορά χαρακτηρίζει την στάση αυτή αιτία που πυροδότησε οργή στη Δύση και ώθησε τον πρόεδρο Τραμπ να επικρίνει τον ΠΟΥ για τη στήριξη που παρείχε στον χειρισμό του Πεκίνου και στη συνέχεια, τον Μάρτιο, να αναστείλει τη χρηματοδότηση.

Η Κίνα έχει επικριθεί ευρέως από δυτικά ΜΜΕ για τον αρχικό χειρισμό της επιδημίας στην Ουχάν, όταν κυβερνητικοί παράγοντες είχαν απαγορεύσει στους τοπικούς γιατρούς να προειδοποιήσουν τον κόσμο. Στη συνέχεια, Κινέζοι αξιωματούχοι είχαν αφήσει αιχμές ότι τον κορωνοϊό είχαν μεταφέρει στην Ουχάν Αμερικανοί που είχαν συμμετάσχει το περασμένο φθινόπωρο στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες. Το Πεκίνο πάντως τηρεί σκληρή στάση. Όταν ο Αυστραλός πρωθυπουργός ζήτησε να διεξαχθεί μια τέτοια έρευνα, ο Kινέζος πρεσβευτής απάντησε ότι το Πεκίνο θα μπορούσε να απαντήσει, μποϊκοτάροντας τα αυστραλιανά προϊόντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Το έγγραφο της CIA, η γερμανική έκθεση και μια άλλη έρευνα-ανάλυση που πραγματοποίησε το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Κίνα απέκρυψε τις πληροφορίες σχετικά με το κορωνοϊό τον Ιανουάριο, για να έχει τον χρόνο να ανασυνταχθεί και να συσσωρεύσει ιατρικές προμήθειες απ' όλο τον κόσμο.

PRONEWS 14/5/2020

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τον Χαφτάρ:

CIA & Αμερικανοί κομάντος επιχειρούν στη Λιβύη

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τον Χαφτάρ: CIA & Αμερικανοί κομάντος επιχειρούν στη Λιβύη

Η Ουάσινγκτον στηρίζει ενεργά τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης

Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή πολιτικών επιστημών και ιστορικό Mehmet Perinçek οι ΗΠΑ είναι ήδη στην Λιβύη στηρίζοντας τον Χαφτάρ εναντίον της Τουρκίας αλλάζοντας όλα τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Ο Τούρκος ειδικός ανέφερε ότι για τα δικά τους συμφέροντα οι ΗΠΑ έχουν ήδη στενή συνεργασία με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, με επικεφαλής τον Χαλίφα Χαφτάρ, αλλάζοντας το τοπίο στην σύγκρουση αυτή.

"Αυτές οι επαφές είναι πρόσφατες και πραγματοποιούνται λόγω της ανάγκης καταπολέμησης διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από τοπικές πηγές, στις περιοχές υπό τον έλεγχο του Χαλίφα Χαφτάρ, υπάρχουν ήδη περισσότερα από 50 άτομα από τις ειδικές υπηρεσίες πληροφοριών και τις ειδικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών στην Λιβύη.

Στην αεροπορική βάση του Μπενίν στη Βεγγάζη βρίσκονται Αμερικανοί κομάντος και οκτώ σύμβουλοι. Αυτό το προσωπικό έρχεται σε επαφή με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, τον Γενικό Εισαγγελέα και αξιωματούχους ασφαλείας και πληροφοριών του LNA.

Τα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν τη συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών, καθώς και την ανάλυση της διαδικασίας στο πλαίσιο των συμφερόντων της Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αφρική.

Το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στην Benin βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Αμερικανών. Αυτό το κέντρο παρέχει άδεια εισόδου στον εναέριο χώρο της Λιβύης και συντονίζει την κίνηση όλων των αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών αεροσκαφών μεταφοράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας.Έξι Αμερικανοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είναι σε υπηρεσία σε αυτό το κέντρο.

Έχει αναπτυχθεί επίσης επιχειρησιακή ομάδα της CIA στην αεροπορική βάση του Μπενίν. Μιλάμε για τέσσερις αξιωματικούς των πληροφοριών, δύο συμβούλους, και οκτώ μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

Αξιωματικοί της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών των ΗΠΑ δραστηριοποιούνται σε όλη την περιοχή που ελέγχεται από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Τα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν, πρώτα απ 'όλα, την αναζήτηση και πρόσληψη πρακτόρων, την επικοινωνία με την τοπική στρατιωτική διοίκηση, τον έλεγχο όλων των διοικητών πεδίου διαφόρων ομάδων και φυσικά την εξουδετέρωση διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Οι επιχειρήσεις διεξάγονται υπό την διοίκηση των Αμερικανών με τη συμμετοχή της 106ης ταξιαρχίας και του 155ου τάγματος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Η 106η Ταξιαρχία διοικείται από τον Χάλεντ Χαφτάρ, γιο του Χαλίφα Χαφτάρ ενώ το 155ο τάγμα είναι μεταξύ των σχηματισμών του εθνικού στρατού της Λιβύης με την υψηλότερη απόδοση στις μάχες.

Σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούνται επίσης ενεργά αμερικανικά UAV που βρίσκονται στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις Sigonella (Σικελία, Ιταλία) και Madama (Νίγηρας).

Τοπικές πηγές λένε ότι οι Αμερικανοί δημιούργησαν το στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Cahişin στα ανατολικά της Βεγγάζης για να εκπαιδεύσουν τις ειδικές δυνάμεις και αντιτρομοκρατικές μονάδες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Υπάρχουν 25 Αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι σε αυτό το στρατόπεδο: τέσσερις αξιωματικοί στρατιωτικών πληροφοριών (DIA), έξι μεταφραστές και εκπαιδευτές (15 στρατιωτικοί από το 75ο σύνταγμα Rangers των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ).

Η εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού του Εθνικού Στρατού της Λιβύης πραγματοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης μάχης πεζικού με μαθήματα τακτικής στο πλαίσιο κύκλων τριών εβδομάδων. Απαγορεύεται αυστηρά στους Αμερικανούς εκπαιδευτές να βγουν έξω από το στρατόπεδο.

Οι στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ που βρίσκονται στην ανατολική Λιβύη λειτουργούν αυτόνομα.

Για τον εξοπλισμό τους έχουμε πτήσεις στην αεροπορική βάση Benin από  μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 και C-17 της αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που μεταφέρουν όπλα, στρατιωτικό και ειδικό εξοπλισμό, τρόφιμα, στολές και εκπαιδευτικό υλικό, τα οποία παραδίδονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγές τονίζουν ότι η στενή συνεργασία μεταξύ του Εθνικού Στρατού της Λιβύης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σε γνώση από την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας που υποστηρίζει η Τουρκία.

Επιπλέον, οι Αμερικανοί, χρησιμοποιούν τη σύγκρουση στη Λιβύη, για να προκαλέσουν μια νέα αντιπαράθεση μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας και να υπονομεύσουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Υποστηρίζεται ότι οι αντιτρομοκρατικές μονάδες του Χαφτάρ, έχουν εκπαιδευτεί και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται απευθείας από την Ουάσινγκτον.

Υπογραμμίζεται επίσης ένα άλλο σημαντικό σημείο, ότι η υποστήριξη του Χαφτάρ από τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, πραγματοποιείται απευθείας υπό τον έλεγχο των Αμερικανών. Αυτές οι χώρες μπορούν να αποστείλουν ελεύθερα στρατιωτικό-τεχνικό εξοπλισμό στα ανατολικά της Λιβύης, στον οποίο η Ουάσιγκτον κλείνει τα μάτια.

Το μνημόνιο τώρα για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών της 27ης Νοεμβρίου 2019, που υπεγράφη μεταξύ της Άγκυρας και της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, έθεσε τέλος σε αυτήν την αμφιλεγόμενη διαδικασία και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα σχέδια της Τουρκίας.

Το δόγμα της τουρκικής γαλάζιας πατρίδας και η τουρκο-λιβυκή συμφωνία ως μέρος αυτού του δόγματος εμποδίζει το μέτωπο των ΗΠΑ να συνεχίσει τη στρατηγική του στην Ανατολική Μεσόγειο και ενίσχυσε τη θέση της Άγκυρας στην περιοχή. Η Ατλαντική Συμμαχία απλώς δεν μπορούσε να αποδεχθεί την κυβέρνηση του Αλ Σάρατζ. Επομένως, υπό το φως των παραπάνω πληροφοριών, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν θέση υπέρ του Χαφτάρ.

Το κλειδί για την επιτυχία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Λιβύη είναι μια σταθερή δέσμευση για το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας και στην επέκταση του αριθμού των συμμάχων, ξεκινώντας από τη Ρωσία ενώ στο παιχνίδι έχουμε και ο Πακιστάν.

Μαζί με αυτό, οι επαφές με τη Συρία και την Αίγυπτο προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει επίσης να είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων της Τουρκίας”, καταλήγει ο Τούρκος ειδικός που έριξε “βόμβα” για το τι πραγματικά συμβαίνει στη Λιβύη.

Μόνο που ο ίδιος χαρακτηρίζει την Τουρκία υπερδύναμη θεωρώντας λανθασμένα ότι μπορεί να τα βάλει με ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο και Ελλάδα ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια “εθνικιστικού τύπου τύφλωση” που οδηγεί την Άγκυρα στον “γκρεμό” και την απόλυτη ήττα.

Ένοπλες Συρράξεις 25.04.2020 - 14:30 Ευάγγελος Δ. Κόκκινος

 

 

 

 

Τα σχέδια των ΗΠΑ για την ίδρυση του κράτους του Πόντου και της Αρμενίας το 1920

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020
Αυτό ήταν το προτεινόμενο αμερικανικό σχέδιο για τους Έλληνες του Πόντου και τη Δυτική Αρμενία.
Υπό αυτήν την εντολή ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, Morgantheau και ο Πρόξενος στη Σμύρνη, Horton,
θα υποστήριζαν την ίδρυση των δύο κρατών,
που θα ήταν υπό την προστασία των ΗΠΑ.
Ο λόγος για τον οποίον δόθηκε αυτή η εντολή, ήταν για να προστατεύσουν αυτά τα κράτη από τις διώξεις και τη γενοκτονία.
Όταν οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από αυτά τα σχέδια (λόγω της πολιτικής τους εσωστρέφειας και του απομονωτισμού), οι υπόλοιπες παγκόσμιες δυνάμεις ρώτησαν τους Έλληνες και τους Αρμένιους αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εδάφη τους για να επεκτείνουν την επιρροή τους.
Όταν τους απήντησαν όχι (όπως εκμεταλλεύονταν οι Τούρκοι τις περιοχές αυτές για εκατοντάδες χρόνια), οι Βρετανοί, οι Γάλλοι και οι Σοβιετικοί έκαναν συμμάχους τους Κεμαλιστές.


Οι Κεμαλιστές εγγυήθηκαν ότι θα επιτρέψουν σε αυτές τις αυτοκρατορίες να επεκτείνουν τις σφαίρες επιρροής τους στη Μικρά Ασία.
Τότε οι Κεμαλιστές έλαβαν όπλα και εφόδια από τους Βρετανούς, Γάλλους και Σοβιετικούς, και σύντομα παραμέρισαν τα παραπάνω σχέδια προχωρώντας στην ίδρυση της σύγχρονης Τουρκίας.

Μετάφραση Freepen.grJulian McBride - The Armenian Forum  freepen.gr 20/4/2020


Τραμπ:

«Ελπίζω να τηρηθούν τα ίδια μέτρα περιορισμού στο ραμαζάνι των Μουσουλμάνων

όπως έγινε με τις γιορτές των Χριστιανών»

«Απασφάλισε» ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ σε ένα μήνυμα που θαl πρέπει να ακούσουν όλοι οι ηγέτες των χριστιανικών κρατών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε χθες Σάββατο την ελπίδα οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι να τηρήσουν τους ίδιους κανόνες κοινωνικής απόστασης στη διάρκεια του Ραμαζανιού με αυτούς που τήρησαν οι χριστιανοί στη διάρκεια του Πάσχα εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε σχετικά αφού έκανε retweet σχόλιο συντηρητικού σχολιαστή ο οποίος εξέφρασε αμφιβολίες για το αν οι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζονται με την ίδια αυστηρότητα με τους χριστιανούς όταν παραβιάζουν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

“Θα έλεγα ότι ενδέχεται να υπάρξει διαφορά και θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, διότι έχω δει μεγάλες διαφορές στη χώρα αυτή. Επιτίθενται στις εκκλησίες των χριστιανών, αλλά όχι στα τεμένη”, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από τον Λευκό Οίκο.

Το Ραμαζάνι ξεκινά την Πέμπτη, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, στη διάρκεια του οποίου κάποιοι χριστιανοί παραβίασαν τους κανόνες δημόσιας υγείας, που έχουν επιβληθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, οργανώνοντας παράνομες λειτουργίες.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως οι ιμάμηδες θα αρνηθούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, ο Τραμπ απάντησε:

“Όχι δεν το πιστεύω καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος της πίστης. Και δεν είναι σημαντικό ποια είναι η πίστη σας, όμως οι πολιτικοί φαίνεται να αντιμετωπίζουν τις διάφορες θρησκείες με πολύ διαφορετικό τρόπο”.

Περισσότερα από 700.000 κρούσματα της covid-19 έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ, γεγονός που ανάγκασε τις θρησκευτικές κοινότητες της χώρας να κλείσουν τις πόρτες των ναών και των τεμενών τους.

Η Ισλαμική Ένωση Βόρειας Αμερικής, ακολουθώντας τις συστάσεις των μουσουλμάνων γιατρών, ζήτησε να ανασταλούν οι ομαδικές προσευχές και τα κυριακάτικα σχολεία, μεταξύ άλλων.

el.gr  19/4/2020

Κίνηση-ματ από Ν.Τραμπ:

«Κλείνει» το Κογκρέσο που εμποδίζει την λειτουργία του αμερικανικού κράτους κατά του κορωνοϊού

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Αμερικανός πρόεδρος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά που οι προκάτοχοί του δεν τολμούσαν ούτε να τα σκεφτούν και προειδοποίησε σήμερα το Κογκρέσο ότι θα διακόψει την λειτουργία του για να προχωρήσουν οι διορισμοί ομοσπονδιακών δικαστών και άλλων αξιωματούχων,....
επικαλούμενος ένα άρθρο του Συντάγματος των ΗΠΑ που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Eίναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που δείχνει τόσο αποφασισμένος για να επιβάλλει την δική του πολιτική και το δικό του στίγμα στα πλαίσια βέβαια που του προσδιορίζει το αμερικανικό Σύνταγμα (το οποίο δεν αλλάζει ποτέ και δεν αναθεωρείται ποτέ).

«Ενώ ολόκληρη η αμερικανική κυβέρνηση εργάζεται για να πολεμήσει την παγκόσμια επιδημία, είναι απολύτως απαραίτητο οι θέσεις-κλειδιά στις σχετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες να είναι πλήρως καλυμένες και δεν μας επιτρέπεται αυτό διαμέσου του Κογκρέσου. Απλώς δεν μας το επιτρέπουν. Έχουμε τόσες πολλές θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε έγκριση για 129 υποψήφιους λόγω αυτής της αντιστασιακής παρενόχλησης».

Σημειώνεται πως το Κογκρέσο ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς και διατηρεί συνεχώς μια εχθρική στάση απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο. Όμως το αμερικανικό Σύνταγμα είναι δομημένο έτσι ώστε να επιτρέπει σε έναν πρόεδρο να έχει αρκετή εξουσία για να προχωρήσει τις πολιτικές του είτε το θέλουν οι αντίπαλοί του είτε όχι και να κριθεί για αυτό στο τέλος της τετραετίας του από τους ψηφοφόρους ή από την πολιτική Ιστορία στο τέλος της δεύτερης θητείας του.

Η Γερουσία, στην οποία πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικάνοι, έχει αναστείλει τις συνεδριάσεις της ολομέλειάς της ως την 4η Μαΐου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά κάνει τακτικά συνεδριάσεις pro forma.

Σε αυτές τις συνεδριάσεις δεν συμμετέχουν παρά ελάχιστοι γερουσιαστές, που πάντως μπορούν να εγκρίνουν κείμενα ομόφωνα.

«Το Σύνταγμα προσφέρει έναν μηχανισμό στον πρόεδρο ώστε να μπορεί να πληρώσει κενές θέσεις σε τέτοιες περιστάσεις», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί καθημερινά στον Λευκό Οίκο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

​«Η Γερουσία καλά θα κάνει να εκπληρώσει το καθήκον της και να ψηφίσει επί των διορισμών αυτών ή πρέπει να αναστείλει επίσημα» όλες τις συνεδριάσεις της, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριάσεων pro forma, ώστε να «μπορέσουν να γίνουν» οι διορισμοί.

«Η τρέχουσα πρακτική να εγκαταλείπουν την πόλη, ενώ κάνουν κίβδηλες συνεδριάσεις για τους τύπους, είναι παράβαση καθήκοντος που ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης».

«Θα προτιμούσα να μη χρησιμοποιήσω αυτή την εξουσία», είπε πάντως ο αμερικανός πρόεδρος.

​«Κανένας πρόεδρος στην ιστορία δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία που του δίνει το Σύνταγμα να προχωρήσει στη διακοπή της λειτουργίας του Κογκρέσου», ανέφερε ο Μάικλ Μπέσλος, ιστορικός ειδικευμένος στην προεδρία των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το αμερικανικό Σύνταγμα στα αγγλικά αναφέρει "may, on extraordinary Occasions, convene both Houses, or either of them, and in Case of Disagreement between them, with Respect to the Time of Adjournment, he may adjourn them to such Time as he shall think proper."

Συνεπώς ο πρόεδρος Τραμπ έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, το ότι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του δεν το έπραξαν ποτέ είναι γιατί απλούστατα, δεν ήταν... Τραμπ.


πηγή πηγή στις Απριλίου 16, 2020


«Καλύτερα να πεθάνουν

μερικοί ηλικιωμένοι

παρά να καταστραφεί η οικονομία», λέει Αμερικανός αξιωματούχος

«Καλύτερα να πεθάνουν μερικοί ηλικιωμένοι παρά να καταστραφεί η οικονομία», λέει Αμερικανός
«Καλύτερα να πεθάνουν μερικοί συνταξιούχοι,
παρά να καταστραφεί η οικονομία των ΗΠΑ».
Όχι, δεν πρόκειται για τα λόγια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου, αλλά για τις δηλώσεις του....αναπληρωτή κυβερνήτη του Τέξας, Νταν Πάτρικ.

Tx Lt Gov Dan Patrick says grandparents would be willing to die to save the economy for their grandchildren

Ο ίδιος, όπως αναφέρει ο Guardian σε δημοσίευμά του, εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή του Fox News την Δευτέρα το βράδυ και όπως αποκαλύπτει το βίντεο, είπε πως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί κανονικά. «Θα επιστρέψουμε στην δουλειά μας, θα επιστρέψουμε στην ζωή μας, θα φροντίσουμε τον εαυτό μας. Μην θυσιάσετε την χώρα, μην το κάνετε αυτό», δήλωσε ο Ρεπουμλπικανός.
Πάτρικ τόνισε επίσης πως φοβάται ότι οι περιορισμοί της δημόσιας υγείας για την πρόληψη του κορονοϊού θα μπορούσαν να τερματίσουν την ζωή των Αμερικανών έτσι όπως την ήξεραν μέχρι πρόσφατα ενώ συμπλήρωσε πως είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει και την δική του υγεία για να προστατεύσει την οικονομία και τα εγγόνια του.
«Αυτό δεν με καθιστά γενναίο ή ευγενή ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παππούδες σαν και εμένα εκεί έξω», διευκρίνισε.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους του Fox News, δήλωσε πως συνομιλεί με πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να θυσιαστεί η οικονομία της χώρας τους.
«Θα βιώσουμε μια πλήρη κατάρρευση. Η ύφεση, η κατάθλιψη είναι πράγματα που θα πρέπει να περιμένουμε για πολλούς μήνες. Όπως είπε και ο πρόεδρος Τραμπ, το ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας του κορονοϊού, είναι τόσο χαμηλό που αναρωτιέμαι πρέπει να κλείσουμε ολόκληρη την χώρα γι’ αυτό;»
H εφημερίδα ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Ντομινίκ Κάμινγκς σε σύσκεψη σχετικά με την στρατηγική της κυβέρνησης για την εξάπλωση της επιδημίας κορονοϊού είχε υποστηρίξει την λογική να «χτίσει» η Βρετανία μια ανοσία της αγέλης και έθετε ψηλά στις προτεραιότητες του θέματα ο οικονομίας.

 

 

 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως 50 δισεκατομμύρια δολάρια καθίστανται διαθέσιμα σε Πολιτείες για την καταπολέμηση του ιού.

Να σημειωθεί ότι τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών (CDC) ανακοίνωσαν ότι έχουν καταγραφεί 1.678 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, μια αύξηση 414 κρουσμάτων σε σύγκριση με τον προηγούμενο απολογισμό τους, κι ότι ο αριθμός των θανάτων από τη νόσο ανέβηκε στους 41 (+5).

Τα CDC επισημαίνουν ότι κρούσματα έχουν καταγραφεί σε 46 πολιτείες των ΗΠΑ.

Εκ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 49 είναι μεταξύ ανθρώπων που επαναπατρίστηκαν από την Ιαπωνία και την Γιουχάν της Κίνας, απ' όπου ξεκίνησε η επιδημία του Covid-19.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, προσπαθώντας να δείξει στους Αμερικανούς πολίτες ότι αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τον νέο κορωνοϊό, αφού επί εβδομάδες έδειχνε να υποβαθμίζει την απειλή.

Σήμερα, ωστόσο τόνισε πως ο Covid-19 θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επίδραση στην χώρα. «Θα χειροτερέψει. Οι επόμενες οχτώ εβδομάδες είναι κρίσιμες», δήλωσε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να «απελευθερώσει όλη την δύναμη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης». Κάλεσε κάθε πολιτεία να εγκαθιδρύσει κέντρα έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του ιού.

Η πίεση αυξανόταν προς τον Τραμπ να κηρύξει μια μολυσματική ασθένεια έκτακτη ανάγκη με βάση μια νομοθεσία του 1988 που θα επιτρέψει να χρησιμοποιήσει την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (FEMA) για να χορηγήσει κονδύλια σε πολιτείες και τοπικές κυβερνήσεις και να αναπτύξει ομάδες υποστήριξης. Το μέτρο σπανίως ενεργοποιείται. Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον το 2000 κήρυξε αντίστοιχο μέτρο για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

«Για την απελευθέρωση της πλήρους ισχύος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε αυτή την προσπάθεια σήμερα, κηρύσσω επισήμως σήμερα μια κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης. Η ενέργεια αυτή θα καταστήσει έως 50 δισεκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα - ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο ποσό για πολιτείες και περιοχές στο κοινό μας αγώνα ενάντια σε αυτή την ασθένεια», τόνισε.

Παράλληλα ανακοίνωσε ομοσπονδιακή βοήθεια για σπουδαστικά δάνεια φοιτητών και πάγωμα των τόκων μέχρι νεωτέρας για όσα από αυτά τα δάνεια διακρατεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Με ταλέντο, ή με τύχη, πείτε το όπως θέλετε, αλλά μέσα από μια συλλογική δράση και κοινές θυσίες, εθνική αποφασιστικότητα, θα υπερβούμε την απειλή του ιού».

Παράλληλα είπε πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα για να επιτύχει την παραγωγή διαγνωστικών τεστ ώστε να γίνουν ευρέως διαθέσιμα στους Αμερικανούς.

Πρόσθεσε πως θα υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 5 εκατομμύρια τεστ για τον κορονοϊό, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσον είναι αναγκαία τόσα πολλά. Παρότρυνε τους Αμερικανούς να επιδιώξουν να εξεταστούν μόνο αν αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη.

Δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο βρισκόταν ο Άνθονι Φαούτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νόσων ο οποίος δήλωσε: «Χρειάζεται να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα κρούσματα. Αλλά θα τα φροντίσουμε», είπε.

Ο Τραμπ ο ίδιος ήρθε σε επαφή με έναν Βραζιλιάνο αξιωματούχο το περασμένο Σάββατο που αργότερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Λευκός Οίκος χθες ανακοίνωσε πως ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας δεν παρουσίαζε συμπτώματα και δεν έχει εξεταστεί. Σήμερα είπε πως πολύ πιθανόν θα εξετασθεί "σύντομα" για τον νέο κορονοϊό.

14/3/2020 Zougkla

 

 

 

Στήριξη Τραμπ στην Ελλάδα: "Αναφαίρετο δικαίωμά της η προστασία των συνόρων"

Μητσοτάκης Τραμπ
Επικοινωνία Μητσοτάκη-Τραμπ για προσφυγικό και αποφάσεις ΚΥΣΕΑ - "Άδειασε" την Τουρκία η Ουάσινγκτον;

Αιφνιδιαστική στήριξη από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε η Αθήνα στο προσφυγικό, ο οποίος τόνισε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας η προστασία των συνόρων της.

Ωστόσο στο παρασκήνιο, τα συμφέροντα Άγκυρας-Ουάσινγκτον είναι κοινά αυτή τη στιγμή στη Συρία, καταστώντας έτσι μια έμπρακτη στήριξη στην Ελλάδα, "άδειασμα" στην Τουρκία. Οι ΗΠΑ σίγουρα δεν είναι αξιόπιστος σύμμαχος, ωστόσο η Αθήνα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις άγριες επεκτατικές φιλοδοξίες του Ερντογάν σε βάρος του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε, σήμερα, με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση στα ελληνο-τουρκικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ από την πλευρά του αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδος να επιβάλει την νομοθεσία της στα σύνορα της.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην παρουσία των επικεφαλής της ΕΕ στον Έβρο αύριο μαζί του, με ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνοντας: «Σημαντική δήλωση στήριξης και από τους τρεις θεσμούς τη στιγμή που η Ελλάδα υπερασπίζεται επιτυχώς τα σύνορα της ΕΕ»

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει:

«EU Commission President @vonderleyen and @EP_President David Sassoli will join @eucopresident Charles Michel and me tomorrow on the Greek-Turkish land border. Important statement of support by all 3 institutions at a time when Greece is successfully defending EU borders».

«Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι θα βρεθούν μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και εμένα αύριο στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα. Σημαντική δήλωση στήριξης και από τους τρεις θεσμούς τη στιγμή που η Ελλάδα υπερασπίζεται επιτυχώς τα σύνορα της ΕΕ».

EU Commission President @vonderleyen and @EP_President David Sassoli will join @eucopresident Charles Michel and me tomorrow on the Greek-Turkish land border.
Important statement of support by all 3 institutions at a time when Greece is successfully defending EU borders.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος, στόχος του πρωθυπουργού, με την επίσκεψη στον Εβρο, είναι να φανεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, ενώ ο ίδιος θα εμψυχώσει τόσο τις ένοπλες και αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, όσο και τους κατοίκους.

Ηχηρό ήταν χθες και το μήνυμα του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος μέσω twitter τόνισε πως η χώρα του είναι έτοιμη να συνεισφέρει στην προσπάθεια να στηριχθεί και να προστατευτεί η χώρα στα σύνορά της, με αφορμή την άφιξη χιλιάδων μεταναστών, μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες ο κ. Μητσοτάκης, αναγγέλλοντας την μετάβασή του στον Εβρο είχε διαμηνύσει «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. Θα τα προστατεύσουμε. Θα επισκεφθώ τα χερσαία σύνορα του Έβρου μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ την Τρίτη. Επαναλαμβάνω: μην επιχειρήσετε να εισέλθετε παράνομα στην Ελλάδα - θα γυρίσετε πίσω».

Pleine solidarité avec la Grèce et la Bulgarie, la France est prête à contribuer aux efforts européens pour leur prêter une assistance rapide et protéger les frontières. Nous devons agir ensemble pour éviter une crise humanitaire et migratoire.

Την Κυριακή, το κυβερνητικό συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας αποφάσισε την αναβάθμιση σε μέγιστο επίπεδο των μέτρων φύλαξης των ανατολικών, χερσαίων και θαλάσσιων, συνόρων της χώρας από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις για την αποτροπή παράνομων εισόδων στη χώρα καθως επίσης και:.

 • Την προσωρινή αναστολή, για ένα μήνα από την ημέρα λήψης της παρούσας απόφασης, της υποβολής αιτήσεων ασύλου όσων εισέρχονται στη χώρα παράνομα.
 • Την άμεση επιστροφή, όπου αυτό είναι δυνατόν, στη χώρα προέλευσης, χωρίς καταγραφή, όσων εισέρχονται παράνομα σε ελληνικό έδαφος.
 • Την υποβολή αιτήματος στην FRONTEX για ανάπτυξη της ομάδας RABIT με στόχο τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της χώρας, που συνιστούν και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Την άμεση γνωστοποίηση της παρούσας απόφασης, στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και την κίνηση της διαδικασίας του άρθρου 78 παράγραφος 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να ληφθούν προσωρινά μέτρα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Pentapostagma 2/3/2020

Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ερντογάν ενάντια στην «ξένη ανάμιξη» στη Λιβύη

Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ερντογάν ενάντια στην «ξένη ανάμιξη» στη Λιβύη
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
προειδοποίησε σήμερα τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενάντια στην «ξένη ανάμιξη» στη Λιβύη, λίγες ώρες μετά την έγκριση από το τουρκικό κοινοβούλιο ενός νομοσχεδίου για την ανάπτυξη τουρκικού στρατού στην σπαρασσόμενη από τον πόλεμο χώρα της Βόρειας Αφρικής.

«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν διμερή και περιφερειακά ζητήματα.

Ο πρόεδρος Τραμπ τόνισε ότι η ξένη ανάμιξη περιπλέκει την κατάσταση στη Λιβύη», ανέφερε η αμερικανική προεδρία στη σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα Τραμπ και Ερντογάν συμφώνησαν για την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ, μια μέρα μετά την επίθεση από συριακές δυνάμεις με πυραύλους που έπληξαν σχολείο στη συριακή επαρχία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον εννέα άμαχοι, μεταξύ τους και πέντε παιδιά, να χάσουν τη ζωή τους.

«Οι ηγέτες συμφώνησαν στην ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ, στη Συρία, για την προστασία των αμάχων», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020,

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ

– Οι ΗΠΑ κλείνουν αύριο τη πρεσβεία τους στην Άγκυρα

– Δεν ξέρουν πότε θα ανοίξει ξανά!

Η αμερικανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό αύριο εξαιτίας μιας απειλής στην ασφάλεια και θα παρέχονται μονάχα οι επείγουσες υπηρεσίες, τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

Οι συνεντεύξεις για χορήγηση βίζας και άλλες υπηρεσίες δεν θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την πρεσβεία, που προσέθεσε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις είναι έτοιμη να ξανανοίξει.

Επιπλέον, η πρεσβεία συστήνει στους Αμερικανούς πολίτες στην Τουρκία να αποφεύγουν τις ογκώδεις συγκεντρώσεις ανθρώπων και το κτίριο της πρεσβείας και να βρίσκονται σε επιφυλακή για την ασφάλειά τους όταν επισκέπτονται τουριστικά αξιοθέατα και περιοχές με κόσμο.

Δεν διευκρινίζεται ποια ακριβώς είναι η απειλή που οδήγησε στην απόφαση του κλεισίματος της πρεσβείας.

Pentapostagma 15/12/2019

 

 

 

Εκατοντάδες MRAP δωρεάν από τις ΗΠΑ

στον Ελληνικό Στρατό για μερική απόσυρση M113

Εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα Ανθεκτικά Ναρκών Προστατευομένων έναντι Ενεδρών (MRAP) είναι έτοιμες να προσφέρουν οι ΗΠΑ στον Ελληνικό Στρατό. Η ειδοποίηση που έγινε τον περασμένο μήνα, ενημέρωνε το ΓΕΣ για την διάθεση μερικών χιλιάδων οχημάτων MRAR που έχουν χαρακτηρισθεί ως Πλεονάζον Αμυντικό Υλικό (EDA) δεδομένης της αποφάσεως του Στρατού και των Πεζοναυτών των ΗΠΑ να περιορίσουν δραστικώς τον αριθμό των οχημάτων της συγκεκριμένης κατηγορίας.
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΒΛΑΣΗ
ΠΗΓΗ: doureios
Το ΓΕΣ μελέτησε την ιδέα και κατέληξε ότι μπορούν να αποκτηθούν μερικές εκατοντάδες οχήματα με σκοπό την αντικατάσταση των ΤΟΜΠ τύπου Μ113 και των ελαχίστων ΒΜΡ-1 που παραμένουν στην Ζώνη Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ. Με τον τρόπο αυτόν, θα αποκτηθούν τροχοφόρα οχήματα 4×4 ή και 6×6, τα οποία είναι ταχύτερα και πλέον πολύ καλύτερα προστατευμένα από το επίπεδο προστασίας που παρέχει το Μ113. Σε γενικές γραμμές, τα MRAP φέρουν θωράκιση δαπέδου για αντοχή σε εκρήξεις ναρκών και ολόπλευρη προστασία έναντι βολίδων διαμετρήματος μέχρι και 12,7 mm.
H αντικατάσταση των Μ113 από τα MRAP στις φρουρές των νήσων, θα εξασφαλίσει σύγχρονο υλικό αυξημένης αξιοπιστίας, ανωτέρου επιπέδου προστασίας και πιο ευκίνητα, καθιστώντας τα ιδανικά για ταχεία μεταφορά τμημάτων πεζικού προς εξάλειψη απειλών. Η απόκτηση μεγάλου αριθμού οχημάτων, θα επιτρέψει την ανάπτυξή τους και σε μικρότερες νήσους που μέχρι σήμερα εστερούντο εντελώς οποιασδήποτε προστασίας θώρακος για τις πεζές δυνάμεις των φρουρών τους. Τα MRAP φέρουν οπλισμό βαρέων πολυβόλων 7,62 mm ή 12,7 mm και αναλόγως της εκδόσεως, μεταφέρουν ομάδα 8-10 ανδρών.
Το σημαντικό είναι ότι τα MRAP προσφέρονται εντελώς δωρεάν και ότι δεν βρίσκονται σε αποθήκευση, δηλαδή θα παραχωρηθούν πλήρως λειτουργικά αμέσως μετά την απόσυρσή τους από τις αμερικανικές μονάδες. Το μόνο ζήτημα που αναμένεται να απασχολήσει, είναι τα έξοδα μεταφοράς διά θαλάσσης, στο οποίο εξετάζεται κατά πόσο μπορεί να αναληφθεί στο πλαίσιο καλών υπηρεσιών προς την πατρίδα από τον εφοπλιστικό κόσμο.
Σημειώνεται ότι ο Στρατός και οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ αποσύρουν αρκετές χιλιάδες MRAP διαφόρων τύπων και ήδη η Αίγυπτος ολοκλήρωσε την παραλαβή 930 οχημάτων τον περασμένο Ιούλιο. Τα οχήματα παραχωρήθηκαν και σε αυτήν εντελώς δωρεάν και ήδη το Κάιρο έχει κινήσει διαδικασία για απόκτηση 1.000 επιπλέον MRAP.
H κίνηση των ΗΠΑ να προσφέρουν και στην Ελλάδα το συγκεκριμένο υλικό δωρεάν, αποδίδεται στις θερμές διμερείς σχέσεις που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα αλλά και στο γεγονός ότι τα τελευταία έτη οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν αποκτήσει καλύτερη θεώρηση των αμυντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Όπως είναι φυσικό, η απόκτηση MRAP μπορεί να καλύψει ανάγκες και του Δ΄ Σώματος Στρατού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ένας μόνο τύπος διαθέσιμος αλλά αρκετοί και σε διαφορετικές εκδόσεις, με συνέπεια να καθίσταται δυνατή η κάλυψη του ρόλου μεταφοράς προσωπικού αλλά και αναγνωρίσεως.
Αναρτήθηκε από EFENPRESS  defence-point  13/11/2019

 

 

 

 

ΗΠΑ:

Με συντριπτική πλειοψηφία

η Βουλή αναγνώρισε τη γενοκτονία των Αρμενίων

Το ψήφισμα αναφέρει ότι είναι πολιτική των ΗΠΑ να μνημονεύουν ως γενοκτονία τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το ψήφισμα με το

οποίο αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ η γενοκτονία των Αρμενίων, πριν από έναν αιώνα, μια συμβολική αλλά ιστορική ενέργεια

που είναι βέβαιο ότι θα υποδαυλίσει νέες εντάσεις με την Τουρκία.

Η Βουλή, που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, ενέκρινε με ψήφους 405 υπέρ έναντι 11

κατά το ψήφισμα αυτό που αναφέρει ότι είναι πολιτική των ΗΠΑ να μνημονεύουν ως γενοκτονία τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μεταξύ 1915-1923.

Πηγή  romaktiko.gr  29 Οκτωβρίου 2019

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided