Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

Νίκος Αντωνιάδης

 

Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ

από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για

τα SELF TEST !!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;; Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!
Τα ερωτήματα που θέσαμε προ ολίγου με τον Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, με αναφορά μας που εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ανωτάτου δικαστηρίου, είναι καυτά.
“Παίζουμε” και με τα “δικά τους” και με τα “δικά μας”…
Και είναι ερωτήματα που θέσαμε στον σύντομο δρόμο που ακολουθούμε με τον Δημήτρη της αποδόμησης των self test αλλά και του συνόλου των τεστ και της υποχρεωτικότητάς τους στους εργασιακούς χώρους αλλά και παντού. Θέτουμε εν αμφιβόλω το για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία όργιο εν γένει των τεστ στον υγιή πληθυσμό.
Στην επόμενη άμεση κίνηση θα συνδέσουμε την υποχρεωτικότητα των τεστ με τα εμβόλια και στο τέλος θα αποδομήσουμε την υποχρεωτικότητα των ίδιων αυτών των εμβολίων. Και αυτό θα είναι κάτι που θα αφορά το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και την άμυνα και αντίδρασή τους στους εκβισμούς που υφίστανται για το εμβόλιο.
Από τον κ. Πλιώτα αναμένουμε να αντιδράσει. Γιατί το κύριο κατ’ αρχήν τεράστιο ζήτημα που του θέτουμε πάει με τα “νερά” της κυβέρνησης.Με τα “δικά τους”…
Την αρχή την κάναμε με αυτό :
Σήμερα είναι η επόμενη κίνησή μας. Και έπονται οι επόμενες.Ο κ. Πλιώτας αν δεν παρέμβει προς τον σκοπό της αναστολής της διαδικασίας των self test, η οποία ήδη ανακοινώθηκε ότι θα οδηγήσει τα παιδιά που θα βρεθούν θετικά σε “Σπιναλόγκες”, θα είναι συνυπεύθυνος για το έγκλημα της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού στον “θανάσιμο” κίνδυνο της διασποράς του “φοπνικού” ιού και της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Αυτό είναι το κείμενο της αναφοράς μας :
Αναφορά Νικολάου Αντωνιάδη & Δημητρίου Ποντίκα
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >
Προς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κοιν.:Dimitrios Pontikas
Κυρ, 11 Απρ στις 4:05 μ.μ.
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Δια του παρόντος, και αναφορικά με την διαδικασία της υποχρεωτικότητας των self test για τους μαθητές των σχολείων, οι οποίοι πρέπει να υποβάλλονται στα self test αυτά δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να τους επιτρέπεται η δια ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων, σας αναφέρουμε ότι με βάση την παραδοχή περί πανδημίας και του άκρως μεταδοτικού και θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 (Covid-19), τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσο και η δημόσια υγεία, δεδομένου ότι δεν έχει προβλεφθεί από την ελληνική κυβέρνηση και τον Ε.Ο.Δ.Υ. πρωτόκολλο απόρριψης, περισυλλογής και καταστροφής των παρελκομένων των self test μετά τη χρήση τους από τους χιλιάδες μαθητές ανά τη χώρα, όπως προβλέπεται στις ρητές οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας Roche.
Ενσωματωμένη εικόνα
Ειδικότερα, στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας της Roche για τα self test, στο κεφάλαιο 13 με τον τίτλο “disposal considerations” (συνθήκες απόρριψης των self test), τονίζεται ότι το προϊόν αυτό (self test) περιέχει μία ουσία με ίση ή παραπάνω από 0,1% Β/Β και ότι πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η διαχείριση της απόρριψής του ως επικίνδυνου αποβλήτου.
Και αυτό διότι είναι άκρως τοξικό για την υδάτινη ζωή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η Roche προειδοποιεί επίσης ότι δεν πρέπει να απορρίπτεται σε υπονόμους, δίκτυα ύδρευσης ή στο έδαφος και ότι η διαχείρισή του πρέπει να γίνει μόνο από πιστοποιημένη/αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων.
Περαιτέρω, και πάντα με την παραδοχή περί πραγματικής πανδημίας, τα παρελκόμενα αυτά των self test είναι αυταποδείκτως εστίες μόλυνσης και διασποράς του ιού με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο και η δημόσια υγεία.
Πέραν τούτων, σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα self test δεν ανιχνεύουν αποκλειστικά τον SARS-CoV-2 όπως ψευδώς βεβαιώνεται από τους αρμοδίους. Παρά ταύτα χθες ανακοινώθηκε ότι όσα παιδιά βρεθούν θετικά από τα τεστ αυτά, θα πρέπει να γίνεται ηλεκτρονική ενημέρωση και εν συνεχεία τα παιδιά αυτά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους, προφανώς κατ’ εφαρμογή του νόμου 4682/2020 (ο οποίος κύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020).
Εκτός του ότι η προοπτική του παιδομαζώματος αυτού και της αποστολής των παιδιών σε “Σπιναλόγκες” έχει ούτως ή άλλως ήδη προκαλέσει την αντίδραση και την οργή των γονέων (αλλά και των ιδίων των παιδιών βεβαίως), το γεγονός ότι το παιδομάζωμα αυτό θα έχει ως αιτία τα θετικά self test, τα οποία όμως δεν ανιχνεύουν αποκλειστικά κατά τα άνω τον συγκεκριμένο ιό, προσδίδει στην υπόθεση αυτή δραματικές και εγκληματικές διαστάσεις.
Σημειώνουμε, ακόμη, ότι υπάρχουν και πολλοί γονείς οι οποίοι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, πεπεισμένοι από τον μεγάλο αριθμό “κρουσμάτων” (στην πραγματικότητα απλώς θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτοφανές στην παγκόσμιο ιστορία όργιο αυτό των εκατομμυρίων τεστ στον υγιή πληθυσμό), ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τα παιδιά τους να μολυνθούν από τον “φοβερό” και “τρομερό” αυτό ιό. Επικαλούνται δε όλοι αυτοί οι γονείς και την μειοψηφία του κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος στην σχετική συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων διαφώνησε στο άνοιγμα των σχολείων.
Τέλος, στο πλαίσιο πάντα της παραδοχής της “φοβερής” και “τρομερής” πανδημίας, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι υφίσταται τρομερή αντίφαση μεταξύ του χειρισμού από πλευράς κυβέρνησης, Ε.Ο.Δ.Υ. και “ειδικών” επιστημόνων των συνθηκών υπό τις οποίες θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία και του εν γένει χειρισμού και της αντιμετώπισης της “πανδημίας”.
Ειδικότερα, είναι γνωστό ότι όλα τα εργαστήρια, δημόσια και ιδιωτικά, σε όλα τα έντυπα με τα αποτελέσματα των αρνητικών αποτελεσμάτων των rapid test (όπως είναι και τα self test), καθιστούν σαφές ότι το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλές, στα δε νοσοκομεία είναι γνωστό πια ότι όχι απλά δεν αρκεί ένα αρνητικό rapdi test αλλά πάρα πολλές φορές οι πολίτες υποχρεώνονται να υποβληθούν σε περισσότερα rapid test ή/και σε μοριακό προκειμένου να υπάρξει ασφαλέστερη διάγνωση.
Και όλα αυτά όταν πλέον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), στις ρητές οδηγίες του προς τις κυβερνήσεις όλων των κρατών, τονίζει ότι ως “κρούσμα” SARS-CoV-2 νοείται μόνο εφόσον η διάγνωση έχει γίνει με δύο στη σειρά θετικά μοριακά τεστ και εφόσον επιπλέον τηρούνται και τα επτά επιστημονικά κριτήρια που έχει θέσει !! Γίνεται δηλαδή αντιληπτό ότι τουλάχιστον και κατ’ αρχήν τινάζεται στον αέρα η συντριπτική πλειοψηφία των “κρουσμάτων” στη χώρα !!
Εν προκειμένω έχει προβλεφθεί ότι οι μαθητές θα πηγαίνουν κανονικά την Δευτέρα εφόσον είναι αρνητικοί με ένα απλό self test, το οποίο θα επαναλαμβάνουν την Πέμπτη, ώστε μεταξύ Δευτέρας και Πέμπτης είναι σφόδρα πιθανό να μεταδώσουν τον ιό !!
Αν η απάντηση στον προβληματισμό αυτό είναι ότι τα παιδιά θα τηρούν κατά τα λοιπά τα μέτρα ασφαλείας, γεννώνται δύο κρίσιμα ερωτήματα:
-Αν είναι έτσι και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού από τα παιδιά που έχουν υποβληθεί σε self test και αυτό είναι αρνητικό, διότι θα τηρούν τα μέτρα, γιατί τότε εξ αρχής υποχρεούνται να υποβάλλονται στα τεστ αυτά ;;;
-Αν υποθέσουμε ότι τα τεστ αυτά είναι αναγκαία και παρακάμψουμε όλα τα άλλα ερωτήματα που τίθενται, δεδομένου ότι εσείς δια της ανοχής σας έχετε αποδεχτεί ως νόμιμη και μη εκθέτουσα σε κίνδυνο την δημόσια υγεία τη μη τήρηση των ίδιων μέτρων ασφαλείας στις τηλεποτικές εκπομπές επειδή οι συμμετέχοντες σε αυτές έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό, γιατί τότε οι μαθητές υποχρεώνονται να τηρούν τα ίδια μέτρα ενώ θα έχουν και αυτοί υποβληθεί σε rapid test (self test) το οποίο θα είναι αρνητικό ;;;
Ώστε ζητάμε την άδειά σας να απευθυνθούμε δημόσια στο κοινό και να προτρέψουμε γονείς και μαθητές να μην φοράνε οι μαθητές μάσκες και να μην τηρούν τις αποστάσεις στα σχολεία εφόσον πηγαίνουν σε αυτά με προηγούμενο κατά τα άνω αρνητικό self test, όπως ακριβώς δηλαδή γίνεται με την δική σας νομική κάλυψη και ανοχή όλο αυτό το διάστημα της “πανδημίας” στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Αν κρίνετε ότι όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, είμαστε στη διάθεσή σας.
Νικόλος Αντωνιάδης
Δημήτριος Ποντίκας

 

 

 

 

 

Απίστευτοι !!!

Μέχρι εκεί έφτασαν !!!

Διέδωσαν στο facebook ότι είμαι νεκρός !!!

Ο διακαής τους πόθος και στόχος !!!

Και ποιος το διέδωσε; Μα η ομάδα των …υποστηρικτών μου φυσικά !! Η οποία τώρα ελέγχεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν ένα-ένα τα λαμόγια στη θέση τους….

Κάποιοι χρήστες, με αληθινά ή ψεύτικα στοιχεία θα το βρει η Δίωξη,  στην ομάδα “Φίλοι Νίκου Αντωνιάδη 2”, δημοσίευσαν δήθεν “έκπληκτοι” την “είδηση” ότι “έφυγε ο Νίκος Αντωνιάδης” !! Κάποια κυρία Νατάσσα Δαλακλή το αναδημοσίευσε, διευκρινίζοντας στα σχόλια, όταν την ρώταγαν “τι είναι αυτό”, ότι “έτσι το είδα κι εγώ έτσι το ανάρτησα. Εννοούν ότι έφαγε ποινή και του έκοψαν τη φωνή του έκλεισαν τελείως το fb“.

Έφυγε

Βέβαια, όταν λέμε ότι κάποιος “έφυγε” δεν εννοούμε ότι τον μπλόκαρε το facebook ή του έκλεισε τον λογαριασμό. Εννοούμε ότι πέθανε. Ούτε διαβάζουν όλοι τα σχόλια για να δουν τις διευκρινίσεις. Αυτές φροντίζεις να τις κάνεις στην δημοσίευση. Η “είδηση” μένει. Ειδικά όταν δημοσιεύτηκε σε ομάδα “υποστηρικτών του ανθρώπου που “έφυγε” και “σίγησε”. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι η φωνή του κάθε άλλο παρά “σίγησε” αλλά ακούγεται σε χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους μέσα από το site αυτό. Και φροντίζεις και αυτό να το αναφέρεις. Φροντίζεις άλλωστε επίσης να το ψάξεις. Και όταν το ψάξεις θα βρεις μεταξύ πολλών άλλων σχετικών δημοσιεύσεων και αυτήν:

https://www.insider.gr/eidiseis/ellada/99719/pethane-o-dimosiografos-nikos-antoniadis

Και θα διαβάσεις για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Αντωνιάδη που πέθανε στις 10.11.2018. Γιατί δεν με λένε Αμπντούλ Αντωνιαδακόπουλο… Νίκο Αντωνιάδη με λένε και δεν είμαι ο μοναδικός με αυτό το ονοματέπωνυμο στην Ελλάδα. Ακόμη και συνάδελφός μου υπάρχει, και μάλιστα αρκετά γνωστός, στην Θεσσαλονίκη.

Ώστε και τα κίνητρα της κυρίας αυτής απομένει και αυτά να διευκρινιστούν.

Για την ομάδα των δήθεν υποστηρικτών μου, στην πραγματικότητα προβοκατόρων, έγραψα χθες.

Tα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Facebook, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου !!! Αύριο το πρωί καταθέτω μήνυση και αγωγή μαμούθ 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Facebook στο Δουβλίνο !!! Την ίδια ώρα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι πράκτορες – ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΒΡΩΜΙΚΗΣ Facebook !!! Απειλούν, στοχοποιούν, προβοκάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

Τα πάντα κάνουν. Για να ανακόψουν το τεράστιο πλήθος που καθημερινά αυξάνεται και συγκεντρώνεται γύρω μου. Γύρω δηλαδή όχι από το πρόσωπό μου αλλά γύρω από την αλήθεια.

Πλήθος ακομμάτιστο, μακριά από όλα. Και δίπλα μόνο στον Άνθρωπο.

Γιατί αν δεν έλεγα και δεν έγραφα την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια όλον αυτόν τον καιρό, σήμερα δεν θα ήμουν σε θέση να δημοσιεύω στο makeleio.gr.

Το έγραψα και χθες, το έχω γράψει και στο παρελθόν.

Μόνο αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μπορεί να με σταματήσει.

Και γι αυτό ακόμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτή τη φορά. Να μην πάθουν αυτό που έπαθαν με τον Στέφανο Χίο…

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι πια.

Και έχει γίνει χείμαρρος.

χείμαρρος

Χείμαρρος που θα καταπνίξει τους εγκληματίες.

Αυτούς που δολοφονούν τους Έλληνες και την πατρίδα τους.

ΜΠΟΜΠΑ! Δεν είναι Χρυσοχοίδης το πραγματικό του όνομα; “Κανονικά λέγεται…” (ΒΙΝΤΕΟ) – Makeleio.gr

κ. Χρυσοχοΐδη, όλα καλά…;

Κατευθείαν στεφάνι στην κηδεία μου;

Άσε, ποιο στεφάνι ,

…κορωνοπάρτι θα στήσεις.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Απριλίου 09, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

«Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου;»


Τις απίστευτες καταγγελίες για όσα ακατανόητα συμβαίνουν, αυτή τη φορά με τη διενέργεια νεκροψιών, καταγγέλλει σε νέο άρθρο του φωτιά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Στο τέλος του άρθρου, το οποίο ακολουθεί, εμείς απλώς θα θυμίσουμε τι είχε πει ο Κύπριος ιατριδικαστής κ. Ματσάκης, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την άποψη ότι ««Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.». Ακολουθεί το άρθρο φωτιά του κ. Αντωνιαδη:

«ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ!!!

-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,

ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝ !!!!!!

ΑΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ,

Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ,

ΘΑ ΜΗΝΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!

Δεν θα είναι η πρώτη μου φορά…

ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ :

Κυριολεκτικά ό,τι να ‘ναι…

ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ,

ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ !!!!!!

Την ώρα αυτή καταθέτουν Σμαράγδα και Δημήτρης στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, κατόπιν των απίστευτων παλινωδιών του Πανεπιστημίου και της διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Χαράς Σπηλιωπούλου, παλινωδίες και απίστευτες καταστάσεις στις οποίες συμμετέχει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφού εστάλη στο Πανεπιστήμιο η εντολή για την διενέργεια των δύο νεκροψιών-νεκροτομών και εκλήθη κανονικά ο τεχνικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη, και περίμενε την Παρασκευή από το πρωί μέχρι τις 2 για να συμμετάσχει υπό την ιδιότητά του στις νεκροψίες, ξαφνικά “ανακάλυψαν” στο Πανεπιστήμιο ότι τους έλειπαν τα στοιχεία των ιατρικών φακέλων…

Η δικαιολογία αυτή είναι για δύο λόγους απαράδεκτη.

Αφενός, εάν ήταν ουσιαστική, θα είχαν τεθεί οι ιατρικοί φάκελοι ως προϋπόθεση για την κλήση του τεχνικού συμβούλου. Αυτός όμως εκλήθη κανονικά, μετέβη στο Πανεπιστήμιο και περίμενε μέχρι τις 2 το μεσημέρι, χωρίς να τεθεί ζήτημα ιατρικών φακέλων. Ώστε είναι προφανές ότι ήταν πρόσχημα το οποίο αγωνιωδώς αναζητούσαν, και αφού είχαν δει και τα σώματα των νεκρών και προφανώς διαπίστωσαν, και από την πρώτη αυτή ματιά, τι τους περιμένει.

Αφετέρου, σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου; Απλά, θα συνεκτιμηθούν αυτά ώστε συνδυαστικά να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα για τις πραγματικές αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο κάθε φορά.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, θα έχω προφανώς και άλλα πολλά να σας γράψω…

Και έχουμε την ίδια ώρα τον Πύργο και την Πάτρα.

Διαβάσατε χθες τι έγινε στον Πύργο με τον δυστυχή Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν επί 21 μέρες υποσιτισμένος, εν μέσω της κλασικής απαράδεκτης και αντιφατικής ενημέρωσης που είχε η οικογένεια για την πορεία της νοσηλείας του, με πληθώρα μηνυμάτων μεταξύ του Νίκου με την αδελφή του, καταδικαστικά για το νοσοκομείο, και λίγο πριν την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, με 99 οξυγόνο, όπως αποδεικνύεται με μήνυμα του Νίκου με φωτογραφία από τις ενδείξεις, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο στο 70 και διασωληνώθηκε, και λίγο πριν την παρά την διασωλήνωσή του μεταφορά του στο Ρίο με την σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της εκεί κλινικής, ανακοινώθηκε στην μητέρα ότι πέθανε, για να διαπιστώσει εν συνεχεία η οικογένειά του από το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου ότι ο άνθρωπός τους ζούσε όταν ανακοινώθηκε στην μητέρα του ότι πέθανε. Και ότι στην πραγματικότητα πέθανε μία ώρα μετά, και αφού είχε ματαιωθεί η μεταφορά του στο Ρίο.

Από χθες ήταν φανερό ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και η προϊσταμένη της Αγγελική Τσιόλα, αντιδρούσε στην νεκροψία-νεκροτομή.

Και σήμερα, η αδελφή του Νίκου πήγε στην Πάτρα και παρέλαβε το έγγραφ της Αγγελικής Τσιόλα προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, με το οποίο ζητά από την Εισαγγελία Πατρών να μην διατάξει νεκροψία-νεκροτομή.

Οι λόγοι;

Διαβάστε και φρίξτε :

-Επικαλείται το έγγραφο του Ε.Ο.Δ.Υ. με το οποίο απαγορεύονται οι νεκροψίες λόγω της φοβερής και τρομερής πανδημίας, του φοβερού, τρομερού και φονικού ιού, και την αδυναμία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας να διενεργεί νεκροψίες σε νεκρούς κόβιντ, γιατί δεν παρέχει, λέει, ο χώρος του νεκροτομείου τα εχέγγυα για την ασφαλή διενέργεια νεκροψίας σε περιστατικά θανάτων με κόβιντ, επικαλείται δε ενδεικτικά έλλειψη εξαερισμού, ενώ, λέει, μετά από μία τέτοια νεκροψία θα πρέπει, λέει, να αποκλειστεί όλη η περιοχή του Πανεπιστημίου !!!

Προφανώς σήμερα που μιλάμε, εδώ στην Αθήνα, Μετροπόλιταν, Βιοκλινική και Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, θα πρέπει να παραμένουν αποκλεισμένα, μετά τα περιστατικά πανώλης που τους έτυχαν. Έτσι, για να θυμηθώ κάτι τελευταίο…

Απίστευτα πράγματα !!!

Τι δουλειά έχει η άθλια οδηγία του Ε.Ο.Δ.Υ., με μία ποινική διαδικασία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας;;;

Και πώς τότε έγιναν οι νεκροψίες στην Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη;;;

Και πού πήγε εκείνο το τριήμερο μετά τον θάνατο, οπότε δεν μεταδίδει ο νεκρός;

Αυτό το τριήμερο δεν περίμενε και ο εισαγγελέας στην Κατερίνη για να γίνει η νεκροψία;

Γιατί δεν ζητάει η καλή μας ιατροδικαστής το ίδιο; Να γίνει μεν η νεκροψία αλλά μετά την παρέλευση του τριημέρου;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!!!!!!!!

Και πώς δεν είπαν τα ίδια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών;;; Αλλά είπαν τα άλλα τα απίστευτα περί ιατρικών φακέλων και κουραφέξαλα.

Ό,τι να ‘ναι…

Αλλά έχει και συνέχεια.

Στο κάτω κάτω της γραφής, τι λέει μωρέ και αυτή η οικογένεια, οι μηνυτές;Διαμαρτύρεται εκεί γιατί δεν τον τάιζαν καλά, δεν τον φρόντιζαν και κάτι τέτοια. Δεν αρκεί ο ιατρικός φάκελος, όπως έγινε, λέει, και στο Μεσολόγγι σε μία άλλη περίπτωση. Έτσι, αορίστως. Ό,τι να ναι.

Λες και η οικογένεια διαμαρτύρεται γιατί δεν ήταν καλό το φαγητό και δεν τον φρόντιζαν τον άνθρωπό τους στο ξενοδοχείο που έμεινε στις διακοπές του !!!

Όχι απίστευτα, απλώς :

ΤΡΑΓΙΚΑ !!!!!!!!!

Αφήστε που γράφει ότι η αδελφή του Νίκου δεν αμφισβητεί το πιστοποιητικό θανάτου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν καταγγέλλει ότι σε αυτό αναγράφεται ως ώρα θανάτου μεταγένεστερη από αυτήν της ανακοίνωσης του θανάτου από το νοσοκομείο, κατά τα λοιπά η αδελφή του Νίκου δεν το αμφισβητεί !!!!!!!!!

Λ Ο Ι Π Ο Ν :

ΩΣ ΕΔΩ :

ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!!!!

Και η αλήθεια θα αποδειχθεί…»

Νίκος Αντωνιάδης
την Πέμπτη

ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!!

-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,

ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝ !!!!!!

... Δείτε περισσότερα
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Απριλίου 02, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Ξέσπασμα δικηγόρου Αντωνιάδη προς τον Καμπουράκη μετά από ακόμα μια «θεατρική παράσταση» λάσπης δημοσιογράφων με αφορμή τους ανθρώπους που κρατούνται χωρίς τη θέληση τους στο νοσοκομείο

Ο Καμπουράκης κατηγόρησε on air τον Αντωνιάδη ότι σκότωσε ανθρώπους στη Μαλεσίνα…! Απίστευτη προπαγάνδα στη τηλεόραση! Οργισμένη απάντηση από το γνωστό δικηγόρο.

Ο γνωστός δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης προανήγγειλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου κ. Καμπουράκη μετά την τελευταία εκπομπή του, της οποίας αφιερώθηκε ένα μεγάλο μέρος, σε απίστευτη «προπαγάνδα» με αφορμή το περιστατικό της Λαμίας, στο οποίο μια μητέρα και ο γιός της έφυγαν από το νοσοκομείο αρνούμενοι να νοσηλευτούν περαιτέρω, ενώ πρωταφανής ήταν η στοχοποίηση της εκπομπής προς το γνωστό δικηγόρο…!

Πραγματικά, μετά το περιστατικό της φυγής μητέρας και υιού από το νοσοκομείο της Λαμίας, ΟΛΑ τα κανάλια και κυρίως οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, επιδόθηκαν, κατά  περίεργο τρόπο, σε προπαγάνδα με συγκεκριμένη στόχευση και αυτό ήταν αναμενόμενο. Η επίθεση όμως των δύο παρουσιαστών της συγκεκριμένης εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα» – στις 28/03/2021, σε προσωπικό επίπεδο εναντίον του δικηγόρου Αντωνιάδη, που θα δείτε και στο video της εκπομπής, δεν έχει προηγούμενο. Το αξιοπερίεργο είναιότι δεν τόλμησαν καν να καλέσουν στην εκπομπή το δικηγόρο τον οποίο στοχοποίησαν….! Η “Δημοκρατία” των ΜΜΕ σε όλο της το μεγαλείο! Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά της εκπομπής της οποίας λινκ παραθέτει ο κ. Αντωνιάδης στο κείμενο του…και θα καταλάβετε. Επίσης δείτε ολόκληρο το βίντεο του ίδιου του δικηγόρου!

Ακολουθεί το κείμενο φωτιά του δικηγόρου καθώς και βίντεο στο οποίο εξηγεί τα γεγονότα από την πλευρά του:

«ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,

Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Α ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,

ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ,

https://www.skaitv.gr/…/sabbatokuriako-parea-28032021

ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ,

ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ ΘΑ “ΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ” ΜΑΖΙ ΜΟΥ ,

ΠΟΥ “ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ” ,

“ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΟΣΜΟ” ,

ΠΟΥ, ΠΟΥ, ΠΟΥ ,

ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ :

ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ,

ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ,

ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ,

ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ,

Μ Ε Σ Α ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΣΑΣ ,

ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΨΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΝΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΟΔΡΕΣ ,

ΤΟΥΣ ΚΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΔΙΑΛΙΑΔΕΣ ,

ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ,

ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ,

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ,

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ,

ΚΑΙ ΟΧΙ Ε Σ Υ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΒΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ,

ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΛΥΤΖΑΝΗ ,

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ,

ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ,

ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ,

ΠΟΙΟΣ, ΕΓΩ (!!!!!!) ,

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (!!!!!!!!!) ,

ΠΟΙΟΣ, ΕΓΩ (!!!!!!) ,

ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΟΥ :

ΣΕ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω !!!!!!!!!!!!!!!

Τ Ο Λ Μ Α Σ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,

ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ,

ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΨΕΥΤΕΣ ,

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ “ΕΠΕΜΕΝΑΝ” ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;;;;;;;;

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ,

ΕΠΕΙΔΗ “ΕΠΕΜΕΝΑΝ” ;;;;;;;;

Ε;;;;;;;;;;;;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,

ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ :

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!

Ή ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;;

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ,

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ,

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ,

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ,

ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ,

ΣΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,

ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ;;;;;;;;;

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ “ΕΞΗΓΗΘΕΙΣ” ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;;;;;;

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!

ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,

ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ,

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,

ΜΕ Σ Τ Ο Χ Ο Π Ο Ι Ε Ι Σ ,

ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ε Σ Υ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !!!!!!

ΕΛΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ,

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Π Ρ Α ΓΜ Α Τ Ι Κ ΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ,

ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ,

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΗ !!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ,

Γ Ι Α Τ Ι ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,

ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,

ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ,

Ε Γ Ω ΜΗΝΥΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;;;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ “ΣΚΟΤΩΝΩ” ΚΟΣΜΟ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΕΛΑ ΝΑ ΕΞΓΗΓΗΣΕΙΣ ,

ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,

ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ,

Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΕΠΕΙΔΗ “ΕΠΕΜΕΝΑ” ΚΑΙ ΕΓΩ ,

ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ “ΕΠΕΜΕΝΑΝ” ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,

Ή ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Δ Ε Ν ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ,

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ,

ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ,

Ή ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ,

Η ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ Η Τ Α Ν ΚΑΛΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ,

Ή ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ Η Τ Α Ν ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΒΙΝΤ ,

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,

Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΕΙΑ ΑΥΤΑ Δ ΕΝ Ε Π Ρ Ε Π Ε ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΒΙΝΤ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,

ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ,

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ,

Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,

ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,

ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,

ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ,

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ,

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;

ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ,

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ,

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,

Ή ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ,

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,

ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ,

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ;;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ,

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ,

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,

ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,

ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΔΑΔΙΚΤΥΟ ,

Ε Σ Π Α Σ Α Ν ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ,

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ,

ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ Ε Σ Υ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ,

ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ,

ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ,

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ;;;;;;;;;

ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!

ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ,

ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ,

Κ Α Ι ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ,

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ Ο Λ Ο Υ Σ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,

ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ !!!!!!

Και εσύ με την παρέα σου, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πια γι αυτό…

Υ.Γ. Επειδή δεν ξέρω πόσο ακόμη θα με κρατήσει όρθιο το facebook, να θυμάστε όλοι ότι αν με μπλοκάρει, θα συνεχίσω στο www.makeleio.gr, εκεί με δεκαπλάσιο πλέον κοινό.»

ΒΙΝΤΕΟ

ellinikiafipnisis Triklopodia 29/3/2021

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ :

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ…;

Νίκος Αντωνιάδης

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ,
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ,
ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ;;;
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ;;;
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Μ Ε Τ Α ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ Α Π Ο ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;;;
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ…;

Το πρόβλημα είναι ότι αρχίζω και μαζεύω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί μετά από πολλές μέρες…

Πόσο πια περιμένει ο κοβιντ να εμφανιστεί, αν υπήρχε πριν τον εμβολιασμό και κρυβόταν ο ατιμούλης…;

Γιατί ο κόσμος ανησυχεί και ρωτάει :

Μήπως όλοι αυτοί ήταν καλά και αρρώστησαν ΕΠΕΙΔΗ έκαναν το εμβόλιο;

Να μην ρωτήσουν;

Και εσείς, να μην απαντήσετε;

Με αποδείξεις όμως.

Όχι έτσι, άντε το ‘παμε.

Αποδείξεις…

Και ο κόσμος ρωτάει επίσης :

Γιατί ενώ έχετε του κόσμου τα στατιστικά για τον κόβιντ ,
ακόμα και πόσα …μυρμήγκια βρίσκονται θετικά κάθε μέρα ,
ο δε Μαγιορκίνης έχει απογειώσει την στατιστική ,
και …προβλέπει πλέον στατιστικά στοιχεία ,
όπως η Παγώνη τις διασωληνώσεις ,
και βεβαιώνει τον κόσμο, μετά απολύτου …γνώσεως, ότι από δω και στο εξής ένας στους 20, λέει, από τους νέους ανθρώπους θα βγαίνει θετικός ,
αλλά δεν έχετε ούτε ένα στατιστικό για το πόσοι άνθρωποι ,

α) βγαίνουν θετικοί, και μετά από πόσες μέρες, και αν είναι απλά θετικοί ή είναι συμπτωματικοί, μετά τους εμβολιασμούς ,

β) πεθαίνουν, και μετά από πόσες μέρες, μετά τους εμβολιασμούς;

Τον αδικείτε τον κόσμο που ρωτάει…;

Αφήστε που στην περίπτωση του κυρίου Φανούριου στον Ερυθρό Σταυρού, την πατήσατε άσχημα.

Στην μανία σας να τους …οξυγονώσετε και να τους διασωληνώσετε όλους ,
παίρνει η μπάλα και τους προ πολλού εμβολιασμένους.

Και αν είχατε αφήσει ελεύθερο τον κόσμο να επιλέξει αν θα εμβολιαστεί ή όχι, δεν θα ήμασταν και τόσο πιεστικοί…

Αλλά εσείς εδώ έχετε επιδοθεί σε σαφάρι εκβιασμών και τρομοκρατίας ,
όχι για να πείσετε ,
αλλά για να εξαναγκάσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις…

Γι αυτό τις κάνω, άλλωστε.

Για να μην απαντηθούν. Γιατί απαντήσεις δεν υπάρχουν.

Οι ερωτήσεις όμως αυτές, για όλες τις καυτές “πατάτες”, που σας έχω απευθύνει με εξώδικα και δημόσιες προσκλήσεις ,
και η ένοχη εκκωφαντική σιωπή σας που ακολουθεί ,
είναι αναγκαίο εργαλείο στην μήνυσή μου που κοντοζυγώνει…

Triklopodia 27/3/2021

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

https://www.youtube.com/watch?v=lzMfhHCEq-g&t=152s

Triklopodia 22/3/2021

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ !!

ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΜΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ …

“Βοήθησέ με να βγω από δω μέσα”…

Νίκος Αντωνιάδης

“Βοήθησέ με να βγω από δω μέσα”…
Μίλησα με τον ίδιο. Αργά το απόγευμα.
Ακόμα καμία ενημέρωση.
“Αν δεν έχουμε ενημέρωση μέχρι αύριο το πρωί, θα σου κάνω τα έξοδα να κατέβεις να με βγάλεις”…
Και η τελευταία κουβέντα που με συγκλόνισε :
“Κοίτα, επειδή αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που σου μιλάω από δω, αν το κινητό μου είναι κλειστό, έλα στα Χανιά”…
Θα έρθω πάτερ μου…

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ !!
ΣΕ ΣΑΣ ,
ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΜΩΣΗ ,
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,
ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΙΑΝΩΝ :
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…
ΚΑΙ Α Μ Ε Σ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ :
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…
Γιατί, ξέρετε κάτι…;
Με φοβίζει λίγο το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ιερέα που αντιτίθεται σθεναρά σε όλο αυτό που γίνεται.

Ξέρετε ποιο είναι “όλο αυτό που γίνεται”.
Και με φοβίζει ακόμη ,
και πολύ περισσότερο ,
ότι ούτε τα παιδιά του ,
αλλά ούτε και ο ίδιος ,
ο οποίος μιλάει στο τηλέφωνο με τα παιδιά του ,
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ !!!

Ενώ την ίδια ώρα …διαρρέει η πληροφορία ότι είναι και θετικός στον κόβιντ.
Ούτε για δημοσιογραφική έρευνα να μιλάγαμε…
Τα παιδιά του, και Ο ΙΔΙΟΣ μέσα από την απομόνωση, ζήτησαν να τον βοηθήσω.
Φοβάται, λέει, ότι θα βρεθεί από τη μία στιγμή στην άλλη σε Μ.Ε.Θ. διασωληνωμένος.
Ξέρει αυτός…
Και εγώ το φοβάμαι.
Και φοβάμαι επίσης αυτό το κινητό.
Ότι δεν θα λειτουργεί για πολύ…

Οπότε, τα πράγματα είναι μάλλον απλά, γιατί είμαστε σε αρχικό στάδιο…:
-Ενημέρωση στον ίδιο και στα παιδιά του :
*Αν πράγματι βρέθηκε θετικός στον κόβιντ.
Στην περίπτωση αυτή θέλουν αντίγραφο του αποτελέσματος και το θετικό δείγμα για να το εξετάσουμε σε εργαστήριο της επιλογής μας.
Ένα απλό χαρτί, που καθορίζει την μοίρα των ανθρώπων στην εποχή του ψευδοφονικού ιού, δεν μας λέει απολύτως τίποτα.
Έχω γίνει σαφής εδώ και πολλές μέρες ότι δεν θα δεχθούμε αρνητική απάντηση στη λογική του ότι τα δείγματα είναι “μολυσμένα” και “δεν τα δίνουμε” ,
γιατί τότε θα ζητήσουμε το πρωτόκολλο καταστροφής του.
Καθώς, υποθέτω, θα έχετε πρωτόκολλα καταστροφής όλων των θετικών δειγμάτων των τεστ που έχετε διενεργήσει από την αρχή της ψευδοπανδημίας μέχρι σήμερα.
ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Ο Λ Α ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!

Ανεξαρτήτως των συνεπειών της καταγραφής των αποτελεσμάτων ως θετικών.
Εκτός και αν επιμείνετε ότι είναι “θετικά” και “μολυσμένα”, οπότε χωρίς πρωτόκολλο καταστροφής τεκμαίρεται ότι δεν καταστρέψατε τα δείγματα όπως επιβάλλεται σαν να ήταν πυρηνικά απόβλητα ή βουβωνικής πανώλης, έμπολα και ισπανικής γρίπης ,
και έχετε εκθέσει ολόκληρο τον κρητικό λαό σε θανάσιμο κίνδυνο…
*Πλήρη στοιχεία και δεδομένα της έως τώρα νοσηλείας του.
Αναμένω με ενδιαφέρον…

Triklopodia 3/3/2021

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ , ΚΑΙ

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ.

Νίκος Αντωνιάδης

ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Μας έλεγαν ότι η γρίπη εξαφανίστηκε επειδή τηρούμε τα μέτρα.

Και ο κόβιντ θερίζει επειδή ΔΕΝ τα τηρούμε.

Τα ίδια μέτρα.

Και έρχεται ο Ε.Ο.Δ.Υ. να το τερματίζει.

Ίδια εβδομάδα. 2019, 2020 και 2021.

Διαβάζεις 230 και 398 κλινικά δείγματα με 34,8 % και 36,4 % θετικά δείγματα στη γρίπη, για τα έτη 2019 και 2020.

Και διαβάζεις μετά … 4 κλινικά δείγματα με ΜΗΔΕΝ θετικά στη γρίπη.

Και ποια η δικαιολογία του Ε.Ο.Δ.Υ. ;

Ότι, λέει, η πανδημία έχει επηρεάσει τις επισκέψεις στις δομές για αναζήτηση υγειονομικής περίθαλψης !!!
ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, Ω ΨΕΥΔΟΣ !!!!!!

Τι έχει μειωθεί ;;;

Οι επισκέψεις για γριπώδη συνδρομή και για αναζήτηση υγειονομικής περίθαλψης ;;;
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΣΠΕΥΔΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΧΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ;;;
ΜΕ ΤΑ Ι Δ Ι Α ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ;;;;;;
ΜΕ ΓΡΙΠΩΔΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ;;;;;;

Όχι απλώς επισκέπτεται :
ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ !!!!!!

Πολύ απλά ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΙΠΩΔΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΒΙΝΤ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Το ένα ψεύδος πάνω στο άλλο ,
και όλα μαζί πάνω ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ στοιχείο στη μήνυση για εγκληματική οργάνωση…

Triklopodia 27/2/2021

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης:

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

– ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ – «ΕΙΣΑΓΩΓΗ»

Και κατ’ αρχήν :

Μ Η Ν  ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ PLAN Β ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ PLAN A !!

ΟΠΟΥ PLAN A Ο ΝΟΜΟΣ 4682/2020

ΚΑΙ PLAN B ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :

ΟΙ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ !!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ  Κ Α Ι  ΤΟ PLAN C :

ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ !!!

«Αν δεν εμβολιαστείς, θα…»

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ :

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ :

«Μας απειλήσατε προφορικά ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα απολυθούμε, ή θα , ή θα , ή θα…» :

«Να μας το ΓΡΑΨΕΤΕ» !!!

«Και να μας ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ σε αυτά που σας ΡΩΤΑΜΕ» !!!

ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ & ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΕΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ !!!

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ  Α Π Ο Δ Ε Ι Χ Θ Ε Ι !!!

Και μετά, εδώ είμαστε…

_________________________

Σας είχα υποσχεθεί εδώ και κάποιες μέρες, εν μέσω Μήδειας, ότι θα ανεβάσω το κείμενο για όλους σας με το οποίο θα δώσετε τέλος στην τρομοκρατία που πραγματικά οργιάζει τις τελευταίες μέρες και ασκείται σε όλους τους εργασιακούς χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς.

Γιατί είναι η ώρα να βγάλω από τη διασωλήνωση όχι μόνο τους ανθρώπους στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα και τις κατοχυρωμένες με αυτό ιερές ατομικές ελευθερίες των Ελλήνων, τις κατακτήσεις αυτές του παγκόσμιου νομικού πολιτισμού, τις οποίες δεν θα καταργήσουν στο όνομα καμίας ψευδοπανδημίας κανενός ψευδοφονικού ιού οι δούλοι της νέας παγκόσμιας τάξης πολιτικοί μας.

Σήμερα θα σας δείξω το δρόμο της λύτρωσης.

Της πλέον σοβαρής προσπάθειας τουλάχιστον για τη λύτρωση αυτή.

Σε δύο μέρη.

Σε αυτό εδώ το πρώτο, με τα εισαγωγικά, και στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος με το κείμενο που θα έχει τη μορφή εξωδίκου, είτε επισήμου δια δικαστικού επιμελητή, είτε ενός πρωτοκολλημένου ηλεκτρονικού μηνύματος ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και μέσο εγγράφου προς τους πάσης φύσεως εργοδότες, προϊσταμένους, διευθυντές & …λοιπούς συγγενείς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πια ότι η κυβέρνηση έχει πέσει με τα μούτρα στην προσπάθειά της να εμβολιάσει και τα κουνούπια. Αυτό, και να μην είσαι συνωμοσιολόγος, σε κάνει… Γιατί είναι ενάντια στην απλή λογική η εμμονή αυτή. Πρόκειται για ένα εμβόλιο το οποίο στην πραγματικότητα είναι σε πειραματικό στάδιο, είναι διάχυτη η ανησυχία για την ασφάλεια και τις παρενέργειες του εμβολίου, τα περιστατικά σοβαρών παρενεργειών και θανάτων μετά το εμβόλιο (παραμένω πάντα προσεκτικός: μ ε τ ά, και όχι  α π ό  το εμβόλιο), αυξάνονται καθημερινά, εγώ αποκαλύπτω και αποδεικνύω επίσης καθημερινά ότι ο ιός  δ ε ν  είναι φονικός και ότι για να πεισθούν οι πολίτες για τη «φονικότητά» του, στα δημόσια νοσοκομεία καθημερινά δολοφονούνται άνθρωποι και οι φόνοι χρεώνονται στον ιό, έχω αποδείξει την εργαλειοποίηση των εντός εισαγωγικών κρουσμάτων, έχω αποδείξει ότι προκειμένου να αυξηθούν οι αριθμοί τους έχουν διαπραχθεί εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα, με ανύπαρκτα τεστ και ψευδείς καταγραφές, έχω αποδείξει ότι δεν υπάρχει πραγματική πανδημία και φονικός ιός, αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας καθημερινά ότι γίνονται πράγματα που δεν θα γίνονταν σε μία πραγματική πανδημία ενός πραγματικά φονικού ιού, ή δεν γίνονται αυτά που έπρεπε να γίνονται αν είχαμε την πανδημία αυτή. Τα παραδείγματα, δυστυχώς για αυτούς που σχεδίασαν σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτούς που εκτελούν το σχέδιο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, είναι δεκάδες. Κυριολεκτικά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις.

Όλα αυτά άλλωστε αποτελούν τα κεφάλαια της μήνυσης που θα καταθέσω στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την χειρότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στη χώρα μας και διέπραξε τα φριχτότερα και πλέον αδιανόητα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων.

Ώστε η εμμονή αυτή της ελληνικής κυβέρνησης να εμβολιάσει τους πάντες και τα πάντα σε κάνει, και να μην είσαι, συνωμοσιολόγο… Για το τι θέλουν να πετύχουν με το εμβόλιο αυτό ή τι μπορεί να περιέχει το εμβόλιο αυτό. Γιατί σοβαρή λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Εγώ όμως  δ ε ν  θα πέσω σε αυτήν την παγίδα. Θα το ήθελαν, αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ, προς το παρόν, φτάνω μόνο μέχρι ένα σημείο. Έτσι, στην ερώτηση γιατί σκοτώνουν ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία και γιατί εργαλειοποιούν και μαγειρεύουν τους αριθμούς των «κρουσμάτων», έ χ ω  απάντηση και αυτή είναι ότι θέλουν να στηρίξουν την απάτη της ψευδοπανδημίας και του ψευδοφονικού ιού. Γιατί πανδημία και φονικός ιός χωρίς «κρούσματα» και –κυρίως- χωρίς θανάτους, δεν νοείται. Και αν ο ιός δεν σκοτώνει, σκοτώνουμε εμείς γι αυτόν και χρεώνουμε τους φόνους σ’ αυτόν. Και αν έχουν φτάσει στο σημείο να σκοτώνουν ανθρώπους, αντιλαμβάνεστε ότι το να σκοτώσουν αριθμούς, είναι πολύ απλό και εύκολο γι αυτούς. Με τον κρατικό μηχανισμό δικό τους και τα Μ.Μ.Ε. ξεπουλημένα, η υπόθεση είναι πράγματι πολύ απλή γι αυτούς.

Απλώς, εις ό,τι αφορά στους θανάτους, το πρωτόκολλο του θανάτου και τη λίστα στα δημόσια κολαστήρια, εμφανίστηκα εγώ και απέδειξα την ύπαρξη του πρωτοκόλλου αυτού και την εφαρμογή του, και άρχισα να το ανατρέπω σε όλη τη χώρα. Και κυρίως διέλυσα το δίχτυ προστασίας και ασφάλειας των δολοφόνων. Τις νεκροψίες που δεν επέτρεπαν με αδιανόητα και ανύπαρκτα «επιστημονικά» επιχειρήματα, τους ιατρικούς φακέλους που δεν έδιναν, με επίσης αδιανόητα έως γελοία επιχειρήματα. Άρχισαν οι νεκροψίες και άρχισα να σαρώνω τους ιατρικούς φακέλους σε όλη τη χώρα, και άρχισα να αποδεικνύω σε κάθε περίπτωση χωριστά ότι οι άνθρωποι δεν πέθαναν από κανέναν ιό αλλά δολοφονήθηκαν. Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κατ’ εφαρμογή του πρωτοκόλλου της φρίκης, εν μέσω βασανισμών που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους του ανθρώπου. Την ίδια ώρα άρχισα να ξεφτιλίζω την απάτη τους και να διασύρω τους εμπνευστές της, αναδεικνύοντας όλα αυτά τα στοιχεία που αποδεικνύουν άνευ άλλου ότι όλο αυτό είναι μία χοντροκομμένη και πρόχειρα στημένη απάτη.

Στο ερώτημα όμως γιατί έχουν στήσει αυτήν την απάτη, απάντηση δεν θα δώσω. Προς το παρόν. Εμένα με ενδιαφέρει να φτάσω την αποδόμηση της απάτης μέχρι το τέλος και να ολοκληρώσω και να καταθέσω τη μήνυση που θα προκαλέσει παγκόσμιο σεισμό. Μετά θα έρθουν όλα τα άλλα.

Εν τω μεταξύ σώζω ανθρώπους από τα κολαστήρια…

Είναι όμως σε κάθε περίπτωση ηλίου φαιεινότερο, διαπιστώνοντας τι μας έχουν κάνει και τι προσπαθούν να μας κάνουν με το πρόσχημα της «πανδημίας», ότι αφενός μας υποτάσσουν, και μάλιστα από τα νήπια μέχρι τους υπερήλικες, αφετέρου θέλουν να μας εμβολιάσουν όλους. Η Μέρκελ π.χ., την οποία πιστά υπηρετούν οι εδώ δούλοι της νέας παγκόσμιας τάξης, το είπε προχθές ξεκάθαρα: Η πανδημία θα τελειώσει μόνο όταν εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης. Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο σκοπός.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι γίνεται με τον εμβολιασμό αυτό, όχι σε όλον τον πλανήτη αλλά στη χώρα μας που μας ενδιαφέρει.

Κατέστη σε μένα γρήγορα ξεκάθαρο ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει με τίποτα να μας πει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Δεν θέλει με τίποτα να μας πει ευθέως ότι αν δεν εμβολιαστείτε θα πάτε φυλακή (νόμος 4682/2020) ή χωρίς το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα ακυρωθείτε ως πολίτες (εθνικό μητρώο εμβολιασμού).

Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο δεν το θέλει. Ίσως φοβάται ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή, την οποία αν ξεπεράσει, ακόμη και αυτός ο τρομοκρατημένος, φοβισμένος, δειλός κόσμος, που δύσκολα θα βγει αυθόρμητα στους δρόμους, έχοντας ήδη ανεχθεί παρά πολλά που γίνονται σε βάρος του, τελικά θα ξεσπάσει. Και αν ξεσπάσει, δεν νομίζω ότι θα ανακοπεί πια αυτό το τσουνάμι της οργής. Γιατί αν ο κόσμος ξεσπάσει, δεν θα βγάλει μόνο την οργή του για την καταπίεση και την καταστροφή του από την ψευδοπανδημία, αλλά θα ξεσπάσει και θα βγάλει από μέσα του όλα όσα έχει κρατημένα όλα αυτά τα χρόνια της καταπίεσης, των μνημονίων, της υποταγής, όλων συνολικά των εγκλημάτων των κυβερνώντων σε βάρος του.

Οπότε κατάλαβα ποια θα πρέπει να είναι η απάντησή μας στην τρομοκρατία που ασκεί δια των εκπροσώπων της, των εργοδοτών και των πάσης φύσεως διευθυντών, προϊσταμένων και λοιπών, σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους.

Θα τους βγάλουμε από το καβούκι τους, θα απαιτήσουμε οι προφορικές απειλές να γίνουν έγγραφες. Και να απαντήσουν στα απλά ερωτήματα που θα τους θέσουμε. Στα οποία απάντηση ούτε υπάρχει και –κυρίως- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ.

Η κυβέρνηση είχε δύο πλάνα.

Το Α και το Β.

Το Α ήταν ο νόμος 4682/2020. Τον νόμο που επικύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. Σε αυτήν προβλέφθηκαν όλες οι υποχρεωτικότητες. Εμβολιασμού, ιατρικών πράξεων (τεστ…), νοσηλείας, φαρμακευτικής αγωγής και περιορισμού.

Τον νόμο αυτόν τον έκανα εγώ γνωστό σε όλη τη χώρα, με τη βοήθεια του Ανδρέα Μπαρδάκη, του διαχειριστή της πολύ μεγάλης ομάδας του Συνηγόρου των ΑμΕΑ. Είχα εντοπίσει τον νόμο 4675/2020, είχα αναδείξει το εγκληματικό περιεχόμενό του, ώσπου ο Ανδρέας μου ανέφερε ότι υπάρχει και ο 4682, επτά νόμους μετά. Τον διάβασα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ χειρότερος από τον 4675.

Η κυβέρνηση και ο Τσιόδρας έλεγαν ψέματα στον κόσμο ότι δήθεν κανείς δεν θα τον υποχρεώσει να εμβολιαστεί και ότι το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό, εν γνώσει τους ότι λίγες εβδομάδες μόλις πριν, στις 25 Φεβρουαρίου 2020 (πριν την κήρυξη της «πανδημίας» από τον Π.Ο.Υ.), όλη η Βουλή είχε ψηφίσει την υποχρεωτικότητα.

Στις 25 Αυγούστου 2020 επέδωσα στον Πρόεδρο της Βουλής, ατομικώς και για λογαριασμό 30.000 Ελλήνων πολιτών, εξώδικο αίτημα απευθυνόμενο σε όλους τους βουλευτές, με το οποίο απαιτήσαμε την κατάργηση των αντισυνταγματικών και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.

Φυσικά, η κυβέρνηση και η Βουλή δεν επρόκειτο ποτέ να ξεγυμνωθούν σε τέτοιο βαθμό και να καταργήσουν τις διατάξεις, αποδεχόμενοι και ομολογώντας το έγκλημα.

Εγώ στόχευα στην κατάργησή τους στην πράξη.

Και αυτό έγινε.

Γιατί μετά το εξώδικο, η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου υπουργού της Βασίλη Κικίλια, βγήκε και κατέστησε απολύτως ξεκάθαρο ότι η υποχρεωτικότητα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Φυσικά, γελοιοποιήθηκε. Διότι το να βγαίνεις και να λες ότι είναι αντισυνταγματική μία υποχρεωτικότητα που ΕΣΥ έχεις ψηφίσει και θεσμοθετήσει, είναι γελοίο.

Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει πώς θα πετύχω τον σκοπό μου και πώς ο άλλος θα κάνει αυτό που του ζητάω.

Με ενδιαφέρει να το κάνει.

Και η κυβέρνηση το έκανε.

Αυτό ήταν το τέλος του Plan A.

Ούτως ή άλλως, όπως το είχα πει και τότε, ο νόμος αυτός πολύ δύσκολα θα εφαρμοζόταν. Η μοναδική κύρωση που προέβλεπε ήταν η ποινή φυλάκισης έως δύο έτη. Και έφερα το παράδειγμα της διάταξης εκείνης που προέβλεπε επί δεκαετίες τις αντίστοιχες ποινικές κυρώσεις για όσους δεν ψήφιζαν στις εκλογές. Και έκανα το ρητορικό ερώτημα αν ασκήθηκε ποινική δίωξη και αν –πολλώ μάλλον- καταδικάστηκε ποτέ έστω και ένας πολίτης επειδή δεν ψήφισε στις εκλογές.

Και η απάντηση βεβαίως είναι πως όχι, καθώς δεν είναι δυνατόν να διώξεις, να καταδικάσεις και να φυλακίσεις το 30 ή το 40% της αποχής.

Το αυτό ισχύει και για τις ποινικές κυρώσεις του νόμου 4682/2020.

Στη συνέχεια μπήκε μπροστά το Plan B.

Η βεβαίωση (πιστοποιητικό) εμβολιασμού.

Η έμμεση δηλαδή, και πολύ χειρότερη μορφή υποχρεωτικότητας.

Αυτό εφαρμόστηκε με την απόφαση του Βασίλη Κικίλια της 30.10.2020, με την οποία θεσμοθετήθηκε το εθνικό μητρώο εμβολιασμού. Στην απόφαση αυτή προβλέφθηκε η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού για «νόμιμη χρήση», ήτοι «για εγγραφή στο σχολείο, ταξίδι στο εξωτερικό, κ.λπ.». Και είχα πει ότι ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, και εδώ οι «λεπτομέρειες» ήταν αυτό το «κ.λπ». Διότι πολύ απλά τα συμπεριλαμβάνει όλα. Ο πολίτης ακυρώνεται αν δεν έχει τη βεβαίωση εμβολιασμού. Δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς αυτή. Και μπορεί να έλεγε ο Κικίλιας τότε ότι οι πολίτες εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα επιλογής, αλλά ήταν προφανές ότι αν εν προκειμένω η επιλογή μας ήταν να μην εμβολιαστούμε, αυτή θα ήταν και η τελευταία μας ως ελεύθεροι πολίτες.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά πήγα με 60.000 πολίτες και με εξώδικη καταγγελία-αίτημα προς τον υπουργό Υγείας, απαιτήσαμε, μετά τον 4682/2020, την κατάργηση ΚΑΙ του μητρώου εμβολιασμού, και κυρίως της βεβαίωσης εμβολιασμού.

Και το κερδίσαμε και αυτό.

Διότι και πάλι έριξα τον προβολέα στις πραγματικές εγκληματικές προθέσεις της κυβέρνησης και ανέδειξα την πολύ χειρότερη αυτή μορφή υποχρεωτικότητας, την έμμεση.

Και έτσι, ο υπουργός μας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αρχικά στην ενημέρωση προς τους πολίτες για την «πανδημία», σε στημένη φυσικά ερώτηση που του έγινε από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να καθησυχάσει τους πολίτες ανέφερε ότι η βεβαίωση αυτή (το πιστοποιητικό εμβολιασμού) ΔΕΝ θα είναι για χρήση σε δημόσιες (ή οποιεσδήποτε άλλες) υπηρεσίες, αλλά για ιδιωτική χρήση, για να ξέρει ο πολίτης πότε εμβολιάστηκε και πότε πρέπει να εμβολιαστεί ξανά.

Και φυσικά, και πάλι γελοιποιήθηκαν. Διότι είναι γελοίο να δημιουργείς μία ολόκληρη ηλεκτρονική πλατφόρμα μόνο και μόνο για να ζητάνε οι πολίτες την έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού, μόνο και μόνο για να μη …ξεχάσουν πότε εμβολιάστηκαν.

Αλλά, όπως είπα και για τον νόμο 4682/2020, εμένα ουδόλως με απασχολεί πώς θα πετύχω τον σκοπό μου και πώς ο άλλος θα κάνει αυτό που του ζητάω. Αρκεί να το κάνει.

Και εδώ και πάλι το έκαναν.

Και μάλιστα, αυτή τη φορά πολύ πιο επίσημα και ξεκάθαρα.

Γιατί στις 23 Δεκεμβρίου η Βουλή ψήφισε τον νόμο πλέον για το εθνικό μητρώο εμβολιασμού για την Covid-19, ο οποίος καταργεί στην πράξη την απόφαση της 30.10.2020 και ενώ προβλέπει την ίδια πλατφόρμα και την έκδοση πιστοποιητικού, έχει αφαιρεθεί η δημόσια χρήση. Τέλος. Το πιστοποιητικό θα εκδίδεται από τον πολίτη εφόσον αυτός το ζητήσει για τη χρήση που είχε αναφέρει και ο Κικίλιας στην ενημέρωση δύο μέρες πριν.

Και έτσι, τέλος και με το Plan B.

Έχω διαπιστώσει ότι έχετε πανικοβληθεί αυτές τις μέρες με την πλατφόρμα που μπήκε σε εφαρμογή και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του πιστοποιητικού, και επειδή μεταξύ αυτών είναι και οι κωδικοί του taxis, κάποιοι, και όχι λίγοι, συνδέσατε το πιστοποιητικό με τους τραπεζικούς λογαρασμούς και ότι

«να, τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές χωρίς το πιστοποιητικό» κ.λπ.

Ψυχραιμία !!

ΔΕΝ είναι έτσι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ απλά ή έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας. Μίας πλατφόρμας που από τότε που σας ενημέρωσα για τη νίκη μας για το Plan B, σας είχα πει ότι αυτή δεν ήταν έτοιμη αλλά μου ήταν και αδιάφορο πότε θα την ετοίμαζαν. Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Το πιστοποιητικό παραμένει για ιδιωτική χρήση.

Τα δε δικαιολογητικά με τους κωδικούς taxis, δεν είναι τίποτα άλλο από τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία έκδοσης του πιστοποιητικού για όποιον το ζητήσει! Και σας συμβουλεύω όλους μη δίνουμε μόνοι μας βαρύτητα σε κάτι που έχουμε πετύχει να απαξιωθεί.

Ξέρετε πώς μπορεί να γίνει εκμετάλλευση του πιστοποιητικού αυτού; Από τους εργοδότες και λοιπούς διευθυντές, προϊσταμένους κ.λπ., οι οποίοι στο πλαίσιο της τρομοκρατίας που ασκούν (και είναι το Plan C, που είναι και το κεντρικό θέμα μου), και απαιτούν από τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν (αλλιώς … το ένα και το άλλο), θα ζητάνε, για να αποδείξει ο εργαζόμενος ότι πράγματι εμβολιάστηκε (αφού δεν θα εμβολιάζονται μπροστά τους), να ζητάνε την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού και να τους το επιδεικνύουν ή και να τους το παραδίδουν. Τι γίνεται με τα τεστ (άλλη ιστορία αυτή, που έχει πολλά κοινά με το εμβόλιο, αλλά για να μη τα μπερδεύουμε μεταξύ τους, θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα); Δεν ζητάνε το αποτέλεσμα; Έτσι μπορεί να ζητάνε το πιστοποιητικό.

Και μέχρι εκεί.

Και πάμε λοιπόν στο Plan C.

Η κυβέρνηση είπαμε ότι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ   Α Μ Ε Σ Α τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και όλο αυτό το γελοίο σόου με τους δημόσιους εμβολιασμούς (αν το καλοσκεφτείτε, όλα είναι γελοία στην ψευδοπανδημία, που όπως έχω πει, αν δεν ήταν τραγωδία με την καταστροφή της οικονομίας, την κατακρεούργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας και τις δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία, θα ήταν η κορυφαία φαρσοκωμωδία όλων των εποχών).

Γιατί αναγκάστηκε κοτζάμ πρωθυπουργός να «εμβολιαστεί» μπροστά στις κάμερες; Έχει κάνει το ίδιο π.χ. για τα τέλη κυκλοφορίας; Έστησαν ολόκληρο σόου για να μας πείσουν να πληρώσουμε τα τέλη;

Όχι βέβαια.

Αν δεν τα πληρώσουμε, θα τα πληρώσουμε διπλά και αν κυκολοφορήσουμε τα αυτοκίνητά μας με τα τέλη απλήρωτα, θα πάμε και αυτόφωρο. Απλά πράγματα. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο με το εμβόλιο, παρά έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου για να πεισθούμε να εμβολιαστούμε; Γιατί σκοτώνουν αριθμούς και ανθρώπους (που εν συνεχεία τους μετατρέπουν και αυτούς σε αριθμούς») για να μας πείσουν ότι υπάρχει «πανδημία» και επομένως πρέπει να εμβολιαστούμε για να προστατευτούμε από αυτήν;

Να πεισθούμε λοιπόν. Και ΟΧΙ να υποχρεωθούμε.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ.

Και αυτό είναι που θα εκμεταλλευτώ εγώ τώρα για να τελειώσω και το Plan C.

Το Plan D θα είναι να μας δέσουν και να μας τρυπήσουν με το ζόρι…

Δεν το νομίζω…

Ή να μας υποχρεώσουν επίσημα και ευθέως.

Ούτε αυτό το νομίζω.

Αλλά, όπως για όλα, εδώ είμαστε…

Πάμε λοιπόν.

Ποιο είναι το Plan C;

Το είπαμε. Η τρομοκρατία. Οι απειλές. Οι εκβιασμοί.

Επομένως, το ερώτημα είναι:

Πώς αντιδράμε και πώς αποκρούουμε τους εκβιασμούς αυτούς;

Πώς ακυρώνουμε KAI το Plan C;

Και είναι προφανές ότι είναι το πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο πλάνο, καθώς αυτό εφαρμόζεται όχι γενικά (όπως ήταν ο νόμος 4682/2020 και το μητρώο με το πιστοποιητικό, για τα οποία απαιτήσαμε την κατάργησή τους), αλλά σε κάθε εργασιακό χώρο χωριστά.

Η αντιμετώπιση όμως και της τρομοκρατίας αυτής σε κάθε εργασιακό χώρο χωριστά είναι και αυτή ΕΝΙΑΙΑ.

Έχετε καταλάβει όλοι ότι οι απειλές είναι μόνο σε προφορικό επίπεδο. Εγγράφως υπήρξε μόνο ο έμμεσος καταναγκασμός και η πίεση μέσω της δήλωσης ότι δεν επιθυμούμε να εμβολιαστούμε. Ακατανόητη δήλωση, αφού δεν έχει νόημα πρακτικά για μία υπηρεσία, οποιαδήποτε υπηρεσία, να ζητά τα ΟΧΙ, αλλά μόνο τα ΝΑΙ, αφού αυτά και μόνο χρειάζεται για να προγραμματίσει τους εμβολιασμούς. Και αυτή η πρακτική όμως αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, ώστε πάμε (επιτέλους, θα λέτε ήδη κάποιοι…) να δούμε ποιος είναι αυτός.

Είπαμε ότι οι απειλές είναι προφορικές.

Ότι θα εμβολιαστείς, διαφορετικά θα υποστείς συνέπειες οι οποίες φτάνουν μέχρι την απόλυση.

Προφορικά.

Οπότε τι πάρα πολύ απλό πάμε να κάνουμε;

Στέλνουμε ένα έγγραφο σε οποιαδήποτε μορφή (εγώ το κείμενό του θα ανεβάσω στο δεύτερο μέρος) σε αυτόν που μας απείλησε. Όποιος και αν είναι αυτός, σε όποια θέση και αν είναι, σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό.

Σε αυτό το έγγραφο κατ’ αρχάς καταγράφουμε την απειλή.

Η καταγραφή αυτή έχει ήδη τεράστια σημασία. Γιατί δεν θα μπορεί ξαφνικά μετά από ένα μήνα να σε απολύσει επειδή ξαφνικά έγινες «ανεπαρκής».

Τους λες πόσο τον εκτιμάς (έτσι, ειρωνία…), πόσο τον αγαπάς, σε όλους τους φίλους σου και στην οικογένειά σου γι αυτόν μιλάς, αλλά χθες σε στεναχώρησε…

Σου ζήτησε να εμβολιαστείς. Αλλά όχι έτσι απλά. Σου είπε ότι αν δεν εμβολιαστείς θα έχεις συνέπειες.

Και εκεί τον αρχίζεις.

Και του λες:

Ότι αυτό σημαίνει ότι με υποχρεώνεις. Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός.

Όμως καλέ μου εργοδότη, διευθυντή μου, προϊστάμενέ μου, καλέ μου υπεύθυνε προσωπικού, ο υπουργός μας, ο κ. Κικίλιας ντε, έχει διακηρύξει επίσημα και μας έχει βεβαιώσει ότι η υποχρεωτικότητα είναι αντισυνταγματική.

Και κοινοποιούμε το έγγραφο και στον Κικίλια καταγγέλλοντας και ζητώντας …προστασία.

Έτσι, να τους τρελάνουμε.

Εσύ πώς λοιπόν με υποχρεώνεις, κόντρα στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Υγείας;;;

Έπειτα:

Εγώ προστατεύομαι από το άρθρο 5 του Συντάγματος, τη Σύμβαση του Οβιέδο που έχει συνταγματική ισχύ και τόσους άλλους νόμους που κατοχυρώνουν το απόλυτο δικαίωμά μου να επιλέξω ΕΓΩ τι θα κάνω με το σώμα μου και κανένας δεν μπορεί να με υποχρεώσει σε ιατρικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή μου.

Και προσέξτε τώρα, γιατί πολλοί με ρωτήσατε πώς επικαλούμαι το άρθρο 5, τη Σύμβαση του Οβιέδο κ.λπ, αφού έχω πει να μην πάμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας επικαλούμενοι τις διατάξεις αυτές, γιατί το ΣτΕ θα απορρίψει τις προσφυγές επικαλούμενο το άρθρο 21 για την προστασία της δημόσιας υγείας;

Γιατί όσο δεν αποδομείται η απάτη, το ΣτΕ θα είναι το πλυντήριο των φασιστιών διατάξεων.

Μα ακριβώς ΑΥΤΟ που μου γράφετε!!

Να μην πάμε στο ΣτΕ, στο Συμβούλιο των Επικρατούντων, το οποίο με μαθηματική βεβαιότητα θα απορρίψει τις προσφυγές αυτές, όπως ΗΔΗ έχει κάνει στις δύο-τρεις περιπτώσεις όπου αφελείς, πνιγμένοι από τα μαλλιά πολίτες, ανεγκέφαλοι και πονηροί, δικηγόροι και πελαταγωγοί, ή «λαγοί» (όπως ο Βαρουφάκης με το Πολυτεχνείο), προσέφυγαν στο ΣτΕ.

Και μάλιστα είχα προβλέψει κατά γράμμα τι ακριβώς θα πει το ΣτΕ στις απορριπτικές αποφάσεις!! Πιο αληθινός δεν θα μπορούσα να βγω!

Έχω πει, και εξακολουθώ και λέω, ότι η κυβέρνηση θα κρυφτεί πίσω από το ΣτΕ, στο οποίο ΔΕΝ μπορεί να πάει η ίδια, για να έχει το άλλοθι της «νομιμότητας» των φασιστικών νόμων της.

Και η κυβέρνηση βεβαίως, μαζί με τα εξαγορασμένα από αυτήν Μ.Μ.Ε., πανηγύριζαν, όπως επίσης ακριβώς είχα προβλέψει, μετά την έκδοση των αποφάσεων αυτών.

Και για να τελειώνουμε και με την ανοησία που έχω διαβάσει, ότι το ΣτΕ είναι απλώς ένα γνωμοδοτικό όργανο. Κάθε άλλο παρά γνωμοδοτικό όργανο είναι !!

Επιτέλους, μην τα διαβάζετε αυτά και τα ακούε χωρίς να βάζετε το μυαλό σας να λειτουργεί!

Πώς ονομάζεται η αίτηση που απευθύνεται στο ΣτΕ;

Αίτηση ΑΚΥΡΩΣΗΣ !!!

Το Στε ΑΚΥΡΩΝΕΙ διοικητικές πράξεις, δεν λέει τη …γνώμη του γι αυτές στους …φίλους του δίπλα στο τζάκι!!

Ή της ακυρώνει ή τις νομιμοποιεί οριστικά, με τη βούλα του δια της απόρριψης της σχετικής αιτήσεως.

Πάμε πίσω λοιπόν στο Σύνταγμα και το ΣτΕ.

Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι ΔΕΝ ισχύει το άρθρο 5 !!

Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πει ότι δεν μας προστατεύει η Σύμβαση του Οβιέδο !!

Γι αυτό περιμένει από το ΣτΕ να το πει αντί γι αυτήν !!

Και δυστυχώς βρίσκει πάντα τους πρόθυμους να πάνε σ’ αυτό…

Γι αυτό, το ξαναλέω, ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ !!

Όπως όμως δεν τολμάει να μας υποχρεώσει ευθέως να εμβολιαστούμε, έτσι και δεν τολμάει ευθέως να μας πει ότι ρίχνει στα σκουπίδια το άρθρο 5 του Συντάγματος κ.λπ.

Ώστε πάμε εμείς στα έγγραφά μας αυτά να τους παγιδεύσουμε !!

Και ΕΔΩ να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ το άρθρο 5, τη Σύμβαση του Οβιέδο κ.λπ !!

Έτσι, στο έγγραφο αυτό θα τους λέμε πολύ απλά ότι μας προστατεύουν όλες αυτές οι διατάξεις και θα τους ρωτάμε…:

Έχετε να αντιλέξετε κάτι σε αυτό…;

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ !!

Πιστέψτε με !!

Και να τολμήσουν, ένας-δύο (όπως έγινε με τα σχολεία), εδώ είμαστε να τα δημοσιεύσουμε και να τα τινάξουμε στο αέρα:

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!

Και συνεχίζουμε:

Τους λέμε ότι ανησυχούμε. Διότι ακούμε και διαβάζουμε πολλά για ένα εμβόλιο το οποίο άλλωστε είναι ξεκάθαρα σε πειραματικό στάδιο και ούτως ή άλλως ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στη συμπεριφοράς μας:

Πάλι με μάσκες, μονές και διπλές, θα πηγαίνουμε στους εργασιακούς χώρους, πάλι αποστάσεις θα τηρούμε.

Και θα τους ρωτάμε:

Έχετε κανένα παράπονο από μένα τόσο καιρό; Δεν τηρώ ευλαβικά τα μέτρα;

Λοιπόν;

Και συνεχίζουμε:

Ανησυχούμε, λοιπόν. Γιατί μαθαίνουμε για τόσους θανάτους μετά το εμβόλιο. Και ΔΕΝ θα σας πούμε «από» το εμβόλιο, αφού δεν έχουν γίνει νεκροψίες (κακώς…) και δεν έχει αποδειχθεί ότι πέθαναν «από» το εμβόλιο ,

αλλά δεν έχει αποδειχθεί και ότι ΔΕΝ πέθαναν «από» το εμβόλιο.

Και εγώ με τόσους θανάτους που πάντως υπήρξαν ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ανησυχώ…

Και επειδή, εν αντιθέσει με τις μάσκες τις οποίες μου επιβάλλεις να φοράω επειδή σε υποχρεώνουν και σένα να με υποχρεώσεις, και ούτως ή άλλως και εγώ υποχρεωμένος είμαι, δεν μπορώ να σου ζητήσω να με βεβαιώσεις ότι δεν θα υποστώ βλάβη στην υγεία μου από τη χρήση της ,

στην περίπτωση όμως του εμβολιασμού ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να με υποχρεώσεις, αλλά αντιθέτως, όπως σου είπα, η κυβέρνηση δια του πλέον αρμόδιου υπουργού μας έχει βεβαιώσει όλους ότι το εμβπόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό διότι η υποχρεωτικότητα αυτή είναι αντισυνταγματική ,

ώστε ΕΣΥ είσαι και ΜΟΝΟ εσύ που πας να με υποχρεώσεις ,

απολύτως δικαιολογημένα σου ζητώ να με ΒΕΒΑΙΨΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι δεν θα έχει παρενέργειες το εμβόλιο που με υποχρεώνεις να κάνω, δεν θα υποστεί βλάβη η υγεία μου και δεν θα πεθάνω !!

Θα το κάνεις…;;;

Σιγά μην το κάνει…

Έχει αρχίσει ήδη να παγώνει…

Και τελειώνουμε :

Άλλωστε, ρε αδελφέ, δεν σου λέω ότι δεν θα το κάνω ποτέ.

Άσε να δούμε πώς θα πάει και εδώ είμαστε.

Δεν χανόμαστε…

Αυτά προς το παρόν και το πρώτο μέρος για την αρχή του τέλους της τρομοκρατίας.

Διαβάστε τα αυτά προσεκτικά και θα αναμένετε το κείμενο που θα ανεβάσω το βράδυ. Από εκεί και πέρα θα απαντήσω στις σοβαρές ερωτήσεις και τις απορίες στα σχόλιά σας στην ανάρτηση του δεύτερου μέρους ,

και εδώ είμαστε τις επόμενες μέρες να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τις αντιδράσεις και να παρέμβω σε όσες περιπτώσεις υπάρξουν «δυσκολίες»…

Τελειώνω το πρώτο μέρος όμως με μία βασική σημείωση:

Μην ακούσω ξανά «ναι, αλλά φοβάμαι κ. Αντωνιάδη να το κάνω εγγράφως, μην με απολύσει»

Πολύ ευγενικά σας το λέω από τώρα:

Εμβολιαστείτε τότε.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει…

ksipnistere 22/2/2021

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης :

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LOCK DOWN ΑΥΤΟ ,

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Νίκος Αντωνιάδης....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΙΚΟ LOCK DOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,
ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LOCK DOWN ΑΥΤΟ ,
ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ,
ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,
ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,
ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ,
ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ,
ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,
ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,
ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ,
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ,
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ !!!

Το είχα πει από την Παρασκευή.
Ότι θα πάρει φωτιά το πρωτόκολλο του θανάτου ,
και αυτό των ψεμάτων.

Και μαζί με αυτά ,
το δικό μου πρωτόκολλο.

Της σωτηρίας των ανθρώπων ,
και της δικαίωσης των ψυχών.

Και ήταν την Παρασκευή σαν να γυρίζαμε το χρόνο πίσω ,
πολλούς αιώνες πίσω ,
όταν αυτός στον οποίο εσύ ποτέ δεν πίστεψες ,
είπε σε αυτόν που πάντα πίστευες ,
και πιστά σε όλη σου τη ζωή ακολουθούσες ,
“ό,τι είναι να κάνεις, κάντο γρήγορα…”.

Τη συνέχεια τη γνωρίζεις…

ksipnistere 10/2/2021

 

 

 

 

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ,

ΚΑΤΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ COVID-19 !!

ΤΟ ΥΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ

Από Νίκο Αντωνιάδη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ,

ΚΑΤΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ COVID-19 !!

ΤΟ ΥΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ :

Ψ Ε Υ Δ Η Σ Β Ε Β Α Ι Ω Σ Η :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

Είναι η μοναδική εισήγηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Και που για να την πάρω έφτασα μέχρι την πόρτα του εισαγγελέα.

Και με εισαγγελική εντολή την πήρα, αφού επί ένα μήνα αρνούντο.

Και φυσικά όλοι διαπιστώσαμε αυτό που ήδη γνωρίζαμε :

Ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΛΜΗΡΙΩΣΗ ,

ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,

ΟΥΤΕ ΤΗΣ Μ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Αλλά όταν διαπίστωσα επιπλέον ότι ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ότι έλαβαν υπόψη τους την “ανακοίνωση” της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας ,

ως τη μόνη “επιστημονική τεκμηρίωση” ,

η οποία ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ είχε την παραμικρή τεκμηρίωση ,

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ,

το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,

αλλά το κυριότερο για μένα ,

από Π Ο Ι Ν Ι Κ Η Σ ΠΛΕΥΡΑΣ ,

ήταν μία ανακοίνωση η οποία ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ την ημέρα της εισήγησης ,

αλλά βγήκε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ,

τότε ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ :

 

Ώστε τώρα ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής ,

μηδέ του προέδρου της, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πρεζεράκου, εξαιρουμένου ,

αλλά και μηδέ του κ. Τσιόδρα εξαιρουμένου ,

ο οποίος έχει την τιμητική του σήμερα στις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχει διατάξει η Εισαγγελία Αθηνών ,

καλούνται ,

μετά από μένα ,

τον μηνυτή τους ,

να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις στον εισαγγελέα ,

για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα ,

όπως ακριβώς είναι χαρακτηρισμένη στη μήνυσή μου η πράξη τους ,

όπως ορθά κατά την Εισαγγελία ήταν χαρακτηρισμένες και οι πράξεις της διασποράς ψευδών ειδήσεων (191 Π.Κ.) και της παράβασης καθήκοντος (259 Π.Κ.) ,

στη μήνυσή μου κατά Τσιόδρα-Σύψα-Λινού ,

της άλλης προκαταρκτικής που διετάχθη και δημοσίευσα στην προηγούμενη ανάρτηση ,

για τα ψέματά τους και πάλι για τις μάσκες ,

 

αλλά αυτή τη φορά για όλους μας :

Να “εξηγήσουν” δηλαδή στον εισαγγελέα ,

πώς στην ευχή επικαλέστηκαν μία ανακοίνωση ,

η οποία κατά το χρόνο της εισήγησής τους ,

ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!

Μία εισήγηση ,

με την οποία εισηγήθηκαν ,

αυτό που τους είπε η κυβέρνηση να εισηγηθούν ,

να υποχρεώσουν δηλαδή τα παιδιά μας να βάλουν το φίμωτρο ,

το σύμβολο δηλαδή της υποταγής τους στη νέα παγκόσμια τάξη ,

την οποία πιστά υπηρετούν.

Για να αποδειχθεί μεταξύ των άλλων και η προχειρότητα με την οποία εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού οι υπεύθυνοι της ψευδοπανδημίας.

Εσείς ανακοινώστε σκληρότερα lock down ,

στη σχεδιασμένη προ πολλού αυτή εκβίαση σε βάρος του ελληνικού λαού ,

ενισχύοντας το εγκληματικό δίλημμα “κατεστραμμένοι ή εμβολιασμένοι” ,

και αφήστε εμένα να φροντίζω για τη λογοδοσία σας ενώπιόν του…

 

 

 

ΣΗΜΕΡΑ:

ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ!!!!

Η λέξη ΑΝΔΡΕΙΑ είναι μικρή!!

ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ,

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

LIVE VINTEO


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Φεβρουαρίου 02, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Νίκος Αντωνιάδης : Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ , ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ,
Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ :
ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ,
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ,
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!
Ο ΑΔΙΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!
ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ, Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ,
Ο ΚΩΣΤΑΣ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ,
Α Ν Τ Ε Δ Ρ Α Σ Ε , Π Α Λ Ε Ψ Ε ΚΑΙ ΤΟ
Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Ε :
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Δ E N ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΒΙΝΤ :
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!
ΕΙΣΑΓΩΓΗ “ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ,
ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ,
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΟΒΙΝΤ ,
ΓΥΜΝΟΣ ,
ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ,
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΘΑΝΑΤΟΣ “ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ” ,
ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ
Σ Η Μ Α Ι Α ΜΟΥ ,
ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,
ΟΤΙ Ο Λ Α ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ,
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ Α Λ Η Θ Ε Ι Α !!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ,
ΟΥΤΕ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ,
ΟΥΤΕ ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ ,
ΩΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ EMAIL ,
ENA ΕΞΩΔΙΚΟ ,
ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,
Ή ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ,
ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ,
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ,
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ,
ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ,
ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,
ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ,
ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ !!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ,
ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ,
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ !!
Ξεκίνησα με το δολοφονικό κοκτέιλ των τεσσάρων αντιβιώσεων της Αλεξανδρούπολης τον Ιούνιο ,
όταν για πρώτη φορά ανακάλυψα τις δυνάμεις μου ,
και εξόρκισα για πρώτη φορά τον κόβιντ ,
και η μουσουλμάνα Ζεινέ από θετική έγινε αρνητική ,
από τη μία στιγμή στην άλλη.
Kαι όταν εμφανίστηκα εγώ ,
εξαφανίστηκε ο κόβιντ ,
εμφανίστηκε η επί 23 ημέρες εξαφανισμένη και “τελειωμένη” γυναίκα ,
και πήγε σπίτι της την ίδια στιγμή.
Συνέχισα σώζοντας πολλούς άλλους “μελλοθάνατους” ,
εξορκίζοντας τον κόβιντ στα δημόσια νοσοκομεία.
Και θα τελειώσω με το γκρέμισμα της απάτης,
στην τελική αντεπίθεση που άρχισε ήδη με την επάνοδό μου στη σελίδα αυτή που έγινε ο τρόμος του συστήματος ,
και θα γίνει ο δήμιος των δολοφόνων του ελληνικού έθνους.
Υ.Γ. Όταν άνοιξα τον εισαγγελικό φάκελο “κρούσματα, νοσηλείες & θάνατοι λόγω ‘Covid-19’ στα δημόσια νοσοκομεία” ,
άρχισα με το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης :
Εισαγωγές δήθεν λόγω κόβιντ με ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά.
Και είχα πει:
Από τις ψευδείς βεβαιώσεις θα φτάσουμε στις δολοφονίες.
Και έτσι γίνεται.
Και έτσι θα γίνει.
Γιατί είμαστε στην αρχή.
Στην αρχή του τέλους…

Triklopodia 24/01/2021

Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Μαΐου 2021, στον  21ο αιώνα
ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ             Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.
ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ             – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς             – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
image Δείτε σαν σήμερα
image ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
image ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ
image Θα φύγουν νύχτα,
image Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

            Τένις: Άνετα στον 3ο γύρο του Όπεν της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Περ

Read More...

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Όπεν Μαδρίτης: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Read More...

WRC

WRC

            Αυτοκίνητο-WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

«Καρφώνει» κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΟΗΕ; - Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν προφυλακίσεις και θάνατο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

            Κρυφή λίστα Πέτσα! 10.100.000 ευρώ μοίρασαν στα… μουλωχτά τις τελευταίες 30 ημέρες

Read More...

Δένδιας - ΥΠΕΞ

 Δένδιας - ΥΠΕΞ

Στη Σαουδική Αραβία Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              Χιμάρα: Τὸ διαχρονικὸ ἀδούλωτο φρόνημα τῶν Ἑλλήνων

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Σαλαμίνα: Σημαντική ανακάλυψη -Βρήκαν τμήμα επιθαλάσσιου τείχους της Κλασικής εποχής

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πόντος

Πόντος

              ''Εφιάλτης'' ο Πόντος για την Άγκυρα: ''Θα αναγνωρίσουν την ποντιακή γενοκτονία''

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              ''Mπλόκο'' Χαφτάρ στη Τουρκία: Ανεπιθύμητος ο Λίβυος πρωθυπουργός στη Βεγγάζη

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Πέθανε ο Βάσος Λυσσαρίδης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Η Ελλάδα προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους Covid-19

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

            6.500.000 ευρω δίνει η κυβέρνηση για την ταινία του Αντετοκούμπο, ενώ την ίδια στιγμή ο χρυσός ολυμπιονίκης Πετρούνιας είναι 7...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

            City Nature Challenge: Διεθνής επιστημονική πρωτοβουλία για τον εντοπισμό της βιοποικιλότητας στις πόλεις μας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Ο εφευρέτης που ενέπνευσε το πραγματικό όνομα του Πελέ

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            24η , 23η , 22η , 21η , 20η , 19η , 18η , 17η ,16η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Read More...

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Φοβάται η Ιατρο-Πολιτική Χούντα… 80% ψευδή θετικά των self-test πιστοποιούν την ΑΠΑΤΗ του Κορωνοιού!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              “Η έκρηξη Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας”

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided