Τετάρτη, Μάιος 05, 2021

ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

 

 

 

 

 

 

Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

– Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου

AstraZeneca

από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

Ioannis Panagiotidis

Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του....

εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία.

Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

Τελικα και αφου σκοτωσε και σακατεψε αμετρητους Δανους πουλωντας κορονο-τρομοκρατια και προπαγανδα, πληρωσε με την ζωη της.

Σύμφωνα με το BBC…

Ο επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας, Tanja Erichsen, λιποθυμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την απόφαση να σταματήσει η χρήση του εμβολίου Oxford-AstraZeneca Covid. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως προφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναρρώσει.

Αυτό πάει να πει ότι είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ η γυναίκα!!! Και πάμε στοίχημα ότι αυτήν την γυναίκα δεν θα την ξαναδούμε ΠΟΤΕ!!!

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

στις Απριλίου 15, 2021 πηγή πηγή

 

 

 

 

Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…

Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!

Βαδίζουμε στον 4ο μηνα των εμβολιασμών με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και έχουμε ανάπηρους εγκεφαλικά θρομβώσεις  και Θανάτους..Γιατροί και πολίτες πιέστηκαν απο το πολιτικό σύστημα εκβιάστηκαν για ενα ιο που εχει 0,5 στο maximum θνησιμότητα…

Τα οσα είχαμε δημοσιεύσει απο το συνέδριο των Γιατρων στην Αθηνα το καλοκαίρι που μας πέρασε..Γιατρων που δεν ειναι στις λίστες  της ΜΑΦΙΑΣ των ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ …δεν ελήφθησαν υπόψη..Ουτε τα οσα αναφέρουν εκατοντάδες Γιατροί εγνωσμένης αξίας απο ολο το κόσμο…Η Κυβέρνηση που εκτελει εντολές της Νέας Τάξης για μείωση πληθυσμού δεν πτοείται ουτε απο τα στατιστικά των Θανάτων στην ευρωπη..4.000 χιλιάδες πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους και 162.000 με σοβαρές παρενέργειες και ανίκανοι για εργασία..Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.

Και ενω η τελευταία Ιατρική πράξη πριν τον θάνατο τους και τις παρενέργειες ηταν ο εμβολιασμός τους  και θα επρεπε να διατάσσεται Ιατροδικαστική εξέταση δεν συσχετίζουν τους θανάτους και τις παρενέργειες γιατι εχουν υπογράψει με τις Φαρμακευτικές Εταιρείες Ασυλία και καμία ποινική ευθύνη..

Υπάρχει μερίδα Ελλήνων που τρέχει και εχει κατουρηθεί απο το φοβο της η δέχονται πιεσεις και εκβιασμούς στην εργασία τους και κανουν τα Πειραματικά εμβόλια..Κάποιοι νομίζουν οτι επειδη τη γλύτωσαν στις αμεσες παρενέργειες θα είναι Αθάνατοι!!!

Τα στοιχεία που εχουν δώσει ενώσεις Γιατρών και Κορυφαίοι Γιατροί που δεν τα παίρνουν απο τις Φαρμακευτικές λένε οτι ο θάνατος και οι αρρώστιες θα εμφανιστούν απο τρεις εξη μήνες και μετα..Οταν ο ιδιο ο πρωην Αντιπρόεδρος της pfizer δήλωσε οτι «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού» τι να περιμένουμε περισσότερο..Οταν εχουν προαναγγείλει την μείωση πληθυσμού στο event 201 τον Οκτώβρη του 2019 παρουσία των μεγάλων Φαρμακευτικών χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και εκπροσώπων Κυβερνήσεων και εκαναν και προσομοίωση για τα περιοριστικά μετρα και αυτα που ζουμε σήμερα τι να πεις παραπάνω σε ολους αυτούς που τρέχουν ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ στους παρανοϊκούς της νεας Τάξης??

Και τωρα πάμε στους εμβολιασμένους…Νοσούν και μεταδίδουν τον ιό…Τωρα αρχίζει η Πανδημια αφου μέσα σε αυτους εχουν χώσει τον ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ……και μπορούν να μεταδώσουν τον τεχνητό ιο που είναι πιο επικίνδυνος απο το φυσικό!!!

Μας τα λένε οι Γιατροί εκτος λίστας των Φαρμακευτικών…

ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Πατηστε play

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

00:00
00:00

O Dr Κόλεμαν μιλα για οπλα Μαζικης εξολόθρευσης.. Dr Coleman:Ο κορωνοιός & τα εμβόλια είναι “οπλα μαζικής καταστροφής” για το ανθρώπινο είδος!!(Video)

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’,  π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου prion ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί. Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Υπάρχει μια γενοκτονία αυτή τη στιγμή: μας σκοτώνουν με εμβόλια…..Η Ατζέντα του 2030 στόχο έχει τον πληθυσμό, θέλουν να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο μέσω εμβολιασμών, αλλά και με άλλους τρόπους…… Αυτή τη στιγμή απενεργοποιούν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα! Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο.

Τα εμβόλια covid-19 περιέχουν γενετικά τροποποιημένα PRIONS με μεγάλες περιόδους επώασης που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (TSE) προκαλώντας έτσι εγκεφαλική βλάβη που οδηγεί σε θάνατο. Ένας αργός θάνατος, ένας άθλιος θάνατος … ένας μαζικός θάνατος γενοκτονίας που δεν απαιτεί έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο που καταστρέφει την ακίνητη περιουσία.

Τα Prions νανοσωματίδια στα εμβόλια θα δράσουν μεταχρονολογημένα…Τα υπόλοιπα “δηλητήρια” και κύτταρα εμβρύων σε αυτά δρουν και αυτα παράλληλα δίνοντας ενα ΘΑΝΑΤΙΚΟ κοκτέιλ για τους πολίτες…

Η επιλογή αυτων που τρέχουν να τα κάνουν θα πληρωθούν με φρικτό τρόπο και την ιδια τους τη ζωή γιατι χύνουν στο σωμα τους Πειραματικά εμβόλια και θέτουν το σωμα τους και την ψυχή τους στο ΔΙΑΒΟΛΟ..ετσι θα έχουμε μαζικούς θανάτους ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται και μετάδοση του Τεχνητού ιου απο τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους…Εχουμε μπει σε νεα φάση και μονο αν γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ ισως να ξυπνήσουν οσοι κατουρήθηκαν απο το ΦΟΒΟ που σπέρνουν τα Μέσα εξαπάτησης και έτρεξαν να γίνουν Πειραματόζωα…και οσοι είναι στη γραμμή για να τους τρυπήσουν..

Πολλοί Έλληνες δεν έλαβαν υπόψη τους τα οσα ειπώθηκαν απο μελη της κυβερνητικής επιτροπής Υγείας για την μεθόδευση των στοιχείων ωστε να παρουσιάζονται οι θάνατοι μονο ως covid απο ολες τις αιτίες και τα διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς υγιείς ανθρώπους και δεν διαχωρίζουν τον ιό!! Την ομολογία δηλαδή της Απάτης για να παίρνουν περιοριστικά μέτρα και να εχουν καταργήσει τις θεμελιώδεις ελευθερίες του Συντάγματος.

Ετσι η ΝΔ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρήμαξαν τη Χώρα ..την πρόδωσαν την ξεπούλησαν εξαθλίωσαν τους πολίτες τις Οικογένειες διέλυσαν την Οικονομία και συνεχίζουν χωρις να υπάρχουν αντιδράσεις σε βαθμο που μπορεί να σωθεί η Χώρα και να επιζήσουν οι πολίτες της.

Οι άνθρωποι μετετράπησαν σε ρουφιάνους του συστήματος είτε απο φόβο είτε απο χαραχτήρα..Εγιναν άδειοι ρηχοί Επιφανειακοί Γυμνοί απο Αρχές και αξίες ..Έχασαν την επικοινωνία μεταξύ τους ξέχασαν τι σημαίνει ελευθερία  και φόρεσαν τα “πανιά” στο στόμα αυτα τα προσωπεία που δεν έχουν εικόνα και ομοιότητα με τον άνθρωπο που επλασε ο Θεός.Το πολιτικό σύστημα εχει προσκυνήσει στο Σατανά και Μεγάλη μερίδα της Εκκλησίας και η Ηγεσία της..Εχουν εικόνα του διαβόλου και υπακούν στις εντολές του μεσω των αμαρτωλών εκτελεστών του..τους δηθεν Σωτήρες της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης…Σόδομα και Γόμορα…και σείεται η γη και παλι δεν ξυπνάνε…

Έρχεται ομως ο λογαριασμός για ολους τους Σατανάδες και οσους τους ακολούθησαν..και θα “ξυπνήσουν” με αυτά που θα ακολουθήσουν…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Γιατροί σε όλο τον κόσμο εκδίδουν τρομερή προειδοποίηση: Μην Κάνετε το εμβόλιο για Κορωνοιό (Video)

Οι 4.000 θάνατοι και οι 162 χιλ παρενέργειες που σας κρύβει η πληρωμένη Τηλεόραση απο το Μητσοτάκη.

Καταρρέει η εγκληματική Συμμορία των εμβολίων απο τις αποκαλύψεις..(Video)

Γάλλος Υπουργός Υγείας:Oι εμβολιασμένοι δεν θα κυκλοφορούν ελεύθερα …

 

 

 

 

 

Rapid Test:

Τα ξυλάκια που θέλουν να χώσουν στην μύτη σας και στα παιδιά σας

εχει την καρκινογόνο ουσία οξείδιο του αιθυλενίου ;

Η Κυβερνηση θελει υποχρεωτικά το επικίνδυνο Τεστ και στα σχολεία!!!

Το συστατικό της αποστείρωσης βαμβακιού  απο το ξυλάκι-στικάκι που σου χώνουν στη μύτη και που θέλουν να το κάνουν και τα παιδιά μας στα σχολεία είναι άκρως καρκινογόνο!!!

Μια ουσία, που είναι άκρως καρκινογόνα και προκαλεί αρκετά προβλήματα στον οργανισμό μας την χώνουν μήνες τώρα στις μύτες των ανυποψίαστων πολιτών.

Αν μεταβεί κανείς στη σελίδα National Cancer Institute, θα δει ότι στα στοιχεία που αναγράφει για το οξείδιο του αιθυλενίου, αναφέρει πως το: “Λέμφωμα και λευχαιμία είναι οι καρκίνοι που έχουν αναφερθεί περισσότερο σε όσους έχουν εκτεθεί στο οξείδιο του αιθυλενίου. Επίσης, μπορεί κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο στο στομάχι και του μαστού”.

Και αυτό μάς ζητούν οι “ειδικοί” να το βάλουμε στον οργανισμό μας προκειμένου να “γλιτώσουμε” από μια γρίπη που την έχουν μετατρέψει σε πανδημία προκειμένου να κρατούν τον κόσμο φοβισμένο και φυλακισμένο…

Ένα βίντεο με εξοργισμένο πολίτη που το εμαθε και βγηκε απο τα ρούχα του!! . Ο άνθρωπος που θα δείτε παρακάτω είναι εξοργισμένος γιατί διάβασε το συστατικό της αποστείρωσης των βαμβακιών στις μπατονέτες-ξυλάκια  των rapid test και είναι άκρως καρκινογόνος ουσία ονόματι “οξείδιο του αιθυλενίου” (Ethylene oxide).

amazonios.net Triklopodia  30/3/2021
Δείτε σαν σήμερα      
  τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβή 5 Μαΐου 2021, στον  21ο αιώνα
ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ             Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.
ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ             – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!
Θα φύγουν νύχτα,             ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες
Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς             – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
image Δείτε σαν σήμερα
image ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
image ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ
image Θα φύγουν νύχτα,
image Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς

Αθλητικά

Top Headline

Αθλητισμός 5ος

Αθλητισμός 5ος

            Τένις: Άνετα στον 3ο γύρο του Όπεν της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Περ

Read More...

Αθλητισμός 4ος

		Αθλητισμός 4ος

              Όπεν Μαδρίτης: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Read More...

Αθλητισμός 3ος

Αθλητισμός 3ος

            Eντός έδρας στραβοπάτημα για την Ελλάδα, 1-1 με τη Γεωργία

Read More...

Μηχανοκίνηση

Top Headline

Ferrari

	Ferrari

              O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Read More...

Formula 1

Formula 1

              Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Read More...

WRC

WRC

            Αυτοκίνητο-WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Read More...

Πολιτική

Top Headline

Κυβέρνηση

Κυβέρνηση

«Καρφώνει» κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΟΗΕ; - Δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν προφυλακίσεις και θάνατο

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5ος

            Κρυφή λίστα Πέτσα! 10.100.000 ευρώ μοίρασαν στα… μουλωχτά τις τελευταίες 30 ημέρες

Read More...

Δένδιας - ΥΠΕΞ

 Δένδιας - ΥΠΕΞ

Στη Σαουδική Αραβία Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Read More...

Πολιτισμός

Top Headline

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5ος

              Χιμάρα: Τὸ διαχρονικὸ ἀδούλωτο φρόνημα τῶν Ἑλλήνων

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

		ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4ος

            Σαλαμίνα: Σημαντική ανακάλυψη -Βρήκαν τμήμα επιθαλάσσιου τείχους της Κλασικής εποχής

Read More...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3ος

            H θαμμένη γνώση των προγόνων μας.Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ!!!

Read More...

Κόσμος

Top Headline

Πόντος

Πόντος

              ''Εφιάλτης'' ο Πόντος για την Άγκυρα: ''Θα αναγνωρίσουν την ποντιακή γενοκτονία''

Read More...

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

Λιβύη - Χαλίφα Χαφτάρ

              ''Mπλόκο'' Χαφτάρ στη Τουρκία: Ανεπιθύμητος ο Λίβυος πρωθυπουργός στη Βεγγάζη

Read More...

Κύπρος

Κύπρος

              ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Πέθανε ο Βάσος Λυσσαρίδης

Read More...

Ελλάδα

Top Headline

EΛΛΑΔΑ 5ος

		EΛΛΑΔΑ 5ος

              Η Ελλάδα προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο

Read More...

EΛΛΑΔΑ 4ος

EΛΛΑΔΑ 4ος

              Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους Covid-19

Read More...

EΛΛΑΔΑ 3ος

		EΛΛΑΔΑ 3ος

            O Eλληνικός Στόλος ''απλώνεται'' στη Μεσόγειο: Φρεγάτες, υποβρύχια & πυραυλάκατοι σε ετοιμότητα

Read More...

Οικονομία

Top Headline

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 5ος

            6.500.000 ευρω δίνει η κυβέρνηση για την ταινία του Αντετοκούμπο, ενώ την ίδια στιγμή ο χρυσός ολυμπιονίκης Πετρούνιας είναι 7...

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

		ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 3ος

            Χάνουν τεράστια ποσά οι μέτοχοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι από τη νέα ιδιωτικοποίηση της Πειραιώς - Δείτε πως

Read More...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 2ος

              Ο Χ. Θεοχάρης επικαλείται τη «σπατάλη» σε τεστ για να πείσει για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Read More...
ROKMININEWS ERROR: File not found: images/stories/AD.HP.KAI.D.M/dasoi 932021.png

Περιβάλλον

Top Headline

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 5ος

            City Nature Challenge: Διεθνής επιστημονική πρωτοβουλία για τον εντοπισμό της βιοποικιλότητας στις πόλεις μας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

		ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4ος

              Το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ελλάδας, 1000 κάτοικοι, καταγάλανα νερά: Σ’ αυτό το «κρυφό» μέρος απλά πρέπει να πας

Read More...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3ος

            Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν και «καίνε» χιλιάδες περιουσίες!

Read More...

Παράξενα

Top Headline

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 5ος

              Ο εφευρέτης που ενέπνευσε το πραγματικό όνομα του Πελέ

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 4ος

              Νίσυρος: Ανοιξε η Γη ‑ Δείτε φωτογραφίες

Read More...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

ΠΑΡΑΞΕΝΑ 3ος

            «Μάρτης» ή «Μαρτιά»: Τι συμβολίζει το βραχιολάκι του Μαρτίου;

Read More...

Τοπικά Νέα - Περιφέρεια

Top Headline

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

            24η , 23η , 22η , 21η , 20η , 19η , 18η , 17η ,16η...

Read More...

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

              10η, 9η, 8η, 7η, 6η, 5η, 4η, 3η, 2η,1η, Πρόσκληση

Read More...

Τοπικά Νέα - Νομοί

Top Headline

Δήμος Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

            O Δήμος μας η Κοζάνη

Read More...

Ε .info@koultoura.com

              Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript...

Read More...

ΔΕΣΚΑΤΗ

ΔΕΣΚΑΤΗ

              Ο Δημος μας

Read More...

Νέα - Αστ. Δελτίο

Top Headline

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

		ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/05/2021

                Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/04/2021

                  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/03/2021

              Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

Read More...

Νέα - Διάφορα

Top Headline

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΧΙ στον Eποικισμο - ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ - ΟΧΙ στo ΕΜΒΟΛΙΟ

              Fake news Κ.Μητσοτάκη με τον αριθμό των εμβολιασμένων: Πόσοι είναι και πόσους είπε...

Read More...

Έλληνες επιστήμονες

 Έλληνες επιστήμονες

            Φοβάται η Ιατρο-Πολιτική Χούντα… 80% ψευδή θετικά των self-test πιστοποιούν την ΑΠΑΤΗ του Κορωνοιού!!

Read More...

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

              Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Read More...

Νέα - Συνδικαλιστικά

Top Headline

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

Tα ΝεΑ των ΝεΩν

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Read More...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

  Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Read More...

Ι.Μάζης:

Ι.Μάζης:

            Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Read More...

Νέα - Πολιτικά

Top Headline

Της Κύρας Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

              “Η έκρηξη Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας”

Read More...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

            ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Read More...

Λέττα Καλαμαρά

Λέττα Καλαμαρά

            ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΚΙΚΙΛΙΑ

Read More...

 

. Δυτική Μακεδονία

 

 

 

 

°F | °C
invalid location provided