Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

 

 

 

 

 

 

 

 

Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων:

Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Αναληθής είδηση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη…

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που έκανε το Μεγάλο Σάββατο υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «ήδη, περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση», κάνοντας ουσιαστικά όσους τον άκουσαν να θεωρήσουν πως έχουν εμβολιαστεί παραπάνω από 3 εκατ. πολίτες.

Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά της covid-19 ανέρχονταν στους 2,170,847. Από αυτούς, 944,481 είχαν λάβει και τη δεύτερη δόση!

Ο αριθμός των εμβολιασμών δεν πρέπει να ταυτίζεται με εκείνον των εμβολιασμένων και αυτό διότι τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech, Moderna, Oxford/AstraZeneca που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της πανδημίας του SARS-CoV-2 στη χώρα μας, χορηγούνται σε 2 δόσεις και άρα εμβολιασμένοι είναι μόνο όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, μέχρι την 1η Μαΐου που έγιναν οι σχετικές δηλώσεις του Μητσοτάκη, είχαν πραγματοποιηθεί 3,115,339 εμβολιασμοί. Ωστόσο, ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά της covid-19 ανέρχονταν στους 2,170,847. Από αυτούς, 944,481 είχαν λάβει και τη δεύτερη δόση.

Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η διεθνής εμπειρία αποδεικνύει ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή, προσφέροντας μόνο αυτά το διαβατήριο της υγείας και μιας καθημερινότητας χωρίς εμπόδια. Ήδη, περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση. Και καθώς λειτουργούν, πια, πάνω από 1,000 σύγχρονα κέντρα και άνοιξαν οι γραμμές για όλες σχεδόν τις ηλικίες, στα τέλη Μαΐου μπορούμε να φτάσουμε τους 5,000,000 εμβολιασμένους Έλληνες. Το πρώτο τείχος ανοσίας, λοιπόν, είναι κοντά. Με τους νέους να μας δείχνουν το δρόμο της υπευθυνότητας. (…)».

Στον ψευδή ισχυρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε μέχρι και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έγραψε στο Twitter.

«»Ήδη, περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση.» Αυτή η φράση περιλαμβάνεται αυτολεξεί στο πασχαλιάτικο μήνυμα @kmitsotakis. Ο ισχυρισμός είναι ψευδής και ηθελημένα παραπλανητικός και συνεπώς fake news για παραπλάνηση των πολιτών».

Όπως όλα δείχνουν οι τίτλοι «συνωστισμός για εμβόλιο» και άλλα τέτοια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η ομολογία Κικίλια μας κάνει να αναρωτηθούμε και για τα νούμερα που έχουν ανακοινωθεί και για τις άλλες ηλικιακές ομάδες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως εδώ και περίπου 2 μήνες έχουν εμβολιαστεί 944.481 πολίτες με τη δεύτερη δόση (ούτε το 10%) και φαντάζει πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο (αρχικός) στόχος των 4-5 εκατ. εμβολιασμένων μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Fake news Κ. Μητσοτάκη για τον αριθμό των εμβολιασμένων

- Πόσους ανέφερε & πόσοι είναι πραγματικά

https://www.youtube.com/watch?v=PZeiM_wJlyA

"Ήδη, περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση." Αυτή η φράση περιλαμβάνεται αυτολεξεί στο πασχαλιάτικο μήνυμα @kmitsotakis . Ο ισχυρισμός είναι ψευδής και ηθελημένα παραπλανητικός και συνεπώς fake news για παραπλάνηση των πολιτών. (1/2)
Vassilis Kikilias
τη Δευτέρα

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε.

Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου - Domna Michailidou και ανταλλάξαμε ευχές με ωφε...

Δείτε περισσότερα
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Μαΐου 04, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Η Ντ.Μπακογιάννη έδωσε

«εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca!

Σε μία πρωτοφανή παρέμβαση στο επιστημονικό έργο που υποτίθεται πως η κυβέρνηση τόσο εμπιστεύεται προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους λοιμωξιολόγους να κρατούν τους πολίτες «στο σκοτάδι» και να μη μιλούν για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca, ώστε να πηγαίνουν να εμβολιαστούν!

«Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις.

Και διάφοροι επιστήμονες που αφήνουν υπονοούμενα και λένε “ναι μεν, αλλά”, θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Δεν μπορεί όλοι οι ειδικοί να αποφαίνονται για κάτι και να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να δημιουργείς μια ανασφάλεια σε μια νέα κοπέλα. Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου», είπε σε έντονο ύφος.

«Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες. Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο», σημείωσε.

Την ώρα που έχουν συμβεί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες περιστατικά με θρομβώσεις σε όλο τον κόσμο πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα που συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca κι ενώ ο ΕΜΑ τις έχει ανακοινώσει επίσημα ως παρενέργειες, ενώ πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει τους εμβολιασμούς σε ορισμένες ηλιακές ομάδες και με κάποιες όπως η Δανία να έχουν πετάξει τα εμβόλια της AstraZeneca στα σκουπίδια, η αδερφή του πρωθυπουργού και βουλευτής της ΝΔ «βάζει χέρι» στους Έλληνες γιατρούς γιατί τολμούν και μιλούν, προειδοποιώντας τον κόσμο για τις πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση επιλέγει όπως και με το lockdown να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την αποτυχημένη επιλογή της να στηριχθεί στο φθηνό εμβόλιο της AstraZeneca και να χαρίσει στη Γερμανία 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Moderna, για τα οποία δεν έχουν ακουστεί περιστατικά θρομβώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού και όχι μόνο, έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί της ηλικιακής ομάδας 30-39 με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η Ντ.Μπακογιάννη έδωσε «εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του AstraZeneca!

https://www.youtube.com/watch?v=2hgIscSoPwQ

pronews.gr 29/4/2021

 

 

 

 


Κ.Μητσοτάκης:

Κατηγόρησε όσους πέθαναν από κορωνοϊό γιατί... δεν έκαναν το εμβόλιο!

- Δείτε τι είπε (βίντεο)

Στα εμβόλια αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στο χθεσινό του διάγγελμα ο πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν υποστηρίζοντας πως δεν... υπάρχει κανένας κίνδυνος.

«Θα σας καλέσω, λοιπόν, για μία φορά ακόμη, θα σας παρακαλέσω, να θωρακίσετε την υγεία σας με αυτό το μεγάλο δώρο της επιστήμης. Ο κίνδυνος δεν καραδοκεί στο εμβόλιο. Αλλά στην αρρώστια και στον πόνο. Και οι αριθμοί δείχνουν πως είναι πιο πιθανό ένα ατύχημα στο δρόμο, παρά κάποιο πρόβλημα από τον εμβολιασμό», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης.

Ξεχνώντας βέβαια τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με τα εμβόλια της AstraZeneca, με τα οποία μάλιστα θα εμβολιαστούν οι πολίτες από 30 έως 39 ετών, αλλά και με αυτά της Johnson & Johnson.

Όμως μία φράση του πρωθυπουργού έχει εξοργίσει ιδιαιτέρως την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Μητσοτάκης κατηγόρησε τους νεκρούς του κορωνοϊού ότι πέθαναν γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο.

«Είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Κάτι το οποίο έχει εξοργίσει πολλούς καθώς ο ίδιος όχι μόνο νίπτει τας χείρας του για τις σοβαρές ελλείψεις στα εμβόλια και την τραγική εικόνα της χώρας αλλά παράλληλα κατηγορεί τους πολίτες ότι αρνούνται να εμβολιαστούν την ώρα που τα εμβόλια αρκούν μόλις για το 7%.

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν χαρακτηριστικά πως «το είπε αυτό ένας πρωθυπουργός που υποσχόταν ότι θα εμβολιάζονται 2 εκατομμύρια πολίτες κάθε μήνα και μέχρι σήμερα, μήνες μετά τις βερμπαλιστικές εξαγγελίες του, έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις 776.429 πολίτες και με μία 2.652.448.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον μόνο ρόλο που έχει μάθει να παίζει είναι αυτός του κατηγόρου. Γιατί ο ίδιος ως πρωθυπουργός είναι πεπεισμένος ότι δεν έχει καμιά ευθύνη.

Έτσι μέχρι σήμερα μας έλεγε ότι φταίνε οι πολίτες για την έκρηξη των κρουσμάτων. Φταίνε οι πολίτες που ως χώρα έχουμε το μεγαλύτερο σε διάρκεια και το πιο αποτυχημένο σε αποτελεσματικότητα lockdown στην Ευρώπη.

Και τώρα φταίνε οι πολίτες που πεθαίνουν. Το ανάθεμα στους νεκρούς με κατηγορίες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

https://www.youtube.com/watch?v=yD1eRT4Wos4&feature=emb_logo

στις Απριλίου 24, 2021 πηγή πηγή

Αλλοδαποί προς Έλληνες:

«Εμείς σπάμε την καραντίνα»!

ΒΙΝΤΕΟ απόλυτης ΟΡΓΗΣ!

Επίθεση με σιδερολοστό κατά αστυνομικών

Το Κράτος συλλαμβάνει μάνες ενώ αυτοί αλωνίζουν

Άγρια επίθεση από τέσσερις Πακιστανούς, δέχτηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Παιανία, όπως αναφέρει μέσο ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα βίντεο από το διαδίκτυο δείχνουν πως οι Πακιστανοί έχουν γίνει κράτος εν κράτει, αψηφούν την καραντίνα και το φωνάζουν. Παράλληλα κουβαλούν οπλισμό.

Το κράτος βάζει άμεσα χειροπέδες όμως μόνο σε μητέρες που ανησυχούν για τα παιδιά τους.

Στην Παιανία, ένας αστυνομικός δέχτηκε χτύπημα με σιδερολοστό στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος δέχτηκε δαγκωνιά, όταν κατά την διάρκεια περιπολίας στην περιοχή, εντόπισαν τους τέσσερις άνδρες να επιχειρούν να αφαιρέσουν μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Οι αλλοδαποί επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών και τους τραυμάτισαν.

Τρεις από τους δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο ένας συνελήφθη.

Δείτε μια «συλλογή» από βίντεο Πακιστανών (στην πλειονότητα), οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και προκαλούν τους Έλληνες, καθώς κανείς δεν τους τιμωρεί παρά μόνο σε ακραίες καταστάσεις, όπως η επίθεση κατά αστυνομικών.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙΚΑ;;;

Άγνωστο πότε ακριβώς γυρίστηκαν τα βίντεο:

Πακιστανοί αψηφούν τα μέτρα για τον κορονοϊό

https://www.youtube.com/watch?v=Udx_7azTMXI&feature=emb_logo

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=p_K_xXqcyi8&feature=emb_logo
Label  ksipnistere 17/4/2021

 

 

 

 

SOS στον Έβρο...

Καλέσματα σε παράνομους μετανάστες για εισβολή στην Ελλάδα:

Θέλουν μαζικές συγκεντρώσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Στιγμές σαν αυτές του περσινού Μαρτίου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θέλουν κάποιοι να ζήσουν....

Όπως αποκαλύπτεται στέλνονται μηνύματα σε παράνομους μετανάστες με τα οποία τους καλούν να εισβάλουν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ραμαζανίου (από τις 13 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου).
Ήδη υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις σε διάφορες ομάδες στα social media, ενώ στέλνονται και SMS.
Όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις καλούν τους παράνομους μετανάστες να συγκεντρωθούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ώστε να μαζευτούν αρκετές χιλιάδες και να εισβάλουν μαζικά στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί από σήμερα, ο χρονικός ορίζοντας είναι το Πάσχα, την περίοδο που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κλιμακωθεί  η τουρκική επιχείρηση...
Δείτε τα μηνύματα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις των λαθρομετεναστών στα σύνορα...
Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι λογαριασμοί, προσπαθούν παραπληροφορώντας (σε ομάδες κλειστές και ανοιχτές), να ξεσηκώσουν τους αλλοδαπούς για να εισβάλλουν ομαδικά στην Ελλάδα. Πιθανό επίσης να στέλνονται και SMS. Δεν είναι μονο ο Έβρος στοχοποιημένος...
221
11
Copy link to Tweet


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


στις Απριλίου 15, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Μπουκάρουν σε όποια σπίτια βρουν οι αλλοδαποί στον Έβρο!!! ΦΩΤΟ

Στο ίδιο έργο θεατές εξακολουθούν να είναι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού η παρουσία παράνομων μεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το Evros-news. gr, λόγω του χιονιού που έπεσε το Σάββατο στην περιοχή του ορεινού όγκου και φυσικά του έντονου κρύου, οι νεαροί στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι αλλοδαποί μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια προκειμένου να προφυλαχθούν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
ksipniste re 23/3/2021

 

 

 

 

Όλη η Ελλάδα μία απέραντη δομή «φιλοξενίας»

Η Κατερίνα Πατιτή, κάτοικος Νέας Μάκρης, (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ), που τα περασμένα χρόνια έχει καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην γίνει ο Μαραθώνας Νέα Μόρια, έγινε θύμα ενός περιστατικού την Κυριακή 7/2/21, που θυμίζει καταστάσεις παρόμοιες με χώρες όπως το Αφγανιστάν και την Σομαλία. Η κ. Πατιτή μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της, είχε αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία Νέας Μάκρης για να καταγράψει σε κάμερα και τηρώντας τους νόμους, την παρουσία ενός υπερβολικού αριθμού μεταναστών. Συγκεκριμένα, ήθελε να τραβήξει ένα βίντεο που θα αποδείκνυε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί νέοι παράτυποι μετανάστες στο γνωστό ξενοδοχείο «Marathon Beach» που λειτουργεί ως δομή (η οποία ανήκει σε πρώην Δήμαρχο της Νέας Μάκρης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας). Έχοντας φθάσει, επιχείρησε καταρχήν να φωτογραφήσει τον παράνομο αγωγό λυμάτων της Δομής που ρυπαίνει το παραλιακό μέτωπο. Τότε εμφανίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της ιδίας, της φίλης της και των ανήλικων παιδιών τους. Εκείνες φοβούμενες έτρεξαν προς το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου οπού υπήρχε πλήθος κόσμου. Παράλληλα ένας αλλοδαπός με μηχανάκι που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόταν καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα – με σκοπό να κτυπήσει τα παιδιά τους. Η κ. Πατιτή μόλις τον είδε του έκανε νεύμα να πάει πιο σιγά αλλά εκείνος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εξυβρίζει. Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις μετανάστες οι οποίοι αρχίσαν ενώπιον του κόσμου να την απειλούν και μάλιστα λέγοντας της ότι «τις γυναίκες στην χώρα τους τις γκαμάνε, τους κόβουν τον λαιμό και τους φοράνε μπούργκα». Η κ. Πατιτή προσπάθησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς έτσι ώστε να μην της επιτεθούν οι αλλοδαποί και να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα των παρευρισκόμενων. Κατάφερε να απομονώσει τρεις από αυτούς με την βοήθεια του κόσμου, και στην συνέχεια τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης. Αντί να της παράσχουν αμέσως βοήθεια ωστόσο, της αποκρίθηκαν πως «δεν διαθέτουν περιπολικό». Κατόπιν κάλεσε το νούμερο 100, από το οποίο ζήτησε να ειδοποιηθεί άμεσα η Ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής. Το έκανε αυτό γιατί αντίθετα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα η ομάδα ΔΙΑΣ πράττει πάντα σύμφωνα με τον νόμο και οι αστυνομικοί της τιμάνε την στολή και την θέση τους. Έπειτα από μισή ώρα, προσπαθώντας με την βοήθεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μιας κυρίας να συγκρατήσουν τους τρεις αλλοδαπούς, έφθασε περιπολικό της ομάδας ΔΙΑΣ που τους μετέφερε στο Α.Τ. Νέας Μάκρης. Αντί να τελειώσει εκεί το ζήτημα, με την αστυνομία να κάνει το καθήκον της, ο αξιωματικός υπηρεσίας πηρέ το μέρος των μεταναστών και άρχισε να της φωνάζει, να απειλεί ότι θα την «κλείσει στο κρατητήριο και θα την περάσει αυτόφωρο» και να την αποκαλεί «ρατσίστρια» χωρίς καν να την γνωρίζει. Προτίμησε να την κλείσει σε ένα γραφείο και να της φωνάζει παρά να την ανακρίνει περί του θέματος. Από το κινητό ενός από τους μετανάστες μιλούσε με δικηγόρο τους που του υποδείκνυε τι να γράψει εναντίον της και την απείλησε ότι θα βρεθεί και μηνυμένη στον εισαγγελέα. Η κατάσταση αυτή κράτησε περίπου 45 λεπτά. Προσπάθησε να εξηγήσει στον αξιωματικό υπηρεσίας την απαράδεκτη συμπεριφορά του ενώ του είπε πως αν δεν άλλαζε την στάση του θα έπρεπε να απευθυνθεί στους ανώτερους του. Εκείνος της απάντησε επι λέξει «Να πας όπου θες…τους έχω όλους γραμμένους». Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας κύριος με πολιτικά ρούχα και με ένα αδιάφορο ύφος που έπειτα από ερώτησή της απάντησε ότι ήταν ο Διοικητής με τον οποίο την Παρασκευή είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν την Κυριακή – με δική της παρότρυνση – ώστε να τον ενημερώσει για τα προβλήματα στην περιοχή, και για τις καταγγελίες που υπήρχαν για το συγκεκριμένο Τμήμα. Ο λόγος της συνάντησης ήταν πως θα έδινε συνέντευξη την Δευτερά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Πάρα την παρουσία του διοικητή, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας συνέχιζε να της μιλάει σε εντόνους τόνους, μη σεβόμενος ούτε τον Διοικητή του, ο οποίος δεν πηρέ καμία θέση ως προς το συμβάν και καθόταν φοβισμένος σε μια καρεκλά παρακολουθώντας τον εκφοβισμό που δεχόταν η κ. Πατιτή. Όταν απευθύνθηκε προς τον Διοικητή για να συμμορφώσει τον κατώτερό του, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας θύμωσε ακόμη περισσότερο και απείλησε ότι θα της περάσει χειροπέδες και θα την κλείσει στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη μέρα για να την στείλει στον Εισαγγελέα. Βλέποντας πως ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν ήταν συνεννοήσιμος, απευθύνθηκε στον Διοικητή. Του ζήτησε να τηλεφωνήσει αμέσως στον Ταξίαρχο Β.Α. που γνώριζε σε ποια κατάσταση βρισκόταν το Α.Τ. Νέας Μάκρης και μπορούσε να την βοηθήσει. Τότε ο Διοικητής της έκανε έκκληση να μιλήσουν ιδιαιτέρως στο γραφείο του. Εκεί της είπε – ψευδώς – πως είχε μετατεθεί στο Α.Τ. Νέας Μάκρης μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και δεν γνώριζε σε τι κατάσταση βρισκόταν το Τμήμα. Της ζήτησε να μην προβεί σε μήνυση και να λήξει το θέμα. Η κ. Πατιτή, εφόσον είχε ήδη μείνει τόσες ώρες στο Τμήμα υπό τον εκφοβισμό του αξιωματικού υπηρεσίας, και μη θέλοντας να συνεχιστεί η ταλαιπωρία του παιδιού της, δέχθηκε να μην υποβάλει μήνυση αλλά ζήτησε τα στοιχεία του αξιωματικού υπηρεσίας τα οποία ωστόσο δεν της δόθηκαν εκείνη την στιγμή (παρανόμως). Της απάντησαν πως έπρεπε να υποβάλλει αίτηση όπως και το έκανε. Η κ. Πατιτή αποχώρησε από το Α.Τ. αλλά οι αλλοδαποί που της επιτέθηκαν ποτέ δεν οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη ούτε και η αστυνομία έκανε έρευνες. Σε ότι αφορά του ισχυρισμούς του Διοικητή, η Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα κατέχει επίσημο έγγραφο του Α.Τ. Μαραθώνος από τον Ιούνιο του 2020 υπογεγραμμένο από τον Διοικητή ο οποίος ήδη από τότε κατείχε αυτή την θέση. Αρά της είχε πει ψέματα και γνώριζε για τις πράξεις των μεταναστών (και των Μ.Κ.Ο./Πολιτικών) στον Δήμο όπως και πιθανότατα για τυχόν συγκαλύψεις από το Τμήμα…
Αν αυτά γίνονται στον μικρό αλλά ιστορικό Μαραθώνα, τότε τι γίνεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα; Τόσα χρόνια κάνουμε τα στραβά μάτια στον εποικισμό της χώρας μας. Βλέπουμε αποικίες να ξεπροβάλουν στην Λέσβο, στην Χίο, στην Σάμο, στον Έβρο, στην Κάλυμνο, στην Κω και τώρα και στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στην Θήβα, στην Λάρισα και ακόμη και στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας. Σε πολλά σχολεία τα Ελληνόπουλα είναι ήδη είδος προς εξαφάνιση.

Δεν πρόκειται η κατάσταση ποτέ να λυθεί μαγικά αφού οι κυβερνήσεις επιθυμούν απ’ ότι φαίνεται διακαώς να εξαφανιστούν οι Έλληνες ενώ οι «τοπικοί άρχοντες» αμείβονται αδρά για τις εξυπηρετήσεις τους. Όσο ο Έλληνας κάθεται στο σπίτι του βλέποντας Survivor και σχολιάζοντας στο Facebook για την σεξουαλική ζωή διάσημων ηθοποιών και για τους κύκνους του Μαραθώνα, τόσο εισέρχονται κάθε μέρα ισλαμιστές που μόνο αθώοι αβοήθητοι άνθρωποι δεν είναι. Όσο ο Έλληνας αγνοεί την κατάσταση και προσποιείται πως «όλα θα πάνε καλά», κάποια νεαρή κοπέλα την ίδια στιγμή πέφτει θύμα βιαστών σε μία σκοτεινή γωνία της Χώρας της Χίου και κάποιος γέρος προσπαθεί μόνος του να απωθήσει τους εισβολείς στον Έβρο.

Σε έναν μήνα είναι η επέτειος των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Το 1821 οι Έλληνες ήταν ραγιάδες που μόνο ύστερα από προτροπή φωτισμένων και θαρραλέων προσωπικοτήτων πήραν τα όπλα και πολέμησαν για την πατρίδα και την πίστη τους. Το 1921 βρήκε τους Έλληνες να σφάζονται για τον Βασιλιά και τον Βενιζέλο αλλά και τον Ελληνισμό σε πλήρη άνθιση. Μέχρι η Μικρά Ασία να καταστραφεί από τους Ισλαμιστές. Το 2021 τι φέρνει για τους Έλληνες;

Μήπως όλη η Ελλάδα μέλλει να γίνει μία απέραντη δομή «φιλοξενίας» όπου αργά αλλά σταθερά οι φιλοξενούμενοι θα βιάζουν, θα σκοτώνουν, θα κλέβουν και θα εκμεταλλεύονται τους ιθαγενείς μέχρι να τους εξαφανίσουν; Η μήπως επιτέλους οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα επανακτήσουν το θάρρος, την τόλμη, την αποφασιστικότητα και την δόξα των προγόνων τους;

http://lefteria.blogspot.com/2021/02/blog-post_951.html

ksipnistere 14/3/2021

 

 

 

 

Τι και αν ξεσηκώθηκε ο Εβρος?

Με το Χρήμα ο Μηταράκης νοίκιασε τα οικόπεδα για Ισλαμική πόλη!!!

Τα οικόπεδα δίπλα στη Δομή του Εβρου νοικιάστηκαν…

Οι κάτοικοι του Εβρου προδόθηκαν….

Η Ισλαμοποίηση της περιοχής πέρασε στα χερια του Μηταράκη και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οκτακόσια ευρώ το στρέμμα για 33,5 στρέμματα δίπλα στο Φυλάκιο του Εβρου…

Η σύμβαση υπεγράφη για 10 μηνες έναντι ποσού  27.917,00 € με ξεκίνημα απο 01/03/21 για δέκα μήνες και εως τις 31/12/2021.Τωρα ο Μηταράκης και η Κυβέρνηση μπορούν να ξεκινήσουν εργασίες για να στήσουν ακόμη μια ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ στα σύνορα της Χώρας…Οι λαθροεισβολείς θα εγκατασταθούν χωρις την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων στην περιοχή..

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που αναρτήθηκε “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” με χθεσινή  ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2021 τα αγροτεμάχια που ανήκουν σε διάφορους ιδιοκτήτες πέρασαν στη διαχείριση του Μηταράκη που δήλωνε πριν λίγες μέρες οτι θα γινει η επέκταση. Την ιδια στιγμή η περιοχή γέμισε απο συνεργεία με Μηχανικούς που ξεκινησαν μετρήσεις.

Ο αμετανόητος ολοκληρώνει την επέκταση Ισλαμικής πόλης.

Το σύνθημα “Διώξτε το Πούστη απο τον Εβρο” δεν τον πτόησε συνεχίζοντας την αλλοίωση του πληθυσμού και βάζοντας στα σύνορα μια ακόμη βραδυφλεγή βόμβα.

Ο Κούλης  και Νότης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΚΥΤ Φυλακίου  δηλαδή ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Σε κοινή γραμμή μας να λένε με την συγκεκριμένη απόφαση οτι δεν υπολογίζουν τους Εβρίτες που φωνάζουν και διαμαρτύρονται.

Εμείς προχωράμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και τους γράφουμε κανονικά!!

Amazonios 27/2/2021

 

 

 

 

Απόγνωση κτηνοτρόφου στο Καρά Τεπέ:

«Κλέβουν και σφάζουν τα ζώα μας»

Newsroom Newsroom

Δείτε βίντεο με τον κτηνοτρόφο να μιλά για τις κτηνωδίες μεταναστών

Απεγνωσμένος και απηυδισμένος από τις συνεχείς λεηλασίες, ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης που διατηρεί εκτροφείο ζώων στο Καρά Τεπέ, απευθύνει έκκληση για τις κτηνωδίες που λαμβάνουν χώρα κοντά στη δομή μεταναστών.

Ο κτηνοτρόφος, μίλωντας στο nisi.gr, καταγγέλλει ότι μετανάστες εισέβαλλαν στο εκτροφείο του και έσφαξαν κατσίκια και πρόβατα. Ο ίδιος μάλιστα περιγράφει ότι βρήκε υπολείματα από τα σώματα των ζώων που έσφαξε η συμμορία, ενώ τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων βρέθηκαν σε ρέμα δίπλα από το χωράφι του.

Κυκλοφορούν οπλισμένοι

Με οργή και δάκρυα στα μάτια, ο κτηνοτρόφος που ζει την οικογένειά του από τα λίγα ζώα που συντηρεί στο μικρό κοπάδι του, ζητά απαντήσεις για το πώς οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι με μαχαίρια και προκαλούν φθορές στις περιουσίες των ντόπιων κατοίκων:

«Αναρωτιέμαι, βλέπουν κάποια άτομα με μεγάλες σακούλες κρέας, πάνω από 100 κιλά, δεν τα ελέγχουν;

Δεν ψάχνουν να βρουν από πού προέρχεται το κρέας;

Είμαι σε απόγνωση.

Μου προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά,

παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση των μαχαιριών»

δήλωσε ο κ. Φώτης.

Κλοπές και σφαγές ζώων στον Καρά Τεπέ

https://www.youtube.com/watch?v=E8YtjDm9UXQ&feature=emb_logo

 

 

«Κραυγή» από τους κατοίκους του Μαραθώνα:

«Κινδυνεύουμε με αφανισμό

- Μας κάνουν μουσουλμανική πόλη»!

«Κραυγή» αγωνίας από τους κατοίκους του Μαραθώνα οι οποίοι κρούουν τον «κώδωνα» του κινδύνου για τους παράνομους μετανάστες με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό.... Συγκεκριμένα στην επιστολή που εστάλη από Ομάδα Κατοίκων Μαραθώνα στο τοπικό RPN τονίζεται πως «ποτέ άλλοτε στην ιστορία του έθνους μας δεν διατρέχαμε τόσο μεγάλο κίνδυνο αφανισμού» και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην υπογεννητικότητα, στην παράνομη μετανάστευση, αλλά και στην οικονομική κρίση η οποία έγινε ακόμα εντονότερη εξαιτίας των lockdowns.

Παράλληλα οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ένα περιστατικό με μία γυναίκα που πήρε μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της στην παραλία της Νέας Μάκρης για να καταγράψει το έντονο πρόβλημα που υπάρχει με τους παράνομους μετανάστες, με τους αλλοδαπούς τελικά να κινούνται απειλητικά εναντίον τους και να τους επιτίθενται φραστικά.

Η Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα σε επιστολή της γράφει τα εξής:

«Αγαπητοί Συμπατριώτες.

Αυτή την στιγμή η χώρα μας μαστίζεται από τρία μεγάλα κακά: τον κορωνοϊό, την οικονομική κρίση και την λαθρομετανάστευση, με το τελευταίο να είναι το μεγαλύτερο.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του έθνους μας δεν διατρέχαμε τόσο μεγάλο κίνδυνο αφανισμούΑκόμη και στην Άλωση της Πόλης το μέλλον δεν ήταν τόσο ζοφερό. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι έχουν φύγει για το εξωτερικό, τα περισσότερα χωριά είναι πλέον ερείπια από πέτρα και ξύλο με λίγους ηλικιωμένους να τα υπερασπίζονται, και οι Έλληνες κάνουν λιγότερα παιδιά από ποτέ.

Το χρέος έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, η ανεργία έχει εκτιναχθεί, ενώ ο άλλοτε περήφανος αγρότης, κτηνοτρόφος, έμπορος ή εργάτης Έλληνας, έχει καταντήσει λαντζιέρης. Και όχι μόνο αυτό: πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει καν ελεύθερος! Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη πορεία για το έθνος μας: καταστροφή από την μία πλευρά και σωτηρία από την άλλη. Όλα εξαρτώνται από εμάς.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως είμαστε η πιο ευλογημένη χώρα. Έχουμε βουνά, δάση, νησιά, εύφορες πεδιάδες, πολλά ποτάμια και ένα εξαιρετικό κλίμα. Παράγουμε σχεδόν όλους τους καρπούς της γης: λάδι, κρασί, σιτάρι, πορτοκάλια, πατάτες, καπνό, ρύζι, ρόδια και πάρα πολλούς άλλους. Όπου και να ταξιδέψει κανείς θα βρει την υπενθύμιση του – όχι και τόσου μακρινού – ένδοξου παρελθόντος μας: μνημεία λαξευμένα από πέτρα, αρχαίους μαρμάρινους ναούς, ταπεινές οικίες και αρχοντικά, εργοστάσια και μοναστήρια. Αλλά όχι μόνο δεν εκτιμάμε τον πλούτο μας, δεν τον διαφυλάσσουμε, και χειρότερα τον πολεμάμε λυσσαλέα μέσω της άγνοιας, της δειλία μας και της τάσης μας προς την δουλεία.

Αυτήν την στιγμή συντελείται στον Δήμο Μαραθώνος της Αττικής ένα έγκλημα που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί το έθνος. Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε η πιο σημαντική μάχη στην ιστορία, η μάχη που έσωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και που διαφύλαξε το ελεύθερο πνεύμα της Δύσης, θα μετατραπεί σε μία νέα Μέκκα. Εκεί όπου βρίσκεται το Τρόπαιο της μάχης, θα γίνει τζαμί, όπου οι Μωαμεθανοί θα προσεύχονται για την ταχεία εξισλάμιση του τόπου. Ο τύμβος των Μαραθωνομάχων θα γίνει ένας ανοικτός βόθρος προς εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων κατοίκων. Η Νέα Μάκρη μάλλον θα έχει την τύχη της παλαιάς Μάκρης: θα εξελιχθεί σε μία πλήρως Μουσουλμανική Πόλη. Και το ιερό των Αιγυπτίων Θεοτήτων στην Βραυρώνα θα καταντήσει μία παραγκούπολη αφού η παρακείμενη εγκαταλελειμμένη Αμερικανική Βάση θα εξυπηρετήσει άψογα αυτές της ανάγκες. Αντίο στον Μαραθώνα και αντίο στην Ελλάδα.

Το Τρόπαιο της Μάχης του Μαραθώνα.

Ίσως να πιστεύετε πως πρόκειται περί υπερβολής, ίσως να λέτε πως είναι «ρατσιστικό παραλήρημα», ή ίσως απλώς να μην σας ενδιαφέρει αφού δεν σας αφορά άμεσα. Διαβάστε πρώτα μέχρι το τέλος και να κρίνετε ύστερα.

Η Κατερίνα Πατιτή, κάτοικος Νέας Μάκρης, (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ), που τα περασμένα χρόνια έχει καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μην γίνει ο Μαραθώνας Νέα Μόρια, έγινε θύμα ενός περιστατικού την Κυριακή 7/2/21, που θυμίζει καταστάσεις παρόμοιες με χώρες όπως το Αφγανιστάν και την Σομαλία. Η κ. Πατιτή μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της, είχε αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία Νέας Μάκρης για να καταγράψει σε κάμερα και τηρώντας τους νόμους, την παρουσία ενός υπερβολικού αριθμού μεταναστών. Συγκεκριμένα, ήθελε να τραβήξει ένα βίντεο που θα αποδείκνυε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί νέοι παράτυποι μετανάστες στο γνωστό ξενοδοχείο «Marathon Beach» που λειτουργεί ως δομή (η οποία ανήκει σε πρώην Δήμαρχο της Νέας Μάκρης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας).

Έχοντας φθάσει, επιχείρησε καταρχήν να φωτογραφήσει τον παράνομο αγωγό λυμάτων της Δομής που ρυπαίνει το παραλιακό μέτωπο. Τότε εμφανίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της ιδίας, της φίλης της και των ανήλικων παιδιών τους. Εκείνες φοβούμενες έτρεξαν προς το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου οπού υπήρχε πλήθος κόσμου. Παράλληλα ένας αλλοδαπός με μηχανάκι που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόταν καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα – με σκοπό να κτυπήσει τα παιδιά τους. Η κ. Πατιτή μόλις τον είδε του έκανε νεύμα να πάει πιο σιγά αλλά εκείνος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εξυβρίζει.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις μετανάστες οι οποίοι αρχίσαν ενώπιον του κόσμου να την απειλούν και μάλιστα λέγοντας της ότι «τις γυναίκες στην χώρα τους τις γκαμάνε, τους κόβουν τον λαιμό και τους φοράνε μπούργκα». Η κ. Πατιτή προσπάθησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς έτσι ώστε να μην της επιτεθούν οι αλλοδαποί και να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα των παρευρισκόμενων. Κατάφερε να απομονώσει τρεις από αυτούς με την βοήθεια του κόσμου, και στην συνέχεια τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης. Αντί να της παράσχουν αμέσως βοήθεια ωστόσο, της αποκρίθηκαν πως «δεν διαθέτουν περιπολικό».

Κατόπιν κάλεσε το νούμερο 100, από το οποίο ζήτησε να ειδοποιηθεί άμεσα η Ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής. Το έκανε αυτό γιατί αντίθετα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα η ομάδα ΔΙΑΣ πράττει πάντα σύμφωνα με τον νόμο και οι αστυνομικοί της τιμάνε την στολή και την θέση τους. Έπειτα από μισή ώρα, προσπαθώντας με την βοήθεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μιας κυρίας να συγκρατήσουν τους τρεις αλλοδαπούς, έφθασε περιπολικό της ομάδας ΔΙΑΣ που τους μετέφερε στο Α.Τ. Νέας Μάκρης.

Αντί να τελειώσει εκεί το ζήτημα, με την αστυνομία να κάνει το καθήκον της, ο αξιωματικός υπηρεσίας πηρέ το μέρος των μεταναστών και άρχισε να της φωνάζει, να απειλεί ότι θα την «κλείσει στο κρατητήριο και θα την περάσει αυτόφωρο» και να την αποκαλεί «ρατσίστρια» χωρίς καν να την γνωρίζει. Προτίμησε να την κλείσει σε ένα γραφείο και να της φωνάζει παρά να την ανακρίνει περί του θέματος. Από το κινητό ενός από τους μετανάστες μιλούσε με δικηγόρο τους που του υποδείκνυε τι να γράψει εναντίον της και την απείλησε ότι θα βρεθεί και μηνυμένη στον εισαγγελέα.

Η κατάσταση αυτή κράτησε περίπου 45 λεπτά. Προσπάθησε να εξηγήσει στον αξιωματικό υπηρεσίας την απαράδεκτη συμπεριφορά του ενώ του είπε πως αν δεν άλλαζε την στάση του θα έπρεπε να απευθυνθεί στους ανώτερους του.

Εκείνος της απάντησε επι λέξει «Να πας όπου θες…τους έχω όλους γραμμένους». Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας κύριος με πολιτικά ρούχα και με ένα αδιάφορο ύφος που έπειτα από ερώτησή της απάντησε ότι ήταν ο Διοικητής με τον οποίο την Παρασκευή είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν την Κυριακή – με δική της παρότρυνση – ώστε να τον ενημερώσει για τα προβλήματα στην περιοχή, και για τις καταγγελίες που υπήρχαν για το συγκεκριμένο Τμήμα. Ο λόγος της συνάντησης ήταν πως θα έδινε συνέντευξη την Δευτερά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πάρα την παρουσία του διοικητή, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας συνέχιζε να της μιλάει σε εντόνους τόνους, μη σεβόμενος ούτε τον Διοικητή του, ο οποίος δεν πηρέ καμία θέση ως προς το συμβάν και καθόταν φοβισμένος σε μια καρεκλά παρακολουθώντας τον εκφοβισμό που δεχόταν η κ. Πατιτή. Όταν απευθύνθηκε προς τον Διοικητή για να συμμορφώσει τον κατώτερό του, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας θύμωσε ακόμη περισσότερο και απείλησε ότι θα της περάσει χειροπέδες και θα την κλείσει στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη μέρα για να την στείλει στον Εισαγγελέα. Βλέποντας πως ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν ήταν συνεννοήσιμος, απευθύνθηκε στον Διοικητή. Του ζήτησε να τηλεφωνήσει αμέσως στον Ταξίαρχο Β.Α. που γνώριζε σε ποια κατάσταση βρισκόταν το Α.Τ. Νέας Μάκρης και μπορούσε να την βοηθήσει.

Τότε ο Διοικητής της έκανε έκκληση να μιλήσουν ιδιαιτέρως στο γραφείο του. Εκεί της είπε – ψευδώς – πως είχε μετατεθεί στο Α.Τ. Νέας Μάκρης μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και δεν γνώριζε σε τι κατάσταση βρισκόταν το Τμήμα. Της ζήτησε να μην προβεί σε μήνυση και να λήξει το θέμα. Η κ. Πατιτή, εφόσον είχε ήδη μείνει τόσες ώρες στο Τμήμα υπό τον εκφοβισμό του αξιωματικού υπηρεσίας, και μη θέλοντας να συνεχιστεί η ταλαιπωρία του παιδιού της, δέχθηκε να μην υποβάλει μήνυση αλλά ζήτησε τα στοιχεία του αξιωματικού υπηρεσίας τα οποία ωστόσο δεν της δόθηκαν εκείνη την στιγμή (παρανόμως). Της απάντησαν πως έπρεπε να υποβάλλει αίτηση όπως και το έκανε.

Η κ. Πατιτή αποχώρησε από το Α.Τ. αλλά οι αλλοδαποί που της επιτέθηκαν ποτέ δεν οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη ούτε και η αστυνομία έκανε έρευνες. Σε ότι αφορά του ισχυρισμούς του Διοικητή, η Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα κατέχει επίσημο έγγραφο του Α.Τ. Μαραθώνος από τον Ιούνιο του 2020 υπογεγραμμένο από τον Διοικητή ο οποίος ήδη από τότε κατείχε αυτή την θέση. Αρά της είχε πει ψέματα και γνώριζε για τις πράξεις των μεταναστών (και των Μ.Κ.Ο./Πολιτικών) στον Δήμο όπως και πιθανότατα για τυχόν συγκαλύψεις από το Τμήμα…

Αν αυτά γίνονται στον μικρό αλλά ιστορικό Μαραθώνα, τότε τι γίνεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα; Τόσα χρόνια κάνουμε τα στραβά μάτια στον εποικισμό της χώρας μας. Βλέπουμε αποικίες να ξεπροβάλουν στην Λέσβο, στην Χίο, στην Σάμο, στον Έβρο, στην Κάλυμνο, στην Κω και τώρα και στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στην Θήβα, στην Λάρισα και ακόμη και στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας. Σε πολλά σχολεία τα Ελληνόπουλα είναι ήδη είδος προς εξαφάνιση.

Δεν πρόκειται η κατάσταση ποτέ να λυθεί μαγικά αφού οι κυβερνήσεις επιθυμούν απ’ ότι φαίνεται διακαώς να εξαφανιστούν οι Έλληνες ενώ οι «τοπικοί άρχοντες» αμείβονται αδρά για τις εξυπηρετήσεις τους.

Όσο ο Έλληνας κάθεται στο σπίτι του βλέποντας Survivor και σχολιάζοντας στο Facebook για την σεξουαλική ζωή διάσημων ηθοποιών και για τους κύκνους του Μαραθώνα, τόσο εισέρχονται κάθε μέρα ισλαμιστές που μόνο αθώοι αβοήθητοι άνθρωποι δεν είναι. Όσο ο Έλληνας αγνοεί την κατάσταση και προσποιείται πως «όλα θα πάνε καλά», κάποια νεαρή κοπέλα την ίδια στιγμή πέφτει θύμα βιαστών σε μία σκοτεινή γωνία της Χώρας της Χίου και κάποιος γέρος προσπαθεί μόνος του να απωθήσει τους εισβολείς στον Έβρο.

Σε έναν μήνα είναι η επέτειος των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Το 1821 οι Έλληνες ήταν ραγιάδες που μόνο ύστερα από προτροπή φωτισμένων και θαρραλέων προσωπικοτήτων πήραν τα όπλα και πολέμησαν για την πατρίδα και την πίστη τους. Το 1921 βρήκε τους Έλληνες να σφάζονται για τον Βασιλιά και τον Βενιζέλο αλλά και τον Ελληνισμό σε πλήρη άνθιση. Μέχρι η Μικρά Ασία να καταστραφεί από τους Ισλαμιστές. Το 2021 τι φέρνει για τους Έλληνες;

Μήπως όλη η Ελλάδα μέλλει να γίνει μία απέραντη δομή «φιλοξενίας» όπου αργά αλλά σταθερά οι φιλοξενούμενοι θα βιάζουν, θα σκοτώνουν, θα κλέβουν και θα εκμεταλλεύονται τους ιθαγενείς μέχρι να τους εξαφανίσουν; Η μήπως επιτέλους οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα επανακτήσουν το θάρρος, την τόλμη, την αποφασιστικότητα και την δόξα των προγόνων τους;

Υ.Γ.:

Δεν μαζεύουμε υπογραφές στην παρούσα επιστολή. Αν θέλετε να υπογράψετε πρέπει να ψάξετε την αρχική μας επιστολή. Ωστόσο ζητάμε την συνδρομή όλων των Ελλήνων που κατοικούν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αν μπορείτε να βοηθήσετε – με οποιοδήποτε τρόπο – να απομακρυνθούν οι μετανάστες που έχουν φτάσει στον ιστορικό Μαραθώνα παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα. Παράλληλα ζητάμε την στήριξη παρόμοιων ομάδων σε όλη την Ελλάδα ενώ είμαστε πρόθυμοι να τους παράσχουμε και εμείς βοήθεια όπου χρειάζονται.

Αν ενδιαφέρεστε να συνδράμετε στις ενέργειες μας παρακαλώ επικοινωνήστε στο: 6974434625 ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

«Κραυγή» από τους κατοίκους του Μαραθώνα:

«Μας κάνουν μουσουλμανική πόλη»!

https://www.youtube.com/watch?v=h0WrQHGtjOk&feature=emb_logo

στις Φεβρουαρίου 22, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 


Στο τραπέζι Μηταράκη

- Τερζιίσκι το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της Ε.Ε.

Eurokinissi/....................

Συνάντηση του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, με τον Υπ. Εσωτερικών της Βουλγαρίας Hristo Terziyski (EUROKINISSI/ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ)

Τη διαχείριση του μεταναστευτικού και την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που εντείνονται για τα κράτη-μέλη πρώτης γραμμής της ΕΕ, συζήτησαν στη Σόφια, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Χρίστο Τερζιίσκι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, κατέστη σαφές ότι και οι δύο πλευρές είναι σύμφωνες «πως στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα κράτη μέλη που προστατεύουν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, θα πρέπει να διεκδικήσουν και να έχουν την πλήρη στήριξη της ΕΕ και των εταίρων τους».

«Συναντήθηκα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας και συζητήσαμε το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ. Τη σημασία που πρέπει να δώσει στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης και την ανάγκη να υπάρχει αποδεδειγμένα αλληλεγγύη, στη διαχείριση των ροών.

Δεν μπορούν τα κράτη πρώτης υποδοχής, να σηκώσουμε το βάρος της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης», επισημαίνει σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο κ. Μηταράκης και προσθέτει: «Επίσης, συζητήσαμε την ανάγκη συνεργασίας με την Τουρκία, στην εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας, για την προστασία και των χερσαίων και των θαλασσίων συνόρων της ΕΕ. Προσβλέπω στη συνεργασία των χωρών του Νότου αλλά και των χωρών πρώτης υποδοχής στη δύσκολη διαπραγμάτευση που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες».

Πηγή: ΑΜΠΕ Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Πληρώνουμε και φόρους για… λαθρομετανάστες!!!

Αυτά που φτιάχνει ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης στον Έβρο, δεν υπήρχαν στο Πρόγραμμα της «Νέας Δημοκρατίας»

Έχει γίνει πλέον σε όλους κατανοητό ότι

αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιθυμεί να βάλει ένα τέλος στη λαθρομετανάστευση και στην εγκατάσταση όλων των παράνομα εισελθόντων στη χώρα, αλλά επιχειρεί με χίλιους τρόπους να τη νομιμοποιήσει, συνεχίζοντας την πολιτική και τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ.

Προεκλογικά υποσχέθηκε κλειστά κέντρα κράτησης, ενώ πουθενά στο πρόγραμμά της δεν υπήρχαν οι πρακτικές του Μηταράκη να διασπείρει τους λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια ιδρύοντας παντού μουσουλμανικά χωριά χιλιάδων κατοίκων.

Δεν υπήρχε πουθενά στις εξαγγελίες της ότι θα μοιράζει αθρόα άσυλα, ότι θα παραταθούν τα προγράμματα στέγασης ΕΣΤΙΑ και ΗΛΙΟΣ,

ότι θα βαφτιστούν οι λαθρομετανάστες πρόσφυγες και ότι όλοι αυτοί που μπαίνουν παράνομα θα έχουν ένα σωρό δικαιώματα, επειδή απλά κατέθεσαν αίτηση ασύλου.

Η κυβέρνηση έχει επιβάλει στον ελληνικό λαό και στους πολίτες χαράτσια προκειμένου να χρηματοδοτεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων τους λαθρομετανάστες.

Πρόσφατο παράδειγμα,

η υπουργική απόφαση που δίνει 40.000.000 ευρώ

από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο ΕΣΤΙΑ ΙΙ.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά τη δωρεάν στέγαση των λαθρομεταναστών, καθώς και τις ακόλουθες παροχές:

«1. Ενημέρωση, συμβουλευτική και υποστήριξη σχετικά με διαδικασίες που αφορούν τον ωφελούμενο, όπως την ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, την εγγραφή σε δομές της δημόσιας εκπαίδευσης και τη διεκπεραίωση διαδικασιών για την υγειονομική περίθαλψη, την εγγραφή στο φορολογικό Μητρώο, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, την κοινωνική ασφάλιση, την εγγραφή σε οργανισμούς προώθησης της απασχόλησης ή κοινωνικής προστασίας.

2. Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανάλογα με τις ανάγκες του ωφελούμενου».

Μπαίνουν δηλαδή παράνομα στη χώρα και

παίρνουν δωρεάν διαμέρισμα,

σίτιση,

ΑΦΜ,

ΑΜΚΑ,

τραπεζικό λογαριασμό, μέχρι και

ψυχολόγο.

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εκταμιεύει χρήματα που

προέρχονται από τους φόρους μας και

αφορούν υποδομές,

δρόμους,

σχολεία,

νοσοκομεία κ.τ.λ.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει ότι ο εποικισμός της χώρας και η πληθυσμιακή της αλλοίωση είναι έργο υποδομής.

Είναι υποδομή όντως, αλλά μόνο για αυτούς που επιβουλεύονται τη χώρα.

Δεν θα επωφεληθούν οι Eλληνες από αυτό, οι οποίοι καλούνται εν μέσω σοβαρότατης οικονομικής κρίσης να πληρώσουν την καταστροφή τους. Κάποιοι στη χώρα, αλλά και έξω, έχουν

ανακαλύψει το λεφτόδεντρο,

από το οποίο κόβουν λεφτά για να επιχορηγούν τη λαθρομετανάστευση, παρέχοντας υπηρεσίες και δικαιώματα στον υπερπληθυσμό της Ασίας και της Αφρικής, που μας βλέπει ως άλλο Ελντοράντο.

Oποιος διαμαρτυρηθεί είναι ρατσιστής,

φασίστας,

ακροδεξιός, ενώ

όλως περιέργως πονόψυχοι αντιρατσιστές αλληλέγγυοι είναι όσοι έχουν πλουτίσει και όσοι επωφελούνται από αυτή την πολιτική.

Επένδυση η νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης,

επενδυτές οι λαθρομετανάστες.

Και οι Eλληνες, κύριε;

Τι είναι οι Eλληνες;

Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου

Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου ParisIII–SorbonneNouvelle

elthraki.gr Triklopodia 132/2021

 

 

 

 

Βούλτεψη:

Δεν θα υπάρξει δομή για μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών στον Έβρο αφού αντιδρούν οι πολίτες της περιοχής

«Οι μετανάστες πρέπει να φύγουν και οι πρόσφυγες θα πρέπει να λάβουν την προστασία μας έως ότου λήξουν οι έκτακτες συνθήκες στις χώρες τους» δηλώνει

Βούλτεψη: Δεν θα υπάρξει δομή για μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών στον Έβρο αφού αντιδρούν οι πολίτες της περιοχής

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται τελικά να υπάρξει δομή για τη μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών στον Έβρο έδωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 το μέλος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι η αρχική σκέψη ήταν να δημιουργηθεί όντως στην ακριτική περιοχή μια κλειστή δομή καταγραφής μεγάλης χωρητικότητας. Διευκρίνισε ωστόσο ότι αφού οι πολίτες αντιδρούν το θέμα θα επανεξεταστεί.

Κληθείσα να σχολιάσει τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μηταράκη στον Έβρο, σημείωσε ότι «τα ακραία συνθήματα που ακούστηκαν κατά της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι επικίνδυνα και δεν πρέπει να ακούγονται καθώς αποτελούν ποινικό αδίκημα».

Τέλος, αναφορικά με τις μεταναστευτικές ροές, η υφυπουργός τόνισε ότι «είναι σχεδόν μηδενικές» και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση διαχωρίζει τους μετανάστες από τους πρόσφυγες. Οι μετανάστες πρέπει να φύγουν και οι πρόσφυγες θα πρέπει να λάβουν την προστασία του κράτους έως ότου λήξουν οι έκτακτες συνθήκες στις χώρες τους».

TAGS newsbeast  10/2/2021

 

 

 

 

Aντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου λέει Stop σε απελάσεις αλλοδαπών

Το σκεπτικό της απόφασης του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που λέει Stop στις απελάσεις αλλοδαπών

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης,

μετά από ερώτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Αλλοδαπών) σχετικά με το τι γίνεται με τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις που διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών μετά την εφαρμογή του άρθρου 74 του νέου Ποινικού Κώδικα που δεν επιτρέπει τις απελάσεις, εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 2/2021 γνωμοδότηση, στην οποία αναφέρει ότι οι υποθέσεις αυτές πρέπει άμεσα να τεθούν στο αρχείο.

Το άρθρο 74 του νέου Ποινικού Κώδικα που ισχύει από 1.7.2019 καταργεί την απέλαση αλλοδαπών η οποία διατάσσεται με δικαστική απόφαση και παράλληλα καταργεί το μέτρο που επιβάλλεται ταυτόχρονα με την ίδια δικαστική απόφαση ως παρεπόμενη ποινή και απαγορεύει την επανείσοδο του αλλοδαπού στην Ελλάδα.

Στην γνωμοδότησή του ο κ. Βουρλιώτης αναφέρει ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας με το άρθρο 2 καθιερώνει την αρχή της αναδρομικότητας του επιεικέστερου ποινικού νόμου, ο οποίος ίσχυσε από την τέλεση της πράξης έως το χρόνο της αμετάκλητης εκδίκασης της υπόθεσης και προσθέτει ότι “επιεικέστερος νόμος είναι εκείνος που περιέχει ευμενέστερες για τον κατηγορούμενο διατάξεις”, δηλαδή “εφαρμόζεται η επιεικέστερη διάταξη, ακόμη και μεταξύ περισσοτέρων του ενός νόμου”.

Παράλληλα, ο κ. Βουρλιώτης επικαλείται την εισηγητική έκθεση του τότε νομοσχεδίου του νέου Ποινικού Κώδικα, η οποία αναφέρει:

“Σαφώς προκύπτει ότι η δικαστική απέλαση η οποία έχει επιβληθεί από το δικαστήριο, είτε ως μέτρο ασφαλείας είτε ως παρεπόμενη ποινή” και πριν αυτή εκτελεστεί, “δεν μπορεί αυτή να εκτελεστεί”, καθώς καταργήθηκε ρητά η πρόβλεψή της.

Πέρα από αυτά, αναφέρει ο κ. Βουρλίωτης ότι η παράνομη επάνοδος στην χώρα αλλοδαπού που είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών εξακολουθεί να αποτελεί αξιόποινη πράξη κατά τις διατάξεις του νόμου 33896/2005.

Τέλος, ο κ. Βουρλιώτης, στην γνωμοδότησή του, αναφέρει:

“Οι εισαγγελικοί λειτουργοί επιβάλλεται να προβούν σε ανάκληση των σχετικών με τη δικαστική απέλαση, παραγγελιών τους προς τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Αστυνομίας και ακολούθως να αρχειοθετήσουν την υπόθεση, εκδίδοντας σχετική προς τούτο αιτιολογημένη πράξη”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχ. : Λίγες μέρες πριν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και αυτή την απίστευτη διάταξη του νέου Π.Κ.

tourkikanea.gr 7/2/2021

 

 

 

 

Ποιά κλειστή δομή;

– Οι αλλοδαποί στο ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου θα μπαινοβγαίνουν μέχρι τις 8 το βράδυ

Η επέκταση της δομής στο Φυλάκιο του Έβρου, έχει όπως φαίνεται πολλά παρασκηνιακά θέματα, που μόνο καλό δε θα κάνουν στην ασφάλεια της εξαιρετικά ευαίσθητης περιοχής. Και αυτό γιατί παρά τα όσα αναφέρονται για “κλειστές δομές” τελικά οι καραντίνες και οι περιορισμοί φαίνεται να είναι μόνο για τους Έλληνες εφόσον στο τεράστιο ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου που ετοιμάζεται οι αλλοδαποί θα μπαίνουν και θα βγαίνουν όποτε θέλουν απλά με την επίδειξη μιας ταυτότητας και έτσι θα μπορούν να κάνουν τον “τουρισμό” τους στην περιοχή!

“Θησαυρός” αποδεικνύεται τελικά το βίντεο με όλη την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιανουαρίου και συγκάλεσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, με την συμμετοχή των βουλευτών, Περιφερειάρχη ΑΜΘ, δημάρχων και Μητροπολιτών.

Το έδωσε στη δημοσιότητα ο κ.Μαυρίδης, με καθυστέρηση 25 ημερών και αφού υπόσχονταν πολλές φορές έως τώρα ότι θα το κάνει, αναφέρει το evros-news.gr.

Σε αυτό μπορεί να δει κανείς όλες τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, όπως ακριβώς έγιναν. Όχι… κομμένα μερικά δευτερόλεπτα, όπως αυτό που διέρρευσε… κουτοπόνηρα (ποιος άραγε που είχε το ΒΙΝΤΕΟ όλης της τηλεδιάσκεψης εκτός του δημάρχου Ορεστιάδας;) στον υπάλληλο του δήμου στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας Γιάννη Τομαδάκη, αλλά ολόκληρες τις τοποθετήσεις όλων όσων πήραν μέρος.

Σε αυτό το βίντεο λοιπόν, ο Βασίλης Μαυρίδης στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρεται στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη το Σάββατο 2 Ιανουαρίου μέσω τηλεδιάσκεψης και αφού προηγήθηκε φυσικά η δημοσίευση της Πρόσκληση ενδιαφέροντος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 29 Δεκεμβρίου. Εκεί λοιπόν ο κ.Μηταράκης του ανέφερε κάτι σοκαριστικό:

Ότι δηλαδή οι μετανάστες που θα φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Φυλακίου θα έχουν ταυτότητα εισόδου-εξόδου, θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή και θα μπαίνουν μέσα σε αυτή στις 8 το βράδυ. Καμιά σχέση δηλαδή με κλειστή δομή, που διακηρύσσει τόσο σε συνεντεύξεις του, όσο και στις τηλεδιασκέψεις που έχει πραγματοποιήσει όλο αυτό τον καιρό.

Όμως, αυτόν τον ισχυρισμό του αρμόδιου υπουργού, που αποτελεί βασικό επιχείρημα για τους Εβρίτες που αντιδρούν έντονα στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου ή τη δημιουργία νέας δομής και τον γνώριζε από τις 2 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας, δεν τον ήξερε άλλος κανείς.

Υποψίες προκαλεί ακόμη το γεγονός ότι για 27 ημέρες τώρα, ο κ. Μαυρίδης δεν ανέφερε πουθενά για το περιστατικό αυτό. Ούτε τον χρησιμοποίησε στις τηλεδιασκέψεις που ακολούθησαν για να τον… αποστομώσει.

Ούτε στις συνεντεύξεις που έδωσε ανέφερε ποτέ ότι στις 2 Ιανουαρίου ο κ.Μηταράκης του ανέφερε κάτι τέτοιο. Απλά το ακούσαμε πρώτη φορά, παρακολουθώντας ολόκληρο το βίντεο της τηλεδιάσκεψης Μαυρίδη-θεσμικών οργάνων του νομού Έβρου.

Όπως λέει ο δήμαρχος Ορεστιάδας: “Του ανέφερα ότι γράφει η προκήρυξη κύριε υπουργέ: Διασφαλίζοντας την ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο αυτών. Μου ανέφερε και εδώ είναι πολύ σημαντικό, θα υπάρχει ένας έλεγχος αυτοί που δικαιούνται. Στο ΠΡΟΚΕΚΑ δεν δικαιούται κανένας γιατί πρέπει μέχρι 30 ημέρες να είναι μέσα μέχρι να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων, θα είναι με ταυτότητα εισόδου-εξόδου και θα επιστρέφουν 8 η ώρα το βράδυ. Η έκπληξη μου ήταν τεράστια και του είπα: Εδώ κύριε υπουργέ εμείς δεν αποδεχόμαστε επ’ ουδενί την επέκταση του Φυλακίου και σεις πέρα από την επέκταση μιλάτε και για ανοιχτή δομή”;

Μηταράκης για ΚΥΤ Φυλακίου

https://www.youtube.com/watch?v=TjIEufX_la4

pronews.gr Triklopodia 30/01/2021

twitter sharing button

 

 

 

Βίντεο:

Δεκάδες λαθραίοι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι στον Έβρο

- Επίθεση Ν.Μηταράκη στους 4 Μητροπολίτες Θράκης

Βίντεο: Δεκάδες λαθραίοι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι στον Έβρο- Επίθεση Ν.Μηταράκη στους 4 Μητροπολίτες Θράκης

Ανεξέλεγκτοι για ακόμη μια φορά οι λαθραίοι μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στη χώρα, από τον «αδιαπέραστο»  κατά τα άλλα Έβρο, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, την ώρα που η κυβέρνηση φαίνεται ανυποχώρητη στην κατασκευή του νέου καταυλισμού αλλοδαπών στο ΚΥΤ Φυλακίου με τ τον υπουργό Μετανάστευσης να κάνει επίθεση στους τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης που αντιδρούν και αυτοί, όπως και όλοι οι Εβρίτες στα σχέδιά της κυβέρνησης.

Κατά δεκάδες κυκλοφορούν στα χωριά του νομού με τους κατοίκους να ανησυχούν πρώτα και κύρια για την ασφάλειά τους.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανάρτησε το Evrosnews.gr και που μαγνητοσκόπησε κάτοικος του Ορμενίου Ορεστιάδος και κάνει το γύρο του διαδικτύου, εννέα ασιατικής και αφρικανικής καταγωγής αλλοδαποί, που μπήκαν ανενόχλητοι στη χώρα,  φαίνονται να κυκλοφορούν στο χιονισμένο χωριό, κατευθυνόμενοι προς το…  ΚΤΕΛ Έβρου.

Ανάλογη είναι η κατάσταση κατά μήκος όλης της συνοριογραμμής, στις βόρειες κυρίως περιοχές του ακριτικού μας νομού. Μάλιστα, ο φακός ενός διερχομένου οδηγού, συνέλαβε άλλη ομάδα, δέκα παρανόμων μεταναστών να κινείται επί του δρόμου έξω από το Μεγάλο Δέρειο.

Κατά τα άλλα, τα σύνορά μας με τους «απέναντι»… φυλάσσονται. Ποιος ξέρει; Ίσως για αυτό το λόγο η κυβέρνηση θέλει να κατασκευάσει το νέο καταυλισμό στο ΚΥΤ Φυλακίου, καθώς φαίνεται ανήμπορη να φυλάξει αποτελεσματικά τα σύνορα.

Αποφασισμένη η κυβέρνηση για «μετωπική με τους Εβρίτες - Επίθεση Μηταράκη στους Μητροπολίτες τη Θράκης

Επίθεση στους 4 Μητροπολίτες της Θράκης που με κοινή τους δήλωση εξέφρασαν την κάθετη αντίθεση τους στην επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και σε όσους αντιδρούν στο νέο καταυλισμό, έκανε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, ο κ.Μηταράκης έδειξε κατ’ αρχάς αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων.

Σε ερώτηση αναφορικά με τους 4 Μητροπολίτες της Θράκης, που αντιδρούν στο νέο καταυλισμό στο ΚΥΤ Φυλακίου ο Ν.Μηταράκης “επιτέθηκε” τόσο σε αυτούς όσο και στην Ιερά Σύνοδο, λέγοντας:

«Επειδή όπως είπατε οι 4 Μητροπολίτες αντέδρασαν, να σας θυμίζω ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αρνήθηκε να μας δώσει ένα χώρο στην Αττική για να πάρουμε κόσμο από τον Έβρο»|.

Παράλληλα, ο κ.Μηταράκης σχολιάζοντας τις έντονες και καθολικές αντιδράσεις που υπάρχουν για το σχέδιό του, μίλησε για κάποιους που αντιδρούν επειδή θέλουν να γίνουν “λαϊκοί ήρωες”. Είπε συγκεκριμένα:

“Αυτό που τρομάζει κάποιους στον Έβρο και κάποιοι το κάνουν για να γίνουν λαϊκοί ήρωες στην τοπική τους κοινωνία, δεν αποδεικνύεται από τα γεγονότα που συμβαίνουν”.

Δημοσιογράφος: “Αυτό που λέτε αφορά και τους τοπικούς βουλευτές της Ν.Δ: Γιατί εδώ κανέναν δεν έχετε πείσει. Πέστε μου έναν που να έχετε πείσει”.

Αναφορικά με την επέκταση της δομής στον Έβρο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σημείωσε:

«Επιμένουμε για την ασφάλεια του Έβρου και για την ασφάλεια όλης της χώρας. Να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα, πρώτον δεν αλλάζει η εθνική πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες από όλες τις κυβερνήσεις, ότι κανείς δεν μένει στον Έβρο, δεν υπάρχει φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στον Έβρο αλλά μόνο καταγραφή, έλεγχος ότι δεν εμπίπτουν σε λίστες τρομοκρατίας,

έλεγχος ότι δεν είναι θετικοί στον ιό και μετά μεταφέρονται από τον Έβρο σε 32 υφιστάμενες δομές που υπάρχουν σε όλη τη χώρα. Άρα το πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα είναι ότι δεν άλλαξε η εθνική πολιτική».

Αιχμές και κατά Α.Σαμαρά

Μάλιστα ο Ν.Μηταράκης άφησε αιχμές και κατά του Α.Σαμαρά, λέγοντας περίπου ότι το ΚΥΤ Φυλακίου ιδρύθηκε επί Σαμαρά, αφήνοντας να εννοηθεί γιατί αντιδράτε τότε;

«Το ΚΥΤ Φυλακίου ιδρύθηκε το 2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά και το ΚΥΤ έχει ένα ΠΡΟΚΕΚΑ το οποίο υπάρχει εδώ και δεκαετίες και νομιμοποιήθηκε το 2015.

Άρα και το ΚΥΤ και το ΠΡΟΚΕΚΑ είναι υφιστάμενα, έχουν περάσει 9 χρόνια λειτουργίας τους, έχουν αποδείξει στην πράξη ότι δεν υπάρχει καμία παραμονή προσφύγων στον Έβρο, έχουν αποδείξει στην πράξη ότι δεν δημιουργούν προβλήματα στην τοπική κοινωνία και για αυτό σύσσωμη η τοπική κοινωνία όχι μόνο θέλει την παραμονή της δομής αλλά θέλει και την αναβάθμισή της. Με αυτό που έχει δημιουργηθεί θέμα είναι η χωρητικότητά της.

Αυτή τη στιγμή το ΚΥΤ έχει 300 θέσεις και 300 θέσεις το ΠΡΟΚΕΚΑ , σύνολο 600», διευκρίνισε ο ίδιος.

Τι είχαν πει οι τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης για το νέο καταυλισμό στον Έβρο

«Ἐπειδή τόν τελευταῖο καιρό γίνεται εὐρεία συζήτηση ἐπί τοῦ θέματος τῆς ἐγκαταστάσεως μεταναστῶν στόν Ἕβρο, ἐξ ἀφορμῆς πρόσφατης πρόσκλησης τοῦ Ὑπουργείου Μετανάστευσης καί Ἀσύλου, πού ἀναρτήθηκε στίς 29 Δεκεμβρίου 2020, γιά ὑποβολή προτάσεων χρηματοδότησης, μέ τίτλο «Αναβάθμιση καί ἐνίσχυση τῶν ὑφιστάμενων ὑποδομῶν ὑποδοχῆς καί φιλοξενίας τῶν Περιφερειακῶν Ὑπηρεσίων τῆς Ὑπηρεσίας Ὑποδοχῆς καί Ταυτοποίησης (Υ.Π.Υ.Τ.) στό Δ.Δ. Φυλακίου Ν. Ἕβρου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Εμεῖς οἱ τέσσερις Μητροπολῖτες τῆς Θράκης, ἐπειδή ἀπό έτῶν διακονοῦμε σ’ αὐτήν τήν εὐαίσθητη περιοχή καί γνωρίζουμε τήν ἰδιαιτερότητα καί τά προβλήματά της, τελείως διαφορετικά ἀπό ὁποιοδήποτε ἄλλο γεωγραφικό διαμέρισμα τῆς Χώρας μας, αἰτούμεθα ἀπό τό ἁρμόδιο Ὑπουργεῖο καί τήν ἔντιμο Ἑλληνική Πολιτεία νά μήν γίνει καμμία ἐπέκταση τῶν ὑφισταμένων δομῶν, καμμία αὔξηση τῆς δυναμικότητάς τους καί καμμία δημιουργία νέας δομῆς στό Φυλάκιο τοῦ Δήμου Ὀρεστιάδος, στόν Ἕβρο καί γενικώτερα στή Θράκη, καί παρακαλοῦμε τόν Ἐξοχώτατο Ὑπουργό Μετανάστευσης καί Ἀσύλου κ. Νότη Μηταράκη, νά ἐνημερώσει εἰ δυνατόν αὐτοπροσώπως, τούς φορεῖς τῆς περιοχῆς ἐπί τοῦ θέμα

Έβρος: Δεκάδες λαθραίοι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι

https://www.youtube.com/watch?v=6thS9FcDqlg&feature=emb_logo

pronews 27/01/2021

 

 

 

25 Ιανουαρίου 2019:

ημέρα αποφράς 145+8 υπέγραψαν το τέλος της Μακεδονίας...

Του ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ

25η Ιανουαρίου 2019,

η Ελλάδα με την ψήφο του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

σε μία εύθραυστη και σαθρή πλειοψηφία,

παραδίδει την Ελληνική ταυτότητα,

τη γλώσσα της,

την Ιστορία της,

τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς....

Όλα  αυτά παραχωρούνται σε ένα “έθνος” που δεν ήταν, δεν είναι αλλά και δεν θα γίνει ποτέ έθνος.

Σχηματίστηκε  μόλις πριν λίγες δεκαετίες και ψάχνει την ταυτότητά του κλέβοντας μέρος της δικής μας Ιστορίας.

Υπερψηφίστηκε λοιπόν από μια

κυβέρνηση κουρελού,

χωρίς πλειοψηφία που στηρίζεται σε δανεικά ρετάλια της πολιτικής,

το τέλος και την

εκχώρηση της Μακεδονίας,

κόντρα στη Βούληση του Ελληνικού λαού.

Για να ξέρετε ποιοί ψήφισαν, εκτός των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι:

Θεοχαρόπουλος,

Κουντουρά,

Λυκούδης,

Παπαχριστόπουλος,

Παπακώστα,

Μαυρωτάς,

Δανέλλης και Θεοδωράκης.

Οι καημένοι!

Μικροί και λίγοι καθώς είναι θα ξεχαστούν!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Ιανουαρίου 25, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Κάθε βράδυ έρχονται γύρω στα 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα γεμάτα με λαθρομετανάστες!!!!

Ολονύχτια μεταφορά λαθρομετανάστες  στον Δήμο Ελευσίνας  46 λεωφορεία μεταφέρανε λ@θρ@ παραμονή Πρωτοχρονιάς...

Κάι  κάθε βράδυ έρχονται γύρω στα 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα...

Δηλαδή κάθε βράδυ έρχονται 2 με 3 χιλιάδες  λ@θρ@ και στις περιοχές που έχουνε επιβάλλει σκληρό lockdown έρχονται τεράστιες ροές...

ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει έλεος

ένας εισαγγελέας  να παρέμβει δεν μπορεί ό κόσμος να είναι μέσα κλεισμένος

Και ό χρυσοχοΐδης να φέρνει τεράστιες ροές λαθρομετανάστες

Το λιγότερο που θέλετε είναι κρεμάλα...

ksipnistere 21/01/2021

 

 

 

 

2 Βίντεο-σοκ:

Μεταφέρουν βράδυ στα κρυφά τους παράνομους μετανάστες στη δομή στον Έβρο!

Κρυφά, μέσα στη νύχτα, εκμεταλλευόμενοι το lockdown, έτσι μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες στη δομή στον Έβρο.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο τα λεωφορεία μετέφεραν χθες, Τρίτη 12 Ιανουαρίου τους παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ Έβρου. Το λεωφορεία πήγαν στο ΚΥΤ, με σβηστά φώτα, στις 8 το βράδυ. Ουσιαστικά οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν για λίγες ημέρες στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη νέα δομή, όταν αυτή είναι έτοιμη.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία «κερκόπορτας» στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το σχέδιο για δημιουργία της δομής προχωράει κανονικά.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας του lockdown…

Να σημειώσουμε πως τα λεωφορεία είχαν πινακίδες Αθηνών.

Δείτε το βίντεο:

Το σχέδιο ουσιαστικά που σας έχει μεταφέρει το pronews.gr είναι να δημιουργηθεί μία δομή η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.500 παράνομους μετανάστες.

H δομή είναι ένα παλιό εργοστάσιο στρατιωτικών ενδυμάτων στο Σπήλαιο Ορεστιάδας. Ο συνολικός περιφραγμένος χώρος είναι 10 στρέμματα και διαθέτει κτίριο περίπου 400 τετραγωνικών, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να γίνει λειτουργικό και να φιλοξενήσει εκεί υπηρεσίες και γραφεία. Στον υπόλοιπο χώρο μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα λυόμενες κατασκευές για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών.

Το φοβερό είναι ότι δίπλα από το εργοστάσιο και περίπου στα 200 μέτρα βρίσκεται το Στρατόπεδο της Πλάτης, έδρα του 21ου Συντάγματος.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον χώρο στον οποίο θα μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες:

ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ Β. ΕΒΡΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=1dSzUfZM61w

Παρατημένο εργοστάσιο Σπηλαίου

https://www.youtube.com/watch?v=QvkZPPOBXYQ

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε χθες πως: 

«Έχει ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων, και στον Έβρο αλλά και στα νησιά.

Οι ροές ήταν μειωμένες περισσότερο από 80% το 2020.

Αυτό έγινε επειδή ακολουθήσαμε και ακολουθούμε μία διαφορετική πολιτική.

Φυλάμε τα σύνορά μας, με απόλυτο σεβασμό όμως πάντα στην ανθρώπινη ζωή».

pronews.gr Triklopodia 13/01/2021

 

 

 

 

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΕΘΝΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Μ.Μ.Ε

twitter sharing button
email sharing button
Κύριε πρωθυπουργέ

Κύριοι της Κυβέρνησης

Ο Ελληνικός λαός το γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι φοβερά ανήσυχος και πάρα πολύ προβληματισμένος για τα παρακάτω θέματα.

1. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

α. Κύριοι της Κυβέρνησης όταν αναλάβατε γνωρίζατε ότι δεν έχετε το δικαίωμα στην διάρκεια της διακυβέρνησης να λειτουργήσετε σαν εντεταλμένοι ξένων συμφερόντων ( Γερμανίας – Τουρκίας ) σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας, του Ελληνικού Λαού , του Ελληνικού Έθνους.

β. Κύριοι της Κυβέρνησης δεν έχετε το δικαίωμα να παραδώσετε μια χώρα ακρωτηριασμένη είτε σε Εναέριο χώρο , είτε σε Θαλάσσιο χώρο , είτε περιορισμένων συμφερόντων υπέρ της Τουρκίας η άλλων χωρών .

γ. Φέτος η Πατρίδα μας γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση εναντίον του Τουρκικού ζυγού , αλλά δυστυχώς είναι πολλές οι φωνές οι οποίες αναφέρονται στο Εθνικισμό και σε γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το ότι αφορά την Επανάσταση .

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο κόσμος ανησυχεί πάρα πολύ για το τι πρόκειται να του ξημερώσει και δυστυχώς οι φωνές και οι απόψεις που ακούγονται αντί να τον καθησυχάζουν μεγαλώνουν την ανησυχία του και τον φόβο του για το τι τον περιμένει.

3.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

α.Όταν εκλεγείκατε άλλες ήταν οι απόψεις σας για το συγκεκριμένο θέμα , σήμερα βλέπουμε τα ακριβώς αντίθετα και όχι μόνο.

β. ο Λαός γνωρίζετε ότι συμμερίζεται τον πόνο την δυστυχία αλλά μέχρι εκεί , δεν δέχεται με το έτσι θέλω να του καταργήσουν τα ήθη , τα έθιμα του , την κοινωνικότητα , την Θρησκεία του , τον θεσμό της Οικογένειας . Εσείς με τον τρόπο σας έχετε επιβάλλει τις απόψεις ότι όλα τα παραπάνω πρέπει να ξεχάσει ο Λαός . ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ εάν νομίζετε ότι ο λαός θα υποκύψει στις πονηρές σας ενέργειες προκειμένου να επιβάλλεται την Πολυπολιτισμικότητα με το έτσι θέλω.

4. Μ.Μ.Ε

ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Η ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Κύριοι της Κυβέρνησης εάν νομίζετε ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει ότι τα Μ.Μ.Ε τον κοροϊδεύουν , δεν του λένε τις αλήθειες , είστε Γελασμένοι .

Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι τα Μ.Μ.Ε εξυπηρετούν τα θέλω σας και τις επιδιώξει σας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προπαγάνδα σε βάρος του σπάει κόκαλα . Είναι δεν φοβερά οργισμένος διότι μαθαίνει από άλλα μέσα το τι γίνεται και ότι οι καναλάρχες και οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει φερέφωνά σας .

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ , ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , Η ΑΛΛΩΣ ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ Triklopodia 10/01/2021

 

 

 


Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Με lockdown KAI Ολονυχτία μεταφορά λαθρομεταναστών

ΣTON δήμο Ελευσίνας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

ΣTA KATΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!


Στον δήμο Ελευσίνας 46 λεωφορεία μεταφέρανε λαθρομετανάστες!

Μαρτυρίες και πηγή του παρλαπιπα μας ενημερώνει ότι κάθε βράδυ έρχονται 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα!!....

Δηλαδή κάθε βράδυ εν μέσο lockdown και αφού έχουν απαγορεύσει την μετακίνηση οστε να μην μπορούν οι Έλληνες να βλέπουν όλο αυτό, από 2000 με 3000 λαθρομετανάστες στην Αττική!

Τεράστιες ροές και κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να κάνει την σχετική έρευνα για την μάλλον προσυμφωνημένη στα κρυφά με τους τοπικούς άρχοντες (δημάρχους) η μεταφορά αυτή!!

Όταν θα βγει ο Έλληνας από τα σπίτια του τότε θα βρεθεί εκτός απροόπτου!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε πούλμαν στα κάτω Πατήσια που μεταφέρει λαθρομετανάστες μέσα σε σπίτια με όλα τα κομφορ ( στην οδό Στρατηγού Δαγκλή) και όπως ενημερώθηκαν με φαγητό Kettering 3 φορές την ημέρα!

Η αποκάλυψη μας έχει και συνέχεια δένοντας όλα τα στοιχεία μας με τις παρακάτω φωτογραφίες και τι δουλειά κάνει η εν λόγο ΜΚΟ!

στις Ιανουαρίου 04, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Αφύλακτη χώρα

– Ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Ελλάδα

2 (βίντεο)

Ο χειμώνας έφτασε στο νομό Έβρου, οι καιρικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό με πολύ κρύο και βροχές, αλλά δεν φαίνεται να αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες να περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μπορεί όντως οι ροές να έχουν μειωθεί, αλλά το πρόβλημα παραμένει, ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου. Εκεί οι λαθρομετανάστες κινούνται κατά ομάδες, εντελώς ανενόχλητοι και αφού πρώτα περνούν  με βάρκες τον ποταμό Έβρο, με την βοήθεια διακινητών τόσο από την τουρκική όσο και την ελληνική πλευρά. Το ΒΙΝΤΕΟ που εξασφάλισε το Evros-news.gr και είναι απ’ την περιοχή της Μάνδρας-Λαβάρων Σουφλίου, είναι χαρακτηριστικό:

Από εκεί οι λαθρομετανάστες κατά ομάδες και από αγροτικούς δρόμους, ανεβαίνουν προς τα χωριά του ορεινού όγκου, τα Πομακοχώρια, των οποίων οι κάτοικοι δικαιολογημένα έχουν αγανακτήσει, αφού τους βλέπουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι τόσο δίπλα όσο και μέσα στα χωριά τους.
Στο ΒΙΝΤΕΟ μια ομάδα λαθρομεταναστών να κινούνται ανενόχλητοι σε διάφορες περιοχές και να προχωρούν περιμένοντας τους διακινητές ώστε να τους οδηγήσουν προς την Ροδόπη και στη συνέχεια στο εσωτυερικό της χώρας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Οι φωτογραφίες όπως βλέπετε είναι τις τελευταίες ημέρες και οι λαθρομετανάστες, όπως επανειλημμένα έχει αναδείξει το Evros-news.gr, κάθονται μέσα στο δάσος και ανάβουν φωτιές είτε για να ζεσταθούν λόγο του κρύου, είτε για να μαγειρέψουν. Αρκετές φορές μάλιστα επιλέγουν ακατοίκητα σπίτια και κάνουν το ίδιο, προκαλώντας πυρκαγιές που είναι καταστροφικές.Όσοι τους συναντούν πάντως απλά τους αποφεύγουν και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να τους σταματήσουν περιμένοντας την αστυνομία να έρθει για να τους συλλάβει, αφού δεν θέλουν να… μπλέξουν, όπως έγινε με το νεαρό κτηνοτρόφο στις Φέρες, ο οποίος και τραυματίστηκε προσπαθώντας να τους σταματήσει και καταδικάστηκε σε αρκετούς μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Λαθρομετανάστες περνούν τον ποταμό Έβρο

https://www.youtube.com/watch?v=JLYBvkld-wk&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες στον ορεινό όγκο

https://www.youtube.com/watch?v=F8T7zbLX1Z0&feature=emb_logo

ksipnistere 27/12/2020

 

 

 

 

ΣΟΚ:

Σε Καμπούλ μετατρέπεται η Αθήνα με απίστευτα ποσοστά εποικισμού

Από N. ΣΚ 10:20 - 20/12/2020 Τελευταία Ενημέρωση 12:19 - 20/12/2020

Σε Καμπούλ μετατρέπεται η Αθήνα, καθώς τα επίσημα στοιχεία για την εποίκηση της ελληνικής πρωτεύουσας είναι σοκαριστικά.

Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει πως περίπου ένας στους έξι κατοίκους της Αθήνας είναι νόμιμος μετανάστης καθώς ο συνολικός πληθυσμός της πρωτεύουσας ανέρχεται σε 664.046 κατοίκους και οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα ξεπερνούν τους 110.000. Πέραν όμως αυτών θεωρείται δεδομένο πως ακόμη μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών, κάτι που σημαίνει πως το πραγματικό ποσοστό στο σύνολο του πληθυσμού ξεπερνάει το 30%. Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, την περίοδο 2015-2019 καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση νόμιμων μεταναστών στον Δήμο Αθηναίων. Από 74.815 στα τέλη του 2014 οι νόμιμοι μετανάστες που κατοικούν στο Δήμο Αθηναίων στο τέλος του 2019 αυξήθηκαν σε 105.935. Δηλαδή σε διάστημα πέντε ετών στον μόνιμο μεταναστευτικό καταγεγραμμένο πληθυσμό του δήμου της πρωτεύουσας προστέθηκαν 31.120 άτομα, δηλαδή πρόσωπα των οποίων η αίτηση ασύλου εγκρίθηκε και οι οποίοι έλαβαν ταυτότητα δηλώνοντας διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην πρωτεύουσα.

Από το 2015 και τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε η αύξηση του αριθμού των νόμιμων αλλοδαπών στον Δήμο Αθηναίων, φτάνοντας το συγκεκριμένο διάστημα τους 105.935

Το 2020 οι αλλοδαποί κάτοικοι του δήμου Αθηναίων αυξήθηκαν κατά 4.332, φτάνοντας στον αριθμό των 110.267. Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της ακολουθούμενης πολιτικής αποσυμφόρησης των νησιών, περίπου 35.000 νόμιμοι μετανάστες μετακινήθηκαν από τα πέντε νησιά του Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος, Κως, Λέρος) στην ηπειρωτική Ελλάδα. Από τους 35.000, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι 4.332 διαμένουν επίσημα στον Δήμο Αθηναίων.

Με βάση εκκίνησης το 2010, ο αριθμός των νόμιμων μεταναστών στον Δήμο Αθηναίων το 2011 μειώθηκε κατά 0,30%. Ήταν ο πρώτος χρόνος της δεκαετούς οικονομικής κρίσης. Μεγαλύτερη ήταν η τάση αποχώρησης των μεταναστών από την πρωτεύουσα το 2012, οπότε ο πληθυσμός τους μειώθηκε κατά 1,16%.

Τα επόμενα δύο χρόνια παρατηρήθηκε μια σχετική τάση σταθεροποίησης: το 2013 ο αριθμός των μεταναστών παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος μειούμενος κατά 0,05% και το 2014 αυξήθηκε κατά 0,34%.

Τα στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δείχνουν ότι από το 2015 οι νόμιμοι μετανάστες, δηλαδή εκείνοι που έχουν λάβει άσυλο και καταγράφονται στον πληθυσμό, άρχισαν να αυξάνονται. Κατά 1,34% το 2015 και το 2016 έφτασαν στη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη αύξηση της τελευταίας δεκαετίας: 1,76% περισσότεροι από το 2015. Ήταν η χρονιά με τις μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές, τότε που τα νησιά κατακλύζονταν από ανθρώπους προερχόμενους κυρίως από τη Συρία αλλά και από άλλες χώρες όπως το Αφγανιστάν.

Συνολικά, την τελευταία επταετία το ποσοστό των νόμιμων μεταναστών στον συνολικό πληθυσμό του Δήμου Αθηναίων αυξάνεται διαρκώς: κατά 0,84% το 2017, κατά 1,06% το 2018, κατά 1,09% το 2019 και η τάση συνεχίζεται και το 2020, με την καταγραφή μέχρι στιγμής να δείχνει αύξηση του πληθυσμού των προσφύγων και μεταναστών κατά 0,85%.

Η πρωτόγνωρη και πιεστική αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης από νέους μετανάστες και πρόσφυγες στους οποίους έχει παραχωρηθεί άσυλο έπειτα από αίτηση που υπέβαλαν, οδηγεί σε δημιουργία γκέτο και επιβολή νέων συμπεριφορών, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοεισερχομένων προέρχεται από χώρες του τρίτου κόσμου.

Η αύξηση της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πολιτική που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που δε επιτρέπει στις χιλιάδες των ανθρώπων που έρχονται από Ασία και Αφρική να βρουν κάποια εργασία. Αν αυτή η τάση συνεχιστεί η Αθήνα, δεν θα κάνει όχι για… μεγάλους περιπάτους, αλλά ούτε για μικρούς στο Ζάππειο, την Πλάκα ή το Γκάζι.

Η Άποψη 20/12/202

3 Βίντεο-ντοκουμέντα:

Κατά εκατοντάδες περνούν οι παράνομοι μετανάστες από τον «θωρακισμένο» Έβρο...

Αφύλακτα τα σύνορα στον Έβρο:

Περνούν ανενόχλητοι ακόμα και με όπλα

https://www.youtube.com/watch?v=Md-6v-209EU&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες στον ορεινό όγκο

https://www.youtube.com/watch?v=F8T7zbLX1Z0&feature=emb_logo

Λαθρομετανάστες περνούν τον ποταμό Έβρο

https://www.youtube.com/watch?v=JLYBvkld-wk&feature=emb_logo

Βίντεο και φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα δείχνουν καραβάνια παράνομων μεταναστών να περνούν ανενόχλητα με βάρκες τον Έβρο και να συνεχίζουν πεζά στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς κανείς να τους σταματάει. Μόνο όσοι φαίνονται στα βίντεο είναι αρκετές δεκάδες άτομα...

Τα πλάνα έχουν τραβηχθεί στο ορεινό Σουφλί και αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που είναι χειμώνας, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, οι μεταναστευτικές ροές παραμένουν πολύ υψηλές.

Οι παράνομοι μετανάστες αφού διασχίσουν ανενόχλητοι τα ελληνοτουρκικά σύνορα στη συνέχεια κατευθύνονται από αγροτικούς δρόμους στα ορεινά χωριά του Έβρου, των οποίων οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει πλέον να τους βλέπουν καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Μάλιστα οι παράνομοι μετανάστες ανάβουν φωτιές στο δάσος και σε εγκαταλειμμένα σπίτια δημιουργώντας μείζον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Βέβαια και όταν τους σταματάει η αστυνομία, απλά τους μεταφέρει στις δομές στο εσωτερικό της χώρας όπου και θα μονιμοποιηθούν.

στις Δεκεμβρίου 19, 2020 πηγή πηγή

 

 

 

 

Κάτοικοι στη Χαλκιδική κατά της Μάσκας & Εμβολίου.

Εσπασαν αμάξι της Αστυνομίας (3 video)

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες (15/12/20) το μεσημέρι στην πλατεία της Συκιάς, καθώς περίπου είκοσι άτομα συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό στην πλατεία που έγραφαν: “Αφήστε να γίνουν νεκροψίες γιατί δεν ακούτε πλέον τον ΠΟΥ”, “Γιατί κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά και συναγωγές”.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και κάποιοι θερμόαιμοι πιάστηκαν στα χέρια με αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο της αστυνομίας. To παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό:

HALKIDIKINEWS - Επεισόδια στη Συκιά 15-12-20

https://www.youtube.com/watch?v=rPfdwkcDMug&feature=emb_logo

Η ένταση συνεχίστηκε, και στη Συκιά έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις από τον Πολύγυρο.Σύμφωνα με πληροφορίες   έγιναν δύο συλλήψεις ατόμων και σήμερα 16/12/20 θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

https://www.youtube.com/watch?v=rPfdwkcDMug&feature=emb_logo

halikidiki.gr 16/12/2020

Στα χέρια της Aντιτρομοκρατικής μαχητής του ISIS στην Αθήνα

Newsroom Newsroom 19.11.2020 - 16:20

Βρισκόταν από το 2018 στην Ελλάδα - Η Τουρκία ''γεμίζει'' την χώρα με τρομοκράτες

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής 27χρονος τζιχαντιστής που κατηγορείται ότι ως μέλος του ISIS συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες και ανθρωποκτονίες.

Ο νεαρός Σύρος, έπεσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Νοεμβρίου και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DAESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα στις 28-03- 2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, στον Ελαιώνα όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά Εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Η Τουρκία στέλνει συνεχώς τζιχαντιστές στην Ελλάδα και χρειάζεται προσοχή. Οι συγκεκριμένοι μαχητές είναι το ''μακρύ χέρι'' της Τουρκίας, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους διασκορπίζει στη χώρα μας, με σκοπό την εσωτερική αποσταθεροποίηση.

Στο παρακάτω βίντεο έχει καταγραφεί ο συλληφθείς το 2013 σε ενέργειες του ISIS (είναι αυτός με το κασκόλ δεμένο στο κεφάλι του):

https://www.youtube.com/watch?v=APncze1BuLk&feature=emb_logo

 

 

 

 

 

Αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι στον Έβρο

Newsroom Newsroom   Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 10:07

Το lockdown δεν ισχύει για τους μετανάστες

Eνώ η πλειοψηφία των Ελλήνων τηρεί κατά γράμμα τους κανόνες υγιεινής, οι αλλοδαποί όπως φαίνεται έχουν... ανοσία, δεν εξηγείται διαφορετικά, καθώς στον Έβρο κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Όλη η Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε lockdown, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτή επιτρέπεται μόνο με αποστολή SMS, αλλά όλα αυτά προφανώς δεν ισχύουν για τους μετανάστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσωτερική Ασφάλεια 08.11.2020 - 17:57 5

Πώς οι Εβρίτες απέτρεπαν την εισβολή χιλιάδων μεταναστών τον Μάρτιο - Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που… τραβήχτηκε, τέσσερις νεαροί σε ηλικία μετανάστες εμφανίστηκαν στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται απέναντι στην βιομηχανία ξύλου “ΑΚΡΙΤΑΣ” στον Προβατώνα Σουφλίου.

Χωρίς μάσκες φυσικά και προφανώς δεν θα έστειλαν… SMS. Είχαν περάσει παράνομα σε ελληνικό έδαφος μέσω του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Φυλακτού, μαζί με πολλούς ακόμα που τους ψάχνουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από κατοίκους οι οποίοι τους αντιλήφθηκαν.

Κάποιους συνέλαβαν, αλλά αυτοί οι τέσσερις ξέφυγαν, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι υπάρχουν και άλλοι που εμφανίζονται στα γύρω χωριά και προσπαθούν μέσα από χωράφια να μην συλληφθούν, σύμφωνα με το evrosnews.gr

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αλλά και του εστιατορίου Πασχάλης Μελάς που δημοσίευσε και την φωτογραφία με το εύστοχο σχόλιο: “Καλώς ήλθατε…..Παιδιά….Εμείς μέσα εσείς έξω..!!”, πολλές φορές έχει δει στην επιχείρηση του λαθρομετανάστες και τους έχει εξυπηρετήσει, αλλά τώρα όπως μας είπε τους είδε… αγριεμένους και επειδή δεν φορούσαν μάσκες αλλά κυρίως λόγω του ερχομού τους απ’ την Τουρκία όπου… θερίζει ο κορονοϊός, απέφυγε να τους επιτρέψει την είσοδο.

Τούρκοι στρατιώτες μαζί με παράνομους μετανάστες ετοιμάζονται για μάχη στις Φέρες

https://www.youtube.com/watch?v=fOLiuUnugb0&feature=emb_logo

9/11/2020

 

 

 

 

H Ελλάδα μπλόκαρε πτήση ΜΚΟ:

Ολλανδοί ήρθαν με αεροπλάνο να πάρουν 180 μετανάστες από τη Λέσβο

Newsroom Newsroom  05.10.2020 - 16:24

Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει έγκριση για προσγείωση του αεροσκάφους στη Μυτιλήνη

Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας με φόντο το προσφυγικό. Ομάδα Ολλανδών ακτιβιστών με επικεφαλής έναν Ολλανδό πάστορα, ο οποίος ανάλαβε τα διαδικαστικά, ναύλωσαν πτήση τσάρτερ για να μεταβούν στη Λέσβο και να παραλάβουν 180 πρόσφυγες, παίρνοντάς τους μαζί τους στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση δεν είχε λάβει έγκριση, ούτε από την ολλανδική, αλλά ούτε κι από την ελληνική κυβέρνηση και το αεροσκάφος βρισκόταν για ώρες στον αέρα πάνω από τη Λέσβο, κάνοντας κύκλους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ολλανδίας.

Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει έγκριση για προσγείωση του αεροσκάφους στη Μυτιλήνη και ύστερα από διαβουλεύσεις, κατατέθηκε νέο σχέδιο πτήσης με προορισμό τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροπλάνο παραμένει στην Αθήνα αναμένοντας το σήμα για να επιστρέψει στο Άμστερνταμ.

 

 

 

 

 

 

Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Μαΐου 2021, στον  21ο αιώνα
ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ             Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.
ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ             – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς             – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
image Δείτε σαν σήμερα
image ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
image ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ
image Θα φύγουν νύχτα,
image Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

            Τένις: Άνετα στον 3ο γύρο του Όπεν της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Περ

Read More...

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Όπεν Μαδρίτης: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Read More...

WRC

WRC

            Αυτοκίνητο-WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

«Καρφώνει» κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΟΗΕ; - Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν προφυλακίσεις και θάνατο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

            Κρυφή λίστα Πέτσα! 10.100.000 ευρώ μοίρασαν στα… μουλωχτά τις τελευταίες 30 ημέρες

Read More...

Δένδιας - ΥΠΕΞ

 Δένδιας - ΥΠΕΞ

Στη Σαουδική Αραβία Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              Χιμάρα: Τὸ διαχρονικὸ ἀδούλωτο φρόνημα τῶν Ἑλλήνων

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Σαλαμίνα: Σημαντική ανακάλυψη -Βρήκαν τμήμα επιθαλάσσιου τείχους της Κλασικής εποχής

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πόντος

Πόντος

              ''Εφιάλτης'' ο Πόντος για την Άγκυρα: ''Θα αναγνωρίσουν την ποντιακή γενοκτονία''

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              ''Mπλόκο'' Χαφτάρ στη Τουρκία: Ανεπιθύμητος ο Λίβυος πρωθυπουργός στη Βεγγάζη

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Πέθανε ο Βάσος Λυσσαρίδης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Η Ελλάδα προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους Covid-19

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

            6.500.000 ευρω δίνει η κυβέρνηση για την ταινία του Αντετοκούμπο, ενώ την ίδια στιγμή ο χρυσός ολυμπιονίκης Πετρούνιας είναι 7...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

            City Nature Challenge: Διεθνής επιστημονική πρωτοβουλία για τον εντοπισμό της βιοποικιλότητας στις πόλεις μας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Ο εφευρέτης που ενέπνευσε το πραγματικό όνομα του Πελέ

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            24η , 23η , 22η , 21η , 20η , 19η , 18η , 17η ,16η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Read More...

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Φοβάται η Ιατρο-Πολιτική Χούντα… 80% ψευδή θετικά των self-test πιστοποιούν την ΑΠΑΤΗ του Κορωνοιού!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              “Η έκρηξη Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας”

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided