Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

Λέττα Καλαμαρά

 

 

 

 

 

 

ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

– ΚΕΡΑΜΕΩΣ

– ΚΙΚΙΛΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά

Απαράδεκτη είναι κάθε πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει για θέματα που αφορούν τα παιδιά και την υγειονομική τους επιμέλεια, παρακάμπτοντας τους γονείς και τους κηδεμόνες....
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ.Κοντοζαμάνη στις 26/3/2021 “για να σιγουρευτούμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά με ασφάλεια, η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self-test μία φορά την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές“.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και καθιστούν υπόλογη την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη:

– ΠΟΥ θα διεξάγεται αυτό το test και ΠΟΙΟΣ θα το διεξάγει ιδιαίτερα στην περίπτωση του ρινικού test;

– Γιατί τα παιδιά γίνονται αντικείμενο self test από τη στιγμή που η μετάδοση στις ηλικίες μέχρι 18 ετών είναι χαμηλή εδώ και ένα χρόνο; Μάλιστα στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 26/3/2021 ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, “το ηλικιακό προφίλ της επιδημίας παραμένει σταθερό τους τελευταίους δύο μήνες με την ομάδα των 40-65 να οδηγεί σταθερά την επιδημία και μετά ακολουθεί η ομάδα των 18-39“.

– Τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαδικασία των self test που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή σε ανήλικα παιδιά;

– Γιατί η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία επισημαίνει πως πολλές οικογένειες ρωτούν για τη χρήση test Covid 19 στα παιδιά, αλλά μόνο ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ μπορεί να αποφανθεί για αυτό καθώς και για το ποιο είδος test είναι κατάλληλο για κάθε παιδί;

– Γιατί ανακοινώθηκε νύχτα Παρασκευής μια τόσο σοβαρή απόφαση που αφορά και παιδιά και μάλιστα μετά από διαγωνισμό τριών ημερών που είναι ακόμη σε εξέλιξη όσον αφορά την προμήθεια των test; Με ποιον έκανε διαβούλευση για αυτόν τον τον Νόμο επιβολής επεμβατικής πράξης σε ανήλικα παιδιά η κα Κεραμέως;

– Τι απαντά το υπουργείο Υγείας και Παιδείας στην άποψη ότι γίνονται τα παιδιά πειραματόζωα στο όνομα του Covid 19 με επίπονο self-test που μπορεί να στοχεύει ακόμα και στο “δόξα πατρί” της νέας γενιάς Ελλήνων καθολικά;

– Ποια είναι τα επιστημονικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγγυάται την ασφάλεια των παιδιών κατά τη χρήση των self tests και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για συνέπειες στην υγεία των παιδιών εξαιτίας της χρήσης τους;

– Πως η παιδεία που σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας διεξάγεται κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης είναι απαραίτητο να συνεχίσει με Νόμο επιβολής self-test στα παιδιά;

– Γιατί εδώ και έναν χρόνο δεν οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας ολιγομελείς τάξεις;
– Γιατί δεν μπόρεσε να λειτουργήσει το Υπουργείο Παιδείας την εκ περιτροπής εκπαίδευση;
– Γιατί δεν επεδίωξε το Υπουργείο Παιδείας να ακολουθήσει το παράδειγμα του συνδυασμού φυσικής και on line εκπαίδευσης;
Αμέτρητα ερωτήματα χωρίς απάντηση πλην της προμήθειας και διεξαγωγής self-test σε ανήλικα παιδιά με Νόμο Μητσοτάκη!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Μαρτίου 28, 2021 πηγή πηγή

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΚΕΛ

email sharing button
Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος της Γερμανικής Ευρώπης και τιμώμενη από το Harvard Καγκελάριος Μέρκελ οδεύει σε ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος. Κυρίαρχος στη μετα-ψυχροπολεμική περίοδο στην κεντρική γερμανική πολιτική σκηνή πρωτοστάστησε στο διαμελισμό της Ενωμένης Ευρώπης, με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το κυριότερο συνέτριψε το όραμα της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. μετατράπηκε σε έναν αγωγό χρήματος αγνώστου προέλευσης, εκμαυλισμού και καταπάτησης κάθε εθνικής συνείδησης και κυριαρχίας προς το συμφέρον μίας αποκρουστικής ελίτ. Η κ. Μέρκελ στη φιλότιμη προσπάθειά της να χτίσει το Δ’Ράϊχ το μόνο που κατάφερε είναι να έχει σκλαβώσει εκατομμύρια Ευρωπαίων σήμερα φορώντας προσωπεία και να μετατρέπεται σε καθημερινή βάση σε ένα απεχθές πολιτικό πρόσωπο στην ίδια τη χώρα της.

Η παρακαταθήκη της ως Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανίας και κεντρικό όργανο του σκηνοθέτη της ευρωπαϊκής κεντρικής σκηνής είναι μηδαμινή για τους λαούς. Θα μείνει στην ιστορία ως μία φιλόδοξη αποτυχημένη Ανατολικογερμανίδα της Στάζι που γνώρισε τον καπιταλισμό από την λάθος πλευρά της ιστορίας.

Άθλιοι και θλιβεροί κομπάρσοι οι Έλληνες ηθοποιοί της πολιτικής που δέθηκαν στο άρμα της για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία σύγχρονη αποικία χρέους, χωρίς ιδιοκτησία και το λαό μας σερβιτόρο των διακοπών των ψηφοφόρων της κ. Μέρκελ.

Όσο και αν προσπαθούν οι Έλληνες δοσίλογοι να καταστρέψουν την Ελλάδα δένοντας την ως άλλο Έκτορα στο άρμα της Μέρκελ για έναν αιώνα απέτυχαν. Η Ελλάδα θα διώξει τη σκόνη από πάνω της μαζί με τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες που ντύνονται ήρωες του ’21 για να καμουφλάρουν τα εθνικά εγκλήματά τους. Κάθε συμφωνία τους θα καταστεί άκυρη στην πράξη ως δόλια δημιουργημένη και με σκοπό το ίδιο όφελος των κρατικών αξιουματούχων εις βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάδα σύντομα θα αναγεννηθεί όχι στις φιέστες των άκαπνων αλλά στους αγρούς και τα πεδία δόξης των αληθινών Ελλήνων. Εκείνων που κείτονται ανώνυμοι στο Σύνταγμα μας και αγνοούν τα τσιράκια της κ. Μέρκελ και των λοιπών προσκεκλημένων της πολτοποιημένης γαρίδας.

Εις μάτην τα κροκοδείλια δάκρυα της κ. Μέρκελ. Λαμβάνει το πολιτικό τέλος που της αξίζει αναζητώντας φθηνές δικαιολογίες και με μόνο σκοπό το κέρδος πολιτικού χρόνου. Αποτελεί ένα προπύργιο για τη συνέχιση εγκλεισμού των Ελλήνων και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Αναμονή για τον επόμενο κεντρικό σύμμαχο της, που θα έχει επίσης ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος.

Μητσοτάκης ή Ερντογάν, άραγε, με ποια σειρά;

https://thedayaftergr.blogspot.com/2021/03/blog-post_82.html Triklopodia 25/3/2021

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ

ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Χωρίς καμία αναστολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να παραδίδει την Ελλάδα στα αφεντικά του, τη Γερμανία και την Τουρκία. Με κινήσεις απελπισίας και αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις χωρίς επιστημονική βάση για τον COVID-19 παραπλανεί και ανοιγοκλείνει την οικονομία για να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να πράξει τα εθνικά πολιτικά εγκλήματά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ελάμβανε αποφάσεις με βάση του ειδικούς, αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος.

Το πρώτο πολιτικό έγκλημά του την 6η Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος συμβολικά και την απαγόρευση ρίψης του Τιμίου Σταυρού στα νερά της Ελλάδας. Ένα θρησκευτικό και εθνικό έγκλημα υποταγής στα αφεντικά των παράνομων Αφρικανών και Ασιατών που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας. Ένα έγκλημα στο οποίο συναυτουργός είναι και η ηγεσία της Εκκλησίας η οποία το αποδέχεται έναντι κοσμικών ανταλλαγμάτων, προφανώς.Το δεύτερο και εξίσου μεγάλο έγκλημα της πολιτικής Μητσοτάκη, σε εκτέλεση διαταγών, είναι ο Ανασχηματισμός Τουρκίας που δεν αποκλείεται και να προηγηθεί για την παράδοση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε τουρκόφιλους και ψευδομακεδόνες υποτελείς της κ. Μέρκελ, όπως είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μπίζνα ανάθεσης εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές-μαϊμού με ισολογισμούς φακής και η απομάκρυνση-μετακίνηση Στεφανή βρίσκεται υπεράνω όλων στην αντζέντα στο Μέγαρο Μητσοτάκη προς εξυπηρέτηση αλλοεθνών.

Την κατακραυγή λαού και Ελλήνων για τις παλινδρομίες Μητσοτάκη σχετικά με τον COVID-19, με την καθυστέρηση στα εμβόλια για την αναμονή της Καμάλα, σχετικά με το φυσικό και ψυχικό εγκλεισμό του λαού, το καθεστώς στο Μέγαρο Μητσοτάκη τα αντιμετωπίζει με καθυστέρηση και υπονοούμενα για εκλογές, όταν γίνει πρώτα η βρωμοδουλειά.

Μέρκελ, Ερντογάν και Μητσοτάκης αποτελούν πολιτικές καρικατούρες σε αποδρομή που μόνο σκοπό έχουν τη διάλυση της Δύσης, την απομόνωση των ΗΠΑ, τη ροή χρήματος απροσδιορίστου προέλευσης και τον εναγκαλισμό της Ευρώπης με την Κίνα, με απαραίτητη προϋπόθεση τη διάλυση της Ελλάδας στο πρότυπο της Γιουγκοσλαβίας. Οι οικονομικές ζώνες που σχηματίζονται ήδη με στοχευμένη οικονομική εξαθλίωση και μέτρα κατά περιοχές υπηρετούν το γενικό στρατηγικό σχέδιο για τους Έλληνες.Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, χωρίς Θεό, χωρίς Ζωή, το όραμα Μητσοτάκη και του δικτύου του Έλληνα "Γκιουλέν" και της Μαντάμ "Ο". Με μπίζνες μεταφοράς ανθρώπων, εμπορευμάτων και ουσιών ανενόχλητες σε ιδιωτικές ακτές επιχειρήσεων σχετικές με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την αιώνια υποδούλωσή μας. Επετειακές φανφάρες και καθημερινές πλύσεις εγκεφάλων από τα κρατικο-ταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης το αντίδοτο της προδοσίας για το λαό.

Δεν θα περάσει.
Εκλογές να μιλήσει ο λαός γνωρίζοντας πια και τους δύο πολιτικούς απατεώνες του παρελθόντος.
Ας ψηφίσει τους Κυνηγούς να σωθούμε...
ksipnistere 3/01/2021
Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 6 Μαΐου 2021, στον  21ο αιώνα
Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς             – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ             – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!
ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ             Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.
image Δείτε σαν σήμερα
image Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς
image Θα φύγουν νύχτα,
image ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ
image ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

            Νίκη… Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Read More...

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Όπεν Μαδρίτης: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Read More...

WRC

WRC

            Αυτοκίνητο-WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

«Καρφώνει» κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΟΗΕ; - Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν προφυλακίσεις και θάνατο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

            Κρυφή λίστα Πέτσα! 10.100.000 ευρώ μοίρασαν στα… μουλωχτά τις τελευταίες 30 ημέρες

Read More...

Δένδιας - ΥΠΕΞ

 Δένδιας - ΥΠΕΞ

Στη Σαουδική Αραβία Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              Χιμάρα: Τὸ διαχρονικὸ ἀδούλωτο φρόνημα τῶν Ἑλλήνων

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Σαλαμίνα: Σημαντική ανακάλυψη -Βρήκαν τμήμα επιθαλάσσιου τείχους της Κλασικής εποχής

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πόντος

Πόντος

              ''Εφιάλτης'' ο Πόντος για την Άγκυρα: ''Θα αναγνωρίσουν την ποντιακή γενοκτονία''

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              ''Mπλόκο'' Χαφτάρ στη Τουρκία: Ανεπιθύμητος ο Λίβυος πρωθυπουργός στη Βεγγάζη

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Πέθανε ο Βάσος Λυσσαρίδης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Η Ελλάδα προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους Covid-19

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

            6.500.000 ευρω δίνει η κυβέρνηση για την ταινία του Αντετοκούμπο, ενώ την ίδια στιγμή ο χρυσός ολυμπιονίκης Πετρούνιας είναι 7...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

            City Nature Challenge: Διεθνής επιστημονική πρωτοβουλία για τον εντοπισμό της βιοποικιλότητας στις πόλεις μας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Ο εφευρέτης που ενέπνευσε το πραγματικό όνομα του Πελέ

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            24η , 23η , 22η , 21η , 20η , 19η , 18η , 17η ,16η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Read More...

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Φοβάται η Ιατρο-Πολιτική Χούντα… 80% ψευδή θετικά των self-test πιστοποιούν την ΑΠΑΤΗ του Κορωνοιού!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              “Η έκρηξη Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας”

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided